Galue ma lauulu

O le a le laulu e fai laulu

O aso nei e teuteu ai fulufulu ulu e mafai ona ofoina atu ni ituaiga ituaiga ma metotia o blonding. Sei o tatou taumafai e mafaufau ia latou i nisi auiliiliga:

  • Fuataga - O le ituaiga lea o blonding, o loʻo i ai le laulu e sili atu ole platinum lanu. Afai e te faia le lauulu lauulu ma le uliuli lauulu i lenei auala, oe ono ono manaʻomia e fai lenei faʻataʻitaʻiga i le tele o taimi.
  • Manatu faʻasamoa - O lenei le valiina auala lea e le tutusa le lanu malamalama i le umi atoa o le lauulu. Faafetai i lenei metotia o blonding, lauulu lauulu foliga masani e pei ona mafai.
  • O le isi lauiloa metotia o blonding o le ua taʻua o le "seevae". Faatasi ai ma lenei metotia, staining e sili atu e pei o le faailogaina. O le tele o laulu e manunua i maea faʻapitoa ma vali, filifili manoa i le vevesi. Faafetai i lenei mea, o le blond a foliga muamua ma le masani ai.
  • Ma le valiina metotia "SigapoaO filifiliina e filifilia i se laupapa laupapa, talu ai ona faʻaaʻupegaina i latou ona faʻapipiʻi ma valivali i lanu eseʻese.

E tatau ona manatuaina a maeʻa blonding, o le a manaʻomia le toe faʻaleleia o le lauulu ua faʻaleagaina faatasi ai ma le fesoasoani faʻapitoa o masks ma conditioners mo lauulu vali!

Faleonofo Blonding

Leai se masalo mafai foi ona e faia blonding i le faleae ui i lea, matou te fautua pea e te asia se fomaʻi faapitoa o le a ia faʻatinoina le valivali faʻalavelave ma le fesoasoani a mea faʻapitoa mea faigaluega mo le lalagaina o lauulu.

Afai e te manaʻo e fai le blonding lava oe ile fale, ona tatau lea ona e faia mea nei:

  • Muamua ia saunia le lapoʻa mo faʻamalamalamaga.
  • O lenei lemu ma lemu faʻafefiloi le paluga i malo mamago lauulutuua le eria latalata i aʻa e le pisia.
  • Tuu le vali i lou lauulu e le sili atu ma le afa itula, fuafua i lou lanu muamua a o le blonding.
  • Ole vaega o totoe ole vali e tatau ona apalai ile vaega ole laulu e te leʻi valiina, ma tuu pea le paluga iina 15 minute.
  • A maeʻa le taimi faʻapitoa, fufulu lau lauulu faʻamamaina ile mafanafana, vai mama, ona faʻapipiʻi lea o lau pulu ma toe fufulu pe a uma le 10 minute.

I le maeʻa ai o lenei blonding, o se faiga lona lua atonu e manaʻomia pe a fai o lou lauulu laulu e pogisa. O lenei fulufulu lauulu ile fale o le a faigofie ona maua ai ia oe se lalelei ma le masani ai o lauulu. Faitau atili e uiga ile blonding i le vitio i lalo.

Vali tuufaatasiga

Blonding o se faʻamalamalamaina metotia lea e fesoasoani suia le lanu o le totonu lanu o le lauulu, o lona uiga, melanin. E tele auala e faʻaogaina mo le faʻataʻitaʻiga: blondorana ma peroxide (1.5%, 3%, 6%, 9%, 12%), o le pasene e fuafuaina e faʻavae i luga o le aofaʻi o toneso e te manaʻo e faʻamalamalamaina le lauulu. O le mea moni, o le faigofie auala fesuiaʻiina o lauulu lanu e mo teineiti e 1-2 tone e ese mai i le manaʻomia iʻuga. O i latou e masani ona uliuli lauulu o le a tatau ona toe fai le faʻataʻitaʻiga tele taimi.

A o lei filifili e blonder, mafaufau e uiga i taunuuga. Ua e sauni e lamatia le soifua maloloina o lau lauulu mo se lanu manaia. E pei o soʻo se lanu, o lenei metotia faʻavaivaia le fausaga o lauulu ma paʻu. Moni, faʻatau atu oloa faʻapitoa e fesoasoani e vaʻaia lelei le laulu pe a uma le faʻafitauli o le blonding.

Valivali metotia

Blonding e le na o le mauaina o le lanu sao. E mafai ona suia atoa lou foliga, ona e tele ituaiga o lenei faiga. Mo teineiti e manaʻo e maua se mama mama platinum, e talafeagai le metotia Platypheus. E faʻaalia foʻi le faʻaaogaina o le efuefu faʻapipiʻi faapitoa. I le taualumaga mo palu, o le Platyphys platinum siliva ua manatu o le paolo autu.

O le sili ala ala o le Scandinavia tulaga, lea e sili ona lauiloa lauiloa Hollywood. O le uiga o le pisipisia o le a matua malamalama aa ma pito pogisa, ae o le ai ai se lamolemole suiga i le va oi latou, e le o se eseesega tele.

O le vaega eseese lona tolu ua vaevaeina i ni ituaiga: "strainer", "fusi", "zigzag. O loʻo faia e ala i se metotia tutusa ma le faʻailoaina, ae latou foliga sili atu o le natura. O se faʻaiuga, o le vaʻai faʻapitoa poʻo le faʻamatalaga o manoa ua susunuina i le la e maua i le ulu. Lenei auala o blonding o le sili ona faaeteete mo lauulu, talu ai na o se superficial aafiaga faaaogaina, e le faaleagaina ai le fausaga.

