Galue ma lauulu

Toe faaleleia lauulu o le Keratin

I le taimi lea, i le faʻasaʻo o mea leaga, e faʻaaoga e teineiti mea teuteu ma faʻatautaia ni taualumaga - i se fale lalelei poʻo le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, keratin straightening e faia i totonu o se fulufulu laʻau, ma le fale - i le fale.

E mafai ona e faʻasaʻo lauulu i le keratin, ae leʻo le faʻapaleni o uʻamea

Faasaʻoina sui: o a latou?

Ua gaosi faʻaneʻi nei oloa gaosi mo le teuteuina o lauulu.

I le taimi nei, e faʻaaogaina e teineiti auala o le faʻasaʻo o lauulu ulu:

E tofu lava le vailaʻau o loʻo i luga ma ni ona aoga aoga ma ni faʻaletonu, pe talafeagai pe leai se fafine.

Vailaau faʻasaʻo: tuʻufaʻatasiga ma le faʻaaogaina o tupe

Faatasi ai ma vailaau faʻasaʻosaʻoina, o se fafine faʻaaoga vailaʻau i lona lauulu e faʻasaʻo ai laulu malulu ma curls.

A o faʻatautaia se faʻagasologa, teine ​​faʻaaoga mea nei:

I le taimi o lenei faʻagasologa, fafine faʻaogaina kaisika soda naʻo le tele curls. I le mea uma, o se soda e faʻamutaina ai le keratin atigi o le lauulu ma o se taunuuga e le gata faʻaleleia, ae e faʻaleagaina foi le lauulu.

Guanidine e mago ma faʻaletonu foliga vaaia o se tamaʻitaʻi hairstyle. Ammonium thiogicolate e faʻaleagaina le lauulu, faʻaleagaina le fausaga o lauulu - o le mea na tupu, ua amata ona leiloa le lauulu le teine.

O teine ​​faʻasaʻo e naʻo le teineulu laʻititi, ae leʻo le fale.

O le aoga o se taualumaga pei ona taua i lalo:

O mea le lelei a o lenei faʻatulagaina e pei ona taua i lalo:

Salon (keratin) faʻasaʻo: faʻailoga o sili ona kopi

Faatasi ai ma le keratin straightening, o le teine ​​na te faʻamaloloina lauulu ma faʻamalieina i latou i mea aoga. O le mea ua tupu, ua faʻaoga le faʻapipiʻi o le keratin i le mea moni, ua le toe fuluʻe le laulu o fafine, lauulu e le pipiʻi i itu eseese, ma faigofie foʻi ona talia le matagi, kiona ma isi tulaga leaga o le tau.

I aso nei, o teineiti e faʻaogaina auala mo le keratin hair straightening:

Uma auala mo keratin lauulu toefuatai maua eseese tuufaatasiga ma metotia o le faʻaaogaina.

O lea la, o teine ​​Pasila Blowout ua tuu le sili keratin mo lauulu lurus luga o se laulu i laei ma loka susu, ae o isi mea tutusa i luga o se matutu lauulu.

O le fofo sili mo keratin hair straightening Brazilian Blowout o loʻo i ai mea totino masani. O le mea ua tupu, ua le toe faʻalilolilo le laulu o fafine, ua le 'iva, ua avea ma pupula ma maloloina-foliga.

Lea keratin e tatau ona faʻaogaina e faʻasaʻo ai lauulu e tatau ona faʻaogaina, e mafai e se teine ​​ona iloa mai se fomaʻi faʻapitoa cosmetologist.

Keratin hair straightening ei ai itu lelei nei:

Ae peitai, o lea taualumaga ei ai itu leaga nei:

Masini masini mo lauulu lurus

Faatasi ai ma masini faʻasaʻo o lauulu, fafine faʻaogaina ia mea teuteu eletise eletise:

A faasaʻoina lauulu ma se fulufulu fulufulu, o le teine ​​mago lona ulu ma se mea tutusa tutusa i le itu o le lauulu tuputupu ae. I se tulaga faʻapena, e faʻaaoga e se fafine le selu palasitika.

A tuʻuina i le uʻamea, o le teine ​​e faʻaaoga se vevela-puipui sapalai i lona lauulu ina ia aua neʻi mu lona lauulu - ma faʻamafanafana faʻamoe lona lauulu.

Masini fulufulu lauulu ei ai itu lelei nei:

O mea teuteu teuteu ei ai mea nei maulalo:

O le a le sili ona lelei keratin oloa: shampoos, balms ma isi filifiliga

I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina e fafine tapenaga eseese mo le faʻasaʻo o lauulu.

