Lauiloa

Faʻapipiʻi fili mo lauulu laulu (38 ata) - ni nai faigofie metotia

Lelei ma i le taimi lava e tasi laei faigofie mo lauulu lauulu - faia-oe-oe fili, masani i le masani. O le mea moni, o le averesi lauulu umi e le o taimi uma mafai ai e faataʻitaʻi ma ituaiga eseese o lalagaina, ae o le a mafai pea ona faia ni mea le masani ai ma manaia lauulu. Filifili se tasi o le aulelei lauulu lauulu filifiliga - faamamafa lou uiga!

"Spikelet" sosolo atu i le siusiu

E talitonuina o le spikelet o le faavae o uma lalagaina lalagaina. A o le i faia lavelave lauulu, e tatau ona e taumafai e lalagaina se mea faigofie lava. O lenei spikelet lomiga ei ai lona lava faʻapitoa faʻapitoa, ina ia foliga mai e le faigofie tele i mea uma.

Faia o lenei lauulu lauulu, vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua. Le vaega laititi a o taofia ai ma se fusi eli. Weave se spikelet mo le tele vaega. Ina ia faia lenei mea, vaevae le vaega lea o le lauulu i ni vaega se tolu i le pito i luga o le ulu ma amata lalagaina ona filo.

Ia fili lalaga le vavaeese ua valivali i totonu o se fili ma fusi lona faʻasologa i le pito i lalo. Faʻamau le pito i luga o se laʻau fulufulu puʻe pe le vaaia. Na o le pau lena, o se faigofie ma i le taimi lava e tasi laulaʻau foliga saunia.

"Greek scythe" - o se malamalama mama lomiga

E leiloa le lauiloa o lauulu Eleni. Latou maua sina fiafia ma e talafeagai mo toetoe lava o ituaiga uma o foliga. O lenei filifiliga, o le a faʻamatalaina i lalo, e mafai ona faia tutoʻatasi, tusa lava pe e te leʻi faia muamua muamua.

O lea, vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua (tutuʻi se tasi o na mea). I le vaega saoloto, uu se loka o lauulu ma amata lalagaina i se fili. Tago i le pito o le ua ma uu le lauulu ma se fulufulu paʻu. I le auala tutusa e lalagaina le vaega lona lua o le lauulu.

O lenei, faʻafesoʻotaʻi uma loka o le laulu ma fili faʻaʻele tasi faʻamau. Faapau i totonu ma teuteu le fili i le lauulu. Ole a aoga tele ile teuteuina ole laulu ole laulu e iai le aufana, fugalaʻau pe naʻo se fulufulu lalelei mai luga.

Toe fausia lalaga lalaga

Ole nei fili ile fili lalagaina e le taʻutaʻua. Latou foliga sili matagofie ona o le mea moni o latou e sili ona tele. O nei lopa e lelei tele mo lauulu manifinifi, aʻo latou avatua ia i latou le mafiafia mafiafia.

Seʻi tatou vaʻai totoʻa i le lalagaina o lalagaina o ie lalagaina. Fulu lou lauulu ma uu le loka i le pito i luga o lou ulu. Vaevae i ai, pei ona masani ai, i vaega e tolu. O lenei ave le tasi vaega pito sili ma tuu i lalo o le pito i lalo o le vaega autu (pei ona faʻaalia i le ata). Faʻaauau le lalagaina i le sitaili tutusa e oʻo i le iuga. Nonoa le pito i luga o se uʻamea manaia fusi. Ua sauni le Scythe!

E toʻalua faʻamauaʻi fili i lona itu

O le tuʻufaʻatasiga o 'ie faʻataʻavaleina e mafai ona matua eseese O le fulufulu lautetele o loʻo faʻaalia i lalo o loʻo faia i lalopala e lua faʻamau i lona itu ma faʻaputuputu i se laʻau, lelei, ma, o le mea moni, teuteuina i lou tofo. Le aoaoina o sina mea itiiti i lalagaina, o lenei fulufulu lauulu e matua moni e fai ia oe lava.