E taua le manatua o blonding e le mafai ona faia pe a uma le pogisa staining ma perm. E aoga le aloese mai ia i latou o loʻo i ai tulaga matitiva o le uluulu, pulou ma le pipili. Muamua e manaʻomia le faʻamaloloina o le faʻamaʻi. I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, o lauulu e manaʻomia le siʻitia lelei o le tausiga ma le laititi le aʻafia tau masini. Aloese mai le faʻaogaina o laʻau fulufulu ma masini eletise.

E afaina pe lelei

O le faʻamalamalamaina e aʻafia ai le soifua maloloina o manoa, talu ai o le 'ie e' aʻai luga le pigmen masani. A maeʻa ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga, ua latou matutu, ma o lea e tatau ai ona latou matua vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete lelei, faia ni matapulepule ma faʻaaoga ni mea faʻapolofesa.

Ae le i valiina le lauulu, e tatau ona e faʻamasani ia te oe le faʻailoga:

  • Afai e te teteʻe i le valivali mea,
  • Valivali o loo feteʻenaʻi i teineiti o loʻo maua i psoriasis, seborrhea, ma isi.
  • Le pisia ua le fautuaina pe a fai e te pa'ū paʻu pe i ai ni manuʻa ma le maʻi,
  • A faʻapea e te leʻi faia se pemita, faʻatali i le lua vaiaso ae e te leʻi teuina le seleni, poʻo le masina,
  • A faʻapea e te faʻaaogaina le henna poʻo le basma - o lenei valivali e le manaʻo e fai, e pei ona tutupu mai manoa lanu meamata. Ma le isi mea, o fualaʻau fualaʻau 'aina o se pigment malosi lava e faigata ona seʻi. Faitau pe faʻapefea ona faʻamalamalamaina le lauulu pe a uma le henna.

Vaega o le faʻagasologa

Blonding i le fale o se umi faiga e tatau ona le itiiti ifo i le itula ma le afa. E sili le faʻamalamalamaina o le ulu ua le fufuluina, talu ai le sebum, e faia ai se ata i luga o le ulu, mafai ona puipuia mai le faʻatupuina ma le faʻaititia o loka.

Ae le i faia le faʻagasologa, e muamua ona iloiloina e le matai le tulaga o vilivaeina ma tataʻi pito. O le isi, o le aisa e faʻamalosia i le 1.5 poʻo le 3% o le okesene.

O le paluga e faʻaaoga i ni manoa, e faʻavavevaveina le faʻagaioiga o loʻo afifi i latou i le pepa. Ole vaimama mafai ona tuʻu mai le 15 minute i le 45, e faʻamoemoe i le lanu ma le fausaga o lauulu.

A maeʻa ona fufuluina i le blond, o le ulu e mulumulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa ma le balm - se faʻamalosi lanu e aveese ai le samasama. A maeʻa ona fufuluina, ua vali ia curls i se vali ma se tamai mea o loʻo oona.

O le tau faatatau o auaunaga i totonu o fale lalelei e amata mai 500 i le 1,500 rubles i itulagi ma mai 1,000 i le 5,000 rubles i Moscow ma le taulaga tele. Le tau e fuafua i le umi o lau curls:

  • umi - mai le 1,000 i le 5,000 rubles
  • umi umi - mai le 700 i le 3,500 rubles
  • puʻupuʻu - mai le 500 i le 3,000 rubles

Vaega o taualumaga ole faiga talafeagai e valivali ai

O latou e filifilia blonding tatau ona iloa o lena pisipisia foliga sili ona lelei i moli malamalama. E mafai, ae faigata ona vali uliuli manoa e faʻaaoga ai se metotia faʻapitoa. O le faiga faʻatagaina oe e faʻavave vave faʻamalamalama lou lauulu i le tele o leo. E mafai e le uliuli o lauulu uliuli ona toe faʻaluaina faʻalua, aua e le aoga le faʻasologa o le uluaʻi taimi e moli i le tikeri manaʻo.

E lua ituaiga autu o blonding:

  • Vailaau. O sina malamalamaʻaga lea o manoa (2-3 tones). O le faʻatinoga o loʻo faia i se tasi o auala e lua: faʻaaogaina ole blondoran ma le peroxide poʻo le moli vali. E faʻapaleni ai le paʻula e maua mai i fafo, o loʻo faʻataʻalili sina uʻu vali i totonu o fale faʻaalu. O le mea lea e maua ai le lauulu lanu e sili atu ona foliga masani.

O le ufiufi vaili faʻaalia se foliga sili atu faʻalenatura

  • Tele. Ole faʻatamaʻiina atoatoa ole ova ile laulu ma lona lanu. O manoa e maua ai se lanu paʻepaʻe, na faʻapipiʻi ai loa le vali o paolo manaʻo. O le faiga o le faʻasologa e faigata, ma o fa' curls pe a uma ona faʻamamaina e manua ma manaʻomia se toe faaleleia umi. Ae e le gata i lea o le lalelei.

Metotia, ituaiga ma metotia o blonding: toning o malamalama aa

E tele ituaiga o masani mai blonding:

  • Skandinavia manatu. O se tasi auala e faʻamama ai pigment, lea o loʻo valiina ai le pito i lalo o lauulu ile pito i luga i se moli malamalama. I lenei tulaga, o pito tumau e pogisa.

A maeʻa le pisia, e tatau ona e galue ma se lauulu laulu.

  • Tulaga tasi. O lenei metotia tuʻuina atu i curls se manaia platinum hue (faʻavae le faʻavae). O lenei leo e fetaui lelei ma fulufulu mata ma paʻepaʻe paʻu. E matua faigata lava ona valivali lanu uliuli ma mumu i lenei auala.
  • O le "faʻaavanoaina" metotia o se manaia auala o valivali, lea e mafai ai ona e maua se ofoofogia aafiaga o vaivai lologa.
  • O le metotia zig-zag mafai ai ona faia feeseeseaiga lofituina luga curls.
  • O le lacing metotia o le sili atu agamalu auala. Na o le valiina e le matai o ufiufi aʻi taʻitasi, ma ausia ai le faʻaiuga o se faʻamatalaina o tuaoi. O le faiga e faigata tele: nonoa, susu i se decolorizing lotoa, ua manuʻa i luga o ni fasi tagata.

