Fautuaga Aoga

Faʻafefea ona fai lauulu mo se pepe meataalo faʻatasi ma ou lava lima: master class

O le ata o le mea taʻalo o loʻo faia i ni mea laiti faʻapitoa e sili atu ai le matagofie. O se tasi o elemene autu o le pepe meataaloo lona lauulu, o le faʻatinoga o lea e mafai ai ona avea le meataʻalo ofoofogia pe atoa masani. Matai onapo nei ua faʻaaoga auala eseese e fausiaina ai le lauulu o se meataʻalo, ae o lauulu mo se pepe meataalo mai se lipine ua amata ona lauiloa.

O le atlas e aofia ai filo filo e pei o teuteuga lelei, maila susulu. O lipine satin e faigofie lava ona faataapeina ma faʻaputuputu i se soʻo se mea, e faia ai se laei sili ona manaia e fetaui lelei ma le vaʻaiga o soʻo se pepe meataalo.

Aisea tonu le faʻafanua?

O le lalagaina o le siliki filo i le ie e faʻamautuina ai le fausaga o mea, lona lulu ma lamolemole. O se mea foliga o le faʻafanua o le seāseā aveeseina o le transverse filo i le mea faʻavae, o loʻo tuʻuina mai se faʻapitoa o le fausaga i mea, e fausiaina ai le lamolemole luga.

O lauulu mai satin lipine mo pepe meataalo mafai ona fausia i soʻo se lanu ma foliga. O le atlas e faia i filo o 'eseʻesega mafiafia, o lea o le tele o lauulu e mafai ona suia e le gata i le numera o manoa, ae e ala i le filifilia o le ituaiga o le mea faapipii. Faia o lauulu mai le siliki ie mo se meataalo e le faigata, i se faaopoopoga, o le umi o lona lauulu e faigofie ona fesuisuiai. Alu faalenatura ma gaosi ua i ai vevela manatua, o lea e mafai ona e faia curly curls ala vevela vevela togafitiga o satin lipine.

Faʻafefea ona fai lauulu mo se pepe meataalo mai le satin lipine: o le master class

O le lauulu o se meataʻalo mai satin lipine e mafai ona fausiaina i le tele o le mafiafia ma lanu. Ina ia fetuʻunaʻi le mafiafia o alava taʻitasi, oe manaʻomia le filifilia o le talafeagai ituaiga ie. Mo le malu satin, manifinifi filo o loʻo faʻaaogaina, o la latou laulu e ea, sili faigata mo le faʻasolosolo mulimuli ane. E sili le filifilia o se mea e sili atu le maumaututu, lea i ai fibre ua sili atu mafiafia.

Ina ia fausia se pepe pepe laei, e te manaʻomia mea nei:

  • Satin lipine o le lanu filifilia,

Le fausiaina o mea teuteu lauulu e faʻamatalaina i vasega vasega eseese. E masani lava, o se faʻatonuga ma le igoa "lauulu mai le satin ribbon mk" o loʻo aofia ai ni sitepu e ese mo matai eseese. Afai e te tuʻufaʻatasia filifiliga uma, ona mafai lea ona vaeluaina le alualu i luma i ni vaega:

  1. Sauniuniga o mea faapipii ma vaega o se umi faʻatatau,
  2. Aveesea o mea i vavae ese vaega,
  3. Faʻasologa o filo e fatu ai curls,
  4. Faʻapipiʻi avanoa ile ulu o le meataalo.

Faavae tapenaga

Ina ia fausia se lauulu lauulu masani, e sili atu le filifilia o se atlas o fugalaau latalata ile lauulu masani. O le lipine e tatau ona faailogaina i se taʻitaʻi ma tipiina i ni vaega. Afai e manaʻomia le sao atoatoa, ona faʻailo lea o vaega taʻitasi uma i luga o le pule. A faʻaititi le sao, naʻo le tasi le umi e mafai ona matauina, ona gagau lea o le mea faʻapipiʻi i totonu o le tuʻutuʻuga fai ma le uʻamea e faʻamautu ai tuaoi o va.