I aso nei, pe a faʻapipiʻi meafaigaluega gaosi oloa, o le teine ​​e faʻasaʻo lona lauulu i le tele o faʻamalama ma balms.

E masani lava pe a faʻasaʻo lauulu, fafine faʻaaoga nei vailaʻau:

O le kulimi lamolemole lauulu lauulu ma toe faʻafoʻi le fausaga lauulu.

I le taimi lea, o teineiti e sasaa lauulu ma ia kulimi:

O se faʻaiuga, o fale gaosi oloa ei ai faʻamanuiaga nei:

Ae ui i lea, o loʻo iai iʻuga nei:

Fale gaosi i le gelatin ma isi mea

I le taimi lea, a faʻasaʻo lauulu i le fale, e faia e le fafine fofo o fale mai mea aoga e aoga mo lauulu - suauu, herbal tinctures ma meaai.

I le tele o taimi, i le fale faasaʻoina lauulu, teine ​​faʻaaoga nei vaega:

Togafitiga i le fale e faia i mea masani. O ia mea teuteu teuteu faʻaleleia le lauulu fafine mo se taimi umi, faʻafaileleina ma faʻamalolo le lauulu, ma toe faʻafoʻiina foʻi le faaleagaina o lauulu fausaga.

Suauu ufimata

A faʻasaʻoina lauulu ile fale, e tuu e le teine ​​le uumi suauu i luga o lona ulu.

Suauu o le sili sili ona lelei e faia ai lou lauulu soifua maloloina

A sauniaina, e faia e le teine ​​se paluga o suauʻu nei:

Na faʻamafanafana e le teineititi le mea na fai i le vai taele, faʻaaoga i le uumi o lauulu, ae le o le aʻa o le lauulu, ma uuina i luga o lona ulu i lalo o le pulou polyethylene mo 60 minute.

O le ufitia faʻasaʻo le lauulu mo le umi taimi pe afai e faʻapipiʻi i le ulu 2 taimi i le vaiaso a itiiti. O le mea ua tupu, a maeʻa 2-3 faʻagaioiga, o le a avea loa lauulu o fafine ma lamolemole, susulu ma maloloina.

O le mea lea ua tupu, a uma ona faitau i luga faʻamatalaga i luga, o se teineitiiti mafai ona faia lona laulu migimigi atoatoa lamolemole ma susulu, faʻalagolago i luga o le faʻasaʻo auala na faʻaaogaina.

A fai e te le manaʻo e TASI LE LAVA, aua neʻi e nunumi le keratin MULIMULI ile keratin FAʻAFIAGAI. O le a le eseesega i le va oi latou, faʻafefea ma pe aisea lauulu Spoils pe a uma keratin - O le a ou taʻu atu ia te oe i auiliiliga ma faʻaali manino lelei

Le aso lelei mo tagata uma! O le aso o le a ou talanoa e uiga i se taualumaga e pei o le "keratin toe faaleleia", o le a lona tutusa i le keratin straightening, ma o a ni tulaga lamatia o tauaveina mo lou lauulu.

Muamua lava, e i ai se le mautonu mataʻutia e uiga i lenei faiga. I lalo o le faiga o le "toe faaleleia o keratin" i salons lea na o le aua le taumafai e faatosina tagata faatau.

O tagata gaosi oloa tau tausiga ile fale e le tuʻu i tua o salons, valaʻauina "keratin" ma "keratin-faʻavae" e oo lava i ia oloa o loʻo manaʻomia keratin e itiiti ifo nai lo le efuefu o le mogamoga na lele ese atu ona vae na lulu ese ona vae.

O lea, o le a le keratin ma aisea e matua faʻapea ai tagata uma?

Keratin - o se ituaiga o polotini (protein), o le autu o lauulu.

E mafua mai i le keratin le vaega i totonu o lauulu e aofia ai, o ia lea e fausia keratin filifili, o ligaments lea e aofia ai le mea ua tatou masani ai faaigoa lauulu.

- Hydrogen noataga. Ole mea lea ole tusa ole vaetolu ole "matau" ile totonu o lauulu. O i latou e le mautu ma e oʻo lava foi i lalo o le taʻitaʻiga o le vai, lea, e ui i lea, e le faʻamataʻu - pe a uma le faʻamago, latou te toe faʻaleleia. O le mafuaaga lena afai e te matala susu susu i curlers, curls foliga mai i le matutu foliga i luga o le lulu lauulu, ma pe a latou susu toe, latou o le a toe mou atu.