Laititi-umi lauulu lauulu foi foliga sili

Faʻafefea ona faʻatino le faʻatinoga ile fale ile laumei uliuli, paʻauli male uliuli

Blonding i le fale e faigata tele. E sili le faʻatuatuaina o oe i lima o se matai na te silafia lelei uma ma togafiti o valivali. A e faia se faʻasologa tutusa i le fale, e ono tupu faʻaiʻuga le iʻuga. Ae afai e i ai se naunautaiga tele ma manaʻo e vali le fale, ona e tatau lea ona e galue i lenei faʻasologa:

  • Saunia se valivali fefiloi o mea manino ma vali.
  • Ufiufi ou tauau i se solo, ofu totigilima.
  • Faʻapipiʻi le muaulu ma le ua i se kulimi ma le maualuga o pasene o gaʻo.

Ole liliu atu ile polofesa ole a aloese ai mai le tele o faʻafitauli.

  • Faʻaaoga le 2/3 o le tuʻufaʻatasiga e faʻamago ai lauulu ma tuʻufaʻatasia tutusa i le 'umi atoa, ae faʻamavae ai aʻa.
  • Faatali mai le kuata i le afa itula (faʻalagolago i le a le tele o loʻo fuafua e faʻamama ai curls).
  • Faʻaoga le vali ia na totoe i aʻa, toe tufatufa le faʻavae i le umi atoa.
  • Faatali 20 minute.
  • Fufulu faʻamumu le ulu ile vai.

A maeʻa ona alualu i tua ia manoa, ma iloa ai aʻa, e manaʻomia ona toe faaputuputu le vaega autu. O se palaniga vali ma se pupula e faʻaaogaina i lauulu mo aʻa o le 15-40 minute, ona fufuluina lea ile vai mafanafana.

O le saʻo filifilia mea teuteu o le a maua ai lou lauulu sili ona aoga.

Lauulu Products tausiga

O le laulu fulufulu o se ituaiga faʻamamafa mo le paʻu folikel ma le fausaga o lauulu, o lea o le a fai ai curls o le a manaʻomia tausiga faapitoa. O le mea moni o lenei auala o le valiina e faʻaleagaina melanin i lauulu. A leai, o le manaia uma o le laulu e vave ona mou ese atu. E manaʻomia le filifilia ma le faaeteete o meaʻai suamalie e talafeagai mo le ituaiga o laulu, faʻalenatura faʻamalama ma balms.

O moli mama e le tatau ona faʻatagaina, ona afaina ai lea o latou tulaga.

Mo nisi teineiti, o vili mimilo e talafeagai

E le tatau foi ona faʻaaoga se fulufulu rambut, curling iron ma ironing. E tatau ona faʻamamago le lauulu i mea masani.

Fautuaga mo le filifilia o se teuteuga foliga mo lauulu pupuu

O fulufulu lauulu e toetoe lava o 10 lanu eseese. E faigata tele ona e filifilia le mea saʻo oe lava:

  1. vanila ma lefulefu foliga foliga sili ona lelei i fafine ma ni pulu foliga fulufulu,
  2. ruddy blond e atoatoa mo fafine e paʻepaʻe lona paʻu: e faʻamamafa ai moli pipi ma faʻamaʻimau le malulu paʻepaʻe o le paʻu,
  3. ua sili le susulu o le meli i lalelei lauulu laʻititi ma sina paʻu paʻu ma lanu uliuli o lona mata.

Le nuʻu o fulufulu lauulu lauulu lauulu

O fulufulu lauulu lauulu e tatau ona faia ma le faaeteete: aua le vave faʻatopetope i moli malamalama. Muamua, o curls e 1-2 tones lighter, na o le taimi lava, pe a fai o le iuga e le faʻamalieina, latou vali i le lanu manaʻomia.

O fulufulu lauulu o se togafiti lea e mafai ai ona e fatuina ni suiga uiga ese o leo ma lanu. O le mea taua o le filifilia o le leo talafeagai.

Mai le Masterweb

Avanoa pe a uma le lesitala

Lemu pe faʻatopetope, mafaufau fafine uma i le tele o suiga i ona foliga. Ma o le tele lava, o lona uiga o le suia o lauulu lanu. Blondes avea brunettes, ma brunettes avea ma blondes. Ma afai i le tulaga muamua e sili atu le faigofie le mauaina o le lanu manaʻomia, ona mai lea i se uliuli-fulufulua matagofie e liliu i totonu o se blonde i lona lava malosi oh le faigata. O le taua o lenei ituaiga o toe valiina ua mafua ai le foliga mai o le la lauiloa lauiloa lauulu lauulu. Ae o le a?

Faamatalaga lautele

I le amataga, o le faʻasologa o blonding e taʻua o le fufulu. O lona autu e taoto i le mea moni o se mea faʻapitoa vailaʻau e faʻaaoga i le lauulu. Totoina loloto i totonu o lauulu uma, e fufuluina o latou lava lanu. O le tuʻufaʻatasiga o lea mea o loʻo aofia ai ma se faʻaʻaʻoaʻo faʻapitoa, o le aofaʻi o le a iloa ai le faʻaiuga mulimuli. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faigofie ona fesuiaʻi mai le siisii ​​i luga o le paʻauli i lauulu enaena, o lona uiga o le mea o le a faʻaaogaina o le a aofia ai 1-2% o le oona okesene. Ia, afai e te manaʻo i se suiga tele o lauulu pe a uma le blondening, ona tatau lea o le aʻoaʻoina faʻapipiʻi e oʻo atu i le 12%.

