Talotalo

Ituaiga ma foliga o le fatuina o se perm

E toafia fafine miti o matagofie matagofie curls po o lauulu lele malie tafe i galu. Afai o latou matagi i aso uma ma se curling uʻamea poʻo curlers maua na o se le tumau le faʻaiuga, ona vavaeina curling mafai ai ona e maua chic ma i le taimi lava e tasi tumau curls.

Vertical Chemistry o se perma faifai pea e faia i luga o le uila faʻaaoga faʻapitoa ai vailaʻau faʻapitoa.

I lalo o lona gaioiga, o le cuticle o loʻo ufiufi le lauulu faʻavaivaia, o ona matala matala, ma faʻataga ia manoa ua fusi faʻataʻamilomilo i le faʻataʻamilomilo e avatua se foliga curled. A maeʻa ona faʻaaogaina le faʻamau lelei, ona tapuni ai lea o tapuni, ma taofi le foliga o le curl mo le 3-6 masina.

O le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga e filifilia taʻitoʻatasi, e fuafua i le ituaiga o laulu - lo latou malo maʻa ma le malepelepe. O le lauiloa laupepa mo le kemisi i tausaga ua teʻa, na maua mai ai oloa gaosi o agamalu gaioiga.

Fautuaga. O le maualuga o faʻataʻitaʻiga maua mai peʻa faia i luga o uʻamea vali ma i latou na faʻasaʻoina ma faʻapitoa sauniuniga sili atu nai lo 6 masina talu ai.

O le taualumaga mo se mea faapena e faigata tele, fuafua i le mafiafia ma le umi o le curls, o lona umi e 3-5 itula. Ole tau ole kemisi e fesuiaʻi tele, ona e tele mea e aʻafia ai lona fausaga - le umi ma le maʻai o filo, le faʻavae na faʻaogaina, ole tomai ole matai, pe o le lauiloa ole faleoloa.

O le averesi, o:

  • mo lauulu puʻupuʻu - 5000 r,
  • mo manoa o le umi - 3000 r,
  • mo uumi uumi - 5000 p.

Tulaga lelei ma leaga

Perms e mafai ona faia toetoe o soʻo se lauulu e, e tusa poo le a lo latou ituaiga, o le umi, o le mamafa poʻo le maaa, e tatau ona maitauina pe a uma le curling, o le laulu lauulu faapuupuuina e 3-6 cm.

Faatasi ai ma mea lelei o faʻamalosi tino kemisi e tatau ona maitauina:

  • faaauau pea ona moʻomoʻo mo le 3-6 masina,
  • taua tele le faʻaititia i le taimi faʻapipiʻi,
  • faʻaititia o lauulu laʻititi ma le faʻaaliga o le tele.

Talu ai e oʻo lava i le agamalu aafiaga o vailaʻau vaega i luga o laina e mafua ai se suiga i la latou fausaga, mafai ona mafua ai le mago o le uila faʻataʻataʻoto faʻamalosi, ma e masani foʻi ona soʻonaʻeu le laulu o lauulu. O le mea lea, ina ua uma ona fautuaina e faʻaaogaina oloa faapitoa tausiga o loʻo i ai se faʻafouina, faʻafouina ma faʻamalosiʻau tino.

Anotusi

E i ai foi se aoga o le talaaga o le hormonal i le faigofie o curls i le faʻailoaina o nei vailaʻau o le faʻatautaia o vailaau faʻamalosi o loʻo teteʻeina, ona e ono le aoga curls i le taimi:

  • aso faigata
  • aveina o hormonal fualaau faasaina,
  • faʻasusu
  • maitaga.

Lapataiga! Vertical chemistry, faia i lauulu manifinifi ma malepelepe, o le a le tumau le sili atu nai lo le 3 vaiaso. O le a le chemistry e talafeagai mo lauulu manifinifi, faitau i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

O le mafuaʻaga mo le le tumau poʻo le faʻamutaina tuʻufua o faʻamalosi tino o le chemistry foi:

  • tui
  • maualuga le vevela
  • mafatiaga
  • leiloa o lauulu
  • staining ma henna po o le basma.

O le mafiafia o lauulu e le mafai ona faʻaoso lelei. E mafai ona e faʻatatauina o lo latou faigofie i le faʻataʻavaleina e ala i le mimiloina o se tamai matutu loka i luga o le pulu ma teu mo le 15 minute. Afai o le untwisted untre taofia waviness, ona o le lauulu e talia i curling, afai e leai, ona vavaeina chemistry le a aoga.

Curlers: ituaiga ma foliga o filifiliga

O le faia o curls, e faʻaaoga le curlers stick, iai se faʻatonuga:

  • siliva
  • curved - faʻasolo i le ogatotonu ma faʻalauteleina agaʻi,
  • cone-foliga.

O ituaiga mea na e taʻua o bobbins foi. E mafai ona avea ma fafie poʻo polimeti, lapoʻa ma laʻititi, eseʻesega i le lautele. Aʻoaʻo atili e uiga i ituaiga ma tulafono o le faʻaaogaina o bobbins mo le faʻaaluina o lauulu i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

O le curling curls i totonu o le con-berbentuk bobbins e maua ai le sili atu faʻalenatura curl.

Le tulaga o le lauulu aafia ai le filifiliga o le tele o le bobbin:

  • lapopoa lapoa lapoa ua mamanuina mo umi faigata curls,
  • auala lapoa - mo mafiafia o filo o feololo maaa,
  • laiti lapoa bobbins - mo seasea, manifinifi, faapea foi ma le puʻupuʻu lauulu o soʻo se maaa.

O le lamuina o maso manifinifi e maua ai le sili atu le ufiufi ma papaʻe le curl, faʻatulagaina, o le tele o le lapoa o le masima, o le sili malie o le a alu i fafo le curl. A faamaapeina, e faʻatagaina ona faʻaogaina uma ituaiga tutusa bobbin (o le tutusa lapoa) ma tuʻu faʻatasi bobbins o eseese lapoa. O se tuʻufaʻatasiga tutusa e faʻatagaina ai, mo tagata e umia lamolemole lamolemole, ia maua se aʻafiaga masani pe a suia umi.

Fautuaga. Aua le faʻaaogaina bobbins lapoa lapoʻa mo curling lauulu manifinifi, talu mai faʻataʻamilosaga kemisi o le a le aoga ma latou.

E fuafua ile foliga foliga ma le lauulu umi

Vailaau tuʻufaʻatasi e mafai ona faia i luga o soʻoga o soʻo se umi ma 'oti ulu o soʻo se foliga. O lauulu e iai ofu eleni e fetaui lelei lava mo i latou e iai foliga ovalasi pe faataamilo foliga, ma lulu malamalama poo galu malu - mo i latou e foliga foliga tafatolu.

Tagata e iai lauulu puʻupuʻu o loʻo manaʻo e fai ni lauulu malulu faʻatasi ma le fesoasoani a tisaini faʻataʻitaʻi faʻatonuina ia fautuaina e faia se lauulu 'ulu - se kapeti umi, se puʻupuʻu vavaeese poʻo se kapeti.

Vertical chemistry i laina o umi o le umi faʻatagaina oe e faʻatinoina lauulu i le tele o aʻafiaga - galu lemu, moli mama faʻaititia, uila uila.

Ae sili vaʻaia faʻapitoa, sasa chemistry foliga i luga o le lauulu uumie uiga e pei ona molimauina i le ata oi lalo.

Perm i le fale: o le lavelave o taualumaga

E ui i le mea moni o le sili atu curling sili faia e se matai agavaa, e mafai lava ona faia na o oe e faʻaaogaina le sitepu i lea laasaga taʻiala. Mo taualumaga e te manaʻomia:

  • seti o manulele 1-3 seti,
  • seti lauulu lauulu seti,
  • totigilima ma se pulou palasitika.

Ole faʻataʻitaʻiga e amata i se tagata faʻataʻavaleina onosaʻi. Aisea le mataua o le auga e tatau ona faʻaaoga i le tapulima ma faʻatali 15 minute. Ole foliga mai e mimigi pe mumu ua faʻaalia mai o lenei vailaʻau e le talafeagai. A leai ni faʻailoga faapena, E mafai ona amata le faʻagaioiga.

  1. Fufulu lauulu ile launiu ona fufulu lea ma le solo.
  2. Faaaoga kulimi suauu i le paʻu i luga o le laina laulu.
  3. Faaaoga kulimi faʻamaligi i susu susu ile uumi atoa.
  4. Vaelua ia curls i ni laʻititi laititi pe feʻau feololo, faʻamama mai, alu ese mai le pito i tua o le ulu. O le ulaula i bobbins ma se galu faʻataʻi e faia mai aʻa.
  5. Faaaoga le gaosi mea faʻapipiʻi, tuʻu i luga o se pulou o polyethylene ma taofiofi le taimi faʻatinoina i faʻatonuga.
  6. Ona faʻaaoga lea o se mea e faʻateteeina ai ma tausia mo se isi 5 minute, fufulu ile vai (e aunoa ma le faʻamalama).
  7. Aveʻese le papala ma, e aunoa ma le selu, faamago le curls.

Le tau o se seti mo oe lava-curling o le averesi o 1000-2500 rubles. Le tau o le fausaga nei (e aunoa ma se tagata liliu mai / retainer) averesi 400-800 rubles.

Mo faʻamalosi tino faanatura i le fale, e fautuaina e faʻaaoga seti:

  • Wella Professional Wave - ei ai lona aafiaga lemu ma umi e oo atu i le 4 masina,
  • Schwarzkopf Glamour Wave Natural Styling - e i ai sona aafiaga agamalu, saunia eli mafiafia mo 3 masina,
  • Revlon Tomai Faapitoa Up Perm - mo faigata curls,
  • Acme Color Energy Lock - mo ituaiga uma o manoa.

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma

Pei o isi lava lauulu, Vertical chemistry, ina ia vaʻaia matagofie le aulelei, manaʻomia se vaega o tausiga, ma e le mafai ona e faia i se tasi fufulu lou ulu. O le faʻaeteete tausiga mo curls fesoasoani e faʻasaoina o latou foliga ma fausaga.

