Meafaigaluega ma mea faigaluega

Taulima lauulu lauulu i le vai

Ae paga lea, o le aafiaga o mea faʻalenatura i luga o lauulu e le faʻaopopo i lo latou soifua maloloina. O le laulu e faʻaletonu lona lalelei, ma afai o paʻu e le mafiafia mafiafia poʻo saua malo, o taunuuga e matua leaga - leiloa, le faʻamalu, o se malosi satauro vaega o pito. O le faʻafitauli mulimuli e fofo i le seleulu, ae o loʻo i ai se auala sili atu - o le suauʻu-suavai mo lauulu. O se tasi lenei o le tele aulelei e faʻaaoga moni aoga. E tatau ona iai I mea matagofie uma ole ‘a tagata i luga ole laulau e teuteu ai.

O le a lea ma pe faʻafefea ona aoga le vibes

O le vai o se vailaʻau o loʻo i ai ni silikini maso ma suauʻu. O le mea mulimuli e eseese lava le faʻalagolago i le faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suauʻu fugalaʻau e mauoa i vitamini E - mai ai, o manoa o le a maua le malosi ma le faʻamalosia, shea - fafagaina le lauulu i le umi atoa, o le tino - faʻamalamalamaina.

O gaioiga faʻamalulu e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻamau pito, i le lumanaʻi puipuia i latou mai le tapeina. Silicone o loʻo nafa ma lenei. Na ia galue faʻatau "tagata faʻatau". Mo lauulu uʻamea faʻaleagaina e le uʻamea uʻamea, faʻaʻapeʻapeina poʻo se selu faʻamalosi - o le mautinoa mautinoa auala.
  2. Latou teutauina le lauulu i le tino, puipuia le leiloa o pigmentation, pe a fai o le lauulu lanu. O le mafiafia o le fulufulu o lauulu o le a le faʻatagaina le vali i fafo - e tupu lenei mea i le taimi e mulumulu ai, pe a e sili ona afaina ai manoa ona o le faʻamalulu.
  3. Fai sao i selu faigofie.

O vai i lauulu e le mafua ai le afaina, talu ai e oʻo le siosiomaga i totonu o foliga. Aveese fua mai laʻau na o le fesoasoani i le soifua maloloina, ma o le silika ua matua le aoga. E le aofia uma ni mea ninii pe o le suauu ona o suauʻu, pe a fai ua mama lou ulu aʻo leʻi faia le apalai.

Fluid - suavai hyaluronic reconstructor mo faaleagaina vaevaega pito

O le tulafono masani mo le filifilia o se teuteu oloa o lauulu fausaga ma togafitiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo streaked ma / po stained stands, e manaʻomia meaʻai. O le mea lea, filifili se faʻasologa ma vitamini ma puipuiga puipuia - E, UV faamama. Vaivai vaivai, manifinifi o le a tali atu ma le agaga faʻafetai mo le faʻaaogaina o polotini, ma o mafiafia ma ulavale e manaʻomia se vailaʻau e faʻalelei. E sili le faʻatau o tupe i le fale faʻatau lalelei - e faʻailogaina o se tagata poto.

E taua tele lenei, talu ai o le tele o le tagata lava ia tausiga oloa o se lautele fanua o gaioiga mo tagata taufaasese faia pepelo. Ma o lenei o le faʻaiuga o le gaioiga o se lelei oloa.

Faʻasaʻo le gel-conditioner faʻaalu i le malulu puipuiga: mo le susulu ma lauulu puipuia

O le mataupu faavae o faʻaaoga e muamua. Ua i ai i le fagu se tisiketi. Mo le laulu uumi e manaʻomia le tolu i le fa kiliki, puʻupuʻu, o le mea moni, o le a taugofie. O le tele o oloa e faʻaaoga i pito, o mea totoe e tufatufaina atu e le mamafa.

Aua le manatu o se laititi aofaʻi e le lava mo le ulu atoa o lauulu ma faʻateleina le taua fautuaina. A uma le 2-3 vaiaso, ua fautuaina e alu i le pulu faʻataʻitaʻi ia ogatusa ma tipi pito - e leai se faʻafitauli i le lumanaʻi.

A o le i faʻaaoga, e taua le fufuluina o lou lauulu. I le tuʻufaʻatasia ma paʻu oti, o le oloa e faia ai le laulu e sili atu ona eleelea. E leai se tulafono mautu - faʻatali seʻia mago le ulu pe faʻaputu ni vailaʻau e susulu ai lauulu i 'ie susu - e le manaʻomia le fufulu.

E taua naʻo le faʻatali mo le faʻatulagaina atoatoa o le susu pe faʻaoga se fulufulu fulufulu pe a fai e te manaʻomia e alu i se mea. Le mauaina o lenei fofo togafitiga i le lima, o le teine ​​o le a foliga mai uma e peiseai na sau lava mai se puluulu.

Lauulu suavai - o le a lea?

Muamua lava, o le mea lea e faʻatau tino. Le tele o taimi e mafai ai ona faʻafetaui i foliga o se gel, ae o loʻo i ai foʻi serum. E faʻaopopoina le vai i le gel, lea e fesoasoani faʻamalosiʻau ia lauulu. I se isi faaupuga, nei o le a tatou le talanoa e uiga i le mago o le ulu. O le vai lava ia e iai le faʻafitauli faʻafuaseʻi faʻafouina ile fausaga o lauulu, i luga o ona pito ma tuusaʻo i luga o le ulu. O le aano o le gaioiga o le kulimi o le vaeluaina pito ma tali atu ma le leaga vaega o lauulu. I le maeʻa ai o se fegalegaleaiga, o le laulu fulufulu e avea ma ola i luga o mafiafia o lauulu.

Vaʻaiga lautele i lauulu suavai ma faʻafefea ona faʻaaoga

Le faʻavasegaina o le vai atoa o suavai e pei ona fuafuaina. E taua le faʻamamafa o soʻo se vaʻai e laʻititi vaʻai se faʻapitoa, o le mea lea o le a matau faʻaalia na o le tulaga faʻapitoa lea.

O lea, ua vaevaeina i vibes:

  • mo le matua malepe fua
  • mo lauulu pe a uma ona faʻaalu vailaʻau (ata, vela, iloga),
  • mo le tino vaivai ma malepelepe,
  • mo vaevaega pito ma faʻauma pito,
  • mo ulavale ulavale.