- Ionic (masima) fusi. Faʻapea foi le mausali. E masani ona malepeina le ituaiga o faʻafesoʻotaʻi pe a suia le pH masani o lauulu i le sili atu o le suʻifefiloi poʻo le oona foi (ma e tupu lenei mea i soʻo se lauulu lanu, faʻaaoga o fasimoli e fufuluina ai lau lauulu, ma isi).

- Disulfide (sulfur) alalaupapa - le sili ona tumau, pei o se "faʻapipiʻi" e le o saeia e vai poʻo le fufuluina o le ulu. E mafai ona motusia sootaga i le 2 auala:

- faʻaaogaina o vailaʻau oʻona - fulufuluina ole laulu ma vali faifai pea (OUTE O LE FAʻATUMATUA SAUNI, amonia vali pe leai, pe a fai o loʻo folafola atu e le tagata gaosi ia oe mausali vali lou lauulu, o vaega o fusiua o mautinoa lava le iuga), poʻo le perm (straightening),

- afaina i le vevela maualuga (luga 130-150 tikeri Celsius).

Sei o tatou vaʻai poʻo le a le mea e tupu i taimi faʻagasolo e pei o le "toe faaleleia Keratin"- ia - lauulu faasaʻo (ile faʻataʻitaʻiga ole COCOCHOCO Keratin togafitiga). Folafolaga a le gaosiaina ma le polokalame talosaga:

COCOCHOCO Keratin Togafitiga - O se faiga faʻapitoa e toe faʻafoʻiina ai lauulu, e leiloa ona o le valiina, o isi vailaʻau ma vevela mata.
Ole faʻatinoina ole auala e togafitia ai le Keratin ose gaioiga gaʻo e faia e tagata tomai faʻapitoa. I le taimi o le faʻagasologa, o le oloa e faʻaaogaina i lauulu saunia, mitiia i totonu, mago ma faʻaloaloa.

I le taimi o le faʻagasologa, se tasi-vaega vaega e faʻaaogaina - Ufimata mo le toe faʻaleleia ma lauulu lalagaina "Galulue faʻavasega". A maeʻa ona faʻapipiʻiina le mata, o le lauulu e mago ma toso i fafo i le uʻamea, ma pasi atu taʻitasi e 5-7 taimi. Vevela 230⁰С.

Lenei o loʻo ia te oe uma "vavega" o faʻasaʻo - ioe, o le disulfide fusi o lauulu e le "fasiotia" i se vailaʻau. Ua fasiotia i le vevela tele!

Ui i lea, o le mea lava e tasi e tupu pe a faʻaaogaina le malosi o lanu pe a faʻamalamalamaina le laulu (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa le blondoran powders), o le mafuaʻaga lea o le solo taele nai lo le lauulu o se uiga masani lea i blondes.

O le mea moni, e leʻo uma lauulu e iʻu i le maeʻa pe a mavae na mea tutupu. O nisi ituaiga o lauulu (mafiafia, malo ma le umi) mafai ona ola pea i tauemuga e le gata faʻatasi, ae tele o taimi. Ae manifinifi ma vaivai (pe ua uma ona valiina), o se tulafono masani, mauaina leaga leaga ina ua uma le taimi muamua.

Ma e le afaina le faʻasaʻo e aofia ai keratin. Keratin (tusa lava pe o i le mea tonu na aʻafia ma i ai o le saʻo moliga moli) e le toe aumaia fulufulu lauulu. E mafai ona e “faʻalelei” lou lauulu i porotini e pei ona e te manaʻo - afai e le mafai ona nofo ai i totonu o le lauulu, e leai se aoga i lenei.

Faʻaiuga autu: E le mauaina le KERATIN RECOVERY leai se mea e fai ma KERATIN FUAFUAINA, ona e ese a latou galuega.

A maeʻa le "toe fuataina" faʻagaioiga ia oe ua folafolaina atu o le fulufulu o le a suia lona fausaga (o le a taofi le lalagaina, o galu o le a faʻamalieina, ma isi.) - e le o se toe faʻafoʻi mea tutupu, ae o se mea e tupu e faʻasaʻo ai i latou!

O le a le toe faʻamalositino?

O le faʻaaogaina lea o lauulu mea e aofia ai keratin.

Ae le o keratin uma e lelei mo lou lauulu. Ma e leai se laulu e aoga.

