Mataupu

Lauulu mo le Tausaga Fou 2019

Ua latalata tele aso malolo o le Tausaga Fou, ma ua toʻatele ua amata ona mafaufau e uiga i le faʻamanatuina o le Tausaga Fou!

Atonu ua uma ona e filifili i le lanu ma le filifiliga o lavalava, ae faʻafefea ona e teuteuina lou laulu ina ia matagofie uma le laulu e faia ma matagofie - o le ae aʻoaʻo mai lenei aoina ata!

Na e fiafia i ai? Faasoa atu tala i au uo! :)

Fulufulu mo le Tausaga Fou mo lauulu pupuu

I sina taimi puʻupuʻu, e le mafai ona e savali solo. O se tasi o filifiliga sili ona manuia o le fausiaina o pupuni curls poʻo le faia o se vailiʻau se laʻei tuai, mo se faʻataʻitaʻiga, galu fafati i le sitaili o le 20s, faʻamanuiaga curls, o se faʻaputuga maualuga, o se galu ae le o le pa. E le gata i lea, o le faʻatusa sitaili o se tasi o sili ona lauiloa, e le gata i teuga o le fale, ma pe a fatuina se faʻafiafiaga foliga.

Afai o le ofu saunia mo le Tausaga Fou 2019 e le faʻatagaina nei faʻataʻitaʻiga, teuteu lou laulu i se mea moni uliuli, e le vaʻaia poʻo isi mea faʻapipiʻi. O se tele o filifili, selu, le masani ai lauulu ulu o loʻo i le faiga masani. Mautinoa o mea teuteu e fetaui ma le lanu o le ofu o le Tausaga Fou pe filifili le teuteuga o 'oa lautele ma lanu apamemea.

Fulufulu mo le Tausaga Fou i luga o lauulu feololo

Ua amata nei ona amata folauga fou iinei. E vave tele ona fai ni sitaili faigata ma uluaʻi lalagaina, ae mafai ona faʻataʻitaʻia le faʻataʻitaʻi o ituaiga eseese, milo ma fusi. O nei laei uma ua i ai nei i le masani, o lau sini o le avatua lea ia i latou le bohemian malologa, ae le o le faʻasaina o se sulu faʻapipiʻi fusi.

Afai e le ese lau laulu i faʻaosofia faʻanatura, aʻo le i faia le aso malolo fufulu ai i laʻua i le afiafi ma faʻanana ni nai fulufulu Farani. I le taeao o le ae mauaina se aofaiga lelei ma galu faalenatura, ia e mafai ona e vaʻaia vaʻaia mafiafia o le laulu.

Mo le Tausaga Fou 2019, minimalist style ata ma faigofie sitaili o le a talafeagai. Ofu manifinifi o faigofie tipi, lauulu toso i tua ma vali ma manino manino - o nei o le vaega o le atoatoa Tausaga Tausaga aufana. Aua le faia mea faigata lauulu: naʻo le selu lou lauulu i tua ma faʻapipiʻi ma se pea lau laʻititi e le vaʻaia poʻo le faautauta.

Matou te fautua ia oe ia faia ni lapoa lapopoa mo sili tagata faʻamafanafana tagata, ma o se faʻaopopoga filifili se tamai pulou po o le itiiti ifo i le sili ona matagofie teuga.

Fiafia faufautua fautuaina i latou e leai se taimi e faia ai se mea ma faamalieina i galu faalenatura, ua fai sina faaleleia atili ai o latou foliga ma ave le tele i aʻa. O se itu itu o le a aumaia le lauulu i lona lelei.

Fulufulu mo le Tausaga Fou i luga o lauulu umi

E le masalomia, o tuʻaiga eseese ma lauulu ma le lalagaina o elemene o le a oʻo mai i le mea muamua. Liliu le miti, aua e te le maofa i se tasi ma le Farani scythe. O lugala atoa, lauulu laupepa e lalagaina i luga o le catwalk, latou te fesoʻotaʻi le tele o fili i le tasi.

Lauulu laʻititi ile laei. Fake bangs, maualuga bunches, babette, lamolemole galugofie ua lauiloa i lenei tausaga, ae mo a latou faʻatinoga manaʻomia tele tomai. Ma e aoga le mafaufau muamua, pe faʻapefea ona talafeagai ia laʻau lauulu o le a vaʻaia i se autalavou pati tuuto i le Tausaga Fou 2019.

