Mataupu

Faailoga e fesootaʻi ma lauulu fafine ua le toe aoga?

E iloa uma e teine, ina ia tausia lona laulu maloloina ma matagofie, e tatau ona tipiina masani. E fautuaina le i ai o se matai lelei i le teine ​​fulufulu poʻo le lalelei. I le taimi lava e tasi, o lauulu sa sasaina i se tele o talafatu, lea na talitonuina i le tele o seneturi talu ai. E valea tele le talitonu ia i latou nei! Ia malamalama i talafatu o le taimi lea e lafo ai le taimi ua tuanaʻi - faitau le mea!

O le mea moni, o le lauulu, o le a le tupu vave vave pe afai e te alu i le tagata e faʻauluulu le laulu e tasi i le 2-3 vaiaso ma tipi na o le fautuaga, aua e leai se mea e faia e le matai i aʻa o le lauulu. Faatasi ai ma se lauulu masani, o lou lauulu o le a sili atu le soifua maloloina aua o oe o taimi uma tipi ese pito vae.

Talitonuga 2. O fulufulu e tatau ona tipi i 3-4 uma vaiaso.

Lauulu, o le mea moni, mafai ona tipi i vaiaso uma, ae leai se aoga. O le laulu ola maloloina e amata ona malepe ma vavaeʻese pe a uma le 3-4 masina, ona fuafua ai lea o lau malaga i le isi itu pe a uma le 6-8 vaiaso.

Talitonuga 3. E tutusa lava lauulu e lalata ma lauulu.

O se fulufulu lelei e tatau ona iloa poʻo fea lauulu 'ulu e sili ona lelei mo ituaiga taʻitasi ma fausaga o lauulu. Afai e te iloa le ituaiga lauulu o loʻo ia te oe, ona mafai lea ona e filifilia mo oe lava le auala e tipi ai ma poʻo le a le ituaiga e avatu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau saʻo e mafai ona tipiina ma se tamaʻi sitepu pe fai se laei e toeititi lava, ae o lauulu malulu e sili ona malamalama i se sitepu tele.

Talitonuga 4. E te le tau fufuluina lau lauulu ao leʻi tipi.

Ae e te leʻi lavea lou lauulu, e tatau i le matai ona fufuluina lau lauulu. E masani lava, o le fufuluina o lau lauulu ua totogi atili, ina ia sefe ai tupe, e mafai ona e fufuluina lau lauulu ile fale ae e te leʻi tipiina. Tau lava ia e lapataia le matai e mama le ulu.

Talitonuga 5. E sili le tipiina o lauulu mago.

E tatau i le laʻau fulufulu ona susu susu soʻo se lauulu aʻo leʻi tipi. O lenei faʻamautinoaina le lelei atoatoa o lauulu pe a uma ona faʻamago.

Talitonuga 6. E naʻo le tasi lava le auala e saʻo lelei ai 'au.

Afai e te filifili e fai se oso, ia manatua faʻatasi ma le laulu e tatau ona e filifilia lona atoatoa foliga ma le umi. A leai, e ono faʻaalia oe pe faʻa-vaʻaia vaʻai se laupepa le tutusa. O fulufulu umi ma le faʻaaliga e fetaui lelei mo teineiti ei ai foliga faatafafa foliga, o teine ​​e faʻataʻamilomilo foliga e sili atu le lelei e fai ai ni moli tele ma puʻupuʻu.

Talitonuga 7. O pulu puʻupuʻu e faigofie lava ona tausi.

Faasoa lenei pou ma au uo

Malamalama enaena fili - matagofie lalelei

O le lauulu ua leva ona avea ma uiga matagofie. Etymologically ma phonetically, o le upu "lauulu" lava ia e latalata i upu "volost", "mana", ma "cosmas" - "avanoa". Na talitonuina o le mafuaʻaga o lauulu o le faʻatuina lea o se soʻotaga ma le atulaulau. Anamua e talitonu o le malosi e nana i lauulu ma e manatua le ola atoa o le tagata. Mo le tele o malo, e le gata o fafine ae o alii foʻi na tausia o latou laulu umi. Ma o talitonuga o loʻo faʻatatau i lalaga faʻapitoa sa i ai i totonu o le Slavs?

1. O le loka muamua, tipi 'eseʻese mai le ulumatua, tautua o se talimalo mo le aiga atoa pe a tupu mai se faʻamaʻi mataʻutia. Na taofia o ia i lona olaga atoa. Ma afai e tupu se faʻafitauli ile fale, latou te ave ese le loka ma tuu i totonu ole ato tapoleni, na tuu i luga ole ua o le maʻi.

