Alofaia

Lelei lauulu moli ma burdock suauu: fua, tulafono o le faʻaaogaina

O le suauʻu Burdock mai le lauulu e leiloa ua lauiloa e le gata i tagata, ae o le vailaau masani, o se tasi o aoga aoga i le taua faasaga i alopecia. E faatau fua i fale talavai ma fale teu teuteu ma e faigofie ona fai i le fale. Le suauu ua faʻaaogaina i lona tulaga mama, o se vaega o shampoo ma masks.

O le a le tau o burdock?

Burdock suauu e faasaga i le lauulu leiloa ua saunia i luga o le faavae o burdock aapa i le tausisi i fualaau faisua, masani olive suauu.

Mea o loʻo i totonu i totonu:

  • squirel
  • inisalini
  • acid
  • flavonoid
  • vitamini B ma le C,
  • suauu taua.

Ole Burdock e oʻo atu ile 45% ole inulin. O lenei mea e faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o gaioiga i sela o le paʻu, faʻamamaina, faʻafouina le faʻafouina, faʻamalosia le vaivai o fatu. E manaʻomia le palotini mo le paʻu o le laulu, o se tasi o mea faufale, ma o folo e faalagolago saʻo ile leai o vitamini.

O mea uma o loʻo i luga o loʻo i ai se togafitiga faʻapipiʻi i le pa'ū paʻu:

  • fesoasoani i paʻu dermatitis ma mamago paʻu,
  • tauivi ma vaevaega iuga
  • faateleina fua faatatau tuputupu ae
  • faamalosia le lauulu, fai ai lamolemole ma lamolemole,
  • faaleleia atili mata microcirculation,
  • fafagaina moli i microelements ma vitamini,
  • puipuia fesoasoani mai le lamatiaga ma le vaega.

Burdock suauu mai botdness faaalia lona aafiaga ma faaumiumi faaaogaina. Togafitiga mafai ona oʻo i le 1 tausaga ma e oʻo lava ile lua tausaga. I le faʻaopopoga o le faʻafomaʻiina o vailaʻau, o le vai o se vailaʻau sili ona lelei lea.

Lava saunia o suauʻu mai burdock aʻa

Ina ia mautinoa o loʻo aulelei tino faʻatau tino, e mafai ona faia i le fale. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia i le tautotogo, tusa lava pe leʻi tupu tele laulaʻau, ma fuga le burdock pe i le pa'ū pe a uma ona fuga, sauni ona aʻa. O loʻo faʻamamaina lelei i latou, ma olopalaina ma faʻamago i se pogisa, ma faʻapena lelei nofoaga. Ona ave lea o le tasi vaega o aʻa ma lua vaega o le suauu. Mo nei mafuaʻaga, olive, almond, sesame, sunflower ma flaxseed e talafeagai. O mea mata o loʻo tuʻuina i totonu o se koneteina e faia i tioata uliuli ma faʻatumu i le suauʻu. Ina ia mafai e le burdock ona faʻafoʻi uma mea aoga i le suauu, e lua vaiaso e faʻaalia ai se nofoaga pogisa. Ina ua uma ona faʻamamaina le tui i cheesecloth, ua sauni mo le faʻaaogaina.

Fua faʻatatau i luga ole burdock root extract

Le tele o taimi, mea e masani ona faʻaaoga o se mea e fai i totonu o se kulimi teuteu, ae mafai foi ona faʻaaogaina o se sui e tasi.

O le suauu faʻavae i luga o burdock aʻa e faʻamafanafana i se vevela e tutusa ma le vevela o le tino o le tagata ae leʻi faʻaaogaina i le paʻu. O lenei mafai ona faia e ala i le tuʻu i lalo o le fagu i totonu o se koneteina o vai vevela. Ona tufatufa lea o le lauulu i ni manoa, ma o le oloa e faʻaaoga i luga o vavaega ma faʻataʻamilosaga. E leʻi atoa le 15 minute e tatau ona faʻatagaina mo lenei faiga. A maeʻa ona tufatufaina atu le vai i luga o le umi atoa o manoa, o le ulu ua ufiufi i le polyethylene ma le mafiafia solo. O le taimi faʻaalia mai le 1 i le 2 itula.

O se pulupulu mo lauulu leiloa ma burdock suauu o le a sili aoga pe a faʻaopopo ma isi mea e le itiiti aoga mo le pulu. Ina ia mafai ona faʻamamaina moli o le suauʻu burdock, o se mea taua, e tatau ona saunia lelei ma faʻataʻitaʻia aʻo le i faia ni afaina i mea uma ae leʻi tufatufaina atu i luga o le ulu. Mo le faia o lenei mea, apalai le kulimi uma ile tapulima ma faʻatali ile 10 minute.

O mea e fai mai ai ni matapulepule e tatau ona faia i se mafanafana foliga, o lea o mea uma o vailaʻau gaioiga e pasi vave.Ae e taua tele le aua le vevela o isi mea faʻaopoopo pei o le meli ma le aoga suauʻu sili atu ile 40 tikeri - o vailaʻau aoga uma ile nei vevela e mou atu pe, sili atu ona leaga, liliu ile carcinogens.

O mea muamua e mafai ona iloa mai i mea teuteu o le a maitauina pe a uma le 7 vaiaso, ae a faʻapea e faʻaaogaina le masima 2 taimi i le vaiaso. I le foia ai o le faʻafitauli o lauulu, e taua le le faʻaalu masani o le faʻaaogaina o tupe, ae o le masani.

Fetagofie

Le sili aoga fofo mo brittlittlie ma le lauulu leiloa o se ufimata e faavae i le meli ma burdock suauu. I lenei mea, 1 mamafa vaega o le meli ma 3 vaega o le suauu ua avea. Afai e talafeagai, o le meli e faʻamamaina i totonu o le vai taele i se suavai tulaga, ua vela le suauu. O le paluga e tufatufa e ala i le tuʻituʻi o gaioiga i le ulu ma manoa. Tausaga mo le itula.

E i ai se isi fesuiaʻiga o lenei ufimata pe a, aniani, palapala i gruel, ua faʻaopopo i mea o loʻo i luga.

O vaega nei o le a fesoasoani e faʻamalosia iʻuga mai le faʻaaogaina o le burdock suauu:

  • oa
  • mea fefete
  • lanu pepa,
  • sinapi
  • sikoa
  • sua o le tipolo.

Vailaʻau vevela lanu, sinapi efuefu, cognac galue o ni paʻu faʻaoso ita. Latou mafua ai le mumu, ma, o lona uiga, toto tafe ma faatasi ai ma le okesene ma o meaʻai, lea e tele naua i burdock aveesea, meli ma fuamoa.

Lelei iʻuga na matauina ma le pepa lanu. Afai e ave le 50 ml o burdock suauu mo le mamafa vaega, ona ave ai lea o mea totoe i mea nei:

  • ioe
  • meli - ½ vaega ile mamafa,
  • pepa lanu - 1/10.

O oloa e fefiloi mafanafana, tutusa tufatufaina luga o le ulu, fatu se mea vevela ile polyethylene ma solo ma tu i le itula. O le amo i totonu o lenei ufimata fesoasoani e vave fufulu le paluga mai le lauulu.

Faʻaogaina leiloa aoga e aoga ma se fofo, i vaega tutusa e aofia burdock ma castor suauu ma pepa lanu. O le paluga e tausia mo le itula i luga o le ulu ma fufulu ese ma e le mafai ni vai mafanafana.

Ole sinapi o le Mustard ma le extraction o le burdock root o faʻamalosia e tupu ai le faʻatupuina, e pei ona latou faʻalauteleina le fafagaina o taumafa.

Ina ia saunia, e tatau ona palu faatasi mea nei:

  • sinapi o le sinapi, burdock suavai - 3 sipuni tele,
  • pelega - 2 fasi,
  • suka - 3 sipuni ti.
  • vai poʻo vailaʻau tunu - 50 ml.

O vaega uma e faʻalauiloaina e aunoa ma se faʻasologa faʻapitoa ma faʻafefiloi lelei. O le paluga ua salalau i luga o vasega ma se vali vali. E afa itula le taimi e tuʻu ai i lalo o le polyethylene la e fufulu ese faʻapagota.

Mai le paʻu i fafo

O le pulupulu ua taua e aoga aoga e faasaga i le leiloa:

  • burdock suauu, meli, cognac - 1 vaega ile mamafa,
  • fefete ma le sulfur (faʻatau atu i le fale talavai o se meaʻai taumafa) - 0.5 mamafa vaega.

E fefete le palapala i le paʻu lelei ma fefiloi ma vai mafanafana. E faʻaalu le paluga ile ulu mo le afa itula.

Tuputupu Ae faʻamalosia

O le paluga e fesoasoani e faʻamalosia le tuputupu aʻe, mo le tapenapenaga, 2 sipuni tele le meli ma le sua o le kulimi ma 2 yolks e ave i le 100 ml o burdock. Ae o le faʻaopopoina tolu kapsula o le vitamini E (faʻatau atu i le fale talavai) o le a faʻaopopoina le malosi o le mea masani.

Se ufimata faʻavae i luga o masima sami, burdock suauu ma meli e mafai ona faʻaleleia le feaveaʻi o le toto ma faʻamalosia le taua gaioiga o lauulu fol. O mea uma e fefiloi i se tutusa vaevaega ma sasaina ma le palu seia uma le faʻamoe.

O le masima o se mea aoga tele, o lea o nei matapulepule e le talafeagai mo tagata e iai manua i le ulu, selu ma i paʻu mamago. O le oloa e faʻapitoa lava i le maʻilaʻu i le vaeluaina. O le taimi faʻaalia e afa itula, ae i le ogaoga o le mumu ma le faʻaletonu, fufulu vave le oloa i le vai. Lauulu pe a uma o se ufimata e sili e fufuluina ma se decoction o chamomile po sage, lea ei ai se faʻafilemu aafiaga.

O matapulepule e faʻavae i luga o le suauʻu burdock o se fofo aoga tele mo le leiloa le laulu, ae e faʻamatalaina muamua mo le mamago ma manoa.Lauulu lauulu, e masani ona gaosia, gaʻo suavai o le a atili ai ona mamafa ma mafua ai ona leiloa.

Tulafono lautele mo le faʻaaogaina o le burdock suauu

E tele naua talosaga ma mea fai mo burdock hair mask. Latou faʻaopopo se tele o mea e fai i ai: suauʻu, mea taumafa susu, tinctures, fuamoa, herbal decoctions. Le filifiliga o vaega e faʻalagolago i le mafuaʻaga o le faʻaaogaina o le lauulu oloa, ae o tulafono autu e le suia.

  1. Faapipii mask i lauulu palapala ao le i fufuluina, o le aafiaga o le a sili atu matauina.
  2. Ina ia mafai ona sili atu le suauʻu burdock i le fausaga o lauulu, e tatau ona e ofuina se pulou mafanafana. Oe mafai na afifi lou lauulu ile ato, toso i luga ole pulou tuai mai luga.
  3. Faʻamau o loʻo faʻaaoga i lauulu na o se foliga mafanafana. E mafai ona e faʻafefe le paluga ile microwave, ae e sili atu ona aoga le faʻaaogaina o se vai, faʻamago faʻapipiʻi mai ile lua ipu o ituaiga eseese.
  4. Ina ia maua le sili atu aʻafiaga mai se fale fofo mai burdock suauʻu, e tatau ona teu i lou lauulu mo le itiiti ifo i le tasi le itula.
  5. Fufulu lauulu mai se suauʻu suauʻu ma le faʻamalama. Atonu e tatau ona e faʻapaleniina 2-3 taimi ina ia i le iʻuga lou lauulu e le tautau ma icicles.

Aua e te faʻamoemoe e vave ona maitauina le faʻaiuga o le faia o se ufimata o le burdock suauu. O le muamua mafai ona vaaia suiga mafai ona maua pe a uma 5-6 taualumaga. E taua le maitauina o le oloa ma se faʻaopoopoga aʻafiaga, e fautuaina e faʻaoga pe a ma le faʻalua i le vaiaso.

Taua! Burdock suauu, pei foi o soʻo se mea faʻapitoa gaosi oloa, mafai ona mafua ai allergies. Tagata tali o le ono sili atu tupu i tuʻufaʻatasiga faʻatau tupe. Ina ia faʻaitiitia le faʻaletonu, e tatau ona e faʻaʻumiʻaina se tamai eria i le punou o le tulilima ma pe a uma le itula e siaki ai le tali. Lelei, le paʻu e le tatau ona suia.

