Mataupu

Hairstyles Eleni (67 ata) taiala pe faʻapefea ona fai lau laulu!

O le hairstyle i le sitaili o le atua fafine o Eleni anamua faʻamalieina atoatoa le matagofie, foliga matagofie. E lautele, ma e talafeagai mo laei uma i aso taʻitasi ma mo aso faʻanofoaga, faʻaipoipoga faʻaipoipoga poʻo se pati faauu.

Gagana Fulufulu Aulelei Eleni

Le faia o se tulaga tulaga ese o le atua fafine Eleni anamua, e lava le i ai i le fale:

  • lipine lanu eseese (satin, ofutele, velvet)
  • ofu vaapiapi ma lautele (e mafai ona e faia e oe lava)

Fautuaga mo le faia o se Eleni lauulu lauulu mo lauulu puupuu

Le filifiliga ata filifilia ma se laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le mea o lauulu e mafai ona faia vave mo lauulu puʻupuʻu oe lava:

  1. Le gaogao faʻailoaina laʻau o lauulu puʻupuʻu o le faʻavae. O loʻo togafitia i le gel poʻo le mausse, e faʻamau i luga o aʻa e fai ai se isi voluma. A maeʻa ona faʻamamago, ua atili ai ona togi le filifili faʻataʻitaʻi i latou ma faʻamautu i varnish. O lauulu e faʻasaʻoina ma se lipine poʻo se lipine.
  1. Ma le laulu umi e le itiiti ifo ile 15 cm, e faigofie lava le faia o se laei faʻaalofaina e aunoa ma se rim ma se faʻapipiʻi Eleni faʻatasi i le ulu. Ua maeʻa ona faʻaaogaina ia faʻavae i le pito i tua o le ulu i le faʻaaogaina o ni studs poʻo le paa.
  2. Maualuga maualuga e mafai ona faia ma se sulu. Faaaoga mousse ma curlers, tatou te maua curls o feololo fua. Faʻapipiʻi le sapalai i tua o le ulu. E tatau ona laʻititi lapoa ia curls, teuteu latou i mea teuteu elemene. Faʻamau le pito i luga ma se taʻutaʻuga poʻo luga o le igoa tusi. Lenei o le a se vaʻaiga faʻaipoipo foliga ma se skullcap chignon:

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni mo lauulu lauulu?

O le lauulu Eleni e mafai ona fai i luga o le umi-umi curls ma se vaega manoa e faʻamau faʻamau ai i latou i le ulu. Ina ia faia lenei mea, o manoa ua afaina ma selu teisi. O paʻu i le pito i tua o le ulu, pei o ni faʻataʻavale, e faʻapipiʻi i lalo o vaega o sulu. Leai seisi manaia o le a i ai i le filifiliga pe a fai e te oso ma a chignon.

Faʻatonuga pe faʻafefea ona fai se fusipaʻu mo se laulu lauulu Eleni:

  • tipi lima 'eseʻese o le lautele tutusa mai le pito i lalo o le tuai T-ofutino,
  • tuu tasi i luga o le tasi ma le isi, suʻi faʻatasi mai le tasi itu,
  • lalagaina o lalagaina o 'ie e lima o ie,
  • tatou faʻapipiʻi laʻau, suʻi faʻatasi - tatou maua se mama,
  • teuteu ie. Faia!

Tasi le metotia masani o le faʻapipiʻi metotia. Lenei e le mafai ona faia e aunoa ma se tuusaʻo vaeluaina ma le au.

O se faʻataʻitaʻiga lea pe faʻapefea ona fai se lauulu lauulu Eleni i le fale, i luga o matata o loʻo faʻailogaina. Amata mai le pu, o le laulu e faasolosolo lalagaina o loʻo lalagaina e oʻo i lava faʻaputuga solo i vaega, ona aoina lea i tua o le ulu i se faʻailoga Eleni, o le laulu e faʻamautu i se kilipa.

O sea sitaili e mafai ona faia mo oe ma sau tamaititi.

Manatua: Rapunzel: sitaili i le Eleni sitaili mo lauulu umi

O se laulu fulufulu Eleni ma le fusi e lelei tele mo tamaitai laulu uumi, aemaise lava ile vevela o le tau. O sea laulu foliga, e le pei o se talo faigofie, e le gata o le a faʻamautuina le umi atoa o lauulu i luga o le ulu, ae ia avea foʻi latou ma sili atu le aulelei.