Vailaau

O lenei faiga e aofia ai le faʻamalamalamaina o lauulu i nai leo i luga atu o le muamua. O le masani e faia i ni auala se lua: vali ma vali faʻapitoa faʻapipiʻi. Ina ua maeʻa manoa o vali e maua le taunuʻuga manaʻomia. O lenei metotia o le a faʻamamafaina ai le moli o leo o le lauulu, aʻo le lanu enaena fulufulu ma tamaʻitaʻi brunettes manaʻomia le sili atu le lanu, pe a fai o le teine ​​uliuli-uliuli latou te mananaʻo e avea ma tagata lauiloa o pulou. E ui lava o le mafanafana ma le leo leo maua mai ina ua maeʻa le pogisa o lanu uliuli foliga lelei.

Valivali enaena-lauulu ma brunettes

Failaa i luga o le lauulu lauulu o se faiga faigata. Afai e te manaʻo e avea ma lauulu lauulu, o lenei faiga e tatau ona toe faia i le tele o taimi, ma le tele o taimi mai le lua vaiaso i le masina. Muamua, o le fufuluina faia i luga o se lauulu uliuli, talu ai o le vali e talafeagai na o moli ma lanu enaena enaena.

O le a foliga manaia pe a fai e brunettes foliga masani o le moli, o lea o le a mafai ona maua iridescent auro loka o se paolo masani. O le a e fiafia foi e faitau e uiga i le faʻamalamalamaina o lauulu uliuli.

O i latou e manaʻo e matua suia a latou ata liliu mai i le uila uila, ae o le taualumaga e sili ona faia i se lalelei.

Ata o le uliuli luga lauulu uliuli

Lulu enaena lauulu

E faigofie ona galue ma lanu enaena enaena, talu ai o latou lava e iai se moli lanu. Tagata e ona le laulu malamalama e matua fetaui lelei mo agamalu matagofie blondes faaaoga vali. Matou te fautuaina foi le faitau e uiga i le faʻamalamalamaina o lauulu lauulu.

Ata o le uliuli luga lauulu enaena

Lulu lauulu

Le fesuiaiga sili ona aoga i se blond o se pupuu lauulu lauulu, talu ai o pito e le vaeluaina, ma e sili atu faigofie le tausiga o lauulu puupuu.
O le valivali o tagata taʻitoʻatasi i le lefulefu foliga foliga matagofie. Lenei tuuina atu se taua tele o lauulu, foi tutusa lanu e mafai ona toe faafouina le ata, faia le pule o le ulu o lauulu laiti.

Vitio aoga - fulufulu lauulu lauulu ile fale:

Kalefonia

Le lauulu ina ua maeʻa California blonding tuuina atu ai le faʻaalia o masani masani susunuina, pei o tagata o Kalefonia susulu, o latou fiafia nofoaga fiafia tuʻuaga o se susulu Amerika matafaga. Faatasi ai ma lenei sitaili, o aʻa e tumau le pouliuli, ma o manoa o le a faasolosolo malie ona faʻamalamalamaina i pito.I se faʻaopopoga, e le mafai ona mafaufau i tapulaʻa e muta ai le lanu uliuli ma paʻepaʻe e amata.

O le pisia faapena e fausia ai se vaʻaiga vaʻaia ma le malamalama: peroxide ma lauulu e faʻaaogaina i filifili, ma auala eseese e faʻaaogaina i le aʻa sone ma le faʻavae. E filifili ma le faʻaeteete e le matai le laina o faʻamalamalamaga, ona valiina lea i le paolo filifilia. O lenei metotia foliga matagofie aulelei ma fatuina le aafiaga o le olaola lanu ma le tele.

Zig-zag metotia

E fetaui lelei mo i latou e manaʻomia le fatuina o soʻoga sili atu o le a faʻalataina le tele o pupuni. A o le i valiina, e matala ese le tagata fulufulu i luga o curlers eseese ma vali i latou i eseese lanu: malulu ma mafanafana.

O le matagi matagi curls i filo ma le lanu valivali, faʻatupuina le ata vaʻaia o tuaoi. O le auala foliga mataina ma e saogalemu foi mo le soifua maloloina o manoa.

Faatasi ai ma le aʻafiaga o le soona aʻa

Afai o le amataga o le toe tupu aʻe o blondes sa manatu le taliaina, o lenei o lenei o se moni squeak o faiga! Muamua, o aʻa e pisia i se lanu uliuli lanu uliuli, ona malamalama lea o le laulu i le umi atoa.
Faleonofo Blonding

Afai e te filifili i tau fale - e tatau ona e faia lelei lea. A o lei valiina, aua nei galo e suʻe mo se aʻafiaga teteʻe. Faʻaaoga totigilima ma mea faʻapitoa e leai ni uʻamea e faʻavaivaia ai le fausaga.

Taua! I le fale, e sili atu le aua le faia o se teuga totoʻa, ae o le faʻamalamalamaina o le tele o leo. Mo se faigofie tele ma tali tutusa faʻaaogaina, faʻaaoga se fesoasoani a se isi tagata.

Vali mo faamanino "Wellaton"

O se lavelave o le faʻagasologa e pei o le blonding mafai ona faia i le fale i le fesoasoani mai ia Wellaton vali.o se sili sili paketi filifiliga. O le afifi e aofia ai: se ato ma le enaena, fagu ma se faʻaaliga, o se paga totigilima, faʻatonuga.

Vali faaaoga faigofie ma vave. O le a sili atu faigofie ona faʻaaogaina se pulumu faʻapitoa mo valivali.

