Togafitiga Dandruff

O le Sebozol Shampoo Faʻamaloloina Seborrhea ma le Maʻimau

M. furfur ua avea nei ma nofoaga masani o tagata i le paʻu o le tagata. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo iai ni faʻamaʻi (tele-lanu lichen, seborrheic dermatitis, seborrheic psoriasis, atopic dermatitis, etc.), o le atinaʻeina o loʻo fesoʻotaʻi atu i le tasi tikeri poʻo se isi ma lenei foʻi meaola. I le togafitiga o nei faʻamaʻi, o loʻo faʻaogaina lautele vaega o le azole, o loʻo tui lelei le paʻu ma faʻaputuputu tele i le stratum corneum o le epidermis. O le sili ona saogalemu ma lelei mo tagata gasegase o togafitiga shampoos e aofia ai ketoconazole o se mataʻupu faʻavae.

Mea ma Metotia

Na matou faia le suʻesuʻega i le aoga o le faʻaaogaina o le samu SEBOZOL o loʻo i ai le 10 mg ketoconazole i le 1 g i le togafitia o le tele lanu, le dermorritis seborrheic ma seborrheic psoriasis.

O le suesuega aofia 15 tagata gasegase ma seborrheic dermatitis, 13 tagata gasegase ma le tele o lichen, 2 tagata gasegase ma seborrheic psoriasis, na maua togafitiga fafo ma gasegase i le Matagaluega o Dermatovenerology ma se falemaʻi i St. Petersburg State Medical University. Tulimata. I.P. Ia Pavlova.

O le matutua o tagata gasegase mai le 18 i le 53 tausaga. O le umi o le faʻamaʻi ma le dermorritis seborrheic (m - 13, g - 2) e amata mai i le 3 i le 10 tausaga, tagata gasegase ma le tele-lanu lichen (m - 4, g - 9) - mai 3 masina. iva i le 2 tausaga, seborrheic psoriasis (f - 2) - mai le 5 i le 11 tausaga.

O le faʻamaonia na faʻamaonia i luga o le faavae o tala faʻasolopito ma faʻamatalaga faʻamaʻi o le maʻi.

O le suamalie o le SEBOZOL na faatonuina i fafo e tasi i le aso mo 3 aso, ona faʻaaoga lea i isi aso uma mo le 10 aso i le togafitia o le seborrheic dermatitis ma le seborrheic psoriasis faatasi ai ma le 5-7 minute talosaga. Ile togafiti ole tele ole ie e faʻaaoga ile lanu tele, na faʻaaoga ai le shampoo SEBOZOL ile 7-10 aso. O le umi ole togafitiga na fuafuaina e ala ile faʻailoaina ile maʻi ole faʻamaʻi.

I le taimi aʻo leʻi maeʻa togafitiga, sa faia se suʻesuʻega o le tulaga o le maʻi, e aofia ai le suʻesuʻeina o le matuia o faʻailoga mai le 0 i le 3 e tusa o le ECLS:

I se faʻaopopoga, o se dermatological faʻailoga o le lelei o le ola na fuafuaina.

I le gasologa o togafitiga, e leʻi mauaina e tagata ma isi vailaʻau a le vaega o antimycotics. Faʻatinoina o le lelei ma le faʻapalepale o le faʻataunuʻuina na faia i le mafaufau i le faʻailoga faʻailoga (faʻailoga) o le faʻaalia o le faʻamaʻi ma le ala o le faʻamaʻi. O faʻaiuga faʻapitoa i le togafitiga togafitiga na iloiloina i le aso 7-10th aso ma le 18-21th aso. Ma ia amanaia foi manatu o tagata gasegase e uiga ile aoga ole vailaʻau, le aoga o lona faʻaaogaina.

Tali ma talanoaga

O tagata e maua ile seborrheic dermatitis

Na maeʻa le suʻesuʻega e le 14 mai le 15 tagata gasegase.O le onosaʻi o le vailaʻau sa matua lelei lava i le 14 tagata gasegase; i le 1 tulaga, o le tagata gasegase na ia tutoʻatasi le faʻamutaina togafitiga ona o le susunuina o lagona i nofoaga na faʻaoga ai le faʻamoe.

Togafitiga ole fomaʻi (iloiloga faʻatino ole 0 togi) na tupu ile 9 tagata gasegase o le seborrheic dermatitis. I isi tulaga, o se suiga tele na matauina i le taimi o le faʻamaʻi: i 4 tagata mamaʻi, i le 18th aso o le faʻaaogaina o le shampoo, na o sina erythema ma le peeling na totoe. Naʻo le 1 le mea na tupu, i se tagata maʻi ogaoga o le faʻamaʻi, na iʻu i se iʻuga maua lelei, ae le faʻaitino.

Ua tafe vave le paʻu i luga o le maʻila. O le le aoga o le faʻamalologa aʻafia na matauina i luga o le paʻu o le mata. I le tolu tulaga ma le ogaoga o faʻamaʻi o le dermorritis o le seborrheic i luga o le paʻu o mata i le muamua 4 aso o le faʻaaogaina o le shampoo SEBOZOL, sa tusia ai le faʻateleina o le afaina, e le manaʻomia ai le faaui i tua o vailaau.

I tulaga uma, le iloiloga o le aoga fofo o le vailaʻau na faʻaaogaina e le fomaʻi ma le gasegase na toetoe lava a atoa.

Tagata gasegase ma le tele-lanu lichen

I le 9 mai le 13 tagata gasegase, na faʻataunuʻuina le faʻamalologa atoatoa na maeʻa le 7 aso (naʻo le lua o nofoaga o loʻo tumau pea ile nofoaga saua). I tagata 4, a o faʻaaogaina le vailaʻau, na matauina se aʻafiaga lelei, ae ui i lea, o faʻaaliga laiti o le faʻamaʻi na tumau pea.

O tagata e maua i le seborrheic psoriasis

I mea uma e lua, o taua taua na mauaina i le taimi ole faamai. Peitaʻi, e le lava le fuainumera o suʻesuʻega e le mafai ai ona matou faia se faaiuga mulimuli e uiga i le aoga o le SEBOZOL shampoo.

O le mea lea, o le suʻesuʻega o loʻo i luga o le toʻatele o tagata maumaututu na faʻamaonia le maualuga o le aoga o le SEBOZOL shampoo pe a faʻaaogaina o se etiopathogenetic togafitiga i tagata gasegase ma le multicolor versicolor, seborrheic dermatitis, ma seborrheic psoriasis.

  • Na maua e faapea, o le faʻaaogaina o le faʻamoe mai SEBOZOL i le togafitia o seborrheic dermatitis e tau atu i le faʻamaloloina atoatoa o mageso i le tele o tagata mamaʻi (9 mai le 15 mataupu) pe a mataituina tagata mamai mo 18 aso. O loʻo totoe tagata gasegase na faʻaalia se tulaga iloga i le paʻu.
  • E mafai ona talia lelei e le siamupini ni tagata gasegase ile seborrheic dermatitis, tusa lava pe faʻaʻumi taimi.
  • O aʻafiaga na mafua mai i le shampoo SEBOZOL, i le faʻailoaina mai o vaitau o mataituina o tagata maʻi oona i le dermorritis, na faʻamauina i le naʻo le tasi tulaga: o le atinaʻeina o le teteʻe maʻi dermatitis i le aso 4 o le fualaau faasaina. O le leaga o le aʻafiaga na agamalu ma vave taofia ina ua maeʻa le vailaʻau.
  • SEBOSOL shampoo e mafai ona faʻaaogaina i le togafitia o le seborrheic dermatitis.
  • I le atoa 13 tagata gasegase ma le lichen felanulanuaʻi na auai i le suʻesuʻega, maeʻa (i le 9 mataupu) pe toetoe a maeʻa (i le 4 mataupu) faʻafouina na ausia i totonu o le 7 aso o togafitiga.
  • E tatau ona maitauina le lelei o le faapalepale o le ufiulu ma le mafanafana o lona faʻaaogaina, lea na maitauina e 29 o le 30 tagata gasegase na aofia i le suesuega.
  • SEBOZOL shampoo pe a faʻaaogaina i le togafitiga o tagata gasegase ma le lichen versicolor, seborrheic dermatitis, seborrheic psoriasis taua tele le lelei o le tulaga lelei o le ola o tagata gasegase.

