Tausiga

Maualuga 10: Autumn 2015 Trends

Autumn o se taimi o fou ausia ma suiga. Ma o le taimi lenei ua atoa lava. Teine mataitu ma le mataituina faʻaaliga ala ma blogs i le sailiga o musumusuga mo foliga fou. Ae matou fautua atu e "mataʻitu" pe faʻafefea ona suia suiga fou ma masani i le vaitau auro, e pei o laʻau lauulu e filifilia tamaitai lauiloa o lenei pau.

O lea la, i le lona sefulu o nofoaga o mamalu, le matagofie Rachel McAdams o lo o tu. O le mea moni lava, e leai se isi mea, e fetaui ma le taliga a Rachel ma le tele o ona taliga. I le uma, o se lauulu 'ulu e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa - e oʻo lava i se "taoto" e mafai ona faʻataʻalia ia sitaili. E manaia i se lauulu 'aina e mafai ona e faʻalelei, faia ni ata eseese mo le ula.

Nofoaga lona iva i le matagofie o Jennifer Lopez.
Teine ma pulou i o latou tauau e tatau ona tilotilo i le lauulu laei e fiafia i ai Jay Law. O le tamaitai fai pese na taʻalo i luga o le taʻaloga ma le maualuga ma le faaputuga o manoa ma faʻamatuʻu nisi o latou ile mata. E l not faigata foi le teuteuina o laulu - faʻaoga sina mousse ile taamilosaga ole lauulu ma fiafia ile vaʻai matagofie.

Na aulelei ia Naomi Watts i le tulaga valu, i le suia o se laei o le retro-style ma laei matagofie. Faaaogaina se lauulu lauulu, lauulu lauulu ma o le busa mafai ona ausia le tutusa aafiaga.

I le tulaga fitu, cutie Elizabeth Olsen na maua ai. O le "togafiti" o lona lauulu lauulu faigofie lava ia o se tuʻufaʻatasiga o laina saʻo ma le mamafa o le umi lava.

O le nofoaga lona ono o le tatou TOP o loʻo nofoia e le toa Lily Collins, o ia na faʻataʻitaʻia se ata faʻatusa o le fafine, o ia o le pule o se laʻei puʻupuʻu laitiiti.
I lenei tulaga, e mafai e lenei aʻafiaga ona ausia se umi umi i le itu.

Playful Kate Mara o loʻo i le tulaga lima. E tutusa foʻi le lauulu puʻupuʻu, ma le lavalava puʻupuʻu o Lily, naʻo le pau lava lona eseʻesega o le sili atu ona fausaga. Mo teineiti e fiafia i le malaga, o se laʻei lauulu o le a lelei.

Ua tatou avatua ma le saogalemu le tulaga fa i le chic Sarah Sampaio. I le le mauaina o laulu mafiafia, o le sili faʻataʻitaʻio stylist piki se lauulu, faʻafetai ia, o le lauulu foliga sili atu le olaola, tele ma mafiafia. O se sao taua i lenei hairstyle e faia e curls o tutusa le tutusa.

O le tulaga lona tolu i le faʻavasegaina o sili sili ona lalagaina o lauulu o Hollywood o le pa'ū e alu i le faʻaalia Chrissy Teigen. Chrissy filifilia se lautele lautele o le lauulu: o le umi o le lauulu e faigofie ona talia i soʻo se ituaiga o togafiti, ma o le faiga faʻafaigofie le mafai ona taʻalo ma make-up ma ofu.

O le nofoaga lona lua e tatau ona foai atu i le lalelei Emily Ratzkowski. Na mafai e Emily ona faafouina le ata e aunoa ma se tauina atu i suiga tetele. Na o le faʻailoaina o pito o le lauulu, o Emyl's stylists na mafai ona fatuina le lagona o se suiga i le foliga o le lauulu.

