Lauiloa

Lalaga 'ie faʻatautau ma lipine

O lo oi ai se manatu o se fili o se lauulu manaia, le tuai ma sili ona leoleoina o loʻo ofuina e se fafine e le lava le mafaufau. O lea faaupuga o se faʻamaoni atoatoa. Lava le fausiaina faʻamatalaina ma sina mafaufau, a o le taʻutaʻua fili fili ua liua i se moni galuega o faatufugaga, o se ituaiga o lauulu laʻei.

Ma le isi, i le tele o tulaga, e fausia ai se mea taulimaina, leai ni mea faʻapitoa faʻalauteleina masini ma mea e manaʻomia. Ua vaapiapi pe lautele lipine.

Filifiliga filifiliga filifiliga lalaga

E tele naua le tele o lalaga lalaga o lalaga lalaga. E tofu lava ma le uiga ese o le matagofie ma le matagofie. O filifiliga sili ona lauiloa o Spikelets, Tartlets ma 3D braids. Mafaufau i se tasi o ituaiga lalagaina - spikelet. O le faigofie lea o le lalagaina metotia. Soo se tasi e faigofie ona puleaina.

O le mea muamua e tatau ona fai, o le faʻaogaina o se mea e teuteu ai lauulu E mafai ona e faʻaoga le varnish, moli moli poʻo se gel. Le isi, e tatau ona e filifilia se tamai loka i le aa vaega ma vaevaeina i ni vaega se tolu. Aua le faanatinatia. O manoa e tatau ona manifinifi. I lenei tulaga, o le laulu lauulu o le a sili atu ona manaia ma maaleale.

O le lalagaina o mataupu faavae e faʻavae i luga o le sopoia o le itu taumatau ma le itu tauagavale. I le isi taʻamilosaga, e tatau ona puʻeina le pito i lalo o le lauulu ma lalagaina i totonu o le taliga i le lumanaʻi i le sao e mafai ai.

Le malosi o sea ituaiga lauulu

E tele ituaiga pigtails ua mauaina le lauiloa e lei leva talu ai. I le amataga o le luasefulu muamua seneturi na manatu i latou o se toega o tausaga ua mavae. Ae o le sitaili o se mea le masani ai, e faigata ona valoia.

E i ai ni faʻamanuiaga faʻailo ma lipine:

  • o lenei, e aunoa ma le masalosalo, o se lautele lauulu lauulu, o le a talafeagai mo soʻo se mea na tupu (e le gata mo le savaliga ma se uo ma mo se pisinisi pisinisi talafeagai),
  • o le fulufulu e mafai ona tumau i ni aso, ma i nisi tulaga i le vaiaso atoa (o se lipine faʻaopopo i le fili i le malosi),
  • e tele togafiti ma togafiti e faʻatagaina ai oe e lalagaina le lipine i se fili.
  • o le fulufulu laei tutusa lona foliga e tusa lava pe oʻo i le ulu ulu,
  • se lalaga ma se lipine o se auala sili lea e maofa ai isi i lau tomai.

E le mafai ona faʻatupuina lalaga faʻaputuga ma lipine. O le mea lea, o le a le o se mea e sili ai le faʻamasani atili i le auala o le lalagaina latou. O lea poto o le a fesoasoani e nofo ai i foliga ma foliga atoatoa i lalo o soo se tulaga.

Taua mea laiti ma mea talafeagai talafeagai

Uma mea taua tatau ona saunia muamua, a o lei amataina le lalagaina gaioiga. I lenei tulaga, e leai se mea e faalavelave mai le sili ona taua - mai le lalagaina o lalaga matagofie.

  • lipine - e tatau ona fai sina umi nai lo le lauulu lava ia,
  • gaosi oloa
  • se seti selu (o le ae manaʻomia se lapoʻa ma se fulufulu vaivai ma se manifinifi e seasea nifo ma se pito maʻai),
  • nonoa ofuvae - o le a e manaʻomia uma manifinifi ma mafiafia (o ituaiga taʻitasi e tatau ona i ai ni fasi fasi),
  • isi mea (atonu o le mea lea: togafiti faʻapitoa, paa, le maitauina, toto, ma isi).

Faʻatau mea uma o loʻo i luga e le lavea le paketi. E maualalo le tau o nei mea. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻaaoga e fausia ai isi lauulu laʻei.

Vailaau tolu-filo mamanu lalaga

O le fesili ua tulaʻi mai: "Faʻafefea ona lalagaina o se lipine i totonu o se fili?". O nai taimi muamua lalagaina atonu e le aoga. Aua neʻi e ita aua o lenei, e tatau ona e faʻaauau ma le toʻafilemu le mea na e amataina. O le a sili ona faigata i mataupu pe a fai e se fafine le fulufulu luga o lona laulu. E sili le koleni i se uo teine ​​poʻo (e sili atu) i luga o se maninquin.

A maeʻa ni taumafaiga lelei, o le a faigofie tele le toe fai o lenei mea i luga o lou ulu. O lenei metotia lalaga lalagaina e faigofie tele, e mafai ona puleaina i se taimi puʻupuʻu ma le tele o taumafaiga. O le mea taua o loʻo i ai le manaʻoga e faia!

  1. O le tulafono muamua o soʻo se lauulu o lauulu e mama. O le mea lea, ao le i amataina ona fatuina se sili taulima, e tatau ona e fufuluina atoa lou ulu ma selu ia manoa.
  2. Ona vaeluaina lea o lauulu uma ile tolu tutusa vaega. O le ogatotonu ogatotonu e tatau ona nonoa ma se lipine.
  3. Sosoʻo mai, o le unta muamua e faʻapipiʻi i le lona lua (e tupu mai le tauagavale i le taumatau), faʻamau i lalo o le lipine ma faʻauʻu le lona tolu. Ona uuina lea o le lipine i lalo o le ogatotonu tutotonu ma tui i le va o le lua ma le tolu laina. E alu pea le lalagaina e tusa ma le faʻamatala faʻamatala. A maeʻa ona e fili lou lauulu, ona tatau lea ona e faʻalelei i se fusipaʻu.

Ina ia faaleleia le iʻuga, e mafai ona e faʻanusuina laʻau lauulu i se varnish o feololo faʻamautu. O lenei mea faigaluega o le a fesoasoani i lau lauulu foliga sili atu masani. A faʻaaoga se sili atu le tetee filifiliga, o le aʻafiaga o momosi o le a aliali mai i luga o le lauulu. E foliga atoa le le malie.

Fulufaʻi itu fili

Soʻo se fafine e faʻaalu se tele o le taimi ma taumafaiga i le sailiga o mea matagofie. Fantasy i se taua taua mataupu e leai ni tuaoi. E le tioa ona i ai i nei aso o loʻo iai le tele o fesuiaiga o lalaga o lalaga faʻatasi ma lipine. E aoga le faasoasoaina o taimi ma le faʻafefea ona malamalama i mea taua o le tekonolosi mo le fausiaina o ia laei. Ona mafai ai lea ona e fatuina ni mea fou e le masani ai (aso nei ma matua matagofie) laititi ifo i aso uma.

O mea lilo o se fili faʻalelei atoatoa na faia i le fa-laina mamanu.

  • Ina ia faia le lalagaina foliga sili atu ona tele, e fautuaina e aofia ai lauulu i itu uma e lua o lalagaina.
  • Ae o lipine - e mafai ona avea o soʻo se lanu, foliga, mafiafia, mea. Filifili le uiga o lenei fesoasoani e tatau ona tuusaʻo i le ofu.

A pigtail le a avea o se faaopoopoga faaopoopo i so o se foliga.

Lima vavae fili

O le lalagaina o lipine e lua i se fili i le taimi e tasi e le o se galuega faigofie. O le a manaʻomia ni sauniuniga maeʻaeʻa. O fautuaga o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le manaʻomia i le taimi puʻupuʻu.

  1. E manaʻomia le selu lelei o lou lauulu.
  2. E fautuaina le lulu o sina laulu i le vai. I lenei tulaga, o curls o le a avea sili pliable, o le a sili faigofie faigofie e galulue ma i latou.
  3. Vavaeese se vaega laititi o laulu i le palealii. I lalo o lenei vaega o curls, nonoa se lipine umi. E manaʻomia ona e nonoa i se auala ia vaeluaina ai le nonoa i ni vaega se lua. يعني o le iʻuga e te maua ai lipine e lua. O vae vavaeese ua vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa. O le lauulu e tufatufa i le faʻasologa lea: lua manoa, lua lipine, o le pito i fafo pito. Ole faitauga e tatau ona faia ile itu: agavale i le taumatau. O lipine o le a sui tulaga e lua o isi lauulu.
  4. O le lalagaina amata i le itu tauagavale. O le pito tauagavale loka e fesoʻotaʻi ma le lona lua. Muamua e filo i lalo o le lona lua. Sosoo i le lipine muamua ma oʻo i lalo o le lipine lona lua. I lenei tulaga, o le lima tauagavale e tatau ona uuina le tasi curl ma se pea lipine.
  5. Oe manaʻo e amata pueina lauulu mai le itu taumatau: o le pito sili ona loka o loʻo faʻataʻatia i lalo o le latalata atu. Ona faʻauʻu lea i se tasi fasi ma filo i lalo o le lua.
  6. O lipine e le mafai ona fesuiaʻi.
  7. Laʻasaga i luga ua toe faia i luga o lauulu totoe. Na o curls ua maua nei mai se masani masani o lauulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e vavaeeseina le pau i le itu tauagavale o le malumalu ma nonoa i le pito tauagavale. O lea e amata le lalagaina. O United curls o lo o uuina i lalo o le filo lona lua ma tuu i luga o le faʻapipiʻi muamua. Faʻaigoa i lalo o le lua. I le itu tauagavale, o le mea ua tupu, tasi le filo ma lua lipine e tatau ona tumau.
  8. O ia lava togafiti o loʻo faia i le vaega lua. O se loka e piki i le itu taumatau o le malumalu ma fesoʻotaʻi ma se mea faigata tele. Ona filo lea ole lauulu i le mea faapipii. E le mafai ona fesuiaʻi.
  9. Ma le saʻo suiga o nei gaioiga, e le o toe mamao, e mafai ona maua se pupuʻu faʻapipiʻi o latou manoa e tolu ma se lipine i le ogatotonu.
  10. A maeʻa le lalagaina, e tatau ona faʻamau le pito o le fili i se faʻamalosi mafiafia poʻo se lipine puʻele.
  11. Afai e te toso aʻe sina laititi o laʻititi, o le a fulufulu lalelei o le a sili atu le tele, lautele.
  12. Ina ia faaleleia le aʻafiaga, vali le laulu ma le varnish.

O ni nai upu e uiga i Farani braids

E leʻi mafaufauina, ae o le mea moni - o lenei ituaiga lalagaina e leai se mea e iai Farani. O le au muamua Farani braids na pule i sui o le itu i saute-sasaʻe o Algeria. O lenei faʻaiuga na faia faʻafetai i ata vali ma isi mea taua anamua. I se taimi mulimuli ane, faapena lauulu foliga na amata ona faia e tagata o Eleni anamua.

Farani braids foliga matagofie. E matagofie i taimi uma. O le mea lea, o le masaniga mo i latou e le aoga. Soʻo se teine ​​poʻo se tamaʻitaʻi e mafai ona ia puleaina le metotia o le lalagaina. A e manaʻo iai, e mafai ona e faʻaeseesea lauulu. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia e faʻaopopo se lipine i ai.

Scythe vaipuna

O le faiga o le lalagaina o 'auvae i le tepa muamua e foliga faigofie tele. Ae o se manatu sese lenei. E toʻaitiiti tagata o le a mafai ona aʻafia le metotia i luga o le taumafaiga muamua. Ae aua le taofia le afa. Faamaonia taumafaiga uma ina ia taʻuamiotonuina. O se teine ​​o le a mafai ona atamai i mea lilo o le fausiaina o ia ituaiga lauulu o le a mafai i so o se taimi ma ua leva e aunoa ma le tele o faigata e fausiaina lona tulaga lelei: o se laulu lalelei ma ona po nei.

  1. Se vavaeeseina e faia foi i le pale nofoaga.
  2. O se tamai eria i tafatafa o le vaeluaina i foliga o se sikuea ua vaevaeina ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu.
  3. O se lipine ua faapipii i le ogatotonu curl.
  4. I le taimi muamua, o le lalagaina o loʻo faia e tusa ma le fuafuaga o le fausiaina o se lalaga masani: o le faʻavae o loʻo taoto i le itu tauagavale, le lipine o loo i le pito i lalo, i le taumatau - le lipine i luga.
  5. Ina ia mafai ona suia foliga masani masani i se vaipuna, e tatau ona tuua le loka mulimuli ma suia i se fou ma fou fou uma.
  6. Pe a lalaga lalagaina oo atu i le taliga tulaga i le isi itu o le ulu, e tatau ona toe foi atu i le masani auala o lalagaina (e aunoa ma le faʻaopopoina fou curls).