Faʻafefea ona fai le faʻamafanafana Sebozol

O le vailaʻau fofo auai i le vaega o laupepa e faʻaleleia ai le gaioiga o le sebaceous glands ma poloka le atinaʻeina o le fungal siama. O le microflora faʻamaʻi e faʻaosofia ai le faʻamupulaina o le peeling, gatalia, ma le susulu.

Sebozol o loʻo i ai se aafiaga o le antungal, faʻaleagaina o loʻo i ai nei meaola ninii ma puipuia ai le faʻafouina. Ona o lenei mea, ua faʻaleleia atili ai le tulaga o le paʻu ma faʻamalolo le lauulu. E malosi le mea faigaluega e le gata i le fefete pei o fungi e mafua ai le lapisi, ae e tetee atu foi i le staphylococcus, streptococcus ma isi siama.

Lapataiga! Soʻo se suamalie, e aofia ai ma Sebazol, o le a le aoga peʻa faʻateleina le tuputupu ae o le fungus e fesoʻotaʻi ma faʻalavelave o le hormonal, oncology, afaina ai gaioiga o totoga i totonu ma isi mafuaʻaga e manaʻomia ai togafitiga ogaoga.

Tuufaatasiga ma penefiti

O le vailaʻau malosi tele, e fuafua ai le aoga o Sebozol, o le ketoconazole. E mafai ona e faʻafetaiaʻi o se vaega o le tele o vailaʻau mo le togafitiina o le isoma suka: lapoʻa, shampoos, suauu, suppositories O lenei antimicrobial vaega e faʻaleagaina le faʻamaoni o mea e pei o le fungus, e faʻasolosolo ona oʻo atu ai i le oti o meaola. Afai e te faʻaaogaina le Sebazole e tusa ai ma faʻatonuga, o le ketoconazole o le a faʻaputuputu i totonu o le paʻu i maualuga maualuga, puipuia le fausiaina o fou kolone o le pathogen.

I le faʻaopopo atu i lenei mea, o loʻo i ai i le laupepa:

  • citric acid (faamaluluina vai)
  • glycerin (faʻamalieina curls, faʻaaloalo i latou),
  • sodium chloride (faʻamalosi faʻamalosi)
  • sodium laureth sulfate (foaming agent) ma isi mea.

I se aotelega, e ui lava i le vailaʻau atoa, Sebozol e avea o se sui agamalu mo le ulu ma le lauulu. E mafai ona faʻaogaina i le taimi o maʻitaga, faʻapea foi ma le fufuluina o lauulu o pepe mai le 1 tausaga.

Tulaga lelei ma leaga

Tagata e mafai ona mafai ona tagofia le fefete ma Sebozole lipoti meatotino lelei o le vailaʻau:

  • aveese le vevela ina ua maeʻa le apalai muamua,
  • exfoliates le siama
  • lelei aveese le taetae (i le 3 shampoo taualumaga),
  • faaleleia le lauulu fausaga ma tulaga,
  • faʻaleleia le galuega o le sebaceous glands. O le lauulu e palapala e le vave pei o muamua,
  • foams lelei
  • vave fufulu le lauulu
  • e i ai le itiiti ifo o contraindications
  • faʻapipiʻi i se fagu talafeagai ma se dispenser e le malepelepe, ma ato ei ai le tisaina, e faʻafaigofie ai latou faʻaaogaina,
  • faʻatagaina oe e fuaina saʻo le aofaiga saʻo o le vailaʻau,
  • talafeagai mo le togafitia o paʻu paʻu eseese (seborrhea, pityriasis versicolor, seborrheic dermatitis, psoriasis),
  • mafai ona faʻaogaina e tagata e eseʻese ituaiga o lauulu,
  • fuafuaina mo paʻu maaleale,
  • aoao mo alii, tamaitai ma tamaiti mai le tausaga o le tausaga le tasi,
  • faʻaumatia
  • E eseese ituaiga faʻasaʻolotoina, ua mafai ai ona filifili le sili ona lelei le aofaʻi o le vailaʻau,
  • talafeagai mo le puipuia o paʻu faʻamaʻi,
  • faaaogaina i fafo e le gata o se auala mo lauulu ma le ulu, ae o le gel foi mo le tino (mo le le mauaina),
  • iloga e le tau taugofie,
  • i nisi tulaga, e fesoasoani sili atu sili atu tau lelei nai lo taugata.

O iloiloga o loʻo iai foi ma lapataʻiga. e uiga i mea sese o Sebozol:

  • mai le susu, le fesoasoani fofo sili atu leaga nai lo le matutu,
  • i ai le suavai tumau, lea e faʻatupu ai le faʻaletonu pe a faʻaaoga ile lauulu,
  • o nisi taimi e iai se taimi le tumau: pe a uma le faʻaaogaina, o paepae paʻepaʻe e toe foʻi mai i laʻau
  • aofia ai le tele o vailaʻau vaega
  • mafai ona faʻamago le papala ma lauulu,
  • mafai ona mafua ai se afaina mai o mea,
  • i nisi tulaga, faʻaosofia le tele o mativa, lauulu leiloa.

O le faʻatuatuaina o ituaiga o Sebozole o fagu ma le mafai gafatia 100 ma 200 milliliters ma taga o le 5 mililiters (5 fasi i le tasi afifi). I totonu o oe o le a maua ai se piniki-mumu suavai ma se manogi e faamanatu ai i se tasi le manogi o le rosa, ma i nisi o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma vailaʻau poʻo fomaʻi oloa. Le tau o le moli faʻalagolago i le voluma:

  • seti o 5 ml sachets - pe a ma le 140 rubles,
  • 0.1 lita - mai le 310-330 rubles,
  • 0,2 lita - e uiga ile 440-470 rubles.

Lapataiga! Sebozol e faʻatau atu naʻo faletalavai, e aofia ai ma lugalaina.

Anotusi

O le faasā tele i le faʻaaogaina o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma tagata le faʻamalosiʻau i ona vaega. Aua foʻi neʻi fufulu lou lauulu ia Sebozol pe a iai ni manuʻa poʻo ni taʻe i le maʻila (o le faʻatapulaʻaina e faʻatatau i soʻo se mea faapena). O isi taimi o mea faʻaletonu e tupu i le lotoifale e tupu: mageso, mu mu, lagona le fiafia, mumu. Afai o le laulu e lanu efuefu, matua vaivai pe permed, e mafai ona suia o latou lanu.

Talosaga tulafono

  1. O le oloa e faʻaogaina ile fulufulu susu. O le mea lea, faʻaaoga muamua soʻo se fualaʻau e fufulu ai le papala ma faʻavae, fufulu faʻalelei.
  2. Fua mai i fafo le 5 mililita o le vailaʻau (e tusa lea ma se sipuni ti).
  3. Folau i le lauulu ma le paʻu, pulu lelei.
  4. Alu mo le 5 minute.
  5. Fufulu faʻalelei.
  6. A talafeagai, faʻaaoga se ufimata poʻo se pulu pasama.
  7. Toe fai le faʻalua ona faia ile vaiaso mo le masina.
  8. A maeʻa lea, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le Sebozol i le 1 taimi i 1-2 vaiaso.
  9. O le tulaga masani o togafitiga ma le faʻamalama (i le mafaufau ai e mulimuli ane le puipuiga) e le tatau ona sili atu i le 2-3 masina. E tusa o le 100-ml fagu o le oloa ua faʻatuina mo lenei.
  10. E mafai ona puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga, e aofia ai le faʻaaogaina atoa o se seti o 5 sachet.
  11. Afai e oso Sebozol i ou mata, fufulu vave ile tele o vai.
  12. Ia vaʻai ma le totoʻa le fautuaga fautuaina. Manatua! O le faʻamalama laʻititi lea o se vailaʻau mo lauulu, o lea la ua ova i le tele o inu i le paʻu o le paʻu, papala le papala.
  13. Aua neʻi faʻaogaina le laupepa ina ua maeʻa le aso (2 tausaga mai le aso na lomia ai).
  14. Ina ia faʻasaoina ona meatotino, taofi lelei i se mea pogisa i le mea o le ea o le ea e le sili atu i le 25 ° C.