I le faʻaopopoga i le fufuluina o lauulu i le shampoo, lea e faia naʻo le 3 aso pe a maeʻa faʻataʻamilomilo curl, curl tausiga aofia ai toe faʻafoe taualumaga.

Latou fautua mai taimi le faʻaaogaina o faʻafefete faʻafefeteina, o vailaʻau, balms, lauulu suauʻu, fufulu i latou i le decoctions o vailaau poʻo suavai faʻasamoa, faapea foi tausisia i aiaiga nei:

  • a uma ona fufulu, e tatau ona pipiʻi ufiufi i se solo, e aunoa ma le mimilo pe mimilo,
  • e mafai ona tuʻuina iai pe a uma ona faʻamamaina, faʻaaoga se selu ma nifo e seasea,
  • pe a manaʻomia, faʻamago ia laʻau ma se laulu fulufulu, e tatau ona e filifilia se auala feololo pe malulu pe malulu ma faʻapipiʻi a le ea "diffuser",
  • mo le faʻataʻitaʻiga o lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina le vevela vevela, ma mo le faʻalelei ia - mousse, foam balms, wax,
  • lanu vali ma natura-faavae tinting sui,
  • mo puipuiga mai le ultraviolet radi i le taumafanafana, lea e tele lona aafiaga i lauulu E fautuaina e ufiufi i latou i se pulou, sikafu, ma mea faʻapitoa e puipuia ai mea.

Lapataiga! O le faʻamalieina o microcracks mafuaʻaga se soʻo-vaega o manatu poʻo le faʻaleleia o loʻo faʻafaigofieina e le faʻaaogaina o oloa tausiga o loʻo i ai suavai porotini.

I le tausiga o lauulu e feagai ma faʻamalositino chemistry, e faʻasaina:

  • e te moe ma le mea e leʻi paʻia
  • faʻamago i latou i le ea vevela
  • pulumu ma pulumu
  • e fai solofanua,
  • e faʻalelei ia lauulu laei faʻaaogaina le varnish,
  • pisia curls vave atu nai lo 3 vaiaso ina ua uma curling.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

Faʻafetai i tausiga tatau ma masani, o le aafiaga o le faʻatuatoa curling i luga o le lauulu mafai ona tumau i luga 3-6 masina.

Vertical chemistry i faʻasologa o soʻo se umi o se avanoa e maua ai matagofie curly curls e le gata faʻafaigofie faʻataʻitaʻiga i aso uma, ae faʻatagaina oe oe e fatuina fou laʻei matagofie.

Le ki i le lelei taunuuga o le a apili i se polofesa matai. O le a mafai ona ia iloiloina saʻo le tulaga o le lauulu, filifili le sili ona lelei le faia, faia se atoatoa lelei faʻamalie.

Vaaiga lautele o lauiloa lauulu curlers:

O le a le perm

I se faapuupuuga, curling o le fausiaina o curls ona o le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻapitoa i le lauulu pe a pa'ū luga curlers faapitoa. Le mataupu faavae autu o le faiga na faia i le amataga o le luasefulu seneturi. E pei o le tele o fafine gizmos, Perm sa faia e se tamaloa, o Karl Nessler. O le mea muamua na fai ole faletua ia.

O se laupepa tumau faaonapo nei mo lauulu feololo e matua ese lava mai le mea muamua. E le gata i lea, o lenei faʻatinoga e matua ese lava mai le faʻatonuga na tatou tina matua ma tina na alo iai. O fulufulu 'ulu e faia taumafaiga uma e fai ai le faʻagasologa e faigofie e mafai ona faʻatumauina ai le laʻau maloloina i le tele e mafai ai. Ona o lenei, le tele o ituaiga o curls ua aliali mai.

Curls eseese e le gata i le tuufaatasiga o le gaosi mea, ae faapea foi curlers faaaoga. O le mea moni, a aunoa ma le faatosinaga o vaega o vailaʻau, e le mafai ona pipiʻi lauulu saʻo mo se taimi umi, e pei lava ona o le a le mafai ona faʻatumauina sitaili mo le olaga.

Faʻatau tekonolosi

E ui lava e foliga mai o le tekonolosi mo curling e matua faigofie lava, ae manaʻomia ni mea faʻapitoa ma le tomai o le teine ​​fulufulu. Ina ia faia curls o le a ia manaomia:

  • Faapitoa curlers. E taʻua o bobbins ma e sau i lapisi ma lapoa eseese. O latou numera o le a faalagolago i le tele o lauulu, le lapoa o le curl. E faʻatatau saʻo lava le fesoʻotaʻiga o le lautele o le curl i le ogatotonu o le tale vivini.

  • Sauniuniga mo se vailaau lulu o lauulu. E masani ona latou manaʻomia ni lua eseese: muamua tuʻufaʻatasiga ma le fixer. E faʻapipiʻi i latou i faʻamama ma pulumu, o loʻo manaʻomia foʻi ia mea.
  • Talu ai e lua faʻaaoga eseese tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaogaina, ua fefiloi i pusa eseese. E tusa ai, e lua faʻapitoa ipu e manaʻomia. E manaʻomia le faia i le palasitika. E le fetaui lelei ipu uʻamea.
  • E te manaʻomia se selu palasitika i luga o se vae umi, e vaevae malie atu lauulu i ni vavae ese.
  • O le faiga e fai i totigilima ona o mea mataʻutia. O lea e manaʻomia foʻi se paga laupepa pulu poʻo ni totini lima.
  • A maeʻa ona faʻaogaina uma vailaʻau, e manaʻomia se vevela.e tuuto. O le mea lea, oe manaʻomia se pulou palasitika masani, pei o se taʻele, se pulou faʻapipiʻi faʻapitoa ma ni solo tele.

Perm faia faapitoa i luga o lauulu mama, o lea latou fufuluina vave ile faleoloa. E le taliaina le faʻaaogaina o mea eseese moisturizers ma sitaili oloa. E le gata i lea, mago mago, ae susu laititi lauulu ua afaina i curlers faapitoa, vaevaeina le aofaʻi atoa i ni filo laiti. Faʻalagolago i le manaʻomia o le o le curl, faamaʻamiga lauulu i bobbins mafai ona amata mai vaega eseese o le ulu.

Ina ia le pupula le paʻu i luga o le lauulu i le vailaau, o loʻo faʻamamaina ma kulimi faʻapaʻu poʻo suauʻu suauʻu masani. O le aano mo le curling e matua suavai ma mafai ona momono, e taofia ai le vavae mai le alu atu i mea mama o le paʻu, vavae swabs mafai ona faʻamau faataamilo i le lauulu. O le a latou faʻaaogaina le tele o sua.

Ina ua maeʻa, ua maeʻa ona iai o le tapenaga o ia lava ma faʻaaoga i le lauulu. Lauulu e tatau ona matua saturated. Ua pulou se pulou ma pulou. Leai se afi faʻapitoa e faʻaaogaina. Ina ua mavae lena, e tatau ona tetee i le paluga mo se taimi, tofia e le matai.

I taimi uma, e mafai e le tagata fai mea pueina ona siakiina iʻuga ina ia aua neʻi "mu" le lauulu. A maeʻa ona faʻamalieina le curl, o le ulu e tatau ona fufuluina i le curlers, o lona uiga, e faʻamamaina le tale malulu. Soʻo se mea e sili atu, e pei o se pulou ma cotton cotton, ua lafoaia. O lauulu e fufulu tau lava ile vai e leai se faʻamalama. Solo o le a fesoasoani e faamago susu susu. A maeʻa ona faʻaaoga le fixer i le auala tutusa e pei o le muamua fofo. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamafanafana pulou.

Ole taimi faʻaalia o le fixer e faʻalagolago ile fausaga ma le ituaiga o lauulu ma e fuafuaina e le matai.

I le vaega mulimuli, o le laulu e faʻasaʻolotoina mai masau ma toe faʻasamoa i le fixer ma toe tumau ai i lenei tuʻufaʻatasiga mo se taimi puʻupuʻu. A maeʻa ona faʻamamaina lelei ile vai manino ma faʻasusu i le fulufulu vai poʻo le pama. O nisi taimi, pe a maeʻa le faʻatulagaina, e te ono manaʻomia se lauulu. E le tatau ona faia muamua, e pei ona mafai e suia foliga o le laulu e tele ma "oso".

Ituaiga o Curls

Ituaiga o curls mafai ona vaevaeina i le tuufaatasiga o le vailaau fofo ma e ala i le mataupu faavae o faamaapeina lauulu. E tatau ona talanoaina mea uma ia ma le matai. Mai le tuʻufaʻatasiga o le a fuafua i le umi o le "ola" o le curl ma le tikeri o le laulu e faʻaleagaina, ma le faʻavae o le faʻamamaina e fausia ai se curl ma lona tele.

Eseesega i vaega o vailaau.

Kulimi Acid. Se tasi o mea sili ona lautele faʻaaoga. O le mea moni, na muai faʻatu ma na faʻaaogaina e o tatou tinamatua. O lenei fatuga e masani ai i totonu e talafeagai mo lauulu lauulu ma lauulu ma se masani o gaʻoa. O le gaʻo o le a 'aveʻesea itiiti, ma le fofo e le afaina ai le lauulu. Curls o le a taofia mo le ono masina.

Mo lauulu manifinifi ma le malu, e sili atu le filifilia o se isi ituaiga o laʻau, pei mo teineiti e iai le laumea ma le soʻona fulufulu lauulu.

Fuafuaga alkali. O le malu lemu ma le fou. Ae le umi le umi pei o le acidic. Alkaline o le a tausia ia curls ofuvae mo le tusa o le masina 3. O le curling ma alkaline tuufaatasiga e le talafeagai mo teineiti ma le malo malo, talu ai o na kemisi lava le a latou aveina pe tumau ai na o le masina.

Faʻavaegaloga. O le faʻaaogaina o lenei fofo i le fausiaina o laʻei fulufulu mafai ai ona e maua ni uumi sili ma tino malosi malosi e tumau mo le itiiti ifo i le tolu masina. Ma luga o nisi lauulu ma le afa tausaga. I le taimi lava e tasi, o lenei perm e talafeagai mo soo se ituaiga o laulu. Ole mea lilo o loʻo i ai le mea o le vailaau lea o le allontoin, e mafua ai le le paleni atoa i le pH. O le mea lea, o le lauulu e leiloa le susu tele ma o lea e le faʻamamaina.