Curls tafe i luga o tauau e taliaina, ae na o pe a e faʻaopopoina i latou ma mea moni sapalai. Aua le faʻataʻamilomilo uʻamea laiti - i luga o le lauulu uumi lenei foliga le talafeagai.

Ui i lea, o le galo galo e toe foi mai i foliga. Fatu ni lauulu faaopoopo i le fesoasoani mai o tamai alualu loka mai le aa. O le isi filifiliga o le faʻaaoga lea o se gofreshka, amata mai le ogatotonu o le lauulu i le uumi, ma fai se tamaʻi pulu i le aʻa. O ia lauulu e mafai ona faʻamalolo pe aoina i se fusi, o le moʻaiga poʻo sina teisi laʻititi faʻaletagata.

Sa fautuaina e le au atamamai le tele o laʻei ma sitaili filifiliga mo le New 2019 tausaga, ma i totonu o fofo masani o loʻo iai ni faʻafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu lalagaina o laupepa ma loka sese sese o aso nei. Taʻitaʻia e le mafaufau masani, matou fautuaga ma a oe lava filifiliga, filifili le laulu e fetaui ma le laʻau ma faʻamamafa ou malosiʻaga. Se ulugalii o loʻo teuteu le laʻau faʻataʻoto i le faʻata - ma i le Vaeluaga o le Tausaga Fou o le a e ufitia uma malo faʻaaloalogia ma lou lalelei.

E uiga i mananaia lalelei: lalagaina lauulu foliga

O Scythe sa masani ona masani i taimi uma ma na te leʻi tuulafoaia se isi. O le lelei o lenei tu masani lauulu laei e taofiofia ma masani. Ae ui i lea, o lenei laulu 'ulu e mafai ona fesuisuiai ona o le tomai ma mafaufau faʻaalia o lau tagata faʻaulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maʻa faʻafefeteina e mafai ona faʻalauteleina laititi i luga o le taʻele ma faʻaleagaina i lalo.

Lauulu lalagaina - matagofie, femininai ma aulelei

Latalata i le foliga, e mafai ona faia lemu framing curls. A voluma e mafai ona fausia i aʻa o laulu.

E mafai ona teuteuina le lalagaina i uʻamea mimilo, faapea foi ma soo se ituaiga o mea teuteu elemene:

  • Studs ma rhinestones,
  • Valivali lipine
  • Mani filo.

E mafai ona fili le fili i le ulu ma teuteuina. E i ai se numera tele o filifiliga mo lauulu i luga o le fili: mai le masani spikelet e oʻo i le sili ona lavelave foliga lauulu foliga ma lalagaina elemene. O lenei hairstyle e matagofie ma manaia.

E uiga i le moni Kerisimasi lauulu mo lauulu lauulu

Tagata e ona lauulu lauulu e mafai ona faʻaaoga lelei le fautuaga a stylists oe ofoina atu le filifiliga o le maualuga "ponytail" lauulu. Curls mafai ona tuʻituʻo lemu ma avatu ia i latou malie malie. O le siʻusiʻu e mafai ona teuteuina i le uila teuteu, lea e mafai ona faʻatasia ma tafe ai curls - curls.

Maualuga ponytail, sili ona lelei mo lauulu lauulu

Afai e manaʻo i ai, o le siʻusiʻu e mafai ona tuʻu i lalo ma faia i ona itu, ma faʻaosofia ai le faʻanoanoa o lauulu umi. Faʻalagolago i le foliga o le mata, e mafai ona e faia se selu lamolemole i tua, pe tuʻua le voluma i aʻa. Faatasi ai ma lena ituaiga lauulu oe o le a le mafai ona teteeina!

E uiga i matagofie sikaili mo ogaoga mea tutupu

Lauulu laulu lalelei ma laʻau faʻatupuina se lagona faʻafiafiaina faapitoa. E matagofie i taimi uma, matagofie ma lalelei. E umi lauulu saʻo e mafai ona suia e ala ile fatuina o galu vaivai. I aa, o lauulu e mafai ona vaeluaina i se vavaega, ma i itu o afifi i le pito i luga, ma maua ai le aofaʻi.