O ia laʻei lauulu e sili ona lelei i le taumafanafana ma le tautotogo. I nei vaitau, teine ​​e ofuina ofu matagofie o loʻo faia i se ie mama, ma le lalagaina-vaifusi ua avea ma sili ona faʻaopoopo i nei ofu.

O lea, matou te faaiʻuina o le tekinolosi o le lalagaina o 'ie lalaga faʻafaigata e le faigofie, ae e mautinoa lava taua le pulea. I le lumanaʻi, e mafai ona e aofia ai le lua pe tolu lipine i le laulu. O lenei faʻaopopoina atili taugata i le fili.

O se lalaga matagofie ma se lipine pupula o le a faʻaopopoina ai le femininioa i le ata ma faʻatumuina i se faʻapitoa vaivai ma le agamalu.

Ma i le faʻaiuga, matou te tuʻuina atu nisi sili atu faigofie mamanu mo le lalagaina o 'aufaʻi ma lipine.

Mea e tatau ai mo lalagaina fili

Ina ia faia se laʻei lauulu, e tatau ona e mafaufau totoʻa i mea o le ae faʻaoga i le taimi o lalagaina. Afai e te kuka mea uma muamua, ia ona laveaʻiina lea o oe mai faʻafitauli e le masani ai i le faagasologa o le lalagaina ia lava. Le tapulaa aupito maualalo mo lalagaina aofia:

  1. Lipine mo lauulu. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se lanu ma lautele, ma le umi e tatau ona sili atu lona tele nai lo le umi o le laulu, aua o le a e lalagaina i lou lauulu.
  2. Afai ei ai lou ulu ulavavale, ona faʻaaoga lea o mea teuteu manaʻomia.
  3. Ole manifinifi laʻititi manifinifi mo le mautonu ole laulu.
  4. O nai selu - selu ile ulu soo, se selu lapoʻa.
  5. Lauulu, e le vaaia.

Lua lauulu lauulu ma lipine

Faatasi ai ma lipine, e mafai ona e faia le tele o lauulu lauulu. O le fili o ona manoa e fa e foliga mai e sili ona masani ai . O le lalagaina e tatau ona selu le lauulu vavae i itu. O se vali ua aveeseina i le itu tauagavale ma o se lipine ua nonoa i lona amataga. O le vaega totoe o le filo e vaevaeina i vaega e tolu. Ina ia vave valiina se lalaga, mafai ai ona faitaua ai curls mo oe. Ua avea le filo ma se lipine lona tolu.

O le lautele algorithm mo le lalagaina o se fili e pei ona taua i lalo:

  1. O le filo muamua e pasia i lalo o le lona lua ma tuu i luga o le lona tolu, ma le lona fa o loʻo tuuina i le muamua ma pasi i lalo o le lona tolu.
  2. O le lauulu e faʻaopopoina i le vaega lona lua, pasia i lalo o le lona fa ma faʻaaoga i le lona tolu.
  3. O curls i le itu taumatau ua faaopoopo i le unta muamua, tuu i luga o le lona lua ma pasia i lalo o le lona tolu.

Ina ua maeʻa lalaga togi, ua faʻamautuina. I le isi itu o le vaeluaga, o le tonu lava tutusa fili. Mo le lalelei, o le lalaga faʻamau o faʻailoga e mafai ona faʻalauteleina. E faʻamautu tolotolo e pulupulu. A e manaʻo i ai, e mafai ona tuʻu e tautau.

I se tulaga tutusa, e mafai ona e lalagaina toafulu o tolu manoa . Ina ia faia lenei mea, o lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu, o lona ogatotonu e faʻapipiʻi ma se mea faapipii.

O le mea muamua e ufiufi ai lona lua ma pasi i lalo o le mea faapipii, ona faaputuputu lea i luga o le lona tolu.

O le lipine e sopoia le soʻo ogatotonu ma tuʻu i le va o le lua ma lona tolu.

Ile iuga, ua uma ona faʻamau le fili, ma ua tatalaina sina fesoʻotaʻiga.

Filifiliga mo lauulu lauulu

'O pulo ma lipine e matua faigofie mo tamaiti. O lea o le a latou masani ona aoina o latou lauulu ma le faʻalavelave, mo se faʻataʻitaʻiga, i taimi o lesona poʻo taʻaloga. E le eseese foi laʻei lauulu ile faiga lavelave.

O le uluaʻi laulu lulu o le a avea ma lalagaina mai le siusiu . Ole auala vave lea e fili i totonu. Lauulu e tatau ona aoina i le pito i tua o le ulu, ina ia maua ai se malosi malosi.

Ua faapipii le lipine i lalo ole paʻu.

O le siusiu e tatau ona vaevaeina i le afa, ma le lipine na toso i le ogatotonu o le siusiu.

Ma le isi, o le lalaga 'ie faʻamauina e tusa ma le faʻailoga masani. Ua nonoa le pito o le fili.

'O piki pepe ma lipine e tele ituaiga. O le isi mea malie filifiliga e faia foʻi e faʻavae i luga o le siusiu. O lauulu e aoina mai i se siusiu, lea e vaevaeina i 4 vaega. E nonoa le lipine ma ni manoa se lua. O le aotelega faiga e foliga tutusa ma le lalagaina o se fili i ona fa.

I se aotelega, o lauulu laʻititi e le tele ese mai tagata matutua, aemaise pe a fai e faia i luga o le lauulu uumi taimi, o le lalagaina ata foliga foliga mai. O le mea sili ona taua i le faʻagasologa o le lalagaina o pepe faʻataʻitaʻi, ia aua le tosoina le lauulu tele, aua i tamaiti, o le lauulu e sili atu maaleale ma maaleale, malosi tosoina mafai ona faaleagaina i latou
ma mafua ai foi se ulu tiga.

Se isi aoga tulaga o se puaʻa ma se lipine e talafeagai mo tamaiti uma ma tagata matutua. Tasi lea o se nonoa e tasi puaʻa . Ole ituaiga pito faigofie lea e amata ai le puʻe puʻupuʻu ile amataga, ole tomai ole tomai lea. O lauulu e tatau ona susu i le vai aʻo leʻi lalagaina. I le pito i luga o le ulu, e tasi le filo ua vavaeese, ma o se siʻu ua potopoto i lalo o le, i luga o le mea o se fulufulu fulufulu ua mau. Ole matasele e faia mai le filifili filifilia, faʻasaga i le itu tauagavale. O le fulufulu ua tuu i luga o se matasele ma fusi faataamilo i le nonoa. O le mea taua o le puipuia lea mai le faʻalavelave. Ole laasaga mulimuli ole piki mai le fulufulu fua ile itu taumatau ma fai se isi matasele. O sitepu e toe fai. E mataga 'eseʻese loops, pei Lenei o le a tuʻuina atu se sili atu matala mamanu.

O le mea lea, o le lalagaina o 'ie vulu ma lipine e le o se galuega faigata. O le mea taua o le i ai o le onosaʻi ma suesue totoʻa faʻatonuga uma mo le lalagaina ae leʻi lalagaina. Ma o le ae maua se uluaʻi ma aulelei lauulu lauulu e faʻafiafiaina tagata o loʻo siomia oe.

Le a le mea e manaʻomia mo le galuega

Ae e te leʻi amataina galuega, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia ina ia aua neʻi e faalavelaveina oe i mataupu ese i le taimi o galuega. Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

  • Maopoopo. E masani a, e te manaʻomia ni selu e lua e galue ai: se manifinifi manifinifi ma nifo ma se lapisi tele.
  • Toto, togafiti, paa ma le le iloa.
  • Ofuvae, sili atu le manifinifi.
  • Meafaigaluega mo teuga. E mafai ona faʻatoa gel pe mosese. I le faaiuga o le galuega, o le ae manaʻomia se varnish e faʻasaʻo le iuga.
  • O le lipine. Talu mai le lalagaina o fili i le lipine ua mafaufauina, tatou o le a manaomiaina. Le lanu ma le lautele o le mea faapipii e filifili, ae o le umi e tatau ona sili atu nai lo le umi o lou lauulu.

Ole taua autu o se lauulu

Faatasi ai ma mea lelei o lenei lauulu laʻei nei:

  • o se sili filifiliga lea i le malulu o le vaitau, aua o le a taofiofi lona foliga lelei atoatoa pe a uma le ulu ulu,
  • o se lauulu laʻau lea e talafeagai mo soo se faafiafiaga pe mo na o aso uma,
  • o se lelei lea e faʻaalia ai lou tagata ma faʻaosofia isi i lau tomai.

Laasaga i lea sitepu lalagaina ma polokalame ma se faʻamatalaga

E tele fesuiaiga ma mamanu o lalaga. O lalaga uma e tulaga ese ma matagofie i lana lava ala. O filifiliga sili ona lauiloa i aso nei o: spikelet (Farani spikelet) ma 3D braids (e aofia ai 4 pe sili atu manoa).

E sili le amata i se mea faigofie ma faigofie, aemaise lava mo tagata amataina, ma pe a uma ona fesuiai i sili atu lavelave lalagaina. O le autu autu i le lalagaina o le a avea ma mama o le lauulu.

Nofofua filo scythe ma lipine

Poloaiga faʻatinoina:

  1. Saʻo lelei lou ulu. Ina ia faia le lauulu sili fetuutuunai, mafai ona e susu i le vai pe togafitia i le sitaili (mousse, gel, solo e mafai ona faʻaaogaina mo lauulu manifinifi, e faʻapupulaina ai lauulu).
  2. Faʻamamaina se tasi manoa tele i le pale. I lalo o le filo lenei, fai se tamai ponytail ma faapipii le lipine i luga.
  3. Mai le fuainumera autu, fausia se lamolemole lamolemole i le itu tauagavale, e mafai ona faʻamautuina ma se fulufulu ulu poʻo se paa. O le teuteuga elemene, i le isi itu, o le ai luga o le itu taumatau.
  4. Tuu le lipine i luga o le matasele ma savili faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i luga ina neʻi paʻu le filo.
  5. Ona tago mai lea i luga o le leai se lauulu mai le itu taumatau ma fatuina se matasele lona lua.
  6. A maeʻa, tuʻu le mea teuteu i luga o le matasele ma afifi.
  7. A lalagaina loops, e aoga le toso tasi i le isi lelei, ona i ai lea o le sili atu manaia mamanu.

Muamua, o se sulu na foliga mai e faigofie tele, ae leai. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona avea ma sili ona lelei mo aso uma, ma o loʻo fesoʻotaʻi elemene mafai ona suia le lauulu i se sili afiafi ma faʻamaoni tulaga.

O le tolu manoa ma le lipine

O lenei o se masani mamanu braid lalagaina. Naʻo lenei taimi o loʻo lalaga i ai le mea faapipii. O nisi taimi atonu e le aoga i le taimi muamua, ae tatou te le faʻavaivai ma aʻoaʻo. Ole mea pito sili ona faigata o le faia o lenei seleni i luga o lau lauulu, o lea mo le toleniga e mafai ona e faʻataʻitaʻia i luga o se uo teine ​​poʻo luga o se mannequin.

O le faʻagasologa mo le fausiaina o se fulufulu laʻasaga lea e pei ona taua i lalo:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se tolu. Feololo curl fili.
  2. Ona tuu lea o le filo muamua i luga o le lona lua (mai le agavale i le taumatau), faʻaiʻu i lalo o le fili ma o le lona tolu o loʻo faʻaaoga mai luga.
  3. A maeʻa ona faʻailo le totoa i lalo o le ogatotonu ma tuʻituʻi i le va o le lua ma le tolu faʻasologa.
  4. Faʻaauau le lalagaina i lenei faʻataʻitaʻiga seʻia faʻamalosia lou lauulu. Ona nonoa lea i le mea faapipii poʻo le malupuipuia ma se fusipaʻu (fulufulu ulu).

E mafai ona e faʻamamaina le laulu ile laulu ile pito, ae e le manaʻomia le faʻaaogaina ole malosi ole tino, ua fai ai le fala ma le lauulu foliga foliga mai e le masani ai.

Faʻaaifata e tasi le ogatotonu

Ole tele o lauulu ole laʻei lea e foliga mai e maoaʻe le matagofie o soo se laulu. Ina ia faia le lalaga foliga sili atu ona tele, e tatau ona e aofia ai, pei o le lalagaina, lauulu i itu uma e lua.