Styling filifiliga ma se fusi i luga o se teine ​​laulu laulu:

  1. Filifili le sao o ofu. E le tatau ona fusi mafiafia, ma le ofu eli i totonu ia e tatau ona faʻatuatuaina.
  2. Tuu i luga lou ulu.
  3. Muamua lava, e tatau ona e afifi se tasi itu loka i lalo o le laei. Aua le faʻaloaloa uma le ala - o le nonoa e tatau ona tumau le leai o se totogi, tele. I la matou mataupu, e tele le lauulu, ma o na mea uma e tatau ona tufatufa tutusa tutusa i luga o le ulu.
  4. I le filo na afifi muamua, faʻaopopo sina laititi i autafa o le laʻau tuputupu ae ma fai se taamilosaga fou. Fai le isi auala.
  5. Faaauau seia e oo i le pito i tua o le ulu. E le tatau ona i ai lautele va i le va o curls, a leai, o lauulu uma o le a le ofi i lalo o le ofuvae.
  6. Ufiufi uma lauulu uma ile tua o le ulu e pei ona faʻaalia iinei:
  7. Faʻasolo i le pu tele taimi seia oʻo i se tamai tipi totoe: e te manaʻomia e nana i lalo o pupuni ma faapipii i se le vaʻaia.
  8. Faʻaopopo ma se varnish ma le le vaaia mo le sili atu ona faʻatuatuaina.

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni ma faʻailoga i ona itu?

E le faigata ona iloa pe faʻafefea ona fai se lauulu Eleni ma fusi ma faʻailoga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e maua se taimi laʻitiiti o le taimi faʻaavanoa, manaʻoga ma le i ai o le pa.

E mafai ona e faia i le ata lea:

O fulufulu manifinifi foliga foliga migimigi, mimilo i laiti curls. O le curl e faʻaopopoina i se uila, ma o mea faʻapipiʻi e tulei i le itu.

I totonu o lenei ata e mafai ona e vaʻaia se isi filifiliga pe faʻafefea ona fai se lauulu ma se uila i le faʻa Eleni:

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni mo se faʻauʻuga pati: faʻaopopo le faʻamalosi

E mafai ona e fausiaina se foliga faʻafiafiaina e aunoa ma le auai o se teineulu lauulu e ala i le faitauina o le sitepu i lea laasaga taʻiala i le auala e fai ai se tagata Eleni lauluulu i ou lava lima.

Mo le laulu uumi ma le uumi (oʻo i tauau ma lalo ifo), o se laʻei e taʻu o le "Lampadion" ma le uila i foliga o laulaufaiva o afi e talafeagai:

  • faia se tuaoi vavaeeseina,
  • i le ogatotonu, i le pito i tua o le ulu, o se fusi o lauulu e vavaeeseina. Ia fusi i le pito i lalo ma le fili. Ia curl curl
  • auvae ma faʻaiuga o lauulu itu, na tufatufaina muamua i ni vavaeese, ua faʻataga foi. Faatulagaina i varnish,
  • uma faʻaputuga ua aoina ma le faʻaeteete i tua, faʻaaoga fulufulu uila, faʻamautu i luga o le autu autu mai luga. O toega o le lauulu e aoina i totonu o le moi ma fai o latou pito. E aliali mai e leai se mea faigofie nai lo le faia o se laulu i le Eleni sitaili mo se faafiafiaga.

E mafai ona e mauaina le tele o mea manaia e uiga i le faia o se Eleni lauulu i ou lima e ala i le matamata i se ata vitio:

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se fetu i le faʻa Eleni faiga

Lauulu laulu faa-Eleni ma fusi

O le laʻititi mama Eleni-sitaili laei e mafai ona e faia oe lava ile fale o se lauulu Eleni laʻasaga ma se fusi. Eleni e aofia ai foi lauulu ma se uila.

Mo le fausiaina o se Eleni lauulu oe manaʻomia: se Eleni laei, se lauulu lauulu, pe a fai e i ai lou tino lurus lauulu, pulou po o le le vaaia, o se varnish e faʻasaʻo iʻuga ma sina faʻataʻitaʻiga ma maelega. E faigofie tele mea uma: fai se voluma i luga o le pale ma se faaputuga ma mosese mo fulufulu fulufulu feololo, tuu i luga o se fusi faʻa Eleni i luga o lou ulu ma lemu milimili loka mai ai, faʻalelei ia i latou fulufulu.