Mafaufau i ata sili ona lauiloa:

  1. Madu - Se lanu manaia ma se lanu auro e fetaui lelei toetoe o ituaiga uma: malamalama pe mafanafana paʻu paʻu ma soʻo se lanu lanu.
  2. Penina - le laupepa sili ona lauiloa e fetaui i fafine mai le 35 i le 45 tausaga le matutua ma le paʻu paʻu ma malamalama mata.
  3. Saito - Se masani ma mafanafana paolo o le a fetaui i fafine matutua ma talavou fashionistas.

Ina ua uma Blond Care

E fautuaina ai le faʻaaogaina o ni faʻapipiʻi faapitoa e faʻamau ai le lanu, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le ungu balms tasi i le vaiaso.

Taua! Ole paʻepaʻe ole lauulu e mago ma malepelepe, aemaise lava pe a fai e te masani ai ile auala masani. Ufimata mo lauulu lauulu o le a fesoasoani ia i latou ia toe maua lo latou matagofie ma le malosi.

Mo le toe faʻaleleia o laʻau, fai ni matapulepulega faʻapipiʻi ma suauʻu mai vae vaevaeina. E le fautuaina le toe faʻaaogaina le faʻaauau o le vevela togafitiga o manoa: taumafai e faʻamamago le lauulu i se auala masani pe faʻaaoga se vevela-puipui fusi.

O le a le laulu e laulu?

O le faʻapipiʻiina ole faiga lea. Mo lenei, faʻaaogaina se tekonolosi faʻapitoa e galue i luga o le laulu lanu.

O fulufulu lauulu mai le pogisa ile malamalama e mafai ona iai aʻafiaga eseese. Tagata tomai faapitoa fautuaina lenei faiga i luga o curls e mama mai le natura. O le fulufulu lauulu lauulu e masani ona maua ai ni foliga mataga. O lea la, pe a faʻamalamalamaina se brunette, e mafai ona e maua se lanu samasama poʻo le moli lauulu lauulu. Ma e le foliga masani i mea uma.

O lenei iʻuga ua iai se faʻamatalaga. O le mea moni o le pouliuli pigment e faigata tele ona aveese atoa. O le mea lea, o le faiga o blonding e talafeagai tele mo lalelei lauulu fafine. Iloiloga e uiga i lauulu blonding faʻamaonia lenei mea moni. Tele teineiti na taumafai lenei faiga ma iloilo lona aʻafiaga ile poto masani a le tagata lava ia.

A e le mafai ona fai le blonding?

Muamua, e le fautuaina le pupuni ile laulu uliuli. Tusa lava pe a maeʻa ona blonding, o le a le mafai ona maua se mama paʻepaʻe lanu.

Lua, bleaching ua manatu o se sili ona leaga faiga. Fai mai tagata poto, naʻo le soifua maloloina ma le malosi lauulu e mafai ona faatauaso. Afai o le lauulu o le fafine ua i tulaga leaga pe i ai ni faʻafitauli ma le ulu, o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona lafoaia. Le sili atu faamaoniga i le auala lauulu lauulu aafia ai - luma ma ina ua uma ata. Iloiloga o teineiti na faia se lanu ua masani lava ona fesoʻotaʻi ma le leaga o le faʻatulagaina o tupe.

E le gata i lea, o polofesa latou te le fautuaina le teuteuina o laulu ua uma ona vali. I lenei tulaga, e mafai ona e mauaina se matua faʻamoemoeina iuga. Ina ia aua le lamatia o lou lauulu, e sili atu le faʻatali seʻia latou tutupu i tua. Ona faia lea o lanu.

Le tuufaatasiga o vali mo blonding

Faʻamalamalamaina o lauulu i le blonding e mafua mai i le faʻaalia i le laulu lanu. I le suia ia, naʻo le hydrogen peroxide ma blondoranes o loʻo faʻaaogaina, o le pasene e faʻalagolago i le manaʻomia o le leo o lauulu.

Mo tamaitai e le lauulu laulu, tasi lava le taimi e suia ai le lanu. A maeʻa ona faʻaaoga se blonding agent, o latou laulu e avea ma 1-2 tone e mama. Ae mo i latou e uliuli lauulu, latou o le a manaʻomia ona toe fai le bleaching tele taimi ina ia mafai ona ausia le faʻamoemoega talafeagai.

Blonding Tekonolosi

O le fesili muamua e aliaʻe mai i se fafine e manaʻo e taumafai fulufulu lauulu o le: "Faʻafefea ona fai?" O lenei faʻatino e faia i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapitoa.

I fale faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻiina isi auala i isi auala:

O le sili ona lauiloa o Scandinavian tulaga tekonolosi. Lenei auala o le blonding ua salalau lautele ona o se taunuuga e foliga sili ona masani.

O le faʻailoga o le Scandinavia o loʻo faia e faʻapenei: muamua, o le laulu i luga o loʻo valiina i se malamalama malulu lemu, ona faʻapipiʻi ai lea o se lanu uliuli i pito.

Ina ia maua se platinum paolo o lauulu, e sili atu le faʻaogaina platyphys tekinolosi.

O le zigzag metotia e matua le masani ai. O le matai e togiina le lauulu i curlers o ituaiga eseese ma faʻaaoga le malamalama ma le pogisa shades i le lauulu. Ole iʻuga, e tatau ona valivali male malamalama.

O le metotia "strainer" e manatu e sili ona talafeagai mo lauulu. E faʻatinoina faʻapena ile maualuga. Ae o loʻo iai lona foliga sili atu ona masani ai. Ina ua uma ona blonding i lenei auala, malamalama sulugatiti foliga mai o loo i ai le aafiaga o lauulu mu i le la. I le avea ai o se tulafono, e faʻatino ai lenei auala, tufuga faʻaaogaina meafaigaluega e naʻo se faʻafefeteina lelei. Latou te le faaleaga le lauulu fausaga.