Muamua, ina ia mafai ai ona i ai le manaʻomia o le aafiaga, keratin (porotini) i le faʻavae e tatau ona lava se aofaiga. Ma afai e te vaʻai i le ufimata (mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa Lʻoreal Absolute Repair) o le porotini o loʻo manaʻo i ai i le pito lava o le lisi ua i ai mea o loʻo iai faʻasao ma manogi manogi, o le a le aumaia se aoga i lou lauulu.

Lua, ia tui i tala atu o le tipi i totonu o le vaega i totonu o lauulu, keratin tatau ona i ai manaomia moli fua.

Keratin e masani ona le ulu atu i totonu o le lauulu, na ona pipii i luga, amio pei o silicones po o se ata o ie puipui. O le faʻataʻitaʻiga sili ona mataʻina o le ampoules Faʻaolaoso:

Ina ia mafai e le keratin (porotini) ona ulu atu i totonu o le lauulu, e tatau ona vavaeina ona vaega (hydrolyzed). Na o faʻamalosi (pe olopalaina i se sili atu ona lelei o le tulaga - amino acids) mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o lauulu fausaga ma tuʻuina atu latou "lotoifale" faʻaleleia, faʻatumu i nofoaga na faʻaleagaina.

Le tuʻufaʻatasiga o le sao saʻo ma le saʻo aofaʻiga o porotini e masani ona maua i naʻo polokalame toe faʻafoʻi poʻo maso mata, mo se faʻataʻitaʻiga, i Lthanza keratin prosthetics.

Faamatalaga o taualumaga

Afai e te le alu i auiliiliga, ona keratin straightening ma regeneration e lua eseese faʻagasologa. I le mataupu lona lua, o loka ua tumu i suavai porotini, ua leiloa ona o le le lelei aafiaga o faʻaletonu, mea e maua ai poʻo ai foi tau. Pe a faʻafaigofie, o se vailaʻau tapenaga e faʻaleagaina keratin fusi ua faʻaaogaina.

Toe Maua

Ile taimi ole toe faʻafouga ole faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaoga ai ni vailaʻau faʻapitoa o le keratin. E faʻaopopo i le faʻatamaoʻaina o le tausiga ma le fufuluina o fale teuteu (shampoos, balms and lotion). Ole vailaau e ufitia fulufulu taʻitasi, ona ulufale lea i lona fausaga. Le isi, toe amataina le faʻafitauli, ma afaina ai ituaiga eseese o faʻaleagaina.

Taua! E faʻatusatusa i le faʻasaʻo, o le faʻaitiitia o keratin e faʻaaoga ai vailaʻau masani, ae le o vailaʻau.

E faʻaaoga foi e le 'au faʻataʻotoʻo faʻamatalaga faʻataʻitaʻi. E ala i le faʻailoaina o manoa i le vevela maualuga, keratin e faʻamau e faʻaititia ai ona faʻaitiiti atili tuʻuga. I le faʻaaogaina o lenei metotia, o le PH tulaga e faʻamautu, ma o le iʻuga e teuina mo se taimi umi.

Keratin faʻaalia o 30 minute. Ona faʻamafanafanaina ai o ia manoa ma i le faʻaiuga o le faʻagaioiga o foliga o ni laulu e ola maloloina, lea e atili mamafa ma luluina. Mo lenei mafuaaga e sili atu le faʻaaogaina le toe faaleleia ma le protein sera pe a uma le pipiʻi ma le faʻamamaina.

Faasaʻoina

O le aafiaga o le i fafo pe a uma uma taualumaga e tutusa, e ui i lea, o le aafiaga o keratin straightening e matua ese ese. O le vailaʻau malosi iinei o le thioglycolic acid. E faʻaaogaina foʻi mo le tuʻufaʻatasia, ae o loʻo i ai le tuʻutuʻu e maualuga.

Chemical relaxant (thioglycolate) faʻaumatia le porotini vaega o lauulu, lea o le mea autu o le keratin. O le faʻaiuga o le gaioiga o le faʻamaloloina lea o sulugatiti ma le faʻateleina o le agamalu. E ausia i le solia o polotini fusi i le fausaga o lauulu. Ona o le malosi osofia o le acid, o le keratin straightening taualumaga ua matua faʻatapulaʻa i le taimi.

Ina ua mavae se vaitaimi umi, faʻaaogaina se sui faʻatonu e pei o le palama. Ma lana fesoasoani, o le lauulu ua togafitia lelei, ona faʻamamaina lea mo le itiiti ifo 5 minute.