Ina ia faia se sitaili lauulu, mulimuli i le faʻatonuga:

  1. Vavaeese se loka o le lauulu ma vaevaeina i ni vaega 4 (afai o loʻo e faia ma se lipine, ona vaevae lea i ni 3 vaega ma nonoa tasi lipine i tafatafa).
  2. Tuu le fasi pito agavale I lalo ifo o le latalata ma luga o le mea faapipii.
  3. Le isi, tuu le taumatau loka i le latalata ma lalo o le mea faapipii.
  4. Ave le loka tauagavale, faʻaopopo se lagolago i ai ma tuu i lalo ifo o le ogatotonu ma I luga o le mea faapipii.
  5. Sosoo ai, ave le taumatau loka, faʻaopopo se lagolago i ai ma tuu i luga o le loka latalata ma lalo o le mea faapipii.
  6. Faaauau ona lalagaina tootoo e tusa ai ma lenei mamanu i le iuga (POD-ON-ON-POD).
  7. A maeʻa ona tatala, tatala le pito i fafo pito i fafo, ina ia atili ai ona mafolafola le fili.

O lenei polokalame e sili atu faigata nai lo le taimi muamua, ae a uma ona e puleaina, o le isi o le a faigofie mo oe. Ma vave toleniga toleniga o le a vave.

Lima vavae fili ma lipine i le ogatotonu

O le tala Farani o le fili o le lima manoa ua lalagaina e tusa ma le muamua mamanu. Afai na e vave taulimaina le polokalame muamua, ona leai lea o ni faʻafitauli.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Vavae le lauulu i 4 vaega.
  2. Loka le lipine i le ogatotonu.
  3. Ma le isi, e tatau ona e lalagaina le fili i le isi itu, tuu se isi pito i fafo atu o le pito i lalo o laina e latalata ia i latou, ma isi lalo pe i luga o le lipine.
  4. Lalagaina muamua sitepu e aunoa ma le faʻaopopoina o laulu mai le laulu malulu.
  5. Mai le isi laʻasaga POD, faʻaopopo seisi fasi manoa ole laulu e paʻu ile pito ogaoga.
  6. I le taimi o lalagaina, toso ia nonoa o lo o nana ina ia iloa ai le fausaga o le fili.
  7. A maeʻa ona e lalagaina le fili, toso ese ni nai soʻotaga manoa.

A maeʻa ona e faʻatinoina nei mamanu o lalaga lalaga o lipine, lipine, e mafai ona e amata amata lalagaina ni lavelave faʻalelei (ono-laina ma fitu-laina) O le soʻosoʻosoa o mea teuteu elemene faʻamaʻitele le lauulu laʻititi metotia laititi, ae o le vaʻaiga o le lauulu laʻitiiti e sili atu ona faʻaali ma tulaga ese.

Scythe ma lipine

O lipine o se tasi o sili sili ona lelei mo tagata e fiafia i lala eseese. O le a latou faʻaopopoina i soʻo se totoa o le pupula, fou ma se foliga mamalu. E i ai se tasi e ono faʻapea mai o lalaga faʻamaasi ma lipine e mo na o teineiti laiti, ae o lenei faamatalaga e sese. A uma mea uma, afai e te filifilia le saʻo mea ma le lanu o le oloa, o lona uiga o se foliga mataina e mautinoa i tamaitai o soʻo se matua.

O lipine mo lalaga lalagaina e mafai ona 'eseʻese: satin, openwork, tele-lanu, susulu, malamalama, vaapiapi pe lautele. O le mea taua o le umi o le oloa e sili atu i le uumi o le laulu, talu ai e masani lava pe a lalagaina o le mea faapipii ua lamolemole i le afa. Ma le mea moni, o le a ogatasi ma le mataupu, ia talafeagai ma le ata.

Fusi fili

O lenei hairstyle e fetaui lelei mo teineiti mo aso uma. Faatasi ai ma ia, e mafai na o lou savali ma alu i vasega e le o se maasiasi.

    • Matou te aveina se lipine pupula e uiga i le 1.5-2 cm le lautele ma sili atu nai lo le faaluaina le umi o le lauulu. Gagau afa, fai se aufana i le gaugau. Matou te nonoa le lauulu ile maualuga maualuga ma se masani masani. Matou te nonoa ma se lipine, ina ia i ai le aufana i luga.

    • Vaelua curls i tolu tutusa tutusa ma faia le fusifusia muamua e pei ona i ai i le masani Farani fili, ao le pito o le lipine e le afaina.

    • Sosoo ai, matou tuʻuina le lipine i le va o le itu tauagavale ma le ogatotonu i luga ae nana i lalo i le va i le va o taumatau ma le taumatau. O le mea lea, e aliali mai faapea o le lipine e faʻapipiʻi le sooga ogatotonu.

    • Matou te faia le isi noataga, afifi le lipine i le tutusa auala i le ogatotonu sootaga.

    • Matou te faia tutusa togafiti agai i le iuga. E mautu le pito i se paʻu manifinifi. Ma luga luga tatou te nonoa se lipine.

    • Ua saunia lo tatou fili faʻavavega, tatou te fiafia i le faʻaiuga.

O le filifiliga fili fili e mafai ona taʻua sili atu faʻaitiiti. Ae o le mea lea, o le faʻavae faʻavae e mafai ona faʻaʻupu faʻatasi ma se lalagaina ma oe lava. Tau lava i le faia o le siusiu i le itu mai le pito i lalo ma sui le susulu lautele lipine ma sili atu talafeagai. https://www.youtube.com/watch?v=hCZJpWfhdKs

Farani fusi ma tolu lipine

Mo ia ituaiga fulufulu o le a tatou manaʻomia: se selu, tolu silika paʻu fusipaʻu ma ni lipine eseese e tolu. Ua faʻaʻupuʻo faʻamaea i le faigofie atu, o le mea taua o le faia lea o mea uma ma le faʻaeteete.

    • Tatou ave le vaega o le lauulu mai le muaulu, nonoa i se kilipa ma tuu i luga o le muaulu. I le taimi tonu lava i tua, matou te faapipiiina lipine i le lauulu tutusa i le tasi mamao mai le tasi ma le isi. Ile taimi ua saunia o silikone paʻu 'apa e fesoasoani ia i tatou i lenei. Matou te toe foʻi i le nofoaga o loʻo i ai ni pito uumi pito i luga, ufiufi i latou i le amataga o le fusifusi ma ave i o matou lima ula muamua e tolu ma lipine na fausia. E tatau ona tofu fasi fasi tasi le lipine.

  • Sosoo ai lalaga le masani Farani fili. Le itiiti ifo faigofie, a itiiti o le faafeagai. A maeʻa noataga uma, tatou te faʻamautuina le lalagaina e ala i le tuleia o lipine i luga.
  • Alualu i luma i le pito, faʻamautu le iʻuga ma se ofuvae faʻamau pe nonoa ma le toega o lipine.

Seisi lomiga o le fili i ai ma le lipine i lona itu

    • Matou selu le lauulu i le itu. Ua maeʻa ona faʻailogaina ni fasi faʻapipiʻi i se mea e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai se laʻau faʻapipiʻi i le itu poʻo luga.

    • Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega tutusa se lua, ma ma faʻapipiʻi se lipine ua gaugau i lua i le pito. O le mea lea matou te maua ai ni manoa se fa, lua o le lauulu ma le lua o le mea faapipii.

    • Sa matou afifiina le lipine faataamilo i se tasi o manoa ina ia fai sina faʻalelei. Ma le mea foʻi, ina ia le masii ai mo se faʻafaigofie, e mafai ona e fiti ia te ia mo sina taimi ma le pulou.

    • Matou te faia muamua fusiua. Matou te tauaveina le filo 1 i lalo o le filo 2 ma luga o le unta 3. Matou te fesoaʻia ni manoa se fa i le nofoaga o vaetolu.

    • I le faasologa lava e tasi e faʻaauau ai pea ona tatou lalagaina e oʻo i le iʻuga.

    • O le iʻuga, matou te mauaina se peleʻai puaa.

Masini tatau

O nei mea faigaluega atonu e manaʻomia e fausia ai oe lava ia fili i le lipine.

Fuafua i le faigata o le lalagaina ma le foliga mai o le laulu laei i le lumanaʻi, oe ono manaʻomia: lipine (1 pc.ma sili atu), pulou, levaʻaia, 'ulu ma se paʻu manifinifi, pulumu, kilipa, lauulu sapalai, etc.

O lipine o se fesoasoani mo le fausiaina o lauulu e iai ona faʻapitoa faʻapitoa:

  1. O se mea taugofie ma taugofie.. Le tau o lipine fuafua i le lautele ma le lelei amata mai 5-7 rubles i le mita (i faleoloa i Ukraine mai 1-3 hryvnia i le mita).

Faufautua!
Afai e te manaʻo i se fili i se lipine, ae leai ni mea faʻapea i luga, ona e faʻaaogaina lea o mea i le lima.
E lelei le aoga o le vulu mo le nonoa, gagau i nisi taimi, lopa poʻo filifili.

  1. O le lipine, o loʻo feteʻenaʻi ma le ofu poʻo le fetaui foʻi ma le leo, e mafai ona faʻaatoatoa le faʻatusa.faʻauma loa.
  2. Fesoasoani teisi faʻateleina le tele o le curls, fai le ie manifinifi sili atu le matagofie i le fili.
  3. Manatu lipine talafeagai mo malie mea na tutupu ma aso uma teuteu. O le a foliga tutusa tutusa le matagofie i se faʻafiafiaga ma pisinisi pisinisi.
  4. Ua maeʻa ona koleni i le tele o taimi, o le faʻapipiʻi o manoa ma lipine o le a le tele se taimi.

Lauulu aoga aoga



E tele ituaiga pigtails ua lauiloa talu ai nei. I le amataga o le XXI senituri na manatu i latou o se toega o tausaga. Ae o le pisinisi fashion faʻaonapo nei faʻasino lana lava tulafono.

Fusi ma lipine maua o latou tele lelei:

  • o sea faʻatusa e talafeagai mo soʻo se mea e tupu: pe o le savaliga ma se uo teine ​​poʻo se pisinisi pisinisi, o se 'aiga o le afiafi. Maea filifilia pape, o le manaʻomia ituaiga lalaga o le a avea i taimi uma talafeagai ma talafeagai,
  • O le 'ie faʻapipiʻi ma se lipine e mafai ona ofuina mo ni nai aso, e oʻo foi i le vaiaso. O le lipine e faia ai le puʻupuʻu sili ona "malosi". Faafetai i lenei hairstyle, e te sefe le taimi i le taeao pikiina, e mafai ona e moe umi,
  • E tele togafiti e lalagaina ai se lipine i totonu o le fili. E oo lava i le tagata amataina o le a pule ia i latou,
  • i le tau malulu, se lalaga ma se lipine o se laulu sili ona talafeagai. I lalo o le ulu ulu, o le laulu o le a taofiina lona foliga toetoe lava leai se ofuvae,
  • o le pu pepa o lenei sitaili o le ae maofa tagata uma i ou tomai ma le lalagaina lalagaina.

O a fulufulu le vaʻaia? E i ai a matou tali!

Manuia lauulu lulu mo le faʻauʻuga i le vasega faʻataʻitaʻi foliga i lenei itulau.

O nei lipine aoga e faʻaopopoina i le lalagaina o se lauiloa-faʻateleina lauiloa. O le mea lea, faanatinati e aʻoaʻo le lalagaina metotia ina ia i taimi uma e masani ai.

Auala e filifili ai se fulufulu ulu


Ua e filifili e taumafai e lalagaina le lipine i lou lauulu? O lenei ua aliaʻe mai fesili: fea le mea e filifili? O le mea taua i lenei mataupu o le mea lea e fai ai le lipine. Filifili lipine mai mea faʻalenatura mea masani, e aunoa ma le faʻaopopoina o uamea faʻavaʻa. O le uaea e mafai ona faʻaleagaina le ulu, ma mafua ai le le fiafia i le taimi e moe ai.

Afai ua e puʻeina le lipine, ia mautinoa e fufulu aʻo leʻi faʻaaogaina. A uma mea uma, e mafai ona ia veleina ma vali lona lauulu, aemaise lava le malamalama. O ia togafiti tatau ona faia pe a fai e te filifili e faʻaaogaina ni lipine e lua i le laulu, e mafai ona maligi ifo ia i latou lava.

E taua le mafaufauina o le lautele o le oloa. Ole filifiliga lelei ole 1.5 cm, e le mafiafia, e faigofie lava lona fili. A uma mea uma, e manifinifi solo lava lipine manifinifi, taʻavale solo.

Alu i luga aʻe uma faʻamatalaga muamua, ona e mauaina lea o se lipine lelei. Ae o le mea lea, ia maua se laei manaia.