Fua ole kuka mo masima ma burdock suauu

Mo lauulu, burdock suauu e mafai ona faʻaaogaina i lona foliga masani. Ua lava le faʻamafanafana o le oloa, pipiʻi muamua i ou alofilima o lou lima, ona faʻaaoga lea i le uumi pe olo i le papala. O le iʻuga mai se oloa masani o le a i soʻo se itu lelei, ae o mea faʻapipiʻi na faia mai le tele o mea aoga sili atu sili atu. I se faʻaopopoga i le teuteu teuteu, e mafai ona e vaʻaia le togafiti a le faʻamalologa: le faʻamutaina o le folo, le puipuia o le vave lauulu lauulu, le faʻamalosia o aʻa, le faʻaititia o le koluse.

Alapi topeng mo lauulu leiloa

Faatinoga:
Puipuia ma togafitia le pulu, faʻamalosia lauulu.

Faʻavae
Burdock suauu - 2 kulimi. l
Le sua o le kulimi - 2 kulimi. l
Madu - 2 kulimi. l

Talosaga:
Tuu mea uma i totonu o se pesini. Tuʻu se ipu vai i luga o le ogaumu, tuu se pesini i totonu ma faʻamafanafana lemu le paluga i se mafanafana tulaga. Ia mautinoa o le vevela e le sili atu i le 60 ° C. Aveese le pesini mai le apa, faaoso. Faʻamalolosi ile paʻu, fai se faʻasoasoaso lemu. Ufiufi lauulu i se laʻau masani o le burdock suauu e aunoa ma faʻaopoopoga. Tuu se pulou mafanafana i lou lauulu, tu mo le 2 itula.

Faufautua! Afai e te faʻaopopoina 2 mataua o le suauu laʻau lauti i lenei masoa, o le a e maua se sili sili fofo mo le togafitiga o le susu. E tatau ona e faʻaogaina i se auala tutusa.

Vaeluaina lauulu ufimata ma castor ma glycerin

Faatinoga:
Fa’ateleina aga’i, fa’afaileleina ma susu, faʻalelei foliga vaaia o lauulu.

Faʻavae
Burdock suauu - 40 ml
Suauu masau - 20 ml
Madu - 20 g
Giserini - 5 ml

Talosaga:
Tuu faʻatasi mea uma, faʻamafanafana le paluga ile 40 ° C. Auauna atu i manoa se uila o le suauʻu burdock, ma sulu i le selu ile pito. Mo aʻa, e mafai foi ona e faʻaaogaina le mea faigaluega lea. E aoina le lauulu, e faʻaesea le ulu.

Masini mo lauulu leiloa ma mumu mumu ma le lanu

Faatinoga:
Taofia ma faʻamamaina lauulu, faʻamalosi le toto, faʻamalosia moli.

Faʻavae
Burdock suauu - 4 kulimi. l
Matua - 1 pc.
Paʻu mumu vevela - 1 tsp.

Talosaga:
Liligi le burdock suauu, ia faʻaopopo loa ile pepa mumu. E faʻaaogaina le lauʻeleʻele gaosi, ae mafai ona e puʻeina le palapala fou pe mago oe lava. Faʻaosoina, mafanafana i se auala faigofie. Faaopopo mata gaʻo, sulu.Faʻapipiʻi i le paʻu o le ulu, palu, ufiufi ma se ata tifaga, mafanafana ma tuʻu mo le afa itula. Afai i le aluga o taimi e te lagonaina le le mafai ona tatalia lagona, ona fufulu vave. E taua tele i le aua le faʻaaogaina o le vai vevela, lea o le a faʻateleina ai le le mautonu, faʻaleagaina ai lauulu.

Ufimata ma aniani ma burdock lauulu suauʻu

Faatinoga:
Saosaoa le tuputupu ae, vitaminiina o pulu ma lauulu fufuluina, faamalosia.

Faʻavae
Burdock suauu - 50 g
Le sua oona moli - 35 ml
Aloe sua - 15 ml

Talosaga:
Oomi le sua fou mai le sipisi lapisi ma le aloe lau. Tuu faatasi mea uma, lafo i le taele, mafanafana, o le paluga e tatau ona sili atu le mafanafana nai lo le vevela vevela. Ina ia faʻaititia le manogi o aniani, e mafai ona faʻaopopoina sitrus poʻo le peppermint suauu. Faapipii le ufiufi saunia i le lauulu ma le ulu. Taofi i lalo o le pulou mo le itiiti ifo ile itula.

Vitamini burdock ufimata

Faatinoga:
Fafagaina, faʻamamaina, puipuia le vaeluaina, faʻamalamalamaina ma susulu le laulu.

Faʻavae
Burdock suauu - 4 kulimi. l
Suauu olive - 2 kulimi. l
Suauu Jojoba - 1 sipuni.
Vitamini E ma le A - 1 ampoule taʻitasi

Talosaga:
Liligi le suauu i totonu o se tamai pesini, faʻaoso, tuu i totonu o le apa ma vai vevela, taofi mo ni nai minute. E mafai ona faʻaaoga se microwave pe a tatau ai. Oti ampoules, faaopoopo ampoule vitamini. Faapipii se ufimata o le burdock suauu i loka o lauulu, olo lelei. Ufiufi ma se solo, taofi mo le le itiiti ifo ile itula.

Manaia Burdock Mask

Faatinoga:
Faʻaleleia foliga vaaia o fulufulu, olaola, faʻateleina le tuputupu ae, faʻaosofia ai le fafaguina o pulu.

Faʻavae
Burdock suauu - 30 ml
Castor suauʻu - 15 ml
Le ofe meli - 30 g
Cognac - 8 ml
Tua fuamoa - 2 pcs.
Brewer fefete - 1 sipuni.

Talosaga:
Tuu faatasi le suauu, tuʻu i le cognac (e mafai ona suia i se isi mea inu ua i ai se malosi tutusa), tuu le meli. Faʻamafanafana le ufimata i soʻo se auala. Liligi le mea palu fefete, tuu ese. Faʻasusu ma popo fuamoa mata ma se tui. Faʻaopopo mea muamua na saunia. Olo seia lelei. Taulimaina le ulu, selu ia mama i le selu, tufatufa mea totoe i le umi, ma aoina le lauulu i totonu o le talo. Tuu i luga o se palasitika tapuni, insulate. Talia 1-3 itula.

Masini lauulu mo le fefete ma burdock ma popo suauʻu

Faatinoga:
Aveesea le susu, fafagaina le lauulu, faamaloloina le paʻu.

Faʻavae
Suauʻu popo - 2 kulimi. l
Burdock suauu - 2 kulimi. l
Suauʻu lauti laʻau - 3 mata
Suauu olive - 1 kulimi. l

Talosaga:
Tuufaatasia mea mo le ufimata, mafanafana i se sili mafanafana tulaga, ae o le ufimata e le tatau ona mumu. Galu i le paʻu. Pau lava le mea o totoe o le tufatufaina atu i pito o le lauulu. Aoina lauulu, faʻamamalu mo le 2 itula.

Ufimata "Green" lautele ma nettle ma burdock

Faatinoga:
Fafagaina, vitamini, susulu lauulu, faaleleia foliga.

Faʻavae
Burdock suauu - 2 kulimi. l
Nettle - 2 kulimi. l
Vai - 120 ml

Talosaga:
Liligi le nettle lau mo le ufimata ma vai pupuna. E mafai ona e faʻaaogaina se mea matutu pe fou. Ufi, alu mo le 30 minute. Pe faʻaputu i totonu le vevela i le tele o itula. Faamama vai vai, faʻaopopo le suauʻu burdock i le vai mafanafana, lulu lelei. Faapipii le mata pulepule i aa, ma ninii le umi o le manoa, ao mai lauulu.

Puipuiga saogalemu

O le suauʻu burdock e seasea lava ona tupu mai ai ni gaioiga teteʻe, ae o mea faʻaopopo (lem, meli ma isi) e tele lava ina faʻaalia ai le vevela, mageso ma isi faʻaaliga le lelei. A o le i tapenaina le mata, e tatau ona suʻesuʻe faʻalelei ile tuʻufaʻatasiga ma aveʻese mea le afaina ai ona vaega.

Afai e faʻaaogaina mea susunuina o mea i le teuteuga o le fale pulou, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa, sinapi, naʻo le vaega basal e manaʻomia ona faʻagaioia, maitauina lelei le paʻu. O le tuusaunoaga o ituaiga laulu suauu. I isi tulaga, o le umi o le malosi mea e matutu o le a mago, o se satauro vaega e mafai ona aliali mai i pito.

Le aoga o le burdock oil mo lauulu

Le uiga ese o le suauu ua faaaogaina mo le tele o seneturi. O tau mafiafia mafiafia na avea pea ma autu e teuteuina ai teine.O se vailaʻau faamalolo na faʻaaogaina e faʻaleleia ai le tuputupu ae ma faʻaʻalu malie ma susulu. E faʻavasega faʻafitauli metabolic i le folika, faʻaleleia atili ai le faʻatautaia o faʻamalologa, faʻatagaina meaʻai e faʻamalieina ai le aʻa.

Aoga aoga o le suauu:

  • polyunsaturated gaʻo gaʻo,
  • tanimini
  • o se vaega o vitamini o vaega B, A, C, E,
  • masima masima
  • Eteru
  • inisalini.

Togafitiga meatotino mo lauulu:

  1. Faʻamalologa ma taumafa,
  2. Toto toto toe faʻafouina,
  3. Faaiʻuga o faʻagasologa i totonu o soo,
  4. Siitia le tuputupu aʻe
  5. Taula soldering, puipuia o maaleale ma porosity,
  6. Ia faamalosia lauulu,
  7. Togafitiga togafitiga.

Contraindications mo faʻaaogaina:

Fautuaga taua mai le faatonu

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

  • taitoatasi le mafaufau
  • le i ai o manua, taʻetaʻei, afaina o le ulu.

E mafai ona faʻatau se oloa masani i le fale talavai ma i le fale teu oloa. Le tau o le a faʻalagolago i le tagata gaosi oloa, ma le tele. O le asuga e mafai ona maua ma le faʻaopopoina o vitamini, laupepa o laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma aloe vera po o pepa pepa. Ole tau ole 100 ml ole 120 r., 250 ml e uiga ile 230 r.

Auala e faʻaaoga ai burdock root suauu mo lauulu

E mafai ona e faʻaogaina se vailaʻau mo le gaosiga o mea teuteu fale e faʻaoga ai le tino poʻo le e faʻatamaoʻaigaina sauni-faia tausiga ma oloa faʻafomaʻi. Taofi leiloa, faʻamalosia, faʻateleina le tuputupu ae ma faʻamamaina i luga o le umi atoa faigofie ma ou lima, e aunoa ma le faʻaogaina i taugata taualumaga. Matua tatau ona totogi atu i sulugatiti pe a uma le staining, curling ma fausiaina, puipuia auala ma le suauu faamalolo puipuia le tulai mai o porosity ma delamination. E fautuaina foi mo le togafitia o le mamago o le ulu, gatalia, oso i le susu, le susu ole susu.

Faʻaopopo i le Maumusu

Mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai le matua faʻaleagaina, mago, maʻamama faʻaleaga ma le masani ai o le ita o le ulu ina ia faʻailoa mai le suauʻu burdock i le pulu pasene ma se pulou. Lava le tolu / fa faʻapau i le sefulu ml o le tini oloa. Faʻaaoga mo le masina, pe a maeʻa ona malolo, mo le puipuia, fufulu lou lauulu i le faʻamalieina o le shampoo tasi i le vaiaso.

Faʻafefea ona faʻaaoga i foliga mama

E aoga foi le faʻaaogaina o le suauʻu o se tutoʻatasi oloa tausi. Ia faia talosaga mo le umi ole moe, faʻamama ma le faʻaeteete, ma mafanafana. I le taeao, vaimama lelei ma le laumanu, vaimama ma vai ma lae poo le apu / uaina vineka. Faʻaaoga moni ni mataʻu ile mata foli ua taʻe, mo se tufatufaina tutusa e sili le faʻaaogaina ole selu laupapa.

Fulufulu o le ulu

Ina ia faʻaleleia le tafe toto ma le fafagaina meaʻai, ia lava le okesene faʻamalosiʻau, aafia ai uma intracellular faʻagasologa, e aoga le faʻataʻitaʻia masani le maʻilaʻulu.I se vaega tutusa, fefiloi ma le suauʻu olive poʻo le sunflower suauʻu (lima ml taʻitasi), ma faʻapea foʻi ma le tangerine, patchouli, calamus poʻo bergamot esters, tolu / fa tetea e lava. Faia le faʻagasologa aʻo leʻi fufuluina, faʻamama lelei le paʻu, ona tuu ai lea mo le isi sefulu / sefululima minute.