O le auala sili e faʻaalia ai le tekonolosi lea e fai ai le laulu e teuteuina, ata muamua ma luma. Faʻamatalaga o le mea muamua e ao ona e faʻalogo iai aʻo leʻi filifili e fai se pipi.

Pogisa Root Blonding

Lenei e sili ona talafeagai o le faia blonding, tuua sina pogisa aa. O lenei aafiaga e lelei mo fafine e iai le laulu uliuli, e vave lava ona avea ma mea masani e tupu tele. Ae i lenei tulaga, e tatau ona e mautinoa i taimi uma le laulu foliga e le leaga. Matagofie ma fetaui lelei ma le aafiaga o pogisa aʻa e tatau ona faia na o tagata atamamai poto masani.

Luga Fautuaina o Blonding

Ua fautuaina e le au atamamai Brunettes le valiina o lauulu i le paʻu o saito ua matutua ma moli uila mama. O fafine e iai le lauulu mumu e sili ona fetaui i le meli-auro ma lanu enaena enaena. E sili atu i tamaʻitaʻi enaena paʻulu ma lauulu lalelei ona faʻaaogaina auala mo blondes i malamalama beige, pearlescent, susu kulimi ma lanu auro. Natura blondes maua sili atu filifiliga ma mafai ona faʻaogaina soʻo se lanu mo pipiʻi.

Faapefea ona tupu blonding?

Blonding i le fale e tusa ma le itula ma le afa. Muamua, o se tagata faʻapitoa e faʻaaogaina se mea e faʻatupu ai le faʻaʻofu e faʻamago ai i tino e leʻi fufuluina, ae tuʻu ai loa aʻa ma nai senitimita ole laulu. I le maeʻa o le 25-30 minute, e ufiufi e le matai vaega o totoe ma le oloa ma toe tuu le lauulu mo sina taimi. Ona aveʻesea lea o le faʻaʻonaʻofua, ma ua lalagaina foi laʻau i se paolo.

Vaega mo le tausiga o fulufulu laulu

Soo se laulu metotia faia leaga tele e oo lava i lauulu sili ona malolosi. O le mea lea, lo latou toe manaʻomia o le a manaʻomia faʻapitoa tausiga. O lona uiga, e faʻamatala e le aliʻi le uiga o le tatau ona faʻaaogaina pe a uma ona laʻasia le blonding. I le avea ai o se tulafono, tausiga mo pipiʻi lauulu e aofia ai eseese faʻafouina ma fafagaina pulumu. O le a tonu le mea e te manaʻo e faʻatau - e sili atu le lelei i le feutagai ma se tagata poto faapitoa na faia blonding. O le a sili atu ona mafai ona iloilo le tulaga o lauulu faaleagaina ma fesoasoani e filifili le auala sili ona talafeagai.

Lelei, pe a fai o le blonding na faia tutoʻatasi, i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni meaʻai fale matagofie.

E taua foi le mafaufau o lauulu o lo o tupu pea ma tuputupu aʻe aʻa o le a vave ona matauina. O le mea lea, o le tausiga o se moli lanu e manaʻomia masani asiasiga i le salon. I se tulaga lautele, blonding manaomia tele o tupe ma taimi. O nei nuances e tatau ona amanaia aʻo leʻi faia le suiga.

Le finauga sili e afaina ai le manaʻo e fai le laulu lauulu - luma ma ina ua uma ata. Iloiloga o fafine na filifili e pamuina ese ese. O le mea lea, e tatau ona e fuaina ma le totoʻa uma mea e lelei ma leaga ae e te leʻi alu i le fale lolo.

Hair Blondation mai Wellaton

O le maketi i aso nei mo lauulu teuteu teuteu faʻamalieina ma faʻamalamalamaina lanu o ituaiga eseese. E le o le nofoaga mulimuli e nofoia e le Siamani auala mo le blonding "Wellaton". O lenei vali e sili ona lauiloa ma e tele faʻaalia manatu lelei. Muamua, o le Vellaton bleaching sooupu e talafeagai mo ituaiga eseese o lauulu. Lua, e faʻamalamalamaina lelei latou ile taimi muamua. O le aano o le vali aofia ai aoga aoga e mafai ai ona vavae lou lauulu ma itiiti laʻasaga. I se faʻaopopoga, o le pusa e sau ma B5 provitamin serum.

Matagofie susulu ole laulu ma lanu tutusa - o lenei aafiaga e maua e le Vellaton hair dye (blonding). Iloiloga tagata faʻaoga e faʻatatau foi i le lanu saoasaoa pe a uma ona faʻaaogaina. Ma le isi, o le vali valiina lauulu sinasina lelei. O lea la, o lenei mea faigaluega e talafeagai mo tamaitai o tausaga eseese.

O se mea taua o le Vellaton Blonding Agent o lona mafai e faʻamalamalamaina le lauulu i le 4-5 tone. E toatele fafine ua latou faamaonia lea tulaga. E tusa ai ma iloiloga, o le vali e matua solia e oo lava i le uliuli lauulu. Ae e tatau ona manatua i le mafaufau o le lanu masani o lauulu o tamaitai uma e ese. O le mea lea, o le aafiaga o le blonding ma le tutusa fofo e ono eseese.

Lautele Blonding iloiloga

A o lei filifili e sui le ata, e fautuaina e suesue iloiloga e uiga i lauulu lauulu. O ata o loʻo faʻaalia i lalo o loʻo faʻaalia ai le ala e tatau ai i lauulu ona vaʻavaʻaia lelei lauulu enaena. E maitauina vave fafine i le lalelei o latou lauulu ma e le matua faʻaleagaina e le faʻataʻitaʻiga.