O nei vaiʻai uma e aʻafia tonu ai i le isi itu o le faʻafitauli, o le mea lea, o le faʻamatalaga a le tasi ituaiga e le fesoasoani ai i le isi faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau fulufulu mo le laulu e iai suauʻu susulu. O le a fesoasoani i lenei tulaga, ae o le a le aoga mo fulufulu lauulu. O kamupani e maua mai ai ni tupe faʻapitoa igoa o igoa sili ona lauiloa, pei o Librederm ma Kleral.

Mo vaevaega Kapous Crystal susulu

O vaevae pito o le lauulu, o le vai e fesoʻotaʻi e ala i le soldering. A maeʻa, o le faʻalavelave e faʻaitiitia toe manatu o le a faʻaititia. E ese mai le ufiufi uʻumi ua iai. UV sui sooupu. O faatosinaga le lelei mai le lalolagi i fafo atu o loʻo aofia ai foi ile lisi o Crystal pupula uiga mama.

Ina ua maeʻa nisi talosaga, o le lauulu suia lona fausaga i se sili atu le paʻu tasi. O le ulu o lauulu mafiafia ma liua i lauulu manifinifi. O le tuufaatasiga o loʻo i ai ni silicone, lea, e ala i le teuina o fulufulu, teuina ma le faʻaeteete isi meaʻai uma, mo se faʻataʻitaʻiga, suauu pulu lino.

Fluid Conditioner Libriderm Hyaluronic

E faʻaalia i se taimi mulimuli ane faʻatatau, masani susulu o lauulu. I se faʻaopopoga, o le faʻafiafia e fiafia i siliki suauʻu, lea e faʻatumauina atoatoa le susu i totonu o le ulu. O le mea ua tupu, ua ieʻa silika e tuʻuina atu i so o se e ona lenei oloa.

O le vai suʻisuʻi e fesoasoani e faʻataʻapeʻapeina lauulu fulufulu. O i latou e masani ona tatau ona faʻaalu lo latou lauulu i le laulu ma isi laʻei fulufulu ua aoga le aoga mai lona aʻafiaga. Le oloa faʻaaogaina vave faia se ata i luga o laina lauulu uma, o le a puipuia mai faʻalavelave mai fafo.

Estel CUREX Fiafia (Estelle)

E faia i luga o le faavae o gaosi ma se restorative aafiaga. Ae o le mea sili iloa vaʻaia o lenei meafaigaluega o le faʻailoga "faʻatasi ma puipuiga malu." O le galuega faʻasaoina le laulu mai le soona vevela i le faʻagasologa o le faʻapaleniina i latou i se uʻamea pe faʻamago ma se fulufulu. Taualumaga na foliga mai e lamatia i lauulu, o le mea moni, ma le masani ona faʻaaogaina, o latou fausaga vave faʻavaivaia. O le mea lea, i latou e tatau ona feagai ma fili e lua o laulu i aso uma o le a talisapaia le galuega.

O le isi vaega o le susū o le laʻau masani, e taofi le sui, ma faʻamago - faʻaopopo atili.

Toe Fuataʻina OLLIN BioNika

O le olataga lea mo le oti pulu. Ua matua faʻaletonu lauulu o le a toe fausiaina faʻanatinati. O le mea faigaluega ua mitiia toetoe lava o ituaiga uma o vai: e toe faʻafoʻisia le fausaga, leaga faʻateʻa vae, sasaa le soifua maloloina i lauulu uma ma puipuia mai tuʻusaʻo o le la. Faatasi ai ma isi mea, OLLIN BioNika e mautinoa o le a taofiofia le iai o lauulu lauulu mo se taimi umi, ma selu lou lauulu o le a sili faigofie.

O le tafe tulaga o le vai e le mafai ona faʻaletonu, o le tele o mataua o le oloa ua tuʻuina i luga o le tasi faiga, ae o le aafiaga e lagonaina vave ma mo se taimi umi.

Bielita Vitex "Argan suauu ma vai silika"

O lenei oloa ua faia i foliga o serum ma ua fuafuaina mo pulu malulu.

O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai mea taua mo lea ituaiga o lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le argan suauu ua mamanuina e fafagaina ai le laulu vaivai, ae o le a le afaina ai lona mamafa. O lona uiga, o le mamafa, taua ole suauʻu e le gafatia.

A maeʻa le faʻatulagaina, e mafai ona e faʻatali le usitaʻi, malosi ma le faʻamalosia o lauulu. O faʻailoga uma e tolu e fesoasoani i le fausiaina o lauulu lauulu masani.

O le a le fulufulu fulufulu?

O suavai na sili ona lauiloa ona o latou faʻaaoga ina ia mafai ai ona aveʻesea vaevaega o lauulu. E toatele tagata latou iloa o vae vae o le lauulu e sili ona faigofie le aveeseina na o se lauulu oti. O mea teuteu foliga, e aofia ai ma shampo, tonics, masks ma sili atu mea e le mafai ona faia lelei lenei faʻafitauli. O vai e mafai na o le pau lea o mea faigaluega e mafai ona faʻasaoina vae vaevaega.

O le vaiʻo ia lava o se fatuga tulaga ese. O ia e mafai ona toe faʻaleleia foliga vaaia o le laulu, fai lona pupula ma lemu. Mo pito o le lauulu, o le auga o vai e pipii ma faʻamau.

O se mea lelei laʻiti mo lauulu e mafai ona toe faʻafoʻiina le lauulu e le gata i fafo ae o totonu foi. O le mea lea, e mafai ona toe faʻaleleia e le gata o le laei, ae o latou fausaga, e faʻafaigofie ai, ae i le taimi e tasi e malosi.

O mea nei e masani ona aofia ai i le tuʻufaʻatasiga o sua:

  • minerale
  • fuainumera mai vailaau vailaau,
  • vaega tau taumafa
  • vitamini complex
  • suauu fualaau faisua ma sili atu.

O nei vaega uma e matua faʻamalieina ai le laulu ma mea uma o loʻo misi. E taua foi le maitauina o le tuʻufaʻatasiga o vai e aofia ai silicone. E le tatau ona fefe i lenei faʻaopopoga. O le silicone lea e atili ai ona mamafa le laulu, ma fulufulu lamolemole, pupula ma usitaʻi ile sitaili.

Le aafiaga o suavai ma le malosi o latou talosaga

O le aafiaga o sua vai e tele tele. Muamua lava, pe a tuʻuina i le lauulu, o le vai e vave ufitia i latou ma faʻapipiʻi faʻatasi faʻatasi tino faʻapitoa vaega o le lauulu. Ona o lenei faʻamalologa aoga, o le lauulu avea malie ma sili atu usitaʻi, e faigofie ona selu le laulu e tusa lava pe susu le laulu.