Ma le ulutala o le sili sili ona sili sili ona manaia lauulu 'ulu o le pa'ū o 2015 ua tauaʻaoina atu i le atoatoa atoatoa i le uumi, fausaga ma foliga lauulu' eseʻese Bitches Waterhouse matagofie. Afai e te filifili e toe fai lana faʻataʻitaʻiga ma lau lauulu - fai i le tagata e teuteu le laulu e fai ia filo o lau lauulu o loʻo feololo lona umi tulaga, o le a faʻafaigofie ai ona maua se lelei tele pe a teuteu.

Na e vaaia se mea sese? Filifili ia ma fetaomi Ctrl + Enter

Puipui le laufanua

Dior, Loewe, Salvatore Ferragamo, Balmain

I le oʻo mai i le lumanaʻi, o aso nei o loʻo tusia ai tulafono o laupepa - ofu e laʻei uumi, ma lalagaina o cardigans, ma peleue tweed, ma seevae ma faʻapipiʻi o loʻo teuteuina i lapopoa tetele ata ma ata. O se maopopoga lolomiina e tatau ona laʻei ma se mea faʻaesea o se soʻona faʻapitoa - ina ia avea le ata ma totonugalemu o le ata.

Latina Kuata

Givenchy, Lanvin, Chloe, Valentino

Fou mo aga masani o le tautoulu 2015, Latina Amerika leo - leise, ruffles, mesh, velvet, burgundy ma uliuli - teuteuina i le aoina o le tele o taʻitaʻi iloga na faalagolago i tala faatino ma tuuina mai o latou lagona o le ata masani o le fafine leaga.

Taulaga faʻa-Bourgeois

Alexander McQueen, Alberta Ferretti, Rodarte, Simone Rocha

Faatasi ai ma le mativa Evita i lenei pa'ū, o le teine ​​teine ​​ma teine ​​alofa o le vaitaimi Victorian, laei ile laei lavalava o le lanu o le falaoa susu ma le ofutino lalelei ma le bolero, faʻaopopo i maoa gilded perhiasan, ua oʻo mai i le pito i luma.

Calvin Klein, Dior, Delpozo, Paco Rabanne

Sa i ai se nofoaga i le tautoulu faʻaputuga ma faʻafoliga sitaili o 1960s - ofu pupuʻu i luga o se mea e leai se mea, leai ni laei puʻupuʻu a la Twiggy ma faʻavaa tino toe foʻi atu i le faʻaleleia.

Ava tane

Prada, Chloe, Michael Kors, Sonia Rykiel

Fans o se sili atu puipui puipui o laei o le a fiafia i le vaitau eseese o uiga uiga o le laei a tagata - sela laiti ma lapoa, pinstripe, manifinifi manifinifi, rhombs, goose lima. O le faiga o laei i fafo e sili ona talafeagai - umi pulou saʻo ma se fulu pito, peleue ma vaega o tulilima ma ofuvae sili ona lauiloa i lenei tautoulu.

Army faiga

Michael Kors, Gucci, Chloe, Sonia Rykiel

O le masani o le tautoulu vaitau 2015 o le kapeteni pea fagu. O le pouliuli lanumeamata lanumoana ma le sami lanumoana sami e mafai ona oʻo i mulivae pe sili atu foʻi faʻa temokalasi i puʻupuʻu, mo le matagofie o lo o teuteuina i se fulufulu fulufulua ma fasi manoa, faapea foi ma gaosi lima.

Miu Miu, Marc Jacobs, Gucci, Chanel

O le tuʻufaʻatasiga o ituaiga ma sitaili, valea valea ma mea lolomi e le faʻafefiloi lelei - o nei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i se tuʻaiga ese o le pa'ū 2015 vaitau. ma se ofu skirt ma lanu uila lanu), o le sili ona manaia ma uluaʻi faʻapipiʻi atu o le a foliga mai i luga o le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe.