2. Ole malosi ole tagata e nana ile lauulu. I aso anamua sa malamalama lelei ai lea i. O le mea lea, o fafine maʻitaga latou te leʻi tipiina o latou lauulu seʻi uma le fanau mai o le pepe, ina ia aua neʻi lavea faʻaletonu le maaleale o le agaga o le tamaititi. Ma o aso nei, o le tele o fafine maitaga latou te le valiina o latou lauulu pe tipiina o latou lauulu.

3. O laulu sa masani ona ofuina ao aoina. Atiina ae "cosmas" sa vaaia o le talafeagai o se tagata faapitoa. O se fafine e aunoa ma le fili poʻo se isi lauulu e taua o le aitu poʻo se pa'ū.

4. O le toʻa o se faamanatuga faapitoa. E mafai ona e faʻatonuina lenei faiga naʻo le latalata ma le pele. I le uma o mea uma, soʻo se paʻi i le ulu o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le malosi faʻaolaina o se tagata.

5. O fulufulu laʻau o se tagata e latalata i le toto na amo i lona fatafata e pei o se mea manogi, puipuia mai faʻanoanoaga ma foaʻi mai le poto.

6. O le peritomeina sauaga, na manatu ai o se faʻalumaina ma le le faʻamaoni. Ua vavae eseʻese ia mea ona o le leai o se sala i fafo atu o le faʻaipoipoga, ina ua maitauina o se tamaitai lotu, ona o le tauimasui.

7. O le scythe ma se lipine i lona umi atoa o le faʻailoga lea o le teine ​​o se tamaititi. O teineiti na maileia na latou filiina le lipine na o fasi pepa.

O ona po nei ma talitonuga faanuupo

Tele talitonuga e faatatau i lauulu na puipuia. O le toʻatele o tatou e mulimuli lava ma le le iloa i nei faʻailoga ma matauina ia tu ma aga.

1) Tipiina lou lauulu - teuteu lou manatua. O le mea lea, e le mafai ona tipi lou lauulu aʻo leʻi faia ni suʻega. Ma a uma le malosi o le olaga faʻaletonu, i se isi itu, oe manaʻomia e radically suia lau foliga, faapuʻe lau lauulu e faʻagalo mea uma leaga.

2) E mafai na o lou selu ma lou selu. I se mea uiga ese - o isi tagata e popole ma popolega. Latou te le manaomiaina tatou.

3) E le mafai ona e fufulu lau tane poo lau ava. Ole a tupu ai misa ile aiga.

4) E le mafai ona e otiina ni uʻamea naʻo oe: na e tipiina lou fiafia.

5) O le lauulu na paʻuʻulu pe a uma ona selu pe teuteuina e le tatau ona lafoaʻiina. O le manu o le a oso mai se faamoega mai ia i latou - le ulu o le a afaina. I le taimi muamua, o ulu sa teuteuina ua susunuina, o aso nei ua fautuaina e mimilo i se fasi pepa pe fufulu ma vai (i totonu o le faleuila).

6) Ina ia mafai e laʻau ona tuputupu vave vave, oe manaʻomia le tipiina na o luga o le "tuputupu aʻe" masina.

7) E le tatau ona fulufulua pepe ile laulu e tasi ile tausaga, aua latou o loʻo saga aʻoaʻo le lalolagi. A leai, e iai le aʻafiaga tele o le tipi ese o le manatuaina ma le puʻupuʻu le mafaufau o le tamaititi.

O le a le mea e mafua ai ona tipiina le laulu e talavou?

O nei aso ua tele naua laʻei tipi e toʻalima tagata e toe mafaufau i talitonuga ma talitonuga faʻafuaseʻi. Peitaʻi o le faʻaaloalo uiga i le uumi o lauulu fafine, faʻapea ai ma le mataʻina o tamaloloa na ola pea e oʻo mai i le aso nei. Aisea leiloa? O a mafuaʻaga e mafai ona unaʻia se teine ​​e filifili se lauulu puʻupuʻu mo le olaga?

O le manaʻo e suia tele lou olaga. E pei ona outou iloa, o suiga i totonu e fesoʻotaʻi ma mea fafo. Afai o le teine ​​e manaʻo e suia se mea i le olaga, e amata o ia ma se laʻei lauulu. I le avea ai o se tulafono, e masani ona tupu lenei mea.

Le manaʻo ina ia malosi ma tutoʻatasi. O le ufiulu 'umi o le faʻailoga lea o le faʻaalia ma le agamalu, vaivai ma le fafine. A manaʻo le teine ​​e tatau ona iloa o se malosi ma tutoʻatasi uiga, e mafai ona ia faia se puʻupuʻu 'ulu (e pei o se tamaloa).