E manaia le aveeseina o le transvers alava mai na o le tasi pito o le mea faapipii, o le mea lea, a o leʻi tipiina le avanoa, e taua le fuafua mai le itu pito e faia ai le faataapeina.

Lipine lipine

Mo le mauaina o se manoa, oe manaʻomia le aveese o le transvers filo i le mea faapipii. Ina ia faʻafaigofie le gaioiga, e tatau na aveese le pito ula, lea e mafiafia. Ina ia faia lea mea, o le pito o le vaega e fulufulu laʻititi, ona toʻa ese lea o le filo mafiafia mai le mea faapipii. E mafai ona e aveeseina le tele ole alala umi mai le itu tauagavale o le mea faapipii pe afai o le mea o loʻo i luga o le pupula itu. O le faʻagasologa e filifili, ae o le a faigofie tele ona faʻapeʻapeina le lipine i le taimi o lona faʻatinoga.

Ina ia toe faʻalelei le pito o le manoa, e mafai ona e faʻaogaina ni auala se lua:

  • E soʻona faʻaumatia le tasi pito o le lipine moligaʻo poo se moli moli

Filifiliga mea

O lea, o le lauulu mo le pepe meataʻalo e mafai ona maua mai i le lautele o ituaiga eseese o fibre. Satin lipine, fulufulu vulu, filo filo, fulufulu ma e oo lava i fulufulu tuai ma hairpieces o le a faʻaaogaina. O le mea moni, o mea taʻitasi o loʻo i ai lana lava auala galue, ae i soʻo se mea, o lenei faiga e sili ona mamafa ma manaʻomia le saʻo. Naʻo lea faʻagasologa e mafai ai ona maua se taunuʻuga lelei. Mo le faia o lauulu mo le pepe meataalo, oe manaʻomia ni ausilali mea: kulimi, filo ma se nila, seleulu ma se malamalama. I le galuega, e mafai ona faʻaaogaina se fana ma fasi silikini poʻo le masani "Momen" i totonu o se apa.

A filifilia se mea, e taua le mafaufauina mo le taʻalo pepe meataʻalo e te manaʻomia e filifili se mea faigofie faigofie, pei o le vulu poʻo le chignon, o ia lauulu e mafai ona selu. O a mea e le mafai ona fai i fulufulu ma satin lipine, ae peitai, o lenei mea e lelei tele mo totonu o le pepe meataalo. Mo le toe fuataina o le pepe meataalo, o lo o lelei lipine ma filo filo ua fetaui lelei.

Vulu lauulu mo ie pepe

E tofu lava le tufuga ia ana mea lilo, ae o le faʻavae o le fausiaina o lauulu i le aʻa, e le 'ese. O lea, matou te faia le lauulu o le pepe taalo mai le vulu.

Muamua, o le ulu o se maile lapisi e tatau ona suʻi i filo tutusa, mai ai o le ai ai solofanua poʻo puʻaiga poʻo se puʻaiga. O le suʻi pe a uma ona faʻatumu le tumutumu i le vaega atoa, amata mai le laina pito o le tuputupu aʻe i le pale. Ina ua mavae lena, “lauulu” totoina i se laupapa laupapa i le ulu atoa e tusa ma le afa senitimita vavae ese.

O lauulu mo se pepe meataalo faia e mafai i se isi auala. O le vulu ua tipiina i vaega tutusa e faaluaina le umi o le lauulu, faataatia i le ogatotonu i luga o se fasi pepa mimilo vavalalata tasi i le isi ma teu i luga o se masini suisui. A uma ona aveʻese le faavae, ona loka faʻapipiʻi i le ulu. Ina ia faia se lauulu laulu mo se teineitiiti, o le ae manaʻomia ni nai fasi faʻatasi ma filo o loʻo tuʻu tutusa i le ulu. Afai e te manaʻomia ona faʻafouina le ulu o le pepe-pepe, ona tasi lea o fasi fasi ma lauulu laʻititi, lea e tuʻuina mai le taliga i le taliga e ala i le pale, o le a lava.