O le toe foʻi mai o le punk rock

Louis Vuitton, Saint Laurent, Rodarte, Balenciaga

Mo le tele o vaitau i le laina, o le galu o le lauiloa o biker peleue ma uʻamea vaega i luga o lavalava ma mea faigaluega na le faʻaitiitia. Punk rock style ua faʻaleleia atili i lenei pa'ū ma sili atu faʻalelei tamaʻitaʻi - laʻei paʻu laititi ma laʻau faʻapipiʻi, peleue paʻu-paʻu teuteu i le fulu lanu ma ofu paʻepaʻe ma ofuvae satin ma ufanafana.

Laei paʻepaʻe e ofu

Nina Ricci, Valentino, Narciso Rodriguez, Hermes

O se laʻei paʻepaʻe paʻepaʻe na tosoina i le vaega autu o le tautoulu 2015 - e ese mai i le masani lanu uliuli, e masani ona ese i se tisiki manuʻa, o le i ai o ufiufi uumi ma se fusipaʻu paʻu i le puimanava. O le filifiliga faʻapitoa ofisa e pei ona lauiloa e pei o faiga masani afiafi.

Tory Burch, Etro, Lanvin, Dries Van Noten

O le laei o le tautoulu e le faia pe a aunoa ma le faʻatuatuaga faʻapitoa, aemaise lava, o le faʻailoga masani a kapeti Metitirani ma taugata mafiafia ie. Ole pulou ole pulou, peleue e aunoa ma ni ofu, ma o nisi taimi o laʻei mai le tele o mea na mamanuina i lenei vaitau na liua i le moni lalagaina ata talafeagai mo fale mataaga sili ona lelei ile lalolagi.

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

Kim Kardashian

“Umi umi ma se uumi umi. O lenei fulufulu ua fetaui i le tele o teineiti. O se lauulu laʻau masani ile laʻei faʻamatalaina i onapo nei, e faigofie ona faʻaavanoaina o ia lava i se lautele ituaiga o mea teuteu filifiliga. E masani lava ona foliga sili atu le malamalama lemu o galu: na o le maeʻa ona fufuluina, faʻapipiʻi sina laupepa laiti i luga o le lauulu ma faʻamamago faʻamalosi i se fulufulu. "

“Tifaga tifaga e aunoa ma le faʻaʻumiʻumi. I lenei tulaga, o se lelei tuʻufaʻatasiga o lauulu ma valiina le fausaga e mafai ona sailia: o le paluga atoa ua fuafua e tuʻuina atu le tele. O se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo teineiti e maʻaleʻa lelei ona foliga foliga. Teine ma lona muaulu maualuga ma oval foliga e tatau ona faʻaeteete pe a filifilia lenei umi - e mafai ona fausiaina le ilusi o le le fetaui. E sili le faʻaaogaina o ni moli mama i le teuteuina. ”

Elsa Pataki

"O se pixie lauulu ma se paʻu lautele foliga sili ona manaia, ae, paga lea, e le fetaui ma tagata uma. Na te faʻamamafaina atoatoa le faʻaalia o mata tetele ma le mafiafia o laugutu oe e ona se foliga laʻititi ma le matagofie o le ua. I le taimi lava lea e tasi, teineiti e tele a latou foliga poʻo se lapisi foliga foliga e le tatau ona faʻataʻitaʻiina ma se pulu puʻupuʻu. E i ai le manatu o se pupuʻu lauulu pipi o le leai lea o se eseesega i le sitaili, ae e aoga le faʻaaogaina sina mafaufau itiiti ma o le a e tu i fafo ma se mea masani sitaili ma sili ona moni. Faaaoga se tuʻufaʻatasiga o vali - lamolemole ma savili, susulu ma matte. ”