Afai o le fualaau faasaina ma thioglycolate oso i luga o le ulu, e mafai ona mafua ai ogaoga ita, aemaise i manuʻa e pei o le maosila, manua poʻo le gutu. Ua mafai ona faʻafiafia nei nofoaga.

Afai o le faʻamalamalamaga poʻo le faʻailoga na faia muamua, e aoga le lafoai o keratin straightening, talu mai le taimi o staining, porotini fusi ua uma ona motusia. Ole toe faʻailoaina atu ole masima e mafai ona faʻateleina ai le faiga faʻaleagaina.

Eseesega i taualumaga: pe faʻafefea ona filifili le filifiliga saʻo

Malamalama i le faʻasologa e sili ona fai e faigofie tele. E naʻo le faʻamaninoina o le eseʻesega i le va o le lua. Keratin straightening o le faʻagasologa o le faʻaaogaina i le lauulu se vailaʻau vailaʻau o loʻo aofia ai thioglycol. O le toe faʻaleleia o manoa ma le whey ma le porotini vai o loʻo faʻailoaina e le faʻaaogaina o mea masani.

Keratin mo lauulu fou?

O le maualalo o le formalin mataupu mafua ai popolega o le faʻasaʻo aafiaga o le a matua itiiti lava. Ae o mea sese nei: o le lamolemole o le laulu e mafua ona le afaina. Ma fou tekonolosi (ua uma ona faʻapipiʻiina) fai nei oloa ma se aoga toe faʻaleleia.
Ae nofo ma le malamalama i le mea tonu. E tolu o latou:

Nanotechnology

I tua atu o lenei faaupuga ole Keramimic ™ micromolecular formula, faia i le Nanokeratin System Laboratory. Se ituaiga faʻavae, vaeluaina keratin moli i fasimea laiti e fia miliona o latou mafai ona ofi i luga o le mata o le nila, faʻatagaina nei fasimea faʻatumu i vaega ua afaina o le lauulu. O se taunuuga, e toe maua mai le gaioiga. (E pei ona e iloa, o le keratin molecule lava ia e matua tele na ofi i totonu o le lauulu fausaga).

Biomimetics

O le Nanokeratin System oloa e aofia ai vaega o le biomimetic e faʻataʻitaʻi i le masani gaioiga e tupu i le lauulu.I se tulaga faigofie, o nei mea e fai ma le maualuga o le porotini i le lauulu laʻitiiti, faʻapena ona faʻamaninoina ai le latou masani fatuga. O le iʻuga, o lauulu e maua le faʻamoemoeina o puipuiga mai faʻafitauli leaga o le OS ma e faʻamalosia.

Natura

Po o le a lau tala e fai, o mea sili aoga ma aoga na faia e le natura. Mo lenei mafuaʻaga, Nanokeratin System oloa aofia na o mea masani, siosiomaga faʻamaonia vaega. I totonu o latou o le modernam Keramimic ™ keratin moli, kolagen, siliki, biotin, soya susu, apu fua, shea pata, olive, kamela ma chamomile, o se vaega o amino acids ma vitamini.

Nanokeratin System Polokalama Fuafua

O oloa gaosia e lenei ituaiga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

- tupe mo le keratin recovery prosedur

- Meafaigofie na fautuaina e le gaosi oloa e faʻaaoga i le taimi o lenei faʻagasologa

- oloa mo le mulimulitaia o lauulu ile fale

O lenei la o le a tatou vaʻai puʻupuʻu i vasega taʻitasi.

Muamua, o se mea muamua mo le pulupulu e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. O le gaioiga o lenei oloa o le saunia lea o lauulu mo le isi faʻafoega.

O lona lua, o le auupega o oloa mo le faʻaogaina o salon e aofia ai foʻi ma le 3 ituaiga o smoothing creams - mo lauulu, vali ma paʻepaʻe leaga.
O le trio i luga (nanotechnology, biomimetics ma faʻalenatura) e tau atu i le mea moni o le laulu i le taimi o faʻagasologa e le gata faʻamalosia, ae ia maua foʻi faʻafitauli loloto ma toe faʻafouina i lo latou atoa umi. O le iʻuga, o lona iʻuga, e sili ona lelei: saʻo le lalelei, malu ma le susulu o laulu, e pei o la e mai itulau a Cosmo.

I se isi faaupuga, o le kamupani gaosi ofo atu i le matai mea uma lava o le a manaʻomia mo keratin toe maua. O meafaigaluega faʻaopoopo e aofia ai: se pesini, selu ma se pulumu mo le tusia ata - mea e faʻaaogaina faʻatasi ma se kulimi lamolemole, faapea foi ma 'au faʻapipiʻi mo le faʻasaʻo.