Alu i luma, selu le lauulu ma amata ona fili, ma togi se loka o lauulu mai le malumalu. Taʻitaʻi le lalagaina i luga o le ulu atoa ia sulu, sapaia lapoa loka ina ia sili atu le pupula o le laulu. Nonoa le pito o le lauulu i se ofu manifinifi.

A maeʻa, o le a faʻamau lonalua lona lua i le pito i lalo o le lauulu, puʻea uma manoa ma toso le pito i luga o se fusi faʻaoso.

O lenei ua tatou agai atu i le fausiaina o le utupoto. Faapau le lauulu i totonu, puipui i se lauulu. E iai sou aulelei manaia i lou itu. Teuteu i le mea e te fiafia iai (mo se faʻataʻitaʻiga, aū) Ua sauni lou laulu lauulu!

Scythe "Iʻa fagu"

O le isi lulu mai le vaega masani. Peitai, e manaʻomia foʻi le toleniina e lalagaina pe a e manaʻo e te faia e oe lava. E tatau ona maitauina e vaʻaia i luga o le laulu e matua lalelei ma manaia.

Selu le lauulu ma aoina mai i se laoa maualalo (muamua toso i luga o loka o lauulu i le malumalu). Vaevae i ni vaega se lua. Amata lalagaina, vavaeeseina le itu o vaega taʻitasi o le siʻusiʻu i se tamai tapuni ma faʻafesoʻotaʻi i le isi itu o le siʻusiʻu. Oe maua se ituaiga o luga o lalagaina lalagaina lalagaina. Toso faʻapipiʻi i le pito ma fusi le lauulu i se fulufulu paʻu. Toso mai itu o lauulu laititi i autafa o le fili, ina ia liua e sili atu le matagofie.

O le isi sitepu o le teuteuina o lou fili. Nonoa ia filo o lauulu na e tuu i fafo i le malumalu. Ina ua uma ona fusifusi manoa taʻitasi i le sifi i le pito o le ua. Ma tamau lelei lauulu ma pulupulu. Na o le pau lava lena, o le lauulu laei e sauni.

“Faiga faifaiva” i se utupoto

E lelei tele le faʻaaogaina o le lalagaina mo se fusi matagofie, aua o le mea e tupu mai ai o se mea manaia tino o le ulu ma le lauulu. O nei mea uma e foliga teisi ese ese mai lalota masani i se fusifusi tutusa.

Vaelua le lauulu i ni vaega se lua ma amata lalagaina se iʻa fulufulu i le tasi itu o le malumalu (pei ona faamatalaina i luga), faʻaauau i le pito o le lauulu. O lea e fai ma le vaega lona lua o le lauulu. Sulu se tamai fili i itu. Ia faʻaputu pito i luga o fusi i se afifi, e puipui ma taofi. I le faʻatinoina tatau, o le ae mauaina le faaputuga o lauulu e tutusa ma se fugalaʻau. Ua sauni lauulu!

Lua-fili faʻavaea

O se lelei filifiliga mo le lalaga 'ie e lua filo. O le faia o sea laʻei lauulu e sili atu faigofie nai lo filifiliga muamua, ae mai le mea lea e le taofi le foliga le fiafia tele.

Lalaga le lauulu e tatau foi ona amata i le selu o le siusiu. Vaevae le lauulu i totonu i ni vaega tutusa se lua ma milo taʻitasi i totonu o se fili mafiafia.

Ia milo faatasi fusi lua ina ia fai se ituaiga o maea. Ia mimilo le iʻu i se fusipaʻu. I le auala, o ia ituaiga lauulu e mafai ona faia i ni vaega se tolu, o le faʻaiuga lea o le tolu tows ua maua. E mafai ona lalagaina, pei ona masani ai, i se lane. Ma o le a vaʻaia sili atu le matagofie ma le lapopoa, aemaise lava pe a fai e te manifinifi lauulu.

Fusi ma 'auʻaʻo

O le isi lelei filifiliga mo le faʻaaogaina o fili, i fulufulu o aso uma ma i se mea sili atu ona faʻafiafiaina, o le peʻa o mea faʻailo i itu uma e lua i ni puiʻa. O se laʻei lauulu e matua taugofie mo tagata amata, ma, ioe, mo sili atu atamamai.