Mea taua

Ae le i lalagaina, sauni uma mea talafeagai ina ia aua neʻi faalavelavea e le faia ni lalaga matagofie:

  • lipine. E tatau ona sili teisi sili atu o le umi o lou lava lauulu,
  • gaosi oloa: vaomatua fixation varnish, mousse, busa poʻo le gel,
  • selu: lapoa ma fulufulu vaivai, manifinifi ma sefululima nifo ma se pito iʻu,
  • paʻu: manifinifi ma mafiafia, ave ni nai fasi o ituaiga taitasi. E mafai ona e fetaui ma le lanu o lau lipine,
  • isi mea: lauulu fulufulu faʻapitoa, ua mafai ona e faʻaaogaina paa. Ole mea e le vaaia, lauulu, titi.

Oe mafai faʻatau mea nei i soʻo se faleoloa faʻapitoa, o le tau mo latou e laʻititi, latou te aoga mo le fausiaina o isi ituaiga o laulu.

Manava masani o filo e 3

Faʻafefea ona lalagaina se fili i le lipine? Ole taimi muamua e lalagaina ai lalagaina, e le faʻavaivai ma faaauau pea ona taumafai. E matua faigata lava pe afai e te lalagaina curls ia te oe lava. Ina ia amata, taumafai e tofa a le fili i luga o se uo teine ​​poʻo se tamaloa. A e faatumuina le lima, o le a faigofie ia te oe ona fai lou laulu ma se lipine i luga oe lava. O le filifiliga faigofie o le fili o ni manoa se tolu, o le ae puleaina i se taimi puʻupuʻu.

Auala:

  • Lelei lauulu - mama lauulu. Manatua lenei tulafono, o le mea lea, i luma atu o fou, matagofie lauulu, fufuluina lou lauulu, selu ma le faaeteete filo.
  • Ona vaevae lea o le lauulu atoa i ni tali tutusa se tolu. Matou te nonoa le ogatotonu vilivae ma se lipine, nonoa.
  • Tuu le filo muamua (faitau mai le agavale i le taumatau) i luga o le lona lua, ona filo lea i lalo o le lipine ma tuu i luga lona tolu.
  • Tufa le lipine i lalo o le ogatotonu tutotonu, see i le va o le lua ma le tolu laina.
  • Faʻaauau le lalagaina i le faʻasologa tutusa. Ufiufi uma lauulu, malupuipuia ma se manoa paʻu.
  • Ina ia faia se puaʻa matala, e mafai ona faʻalautele le pito matala. Fai ma le faʻaeteete ia i le taimi e i ai i le fulufulu laʻau e matagofie ma matagofie.

I le faʻaiuga o le lalagaina, faʻasaʻo le iʻuga e ala i le faʻamaluluina ma le valiina faʻamalosi. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, styling o le a foliga masani. Aua le faʻaaogaina se mea faifai pea, o se laei e mafai ona tupu mai ai le palapala i luga o le lauulu, ma e matua leaga lava lenei mea.

4 filifiliina lalaga filifiliga

E sili atu faigata ona faia o se taulima mai le tele o filo, ae o le taunuuga e aoga.


Faʻamatalaga auiliili mo lalagaina o 'aufaʻa o loʻo filo mai i manoa e fa ma le lipine:

  • Fulufulu mama curls, vaevae le lauulu i ni vaega tutusa e fa.
  • I le ogatotonu, faʻamau le mea faapipii, nonoa i aʻa poʻo le fesoasoani o le fulufulu tagata, vave teisi ufiufi i lauulu.
  • Matou te faitauina loka mai le agavale i le taumatau. Tatou amata mai le itu tauagavale o le ulu o lauulu. Toe togi le pito sili ona malosi i luga atu o le isi, pasi i lalo o le mea faapipii.
  • Ave le tulimanu taumatau, fesiitai i le unta lona tolu, tamoʻe i lalo o le muamua.
  • Toe fai foi.
  • Ia saʻo le lalagaina o lauulu, o le a e matauina o le lipine ua lalafi, ona tuʻituʻi atu lea. Faapipii i le agaga e tasi le vaega atoa o laulu e totoe.
  • Faamaumau le ie vavaeina ma se fusi uaua, nonoa i luga ma le faapipii.
  • I le mea mulimuli, lulu le laulu ile laulu.

Faatasi ai ma sea laʻei lauulu, o le ae susulu i soo se mea e tupu. E leai se tagata o le a pasi.

Faʻamau o 5 manoa

O le lalagaina o se fili faʻatasi ma ni lipine e lua, e le o se faigofie. E manaʻomia le lelei o le sauniuniga, sina taumafaiga ma le onosaʻi. A o le faatonuga lea ua i ai lau pologa o le a tulaʻi mai ma le ofoofogia. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu lauulu o le a matauina i le sili ona lalelei pati.

Auala:

  • I le amataga, selu lou lauulu, e mafai ona e faʻanusuina curls i vai mai le fagu fagu, ina ia faigofie ai ona lalafi lauulu, o le a faigofie atu le galulue faʻatasi ma latou.
  • Vavaeese se vaega laititi o le laulu i le pale. Nonoa se lipine i lalo o lenei fasi pupuni. Nonoa se lipine uumi ina ia vaeluaina e le faapona i le afa, lona uiga, e lua afua ona o mai.
  • Vavaeese le lauulu i le ulu o le ulu vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu. Tufa atu lauulu ma lipine i lenei faʻatulagaga: lua manoa, se pea fasi lipine, ma le pito i fafo. Ole faitauga e amata mai le tauagavale ile taumatau. O lipine e suia isi isi manoa e lua o curl.
  • Amata lalagaina i le itu tauagavale, nonoa le fasi pito tauagavale mai le lona lua, filo le muamua i lalo o le lona lua, ona alu lea i luga o le lipine muamua ma oʻo i lalo o le lipine lona lua. O le lima tauagavale e tatau ona uuina le tasi curl ma se pea lipine.
  • Tatou amata amata ave le lauulu i le itu taumatau: tatou te taotoina le pito sili ona lalagaina i lalo o le latalata ane, tuu i luga o le tasi lipine ma filo i lalo o le lona lua. O lipine e le mafai ona fesuiaʻi, e nonofo lava ile latou nofoaga.
  • Toe fai muamua laasaga i luga o totoe lauulu. Na ona ufiufi loka mai le masani a solo o lauulu ina ia maua mai se fili mai le lauulu uma. Ina ia amata, tuʻu ese le manoa i le itu tauagavale o le malumalu, faapipii i le pito tauagavale, amata lalaga. Pasi le soʻotaga fesoʻotaʻi i lalo o le filo lona lua ma togi i luga o le lipine muamua, filo i lalo o le lona lua.I le itu tauagavale e tatau ona tumau ona fai ma se manoa ma uma lipine.
  • Fai tutusa taupulepulega i le itu lona lua, uu se fasi i le itu taumatau o le malumalu, fesootai ma le mea sili ona leaga. Alu i le faʻapipiʻi, aua le swap.
  • Sui i le va o laasaga muamua, o le a e matauina o loʻo e mauaina se puaʻa mimilo o tolu manoa, ae ma se lipine i le ogatotonu.
  • I le pito o le lalagaina, nonoa le pito i luga o se ie manoa poʻo se lipine.
  • E mafai ona e faʻaopopoina le tele ma le matagofie ile lauulu e ala ile laʻititi faʻaloaloa atu o pito laʻau.
  • Mulimuli ane, lulu le laulu i le varnish.

Faʻafefea ona lalagaina matagofie pigtails i tamaiti? Vaai i manatu muamua.

Aisea lauulu vavaeʻese ma faʻafefea ona feagai ma ia? O le tali o loʻo i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/uhod/shampuni/selentsin.html faitau i faʻatalanoaga a trichologists e uiga i le Selencin shampoo.

E tele fesuiaiga ma lenei lava. Ole aso nei e mafai ona e fili ile taʻifua ile ogatotonu, taeao - ole pulu e leʻo iai, ile aso e sosoʻo ai - lua fili. Soo se lauulu lauulu o le a foliga matagofie, tosina mai mata o isi. O le a maitauina oe i soo se kamupani, latou te manatu o se tagata poto i matata uma. Aua le fefe e faʻataʻitaʻi, ona avea ai lea o au ata ma mea e masani ai ma tulaga ese.

Lauulu Falani i le lipine

O lea ituaiga fulufulu lauulu e afua mai Farani faʻamatamata. O le sitaili foliga foliga lalelei ma sili ona lelei. Ma lauulu laʻititi, o lenei lauiloa e le o se matamuli e faʻaalia e oʻo lava i se le maliega mea na tupu.

Laasaga ma lea laasaga:

  • Selu le lauulu, vaeluaina le afa ma se vaeluaina. Vavaeʻese se tamai vaega o viliga i le vaeluaina, vaevae i ni vaega tutusa e tolu.
  • Faʻapipiʻi le lipine filifilia i le ogatotonu curl. Nana le tamai pito o le lipine i le taimi o lalagaina ina ia aua neʻi tilotilo i fafo.
  • Amata le lalaga o se fili masani, tapuni ile itu tauagavale ma tuu pea le lipine i lalo ifo. O le filo i le itu taumatau ma le lipine e tatau ona taoto i taimi uma i luga. O le autu autu o le lalagaina o loʻo fusi faʻatasi ma se lipine o se vaega ogatotonu.
  • I le curl taʻitasi, tuu se filo mama o loʻo i lalo ifo. Nai lo, ave se fou curl, fesootai ma se lipine ma lalagaina atili.
  • O le mea lea, ia faia i le isi itu o le ulu, o le a pei foliga o se ituaiga afu.
  • A taunuʻu le fili i le taliga maualuga o le isi itu, faʻamama lalagaina ma se lalaga masani, faʻamaumau ma se fusipaʻu. O se tautau pulou e mafai ona pipiʻi i le foliga o se fugalaʻau ma teuteu i pulupulu laupepa.
  • I le pito o le lalagaina, faʻanusuina curls ma varnish. E fautuaina le faʻamau teisi o sate. Ma curls, lenei lauulu foliga foliga sili ona manaia.

Fautuaga Aoga


E fesoasoani i le lolo o le vaipuna, e fesoasoani ia fautuaga.

  • afai o le taimi muamua lalagaina lou fili faʻaoso mai e le fufusi, ona e mafai lea ona faʻataʻitaʻia faʻasolosolo ma faʻaavanoaina. O le mea lea o le laulu lauulu o le a tumau mo se taimi umi, o le a le paʻu ese,
  • a o lalagaina, uumau pea ia mama i ou tamatamai lima ina ia tutusa, lalelei le lalagaina.

O se afu vai ma se scythe o se lautele lalagaina, e atoatoa mo aso uma, soʻo se aso malolo. Pau le mea e tatau ai ona filifilia le mea tonu lipine. E sili le filifilia o se lanu eseʻese mo lau lauulu masani. O lea o le lipine o le a manino vaaia, o le a avatua se ata o se mea le masani ai.

Lalagaina fili ma se lipine: vitio

Le isi o se vitio lea e mafai ona manino vaai i le fuafuaga o le lalagaina o se fili i se lipine:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

O le a le mea e te manaʻomia mo le lalagaina?

Ae e te lei amataina, e aoga le tapenaina o mea taua uma ina ia leai se mea e faʻalavelaveina oe mai le lalagaina o sili ona manaia lalaga. E te manaʻomia:

  • O le lipine. Lanu ma lautele - filifili oe, o le umi e tatau ona umi tele nai lo le umi o lou lauulu,
  • Styling oloa - spray, varnish poʻo se gel,
  • Ogatasi paʻu manifinifi
  • Combs - manifinifi ma manogi uumi ma se pulumu tele,
  • Crabs, studs, togafiti ma le le vaaia.

Fa Faasiu Pigtailu

O le fili o ona manoa e fa e foliga mai e matagofie. I luga o lona faavae, e mafai ona e fatuina le tele o matua eseʻese lauulu.

  1. Matou selu le lauulu i le itu vaeluaina.I le itu tauagavale, matou te vavaeeseina se manifinifi manifinifi, nonoa se lipine i lona pito i lalo (umi ma faalua piilima).
  2. Vaelua le curl i tolu tutusa loka + se isi loka mai le mea faapipii. O lau galuega o le faia o se fili i fa fasi vaega. Mo le faʻafaigofie, e sili latou faitaua mai le agavale i le taumatau. Matou te tofia le numera lona tolu i le lipine.
  3. Tufa le filo muamua i lalo o le lona lua ma tuʻu le lona tolu. Tatou te tuu le lona fa i le muamua ae oso i lalo o le lona tolu.
  4. Matou te toe fai le faiga tutusa, ma faʻaopopo isi manoa mai itu i le autu fili. Afai e te mulimuli i le numera, o le lalagaina e tatau ona foliga faʻapena: le lona lua, fa, tolu ma le afa muamua.
  5. Faaopopo lauulu i le filo lona lua, sikipi i lalo o le lona fa ma apalai i le lona tolu.
  6. I le pito muamua, faaopopo lauulu i le taumatau, tuu i luga o le lona lua ma oso i lalo o le lona tolu.
  7. Toe fai le laasaga 5 ma le 6, faʻamaeʻaina la matou pigtail ma nonoa uma i le tutusa lipine.
  8. Tatou lalagaina tutusa lalaga i le isi itu o le vaeluaina ma nonoa lona pito i le lipine. Soso lemu le fusi.
  9. Sa ma tuʻuina uma fusi i le ituaiga o fugalaʻau ma toe faʻalelei ma lauulu. Tipiina le sili atu o pito o lipine. Afai e te manaʻo, e mafai ona e fili se fili fili o ni manoa se fa ma tuʻu ia tautau fua i lou tauau.