I le auala. Ma faʻapea foʻi, mo le togafitia o paʻu o faʻamalolosi, o loʻo iai le suauu Sebozol.

Le tuʻufaʻatasiga o laumei mo seborrheic dermatitis

Tapenini mo seborrheic dermatitis - O vailaʻau fofo nei e aoga i le paʻu ma lauulu. Dermatological faʻamaʻi o le uluulu e masani lava ona o mai ma le vevela, le faʻatulagaina o le susu, ma le faʻagasologa o faʻafitauli.

Ina ia mafai ona faʻamamaina se faʻamalu teuteu dermaga mai seborrheic dermatitis, e tatau ona i ai i le moega mea talafeagai. O le mea lea, pe a filifilia se vailaʻau, oe manaʻomia le gauai atu i le lisi o ana mea gaʻo gaioi. Ua tofu ma le au ma ana meatotino.

Moli mo faʻapitoa dermatitis e mafai ona aofia ai fua mai o laʻau ma laʻau, suauu, propolis ma isi apiproducts. A filifilia se mea teuteu oloa, oe manaʻomia le mafaufau lelei i lona taulaiga.

Afai o le ata faʻapitoa o dermatitis aofia tele manuʻa na aliali mai ona o le maʻea o nofoaga itchy, o le tuufaatasiga o le vailaʻau e tatau ona aofia ai mea o se faʻamalologa ma anti-inflammatory aafiaga

Fofo vailaau mo togafitiga mo seborrheic dermatitis

O vailaʻau ua fuafuaina e faʻatau atu e ala i le fale talavai fale ua pasia le tusipasi faʻamaonia ma ua fautuaina mo dermatologists ma trichologists mo faʻaaoga i le fale. Ae e ui lava i le mea moni o nei laupepa e maua fua, latou o fomaʻi vailaʻau e faʻaoga saʻo e tusa ma faʻamatalaga a le tagata gaosi.

Moli mo lauulu "Sebozol"

O le vailaau malosi Sebazola - ketoconazole. O loʻo i ai i totonu o lenei vailaʻau ile maualuga maualuga lona maualuga: 10 mg mo le 1 ml. Ona o lenei, ua i ai i le faʻapipiʻi se faʻamaoniga antimicrobial ma antifungal aafiaga.

E fetaui lelei mo le maʻaleʻale o le ulu ma soʻo se ituaiga lauulu. Fautuaina mo le faʻaogaina e tagata matutua ma tamaiti mai le tausaga le 1 tausaga. E naʻo le tasi le faʻailogaina: o le faapalepale i le tagata.

I le mea lea, o le laupepa e faʻamamago i totonu o le ulu i le 20-30 sekone ma tuu mo le 5 minute. Ona fufulu faʻalelei lea ile vai tafe. O le umi ole togafitiga e 1-1.5 masina. E le faʻaaogaina lea vailaʻau.

Ina ia 'aveʻese le susu ma le vevela, 1 fagu o 200 ml e manaʻomia. O lenei aofaiga e lava lea e faʻatautaia ai se aga togafitiga. E tusa ai ma iloiloga, Sebazol vave aveesea le vevela ma malosi fusu i mativa.

Moli mo lau "Keto Plus"

Fulufulu Keto Plus gaosia i totonu o 60 ml fagu. E le gata i lea, o lona averesi o tau o 550 rubles. E pei lava o isi lava vailaʻau, o lenei vailaʻau ei ai ana lava faʻatonuga mo le faʻaaogaina, e faʻailoa mai ai le tuʻufaʻatasia ma le faʻailogaina.

E i ai vaega gaosi lua i le faʻamalama: ketoconazole (20 mg mo le 1 ml) ma sini moona (10 mg mo le 1 ml). O lea, o le lautele o togafitiga togafitiga o lenei vailaʻau e lautele.

O le faʻaaogaina saʻo e aofia ai le faʻaaogaina o le laupepa i le aʻafia e aunoa ma le milimili, ma tuʻu mo le 3-5 minute. Ona latou fufulu lea o latou lauulu i le masani auala.

E tatau ona maitauina o lena Keto Plus E le pasi ma e le fuafuaina i le fufuluina o lou lauulu. Ole talavai togafitiga lea e faʻaaogaina ile mamago o lauulu male paʻu e 5 minute ao leʻi maeʻa le tumama. O le lanu o le teuteu lanu e piniki. Ua i ai i le Shampoo se manogi manogi lelei, lea na faʻaigoaina e le tagata gaosi "Swiss fuga"

Mo le togafitia o seborrheic dermatitis, 2 taotoga ile vaiaso mo le masina ua lava. O lenei laupepa e mafai ona faʻaoga e avea o se mea e puipuia ai le vevela ma le faʻamamaina. Mo lenei mafuaʻaga, o le vailaʻau e faʻaogaina i le paʻu 1 taimi i le vaiaso.

Moli faʻapipiʻi "Freederm Tar"

O mea teuteu ma birch tar na faʻamaonia lelei tele. Fulufulu Friderm Tar aoga i le suauu o le seborrhea ma le seborrheic dermatitis, togafiti le ulu mo le tele o faʻamaʻi dermatological. E ui i lona manogi faʻapitoa, i le maeʻa ai o le loimata e le tuʻuina se manogi tutusa i le lauulu. O le tuufaatasiga o le vailaʻau e aofia ai:

  • lactic acid
  • Sina
  • paepae paʻu paʻu,
  • kinnamona
  • Turmeric citrate.

Ua fautuaina e le tagata gaosi le faʻaaogaina o lenei mea teuteu teuteu e le sili atu nai lo le 2 taimi i le vaiaso.

E le gata i lea, e tatau ona faʻaogaina faʻalua i le susu i le ulu ma le lauulu. I le muamua faʻatulagaina, e tatau ona fufulu lou lauulu, ma i le lona lua - faʻaaoga le vailaʻau ma tausi mo 5 minute. Ona fufulu lelei lea ile vai mafanafana. O le ala o togafitiga o 1-1.5 masina.

A o leʻi faʻaaogaina, e tatau ona luluina le fagu mo le solo. O lenei fautuaga e fesoʻotaʻi ma le mea moni e faʻapea e masani lava ona taofiofi vaega i le pito i lalo. Ole maualuga o nei vailaʻau ile shampoo e maualuga tele - 5 g ile 150 ml.

Paʻu-pulou lauulu

Fulufulu Paʻu pulou lauiloa i lona aoga i le tauaʻaina o mativa ma le vevela o le ulu. O lenei fualaau faasaina ua i ai nei ose tala faasolitulafono mafua mai i le mauaina i totonu o le WHO (World Health Organization) vaega o le hormonal.

O le mea moni o le aofia ai vailaʻau malosi e mafai ona aafia ai le hormonal talaaga, o le gaosi oloa sa le leoa. I aso nei, na ia faʻailoa mai o le tuʻufaʻatasiga o le ufiulu faʻapitoa ua fetuunai e tusa ai ma WHO fautuaga.

E tusa ma iloiloga o lenei laupepa, e pei ona i ai muamua, e sili ona aoga ma vave faʻamamaina gatalia ma isi faʻailoga o seborrheic dermatitis, togafitia le uluulu tuusaʻo. O loʻo gaosia le Faʻamalolo ile 150 ml fagu ma faʻapoleni le 5 mg sachet (5 sachet i le pusa e tasi). I le tuufaatasiga o se aulelei oloa 1% o gaosi mea:

  • perosi apamemea,
  • popo o gaʻo gaʻo,
  • propylene glycol copolymer,
  • mea manogi.

Tau averesi o se fagu 150 ml - 1300 rubles. Ole vailaʻau e mafai ona faʻatauina i fale talavai. Ae le i faʻaaogaina, e taua le faʻamasani oe i le gaosi oloa faʻatonuga. Faatasi ai ma le seborrheic dermatitis, o le ala ole togafitiga e 2 vaiaso ma 2-3 nofofua faaaogaina mo vaiaso taʻitasi.