Vitio aoga: Faʻafefea ona tuputupu aʻe lauulu mafiafia ma taofi lauulu leiloa

Faʻafefea ona fai i le fale suauʻu burdock

E le faigata ona fai ni meaʻai masani a fale ma saunia sau oe lava suavai taua. Ole mea lea e manaʻomia le burdock root, e mafai ona e faʻaaogaina le fou, mago pe faʻaʻaisa. E fautuaina le faʻaaogaina o le suauʻu faʻapipiʻi mo maso, faʻafailele ma faʻamamaina masker, faapea foi ma le lavelave togafitiga o pulu. O le maumea lelei e toe faʻafoʻi mai ai vela i fasi tuʻu lava, tausi le ulu.

O Oloa Gaosia ma le faʻaaogaina metotia:

Oe mafai ona suia soʻo se mea e leʻi faʻaleaogaina fualaʻau - sunflower, peach, jojoba, almond, peach, flaxseed, rapeseed. Faʻamama lelei le aʻa, tuʻu i totonu o se fagu, tuʻu suauʻu mafanafana ma le momono. Faamalosi mo le sefululima aso, e masani ona lulu malosi. A maeʻa ona e faʻatamaʻaina le fafagaina matagofie, serum, faʻaaogaina e fai ma faavae mo faʻafefete ulu. Ina ia taofia le vaeluaina o fasi, tufa ni nai mataua ua olo i luga o tamatamai lima i le pito.

Fautuaga ma tulafono mo le faʻaaogaina o burdock masks

Ina ia maua le maualuga aʻafiaga, faʻaaoga le suauʻu burdock, mulimuli i fautuaga faigofie:

  1. Ina ia saunia se matapulepulega faʻalagolago i le umi o le curls, o faʻatulagaina masani e faʻaalia le telega i auala, mo Rapunzel lalaga o le a manaʻomia faʻalua taimi i tele, ma mo saʻo mea saʻo teisi laititi, e le mafai ona teuina ia fatufatu pe a uma ona saunia mo sili atu nai lo le aso, o mea aoga mafai ona ulufale i totonu o vailaʻau,
  2. Ae le i faʻamamaina, o le fufuluina o curls e pule oe pe a manaʻomia, e tatau ona e faʻamama ese le suauu suamalie pe a maeʻa le faʻatulagaina, fufulu le burdock suauu, o le a aoga mai le lona lua faʻamama, pe a fai e faʻaaogaina ia sooupu, ua lava le fufuluina o uila i le mafanafana vai ona faʻasolo atu lea i le tausiga
  3. O le a le umi e tumau ai i luga o le lauulu e faalagolago ia latou tulaga, o le averesi o le umi o le gaioiga e mai le itula i le tolu, pe a fai o le paluga na faʻaogaina i aʻa, fasefulu minute ua lava e toe faʻaleleia ai le matutu, faʻavaivaia, paʻepaʻe, faapea foi ma le mea faigata o le togafitiga, tuu i le po,
  4. Toe fai mo profilaksis tasi taimi i le lua vaiaso, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o sauniga, e faia ni sauniga mo le masina, ma e le faʻaaogaina foi uila faʻapipiʻi, curlers, masini faʻamalu, ma selu uʻamea malosi i lenei vaitaimi.

Tuputupu Ae faʻamalositino ufimata

O le faʻafitauli o le televave o le tuputupu aʻe e fesoʻotaʻi ma le le lava o mea e faʻaola ai le ola ona o le le lava o taumafa, atoa ai ma faʻafitauli o le microcirculation. O le burdock suauu mo lauulu tuputupu ae, saturating le root system ma mea taua, fesoasoani i lana filifiliga. Ina ia tupu 'auʻau umi tafe, e mafai ona e faia se faʻasologa agaʻi faʻatasi / faalua i le sefulu aso.

Vaega

  • 100 gr. burdock aʻa
  • 250 ml o suauu olive.
O Oloa Gaosia ma le faʻaaogaina metotia:

Oe mafai ona suia soʻo se mea e leʻi faʻaleaogaina fualaʻau - sunflower, peach, jojoba, almond, peach, flaxseed, rapeseed. Faʻamama lelei le aʻa, tuʻu i totonu o se fagu, tuʻu suauʻu mafanafana ma le momono. Faamalosi mo le sefululima aso, e masani ona lulu malosi. A maeʻa ona e faʻatamaʻaina le fafagaina matagofie, serum, faʻaaogaina e fai ma faavae mo faʻafefete ulu. Ina ia taofia le vaeluaina o fasi, tufa ni nai mataua ua olo i luga o tamatamai lima i le pito.

Fautuaga ma tulafono mo le faʻaaogaina o burdock masks

Ina ia maua le maualuga aʻafiaga, faʻaaoga le suauʻu burdock, mulimuli i fautuaga faigofie:

  1. Ina ia saunia se matapulepulega faʻalagolago i le umi o le curls, o faʻatulagaina masani e faʻaalia le telega i auala, mo Rapunzel lalaga o le a manaʻomia faʻalua taimi i tele, ma mo saʻo mea saʻo teisi laititi, e le mafai ona teuina ia fatufatu pe a uma ona saunia mo sili atu nai lo le aso, o mea aoga mafai ona ulufale i totonu o vailaʻau,
  2. Ae le i faʻamamaina, o le fufuluina o curls e pule oe pe a manaʻomia, e tatau ona e faʻamama ese le suauu suamalie pe a maeʻa le faʻatulagaina, fufulu le burdock suauu, o le a aoga mai le lona lua faʻamama, pe a fai e faʻaaogaina ia sooupu, ua lava le fufuluina o uila i le mafanafana vai ona faʻasolo atu lea i le tausiga
  3. O le a le umi e tumau ai i luga o le lauulu e faalagolago ia latou tulaga, o le averesi o le umi o le gaioiga e mai le itula i le tolu, pe a fai o le paluga na faʻaogaina i aʻa, fasefulu minute ua lava e toe faʻaleleia ai le matutu, faʻavaivaia, paʻepaʻe, faapea foi ma le mea faigata o le togafitiga, tuu i le po,
  4. Toe fai mo profilaksis tasi taimi i le lua vaiaso, faʻatasi ai ma le toe faʻaleleia o sauniga, e faia ni sauniga mo le masina, ma e le faʻaaogaina foi uila faʻapipiʻi, curlers, masini faʻamalu, ma selu uʻamea malosi i lenei vaitaimi.

Burdock hair mask - o le fale sili ona lelei fale

O le nondescript prickly plant o se mea moni maua mo le matagofie o curls. Ole suauʻu faamaneta o se mea taua faʻalenatura o lona paleni paleni e iai lona ofoofogia i lauulu. O lona iʻuga, o le a faʻatupuina malosi ma susulu mai aʻa i pito o fasi.

Tuputupu Ae faʻamalositino ufimata

O le faʻafitauli o le televave o le tuputupu aʻe e fesoʻotaʻi ma le le lava o mea e faʻaola ai le ola ona o le le lava o taumafa, atoa ai ma faʻafitauli o le microcirculation. O le burdock suauu mo lauulu tuputupu ae, saturating le root system ma mea taua, fesoasoani i lana filifiliga. Ina ia tupu 'auʻau umi tafe, e mafai ona e faia se faʻasologa agaʻi faʻatasi / faalua i le sefulu aso.

Vaega

  • 15 ml o le mea taua,
  • 5 gr. kaliki
  • cyanocobalamin ampoule.

Gaosiga ma metotia o le faʻaaogaina: palu le garlic gruel ma burdock suauu, faʻaopopo le vitamini B 12. Faʻapipiʻi i totonu o aʻa e leʻi fufuluina mo le lima / fitu minute. A maeʻa ona taofiofi le kuata o le itula, ina ia mafai ona e 'ese ma le manogi faʻapitoa, e tatau ona e faʻaaogaina le laupepa i le lua / fa taimi.

Vaega:

  • 10 ml o le mea taua,
  • 35 gr e leai ni lanu
  • 7 mataua o le arasi ether.

Sauniuniga ma metotia o le faʻaaogaina: palu faatasi uʻamea faʻamago ma suauʻu. Faʻasalalau le saʻoloto i luga o palapala palapala i aʻa, afifi ma se ata faʻamomoli e tuʻu e galue i le po atoa. Ala i luga, fufulu lelei.

Burdock suauu - o lona uiga Nu. 1 mo le faʻamalosia o lauulu

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai le tele o vaega mea totino talafeagai mo le soifua maloloina o curls.

E iai vitamini, minerale, acid, flavanoids, taninini, porotini, taua ma gaʻo suauu.

O se tasi o vaega iloga o le inulin - o se polisakarida e mitiia mea oona, faʻamamaina le paʻu, faʻaleleia le paʻu o le tino e ala i le faʻatupuina o le toe gaosia o le aoga microflora, ma faʻalelei masani gaʻo gaʻo.

Ole vala ole inulin o le faʻaopopoina lea o le malosi o le paʻu e mitiia ai mea ai. A o e vaʻai, o le tuʻuina atu o le burdock suauu e faʻamaonia se iʻuga aoga.

Talosaga faʻatagaina oe e faʻamalosia lauulu laʻau (matauila), faʻapitoa, e puipuia ai leiloa ma le pala. Fatty seborrhea, maʻafiaʻe foʻi ua mou atu, o le faʻailoaina o le sebaceous glands ua faʻalauteleina. Taualumaga faʻatasi ma faʻamalosia toto toto, lea e faʻatagaina mea aoga e ausia ai la latou sini - o aʻa. O lona faʻaaogaina e aoga tele mo le mamafa ua afaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le pamuina, perming, vali. A maeʻa le talosaga, o le koluse o le fautuaga, fealofani, matutu, malulu ua mou atu, o le pupula, silkiness ma faʻaaloalo toe foi.

Ona o lenei aafiaga, burdock ua faʻaaogaina i mālō vailaau ma cosmetology. O mea faʻapipiʻi fale e faʻavae i luga o le a toe faʻaleleia tulaga o le paʻu o le ulu ma le lauulu.Burdock tusitusiga o loʻo aofia ai i le tele o fale gaosi mea teuteu, ae latou te aofia ai foʻi vailaʻau vaega. O le mea lea, ua fautuaina e faʻaavanoa tutoatasi tuto faʻapipiʻi i luga o luga, faʻaaogaina na o oloa masani.

Burdock suauu e mafai ona faʻatauina toetoe o soʻo se faletalavai i se tau taugofie. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia uma le mama oloa ma se paluga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo ma le laʻau lauti, manoa, solofanua, propolis, hops, calendula, nettle ma chamomile.

E tatau ona e taulaʻi i isi mea:

  • nettle tuuina atu le agamalu ma silkiness, i ai le faamalologa ma profylactic meatotino,
  • ua faʻaaoga le propolis e faʻamalosia, faʻaosofia ai le toe faʻafouina o vaega ua faaleagaina,
  • vitamini A ma E fafagaina ma faʻamalosia,
  • solofanua toe mauaina le malosi ma le lelei,
  • o le chamomile o le a fesoasoani e faʻateʻaina ai le aluʻeseʻe, mataʻutia mea, faʻaleleia le silkiness, susulu ma malu i moli uila,
  • o loʻo i ai le faʻafitauli e iai le aneti-inflamasi, faʻamamaʻia le susunuina, maʻi, peeling, faʻamama le aʻafia o paʻu.

Metotia o le faʻaaogaina ma le fausiaina o burdock suauu e faʻamalosia lauulu

O se mea aoga meafaigaluega e mafai ona faia tutoʻatasi i le fale. Ole manaʻoga lea ole burdock root (burdock) ile aofaiga ole 100 g ma le suauu o le fualaʻau e te filifilia (200 ml). O le aʻa fou e 'oti lelei, tuu i totonu o se container talafeagai mo kuka ma sasaa i le suauu (sunflower, olive, almond po o isi). O le paluga ua tuua e pei mo se aso. A maeʻa le taimi, ua kuka mo le kuata itula i luga o le tamai afi, ona fufuluina lea, ma faʻamalulu ma sasaa i totonu o se tioata fagu ma se tapuni.

Faʻaaoga le oloa faʻaalu maualuga le 3 taimi i le vaiaso. O le vasega e 1-2 masina. I le va o vasega ave se malologa mo 2-4 vaiaso.