Faia e tatau ona amata i le vavaeeseina o laina. Tatala le pito i luga itu, ma ao mai le vaega autu o le laulu mai tua i le paʻu ose paʻu. Mo le matagofie o le bun, e mafai e selu ona selu, ma ua uma ona afifi i totonu o le bun, faapapa i lauulu.

Ua faʻalumaina ia autafa o itu. E sili le faʻaaogaina o loʻo lalagaina se fulufulu Farani i fafo (e leʻo le fufusi), ia sili atu le mataʻina o le laulu. Fai uma loka o lauulu i luga o le fati, ma afifi pito. E tumau e faʻasaʻo lauulu ma pulupulu ma voila! Ua sauni le fulufulu. Faʻaaoga mea faʻaopopo - se lipine ua fusi faʻamau, poʻo se aufana faʻapipiʻi i le itu.

Se faaputuga puʻa

O lenei filifiliga mo fulufulu lauulu e matua faʻaaloalo ma talafeagai mo se tafaoga poʻo se savali faigofie. E le faigata ona fai, e naʻo le fautuaina e faʻapipiʻi atu i ni faʻata e lua (lapopoa ma laiti) e vaʻai poʻo le a ma pe faʻapefea ona fai mai tua.

Tatou amata, vaevae le lauulu i ni vaega se lima. Tolu tutusa vaega mai lalo ma lua i itu taʻitasi. Lalaga lalaga amata mai le lauulu maualalo. A maeʻa ona faʻamau lelei fusi faʻamama mai le pito i lalo ma puipui i fulufulu. Alu nei i lalo i le lalagaina o pito i luga o lauulu. E ao foi ona tuʻuina i lalo i autafa o le ato faʻamaeʻa ma lelei lalagaina ma faʻamaeʻa faʻasologa. Teuteu lou lauulu i se fugalaʻau - ma e te matagofie!

Fa au viliina

Mo tamaitai o loʻo lelava lalagaina lalaga 'ie faʻamau e tolu ona vaega, ma ua manaʻo e faʻataʻitaʻia se mea fou, o se uaea faʻamau e fa manoa ua atoatoa. E mafai ona fai lava oe lava (o le a talanoaina lea i lalo).

Selu lou lauulu ma aoina ile ponytail. Filifili se tasi filo ma fili le pipi masani manifinifi masani. Vavaeese le lauulu totoe i vaega e tolu.

Ole taimi nei e amata ona tatou lalagaina lona lalagaina. Tuu le loka i le numera fa i le loka i le numera lua. O le filo i le numera tolu e tatau ona i luga.

O lenei ua tuu le loka ile numera tasi ile loka ile numera fa. I luga o le pito i luga e tatau ona pasi se laina i le numera lua.

Faaauau le lalagaina. E tatau ona fili i le filo le numera tolu. I luga o le pito e tatau ona taotoina o se manoa i le numera lua.

Ia tuu le loka ile numera fa ile loka ile numera tolu. I luga o le pito e tatau ona taotoina o se manoa i le numera lua. Faʻaauau le lalagaina e oʻo i le iuga.

Faasaʻo lou lauulu, se manifinifi puʻeleʻele e tatau ona i le ogatotonu. Faʻasalalau le fili i itu, ina ia foliga matagofie atili ai. O le fulufulu e mafai ona teuteuina i mea eseese - fugalaau, lopa. O le mea e malie ai, o se lauluulu ninii o le a vaʻaia ma se lipine poʻo se lane matagofie.

O lenei e mafai ona saogalemu faia lau faiga mo lauulu lauulu - fili i ou lava lima. O le filifiliga auala uma o loʻo faʻaalia, faʻafetai i faʻatonuga manino, e faigofie lava ona faia, tusa lava pe e te masani i lalagaina. O sina tamaʻi tomai ma mafaufauga lelei ma e le pine ae faʻataʻitaʻi uma ou laulu ile lalagaina o elemene i ou lima!

