Talotalo

Faigofie sitaili 11 po

O le fausiaina o curls e aunoa ma masini faʻapitoa e mafai ona tupu i auala eseese, ma o le fautuaga a polofesa faʻapolofesa o le a fesoasoani e faʻamalosia lelei le laulu e aunoa ma le faʻaleagaina o lona fausaga:

  1. Ae e te leʻi alu e moe, e tatau ona e fufuluina lau lauulu faʻaaogaina maualuga-lelei shampoo ma lauulu mata. Lenei fesoasoani latou te tausia lelei la latou sitaili i le aso atoa. O le ufimata o le a tapunia tatala flakes o manoa ma o le a faʻalavelaveina i le malosi malosi masini.
  2. Afai o le a tupu ai faʻagaioiga o lulu o le a tupu i luga o lauulu susu, ona latou manaʻomia o le susu i moli feʻaveaʻi ma se solo, faʻamaligiina le palu ma faʻapipiʻi le suauʻu i pito.
  3. Manatua ia faaaoga se teuteu teuteu. E fesoasoani faʻamalulu le lauulu ma fesoasoani faʻafaigofie le faʻagaioiga o le fausiaina o curls. E atili ai ona latou usitaʻi ma taofi lelei le sitaili.
  4. A o le i tatalaina ese laina i le taeao, e tatau ona faʻaaoga se fulufulu fulufulu ma faʻamafanafana latou mo ni nai minute. O le mea lea, o le curls o le a liliu matagofie ma latou tumau o le a tumau.
  5. A manaʻomia, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le varnish ma le fixation ina ia faʻasaoina le teuina mo le aso atoa.

O le fautuaga a polofesa faʻapitoa i auala e faʻamalosia ai lou laulu i se taimi o le a fesoasoani ia te oe vave ausia le taunuʻuga manaʻomia e aunoa ma le faʻaleagaina o lou lauulu.

Auala o le talotalo i le po

I aso nei, e tele lava ituaiga auala na o teineiti i luga ae a e leai ni ituaiga mea teuteu tino. O le a se mea e mafai ona liliuina lou lauulu i le po? O lenei fesili popole i tamaitai uma.

E tatau ona manatua o nei metotia o le faamaapeina o lauulu o le a mafua ai le le fiafia i le taimi e moe ai ma mafai ona mafua ai le tiga o le ulu. Ae o le afaina aafiaga i luga o le lauulu e sili atu maualalo ifo nai lo le taimi faʻaaoga masini styling faapitoa. E tatau foi ona manatua e faapea, o le laitiiti o le manoa manoa, o le laiti o le curl.

O le masani masani auala e faʻamamaina ai lou lauulu i le po. O ituaiga curlers e mafai ona eseese ituaiga ma uumi, ae o le foam rubber ma i le ituaiga o boomerang e sili ona fetaui mo lenei metotia.

O loʻo i ai i isi pulu faʻapitoa o curlers cur

  • mea vaivai e laʻititi mai ai le le fiafia ma faʻamalosia ai le laulu o afifi,
  • o lona iʻuga, e mafai ona e maua ni uumi mai aʻa i le pito,
  • Aua le misia le lauulu, ma o le aveeseina o auala e vave tele.

Faʻafefea ona faamaʻimau lou lauulu i le po i le foam rubber curlers? E manaʻomia le faʻamauina o se manoa o le lapoa e manaʻomia i luga mai le pito i le aʻa. Curlers ua punou ma faʻamau faʻaaogaina le faʻaaogaina o se faʻapipiʻi faapitoa, lea e aofia ai. O le mea lea, e manaʻomia le galuea uma o filifili, ma e mafai ona alu e moe.

O mea faʻailo i foliga o le bumerang ua faʻaogaina i se uaea, na mafua ai ona latou faʻatautau i pito ma taofi mau i le po atoa. Latou tutusa mataupu faavae o le faamaapeina o laulu i le po, pei o le bus models.

O lenei metotia e sili ona faigofie ma masani ai. O le masini faʻamalosi ile lauulu e toetoe lava a itiiti, ma o le iʻuga e aulelei matagofie ma natura. Pigitails - o se tasi o metotia faʻafefea ona lalagaina lou laulu i le po e aunoa ma curlers. I le taimi lava e tasi, o lauulu e mafai ona susu ma mama atoa.

Mo le mauaina o le tele o laʻitiiti laʻau, e tatau ona e fili lalagaina auʻeleʻele, ma ni lapoʻa lapoʻa ma sili atu ona maoaʻe e mafai ona maua pe a fai e te fili i le tele ni fili faʻaʻumi mai aʻa e oʻo i ni fesoasoani.

Piggails o le auala sili lea ona agamalu lemu i lou lauulu i le po i le fale. O le mea ua tupu, ua mafai ona maua ai ni lapoʻa tele lava, ae mafai ona maua ni tamaʻi curls i se laʻau sitaili.

Ofuvae ofuvae

O lenei auala ua faʻaogaina ina ia mafai ai ona maua ni malu matagofie e aunoa ma le faʻaaogaina o masini faʻapitoa eletise. E manaʻomia le faʻatauina o se ie lalaga-ie e fai i mea e fai i le ie, e le tuua ai faʻailoga i le paʻu ma lipine i luga o lauulu. O le mafiafia o le pulu faalagolago i le umi ma le maualuga o le lauulu.

O le autu aoga o lenei auala e matagi ai lou lauulu i le po e faapea o le 'ie mea faʻaogaina sili susu ma o le curls liliu atu e matua matagofie matagofie. E tatau na fai i luga o se gusi-bezel ma milo le lauulu i se lio, aveese le pito o le filo i lalo o le pito. E afua mai ai i se laulu i sitaili Eleni.

A o le i tatalaina, e tatau ona faʻamago teisi ma se fulufulu mimita e faʻapipiʻi le iuga. Fai mai le au polofesa faʻapolofesa, o lenei metotia o se sili sili ona lelei o le fausiaina o curls ma le fesoasoani o le faʻamama uʻamea.

E tatau ona manatua i le mafaufau o le sikafu e tatau ona fai i mea masani a ie ina ia aua neʻi tupu le faʻaletonu i le taimi e moe ai ma e le aliali mai le mea leaga i luga o le ulu. Mai mea gaosi, o lauulu e mafai ona faʻamalamalamaina le eletise, ma o ufiulu o le a liliu e le talafeagai.

Faʻafefea ona savili le laulu i le po ma se sikafu? Oe manaʻomia le mimilo o sikafu i se laina faʻataʻamilomilo ma aoʻesea le lauulu vaevaeina i ni vaega tutusa se lua i maualuga maualuga. O le pito o le sikafu e tatau ona mimilo faʻataʻamilomilo le ofuvae i le pito. Ona vaevae lea o le lauulu i ni vaega se lua ma afifi faataamilo i le sikafu i taamilosaga, nonoa se ofuvae i le pito.

O le siʻusiʻu pito e tatau ona faʻamomomoina solo le lalaga e fai ai utupoto. O le mea lea, o curls e matua mama ma tele i le lautele. Afai e te manaʻomia e maua ni tamai curls laiti, ona faʻateleina ai lea o numera o utupoto.

Ole auala lea e faʻaalu ai lou lauulu ile po e faʻafaigofie ai ona maua ni laʻei matagofie ma masani ai. Ina ia vaʻai le sikoa muamua, e tatau ona faʻaogaina se teuteu teuteu. O le loloto o le tourniquet, o le sili atu matagofie o ikuga, ma o le aafiaga o le a tumau mo ni nai aso.