Maʻi fulu. Afai o le lauulu amata ona manifinifi i luma o tatou mata, tupu malulu ma foliga leai ola, ona e tatau lea i se auala e faʻasaʻo ai le tulaga (e tusa lava ma seleulu). A o iai i luga o le ulu - toso ma le mafai ona foia le faʻafitauli, ua fautuaina e le au faʻataʻoto ia faapuʻuina le lauulu.

Na fiu Lice. O fulufulu umi mo lice o se parataiso moni. Aveesea latou e toetoe lava a le mafai. Na pau lava le filifiliga o le tafi.

E tele isi mea e tutupu e faʻaosofia ai le teineititi e filifili se laei puʻupuʻu nai lo ia laei muamua. Masalo na ia manao.

1. Fiafia i suiga

O se auala lelei e amata ai ona toe ola fou o le suia lea o lau laulu. A faʻapea ua faʻaletonu mea, e masani ona ave e selea teine. Ma, e pei ona fai mai tagata atamamai, o se auala lelei lea mai matala! O lauulu o le tausi meatotino o faʻamatalaga, o lea afai e i ai se manaʻo e "togi le avega" o tausaga ua mavae, alu i luma i le pulu faʻapipiʻi!

2. O afea e tipi ai lauulu: sefe taimi

E tele teineiti o loʻo limataʻina e nei manatunatuga i le tipiina o lalaga faʻapipiʻi. Le malamalama pe o le a le tupe teu? Vaʻai faalemafaufau i le vave e mafai ona e sauni mo galuega (aso, pati)! Muamua, o le lauulu pe a fufuluina e vave mago. Lona lua, e te le tau faataoto ni tautaliga mo ni itula. Tolu, i le taeao e mafai na ona e oso i fafo o le moega ma tamoe e uiga i pisinisi! Ma lauulu umi, o na mea alofa o le olaga e le avanoa mo oe.

3. Mo le lelei o le galuega

Lelei e ese? Leai lava! Pei ona faʻaalia e faʻataʻitaʻiga, tagata e ana galuega, ma tagata e faʻaaogaina le tautua, e pupuʻe matuia teine ​​teine ​​laititi le laulu. Lelei tele, ae moni! O se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele faʻailoilo o loʻo ia te oe se teine ​​faʻataʻitaʻi e galue, malosi, faʻamalosi tino na te iloa le mea na ia manaʻo ai (o le mea moni, pe a fai e le o ia tipiina wiski ma tattoos). Mo le mafuaʻaga lava lea e tasi, o le tele o tamaʻitaʻi o fai pisinisi e sala laʻititi, faʻafaigofie mo i latou ona fai pisinisi ma paʻaga, ma e te le tau maʻimau taimi taua.

4. Ole a le taimi e tipiina ai lauulu: ia toesea ai le laoa e fulufulu laulu

Ina ia tupu lau lanu, e tatau ona e uia le tele o tulaga faigata. O le leaga o na mea o le savali ma toe totoina aʻa, matua ese ese mai le tele o lauulu. Aisea, pe a fai e mafai ona e faia se puʻupuʻu 'oti ma le toʻamalie tuputupu ae uumi uumi? Ui i lea, le tele o teineiti latou lauulu tipi ina ia toe faʻafouina latou lauulu, lea ua iloga ua mou ese mai soʻo se ituaiga o taualumaga. Ma o le toatele, o lamatiaga e aveese ai lo latou le valiina umi, tumau e faavavau i le pulu puupuu, ma o mea uma ona ...

6. Tau malosi i le mafanafana o le lalolagi

Ioe, e maitauina, e masani ona faʻaiti teine ​​i le taumafanafana pe a oʻo mai le vevela. Aisea? E te manatua: lauulu e pipii i le ua ma le muaulu, faavavau palapala ninii ... brrr ... Ae o teineiti ma le lauulu puupuu lagona sili atu sili atu, ma foliga talafeagai! I le ala, o se sili fofo o le 'oti lou lauulu i le taumafanafana, pe afai e taua mo oe e foliga mai taimi uma presentable.

7. O le a le taimi e 'oti ai lauulu: tausisi i taimi

Oti pupuʻu e laʻei - e matua matagofie lava, matagofie ma sitaili! O le a se mea e sili atu faʻamamafa i ou alafau ma le ua? I se lauulu puʻupuʻu, o le ae foliga manaia i soʻo se ofu, mai le treadmill e oʻo i le kapeta mumu. A uma mea uma, e le taʻulea gofie ona aulelei e aulelei Hollywood latou laulu umi! Aisea ua e leaga?

Ata o 'oti pupuʻu mo teine

O igoa e masani ai mo pupuʻu fafine 'oti ulu o Bob ma sikuea. Ae latou lisiina o le mananaia lauulu mo teine ​​e pupuʻu lauulu e le o faʻalaeʻetia. E i ai se mea muamua garcon lauulu ma isi tele filifiliga.

