Mataupu

O tagata ia na te otiina 2019-2020: faiga masani o ata, ata

O le tagata manuia na faʻamalosia e vaʻavaʻai totoʻa i foliga. Foliga tutusa e taua e pei o uiga patino. Manatua le faaupuga: "Feiloaʻi i lavalava"? O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i trending haircuts o tagata mo le vaitau 2018, ma o ata o le a fesoasoani i tagata uma e faia se filifiliga a le tagata lava ia.

Tulaga nei mo lauulu lauulu 2018

Afai e te manatu e faʻaleleia lau sitaili ina ia foliga sili atu ona matagofie, ona amata lea i se ulu o lauulu. E tele fesuiaiga, avanoa, pe a tatou talanoa e uiga i lauulu.

O tagata popoto e iai le poto masani ua ofoina atu i lenei tausaga le tele o eseʻese fofo.

O se fulufulu filifilia lelei mafai ona nana foliga le lelei, faʻamamafa le faʻaalia o foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a masaniga masani o le vaitau 2018, o le a e fatuina susulu, manaia ata.

A filifilia se laulu i lauulu, mafaufau i lau tofo, ituaiga olaga, galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata e fesoʻotaʻi ma taʻaloga o le a le mautonu i le galue ai ma curls.

Gauai atu i foliga ma foliga. E le tatau ona galo ia i tatou e uiga i le tino o le lauulu laupepa. Aua neʻi e lafoaʻi mai la matou fautuaga, a le o lea e faigofie ona e faʻaleagaina le faʻafoliga o le ata.

Lauiloa laʻei foliga foliga "Tenisi" 2018-2019. Ata

O le lauulu tenisi e pei o se mea sili ona masani ai o matou alii. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina ia i latou o loʻo mananaʻo e tausisia se foliga laei, ae sili atu masani, foliga.

O auiliiliga talafeagai ma le faiga o le 2018 aofia:

  • teuteuina lelei le pale
  • leai ni mea
  • le lavalava ae le tipiina wiski.

O lenei lauulu 'ulu e mafai ona fai se foliga pito i luga tutusa ma le ituaiga foliga o le tamaloa. Ae o nei faaopoopoga e le tatau ona pupula tele. E taua foi le tipi lemu o le wiski, e aunoa ma le fanatuvale, faʻaalia le paʻu.

Fiafia i laʻua fulufulu tagata “Pusa” 2018-2019. Ata

Fusuʻaga o se tasi o sili ona lauiloa alii 'oti oti mo le tausaga nei. E sili atu ona faʻaalia i sitaili talavou, ae mafai ona fautuaina i toeaiina matutua o loʻo fia foliga vaʻai. Ua faʻatagaina lea ma faʻamalosia foʻi. Mo sui uma o se malosi malosi o le tagata soifua, o le tisaini ei ai galuega lelei.

E iai faʻatapulaʻa o le faʻaaogaina o fusuʻaga i se ata:

  • o le laulu e vaʻai faʻataʻamilomilo i mata ma e le talafeagai tele mo aliʻi atoa,
  • faamamafa le manifinifi
  • fetaui lelei tele mo e o lo o foliga foliga.

O fusuʻaga o se isi auala e filifilia ai se sitaili laʻei masani i foliga patino. E lelei tele pe a fai e te manifinifi lauulu o feaveai laititi. E le fautuaina e Stylists Pusa i tagata e ona le laulu lauulu.

Lauulu laʻei a laʻau "Militeri" 2018-2019. Ata

O le militeri o se sitaili manaia i le ata ma lavalava. Matou te fautua e filifili se laei tutusa, pe a fai o oe e maitauina ma le maʻoti, o le mafai e foia mataupu, pe a fai e te le talia fafine agamalu. O le militeri o se fesuiaiga o aganuu masani. I le amataga, o lenei pepa na fausia i lalo o le uunaiga o manaʻoga mo le militeli. I se tulaga lautele, o se ata faapena e sili atu ona talafeagai mo faʻamalosi tino, a o faʻatupuina ai se ata fiafia faʻamalosi o ia e ona i le taimi o soʻo se aga faʻafiafia.

I lenei tausaga, o nei aga masani na aliaʻe mai:

  • fetaui lelei
  • elemene masani o se laei masani,
  • atonu e i ai ni faʻatasi fofo mo le teuina o le pale: ma le umi bang, ma mea elemene o le palaʻai ma lavelave foliga.

Le militeli o le faʻataʻitaʻiga 2018-2019 o se taofiofia taʻaloga taʻaloga, lelei mo le militeli. Vagana o oe o oe o se au lelei ole au e mafai ai mea uma.

Fiafia i aliʻi o loʻo teuteuina le "Nofoaga" 2018-2019. Ata

2018-2019 e tamaoaiga i mea fou i lauulu lauulu.O le masaniga masani ua paʻi atu i le laupepa foliga lauiloa i alii. E mafai ona vaaia i le tele afeleti faia sui o se malosi malosi o le tagata soifua.

Afai e te fesoʻotaʻi ma i latou, vaʻai totoʻa i foliga o lenei ata:

  • Lenei tausaga, ua amata ona sili le manaia o lau fulufulu. E manaʻomia le tipiina, faʻapipiʻi le taua i le ata atoa o se tagata,
  • o lenei ata ua fautuaina mo pisinisi pisinisi,
  • e mafai ona faʻaopopo le laʻau faʻatasi ma elemene teuteu i le teuteuina lelei i tua o le ulu.

O le tulaga e talafeagai mo na tamaloloa e mananaʻo e foliga foliga masani i tu masani masani.

Lauulu laʻei a laei "I lalo ole Fritz" 2018-2019. Faiga masani

2018-2019 o se sili tele tausaga, ma faʻaalia foliga masani i laei o alii. E mafai foi ona e fai mai o le masani e tele aga. Masani i latou o le gauai atu i le sitaili o lauulu laulu, toetoe lava sili atu nai lo le masani mo fafine lauulu.

I le masani e aofia ai ma lauulu laʻasaga i lalo o le fritz. E na te feteʻenaʻi ma le lototetele ua oti, e mafai ona vaaia i le tele o ata o tamaloloa taʻutaʻua. O sui o le malosi malosi, o loʻo i ai se aulelei manaia foliga, e mafai ona vavae ese i lalo o le fritsa.

Vala o le lauulu 'oti Fritz:

  • Le i ai o valavala,
  • auvae na selu i lona itu,
  • teuteuina lelei
  • agaʻi i le fulufulu uila ma le isu.

O lenei ata e talafeagai mo tagata e fiafia i le Italia masani. E le gata i lea, i le tulaga lea, o le matagofie o sikuea ua aveʻesea ai le tele o mea e le manaʻomia ma le Third Reich.

Lauulu laʻei a laei "Princeton" 2018-2019. Faiga masani

E faigata tele ona taʻu atu poo fea na sau ai ia kuluʻulu, ae sa fiafia tele iai i fetu Hollywood. E le mafai ona faʻaigoa faʻapitoa, fitafita pe faʻamalosi. Princeton o loʻo faʻaalia ai foi sina vevesi, e masani ona faia e oe lava ma ni eseesega mai le faʻavae masani. Lelei tele mo foliga i aso uma.

  • e te manaʻomia le tipiina o sea laulu i nai laititi lava,
  • o le pito i luga o se tamaʻi
  • Princeton e fetaui lelei i le 10-aso 'ava.

E mafai ona faʻaalia i lenei itu lea tisiki lauulu, e pei ona faʻaalia e le tele o ata o tagata taʻutaʻua, ae o loʻo tatou talanoa e uiga i se ata masani a talavou ma le faʻamamafaina faʻamamafa.

Faia e ala i le laʻua fulufulu Caesar 2018-2019. Faiga masani

O aga masani a tagata o loʻo faʻaalia uiga eseʻese i laʻei o laei foliga. E le gata i onapo nei, ae faapena foi le vaitaimi o le malo o le a afaina ai. O se filifiliga mataina e tagata atamamai o le Pompadour hairstyle i le faaeaea o le lauiloa Madame de Pompadour. Sa le amanaiaina Julius Caesar. Mai o tatou vaitaimi, o lenei ata na filifilia e le pese pese Timati.

Uiga o le Kaisara lauulu:

  • 'auʻiliʻili faʻataʻamilo lelei ia se masini,
  • puipuia mautu vaʻaiga i luga o malumalu na matuā sala atoa,
  • Lelei manaia ma se 'ava.

O lenei talavou hairstyle e tau le fesoʻotaʻi ma le Emepaea o Roma ma foliga sili ona onapo nei. Matou te fautuaina lenei ata mo tagata e feololo le laulu faigata.

Aʻoaʻo le lauulu laʻau taʻaloga 2018-2019. Faiga masani

O le masani mo taʻavale taʻavale, o lona uiga, ua fausiaina se sitaili mo taʻaloga lauulu. Lenei faʻatonuga e mafai ona taua o se masani ma se sitaili mo taʻaloga nai lo se auala sima.

E ui i lea, o tagata e lalaga lauulu eseʻese mea taua, e mafai ona vaʻaia manino i le ata o faʻataʻitaʻiga:

  • lauulu pupuu ma se masini,
  • wiski e mafai ona tipiina ma le tele o tikeri o le lamolemole ma le le gaoia,
  • o mea soona fai faʻatagaina ua faʻatagaina - iʻu faʻapipiʻi, tipi laina poʻo zigzags.

O lenei faiga masani ua iloga i se amio masani, ae faapea foi ma masani masani e mafai e tagata uma ona fetuunai mo ia lava.

Lauulu laʻei foliga foliga "Poluboks" 2018-2019

Tasi uiga tulaga ese o uiga Poluboks, se lauulu 'ulu e mafai ona faia ma se eseʻesega o le fiafia.

Le sitaili o gaioiga e mafai ona filifilia e fuafua i luga o le ata manaʻoga o le tamaloa:

  • taligi wiski
  • o le pito i luga o le laulu o lona uiga laulu e matua umi lava,
  • E masani lava ona faia se faʻailo matagofie i le ulu.
  • oe umi le umi lauulu i luga o le pale e mafai ona faia se sitaili manaia matagofie.

O le afa pusa e taua o se mea masani. E i taimi uma i le pito i luga o faiga masani, e mafai ona vaʻaia i le ata o tagata asiasi i fegalegaleaiga eseese.