Ina ia aua neʻi pala le laulu o tagata Eleni, ia faʻaaoga se vali malosi malosi. O lenei hairstyle e faigofie lava ona faia i aso uma o le olaga, e pei ona masani ai teine ​​Eleni. E mafai foi ona fatuina se faʻamanatuga faʻaaliga e faʻaoga ai ni mea matagofie matagofie teuga. Ina ia faʻaopopo le alofa faʻaaloalo i le ata, teuteu lou laulu i laʻau fou, mo se faʻataʻitaʻiga, orchids poʻo lili. Le auai i le lauulu lauulu o se fugalaʻau tapenaga na faia e oe poʻo le fesoasoani a fugalaʻau faʻapolofesa o le a faʻaopopoina femininity ma agamalu i foliga o soʻo se teineitiiti.

I le gagana Eleni laei, o isi laulu teuteu teuteu e foliga sili foi. E le faʻatapulaʻaina filifiliga i se mea, aemaise lava pe a pa'ū i lauulu malulu. Soo se mea teuteu, bezel poʻo le fusi o le a faʻatupuina se ata ofoofogia. Ma sili ona taua, o ia lauulu e le sau ai ia te oe le tele o faigata.

Ae ui i lea, o le rimase ma le lauluulu i le Eleni laulu e faʻaaogaina e le gata i le faʻaleleia o laʻau, ae o loʻo tuʻu faʻatasia ma lalagaina maʻamaʻa ma isi lalagaina.

O lenei filifiliga e atoatoa e pei o se uluaʻi Eleni laulu foliga ma lauulu pupuʻu. E mafai ona e teuteuina i se fusi, rim po o se laei matagofie matagofie fulufulu o soʻo se umi.

Hairstyles Eleni e mafai ona avea ma sili laʻei lauulu mo aso uma. Ae o le tele o taimi, o nei fulufulu ua filifilia o ni mea teuteu foliga, afiafi ma laʻau faʻaipoipo. Hairstyles Eleni, e ui lava i latou lautele faʻavasegaina, e mafai ona matua ese lava. Lenei ma aoina mai i se fulufulu o lauulu, lelea, laʻei faʻapipiʻi ma fusi ma rims, Eleni lauluʻulu faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi. E tele filifiliga, e tele e te filifilia mai ai.

Lauulu lauulu Eleni - Eleni fili

O le isi lauiloa lauulu lauiloa ile sitaili ole Eleni o le tofa Eleni. E faia i luga o le mataupu faavae o le lalagaina o se spikelet pe i le fesuiai o le lalagaina i luga o le mataupu faavae o le Farani fili. O se faʻataʻitaʻiga o le lauulu laʻua lea o se tamaʻitaʻi iloga Ukaraina tamaʻitaʻi faipule, i le sitaili o le "a la Hakamada." O lenei lalagaina ua tatala faʻamatuʻu e foaʻi atili ai le tele i le fili. Pe mafai foi ona e faia - lalagaina se lalaga faʻafuaseʻi, ona e tufatufa atu lea i le pito i le itu o le lauulu, e pei o se toso i le itu.

Lauulu laulu a Eleni faʻatasi ma le faʻailo - o le uluaʻi filifiliga mo le patipati ma le faʻaipoipoga. Ina ia faia le laulu foliga foliga fiafia, faaopoopo ni fugalaʻau laiti i le fili. Faatau fa’apitoa fa’ailoga ma tama’i fugala’au ua fa’atauina, lea, sa iai, ua lalagaina i totonu o le lalagaina. Pe e mafai ona e faʻaogaina vaʻavaʻai vaʻai leai ni mea teuteu, teuteu lou laulu i laupepa matagofie ma isi mea.

Natura o loo i faiga i le taimi nei, o lea laititi laititi sloppy ma tatalaina Eleni laulu ma se fili ina ia atoatoa mo lenei tulaga.

Lauulu laulu sisina

O le laulu o lauulu Eleni e mafai ona faia uma i luga o le faavae o le Eleni braid, ma faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu e potopoto i totonu o se fusi. E tele filifiliga mo lenei lauulu. E mafai ona fausiaina mai le mimilo flagella, lalagaina sisi, oe mafai ona lalagaina bangs, satin lipine, teuteuga teuteuga mai penina ma tioata lopa i totonu o le Eleni itu fili. E mafai ona e faia se fulufulu fiafia i le faʻaopopoina o rhinestones ma uluai lauulu i le laulu.