Lauulu mo lauulu lauulu - faia-ia-oe lava fili faʻataʻitaʻiga vitio

Le auala muamua. Afa afa

Mo le mauaina o sea sitaili, e tatau ona muamua vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua, faia se vaeluaina manino i le ogatotonu o le ulu. Ioe, o le vaeluaina e tatau ona tutusa.

Faigofie ma manaia le afa-fasi

Lenei o le a faia le faʻagasologa sili talafeagai ma faigofie.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • i le itu tauagavale o le ulu, filifili ni laina se tolu,
  • lalagaina lokaina i le itu o le tuputupu aʻe o curls, agai atu i le occipital vaega,
  • o pito o le iʻuga maua lalagaina o le a manaʻomia le lilo i le faʻasaoina vaega o le lauulu,
  • loka ma se fulufulu ulu.

Gauai atu. E pei ona e vaʻaia, o lenei auala e fai lava sina faigofie - e manaʻomia ona e faia ni lalagaina manino mai le pito i luma o le vaega ua e faia ma faʻafuaseʻi ona lalagaina isi faʻasologa i totonu. Manatua ia puipuia le iuga i se pulou!

Le auala lona lua. Farani

E mafai ona faʻafaigofie lou mafaufauina o lauulu i lou laʻititi ina ia mafai ai e oe ona faia se laʻei masani. I totonu o nei, o se tasi e mafai ona matauina le faiga Farani, lea e aofia ai le fausiaina o lalaga 'itu i itu o le ulu.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • fai se vaega i le ogatotonu o lauulu,
  • Tipi le tasi vaega ile pulou ina ia le faʻalavelaveina ai,
  • amata ona taoto i luga o le isi itu
  • A maeʻa - ia mautinoa e faʻasaʻo i le pito i lalo i se fusipaʻu fulufulu poʻo se fulufulu ulu.

O se filifiliga manaia - lua tamaʻi pulu i itu uma e lua o le ulu

Le auala lona tolu. Poʻoiʻa

Afai e te fiafia i le lalagaina matagofie lalagaina i luga o lauulu feololo, ona e iloilo lelei lea auala o loʻo i lalo, lea e mafai ai ona e faia se moni tulaga ese sitaili e fiafia ai oe ma manumalo ai isi.

O lenei metotia e aʻafia ai le laʻititi faʻatamala, lea o le a avatua i se fafine poʻo se teine ​​le aulelei ma le lalelei faʻapitoa.

O ia sitaili galue tele:

  • mo se aso
  • savaliga afiafi
  • alu i fale tifaga poʻo tifaga, ma isi.

Gauai atu. O le aano o lenei metotia o le fili faʻalalopoto o loʻo faʻamaʻai teisi i lona itu, ma e faia ai se sitaili, o manoa e aveina mai le tasi itu o le ulu ma faʻasologa mai vaega faʻamalosi tino, faifaipea ma luma o lauulu o loʻo faʻapipiʻi ia i latou.

E mafai foi ona fatuina tootoo mai le itu o le ulu.

A fausia se lauulu laʻititi, e taua tele le lagona o le mafiafia moni o laina uma - e tatau ona tutusa le lapoʻa. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, naʻo mea muamua lava e lua pe tolu mataupu e mafai ona i ai ni faʻafitauli i le fuafuaina o le mafiafia o le curls, ma o le mea e tupu ai e leai ni faigata. E te le manaʻomia foʻi se faʻata.

E i ai le isi filifiliga mo ia ituaiga, aofia ai le faia o se tourniquet.

O le faasologa o gaioiga i lenei mataupu e faʻapea:

  • selu lou lauulu e sulu lelei ai
  • faapotopoto lauulu i se solofanua solofanua, ae i taimi uma maualuga,
  • o le siʻusiʻu e tatau ona faʻamautuina i se fufusi (manaʻomia!) ofu faʻamalosi,
  • vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se lua,
  • toe selu latou
  • liliu le itu taumatau i se fusi sikoa,
  • uu i ou tamatamailima ina ia le malolo,
  • mimilo le filo lona lua i se fusifusi sikoa tutusa le tutusa, afifi i le itu tutusa ma le muamua,
  • O lenei ua liliu le faʻamau uma e lua i le isi itu,
  • faʻapipiʻi faʻaalu ma se vaega faʻamalosi tino.