Vavaeʻulu alii masani 2018-2019. Ata

Ole taimi nei ole au e masani i sitaili mo le faiga o lauulu e faʻaalia i le mea moni e te manaʻomia e avea pea ma faʻataʻitaʻiga lauulu. E le lava le teuteuina lemu o le lauulu, e taua le faia o lenei mea e ala i le fausiaina o se sitaili foliga manaia.

O le faiga masani ei ai foliga faʻapitoa mo 2018-2019:

  • sili atu manatunatuga laina e tafe moni le tasi i le isi,
  • manino kalibrated tulimanu
  • laititi le faʻatamala e faʻatagaina pe a fai e faʻamaonia ma tuʻuina atu ile manatu lautele.

I se tulaga lautele, i le 2018-2019, o le masani mo le laʻei manaia ma se tama tane lelei mafaufauina ulu atu i le faʻavae.

Lauulu laʻei foliga o "Kanata" 2018-2019. Ata

O le gagana Kanata o se laʻei lauulu masani, faatasi ai ma le amio luga luga. O lauulu i luga o le pale e masani ona le sili atu nai lo le umi o le 3-3.5 cm, ona o latou foliga latou te matagofie foliga tu.

I lenei tausaga, Kanata ua avea ma sili atu le soona fai ma ua fai lava si le faʻaaloalo.

  • ua vavaeina poʻo ni kilipa wiski i se faiga,
  • o le pito i luga o le ulu e tatau ona teuteuina ma le faaeteete, maitauina foliga,
  • sitaili mo lauulu alii.

Kanata e sili atu ona talafeagai mo tamaiti aʻoga ma tupulaga talavou. O le autalavou lauulu lea.

Lauulu laʻei foliga o "Peretania" 2018-2019

O le Peretania o se tasi faʻamatalaga o le atunuʻu lauulu. I le 2018-2019, na aliali mai ni eseesega na mafua ai ona sili atu le malosi o le galuega faʻasao:

  • sili atu ona faʻaalia le faʻatusa o le sikulagi,
  • umi uu selu i tua
  • le fufuluina pe malamalama lemu pei o se wiski.

O lenei ituaiga lauulu foliga e manatu foi talavou.

Lauulu laʻei foliga o "Bob" 2018-2019

O Bob o se sikuea faʻatasi ma le nafa ua faʻatuina, e mafai ona maua i tagata. Male Bob e taufetuli ese ese mamanu. E faʻamatalaina e se lauulu pito i luga, lauulu umi i le pale.

O le lauulu o le Bob 2018-2019 o loʻo faʻatinoina e foliga:

  • matua faʻamalosia e tusa lava pe faʻamamafaina le faʻatalale,
  • o le umi o le lauulu maualalo e filifilia faʻatasi
  • i luga o le tele ata ata e mafai ona e vaʻai i le le malie.

Filifili Bob uiga i lou tofo. Ole ma ile laulu lea e mafai ai ona e fausiaina se tagata sitaili.

Fiafia i laʻei a alii "Anderkat" 2018-2019

O le vavaeeseina o mafaufauina e nisi stylists o se tuʻaiga o Kanata, o lea, nei lauulu lauulu ei ai se masani masani faatinoga, ae ma faʻailoga uiga:

  • E maualuga atu le pito o Anderkat
  • o malumalu e teuteu i le agai i tua; o le pale e teuteu i le masini e alu i luga.

O lenei faʻatusa e alu i tamaloloa fausiaina lelei.

Vai tino laʻei faʻamau 2019-2020

O le lalelei laʻau faʻaali ile 2018-2019 o se tuʻufaʻatasiga o le faʻatamala ma le soona fai.

  • umi pulu ua faatagaina
  • lauulu folasia ma fatufatuga faatamala.

Lenei vaitau o le alofa ua tutusa ma le saʻolotoga.

Lauulu laʻei a laei "Grunge" 2018-2019. Autalavou

Men's Grunge o le filifiliga mo tamaloloa e tuʻufaʻatasia matagofie ma le saua. O lenei hairstyle e matua lauiloa i Italia ma Sepania.

  • uumi o puʻupuʻu
  • teuteuina lelei le wiski ma le uumi o lona lauulu
  • o bangs e faatagaina curling.

Grunge e atoatoa mo lauulu lauulu e ona.

Fiafia i laʻei fulufulu o tane 2018-2019 ma malumalu na tipiina

O le tisiki lulu o le vaega sili lea o le 2018-2019, ae o lenei lauulu niniʻi lona lava faʻapitoa foliga:

  • a tafi malumalu e tatau ona e siaki lalelei tulimanu,
  • e masani ona faʻaalu i le teuteu nifo,
  • E faʻatagaina ata eseese e faia i luga ole typewriter.

O laei e atoatoa mo le taumafanafana. Aemaise tagata e faʻatino i galuega faʻamalositino.

Fiafia i alii laʻei "Elvis" 2018-2019

O Elvis o se teuteuga o lauulu o le Pompadour.O lona uiga maualuga, faʻataʻitaʻi 'au. E mafai ona eseese foliga.

O sea ituaiga lauulu e talafeagai:

  • alii talavou
  • lagolagoina ofu mananaia
  • tagata e ona lauulu matagofie o iai le taimi mo sitaili.

E ui i foliga o fafine, o se tamaloa i le sitaili o Elvis e foliga aulelei ma lototele.

Fiafia i alii laʻei "Voyage" 2018-2019

Voyage o se fesuisuiai o lauulu laʻau e teuteuina malumalu ma se pale matagofie teuteuina.

E mafai ona faʻaigoa masani:

  • i le 2018-2019, ua atili ai le le vaʻa o le Voyage,
  • galue lelei wiski a o tipi
  • Manatua ia faʻaaoga mea teuteu fale.

E mafai ona e filifilia se laʻei mama pe faʻamasanafana foʻi.

Lauulu laʻei faʻaata "Hedgehog" 2018-2019

Hedgehog o, e pei ona latou fai mai, o se masani o le ituaiga. O lenei fulufulu lauulu e tele uiga tutusa, e mafai ona faʻatusatusa i se Princeton haircut, Pad, Militeri po o Kaisara. Ae o le itulagi sa iloga mai i le faigofie.

I le 2018-2019, fai lau lauulu lalelei e sili ona teuteuina:

  • tuu le foliga i luga - tafatolu, sikuea, oval,
  • tipi wiski.

Hedgehog e lelei mo tino faigaluega tino i soo se taimi o le tausaga.

Fiafia i alii laʻei "Beaver" 2018-2019

Beaver i luga o le ata o fetu i 2018-2019 avea:

  • sili ona teuteuina
  • fetaui lelei
  • taofiofi ma sili atu e pei o se tulaga faʻatautaiga.

Manatua le selei lelei lau wiski.

Lauulu laʻei faʻaata "Sagittarius" 2018-2019

O le matagofie Sagittarius i lenei tausaga na avea:

O le lelei o lauulu laulu mo tamaloloa ma lauulu vaivai.

Masini otiʻese foliga o tagata 2018-2019

O se lauulu 'ulu ma se masini e tatau ona mafaufau i mea nei:

  • ua talotalo whiskey i se faiga
  • tausia sikuea tonu
  • taumafai e fai se foliga manaia.

I se tulaga lautele, o le masaniga masani e aofia ai le tele o faigofie faigofie laei.

Fulufulu tagata aulelei Creative "pulou" 2018-2019

Fausia i le 2018-2019 o le sili masani, ona filifili lea o se tasi o mea taua:

  • uumi o puʻupuʻu
  • musumusu musumusu
  • galueaina o laʻasaga
  • mimigi foliga.

O se tasi o filifiliga o le a fausia ai se ata foliga lelei.

Lauiloa laʻei foliga laʻititi "Tenisi" 2018

O le tenisi o se sili sili 'otiʻulu mo i latou e manaʻo e foliga vaʻaia lelei i taimi uma ma aua le maʻimau taimi faʻaʻofuina. O loʻo faʻaalia laʻau ile lauulu e faʻafilemu solo ma le tua o le ulu, faʻapea foi ma le laulu umi ile pale. E tele ituaiga o lauulu.

I totonu o sili ona lauiloa o:

Latou te eseese i le uumi o filifili, le i ai o paʻu ma sitaili eseese. E ui i le faigofie, o le laulu foliga foliga manaia ma sili ona lelei mo alii o vaitausaga uma.

Fiafia i laʻua fulufulu tagata "Boxing" 2018

Pusa o se lauulu tagata lautele lauulu, tuu ai lona e ona e foliga lototele ma, tusa lava, teisi sauaga. O le umi o le laulu e le sili atu i le 3-4 cm, aʻo e aʻe lona maualuga i le pale. O se fulufulu laʻau e talafeagai mo soʻo se tasi, ma ina ia mafai ai ona e manaʻomia na o le masini e lua nila ma seleulu.

  • lautele
  • maualuga vaega
  • le manaʻomia sitaili.

Naʻo vaega lava o tagata e le tatau ona ofuina fusuʻaga, o latou e ana ia curls. E tatau ona latou seleseleina o latou lauulu i se isi auala.

Fulufulu o alii e aulelei 2018 Militeri

O le militeli sitaili sa fuafuaina faapitoa mo le militeli. E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa ole laulu puʻupuʻu, ma o lea na amata ai ona lauiloa i sui o isi galuega. Tipiina o le "militeli" e le tatau ai i leai.

Eseese suiga e mafai, e aofia ai:

E le tatau ona filifilia se sitaili pe a fai e le o ia te oe se foliga atoatoa. O le pupuu lauulu o le a vase lalo uma o le atoatoa vaaia.

Lauulu laʻei o laʻei foliga "Nofoaga" 2018

O le upega tafailagi o se lauiloa laulu i totonu o le US militeri. Ulu faapena i se auala o loʻo tumau ai le pito i luga o lauulu i le o le 4-5 cm le umi, ma ua teuteuina ma le faaeteete malumalu. E aliali mai o se foliga manaia tele, lea e masani ona vaʻaia i ata mai mekasini mekasini.

  • faigofie o le faʻatinoina
  • laina matuitui
  • sili atoatoa.

O se lauulu lauulu foliga foliga atoatoa e pei o se faʻaopopoga i le talavou ituaiga.Alii matutua e tatau ona sili atu le faaeteete ma a latou filifiliga.