O se teineititi ma se bob 'oti fulufulu o le faʻailoga o le sili ona agamalu. O le pulupulu manaia o lona uiga e le maua ai ni tapulaʻa i luga o foliga.

O loʻo iai le tele o fesuiaiga lea e mafai ai ona e faʻamoemoeina ni manifinifi manifinifi i le seleulu o se tagata e masani ile laʻitiiti.

O se teineititi ma ona alafau chubby ma foliga lapotopoto i le tuʻufaʻatasiga ma se bob fiafia tele i uumi uumi. Le umi sili ona lelei i luga o le pito i luga o le auvae. Uma ia togafiti laiti o le a uʻumi le oval o le mata.

Afai e tatau ai, o le tagata e teuteuina le tino e tipiʻesea uʻamea ma ova suiga. A manaʻomia, vaʻai vaʻai i foliga, o le a faʻatupuina le tele i le lauulu o itu faʻaletagata, ma faʻamaʻimau ia pito o le pale.

O le ulu pipiʻi lavea o le a tosina mai ai le mafaufau o isi i le swan neck ma tauau tauau.

O le masani ai o bob fugalaʻau bob e pei ona lauiloa e pei o le bob. O loʻo i ai ni faʻailoga faʻatusa. O le paʻu manifinifi i totonu o se laʻei lauulu o le a foliga mai e sili atu le mafiafia ma mafiafia, ma o laʻasaga mafiafia o le a foliga sili atu le matagofie

Ae ui i lea, bob ma le bob e mafai ona tuʻufaʻatasia i le laulu e tasi. O se fulufulu ulu e sili ona faia i le le mafaufau.

O le puʻupuʻu nape ma le paʻu manifinifi umi o loʻo tosina ai foliga. Afai e te fai se mea e iloa ai le bob-taʻavale, e mafai ona e faʻamamafaina le foliga o ituaiga masani.

E leai ni manaʻoga faʻapitoa mo le foliga o le 'au. Pau le mea e manaʻomia e taulaʻi ai i le mea e sili ona fetaui ma foliga - faʻataʻoto, laina saʻo pe faʻataʻoto ia vaega.

Le lomiga mulimuli o le au foliga foliga fiafia i foliga o fulu poo manifinifi loka.

I latou e fiafia i teuteuga manaia lauulu e tatau ona taumafai e fai se puʻupuʻu puupuu. O lenei uluaʻi lauulu lauulu e mafai ona fetuunai e le gata i le laititi, ae ia faapena foʻi ona puupuu lauulu.

O loka vilivili mai stylists e masani lava ona faia i foliga o le "saeia" i latou. Oti laʻi lauulu e mafai ai ona fausia se lamolemole lamolemole. O ia laʻau fulufulu mata e alu i teineiti lauulu sinasina ma susunuina pulou.

O teine ​​le amio lelei e le mafai ona fesoasoani ae avea ma fiafia i ultra-puʻupuʻu lauulu, lea e taʻua foi o ni lauulu "i lalo o le tama."

I se tulaga le masani ai, o le a mafai ona faʻaalia e le teine ​​lana le faʻavaʻavaʻaia vaʻaiga o le lalolagi ma lona uiga faʻaalia.

O ituaiga tamaʻitaʻi e puʻupuʻu lauulu e mo le teine ​​o Garzon, Pixie ma Unisex Gavrosh.

Afai e filifilia e se teine ​​se tasi o ia mea, ona tatau lea ona ia manatunatu lelei i lona vali. O le mea moni o le sili pupuu lauulu lauulu e taulai atu i mata ma laugutu.

O fulufulu garson, e aofia ai ma sina gaogao i totonu o lauulu, e mafai ona teuteuina i ni auala eseese.

E mafai ona e faʻaopopo le faʻatamala i lauulu, lalofia lou lauulu i ou lima, pe e mafai ona e faʻaleleia atoa i lou togafitia i le gel (mo mafiafia o filo) poʻo le paʻu (mo le laulu manifinifi).

E le pei o se lauulu 'ulu o Garson ma ni vaega, o le pixie tipi' otiina ma fulu. O lenei hairstyle ua faapuupuuina wiski, ma o le laulu i tua o le ulu e umi.

Ae o Garcon ma Pixie e tele naua i latou i le laasaga o le fausiaina o lauulu.

Fafine e manaʻomia le tipiina o latou lauulu pupuʻu, ae aua neʻi leiloa o latou ulu, alu i le oti oti unisex gavrosh. I lenei lauulu lauulu, o le pito i luga o le ulu e fai sina leva, ma i itu o itu o laina e faʻaʻumiʻo, e paʻi atu i le ua.