Curls e talafeagai i taimi uma

E mafai ona e faʻaogaina ni laupepa le vaʻaia e vaʻaia le lauulu, ae teuteu le laulu i se selu tele lapoʻa faʻafilifili poʻo se lauulu laʻau susulu. Le vaega lona lua o lenei sitaili aofia ai se itu valavala itu ma se lautele lautele i foliga. I le pito i tua, o le laulu e mafai ona laʻititi aʻe i luga e faʻaoga i le mousse poʻo le fulufulu mata. O le tele o curls mai le lauulu, taulai atu i luga o le tasi tauau, foliga matagofie. O lenei hairstyle o le a avea oe ma sili ona lalelei i soʻo se kamupani!

E uiga ile maualuga lauulu mo le Tausaga Fou 2018

O le maualuga o le lalelei lauulu o se tamaʻitaʻi e teuteuina lelei, o le a le tuʻulafoaʻi ai se tasi. O maualuga maualuga e masani ona talafeagai ma talafeagai. Ae peitai, e aoga le faʻaopopoina o ituaiga i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fusipaʻu e mafai ona faia i taʻimua mimilo. E mafai ona faʻataʻatia ese mai le lalagaina o loʻo tufatufa tutusa. Muamua e tatau ona e faia se maualuga maualuga i luga o le pale, ona mafai lea ona e faʻaalia mafaufauga ma tuuina atu lenei saʻo le laʻei lauulu laʻititi sina faʻatauvaʻa, fiafia ma faʻafiafiaina.

Luga lauulu laʻititi foliga lelei

O le mea moni, e mafai ona faʻataʻamilo lou lauulu i le pito i lalo o le siusiu, teuteu le "fesuiaʻiina" i le laʻau susulu poʻo fulufulu lanu. Oe mafai foi ona fauina le aofaʻi ma se faʻaseʻe, ma siosiomia teisi i se curly curl. E masani lava talafeagai ma matagofie laʻei fulufulu mamoe. O le maualuga o laulu foliga mafai ona suia lona tagata e faʻaopopo ma faʻaopopoina se lagona faʻafiafiaina e le gata ia te ia, ae i tagata uma o siomia o ia.

E uiga i modes "nifo"

Lenei ole matua uiga ese ma taʻalo, toetoe lava ole laulu o tamaiti. E fausiaina e lua volumetric simetrical polo tu simetrically i itu o le ulu. E pei o laʻau lauulu maualuga e tasi, e mafai ona e faia nifo mai le tele o fili, mai mimilo mimilo. Fantasy o le a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona sili le teuteuina o lenei laʻasaga uiga ese. Uma vali lanu ma vali lauulu, o lanu eseese vavae lalagaina i nifo o le a faaaogaina.

O pulou o fulufulu o le a faia ai lou tafaoga fiafia

E le manaʻomia le faʻaaogaina o lauulu uma. E mafai ona e faia ni fusifusi laiti, ma faʻamavae le laulu laʻau i tua. E mafai ona tauʻai tutusa ma saʻo. O lenei sitaili o le a avea ai oe faʻatamaitiiti ma taʻutaʻua ma manaʻomia.

E uiga i le susulu i luga o lauulu: o le sili ona fou Tausaga o le laulu teuteu

Sequin, flakes, paolo le kiona ma isi! Pau a o se mea ofoofogia ma sili ona manaʻomia teuteu mo le laulu o le Tausaga Fou. Afai e leai sau taimi, afai e faigata ia te oe ona fausiaina se laei lalelei o oe, ona susulu atu lea o moli i lou fesoasoani.

O laulu i luga o le lauulu o se ofu laʻei ma e matua fiafia lava

E tele filifiliga mo le faʻaogaina o lenei mea teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai na e faʻasusuina mama lauulu ile gaosiga ole kiona. E avatu ai le ata i lou ata. Spangles e mafai ona teuteu le vavaeina. Ma e mafai ona sui le lanu. Sequins o le a vaʻaia fiafia i lona laulu malulu. "Horns" o le a avea foi ma sili ona teteeina ona o le fetaulaiga o tutusa teuteuga elemene i latou. Sequins e manatu moni lava o le sili Tausaga Fou ma sili ona talafeagai teuteuga, a aunoa ma lea leai se Tausaga Fou Tausaga e le mafaufauina.

Lelei lauulu sili mo le uumi lauulu mo le Tausaga Fou

I luma o le sili ajaibina ma faʻamalu aso malolo, itiiti ma itiiti taimi o totoe. Ua oʻo i le taimi e amata ai ona mafaufau i lau ata i mea laiti. Ma o se tasi o itu taua o lau aniani, o le mea moni, o le fulufulu mata. O se aso faʻamanatu ma le aiga, o le pati faʻatasi ma uo, pati faʻapitoa, pati pisa - matou te le iloa le mea e te manaʻo ai, ae matou te fiafia fesoasoani ia te oe e avea ma sili ona matagofie i soʻo se faʻamanatuga.