Lauulu laʻei a laei "I lalo o le Fritz" o le 2018

O le laʻau lauulu "i lalo o le feteʻenaʻi" poʻo le, pei foi ona faʻaigoaina o le Autalavou a Hitler, ua mauaina lauiloa ina ua maeʻa le Taua Lona Lua a le Lalolagi. Tusipese tipi-puupuu ma uumi uumi i luga o le pale o uiga autu ia o lauluulu.

E i ai ni filifiliga teuteu:

  • vaeluaina,
  • vaeluaina vaega,
  • bangs i luma
  • 'au i tua.

Lauulu laʻasaga faʻatasi i foliga uma o faiga fou. E le gata i lea, e fetaui lelei lava i le autalavou talavou.

Lauulu laʻei a laʻei "Princeton" i le 2018

O le isi filifiliga mo se talavou ata o Princeton. E fetaui lelei mo tagata uma e le mananaʻo e tipiʻei latou laulu e laʻititi tele, ae i le taimi lava e tasi e manaʻo e faʻatumauina le taatele.

  • laina lamolemole
  • umi manoa i le pito i luga o le ulu,
  • fetaui lelei.

O se lauulu 'ulu e talafeagai mo tagata e tau le maua ni laulu laʻititi. Ae ui i lea, mo lauulu lauulu, o lenei filifiliga o le a talafeagai foʻi.

Fiafia i laʻua oti tagata Caesar 2018

I totonu o faiga masani masani o le 2018, o le faatamaia e maualuga. O se tasi o lauulu e mafai ai ona e faia se malamalama vevesi luga o lou ulu, aʻo tumau ai pea le matagofie o le ata - Kaisara. O le fulufulu laʻau e talafeagai mo pupuʻu lavalava lauulu ma o loʻo iai foliga nei:

  • faʻalelei lamatiaga faʻailoga
  • puʻupuʻu puʻupuʻu,
  • suiga lamolemole i le uumi o manoa.

O mamanu i tua ole ulu foliga manaia. O le filifiliga fulufulu lauulu e lauiloa pe a faʻalaui o 'auʻau ma pale i le pito i luga, ma faʻaosofia ai le aʻafiaga o le malamalama tatteredness.

Lauulu laʻei a laʻei "Taʻaloga" 2018

O lauulu lauulu e fetaui e le gata mo tagata taʻalo.

E lelei lenei mo soo se tasi o:

  • taitaiina se olaga galue
  • fiafia i minimalism
  • E le manaʻo e tele se taimi e faʻaalu ile laulu e teuteu ai.

Ina ia maua se laʻei felanulanuaʻi, e le manaʻomia le tipiina o lou lauulu i leai. Ua lava naʻo le filifilia o le sili ona lelei ole 'aʻau ma le pale ma fai se foliga e tumau ai i le aso atoa.

Lauiloa laʻei foliga laʻititi "Poluboks" 2018

O se tasi o filifiliga mo se taʻaloga lauulu o le Half Box, lea e masani ona moli i luga o le ata mai le mekasini faavaa. O lenei teuteuga lauulu e sili ona fiafia i ai i augatupulaga uma o alii.

E ese mai ile fusuaga:

  • maualalo teisi
  • lamolemole suiga o laina,
  • le lava tapulaʻa i le umi o le lauulu.

O le fulufulu 'lauulu e fetaui lelei mo tagata lapoʻa. Ae o tamaʻi manifinifi ma se tafatolu foliga foliga, o lenei filifiliga e le aoga.

Lauulu laʻei a laʻei "Tuai" o le 2018

O le paʻu masani i luga o le tane o se mea e masani ona teuteuina, e tusa lava po o le a le tausaga ma le vaitau.

O nei filifiliga e aofia ai:

Ina ia faia le laulu i tutusa ma faiga faaonapo nei, ua faatagaina e taalo ma sitaili. Faʻalauiloa ma le fesoasoani o mea teuteu meafaigaluega pa poʻo le pale, o le a faia le faʻatusa sili sitaili ma faʻaopopo le fou.

Lauulu laʻei a laʻau "Kanata" i le 2018

Kanata, lea na lauiloa i le faʻaiʻuga o le 20th seneturi, e faʻafiafia e le toʻatele o tamaloloa. E mafai ona vaʻaia i ata o tagata lauiloa, faapea foʻi ma luga o ulu o tagata e pasi-sopo. Faʻatinoina ile agaga o mea lata mai, e aoga tele ile faʻaaliga o talavou. Ae peitai, tagata matutua foi e le tatau ona faafitia i latou lava le fiafia o le ofuina o lenei laei teuteu foliga.

  • volumetric pale
  • pupuu nape
  • suiga suiga.

Ua faʻatagaina ni faʻailoga uumi. Tagata e ona le saʻo foliga foliga e mafai ona faʻaaogaina le filifiliga ma le tipiina malumalu ma se vaega puʻupuʻu puʻupuʻu.

Lauulu laʻei a laʻei "Peretania" 2018

O le faiga o lauulu a se tamaloa e mafai ona fausia i luga o le faavae o le lauiloa a Peretania lauulu.

E mafai ona fuafuaina e:

  • Le iai o se pa umi,
  • fulufulu poʻo se tipi ninii,
  • o faaumiumi manoa i luga o le pale.

E seasea ona faʻasaʻo ni mea saʻo. Ina ia fausia se ata foliga, e selu i tua pe itu ile itu.

Fiafia i laʻua lauulu "Bob" 2018

"Bob" ua leva ona le toe avea ma se eseʻeseʻulu fafine lauulu.I le ata mai le tele o agafesootai mea e mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e vaʻaia tagata lauiloa e filifilia lenei laei 'sulu lelei. O le lautele filifiliga e talafeagai mo alii o soʻo se tausaga e mananaʻo e laei fulufulu uumi.

  • kilia, e oo lava i tipi lauulu
  • uʻumi uumi o faavaa ai foliga
  • manaia foliga masani.

Faataga e faʻaoga bangs. A e maise faʻanoanoa foliga ua faʻatagaina e valiina nisi o laina i se malu foliga e faʻamamafa ai i latou sitaili ma uiga.

Lauulu laʻei a laʻau "Anderkat" i le 2018

Anderkat o se tasi o aga masani ole 2018. O le uumi umi ma le pipi-puʻupuʻu vaili avanoa e faʻatupuina ai le tele o filifiliga eseese o lauulu.

Masalo e sui teisi le lauulu:

  • Mamanu i luga o le itu faaletino po o le vaega o le ulu,
  • foliga asimetris
  • tulaga ese lava sitaili.

Ina ia fausia se lauulu lauulu, mafiafia o laulu e manaʻomia. Afai, e ui i le mafiafia mafiafia o filifili, e te manaʻo e ofuina se pito i lalo, filifili se puʻupuʻu filifiliga.

Lauulu laʻei a laʻei "Romantis" o le 2018

O se fulufulu mumū o le sili fofo lea mo lauulu lauulu. Na te le taliaina laina mamafa ma laina manino.

Ae, i se isi itu, o lenei fulufulu ua iloga i le:

  • laulu malulu
  • suiga malie
  • averesi umi o manoa.

O se fulufulu laulu e fausia se foliga matamuli i foliga o agaga o aso nei. By the way, o tamaloloa o augatupulaga uma e mafai ona latou mauaina a latou lava laulu i le romantis style.

Lauulu laʻei a laʻau "Grunge" i le 2018

Grunge faiga i le 2018 i le pito i luga o lauiloa. O laʻau lauulu e le o tua. O tino oti-foliga lauulu e mafai ona vaʻaia i ata mai i faʻamanatuga eseese ma le kapeti mumu.

O la latou ata autū o le mafuaʻaga o le faʻatalale, ausia e:

  • faʻamaʻi faʻataʻavaleina manoa
  • selu selu,
  • maualuga sitaili.

E mafai ona e fetuunai toeititi lava lauulu 'oti e teʻa. E te manaʻo e tosina atu lou tagata i le tele e mafai ai? Valivali nisi o laina e faamamafa ai le fausaga o lauulu.

Fiafia i laʻua fulufulu tagata "Ma faʻamanuiaina malumalu" i le 2018

O le faiga masani o le vaitau e aofia ai le tipiina wiski. Latou te le gata faʻamamafa faʻapitoa faʻamalosi le ata aʻo le tama tane, ae tuʻu ai foi avanoa mo le fatufatu. I se faʻaopopoga, o itu lelei o se lauulu 'ulu e aofia ai:

  • faigofie o le folaina
  • lautele ituaiga eseese o foliga,
  • o le avanoa o le faʻaaogaina o le asymmetry.

O sitaili lauulu faapena e mafai ai ona e vaʻaia vaʻaia foliga o foliga. Latou fetaui lelei i le talavou foliga, ma mafai foi ona fesoasoani i le fausiaina o le ata o se tagata matua.

Lauulu laʻei a laʻau "Elvis" i le 2018

O le ituaiga o Elvis Presley ua leva na i ai i le pito i luga o lauiloa. Ma o lenei maualuga styling ua toe foi i masani. 2018 Elvis o:

  • o lauulu na ola aʻe i luga o aʻa ma fulufulu i tua
  • auala poto pe lava tipi peʻa,
  • lelei tuu ni 'au.

O aga faaonapo nei ua masani ona aulelei. Leai se mea e te faʻateleina le laulu i mea teuteu. O le lauulu lauulu e tatau ona foliga masani pei ona mafai.

Manua fulufulu tagata mananaia Voyage 2018

O se filifiliga lelei mo lauulu mo le laulu-umi lauulu o se faigamalaga.

  • maualuga maualuga i le pale
  • sologa lelei i le vaega occipital,
  • Whisky o se tipi puupuu pe tafi.

Faʻaopopo se sitaili teuteu poʻo le laʻititi ni nai filo susulu ma ua e mautinoa e lauiloa. E mafai ona fesuisuiai lau lauulu e ala i le taumafai i ituaiga eseese filifiliga.

Lauulu laʻei a laʻau "Hedgehog" 2018

Hedgehog - lauulu mo lauulu puupuu. E ala i le faʻaogaina o le styling gel poʻo faʻamasaniga moli, maua se faʻaalia foliga foliga ese i luga o le ulu. Ma le igoa faaonapo nei o lauulu.

O uiga iloga o le hedgehog aofia:

  • lapotopoto
  • pupuu (3-4 cm) lauulu i le pale,
  • teuteuina lelei le nape ma le wiski.

O lenei hairstyle foliga faʻatusa ma aulelei ma faʻatagaina oe e tatalaina ou foliga i le tele e mafai ai. E fetaui lelei mo tamaloloa taʻalo afeleti.