E taua le fufuluina ma le faaeteete o lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu. E taʻamilo vaega taʻitasi i le fili i totonu poʻo le itu i fafo. E tatau ona faʻamau le pito i luga o se 'ofu mafiafia, ma o le faʻaaliga momoli e tatau ona faʻataʻamilomilo i lona tafatafa seʻia oʻo ina fausia se utupoto.

O le liliuina o laulu i le po i le fale i lenei auala e faigofie lava, ma o se auala saogalemu lea e le faʻaleagaina ai le lelei o manoa. O le tulafono taua o le manaʻomia lea o le mimilo o solofanua i luga o lauulu mago, ina ia mafai ai ona malu ia iko ma lelei.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Faʻafefea ona matagi lelei lauulu i le po e aunoa ma se afaina? E tatau ona e mulimuli i le fautuaga a polofesa faʻapolofesa ma matau le tekinolosi o le faia curls i se auala faapitoa. Lelei o le faamaapeina o lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi vevela.

  • saogalemu
  • iʻuga matagofie
  • taunuuga taimi
  • mama
  • saosaoa.

Teine ma fafine i le lalolagi atoa e manaʻo e tausia le soifua maloloina ma le lalelei o latou lauulu faʻaaoga nei lava auala. Latou talafeagai mo le fausiaina curls i lauulu o so o se umi ma density. E manaʻomia le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu lelei a o fufuluina ma teuteu.

I totonu o mea sese, le afaina i le taimi moe e mafai ona iloga. E oʻo foi i le le maua o curlers e le faʻamautu ai o le moe o le a malosi ma nofo lelei. Ae e tele lava auala, pei o le pu i le pu, manoa ma afifi i le paʻu ole paʻu, e faʻaitiitia ai lagona le lelei.

Stylists matauina i le taimi le talafeagai lauulu curling ma ona o le tele o itu, le taunuuga atonu e le sili sao. E mafai ona faigofie ona faʻamau i lauulu poʻo isi mea teuteu.

Faaiuga

O le fesili pe faʻafefea ona savili le laulu i le po, popole tele teine ​​i luma o se mea taua na tupu pe e fatu ai le laʻei i aso uma. Stylists fautuaina taumafai uma auala talafeagai ma malamalama poʻo fea e sili talafeagai ma itiiti faʻaletonu. E manaʻomia le mulimuli i a latou fautuaga - ma le iʻuga o le a matua matagofie ma o le a tumau mo se taimi umi.

Vintage galu

Taulima lau lauulu ma lau sili ona fiafia i ai oloa teuteu. Matou te fautua ia e filifili oloa malamalama ina ia aua neʻi osooso i le taeao ona o paʻepaʻe uʻamea. Mea e lelei ai, e te manaʻomia se faʻapipiʻi poʻo le aerosol. Ia milo loka ma fai ia iloa lelei. Mo faʻatuatuaina faʻatuatuaina, faʻamutaina curls ma lua invisibles kolosi, ona alu lea e moe. Ala ala, e tatau ona e faʻataʻapeina curls fausia ma faʻasalalau atu i ou tamatamailima.

Moega: o le 80 ua toe foi!

Faʻataʻitaʻi lenei manaia manaia, aemaise lava ona e faigofie tele! Vaevae le lauulu i ni vaega se fa, tutu tolu ia mea ina ia le faʻalavelave ai. Fai valavala vaega na filifilia o lauulu i se sitaili sapalai, vaevae lua i ni vaega tutusa ma amata milo latou agai i foliga. Nonoa isi ua faʻaaogaina ma le tasi ma le isi, ona afe ai lea i vaega o totoe. I le taeao, ruffle lauulu laititi ma alu, manumalo i lou loto!

Faamalo le talafeagai

Faʻamalosi aʻa ma fulufulu motugaafaʻesea - o lenei auala o le folaina ua maua talu ai lauiloa! Aisea e te taumafai? E pei ona i ai i le muamua lomiga, vaevae le lauulu i ni vaega se fa ma togafitia taitasi i luga o le umi atoa. I le taimi nei i le ogatotonu o le ulu. I le taeao o le a e maofa i le aafiaga!

Matou te faia ni curls i le po e ala i auala eseese

Talotalo mai le po - se agamalu auala e fatu ai curls

Curls luga susu susu i le po o se sili lelei filifiliga i le faaaogaina o stylers.

O sea galu e iai lona tele o uiga lelei:

  1. E le afaina le lauulu. O le laʻau faʻapipiʻi e le aofia ai le faʻaalia o lauulu ile maualuga o le laulu, o lea o le a tumau ai lou ulu ma le le gaoia lelei.
  2. Tau-aoga. I lenei tulaga, e le manaʻomia le tau o le faʻatauina stylers, e le gata i lea, o le tele o filifiliga mo le faamaapeina o laina e aofia ai le faʻaaogaina o auala faʻaleleia. Ole maualuga o e mafai ona e faʻaalu tupe ile faʻatauga ole hairspray ma hair mousse.
  3. E le manaʻomia tele se taimi. O le curling process lava e ave oe e le sili atu ma le 30 minute. Ma o ese mai curls mo le po, i le taeao e te maua se laei ofoofogia.

A e filifili e fai se po curl i ou lava lima, mafaufau i manatu nei:

Faʻaaoga mea teuteu gaosi ina ia tumau lau curls mausali.

  • sauni le lauulu i luma o curling - fufulu ma se pulu ina ia mafai ai e le laulu ona fetuutuunai. Faʻamamago ia manoa i le solo ina ia tumau le susu. Ia sisina ma le faʻaeteete le manai ma faʻaaoga mousse ina ia mausali ai iko i le lumanaʻi.

A o le i faʻataʻuina le ulu, e tatau ona mulumulu le ulu ma faʻamago teisi.

Gauai atu!
E naʻo naʻo vaimamaa, e leʻo luga o le susu, a leai o le a leai se taimi e mago ai i luga o le po.

  • afai e te faʻaogaina le curlers mo le curling, ona mafaufau lea i lo latou tele. O le lapoʻa o le lautele o le curler, o le tele foʻi o le curl o le a sau i fafo o le faʻaiuga. Afai e umi lau lauulu, ona mafaufau lea ile umi ole masini,
  • afifi lou ulu i se solosolo, ina ia aua le mapu ai uila i le taimi e moe ai,
  • faʻamautu le iʻuga o le laʻuina o laei i le varnish ina ia mafai ai pea ona faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i le aso atoa.

Curls ma curlers

Boomerangs - o le sili lea ituaiga curler mo faʻaaoga i le po

O le auala taatele mo curl i le po o le faʻaaoga o curlers. I lenei tulaga, e sili atu le filifili i masini ia o le a e malie ai moe.

Papillots, boomerangs poʻo mea faʻamalositino masini uʻu e sili ona talafeagai mo lenei, ae ui i lea, faʻaaoga le mulimuli, ia manatua o latou ma le curl e le masani ona liliu mai e avea ma sili atu e tutusa lelei.

O le faʻatonuga mo le faʻatupuina o curls o loʻo faʻapea:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega - e tele lava mea tutusa. O le faigofie o le lua itu sone ma le pito i tua.
  2. Ole auala e amata mai ile pito i tua ole ulu, o lea e sili ai le tui ole vaega o loʻo totoe ile pito i luga ina ia aua neʻi faʻalavelave ia te oe.

Skematic representation: o le mataupu faavae o le teuteuina ma afifi "boomerangs"

  1. Vavaeʻese le sooga o se manoa, faapipii lona pito i le ogatotonu o le curler ma faamaʻimau le pau i le faavae. Faʻamau le curlers.

Faufautua!
Aua le faʻamauina le curlers i le aʻa lava, aua oe mafai ona faʻaleagaina lou lauulu i le taimi moe.
E sili le indent e uiga ile 1 cm.