Ua i ai le fili faʻataʻitasi tolu manoa ma le lipine

E tolu-sulugatiti lalaga lemu alu lelei ma lipine manifinifi o eseese lanu.

Laasaga 1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa. Matou te nonoa le vaega ogatotonu ma se fasi lipine.

Laasaga 2. Tuu le filo muamua i luga o le lona lua, sikipi i lalo o le lipine ma faaputuputu i luga o le lona tolu.

Laasaga 3. Tusi le mea faapipii i lalo o le ogatotonu tutotonu ma toe taʻoto i le va o le lua ma le tolu.

Laasaga 4. Faʻaauau lalagaina e tusa ma lenei mamanu. Matou te nonoa le pito i se uʻamea.

Laasaga 5. Faʻamatuʻu faʻalelei fesoʻotaʻiga, faia ia sili atu matala.

I auiliiliga e mafai ona e vaʻai i vitio:

Fusi fili

Faʻafefea ona lalagaina se lipine i totonu o le fili i faʻafaigofie ma vave? Fai se faʻasologa - faʻatasi ai ma lenei faiga o le a alu vave.

1. Matou te selu ma aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i se fusi uumi. Soso le lipine i lalo ole ofuvae.

2. Vaelua le siʻu i le afa ma toso le lipine i le ogatotonu o le siusiu. O le a galue foi o ia o le vaega lona tolu.

3. Matou te tuuina le lauulu i le va o tamatamailima o le lima tauagavale ina ia maua e fasi taʻitasi lona tulaga ese.

4. Fai se lalaga e tusa ai ma lenei polokalame:

5. Matou te fusifusia le pito o le pigtail i toega o le lipine. Matou te tipiina le tele ma iloilo le iʻuga:

E mafai ona faʻasaʻoloto le fili ile faʻailoga, pe mafai foʻi ona mimilo ile ituaiga o ato.

Manaia filifiliga

  1. Matou te aoina lauulu i le solofanua solofanua.
  2. Matou te faʻaloaloa le lipine i lalo ole ofuvae ma vaevaeina i 4 tutusa vaega.
  3. Faʻaauau pea lo matou lalagaina o ie faʻataʻavaleina ma le lipine e tusa ai ma lenei polokalame:

4. Matou te nonoa le pito i se uʻamea.

Fusi ma lipine mafai ona taʻua saogalemu o galuega moni o faatufugaga. O i latou e aʻoaʻo ia lalagaina latou saʻo i ai aia tatau e manatu ai i latou lava matai.

Classic tolu-milo fili

Ae le i amataina galuega, o le ulu e faʻapipiʻi ma se mea faʻapitoa e faʻafaigofie ai selu. Vavae atoa le lauulu i vaega e tolu. O le taumatau taumatau ua folasia i le ogatotonu ma ua i le ogatotonu. O le itu agavale e faʻapipiʻi i le ogatotonu (taumatau) ma e aliali mai foʻi i le ogatotonu. I lenei faʻasologa, faaauau pea seia pala lona lauulu e oʻo i le iʻuga.

Faʻafefea ona fai ou tofa ma se lipine

O le mataupu o le lalagaina ma lipine e tutusa lelei ma se masani fili, ma na o le pau le eseesega o le i lenei tulaga o se lipine ua faaopoopo ma o le galuega amata e le i le itu taumatau, ae i le itu tauagavale.

Ua faia lenei mea:

  1. O lauulu e vaevaeina i ni vaega se tolu ma se lipine e nonoa i le ogatotonu.
  2. O le tauagavale agavale ua tuʻuina i le ogatotonu ma, pasia i lalo o le lipine, ua faʻataʻatia i le taumatau taumatau.
  3. O le lipine e taofi i lalo o le ogatotonu pito i luga ma tuu i le va o le 2nd ma le 3rd.
  4. E tusa ai ma lenei polokalame, latou te fili i le pito ma nonoa i se ofu mafiafia po o se mea faapipii.
  5. O fesoʻotaʻiga e faʻamalieina sina laʻititi e maua ai i le laulu le matagofie ma se mālie.

Falani Farani

Tuʻuina mai o se Farani fulufulu ua avanoa e oʻo lava mo tagata amataina, pe afai e te mulimuli i sitepu i le sitepu-laʻasaga ata, i le faʻasologa i lalo:

  1. Ave se lautele loka i le pito i luga o le ulu (o le lautele, o le sili atu o le aofaʻi o le ai ai i le lauulu).
  2. Vaevae i ni vaega se tolu. Ua amata ona latou lalagaina e pei o se fili masani e tolu ona fili - o le taumatau taumatau ua tuu i le ogatotonu, ona tuu ai lea o le mama tauagavale ua tuu i luga.
  3. Uu i le itu tauagavale ma le ogatotonu ina ia latou le malepe, ave se mea fou i le itu taumatau ma faapipii i le taumatau taumatau o le fili autu.
  4. O le itu taumatau e fesoʻotaʻi ma le ogatotonu, e tusa ma le faʻavae o tulafono masani.
  5. Uma curls ave i le lima taumatau, ma i le lima tauagavale latou uu se fou ma lalagaina i le itu tauagavale. O le iuga o faʻamaʻi o loʻo lafo i le ogatotonu i le itu taua autu.
  6. Faʻaauau i le faʻasologa tutusa e oʻo i le iʻuga. Mai le faʻavae o le ua e faʻaauau i le auala masani.
  7. Faʻamau i se ofu mafiafia.

Tenimaka Tenimaka

E lalagaina ma faʻamalosi laʻau e ala i le lalagaina o ie, faʻatoa vave lava ona amata ona pulu faʻamalieina latou i le ea ma faʻamalosi ile vai. Afai o le taimi muamua e faigata ona malamalama i le metotia, ona mafai lea ona e aʻoaʻo mai laasaga i lea laasaga ata mo tagata amata. E sili le faia o sea laulu i luga o le ulu na fufuluina 1-2 aso talu ai, a leai, o le laulu e le taofiofia ma o le a vave faʻaleagaina.

E amata galuega i le palealii. Ave se loka ma vaevae i ni vaega se tolu. O le mea taua o le taimi o le lalagaina, e le soona ufiufi ia, e pei ona masani ai, ae faʻataʻoto i lalo o le pito i lalo. O nisi taimi o lenei metotia e taʻua foi o le "French braid on the sebaliknya." I le pito o le fulufulu mata e mafai ona e faʻamalieina lemu e faʻaopopo le tele ma faʻalelei ma varnish.

"Iʻa faiʻa" laasaga i lea laasaga ma se ata

  1. Muamua, o loʻo togafitia ua togafitia i mousse poʻo le vai ina ia aua le fluff ma selu i tua (afai e i ai le pa, ona vavaeʻese faʻaeteete).
  2. Latalata i le malumalu ave ni manoa se lua (2-2.5 cm) ma satauro i tua o le ulu, taumatau i luga atu o le agavale.
  3. O nei maea e tuua i le lima taumatau, ma le isi tasi e faaesea ma le lima agavale. O le agavale fou e sopoia ma le tasi na saʻo ina ia i luga. O le fuafuaga e faigofie ona oomi i le ulu.
  4. Toe filifili se laina, ae i le isi itu. Sopoia mai luga ma lalagaina. Ma faapena ai seia oo i le iuga. O manoa uma e tatau ona tutusa le tele.
  5. Faʻaopopo ma se ofu mafiafia.

Faʻafefea ona fai tofa ma se fusuga

E i ai filifiliga e lua e faʻaaogaina ai paʻu:

  1. Faatasi ai ma le tamatamai lima.

Nonoa le fusi (i soʻo se maualuga) ma vaevaeina i ni 4 tutusa tali. E lua faʻatasia faʻatasiga mai i luga atu o le ogatotonu, ma se fusi faʻauʻau e nonoa i luga i latou. Le isi, vaevae le auvae laʻasaga i lalo i ni vaega se lua ma faʻafesoʻotaʻi i luga, ma nonoa foʻi se fusi faʻamau. O lauulu na sa i luga o le ai ai nei i le pito i lalo. Ma faapena ai lava seia lalagaina tagata uma.

Nonoa le siusiu ma vaelua le pito i luga ma lalo. Tuu se ofu mafiafia, laa ese mai le tasi o lo o uu le siusiu, nai centimita. O le maea tuufaʻasolo e ui atu i le pito i luga, toso i luga ma fusia foi i se fusi faʻamalosi. Ole isi sa i lalo mai e pasia i le pito i luga, o nonoa faʻatasi ma se vaega faʻamalosi tino.

Ma sili atu foi ile mataupu faavae tutusa. I le iʻuga, e mafai ona e faʻafilemu mama mafolafola, ma maua ai i le laulu le matagofie. O le mea taua o le nonoa o vaega uʻamea ile tutusa mamao ae aua neʻi galo e fusifusi i taimi uma pe a maeʻa ona toso ia curls.

Scythe mimilo poʻo le agavaʻa

O lenei hairstyle e faigofie, o lea e faigofie ai ona e faia ia te oe lava.

  1. Nonoa se maualuga pe i lalo se fusi.
  2. Ua vaevaeina i 2 (po o 3) vaega.
  3. Ua feliuaʻi uma i se taʻamilosaga, faamaamilo i luga o le tamatamai lima. E taua - e tatau ona e mimilo i le tasi itu, a leai e leai se mea o le a aoga.
  4. E fesootaʻi taʻaʻaiga.

Weave "Waterfall" luga lauulu lauulu

O le lalagaina o lalaga o ie (ose laʻasaga i lea laasaga ata mo tagata amataina o le a fesoasoani e malamalama i le togafiti, ma vave puleaina le fausiaina e oʻo lava faigata fesuiaiga) mafai ona faia i totonu o le "Waterfall" auala.

O Scythe "Waterfall" e mafai:

  • fa-unta
  • tele-laina
  • faataamilo i le ulu
  • volumetrik.

Faʻaai e lua:

E fili i luga o le sasaʻo pe vavaeese. 4 manoa ua valavala i le itu tauagavale. Ole faitauga amata mai le tagata. Lona lua o le manifinifi, o isi e tutusa i le tele. O le 1 e faia i lalo o le 2nd ma luga o le 3, ma le 4 - i lalo o le 3 ma luga o le 2nd.

Ona latou faia lea o se mea pikiina - o se aofaiga laʻitiiti mai le aofaʻi atoa ua faʻapipiʻi i le pito sili ona leaga. O le isi, o le 2 e faia i luga o le 3, i lalo o le 4th.

E toafa manoa fili e faʻafetaui soʻo se laulu lanu

O le muamua curl ua aveese i le itu. Sui i se laititi le laulu mai le aofaʻi atoa, lea e aveina mai lalo, ma faia i lalo ole 3rd, luga ole 2nd curl. Sosoʻo lea ma le tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai ma le faʻaopopoina o manoa, e le gata i lalo ae o lugalaina. Ma isi mea e tusa ma le faʻatulagaina polokalame.

Eseese laina laina 'au "Paʻu"

Mea e lalagaina i faʻatusa tutusa, ae i le tele o laina. E tatau ona maitauina afai e tele laina, o lona uiga e tatau ona e amata i le tulaga o le pito i luga pito o le taliga.

E tatau ona oʻoʻo faʻamau i teine ​​ma isi.

  1. Afi le ulu. Na lalagaina i le faiga tutusa, ae mai le tasi malumalu i le isi. E mafai ona faʻauma le pepa masani pe tuʻu i se foliga mataga.
  2. Volumetric. Ina ia foaʻiina le aofaʻi i lauulu, o elemene o lalaga ua tosoina, agai mai le pito i le amataga, uʻu ma lou lima. Faʻaopopo ma varnish.

Pigtailu Vaipuna

Lauulu "vaipuna mai fusi" ua lalagaina e tusa ai ma le tutusa mataupu faavae e pei o le filifiliga na mafaufauina, ma na o le pau le eseesega o le loka e totoe ma saoloto pa'ū, e lalagaina i manifinifi klasik fili.