O lenei aʻafiaga e mafua mai i le mea moni o vaega o loʻo faia i luga o le oloa faʻafouina vave le soifua maloloina fausaga o lauulu i totonu ma fafo. O le isi aʻafiaga o le oloa, o le puipuia o le laulu mai mea leaga fafo, pe o le faigata vai, faʻamago le laulu i se fulufulu mata poʻo sunrays. Vai, o se tasi foʻi vaega o le oloa, e maua ai lauulu saturation ma susu.

Ata: Fualaʻau mo lauulu e faʻaleagaina

Ofuvae - O le isi aʻafiaga e mafai ona taunuʻu i le faʻaaogaina o le vai. Avea ia sili atu fetuʻutuʻunaʻi, lauulu e faʻatumauina atoatoa lona foliga ma e le fefe i aafiaga i fafo o le la poʻo le susu. O le mea lea, e oʻo lava i timuga timuga, e tumau lava ona lelei lauulu mo le laulu.

O le isi itu na fai ai siama ua lauiloa, o lo latou mafaia e valiina lauulu. O le faʻatulagaina o lauulu taʻitasi e lamolemole ona o le faʻatumuina o microcracks ma le faʻavae o le vai.

E le gata i lea, o le vai e atoatoa mo soʻo se ituaiga o lauulu. O le faigata o lauulu e faia ai le fulufulu malie ma sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi. I le tulaga o le vaivai, vaivai lauulu - o le oloa e mafai ona latou mamafa ma faʻamalosia i latou.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina pea o mea teuteu teuteu, o le vai e mafai ona fafagaina le lauulu folau ma faʻamalosia le lauulu mai le aʻa. O vai i foliga o gel e faigofie ona sosolo i totonu o lauulu lauulu ma tumau iina mo le umi.

O vai i foliga ole gel o se filifiliga lelei foi. Faaaoga na o pito o le lauulu. O le mea lea, latou te nonoa faʻatasi lauulu uma ma 'aveʻese le lauulu o foliga le lelei. O le faʻaogaina o ia suavai e fautuaina mo teine ​​e i ai le laulu uumi, faʻapea foi ma i latou e fia faʻalauiloa le umi i se taimi vave.

O a leo e i ai?

Vibes eseʻese faʻalagolago i le ituaiga o laulu o latou e ona, le sini e tatau ona ausia ma le faʻafitauli faʻapitoa o loʻo faapuapuagatia ai le tagata. O lea la, o le vai mo vae vaeluaina o lauulu e atoatoa mo teineiti o loʻo feagai ma faʻafitauli nei:

  • enaena lauulu
  • maualuga le vevela o lauulu
  • lauulu laʻititi na faʻaleagaina e perm.

Ma mo i latou oe:

  • tupu lauulu
  • toefuatai mai le masani, vaivai le lauulu fausaga,
  • manaʻo e faʻaopoopoina se laulu manaia.

O i latou na gaosia ia lauulu oloa latou lava faia le sili latou te mafaia e faʻaesea ai ituaiga mea o ituaiga mea. Lea faʻatagaina oe e filifili na o se ituaiga oloa e aoga i tulaga taʻitasi.

  • Vitamini E
    Eseese taoto i le tuufaatasiga o vai. Ole mea lea, ole vai mo pulu ma le paʻu o lauulu e tatau ona iai vitamini E ma faʻamamaina ole suauʻu ole la. O nei vaega e mafai ona atoatoa sulu o le lauulu ma puipuia le gaioiga o leaching o valivali pigments mai le lauulu fausaga.
  • Shea pata ma Argan
    E tele taimi, o le vai mo lauulu o loʻo i ai isi suauʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, shea pata ma le argan. O nei vaega e faʻateleina faʻalauteleina aafiaga lelei o le vai i luga o le lauulu. Faʻafetai ia i latou, o le aofai o vaevaega faʻaiʻu e faʻaititia e 90%. E le gata i lea, o nei suauu e fafagaina lelei uma vaega o lauulu.
  • Suauʻu gaʻo
    Tuueseese, e aoga ai le taʻua o suavai i le faʻaopopoina o le silicone ma le flax oil. O nei vaega e aofia ai ma se tele tele o polyunsaturated acid. Talu ai o nei vaega e faʻavasegaina o gaʻo gaʻo, o latou aʻafiaga i luga o le lauulu e le mafai ona soona maualuga - latou te fafagaina, faʻamalieina ma faʻamalosia uma lauulu.
  • Silk Polotini
    Split-fluida, o loʻo i ai ni silikini porotini, e talafeagai mo i latou e fulufulu ulu oe o loʻo mafatia i le soona pa'ū lauulu ma ulavale. Silk saturates o laulu, latou faʻaititia ma le faʻamalosi tino. O na mea suamalie e mafai ona faʻaogaina ile lauulu aʻo leʻi teuteuina pe alu i fafo ile savili male timuga.
Ata: O le faʻaosofia o le masima vai o le a faʻasaʻo ai le vai mo lauulu

E taua le mafaufauina o vai e sili ona fesoasoani mo lauulu i le taumafanafana. E fautuaina le faʻaaogaina o nei tupe ile lauulu pe afai e paʻu i manoa e le gata i le la, ae faʻapea foʻi ma vai masima o le sami. O le faʻaosofia o le sami vai ma masima o loʻo i ai, faʻapea foʻi ma le susu o le sami, e mafua ai le mea moni o le tele o teineiti e tele faʻafitauli i o latou lauulu, e aofia ai:

  • mamago lauulu
  • faʻaleagaina o pito,
  • manoa leaga
  • malo malo,
  • lauulu gaʻoa tusa lava pe a uma ona fufuluina.

O nei ma le tele o isi faʻafitauli e mafai ona aveeseina i le faʻaaogaina o le vailaʻau sao mo lauulu ma faʻaaoga i aso uma.

O le vai suamalie e afaina ai le laulu?

Ole lautele ole lautele o oloa ile laulu e matua tele lava e faigofie lava le le mautonu ma le mautonu pe a filifilia le mea tonu. Vaʻaia le tuʻufaʻatasiga o soʻo se lauulu e tausi ai oloa o se galuega faigata. O le mea lena ua mafua ai ona mafaufau le tele o teine ​​pe o le suavai e leaga pe lamatia?