  1. Galue uma lauulu ma afifi se solosolo.

O le taeao na sosoo ai e maua ai ni mea manaia.

E mafai ona tuʻu i lau pule:

  • tuu i lona tulaga muamua,
  • selu
  • i le matagofie o galu malolosi
  • Tui ma se lauulu
  • teuteuina i se samala, ma isi.

Nai lo curlers, e mafai ona e faʻaaogaina totini masani, ie mama, pepa papillots. O le faʻavae o curling e tutusa tutusa ma curlers, ma o le iʻuga e leai se leaga.

Ata: i le faiga o le faia o curls i totini

Taliga i luga o lalosole

Lelei tuai metotia curling - lalagaina fili. O le tele o pigtails foafoaina, o le sili atu curl outs oo mai o se taunuuga.

O foliga foi o galu e afaina tele i le mautu na fai ai le lalagaina. O loʻo vaʻai fusi faʻamamilo e fai ai se galu fafati.

Ole iʻuga o le faʻataʻavaleina i luga o lopa

Ina ia faia laʻau femalagaaʻi oe manaʻomia:

  1. Vavae atoa le ulu o le lauulu i ni vaega, mai le mea o le a fai ai fili. E tusa o le 5-6 pigtails faʻatagaina oe e fausia se feololo.
  2. Saunia se vailaʻau faʻapitoa - faʻaopopo fulufulu lauulu i se vaega itiiti o le vai.
  3. Ave se tasi vaega o le lauulu, togafiti ma le suavai saunia ma lalagaina le fili.
  4. Faʻamau le pito i luga o se vaega faʻamalieina.
  5. Talaʻi le lalagaina i luga o lauulu uma.
  6. Faʻatali i le taeao ma tuʻu lau curls i lou finagalo.

Faufautua!
Aua le selu curls i luga o se fili, ona o le lauulu o le a matua fluffy, ma i se lauulu lauulu o le a avea oe e pei o se lopa.

I le faʻaopopoina o lavalava masani, e mafai foi ona faʻaaoga isi lalagaina. O lea, curls i luga o se spikelet poʻo se Farani braid i totonu o fafo foliga leai se leaga.

Ogutu vaivai i luga o se ofu mafiafia

Ile gasologa ole fausiaina ole galu ile ofu tino ma le tali

E mafai foi ona e faia faʻataʻitaʻiga curls ma le fesoasoani a o masani masani ofu fusi.

O le aano o le curl e matua faigofie:

  1. Tuu lou ulu ina ia mafai ai e ni manoa ona paʻu i luma.
  2. Ia faʻapipiʻiina se ofu masani ofuvae.
  3. Vavaeese se tasi pito i luma ma tusi faataamilo i le vaega eleni, e pei ona faia pe a fatuina se laulu o tagata Eleni.
  4. Toe fai le togafiti ma lauulu uma.
  5. I le taeao, tatala malie ia curls ma tuu i totonu o se laei manaia.

Nai lo se ofu tino, e mafai ona e faʻaaogaina se T-shirt masani, e tatau ona mimilo muamua i se fusi, faia se tamai mama. O le mitiafu e tatau ona faʻataʻatia i luga o le ulu ma taʻamilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i lona itu, pei o le faʻavaeina o ufiufi i luga o se ofu mafanafana. Pau le mea le lelei o le i ai ma se masini i luga o lou ulu o le a le matua mafanafana mo oe le moe.

Loka loka

Le vaaia le lauulu

Afai o loʻo iai lou tele o mea e le mafai ona vaʻaia, ona mafai lea ona e faʻatulagaina curl curles i la latou fesoasoani:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega. Amata le faiga mai le pito i lalo.
  2. Vavaeese se maea vaiti ma afifi i ou tamatamailima
  3. Tuu le mama i le pito i lalo ma nonoa ma le le vaaia i itu uma.
  4. Toe fai ma lauulu uma.
  5. Ufiufi lou ulu i se solosolo, ma i le taeao tuʻu ese ona manoa ma faʻapipiʻi.

E mafai foi ona fai se curl i se isi auala - mai i se manoa, mimilo se tourniquet, lea e fausia i se mama ma mautu i aʻa ma le le vaaia. E lelei uma a laʻua i la latou lava ala ma faʻatagaina oe e faia ni pupuni malu.

Curls mafai ona o se lapoa, faataʻitaʻi!

O curls mo le po o se auala sili lea e fai ai curl mo i latou uma e faʻatauaina le soifua maloloina o latou laulu ma e le manaʻo e faʻaalu se taimi tele e faia ai curls. O le tala lelei, o lona iʻuga, oe maua ni mea ofoofogia, o le aulelei e mafai ona faʻatosina ma tosina mai ai mata.

Lelei, o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo atili e uiga i lenei faʻagasologa. A iai ni au fesili, fesili i latou i faʻamatalaga i le tusitusiga!

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

  • Tusi lesona auala. Afai o le laulu e laʻititi mai le natura, ona faia lea o se perm e matua faigofie.E tatau lava ona e togafitia lou lauulu i le sitaili busa ma faʻamama ia manoa ma ou lima.
  • Ie tusitusi. O le auala pito sili ona saogalemu e gaosia ai lauulu. Na te le afaina ai lava. E manaʻomia le tipiina o le ie i ni tamai fasi. O le vaevaeina o le lauulu i ni manoa, faʻaalu ma le faaeteete i latou i ofu ma nonoa.
  • Pepa. Tipi pepa sikuea poʻo le tafatafa. Matou te tapeina le moli ma pasi le maea. Na matou matagi i luga, e pei ona masani ai curlers. Ona matou fusifusia lea o le lalaga. Faʻamago le lauulu. A faʻatuina, matou te maua se faaputuga o curls.
  • Penitala Sa matou lalaga se mama i luga o le penitala, aapa atu i le ogatotonu, fuli i luga ma faaauau le faataapeina atili. Faʻafetai i lenei auala o curling, e mafai ona maua le tele o laʻititi laʻititi i luga o lou ulu.
  • Ma le le vaaia, mailei fulufulu. E manaʻomia le faʻamamaʻe o se tamaʻi manoa i le tamaʻilima i le itu e manaʻomia. Ona faasaʻo lea o le iʻuga ma le le vaaia. Faatali mo le lauulu e mago. Curls e mama ma olaola.
  • Ofuvae fulufulu mo le Eleni lauluulu. O fulufulu mama susu e tatau ona mimilo faʻaeteete i lalo ole ofuvae. Curls o le a malamalama ma masani ai.
  • O le gusi e masani. Vaevae le lauulu i ni manoa ma milimili lelei i se fili. Ona faʻauʻu lea i se vaega faʻamalosi tino. Fuafua i le lapoa o le filo, aulelei lapoʻa pe laititi foʻi e maua.

Nei e faigofie tele auala e fai fale teuteu e aunoa curling uamea ma curlers. Ae e le ole lisi atoa o mea ole a fesoasoani ile fausiaina ole sitaili. E mafai ona e faia ni curls mai soʻo se mea e lava lona mafaufau.

Ae le o ituaiga uma o tupe e talafeagai mo sea curl, talu ai o le a le manaia i le moe. Tusa lava poo le a le filifiliga e filifilia e le teine ​​mo ia lava, e taua le saunia mo le gaioiga o le fausiaina o curls.