Toefuataʻiina o se pepe meataalo faʻaaoga vulu

Afai o lenei masani a Barbie pepe meataalo lona laulu ua le mafai ona faʻaaogaina, ona e lua auala e fatuina se fou lauulu mai le vulu:

  • E fuaina le ulu o le pupa ma tipi mai le ie i le lanu o le paʻu ile lapoa o se lio o le ie lea e tautau ai lauulu, nonoa se nonoa mai totonu. Ona faʻapipiʻi lea o lenei wig faʻapitoa i le kulimi vevela.
  • O le filifiliga lona lua e sili atu ona tigaina, ae foliga sili matagofie. I le amataga, lauulu uma matutua toso i fafo, tuua auala o firmware ia mama. O le isi laasaga o le faʻatumuina lea i ni manoa fou. E faʻafefea ona suʻesuʻe le auala e suʻe ai se laulu o se pepe meataʻalo mai se laulu tuai. Ina ia faia lenei mea, o le ulu ua aveʻesea ma, ua uma ona faʻamau se manoa i se nila, mai le pito i luma latou ulufale atu i totonu o se tasi pu ma aumai i le latalata ane. I le taimi lava e tasi, o le manaʻo umi o curls mai itu taʻitasi ua totoe. A uma ona toso ese ia manoa, i totonu o le ulu ua sasaa i le kulimi, ina ia selu le laulu e le pa'ū.

E taua le maitauina o filo manifinifi poʻo vavae filo filo e sili ona talafeagai mo Barbie.

Satin Ribbon Hair mo le Rag Doll

O nei mea mea o se tasi o sili ona taugofie. Ma e mai ia te ia e faigofie lava ona fai i ai mananaia curls ma curls. Ina ia fausia ia lauulu, e te manaʻomia ni mita o le lautele satin lipine, lea e tipi i ni fasi tutusa i le umi o le pepe o le pepe. Mai le tasi pito, o vaega ua fusi i se moli mama, ma mai le isi latou faʻasaʻosaʻoina, e tuua ai le tasi senitimita mai le pito. Faʻafefea ona ufiufi se pepe meataalo ma satin lipine lauulu? Ina ia faia lenei mea, o vaega matala ua afaina i luga o le penitala e pei o se sulu, mautu i le filo mo suisui, aveeseina mai le faavae ma pupuʻu mo le 5-7 minute.

O le isi laasaga o le suʻisuʻi poʻo le faapipiiina o avanoa i le pito o le ulu. Faʻafefea ona suʻi lauulu pepe mai loka satin? Amata galuega mai tua o le ulu, faasolosolo malie agai atu i malumalu ma le pale.

Satin lipine mo le toe faʻaleleia

Afai o le toe faʻafouina lea o se pepe meataalo, ona tatala lea o le mea faʻapipiʻi, tuʻu le pito e tusa ma le 0.5 centimita, ma faapipii avanoa i le vevela vevela. O loʻo faʻapipiʻi faʻataʻamilomilo i se lio o laʻau tuputupu aʻe mai pito i le pale, i le ogatotonu latou te tapunia le nofoaga o le tuʻufaʻatasia o le faʻasologa mulimuli. E taua le toe faʻamanatuina, o ia lauulu mo se pepe meataalo e le mafai ona selu ma lalagaina, o lea o le a le talafeagai ai le faia o faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo mai ia latou.