O pupuu 'oti ulu e fetaui mo tamaʻitaʻi matutua

E le tatau ona ese 'eseʻese lauulu pipi mo fafine i tausaga e ese mai i filifiliga a le autalavou.

Ae, o le sini a le tele o fafine luga o le fasefulu o le foliga talavou. E mafai ona e mauaina lea i le faia o ituaiga lalelei o laʻau pei pixies, sikuea ma se lata. Ae mo fafine matutua, e iai tulafono.

Mo tamaʻitaʻi e fa sefulu tausaga le matua ua laʻititi lava i o latou agaga, se pixie laei o loʻo fuafua.

E faʻatagaina oe e tausisi i soʻo se sitaili, o lona uiga, e mafai ona e fausiaina se fufusi ma le malosi. Ua ofuina e Sharon Stone se laei uiga ese.

O lenei sitaili sitaili o le a faʻafouina ai le mata o le fafine ma faʻaʻo ai le laulu manifinifi sili atu le susulu. O tamaʻitaʻi ma le lauulu laʻau e fia foliga vaʻaia faʻalelei e mafai ona fautuaina e vali ia lauulu o le pixie lauulu i se talafeagai paolo o lauulu.

O le puʻupuʻu pixie puʻupuʻu o le a foliga lelei na o luga o ulu o latou e le o iai le lautele o alafau ma le muaulu.

E fautuaina e fufulu ia filo i lenei lauulu 'oti ma se moli lanu. O le a faia sili le malie o le lefulefu o curls ma aveese yellowness.

Afai o se fafine i le matua le manaʻo e paʻi i le uumi o ona sulugatiti, aua o loʻo taumafai pea e foliga feminoaʻi, o le a manaʻo o ia i le sikuea.

Le umi taliaina o lenei fulufulu mo tamaitai matutua e i luga aʻe o le tauau. O lenei lauulu 'ulu e tatau ona faʻaopopo i le pa, teuteu faʻasolo, pei o le ata.

E faʻapaleni i le natura o tamaʻitaʻi e silia ma le 40 tausaga le matua, e talafeagai se bob-taʻavale. E faia lenei ituaiga 'oti mo fafine matutua e aunoa ma le masae ma pito. E le teʻa ni manoa i le taimi e tasi.

Tamaiti malosi mafai ona tipiina saogalemu uila, fausia se malosi tele. I lenei mea, ua fai ma masani le faia o pito o curls i le “saeia”.

O le auiliiliga o le lauulu e manaʻomia le faʻaeteete mamanu, na o le auala lea o le lauulu e tatau ona o gatasi ma foliga o se loomatua.

A tipi lauulu o fafine matutua, e aoga lava le tipi malieina manoa manifinifi latalata i le muaulu. E taua tele lenei, aua e faʻamoemoe i le auala o loʻo matauina ai mata i le muaulu ma paʻu o loʻo iai mata.

O le mea lea, e sili atu le teuteuina o laulu ile laulu, e paʻi ile laina ole lauulu mata.

O i latou e le o iloaina le mea lilo o aneti-matutua tagata oti mo fafine matutua e tatau ona aʻoaʻo ni lesona faʻapitoa mo tagata amata.

Lauulu manaia mo tamaitai matutua faigofie e fatufatuina. Ma a latou tomai atamamai, siliva siliva o le a foliga matagofie.

E taua i fafine ma le lauulu laʻau e saili ia iloa o lauulu sinasina o le a foliga sili atu nai lo se lanu uliuli.

Afai o se fafine e masani ona valiina le lauulu sinasina o lona lauulu, ona sili ai lea ona lafoai le pogisa lanu e fiafia i le malamalama.

O lanu pogisa e faʻaopopo tausaga ma tosina mai le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga o maanuminumi.

O le lanu auro o le lanu i luga o le enaena lauulu o le a foliga mai e le masani ai.

Le filifiliga sili ona manuia o le lanu ua leva ona manifinifi, manifinifi laulu i le paolo o “malulu malulu”. O le silvery na tupu mai aʻa i lenei mataupu o le a le manino i isi.

Tekonolosi tipiina lauulu pupuu

O le tekonolosi mo le faʻatinoina o se pipiʻi pipiʻi o loʻo faia i le tele o metotia. O nei faʻagaoioiga o loʻo valiina, olo, faʻapa'ū i tamatamailima, faʻauʻuga, olo, faʻaitiitia, o le umi o laina e le aoga ma faʻafefeteina ulaula.

A maeʻa ona vaʻavaʻai i lesona faʻapitoa mo tagata lalaga, e mafai ona e malamalama o le faʻaititia o le umi i leai se mea o se faʻasolosolo le faʻaititia i le umi o curl i le faʻatonuga mai le ogatotonu o le ulu i malumalu. Ata lafoia - o le sili lamolemole suiga i lauulu.