Ua faʻaalu le faʻamalu. Mo le taimi muamua, ua tufatufaina tutusa i luga aʻe o le ulu ma ua matua faʻasolosolo lelei. Ona latou fufuluina lea o le paʻu ma lauulu ma vai mafanafana. Toe apalai le shampoo, olo lemu ma tuu mo le 5 minute. Ona fufulu ese lea ma le vai mafanafana.

Le vailaʻau sili fofo mo le seborrheic dermatitis:

  • "Nizoral" - i se faʻaopopoga i le togafitia dermatitis, toe faʻaleleia le fausaga o lauulu ona o le collagen aofia ai i le faʻavaeina,
  • "Dermazole" - ua faʻatulaga o se sili fofo mo le mamago seborrhea ma faʻatasi ai ma seborrheic dermatitis,
  • "Sebazol" - faʻavavevave faʻamalolo le paʻu ma le palapala, fesoasoani faʻamama moli o le ipu o le stratum corneum,
  • "Dermatological Home Institut ma nettles" - tineia le mataga ma le susu, faʻamalosia lauulu, maua i latou le usitai ma silkiness.

Laʻasaga mo le puipuia ma le togafitia o le seborrheic dermatitis

I le maeʻa ai o togafitiga o le seborrheic dermatitis, e manaʻomia le tausia o se soifua maloloina tulaga o le ulu. Mo nei faʻamoemoe, faʻamalama teuga ua atiaʻe ma se puipuiga, fesoasoani i le faia o faʻamalologa tumau ma umi.

Mo lenei mafuaʻaga, dermatologists fautuaina Nod Di Es + Aneti-Toe Fuatai Mai mai Bioderma, o le igoa o ia lea e lipotia ai le itu o gaioiga: puipuia le atinaʻeina o seborrhea ma seborrheic dermatitis. O le fualaau faasaina ua faatauina atu i tubes ma le tele o le 125 ml, o le averesi o tau o 1100 rubles. O le laupepa e talafeagai mo aso uma, aoga i le mamago ma ose seborrhea.

O le isi mea teuteu oloa e lelei mo le puipuia o le seborrheic dermatitis - Algopix. O loʻo i ai ni mea gaosi aitala: birch tar, salicylic acid, toese mai le vao. O le vailaʻau e mafai ona faʻatonutonu ai le sebaceous glands, o loʻo i ai se antifungal ma le antibacterial aafiaga. Na te fufuluina le ulu ma le laulu.

A i ai ni faʻafitauli i le filifiliga o le faʻamalolo ma vailaau faʻapitoa, e fautuaina le fautuaina o se fomaʻi faʻapitoa. Dermatologists ma trichologists o le a fesoasoani ia te oe e filifili ni mea teuteu mo lauulu tausiga ma le ulu.

Aafiaga o le faʻaaogaina

I le faʻaogaina saʻo, ua mafai e le laupepa ona faʻamama ese vave ni faʻailoga le lelei. Ua i ai i le vaiaso muamua, e mafai ona e maitauina le faʻaititia o le mimiti, faʻaititia o le aofaʻi o paepae paepae i luga o le lauulu.

Sebozol o loʻo iai se iʻuga faʻamamaʻi luga o le dermis, e faʻaga masani ai le faʻagaioia o le sebaceous glands. Ole faʻaaogaina soʻo e faʻaititia ai le ono toe faʻatulagaina ole pulou ile toetoe ole leai.

E faʻapena foʻi ona faʻaleleia e le shampoo le paʻu o le paʻu, e aoga foʻi ona i lona lauulu, ma faʻalelei, laʻititi ma maloloina.

Taugofie analog

E masani lava, faufautua faufautua sui se tasi fualaau ma le isi pe a fai e lua e tutusa lava gaosi mea i latou fatuga. Afai e te le malie ile tau o Sebozole, Vaʻavaʻai atu i isi, taugofie sampoos ma ketoconazole:

  1. Dermazole. A fagu i 50 mililita o le a tau e oo atu i 200 rubles, 100 mililita e fai sina sili atu ona taugata.
  2. Ketoconazole. Aneti-taamilo شampo tau e uiga i 170 rubles. Ua lava lona lautele: 150 mililiters.
  3. Sulsen Fea. Sauni e totogi le 200 rubles mo le gafatia o 150 mililiters.

Shampo taugata e aofia ai ketoconazole e aofia ai Nizoral (700 rubles), Mikozoral (400 rubles), Keto-plus (550-600 rubles) ma isi.

E ui lava i le maua ai o taugofie taugofie, Sebozol tatau a tele vaega o tagata fiafia oe, pe a uma le muamua togafitiga, e le manaʻo e suia i se isi laupepa. E tele faʻailoga faʻaalia o le mea faigaluega, o le mea lea, e mafai lava ona taulimaina faʻamaʻi o paʻu o le laulu, foliga ma le tino.

Ma aua nei galo e le o iai se vailaʻau lautele e tetee atu i le susu ma le seborrhea. Afai o le Sebozol e leʻi mafua mai ia te oe se aʻafiaga teteʻe, ae e leʻo iai foi se aʻafiaga mataina ina ua maeʻa 2-3 tusi talosaga, taumafai e saili le mafuaʻaga o le faʻamaʻi ae e te leʻi faia ni suʻesuʻega i isi laupepa.

Vitio aoga

Filifili se laumei laupepa.

Fofo vailaʻau mo seborrhea.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O se tasi o faʻamanuiaga taua o le fulufulu Sebozol e teteʻe ai i le faʻamafia ona o le le-faʻamalosi tino fai fua. Ole mea taua ile gaioi ole ketoconazole, ole a le afaina ai le maualuga ole pH, e le faʻatupuina le maʻi teteʻe ma e le ulufale i le faʻamalosi toto pe a faʻaaogaina fafo.

O ona vaivaiga, o se gaioiga vaivai malosi e mafai ona iloga. Ae e masani ona faʻaogaina, e mafai ai ona e faʻaosoina le faʻapipiʻi o le dermatitis, o se susunuina o le paʻu. Ole mea lea, e tatau ona faʻaogaina ma le faʻaaloalo i fautuaga a le tagata gaosi.

Faʻamatalaga Lautele

E pei ona faʻaalia i luga, o le mea faigaluega autu o lenei aneti-faʻafiafiaina o le ketoconazole.

Ole vaega lea e faʻatonutonuina le faʻatapulaʻa o siama i luga o le ulu.

A o faʻaopopo mea faʻapipiʻi i totonu o le faʻamalama faʻaaogaina:

  • sodium laureth sulfate,
  • sodium chloride
  • citric acid
  • glycerin
  • laurylamphodiacetate disodium masima,
  • butylhydroxytoluene,
  • fatuga manogi.

Faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, e mafai ona maitauina e le aofia ai le shampoo na vaega e faʻatonutonuina ai le tuufaatasia o sebaceous glands. Ae o le soʻona 'aʻafia ole laʻau tele ua tele ina avea ma mafuaʻaga muamua ole taalili.

Ae ui i lea, o le aʻafiaga o lona faʻaaogaina o le ai ai pea, aua ina ua uma le faʻaaogaina o le faʻamalama, o le faʻatusatusaina o le fefete ma isi siama pathogenic i luga o le uluulu faʻaititia vave, e faʻaosofia ai le peeling ma keratinization o le vaega pito i luga o le epithelium.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faʻatonuga aloaʻia, mo le togafitia o seborrhea, le vailaʻau o loʻo faʻaogaina i 2 vaega. Le muamua - 2 taimi i le vaiaso mo 0.5 masina. A maeʻa lena - tasi le vaiaso mo le 3 masina (mo le faʻamoemoe o le puipuiga).

Faʻafefea ona fufulu lou lauulu?

  1. Mo le tasi faʻaogaina, e tusa o le 5 milliliters o lauulu o le a manaʻomia.
  2. E faʻapipiʻiina ile susu, faʻamamaina lauulu ma le ulu, e faʻamalosia mo le 2 minute, ma toe tuu i lenei setete mo le 5-7 minute.
  3. Le isi - fufulu ma tafe vai.
  4. I le lumanaʻi, o lauulu e tatau ona faʻatago e mago na o ia, e aunoa ma le faʻamago vevela (hairdryer).