Mouline thread fulufulu mo se ofu pepe

O le laulu mai le floss thread foliga matagofie i luga o le pepe meataalo, ma e le afaina foi poʻo fea taʻalo, pe o le rag Tilda poʻo le Barbie masani. Lea, e faʻafefea ona fai se pepe meataalo mai embroidery floss filo? Mo le fausiaina o se lauulu mo se 'ie lalaga' ie, e tatau ona e tusia ni laʻasaga tuputupu ae lauulu, ona, lea e pei ona i ai i le tulaga o filo filo, faʻatumu atoa le faʻataʻamilomilo luga o le ulu i le teuteu ma le lamolemole. Ma, amata mai tua o le ulu, lokaina lauulu e maua. Ina ia faia lea mea, o se fasi filo e tutusa ma le faaluaina o le laulu o le pepe meataʻalo i totonu o le nila ma se mata tele, o le nila ua toso i totonu o le 'ie ma faʻaalia i se mamao mamao. Tuʻu se umi talafeagai mai le tasi pito, o le filo ua faʻamautu pei o masani masani suisui, o le saolotoga mativa tumau tutusa le umi pei o le muamua.

Suia o fulufulu mata i luga o le filo mouline

O se pepe meataʻalo lona lauulu e matua le mautonu ma le mafai ona faaaogaina e mafai ona maua se olaga lona lua. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faia o lauulu mo le pepe meataʻalo ma ou lima. O le togafiti mo le fausiaina o se laulu fou mai nei mea e tutusa ma masani masani vulu. I le faʻaogaina o filo lanu e tele, e faigofie ona fai le faʻamasinoga o le faʻapupula poʻo le valivali. Lea, e faʻafefea ona fai lauulu mo se pepe meataalo faia e ou lava lima? Muamua, o lauulu tuai uma e tatau ona aveeseina e ala i le faʻamamaina o pu. Sosoʻo mai, tele flos o le umi talafeagai faʻapipiʻiina i totonu o se nila ma se mata tele ma faʻapipiʻi mai i le pito i luma i totonu o se tasi o pu, loloʻu pito i lalo o le ulu, ua aveese mai le nila, ma tuua ai le pito lona lua o curls o le umi lava tutusa ma le muamua. Ina ia tutusa uma manoa, e tatau ona tipi vave aʻo leʻi amataina galuega. E pei ona masani ona filo vulu, o filo e tatau ona faʻamalosia i le kulimi mai totonu. Ina ia faia lenei mea, aveese le ulu mai le tino ma sisina ni mataua o le vevela vevela po o le "Taimi" i totonu. O nei laulu e mafai ona selu, fai uma ituaiga o laei ma e oʻo foi i mea e ala i le fesoasoani o tamai fasi pepa ma filo filo.

Fulufulu fulufulu fulufulu

O se mea e pei o le fulufulu sili ona lelei mo le faia o lauulu mo se pepe meataalo. Faatasi ai ma ou lava lima, faʻaaoga lenei natura alava, e faigofie ona e faia ni fulufulu manaia. O le paʻu tele i le pito i luga ma se tamai aufana pupula o le a foliga faigofie. E le gata foʻi i lea, e faigofie lava ona fai ni siʻusiʻu puʻupuʻu ma ni pu pusi mai ia. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa ni nai tulafono faʻavae e uiga i le faʻavae o felting. Ina ia galue, e tatau ona e faʻaopoopo i fulufulu, se nila faʻapitoa ma se penitala mo le faʻailogaina o le laulu o lo o i luga o le ulu. Lelei faʻaaoga se faʻailoilo faʻailoga vaʻaia. Muamua tusi se lauulu ma vavaeeseina, pe a uma ona tipiʻesea le tisiki o mea, tuu le tasi pito o le 1 cm ma le isi o le umi manao. Na latou tuʻu i se ulu ma amata ona galulue ma se nila, e taʻavaleina le fulufulu i le ogatotonu. Mo le itu lona lua, o se gaioiga faʻapena foʻi e fai. I se auala tutusa e tulei uma auiliiliga ole lauulu. Sili atu mai ia i latou e mafai ona faia se lalelei matagofie fusi poʻo fili i le fili. Faʻafefea ona fai se pepe pepe mai le fulufulu ma curls? E leai se mea faigata iinei, aua e foliga mai i le taimi muamua na tilotilo ai. Mo iki matagofie, o manoa o fulufulu ua afaina i nifo nifo ma tuua mo sina taimi ina ia mausali. A maeʻa ni nai itula, e mafai ona e tatalaina i latou ma tuuina i le lauulu foliga le manaʻo.