Faʻafefea ona faʻamalosia lauulu ma le suauʻu burdock

Faʻataʻitaʻiga masani e faia mo faʻamasinoga togafitiga ma faʻamoemoe faʻapitoa. O curl ina ua uma ona afifi e avea malulu, usitaʻi, lamolemole ma susulu. Masks o le a faatelevaveina le faagasologa o le tuputupu ae uumi laina, faia latou mafiafia ma sili atu ofu.

E mafai ona e faʻaopopo fuamoa fuamoa fuamoa, aniani, sinapi, muamua tincture, fefete, cognac, meli i ufimata. O le burdock lava ia e sili atu le aoga mo soʻo se ituaiga ituʻi ma laulu. Ae ui i lea, e le tatau ona faʻaoga faʻaaoga soo i tagata o loʻo gaosia le paʻu.

Le faʻasalalauga masani o le mata pulepule ma i le taimi lava e tasi le saoasaoa: mafanafana i se vevela taliaina ma olo i aʻa, tuu mo le itiiti ifo i le itula, pe sili atu foi - i le po atoa, fufulu i lalo o le vai tafe ma laupepa. O le mea mulimuli e tatau ona faʻaaogaina le tele o taimi, ona o lenei mea faigaluega e leaga ona fufulu ese.

Ufimata mo faʻamalosia ma faʻalauteleina lauulu ulu ma burdock suauu: filifiliga

  1. Faafefiloi 3 sipuni suauʻu ma ½ tsp. vevela pepa paʻu. O mea e fefiloi ai e pipiʻi ma tuʻu mo le 1 masina. A maeʻa le taimi atofaina, ua sauni mo le faʻaaogaina. Latou te fufuluina lo latou paʻu tasi i le vaiaso. O le umi o le afifi o le kuata o le itula. Faatasi ai ma le aofaʻiga e tatau ona e matua faʻaeteete, aua le faʻaaoga pe a fai o le paʻu ua faaleagaina
  2. Saʻo le 'avaʻava tincture o pepa vevela, burdock ma castor suauu. O vaega e ave i tutusa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, 2 sipuni tele. A uma ona faʻagaioia le papala ma faʻamafanafana, ona tuʻu ai lea o le tuʻufaʻatasia mo le 1 itula. A oso se lagona mu, e aveese,
  3. Vaega: suavaia vitamini A ma E - 10 paʻu taʻitasi, suauʻu olive ma burdock - 30 ml taʻitasi. O se oloa mafanafana e faʻapipiʻi i le ulu, tufatufa mai aʻa i le pito. Aveese pe a uma le 60 minute. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina i isi aso uma lava. Iloilo faʻaalia ai curls ina ua maeʻa se mea tutupu tupu atu e 4 cm i le masina,
  4. Vaega: sinapi efuefu - 2 kulimi. l., fasi le fuamoa moa, burdock - 30 ml, suka - 2 sipuni, mafanafana vai - 2 sipuni. Mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e fautuaina ai ia faʻaaoga se pulumu poo se solo. E faʻapipiʻi i aʻa ma le ogatotonu o le umi o le manoa, o loʻo togafitia lelei le faʻaogaina i le mama suauʻu burdock. O le togafitiga taimi o 30 minute.Faʻafia taimi e faia ai se matapulepule: masani o le ulu - faʻatasi i le vaiaso, manogi - faʻatasi i le 5 aso, mago - tasi i le 10 aso. Faʻaaoga faʻaaogaina e mafai ai ona faʻavavevave tuputupu ae e 3 cm i le masina,
  5. Faafefiloi meli ma burdock suauu i se fua faatatau o le 1 i le 2, vevela latou ina ia avea le meli avea vai, ona faaopoopo lea o le sua o le tasi aniani. O le faʻaiuga o loʻo luluina lea i luga o le paʻu aʻo faia se faʻailo. Ole fatuga e teuina mo le afa afa itula. A maeʻa ona fufuluina i le faʻamalama, e tatau ona e faʻaogaina se fofo o le sinapi efuefu, tipolo poʻo le apu kulimi e aveese ai le manogi aniani,
  6. Vaega: sasaina sasaina, meli - 10 ml, cognac - 10 ml, aniani sua - 10 ml, burdock - 15 ml. Ole taunuʻuga ua tuʻufaʻatasia mai le aʻa i le isi pito, faʻalogo ile paʻu. Tuu mo ni nai itula. E fautuaina e fufulu pupuni i luga o le burdock pe a uma ona fufuluina i le faʻamalama. O le a faʻamalamalamaina ma susulu ai i latou
  7. Se ufimata o loʻo i ai le burdock ma aloe sua i se fua faatatau o le 2 i le 3 o le a fesoasoani foi e faʻateleina le tuputupu ae.O le fuainumera tausia i luga o le ulu mo le 30 i le 60 minute. O taualumaga ma nei vaega e mafai ona faia e oʻo ile tolu taimi i le vaiaso. Vasega - 1 masina
  8. Mea: castor ma burdock - 15 ml taʻitasi, taua suauu o filifiliga - 3-5 paʻu, suavai vitamini A ma E - 10 ml taʻitasi, dimexide - 10 ml. O le auga e togafitia i luga o le paʻu ma aʻa. Aveese pe a uma le 1 itula. I le taimi o afifiina, sina faaletonu mafai ona tupu. Ole faʻasologa ile dimexide e naʻo le tasi le taimi e faia i aso uma 7 aso. O le vasega e tumau 2 masina. Dimexide o se vailaʻau e faʻaleleia atili le sooga i luga o le sela, faʻafuaseʻi, o meaʻai e tele ina taunuʻu i o latou nofoaga, o lona uiga, lauulu ulu. O pulupulu faapena faʻamaonia le siʻitia o le tuputupu aʻe i le tasi ma le afa senitimita i le masina.

Masker ma se burdock mo le lauulu leiloa

Fua ole numera 1

Tuu faatasi le burdock, sapo lapoʻa ma le cognac. Blondes mafai ona faʻaopopo se sipuni o lemime fou poʻo le sua kapiki. Faapipii le mata pulepule mai aa i le pito. Fufulu ese pe a uma le 1 itula.

Fua ole numera 2

Burdock ma meli, fefiloi i se fua faatatau o le 2 i le 1. O aʻa e togafitia ma le oloa maua. Lauulu, pei lava ona fai muamua, e fufuluina pe a uma le 1 itula.

Fua ole numera 3

Fai se inftle nettle (2 sipuni i le 200 ml o le vai). Ina ua maeʻa ona faʻamamaina ma faʻamama, o le 30 ml o burdock suauʻu ua faʻaopopo i ai. Ole faʻasologa ma lenei paluga e mafai ona faia faʻalua i le vaiaso. O le vasega e aofia ai 10 taualumaga.

Fua ole numera 4

Faatasia le meli, cognac ma burdock i tutusa vaevaega. O le oloa e faʻaoga mai aʻa i pito, faʻalogo i le paʻu.

O afifi e mafai ona faia faʻalua i le vaiaso. Le maualuga tapulaʻa o le vasega o 2 masina.

Ia au faʻamalosi tino ma ola maloloina.

Mafuaʻaga o Alopecia

O mafuaʻaga o le soona lulu lauulu e eseese. Le sili ona taatele o latou:

  • le lava vitamini, aemaise i le tautotogo,
  • meaai paleni, lea e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tagata taumafa,
  • popolega tulaga
  • talafeagai lauulu lauulu
  • genetik sauniuniga
  • valivali o le lauulu tele pe ufiufi,
  • afaina hormonal.

Ina ia tuliesea le faʻafitauli o le botdness, oe manaʻomia le aveeseina o le mafuaʻaga mafuaʻaga o lona tutupu mai, ma toe faʻafouina le curls ma aoga vitamini ma minerale na faia ni matapulepule.

Faʻaaoga lelei

Burdock suauu, lea e faia mai burdock aʻa, e mafai ona fafagaina curls ma mea nei:

  • porotini
  • faailoga vaega
  • vitamini
  • flavonoid
  • stearic ma le tannic acid,
  • inulin o tupuaga masani,
  • minerale.

O nei vaega aoga uma e le gata i totonu o le tino gaʻo o le lauulu lava ia, ae e faʻapena foʻi i totonu o le folika. O le a fesoasoani lenei suauu? Ioe, e mautinoa lava. O folikel e fafaga ma faʻagaioia, o lea o le lauulu e amata ona tupu vave, ma le "moe" pulu ua ala mai, ma sasaa ese se laulu malosi malosi.

Aua e te manatu o le aafiaga o le a sau vave pe a uma 1-2 lesona. Le itiiti ifo 1,5-2 masina tatau ona pasi ae e te le i iloaina se faʻaleleia o le tulaga o lauulu. E tele naua le taimi e faʻamalosia ai le foliga ole lauulu, e mafai ona togi ai se laulu fou, malosi ma sili atu ona lalelei.

I lenei auala burdock suauu fesoasoani i:

  • faʻamalosia o lauulu ulu e ala i le fafagaina o le folika ma faʻaleleia microcirculation,
  • faʻamautuina o gaioiga totoʻa i le sela tulaga, faʻapea foi le faʻaleleia atili o le toe faʻafouina o le sela,
  • aveeseina o le fefete ma seborrheic dermatitis,
  • le aveesea o siama o loʻo ola i luga o le ulu,
  • sili atu le susulu masani ma lanu lanu,
  • mafiafia o lauulu malulu tele,
  • aveeseina o vaevaega iuga,
  • le faʻavaeina o se tali puipuia o le paʻu i fafo atu o stimulus.

Faailoga mo faʻaaoga

Ole faʻaogaina o se vaega mai le burdock o loʻo faʻaalia i le i ai o ni faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le papala. E mafai ona faʻaosoina i totonu o le paʻu e tamaiti, maitaga fafine, ma tagata i tausaga.

I le tulaga o le alopecia, o le burdock suauu e mafai ona fesoasoani i tulaga muamua. Ae paga lea, ma le le amanaʻia o le faʻamaʻi (vaega pe atoa le pala), e le mafai ona toe faʻafoi mai le uaea ua oti. O lea la, e le mafai ona e solia le maʻi. O le taimi lava e te maitauina le lauulu lauulu i luga atu masani (100 iunite i le aso), amata vave togafitiga ma se faamalologa faʻamalolo mai burdock aʻa.

O se mea taua! Burdock suauu e lelei mo mamago curls ma le ulu. E matua faʻamalieina le paʻu, fesoasoani i le susu e nofo i lauulu mo se taimi umi. E mafai foi ona faʻaaogaina le gaʻo gaʻo e fai faʻamalieina le burdock, peitaʻi o le mea lea, e i ai se aʻafiaga i le suauʻu ole suauʻu i le ulu. O lea e te filifili: togafitiga poʻo se aulelei, foliga lelei o teuteu.

Fai mai le au Trichologists o le faia o matapulepule e faʻatatau i le burdock poʻo le faʻaaogaina o le burdock suauu i lona mama foliga ile dermis o le uluulu e tatau ona 2 taimi i le vaiaso. O le ala o togafitiga e 2 masina. I le mea na tupu i le amataga tulaga oe matauina se alualu i luma, ma ona toe amata ona pa'ū malosi lauulu malosi, tipi ma faʻapepeina, taofi le faʻaaogaina o burdock mo 2 vaiaso. E aliali mai, o le paʻu ma lauulu ua faʻaaoga.

Lelei a ufimata

E i ai eseese filifiliga mo masks e fesoasoani i le televave o tuputupu ae lauulu ma folikel meaai. I le faaopoopo atu i burdock suauu, latou aofia ai:

  • sinapi
  • vevela pepa
  • meli
  • fuamoa
  • oloa susu
  • suauu taua
  • ma isi vaega.

Faamamaina faʻapipiʻi "Vitamin cocktail"

O lenei fofo vavega fesoasoani fesoasoani e faʻamalosia curls, faʻalelei masani metabolism ma puipuia leiloa. I se faʻaopopoga, i le maeʻa ai o talosaga, o paʻu le mafiafia latou te mauaina se lanu matagofie ma mauoa.

E te manaʻomia:

  • 1 tsp suauu olive (e mafai ona suia i le almond oil),
  • 1 tsp suauu jojoba
  • 3 tsp burdock suauu
  • o nai mataua o vitamini A ma E (faʻatau mai i ampoules i le fale talavai).

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Tuu faatasi suauu uma i totonu ole pesini.
  2. Tuu le container i totonu o le vai taele ma vevela ile 45 tikeri.
  3. A maʻimau sina faʻaalu, ulufale vitamini.
  4. Faaaoga le suavai maua tele i aʻa o le lauulu, ma tufatufa le mea totoe i le umi atoa.
  5. O le pulou e le mafai ona faʻaaogaina, aua na e faʻamafanafana le suauʻu. Faatali 40 minute.
  6. Fufulu ma faʻamalu vai tafe.