Amino acid tuufaatasi. O le faapitoa amino acids ma protein o se vaega, moisturizes lauulu i le gasologa o le galu. Ole mea lea e mafai ai ona e ausia le 'aulo e foliga sili ona masani ai, ma le lauulu lava ia tumau pea le soifua maloloina foliga ma susulu.

O le aafiaga o le a tumau Maxim mo ni nai masina ma e talafeagai na o le pupuʻu o laei laei ma laʻititi umi lauulu. O le uumi lauulu, ona o lona mamafa, e le taofia le curl ofuvae ma o le foliga manaomia.

Faʻavaega mo le biowaving. E talitonuina e sili le saogalemu lea i le paketi tau tupe. O le mea lea, e tele lauiloa i fafine. Curls mulimuli mai mai le tolu masina i le ono masina ma e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. E moni lava, e leʻo mago le filo, o lea e le manaʻomia le tipi atoa o le perm, pe a uma ona faʻasaʻo. Ma o le basal sone foliga foliga masani ma aunoa ma le suiga vave. Ole ituaiga curl lea e mafai ai ona e faia ni curls o ituaiga eseese, ae e sili atu le filifilia o le lapoa o le curler, faʻavae i luga o le ituaiga o lauulu.

Faʻavaeina mo "siliki" curling. Ole ituaiga curl lea ua sili atu ona taugata ona o le faigata. O le fofo o iai moni ni silika porotini. Ole mea lea e le gata ai e mafai ona fai ni curls i soo se ituaiga o laulu, ae e toe faʻafoʻi mai ai foi curls ua uma ona faʻaleagaina. O se faʻaolataga tele lea mo teineiti ua leva na latou faʻaleagaina o latou laulu ma isi ituaiga o curls poʻo le valiina faʻatasi ile faʻaletonu leaga, ae o loʻo faʻapelepele ia miti o atoatoa curls. I le taimi lava e tasi, o le curl lava ia e tumau mo se taimi umi.

Lipid Protein Tuufaatasiga. A le o lea, o lea galu e taʻua o Iapani i le lalolagi. E sili atu ona lavelave le faʻavae ona o lipids ma porotini, e sili atu ona tausia lelei lauulu. I se mea masani, o se taualumaga e taugata tele. Ae o lenei mea e sili ona faʻamau faʻatau mo i latou e mananaʻo i soifua maloloina lauulu ma uʻamea curls mo se taimi umi.

O le galu foliga faʻalenatura e mafai ma matua saogalemu. Ma le isi, o ia lava "tausi" lona lauulu.

Eseesega i le mataupu faavae o lauulu mimilo

"Tafailagi" faamaapeina. I lenei tulaga, curlers ma le mataupu faʻavae o afifi afifi e faʻaaogaina. I lenei tulaga, e mafai ona matua taua eseese lapoa ma gaosi mea. O laupapa laupapa e iai le sili ona itiiti lapoa.

Pigtaile faamaapeina. I lenei faʻaaliga, naʻo fasiga o loʻo faʻamoe i luga o pipi, ma o le umi atoa uʻamea o loʻo faʻamau i lavalava puʻupuʻu. I totonu o lenei pepa, ma impregnated ma se vailaau vailaʻau.

Mimilo i lauulu. O lenei metotia faʻatagaina oe e fatuina ni laʻitiiti laiti ma o le laulu e matua tele lava, fulufulu. Ua uʻuina e le tamaʻi manoa le fulufulu ulu, e maua ai se aafiaga faapena. Ae ui i lea, o le totoa e le tatau ona faia i uamea.

Tuuina atu le voluma i le aʻa vaega. I lenei tulaga, na o lauulu aʻa e faʻala ae pe manuʻa. O lenei filifiliga e talafeagai mo le laulu mamafa pa'ū pa'ū i luga o se laupepa pe mo i latou ua uma ona matutua le perm.


O 'oti pupuu mo teine ​​talavou: o ituaiga ma faʻaiuga filifilia
Faitau atili e uiga i lauulu oti filifiliga filifiliga iinei.
Faʻataʻitaʻiga ma ituaiga eseese o pulou lauulu fafine i luga o laulu laititi: http://guruhair.ru/zhenskie/strizhki/na-srednie-volosy-strizhki/strizhka-shapochka-na-srednie-volosy-preimushhestva-varianty-sozdaniya.html

"Vertical" faamaapeina. Mo vertikal chem perm rambut curlers ma se faʻavae menegak o faamaapeina ua faʻaaogaina. Le tele o taimi latou te foliga mai o se laina manifinifi umi luga lea ua vavaeina se spirale. O loʻo faʻataʻamilomilo se vavale i totonu o lenei taamilosaga. E i ai ni lapoa eseese, lea e mafai ai ona e filifilia le tele o le curl. O le auala lea e faʻamamaina ai e maua mai ile mea sili ona masani ai faʻaliliuga.

Tausi mo manoa pe a maeʻa le taualumaga

Soʻo se lauulu e manaʻomia le tausiga, talu ai nei o loʻo i ai ni nai mea e afaina ai lo latou soifua maloloina. Ina ua uma chemistry, curls o le a leiloa le tele o le susu, o lea o le aano atoa o lauulu tausiga ina ua uma perming faaitiitia i ona toe faʻaauau pea. O le a leai se mea faigata i totonu. E taua le filifili o oloa tausi mo le faʻaitiitia o laulu ma le itiiti ifo i le faʻatasi i le vaiaso e faia ai ni masikulu ma le faʻasolosolo loloto o vaega faʻamalosi.

A maeʻa ona fufuluina, aua le faʻaaogaina se laʻau fulufulu poʻo le faʻamigi o lou lauulu i le solo. Na o le pala ina ia e le 'migi le masae ma leiloa foliga. Afai e alagatatau ona faʻaaogaina se fulufulu fulufulu, ona lelei lea e faʻaogaina auala ma puipuiga malu ile vevela.

O le faʻaaogaina o mea taumafa e pei o suauʻu faʻapitoa o le a le sese. Faʻamalieina faʻamalosi ma suauʻu tasi le vaiaso. Peitai, o suauʻu e tatau ona filifilia ma le faaeteete.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le fatuina o se perm i luga o lauulu, vaʻai le vitio i lalo

Faaiuga

Charming curls e talafeagai mo toetoe o teine ​​uma. E le gata ose auala lelei lea e suia ai le ata, ae e toe faʻafouina foi. E le o se mea faʻalilolilo o loʻo nana le matua ma e mafai ona taʻalo i lima. E le gata i lea, o le kemisi mo le laulu-umi lauulu o le a faʻatagaina oe e tuʻuina atu ia i latou se isi tusi, e taua mo teineiti e le lautele ma leai ni pulu tele.

Faʻamatalaga uma e uiga i faʻataʻataʻi faʻapipiʻi

Maua lona igoa mai i le metotia faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i luga o pulu faʻapitoa, chemistry vertikal i se taimi puʻupuʻu amata ona fiafia i le lauiloa lauiloa i totonu o fashionistas, ma e taua le maitauina o lenei manuia e tatau. Vertical galu galu foliga matagofie i lauulu o soʻo se umi ma le tele, faʻaopopoina ia i ai le talafeagai ma le tele ma matagofie punou.

Vertical perm o le a maua ai le leiloa o tusi

Aua le popole o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaleagaina tumau le tulaga o lou lauulu. Ua sui taimi, ma afai o le taimi muamua, saua lava mea sa faʻaaogaina e faʻataʻutaʻu ai, faʻaleagaina le fausaga o lauulu, o lenei o le tele o taualumaga, e aofia ai faʻataʻatitia vailaau bio-curling, o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai le agamalu.

Faamanuiaga ma contraindications

O lauulu Khimki e tele ona aoga, e aofia ai:

  • mauaina o se ulu matagofie ma le maualuga o lauulu,
  • le lava le manaʻomia e faʻaalu taimi i aso uma i luga o taʻaloga,
  • maua curls avea foliga foliga sili atu femalagaiga ma malu,
  • iʻuga tumau ma le tausiga saʻo.

Vailaau faʻatauteʻe peiʻo i le ata, foliga sili atu ma soʻo se laulu

Ae paga lea, o le faʻataʻitaʻiga e i ai ona lava faʻailoga, e tatau ona e faʻamasani ai oe ae e te leʻi filifili pe e te alu i le teine ​​fulufulu mea:

  1. A faʻapea ua e maʻi ile maʻi teteʻe, e sili atu le lapataia muamua o le tagata faʻataʻitaʻiga. O le a ia faia le faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasiga i le tulilima o le lima ma saili pe o faʻafetaui le faʻataʻitaʻiga ia te oe.
  2. E faasa ona faʻaalu i taimi o maʻitaga, i le taimi o maʻitaga ma le faʻasusu.
  3. Afai o loʻo e faia ni vailaʻau malosi, e sili atu le tolopoina o lau malaga i le tagata lalaga laʻitiiti mo sina taimi. A leai, o le lauulu e ono amio le masani ai i le taimi o curling faagasologa.
  4. E le tatau ona fuafuaina se malaga i se lalelei i taimi o le gasegase poʻo mafatiaga ogaoga.

E le tali lelei le lauulu valiina o le Henna i le curling

Fautuaga! Aua neʻi faʻatagaina pe a fai o lou laulu e valivali ma le henna poʻo le basma. I lenei tulaga, o le a lulu le laulu e le mafai ona mautinoa se maitauina taunuuga, ma e na o oe e togi ese tupe.

Faagasologa Faʻagasologa

Talu mai chemistry tūloto e manaʻomia le tele o le taimi (o le sauniga e mafai ona tumau mai le 3 i le 5 itula), o le tau mo le tasi sea malaga i le tagata fulufulu tino o le a matua maualuga. O le mea moni, o le taunuuga e matua aoga lava; o se matai lelei o le a mafai ona faʻamaeʻaina le faʻasologa atoa ma le tulaga maualuga ma le tomai faʻapitoa. Ae e te leʻi maeʻa le sauniga, e sili lava lou iloiloina o au tupe.