E ui lava i le māmā o lenei metotia o le faia o lauulu, paga lea, e le talafeagai mo se taʻalo pepe, aua e le mafai ona selu ma lalagaina.

Isi filifiliga

Faʻafefea ona fai lauulu pepe i isi auala?

  • Mo le gaosia o lauulu, e mafai ona e faʻaogaina le ie lalaga. Mo lenei mea, o mea e tipi i totonu o fasi i luga o le tapoleni ma teisi faaloaloa. A maeʻa, ona faʻaitiiti lea o le vaega mo le pepe. Faatasi ai ma ou lava lima e faigofie tele le faia o se lauulu laulu mai se masani masani maea, lea e mafai ona faʻapeina ma faapea ona faia matagofie matagofie.
  • O pulu laulu pulu laititi e lelei mo lauulu pupuu. I lea tulaga, o se pulou lauulu e suʻe mai ia mea, e mafai ona faapipiina, suʻea i luga pe faia e aveeseina. Llama fulu ma ona curls ma le aofaʻi o le a foliga matagofie i se wig.
  • O ni lalelei matagofie, e mafai ona e faʻaaogaina ni vavaeina mo lalagaina afro-fili. Ae maise le lelei o braids ma dreadlocks.
  • O le auala masani ma sili e faigofie o le solofanua poʻo le fulufulu o tagata. E mafai ona ave mai ni faʻaata moni ma fasi ulu. Manoa o lauulu o le umi o loʻo manaʻo e tipi ese, suʻea i luga o se mafiafia pulou mo se pepe meataʻalo mai ie mafiafia koloseina i le lanu o le tino pepe meataalo. E mafai ona faia ni sikuea faʻapena ma suia le foliga o le meataʻalo i le manaʻo. Pe mafai foi ona faapipiiina pe suʻi i le ulu. O ia laʻei fulufulu e talafeagai mo 'ie pepe, faapea foi ma le Barbie tuai.

Taiala lautele mo mea filifilia

Ina ia mafai e le lauulu ia malu ma manaia i le tago atu, oe tatau ona filifili le mea saʻo. A filifilia se vulu, e tatau ona paʻi i ai ma ia mautinoa o loʻo vaivai ma siliki lelei. Lanu e tatau foi ona ave faʻapitoa vaʻaia, aua o le amio a pepe faʻalagolago i ai. E tatau ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma paʻu, mata ma e oʻo foʻi i ofu. Ole foliga ile laulu e tatau foi ona fetaui ma le sitaili o lavalava, aemaise lava pe a fai o lauulu e le mafai ona selu.

Nai lo le faaiuga

O le pepe meataalo mafai ona avea ma se mea e fiafia iai e le gata mo teineiti, ae mo tamaʻitaʻi matutua. Matagofie totonu totonu meataalo nofo i luga o fata o le a tosina maia le mafaufau uma tagata asiasi. Afai tatou te talanoa e uiga i le toe faʻaleleia o le fanau pele, ona faʻafouina lea o le a aumaia ai le fiafia ma le fiafia le tamaititi. Faia o lauulu mo se pepe meataalo mai ou lima e le faigata e pei ona ono foliga mai muamua. O le mea taua, aua le fefe e faʻataʻitaʻi, aua e faʻafetai tonu lava i ia faʻataʻitaʻiga o le peni, ua aliali mai le tele o auala e fatuina ai lauulu laei. I soʻo se tulaga, o se meataʻalo faʻafouina pe fatuina e se tasi lima ile taimi ole gaosiga gaioiga o le a aumaia ai le tele o lagona lelei.

Lauulu lauulu mo satin lipine pepe meataalo

Lauulu lauulu mo satin lipine pepe meataalo

Faʻafefea ona fai silika suti mo se pepe meataalo mai le satin lipine.