O le ala o togafitiga o 1-1.5 masina. O loʻo fautuaina le toe faia o se faʻasologa faʻalua i le vaiaso.

Fono a cosmetologists. A faʻaaogaina i le paʻu, e tatau ona matua faʻaoso le suauʻu. Faʻaoga le taʻamilosaga o loʻo faʻataʻamilomilo solo, aʻo e gaoioi ile laina o le ulu ile ulu.

Meli burdock ufimata

Faigofie tele tapenaga, ae i le taimi lava e tasi aoga aoga ufimata, lea na faʻamautu lelei ia lava i totonu o tagata faʻaaoga. Aemaise lava le fesoasoani i tulaga o faʻavaivaia o curls i le faʻaaogaina soo o se fulufulu lauulu, agaleaga lanu ma le faʻaalia i le la. Fetaui lelei mo soʻo se ituaiga lauulu.

Vaega

  • 2 kulimi. l burdock suauu
  • 1 kulimi. l manuia le meli
  • 2 fuamoa fuamoa.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Tuufaatasi mea uma.
  2. Vevela i latou ile vai taele ile vevela ole 40 tikeri.
  3. Tufatufa atu le faʻafefeteina o loʻo tupu ai i luga o le dermis o le lauulu, ona selu lea o le lauulu - i le umi atoa.
  4. Faatali 30-40 minute.
  5. A maeʻa le taimi lea, fufulu curls ma le faʻaopopoga o le solo.

Le vasega fautuaina o le 2 masina ma se maso i aso uma 7.

Ufimata ma burdock ma pepa vevela

A iai sau faʻafitauli ogaoga i le ova tele o curls, faʻataʻitaʻi se pulupulu o loʻo i ai le pepa vevela. O lenei vaega o le a faʻaleleia atili le microcirculation o le paʻu, faʻafaigofieina le faʻaooina atu ma le faʻasusuina o aoga aoga i totonu o lauulu.

Vaega

  • 2 kulimi. l oomi mai le burdock,
  • 1 kulimi. l vevela pepa lanu,
  • 1 kulimi. l suauu lafo
  • 1 fuamoa fuamoa.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Faʻaitiiti le ato laitiiti i totonu o le pesini pesini.
  2. Faailoa le burdock suauu ma le lanu o le pepa i totonu.
  3. Lulu le paluga i luga o lou ulu. Faʻaaoga na o mea i aʻa, aʻo le mea e mafai ona faʻamamago tele faʻamaʻi ma faʻaletonu ai le tulaga o le tipi.
  4. Fofoina le lauulu mo ni nai minute mo sili ulufale tui o vaega o le faʻamalologa faʻamalologa i le faaputuga o le epidermis.
  5. Tuu se taga palasitika i luga o lou ulu ona faʻapea lea o se solo.
  6. Faatali 30 minute. Afai e ola malosi le pepa, fufulu muamua.
  7. A maeʻa le taimi faʻapitoa, faʻaaoga le laupepa ma fufulu lau uʻu i le tele o vai mafanafana.

O se pulupulu e mafai ona faia na o le tasi i le vaiaso, talu ona manatu o se tamaʻi sauaga ona o le vevela vevela e aofia i totonu o le tincture.

Masini aniani-burdock

Ole aniani o se vailaʻau agamalu, o le teio ma le suka e mafai ona ofi i totonu o le paʻu. Ole mafuaʻaga lena ole faʻaleleia o le microcirculation o dermis o le lauulu ma le sapalai o lauulu aʻa ma meaʻai.

Na pau lava le mea e gata mai ai o se ufimata o se lagona le manaia manogi lea e o mai ma lauulu e tusa lava pe a uma ona fufuluina ma lauulu.

Vaega

  • 2 kulimi. l aniani aniani
  • 1 kulimi. l burdock suauu
  • 1 tsp sua o le tipolo
  • 1 kulimi. l meli
  • 1 kulimi. l kefir.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Tipi le aniani pe olo i se palu. Oomi le sua i le cheesecloth piilima i le tele itu.
  2. Vevela burdock suauu i se vai taele.
  3. Tuu faatasi le aniani ma le sua o le tipolo i le burdock oil. Ulufale i latou i le meli. Faʻaopopo le kefir.
  4. Tuu le tapena tapena i luga o le paʻu o le papala. Fai se pulou taʻele ma fai se turban mai le solo.
  5. Ina ua uma le 40 minute, fufulu le suauu.

O se mea taua! Ina ia faʻaitiitia le le manogi laʻau lapisi, faʻamama le 15 ml o le vineta i le 1 lita o vai. E le gata i lea, o le pala o le oak bark, nettle, ma chamomile e faʻamamaina ai le manogi aniani.

Ufimata ufimata

Mustard o se meafaigaluega sili ona lelei e faʻateleina ai le sili atu tui o meaʻai e faʻamafanafana le paʻu. Ole mafuaʻaga lea ua manatu ai ole symbiosis o lenei oloa ma le burdock suauu e manuia ile tulaga ole togafiti alopecia ile amataga.

Vaega

  • 2 kulimi. l burdock suauu,
  • 2 kulimi. l sinapi o le sinapi
  • 2 kulimi. l vai mafanafana mafanafana
  • 1 fasi
  • 1 sipuni o suka.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Faafefiloi sinapi ma vai.
  2. Tatou faʻailoaina le suāuu burdock i totonu o le paluga e maua mai.
  3. Lulu le kekua ma le suka.
  4. Matou te tuʻufaʻatasia mea.
  5. Talosaga mo le 30 minute.
  6. Fufulu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

Ia mautinoa o le sinapi e le susunuina tele le ulu. O sina laititi lava e iai le masani ai, ae o le matua tiga o lagona, o se faʻailoga o le vave fufulu ese le ufimata i luma o le taimi.

Lautele kefir-oatmeal mask

O lenei mea faigaluega e talafeagai mo ituaiga uma o laulu. E le gata e faʻafailelei atoatoa curls, ae e toe foʻi atu foʻi i lo latou matagofie muamua. A maeʻa ona faʻaaoga soo se ufimata, e faʻamalosia ia soʻotaga, ina ia vave ona mou atu le faʻafitauli o lo latou tele na leiloa.

Vaega

  • 2 kulimi. l pamu fatu
  • 2 kulimi. l burdock suauu
  • 100 ml o le Kefir,
  • 1 kulimi. l suauu lafo
  • 1 fasi.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Liligi oatmeal i totonu o se keramika po o enamel pesini ma faʻatumu i le kefir. Faatalitali ia fufulu flakes.
  2. Vevela burdock ma castor suauʻu ile vai taele. Aua le faʻatagaina le suauu e pupuʻu.
  3. Lulu le samoa.
  4. Tuufaatasiga mea na.
  5. Faaaoga lenei ufimata e le gata i aʻa, ae faapena foi i curls uma.
  6. A maeʻa 40 minute, fufulu ma faʻamalama.

E faʻapena foʻi ona faʻatautaia se faʻasologa e tasi i le vaiaso mo le lua masina.

Fualaau e faasaga i le faateleina leiloa o curls

O lenei mea faigaluega e fautuaina e fufulu curl pe a uma ona fufulu. Ae o le faʻagaioioiga faʻafefeteina e le o se tulaga masani faʻaputuga i luga o le pulu lauulu, ae o lona taofiofia i luga o le ulu mo (i le umi o le 30 minute). O ia gaioiga o le a fesoasoani i le siama e faʻamama ia lava mai toxins, o le a saofaga i le faʻateleina o lauulu tuputupu ae.

Vaega

  • 2 kulimi. l nettles (sili atu fou nai lo mago)
  • 1 ipu vai
  • 2 kulimi. l burdock suauu.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Olo mo upega. Liligi vai faʻasusu luga ma faʻafefete i luga o vevela vevela mo le 30 minute.
  2. Faʻatagaina le vailaʻau e tui ma malulu mo le itiiti ifo 15 minute.
  3. Faʻamamaina le ofe i se saringan poʻo le ie puipui, gagau i le tele o vaega.
  4. Faaopopo le suauʻu burdock i ai.
  5. Faaaoga le paluga i lauulu.
  6. Fufulu pe a uma le afa itula i le vai mafanafana mafanafana.

Ia iloiloina iuga, e manaʻomia a o le masina a o masani ona faʻaaoga.

Tutoatasi faʻaaogaina

Burdock aveesea e mafai ona faʻaogaina i lauulu lava oe. Mo i latou e saili e aveese le alopecia, e tatau ona e tufatufaina le faʻamalologa faʻamalologa i luga o le ulu (e tasi le sipuni tele o le a lava). Aua nei galo e vevela le suauʻu ile vai taele i le 45 tikeri mo sili faʻaaogaina.

I luga o le dermis, o le sui sooupu na teuina mo 30-40 minute, ona fufulu lea.

Burdock tincture

O loʻo faʻamalamalamaina i aʻa o le lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le po, ma fufuluina faʻatasi ma le faʻaopopoina o le ufiulu mo le lauulu.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Ave le 300 ml o burdock suauu ma 50 g o le paʻu na aumai mai burdock root.
  2. Tuu i totonu o se fagu pogisa ma tapuni le tapuni.
  3. Alu i se nofoaga tuufua mo le 3 vaiaso.
  4. O le taimi lava e tuiina ai le fofo, olo i totonu o aʻa.
  5. Tapuni le lauulu i se palasitika pulou.

O le ala o togafitiga e 3 masina. A maeʻa le afa taimi, e tatau ona e taofi le faʻaaogaina o le tincture mo le itiiti ifo i le lua vaiaso, ona toe amata loa lea O manatu faʻaalia mai le faʻaaogaina o ia faiga e tele mataupu e lelei.

Suauu-faavae Sea Salt Scrub

Afai e te fufuluina le paʻu lelei mai faʻamama eseese ma le fefete, ona faʻaleleia atili o le metabolic faʻafitauli o le dermis, ma faʻapea ona fesoasoani i se sili atu tui o meaʻai i le pulu lauulu. O le masima sami o loʻo avea ma se mea sili ona faʻamuta ai le faʻaʻofu ma faʻamamaina e faʻaaogaina gaʻo maʻa ma isi mea oona.

Sauniuniga ma faʻaaoga:

  1. Olo le masima i se sima i se tulaga o meaʻai lelei. Lava 2 sipuni tele ole minerale masani.
  2. Faaopopo le 1 kulimi. l burdock suauu.
  3. Tuu le oloa i luga o lou ulu ma faʻaʻupegaina moli vaega.
  4. Fufulu ma vai pe a uma le 10-15 minute.

Manatua! Ole fufuluina o mea na ole mafai ona naʻo le tasi ile vaiaso. I se faʻaopopoga, ua matua faʻasaina lea ona faʻaaoga le masima i le iai o maosiosia ma manuʻa i luga o le ulu.

Shampoo ma le faʻaopopoina o le burdock suauu - o se sili fofo mo lauulu puipuia

I le taimi o le faʻamaluluina, matou te tuʻuina atu foi se faʻamalosi pamu pe a sasaina busa. O le mea lea, cosmetologists fautuaina faʻaopopoina 20-30 ml o burdock suauʻu i totonu o le koneteina ma shampoo. E te le tau popole i le mea e teu ai, o le mea taua o le aua le tuua le fagu i le la.

Tulaga lelei ma leaga

Faamanuiaga o le burdock suauu:

  • fatuga-mauoa fatuga
  • le taugofie o le oloa ma le avanoa,
  • ua faia se ata puipuia e faʻataʻamilo i lauulu taʻitasi, ma e avea o se pa puipui i le aafiaga o faʻafitauli o le siosiomaga,
  • fofo manino i le tele o faafitauli
  • aveese uma faafitauli i se taimi puʻupuʻu taimi,
  • faigofie o le faʻaaogaina.

I totonu o le minus o:

  • le faʻatulagaina o gaʻo faaopoopo,
  • tele le suauu ua manaʻomia,
  • pori ua pupuni (e aloese mai ai, e tatau ona fufulu lelei le oloa i le faʻamama ma e te le uuina luga o le dermis mo sili atu nai lo 50 minute),
  • le ono iai o le faʻafeagai faʻafitauli (i le tulaga o le tagata le faʻamalosi)

Ona tupu lea ina ua maeʻa le muamua - lona lua faʻafoega mo le faʻapipiʻi o se mea mai le burdock, na amata ona e matauina sili atu le tele o lauulu leiloa. Aua e te fefe, aua o lauulu oti ua fuaina i lalo i le suauu ma amata ona toʻaga pa'ū. A faʻaauau lenei faiga, lafoai le fofo ma ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi le trichologist.