“Ova umi bob o se tasi o sili ona lauiloa haircuts i aso nei. O le mea lilo i lona manuia o le, na te faafetaui tagata uma. O le pi umi uumi e talafeagai mo teineiti ma foliga ova pe sikuea foliga, mo teineiti ma foliga faataamilo foliga, se pi umi ma fusi pa'ū i luga o le foliga e talafeagai. Ole umi ole laulu e mafai ai ona e aoina ia lauulu i se sitaili sulu poʻo le moʻaiga. O malu malu poʻo le paʻu o lauulu susu, lea e faʻatinoina ma se gel ma se diffuser, e vaʻaia foʻi aulelei i luga o pi pi umi. ”

“Fugalaʻau atoʻatoa ma mea puʻupuʻu faʻalilolilo ma vaega o le okipital. E i ai foi se foafoaga fesuisuiai o lenei lauulu, pe a fai o atoa le frontoparietal sone. O teine ​​lapoʻa e tatau ona faʻaeteete pe a filifilia se lauulu pipiʻi puʻupuʻu, a o latou taufetuli i le tulaga lamatia o le mauaina o le le faamaoni i ni vaega. I le fuafuaina o ia laʻei lauulu, o le taʻaloga taʻaloga o le a talafeagai i taimi uma. Ma o le faʻamamafa i auvae o le a avea ma faʻavae lelei mo le fausiaina o le tele o ituaiga o laʻei. "

Jennifer tulafono

“Oti fulufulu Pixie i se uumi umi. I lenei tulaga, o se tasi o le pupuʻepuʻeata lauulu fesuisuiai o faʻaalia - se taʻaloga ma le pa. Toe tuu i tua ona auupega ma tuu atu i lona lauulu sina laititi, na amata ai ona foliga Jennifer e sili atu lona aulelei ma sina teisi. O lenei fulufulu ua fetaui i teineiti ma foliga tetele, o loʻo faʻamamafaina ai le atamai o le vavao ma le matagofie o le ua. ”

“O le sikuea puʻupuʻu puʻupuʻu ma 'auʻau saʻo i luga o le laulu saʻo. O le umi o le au i lenei lauulu e fuafua lava i le manaʻo o lē e ona - o le 'au faʻataʻi e mafai ona sili aʻe i luga aʻe o le fulufulu mata, ma e oʻo atu i le laina o fulufulu mata pe faʻapea foʻi ona ufiufi mata o mata. O le puʻupuʻu sikuea ma le paʻo sao e lelei mo teineiti e iai foliga lalelei ma foliga foliga oval. E tusa ai ma le sitaili, e sili le vaai i luga o le lulu lauulu. ”

Amber Faafofoga

“O Bob ma se pa tele. O le itu vaeluaina o le a faʻaopopoina le matagofie i le ata ma o le a faʻaliliu ese le faamamafa, faia le foliga sexy. E mafai ona e ofuina se ofu oti i luga o le lulu lauulu ma e ala i le mimiloina i luga o ni fusi o lapoa pe feololo - i le tulaga lea o le ata o le a avea e sili atu romantis. "

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

Kate Hudson

Na foliga mai o Kate Hudson o loʻo sauniuni mo le faʻauʻuga - na ia faia le feteenaiga o ia lava, ma o lea na le foliga ai lona laulu, “faigofie” na filifili e teuteu teisi! O le iʻuga, o lopa lanu tele na susulu i le ulu o Kate: e leʻi saunia i tatou e le ola mo lenei!

Iggy Azalea

Ma Iggy Azalea sa musuia manino i le "aganuu" ata o le Iukureini faaupufai Yulia Tymoshenko, a leai e le mafai ona tatou faamatalaina lenei fili i fusi o lona ulu.

Ose maualuga maualuga, o le mea moni, lelei, ae i mea uma e te manaʻomia e iloa le fua faʻatatau. O le laulu o Beyonce na foliga mai e uiga ese - naʻo leisi, ma o le siʻi o le a faʻataʻitaʻi ai i luga o le muaulu o le tagata pese.