Lauulu laʻei a laʻei "Beaver" 2018

Beaver o le pupuʻu puupuu o le lauiloa Tenisi lauulu. E le manaʻomia le sitaili ma o lea e talafeagai i tagata o augatupulaga uma.

E faʻaaogaina i le tele o lomiga, e aofia ai:

  • masani
  • talavou
  • ma maluelue malumalu.

O se laʻei fulufulua e mafai ona teuteuina i se teuteu manaia i luga o malumalu. Ia faaeteete: o sea fulufulu mafai faʻateleina laupepa oval o foliga. O le mea lea, tatau ona filifili mole tane mo se isi faʻaaliga o lauulu.

Lauulu laʻei a laʻei "Sagittarius" i le 2018

I totonu o le fulufulu laʻei mo lauulu uumi o laulu i alii, "Sagittarius" o le taʻitaʻi.

  • tutusa le umi o lauulu i luga ole ulu,
  • Le iai o se pa umi,
  • faauuga ma mea ua saeia.

O le avea o lenei lauulu lauʻeleʻele o se faʻavae, e mafai ona faigofie ona fatuina se foliga lalelei e fetaui ma faiga masani. Tofotofo ma sitaili ma suiga i aso uma.

Masini oti ulu a ulu o tagata 2018

Fans of minimalism o le a faʻaaogaina se lauulu masini. E mafai ona fai e faʻaoga ai ni sapalai i le lapopoa lava ia, pe mafai ona e faʻamuamua ile pale.

E mafai ona e faʻaopopo se mimilo ile tutusa lauulu ma:

  • ata matagofie i le itu faaletino,
  • pulu pupuʻe faʻapipiʻi luga o le pito i luga
  • sitaili oloa e fatu ai se moli malamalama ile pito i luga ole ulu.

E mafai ona e faʻatinoina se vaega o le lauulu faʻapipiʻi i le fesoasoani a se masini, ma fai ni lamalama lamolemole ma seleulu. Lenei o le a le lepetia le ata.

Tusipasi lauulu a le tagata "pulou" 2018

Tagata "pulou" - o se tasi o filifiliga mo le faauuina lauulu. E fetaui lelei ma le sitaili a le autalavou ma fetaui lelei ma aga faaonapo nei. O fulufulu laʻau i le pale e faʻafaigofie ai ona ufiufi i laina pupuʻu i luga o malumalu. E le tipiina le pito i tua o le ulu.

Ae ui i lea, e mafai ona suia lauulu lauulu:

  • foliga asimetris
  • pulou puʻupuʻu
  • faaputuputu.

O filo uma e fusi faʻalelei e le matai ina ia maua ai le aafiaga o le laulu masaesae. A faʻatuina oe, e mafai ona faʻaloia lou lauulu pe fatuina sina vevesi luga o lou ulu. O le filifiliga e a oe.

Faiga masani o tagata oti i 2018

O le tulafono muamua o le 2018 e leai se mea teuteu ma sili le masani masani o le ata. Afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, e tatau ona e faia se laʻei fulufulu ma sitaili ina ia leai se tasi o le masani ai tagata sau mai e mafai ona taumateina o le tamaloa na tuʻua le laʻei. O lauulu e tatau ona foliga faʻatamala ma sauā, ae i le taimi lava e tasi e teuteuina lelei. Malamalama mama i le faʻamamalu o 2018 laei a tagata.

O fulufulu o le uumi aliʻi ua lauiloa o se samoa o foliga. E laki mo na alii e tele tausaga e leʻi selea latou lauulu ma tausia lauulu uma. Taua: e le tatau ona i ai ni lauulu tipi pe a e fia foliga foliga matagofie. O le masani aulelei o le tafi o le whiskey, ma soloia le vaega o totoe o le lauulu pe tuu i totonu o se mea mama. Ina ia faʻaopopoina le aʻafia o fulufulu mata uumi lauulu, o loʻo fautuaina ai e tagata le lalelei ia toto le 'ava i tamaloloa.

Mo i latou e le o tupu se manai, ma ua faʻamalieina i latou pupuʻu pupuʻu, o loʻo fautuaina e le au faʻataʻitaʻia le faʻailoaina o se ata le taua, ae sili ona matagofie i le ata: e tipi le mamanu i luga o le ulu. E mafai ona avea ma aū, zigzag poʻo se laina lamolemole. Ou te le fia sulu - e mafai ona e faʻamalamalamaina le au. O le a aliali tele manaia ma matagofie.

I le masani o le 2018, lauulu mo lauulu laulu. E le gata i lea, i lenei vaitau, o loʻo ofoina atu e le au faʻataʻitaʻia le tele o laʻei tino o aliʻi mo lauulu saʻo ma galugalu. O a mea e te fiafia ai? Tuu le filifiliga i tagata uma.

O le a le puʻupuʻu lauulu lauulu i le 2018 o le a sili ona manaia

Afai o se tamaloa e tofo lava puʻupuʻu 'oti, ma atiaʻe curls mafua ai lagona ita, e aoga le vaʻai totoʻa i le afa-pusa' oti ma ona fesuiaiga. O ia laʻei lauulu e talafeagai mo tamaloloa afeleti, pisinisi, mulimulitaia o le ofisa laei laei.

Taua, filifili se lauulu tipi, totogi i le ituaiga foliga. O alii e fiafia tele e filifilia lauulu sili e fola i le faaputuga. Afai o le foliga o se vaapiapi ituaiga ma le auvae susulu, ona avea lea o le afa pusa o se filifiliga lelei.

Ua aliali mai le matataʻa mata.O lenei lauulu lauulu e sili ona le mafaufau, e le manaʻomia le gauai ma masani ogaoga teuteu. O le mea lea e alofa ai le itupa malosi i le laulu o laʻau faʻapitoa. E talafeagai mo alii o soʻo se tausaga ma galuega. E talafeagai le faʻatinoina mo i latou e le lautele ni lauulu pe paʻepuʻe ua amata ona aliali mai.

Afai o le laulu e mafiafia ma curly laʻititi, a Peretania poʻo anderkat ua atoatoa. Ua maeʻa faʻailo faʻapitoa, ma mafai ona e alu ma le saogalemu i le smoothie ona faʻatoʻilaloina le matagofie o fola.

O le mea moni, le Kanata masani - o se tasi o na tamaloloa 'oti mo lauulu pupuu, lea e le mafai ona taofia mai le gauai. E i ai le mea e faʻamalosi ma teteʻe ai ia te ia, ae i le taimi lava e tasi, o le tamaloa ma lona laulu e foliga e faʻatino Hollywood ma teuteu.

Fiafia i 2018 haircuts mo lauulu laulu

E le mafai uma tamaloloa mafai 'oti ulu mo lauulu laulu. O latou e le laulu foliga foliga leai se ola ma vave maua suauu ,ategorically le mafai ona tuua lauulu ulu. Aua le faia se lauulu laʻititi ma le averesi umi pe a puʻupuʻu le ua. Faatasi ai ma se lauulu 'oti, o le a foliga mai e leai se mea o lenei vaega o le tino.

Mo lauulu uumi o lauulu, e tatau i tamaloloa taumafai i luga o se faauʻuga, pi masani poʻo faʻaletausaga kapeta. O le umi umi e selu i tua, e faʻailoa mai ai se muaulu. E tatau ona faʻaavanoa ma le faʻaeteeteina faʻamatalaga a le iʻuga, ina ia maua ai se faʻamalosiʻau.

O le fola malosi o le a teuteuina i se lauulu lauulu laʻititi ma se apefai teuteuina i itu. O le mea ese le vaʻai e 'aumai ai se fulufulu lelei. Afai e le pei le apefai, ma e te manaʻo e ausia se sili manly image, ona mafai lea ona e tipiina le itu faaletino, a tuu ai le misis. O se teuteuga lelei o le a faateleina le sitaili.

Gavrosh mo lauulu lauulu e talafeagai mo tamaloloa ma soʻo foliga foliga. O le pale e faia lona faʻatele, ma o vaega o faʻamama e tumau le umi. E faia le wiski i se tafatolu faataamilo. I se lauulu laʻititi, e oo lava i lauulu seasea foliga mai tele ma mafiafia.

O le a le teuteuga o lauulu e filifili mo lauulu umi

Squeak o le 2018 - lauulu umi ma tatala wiski. O se lauulu lauulu aulelei foliga foliga manaia ma motusia motugaafa ma manino misisina. O lenei filifiliga foliga matagofie ile lauulu lauulu. Afai e saʻo le lauulu, e le o se taufaafefe. O se tagata e masani ona tufatufaina le ulu e ofoina atu le tele o faʻaleleia atili o lau vasega masani mo lauulu sao.

Le fiafia i le vaipuna? Gauai atu i le fou ma foliga manaia o pi umi o alii. O se lauulu lauulu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma ni mea teuteu teuteu ma ua teuteuina malumalu, o le pito i tua o le ulu.

Squeak of fashion - 'au. E le afaina poʻo fea le lauulu e filifilia, e sili atu le fausiaina o 'auʻau ma le pale o le ulu. Ae ui i lea, i le masani, tuu le au i luga o le muaulu, ae i luga o le ulu

O aliʻi o le 2018 e maua ai tamaloloa e taumafai i se fusi aoga i luga o latou laulu. O le laulu e lulu, e fai sina laititi, ae i le taimi lava e tasi, sitaili ma ofoofogia. O loʻo saeia poʻo se lavea o le maʻai ma se atigi nifo o le a faʻaopopoina le matagofie ma le lalelei o le tane.

Lauulu pusa

O se tamaloa ma lona lauulu e fusifusi tutusa, e tutusa lelei ma le le fefe i le fitafita anamua, sa faʻaofuina o ia i le pulou tau. I se laulu lauulu, o le malosi feusuai e le mafai ona malolo. O ia e le faʻatagaina taʻitaʻi ma siamupini. Ma se lauulu lauulu boxing tagata lagona lona lava mautinoa ma faamalosi.

Faia o se lauulu, le laulu e teuteu le wiski ma se pu, ma le pito e alu mamao tele. E fai ia uumi o le pale. E leʻi faia le faʻaiuga ma le vaeluaina.