Braiding vaipuna ma pigtails laa ma lea laasaga ma se ata mo tagata amata

Fa au viliina

  1. O le laulu e selu i tua ma vaevaeina i 4 vaega. Lalaga amata mai luga. O nisi taimi, mo e amataina, o le mataupu faavae o lalagaina e le vave manino, o le tele lea e latou te faʻatinoina faʻatonuga i le tulaga o laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga ata.
  2. O le pito pito taumatau ua tuu i luga o le tuaoi.
  3. 3rd ma le 4 o loʻo tuʻuina foʻi i autafa o laina i le itu tauagavale.
  4. Ole 4th e oʻo i lalo o le 1st ia o lea i lona ogatotonu.
  5. O lona 2 i le 2nd, ma le 4 o le 2nd.
  6. O le 1 e tuu i luga o le 3, ma le 2 i lalo o le 3 ma faapena lava seia oʻo i le iuga.
  7. Fai faʻalelei ma se vaega fulufulu poʻo le lauulu.

Lima vavae fili

Mai lima o lima, e mafai ona e fili faʻamusisi le masani poʻo Farani, Tenimaka poʻo le lisiti fili faʻaaoga i se lipine. Ole faitauga amata ile agavale. E tatau ona e mafaufau i le faʻavaeina o lalagaina ova-lima e fulufulu lauulu, lea e masani mo ituaiga uma (fuafua i ituaiga, o laʻasaga faaopoopo o loʻo faʻaopopo i laʻasaga autu).

  1. Vaega 1 - o le muamua 3 manoa o loʻo sopoia faʻapena i le taimi lava e tasi pe a faʻatupuina le foliga masani - o le 1 ua tuu i le 2nd ma pasia i lalo o le 3rd, o loʻo i le va o le 2nd ma le 3rd.
  2. Vaega 2 - o le 5 ua tuu i luga o le 4th ma pasia i lalo o le 1st.
  3. Vaega 3 - 2nd i luga ole 3, i lalo ole 5th.
  4. Vaega 4 - 4 i lalo ole 5th, i luga ole 1st ma lalo ole 2nd.
  5. Faʻaauau mai le taimi muamua.

I le taimi muamua, e mafai ona nonoa se fusi i tua o le ulu ma lalagaina mai lona tele.

Farani bezel

O sea sitaili e faia mo eseese uumi, tusa lava pe puʻupuʻu.

  1. O lauulu e vaevaeina i luga o le lautele e vaeluaina ile 2 vaega. O le tasi o le a faʻamaʻeiʻina, ma le lona lua o le a matala ese ma potopoto i le siusiu.
  2. Amata mai le tasi taliga i le isi. O le faʻavae e tutusa ma mo se masani Farani fulufulu, i.e. i le pikiina o le loka.
  3. Faʻapipiʻi i se ofu mafanafana pe le maitauina, liliu le laulu i totonu mai le isi itu. Faʻaopopo ma varnish.

O le 'ie i laiga: o le master class

  1. E iloga se vaega o se tafatolu i lea vaega o le techka ina ia foliga le pito i totonu. O le pito (tulimanu o le tafatolu ua filifilia) e vavaeʻese mai toega o le laulu, ma tui, aua O le a faʻaoga i le taimi mulimuli o le galuega.
  2. O toega filifilia o lauulu lalagaina faʻaaoga i totonu-fafo tekinolosi, i.e. Latou te le tuuina i luga, ae tuu i lalo o le pito i lalo.
  3. Muamua, o le tipi sipi e tosoina i fafo ma faʻamau i le pale. E tatau ona tutusa tutusa le lapo.
  4. A maeʻa le totoa autu, e faʻatumu sina avanoa ma amata ona latou lalagaina le pu, o le a ogatotonu o le mea autu.
  5. O se ie manifinifi pito i luga ua lalagaina i le masani auala ma nonoa ma le le vaaia i autu.

Fulufulu uumi uumi uila

  1. Ole faʻavae o fusi e tuʻu ile auala faʻapitoa.
  2. Separation na tupu i se auala o le mataitusi V fausia i le pito i luga o le ulu, i.e.vavaeina faia mai le malumalu i le pale ma mai le pale i le isi malumalu.
  3. O le eria filifilia ua faʻasolo i le itu tauagavale ma ua faʻataʻamilomilo le taamilosaga i le faʻasologa o taimi.
  4. I le tauagavale, latou ave se manoa, tuu i luga o le autu, afifi faataamilo ia teisi ma ua uma ona viliina i totonu o se tourniquet.
  5. Ave se manoa i le itu taumatau ma toe fai laasaga i luga, ae aua le tuʻuina i luga o le pito i luga o le fusi, ae i lalo ifo. I le iuga, latou te mimilo ma tutuʻi i se le vaʻaia.
  6. O le mea taua o le aua nei galo o le lauulu e tatau ona fesuisuiai soo mai le isi itu i le isi.

Mermaid scythe

O se foliga matamuli, malamalama ma savalia foliga lelei i luga o laʻau manifinifi ma le mafiafia ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se ata.

  1. Ave ula mai malumalu ma faafesootai i le pito i tua o le ulu.
  2. I le vaeluaga, latou te amata lalagaina o se masani masani fili, faia mai lea taimi i lea taimi lima i itu uma e lua.
  3. O taimi faʻapipiʻi, e mafai ona e lalagaina e oʻo i le iʻuga, pe e te faʻatapulaʻaina oe lava i se laʻititi lava vaʻai ma faʻaoso atili i lou fili masani.

Scythe fatu

  1. Vaeluaina e faia i le ogatotonu faʻalenatura. Tasi le vaega o loʻo faʻamauina ma se lauulu ulu ina ia le faʻalavelave ai.
  2. I le itu o le a faia ai le galuega, o se vaeluaga semicircular faia mai le pale o le ulu i le malumalu, faʻaaoga se ie manifinifi.
  3. O paʻu laʻititi o loʻo tutuʻi foi.
  4. E amata galuega ile mea tonu lea e vaeluaina ai le 2 vaega. Lalaga metotia - Farani fili. O manoa mo lalaga lalaga e aumaia mai le pito i luga o le ulu.
  5. Ua oʻo i le nofoaga i tua o le taliga, latou te faʻaauau pea lalaga e tusa ma le metotia Farani, ae o isi loka ua uma ona ave mai le ogatotonu ma lalo. O le mea la ua tupu, ua i ai pea le tamai laʻau, lea e taofia faʻavaʻa ma se vaega ole ofu lelei.
  6. I le isi itu, toe fai laasaga muamua.
  7. Ina ua maeʻa ona tutusa le totoa, ona tuʻu faʻatasi lea ma fili i le ogatotonu, faʻaaoga le metotia tutusa.

Scythe-gata mo teineiti

Vaeluaina ua faia i le itu. Ua saeluaina se vaega o le sooga umi i luma ma amata ona latou lalagaina le fulufulu sese le Farani, ma aveʻese mai manoa mai le muaulu. E tatau ona ia tutusa ma ia.

E sili atu le lalagaina o loʻo faʻaaogaina i le isi itu ma faʻaauau pea le faiga lava lea e tasi, naʻo le taimi nei o loʻo piki i luga mai le isi itu. E tatau foʻi ona fesoʻotaʻi fili i le tasi ma le isi. I le pito, e mafai ona e tuua le siʻusiʻu pe milo agaʻi i le iʻuga.

O le a leai ni faʻamatalaina taimi i le fatuina o laʻei matagofie pe a fai oe suʻesuʻeina le lalagaina o metotia faʻaoga laʻasaga ma lea laasaga ata ma faʻamatalaga auiliili e talafeagai mo tagata amata.

O lenei hairstyle foliga manaia luga o lauulu o soʻo se umi. E ui lava i le mea moni o le faainisinia o lava: tolu, fa ma lima lima 'ie, o le "vaipuna" metotia, farani Farani ma Tenimaka, fili i fusi eleni, ma se gata. O filifiliga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, ona tele atu ai lea o avanoa mo suia ai le ata.

Lalagaina ma lipine

Ae e te leʻi fili se lipine, fuafua pe o le a le lautele ma lanu o lau fesoasoani.

E tele filifiliga mo le lalagaina ma lipine. Afai e foliga mai ia te oe o le fausiaina o lalaga faʻapipiʻi i mea teuteu elemene o se faigata tele ma umi faʻagasologa - mulimuli i le laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga, ona mafai lea ona e pulea le sili ona lalagaina lalagaina e aunoa ma le faigata tele.

Faigofie togi tolu-milo

O se faigofie lalaga o filo e lua ma se teuteuga elemene

E faapena ona lalagaina se fili faʻapipiʻi e pei o le masani ona fai ai se tolu, o lona uiga, e faigofie tele, ma e le afaina pe afai e nonoa faʻataʻamilosaga mai lalo pe mai luga atu. I soo se tulaga, o le lauulu lauulu o le a sili ona lalelei, ma e tatau ona le laititi le taimi e fausia ai. Nai lo le lipine, e mafai ona e faʻaaogaina se laei poʻo ni vulu o soʻo se mafiafia ma lanu.

Pipiimau uaea (lipine)

Ina ia fausia se faasee, mulimuli i faatonuga:

  1. Nonoa le itu o le siʻusiʻu ma puipui i se paʻu manifinifi.
  2. Ave se mea teuteu elemene o le manao lanu ma le mafiafia. I le matou faʻataʻitaʻiga, ua faʻaaogaina le maea. O le umi o le fesoasoani e tatau ona 1.5-2 taimi umi nai lo lou lauulu.
  3. Uu le ofuvae faataamilo i le siusiu.
  4. Nonoa le maea ina ia pipii le pito puʻupuʻu i fafo mai le nonoa.
  5. Vaevae le lauulu i 2 vaega.
  6. I le va o le lua vaega o le siusiu, tuu le maea lea o le a avea ma pito lona tolu mo le lalagaina.

  1. Amata lalagaina e tusa ma le fuafuaga o se faigofie lalaga o tolu manoa, o le maea ua na o se tasi o latou. Ina ia faia lea mea, tuʻu le fasi taumatau i luga o le mea.
  2. O lenei kolosi le itu agavale ma le ogatotonu.
  3. I le itu taumatau o se maea, tuu i luga o se loka i le ogatotonu.
  4. Ave le agavale tauagavale.
  5. Tuu i luga o le maea i le ogatotonu.
  6. Ia kolosi le vaega taumatau ma le ogatotonu.

Le vaega mulimuli o lalagaina

  1. Faʻaauau le lalagaina i le tutusa tutusa i le umi atoa o le lauulu.
  2. A maeʻa le puʻu, faʻamau lelei i se manifinifi paʻu. Nana le pito o le teuteuga elemene i lau laulu pe afifi faataamilo i le ofuvae ma nonoa.
  3. Tufatufa atu ni mama e faʻalautele ai le aofaʻi o le fili.
  4. Fiafia i le uluaʻi ma e matua faigofie e fatuina se pu, lea e talafeagai mo fafine o soʻo se matua.

Kanzashi i luga o le mea faapipii

Lenei o le matagofie ma le sili ona foliga o le kanzashi i luga o le lipine i lane.

O lenei filifiliga o loʻo faʻavae i luga o le fili i le milo tolu o laina e piki. O ia pulou ma lipine e sili ona lelei mo teineiti, ma o le aoga o se mea faʻapenei o le lalagaina kanzashi fugalaʻau o le a teuteu i le laulu o tamaʻitaʻi talavou i le aso atoa.

O mea ia ma mea faigaluega e te manaʻomia

O fugalaʻau ia i luga o se lipine e mafai ona faʻatauina i faleoloa nila pe faia tutoʻatasi. Ioe, mea teuteu fale o le a fai sina taugofie. Ole aofaʻi o fugalaʻau e mafai ona eseese, e fuafua ile faanaunauga ma le umi ole tapuni.

Gauai atu!
Ina ia faigofie ona lalagaina le fili, e tatau ona i ai i vaega soa ni vaega.
E manaʻomia le fugalaʻau muamua na faia i le fulufulu mo le faigofie ona faʻapipiʻi.
O fugalaʻau e totoe e tatau ona gaoioi saoloto i le lipine, ma afai latou te le gaoioi, o lenei faʻatupuina ai ni faigata i le taimi o lalagaina.

Amata ona faia pigtails

O lenei la ua matou fuafuaina poʻo a masini matou te manaʻomia, matou te suʻesuʻe atili auiliili i le faʻagasologa o le fausiaina o se mea faʻapipiʻi:

  1. Selu le lauulu i se fusimasi pulumu.
  2. Ave kanzashi i luga o le mea faapipii.
  3. I lenei tulaga, o le muamua fugalaʻau e iai lona lauulu mo faigofie faʻafaigofieina.
  4. Faapipii se fugalaʻau i le itu o le muaulu.
  5. Faʻasolo le fasi vaega i le itu.
  6. Vavaeese se vaega itiiti o le lauulu mai le fugalaau.