Sauniuniga

  1. Fufulu lau lauulu i le mea e te fiafia iai i le faʻamalama.
  2. Ia mautinoa e faaaoga pasama. Talu ai ia netralaina aafiaga leaga ile lauulu. E faʻasaʻoina ma faʻafaileleina i latou.
  3. Palu lelei lou lauulu. E tatau ona e mautinoa e leai ni mea uumi o totoe.
  4. Filifili i le sitaili metotia. E fuafua lava i le faʻailoaina o oe maua curls poʻo curls malamalama.
  5. Faaaoga le foam i le lauulu mo le faaleleia.

E mafai ona e amata curling uma taualumaga uma. Aua le amanaia se tasi o manatu e le aoga, pei
e ono afaina ai le faʻaiuga.

Po o talotalo filifiliga

Faʻafefea ona fai curls i le po?

    I luga o ofu masaesae.

E fetaui lelei, ma e le faʻalavelave i le moe, mimilo o lauulu i lenei auala.

  1. Oe o le a manaʻomia muamua le saunia o fasi ieie ma se kilipa mo le faʻasaʻoina.
  2. Masalo selu susu e tatau ona vaeluaina.
  3. Faʻamau le pito i luga ma se kilipa. Le faamaapeina amata mai le pito i lalo o le ulu.
  4. Vaevae le lauulu i ni manoa. Fuafua i lona tele, o le ae mauaina tamai curls pe lapoa.
  5. Tatou amata amata afifi mai le pito i lalo i luga, tatou nonoa se ieie latalata i aa. Ma o tatou tauaveina le laʻasaga atoa i lalo ifo, ona o le pito i luga.
  6. I le taimi o le po, o le a matutu fasi manoa ma i le taeao, e tatau ona e faʻamalo lemu malie.
  7. Ma, faʻaaoga le styling oloa, taoto curls.
  • Gusi Eleni.

    1. Faamamago lauulu lauulu ma kulu.
    2. O le mea na tupu, i le taeao tatou te faʻatulagaina laʻau ma moli susulu masani, lea o le a manaʻomia ona faʻamautu ma lauulu.
  • Masani gusi.
    1. Vaevae le lauulu i ni manoa ma mimilo i fusi, ona tatau lea ona faʻasaʻo i fusi vaega.
    2. E fautuaina e ufiufi uʻu na maua i se sikafu, ina ia sili atu ai le faigofie ona moe ma latou le matapeʻapeʻa.
    3. Ina ia maua ni ofu mafanafana lelei, faʻamau i fesoʻotaʻiga ma fusi faʻamau lelei.
    4. Mo se pupulu lauulu laulu, sina mea lelei.
    5. O le taeao na sosoo ai, tuʻu ou lauulu i ou lima ma, pe'ā tatau ai, faʻapaʻu i le varnish.
  • Ia, atonu, auala uma e matagi ai lauulu pupuu mo le po. I le tulaga o le lauulu uumi, mafai foi ona faʻaaoga braiding. E le talafeagai mo le po o teuteuina mimilo manoa i luga uʻamea lauulu. A o momoe, o le a latou lavea i le ulu, ma i le taeao latou te le gata maua le ituaiga, ae o le ulu o le a tiga mai le le vaaia tuia i le po atoa.

    Fuafua i le lauulu, styling oloa o le a manaʻomia. Afai e le mau lelei le nonoa o le teine, ona tatau lea ona faʻaaoga se uʻamea poʻo se gel aʻo leʻi viliina le faʻagaioiga. Ma ua oʻo ile taeao e sausau ma vali e faʻalelei ia. Afai o le lauulu uʻuina ia curls lelei, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se tasi o le faʻaaogaina auala.

    O nisi taimi o le manatu o le faia o curls e sau faafuasei i le taeao. Ma iinei E faigofie ona e faia e aunoa ma curlers ma curling uons.

    Faʻafefea ona fai ni curls i le taeao?

    Faʻafefea ona fai curls pe a uma ona e ala?

      A maeʻa ona fufuluina o lou lauulu, faʻaofi le sitaili sooupu i foliga o le fulu. Ma, faatasi ai ma se fulufulu fulufulu ma selu le selu, tatou te faamaapeina ia manoa aʻo faʻamago le lauulu.

    O le mea lea, e faigofie ona maua se laulu masani o lauulu laulu, ma o le a mago le laulu. O se mea faʻapena e fai pe a fai o le fulufulu laʻau ei ai faʻapipiʻi faʻapitoa. Afai o le lauulu o le teine ​​e lalagaina e le natura, o lona uiga o sitaili ma lima o le a sau e laveaʻi. Matou te faʻamauina le fulu i luga ole susu mago lauulu, ma amata faʻamalosi ole lauulu, ma siitia i luga.

    Faʻalagolago i le malosi ma le taimi o le siiina, e mafai ona maua manino volumetric curls poʻo se malamalama galu. Faatasi ai ma lenei sitaili metotia, o lauulu e vave mago. Lauulu ulu po o se tino le vaaia. Taulimaina lauulu susu i le fulufulu, vaeluaina i ni manoa, milo taʻitasi uma i se fusipaʻu ma faʻamautu ma se lauulu.

    Le isi, e manaʻomia ona e faia uma mea masani mo le taeao, pei o le meaʻai o le taeao, le vali laʻia, ma naʻo le faʻaumaina o le sitaili. Afai o le lauulu e le maua le taimi e mago ai, ona e manaʻomia lea ona faʻamago i se lauulu. Ina ia tatala le mea e te manaʻomia, naʻo le solo lauulu.

    Mulimuli i tulafono faigofie, e mafai ona e sefeina lou sitaili mo taimi umi.

    Tulafono mo le uumi o le faʻaiuga

    • Ole mea taua e taua e fai naʻo le fulufulu mama. O palapala mimilo, e pei ona masani ai, e matapeʻapeʻa, ma e le taofia ai ni mea i le faʻaogaina o auala eseese.
    • Curls e tatau ona mago lelei. Afai e tumau pea ona susu nisi fasi, o le a vave ona latou faʻataʻapeʻapeina ma o le teuga e leiloa foliga.
    • O le faʻaaogaina o styling oloa e taua e filifilia le ituaiga o lauulu. E le tatau ona faʻaaoga i taimi uma fulufulu uʻamea ma faʻalelei i le varnish.

    O lenei ua e iloa pe faʻafefea ma pe faʻafefea ona pupuni lauulu pupuu. Lenei fesoasoani le fausiaina matagofie ata mo aso uma e aunoa ma se taumafaiga faʻapitoa.

    Motuga mea o le po

    1. Naʻo le lauulu mama e mafai ona lavea, o le mea lea muamua e tatau ona e fufuluina i le laupepa mo le faʻaaoga i aso uma ma palu. O oloa tausiga i aso uma e vaivai i le fausaga, ina ia le faʻamago le uluʻe. E le talafeagai le faʻaaogaina o se pulu pasama, ae pei ona faʻaalia e aʻoga, e matua faʻafaigofie ai ona mulumulu le galuega faʻamalulu ai laulu. Ma taofia foi le soʻona faʻaalu pe a selu.
    2. Aua le mimilo lauulu susu. E tatau na na ona susu, faʻamago mago latou i se auala talafeagai: se fulufulu fulufulu poʻo se solo. E sili le faʻaaogaina o le solo i le mea sili ona agamalu. E faʻaaogaina ina ia faʻamama faasolosolo lemu tele susu, ae o le faʻamalolo o latou ulu e le manaʻo.
    3. Foam poʻo isi mea e faʻaogaina ai e faʻaaogaina i malulu mimiti. Ole mea lea ole a atili ai le malulu ole laulu ma faʻaaloalo tele, ole a faigofie ona faʻaʻaluʻalu latou, aua o le a matua leai ni manoa leaga. A maeʻa ona faʻaaoga le mousse poʻo le fulufulu, e tatau ona faʻamago le ulu toe tasi le ulu ma naʻo loa ona faʻasolosolo.
    4. E le mafai ona faʻataʻuina uʻamea susu, talu ai i le setete mimilo latou te le mago seia oʻo i le taeao, e matua le aoga ai curls. Afai i le taeao e te lagona o lou ulu o loʻo susu pea, feula lou lauulu i se fulufulu rambut a o le i aveʻesea curlers po o ie. Afai na e alu mamao ma faʻamamaina i le afiafi, e mafai ona e faʻaʻevae teisi i luga o laina uila i vai ae e te leʻi moe.
    5. E le tau selu ni curls. Afai e te faʻaogaina ni vaega laʻititi mo le faʻamamaina, pe a maeʻa selu, o lauulu e ono foliga e pei o le chemistry i le salonone. I le faaiuga o le aso, o le aafiaga o le a mou ese, ae o itula muamua o le laulu, o le a matua laletulu foi. Ina ia faaleleia le iʻuga o foliga matagofie sikaili fesoasoani varnish poʻo isi fixatives.