O le tekonolosi o le faʻatinoina o vailaau faʻamalosi tino i le taimi muamua na foliga faigofie ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Ioe, e mafai ona e fatuina ni laʻau matagofie i le fale, ae ia manatua o le faʻagaioiga mo le taofiofia o lauulu e manaʻomia le sili ona faʻaititia ma faʻaeteete gaioiga.

Bobbins - lau mea faigaluega autu i le fausiaina mama ma romantis curls

Mafaufau i ni nai taimi ae e te leʻi filifili i ni faʻataʻitaʻiga i le fale:

  1. Fufulu mama lauulu. Aua neʻi galo a o le i i ai se galu e le mafai ona faʻaaoga le balm poʻo le conditioner.
  2. Faʻamago lou laulu i se solo ma selu lelei.
  3. Vavae atoa le lauulu i ni vaega tutusa tutusao le lautele o le mea e le tatau ona sili atu i le umi o le reoping tale.
  4. Amata i le pito i tua o le ulu, vavae ese se tasi o filo ma faʻalo i se itu sao, selu e alu.
  5. Faʻamau le loka ia malosi i luga o le taʻavale ma puipui.

Mo le faʻafaigofie o curling, vaevae le lauulu i ni vaega

E taua le iloa! Ia faʻaeteete ia mautinoa e le malepe pito o le laulu, e le gata o le a faʻaleagaina ai foliga vaaia o le laulu, ae e mafua ai foi le faʻaleagaina o pito latou lava.

  1. A maeʻa ona milo uma pito, togafiti le ulu kulimi fafaga gaʻo.
  2. Tuu totigilimafuaina le sao tonu o le aofaiga mo perm ma sasaa i totonu o se koneteina (ae le o le uamea).
  3. Foamoa le vailaʻau ma faʻaaoga i loka ua taʻimua.
  4. Ufiufi lou ulu ile polyethylene ma afifi se solo i luga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻamalositino perm mamanu e manaʻomia le sao ma le saʻo.

O le umi lava e te uuina ai le faʻapipiʻi i luga o le lauulu, o le tele foi gaogao o le a i ai

Ole umi ole taimi ole fofoa ile ulu e faʻalagolago i le iʻuga mulimuli e te manaʻo e maua. Malulu galu faalenatura fausia pe a uma le 10 minute, ina ia maua ai le sili atu curls tatau ona talia mo le uiga i 25-30 minute. E tusa o le 15 minute pe a maeʻa ona faʻaogaina le tuʻufaʻatasiga, siaki lona faʻatinoga e ala i le faʻamatuʻuina o le tasi filo mai itu eseese.

I le oʻo atu i le aʻafia o le faʻaogaina, e tatau ona fufulu ese le vailaʻau vailaʻau ma tele vai.

E taua le iloa! I le taimi lava e tasi, o le tale vivini e le malolo ma fufulu le laulu ma latou.

Pe a uma ona faapipiiina curls i le solo ma faʻamau le faʻaiuga ma se togafiti faʻapitoa. E mafai ona faʻatau pe faʻatau oe.

Ina ia fausia se fixer i ou lava lima, oe manaʻomia le faʻafefiloi o le faʻamalu ma le perhydrol (33%) ma le mafanafana vai i se fua faatatau o le 1: 1: 7. Lulu le paluga ma se omomi, ona tuʻu lemu lea i luga ole tumutumu. A maeʻa le 10-12 minute, aveʻese le tale vavae, faʻalelei le iʻuga ma le vaega o loʻo faʻaaogaina ma pe a uma le 5 minute ona fufulu le totoga mai le ulu.

Kamupani teuteu ofoina se lautele lautele o fixers mo soʻo se ituaiga o perm

A maeʻa le faiga faʻatino, ua fautuaina e le au atamamai e faʻapipiʻi lauulu i le sua o le tipolo poʻo se vaifofo o le vineta, lea e fesoasoani e faʻaletonu le vailaau i le curls

Puipuiga ma lauulu tausiga pe a maeʻa le faʻagasologa

Ina ia aloese mai mea sese masani ma faateleina lou avanoa o le manuia vailaʻau talimalo, oe tatau ona tausisi i fautuaga nei:

  1. A faia se lauulu ao leʻi pipiina, ia manatua pe a uma ona fai lau laulu o le a avea puʻupuʻu.
  2. Ae le i faia se fale, o le faʻatonuga mo le tuʻufaʻatasiga mo se pemita e tatau ona suʻesuʻe i autafa ma itu.
  3. Ia mautinoa e tofotofoina le faʻapalepale o vaega o le tino.
  4. O le ulu i luma o le faʻagasologa e tatau ona tipi pe laʻititi manuʻa.

Leai se kulimi mo le tolu aso muamua ina ua maeʻa le faʻagasologa

I se faʻaopopoga, na faʻaalia muamua e le aoga le faʻataʻitaʻi i le taimi o maʻitaga ma maʻitaga. Alu faalelei le faʻasologa ma faʻaaoga lou taimi.

Ina ua mavae se malosi malosi aafiaga, o le vailaau lalagaina, lauulu e manaomia faʻapitoa manatu:

  1. Aso muamua tolu ina ua maeʻa le faiga e le mafai ona fufulu.
  2. Pau lava le mea e mafai ona fufulu lou lauulu i se taimi lata mai o le pulu mo lauulu ua faʻaleagaina.
  3. Aua neʻi selu ma se pulumu i se laumei e seasea lava, e faʻaleagaina ai ou alaʻai.
  4. Manua lou lauulu i laʻuina lelei suauu faʻamasaniga.

O le a le vertikal perm?

O le galu faʻataʻavaleina na toe faia i tua i le 60s o le XX seneturi, ae ui i lea, na mauaina lautele lautele i le naʻo le iʻuga o le 80s, ina ua ova lauulu migimigi foliga mai i se faiga masani.

O le aoga aoga o lenei auala o le umi o le lauulu e le afaina ai le lelei o le curl - o le curl e tutusa lava le faʻamalosi mai aʻa i pito.

O le ala o tioata faʻamalama ua faʻamanuiaina faʻaaogaina mo curling haircuts o soʻo se sitaili. Pau lea o le auala e mafai ai ona ufiufi lauulu tipi "lalo o le kapeti".

O Perm perm i le tulaga i luga ole laiga e talafeagai e tusa lava mo le tino sili ona faigata ma sili ona mamafa ma foliga mataina ile taimi umi. O le sitaili faʻapipiʻi o laupepa e vaʻaia ai le tele o lauulu, ae ui i lea, faʻaititia tele le umi o le lauulu ona o le malosi o le curl.

Lauulu afifi mamanu

A o le i alu i luga o le perm perm vert, e taua le suesueina o le mamanu o le faamaapeina o lauulu o ituaiga eseese ma mulimuli i le mea tonu.

O le faʻatulagaina o pipi mo fulufulu ma le umi o le laulu e tutusa. Mo 'oti pupuʻu puʻupuʻu, e i ai se tuʻuʻaiga tuʻufaʻatasi. O le le usitaʻia o le fetolofi ai tulaga o le a mautinoa lava o le a oʻo atu ai i le mea moni o le mafai ona pipii atu uila i itu eseese. I se aotelega, o le foliga mai o le laulu ina ua uma le curl o le a liliu ese faʻatamala, ma le aʻafiaga o le le atoatoa faamaapeina.

Crepe mo lauulu umi ma feololo

O le faʻavae o laʻasaga i lea laasaga laʻasaga mo le faʻavae i luga o laʻau tumau mo le laʻititi ma le laulu umi e faʻapea.

  1. Vaevae lauulu i sikuea amata mai le pito i lalo o le vaega o le ulu.
  2. O le sikuea e le tatau ona sili atu i le lapoa o le pito i lalo o le curler.
  3. E manaʻomia ona e faʻataʻamilo i ni uila i le tasi itu.
  4. Ia mautinoa e le toso lou lauulu, ae na ona pipiʻi faʻamau.
  5. E manaʻomia le amata amata ona tolotolo mai manoa mai le pito i lalo o le vaega, faasolosolo lemu. Ua maeʻa nei, ona faʻasolo atu lea ile matagi ile itu faʻaletino. I le maeʻa o galuega ma malumalu, alu i le palealii o le ulu. O le pito pito i luga o le laulu e manua mai le pito i luma, o agai i luma i le itu o le pale.

E saʻo tele taimi e faigata ai le moemoe faʻapipiʻi i luga ole laulu tele (lalo o le puimanava) ona e le ofi i le curlers manoa. O lenei faʻafitauli e mafai ona faigofie ona fofo pe a fai o le vaega o totoe o le laulu e faʻaauau pea ona faʻaleagaina i luga o se isi pulu.

Crepe mo lauulu pupuu

E tatau ona manatua o loʻo iai ni tuʻusaunoaga i tulafono taʻitasi ae le o uma sitaili o lauulu, e foliga mai e mafai ona faʻataʻapeina e tusa ai ma le faʻavae tulaga. O lea la, afifi mo tioata "chemistry" i luga o le pulu puʻupuʻu tatau ona faia i se lio. E tatau ona alu i lalo mai le pale i okipital ma faʻalavelave o le tino, a o puʻeina le vaega parietal o le lauulu.

'oti puʻupuuina e le tipi ese

O lenei ata e mafua mai i le uiga ese o lauulu pipiʻi, lea e le mafai ona faʻatupuina se vaega se tasi faʻataʻamilomilo i le tale malepe.

Le nuʻu o crepe mo bangs

'au e le manuʻa

O loʻo i ai pea ni foliga faʻatekinolosi ma se mea e faʻatautaia i luga o le lauulu laʻititi, pe a fai e feʻeseʻese ma le malosi. Tagata e ona bangs "Cleopatra" poʻo se isi lava, o le umi o le puʻupuʻu e puʻupuʻu nai lo le alalaupapa o le isu, afai e te manaʻo e te faʻataʻavaleina, e tatau ona e mafaufau i le aufaʻupuʻu lea.

  1. Le faamaapeina o le parietal sone faia mai le pale. O le itu a le curler e tatau ona "faia mo".
  2. E leʻi manuʻa le pito, aua ua pupuʻu ona o le mea e pipiʻi ai, ma o le a pipiʻi atu i itu eseese.