O le vaega paʻi mulimuli i lau ata o le fausiaina o se Eleni lauulu lauulu, o le a, o le faia lea o se teuteuga e tatau ona foliga masani ma e masani ai. O le lanu lanu e faʻaali ai le vali a Eleni o lanu paʻu, e masani ona enaena.

Faʻamamafa mata i lau ata, iloga laugutu ma faʻamamafa o alafau i se malu malu. O le ata Eleni e faʻatusa i se moli papalagi malamalama o le lanu apamemea. Filifili ofu talafeagai ma seevae mo lau foliga, ma o le a e pei o le Eleni atua fafine o le alofa Aphrodite.

E mafai ona e filifilia se uluaʻi laʻititi ma foliga manaia la matou laʻasaga fou faʻaalia - Original hairstyles mo lauulu umi.

O le faatufugaga o le fausiaina o Eleni lauulu

Hairstyles Eleni o se faatufugaga tuufaasolo mai lea augatupulaga i lea augatupulaga, na amata mai i le taimi o le Eleni atua fafine Aphrodite. O le fulufulu i le Eleni laei e maua ai soʻo se foliga alofa tunoa ma le alofa tunoa. O le atua fafine Eleni na faʻaalia i anamua amphora ma anamua mea o le faʻailoga o le matagofie ma le feminini. Afai e te vaʻavaʻai i le ata o le atua fafine o le alofa Aphrodite, e mafai ona e vaʻaia o lona ata o le faʻatusa o le agamalu, agamalu ma le alofa faʻamaoni.

Hairstyles Eleni e lautele mo uma tausaga ma augatupulaga. E fetaui lelei mo le ofisa-pisinisi faiga, mo se taumafataga faʻafiafia ile moliʻo, ma faʻapena foʻi mo se faʻamanatuga taua pei o se faʻaipoipoga. O le mea e lelei ai, e tele faʻafouina meafaigaluega e fesoasoani ia te oe e fatuina se laʻei matagofie. Sa matou faamatala auiliili pe faʻafefea ona filifili se lauulu lauulu lelei. O se tasi lea o masini e fesoasoani ia te oe e vave faia se lalelei o lauulu.

Lauulu ulu - Greek Knot

Le ofe Eleni o se tasi o le sili ona lavelaveina lauulu, lea, ae ui i lea, e foliga sili ona atamai ma o le a fetaui ma soʻo se ofu. Muamua e manaʻomia le aoina o lauulu i le pito i tua o lou ulu i se fusi uʻumi ma tui i le fulufulu lauulu, le vaaia poʻo ni lipine. Ona e mafai lea ona faʻasaʻolotoina ni ula i luga o alafau, o le a avatua se ata o le agamalu.

O le a le greek hairstyle?

Toetoe o soo se teineititi poʻo se tamaʻitaʻi e mafai ona pei o se atua fafine Eleni. Sei vagana lava mo i latou e pupuu tele, tamaʻeleʻoti lauulu.

Fai-e-oe lava Eleni laulu e taugofie mo tagata uma. E i ai le eseese o sitaili filifiliga - o le fusifusi, o le fusi maualalo faʻaigoaina corymbos, lalaga faʻanana faʻalavalava e fusi faʻataʻamilo i le ulu, tafe faʻamoe.

O le laʻei lauulu Eleni o loʻo faia e aunoa ma se fusi ma faʻaaoga ai mea faʻapipiʻi: rims, fusi faʻaʻofu, lipine, totoga, laʻei faʻaputuga, filo penina.

E sili atu ona manaia le laulu o tagata Eleni ile laulu ma le laulu ole laulu, ae o laina sao e mafai ona teuteuina lalelei ma i se auala masani.

Lauulu Gaei Eleni

O le heterosexual hairstyle o se ituaiga o Eleni nonoa ma na o le pau le eseesega o le fusifusi i tua o le ulu e faʻaaoga e se mea teuteu mo le teuteuina o lauulu. E mafai ona teuteu i ituaiga uma siteki na faia i maʻa o rhinestones ma isi mea. O sea sitaili Eleni o le a fausia ai se faʻailoga faʻapitoa i lau foliga.

Eleni Lauulu Laʻei

Lampadion - o se lauiloa, ae sili ona lavelave Eleni laulu, maua lona igoa mo lona tutusa ma afi. Muamua e manaʻomia e foloina varnish curls curls e faʻagaioi ai o latou foliga. Ona selu lea o maea ma fai se vaega sao. Sosoo ai, vavae ese le nonoa i le ie, fusi mau malosi ma le mea faapipii i le pito i lalo ma fuli faʻataʻamilomilo i se taʻamilosaga foliga. Fai tutusa ma isi vaega o le manoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le le vaaia, sii i luga le malologa i le main spiral ina ia e maua ai le tele o ave. Ofu e ofi i le ulu o le a faʻaopopoina le mamalu i le ata.