Ina ia maua le tali tutusa, e sili atu le le faia o le lalagaina oe lava, ae ia faʻalagolago i se tagata poto maualuga faʻapitoa. Mo lenei mafuaaga, ese ese iloiloga iloiloga. Tele fafine fautuaina e mafaufau lelei uma lelei ma le leaga o le blonding. Ae o le tele o taimi e mafai ai ona e maua le le lelei iloiloga. O lea la, o nisi teineiti uliuli laulu e mafua ona o lea faʻatonuga e leʻi avea ma blondes, ae mumu. Leai se matai e mafai ona faʻamaonia lanu paʻepaʻe paʻepaʻe. O nisi taimi o lenei faʻaiuga e manaʻomia ai le sili atu ma le tasi le pisia.

Le sili atu faamatalaga nofoaga mo le iloiloina o lauulu blonding - muamua ma ina ua uma ata.

Iloilo e faʻatatau foi i aafiaga leaga o le decolorizing vailaʻau. O lea la, o nisi fafine faʻanoanoa na latou filifili e suia le lanu masani. Ona o le tumau pea fulufulua, o latou laulu na matua faaleagaina lava. O le manatu aupito sili ona lelei mai i fafine ma le lauulu lauulu e ala ile natura.

Eseese

Ata o le laulu "i luma" ma "ina" ua maeʻa faʻamanino le blond e ala i le faʻagaioiga, e mafai ona recolor e oo lava i le sili ona saturated brunette i se lauulu o soʻo se paolo, mai le malulu i lanu mafanafana. E talafeagai lenei mea aua e mafai ona e filifilia ma le manuia le paolo o lauulu e tusa ma le lanu ituaiga o le teine.

I lenei itu, lauulu lauulu vaevaeina i ni tele ituaiga:

  1. Skandinavia manatu. O se vaʻaiga iloga o lenei metotia o loʻo aʻafia ai le faʻaaogaina o le lua lanu o le blond - malamalama ma pouliuli. O le mea muamua e faʻapipiʻi i pito o le laulu, ma le pouliuli faʻapipiʻi i le mafuaʻaga sone. Faʻafetai i lenei metotia, ua mafai ai ona toe faanana se sili atu ona faʻaali lanu. E le gata i lea, o faʻamanuiaga o le Scandinavian tulaga aofia ai ma le mea moni e faia ai le laulu sili ona tele.
  2. "Laces" - o le metotia o blonding, o lo o manatu ai e sili ona faʻaola. O lona autu e taoto i le mea moni o le matai ave filifili filifilia o lauulu, matagi latou i luga o seevae faʻapitoa saturated ma se pupula mea. Ile iʻuga, o se aʻafiaga e pei o ni faʻailoga maualuga na mauaina, ae e foliga mai e masani lava.
  3. Sigapoa. O le metotia e aofia ai i le mea moni aʻo le i valiina, le laulu e vaevaeina i ni manoa, e taʻitasi o loʻo lavea i luga o curlers lapoʻa. Ina ua mavae lena, e mafai ona vali uma curl i lanu enaena o lanu eseese (tele ile 2). O le taunuʻuga o le a avea ma se lanu uliuli o le lua malamalama sulu, o le suiga i le va o lea e le mafai ona vaaia.
  4. Le aafiaga ole platinum blonde, poo platyphys. Fausia le ata o le "a la Merlin Monroe" pe a toetoe lava a paʻepaʻe uila. Platinum lanu ua avea o le faavae mo blonding. E moni, e le mafai ona taʻua le lanu mulimuli, ae e le faʻaitiitia ai lona matagofie.
  5. "Strainer" - o se metotia e aofia ai le faʻavasegaina faʻaaogaina o faʻaʻamaina o faʻamalosi i vaega eseese o filo. Muamua, o se vailaʻau ma le maualuga o le hydrogen peroxide o loʻo faʻaaogaina i le aʻa autu. Ma, i luga o le umi atoa o le lauulu, o se paʻu e faʻamalosia ai le sui. Ina ua maeʻa ona faʻaaogaina le peroxide, ma ua maeʻa foʻi, o le valiina le ata i le paolo filifilia e le kalani.

Faafefea le blonding faia?

O le faʻagasologa o le faʻamaninoina o lauulu ile laulu e iai lava ona afaina ai le fausaga o lauulu taʻitasi, talu ai o vailaʻau malosi e faʻaogaina. Ae e le o se faʻapitoa ole faʻafitauli lea pe a le manaʻomia lauulu lauulu e faʻafouina i masina uma, pe sili atu foi. E le naʻo le lapataʻiga lea, e mafai ona e faʻaopopo e sili atu le le faia o le blonding at home pe a leai ni tomai. A le o lea, e le gata e le mafai ona maua le manaʻomia le iʻuga, ae e faʻaleagaina foʻi lou lauulu.

Ae peitai, i le fale, e mafai ona faia lauulu lauulu, mulimuli i le faʻasologa o gaioiga nei:

  1. I se tioata, keramika poʻo le palasitika pusa, o loʻo fefiloi le faʻaʻautu oona ma le vali poloka.
  2. O le vaega o le ua ma le muaulu ua faʻapipiʻiina i se kulimi suauʻu e puipuia ai le paʻu, ma o se ituaiga o pulou e togi i luga o tauau ina ia aua neʻi faʻaleagaina ofu.
  3. 2/3 o le aofaʻiga atoa o le poloka vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i luga o le 'umi atoa o le laulu, e aunoa ma le misia o se tasi patch.
  4. 15-20 minute ua iloa (faalagolago ile mea latou te mananaʻo e ausia).
  5. Ona faʻaaoga lea o toega mai le koneteina i aʻa o le laulu ma faʻatali se isi 20 minute.
  6. Fufulu le vali mai le ulu i le vai mafanafana.