Ma le faʻaopopo, i le lava vaega o oloa e i ai foi le iloa - o se fulufulu laʻau ma se laupepa uiga ese e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le fale ma i le salononi. O le a lana chips?

  • 142 sili-fetuʻutuʻi pine faʻamama avega faʻasaʻi ma maua ai se aafiaga lelei.
  • 8 kinematic faamafanafanaina, ulu atu loloto i totonu o le lauulu, fai solo ia i latou
  • O le pu-pu mamanu e faia feula-faamagoina faigofie
  • Ergonomic taulimaina - tele, mama ma tumau.

O le faʻaaogaina o lenei oloa i puipui o lou fale mautotogi o le a faʻateleina ai le aoga o le faʻagasologa. I le auala, o le iʻuga mulimuli i le averesi mai le 3 i le 6 masina - o le taimi tonu e faʻalagolago i le ituaiga o lauulu ma mulimuli ane tausiga.

O lenei vaega e aofia ai oloa mo aso uma tausiga o lauulu, faʻamalosia i keratin ma le tele o mea masani. Ioe, e leai ni parabens ma sulfates i le tuufaatasiga - vaega e ono afaina ai lauulu. O le Nanokeratin System e ofoina atu ituaiga 3 o le shampoos, conditioners ma masks - mo le lanu, masani ma, e tusa o lea, mea na faʻaleagaina lauulu.

Meli, pe faʻafefea ona e le oʻo i le taufaasese?

E pei ona e iloa, o le faʻavae o le "faʻatuatuaina - ae faʻamaonia" e leʻo faʻaleaogaina. Ma o le mea moni, pe a faitauina faʻamatalaga o keratinization sooupu, oe masani ona vaʻaia le tutusa upu - "Saogalemu mo le soifua maloloina". Faʻafefea ona malamalama pe o le gaosi oloa e faʻamaoni pe leai?

Ae paga lea, o keratin formulations o le augatupulaga muamua, ua leva na faasaina i Europa, ona mafai lava ona maua i totonu o atunuu o loʻo iai le formalin mea i totonu o mea teuteu faʻatulafonoina i soʻo se auala. Mo lenei mafuaʻaga, le taʻiala autu pe a filifilia ia oloa o le sailia lea pe o loʻo iai le ituaiga i le maketi a Europa. O mea ua taua i luga mai le Nanokeratin System, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaoga i Peretania ma isi atunuʻu o le EU. Ioe, o le ituaiga o loʻo iai faʻailoga uma e fetaui ma tulaga lelei Europa.

Keratin hair straightening. O le fea fofo e sili ona filifilia mo le taualumaga:

A filifilia le fofo saʻo, e tatau ona mafaufau i le ituaiga o lauulu.

  1. Mo lauulu malulu, o filifiliga sili ona talafeagai o Cadiveu, Brazilianblowout, faʻapea foi ma Global Keratin, Inoar,
  2. Mo lauulu lauulu - Cadiveu, Daniel Philipp, Pasila Inoar,
  3. Ia, mo mumu vaivai - CocoChoco, Keratinresearch, Aqva, Inoar.

Afai sa fai faʻalavelavea le lauulu pe latou te maaa tele, ona lelei lea e ave oloa ma se malosi umi aafiaga. O nei fomaʻi na aveesea mai i vilivae i le aso o keratin straightening.

I luga o le lauulu lauulu malulu, mo le faʻauiga mulimuli o le manaʻomia manaʻoga, o faʻasaʻosaʻoina o loʻo i luga o le lauulu mo le isi tolu aso. O le umi ole faʻagasologa e le faalagolago ile ituaiga o laulu.

Oe e tatau foi ona mafaufau mo le laulu malamalama, faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaoga e amanaia ai le uiga o le lauulu fausaga. E le o se mea faʻalilolilo o pupuni faʻapipiʻi e tele vaivai ma malepelepe, ma o le mea lea o le fatufatuga faʻaaogaina ma se agamalu aafiaga.

I le laina o oloa mo keratin straightening o loʻo i ai foʻi oloa mo blondes e manaʻo e aveeseina le samasama.

Ma, o le mea moni, aua nei galo e uiga i vailaau faʻafefe.