O le tali a matai ma fomai e tutusa - suavai ua matua le afaina. Aua neʻi e fefe i lenei fofo, i se isi itu, o le faʻaaoga mo togafitiga o fomaʻi o le filifiliga saʻo. O le mea e faapea o suavai e iai se tamaoaiga tele fatuga, fausia na i luga o vaega o le tino. E mafai ona faʻaoga e oʻo lava i talavou ma fafine maitaga.

Mo le saogalemu sili, e mafai ona faʻaogaina suavai ni nai taimi i le vaiaso. E matua lamatia e oʻo lava i tagata afaina alergi ma teineiti laiti. E le pei o keratin, o le vai e le oi ai ni mea leaga ma vailaʻau faʻapipiʻi, ma o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni tapulaʻa.

Afai e iai se manua poʻo se laʻititi le faʻaletonu o le ulu, e mafai foʻi ona faʻaogaina le suavai, o le mea taua o le aua le tago i le vaega ua afaina o le paʻu.

O le tulafono taua o le filifiliga filifilia. Afai e te faʻavae i luga o soʻo se mea faigaluega a se mea gaosi oloa, e sili atu le aua le suia.O le mea e mafai lea ona oʻo i ai i siama teteʻe, ona o le laulu ma le ulu i luga o le faʻateleina e masani ai i le tasi fofo, ma le isi o le mea ua leai se mea sili atu nai lo se allergen.

A faʻapea e tatau lava ona suia le suavai, e tatau ona e faitau manino faʻatonuga ma ia iloa pe faʻafefea ona faʻaogaina lelei le oloa fou. Afai e leai ni faʻatonuga mo le vai, e sili le feutagai ma le matai o le lalelei. O lea e mafai ona e puipuia oe lava mai aafiaga itu.

Ia mautinoa e mafaufau i le lelei o le vai. O gaʻo ma aliali mo lauulu lulu o le lua lea o mea mataʻutia e mafai ona faʻaaogaina sese. O le mea lea, e tatau ona e filifilia se mea faigaluega aemaise lava ma le faaeteete ma le faʻaeteete.

Suavai taiala

Faʻaoga vai e tusa ma tulafono. Naʻo lenei auala e mafai ai ona maua se taunuʻuga lelei. Ma e aoga le amata i le tulafono numera 1: e tatau ona vavae ese pito. Ioe, tele teineiti e mafai ona matua le fiafia, aua e oʻo lava i le 1 cm o lauulu o se mea totino moni pe a e manaʻo e vave tupu lauulu. Ae naʻo lauulu o loʻo vaevaeina lona pito e tau le mafai ona faʻamalieina le mata pe aoga ai fulufulu. O na lauulu e le mafai ona 'ai masani ma toe faʻaleleia atili tusa lava pe o le fesoasoani a le vai o le a le aoga. O le mea lea, vavaeʻese uma mea le talafeagai e taua tele.

Ina ua uma lenei mea, e mafai ona e amata faʻaaogaina le vai. Faaaoga le oloa pei ona taua i lalo:

  1. Lauulu e tatau ona fufulu mama.
  2. A maeʻa ona fufulu, e nini le lauulu i se solo mafanafana mafanafana.
  3. E tatau ona mago fua lauulu (e aunoa male fulufulu tagata).
  4. A mago le laulu e amata ona faʻaaogaina le vai.
  5. Ole vaega laʻititi ole oloa e tatau ona faʻapipiʻi ile uluulu ma olo faʻafuaseʻi ma maso a le gaioiga.
  6. O mea totoe o le gel e tatau ona faʻaaoga i tino taʻitasi i le umi atoa o le laulu.
  7. A maeʻa, o le laʻau fulufulu e teuteu ma le faaeteete ma se selu laupapa ma nifo e seasea lava.

Ae le i faʻamauina le suavai, e fautuaina e faʻaalu laititi le oloa ile alofilima o ou lima. Lenei faʻatoagaina uma aoga vaega.

Ae le i faʻamauina le vailaʻau ile laulu, e fautuaina foi oe e faitau faʻatonuga mai le tagata gaosi oloa. O le vai e mafai ona faʻaaogaina e le gata ile susu ae faʻapea foʻi ona faʻamamago ile laulu. Lea filifiliga e talafeagai mo se teineitiiti na o le maua naʻo faʻatusatusaga.

E sili le faʻaalu o le suavai ile fana fana. O le mea lea e mafai ai e le vai ona ofi i lauulu tutusa, e le soona ave iai latou ma e le maua ai se aafiaga o palapala lauulu.

Oe mafai foi ona faʻaaoga apalai i se selu. E manaʻomia e faʻapipiʻi le oloa i nifo o le selu ma selu ma le faʻaeteete le laulu mai aʻa i le pito.

O fea le vailaʻau e filifilia?

Lea vai e filifili ai o se fesili le mautonu. Le filifiliga o mea faʻapipiʻi e lautele tele, ma ina ia filifili ai, e aoga le faʻalogo atu i mea nei:

  • lauulu tulaga
  • manao e tupu
  • tuufaatasiga o le fualaau faasaina
  • faʻailoga ua faʻailoaina i faʻatonuga mo le mea faigaluega.

O lea la, o le filifiliga e mafai ona faʻafaigofieina pe afai e te iloa le faʻapitoa iʻuga e tatau ona aumai e le vai. I le tulaga o le laulu e matua manifinifi ma magaugofie, ae le valiina, e sili atu le taofi i luga o se oloa e aofia ai suauʻu eseese. Afai ua vali le laulu ma e manaʻomia le latou toe faʻafouina, o lona uiga e sili atu le filifiliina o se vai e maua ai vitamini o le vaega E.

Gauai faapitoa ile gaosi oloa. Laiti lauiloa ituaiga o suavai i se tau maualalo mafai ona avea ma pepelo, o le a taitai atu ai i allergies ma, i le isi itu, leaga le tulaga o le lauulu. O le mea lea, e sili atu le le sefeina o laulu ile soifua maloloina.

Le auala sili ona lauiloa

I totonu o lauiloa lauiloa oloa na fautuaina mai e le matai o lalelei o faleoloa, e tele ituaiga o suavai e mafai ona iloga.

Ata: Kapous Hair Tip Fluid

O le vai mo kapous hair tips e sili ona lauiloa. O le mafuaaga mo lenei o le maualuga aoga o le fualaau. I se faʻaopopoga, o le tau o lenei mea faigaluega e matua talia lelei. Tusa ai ma isi mea faapena, o lenei suavai e moni avanoa. O loʻo i ai le tele o mea aoga e aofia ai le macadamia nut suauu. O le tulaga ese auga faʻataga ai oe e faʻaaogaina le suavai aʻo leʻi lalagaina lauulu pe faʻaaogaina se uʻamea. I se faʻaopopoga, vevela togafitiga o lauulu, i le ese, faʻaleleia atili le aafiaga o le oloa.