    Faʻafefea ona savili le susu laulu ile po

    O le paʻu malulu o se metotia faʻa popoto ua faʻataʻitaʻia e le tele o teine ​​ma fafine. Mo le tele o latou e le manaʻomia ni masini faʻapitoa. Mea uma e te manaʻomia e mafai ona maua ile fale.

    Tatau manatua o le laʻititi o le curl e ave, o le laititi foi o le curls o le a.

    Mo aso uma, e sili atu le faʻaogaina o curls tetele o le a malolo i se galu. E manaʻomia le itiiti o sauniuniga ma foliga sili atu le matagofie.

    Pe a curling ma so o se auala, manatua:

    • tetele curls leiloa vave foliga, o lea e tatau ona faʻasaʻoina ma se styler,
    • taumafai e gagau le lauulu i tali tutusa ma e sili le faʻalogo i sina mea o loʻo i luga o foliga,
    • A o le i alu ese mai le fale, aua nei galo e faʻamautinoa ua e aveese uma le curlers poʻo ofu, o nisi o loʻo i ai i tua i lalo ifo o laʻau malulu,
    • e tusa lava pe faʻaaoga auala sili ona manaia, o le moe o le a le matua le mautonu.

    E tele ituaiga o curlers, ae le o mea uma e mafai ona faʻaaogaina i le po. Sili ona talafeagai mo lenei:

    E mafai foi ona e faataʻitaʻi i hedgehogs (curlers ma Velcro), ae ui i lea, i le taeao e mafai ai e le laulu ona fenumiai. Ae, nai lo lalelei matagofie, o le ae mauaina se umi ma tiga tiga.

    O pulu curam ma boomerangs e faigofie ona iloa ese mai isi ituaiga - e vaivai. Ae latou faʻaaoga i auala eseese. I itu uma e lua, latou te amata mimilo le curl mai le pito, faamaʻapeina le pau i le toetoe lava i aʻa.

    Foam Curlers Sili ona tapunia ma faʻamau palasitika. Na te le uuina lelei, o lea e i ai le avanoa o le curl o le a le ofuina sao i le ulu, ae o le a tautau, ma tuua se vaega o nai centimita le afaina.

    'Aufaʻatau ua faʻapipiʻi i latou i le tau o totonu - o le uaea. E masani ona fusi le pito i lalo o pili ma taofi. O lenei metotia e tutusa lelei ma curls i ieie. O nisi tagata gaosi oloa latou te faʻatauina faʻafefiloi faʻamatalaga o foam boomerang curlers. O lenei ituaiga e leai se uaea i totonu, ae o loʻo nonoa pea luga.

    E faigofie ona faʻaoga puʻupuʻu i luga o le laulu uumi, ae ui i lea, o le tele laʻititi o le ono i luga o aʻa ma faʻaiʻu le lauulu o le a tumau le sao. Ole fuainumera o πλεoʻese e fuafuaina tutoʻatasi. E le manaʻomia e lalagaina i latou i se faʻatulagaina faʻapitoa, vaevaeina le ulu i ni vaega laiti. O le tele o braids, o le laititi lea o le curls i le maeʻaeʻa o lo o fulufulu.

    Afai e te filifili e faʻaaogaina lenei metotia, ona faʻatelega lea o le tele o tamaʻi totoa i le pito i lalaga i le tasi mafiafia. Lenei naʻo le mafai ona fai i le umi lauulu, ae o le a sili malie ai le moe faʻapenei.

    Oe mafai ona e iloaina pe faʻafefea ona faʻataʻitaʻi mai ufiufi, i le auʻiliʻili o le faʻasologa i la matou upega tafaʻilagi.

    Fautuaga. Mo i latou e manaʻomia naʻo le galugofie ae leʻo ni laʻasaga laiti, e mafai ona e filiina toatasi se 'toʻa ma se fusi, i le maualalo e mafai ai.

    O galua matagofie e mafai ona maua i se tasi paʻu vaega! Oe o le a manaʻomia se pulu faʻapitoa o loʻo ofuina i luga o le ulu ina ia pasi se fasi i le ogatotonu o le muaulu. E le afaina le mafiafia o le kusi, ae e masani ona suia le gusi masani i se ie.

    Fai mai stylists, o se ie ie mo lenei faamoemoe e sili ona fetaui lelei, pei:

    • le a le tuua se faʻailoga i luga o le paʻu i le taeao,
    • itiiti le tosoina o le lauulu, o lea o le a le sili atu manino manino creases,
    • faʻaaogaina le tele o le susu ma fesoasoani e faʻamamago lauulu saʻo.

    O curls e taʻamilomilo i se lio, e amata mai i le itu taumatau po o le itu tauagavale o foliga. Ua vavaeeseina se tamai manoa, e mafai ona atili milo o ou tamatamai lima. Ona faʻamau lea i lalo o le ie eluga ina ia faʻataʻamilo ai le curl i le ie. O le pito o le filo o lo o totoe e fefiloi ma le isi manoa ma o le tutusa algorithm e faia seia uma fulufulu uma lauulu i luga o le au.

    Ina ia mafai ona mauaina se laʻei lauiloa, e lava le faʻaaogaina o le 3 flagella. E le o tagata uma e alualu i luma i le faia o se fagu mimiti muamua le taimi, o lea e taua tele le faʻapipiʻi o mousse poʻo le fulu i luga o le lauulu aʻo le i faia le faʻasologa, ina ia latou faʻataʻitaʻi atili.

    1. Ua vaevaeina lauulu i 3 tutusa vaega.
    2. A maeʻa, e tatau ona taʻamilo manoa taʻitasi i lona itu, seia oʻo i se mafiafia o se tino i le umi atoa.
    3. O se isi faiga faʻapitoa e faigofie tele ona taofi pe a e tatalaina ou tamatamaʻilima, o lea la e tatau ona malupuipuia i le fusi faʻatasi ma se fusipaʻu paʻu.

    Curls mai le 3 flagella o le a le faʻaitino, ae latou faʻateleina le tele o lauulu. E tatau ona e moe faʻatasi ma i latou faʻaeteete, talu ai e le lelei le faʻatonutonuina e mafai ona tatala lona taeao.

    E tatau ona faʻaaoga le sikafu mai ni ie masani, aua o le synthetics o le a mafua ai le tele o faʻaletonu i le po, ma o le aʻi le mea o le ulu i le taeao. Ole tulafono e uiga ile ie faanatura e aoga e le gata i ie afifi, ae faapea foi i ie aluga.