Leai se mea e tatau ona e tausia le foamed oloa i lou lauulu mo le sili atu nai lo 7 minute - o lenei mea o le a taitai atu ai i le atinaeina o le paʻu pupuga ma foliga o le tafia.

E matuaʻi faʻapitoa lenei mea mo tamaiti laiti. Ae mo latou, Seborol e tele lava ona faʻatonuina e le mo le togafitia o le aluʻai, ae mo le taua faʻasaga i le pityriasis versicolor.

Ole tapulaa maualuga faʻatagaina togafiti ile laupepa lea ole 4 vaiaso (2 taimi i le vaiaso), a maeʻa ona faia se puipuiga mo le le itiiti ifo ma le 2 masina. Ma e le tatau ona faʻaoga faʻatele taimi 2 taimi i le vaiaso - o lenei mea o le a afaina ai le lelei microflora, faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata soifua maloloina faʻatonutonuina ai le faʻatusatusaina o le fefete fungi.

O afea e te faʻatali ai mo se faʻaiuga lelei?

Fai mai le gaosi oloa e matua faʻailoga uma o le seborrhea pe a faʻaaogaina le laupepa ua mou atu pe a maeʻa 2-3 masina mai le amataga o togafitiga. Ma ina ua maeʻa 3-4 talosaga, ua toe faʻaleleia le masani o le puipuiga o le paʻu i le fulufulu, e taofia ai le faʻaalia o le folo mo le tele o le vaega.

E mo ai?

Seborol e sili ona faʻaaogaina i le amataga o le seborrhea, pe a le faigata i le tulaga o le pityriasis versicolor. Ma, e pei ona faʻaalia e faʻataʻitaʻiga, i tamaloloa, o le faʻafitauli o togafitiga o le faʻaaogaina o Seborol e seasea maitauina. E foliga mai, e mafua mai i le mea moni o le paʻu o latou paʻu e mafiafia, ae o fulufulu foloa e latalata latalata i le pito i luga o le epithelium.

E le talafeagai le laʻau faʻapipiʻi ma mea e le tupu ai le faʻamoe ona o le faʻateleina o le maualuga o le faʻamaʻi pipisi i luga o le ulu. O lea, aʻo le i faʻaaogaina muamua o Seborol, oe tatau pea ona faia se suʻesuʻega ma mautu faʻamautu le mafuaʻaga autu o le faʻaaliga o seborrhea.

Matamata se vitio i luga o lenei autu:

O lenei laupepa na iloiloina e le toʻatele i le itu lelei. Ae ile seborrhea e tele, e le mafai na o le fesoasoani na e mafai ai ona aveʻesea le palapala. I lenei tulaga, e tatau ona faʻaoga o se faʻaopopoga i le togafitiga na faatonuina e le fomaʻi.

Sebozole mai seborrhea ma le fefete: o se iloiloga ma ata faʻamaonia, o se auala agamalu o faʻaaoga, faʻapea foi ma aʻu kalama ma se lisi o mea e le fesoasoani ai

Oi na lauulu, toe foi e uiga ia i latou.

Gatalia, ches, ulu atoa o le kiona? E leʻi leva na ou mauaina lenei faafitauli, ae na amata loa. o lea na faataamilo ai ina ia ou le mafai ona moe moe filemu, sa ou tamoe e fufulu vave loʻu laulu. Le mafai ona ou fai atu sa tele le pamita, ma i aso uma fufuluina le tele o le alu ese. ae na ou matauina ulu i luga o loʻu ulu. Ioe Na sau Seborrhoea ia te au! I le ao, sa ou vaʻaia foʻi ni sipika i nisi nofoaga, ua ou sauni e vevela.

Sa masani ona ou faʻatau Sulsen pasta, e tusa o le 8-10 tausaga talu ai na i ai foi aʻu faʻafitauli. Ma o le faapipii o le amataga Ukaraina, sa matua manaia, fesoasoani i auala e lua. O se iloiloga lenei ia te ia. Ae na latou le toe faʻatauina ia ma tatou.

Lē na fesoasoani

Lenei o le a ou tusia le mafuaaga na ou faʻaaluina ai le taimi. O nei tupe e le aoga tele. I le faamoemoe mo i latou, na ou leiloa ai le tasi vaetolu o lau tusi, e le gata i le vevela ma le susu, na paʻu loʻu lauulu i se saoasaoa tele.

Latou te leʻi galulue mo aʻu:

  1. Sulsena mai Mirolla. O le mea masani lava, na ou faʻatau vave Sulsen, pe a ou faʻamoemoe i lenei fofo. Ae mai le uiga lea i lagona LEAI! I le faʻaaluina mo le lua masina, na alu ese ai le mageso, ua amata le faʻaitiitia le laʻititi, ona amata lea o se galu fou, ae aunoa ma se faʻalavelave aʻo faʻaaogaina.
  2. Suauʻu laau o le lauti. Antiseptic, antifungal, antimicrobial. lelei, lelei, tupe ma le taimi i lalo le alavai, aafiaga LEAI!
  3. Apu kulimi. Oi, o lona uiga na viia ai i le YouTube, ae LE FIAFIA! ma sa i ai aʻu mega aoga suamalie homemade, sa ou faʻaaluina foi le tele o taimi i luga o.

I se faʻaopopoga, sa ia fufuluina lona lauulu i ituaiga laʻau eseese, o le vineta, fai ni ituaiga pulou ma le kefir, i se tulaga lautele, e sili le le faia o lena mea. Tasi le taimi, freaked ma alu i le fale talavai.

Sebozol

E tele tala faatatau o mea aoga, ae mo ni mafuaaga na aapa ai le lima mo Sebozol shampoo, na ona ou faitauina iloiloga e uiga i ai i le aso na muamua atu. E ui lava e oʻo mai ile taimi mulimuli, oloo tilotilo pea ia Nizoral. Ia, i iloiloga na latou fai mai o lauulu e mafai ona paʻu i fafo, ae sili atu? Ma sa ia te aʻu i le taimi o le faʻatau sa latou teuina. Na ou filifili, na ou faatauina!

Foliga Vaaia

Laʻupepa i se tamaʻi fagu lanu lanumeamata, i totonu o le atigipusa pusa, o loʻo iai se faʻatonuga. O le mea moni, i le mamanu na te leiloa i isi auala, ae mo aʻu e le afaina.

Meaai

I totonu sa iai se suʻesuʻega mo le afaina ai o le ulu. Ou te leʻi faʻataʻitaʻia, e leai se mea ou te fai atu ai, ae manaia) O ai e le fiafia i meaalofa? Tuu pea.

Tumau

O le Sebozol e le mafiafia, ae o foams lelei. O le lanu e piniki. O le faʻaaogaina e matua taugata, ou te leʻi manatu foi o le tasi fagu o le 100 ml e lava mo aʻu.

Faʻavaeina

Ole vailaau aoga ile teteʻe ole ketoconazole. 1 g o le samamu aofia ai 10 mg o ketoconazole. Suavai mama, sodium laureth sulfate, lauryl amphodiacetate disodium salt, sodium chloride, ketoconazole, PEG-7 glyceryl cocoate, glycerin, EDTA disodium salt, polyquaternium-10, mea manogi fatufatu, butyl hydroxytoluene, citric acid, C, citric acid

Tamimota Faʻaaoga le 5 ml o le Sebozol shampoo e faʻamamaina, susu faʻamalulu le lauulu ma le ulu, salu ma e tuua mo 5 minute. Ona fufulu lelei lea. Talosaga aofia ai 2 vaega: tulaga 1 - aveeseina pamita: apalai 2 taimi i le vaiaso mo 4 vaiaso. Vaega 2 - puipuia: 1 taimi ile vaiaso poʻo le 1 taimi ile lua vaiaso.

Pityriasis versicolor. O le taʻele, e manaʻomia ona fufuluina le Sebozol shampoo i vaega o loʻo aʻafia i le tino, ma ia faʻatumauina le pupula mo le 5-7 minute. Ona fufulu ese lea o le suluʻu. O le faʻagasologa e toe faia i aso uma mo 14 aso.