Ata: Suauʻu Fulufulu Lauulu Honma Tokyo

Honma tokyo

O le suʻeina faʻailoga Honma Tokyo o se mea sili ona lelei mo le faʻaleleia atili o le tulaga o lauulu. O lona tau e fai sina maualuga atu nai lo mea faʻatusa, e mafua ile lelei uiga o le oloa. E faigofie ona maua le vai, talu ai o se mea faigaluega ua lauiloa e faʻaaoga e oʻo lava i fale lalelei. O le vaega autu o lenei vai o le tea laau suauu. Ole faʻaaliga autu mo le faʻaaogaina o Honma Tokyo o le fuaina o lauulu ma 'aveʻese lona fluffiness. Le vai suamalie lauulu i luga o lona umi atoa ma faʻaʻupegaina.

Suavaia tau

O le maualuga o le tau e faʻamataʻu ai le tele o tagata faʻatau ona o le mea moni o le vai suamalie e matua saogalemu mo le soifua maloloina, totoga ma e le o iai vailaʻau. O le tamaoaiga mau suavai e aʻafia ai foʻi le tau o mea teuteu. Ae a faʻapea e sau i le soifua maloloina lauulu, ona faʻasaoina lea i lenei mataupu e matua le talafeagai.

Tau

I le averesi i Rusia, o le tau o suavai e mai 200 rubles. e oʻo i le 2500 rub. Lea o lona uiga ia filifili, e faʻalagolago i naʻo le tagata lava ia filifiliga. Ae o tagata atamamai latou fautuaina latou te le teuina tele tele. Atonu e le afaina ai le soifua maloloina, vibes taugofie.

O le tau o sili lauiloa lauiloa o lauulu lauulu o:

  • Kapous - le averesi o le tau o 600 rubles.
  • Honma Tokyo - 1500 rubles.
  • Avon - o le averesi o tau mai le 200 i le 400 rubles.

E i ai isi vai, ae a e te leʻi filifilia mo i latou, e tatau ona e mautinoa le lelei o na tupe.

Fualaʻau aina fulufulu tausiga e pei ona taua i lalo:

  1. A maeʻa ona faʻaalu le vai, aua le palu le malulu lou lauulu. E i ai na o ni nai ituaiga o suavai e manaʻomia le lauulu faʻamagoina faʻatasi ma se fulufulua poʻo se masini e faʻamama aila. Aua foʻi neʻi fufulu le vai i le vai. O le tuufaatasiga e tatau ona faʻaaogaina i le tele e mafai ai i totonu o lauulu folika ma lauulu lava ia. Afai, pe a uma ona faʻapipiʻi le suavai, o loʻo manaʻomia e faʻaaoga se fulufulu lauulu, ona mafai ai lea ona faia, ae o le aʻafiaga o le vailaʻau atonu e le atoatoa.
  2. O le tusiga “Ma le faʻaopoopoina o tioata vai" atonu o loʻo aliali mai i luga o ni afifi vai. Lea ua taʻu mai ai o le oloa e faʻaalia mo le matua faaleagaina o lauulu. E faatatau lea i hairstyles pe a maeʻa ona faʻaalu pe toe fai le valiina. O ia vai e iai se faʻamalosiʻau malosi tele ma e galue malosi ile lauulu. O ia vai suamalie o loʻo faʻaaogaina i soʻo se pito ma le faʻaeteete ma e le faʻamago i se fulufulu laulu, faʻatagaina latou e soʻona o latou lava.
  3. Gel sua mafai ona faʻaaogaina e le gata mo fulufulu lauulu, ae faʻapena foi ma sitaili. E faʻaaogaina lelei o latou tino ma vaʻaia le laulu foliga i foliga talafeagai. O le vai e faʻaofuina ile fufuluina, susu le lauulu ma selu ile umi atoa ile selu laupapa. A maeʻa, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se selu lapotopoto ma se fulufulu laʻei, ua faia le faʻalelei talafeagai. I se tulaga lautele, o sea laulu foliga e mafai ona tumau ile 6-9 itula.

Iloilo 1:

Ou te faaaogaina fuʻa i laʻu matata faigaluega. O au o se teine ​​fulufulu ma faʻaaogaina se suavai aʻo leʻi faʻamamaina le lauulu tagata e fai lava sina mea lilo. Ou te fiafia i ai pe a o mai tagata e aumai se lauulu ma fesili pe faʻafefea na aliali mai o le laulu pe a uma ona tipi ma sitaili avea sili malie ma suamalie. Ua iloa e aʻu loʻo masani le suavai sili e filifili ma faʻaaoga faʻa saʻo. Ou te fautuaina tagata uma ia Honma Tokyo. Mai tupe uma sa ou taumafai ai, o le sili lea ona faʻatuatuaina, e ui lava ina taugata tele. Ma e sili atu, pe a ou faʻatauina se suavai mai Honma, e tumau mo le 3 masina i le averesi. Isi tupe e taugofie na faʻaalu i totonu ole 1-1.5 masina. Ma e moni lava e le ova totogiina.

Iloilo 2:

Le mafai ona ou mafaufauina le auala e mafai ona e tausia ai lou lauulu e aunoa ma se vai lelei. Ou te iloa o le mea muamua, talu ai lauulu tausiga mo au, pei o le o le e ona le leai valiina lauulu 130 cm umi, o se faamalositino i aso uma. Ioe, ou te tele tupe faʻaalu i masina uma i le mautinoa o loʻu laulu e matua atoatoa, ae o sea matagofie e matua aoga!

Iloilo 3:

Ua 3 masina nei ou te faʻaaogaina le suavai. Na ou sau i lenei fofo e leʻi faafuasei. O le mea e faapea o aʻu o se tagata fiafia i le matua valiina, lea na aumaia ai loʻu lauulu i se tulaga sili ona mativa. E le gata o le pito na pito iʻu, ua pei foi ua amata ona vaeluaina loʻu lauulu. Ona tatau lea ona ou tipiina i se taimi puʻupuʻu ma amata faʻaaoga le vai. O lenei o le umi e tusa ma le 25 cm, ae o le lauulu e lelei atoatoa tulaga. E foliga mai ou te leʻi toe agamalu talu mai le fanau mai! Ou te faʻaaoga le suavai susulu mo lauulu. E leʻi faʻataunuʻu foi e isi, o lenei le taugata ma faʻamalieina atoatoa. Ioe, ma o lenei vai mo lauulu iloiloga e lelei tele.