    1. O le sikafu mo curls e tatau ona mimilo muamua faasolosolo.
    2. O lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se 2, i le maeʻa o loʻo nonoa maualuga le fusi i itu uma. Ua fai lava le faʻafufula e pei ona fai le siʻusiʻu.
    3. O le tasi pito o le sikafu o loʻo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le paʻu o le au o le fusi.
    4. Le isi, o le laulu e vaevaeina i ni vaega se lua ma afifi faataamilo i se sikafu. I luga o itu uma e tatau ona avea ma ni sikola 2 i totonu o le mataupu.
    5. O pito i lalo o loʻo fili i le fusipaʻu, ina ua maeʻa ona fusi faʻataʻamilomilo i lalo o le siusiu, ma faʻamautuina se fusi.

    Faamolemole matau i le taeao e le tau faʻapipiʻiina na ufi pupuʻu, naʻo le faʻasusuina ma varnesi.

    E le manaʻomia le faʻaogaina o se mitiafu, e mafai ona avea ma lautele sikafu pe faʻapea foi ma se sikafu, ae peitai, o lenei auala e lauiloa lauiloa mo lona mitiafu.

    1. Le 'ie puipui e milo lea ma se mea, a maeʻa ona faʻaiʻuina ona pito i se fulufulu ulu poʻo se isi metotia, e mafai lava ona e tuʻuina atu.
    2. E te mauaina se lio e faʻapipiʻi i luga o lou ulu le solofanua. O lauulu e sili ona selu e tuʻuina ma le itu vavaeeseina.
    3. O manoa ua ave tele i le 5-7 cm.
    4. I le isi itu, o manoa uma o loʻo faʻataʻamilomilo i se ofutino o ofutino.
    5. E tatau ona afifi atoatoa le filo, a maeʻa ona faʻamau le pito i se mea e le mafai ona vaʻaia.
    6. Ona ave lea o leisi vilivae ma ose afifi foi se T-mitiafu ile ulu.
    7. A fusifusi uma laulu ile ofu, e maua sou lauulu malie ile lauulu maualuga. Mai luga, o le a pei o se faamoega.
    8. I le taeao, e tatau ona aveese uma le le vaaia lelei ma toso mai le mitiafu mai lima o lou lauulu.

    Lenei aso, ieie e mafai ona suia lelei i se isi auala. O Boomerang curlers e faʻavae i luga o le faʻaputuga auala faʻapipiʻi lea, ae nai lo le faʻatauina o se oloa faʻauma, e mafai ona e faia e oe lava. O ieie e tatau ona tutusa le lapoʻa o le 10 cm.

    Ole lautele e le afaina. E filo manoa i ie pei o curlers, ina ua uma ona fusi pito o le ieie.

    E manuia ma leaga o lauulu afifi i le po

    O le luluina o laulu i le po o se auala masani, lea i eseʻese eseʻesega masani i tamaitai uma talu mai laiti.

    O le autu le afaina e mafai ona taʻua o le miti leaga, talu ai e faigata ona moe ma le masini i luga o le ulu, ma afai e te togi ma liliu le tele, e mafai ona e faʻaleagaina le aʻafiaga. I se faʻaopopoga, o le le lelei o togafiti ile taeao e mafai ona tupu ai lona sosolo, aemaise mo le laulu puʻupuʻu.

    O se faʻaopopoga lelei o le saogalemu o le po mimilo mo lauulu, faapea foi ma se taimi umi mo le faʻasaoina o le iʻuga. Faatasi ai ma le sao saʻo, o le galu aafiaga o le a le tuua se laulu iulu i le afiafi, e mafai ai e le teine ​​ona lagona i le maualuga.

    Fautuaga pe faʻafefea ona fatuina aulelei matagofie ma taofi a latou faʻafiafiaga umi:

    Vitio aoga

    Volume ma curls i le po.

    Curls aunoa ma curling uʻamea ma curlers.

    Faʻafefea ma faʻafefea ona fai lau curls i le susu susu?

    E tele auala e fausiaina ai curls luga susu malulu e mafai ona faʻaoga soʻo se tamaʻitaʻi e susulu ma maofa i le matagofie o manoa sapalai e aunoa ma se vevela togafitiga ma faʻaaoga apalai vailaʻau.Ina ia fausia curls, e mafai ona e faʻaaogaina:

    • Boomerang
    • T-mitiafu
    • totini
    • ieie
    • solo solo
    • faʻailoga
    • vaivai curlers
    • fulufulu.

    E i ai le tele o nuances e tatau ona mafaufauina pe a fatuina curls luga susu susu. E aofia ai:

    1. ua mago sina laulu. E tatau ona susu ina ia maua ai le manaʻoga,
    2. Ia mautinoa e selu uma itu,
    3. i luma o matagi, o le lauulu e togafitia i varnish, styling poʻo isi auala o le a faʻatagaina oe e tausia le foliga o le lauulu mo se taimi umi,
    4. ua afifiina mai i tua o le ulu agai i foliga,
    5. ina ia maʻai ia faʻataʻamilomilo, e tatau ona manifinifi mafiafia o filifili,
    6. selu i le taeao ma se pulumu e nifo nifo
    7. e faʻalelei se laʻau lauulu e iai se varnish, mousse poʻo se fulufulu.

    O le mulimuli i nei fautuaga uma, e mafai e teine ​​taʻitasi ona fatuina curls e aunoa ma le tele o taumafaiga. O sea laulu e le manaʻomia le fetuunaiga mo 3-5 aso, pe a fai e te le fufuluina lou lauulu.

    I luga o pulu meli poo soft curlers


    Lenei o se faʻapitoa ituaiga o soft curler e foliga tutusa fetuʻu faʻamalosi ma uʻamea uaea i totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani a "boomerang" mafai ona e fatuina ni foliga matagofie ma le itiiti lava taumafaiga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e amata lalagaina lauulu mai le pito i luga o le ulu mai le ogatotonu o le ulu. Le faia o lenei mea, faʻaaogaina se mafiafia ma nifo masani, vaevae le lauulu i ni manifinifi.

    E fautuaina e faʻaalu laititi le laulu i mousse pe faʻapipiʻi ma varnish ao le i faʻamalama. "Boomerang" e tatau ona tuu latalata i aa o lauulu o mafai. Lauulu na o le savili i nei curlers. O fulufulu vaivai e mafai ai ona e fausiaina e le gata ni foliga matagofie, ae ia foaʻi foʻi lou laulu

    O i latou e fiafia i sina faʻataʻalise io latou lauulu e mafai ona afaina faʻaletonu, sui faʻafuaseʻi naʻo le laʻau faigofie. A faʻaaogaina ni laei malulu, e mafai ona e faʻaali atu ni mea sili ona faʻataʻitaʻia i le fausiaina o laʻei lauulu.

    TAUʻAU: Ina ia puipuia le laulu mai le vevesi i le po, ua fautuaina e nonoa lou ulu i se sikafu poʻo se sikafu.

    I le taeao, o lauulu e le fofoina, selu ma faaiila.


    Masalo e leʻi faʻalogo se tasi e uiga i le faʻaogaina o mitiafu e fausia ai ia curls. O lenei auala tulaga ese o le a faʻatagaina teine ​​e iai le laulu uumi e faia ai faʻalenatura faʻalenatura o le a foliga matagofie ma i le taimi lava e masani ai.

    Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. Ia mimilo le ofutino ina ia avea ai ma se fusi puipui.
    2. O pito e nonoa ma se uʻamea e fai se liʻo.
    3. Fulufulu lauulu ma faʻaaoga ile laʻei.
    4. Sisua lou lauulu i se auala e pa'ū ai i ou foliga, i itu ma o le aofaʻi lava o lauulu e totoe i tua.
    5. Fai se ofu mimilo mimilo lea e pei o se pale.
    6. Afifi le sikoa faʻamau i luga o laina lautele ma malupuipuia ia taʻitasi i se fulufulu lauulu poʻo ni maʻa laiti.
    7. I le taeao, e taʻapeʻape ia manoa ma sasaina lemu i ou tamatamai lima.