Ile faʻaaogaina ole metotia milling, e mafai ona e faamamafaina le eseesega o loka o le le tutusa le umi.

Afai e faʻaaoga e le tagata fulufulu le auala o le "'oti i luga o tamatamailima", ona taofi ai lea e le tamailima o tamatamailima ma faapuʻulu ma seleulu i luga aʻe. O lenei faiga e faʻaalia ai se ata:

O le faauuga o le a avea ai laina o sitepu. Mo lenei, o le tagata fai tʻauʻau e galue ma seleulu i se faʻapitoa taimi.

Afai e filifili le matai e faapea o le lauulu e manaomia le paolo malosi, o lona uiga, o se laina iloga o suiga i le uumi, o le a ia faia se "ulaula suiga".

Lesona mo se lauulu laʻititi lauulu e masani ona atagia mai le tulaga mulimuli o se lauulu - o le oloina lea. O se mea na tupu i le fetuunaiga, sili atu lauulu e le talafeagai ma i le ata tele e tatau ona aveese.

O le tekonolosi mo le faʻatinoina o lauulu sili ona lauiloa - o se pupuʻu-lapisi sikuea - e faigofie tele e faʻatino.

I le amataga, o le lauulu e vaeluaina e se tafailagi vavaeeseina mai le tasi taliga i le isi ma o ufiufi o le occipital eria e faapuupuuina.

O le faʻatinoga o loʻo faia e ala i le selu, o loʻo uʻuina faʻalava lava. I le taimi lava e tasi, latou te agaʻi mai le pito i lalo i le pito i luga, faʻasolosolo faʻateleina le tulimanu i le va o selu ma le ulu, pei ona faʻaalia e le ata.

Ole vaega lona lua, e pei ona faʻaalia e ata o ata, e aofia ai le fausaga o se sikuea. Muamua, mai le maualuga o le pito i luga o taliga, latou te faʻatapulaʻaina se laina ma toso mai luga o le faʻasologa e leai se lautele atu nai lo se senitimita.

E tipi pe a manaʻomia, ma faʻaaogaina o se paʻusisi e faʻatautaia ai mo le faʻagaoioia o taʻega faaletino.

O le mea mulimuli e te faia o le faʻamama. O uumi pupuu e tatau ona faʻataʻitaʻia i tua, totonu o malumalu ma luma. Faataga loloto manifinifi.

Afai o se fafine na filifili e fai o ia o se sili puupuu hairstyle, ona tatau ai lea ona ia suesue i polokalame ma lesona o le isi tekonolosi.

Na ia fautua mai muamua latou te mauaina le pito sili ona maualuga o le ulu ma toso mai se loka lapoa mai lenei nofoaga.

I le lapoa, e tatau ona i ai i le 5 cm. O le ata ua pueina ua milo i le flagellum ma faapuʻupuʻu.

A o loʻo e manaʻomia le tipiina ole tasi ma le afa senitimita ile laʻititi nai lo mea e manaʻomia e fai ai le laulu ole laulu e manaʻomia. Ona selu lea ogalaau ma toso i luga, taofi i le va o tamatamailima e lua.

Le isi, o le tekinolosi tipiina faatekonolosi e faaaoga, lea e mafai ai ona e fetuunai le tipi. O le taunuʻuga o manoa ua taʻua o le pule. O nuʻu uma o le gaioiga e faʻaalia le taʻamilosaga.

a - filifiliga o se lio faʻataʻamilosaga, b - filifiliga o se manoa e pulea i luga o le nape, c - faʻatonutonuina o lauulu e tosoina pe a tipi le nape o le ua, d - gaioiga o le malumalu, d - filifiliga mo le tipiina o 'au, e - gaioiga o le filifilia lapotopoto vaega filifilia

Ma e pei ona faʻaalia e lesona faʻavasega, o le vavaeina e fai i siosiomaga sone. E tatau ona e uʻuina tamaʻi loka ia faigofie ai ona taofi ma ou tamatamaʻilima.

E manaʻomia ona selu faʻataʻamilomilo, toso lemu i le taofiga.

A vavae ese uma isi mama, latou te taʻitaʻia e le togafiti, galue i le "faasino" auala.

I le faaiuga o le fausiaina o le lauulu lauulu, fai le manifinifi o loʻo faia ma se ave faʻapitoa. E faʻamaʻapeina le auvae i le faʻaaogaina o le "slicing" tekinolosi.

11780 Lomia Fepuari 10, 2016

7 mafuaaga tulei teine ​​e tipi o latou lauulu

O e mitamita i ou curls ma e te le malamalama pe faʻafefea ona e tipi lou lauulu? Ma, i le ala, teineiti vavae latou laulu puupuu mo matua ese mafuaaga, o nisi taimi e oo lava e lei mafaufauina. Saili 7 mafuaʻaga e tulei tamaʻi teine ​​e vaeluaina ma o latou lauulu umi, masalo, ma oe oe lava manaʻo e auai i le vasega o le "auala 'alo"!