Iloilo 4:

Ou te faʻaaogaina le suavai i aso uma pe a ou taele. Ou te faʻaogaina le kapous. Le fagu uila mo se taimi umi, ma le aafiaga e tutusa lava pe a uma lamination! O se mea sili ona aoga! Ae i le taumafanafana e le mafai ona e alu i fafo e aunoa ma se vai Lauulu e leiloa lona lanu, avea ma ulavale ma matua mago. Lea teine, o le vai mea o la tatou mea uma!

Iloga suʻesuʻe mo Lauulu ua faʻaleagaina

Ala: E moni lava pe a mavae le tasi pe lua tusi talosaga, o le lauulu na foliga mai ua toe ola. Naʻo se vavega faʻamalolo mo tagata o loʻo matamumuli ma faʻapitoa taimi vaevaeina.

Tanya: E laʻititi lava le taimi o loʻo i ai se laʻititi o loʻo faʻaaogaina e laʻau ma ia, a faʻatusatusa le lauulu o loʻo iai nei ae leʻi faʻaaogaina, o loʻo maitauina se pupula taua ma se fesoasoani vaivai.

Malamalama: E faigata tele le mea faigaluega i totonu o faleoloa masani, ae o le mea e tupu mai ai e matua faʻaosofia, ma o le mea lea e le afaina o le taimi faʻaalu sailiga. E tatau ona faʻamalamalamaina o le mea muamua e tatau ona tipi vae vaevaeina, ona, lea e taofia ai o latou foliga fou, faʻamama ai i latou i le vai.

O le a le uiga o le upu suavai?

Pe a faaleoina le upu “suavai”, afai e te le iloa lona uiga, foliga o se mea manaia, e masani lava, e le masani ona i ai na foliga mai. I le physics, o lenei upu e faʻaalia mai ai se vailaʻau e suia ai lona fausaga, e faigofie ona fegalegaleai ma isi tino, faigofie ona ulufale i totonu.

Ma i esoterics, o le upu "suavai" o lona uiga o se faʻamaʻi o se tagata ola faʻapitoa, lea, pe a faʻafesoʻotaʻi ma isi faʻataʻitaʻiga fanua, tosina tosina pe teteʻe tagata.

O le faʻaaogaina o se vailaʻau fulufulu mata o le ufiufi lou paʻu poʻo lauulu i se kulimi manifinifi ma mama e aofia ai naʻo mea taua - moisturizers, vitamini ma suauʻu. O le faʻafetai i le mamafa o le tino o nei mea teuteu tino ua taʻua o mea.

O a vai i mea faʻalelei?

O le atiaʻe o fale faʻaonaponei fale mo le faʻailoaina o oloa mo le tausiga o tamaʻitaʻi lalelei e sili ona fiafia i lona eseese, ma o nisi taimi o le aoga o mea fou fatuga. O fafine e le faʻagalo e vaʻavaʻaia a latou foliga masani e tumau le aulelei e oʻo i le matua ona o le faʻaaogaina o mea fou na ausia i le fale faʻataulaitu. E lava le vaʻavaʻai atu i faletua o taʻutaʻua fai polokiki ma Hollywood fetu e malamalama i le mea lea.

O vai suamalie e ese, ma eseese tikeri o faatosinaga i luga o tulaga o sulugatiti ma e eseʻese ma a latou mafuaʻaga.

O le mea lea, ia filifili lenei mea faigaluega e ausia ai le manaʻomia manaʻomia o tagata taʻitoʻatasi, aemaise lava mo lau lauulu ituaiga. Vibes faʻaaoga:

  • Toʻese le lauulu na faʻatamaia e aʻafia i le faʻaoga malosi o vali, lauulu mago poʻo le faʻamauina o sui,
  • Ina ia puipuia mai mea leaga o le siʻosiʻomaga siosiomaga, e pei o le la susulu malosi, vailaʻau le mama i totonu o le vai faʻaaogaina e fufuluina lou lauulu, malulu malulu i le taumalulu vaitau,
  • faʻataʻitaʻitiga ole laulu e faʻaaoga ai le susū-mauʻatoa fausaga o mea faʻatau tino,
  • mo le togafitiga o vae vaevaega ma faʻalauiloa lauulu, e maua ai se faʻafouina aafiaga.

E fautuaina le faʻaaogaina o suavai ina ia fulufulua ma pupula ia le laulu, ma malulu ia malu ma lauulu. E maua ai e i latou le pupulaʻi faʻalenatura ma foliga lalelei.

Faʻafefea ona faʻaaoga fulufulu lauulu i faʻataʻitaʻiga?

O lenei oloa teuteu oloa ei ai se aoga mo se taimi puʻupuʻu ma o lea ua fautuaina e faʻaaoga lona aoga i le tulaga o loʻo atoa lelei, tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, gel suavaia mo lauulu lauulu e gaosia ma le faʻaopopoina o silikon eseese o vaega, suauu fualaʻau (sili ona masani ai shea pata) ma vitamini o le kulupu E. Faafetai i lenei fatuga, latou le toe avea ma magaugofie ma vave toe faʻaleleia le fausaga, avea lalalelei, malu ma susulu ma le soifua maloloina pe a uma le teuteuina .

Salu mo le vaevaeina o pito o le laulu ma a latou togafitiga, e foliga i le mautonu pe gagau. Silicones faapipii lauulu ua lepetia, taofi le susu ma mea ai i totonu, ma vitamini ua faʻamatuʻuina i le linseed suauu faamalolo ma tuuina atu se masani faʻalemu ma susulu. Ae e te leʻi amata faʻaaogaina le oloa, ua fautuaina e te asiasi i lou matai ma tipi ese le oti faʻasea ile afa senitimita pe sili atu, faʻalagolago i le faʻafitauli moni.

Mo lauulu, ole suauʻu-suavaia ei ai se aafiaga tutusa i vaevae vavaega faʻaigoaina "vai kristal". E i ai le sili atu le malosi o lona aoga, aua e faʻaau mo lauulu e faʻaleagaina e le perm pe afaina i le masani ona valiina. E faʻaoga i le umi atoa ae e leʻo fufuluina, e faʻafaigofie ai ona mimiti uma.