Alofa fua

O fusi ua leva na taʻutaʻua ai ona ua fai faʻatasi ma faʻamamalu. O lenei fusi e mafai ona fai uma i tua o le ulu ma i itu.

  • Fufulu lau lauulu i le laupepa ma faʻamago maeʻa faʻaoga le pulumu lapotopoto e faʻaopopo le voluma.
  • Tatou fausia vavae malamalama ma uʻamea curling.
  • Matou te tuuina atu le faʻavae i luga o aʻa.
  • Matou te ea i luga taʻamilosaga, tuu i le tulaga o matasele ma nonoa i latou le vaaia.
  • Le lomiga mulimuli e sosolo tele i varnish.

Hollywood galu

Faatasi ai ma lenei lauulu, o le a e lagona e pei o se super diva, ma o ai na te iloa, masalo o le po nei e te feiloaʻi ai ma lou delirium Pete.

  1. Salu lemu lauulu uma.
  2. Fai se vaeluaga i se tasi o itu.
  3. Amata tatou te taoto i paʻu o manoa, ona paʻu ai lea o le galu.
  4. Ave se tamai loka o lauulu ma uu i le uʻamea, latalata i aʻa. Le isi, liliu le uʻamea i lalo ina ia lauulu siosiomia ma toso i lalo.
  5. Faamaumau le iuga curl ma se kilipa.
  6. A maeʻa ona faʻataʻavaleina uma, soloia le lauulu ma savali faʻatasi ma se selu.
  7. Tuu atu i lauulu lauulu foliga le manaʻo.
  8. Faafou mea uma ma varnish.

E foliga mai o laei sili ona masani i aso uma, ae leai - i latou e filifilia ai le a maua lelei atoatoa vaʻaia foliga seia oʻo i le taeao.

  • Faʻaaoga le susu e faʻasaʻo ai ma savali i le umi atoa ma se uʻamea.
  • I le fatuina o laina saʻo atoatoa. Faaputuputu uʻu i tua o lou ulu.
  • Ina ia faʻaopopo foliga teuteu matagofie, faʻaopopo se teuteuga teuteu, pei o se pulou teuteu.

Faiga Eleni

O lenei sitaili o le a le taumate faʻaopopo mea lilo i lau foliga.

  • Matou te manaʻomia se teuteuga teuteu.
  • Savalivali atoa lou lauulu i se selu.
  • Tuu le lipine i tua o le ulu.
  • Amata mai le tua, tuʻu ma le faaeteete uʻu i lalo ole ofuvae.
  • Le isi, aveʻese le curls itu.
  • Mo le faʻamoemoeina, o le a tatou faʻaaoga aitalafu, ma mai luga o le a tatou o atu i luga o le varnish.

Ofu tulimanu afifi

E te leʻi vaʻai muamua i se mea faapena.

  • Tuu se loka mai le taliga i le malumalu, aveese lau toega na totoe i se pupuʻu puupuu.
  • Ave se tamai loka o le siusiu ma liʻo faataamilo i le pito.
  • Vaila mālie ma le varnis ma faʻalelei i se lauulu.
  • Muamua, matou te tuʻuina uila i le tasi itu, ae o le isi itu.
  • O lea na tatou taai loa i luga le iʻu atoa.
  • Matou te selu le filo faataamilo i le foliga ma vaeluaina i le lua (lapopoa ma laiti).
  • Matou te afifiina se faatautau lapoʻa i luga o le utupoto ma faʻapipiʻi i se lauulu.
  • Matou te uuina le lua mama i le isi itu ma faʻalelei ia ma le le vaaia.

O lenei foliga o le a le mafai ona alu i fafo atu o sitaili.

  1. Faʻaaogaina se uʻamea, matou te fausiaina loka loka o eseʻesega.
  2. Mo tamaitai laʻulu uumi, o loʻo fautuaina oe e stylists e tui i lou ulu le mea na mafai ona fai.

Fulufulu pusi

Afai o oe o se agamalu natura, o lenei laei lauulu lauulu e fetaui mo oe.