Mea uma, totoa ituaiga fusi ua sauni.

Faufautua! Ina ia saunia se faʻaopoopoga faʻalelei, ua fautuaina e faʻaaoga se vailivosi feololo. A o le i viliina, e laititi aʻe luga loka, lea o le a faʻatupu ai le faʻaopopo le voluma.

Ole aoga tele o ia sitaili o le taimi e te faia ai, e te le manaʻomia ni isi masini poʻo mea e faʻaaoga, vagana mo selu ma fusi vaega.

O le auala lona fa. Farani matagofie

I le aoaoina o le faigofie lalagaina, oe mafai ona faia le matagofie e le mafaamatalaina mai lauulu!

O laʻei mo lauulu laulu ma lalagaina e matua lauiloa tele ona e foliga matagofie tele. Ma matagofie. A e maise pe a sau e faʻatatau i le metotia faʻamatalaina i lalo. Lenei o le mea lea e taʻu o le pigtail i le isi itu.

Gauai atu. O lea la, pe a fai i se masani spikelet, o laina e faʻapipiʻi luga o le tasi le isi, ona faʻaaoga lea auala mo le tuʻuina i lalo o le isi.

O nisi taimi o lenei laʻei lauulu e taʻua foi o le matala, lea e mafua i se faʻapitoa:

  • susua
  • agamalu
  • tupuʻaga
  • teuteuga.

O lenei ituaiga o sitaili atonu o le sili ona lauiloa - e masani ona maua i luga o ulu o ata tifaga, faʻataʻitaʻiga ma isi tamaitai lauiloa!

O le lona lima auala. Vaipuna

Afai e te fiafia i lalagaina lou lava lauulu luga o lauulu feololo, o lenei auala o le a mautinoa masalomia oe. E manaia tele mo tamaʻitaʻi e fiafia e ofuina ni ie malulu.

O le autu o le fausiaina o se lauulu laʻititi lea e pei ona taua i lalo:

  • aveese le laulu i le ogatotonu,
  • amata ona togi 'esea lua
  • e pei e te fausiaina ni lua masani, tūlaga masani,
  • o le mea lilo o lenei sitaili o auvae vavae i lalo, ia e masani ona faʻaogaina o ni mea faʻaopoopo, e le manaʻomia ona lalagaina i totonu o le vaega autu o le fili, ae tuʻu i latou ina ia toulu laititi,
  • i le uma, o lau sitaili o le a pei ose afu.

O se tasi o filifiliga mo le vaipuna

Fautuaga. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafia o le vaipuna, ua fautuaina e faʻamama teisi le paʻu pa'ū. O le lalagaina i le ala o le afu e mafai ona faia i se auala e te maua ai se pale. Pe faʻataʻitaʻi le afu.

E tele naua filifiliga! E faʻalagolago uma i lou mafaufau.

O le ono auala. Iʻa faiʻa

Peiseai se iʻa

O le tele o mamanu mo le lalagaina o 'auvae i luga o lauulu laulu e mafai ai ona e faia ni foliga manaia. O fafine e saili e teuteu latou lava i se lalelei lauulu foliga na atiaʻe le tele o filifiliga.

I totonu o nei, o le mea e taʻu o le iʻa iʻa e tu i fafo, e taʻu mai ai gaoioiga nei:

  • selu lou ulu i luga o lou ulu
  • saeia i latou sina
  • pe a uma na tatau ona aoina luna i se iʻa fili,
  • e te manaʻo e amata mai le tua o le ulu.

Lua iʻa fulufulu - o se foliga manaia.

O le faiga auala lona fitu. E fa ona fasi

Tele taimi e fai ai, mo fulufulu lalaga faʻapipiʻi, o se aga masani e faʻaaogaina ni manoa se tolu. Peitai, e i ai se metotia lea e fa ni manoa o le a aʻafia.