O 'oti pupuu i teineiti - o se upu fou i le teuteu o laʻau

O le iai nei o le talitonuga o le aulelei o se tamaitai fulufulu mata mafai ona matauina pe afai e i ai ni uumi umi tafe i luga o tauau, i le taimi nei leiloa lona aoga. O teineiti e pupuu ona laʻau foliga e le mafai ona foliga i se teine, ma o nisi taimi sili atu agamalu ma tago atu. Vaʻavaʻai i le ata o le taʻutaʻua Twiggy faʻataʻitaʻiga, o se tasi o muamua e filifili le poto lototetele o le valavala ma ufiufi uumi, e faigata ona faitioina o ia ona o le leai o se mea tau tamaʻitaʻi. E foliga mai o le tuʻuina atu mo tagata puʻeina ata ma mea e le masani ai, na te le mauaina le lauiloa, ma e le taʻua i nisi lio o se ata o sitaili.

E feagai ai lauulu pipiʻi

O le mea moni, e le o teine ​​uma e teuteu le laʻitiiti lauulu laʻititi. Ae e te lei filifili i le metamorphoses ma ou foliga vaaia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se stylist, pe faʻaoga oe lava polokalame komipiuta, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina au ata ma "taumafai" i ituaiga eseese o laʻei.

Faavae i luga o faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu o teine ​​laʻititi lauulu o le a foliga mataina pe a fai o latou foliga foliga susulu ma lapopoa. O le mea lea, pe a fai o le natura faʻamanuiaina oe i le tele o oa pei o mata faʻaalia tetele po o le mataga, ma laugutu faʻamatalaina lelei, ma e te manaʻo e faʻamamafa atu lenei mea, o le na faia faʻamalosi faia le umi o le lauulu lauulu.

E taua foi le ova o ou foliga. Ina ia mafai ona laʻititi le laulu e vaʻai tino, e te manaʻomia le laina auvae tonu ma se ua matagofie umi. A leai, o le sese o ou foliga mai o le a aumaia i fafo uiga mataga.

Stylists finau e faapea, mai i le vaaiga o le sologa lelei, o se pupuu lauulu lauʻeleʻele e le uma tuufaatasi ma laiti laiti tuputupu ae ma se tino foliga. Ma tamaʻitaʻi e pei ona i ai se faʻaaliga foliga i ai se mafuaʻaga e ave ai se avanoa, ma faʻataʻitaʻi se lototele, fatufatu, aoga aoga.

O le a le pupuʻu lauulu 'ulu o iai

Afai e te manaʻo e faamamafaina lau tamaʻitaʻi, o le puʻupuʻu pi poʻo sikuea o le a sili filifiliga. I le faia o lauulu i le pito i tua o le ulu itiiti, ma le faʻalauteleina faʻaletonu i le itu i le tino o le ulu, o le a e fasiotia lua manulele ma le tasi maʻa. Muamua, o lau ata o le a foliga feminoaʻi, ma lona lua, o faʻafitauli o aso uma faʻataʻitaʻi mo se taimi umi, e le faʻalavelave ai ia te oe.

O le lona lua sili ona lauiloa puʻupuʻu uumi lauulu o pixie. O loʻo ia lagona foʻi le toe fanauina o ia, ona o le atoatoa o loʻo tausalaina ma le faʻatamaia o uiga faʻaletonu. O le igoa tonu o le lauulu e sau mai le tala faʻasolopito o le "fairy" poʻo le "elf", lea e tautala e faʻatatau i le alofa tunoa ma le matagofie o le lauulu.

Pixie iloga i le puʻupuʻu uumi i luga o le ua o le ua, ma le faʻateleina i le pale sone, aʻo taamilosaga faʻataʻapeʻapeina le tasi i luga o le tasi ma le isi, fatuina le tele ma le masani. I taimi eseese, Natalie Portman, Victoria Beckham ma tagata pese Rihanna na faaaoga lenei lauulu, o lea, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu alu atu pixie i le toetoe lava o soo se ituaiga foliga.

Tausiga ma teuteu

O se vaʻaiga iloga o 'oti pupuʻu puʻupuʻu e te le manaʻomia le tuʻuina atu o le tele o le taimi i lau lauulu. O le masani ona faʻaalu le laina tipi, e manaʻomia mo le lauulu e taofi lona foliga, o le a laveaʻi atoa ai oe mai le faʻafitauli o le vaevaega pito. Ole puʻupuʻu uumi ole taimi e le manaʻomia ai le faʻaogaina o masker ma puligi, ina ia aua neʻi ova le laulu, ma puipuia le ulufale atu o tupe i luga o le ulu.