Silasila i le faigofie tele.
Sa ou tipiina le lipine ma lavea i luga o se tui mai Nurofen

faʻamau i se filo ma 'aveʻese mai, togi i le vai muna ma faʻaopopoina sina suka (i le lua sipuni)

Sa ou kuka mo le 5 minute ma tuu i luga o le solo (o le susu e alu ese vave) E mafai ona e fesoasoani i se fulufulu ulu

faʻamamaina pe a maeʻa faʻamamaina atoa))) O i ai nei vela fai i lenei auala

Satin Ribbon Doll Wig

Faʻafefea ona fai se wig mo se pepe meataalo mai le satin lipine oe lava.

Vaʻai le auiliiliga vasega sili.

Ma e faapena foi: tatou te manaʻomia se lipine, kelu, seleulu ma se moli poʻo afitusi

Ou te avea se isi lipine, i le taimi nei o loʻo ia te aʻu le lipine 2.5 cm le lautele, e 10.5 m le umi na vela i lenei faiga lauulu. O le umi o le manoa o 12 cm (e masani lava e 15 le umi ma le lautele o le 4 cm). Oti i manoa, susunu le pito e le lelei tatalaina ma faʻamaʻimau le pito lona lua faʻatagaina 2-3 mm e le tatalaina. Otooto tapena le laina laina muamua

Ua amata ona ou faapipiiina manoa, le laina muamua i se liʻo, ona ou siitia lea o loʻu tua i le maualuga o taliga

O lea ua amata ona ou siitia le vasega mo 'au


Ona ou faia lea i le tele o laina i le itu, e pei o gatasi le pale

Oute amata lava ona laga aʻe le pale lava ia, oute le faʻatepaina lava i tua loʻu ulu (ou te siiina I luga ile nofoaga ou te manaʻo ai ia vaʻai le iuga o le valavala ile lumanaʻi). Ou te siitia uma itu faia se vaeluaina.

Lauulu mo se pepe meataalo mai se lipine. Matua vasega

Lauulu mo se pepe meataalo mai se lipine. Matua vasega

Afai e te manaʻo e faia ni laʻasaga maoaʻe mo se pepe Barbie poʻo seisi lava, o lona uiga o le tatou vasega o le aso nei mo oe.

Mo le faia o lauulu mo se pepe meataalo manaʻomia oe:

- satin lipine i lanu i lauulu lumanai,

- Laau Saina, pepa alumini,

- se fagu vai,

Lauulu mo se pepe meataalo mai se lipine laasaga i lea laasaga:

Mai le amataga matou te tipiina lipine i fasi pepa ma solo faʻatasi. E le tatau ona galo ia i tatou pe a uma ona faʻaʻofuina le lauulu o le a faaitiitia i le afa.

Le faamaapeina o lipine i luga o fasi Saina ma faapipii i le pepa. Tuu i totonu o se koneteina vai ma faʻapunaʻi sina mea itiiti, lua minute ua lava. O le ala lea e faʻataʻali ai le curls pe a maeʻa ona kuka ma aveese le pepa.

E masani ona ou faʻatali ia mago atoa, aveese le susu ma faʻatali.

Afai e te pa'ū matutu, o le a latou faasaʻosaʻoina sina, ma a e fana, susu, toe fai vaipuna, ma faʻamago latou. O lenei, a amata ona e galulue ma i latou, ua e le toe manaʻo e faʻafilemu latou.

Ua amata ona tatou faapipii pito i lalo faʻaaoga le kulini "Crystal Moment".

Ole laina i lea laina tatou te o aʻe ai i le pito i luga. E mafai ona e faapipii i se lio, pei ona e te finagalo i ai.

Matou te faʻaiʻu lelei i le vaeluaina, aua a mafai ona aveese le pulou, ona e le mafai lea ona e toe nana.

O nei laulu e mafai ona selu, fili i le fili, fili, ma uuina ile laulu - e naʻo le uu ise mea ma o le a le ofuina ma saeia.