Matou te maua le iuga

E fesoasoani le suauʻu burdock i le paʻu? O le tali i lenei fesili o le ioe. O se vaega na maua mai i aʻa o le burdock na faʻamaonia lelei ia lava i le toe faʻaleleia o le lalelei o lauulu i fafine ma le taua e teteʻe atu i le pala i alii.

O le iʻuga o le faʻaogaina o le a aliali mai i le 1-2 masina, pe a fafagaina folika lauulu i vaega talafeagai ma maua malosi. Ole a vaʻaia foʻi le uila-televave o tuputupu aʻe o laʻau ma le faʻateleina o le 1-1.5 cm i le masina ma le faʻavaeina o lauulu laiti i aʻa.

Ina ia faʻalelei le iʻuga, e te manaʻomia:

  • taumafa saʻo ma paleni,
  • lafoai amioga leaga,
  • faʻaititia faʻanoanoa tulaga
  • fesuiaʻi i lauulu lauulu teuteu, filifilia e tusa ma o latou ituaiga,
  • teuteu uma le tipi i taimi uma
  • e ofuina se pulou i le taumalulu ma le taumafanafana,
  • faʻaaoga se fulufulu fulufulu ma mea teuteu mea naʻo le taimi e tatau ai,
  • teena le amonia vali.

I le mulimulitaia o nei fautuaga, o le a galo ai e uiga i le faʻafitauli o le ogaoga lauulu e leiloa ma mulimuli ane taofi lou popole e uiga i le ono mafai ona faia ai le paʻu.

5 faamatalaga

Atonu na e faʻalogo i mea aoga ma aoga aoga o le burdock oil mo le fausaga o lauulu, laulu mata ma fulufulu mata. Lenei elixir tulaga ese ua manatu o se tasi o sili sili ona lelei oloa e taofi le leiloa o manoa ma faʻavaveina le tuputupu ae o curls, pei ona faʻamaonia e le tele o iloiloga o le lalelei ma tagata soifua maloloina. O le mea faigaluega o se sili sili lea i le taugata salon taualuga ma teuteu oloa mo lauulu tausiga.

O se suāuʻu gaosi mai le burdock (burdock) e faia e ala i le tuiina i lalo o aʻa o lenei laʻau i le vai suauu suauʻu. Mo ana tapenapenaga, olive, almond ma sunflower suauʻu e sili ona faʻaaogaina. O le iʻuga o le faʻatulagaina ua matuaʻi fautuaina i vailaʻau a tagata mo i latou o loʻo iai faʻafitauli ma le pala. O ana vailaau faʻamalolo mo le faʻamalosia lauulu laʻau ma le faʻatupuina o tuʻutuʻuga lelei mo a latou tuputupu aʻe ua iloga o se vailaʻau masani (faasaienisi).

Ole taunuʻuga ole faʻaaogaina o le burdock suauu mo lauulu

Ole auala e sili ona faigofie e faʻaleleia ai le tulaga ole lauulu - maso lauulu ile fale ma le suauʻu burdock. A maeʻa se faʻagasologa o taualumaga i le aofaʻi o le 15-20 ma le vaitaimi o 1-2 taimi le vaiaso (a leai se avanoa ma alofaga), lou laulu o le a suia ma susulu ma le soifua maloloina.

Talosaga, afifi ma lauulu masima ma faʻaopoopoga mai burdock rhizomes faʻalauteleina le uluulu, folikel ma le laulu i protein, amino acids, inulin natura, taua ma gaʻo suauu, PUFAs, tanin, masima o langka minerale ma vitamini.

O nisi nei o faʻaleleia e mafai ona vaʻaia pe a maeʻa le faʻaaogaina faʻapitoa o masks e faʻavae i luga o burdock elixir:

  1. O lou lauulu o le a faʻamalosia ma ola vave
  2. Gatalia o le paʻu, susu faʻafiafia, seborrhea, sili atu le mago o le uluulu o le a mou atu
  3. O le pupula o le tino vaivai, e leai ni ola, tautau ifo i lalo e pei o le toso, o le a toe faʻafoʻi mai pe a maeʻa le faʻaumea o vailaʻau ma latou (tumau, curling, bleaching, valivali, etc.),
  4. Ole aofaʻi o lauulu e totoe ile selu ile selu pe a fufulu ma fufulu i aso uma ole a faaitiitia
  5. O le ai ai se puipuiga le vaaia mai i mea leaga (ultraviolet, dust, wind, frost, styling products, thermal styling and blow-drying), afifi pei o se keratin cocoon i lauulu uma.

Masini meaai mo ituaiga eseese o lauulu ma faafitauli

homemade burdock mask meaʻai

Mo le faʻatulagaina o le suauu o le burdock root e maua ai se sili aoga i lou lauulu, e tatau ona e filifilia le saʻo afifi fua mo masani taualumaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masikulu fulufulu ma le suauʻu burdock ma se fuamoa o se faʻavae lautele mo le faʻaaogaina i luga o soʻo se lauulu, aua o le moli ma le porotini e faʻaititia ai le suauʻu ma faʻaleleia lona faʻasusuina i totonu o vaega loloto o le paʻu.

Matou te ofoina atu ia te oe se filifiliga o sili ona aoga faʻapitoa-faʻapitoa masks, ma o oe ua uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga mo oe lava o le a tali atu ai lou lauulu ma le agaga faʻafetai i.

Lautele aneti-paʻu mata

O lenei tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo lauulu o soʻo se ituaiga ma e faʻaaogaina i mataupu o le tele o le leiloa o seevae. Pepper tincture e faʻamalosia ai le toto i totonu o le ulu, ma faʻapea ona faʻaopopo isi mea faʻaopoopo i le toto mai totonu ma burdock suauu mai fafo.

Faapipii le fuamoa fuamoa i totonu o se ipu sima seia papaʻe, faʻaopopo se sipuni o burdock suauu ma o le aofaʻi lava e tasi o vailaʻau tincture o chili pepa (chilli) i le palu. Faʻapipiʻi le paluga maua mai i totonu o le paʻu ma aʻa, faʻataʻamilosaga i se faʻataʻamilosaga mo le 5 minute, tufatufa mea totoe i luga o le vaega pito i lalo o le lauulu.

O le ufimata o loʻo teuina i luga o le ulu i lalo o se mafanafana pulou (pulou palasitika + mafanafana mafanafana po o le solo) mo le tusa o le itula, ina ua uma ona fufulu ese le ulu i le laupepa suamalie masani pe na o le vai mafanafana (mo se ituaiga mago o lauulu).

Faamalolosia ma le aneti-tetemʻe fulufulu mata

I lenei fua, o aoga aoga o burdock suauʻu ma le yolk ua faʻamalosia e le lagomeli, lea e i ai antimicrobial, disinfecting ma taumafa meatotino. Ua fautuaina le faʻapipiʻi ona fai i le vaiaso e tasi mo masina 3.5.

I totonu o le ipu vai, 2 fuamoa fuamoa, 2 sipuni ti o le meli suamalie poʻo liusuavai i totonu o le vai taele le meli natura ma 2 sipuni ti o se suauu elixir mai burdock aʻa o loo fefiloi. O le oloa e faʻaosoina i totonu o le ulu ma teu i lalo o le pulou mo le sili atu ma le 40 minute, pe a maeʻa ona faʻatautaia le faʻamasaniga masani.

Fulufulu mata ma burdock suauu ma vitamini

Fai mai i latou o loʻo faʻatautaia e le au faʻataʻitaʻi ma tagata faʻataʻitaʻi fomaʻi i soʻo se mea, i latou tagata maʻi, tagata gasegase, faʻaopopo vailaʻau tuʻufaʻatasi i vailaʻau tausiga, afifi i totonu o pusa, tui poʻo le faʻatau atu i le faʻatusa o le suauu poʻo vai vai (retinol, tocopherol, B vitamini).

O le suauʻu burdock ua faʻamalosia i vitamini e le mafai ona suia mo le lauulu, ona o se malosi malosi meaʻai ua faʻaopoopoina i lona faʻamalosia meatotino.

Fulufulu mata ma vitamini E ma burdock suauu e faasaga i le pulu

O lenei ufimata o le a fesoasoani i lauulu leiloa ma lemu le tuputupu ae lauulu. O vaega uma o le oloa e iai le aoga faʻamaloloina meatotino mo lauulu lauulu, ma vitamini E faʻalauiloaina lelei le fafagaina o le paʻu ma manoa.

Faafefiloi 35 ml o sua suamalie fou, 15 ml o le sua o laʻau maualalo o le agave (aloe) poʻo 2 ampoules o aloe, 45 ml o burdock suauu ua vevela i totonu o le vai taele ma mea mai 1-2 kapsula o le faletalimalo vitamini E.

Ina ia faʻaaoga le paʻu i luga o le paʻu, ia sapasapaia lemu i aʻa, ma ia tufatufa mea totoe i loka. O le taualumaga umi mai le 2 i le 12 itula, o lona uiga, o le ufimata e mafai ona tuʻua i lalo o le ufi mo le po atoa.

Ufimata ma vitamini mo lauulu pe a uma le valivali ma perm

Ole manifinifi male manifinifi ole a fesoasoani e toe faʻafoʻi mai le vaega lea: sasa le moa fuamoa, faʻaopopo ile 2 kulimi sipuni o le mafanafana burdock suauu ma 1 sipuni ti o tocopherol (vitamini E) ma retinol (Vitami A).

Mo malosi faʻafouga, o le pulou e faʻaaogaina faalua i le vaiaso mo 1.5 itula aʻo leʻi fufuluina le lauulu i lalo ole pulou mafanafana.Vaʻai faʻapitoa i le tufatufaina o le tuʻuina atu o loʻo tuʻuina atu i le pito i lalo o lauulu ma ni motugaafa.

Togafitiga pulupulu-afifi mo mago ma faaleagaina lauulu

I ni tulaga pe'ā ua sili matutu le fulufuluʻe pe o lou lauulu pei o se wig ua leai se ola, e aoga le faʻaaogaina o se tuufaatasiga o burdock ma suauʻu castor, aemaise lava pe afai o le matutu faʻatasi ma faʻateleina leiloa o le curls.

Ua fautuaina le afifi ole suauu ia fai tasi i le 7-10 aso mo 3-5 masina. Burdock ma castor suauu ua fefiloi tutusa tutusa, vevela i totonu o le vai taele mo sili atu tui o le masker i totonu o le paʻu ma le fausaga o manoa, sulu lemu i aʻa, tufatufa le lauulu i le vaeluaina, ma faʻaaoga i luga o le umi atoa o le lauulu, maitauina lelei le fautuaga.

Elixir galue malosi i lou lauulu mo le 2-3 itula. Ina ia faʻaosofia le lelei o le apalai, o se taga pepa palasitika ua tuʻu i luga o le ulu ma afifi i se solo na faʻamafanafana ile paʻu, e toe vevela pe a malulu. Fufulu le faʻapipiʻi mai le laulu e tele taimi e aveʻese atoa ai pea toega o le uila ata.

Ufimata ma burdock ma popo suauʻu mo seborrhea ma le susu

Fautuaina e le au aʻoaʻoga le faʻaaogaina o lenei meaʻai ia i latou o loʻo maua i le mativa mativa. O le suauʻu popo e faʻatamaʻia ai lauulu ma faʻamalosi tino, o le sua o le olive olive e puipuia ai manoa mai le faʻaleagaina, ma le Ausetalia laulaau laʻau e aveese ai le mafuaʻaga o le seborrhea, e taofia ai le gaioiga taua a fungi ma siama e mafua ai.

Liusuavai i totonu o le vai taele 2 sipuni malosi popo vaega, faaopoopo le tutusa aano o burdock suauu ma 1 sipuni tele o le suauʻu olive, palu lelei ma faaopoopo 3-4 mataua o le suauu laʻau mama i le palu. Faʻapipiʻi le suauʻu gaʻo i totonu o le paʻu, vaevae ia curls i totonu o se vavaega, ma faʻamaʻimauina le umi atoa ma toega, faʻaputuputu ia manoa i se fusi, mafanafana i le cellophane ma se sikafu ma taofi mo 2 itula.

Masini o le Mustard e faatelevaveina ai lauulu tuputupu ae ma degreasing

O le sinapi o le sinapi ma le suauʻu burdock e sili ona talafeagai i tamaʻitaʻi e iai le laulu ole laʻau, ona o le sinapi o le paʻu e mafai ona faʻamamago ai le paʻu ma e faʻavasega ai le lapisi ole sebaceous.