Seborrheic ituaiga atopic dermatitis ma psoriasis. E faʻaaogaina le kulimi mo le Sebozol i aso uma mo aso muamua e 3, ona sosoʻo ai lea ma isi aso uma. Ole taimi faʻaalia ole 5-7 minute. 4-6 vaiaso.

Faʻafefea ona ou faʻaogaina Sebozol

I loʻu faitau ai ua faʻamamaina e le laupepa le lauulu o se tasi, ua faʻaleagaina ai le laulu o se tasi, ma e ui lava i lea, e faʻanoanoa i le umi, na vave lava ona ou filifili e puipui i le tele e mafai ai mai le faʻafesoʻotaʻi ma mea leaga ma faʻatau mai le taugofie o le fulufulu lauulu i le fale talavai iina. O Agafya.

Na faʻafefea ona ou faʻaogaina Sebozol:

  1. Masini malulu i lalo o le popo. O le ulu ma le vailaʻau faʻapipiʻi e masani ona fufuluina ese.
  2. Sa ou aveese mai mataua ma faaaoga le taugofie o fulufulu lauulu i le umi, malolo pe tusa o le 7-10 cm.
  3. Foamoa sina sebosol i totonu o se pesini ma se sipuni vai, olo ma tamatamailima i totonu o le ulu.
  4. Sa ou afifi loʻu ulu i le solo ma faʻatali mo 4 minute. E tau le 5, ae na ou fufuluina muamua le samuuni, o lea ou te faʻamamaina mo le minute.
  5. Na alu lona ulu i lalo o le popo.

O le isi taimi na muamua ona ou fufuluina loʻu lauulu i laʻu moli (Lorealevsky), sosoo ai ma le uumi o le balm, Sebozol i luga o le paʻu, ma toe 4 minute. I se tulaga lautele, na ou suiina laʻu fulufulu mama i le na o se fomaʻi faʻamama. E fai lava loʻu ulu i aso uma 3.

Ma o lenei o le faʻaiuga o le togafitiga o seborrhea mo le lima vaiaso. Ae paga lea, na ou pueina se ata ma le moliuila, ou te galo lava le mea na ou faia e aunoa ma ia muamua. Ae o loʻo mafai lava ona e iloa ua kilia le papala, ou te faʻamoemoe mo se taimi umi.

Faaiuga

A o ou musu ma vaʻai i auala saogalemu e togafitia ai meaʻai, faʻamaumau taimi taua, ua leiloa loʻu lauulu.I luma o lenei faʻafitauli, o le tele na maoaʻe. Tasi o le ata tuai.

Na tatau lava ona faʻatau vave Sebazol ma amata ona gaoioi. I laʻu mataupu, e sili atu ona malu lenei auala. Toe tasi ou te talitonu e le masani ona aoga fofo tagata ma i le tele o tulaga latou te matua vaivai. Sa malie na le fefe i le kemisi ma leiloa lauulu. O le a ou le toe faʻatagaina.

Dandruff Shampoo Sebozol 100 ml: faatonuga mo le faʻaaogaina

O lenei fualaau faasaina e matua faigofie e faʻaaoga.

Manaoga faaaoga laupepa i fufulu susu curls i se aofaiga e tutusa ma 5 ml.

Foaming sooupu ma tuu i luga o le lauulu mo le 5 minute.

O le a le "Sebozol" e tatau ai fufulu lelei.

Ole togafitia ile taimi ole puluʻi ile mea faigaluega lea e faʻatinoina ile lua vaega..

I le uluaʻi laasaga, ua 'aveʻese le meaʻai. I lenei vaitaimi, "Sebozol" e tatau ona faʻaaogaina faʻalua i le vaiaso. Faaauau le ala mo se masina.

O le laasaga lona lua o le puipuiga. Ua lava le fufuluina o lou lauulu i lenei mea faigaluega o mea uma tasi i le 1-2 vaiaso.

E taua! Mataʻitu ma le totoʻa le fua! Ole faʻaalu ole laupepa e mafua ai le erythema ma sina vailaau e susunuina! O le fualaau faasaina e fetaui faapitoa mo le lotoifale faʻaaogaina!

Faitau ia mau pe faʻapefea ona filifili le mea e saʻo i le tane poʻo le fafine, faʻamago foʻi ma le mago.

Aoga ma ala o togafitiga

Ole iʻuga ma le umi ole faʻaoga e patino. Na matauina e le tele o gasegase na faʻailoa e Sebozol lona aoga. uma 2-3 talosaga.

Ae i nisi o tagata, na o le faʻamalamalamaina le faʻamalama na faʻatoa aoga pe a maeʻa le lua vaiaso o le faʻaaogaina. Le sili atu togafitiga vai taimi i le tulaga lautele e tusa o le 8-10 vaiaso.

E mo ai?

E leai ni faʻatapulaʻa e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o lenei moli.

Togafitiga ma lenei fualaau faasaina e le fautuaina.:

  • ma se faʻaleagaina ogaoga o le faʻatinoina o fatugaʻo ma le ate,
  • maualuga le faʻaitagofie i mea ai oloa,
  • vailaau ma faʻalavelavea le tino i le paʻu,
  • tamaiti i lalo ole tasi tausaga le tausaga.

Ole auala lea ole togafitia ole susu talafeagai mo tagata e matua leai se ituaiga o lauulu.

Vitio aoga

Se aotelega puʻupuʻu o Sebozol laupepa ma lona faʻaaogaina:

Manatua e sili le puipuia o le susu i lo le togafitia. Taʻitaʻi le saʻo o auala e ola ai, aloese mai le faʻanoanoa, ava malosi ma tapaa oloa. O lou soifua maloloina ma le lalelei e faalagolago ia te oe lava!

Mafuaaga o seborrhea i tagata matutua ma tamaiti

Faatasi ai ma le atinaeina o seborrhea, e le gata o le sebaceous glands amata ona galue sese, ae o se pathogenic fungus ua malosi foi salalau. E tele mea e ono aʻafia ai ia soligatulafono:

  1. Le pa'ū paʻu i le le puipuia. Ona o lenei, o puipuiga puipuia o le tino e le mafai ona tetee pathogenic pathogens. Ua amata ona tupu malosi le figa, aveese le microflora soifua maloloina. I le taimi lava e tasi, o le keleni e amata ona maua mai ai le tele o sebum, lea e avea ma mafuaʻaga o le fefete ma le suauu.
  2. Le paleni i le hormonal paleni. O lenei soli tulafono e aʻafia tele i aliʻi maʻi. O le faʻafitauli e faʻaalia ia lava i le tele o taimi i le taimi o le talavou, pe a amata ona galue malosi gaosia o tama tane.
  3. Matua tele mafaufauga-mafaufau-popole. E masani lava ona faia le seborrhea i lalo o le malosi o le atuatuvale ma le faʻaititia o le mafaufau, e mafua ai le faʻaititia o le puipuiga, o le aʻafiaga lea ua amata ona tupu ai le faʻamaʻi.
  4. Tofi faʻatonuga. Pei o le tulafono, e maua le faʻamaʻi i le laina o tane. I nisi o tulaga, o le tagata gasegase amata amata ona mafatia e le gata i seborrhea, ae faapea foi mai eczema ma psoriasis, aemaise lava i le i ai o faʻafitauli o le hormonal.

Lapataiga!Ole auala faigofie e taofi ai le seborrhea, pe a fai e tupu ona o faʻafitauli ma le popole. I lenei tulaga, o le tagata gasegase, ua lava na te aveina fualaau faʻasaina ma faʻaaogaina ni laupepa malu.

Nizoral faasaga i seborrhea

Talu ai o le faʻamaʻi e faʻaosoina foi i le gaosia maʻi o fungi, e tatau ona faʻaaoga vailaʻau o fiva. O le shampoo Nizoral o loʻo iai le vailaau malosi o le ketoconazole, e taofia ai faʻamaʻi o le pathogenic ma faʻaleleia atili le gaioiga a le sebaceous glands. Faatasi ai ma lona faʻaaogaina, ua mafai ai ona maua se iʻuga tumau i se taimi puʻupuʻu ma faʻamalolo uma faʻailoga le lelei.