Afai e te le manaʻo e tuʻu se sasa sasa, o lona uiga e sili atu le tolopo o le pupuni seia oʻo ina tuputupu aʻe ia le itiiti ifo i le ogatotonu o le isu.

Meafaigaluega mo faʻamalosi tino "chemistry"

E le mafai ona faia faʻalilolilo faʻapipiʻi ma mea faigaluega masani.Mo lenei mea, e manaʻomia ni mea faʻapitoa mo mea e fai faʻamalosi ai le curling, o loʻo oʻo mai i ni ituaiga se lua - cone-format ma sasaʻo faʻatasi ma se pu i le pito i lalo. O loo faia i thermoceramics, palasitika po o silicone. O meafaigaluega keramika e masani ona faʻaaogaina mo tumau "chemistry".

E ao ona manaʻomia faʻapitoa Bobbins mo faʻamalosi tino. E sau i ni faʻailoga se lua - lapisi ma saʻo, ma e iai foʻi le pu. Mo gaosiga faʻaaogaina: fafie, silicone poʻo le palasitika. O laulaʻau laupapa e matua le mautonu i le faʻagaioia, aua latou te faʻamamaina se manogi le lelei, faʻamago ma taʻe mo se taimi umi pe afai faʻamago i luga o se paʻu poʻo isi mea vevela.

cone-foliga curlers ma spiral bbbins

Ae e te lei amataina afifi, e tatau ona e faʻapipiʻi le soʻoga i le pu i le pito i lalo o le curler. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapitoa, o le faʻatulagaina o latou foliga e pei o se filo filo. Muamua, o le filo o lauulu e vaeluaina e ala i le vaeluaina e tatau ona pasia e ala i le masini mo filo, ma le puipuia lava ia e tatau ona faʻaofi i totonu o le pu o se pulu puʻe poʻo le curler ma naʻo le faʻailogaina. E manaʻomia lenei mea ina ia taofi mau le lauulu ma 'aua neʻi tatalaina.

A o le "chemistry" faia i luga o se cone curler, ona tatau lea ona o le lona lua bobbin diameter e pei o le pito i lalo o le muamua. A e le mulimulitaʻii lenei tulafono, ona uma ai lea o le leisa ma le taʻutaʻua.

Papillots mo faʻafuaseʻi "chemistry" e le talafeagai mo le faʻataʻamilosaga curling auala.

Suʻega o le maluluina o lauulu

Ina ia mafai ona faʻamalosia le curl ma faʻatumauina lona malosi lapoʻa mo se taimi umi, o faʻavae e faʻatatau i le thioglycolic acid ma alkaline sui o maualuga maualuga, lea e aʻafia ai le lauulu. O le mea lea, ao leʻi faia i luga le mafaufau, aua nei galo e faʻataʻitaʻi se tasi uʻamea mo le ogatotonu. Ina ia faia lenei mea, tipi ni nai lauulu ma togafitia i latou i se curling agent. A maeʻa le taimi faʻaali, siaki le laina mo le tensile ma le saeia. Afai o lona fausaga ua avea o ni katuni, paʻu poʻo se mea ua saeia, ona tatau lea ona tuʻu le faʻataʻamilosaga o le faʻataʻamilomilo faʻamalosi mo le sili atu agamalu auala.

Afai o oe o le a le solomuli mai ou manaʻo ma e mautinoa na e filifili e faia tonu lenei ituaiga o taimi uumi sitaili, ona faʻaaoga lea o taualumaga mo le toe fuataina o lauulu i se lalelei. I le maeʻa ai o togafitiga, o le suʻega e tatau ona toe faia. Afai o le paʻau i lalo o le faʻaiʻuga o le vailaʻau e le i suia ana meatotino, ia lagona le saoloto mo le pipiʻi. Ae i le mataupu pe a fulufulua lava le laulu, e tatau lava ona e tuulafoaia le lalota o le "chemistry".

Faʻafefea ona fai se faʻamalosi puipui

O le tekonolosi o le faʻatinoina o mea masani faʻatatau perm e manaʻomia ai tomai faʻapitoa tomai faʻapitoa, talu ai o le fuainumera ua susu e ala e ala i le taimi vave lava faʻamamaina. Lenei e mafua mai i le mea moni afai e faʻaaogaina muamua, o le vaega o le filo toso i totonu o le pu o le pulu moli e tumau pea le faʻagaioia.

Matuu vailaʻau biowave

O le vai o le faʻatulafonoina o lona uiga, o se laʻau malo ma le faʻamalosiʻau, ma se mea ua faʻaalia. Ae e mafai ona fai se lulu faʻataʻauulu o lauulu i se auala malu. I lenei tulaga, biologics ua faʻaaogaina, o loʻo aofia ai se lavelave o amino acids ma malie fusifusia se disulfide fusi. Vertical vailaʻau biowaving o le a faʻailoaina e le faigofie o le mafuaʻaga curls, ae o le a tumau i luga o le lauulu mo le sili atu nai lo le tolu masina.

E le fautuaina le tuʻufaʻatasiga agamalu ma le le maualalo o vaega o mea fai mo le vailaau faʻamalolo. A vaivai fausia disulfide fusi o le a tuuina atu se vave suia foliga o curls.

O le tekonolosi faʻagasologa o faʻamalosi "biochemistry" e leai se ese mai le faʻavae masani o lenei curling.

O le faʻatautau o lona galu ile fale

Afai e te filifili e fai le "chemistry" i fafo atu o le pulu faʻapipiʻi, e tatau ona e iloa o matua faʻasaina lava ona alu ese mai le faʻatonuga tekonolosi mo le curling taualumaga.

  1. Aua le suia ni ie faʻapipiʻi faʻapitoa ma balms i fale-tausi oloa tausiga i aso uma.
  2. E le mafai ona suia le paʻu faʻapolofesa mo le pipiʻi i le fale i fale o aiga.
  3. Meafaigaluega mo le faʻaaogaina o fale e le mafai ona faʻaogaina mo taualumaga ua faʻatino e fale faʻatau lalelei.

Afai o lau filifiliga e faʻatino le "chemistry" i le fale e tumau e leai se suiga, ma o loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia e faia lea, ona tatau lea ona e toleniina ou tomai i le reoping bumps ma a retractor. Oe manaʻo e aʻoaʻo le auala e faʻavavevavave ai le laulu i le curlers, talu ai o loʻo faʻaaoga se malosi gaosia, lea e faʻaaoga i sulugatiti aʻo leʻi tolotolo.

Mautinoa o loʻo faʻamamalu lelei le potu e te faia ai le pemita. Manatua e suʻe mo le paʻu lelei. Lenei o le a fesoasoani e aloese mai le afaina gaioiga i le taimi o le taualumaga.

Ia mautinoa e faʻaaoga mea puipui e puipuia ai vai (peignoir, totigilima). Aua neʻi faʻaogaina ni mea uamea pe a galulue ma vailaʻau.

I le faaiuga, matou te toe manatuaina o le perm perm vertical o se taualumaga mo le taimi umi teuteuina, faia e ala i le faʻaalia i luga o oloa taulaʻi taulu. O le aoga sili o faʻamalosi o le "chemistry" o le e mafai ai ona e faʻamagalo e uiga i curling uʻamea ma auli mo le ono masina, foia le faʻafitauli o aila ila, ma faʻaopopo foi vaʻaia le tele o lauulu. Ae o taualumaga taʻitasi ei ai vaivaiga ma tulaga perm perm e leai se tuusaunoaga. Ole vaivaiga autu o le le mafai ona faia i luga o le faʻamalosi laʻau. Tulaga fale e le talafeagai mo se faʻapolofesa faʻataʻatitia o perm perm, ae afai, e te mulimuli i tulafono afifi, oe mafai ona maua se aulelei lelei faʻaiuga. I se tulaga lautele, o le faʻamalosi tino "chemistry" o se sili lelei lea auala e avea ma mea pupuni mo se taimi umi.

Faʻavae

Na latou matagi i vaega tau lava, e aunoa ma le paʻi atu i toega o le vaega o loʻo aitu. Lenei e tatau ona faia na o le tulaga o le afa-valu. I le maeʻa ai o le numera mana o suiga, faʻapipiʻi i se vaega faʻamalieina.

Le isi, e faʻaaoga le vailaʻau talafeagai. Tuu mo le 10-20 minute. O le isi laasaga o le faʻamautuina lea. Ina ia faia lenei mea, ave 50 gr. 3% hydrogen peroxide. E mafai ona e faʻaaogaina ma se mea faʻapipiʻi poʻo se omomi masani, faʻamama sina sina ma tuʻu mo le sefulu minute.

Pe a mimiti laititi le faʻa, matou te malolo. Ma matou toe faʻaaoga loa fixer mo le fa minute, e le toe. Fufulu faʻalelei ile vai. Ia, ona o mea uma i le faasologa: faʻamagoina, faʻasavani, faʻatulaga, ma isi.

O lenei auala e lelei mo fafine:

  • e le lauulu lauulu
  • masani ona faʻaaoga lenei faiga,
  • i latou e mananao e maua ni voluma, naʻo aʻa o le laulu.

Lulu mafiafia

Latou te faia na o le papala faʻapaʻi faʻapitoa. E fusi faʻamalosi manoa o lauulu i se tafaoga. E le gata i luga ole lilifa i luga ole pulu. E tatau ona fetaui lelei le au malosi faatasi. O nei gaioiga e faia i le tasi itu. Ma o mea uma e pei ona masani ai: faʻapipiʻi, faʻaaoga le talafeagai tuʻufaʻatasiga, faʻamautuina, ma isi.

Iapani metotia

Ua faʻaigoaina ona o lona faʻaaogaina faʻaaoga se porotini faʻapitoa-lipid tuufaatasiga - LC2. O le pulou e faia i le polyethylene. E tele ana pu e ala i ai se masini faʻapitoa ma toso le lauulu i fafo.

Ma latou faia mea uma e tusa ma le faʻavae faʻavae. O lenei auala e fetaui mo fafine ei ai ni faʻafitauli tau le soifua maloloina. A uma mea uma, o le paʻu o le a puipuia mai faʻafitauli le lelei ma vailaʻau. Ma o le faiga e itiiti lamatiaga.