O le isi laina ole taʻutaʻua

Keratin hair straightening. O le fea fofo e sili atu apalai mai se tele filifiliga? O se isi vailaʻau mai Pasila. O le ituaiga na gaosia oloa faapolofesa tausiga mo lauulu mo le sili atu luasefulu tausaga. O lenei tagata gaosi oloa e tuʻuina mai ni seti 2 o oloa: G-hairKeratin, faʻapea foi ma le Moroccan Hair Keratin. MHK aofia ai ma le uu ma le tuʻufaʻatasia, ma a faʻaopopo atu i ai, ua faʻaopopoina se mata pulepule i le GHK. Le tuʻufaʻatasiga o le GHK faʻatagaina oe e tausisia le aʻafiaga mo le ova i le lima masina, aua e aofia ai ma se sili atu faʻaleleia formula. Ma o le tuufaatasiga o MHK ei ai se faʻamalologa aoga.

BRAZILIANBLOWOUT laina

O nei oloa o loʻo fai ma sui o cosmetologists mai Amerika. O le vaega iloga iloga o lenei ituaiga o oloa e faʻaogaina i le susu o vaega. O loʻo iai Formaldehyde i nisi ituaiga o fomaʻi ma o le mea lea e malosi ai lo latou aafiaga i curls. Tusa ai, formaldehyde e le aofia i seti uma o oloa. O le gaosi oloa fai mai o se tau-sefe o lona uiga.

KERATINRESEARCH

O lenei taʻutaʻua Amerika lauiloa e iloga i lona taugofie tau ma e maualuga le lelei. Lea la ituaiga muamua faʻataga oe e fufulu lou lauulu, curl, faia soʻo se sitaili i le taimi lava e maeʻa ai taualumaga. O lenei laina ua tuʻuina atu i le 2 seti, o le fea e filifili mo oe lava - e sili atu le feutagai ma se tagata poto faʻapitoa. O lona uiga ei ai se manogi sili ona manaia.

Faailoga GLOBAL KERATIN

O se lauiloa lauiloa mai Amerika. Gaosi oloa faʻatautaia lelei faʻasalalauga faʻasalalauga. E masani ona faʻaaogaina i faleoloa. E mafai ona e fufuluina lau lauulu na o le 2 aso ina ua maeʻa le faiga.

Sa matou siakiina laina lauiloa oloa mo keratin hair straightening. O le fea fofo e sili atu o le mea moni, se matai faʻamaonia mafai ona fautuaina oe e filifili mo lenei faiga, ae e tatau ona e filifili. O le filifiliga o le fofo sili lelei e tatau ona faʻalatalata iai ma le matuia uma. I lenei tulaga, e te le tau tuliloaina taugofie.

Faʻafefea ona fai?

Faʻasaʻoina tupu e mafua mai i le faʻatumuina o ana i le lauulu fausaga i keratin - o se masani porotini o se vaega o le paʻu, fao ma lauulu. E ufiufi atoa le mata o le lauulu, fai ma puipui puipuia e faʻaitiitia ai le gaioiga o mea mai fafo. O le mea lea, o le faʻagasologa e maua ai e le gata se matagofie matagofie o fafo, ae e faʻaleleia atili ai le soifua maloloina o lauulu.

Keratin Straightening Metotia

O le sili ona lauiloa o tolu auala o laulu sasaʻo ma keratin, lea e faʻatagaina e maua ai eseʻese teuteuga ma lelei faʻaiuga:

  • Iapani
  • Pasila
  • vailaau faʻasaʻoina.

Iapani faʻasaʻo faʻatagaina oe e faʻatonutonu lelei lou laulu. Moni, ona o lenei, latou e faigata e teuteu, ma nisi laei fulufulu ono foliga leai ola, pei o se taugofie taugofie. Ua maua le lauiloa a le Brazilian ona o lona malosi tele o le faʻamalologa. E aʻafia ai le faʻaaogaina o auala agamalu, e leʻo iai ni vailaʻau malolosi. Ma le mea mulimuli, vailaʻau faʻasaʻo e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le malosi sauniuniga e aofia ai sodium hydroxide poʻo le amonium thioglycolate. O le mea lea, sui o le itupa feusuaʻi talafeagai i ai, taumafai e maua se pupula foliga aoga, e ui i le ono faʻaleagaina o le tulaga o le lauulu.

Le a le mea e te faamoemoeina pe a uma ona fausiaina keratin?