Afa-pusa ma laulu ulu foliga i le 2018

O le afa-pusa e ese mai fusuaga i le o le a nonoa i luga o le pale, ae o tipi i lalo o se pupu puʻupuʻu puʻupuʻu. E le gata i lea, o le umi o le tino lauulu ma le pale, e ese mai le sili atu nai lo le lua senitimita. I le masani - o se vaeluaga manino. Stylists daredevils ma amateurs e faataʻitaʻi ma le laulu faufautua fautuaina e vaeluaina ia faasoasoa se 2-3 mm uila, sulu i se masini.

Ole faaputuputu ole afa pusa e vave ma faigofie. Ua lava le alu atu i totonu o lauulu ma se fulufulu ma sulu lemu lauulu, pei o le marafet ua faʻatu. O le afa-pusa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi tamaʻuluʻulu pe a manaʻomia.E manaia i le tipiina o mamanu i le pito i tua o le ulu, ilaila whiskers, pe tipi ese le pale o le ulu e le tusa ai ma tulafono, ae umi teisi.

I le tasi itu, o le tagata Peretania o sele fulufulu fesoasoani e fausia se ata o se tagata alofa alofa ma faʻapitoa faʻapitoa, ae i le isi itu, mai lona tagata e faʻaua le lototele, malosi ma le manaʻo mo le fiailoa. Afai e manaʻo i ai, o le tagata Peretania masani mai se laʻei faigofie laei e mafai ona suia i se Puritan ma teteʻeina o laulu o alii.

Ina ia maeʻa le lauulu, ua vavaeʻese le laulu i le tino o le tino, ma faʻaʻumiʻumi le pale. O le saoasaoa o suiga e le faia, o lauulu uma e tatau ona faʻafaigofie suiga i totonu ia i latou.

Afai e faʻalaʻei le mata, o le wiski e tatau ona faʻaavanoaina. O lenei metotia o le a fesoasoani vaʻai e nana ai le faʻamaʻi ova.

O le Briton e faaputuputu vave ma faigofie. I le 2018, o le aga e masani ona selu le pale o le pale toe siitia ma siitia i luga. E sili ona talafeagai e taoto ai se fafine Peretania ma se fulufulu ulu ma sina laʻititi o le teuteuina. Afai o le laulu e usiusitaʻi ma migimigi, ona leai lea o ni sitaili mea mafai ona faʻaaogaina.

Trendi Anderkat

O le pito i lalo o loʻo faʻamatalaina se fesuiaiga o le lauulu taʻalo fusuʻaga. Ae i le taimi lava lea e tasi, o lauulu laulu foliga e foliga fiafia ma tamaititi fiafia. I le aga masani 2018, o se aderkat ma taluleleia malumalu ma mamanu, uila faʻaaoga i nei nofoaga. Vaeluaina faia le itu. Ufiufi lou muaulu ma mata ma lauulu i le taimi nei ua le o maualuga maualuga.

O le aga masani o se matala matala ma paʻepaʻe faʻapipiʻi. I lalo o le seluluina le oti, e mafai ona e faʻaofuina i ni sitaili eseese e foliga lelei ma matagofie.

Kanata - laʻei fulufulu i le 2018

Kanata - o se lauulu laʻau faʻalauiloa faʻatagofieina i le 2018, o se tasi o sili ona taʻutaʻua ma lauiloa i alii. O lenei laei lauulu laei e manaia ma aoga. E le manaʻomia soʻo se sitaili umi i aso uma. Lelei mo le uluulu lauulu.

Kanata, teuteuina foliga i 2018, ua manatu faigata mo se fulufulu laʻau. E moni lava, o lenei vaitau o loo ia selea lona laulu ma le sulu tele. O le vaega pito i luga mafolafola e tatau ona pupuʻu filemu ile tua o le ulu. O sea laulu e mafai ona faia i le seleulu ma se selu.

Mo lenei lauulu 'ulu, o lauulu i le pito i luma o le vaega e tuua e sili atu ona faʻamaoni, ma le vaega o totoe o le laulu e sala laʻititi. I le faiga o le 2018, sulu pepa wiski i se taimi lata mai.

Taʻaloga tenisi

Ma le isi i le 2018, o se tane tenisi 'oti fuga faʻataʻavaleina luga o le Olympus aoga. E taua le taʻaloga, ae i le taimi lava e tasi e le muta le talafeagai ma e alualu i luma ma le malosi feusuaʻiga o matata eseese ma mea fiafia. O le fulufulu e mafai ona puʻupuʻu pe umi. Afai e te vevesi lou lauulu ma tuu atu le le lava, o le ata ua aliali mai e fai sina sauā ma fouvale, ae matua lototele ma teuteuina i le taimi e tasi.

Faatasi ai ma le ofutino tenisi, afai e te teuteuina le lauulu i se auala masani ma faia le valavala, e mafai ona e alu ma le saogalemu i se pisinisi pisinisi, i le ofisa e galue ai. O le fulufulu lauulu e talafeagai mo tamaloloa o soo se matua.

Lakoni Hedgehog

Faʻaautu ma taofiofi, ae i le taimi lava e tasi e aulelei ma sili ona lelei le hedgehog o se tuʻufaʻatasiga o mea faigata e lua. I se tasi itu, sauaga e lagona, ae i le isi itu - faiga ma le atoatoa. E aofaʻi gofie pe a fai e le 'ava se tagata pe faʻatagaina ia te ia lava i le vaiaso le umi. Afai o le laulu na amata ona manifinifi pe ua i ai foi se lauiloa lauiloa o le ulu, o le hedgehog o le sili sili ona lelei manatu mo le ata. O le hairstyle e mafai ai ona e faʻaopopoina le maualuga o laʻau ma nana se vaʻaiga vaʻaia.

O se hedgehog lauulu lauulu e matua ese lava mai ituaiga uma o isi tagata e seleʻulu lauulu: lauulu e sala puupuu i luga o le pale, o wiski e tipiina ma le faaeteete. O se fulufulu faapena o le a faʻafetaia e i latou e le o fuafua e faʻataʻamilo i le faʻata mo se taimi umi ma faʻalavelave i sitaili. Pau lava le mea e manaʻomia mo se tamaloa e manaʻo i se lauulu laʻau lea o le hedgehog - o le ulu e tatau ona i ai se vaega atoatoa, foliga.

O tagata e oti i le oti ma le malumalu na tafi

E mafai ona fai ni lauulu o tamaloloa i le teuteuina o se malumalu. Faʻamalosi i se suiga faapea e tatau ona avea ma se polofesa faʻataʻitaʻi.

Afai e faigata le lauulu i le natura, o se lauulu laʻau e taʻua o le beaver e lelei. O lenei filifiliga o le mea lelei fofo mo mea ulavale curls ma curly messy curls. O le fulufulu laʻau, faia o se beaver, tipiina se mama nofoaga i luga o lona ulu o le a tetele ma manino i foliga. Ua tafi atoa le nape ma le wiski. A e manaʻomia, e mafai ona e tusia ni ata i ni mea tifaga.

O se tamaʻi pi e faʻafefeteina se malumalu e foliga aulelei ma matagofie. Ma le faʻailoaina o le a avea ma faʻataʻitaʻiga e le gata. O aso nei e mafai ona e aumaia le ata o le fouvale faʻateʻaina, ma taeao, ma le laulu foliga o lauulu, foliga mai i luma o le lalolagi o se alofa faʻamaoni ma tuʻinanau pe faʻaaloalo i le loto o fafine.

O isi lauulu uumi uumi ma se malumalu na tipiina i se lua na faʻamalamalamaina le laʻititi foliga manaia ma aulelei. O se suiga o le a avea ma moni macho foliga. Ole uumi ole ao e tipiina ile ala, ae e taua le suiga e le mafai. I le aga, o loimata pito o le loka. Lauulu e talafeagai mo ulugalii talavou ma tagata matutua.

Lauiloa laei a le autalavou i le 2018

Fusuaga - lauulu lauulu. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le ata o le a susulu malamalama, sili atu le lototele. O le mea moni, o le a manaʻomia le faatumauina o foliga i le faiga ina ia atoatoa le ata. Afai o se tama talavou sui e mamao ese mai le taʻaloga o loʻo mauaina se fulufulu i lalo o le fusuʻaga, e aoga le faʻaleleia o le lauulu laʻititi sina. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻalautele le pale o le ulu ma avatu i ai le tele. O le pulou pito i luga o le a faʻaopoopo le ata o se tama talavou ma le aulelei ma mama tamaititi glamour.

Mo i latou e taumafai e tumau mausali io latou laulu, e sili atu le faia o se laei tipi masani, ae uumi le wiski

E i ai se tamaloa Peretania e lagona le mafanafana ma le mautinoa. O lenei 'oti ulu o le a fetaui i soʻo se foliga. A o mo tausaga, e leai ni tapulaa: o le a feagai ma le pisinisi ma le faʻaaloalo talavou.

O se tama o se alofa faaleuo uiga ma atoatoa lauulu o le a faaumiumi otiʻoti e feagai. I le 2018, bob, bob-car ua faʻailoaina o se mea manaia. O le teuteuina o ia laʻau fulufulu e vave ma faigofie. Faaaoga mea teuteu oloa i se itiiti. A leai, o le ulu o le a foliga vaʻaia e leʻi matala, susulu ma gaʻoa susulu. Ma o lenei foliga mautinoa o le a faʻaleagaina ai le sili ona laʻei lauulu.

O a fulufulu e talafeagai mo talavou

O le faʻamoemoe masani a se tamaititi talavou e foliga mai e sili atu le matua ma faʻaaloalo i le mafutaga a tupulaga. Lauulu - o le mea muamua ile suia o foliga o se tama talavou. O le fea filifiliga e filifilia, o le matai poto iai lou iloa. O le faʻamuamua i lauulu e te fiafia iai, e taua le mafaufau i le ituaiga foliga, lauulu laʻasaga.

O fusuʻaga faʻapea ma le semi-boxing o taʻaloga fulufulu ua sili ona filifilia e le fanau talavou. O nei fulufulu e masani, aoga, talafeagai mo soʻo se foliga. Ma o le fausaga lauulu e le taua tele, aua o le lauulu e tipi pupuu.

I le taimi lava e tasi, afai e te le lava i puʻupuʻu taʻaloga lauulu, e mafai ona e faʻalelei teisi lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻalautele le pale o le ulu ma avatu i ai le tele. E mafai ona e fufuluina ma se pulou, o le a avatu ai le ata o se alii talavou chic ma light boyish charm.

O tagata Peretania foliga maoaʻe. E matua talafeagai tele mo talavou. Le faateia? E aoga le faʻaopopoina o ni au fanafana, tafe mai le taliga i le pito i tua o le ulu, ma suʻe lelei lauulu.