  • Matou te selu le lauulu ma vaevaeina i latou i le 2 tutusa vaega.
  • Mai le afa afa lalagaina malamalama malamalama.
  • Tatou togi le agavale agavale i luga o le itu taumatau ma fai le pito i luga o le fulufulu.
  • Tatou te lafoina le taumatau i le itu tauagavale ma faʻasaʻo ma se tasi e le vaʻaia.

O le a le teine ​​e le o miti e pei o se purinisese?

  • Fausia fulufulu lauulu ile uʻamea.
  • Filifili se vaeluaina tuusaʻo.
  • Na o luga o taliga, tatou te vavaeeseina ai ni manoa se lua ma lalagaina togi malamalama.
  • Tatou taitaiina taumatau taumatau i le tauagavale agavale, ma le agavale i le taumatau. O pito e faʻasaʻoina ma le le vaʻaia.

Styling itu

O lenei ata o le a manatuaina e tagata uma mo se taimi umi.

  1. Matou te mimiloina manoa ma le fusi. Curls e tatau ona faia faʻalenatura, o lea faʻasaʻo latou laʻititi.
  2. I le tasi itu, selu le lauulu i aʻa ma faʻamautu ma varnish.
  3. I le isi itu, vavae ese loka ma tuʻu i le isi itu ma ia fusifusi ma seisi e le vaʻaia. Faʻamalosia le faʻaumaina ata ma mausse.

“O le mea o le pulou”

Soʻo se ata e mafai ona teuteuina i sina leo. A o le a? - oe filifili!

  • Matou selu le lauulu ma vilivili pito ia teisi.
  • Vavaeese 2 manoa e latalata i taliga.
  • Matou te faʻamauina ia uʻamea faʻapipiʻi i fusi faʻamau ma faʻamau loka ma se laulu fuluʻi mafolafola poʻo bros.

Fusi maulelei

Fausiaina o se auala faapena, o le lauulu o le a tumau i se malamalama sloppy tulaga, lea o le a le masalomia teuteuina oe. Ia faaeteete ma mafaufau loloto e ala i lau ata:

  1. Afai ei ai lou lauulu saʻo, ona faʻaʻumiʻesea lea, ma uaʻi atu i mea masani.
  2. Faʻaaoga se lipine e fetaui lelei ma lau foliga. Tuu i luga o lou ulu. Laʻitiiti le laulu.

Lua ato

O lenei sitaili iloga le manaia lou foliga.

  • Selu ma vaevae le lauulu i se itu vavaeeseina.
  • Uʻamea ae leʻo le tele o le curl pito.
  • Matou te vaeluaina le lauulu faalava ile lua itu. Tatou tago le pito i luga ma se kilipa.
  • Nonoa le pito i lalo ile fusi.
  • Matou te tuʻuina i lalo le paʻu ole 'aʻai i lalo ifo o le ogatotonu o le siusiu.
  • Matou te selu le pito ile selu.
  • Tatou mimilo le faaputuga i le faaseʻe ma nonoa i lauulu ma fulufulu.
  • Na matou soloia le lauulu i le pito i luga ma toe fai le taualumaga (6.7).
  • Matou te veleina le lauulu i se styler.

Lauulu aufana

O se aoga faʻailo o le a tuʻu 'eseina oe mai le motu o tagata.

  1. Salu lou lauulu mama.
  2. Fai se solofanua maualuga. A oʻo lelei ile pasi atu, ia mautinoa o le pito ole fusi e tumau i luma i lalo ole lauulu.
  3. Vaevae le iʻuga maua i ni vaega. Faʻaaoga le toe vaega o totoe o le siusiu ma nonoa faʻapipiʻi.

Pei o le Disney Princess

O lenei ata o le a tumau ai lou matagofie faʻalelei foliga agaʻi i le afiafi.

  • E manaʻomia le faʻataʻuina o le pito i luga o le lauulu i le uila.
  • Sosoʻo mai, faʻamau le au malosi mai itu tutusa ma tutuʻi i mea e le o vaaia i tua.
  • Ona ave lea o le filo teisi teisi ma toe fai le parakalafa muamua.
  • A maeʻa le 3 i le 4 toe fai, faʻapipiʻi le laulu lauulu ma varnish.

E le tatau ona tamoe i le teineulu e faʻaofo tagata uma ma lona laulu. I le faʻataʻitaʻia o se tasi o fulufulu ua faʻaalia, o le a le mafai ona ave ese ou mata ma oe.

Vitio lesona