E pei ona faʻaalia e le poto masani o tele o fafine, o le sinapi o se tasi o sili ona malosi faʻamalositino e tupu ai le laulu, talu ai ona o lona tino olaola vaega, i le faʻalavelaveina o le epidermis, faʻaleleia atili ai le toto sapalaiina i moli taʻitasi.

Lenei o se tasi o sili ona lauiloa lalelei fua mo le mustard-burdock uila e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o masani masani ma lauulu gaʻo:

  • faʻamamaina se sipuni tele o le sinapi efuefu ma le tutusa aofaʻi o mafanafana vai fagu,
  • faʻaopopo i le faʻatulagaina se sipuni tele o burdock suauu ma sour cream o feololo gaʻo mea,
  • e naʻo le laʻau e maua ai le oloa,
  • taualumaga taimi mai le 15 minute i le 1 itula, fuafua i le malosi o le susunuina.

O le kulimi masusu i totonu o lenei ufimata e faʻamamaina ai le faʻalavelaveina o le sinapi ma puipuia ai le mamago o le paʻu.

Cognac mustard mask mo lauulu gao

Taualumaga ma lenei vavega faʻatupulaia faʻamaʻamaina le paʻu, puipuia sili tele gaʻo faʻapipiʻi ona o le masani ai o le paleni paleni o le epidermis, ma faʻaleleia atili ai le susulu masani ma silkiness o manoa manifinifi.

Liusuavai i totonu o le vai taele sipuni ti o le meli ma se aofaiga tutusa o burdock suauʻu aveesea. A uma ona malulu sina paluga, faʻaopopo le sipuni tele o le mamago sinapi efuefu i ai. Ma le isi, o le moli ma le 15 ml o brendi poo cognac ua faʻaopopo i le tusi talosaga. E faʻaaogaina le oloa i aʻa, salu lemu. O le taualumaga e faia 15-60 minute.

1. Ufimata ma burdock suauu

Burdock suauu o se lauiloa teuteu oloa mo lauulu mago. O loʻo i ai le palmitic acid, o le sili lea fesoasoani ile taua e teteʻe atu ai le lauulu oleulu. E le gata i lea, o le burdock suauu o le a tuʻimomomoina meaʻai, faʻamalūina le ulu ma faʻaititia le faʻagasologa o le tipiina o pito.

O le masani masani e faʻatatau i le tasi vaega: o le suauu lava. E te manaʻo e faʻamafanafana i totonu o le vai taele.Fufui se selu poʻo le nifo ile pulumu ile mafanafana, tufatufa atu ile aʻa o le lauulu. Faaaoga burdock suauu ao le i fufuluina lou lauulu, i.e. luga palapala palapala. Tausi mai le 1 i le 3 itula (e le itiiti ma le sili atu) i lalo o se palasitika taga ma se solo mafiafia. Ona fufulu lea ile vai faʻamama, faʻamama le ulu ile laulu faʻalu ile faalua. Faaaoga lenei mata e tatau ona 1-2 taimi i le vaiaso.

I le auala! Ina ia faʻaleleia atili le gaioiga o le mata mai ile lauulu e paʻu ma le suauʻu burdock, meli, fuamoa fuamoa poʻo suauʻu fualaʻau faʻaopopo e faʻaopopo iai.

2. Masini lauulu mata

Mustard e tele vitamini, e tofu lava le aoga ma le laulu:

  • D - toe faʻafoʻi ma faʻamalosia,
  • E - faʻaleleia le tafe toto,
  • A - faʻamalosia aʻa,
  • B - faʻaosofia ai le tupuʻeina o lauulu.

Le masani ona faʻaogaina se mea mata faʻapipiʻi ma le mustard o le a faʻamalosia ai le laulu, tuu ia se pupula lamolemole ma puipuia le paʻepaʻe.

O le fua e faigofie. E tatau ona faʻafefiloi i paluga tutusa le sinapi efuefu, suauʻu olive ma le vai mafanafana. Mo pulu pupuu ave 1 kulimi. totoa taitasi. Mo feololo - 3, mo le umi - 5 pe sili atu. Faapipii le ufimata i ou lima, olo lemu i aʻa ma tufa i le lauulu. Afifi ma taofiofi mo le 25 minute. Afai e amata ona mumu, fufulu vave. O le faʻamalama o le faʻaaogaina e filifili, aua mustard faʻamamaina lelei lauulu mai palapala, ma suauʻu faʻamamaina latou.

3. Masini lauulu ma castor suauu

Sa faʻaaogaina le suauʻu faʻalo na iai mo mea teuteu i aso anamua o Aikupito. O nei aso ua faʻaaogaina foi i le tapenaina o fulufulu mata lelei, aua o se sili ona faʻaosofia o le toto. Mo le ulu, e aoga lenei mea ona o le faʻaopopo o le toto e alu i aʻa e sili atu meaʻai o loʻo oʻo mai, ma le lauulu faʻamalosi, tuputupu vave vave.

Faigofie se ufimata. E tatau lava ona e faʻapipiiina le suauʻu faʻapipiʻi suauʻu ile totonu ole laulu, e aʻafia ai aʻa. Ona afifi lea o lou ulu i le polyethylene, o le solo ma tu mo le 50-60 minute. Fufulu ma faʻamalama, aua e iai le suauu. E mafai ona e faʻaopopoina isi suauʻu fualaʻau 'aina (linseed, olive, sana), ae o lo latou tau fuafua tatau e tatau ona 5 taimi itiiti. Lenei o se mea manaia tele e faʻaaoga e tasi i le vaiaso. O le lauulu o le a pa'ū itiiti ifo pe a uma 4-5 talosaga.

4. Masini fefete

O le mea faafefete o se mea e mafua mai ai le vitamini B, o lea o lenei ufimata e aoga tele mo le leiloa o laulu. O se mea faafefete faʻafefete o le a faʻamalosia ai lou lauulu, faʻamamaina le susu, mago ma faʻamama le alopecia vave.

E i ai le tele o ufimata faiga lea o le vaega autu o le fefete. I totonu o faʻaopoopoga vaega e ono:

  • meli (suavai),
  • meli ma Kefir,
  • meli ma le sinapi
  • fuamoa fuamoa.

I vaega uma o 4 o le mea faafefete, o le 1 sipuni tele o le a manaʻomia, ma toega vaega mo le sipuni ti. Meaola faʻafefeteina e tatau ona faʻailoaina muamua ile vai seia oʻo ina tutusa le kulimi masami. E faʻamau foi le mata i luga o aʻa ma le uumi. Tauagavale mo se itula. Faʻamamaina ma le faʻamalama. Uiga masani o faʻaaogaina: aʻo le i fufuluina. E lava le faia o 10 ituaiga mata faʻapena i le laina, ina ia avea le laulu e sili atu le soifua maloloina.

5. Falaoa ufimata

O se isi mea tau tupe e mafai ai le tuai o oloa. O le falaoa stale falaoa e mafai ona faʻaogaina e faia ai se ufimata faʻalenatura e teteʻe atu ai i lauulu ole paʻu. Le aʻafiaga o le a toetoe lava tutusa ma le fefete mata.

Ina ia saunia se falaoa mata, e tatau ona e faʻamalieina le falaoa i totonu o le vai pamu mo ni itula (o le sili atu o le sili atu). Ona ave lea o le paluga tupu mai ma olo saʻo i le lauulu mo le moni 10-15 minute. Fufulu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

Lapataiga! Afai o le lauulu e uumi (lalo ifo o tauau), e sili le aoga o le faʻaaogaina na o le vai o loʻo faʻamaligi mai i le falaoa mo le mata pulepule. A leai, o le a faigata ona fufuluina crumbs.

6. Kefir ufimata

Masks ma kefir teine ​​o nisi taimi faia spontane pe a i ai se kefir-umi kefir i totonu o le pusaaisa, o se mea e fiafia ai e sasaa. Ma e pei o se faʻailo e aoga tele mo le laulu, aua e le gata o le kefir puipuia le leiloa o le lauulu, ae faapea foi moisturizes le uluulu.Ae e tusa lava pe e te faia se ufimata mo lauulu gaʻoa, o le a le sili atu le leaga. E na o oe e filifili le saʻo gaʻo mea gaʻo o le kefir:

  • lauulu mago - 3.2-4%,
  • lauulu masani - 2.5%,
  • lauulu gao - 1%.

Matou te tufatufaina atu le kefir i le potu vevela i le lauulu (e tatau ona tu i le itula i fafo atu o le pusaaisa). Ufiufi lou ulu ile polyethylene ma le solo. Fufulu faʻalelei e tatau ona iai ma le pepe susu (agamalu).

I le gau tele o lauulu, o le masani masani o le faia o lefir mask o uma 2-3 aso. Mo puipuiga puipuiga, ua lava e faia ai le faʻataʻitaʻiga uma 14-18 aso.

Lapataiga! E le manaomia le faia o kefir masks mo lanu lauulu. A leai, o le pigment o le a sau i lalo 2 taimi vave.

7. Ufiufi ma se fuamoa

O le fuamoa e maua i le tele o lauulu sapalai fua aua e tele mea taua amino acids i lenei oloa. Soʻo se ufimata o loʻo i ai le fuamoa fuamoa poʻo le keke e talafeagai lelei mo le faʻaleagaina ma le vaevaega.

I le auala! Fufulu le fuamoa fuamoa ma le malu vai. I lalo o le faatosinaga o le vai mafanafana ma le mafanafana, o le porotini o le a palu, ma o le a faigata tele le fufuluina o paʻepaʻe vaega mai le lauulu.

Ina ia faʻamalamalamaina lau lauulu ma susulu, e mafai ona e faʻapipiʻi se ufimata o sasaina fuamoa ia latou. Ae afai e te faʻaopopoina ni nai mea o loʻo i ai i le tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e maua se sili ona manaia faʻamau pulufana. Mea mo ia:

  • 2 fuamoa fuamoa
  • i luga o le sipuni tele o castor ma burdock suauu,
  • 1 tsp sikoa
  • 2 kulimi vai suamalie
  • 1 tsp mea fefete.

E fefiloi uma ma mafanafana. Faapipii le ufimata i le lauulu, faʻamama ma taofi mo le 2 itula. Fufulu ma faʻamalama. E lava mea e fai ai se ufimata e ala i tasi shampoo.

8. Ufimata ma suauu

Soo se fulufulu gutu o le a fai mai o soʻo se suauu o le sili uo a lauulu. Ma afai e te tuʻufaʻatasia ma le saʻo, o le a e aumaia faʻateleina aoga i lou lauulu. E mafai ona e mauaina ni sili sili ona lelei uulu mo lauulu tuputupu ae ma tele faʻaogaina o faʻaaoga nei:

  • burdock ma olive,
  • cloves, cinnamon, juniper, ylang-ylang,
  • olive, fatu pic, vitamini E suauu,
  • eucalyptus, keti, mint, rosemary.

A le maua se suauu, e mafai ona e suia i seisi. E faigofie le faʻaaogaina o matapulepule: o le fefiloi o suauʻu e faʻamalosia ma tufatufa atu i le laulu ma se selu. Lauulu e afifi i le vevela mo 40-60 minute. Ona fufulu mama loa lea o le ufimata ile faʻamalama. Ua lava lena e faia toefuatai suauu masks i 2 vaiaso uma. Ae afai o le lauulu e ogaoga tulaga, e mafai ona faʻavaveina le faiga e oʻo i le tasi i le vaiaso.

9. Masini aniani

O matapulepule ma le faʻaopopoina o aniani e le fiafia i ai ona o le uiga manogi o loʻo tumau pea i luga o le lauulu pe a uma le taualumaga. Ae i aniani o se tuʻufaʻatasiga o meaʻai e le maua i isi oloa:

  • apamemea
  • kalisiu
  • uʻamea
  • fetagisi
  • folic vailaʻau
  • vitamini A ma C.

O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻamalieina ai le laulu i mea e manaʻomia e mautinoa ai le soifua maloloina lelei o lauulu.

Ina ia faʻaitiitia le malosi aʻiaʻi o aniani ma faʻamalieina lona manogi, e manaʻomia le faʻaopopo isi mea i le ufimata.

  1. Masini mo lauulu tuputupu: faʻafefiloi 2 kulimi. sua aniani ma le tutusa aofaʻi o cognac faatasi ai ma le 1 yolk.
  2. Mo lauulu mago: fefiloi le sua o le tasi auala lapisi ma le 1 yolk.
  3. Moisturising mask: palu 2 kulimi. vai suamalie ma 3 sipuni burdock suauu.