E faigofie ona faʻaoga le gel pei o le suavai mo le teuteuina o laulu ma faʻalelei o laʻasaga. Ina ia faia lenei mea, apalai i fou mama fufuluina ma tutusa tufatufa i le umi atoa, selu i latou ma se selu laupapa. Ma, faʻaogaina se fulufulu laʻitiiti ma faʻaopoopo tupe, ua fatuina le teuteuina. I le faʻaaogaina o lenei tapenaga, o le ae foliga vaʻaia fou ma maoaʻe i soʻo se tau ma moli auala.

Eseese o lauulu sulu Ollin ma fesoasoani mo lona faʻaaogaina

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

Ollin (Ollin) o se polofesa faʻapolofesa o mea teuteu tino faʻavae i luga o le sini o le faia o lauulu oloa oloa faʻavae i mea masani a le tino. O suauu e manaʻomia i le tausiga o lauulu, a o latou fesoasoani e foia le tele o faʻafitauli - mago, le mautonu, leai se susulu ma lamolemole.

O le suauu e tatau ona filifilia ma le amanaia ai le faʻatulagaina o foliga o lau laulu. O le ituaiga Ollin e iai oloa e talafeagai mo tagata e i ai ituaiga eseese.

  • Le lelei ma faʻaletonu o le laina
  • Eseese
  • Toe fausia faʻamalosi Bionika Professional
  • Tres suauu
  • Susulu Blond Omega 3
  • Laina tautua
  • Faʻapefea ona faʻaaoga?
  • Faaiuga

Le lelei ma faʻaletonu o le laina

Ollin o se ituaiga na fausia e le lauiloa Astoria Cosmetics kamupani. Na ia pateni le tele o ituaiga o vaega o le suauu. O le faʻailoga e mafai ona taʻua o le polofesa, aua e faʻavae i luga o mea filifilia ma le faʻaeteete lelei. O le faasologa e lelei i lena e faʻamoemoe i faʻatonuga vave.

O suauu suauʻu e foʻia ai faʻafitauli nei:

  • E vaeluaina.
  • Mamago kulimi, pulou.
  • Leiloa o le ola pe a uma le pueina pe perming.
  • Leai le pupula ma le lamolemole.
  • Le mautonu, soona mativa.

O le le lelei o le faasologa e aofia ai na o le tau, e le o tagata uma o le a latou mauaina e laʻititi. O le isi tamaititi e le tau faʻalavelave nisi o silika i totonu o le fausaga. I aso nei, e leai se tupe e aunoa ma nei vailaʻau, latou te fesoasoani i lauulu foliga sili atu le mafiafia ma susulu.

Toe fausia faʻamalosi Bionika Professional

Suauu o le a fesoasoani e faʻatino ia lauulu ua faʻaleagaina, vaʻai ia vaʻaia i latou e sili atu le paʻu ma lamolemole. O loʻo iai suauu oatani masani, silicones, parabens, ma le natural antioxidants. Ole suauu oat e fesoasoani toe faʻafoʻi lauulu lauulu, o le foliga o le fagu e faigofie faʻamamaina le faʻafitauli e aunoa ma le fuaina i lalo o le lauulu.

Fesoasoani i selu.E mafai ona e faʻaaogaina luga lauulu susu, mama poʻo solo mamago. A maeʻa le talosaga, e mafai ona faʻamago le lauulu i se fulufulu mafolafola pe naʻo le selu. Taua - e galue o se vevela puipuiga, o lea e mafai ona faʻaoga saogalemu i luma o le taʻoto i le vevela togafitiga - ma se curling iron po tongs.

Lenei ole suauʻu lauiloa ma taʻutaʻua lea mai le faʻasologa ole suauʻu. O loʻo i ai se fagu talafeagai ma se dispenser, o lea pe a faʻaaogaina e le mafai ona sili atu ma le tele o le mask.

E iai mea aoga e tele:

  • suauu fatu vine
  • Inca Inci
  • jojoba
  • vitamini
  • faʻapea foi ma nisi mea e le taua tele.

O le oloa e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu - e lautele ma faʻataʻitaʻia i le faʻamalologa. O le malamalama moli o le a le faia se ata i luga o le lauulu, faapea foi ma le susulu gaʻo, pei ona masani ai i suauʻu.

O le fulufulu o le a avea ma pupula ma lamolemole. Auala o le faʻaaogaina: faʻaaoga i luga o fulufulu mamago poʻo susu susu. E mafai ona e faʻaalia le auala lea: sousou faʻalua taimi i luga ole selu ma savali ile lauulu mai aʻa i le pito. E mafai ona foloina i lou lauulu ona selu ai lea.

Susulu Blond Omega 3

O se suauʻu faʻapitoa na faia faʻapitoa mo tagata e iai o latou lauulu laulu ma lanu. E leai se faalilolilo o blondes, ma aemaise ai le masani ai, feagai ma faʻafitauli pei o le mamago, vae vae, ma le vevesi lauulu. O lenei suauʻu o le a fesoasoani e faʻatino le manaʻomia o le tulaga o le sapalaiina, lamolemole faʻalanoa faʻaletonu ma fai lanu o lauulu e sili atu ona faʻalenatura, faʻaitiitia le samasama.

O loʻo aofia ai i le tusi ni vailaʻau mananaia:

  1. omega-3 ma omega-6 gaʻo gaʻo,
  2. Surfana
  3. PEG.

Latou te faʻafaileleina ma faʻamama le lauulu na faaleagaina e ala i le toe faalanu. O le faigofie o le faʻaaogaina o le oloa e faigofie: faʻamau sina faʻapipiʻi i lou alofilima o lou lima ma faʻapipiʻi ma le malamalama faʻapipiʻi gaioiga i lauulu, maitauina faʻalelei tele.

Laina tautua

O lenei suauu ua faʻapitoa faʻapitoa e puipui le ulu i le taimi o lauulu lanu. A e maʻi i lou paʻu, dermatitis, poʻo auga o se vailaʻau mimiti, faʻaaoga le oloa lea ae leʻi faʻauluina le vali. Le tuʻufaʻatasiga o parabens, silicones, faʻapea foi ma le suauʻu anise. E mafai ona faʻaoga i nofoaga e te manaʻo e taofi mai le pisia - i autafa o le lauulu, i malumalu, luga o taliga, ua ma latalata i tauau.