  • Faigofie selu i aso uma.
  • O le faʻasaʻo aʻafiaga umi mo le 5-6 masina.
  • O fulufulu e sulu ma susulu. Latou te mauaina faʻalenatura masani faʻaleleia, ina ia ausia lea i lalo o tulaga masani e manaʻomia ai le tausiga faapolofesa.
  • Greymy manu-faʻavae keratin sauniuniga faʻaleleia seleni mafai faʻafouina mafai. O le mea lea, ua fautuaina mo le toe faia o lauulu pe a uma ona vaneina, le faʻaaogaina o taugofie fulufulu fulufulu, perm, ma isi tulaga faʻalavelave tino.
  • Puipuiga o lauulu mai le ultraviolet radi, matagi, acid timu, vevela faʻaalia, solia le fausaga masani o le lauulu ma sitaili taʻitasi.

Mata e mafai ona faʻasaʻo tamaloloa, tamaiti ma laulu pupuʻu fafine?

Le laititi o le umi lauulu mo keratin straightening o 10 cm.O le mea lea, afai o lou lauulu 'aina ausia nei manaʻoga, tusa lava pe o oe o se fafine poʻo se tamaloa, lagona le saoloto e alu i le lalelei. Aʻo le faʻatapulaʻaina o tausaga, o le faʻaaogaina o vailaʻau o loʻo maua ai keratinʻa faʻatagaina mai 13-14 tausaga.

E faʻafia ona mafai ona toe faia le faʻasologa?

Ina ia mafai ona puipuia i latou lava mai aafiaga le lelei o formaldehydes o loʻo i totonu o oloa a isi kamupani, lea e maeʻa le evaporate i le taimi o le fola, polofesa fautuaina e toe fai le taualumaga le sili atu nai lo 3-4 taimi i le tausaga. E sili atu ona lelei, pe a fai o oe lava poʻo lau tagata lalaga masani o le a vaʻavaʻai taimi i le tulaga o le lauulu, taumafai e toe fetuunai na o le talafeagai.

E saogalemu le faasaʻoina o lauulu i le taimi o maitaga?

Leai ni suʻesuʻega ogaoga faʻasalalau lomia faʻasalalau i lenei mataupu. Ae ui i lea, matou te fautua atu ia oe e aloese mai le faia o taualumaga i le taimi o maitaga ma lactation. E ui i le laititi o mea oona o vailaʻau i aso nei, e mafai ona oona i le fetusisi. Peitai, afai e te iloaina e uiga i maitaga ina ua uma ona level, e leai se mea e popole ai, talu ai o mea o loʻo atoa matala pe a faʻamafanaina i se uʻamea.

E le fautuaina foi e fai le taotoga mo tagata e matuia ituaiga o teteʻe ma afaina faʻamaʻi. Muamua, ia faʻamalolo lelei, ona faatoa iloa lea i le pulu faʻapipiʻi!

E mafai e le faʻagaioiga ona afaina ia magaugofie, pipiʻi, vali ma laulu o lauulu?

E le gata e le afaina, ae e fesoasoani foi i latou e toe faaleleia. O le Greymy laina o keratin-o loʻo i ai oloa aofia ai puipuiga faʻamalosia e puipuia lauulu mai le vevela aafiaga o le faʻamama faʻamama. I se faʻaopopoga, o le keratin vaega e ufiufi lou lauulu o le a puipuia i latou mai soʻo se luʻitau mai fafo mo le isi 2-3 masina.

E faalagolago le iʻuga ile ituaiga o laulu?

E iai le talitonuga o teineiti e vaivai, mago fulufulu latou maua faʻamanuiaga sili atu. O o latou fulufulu ua suia i luma o matou mata, mauaina se susulu masani ma le agamalu. I le taimi lava e tasi, afai o ia oe le tino mafiafia ma soifua maloloina, aua e te popole - latou te le faʻaleagaina, o le a avea atili i latou sili ona matagofie, ma o le faʻasaʻo mea o le a tumau pea i le taimi e tasi. Ae mo le ituaiga o lauulu, Greymy teulelei teuteu tutusa lurusʻi lauulu, manifinifi, mafiafia lauulu, ma ma e aunoa ma le frieze.

I le suʻesuʻeina o iʻuga uma o le keratin straightening ma le sili ona lauiloa "tala mataga" e fesoʻotaʻi ma ia, tatou mautinoa faʻaiʻuga o le faʻatulagaina e matua saogalemu saogalemu mo teineiti ma fafine o soʻo se matua, ma eseese ituaiga o lauulu. O se mea e seasea lava ona iloa e mafai ona mafua ai ona lafoai le malaga i le teine ​​laʻititi ae naʻo sina taimi.