    Faʻaogaina o se utupoto


    Le auala e sili ona talafeagai ma vave e fai ai lou lauulu galugalu. O le mea taua o le faia o le utupoto maualuga i luga ina ia aua neʻi faʻalavelave i le moe moe.

    O le faʻasologa o gaioiga e faʻapea:

    1. Faʻamau mea susu i luga o le pale i se paʻu.
    2. Vili le siʻu ina ia maua ai le tourniquet.
    3. Suʻe mea uma i le ituaiga o se liʻo ma puipui i faʻamau.

    E mafai ona e alu e moe, ma i le taeao o le ai ai se laʻei sili ona manaia i laʻau malo.

    Faaaogaina o ieie


    E manaʻomia le sauni o ni fasi ieie poʻo ni solosolo. E taua tele e faia i le cotton, aua e mitiia le tele o le susu i totonu.

    Ona faʻaaoga lea ole buse poʻo le mousse i susu susu. Ina ia maua ni uumi matagofie faia mea nei:

    1. O le vaevaeina o lauulu i ni manoa, milo taʻitasi i se laei.
    2. Ole taimi lava e fasi ai le manoa, o pito o le foe e tatau ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.
    3. O lea foi faʻapipiʻi luga o le ulu atoa o lauulu.

    Mo malosi malosi, e mafai ona e faʻamago le laulu i se fulufulu laʻau.

    O le faʻasologa tutusa o gaioiga e faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le flagella.

    O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faiga o le curls i se tulaga faʻapena e vaʻaia i le vitio:

    Curls i le po - matagofie ma saogalemu ↑

    E mafai ona e faia ni curls i le fale i le po i auala eseese - matou te faʻamatala ia auiliili i lalo. I le taimi nei, tatou o le a iloiloina le auala lenei eseʻese metotia faʻapipiʻi ese mai le masani. E pei ona manino mai i le ulutala o le tusitusiga, o na mea pupuni e manaʻomia le itiiti ifo o le taumafaiga - na o le pupuni latou ae tuʻu seʻia oʻo i le taeao.

    E ui e masani ona manaʻomia le faaaogaina o auala masani o le teuteuina o sitaili, ia latou te le faʻaaogaina uma. Aisea, pe afai o le lauulu puipuia ma le saogalemu mo le valu itula? Lenei e mautinoa le faʻapipiʻi mo lauulu e agaʻi ile gaʻoa. A uma mea uma, ua tatou iloa uma le vave, pe a uma le busa poʻo le mousse, o le foliga mai o le solo moli e fai ma leaga.

    E i ai sau laulu ulavale e le mafai ona pulea tusa lava pe o le lalelei? E le afaina - o le po o le curl o le a vave faʻatulagaina lou lauulu i le faasologa ma faia e oo lava i le sili ona faigata lauulu ave foliga talafeagai. Ma o nei mea uma i le fale, e leai se totogi ma matua faʻasaoina mo le soifua maloloina o le faʻasoa.

    E faigofie foʻi i lenei auala e mafai ai ona e mimilo loka o lauulu e oʻo lava i fanau - afai e te alu e teu lau tama teine ​​laititi i le laulu, ona sili ai lea ona filifili ni filifiliga agamalu ma faigofie e faʻamatala i lalo, e le afaina ai loka a tamaiti.

    E te manaʻomia le fou sitaili i aso uma? E le afaina - ma le fesoasoani a pupuni o le po e mafai ona mimiloina malamalama o galu, tetele chic curls, ma e oo lava i tamai curl - na o le filifili le auala talafeagai!

    O laʻasaga laiti poʻo galu mai lalaga faʻalelei e fetaui lelei i na tamaʻitaʻi ma teineiti e fai o latou foliga vaʻavaʻai ma laititi foliga foliga. Ae o le lauulu mafiafia ma lapoʻai tetele o le a sili ona talisapaia e chubby fashionistas - o se fulufulu foliga, faia i le fesoasoani a tele soft curlers, ufiufi lenei leo ma faia ia toetoe a le mafai ona vaʻaia.

    Faia o pupuni i le po ma ofuvae uila ↑

    E faigofie tele ona mimilo loka i le po i luga o fulufulu uumi umi - papillots. Latou te o mai i le lautele ituaiga o lanu, lapoa ma fale gaosi oloa. Sili mo aso uma curls o latou ia ei ai uʻamea faavae i totonu - o se uaea fetuutuunai. E sili atu le latou uuina o manoa ma latou te le tatalaina foi tusa lava pe o le umi le umi o le moe.

    O le a faigata ona fai ni curls matagofie mo le po, o le mea moni, i luga o palasitika masani curlers, aua e matua mautu ma o le a lagonaina, mafua ai le le fiafia.

    O le mafuaaga lena mo nei tulaga na latou o mai ma ofu lelei matagofie masini e le faalavelaveina. E sili le faia o ufiufi luga o fulufulu feololo ma le fesoasoani a latou, filifili se tamai lapoa. Ae mo se taimi umi lava faʻateʻia e mafai tele ona filifili ni curlers vaivai.

    O sitepu mo le po i luga o pulu lauulu e tatau ona faia, amata mai i au mea e fiafia ai, ae o le laʻititi lava curlers mafai ona fausiaina le aafiaga o se afro hairstyle, e sili mamao mai tamaitai uma. Aua e masani lava ona uumi 'otiʻeseʻeseʻeseʻe ituaiga curlers.

    1. Ina ia maua se tulaga mausali ma tumau faʻalelei, e tatau ona muamua fufuluina lau lauulu. Talu ai e toʻatele fafine latou te faia lenei faʻasologa i afiafi uma, e le faigata.
    2. Matou fufulu ma tuʻi le solo ile solo, solo ese le faasusu. A uma lena mea, selu le lauulu.
    3. Matou te avea a matou mea e faʻaaoga mo lauulu laʻititi - e masani ona manaʻomia 10-12 fasi i lauulu laʻititi.
    4. Matou te vaeluaina le lauulu i ni manoa ma matagi i luga o le curlers, mulimuli ane afifi i se mama ma oomi le curl fausia ma ona pito - ina ia le alu i se mea i le taimi o moe.
    5. Matou te toe faia le mea lava e tasi ma isi manoa, pe a uma lena ona mafai ona e ofuina se pulou faapitoa i luga o lou ulu - o le a faʻaopopo ia te oe le faʻamafanafana i le taimi o moe ma puipuia le leiloa o curlers.

    I le taeao tatou te faʻalatalata atu i le faʻata, aveese mea pipi ma tatala ese manoa, taia i latou ma o tatou lima ma selu mo sina mea itiiti e tuʻuina atu. Na o le pau lena, o le chic styling ua saunia!

    Curls i le po mo fulufulu umi mai i fili. ↑

    Pigtails o se laugofie sitaili, aua mai lenei hairstyle e mafai ona e mauaina seisi tasi - moni paʻepaʻe lauulu!

    O le mea taua iinei o le filifilia o le ituaiga ma le tele o lalaga o ie ina ia maua ai manaʻo faʻapipiʻi.

    Laʻitiiti puʻupuʻu e talafeagai mo i latou e manaʻo e susulu i laʻasaga tele ma sili ona matagofie le laulu foliga e faʻamanatu i afro. O ni nai lalagaina toafimalie o le a fesoasoani e faia ni laʻasaga masani, ae o le tasi fusi faʻamausali o le a avatua ia te oe matagofie foliga galu.