Fa avae fufulu mamanu

O lenei hairstyle o loʻo faʻamatalaina e:

  • fua
  • talitonuina malosi
  • faigata.

E maitauina o le lalaga faʻailoga o manoa e fa e sili mo ituaiga eseese o laulu:

E leai se mea faigata i le fausiaina o le fili. Nai lo le masani masani tolu manoa, e tatau ona vaeluaina ia curls i fa ma lalagaina, pei o le tulaga o tolu manoa.

O se lalagaina manaia o fa o vaega.

I le faaiuga

O lenei ua e iloa fai se laei manaia i se fili, pe a fai e iai ni afa-umi curls. Usitai ma le faʻamalosi ia matou fautuaga, ona e le toe iai lea o ni faʻafitauli i le fausiaina o se sitaili aulelei ma lalelei (ia aʻoaʻo foʻi pe faʻafefea ona fai se matapulepule ma le cognac ma le meli mo lauulu).

O le vitio faʻalauiloa i lenei tala, o le a fesoasoani ia te oe ia maua nisi faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu.

Eseese o lauulu

Ae le i faia ni lalaga, ia mautinoa e fufulu lau lauulu. A fausia se laei manaia, e fautuaina e faʻaaoga mea teuteu foliga. O lenei faʻatagaina pigtails e taofi mau i lauulu laʻititi.

Manaia tele male sitaili manaia.

O le curls i le spikelet o le a le malepelepe, ma le au o le a le aʻe i mata.

Lelei tele mo galuega, aoga ma faafiafiaga i fafo. E le mafai ona faʻaogaina mea teuteu oloa. Ua maeʻa pulea le fausiaina o le lomiga masani, e mafai ona tuʻufaʻatasia lenei laulu sulu ma isi filifiliga mo lalagaina. E mafai ona e faia se puaʻa i le isi itu, faapea foi ma se fatu o ono, valu ma sefulu ma le lua. O le mea e taʻua o le spikelet e matua fou. O le lalaga lalaga tutusa ma le masani masani, na o gaioiga uma e faia i le isi itu.

E mafai e le aufaʻa pito i tua ona tuʻuina atu ni curls i ituaiga manifinifi.

Mo se faʻamanatuga poʻo se faʻamanatuga 'aiga faʻafiafia, e talafeagai lelei se sitepu. E amata luga i le taliga mai le tasi itu o le ulu ma e faasolosolo ona pa'ū i le pito o laina o le isi itu.

Faigafaiva

O lenei fulufulu ua matua foliga pei o se fagota. O se faʻapitoa faʻapitoa o lalagaina o loka taʻitoʻatasi e maua ai le fili i le faʻalelei ofoofogia ma ua tosina mai ai manatu o isi. Hairstyle e talafeagai mo aso uma ma mo aso malolo. E tuʻu mea uma i le fiti o le lalagaina ma mea ua filifilia mo le teuteuina. Ina ia sili atu le matagofie o le fili - toso loka i itu eseese. Lenei le manaia lauulu mo se laei umi ile fola.

O sese pepelo ua faʻapipiʻi i o latou laulu ma faʻapipiʻi faʻapitoa o le a fesoasoani e fausia se pito tele i le itu.

Fuatia masani a Rusia

O le masani Rusia pigtail le mafai ona alu ese atu o le sitaili. I le fili, o le laulu e le fufusi, ma o lea e maua ai e latou le avanoa e "malolo". O le faia o se sitaili lauulu e le faigata. O le masani masani lalaga lea o vaega e tolu o lauulu. O le agavaʻa e fatufatu ai se lavalava masani a Rusia o le a faʻatagaina oe ia e feagai ma sili atu lalelei laʻei i le lumanaʻi, aua ua faʻavae uma i luga. Onion hair mask mafai ai ona e foia le faʻafitauli o le alopecia.

Falani pigtails

I le fatu o le fulufulu lauulu o se filo e tolu. Pipiʻi faʻapipiʻi i le ulu ma mimilo teisi i le itu.