Fufuluina

Vailaau e ave i se ese vasega. E aliali mai laʻititi, maʻamaʻea curls, lea e tumau mo le fa masina. Mo sitaili, oe manaʻomia le faʻaaogaina na o le fulu faʻapitoa ma le aʻafia o lauulu susu.

Le talafeagai mo tagata uma:

  • afai e maʻai le curls, e vave ona leva le aoga,
  • gaʻo gaʻo, pe a uma lenei faiga, o le a sili atu e pei o ni uumi fufuluina.

Malamalama kemisi po o vaneina

E le itiiti ifo faʻaleaga aoga. E masani ona faʻaaogaina mo:

  • faʻamatuʻu
  • curls
  • uumi taimi.

O loʻo ia taofia lana tusi mo le tusa ma le lua masina. O le paʻu tale e faʻaogaina i tulaga eseese. E tatau ona faʻatinoina na o le au atamamai faʻapitoa i tufuga atamamai.

Talotalo tele

Oka lapoʻa foliga e le masani ai. Atonu o le mea lena ua latou lauiloa tele. I lenei tulaga, e le faigata ona puleaina le faʻamalosia o le curl. Naʻo le faʻatonutonu ole taimi faʻaalia.

Ole lapoʻa e faʻalagolago lava ile mafiafia ole bobbin faʻaaogaina. Mo fixation, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni auala faʻapitoa e tausi ai ia ituaiga laʻau. Volume o le a tumau i le iva vaiaso.

A ituaiga ituaiga ituaiga uila

E mafai e Perm ona suia faʻataʻitaʻiga e oo lava i lauulu i curls poʻo lauulu mafolafola e faʻafiafiaina oe, curls lea e faʻaosofia ai oe, vertikal spirals. Ma o lenei e ui lava i le mea moni o le iʻuga o perm e faalagolago tuusao e le gata i le vailaau faʻaaogaina, ae o luga o tekinolosi faʻaaogaina.

A e filifili i luga o le lugala agai i luga, o le ae le salamo moni. E i ai le tele o filifiliga iinei, ae sili atu le faʻatuatuaina o se fulufulu faʻapolofesa.

Le a le ituaiga ma le ituaiga e filifili ai mo lauulu laulu

O le filifiliga sili ona lelei o le a avea ma aʻa galu. Mo lona faʻatinoina, e mafai ona filifili soʻo se ituaiga o perm. E mafai ona e faʻaogaina ituaiga uma o lapopoa ma soʻo se lapoa: lauulu, curlers, tale koko.

Spiral: mafai foi ona apalai ma le manuia i luga o curls. Latou faia ia spiral curlers o ese lapoa, e pei o le fesoasoani a:

  • papillot
  • nila kolose faʻapitoa
  • "Boomerangs", etc.

Ituaiga o spirale galu:

O ituaiga nei o pemita e avanoa:

  • Tumau
  • amino acid
  • ma silika porotini
  • acidic.
Le tulaga o mea faʻaleaga ia ou taʻimata, aua le soʻona toʻilalo metotia e le faia se sao

Tumau

Lelei lelei i ituaiga uma o lauulu. Ia aoga mo na o le lua masina. O lona aoga e le mafaafitia, e iai le faʻamalologa aoga i luga o le ulu ma ou loka. O le tikeri o mea faʻaleagaina ou lauulu e le faia se sao mo ia.

Matua tetee malosi, i le mau malosi. Fetaui lelei mo ituaiga uma. Ae e mafai ona mafua ai se faʻaleaga taua. E manaʻomia le toe malosi pe a maeʻa mo sina taimi. E iai le amonium thioglycolate. O lenei paluga o glycolic acid ma le ammonia. E pasi gofie i totonu, ma aumaia sili tetee i curls. E le alu ese mo le umi umi, ae atoa le lima masina.

E le gaoioi faʻatiga tele, ae mafai ona taofiofia mo le le sili atu ma le lua masina. Fetaui lelei mo le le soʻona maloloina pe manifinifi lauulu.

Amino Acid

Le itiiti leaga i le soifua maloloina. Ma o le a le mea e sili ona moni, o le sili tetee i se lauulu. O mea aoga o loʻo i ai i lona fausaga ole: amino acids, protein. I le taimi o le faʻagasologa, latou te o i le loloto i totonu ma toe faʻaleleia atoatoa. E iai le isi ona igoa - vaneina. E le sili atu ile tolu masina.

Faatasi ai ma silika porotini

O loʻo iai le polotini o siliki. Latou te fesoasoani e fausiaina lauulu fausaga. mafai ona faʻaalia e oʻo lava i lauulu sa faʻamalamalamaina. Ae e mafai ona e faia na o le umi umi. O le a tumau i le lua masina.

E i ai le leaga o le Perm i le fausaga o lauulu: sili atu maʻaleʻe, mamago

O fea le vaega e filifili ai

A soifua maloloina le lauulu, ae mafiafia ma faigata manuʻa ma ina ua uma ona le umi le umi, e mafai ona e filifilia mo se alkaline curl. Ma o le fiva paʻu e sili atu e filifili auala.

A o le masani mafiafia, ae le lelei le tausia o le lalelei, fetaui:

E mafai ona e tagofia ituaiga uma o le tale vivini. E faʻalagolago uma i lou manaʻo ma ou gafatia. A faʻapea e laʻititi mai ou ala i le natura, ma na e faʻaaogaina foʻi nei tautua, e tatau ona e filifilia se tasi o sili ona lelei - vaneina. Fesoasoani i le palota e naʻo le potopoto e mafai ona iloa.

E faʻafefea ona faʻapaleni laʻau i le lauulu laʻau

Muamua, o le faʻagasologa e amata i:

  1. Malamalama lelei.
  2. Le isi, faamaamilo le lumanaʻi curls i totonu faʻapitoa bobbins. O latou lapoa o le a faʻalagolago i le umi o curls ma lau tofo.
  3. Ona e tatau ona vave faʻagasologa i se vailaau talafeagai fofo poʻo se vailaʻau e sili atu ona leaga.
  4. Ufiufi i se faʻamafanafana pulou.
  5. Alami mo le 20 i le 30 minute. E sili atu, na o le matai e mafai ona fuafua.
  6. Malolo i le tele o nofoaga ma siaki sauniuni.
  7. Afai ua e faʻamalieina, fufulu ile vai mafanafana.
  8. Ia faʻagaioia ma se togafiti.
  9. A maeʻa le 5 minute, aveʻese le bobbins ma toe togafitia i latou i le fixing agent.
  10. A maeʻa le lua minute, fufulu maeʻa.
Laʻasaga i lea laasaga faatonuga mo le perming lauulu

Le lelei ma mea e le atoatoa

Lelei:

  • lauulu lauulu o le a avea ma pupula tele,
  • e mafai ona e faia e le gata ni curls manao i ai, ae e te valiina foi i le taimi tonu ia lanu,
  • sitaili i aso uma e mafai foi ona le amanaʻia,
  • O curls e fai ai foliga o se tamaʻitaʻi le sili ona alualu i luma ma nana ai ni mea sese.

Le mautonu ma contraindications:

  • E i ai le leaga o le perm i le fausaga o lauulu: avea ai i latou ma sili valeina, mago,
  • E mafai ona e mauaina i le tasi auala - e ala i lauulu 'oti,
  • o loʻo i ai se naunautaiga i allergies, oe manaʻomia le saogalemu ma talanoa i se fomaʻi,
  • aua le faia lenei mea aʻo maʻitaga, "fafine" aso, faʻasusu,
  • pe a ave ni vailaʻau malosi
  • faʻamaʻi, o ituaiga uma o faʻamalolosi tulaga,
  • pe a vali le henna.

Le tau o se perm o le lauulu-umi lauulu mai 1800 rubles.

Tausiga

  • E le tau fuaina le ulu mo aso e tolu.
  • Aua le faʻaaogaina mea vevela vevela, uila eletise, se fulufulu oti, ma isi.
  • Aua neʻi fufulu i le pulumu, e oo mai ile taimi nei ua naʻo se selu e talafeagai.
  • E le mafai ona umi i le la.
  • E le fautuaina le aau ile vai masima.
  • Mo le fufuluina, e sili atu le faʻaoga pasama, fufuluina ma faʻamalama mo perm.
  • Faʻatautaia le soifua maloloina.
  • Mo sitaili ave foam balm, ei ai puipuiga ma le faʻamaloloina meatotino.

I le maeʻa ai o faʻamalosi tino i luga ole kemisi, sa faamalieina aʻu i le iʻuga. Ou te leʻi fiafia i ai e le mafai ona faʻaaoga se fulufuluulu i le taimi muamua. Ia, afai e te manaʻomia faʻavave vave lou ulu, mo se faʻataʻitaʻiga, ona a lea o le mea e fai?

Ma ou te talitonu afai e te maua se matai lelei e mafai ona ia faʻamatala ia oe i le tulaga o ou curls, e lelei mea uma e te fuaina ma naʻo le amata ona galue. Ia o le faʻaiuga tusa lava poʻo le a, o le a le aumaia faʻafitauli. Ma o lau fiafia curls o le a le mafatia. Tautuana e talanoa e uiga i le latou lumanaʻi tausiga. E le o le chemistry e faʻamataʻu, ae o le pule faʻatamala. Manuia i tagata uma

E i ai loʻu natura, saʻo foliga saʻo. Ae o le lauulu e seasea lava ma manifinifi i tinamatua. Ua tigaina i le taeao e aumai lona ulu i le amio Atua, na ia taumafai e alu pe a uma le galuega i le salonona. Ma e le naʻo le muamua. Ae na o luga o le fautuaga a le tele faamasani. Atonu o le laki ma laki e tuʻufaʻatasia, ou te le iloa. Ae sa sologa lelei mea uma, ma sa faamalieina aʻu. Ma o le iʻuga e sili ona lagona i luga o le auala pe a o mai tamaloloa e fesoasoani mai ia te aʻu ma foliga fiafia. Ma i le faʻata ou vaʻai faʻamaonia lea mea.