Tusitala ata ma MK: Fairy Dverinda

Snowball doll curls: o mea lilo o silika talotalo

Ina ia faia ni uʻamea gaoia, o fasi mea faigaluega e faʻataʻamilo ma tuʻu i totonu o le vai faʻapuna mo 5 i le 7 minute ae leʻi faʻateʻa. Ina ia avatua le faʻamoemoe i le vilivae, ave se taʻamilosaga pito i lalo lea e fasi ai le lipine. A maeʻa ona mimilo, o le mea e fai ma filo. A faʻaaogaina fafie laupapa poʻo foaʻalaau, e mafai ona faʻafefeteina pili e aunoa ma le aveeseina mai le pito i lalo.

Faia o curly curls

Mea palasitika e talafeagai foi mo le fauina o le atlas, mo se faʻataʻitaʻiga, vailaʻau faʻatuatuaina poʻo 1 ma 2 ml tui. I le faʻaaogaina o se mea faʻavae, e tatau ona e aveese mea faigaluega ma faʻafilemu na o le ie. O taʻavale o le lumanaʻi o loʻo folasia i totonu o se apa poʻo se ipu vai i le vai vevela ma faʻafofo i totonu mo ni nai minute. O le umi o le togafitiga e faia ai, o le malosi foʻi lea o le faʻamauina o filo.

A e ova le taimi o mea i le vai mafana, o le a matua faigata tele ona faʻasaʻo manoa

Faʻamau aʻi mo le tamaʻi pepe meataʻalo

Fuafua i le mea autu o le meataʻalo, e mafai ona e faia ni lauulu e ala i le faapipiiina poʻo le suʻiina o mea na fatuina. I luga o le ulu o le pepe meamata, o nofoaga o le faʻapipiʻi o curls ua faʻailogaina. A faʻaaoga le kulimi, ua faʻaaogaina se vaega faʻapipiʻi i le mea o le ulu ma le filifili mo le lelei faʻapipiʻi o le lauulu i le lumanaʻi. A faʻaaoga le filo, faʻapipiʻi muamua vaega o le mea faapipii i luga o le pito i lalo, ona faʻasaʻoina lea o mea, maua lauulu.

Faapipii lauulu i le ulu o le pepe meataalo

E mafai ona faʻaaogaina ni metotia e fai ai le vaeluaina. O le faigofie e aofia ai le suʻiina lua fasi faʻatasi ma le faʻamamaina o alava i le sei. E faapipii le mea faigaluega i le ogatotonu o le ulu o le pepe meataalo, ma ia vaeluaina lelei. O le isi filifiliga e aofia ai le filoina o ni manoa. O le fusi faʻavae e faʻapipiʻi i le pito i luga o le pepe. O le mea lea, vaeluaina e masani ona toesea, lea e faʻafaigofie le fausiaina o lauulu.

O le vaega mulimuli e faʻailoaina ia lauulu. O manoa e mafai ona tipiina, fili i le tino, ma fatuina se ata manaia. Tasi e naʻo le faʻatagaina le saʻolotoga o mafaufauga ma le lauulu siliki o le pepe meataalo o le a avea i luga o se tulaga ese.

Faʻafefea ona fai se laʻau fulu i le Tilda style? Matua vasega

E tele auala e fai ai se laulu mo Tilda. Muamua e tatau ona e filifilia mo oe lava le mafuaaga e te faia ai lenei pepe meataalo? I le mea e te manaʻo e fai se pepe meataalo e fai ma mea teuteu teuteu mo lou fale, ona talafeagai lelei lea o le sitaili laʻei mo Tilda. Ia, afai e te faia se meataʻalo mo se tamaititi, e sili atu le suʻeina o lauulu mo Tilda e mafai ona selu ma lalagaina.

O lea la, o le a tatou amatalia le vasega master, ma mafaufau i le auala muamua e fausiaina ai laʻei fulufulu mo Tilda's pepe.