Afai e te suia laʻitiiti le Kanata masani, o le a avea ma lauulu e sili ona fiafia i ai tama talavou ma talavou. O se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo tama o se fouvale uiga ma pisinisi faʻalelei i se mafaufau mafaufau. I le autalavou o lauulu, o le mea autu o loʻo taulaʻi atu i luga o ni mea faʻaʻoleʻole. O mea e totoe o le lauulu e faapuupuuina.

O le sitaili o le autalavou o Kanata e mafai ona faigofie ona fetuunai i soʻo se ofu ofu. Afai e le umi faia le pale, o le a faigofie le faʻaaogaina o se lauulu e ave ai le ata o le ofisa ma le pisinisi faʻamalosi ma le taofiofia.

Ae o talavou sili ona lalelei i lenei tausaga o le a o alii talavou na o loʻo faʻatali i apaau ma tupu o latou lauulu, tausi ma le faʻaeteete. I le faiga 2018 - lauulu umi ma se malumalu tatala, o le pito i tua o le ulu.O le a faliu mai e taamilo manatu o le teine ​​laulu. Aua le faitauina pe o le a le tele o fesuiaiga o laei foliga e mafai ona e faia i luga o le ulu-ulu lauulu ulu.

E manaʻomia le filifilia o se fulufulu mata mo se tamaloa ma le faʻaeteete ina ia i le taimi mulimuli o se ata e maua e le gata e laʻei ma foliga matagofie, ae e matagofie foʻi, faʻaopoopo i foliga vaaia. E taua mea uma: o le fausaga ma foliga, paʻu paʻu, laʻau, olaga, tulaga ma amio lelei.

Stylists mautinoa e tusa lava pe o se nofoaga o galuega ma se mea fiafia e aʻafia ai le filifilia o lauulu. Faʻafefea ona maua le tali atoatoa? O le matai poto masani o le a sau e laveaʻi mai. A aunoa ma faigata, e oʻo i le taimi muamua lava gaioiga ma seleulu, o le a mafai ona manino faʻamatalaina le lelei o le filifiliga ua faia.

Aua le faʻasoasoaina faʻataʻitaʻiga ofo. O nisi taimi e sili atu talafeagai le faʻaopopo naʻo faʻamatalaga e toe faʻafouina ai le masani tino ma faia le masani tino laʻei matagofie ma le manaia.

Tamaiti oti ulu ata tala 2018

O le a le mananaia i le vaitau o le 2018?

I lenei tausaga, o le aofaʻi o lauulu e laʻititi tele. O alii laei o alii uma e soofaatasi tuʻufaʻatasia auala eseese. Natura ma teuga e talafeagai. Agree, greasy lauulu ma le fefete ile tua e mafai ona faatupuina ai se aafiaga inosia.

Natura ma teuga e masani ona masani

Mo tagata e iai le laulu ole laei e laʻititi, ua fautuaina ia mea e faapuupuuina lauulu e le manaʻomia ni mea teuteu faʻapitoa e mafai ai ona fauina se sitaili ma foliga fou.

Mo le au faipisinisi, e mafai ona e fautuaina ma le saogalemu ia vasega, o le a fiafia tagata talavou i le lototele faʻataʻitaʻiga ma ata i vaega le tumau, i tua o le ulu.

Curls o le umi umi e matua talafeagai lelei i le faʻatusa o le lototele macho. Na pau a latou minus o le manaʻomia lea o tausiga faʻaeteete, e manaʻomia le taimi taua. O le mea lea, afai e te lagona o le a le mafai ona e faia i aso uma styling, e sili atu le filifilia o se faigofie faigofie.

A fausia se ata, mafaufau i foliga o foliga vaaia

Aua nei galo e uiga i le tausiga o lau lauulu. Afai e leai sau poto masani o le faʻatulagaina o ufiufi, e mafai ona e fesili i le pulu faʻataʻitaʻi e fesoasoani.

E mafai ona faia ni laʻei fulufulu i sitaili faʻaola ma aso nei, foliga sili ona manaia.

Fatu saʻo lelei le ata, maitauina foliga o foliga vaaia.

Vaitau 1018 e tamaoaiga i filifiliga manaia ma bangs. Fusi - e le naʻo se mea masani mo masini o lauulu a tagata, ae sili atu i mea uma - le mafai ona vave suia.

Lenei tausaga o le ai ai se numera tele o styling ma bangs, forelocks.

O le muaulu e mafai ona selu i tua, sii i luga, taoto i le tasi itu ae oʻo lava toso i luga atu o mata. Afai e i ai ni ou mata mimiti, ulavale, faatu se ofu faʻalialia. Lenei tausaga o le ai ai se numera tele o styling ma bangs, forelocks.

Vaitau 1018 e tamaoaiga i filifiliga manaia ma bangs

10 sili ona manaia tagata lauulu oti

E i ai lauulu e iai lona lauiloa e leʻi faʻaitiitia mo se taimi umi; e masani ona latou faia i luga o le faʻavae o faigofie, faigofie-e-tausiga lauulu.

O se mea iloga faʻailoga o le puʻupuʻu lauulu i itu (umi - 2 - 3 cm) ma se pale matagofie. Laititi o le umi o le lauulu e faia i luga o itu. O se galugofie suiga e aunoa ma ni laina maʻai foliga e maua ai foliga masani.

O se tasi lelei o lenei laulu, o le laulu e leiloa le laulu, e le luluina, tumau tumau mama.

E fetaui lelei mo e fiafia i mea masani, e iai foʻi ni eseesega mai le "fusuaga". I le avea ai o se tulafono, o le pito i luga o lenei lauulu e pa'ū teisi i lalo ifo o le pale, o le lauulu lauulu e oʻo atu le fa centimita. O le 'afa pusa o loʻo i ai le faasee maualuga ma faʻatulagaina malumalu. O le a tautua o se faʻavae mo le tele o faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatupuina le faʻalenatura faanatura mai i le lauulu, pe faia se faʻaaliga mataala.

O lenei lauulu lauulu mauaina sili lauiloa i tagata hipsters. Mo lauulu uma lava, oe manaʻomia le filifilia o ni ofu ma seevae.

Nai lo le sitaili gel, e mafai ona e faʻaaogaina le laulu o laʻau. Ina ia faʻaopopoina le tele o laʻau, faʻaaoga pulumu pulumu ma se laulu fulufulu.

E faapuupuuina lauulu i le pito i tua, lea e faasolosolo ona uumi i tua o le ulu.E faʻatagaina oe ona fai i nisi vevesi ma mea e saeia ai. Talafeagai mo tagata fiafia o taʻaloga mataʻutia.

O le hedgehog mafai ona foliga sauā tele. E talafeagai mo lauulu ulavale. O lenei hairstyle ua mafai ona fatuina lagona, o le a faʻaalia ai foʻi le i ai o lau oe lava sitaili.

Faatasi ai ma isi mea, faʻafetai i nisi o foliga, o le laʻau naʻo se faʻaolataga mo tagata e malo le lauulu. Mo tamaloloa o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le lauulu lauulu, o se fulufulu faapena e fesoasoani i le vaʻai faʻateleina le tele o lauulu.

Oti na o Peretania

"Peretania" e fetaui lelei mo tagata fai pisinisi e mulimuli i aga masani. O pulupulu a Peretania i le vaitau 2018 e matua talafeagai. O le filifilia o ia ituaiga lauulu, ua faʻaalia ai e le tamaloa lona talitonuina o ia lava.

O le filifilia o lenei laʻei lauulu, o se tamaloa e faʻaalia le talitonuina ia te ia lava, le tulaga ese o lana lava sitaili. O se ofutino e aunoa ma se fusiua e le tatau ona faʻamau i luga o faʻamau uma - o le tasi poʻo le lua pito i luga e mafai ona tuua.

E saogalemu le valaʻauina le sili ona aoga i totonu o le pipiʻi lauulu 'oti. O lona uiga eseʻeseʻe o le umi o le lauulu i luga o le muaulu ma pulu puʻeata i le isi vaega o le ulu.

Milling ma vili faʻamaeʻa le ata tele

Faʻailogaina e le voluma i luga aʻe o le muaulu ma luga o le pale. O itu e faʻaalu. O le au popoto ua iai tomai faʻataʻamilo e faʻaleleia se suiga mai le uumi o laina i ni vaega pupuʻu e aunoa ma le pa'ū paʻu, e ui o lenei faʻagaioiga e faigata tele ona faʻatinoina, ae maise lava ile ulavale e laʻei. Milling ma vavaeina metotia faauma ai le ata.

Ile taimi muamua, sa tipiina e le laʻua hockey o latou lauulu i lalo ole “Kanata”, na ia malaga atu i atunuu o le CIS ile 70s, ma talu mai le 2010 ua maua i le lalolagi atoa le lauiloa. Ae ui i lea, e toatele tagata malolosi i lenei lalolagi e fiafia "Kanata."

Faaaoga ni metotia eseese, o lea e te filifilia le tasi ma le tasi lauulu e te masani ai.

E tupu lava le mea a le tamaʻitaʻi le "mautu" aafia ai foʻi se fusi faʻamau gutu ("A faʻamau uma ki, ona tatau lea ona faʻamau oʻu tua uma e toatolu!"). Tasi poʻo le lua ki luga e mafai ona tuua. O le saolotoga faatasi ai ma le "Kanata" o le a maua ai le fausiaina foliga o se natura, e matua matagofie mo le vaivai le itupa.

Vaitaimi (undercut)

Na lauiloa Anderkat i le afa muamua o le 19th seneturi. O fulu i luga o le pale e umi atu nai lo itu ma tua o le ulu. O le tuaoi i le va o puʻupuʻu ma umi sone e manino ona faʻaalia. Le fausiaina o ituaiga o antercat, masini e leai ni pamu e faʻaaogaina.

O le tuʻufaʻatasiga o metotia eseʻese o le a faʻatagaina oe e filifili le tasi ma le tasi lauulu e te masani ai. Anterkat le a fausia se ata o se faʻaaloalogia, ogaoga o le tagata, pe faʻapea foi - faʻataʻitaʻiga, teisi faʻataʻamilomilo. E faʻalagolago lava i le sitaili.

Cologne, eau de toilette e tatau ona faʻaaoga lelei. O nisi taimi o manogi leaga o mea manogi, pe a maeʻa ona 'aina, taumafaina i aso uma, nai lo mo se taimi faʻapitoa, e lava.