Ma e tatau ona ou toe alu i le teineulu lalagaina ma tipiina loʻu lauulu. Nai lo le aulelei tele, sa latou faia se mea i luga o le ulu i le va o le pala ma se faamoega sulu. Lauulu perepalili ma le le alofa, o lenei sa ou le mafaufauina. E tatau ona ou alu e faigaluega i le aso e sosoʻo ai, e leʻo le galue, ae i le teine ​​laʻititi.

O le a lenei

Vertical chemistry o se metotia o le umi curling, o loʻo faia i luga vavae curlers faʻaaogaina ai se faʻapitoa faʻapitoa vailaʻau. I lalo o lana uunaiga, e tatala ai le tioata, ina ia maua i manoa o foliga o se curl.

Ona tago loa lea o le matai, e fai le lape, e faasaʻoina le iuga. Curls taofi latou foliga mai i le 3 i le 6 masina.O le tuufaatasiga e filifilia na o ia, e fuafua i le ituaiga ma le tulaga o lauulu. Tagata tomai faapitoa taumafai e faʻaaogaina vaivai, vaivai vailaʻau ina ia aua neʻi faʻaleagaina latou fausaga.

Faamanuiaga o le taualumaga

E iai ni tulaga lelei o le kemisi faʻapitoa, faʻafetai ia e lauiloa i totonu o le afa amiotonu o tagata:

  • matagofie uʻamea foliga e masani ai ma teuteu lelei,
  • le manaʻomia le faia o lauulu laei i aso uma,
  • sikuea faʻataʻamilomilo matagofie ufiufi ai foliga,
  • aoga faifai pea,
  • curls avea atili usiusitai,
  • o le laulu e foliga sili ona matagofie,
  • lauulu e tatau ona fufuluina soʻo,
  • mafai ona fai i luga o soʻo se umi.

E sili le faia o faʻasoʻavea chemistry ma se tufuga agavaa e mafai ona filifilia le faʻavae e faʻavae i luga o le faʻailoaina o lou lauulu.

Le atoatoa o le taualumaga

E ui i nei faʻamanuiaga, o le vailaau faʻapipiʻi afaina ai le fausaga o lauulu, tusa lava pe o le matai e faʻaaogaina se laupepa sili ona lemu. O le mea lea, ona o le taimi uumi curling o lou curls mafai ona avea ma matutu ma maʻatiʻa. Ole mea lea, pe a maeʻa le faʻagasologa, ia mautinoa ia aofia ai mea faʻafailele ma faʻamalosi tino masima ma balms i lau tausiga lauulu.

Contraindications mo lenei tautua

Ona o le mea moni o se vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e fausia ai vailauga faʻapipiʻi luga o lauulu, o loʻo iai ni contraindications i lenei faiga. Aua le faia lenei auaunaga:

  • fafine i le taimi o maitaga ma faʻasusu,
  • afai o loʻo e faia ni vailaʻau malosi,
  • tagata le afaina ai i tuʻufaʻatasiga poʻo nisi o ona vaega,
  • afai ua e faʻaleagaina ma faʻamilaloina laʻau,
  • i latou na e lei leva ona faia valiina, ona o nisi vailaʻau e mafai ona suia le lanu o lauulu,
  • pe a vali le lauulu i se maʻi masani - henna poo basma.

E le gata i lea, o le matai e tatau ona fuafuaina le fausaga o lau lauulu. E faigofie ona fai: e te manaʻomia le faʻamamaina o se paʻu mago paepae i luga o le pulu ma teu mo le 15 minute. Afai e tumau le pulu i se curly, ona mafai lea ona e faia se curl.

Eseese o curlers

O a curls e te maua e faʻalagolago i curlers oe filifilia. Mo lenei faiga, faʻapitoa masini foliga-faʻaaogaina faʻaaogaina, latou:

Afai e te manaʻo i mataʻai ia foliga masani i le mea e masani ai, filifili ponesi foliga foliga. O le filifiliga o curlers foi faalagolago i luga o le ituaiga lauulu ei ai:

  • afai e uumi ma malo, ona o lea mo oe curlers ma lapoa tele e talafeagai mo oe,
  • o le averesi lapoa e lelei mo mafiafia lauulu o faigata faigata,
  • curlers ma laiti lapoa ua filifilia mo lauulu manifinifi ma pupuu.

O le laiti o le lapoa o le pulu lapopoʻa, o le sili atu le mausali ma papaʻu le curl. E mafai e le matai ona faʻaaoga curlers o se tasi lapoa, ma tuʻu faʻatasi. O se taunuuga, e mafai ona e mauaina se laulu i ni lalelei matagofie curls.

Faʻafefea ona filifilia se curl i le foliga o foliga

I mekasini, e faigofie ona e mauaina ni ata ma le masani sisitema luga o lauulu e eseʻese uumi. Matua mataina foliga mataala lea ua filifilia e tusa ma foliga o ou foliga. A fai o le mata e lapotopoto pe lapotopoto, o le a fai lava ofu uʻumi.

O foliga malu e foliga aulelei i teineiti ma foliga foliga tafatolu. Afai e foliga sili atu i se sikuea faatafafa pe faʻatafafa, e sili atu lou filifilia o ufiufi malie lea e matagofie le faʻamatalaina o ou foliga, lea e mafai ai ona e fetuunai nisi laina tulimanu.

Vaega o chemistry mo lauulu pupuʻu

O sea curl mafai ona faia i luga o soʻo se umi, vagana ai ni lauulu e le ufiufi le tautaliga. Vertical chemistry mo lauulu pupuʻu o le a faʻaopopo le feminini poʻo le faʻamalosiʻau i lau ata, faʻamoemoe i le lapoa o le curls. O lenei sitaili metotia e talafeagai mo tagata e ona se masani poʻo le bob-taʻavale.

Ae afai o loʻo i ai se lauulu faʻapipiʻi asimetris, o lona uiga le au polofesa e le fautuaina e faia se faʻataʻaliʻi curl. Sei vagana lava le filifiliga pe a fai e tuʻufaʻatasia ma se aila. Mo pupuu lauulu, e tatau ona e filifilia ni curlers ma se tamaʻi pe laititi le lapoa.

Vala o curling i luga o le uumi lauulu

O lenei uumi e manatu lautele, soʻo se laʻasaga foliga lelei i ai. Vertical chemistry i luga o lauulu laulu e mafai ai ona e faʻafouina le ata, aʻo tumau pea le umi o le curls. Latou foliga aulelei faʻapitoa i luga o le tele-tulaga haircuts poʻo kapeti elongated.

E mafai ona e faia faʻavaitaimi chemistry ma curlers. Ua latou faʻaopopoina le tele o mea, fai le lauulu e sili atu ona lelei ma onomea. I le taimi lava e tasi, o curl foliga foliga masani, e aunoa ma se lipine.

Fulufulu lauulu

O fulufulu umi e faigata tele ona pipiʻi. Ae o le taunuuga e mataina. Vertical chemistry mo lauulu umi e mafai ona tele le taimi, aua latou frizz ma manifinifi loka. E mafai ona e faʻatinoina le pito i lalo auala i lenei auala pe faia se faʻasolosolo tipi e faʻafaigofie le faʻatonuga.

Ae e tatau ona manatua i le taimi nei, o le kemisi o faʻamalosi tino i luga o lauulu uumi e le tumau le mautu e pei o luga o curls o se eseʻese umi. Aua i lalo ifo o lona lava mamafa, o curls sasaa vave lava. Ina ia galulue ma lauulu uumi, o curlers lapoa lapoa e sili ona filifilia e maua se matagofie lamolemole curl.

Faʻafefea ona fai se lūlū faʻasolo

Vertical chemistry e mafai ona faia i le fale, e ui lava, o le mea moni, e sili le faʻafesoʻotaʻi o se tufuga agavaa. Ae afai o loʻo e mautinoa e mafai ona e tapeina oe lava, ona tatau lea ona e agaʻi i le faʻatulagaga, i le saunia o mea talafeagai:

  • se seti o le fiva pale
  • fulufulu lauulu tomai faapitoa,
  • totigilima ma se pulou palasitika.

Ae le i amataina le faiga e tatau ona e faia se suʻega mo le afaina o le mataʻutia. Afai e leai se aʻafia teteʻe mai, ona e faʻaauau lea i le faiga curling.

  1. I le amataga, fufulu lou lauulu ma patipati lou lauulu i se solo.
  2. Faaaoga kulimi suauu i le paʻu i luga o le laulu atoa.
  3. Vaelua lauulu i tutusa tutusa ma faʻapipiʻi se losi faʻapitoa i ia taʻitasi.
  4. Ona amata loa lea ole faʻasologa ole afifiina o manoa i luga o maso. O le faʻasolosolo e tatau ona amata mai le pito i tua o le ulu. Faatasi ai ma le faʻavae a luga o le tino, o manoa ua afaina mai amata i aʻa.
  5. Ona faʻaaoga lea o le vailaʻau, tuʻu le pulou palasitika i luga o lou ulu ma tu mo le faʻatulagaina taimi.
  6. Ona faʻaaoga lea o se mea e faʻaaogaina e manaʻomia ona teu i luga o le lauulu mo le 5 minute ma fufulu i le vai e aunoa ma le faʻaaogaina o le laupepa.
  7. I le maea ai o togafitiga uma, aveese le pepese ma faʻamago le auli e aunoa ma selu.

O le mea e sili ona taua ile faʻataʻamilomilo curling ala ole lelei ole tuʻufaʻatasiga sa faʻaaogaina. Aua afai e soona ulavale, ona mafai lea ona matua faʻaleagaina le fausaga o lou lauulu. O lea la, e leai se mea e manaʻomia e sefe ai le vailaʻau curlers ma e sili atu le filifilia o oloa ma se agamalu aafiaga.

Taualumaga tau

O lenei taualumaga e fai si umi o le taimi, ma e mafai ona tele ni itula. Ole tau ole perm e faalagolago ile umi ma le mafiafia ole lauulu, faʻapea foi ile fausaga na faʻaaoga ma le tomai ole matai. O le mea lea, o le tau e mafai ona suia mai 3000 i le 5000 rubles pe sili atu.

Ioe, e mafai ona sefe tele pe a fai e te galu i le fale. Ae o oloa faapolofesa o le a taugata foi, ae o le perming hair e le aoga le sefe, aua e le gata o latou foliga, ae o la latou fausaga e faʻalagolago i ai.