Eleni fili - filifiliga

Eleni braid o se lauulu foliga manaia ma lautele o le a fesuisuiai ai lau foliga pe a e faʻaopopo mea faʻaopopo i le ituaiga o lipine poʻo lauulu i ai. E mafai ona e lalagaina se ie lalaga i se auala, o le mea taua o le teuteuina faalelei i luga o le ulu. Muamua, filifili ni filo i tafatafa o le muaulu, ona amata loa lea ona mimilo, faʻaopopo manoa fou i le fili. I le pito o le lalagaina, e mafai ona e faamimigiina le lalagaina o tootoo e ala i le tosoina mai o ni mea ese mai ia teisi.

Laugani galu fulufulu

Faigamalaga Eleni masani - o lenei laei faigofie lauulu o le a foliga sili ona lelei ile laulu umi ma faatasi ai ma le faʻaopoopoina o mea teuteu. Aoina lau laulu i le ponytail i le maualuga talafeagai mo oe. Ona mafai ai lea ona faʻaliliuina curls pauu i latou lava ma teuteuina i lipine.

O se Eleni lauulu lauulu ma le fusi o se tasi lea o sili ona lauiloa lauulu. Le a sili ona talafeagai mo tagata e o le umi-umi lauulu. Ofu e mafai ona eseese mafiafia, lanu, faigofie ma a pupula faʻapipiʻi. O lea faʻapipiʻi luga lou lauulu. Ma le isi, amata i le nofoaga o le malumalu, vavae ese ni manoa laiti ma afifi i lalo o se fusi mata, aua nei galo e fusifusi ma mea le vaaia.

Soo se Eleni lauulu lauulu e mafai ona faʻaopoopo faʻatasi ma 'ie. Faʻalagolago i lona uumi ma ona foliga, o faʻataʻavaleina e mafai ona pipiʻi, aveese i lalo o se fusi pe lalagaina i totonu o se fili. E tele fesuiaiga!

Poʻo le a lava le filifiliga e te filifilia mo se Eleni lauulu, aua neʻi galo e faʻaopopo mea faʻaopopo i ai, ma o la latou filifiliga o se mataupu o savvy! Pulu, laei, lopa, rhinestones, maataua, lauulu, po o fugalaʻau fou? O le filifiliga e a oe!
Regal pe leai faʻafiafia romanoa - o lenei ua mafai ona e faia nei faʻataʻitaʻiga oe lava ile fesoasoani a Eleni lauluulu. Matou te moomoo ia e foliga mai i taimi uma matagofie, faigofie ma malolo!

O ai e fetaui i le Athenian hair style

Mulimuli i le fautuaga a tagata fai fulufulu. Lagona le saoloto e filifili se ata lemu, pe a fai e te:

  • ua - umi pe feololo,
  • o le va o le laulu mata ma le laina o le laumata pito i luga e masani pe tele,
  • muaulu - maualuga pe feololo.

Lelei aoga mo lauulu

O le lelei o lenei ituaiga o lauulu laʻei e tele:

  • faigofie ona fausiaina se sitaili, foliga foliga moni e aunoa ma le faʻaogaina o mea taugata taugata,
  • e mafai i le teuteuina o laulu o soʻo se umi e aunoa ma ni faʻafitauli,
  • faigofie ona fai o oe lava lauulu
  • o le fusi e filifili lautele. I se laʻei lauulu, e mafai ona e tu i le kalapu, pe e te savali pe alu i vasega,
  • O le athena fusi e faia i mea talafeagai e faigofie lava ona faʻauma le foliga. O le filifiliga lelei lava o le iai o ni suʻesuʻega, manoa paʻu, 'augutu mo taimi eseese.

Aʻoaʻo uma e uiga i mea totino ma faʻaaogaina o le koko pata mo lauulu.

Faʻafefea ona fai fulufulu lauulu? O le tali o loʻo i lenei itulau.

Laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma faʻatinoga metotia

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni ma se fusi? Faʻataʻitaʻi sina taimi.I naʻo le lua pe tolu sauniga, e faigofie ona e taʻoto e oʻo lava ia sili ona mataga loka. Fautuaga mai stylists o le a fesoasoani e fausiaina se laulu matagofie lauulu mo lauulu o eseese umi. E le afaina pe afai e iai sau avanoa pe leai: o le faʻa Eleni faʻatagaina mo filifiliga eseese.