Polo - filifiliga mo le lauulu mafiafia

Tagata e umia lauulu mafiafia ua fautuaina o se lauulu pulou. O lona eseesega o se pale lapopoa i le tuʻufaʻatasia ma itu na tipiina ma se nape.

E le umi loka i luga o le vaega occipital ma pupuu i luga o le pale o le ulu ma malumalu o uiga ia. Ua faatagaina le tetea. E mafai ona e ofuina se laulu fulufulu mata, ae o le ai ai faʻaaliga o tetee, sosolo. Afioaga faʻatasi ma le le maluelue.

Talu ai o lenei laʻei lauulu e naʻo le avea ma masani, o lona pule e tu i fafo i totonu o le motu o tagata ma le manaia afa-pusa.

Pisinisi pisinisi

O se laei tipi masani, o se tasi o sili faigofie le laʻau fugalaʻau e mafai ona faʻamatalaina gofie i le tagata puluʻulu. E lava le fai atu “vaeluaina i le itu” ma o soo se laulu e malamalama o le a le mea.

Faiga pisinisi manaʻomia se mautinoa mautinoa, mausali gaogao, feololo gaoioiga. Poses e tatau ona masani, aua le malolo. E manaʻomia le faʻamasani oe i le filemu masani faʻalenatura o lima, ina ia mou atu le talavou tiga lagona faʻamalosi pe a e le iloa le mea e tuʻu ai ou lima.

O manoa o lauulu na maualuga i luga aʻe o lona muaulu na lauiloa i le taimi o Elvis Presley. Lauulu "pompadour". O le faʻaonapo nei faʻamatalaga e itiiti lauusiusi ma tele. E taua le filifilia o se fofo aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, fulufulu lauulu.

O le filifilia o tupe mo le faaleleia o se taua taua. Mo se sitaili lauulu, e tatau ona i ai le umi lauulu lauulu, a leai e leai se mea e o mai mai lenei taumafaiga. O lenei ituaiga eseese e mafai ona fautuaina mo tagata e i ai le mafiafia o lauulu ma tagata ma le aulelei lauulu laʻasaga.

A maeʻa sina taimi, o le a e masani ai ma mafai ona taʻoto i 3-5 minute.

Ua fetaui lelei ile taimi nei. Ole tuʻufaʻatasia lea o filifiliga e lua, e iai le talitonuga faapea e afua mai i samurai Iapani. O fulufulu uumi e ave ile fulufulu paʻu e le ole faʻaputuga pito i luga. Ia mautinoa ia maua se ato mai le lauulu pe a pasia se filo i luga atu o le pale i le suiga tulaga o le parietal ma occipital lauulu. I le taimi nei, e sili ona lauiloa o ia i tamaloloa.

Manoa pito i luga - o le fulufulu fulufulu e ala i se vaega faʻamalosi

E le o taimi uma, ma leai, o lenei laʻei lauulu e foliga manaia e pei ona tatou mananao ai. O nonoa pito i luga e le alu i le palamia o alii.

  • O lauulu e tatau ona migimigi. Afai e le mafai ona faia ni isi lauulu, ae oe manaʻo e foliga foliga manaia, o le a suia ai le "lalelei".
  • E faʻaoga e fai ai lau laulu ia vaʻaia lelei. A fatuina se ata, e faʻaogaina e le tagata pulu faʻapipiʻi le tele o fesoasoani.
  • Foliga lelei i foliga lelei - o tauʻau e saʻo, agaʻi agai i luma, o le manava e tosoina i totonu, o le tua ma le ua e saʻo.

Styles togafiti

E toatele tagata mafaufau o se lauulu lauulu o le sili ona taua taimi i le tausiga o lauulu, ae e le o le moni uma, o ata matagofie uma oe vaʻai i luga o faʻasalalauga i faʻasalalauga ua faia e le gata i le lauulu, ae i se tulaga sili atu i le fesoasoani a teuga lelei. O le tulafono autu o styling o foliga vaaia masani, e peiseai e le oi ai i uma.

O le le saʻo o sitaili mafai ona faʻaleagaina le galuega a soʻo se teine ​​fulufulu. A oo mai i le lauulu, aua le faasaoina i le teuteuina o oloa, a leai o lea e te ono le ausia se iʻuga lelei.

Ina ua uma ona fufulu ma faʻamago ma se solo, e toetoe lava o tagata uma seleʻulu ua leiloa a latou foliga, foliga tutusa. Ina ia avatua lauulu i se aofaʻiga faʻatulagaina, e tatau ona e siʻitia le manai ma se laulu fulufulu, faʻaalia le teuteuina

  • O le fulufulu fulufulu o le a faʻaopopo le tele. Amata sitaili ma se laulu vavae. E le lava naʻo le tutuli o lauulu fulufulu i itu eseese, oe manaʻomia le setiina o faʻatonuga, siʻi le lauulu mai aʻa. E fautuaina e faʻaaoga se fulufulu rambut ma se mea faʻapipiʻi.
  • Lua paʻi tulafono. Faʻaaoga oloa teuteu i ou alofilima, olo lelei. Sii lemu le gel i le tasi itu o le ulu, sosoo ai ma le isi. Fufulu ou alofilima, aua le pisa ia toega o le gel i le lauulu.
  • Mamanuina. Fausia se lauulu lauulu ma mago ma mama lima, seti le itu mo le lauulu, mimilo pito pito teisi, o le a mafua ai le taunuuga o le faatamala. Naʻo aʻoaʻoga faifai pea, o le faʻaaogaina o mea eseese e teu ai mea faigaluega e fesoasoani ia te oe e maua ai le sili le faʻaiuga.
  • Gel e le o se lelei sitaili manatu. Aua le taumafai e faʻalelei le teuteuina i le gel. O le a nonoa faʻatasi faʻatasi mai ia te ia, o le a avea ma foliga le faʻaaloalo, i lalo o le mamafa o lenei oloa le lauulu malolo i lalo. Faʻaaoga feololo le aofaʻi o le teuteuga varnish poo le spray.
  • Manatua e fufuluina lau lauulu a o lei moe. E talafeagai lea mea ina ia le oloa na e faʻapipiʻi i le ulu e le muamua paʻu i luga o le aluga, ona sosoo ai lea ma luga o le paʻu o le mata. A leai, o le paʻu paʻu ua ufitia i le fuafua.

GALERI: Lauulu laei o alii i le 2018

E le itiiti le taua mo se tamaloa e foliga lelei, mafai ma lelei nai lo mo se fafine. O le mea lea, o sui o le itupa malosi, latou te vaʻavaʻaia o latou foliga, masani asiasi i se fale lalelei. Afai e te le malie i le tulaga o le tusitusiga, ona e tuu lea o au faʻatonuga ma finau i latou i faʻamatalaga. O lou manatu e taua tele mo le au faitau.Faʻafetai!

Eseese o lauʻuga pipi

O le muamua, ma i le taimi lava e tasi e sili ona lauiloa, filifiliga o pupuʻu 'oti. Lenei e mafua ona o latou faigofie ma faigofie o le tausiga i tulaga lelei. Ma i totonu o le teuteu o fulufulu ulu ulu atu i aga o le 2018, o mea nei e mafai ona maitauina.

Fusuaga ma le semi-fusuʻaga

O lenei ituaiga lauulu lauulu e sili ona taatele i le malosi o feusuaʻiga mo sili atu nai lo le tausaga. O foliga uiga ia te ia o le tafi o malumalu ma se ie faʻatasi i le tuʻufaʻatasia ma le laulu puʻupuʻu i le vaega autu o le ulu. I le tulaga o se afa-pusa, o le fausiaina o uumi umi o le a iloga, lea e fatuina laina suiga lemu mo le umi ma foliga sili atu sili.

Pe a filifilia i le va o le lua ituaiga o le lauulu e tasi, e aoga le mafaufauina o foliga fausaga o le ulu, e pei o lona foliga.

Faatasi ai ma sikuea foliga, o se semi-pusa e sili atu talafeagai, i le tulaga o se oval, e mafai ona e filifilia uma lauulu e te pule i ai. Ma matou te matauina mo tagata o latou ulu foliga lapotopoto, tafatolu pe na o le le tutusa, o le filifiliga sili ona lelei o le lafoaia atoatoa lenei ituaiga o lauulu. Tautala e uiga i le ata ma lavalava, o fusuʻaga ma le semi-fusuʻaga e lautele i lea tulaga ma o le a fetaui ma soʻo se filifiliga.

O le isi lauiloa lauiloa o lauulu, e leʻi leva ona alu ese i le masani o le faiga masani o Kanata. O lona foliga mai o le aveeseina o lauulu i le itu faaletino i se masini ma se pale umi teisi. E taua le taʻu atu, mo le faʻatinoina o ia ituaiga lauulu, e tatau ai i le laulu le umi o le 3 centimita.

O Kanata e talafeagai mo i latou ua leva ona fiu i tisaini laei 'oti pupuu ma fia taumafai se mea fou. E masani lava, o lenei filifiliga e foliga aulelei lava, aulelei, e tosina i tamaloloa.

Ole mea autu lava o Kanata e faʻafaigofie suiga. E le tatau ona i ai se mea faʻapipiʻi ma e tatau ona pepelo faʻalemu ma tusa lava pe mafai. O le selu i luga o le enaena lauulu o le a foliga sili ona manaia, ae i le taimi lava e tasi e foliga sili atu le manaia ma pouliuli.

Ma o le mea mulimuli i le vaega "laei mananaia laei o le 2018 mo lauulu pupuu" o le lauiloa lauulu lauulu. O lona aoga o le faigofie, ma sili ona taua - e fetaui ma tagata uma, tusa lava pe o le a le ituaiga mata, lauulu ma le paʻu lanu, faapea foi ma tausaga. E taua foi le taʻu mai o lenei laʻei lauulu e aofia ai le tele o ituaiga, ma o le mea lea o tagata uma o le a mafai ona filifili tonu le mea na te manaʻo ai.

O ulu teuteu e laʻuina mo lauulu laulu

E le masalomia, o le umi lauulu e maua ai se tele avanoa mo le mafaufauina pe a filifilia se laulu. Mo le tele o itu, averesi lauulu ma laei mo i latou e sili laulelei i ituaiga uma o lenei tausaga.