Lara Stone

Matou te masalosalo o le faʻataʻitaʻiga Lara Stone na fausiaina lenei lanu samasama o le uliuli faʻapitoa, ae o le loto i ai o lenei pisia e le faʻamatalaina se mea: talu mai le taimi na faia ai le lanu samasama lea e masani ona tatou taumafai e faʻailoa atu ma le malosi atoa tatou te o mai i faiga?

Faletupe Tyra

E le o se mea faalilolilo o Tyra Banks e ofuina ni pulou, ma e leai se mea e maasiasi ai, ae o lenei '' lauulu 'eseʻese a le faʻataʻitaʻiga na le mautonu ai i latou: latou te le o fai mai o le uʻamea mafiafia ma le uumi o le laulu na matua teuteuina Tyra. Ae, o le faafeagai.

O Drew Barrymore

E faigata ona vaai faalemafaufau i le mea na tupu ia Drew Barrymore i le aso na ia sau ai i se agafesootai i lenei pepa. Matou te moeiini o matou mata i laupepa mumu le aoga ma mea tautaliga mataga. Ae o le a le ituaiga o vavaeina e lei vali ma faanatinati nonoa tail? E moni e leai se laʻasaga e tasi i tafatafa o le tamaʻitaʻi?

Miley Kuresa

Le selu o lauulu pupuʻu i tua ma velea ma sina vali lanumoana foliga e matua masalosalo - o le fua lea mo le afiafi lauulu mai Miley Cyrus. Anapogi, faigofie, tamaoaiga!

Lara Stone

Matou te masalosalo o le faʻataʻitaʻiga Lara Stone na fausiaina lenei lanu samasama o le uliuli faʻapitoa, ae o le loto i ai o lenei pisia e le faʻamatalaina se mea: talu mai le taimi na faia ai le lanu samasama lea e masani ona tatou taumafai e faʻailoa atu ma le malosi atoa tatou te o mai i faiga?

Faletupe Tyra

E le o se mea faalilolilo o Tyra Banks e ofuina ni pulou, ma e leai se mea e maasiasi ai, ae o lenei '' lauulu 'eseʻese a le faʻataʻitaʻiga na le mautonu ai i latou: latou te le o fai mai o le uʻamea mafiafia ma le uumi o le laulu na matua teuteuina Tyra. Ae, o le faafeagai.

O Drew Barrymore

E faigata ona vaai faalemafaufau i le mea na tupu ia Drew Barrymore i le aso na ia sau ai i se agafesootai i lenei pepa. Matou te moeiini o matou mata i laupepa mumu le aoga ma mea tautaliga mataga. Ae o le a le ituaiga o vavaeina e lei vali ma faanatinati nonoa tail? E moni e leai se laʻasaga e tasi i tafatafa o le tamaʻitaʻi?

Miley Kuresa

Ma toe tasi ile tatou lisi o Miley Cyrus. O le taimi lea, sa faapipiiina e le fulufulu samasama dreadlocks i lona ulu ma faʻamautuina lona laupepa tele ma laʻau tetele. E tasi lava le fesili matou: aisea?

Amber Faafofoga

E masani lava, o ata o Amber Heard e leai ni mea lelei, ae o le taimi lava na leiloa ai lona lauulu. Natura ua i ai i foliga masani, ma Amber's curls foliga mai peiseai na vaeluaina lelei ma se laei malosi taofi, ona latou galo ai lea e selu.

O le teine ​​o Robert Pattinson, o le pese a FKA Twigs, e fiafia i tele faʻaosoosoga, ae o a na "nifo" ma ufi o pipii i lona muaulu? Latou mautinoa e leʻi faʻaosoina le manaia i le fetu.

Kate Middleton

O le a se mea e mafai ona sili atu matagofie nai lo le mafiafia, susulu ma laʻitiiti mimita lauulu fafine? O Kate Middleton sa masani lava ona laki i lauulu, ae o le tausaga lea na ia faʻaopopo ai lona laulu masani i foliga matagofie i le faiga o le vaitau o le 70. Ma o le filifiliga saʻo lena!