E mafai lava ona lalagaina Farani Farani i se isi itu, i se ata o le zigzag, e pei o le fulufulu manu poʻo se iʻa o le iʻa.

Mo le lauulu laʻau umi, o loʻo fili le fili mai le pito i lalo luga e fetaui lelei. O le ulu e punou i lalo ma amata ona fili mai i tua o le ulu. A e alu i le pito i luga o le ulu - mai le leai ni puaa fai se puaʻa masani ma tui i totonu. Mai loka na totoe, e mafai ona mimilo se chic bunch ma faapipii i se fulufulu ulu. Mo fulufulu uumi, o se vavae o 'ie faʻapipiʻi e talafeagai. E tele taimi e faʻaogaina ai se mea faʻa Farani e faia ai le laʻau faʻaipoipo mo lauulu laʻititi ma ni mea faʻapipiʻi. O le mea lea, o lenei ituaiga o lalagaina e sili mo aso fiafia.

O le averesi curl umi e faʻapea foi ona teuteuina lelei i se fulufulu fulufulu fulufulu Farani.

O le fili-toalea e taua o le maea, spiral, maea. O le lauulu e sili ona lauiloa i fashionistas ma sili atu faigofie i tulaga o metotia. E mafai ona e faia se laʻei bohemia mo le faafiafiaga, pe o mai ma se filifiliga malosi mo aso uma. Ae ma soo se laulu ulu, e maua e le teine ​​le tele o faamalo. Punk rock hairstyles faamamafaina le tagata lava ia ma le lototele.

O Boho chic hairstyles o se lavea i o tatou taimi. A fausiaina, latou te le manaʻomia le saʻo, ae latou te foliga matagofie ma foliga manaia. Deeveledness, faatamala, randomness latou autu autu. O se pigtail mafai ona lalagaina mai se vaega o ni manoa po o fulufulu uma, faia i se solofanua poʻo liʻo faataamilo i le ulu. O 'oti mo fafine matutua ma le laulu malulu e tatau ona pupuʻu.

Scythe boho - o se fanua lautele mo faʻataʻitaʻiga.

I le taimi o le lalagaina faiga, o filo paʻu e mafai ona faʻamauina i ni filo; lalaga faʻatasi ma lipine, fulu malamalama poʻo isi mea teuteu o le a foliga matagofie. E foliga ofoofogia.

Greek pigtails

Fai se vaeluaga sao mai le pale o le ulu i malumalu pe la teisi teisi. Mai le vaeluaga, amata faia se fatu. E mafai ona faia i auala e lua:

  • piki uma lauulu i le pito i luga o se spikelet - mai le pito i luga o le ulu i foliga:
  • e mafai ona e fili ufiufi vaiti lava lauulu mai le lauulu e tupu faataamilo i foliga. E le tatau ona lalagaina le laina autu i le spikelet. E mafai ona e faʻapeʻapeina i latou pe, pe a uma ona lalagaina, aoina latou i se solofanua.

Ole maeʻa ole palasi Eleni e mafai foi ona fai i auala eseese:

  • fai se pale mai le tasi taliga i le lona lua. I lenei tulaga, o le spikelet faʻamutaina lata ane i le lona lua o taliga ma ua faʻamautu ma nisi ituaiga o fesoasoani. O toega o curls o le a tumau matala ma o le a maua ai le tele ma se lalelei tulaga ese i le lauulu. O lenei laʻei lauulu e laititi teisi laʻe ma vevesi. Lelei atoatoa ile 'aulelei,
  • fai se pale lapotopoto. O le lalagaina e alu faataamilo i le ulu, ma faaiu i le nofoaga na amata ai le fatu. O lenei filifiliga e sili atu sao. E tatau ona e piki uma lauulu i se teuteu mama i se lio, ma nana le siʻusiʻu i lalo o le fulufulu lapoa ma sausau le lauulu ma varnish. Lalo o se laasaga ma lea laasaga ata o le Eleni 'fili lalagaina.

Matamata i se vitio o lauulu faigofie mo teineiti mo aso uma iinei.