O le teuteuina laʻititi ni lauulu e faigofie foi: mea uma e manaʻomia o oe o le filifili lea o mea saʻo mo oe, pe mousse, solo, gel poʻo paʻu faʻapitoa. O le fulufulu mata e mafai ona faʻataʻitaʻia ma ou tamatamaʻilima, faʻamautuina le aʻafiaga i le hairspray, pe faʻamamago-solo le lauulu i se fulufulu laulu i luga o se pulumu pulumu pulumu, o le lapoa o lea faʻalagolago i le aʻafiaga e te manaʻo e maua.

Aisea le fafine tipiina o latou lauulu?

O se laʻei puʻupuʻu lauulu, e moni, e sili atu le aoga nai lo le umi lauulu. O le mea moni, pe a fai e leai e uiga i se laʻei sili ona lalelei laʻei, manaʻomia se umi ma lavelave styling. A le o lea, e pupuʻu lauulu laʻititi e faigofie ona faʻaofuina, vave faʻamago, ma latou te le manaʻomia se tausiga faapitoa. O le faʻasaoina o le taimi e sili ona manaia i fafine e galulue - e te sauni ai i taeao ma afiafi, pe a e manaʻo e malolo, e te le tau faʻaalu le taimi i luga o ufimata ma togafiti tausiga.

Ioe, pei ona matou fai atu i luga, e sili ona malilie faʻatasi ma le faʻamatalaga o le laulu uumi o le faʻailoga lea o se tamaʻitaʻi i le feusuaʻi, ae tele lava e le o mea uma. E i ai tamaloloa e foliga mai e le mautonu fafine laititi.

I se faʻaopopoga, o le tele o pupuʻu 'oti e sili atu nai lo le uumi o lauulu. E ui lava, e moni, o le a le mafai ona e iloa lenei seiloga e te taumafai, ae faʻataʻitaʻiga faʻaalia o lena mea mo le tele o vaega e aoga le taumafai. Ae e tatau lava ona filifilia se fulufulu lalelei. Ae ui i lea, tusa lava pe le manuia le lauulu, aua le faʻanoanoa, aua i le taimi mulimuli, e mafai ona e tupu lauulu.

Afai e te fesili i se lalelei lauʻauʻulu pe faʻafia ona e manaʻomia le tipiina o lou lauulu, na te taliina - e fautuaina e teuteu lauulu i le afa senitimita i masina uma - o le mea lea e mautinoa ai lo latou soifua maloloina. E le gata i lea, e iloa e tagata uma, afai e te tipiina lauulu i taimi uma, latou te tupu vave, ma e masani lava ona faigofie.

Suiga fiafia

Tele fafine tipiina o latou lauulu pe a tupu se mea uiga ese tupu i o latou olaga ma e manaʻomia le agaga se suiga. Peitaʻi, e moni lava o se auala sili lea e ola ai i se tulaga faigata ma amataina se olaga fou.

Le tele o taimi, fafine tipiina o latou lauulu ina ua uma ona tetea. Aisea? E fiafia le tamaloa i lauulu uumi, ma e manaʻo se fafine e fiafia i ai lana tamaloa, e ono manaʻo foʻi i se laulu, ae e fefe e foliga e le aulelei. Ia, ma a teena e se tamaloa lona fafine e ui lava i le uumi lauulu, na ia filifili ma le lototele po o le a le mea sa ia manaʻo ai mo se taimi umi lava. Ma o le tele o fafine pe a uma na o se gaioiga na o latou lava faʻamalosi atili ma sili atu le mautinoa, ma o se tamaitai mautinoa, pe a tautala, o le a, o le a masani ona aulelei tusa lava po o le a le umi o lona lauulu.

O se puupuu lauulu lauulu fesoasoani e tu i fafo mai le motu o tagata. Ioe, o le uumi lauulu e matagofie foʻi ma susulu, ae pe a fai o se fafine e i ai lona mafiafia, matagofie ma lelei ona laʻei faʻalelei, ma o le mea moni lea, ua seasea. Ia, o se lauulu 'oti puʻupuʻu e mafai ona foliga lelei i lauulu laititi le lelei. I se faʻaopopoga, mo se pulu puʻupuʻu, oe mafai ona pikiina se ata faʻapitoa tagata taʻitoʻatasi.

Ole pupuʻu lauulu laʻititi ua sefe ai le taimi ae ole tupe. E le faʻaalu sau mea e le gata i faʻaopopo oloa tausi, ae o mea masani lava (o le laupepa ma faʻamanuiaga o le a tumau ai oe mo se taimi umi).