Talanoa e uiga i ai e masani ona fetaui i ituaiga laei, e aoga le matauina o isi tagata atamamai oe e le fefefe o se susulu foliga ma le gauai. Ae e tatau ona lapataia o le tele o latou manaomia sitaili i aso uma, o lea e te manaʻomia e sauniuni mo lenei mea muamua. Mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa.

Oti 'oti lauulu

O se tasi o mea sili ona lauiloa mo lauulu lauulu o le masani lava ona laʻei fugalaʻau, lea e aofia ai teuteu lelei lauulu i le tuʻufaʻatasia ma se laʻititi fulufulu (pe a manaʻo) foliga foliga fiafia. Whiskers teuteu ma le lautele o le vae toe aulelei foi ma ia. I se faʻaopopoga, i se laʻei lauulu, e mafai ona fausiaina se tele o sitaili suiga. Lenei ua mafai ona selu ma toe tuu le lauulu i tua, faʻamamafaina le maualuga o le muaulu. E mafai ona e fausiaina se ituaiga o fatufatu gaosia e ala i le selu o lou lauulu i luga, lea e te pei o se lipstick hairstyle.

O lenei sitaili e fetaui lelei ma soʻo se foliga, e fetaui lelei ma ofu eseʻese, ma e fesoasoani foi i le nana o nisi o mea sese i foliga o foliga, faʻasaga i ona itu taua.

Tautala e uiga i le vavaeeseina lauulu, oe mafai ona vaʻaia e uiga i 3 tausaga o ia sa avea ma taʻimua i le sili ona lolomiina lolomiina i le lalolagi, ma e le masalomia o le a le lafoaia lona tulaga i 2018.

I totonu o foliga o se lauulu laʻititi, o wiski puupuu, i nisi eseʻesega e matua tipi atoa, lea e tuʻufaʻatasia lelei ma fulufulu ulu i le pale ma le pale. I se faʻaopopoga, o se suiga tele i le va o vaʻaiga eseese o lauulu e avea ma mea iloga foliga.

I se faʻaopopoga, o le pito i lalo o loʻo faʻailoaina e le saolotoga atoatoa o le filifilia o sitaili sitaili O le a foliga vaʻaia lelei ma selu le laulu, ma faʻataʻoto i le tasi itu, ma e oʻo foʻi i le foliga o se mohawk.

O le mafuaʻaga lena o se lauulu 'ulu e talafeagai mo uma se pisinisi malamalama poʻo le tagata atamamai, ma mo talavou i nei ona po oe mananaʻo e tu matilatila mai le isi.

Ma se isi fesuiaiga o lauulu i le uumi o lauulu - pompadour. O le tasi igoa ua faʻalogoina e le masani ai, ma o le fulufulu lava ia e matua matagofie ma aulelei. O le uluaʻi suiga na pei o 'ula tele, faʻataʻatia e le galu matagofie. I faiga, o lenei foliga na sau mai ia Elvis Presley.

Ae tatau ona faʻapea mai i mea moni i nei ona po ua amata ona iai le suiga o le manatu o le pompadour. Na tumau lava le lauulu e tasi, ae ua suia foi sitaili. O iinei o curls i luga o le tumutumu o le ulu ma ua e tatau ona umi atu nai lo luga o malumalu. E le tatau ona e tipiina itu, e mafai ona e tipiina i latou teisi ma selu lelei. O le vaega autu o lauulu e ofuina pe i se tulaga masani, tousled, pe selu faʻataʻamilomilo, e mafua ai le lelei tele.

Pompadour e fetaui lelei i soʻo se foliga foliga ma faʻaopoopo le faiga fatuga. Ae i se faʻaopopoga, e foliga vaʻaia ma e le solia foʻi le pisinisi laei laʻititi, lea e faʻatagaina ai oe e tuʻufaʻatasia ma le faiga aloaʻia.

Fugalaʻau lauulu o le vaitau 2018 mo alii uumi lauulu

Ma le mea mulimuli, o le a tatou iloiloina lauulu mo laulu umi, lea ua leva ona avea ma masani ma lauiloa mo alii. Ma o iinei, o filifiliga eseese e mafai ona vaevaeina nai lo le sitaili e igoa taʻitoʻatasi, o le mea lea o le a tatou iloiloina nisi o mea sili ona lauiloa.

Le faiga autu e le toe alu i fafo o le masani ma o le a taofiofi le tulaga i le 2018. O se tasi o filifiliga e aofia ai le tutusa le umi o lauulu i luga o le lauulu atoa o le ulu, ma sitaili o loʻo faia e le faitauina saʻo o manoa vaivai.

O le filifiliga lona lua o le selu o le laulu i tua, lea e faʻaosofia ai se vaega faʻapitoa o le vave ma le faʻatamala le faʻataʻitaʻia, ae foliga manaia ma le aulelei. Fautuaina lenei ituaiga ia i latou e le fiafia i brute malosi.

O se laʻei masani lauulu e talafeagai mo toetoe o tagata uma, o se tama talavou ma malosi, ma tagata matutua. O le mea taua mo lana filifiliga o le naunau e tausia lona lauulu, talu ai o le mea moni latou te manaʻomia le mafaufau lelei ma le tele o taimi.

O le sitaili lona lua, lea e sili atu ona lauiloa i tupulaga talavou, e aofia ai le fausiaina o se faʻatulagaina ma faanatura sitaili. O lenei filifiliga fesoasoani e faʻamamafaina le lamolemole o le laulu, faʻapea foi ma a latou laʻititi faʻaletonu.

O le tele o lauulu o lenei laei e ofuina e tagata mautinoa ma lototele. E taua le faʻailoa mai e ui lava e sili atu latou aulelei i tupulaga talavou, ae o le a latou foʻi mo foliga ma aliʻi o se matua matutua. Ma le isi, o le militeri sitaili e alu lelei ma soʻo se lavalava, mai le militeri toniga e oʻo i se pisinisi suti.

O lenei sitaili e fou tele i faiga fou faaonaponei, ae i le taimi lava e tasi e le lauiloa nai lo isi. I se tulaga sili, hairstyles o lenei sitaili faʻaalia le agaigofie o aso nei subcultures, aemaise Rock ma Punk agavaʻa.

O le mea autu o ni laina uumi. O fusiʻau latou lava o loʻo faʻaalia mai i ni eseʻesega, ae o latou tino atoa e tele lava faʻatapulaʻaina i le pikiina i fafo o le lauulu poʻo le maualalo ifo o le itu o le fouvale ituaiga.

O le tamaʻi vaega o lenei sitaili, ua taua o le grunge chic. Mafaufau i ai, e aoga le matauina o se tasi foliga - o se sili lototele faʻaupuga o le tupuaga ma sitaili, faia i lou lava lima. I se faʻaopopoga, o le grunge chic e mafai ona tuʻufaʻatasia se tuʻufaʻatasiga o lauulu uumi ma ni uila pe na o le umi foʻi.Lenei e taua le taʻua e faʻapea e mafai ai ona faia ni laei o lenei sitaili, oe manaʻomia le iai o tomai i le sitaili ma faʻaaoga le faʻamau auala (varnish, foams, etc.).

Ina ia fatuina ia ituaiga laʻei, o laʻau ua fetaui lelei, ae e mafai foi ona e faʻataʻitaʻi ma laina sao, o le a foliga vaʻaia lava le manaia.

Ma le mea mulimuli

I le iloiloina o filifiliga lauiloa uma mo le fausiaina o laʻei lauulu e tutusa ma faiga masani o le 2018, o le a mafai ona e maitauina e leai se suiga ia i latou i le gasologa o tausaga. Le sili ona amio lelei o laei tutusa lava. Ae e taua le fai mai o nisi taimi sili ona laei foliga foliga mai e avea ma lauiloa vave, ae ina ua mavae ni nai masina latou lauiloa lauiloa. O le mea lea, o le sili ona lauiloa ma lauiloa o lauulu lauulu.

Lauulu oti tagata "Kanata"

I avanoa tatala i totonu o le atunuʻu, o lenei lauulu 'ulu na taʻua "Kanata" e faʻaaloalogia ai le au lakapi Kanata na o mai e tauva i le USSR. Ma o le aso ua taofiofia lona lauiloa i le mea e fiafia i taʻaloga taʻaloga. O le vaega atoa ma malumalu ua faʻapipiʻi lava puʻupuʻu, ma o pulu ma le pito i luma o loʻo uumi. E taua tele le suiga i le va o pupuu ma uumi lauulu.

Ava ulu o tagata 2018 ma 'ie

O laʻei o lauulu i le uumi o loʻo taofia lo latou tulaga taʻutaʻua i le 2018. E toʻatele e tosina i le tele o avanoa mo le faʻataʻotoina o ni pulu - e mafai ona ofuina i le tasi itu, selu i tua, pe faʻataʻatia foi e Iroquois, o se tu ma aga o le isi vaitau. Ioe, o sea laulu e manaʻomia le faaeteete faʻaeteete, ae o le iʻuga o le a sili - se foliga foliga matagofie.

Aulelei le lauulu kolosi 2018

Tele mo le umi uumi lauulu. Whisky ma nape e faapuupuuina, ae le tipiina i leai, ma o le pito i luga e umi, vavae tutusa. I le taimi lava lea e tasi, o le vaitau fou na aumai ai se naunautaiga - ua taumafai le matai e tafi le itu ua vaeluaina ma le fesoasoani a se masini, e faia ai i le tulaga o se ala vaʻaia manino 2-3 mm mafiafia.

Ava fulufulu o tane "hedgehog" 2018

A faigofie ma i le taimi lava e tasi sili lauiloa lauiloa lauulu. Toʻatele e tosina i le faigofie o le tausiga, faʻatasi ai ma se foliga matagofie. E leʻo se mea e teʻi ai, e pei e toʻuluina e tamaʻitaʻi ia le tele o laʻau fulufulu ma faʻaoga lautele e tamaʻitaʻi tufuga.

Ava o le tagata i lalo "Undercut" 2018

O se laʻei fulufulu mo lauulu vaivai, usitaʻi, o lona igoa o lona uiga o le "vavaeina" i faʻaliliuga, ma e fesoʻotaʻi ma le mea moni o tuaoi o le lauulu e tatau ona manino, e pei o le tipiina. O faʻailoga autu o se lauulu e seleʻe le vali ma se nape ma le pale ma 'auʻau o le umi. E fautuaina e fai le umi o le lauulu e pei lona lapoʻa e mafai, ma faʻaʻofu selu i tua pe i le tasi itu.