Boho boho

I luga o le ulu fufuluina, apalai mousse e foai atu ai filo. Matagi le laulu i se uʻamea curling - mai le pito i luga o le ulu i pito. Sulu le laulu. Vavaeese i latou i le ogatotonu i ni vaega se lua. Fili i se totoa masani o 3 manoa i itu uma e lua. O le a se mea e tatau ona tupu mo na kiliva foliga e mafai ona mauaina iinei.

Mai le lalaga 'ie vavae, oe manaʻomia le toso ese i fafo o laina i le lautele o le 2 mm. Lenei o le a avatua i lauulu foliga foliga masani.

Faʻamau le puaʻa i se fusi uaua poʻo se selu ma se vaega manifinifi selu. A uma lena, o lau laulu lauulu o le a le paʻu ese. O se fili bohemian-style mafai ona siitia atu i se isi vaega o le ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga - i luga o le fulu poʻo luga o se nape. Faʻafefea ona faʻamalosia lauulu mai le leiloa pe a uma ona fanauina e mafai ona maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Fasi zigzag Farani

Fai se zigzag fili i le aso e sosoo ai pe a uma ona fufuluina le lauulu. Tuʻi le talutalu ma se fulufulu ulu ma i le itu vavaeeseina le vaeluaina i le itu e te manaʻomia. I le itu ma le laititi o le vavaega, filifili ni fasi tutusa se 3 ma amata ona fili. O le sao zigzag pigtail maua ai le lauulu na o le pito i luga. A e lalagaina i luga o le isi itu o le ulu - alu i lalo ma vili le lalaga faʻataʻavale i le isi itu. Ae faʻaauau pea ona fili. O nei taufaasese ma le 90 tikeri flip o le a mafai ai ona e maua se zigzag. A maeʻa, i le taimi o lalagaina, o le a faʻaliliuina le lalaga faʻailoga o le mataitusi Z. O mea o loʻo totoe e mafai ona aoina i se fusi ma fusi faʻatasi ma se isi lipine.

4 fusi lalaga

Tuʻu ese male selu ile 4 loka tutusa. Sosoʻo le agavale agavale i luga o le lona lua. Faʻasolo le lona tolu i le itu taumatau. Ona tatau lea ona aveina le mama lona fa i luga o le muamua. Sosoʻo mai, matou te momoliina le loka lona lua i luga o le lona fa, muamua le lona tolu ma le lona tolu i luga o le lona lua. E le mafai e se tasi ona faanatinati i lenei lalagaina metotia; e tatau i se tasi ona malamalama lelei i mea uma. A leai, o le lauulu o le a vevesi. E tatau ona toso uma mama ia manoa ma o le a vave ona iloa le mea e tasi. E aliali mai ile teuteu foliga male sitaili. Vaʻai ata o laʻasaga e le masani ai laulu iinei.

Clover lau

Ole faʻavae ole fulufulu lauulu ose maualuga maualuga i le pito i tua o le ulu. Vaevae i ni vaega tutusa se tolu, ma mai le lalaga faʻamau o toea mo le umi atoa o le laulu. Faamaʻi pito i fusi vaega. Sosoo ai, afifi pito o fili i le pito ole fusi ma nonoa faʻapipiʻi. Fai se ofu manaia felanulanuaʻi mai luga.

Lalaga faʻamama lua e amata mai le ogatotonu. Tuʻu faʻataʻitaʻiga taʻitasi i foliga o le afa o le fatu ma faʻapipiʻi faatasi.

O le lipine mumu lalagaina ma loto poʻo se manoa o 'ula mumu o le a faʻaopopoina se isi laulu lauulu.

Pei ona outou vaʻai, e tele lava fesuisuiaiga o lalaga lalaga o ie i totonu o faʻata o le uumi o le uumi. Leai se lalelei o le a teʻena lenei laulu. I le fale, e mafai e teine ​​uma ona faia o ia lava, ma o se lalelei matagofie o laulu foliga mautinoa o le a faʻaosofia ai le mata faʻaalia o isi.