O le faʻagasologa o le faʻatupuina o pigtails

  1. Vavae le filo i ni 3 vaega.
  2. Tuu le mea teuteu i luga o le ogatotonu.
  3. Ave le loka taumatau.
  4. Tuu i lalo o le ogatotonu tutotonu.
  5. Ia ave le pito pito i fafo ile itu tauagavale.
  6. Susu mai le ogatotonu pito i lalo.

O le faʻagasologa o le faʻatupuina o pigtails

  1. Tusi le itu taumatau i lalo ifo o le ogatotonu.
  2. I le itu taumatau, vavaeʻese se laʻititi mai le lauulu manifinifi ma faʻaopopo i le soʻona lalaga faʻapipiʻi.
  3. I se tulaga tutusa, fili i le itu tauagavale ma faʻaopopo nisi laulu malulu.
  4. Faʻaauau lenei lalagaina ma piki.
  5. I se mamao o 8-11 cm mai le fugalaʻau muamua, faʻaopopo seisi e tasi i le lalagaina.
  6. Taavili i luga o le scythe ma se lipine.

Le vaega mulimuli o le fausiaina o se fili

  1. I le mamao tutusa faaopoopo se isi fugalaau.
  2. E ala i le tutusa fugalaʻau lona fa.
  3. Ma latalata i le faaiuga o le lalagaina, faaopoopo le mulimuli lona lima fugalaau.
  4. Nonoa le pito o pole i seisi faʻalelei.
  5. Fiafia i le taunuuga sili

Uluai ma faigofie e fausia braid ma lipine

O le fausiaina o ia laulu foliga ma se lipine e faigofie lava

A o le i filiina se fili i se lipine, e ao ona selu ma le faaeteete le lauulu ma togafitia i le teuina se sui soʻo ma malamalama pe feololo. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi se mea faʻapenei ae e leʻi lalagaina, e mafai ona e fufuluina i se varnish se lauulu teuteuina.

Amata ona fili

Sei o tatou vaʻai totoʻa i foliga o le fausiaina o se muamua lauulu lauulu:

  1. Vavaeese se laulu laʻititi i le ogatotonu o le pale.
  2. Vavae lenei filo i ni vaega se lua ma gagau i luma.
  3. Lalo o laina vavaeeseina, i lalo ifo o latou vaeluaina se manoa manifinifi ma nonoa se lipine i ai, latalata i le aʻa.
  4. Gagau pito i tua, o le lipine e tatau ona i ai i le va. Tuu le fasi taumatau i luga o le mea faapipii.

Ata: faiga fausiaina o lauulu

  1. Afifi le lipine i luga ole tumutumu.
  2. O le lipine e tatau ona ogatotonu.
  3. Tuu le loka tauagavale i luga o le mea faapipii.
  4. Afifi le curl i le mea faapipii ma taoto i le ogatotonu.

  1. Kolosi le curl i le itu taumatau ma se lipine.
  2. Faʻaopopo sina laulu malulu i ai.
  3. Uu le lipine faataamilo i le curl ma tuu i le ogatotonu.
  4. Sopoia le agavale agavale ma se lipine.

  1. Faʻaopopo nisi lauulu manifinifi i le lalagaina.
  2. Afifi ia manoa i le itu tauagavale i le mea faapipii.
  3. Faʻaauau le lalagaina i luga o le umi atoa, faʻaopopoina sina laulu malulu i taimi uma.
  4. A leai se lauulu e leai se totogi, nonoa le pito o le lalaga i le mea faʻamau ma faʻamau i se fulufulu laʻititi manifinifi lelei. O loʻo totoe lauulu e sefeina male matagofie ile lauulu ile leo ole lipine pe mimiloina i totonu ole uʻamea curling ma tuʻu e pa'ū i luga o ou tauau.

Faʻapipiʻi faʻatasi ma se lipine susulu

O sea laʻasaga foliga foliga tutusa lelei i uumi uumi ma feololo.

Ae le i faia se ie lalaga ile le lipine, e tatau ona lelei ona faʻapipiʻi mea ia. E mafai ona e faʻaogaina le le vaʻaia poʻo le, sili le faʻatuatuaina, nonoa se fata ie i se manoa manifinifi. A faʻapea e mau ane le lipine i luga ole fulufulu, ole paʻu ole paʻu ole paʻu ole a fesoasoani ia toe faʻalelei atili.

Ole uluaʻi vaega o le fausiaina o se fili i le 4 manoa

O faʻamatalaga auiliili mo le faia o ia lava lauulu manaia e oe lava ole a fesoasoani:

  1. Ia tu i tua ni nai senitimita mai le muaulu, tuuese se manoa manifinifi ma nonoa faʻaluʻe le lipine lua.
  2. Mo se sili atu faʻamoemoeina fusifusi, nonoa le nonoa ma suauʻu suauʻu.
  3. Vavaeese 3 laina i le muaulu o le mafiafia tutusa ina ia o le lipine o lona tolu i le itu tauagavale.
  4. Toso le filo mulimuli i le agavale i lalo ole lua.
  5. Lulu nei loa i luga o le lipine.
  6. Tuu le loka mulimuli i le isi.

O le faiga o le lalagaina o lalaga faʻapipiʻi

  1. O lenei toso le vaega lea i lalo o le mea faapipii.
  2. Tuu lenei loka i se pito. O le loka i le agavale e tatau ona i lalo.
  3. O lenei tuu i luga o le lanu fesoasoani.
  4. Toso lenei vaega i lalo o le itu taumatau.
  5. Vavaeese ni lauulu malulu ma faʻaopopo i le pito i fafo.
  6. Toso le lapopoa loka i lalo o le fesoasoani.

Faʻamaeʻa le fausiaina o se ofutino lalagaina ma se lipine

  1. I lalo o lenei loka, toso le itu tauagavale.
  2. Faʻaopopo le leai fua o le lauulu.
  3. Faʻaauau le lalagaina i luga ole tasi.
  4. Ina ua uma ona faʻaʻupuʻu curls i le fili, faʻaauau pea lalagaina, ae ua aunoa ma piki i luga.
  5. Faapipii le pito o le lalagaina ma se fusi faʻamau ma nonoa se lipine.
  6. Fai se aulelei matagofie mai le isi lipine. Ua sauni mea uma. E mafai ona e fiafia i le manaia o lauulu sili.

Openwork fili ma lua lipine

O lenei le masani ai ma le muamua lauulu laʻititi ma lipine e atoatoa lelei mo se faʻafiafiaga o le siosiomaga

O le lalagaina o 'ie vulu ma lipine i lenei auala e le faigata tele, ma o le amataga ma le lavelave o le laulu e mautinoa e tosina mai ai oe. I sea laʻei lauulu, o lipine faʻapipiʻi e foliga sili lona aoga.

Faʻapipiʻi lipine - o le amataga o lalagaina

O faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani ia te oe e fausia se lalelei lauulu:

  1. Faʻapipiʻi ni lipine e lua o le lautele lava ia i se lauulu lauulu laʻititi i se laulu sulu lelei i le ogatotonu.
  2. Vavaeese se tamai filo i le agavale.
  3. Tuu le lipine i luga o se fasi.
  4. Ufiufi le lipine faataamilo i le tapuni ina ia alu teisi i le itu taumatau.
  5. O lenei tuu le lipine lona lua i luga o le tumutumu.
  6. I se auala tutusa, afifi faataamilo i le loka.

Uluai fili lalaga lalaga

  1. Toso mai ia lipine ina ia fetaui lelei le lalaga faʻalava. Gagau pito i tua o le manoa i luma.
  2. I le itu taumatau, vavaeese se manifinifi o lauulu.
  3. Faapipii pito i luga.
  4. Afifi le lipine faataamilo i le vilivae, ae o lea ia faasino le pito o le mea ia tuu i le itu tauagavale.
  5. Tuu le isi lipine i luga.
  6. Afifi i le auala tutusa.

Ole auala ole fausiaina ole laulu e le masani ai

  1. Vavaeese se manoa fou i le agavale.
  2. Faʻaauau le lalagaina i lenei auala seʻia oʻo ina i ai le 3 leai ni faʻavae i le itu tauagavale ma le 4 i le taumatau.
  3. Vavaeese le pito i luga mataʻu o le sulugatiti mai isi i le taumatau.
  4. Gagau pito e tolu o totoe i le itu.
  5. Toso le pito i luga pito i lalo.
  6. Faʻaopopo ni laulu malulu i le vela.

Laʻasaga mulimuli i le fausiaina o laʻau foliga ma lipine

  1. Faapipii le lesi faʻateleina i ni lipine.
  2. I le itu tauagavale, ave foi le pito i luga curl ma faaopoopo nisi lauulu i ai.
  3. Lalagaina i lenei auala ma isi. Ina ia faia lenei mea, ave se pito i luga luga o itu uma ma faaopoopo nisi lauulu malulu.
  4. A leai ni curls fua, faʻaauau i le pito i le lalagaina o lalaga faʻapipiʻi i le auala tutusa, ae ua aunoa ma pikiina.
  5. Faaiʻu le pito o le lalagaina ma se fusi faʻamau ma nonoa ma isi lipine.
  6. Aveese le fulufulu fulufulu, ma nana pito o mea i luga luga o le lalagaina.
  7. E mafai ona e fluff le loka sina puʻe ma fiafia i le lilo ma le aulelei o lauulu mo se faʻapitoa aso.

'' Matala '' i ma 'lautele lautele e lua

Ata o se ofutino matagofie o le 3 manoa ma 2 susulu fasi ie

O sea puʻeʻa ma le lipine e atoatoa lelei mo soʻo se mea e tupu, e aofia ai le sitaili, matagofie ma agamalu. Mo le fausiaina o se lauulu lauulu e te manaʻomia ni mea e maua ai ma le lautele e le itiiti ifo i le 1 cm. Malamalama lavalava ma se mamanu foliga sili moni i lenei sitaili.

Faapipiina o mea teuteu elemene

Ae le i fausiaina o se mea teuteu lauulu, faʻaaoga se moli teuteu teuteu i curls.

I lenei e mafai ona tatou amata lalagaina o ia lava:

  1. Muamua, vavaeina se lautele lautele, manifinifi i le ogatotonu o le muaulu.
  2. Gagau i luma ina ia le faʻalavelave ai.
  3. Tusa lava i lalo ifo o lenei vaega, faʻamau sapalai teuteu elemene ma le fesoasoani o le le vaaia.
  4. Mo le faʻamoemoeina, faʻapipiʻi se isi le maitauina mai le isi itu.
  5. Vaevae le vaega o le lauulu i ni manoa e 3 (2 i le itu tauagavale ma 1 i le itu taumatau o ie).
  6. Ia mautinoa e saʻo lelei le lipine.

I totonu o le ata - faʻaauau ona fausia lauulu

  1. Ave le fasi pito tauagavale.
  2. Faaputu i luga o le tafatafa.
  3. Tu i lalo ifo o le mea teuteu muamua.
  4. Tuʻu nei i luga ole lua.
  5. I luga o le loka o loʻo iai nei, tuʻu le pito taumatau. Faʻaopopo sina laulu malulu i ai.
  6. Tusi lenei vilivae i lalo o le fasi pepa muamua o ie.

  1. Ona taoto lea o se curl i luga o se fasi ie.
  2. Ave le pito pito i fafo i le agavale ma tuu i luga o le isi.
  3. Faʻaopopo nisi laupepa malulu i le pito i luga.
  4. Faʻaauau le lalagaina i lenei auala seia oʻo i le iʻuga.
  5. A sauni le vavao, nonoa se fusi paʻu i le pito. Ina ua mavae lena, fai se aufana mai toega o lipine, lea o le a sili teuteu le teuteu o le pito o lalagaina.
  6. Lenei la lau laulu ua saunia, ma e mafai ona teuteu ma faʻaatoatoa le faʻatusa. O se vili ole "lapoa" e talafeagai mo soʻo se mea taua na tupu.

Le masani ai matala tatala fili mai le tasi filo ma lipine

Lotoa tulaga ese ma se lipine i foliga tioata

O lenei lalagaina metotia a itiiti lauiloa. E ui lava i le le masani ai sitaili, o lona fausiaina e le faigata tele. Le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina uma vaapiapi ma lautele. Manaʻomia le laʻititi o le kilipa poʻo le fulufulu e fulu i le faʻaiuga o le mea faʻapipiʻi i luga o fulufulu ua maeʻa fili.