Nizoral o loo iai ketoconazole, lea e taofia ai siama pathogenic ma faatonutonuina gaioiga o le sebaceous glands.

A faʻaaogaina le laupepa, e taua le usitaʻia ma le faʻamaoniaina fautuaga i lona faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaogaina le oloa i luga susu mago ma faʻaʻevae ai laititi. O le gaosi meaʻai o loʻo teuina i luga o le lauulu mo le lima minute, a maeʻa ona fufulu ese ma le vai mafanafana, vai vevela mafai ona faateteleina le tulaga o le paʻu ma lauulu.

Faʻaaoga fagu vailaʻau i aso uma e tolu. O le auala fautuaina o togafitiga o le 14-31 aso, e amanaia ai le matuia o le faaleagaina o le paʻu ma lauulu. Ina ua mavae le o ese mai uma o le le fiafia auga o seborrhea, Nizoral tatau ona faaaogaina 1 taimi i le 2 vaiaso mo le tolu masina e aloese mai le ono toe tupu mai o le faamai.

Lapataiga!O le shampoo Nizoral e faʻamalieina ai foi faʻailoga pei o le vevela. Na mou ese ina ua uma le 1-2 faaaogaina o le fualaau faasaina.

Fana i le togafitiga o seborrhea

A o le i faʻaaogaina le kulimi faʻasaina, e matua faʻasaina ona faʻaaoga isi laupepa, aua e mafai ona faʻaititia le aʻafia o togafitiga. Sulsen o loʻo tuʻuina i sina vaega laititi ile laulu o vai, aʻo le mea gaosia e tatau ona oloina ile paʻu ina ia mafai ona ulu i le loloto e mafai ai ile epidermis.

Ina ia maua vave faʻavave, Sulsen o loʻo teuina i luga o le ulu mo le itiiti ifo i le 5 minute, lelei, o le taualumaga e tatau ona 7-10 minute. Ole mea lea e mafai ai ona ofi atu ile mea malosi e le gata ile paʻu, ae faapea foi le fausaga ole laulu, e atili ai ona malolosi ma susulu atu ia mea.

O le taimi lava e maeʻa ona fufuluina maea i le vai mama, o le togafitia e tatau ona toe fai. Togafitiga ma Sulsen faia 2 taimi i le vaiaso, i ogaoga mataupu 3 taimi. O le umi o togafitiga, e faʻatatau i le ogaoga o le paʻu tulaga ma le atinaʻeina o seborrhea, e mafai ona mai le 4 i le 8 vaiaso.

Lapataiga!I mataupu e seasea lava, o le togafiti togafitiga na faaosofia ai le alopecia i le lotoifale, ma suia foi lauulu lauulu. E masani lava, o ia faʻafitauli e mou ese atu i latou lava i se taimi talu ona maeʻa le vailaʻau.

Sebozole i le togafitiga o seborrhea

O le vailaʻau o le vailaʻau e aofia ai foi le ketoconazole, o lona totoʻo o le 1%. Lea mafai ai ona e maua taua taua i le togafitiga o seborrhea o soʻo se ituaiga. E faʻatagaina le faʻaaogaina o le Sebozol i le tausaga muamua o le olaga, pe afai o lea e manaʻomia e le gasegase maʻi.

Sebozol faʻatagaina oe e maua taua taua i le togafitiga o seborrhea o soʻo se ituaiga

Mo togafitiga, 5-10 ml o mea teuteu teuteu apalai e faʻamamaina lauulu ma foams i totonu o se pulu tetee. Ia mautinoa e solia le mea malosi i totonu o le epidermis, ina ia taofia siama faʻamaʻi pipisi. O le faʻamalama e fufulu ese i le vai mafanafana. O lenei faʻasologa e toe faia faʻalua i le vaiaso mo le masina e tasi.

Ina ua uma ona aveʻesea faʻailoga autu o le seborrhea, e tatau ona faʻaaoga le fualaau mo le isi 4 vaiaso i le 6-8 aso. O le a faʻasaʻo le iʻuga ma aloese mai le toe foʻi i tua. I lenei taimi, o le a mafai foi ona toe faʻaleleia atoatoa le soifua maloloina ma le faʻatulagaina o lauulu.

Lapataiga!Sebozol e le faʻaalia mai ni gaioiga teteʻe ma faigofie ona talia i soʻo se matua. O se tuusaunoaga atonu o gasegase o le le taliaina le ketoconazole.

Friderm Zinc vs Seborrhea

Friderm moli laina

Aemaise lava le lelei o lenei laupepa fesoasoani i luma o se gaʻo ituaiga faʻamaʻi, lea e matua gaʻo ai le laulu, e faia ai se paʻu mafiafia. Mo togafitiga, e tatau ona e susu lou lauulu, fufulu i latou muamua e le manaʻomia, ma faʻaaoga Friederm Zinc. Ole tele ole fualaau e faʻalagolago ile umi ole laulu.

O le gaosi meaʻai o loʻo teuina i luga o le ulu mo le lima minute. A maeʻa ona fufuluina maea manoa, toe fai le faʻaaogaina o le vailaʻau ma tuʻu mo le 5 minute. Faʻaaoga le vailaʻau faʻalua i le vaiaso. I lenei faiga, Friderm Zinc ua faʻaaogaina mo le 14 aso. A maeʻa ia mea, e tatau ona faʻapipiʻi lauulu ile laulu ile vaiaso mo le lua masina.

Lapataiga!O tagata gasegase ile tele o taimi e tali lelei i le vailaʻau, ae o isi taimi e aʻafia ai le paʻu i le paʻu.

Psoriasis tar i seborrhea

Psoriatic tar fesoasoani i psoriasis ma seborrhea o soʻo se ituaiga

Fofo vailaʻau fesoasoani mo psoriasis ma seborrhea o soʻo se ituaiga. O le Tar e faʻamamaina le afaina i luga o le paʻu, faʻamama ai, ma faʻaleleia le faʻagaioioiga o le sebaceous glands. Ina ia maua se faʻaiuga tumau, ua fautuaina e faʻaaoga le Psoril i isi aso uma i le taimi o togafitiga malosi o le seborrhea, masani lenei vaitaimi umi le sili atu nai lo le lua vaiaso.

O le taimi lava na aveese mai auga matuia o le faamai, Psoril tatau ona faaaogaina i vaiaso uma e 4-8 vaiaso e faamautu ai le iʻuga. Ole vailaʻau e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, e masani lava e le o faʻaalia ni aʻafiaga, vagana ai tulaga o le le faʻapalepale i tagata taitoatasi.

Alerana e faasaga i seborrhea

O le laina o laupepa Alerana

E le gata e iai le faʻamalosiʻau o le paʻu i luga o le ulu, e faʻaleleia atili ai le galueaina o le sebaceous glands ma tineia aafiaga o le fungus. E mafai foi ona faʻatuina le microcirculation o vitamini ma le toto i le epidermis. Lenei matua faaleleia atili ai le tulaga o le lauulu, puipuia lauulu leiloa, aloese mai pulu ma brittleness.

I le taimi lava e tasi, e i ai le tele o le faʻamamaina male faʻailoaina o le ulu. O le iʻuga o le faʻaoga e vaʻaia mo le lua vaiaso. Ina ia faʻataunuʻuina le faʻamoemoe e manaʻomia, sina aofaʻi o Alerana laupepa faʻapipiʻi e faʻamamaina e faʻamamago ai lauulu laʻau ma ona foama. Ina ia faʻaitiitia le vevela ma sosolo i le sebaceous glands, o le vailaʻau e le itiiti ifo i le 5 minute. A maeʻa ona fufuluina o lauulu, ua fautuaina e toe faʻatautaia le togafitiga o le papala.

Lapataiga!I aso nei, o Alerana o se tasi o auala sili ona aoga e faʻasaga i le seborrhea o soʻo se ituaiga. E faʻapalepale foʻi ona onosaʻia e gasegase maʻaleʻale, maʻona ma maʻilaʻulu.