Soʻo se aniani mata e faʻaaoga i lalo o le faʻamalologa (polyethylene ma solo) mo le 30-40 minute. Fufulu ma faʻamalama. Ina ia faʻaitiitia le manogi, e mafai ona faʻaopopo faʻaoga conditioner pe balm.

10. Matapogia ma vitamini

Fai mai a ituaiga o meaai na sili ona lelei i le fiasefulu tausaga talu ai. I aso nei, pe a fai ua uma ona saunia vitamini formula, masks mafai ona faia vave mai vitamini.

Vitamini aoga mo lauulu e mafai ona faʻatauina i le ampoules:

  • A - fai lauulu laei, ofuvae, puipuia mai ultraviolet leisa,
  • B - B2, B5, B6, B8, B9 - lelei mo le faʻamalosia o lauulu,
  • C - taofia le alopecia,
  • E - afaina ai le toto.

E maua vitamini i le ituaiga o suauu vai, ina ia mafai ona latou faaaogaina vave. E masani ona faʻataʻamilo fua o vitamini i aʻa e aunoa ma le matua.Ae iai faʻamalama e manaʻomia le afifi ma le fufulu. E tele faʻamatalaga e maua i faʻatonuga. O Ampoules ma vitamini mo lauulu o loʻo faʻatau atu i luga o le Initaneti ma i fale faʻapitoa o fale teu oloa faʻapolofesa.

O mea e maua i le kulimi e maua ai faʻaiuga, ma o nisi taimi e faʻaogaina i potu faʻataʻoto ai. Afai e te manaʻomia faʻavave lou ulu i le faʻatulagaina o au, e faia ai lou laulu e sili atu ona matagofie ma malosi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa, i le mea e te faia ai se ufimata ma vitamini.

E oo lava i le soifua maloloina maloloina nisi taimi manaʻomia isi tausiga. Le la, le matagi - o nei mea uma e afaina ai le faʻatulagaina o lauulu lava. Ma o le atuatuvale ma le le lelei o meaʻai e mafai ona afaina ai le faʻavae o aʻa. Ona o lenei, lauulu e mafai ona amata paʻu ese. O masini faigofie e faigofie ona fai i ou lima e fesoasoani ile puipuia o lenei. Faia i latou mo puipuiga puipuia 1-2 taimi i le vaiaso, sui faiga.

Faiga kuka

Afai e te faʻataunuʻuina ni nai tuʻutuʻuga faigofie i le apalai ma le gaosiga o le ufimata, e mafai ona faʻateleina le aoga o le aofaʻiga, faʻaopopo i le tele o mea aoga. O le maloloina tino ma le burdock suauu ua saunia e tusa ai ma fautuaga nei:

  • e tatau ona amanaia le ituaiga o lauulu ma faʻaopopo vaega i le burdock suauʻu o le a le faʻaosofia ai le gaosiga o le subcutaneous gaʻo mo lauulu gaʻoa, laʻau malulu o le a le faʻamago atili sili atu, ma o le a faʻatumauina le paleni ma le masani masani ituaiga o manoa,
  • ina ia fausia se aoga faʻapipiʻi, e tatau foi ona faʻaaoga na o mea fou, siaki le ola taimi o oloa fale talavai ma matauina tulafono teuina uma,
  • o loʻo e manaʻomia le faʻafefiloiʻese mea i totonu o se tioata poʻo se keramika koneteina, aʻo lumanaʻi le suauʻu burdock - o le a faʻagaioi ai mea aoga lelei uma
  • faʻaaoga se mata pulepule i le umi atoa o le lauulu, a leai o le fua o le a faʻaalia ai o le fuainumera faʻaaogaina na o le aʻa poʻo i pito,
  • le faʻaaliga taimi ole ufimata ma burdock suauʻu - 20-30 minute,
  • e faʻaleleia atili le aʻafiaga, ua fautuaina e faʻamamaina le ulu i le pipiʻi o ata tifaga, afifi i luga o le terry solo,
  • e tatau ona faʻaaoga le ufimata ma se vasega, o le umi lea o se masina, ina ua uma ona tatau ai ona faia se lua vaiaso malologa ma toe faia,
  • le faʻaaogaina o le faʻalagolago i le ituaiga o laulu: mamago manaʻomia sili masani ona faʻaoga (tolu taimi i le vaiaso), oona - e le sili atu nai lo le 4 taimi i le masina.

Pepper mask mo lauulu lauulu

I le burdock base (mo lenei, 2 po o sipuni tele o le vaega autu ua avea) o loʻo faʻaopopoina le afa sipuni ti o le pepa mumu. O lenei tuufaatasiga e taua tele aua le soona faʻaalu i luga o le ulu, a leai, e mafai ona susunuina lauulu poʻo paʻu.

Faʻatau Fua

Saunia pepa pepa pepa - sasaa 2 pods o laupepa vevela i le 0.5 l o le vodka poʻo le ava malosi. Fufulu mo le vaiaso i se nofoaga malulu. A maeʻa le taimi faʻapitoa, vaevae le vavaeina i se tutusa tutusa tautua e fufuluina lou lauulu ma sasaa i totonu o le sipuni burdock ma castor suauu ae le i faʻaaogaina.

Ma pulu kulimi

2 sipuni tele o le nettle tui ai se ipu vai mataga, tuu mo le afa itula. Faʻaopopo le vaega autu, palu lelei ma faʻaaoga.

Decoctions ma fuaitau mai le tele o vailaʻau vailaʻau e mafai ona faatupuina lauulu tuputupu ae, manuia ai le atoa fatuga o le filifili.

Chamomile Fuaitau

Liligi fugalaau chamomile ma vai vevela (1 kulimi), uu i lalo o le tapuni mo le 20 minute, sasaa 2 sipuni tele o burdock fasi.

Fautuaga: i fale talavai ma faleoloa faʻapitoa e sili atu le faʻatauina fugalaʻau chamomile atoa nai lo le tipiʻesea, o lea o le avanoa e faʻatau ai se oloa maualalo-lelei ua faʻaitiitia.

Tusiga kaliki

Saunia se vai suamalie o fuamoa mata, faʻamaʻimau le sua o le tipolo, sua mai le paga o agave ma se sipuni o burdock suauu. Oomi i totonu le nifo 2 i luga o le nifo. Ina ia faʻateʻaina le manogi leaga o lenei faʻamau e maua mai ai le lauulu, o le paluga fufuluina ese i le tipolo poʻo le suavaia vai i le fua faatatau o le 1: 5.

Mafiafia ma camomile

O se iʻuga lelei mo le toe faʻaleleia o le fausaga o laʻau gaosia ua tuʻuina mai i le decoctions o laumei. O le tuʻufaʻatasiga o calendula ma chamomile e mafai ona aveʻesea gaʻoa ma faʻamamulu mai i curls. Ina ia faia lenei mea, palu uma fugalaʻau mamago i paleni tutusa, sasaa vai faʻapuna, tuʻu mo le 20 minute. Alami muamua mo le itula ile vai ni nai fasi fasi falaoa atoa. Ona faʻamama lea o le vai i le cheesecloth ma tuʻufaʻatasia ma se vailaʻau. Liligi i totonu o le sipuni o burdock suauu.

Tupu muamua ma tua

I ata o loʻo mafai ona e vaʻaia i se faʻaiʻuga iloga na tupu i ituaiga eseese o laulu pe a uma ona faʻaumiumiina le faʻaaogaina o burdock hair mask.

Toe faʻaleleia le soifua maloloina i curls, faʻaosofia lo latou tuputupu ae ma puipuia mai le pala e mafai ona burdock suauu, o se vaega o le tele homemade masks. O ona vaega aoga e aʻafia ai le umi o le laulu, faʻamalosia ma le malepelepe.

Vaega

  • 10 ml o le mea taua,
  • 4 moli
  • 20 gr. meaola fefete
  • 3 mataua o bergamot ether.

Sauniuniga ma metotia o le faʻaaogaina: mafanafana o le suauʻu, faʻaopopo le fuamoa fuamoa ma le fefete efuefu, faʻafefiloi lelei mea uma, faʻailoa paʻu eter. Faaputu i lauulu, ma sooga mo le lua / tolu itula, fufulu, tuu ia faʻamago na o latou.

Aneti penila

O se talavai e dimexide e aoga mo le faʻaogaina i le togafitia o le maʻeva ma seborrhea. Ma e televaveina foi lauulu tuputupu ae, toe gaosia gaioiga i le pulu, afaina ai le tafe toto. E sili le saunia o le mata faʻapipiʻi i le afiafi, ina ia mafai e le laulu ona mago i se auala masani. O tausiga o teuga e aoga lua / fa taimi i le masina.

Ufimata ma burdock suauu ma mumu pepa

E i ai le faʻamalosiga malosi i luga o faʻamalosi burdock suauʻu ma pepa. Fesoasoani e faʻamalosia ma faʻavaveina le tuputupu aʻe, faʻamalosia se moe faʻamafanafana vevela. Malu mafiafia ma susulu fiafia ma le susulu ina ua uma le faʻatatau muamua.

  • 10 ml o le vaega autu,
  • 5 ml pepa pepa,
  • 5 ml o le suauu mamae,
  • 5 ml aloe sua.

Gaosiga ma metotia o le faʻaaogaina: tuʻufaʻatasiga mea, faʻaaoga se omomi e tuʻufaʻatasia tutusa le paluga ma pepa lanu i le amataga o le tuputupu aʻe, tuʻu i luga o se pulou palasitika. O le ai ai se lagona o le mafanafana, tausia le faʻavae mo le tusa ma le luasefulu minute, ona fufulu ese lea i le masani masani.

Ufimata ma burdock suauu ma mustard

E aoga mo le faʻalauteleina o le tuputupu aʻe, faʻapaleniina o auala o faʻafotoma, faʻapea foʻi ma le faʻamamaina o le ulu. Aua neʻi sili atu nai lo le faʻalua ile vaiaso, mo le masina.

  • 5 ml o le mea taua,
  • 10 gr. sinapi o le sinapi
  • 15 gr suka.

Gaosiga ma metotia o le faʻaaogaina: palu faatasi le sinapi ma le suka, faʻamama ma vai, faʻaopopo suauʻu. Talosaga i le fula, faʻasoaina tutusa, faʻatali pe sefulu minute. Fufulu e aunoa ma le faʻamalama.

Ufimata ma burdock suauu ma vitamini

A fale faʻagasologa ma burdock suauu ma vitamini e aloese mai le leiloa o se sili lelei filifiliga i salon mesotherapy. O meaʻai taumafa e faʻatupuina le le lava o mea taua mo le faʻatupuina masani.

  • 15 ml o le vaega autu,
  • 5 ml Vitamini E
  • 5 ml o vitamini A,
  • 5 ml o le pantothenic acid.

Gaosiga ma metotia o le faʻaaogaina: faʻavae i luga o faʻaosofia le lavelave o vitamini, faʻaaoga i le autu tuputupu ae sone ma fautuaga pe a uma ona fufulu. Faʻamalologa, tuʻu mo le afa itula.

Ufimata ma burdock pata ma koko

Mo vaevae vae, ua fautuaina se moisturizer. O le toe faʻaleleia o le fausaga, soldering o stratified cuticle ua mautinoa.

  • 5 ml o le vaega autu,
  • 20 gr. koko
  • 5 mataua o le saito suauʻu.

Gaosiga ma metotia o le faʻaaogaina: faʻapipiʻi le paʻu i le ogatasi o le sour cream, faʻailoa faʻamalosi suauu. I le tufatufaina, laa i tua mai i le basal region, nana le laʻau i lalo o le pulou vai. Faauma le togafiti i le fasefulu minute.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le burdock suauu

Sa talitonu o ia i le aoga o le ufiufi laulu ma burdock suauu i lona ia lava tane. E fesoasoani tele i le pala, o le mea moni i totonu o le masina sa mafai ona aveese le faʻafitauli. Oute faʻaoga naʻo aʻu, fai le taʻamilosaga ma tuʻu i luga ole faʻaiuga, tusa lava pe a uma na vaʻai loʻu laulu foliga ola mai.

Sa masani ona ou valiina le aʻa, maitauina talu ai nei na amata ona manifinifi le lauulu. Liliu i talatuu a tagata, ou te leʻi salamo ai. O lauulu ina ua uma le suauʻu burdock, ua mafiafia, faigofie ona selu, fiafia i le paʻu ma silkiness.

Mulimuli ane, na ou taulimaina loʻu faafitauli i lauulu! Na maua se mea faigaluega mo le toe faʻaleleia, faʻamalosia ma le tuputupu ae o lauulu. Ua uma ona ou faʻaaoga mo le 3 vaiaso i le taimi nei, e i ai le iʻuga, ma e manaia tele. faitau atili >>>