Ina ia aloese mai mea sese i le fatuina o le sitaili muamua, mulimuli i faʻatonuga:

  1. I le ogatotonu o lauulu i le pale, vavaeese vaega o le lauulu. Lalo, ave se manoa manifinifi ma nonoa se fesoasoani i ai. Afai e piʻo ile lauulu, e mafai foi ona e faʻalelei ile suauʻu paʻu.
  2. Nonoa le manoa autu i le ie teuteu.
  3. Faʻamau le mea faapipii i se kilipa.
  4. Fai se curl mai le tutusa fasi.
  5. I le itu taumatau, aumai ni lauulu faaopoopo ma faaopoopo i le loka.
  6. Tuu le fesoasoani i luga o le punou.

O le faiga o le lalagaina o se tasi-filo pigtail

  1. Nonoa lea vaega ma le fusi i le itu tauagavale (pe a fusifusi le mea faapipii e tatau ona sui i itu uma).
  2. Loka ma se togafiti.
  3. Faia le tutusa curl i le itu tauagavale.
  4. Faaopopo se tamai mama mama i ai.
  5. Nonoa se fasi i le itu taumatau.
  6. Faʻaauau ona fausia curls, faʻaopopo fua curls ia i latou. Aua nei galo e sui le tui ole lipine.

Le laasaga mulimuli i le fausiaina o se lalelei matagofie

  1. A maeʻa le lalagaina, tuu le 2-3 cm fasi pepa, ma oti ese le ova.
  2. Faʻapipiʻi le iʻuga o le fesoasoani ma le lauulu i se siliki paʻu.
  3. Ufiufi le pito o le lalagaina laititi i lalo o le fili ma faʻamau i se fulufulu ulu pe le mafai ona vaʻaia.
  4. Taʻu ma faʻamaʻoti ia moli. Faʻasuisi lau laulu ile laulu e vaʻaia ma fiafia ile suiga mataʻina o au foliga vaaia.

Luga o le Hollywood Wave ma se lipine

O lenei 'ie fili fili ma lipine foliga matagofie ma matagofie.

O le mea moni, o se fulufulu laei ma se teuteuga elemene elemene o le a tosina mai le tele o mata mataina. Afai e ulavale lou lauulu, aua e te faʻaopopoina e faia lenei sitaili i luga o lau lauulu na faatoa fufuluina. O le fulufulu atonu e le taofiofi lelei ma manoa o le a faigata ona teuteu.

E sili ona faigofie le faʻaaogaina o se teuteuga elemene i le taimi o lalagaina o lenei lalaga (leai se manaʻoga e gagau i le afa)

Ina ia faʻalelei le lipine, e mafai ona e faʻaogaina le vaʻaia. A e manaʻomia ona fofo ia sili atu se saogalemu, ave se tamai kilipa.

Ia tatou amata loa ona faia se lalelei Hollywood wave:

  1. Alu i tua 2-3 cm mai le muaulu ma faapipii le lipine i le ogatotonu o le lauulu ma se tamai kilipa. Tuu le pito o le elemene 4-5 cm le umi saoloto ina ia i le pito o le lalagaina e mafai ona natia mama i totonu o laulu.
  2. Toso 2 cm le mamao mai le fasi ma vavae ese le tamai loka i le agavale.
  3. Toso le vilivili i lalo o le lipine ina ia tu ma sosoʻo i le fasi pepa.
  4. Ufiufi le mea teuteu teuteu faataamilo i le tapuni ma toso lona pito i le itu tauagavale ina ia gaoioi le galu i lenei itu.
  5. Toso aʻe le aitema i luga.
  6. Vavaeese se isi vilivili i le itu tauagavale.

I le taimi o lalagaina, aveese loka faalavelave i le muaulu

  1. Afifi foi le mea teuteu ile ofi i le itu tauagavale.
  2. I lenei auala, faʻagasologa 5 manoa ma se manava i le agavale.
  3. Ave le mataʻu i lalo ifo le vilivae, ma le pito i luga faʻi tuu i le itu.
  4. Vavaeese ni lauulu laʻitiiti i le itu taumatau ma faʻaopopo i le curl.
  5. Faia se tamai semia lio mai le filo. Tuu le mea teuteu luga o le tumutumu.
  6. Ufiufi se lanu lanu o vilivili ma se meafaitino i le taumatau.

Pe a lalagaina, taumafai e tuʻu avanoa e tasi i le va o siku

  1. Fai le isi manoa i luga.
  2. Tuʻu i lalo, faʻaopopo se curl leai se totogi, fai se semicircle teisi sili atu nai lo le taimi muamua ma afifi i se mea teuteu elemene.
  3. Ave le curl i luga ma toe fai le laasaga 14.
  4. Faia tutusa togafiti ma lima uma manoa, faasolosolo faʻateleina le tele o le semicircle.

Laupepa mulimuli i le fausiaina o se lalelei matagofie o lauulu

  1. Faia tutusa gaioiga i le itu tauagavale, na o le taimi nei o le suia o le lanu vali i le itu tauagavale. Aua nei galo e faʻaopopo fua curls.
  2. Fai le tele o punou o le galu pei o le umi o le lauulu e faʻataga.
  3. A oʻo mai le fili i le faʻamutaina, aoina o le pauʻai filo i se tasi ma nonoa ma se teuteu elemene. Nonoa se paʻu manifinifi i luga. Mimilo le mea totoe i le lipine, faapipii i le pito o le lalagaina ma nonoa fusi paʻu malamalama i le ogatotonu. Faʻasalalau pito o le lipine, ma faʻaoso se aufana tele.
  4. Faʻasuisi lau laulu ile laulu e vaʻai ma fiafia i foliga mataga o isi.

Lua pigtails mo se teineititi teuteuina i se lipine

Ata o fulufulu faigofie ae aulelei e teuteu i se lipine susulu

O lea ituaiga laulu e leʻo se mea e le masani ai pe lavelave. E talafeagai mo i latou e manaʻo e teuteuina latou laulu, ae latou te fefefe e faʻataʻitaʻia ma lalaga faʻapipiʻi na fatuina mai sili atu nai lo 3 laina. O le fulufulu lauulu e aofia ai maʻai tolu fulufulu braids na fuliina, fesoʻotaʻi ma se matagofie matagofie susulu elemene.

Amata ona faia pigtails

O se faigofie faigofie lalagaina o fili i le lipine e mafai ona pulea e soʻo se teine ​​ma i le taimi lava e tasi foliga ofoofogia.Ae e te leʻi amata faia ni lalagaina, selu ma le faaeteete le laulu ma valavala ma se vavae ese.

Sei o tatou aʻoaʻo atili auiliili pe faʻafefea ona fausia ia matagofie:

  1. Vavaeese le loka i le itu taumatau ma vaeluaina i le 3 vaega.
  2. Amata lalagaina se puaʻa mimilo. Le faia o lenei mea, sopoia le sili loka i le taumatau i lalo o le pito i lalo mai le ogatotonu.
  3. Ona kolosi lea ma lona itu tauagavale.
  4. Faaauau ona kolosi ese maea i lenei auala, ona faatoa faʻaopopo lea o loʻo faʻaavanoa atu ufiufi i le fili i itu uma.
  5. Taumafai e tuu i se mea puʻupuʻu aʻo faia le puʻeu.
  6. A mimili fua faʻamalama, faʻaauau ona fai se lalagaina e aunoa ma piki.

Lipine lalagaina amataga

  1. Nonoa le pito o le fili i se fusipaʻu.
  2. Fai le lalaga tutusa i le isi itu.
  3. I le taliga maualuga, punou faʻamau le tofa ina ia mafai ona tulei atu i totonu le mea teuteu teuteu.
  4. Faaloaloa le lanu valea.
  5. Ia aʻo le taimi foʻi e tatau ai, toso i se isi fili.
  6. Laʻo pito o le fesoasoani.

O se fefiloi lelei o fili ma le susulu teuteu fasi

  1. Sopoʻia le soa.
  2. Tui le elemene i le pito i lalo o le fili.
  3. Fai tutusa i le isi itu.
  4. Tufa le fasi i le itu taumatau i le fili fili.
  5. Ma toso le itu tauagavale i le itu taumatau.
  6. Sopoʻia fasi pepa.

Ole faʻamasinoga mulimuli e faia ai lauulu

  1. I se auala tutusa, faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi taulima ma se mea teuteu teuteu.
  2. Afifi le pito o le lipine ma fusiua.
  3. Fausia se aufana o le a teuteuina le pito o le lalava.
  4. Fiafia i matagofie ma faigofie sitaili.

Uluai fili ma se mea teuteu elemene

Le masani ai ma matagofie lalagaina, teuteuina i le teuteuga elemene

O le fulufulu lauulu e talafeagai mo tagata e o iai ogatotonu ma uumi laina. E sili ona lelei le teuteuina o lou olaga i aso taʻitasi, ma e le masani ai lalagaina o le a faʻaopopoina sina mea lilo i lau ata. E mafai ona e faʻaogaina saogalemu faʻaolataga mo se mea na tupu pe a fai e te matauina i lalo ifo o pa'ū pa'ū i curlers.

Amata ona fai tofa

O se taunuuga o taumafaiga, o le puaa ma le lipine o le a le aoga i le taimi lava. O le fulufulu lauulu e aofia ai vaega e lua, e fesoʻotaʻi e se mea teuteu elemene.

Ma o lenei o le a e iloaina le faigofie tele ona faia ia lalelei:

  1. Vavaeese le lauulu ma se vavae ese.
  2. Vavaeeseina le pito pito i luga o lauulu.
  3. Vavaeese se fasi lauulu o loo i tafatafa.
  4. Sopo le agavale agavale ma le taumatau, tuu le muamua i luga.
  5. Faʻasolo le loka tauagavale i totonu o le pu i le va o curls. Ui lea pei o suega.
  6. Toso aʻe pito o pito iʻu curls.

Fausia afa sitaili

  1. Tuu faatasia nei manoa i le tasi. I le itu tauagavale, vavaeese nisi laulu tele.
  2. Tuʻu ia i latou i luga o se manoa faʻalua.
  3. Toe nonoa se faaputuga o curls.
  4. Lenei o se mamanu e tatau ona iai.
  5. Vavaeese se isi manoa ma fai le tutusa togafiti ma ia.
  6. Faʻaauau le fauina o se puaʻa le masani ai seʻia uma ona filiina faʻamalama i le itu tauagavale.

Faufautua!
Ina ia mautinoa o loʻo usiusitaʻi ia manoa i le lalagaina, faʻaaoga se mea e faigofie ai ona faʻatuina.

Fausiaina se lona lua pigtail ma styling ma se teuteuga elemene

  1. Loka le pito o le pigtail ma se kilipa.
  2. Weave se talitutusa tutusa i le taumatau.
  3. Faʻamau pito o lalaga faʻatasi ma paʻu.
  4. Toso le fesoasoani i le pito i luga tauagavale o le puaʻa.
  5. Ia faʻaiʻu foʻi le aitema i le fili taumatau.
  6. Sopoʻia fasi pepa.

  1. Tui le faʻamatalaga i le isi soʻoga o le puʻe.
  2. Fai tutusa i le isi itu.
  3. Sopoʻia pito o le fesoasoani.
  4. Faʻaauau le faʻafesoʻotaʻi puʻeina i lenei auala.
  5. Knottie pito o le fesoasoani.
  6. Nonoa se aufana i fafo atu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina le laulu i se mea faʻaopoopo. Lou ofu manaia matagofie saunia mo soʻo se taimi.

O lea ua e iloa le lalagaina o se lipine i se lalaga faʻapitoa i auala eseese. Fausiaina o ia laʻei fulufulu o se galuega faigata ma tiga, ae a toleniina, o le a le foliga mai ia te oe se mea faigata.

Onosai, faʻataʻitaʻi, koleni ma e te manuia.O le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe vaʻai totoʻa i le fausiaina braids ma lipine. Tuu au fesili ma fautuaga i tala.

Manaia lalagaina manatu ma lipine

O le aano o braids ma lipine e faigofie lava. O lo o faʻaopopoina i latou i laina o manoa, pe suiina o manoa i le lalagaina. Taumafai e toʻi faʻaseʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, o lalaga faʻamaʻi o laina e fa pe lima e sui ai isi ma le lipine manaia. O faʻaiuga e mautinoa lava e te ofo ai.

Scythe ma lipine e le gata e matua le masani ai, ae e sili atu le le mautonu, e mafai ona e fai atu faʻalelei. Tagata uma e mafai ona puleaina le auala o le lalagaina. Ma mo i latou ua uma ona iloa le lalagaina o Farani braids o le a le faigata tele. Fusi ma lipine o sili matagofie matagofie ulu teuteu mo tamaitai talavou uma ma matua matutua Madam.