Lauulu Tausiga Ina ua mavae Vertical Curling

O lenei taualumaga e fai si umi o le taimi, ma e mafai ona tele ni itula. Ole tau ole perm e faalagolago ile umi ma le mafiafia ole lauulu, faʻapea foi ile fausaga na faʻaaoga ma le tomai ole matai. O le mea lea, o le tau e mafai ona eseese mai 3,000 i 5,000 rubles pe sili atu.

Ioe, e mafai ona e faʻaaluina se mea laʻititi pe a e faia le galu i le fale. Ae o oloa faapolofesa o le a taugata foi, ae o le perming hair e le aoga le sefe, aua e le gata o latou foliga, ae o la latou fausaga e faʻalagolago i ai.

O le a le uiga ese o lauulu lauulu curling?

Ole ituaiga chemistry e eseʻese mai isi ituaiga e ala ile metotia o afifi. Le faamaapeina e faia faʻataʻatitia. Mo lenei, faʻapitoa faʻapitoa bobbins po curlers ua faʻaaogaina. O le lautele o le curls mafai ona eseese. Filifili le tele o curls tusa ai ma le umi o le lauulu, o latou fausaga, foliga foliga.

E i ai le tele o ituaiga o le faʻatuatoa curling. E eseese i le ituaiga o faʻaaoga:

  • acidic
  • oona
  • ola,
  • siliki
  • lipini porotini.

Afai o lau faʻamoemoe o le fatuina o ufiufi mafiafia mo se taimi umi, ona filifili lea ole acid chemistry. O na meaola o le a tumau i le ono masina. Ae o vailaʻau acid e le talafeagai mo lauulu manifinifi. Tagata e ona "suavai" lauulu e sili atu talafeagai alkaline galu faʻamalosi. Afai o lau lauulu e faʻaleagaina pe faʻaleagaina pe a uma le pipiʻi poʻo isi faʻafitauli tau le gaosia, filifili mo malamalama mama le faʻaaogaina o sauniuniga malu. Mo se faʻataʻitaʻiga, silika sulu faʻataʻamilomilo e le gata e faʻatagaina oe e faia ni mea faʻataʻatitia faʻataʻatitia lalagaina, ae ia toe faʻafoʻiina foʻi le mea ua leaga ai lauulu. Ole agamalu vaivai e le solia ai le fausaga ole laulu, e le mafai ona faapea e uiga ile galu poo le acid. Ae o le aafiaga pe a maeʻa le malamalama chemistry e itiiti ifo le umi (mai le 4 vaiaso, fuafua i le umi ma le fausaga o le laulu).

Faʻamanuiaga o lauulu faʻapipiʻi laulu

E faʻapitoa ona maua ni faʻamanuiaga faʻapitoa o kemisi o lauulu, faʻafetai ia ua mauaina le lauiloa tele i teine ​​ma fafine o vaʻaiga eseese. I totonu o itu taua e taua le faʻalauiloa:

  • i le fausiaina o ni mea taugofie foliga e sili ona manaia ma lelei,
  • le lava le manaʻoga mo aso taʻitasi ma, e tusa ai, faʻasaoina lou taimi,
  • sikuea faʻataʻamilomilo matagofie faʻavaʻai le mata, faʻamamafaina ona foliga,
  • saunia se 'aʻafiaga tumau (fuafua i le faʻavae),
  • lauulu e sili ona usitai
  • curls faia le lauulu sili voluminous,
  • ua fausia le aʻafiaga o le faʻamago lauulu, e taua mo teine ​​e iai laʻau uila,
  • aveʻesea le manaʻomia mo le masani ai o le susulu,
  • E mafai ona matagi manoa o le toetoe lava le umi.

E taua le filifilia o le mea sao e fuafua i le tulaga o le laulu i lea taimi. E sili le faʻatuatuaina o le filifiliga i se polofesa poto. Vertical chemistry o se faigofie faigofie taualumaga. Afai e te filifilia le sao saʻo ma lapoa o le tale vivini, o le a mafai ona e faia se mea e fai e oe lava ile fale.

Vailaau koleti mo lauulu pupuu

O le laugatasi afifi metotia e talafeagai mo pupuu 'oti laulu. Na o le pau le mea e ese ai, o lauulu ia e le ufiufi le tautaliga. Ua loka puʻupuʻu puʻupuʻu i luga o sikaili luga o le a le manuia.

O faʻataʻavale faʻapipiʻi e foliga lelei i luga o pipi e pei o le bob poʻo le bob masani. Polofesa te le fautuaina le faia o lenei kemisi i luga o le asymmetric haircuts. E ese mai ai i le lauulu puʻupuʻu ma faʻaʻulu foliga. E mafai ona laei i faʻataʻu vela ma se lurus poʻo se vaevaega. Tusa lava poo le a lau lauulu e te i ai, e fautuaina e filifili bobbins po curlers o laiti lapoa mo lauulu pupuu.

Vertical Chemistry mo Masini Laitiiti

Lenei o se tasi o sili ona manuia ituaiga o perm mo feʻau umi. Vailaau saʻo foliga sili i luga o se sikuea sikuea faʻasolosolo foliga. O i latou e ofuina se lauulu suti spiral chemistry (o se tasi o ituaiga o faʻamalū). Medium-size spiral curls o le a fatuina le tele o le voluma ma faʻaopopo se faʻaalu i lau foliga.

Vertical Chemistry mo Fulufulu Lulu

O manoa uumi e sili atu ona faigata i le matagi i faʻataʻamilosaga curlers. Ona o le umi o le lauulu, o le curling taimi faateleina. Talu ona aveina manifinifi aveina mo afifi, le faiga atoa mafai ona sili atu nai lo 4 itula. Ae naʻo le faʻafitauli lea pe a manaʻomia le taulaga o le lalelei. O le mea ua tupu, o le a avea oe ma le pule o fusi "fufusi" fufusi o le a faʻafiafiaina oe ma tosina mai le mafaufau o isi mo le isi masina.

Afai o le lauulu uma e uumi, e mafai ona e faia ni faʻataʻatitia lapoa naʻo pito i lalo ole laina. O le vaega lona lua le faia muamua lea o se lauulu vavaeina, ma le chemistry mo le umi atoa o manoa. O le filifiliga o oe, ae o nei filifiliga e lua e sili ona manuia mo tagata e ana le umi "mane". E taua le mafaufauina e faigata tele le faia o nei kemisi i luga o lauulu umi lava oe. O le mea lea, e sili atu le faʻatuatuaina o lenei galuega i se polofesa pe fesili i lau uo e fesoasoani.

Mai lona lava mamafa, o ufiufi i uumi uumi e vave faʻasaʻo vave, aemaise pe a fai o se suavai vaivai faaaogaina. O le mea lea, e lē tatau ona faʻamauina i latou e ona se fulufulu mafiafia lauulu malulu pe a maʻimau pe a maeʻa.

Luga o le galu - tau

Ole tau e faʻalagolago i le tulaga o le fale seleni, o le tomai faʻapitoa o le matai, le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina, le umi ma le maualuga o le laulu. O le mea lea, i mataupu taʻitasi, o le tau saʻo e fuafua taʻitasi. Tau mo tisaini tutotonu mo lauulu 'oti amata amata mai 1,000 rubles pe sili atu. Le tau o se tali tutusa mo lauulu-umi lauulu eseese mai le 2,000 rubles. I se faiga e pei o faʻataʻatitia tioata mo lauulu umi, o le tau e sili atu maualuga - umi uʻamea e manuʻa mo se taimi umi lava ma latou manaʻomia se tele tele o vailaʻau tuʻufaʻatasiga. O le e ona ni fusi uʻumi o le a tatau ona faʻaalu ai le itiiti ifo i le 5,000 rubles e fatu ai le aulelei o faʻataʻamilosaga i luga atoa o le laulu. Chemistry i le lotoifale (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e matagi naʻo pito) o le a taugofie tele.

Matuu lauulu lauulu - iloiloga

Ina ia faʻafaigofie mo oe ona faia se faʻaiuga, vaʻai i iloiloga a teineiti na faia lenei pemita.

Ekaterina, 32 tausaga

Na masani ona faia le kemisi. Pau lava le mea e le tusa ai o le tuʻufaʻatasiga. Na faamamago lona laulu. Ma leai ni ufimata fesoasoani. Ina ua ou siitia, sa amata ona ou alu i se isi matai. Na ia fautua atu i se agaga malu. A uma ona faʻaaoga, o le curls foliga tutusa lava, ae o le laulu e leʻo mago. Le mafai ona ou fai atu pe o le aafiaga o le a tumau umi pe a uma le masani tioata kemisi (na o le 2 masina ua mavae). Peitai o lauulu e lagona lelei sili mautinoa. O lea la, afai e te filifili e fai se pemita, ia mautinoa e filifili se sauniuniga malu.

Eugene, 37 tausaga le matua

Sa ia faia le vaneina masani mo lauulu umi. O le mea na tupu, ioe, sa matua faʻateia lava. Chic curls mai aʻa e oʻo i pito. I lenei tulaga, o le lauulu e le fulufulua, curls pepelo pepelo, aua le le mautonu. Na pau lava le mea e leaga ai o le aoga o matagofie matagofie curls o puupuu umi. Sa uumi lauulu mo le tusa o le 2.5 masina i loʻu laulu.

Karina, 26 tausaga

O loʻu laulu e laʻititi mai le natura: laʻititi lulu, e tutusa ma mea na maua mai pe a uma ona faʻataʻatitia lemu. Ae galue faʻaletonu. O le mea lea, ou te faia le kemisi ma faʻamalosi tino bbbins e faasaʻo lauulu. Ou te faʻaaogaina vailaʻau e le faʻatamaia ai. Ou te faia i le fale apa, ou te le mafai ona filifili ia te aʻu lava. O taimi uma lava, e tuʻua ai i le mea faʻapitoa, ou te malie i le iʻuga. Soo se tasi e i ai ulavale curls e ala i le natura, ou te fautua atu faʻatusa gaosi. E sili atu le lelei lea nai lo le faʻatuina o ni mama i le uʻamea i aso uma.