A maeʻa le 20-30 aso, o le faiga e tatau ona toe faia faʻalua. O aʻa o le a ola aʻe i tua ma o le a tatau ona vali luga. Mo lenei mea, ua saunia foi se valiina sui (i se vaega itiiti nai lo le lauulu atoa), faʻapipiʻi i aʻa ma faʻatali 20-30 minute.

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

O lea la, talu ai lauulu lauulu e le o se mea leaga, pe a uma ona faia mo lauulu, manaʻomia faʻapitoa tausiga:

  1. E tatau ona e fufuluina lau lauulu i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi - lanu stabilizers.
  2. Tasi 1 taimi i le 7-8 aso e faʻaoga ai.
  3. Faʻatasi i le vaiaso, fai ni matapulepulega mo ni faʻamanuiaga o vaega.
  4. E aoga le lafoaia o perm ma Thermo taualumaga (curling uʻamea, uamea, lauulu mago). E sili atu le faʻamago o lou lauulu i se 'auala masani, ae afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o se uʻamea curling, ona e tatau lea ona e manatua e uiga i le vevela puipuiga vaega.

I luma ma ina ua uma ata o lauulu lauulu

E sili atu le malamalama i le faʻafitauli o le faʻamalamalamaina o lauulu, e mafai ona vaʻavaʻai i le ata. Lalo o se faʻataʻitaʻiga o le lauulu lauulu "luma" ma "pe a" le uliuli fulufulu.

Le aafiaga mauaina mai i le toe valiina ma le tuuina atu taualumaga o lauulu lauulu foliga foliga ese. O le iʻuga o loʻo folasia atu i lalo.

E mafai ona liliu i totonu ole platinum blonde ile maeʻa ole gaioiga muamua. O le ae foliga i se mea e pei ona faʻaalia i le ata.

Tau o le tautua

Le tau o lauulu blonding faalagolago i le tele o itu:

  • itulagi o lo oi ai le fale seleni
  • lauulu o le

O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow ma le itulagi, o le tau o taualumaga o mai 1000 i 6000 rubles. I itulagi - mai le 500 i le 2000 rubles.

Ae mo le fua faatatau o lauulu umi ma tau, ona (averesi tau i Rusia):

  • o le taualumaga mo pupuu lauulu tau mai le 500 i le 1500 rubles,
  • fulufulu luga luga o le lauulu lauulu - mai le 800 i le 2500 rubles,
  • mo le umi - mai 3000 rubles.

Iloiloga Tagata Faʻatau

Iloiloga e uiga i lauulu lauulu e mafai ona maua ese ese, ae i se tele tele lava positive. O faʻamatalaga leaga e faʻatatau i le taualumaga faʻailoa mai ai mea nei:

  • E le o le taimi muamua na maua ai le tali manaʻomia,
  • teuga ua i ai
  • e mafai e faʻamamago ia manoa, o latou maʻaleʻale,
  • tasi le masina e tatau ona e faʻamamaa aʻa.

O i latou na faia le faʻagasologa i le fale mo le taimi muamua e aunoa ma ni tomai, e leaga manatu e uiga i blonding. O se faʻaopopoga faʻaopopo lea e sili atu ona faʻafesoʻotaʻi le matai.

E tusa ai ma iloiloga, o faʻamanuiaga nei o loʻo faʻaalia mai:

  • e mafai ona avea ma se lauulu lauulu, tusa foi ma le sa avea muamua ma maelega maelega,
  • E mafai ona e toe vali uma lauulu sinasina o le platinum, ma avatu i manoa o se aafiaga mataina.

Ae ui i lea, e ui lava i le afaina mai le faʻagasologa, blonding tumau le manaʻomia i totonu o fafine. Ma le faʻaeteete tatau, e mafai ona e aloese mai i faʻafitauli uma o lauulu.

Lelei lanu mo lauulu pupuu

Blonding mo pupuu lauulu e tatau ona mafaufau lelei i ai, aua e tatau ona e filifilia se lanu ina ia foliga matagofie ma lelei.

  1. Manumalo lanu o vanila ma lefulefu.
  2. Honey blondes e talafeagai.
  3. Tina-o-penina tones e talafeagai foi mo pulu laulu fafine.

Mai lanu enaena i enaena: o le a se mea e tatau ona e iloa?

Tele o fafine uliuli fulufulua liliu atu i le faʻamalamalamaina o taualumaga, ae o mumu laulu ma teineiti ma lalelei lauulu e mafai ona faamoemoe le manaʻomia. O le fulufulu i luga o le enaena lauulu lona uiga o le usitaʻia ma nisi lanu. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e le faʻapea e faʻamalosia e vave suia mai se lalelei lauulu i le 100% lauulu lauulu. A leai, o le laulu e faigofie ona faʻaleagaina, ma maua foʻi le paolo le lelei faʻaopopo atu i le yellowness. Masters polofesa fautuaina le muamua blonding e faia i 1-2 (leai seisi) leo e mama nai lo le uluaʻi lanu. Ma afai o le iʻuga iuga e le manaia, ona mafai lea ona toe pisia.

Faaiuga

O le laulu fulufulu o se gaioiga, e ui lava e aumaia ni mea ofoofogia, ae e manaʻomia lava:

  • taimi umi mo se vasega valiina,
  • taua tupe teufaafaigaluega,
  • dye master's poto masani
  • tausiga lelei pe a uma le blonding.

Ae o le liliu i se laulu e sili atu aoga tele i lenei faʻapitoa gaioiga nai lo le faigofie valiina ma masani vali.