Tatou amata e ala lea ile ufiufi atoa le ulu ole meataalo ile laulu. Matou te tuuina ni fulufulu se lua i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le ulu, ma isi - i le ogatotonu. Matou te ave le filo, muamua matou te faʻamau i luga o le fulufulu i le itu tauagavale ma toso le filo i le taumatau lauulu. Matou te faʻamauina le filo mai le itu taumatau ma toso i tua i le itu tauagavale, ina ia taoto i luga ae o le lauulu mulimuli o le vaeluaina. Ole mea lea e tatau ona fai seʻia oʻo ile nofoaga ua natia ile va o tamaʻi sikoa ua tuʻuina ile ogatotonu tutotonu.

A uma ona ufiufi atoa le ulu i lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani a nila ma se filo, e tatau ona e suʻeina lauulu i le ogatotonu, ma aveese lauulu i le ogatotonu vavaeese.

A maeʻa lelei le vaega lea, e tatau ona e ave le isi filo e fai ma lauulu, ma faʻamama i latou i autafa o lauulu. O lea e te mauaina se ituaiga o faʻailoga, lea e manaʻomia foʻi ona faʻasaʻoina ma se nila ma le suʻi filo, ma aveese faʻataʻotoʻa totoe. Ua sauni le fulufulu.

O lenei o le master class o le a mafaufau i le vaega lona lua o le laulu, i le ituaiga o "tamai mamoe" e mafai ona faia i le pepe meataalo. Mo ia, tatou te manaʻomia se uaea e tatau ona mafiafia ina ia mafai ona toso e ala i le faʻatumu vaega. Matou te pasi le uaea mai le tasi itu i le isi. O le ulu o le mea taalo e ufiufi i lauulu i le auala tutusa e pei ona faamatalaina i le faʻataʻitaʻiga muamua. Nai lo le 'aufaʻatasia, o lenei ua manaʻomia le faʻataʻapeina o filo i luga o le uaea ina ia tutusa o latou sulu. Ona tatou punou lea o le uaea agai i le ulu, ina ia fai le mamoe, ma faapipii. A i ai ni au pito e totoe - e mafai ona e tipiina. Teuteu le uluulu lauulu i aufana ma lipine.

O lo matou vasega vasega e fia paʻi atu i se taimi faapena: O a mea e mafai ona ou faia lauulu mo Tilda?

O lauulu e mafai ona faia mai i le lautele ituaiga o mea. Tatou mafaufau i nisi.

  1. Le sili atu ona masani ai mea o masani vulu mo le lalagaina. E tele lanu, o lea e mafai ona e faia ni lauulu mo soʻo se lanu. Ina ia fatuina se lauulu laulu, e te manaʻomia le suʻiina lelei o le vulu i le ulu o le pepe meataalo.
  2. Teine o ona po nei oe fia vave faaumiumi latou curls faaaoga tresses. E tolu mea e mafai ona fetaui ma lau Tilde. I luga o le chrysalis o le a latou foliga faigofie ofoofogia. E lua auala e tuʻuina ai tresses i luga o le ulu o se meataʻalo: fasilaau pe suisui. Filifili mo oe lava - o le fea auala o le a sili atu talafeagai mo oe.
  3. Le uluai ma lauiloa mea o satin lipine. A foafoaina lauulu i lenei auala, o se lautele lautele lipine i totonu o ni manoa, ma tuua ai se tamai, uniluted fasi i le pito. Ma o le iuga lea e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le ulu o le pepe meataʻitaʻi, ma faʻamautu ma kulimi.
  4. Ma o le auala mulimuli e fai ai se lauulu laulelei e talafeagai mo Tilda ma lauulu pupuʻu. Matou te tosoina le lanu o le lauulu ua molia i se penitala, ona matou valiina lea ma le faaeteete i le acrylic vali.

Ua faʻaiʻu lenei fonotaga, ma matou te faʻamoemoe o le a e maua ai ni manatu talafeagai mo lou lauulu Tilda. Fausia, sau ma ni manatu fou, ma o lau Tilda-style pepe meataʻalo o le a sili ona muamua, aulelei ma leai se mea!