Libriderm zinc i le togafitiga o le faʻamaʻi

Libriderm zinc mo le faʻamamaina o le tumutumu o ituaiga uma o laʻega

O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau faʻapipiʻi e aofia ai zinc ma allantoin. O le vaega muamua e faʻaleleia atili ai le galueaina o le sebaceous glands, faʻamalieina ma faʻamama ai le paʻu. Allantoin faʻateleina le aoga o le vaega malosi o gaioiga, lea e mafai ai ona maua se faʻaiuga tumau i le vaiaso muamua o togafitiga.

Libriderm zinc o loʻo faʻaaoga i se auala masani. Ina ia faia lenei mea, o loʻo faʻamamaina lauulu i le vai ma o se laʻititi o le vailaʻau o loʻo faʻamalieina ia i latou. Ole mea aoga e tausia ile curls ma le epidermis mo le itiiti ifo ile 10 minute, fufulu ile vai mafanafana. Togafitiga o loʻo faia faʻalua i le vaiaso mo le lua masina.

Lapataiga!O se faʻailoga iloga o le Libriderm zinc o loʻo i ai i lona tuʻufaʻatasia e leai ni vaega mataʻutia, parabens ma vailaʻau manogi.

Cynovitis i le togafitiga o seborrhea

Zinovit shampoo faʻavasegaina le sebaceous glands

O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau e aofia ai le zinc ma le ascazole, o lona totoʻa o le 1%. A faʻaaogaina Cinovit, naʻo tulaga e le masani ai ona tutupu mai aʻafia, e mafai ona faʻaalia i le paʻu ma le paʻu o le paʻu. I se tulaga masani lava, o nei itu aʻafiaga e mou ese mai pe a maeʻa le vailaʻau mo vailaau ma aveina antihistamines.

E faʻaaogaina le Zinovit 2-3 taimi i le aso mo le masina e tasi. I le taimi lava na mafai ai e aveese faʻailoga le lelei, na o le faʻaaogaina shampoo naʻo le tasi i le 6-10 aso. Ole mea lea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le iʻuga ma toe faʻaleleia lauulu ma epidermis.

Lapataiga!Ina ia maua vave vave, Cinovit o loʻo teuina i luga o le lauulu mo le itiiti ifo 10 minute, ina ua uma ona mafai ona mafai ona toe fai le taualumaga.

Schonenberger e faasaga i seborrhea

O le vailaʻau faʻapipiʻi e iloga lea i le sili ona masani ai tuʻufaʻatasiga ma le lelei faʻapalepale. O le oloa e faasaga i seborrhea e aofia ai nettle, sage ma butyl avocadate. O mea muamua e lua o loʻo i ai se faʻaosofia ma le faʻamalologa faʻamaʻi, na taofia ai le leiloa ma le maʻalofia o faʻasologa.

A faʻaalia i le butyl avocadate, o le paʻu laititi na faʻamago, o sebaceous glands ua toe faʻaleleia, ma faʻamaʻiina siama patogen. Ina ua maeʻa se faʻafitauli atoa o le fofo, faʻailoaina ile alu i luga ole palapala ma ole ole gaʻo. E mafai ona e faʻaogaina le vailaʻau i isi aso uma seʻia maua se faʻaiuga tumau. Ina ua uma lenei, o le fua na faʻaititia i le tasi i le vaiaso. O le shampoo Schonenberger e le mafua ai le fai ma vaisu ma le mimita o le paʻu, e le tatau ona faʻaoga i tamaiti ma le fanau talavou i lalo ole 15 tausaga.

Tagata gaosi

Dandruff shampoo Sebozol gaosia LLC "Dionis", lea e galue i Lusia. O le tau o oloa a lenei kamupani e faʻalagolago i le afifiina.. O lea la, o se fagu i le voluma e selau mililita tau e tusa o le tolu selau i le fa selau rubles, lua selau milliliters - pe tusa o le fa selau i le lima selau. Peitaʻi, e faʻamoemoe tele i le itulagi faʻatau ma le faleoloa poʻo le fale talavai lea e tuʻuina atu ai le vailaʻau.

Taitasi kalama o le vailaʻau o loʻo aofia ai le tusa ma le luasefulu miligrams o ketoconazole, o se ova gaosi mea ese. I le faaopoopo atu i ai, e aofia ai:

  • vai
  • sodium chloride
  • polyquaternium-7,
  • sodium benzoate
  • disodium masima
  • butylhydroxytoluene.

Foi i le tuufaatasiga o ato manogi ma vali.

O le vailaau malosi ketoconazole e lelei tele faʻagesegese ai le tuputupu ae o fungi, fufuluina vaega faamamaina le ulu mai sela oti ma fesoasoani e faʻatumauina le mama mama mo se taimi umi. I se faʻaopopoga, Sebazol shampoo e faʻatonutonuina ma sili ona lelei le aoga o le sebaceous glands, puipuia le mamago paʻu ma lauulu.

E le tatau ona avea ma le faʻamamaina le vailaʻau mo vailaʻau, ona le fautuaina lea e faʻaoga le faʻaoga mo le faʻafoeina ile togafitiga faafomai peʻa faʻailoa.

Talosaga

Sebazol shampoo o loʻo faʻaogaina i le dermatology mo le puipuia ma le aveeseina o faʻamaʻi o le uluulu o le natura eseese, e le gata i le faʻamamaina ma le faʻamaloloina o meatotino, ae o loʻo tausia foʻi le lauulu. E talafeagai mo aso uma ma mo soo se ituaiga lauulu.

O le oloa e faigofie ona faʻaaoga ma fufulu, e iai sina manogi manogi. Mo togafitiga tuusaʻo, e le sili atu ile lima mililita o le fualaau faasaina ua faaaoga ile taualumaga. Ua faʻaaoga le faʻamalama i le faʻamamaina, susu le lauulu ma tuua e pei o se matapulepule mo le lima minute mo le faʻaalia. O le ala o togafitiga e tusa ma le fa vaiaso pe a faʻaaogaina faʻalua i le vaiaso, o le umi o le puipuia e fuafua e uiga o le tagata maʻi.

  1. Faaaoga sina vaega itiiti ile lauulu susu. Tufatufa atu le faʻavae i luga o le 'umi atoa ma se selu, faʻalogo lelei i le ulu.
  2. Tuu le vailaʻau mo le lima minute mo le faʻaalia.
  3. Fofo i le fatu ma sina vaega o le vai, faʻamalosi le paʻu. Fufulu ese.
  4. A fufulu, e mafai ona e faʻaogaina se lauulu laulu malulu, faʻaaoga e tusa ma faʻatonuga.

Mo le togafitia lelei o le ulu, e tasi lava le faʻaaogaina o le vailaʻau e lava. O le iʻuga o le a maitauina pe a uma le mulumulu muamua.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le laupepa i le sili atu ma le faʻalua i le vaiaso, ona o le mamago tele o le paʻu ma le ita e ono tupu mai, ma o le faʻaletonu o aʻafiaga o le a faʻateleina foi.

E ui i le mea moni e faapea, o le faʻaaliga autu mo le faʻaaogaina o le shampoo o le i ai o le susu, o loʻo faʻaaoga foi lea vailaʻau i le taua e tau i isi maʻi.:

  • paʻu paʻu mafua mai i le fefete ma dermatophytes,
  • onychomycosis, candidiasis, trichophytosis, lichen, folliculitis,
  • seborrhea,
  • psoriasis

I nisi o tulaga, togafitiga ma lenei shampoo ua tuʻufaʻatasia ma suauʻu, uu ma palama, faʻapea foʻi ma tapenaga tuʻufofoga.

Faaiuga

E faigata tele ona filifilia se suʻe e teteʻe ai ile susu, lapopoʻa, mago, papala ma isi faʻamaʻi o le papala. Ole tele o gaosiga e ofoina atu tele-maketi vailaʻau, fomaʻi ma faʻapolofesa, e mafai ona filifilia i vaega eseese tau. O togafitiga ua manatu o le sili ona aoga i aso nei, aua latou te tau e le gata i faʻailoga o le faʻamaʻi, aveʻese na o paʻu paʻu ua maliliu, ae faʻaumatia foi nisi o mafuaʻaga o latou foliga mai ma iʻuga o lo latou alualu i luma. O le laupepa o Sebazol e mafai ona taua o se tasi o sili sili ona lelei i le kulupu o vailaʻau o lenei ituaiga.