Suauu fesoasoani e "sefe" le paʻu mai vali, aua e masani ona faʻasolo i luga o na nofoaga e te le manaʻo e vaʻai vali. E faigofie ona fufulu ese le suauu. Metotia o le faʻaaogaina: aʻo leʻi valiina, oomi le suauʻu mai le paipa i le alofilima o lou lima ma ufiufi le paʻu latalata i le lauulu ma le tino. A fufulu ese le vali, fufulu ma le faaeteete vaega ma le oloa. Mai le vali i nei vaega o le ae le iloa se laina.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le fesili masani lava pe o le fufuluina o le suauu. Manatua o mea uma seʻi vagana le Suauu paʻu paʻu e le manaʻomia ona fufulu ese. O nei suauʻu e faigofie ona mitiia ma e faʻatino le fausaga o lauulu. O le mea autu o le aua le soona fai faʻatasi ma le aofaʻi, a leai o le laulu e ono foliga gaʻoa ma le le faʻamanatuina, e ui o mea i le ituaiga faʻailoga o se mea e le avea ai latou ma mamafa.

Faatasi ai ma le masani le faʻaaogaina o le suauʻu, e fesuisuiaʻi laulu. O mea e faʻapea na mea e manaʻomia e le mago, e manaʻomia le tausiga faʻaopopo ma le paʻu, ae o nei suauʻu latou te foliga vaʻaia ma mama. Afai e te fafagaina pea lou lauulu i suauʻu, o le a latou tali atu ma le agaga faʻafetai ia te oe - o le a mama ma lamolemole.

E le fautuaina foi le faʻaaogaina o suauʻu i luma o lavelave lauulu lalelei, talu ai latou te le saofaga i le taofiina o curls, ae, i le isi itu, faʻalelei latou. E mafai ona faʻaaogaina suauu masani, ae o le tele o taimi e sili atu i le taumalulu, pe a fai o lauulu e manaʻomia faapitoa o le ola. Ae mo contraindications, tagata e maua atopic dermatitis ma allergies e tatau ona faʻaeteete, vaʻai i le faʻavae o le tupe. E le fautuaina I le faʻaaogaina o ni suauʻu ile paʻu ua faʻaleagaina, e sili atu le fai ose suʻega ile lima ae leʻi faʻaaoga.

Ole suauʻu Ollin o oloa faʻapolofesa o le a toe faʻaleleia ai le laulu i le ola, fai ia sili atu le lelei ma sili ona fafagaina. Le faʻavae o le tausiaina o vaega masani, tusa lava pe silicones i le tuʻufaʻatasia e le faʻafefeina oe, na latou fesoasoani i le teuina o nei mea i totonu o le lauulu, faia o latou fausaga sili atu le mafiafia ma silky.

O suauu e lautele ma talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu, o le mea taua o le aua nei ova mamao ma le aofaʻi o le oloa, a le o lea e te ono lamatia le suia o lou lauulu i se palapala palapala palapala. Ollin o loʻo faʻatauina i faleoloa faapolofesa faʻapea foi ma le matagaluega o loʻo faʻaalia oloa mo lauulu. E maualalo a latou meaʻai, ma o le tau ile mataupu lea e le o se mea e faʻalavelave.

Fluid - suavai hyaluronic reconstructor mo faaleagaina vaevaega pito

O le aafiaga e vaaia vave

O le tulafono masani mo le filifilia o se teuteu oloa o lauulu fausaga ma togafitiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo streaked ma / po stained stands, e manaʻomia meaʻai. O le mea lea, filifili se faʻasologa ma vitamini ma puipuiga puipuia - E, UV faamama. Vaivai vaivai, manifinifi o le a tali atu ma le agaga faʻafetai mo le faʻaaogaina o polotini, ma o mafiafia ma ulavale e manaʻomia se vailaʻau e faʻalelei. E sili le faʻatau o tupe i le fale faʻatau lalelei - e faʻailogaina o se tagata poto.

E taua tele lenei, talu ai o le tele o le tagata lava ia tausiga oloa o se lautele fanua o gaioiga mo tagata taufaasese faia pepelo. Ma o lenei o le faʻaiuga o le gaioiga o se lelei oloa.

Faiga lauiloa: Kapous suauu, Crystal susulu, Libriderm balm, Brilliance, tutoʻatasi Faberlic

Ole tau o fagu ma tupe e ese mai 200 rubles ma luga atu. Aua le tuliina igoa taugata. E foliga mai, o le tau e mafua mai i le igoa o le gaosi oloa, ma o le tuufaatasiga e tutusa ma soʻo se taugofie. Ma:

  • Suavai mai AVON. Le tau o le lisi mai mai 200 rubles. Smoothing effect, silika porotini, manogi manogi.
  • FAAFETAI. Macadamia nut suauʻu o le a puipuia le faʻapipiʻi o pito. Lelei mo le faʻaaogaina aʻo leʻi vevela vevela - faʻalelei, faʻamago, mago. O lenei o le a sili atu ona aoga le mea faigaluega. Tau - mai le 600 rubles.
  • HonmaTokyo. O lona uiga ma faʻagaau mai ai laʻau lauti. Lelei mo le taofiina o le "fluffiness" o lauulu. Smoothes, puipuia, tuuina elastis ma susulu. Tau - mai le 1500 rubles.
  • E leai ni tapulaʻa i filifiliga uma o le oloa ma i le tau. Salons maua ai se lautele filifiliga pe a fai o le a filifilia e tagata atamamai se fofo mo lou lauulu ituaiga ma nisi fautuaga.

    O faʻamanuiaga o aso uma suʻesuʻeina sua

    Ole faʻaaogaina pea ole suavai i aso uma e naʻo le aoga mo le soifua maloloina ma foliga vaaia.

    E aofia naʻo mea totino, vailaʻau masani ma mea elemene vailaʻau e iai se tulaga sili ona lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, silicone, suavai siliki uʻamea poʻo ceramides.

    Faʻapea foi, ina ia faʻaleleia atili le togafiti, faʻaaogaina fualaʻau masani.

    Ole olive ma le cottonseed oil ma le sunflower oil e le gata e iai le faʻamaluluʻina o lona mafaufau, ae e fesoasoani foi i le fafagaina o le lauulu na faʻasaʻoina i totonu i le aoga vitamini o vaega E ma le D.

    O fulufulu mata ua tele na tutusa ma mea teuteu faʻalenatura ma fofo tagata e le gata i lona tino, ae faapea foi i lona puipuiga.

    I se faʻaopopoga, o le mea faigaluega e tuʻufaʻatasia lelei i le faʻaogaina ma le tele o laʻau afu, susu faʻapipiʻi masima mo lauulu, faʻalelei ma le faaumiumi o latou aafiaga lelei.