    Afai e mafai ona e faia lalagaina toafilemu eseese, e mafai ona e faʻaaluina saogalemu suʻesuʻe ma suia le laei ia le laititi i aso uma. Lelei curls maua i tua atu o se piki-spikelet - latou tuuina atu le aoga o le motusia curls.

    1. Loʻu ulu e, inu vai ile afiafi - ole a faʻapea ona sili atu le paʻu o piki. Afai e te manaʻo i le malamalama ae le o galu malolosi, ona e mafaia lea ona fili faʻamaʻimau ma lauulu mago.
    2. A maeʻa le selu o le solo, tatou te vaeluaina ma vaevae le lauulu i ni manoa. E te manaʻomia ni curls tetele? Ona faia lea o le masani Farani fili i le tua. Faʻamau i se ofu mafanafana mo le tumau.
    3. E te manaʻomia momotu gau? Manaia tele! Matou te faia se spikelet, amata mai le pale o le ulu, ma i le umi atoa matou te faʻamauina i fusi uʻamea ina ia aua neʻi toulu eseʻese ma le pala i le taimi e moe ai.
    4. Mo tamai uʻamea ma faʻapipiʻi ufiulu i luga o le ulu susu, matou te faia ni fulufulu laiti, ma a uma ona matou faʻamago mago latou i se fulufulu.

    O le a matou tuʻua o matou pulou seʻia oʻo i le taeao, ma a sau o le aso fou matou te tatalaina, selu o matou lauulu ma faʻaoga sina fulufulu poʻo le mousse pe a fai e te manaʻo e fai se fulufulu pe paʻi atu i le sitaili. Faia!

    Faʻafefea ona ufiufi lauulu laulu i le po ma ni afa vela

    Masalo, e le o tagata uma e manatuaina le amio mai le Matrix - le teineitiiti Niobe, ae i le taimi nei, o se mea moni maua o loʻo natia i luga o lona ulu e fatu ai moni uumi curls!

    O ni tamaʻi taʻutaʻua, ua matuaʻi faʻataʻamilo io latou lava loka ma faʻauʻuina ma se vaega faʻamalosi tino, o se metotia lea e mafai ai ona e maua ni faʻataʻitaʻiga agelu. Ma le isi, e aunoa ma se taumafaiga.

    1. E pei ona masani ai, pe a tatou faia le folaina o le fale, fufulu le lauulu i le laulu ma faʻamau i se solo.
    2. Sisua lou lauulu ma vaevaeina i ni manoa - afai e te manaʻo i lapisi tetele, ona fai lea o le 4-5 fusi. Matou te faʻamauina ia soʻotaga taʻitasi i totonu o se fusifusi uumi, e faʻaaogaina le umi atoa o le lauulu, e oʻo io latou aʻa. Matou te nonoa i ofu faʻamalosi.
    3. Matou te tuua le lauulu seia oo i le taeao - o le a mausali mautu ma o le a avea ma sili atu le tetee atu. I le taeao matou te aveese 'ofu suamalie, faʻamama le fusi ma faamemelo i uʻamea uʻu paʻu.

    E mafai ona e fufuluina le laulu lauulu i le selu tele, faʻaaoga se laulu teuteu luga o ou alofilima ma toloʻu ai ma ou lima - ona e maua lea o le sili atu le saʻo sitaili, sauni e tumau filemu tusa lava pe timu.

    Ma afai e te manaʻo i le tapulaʻa maualuga, ona fai lea o pupuni e pei ona taua i lalo: muamua, fili lalagaina puʻupuʻu, ma ina ua maeʻa, fausia fusi o latou e tusa ai ma le faʻamatalaga faʻamatalaina i luga atu. Ma i le taeao, pe a uma ona faʻamalieina, o le ae faʻafiafiaina oe lava i se sili ona matagofie ma ea malulu sitaili. Ae ia manatua o soʻo se aofaʻiga voluma e mautinoa lava e '' aina 'le umi o lauulu!

    Afai e te moe filemu, e mafai ona e taumafai e faʻataʻulelei curls i masani masani curlers, na o le tatau ona latou siitiaina maualuga atu, i le pale, ina ia latou le faʻalavelave ia te oe i le taimi o moe. Ole mea lea, e te maua ai foi ni curls matagofie mo le po, ia mafai ona faʻaopopo faʻapitoa i le taeao ile vave - faʻaaoga se tamai foam poʻo le faʻanusina i le varnish, ona sasaina malie lea ma ou tamatamailima.

    Solo solo

    Ma latou faʻaaogaina, e mafai ona e ausia le atoatoa curling. Ma i le taimi lava e tasi, o loka o le a siliki, tele, e aunoa ma le maʻimauina o latou susulu masani pe a faʻatusatusa i perms.

    1. Fufulu lauulu laititi mago.
    2. Tipi ese mai i solo mafiafia mafiafia e uiga ile 10 cm le lautele.
    3. Vaevae lauulu i 4 vaega.
    4. Ia fili faʻailoilima i le lalagaina o solo ile solo. E talitutusa lea mea ma le auala na lalagaina ai matou e o matou tina i ni pusi ma aufana.
    5. Nonoa faatasi ia pito o le fasi pepa.

    Lelei le amataga auala ma le ofoofogia aafiaga. O totini e tatau ona fai mai vavae ina ia mafai ai ona mitiia le susu mai le susu susu.

    • Afai e te manaʻo e fai ni ufi laiti pe faʻaalu foi, ave se tele o totini ma matagi manifinifi i luga ia i latou.
    • Afai e te filifili e fai ni manoa tetele, ua lava lava e fai ai manoa latalata i le foliga, lua ni fasi i le malumalu ma le tolu unta i le pito i tua o le ulu.

    Afifi uma curl i le vae ma nonoa pito o totini ma paʻu fusi poʻo ni fasi ie. I le taeao o le a fiafia i se afu mai taualuga curls.

    O lenei metotia e mafai ona faʻaogaina i ni pupuʻu 'oti.

    1. Tuu le pili i luga o lou ulu.
    2. Vavae ia manoa i fasi pepa.
    3. Tufa atu latou taitoatasi i lalo o le au.
    4. Ina ia puipuia le lauulu lauulu e taʻe, ufiufi lou ulu i se sikafu ma moe faʻatasi ma ia seia oʻo i le taeao.

    Ae faʻapefea pe a le mamago uila i le po e tasi?

    Aua le popole aua a uma le po, o lou laulu e tumau ona susu. Ole a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻii sina ma fetuʻutuʻunaʻi le laulu ile laititi.

    • Afai e te manaʻo e faigata ma faigata o fai curls, e fautuaina e faʻamago lou lauulu i lalo o se fulufulu ulu e aunoa ma le aveʻesea o mea faʻataʻutaʻua.
    • Afai e i ai se manaʻo e fai ni lauulu lapoʻa poʻo se fulufulu i se laulu, ua faʻamavae ia nonoa ma faʻamago le lauulu i se fulufulu ulu e aunoa ma le faʻaaluina o se selu.

    O le taimi ua maeʻa le ata, e mafai ona e faʻaogaina sitaili E mafai ona e avatua le lauulu lauulu faʻaogaina ile faʻatulagaina o paʻu i ou lima, ma faʻapipiʻi le fulu mo le faʻaleleia.

    O se tele o metotia mo le faamaapeina o lauulu o le a faʻatagaina tamaitai e faia ni foliga matagofie i latou lava ile fale. O auala saogalemu ia e le gata ina faʻaopopo ai le lalelei faʻapitoa i curls, ae ua matuaʻi lamatia foʻi, ona ua le aofia ai ni vailaʻau.