Taiala mo uumi uumi

Tafe loka e sili ona fetaui e fatu ai se foliga fiafia. E mafai ona pikiina uma curls, tuu le vaega fluffy pe toso ese mai ni manoa manifinifi mai lalo o le tourniquet poʻo vaega faʻamalositino.

Lauulu i se tagata Eleni fusi i luga o le laulu uumi. Laasaga ma lea laasaga:

  • tuu se fusi i lou ulu. Ile taimi nei, ole 'au faʻamau o loʻo i lalo ole faʻamoemoe. Vaʻai mo faʻataʻamilomilo ni laina poʻo le vaʻai i mata.
  • vaevae ia pupuni i tua i ni manoa, auauai ona tuu i lalo o le mea faapipii poʻo le paʻu faʻauʻau. Ole auala e sili ona faigofie, ole faʻaoga ile selu male lauulu,
  • ma le umi umi, faia o lenei gaioiga e aunoa ma le masani ai e matua le talafeagai. Filifili lauulu e latalata i le trellis pe tuu se faʻaata lona lua ina ia e vaʻai ai i le ulu mai tua,
  • ia mautinoa o le faʻaoso o le ala i lalo o le taʻamilosaga e tutusa lava,
  • faʻapipiʻi ie faʻapipiʻi i se faʻapipiʻi pe le mafai ona vaʻaia,
  • faʻasaʻo le 'auʻau ma le fusi, pe a manaʻomia, aumai ni nai loka manifinifi i le faʻalelalolagi,
  • e mautinoa, valiina lauulu filifilia ma le malosi malosi varnish. Ma o le a e mauaina le sololelei atoatoa e aunoa ma le palapala lauulu.

O le faiga o lauulu mo uumi uumi e aunoa ma faʻailoga e faʻatino faapena. O paʻaga mai itu, "faʻalavelaveina" tuʻituʻi mai le lautele faasee o lauulu filifilia, o le a faʻaopopo le alofa ma faʻafoliga i le ata. Aua le soona tuʻuina, o manoa e tatau ona manifinifi ma sina mimilo.

Taualumaga mo lauulu lauulu

Curls o le umi umi e sili atu faigofie i faaputuga nai lo umi uumi. O loo i ai le tele o filifiliga mo se Eleni lauulu i le fusi i luga ogatotonu lauulu. O le ata ma se tourniquet poʻo se 'au e fusifusia ma se ulu matagofie o laulu e foliga mai e masani ma matagofie. O le sitaili foliga sili ma ma aunoa bangs.

Taualumaga

  • faʻaaoga se fasi mousse, faʻaleleiina o fola i laina,
  • matagi le laulu i tamai curlers,
  • o le lelei o pupuni, e sili atu le maoaʻe o le iʻuga,
  • aveese le 'ula, fai i luga o se fusi. O 'auvaʻa o loʻo i fafo i lea taimi,
  • selu lulu lauulu, i le maeʻa ai ona vaevae ia curls i paʻu manifinifi,
  • teuteu lou laulu mai pito i tua o le ulu,
  • ia mautinoa e faʻamautuina i le varnish, a leai, o lauulu, aemaise vaivai ma manifinifi, o le a tuʻituʻi i fafo mai le faʻatasia faasee.

E tumau e faʻasaʻo le pa:

  • filifiliga mo le ogatotonu bangs - itu o le vavaeina, ua uma ona faʻaea uila i itu uma e lua,
  • filifiliga mo umi uila - kilia kilia i le muaulu, faʻamau i le tafaoga,
  • filifiliga mo pupuʻu puʻupuʻu - selu sina manoa laititi, toe foʻi mai, ma se fusi, faʻamautu pito.

Aoao le aoga o meatotino ole vine suauʻu mo lauulu.

Faʻafefea ona fai ou lauulu valivali balayazh? O le tali o loʻo i lenei tusitusiga.

I le http://jvolosy.com/sredstva/drugie/pivnye-drozhzhi.html faitau e uiga i le faʻaaogaina o le mea faʻafefete uaina mo lauulu tuputupu ae.

Faatonuga mo lauulu pupuu

Tagata e ona le bob lauulu oti poʻo le cascade mafai faʻamanatuina saogalemu lenei lomiga o se laʻau fiafia. Ia mautinoa e fufulu lau curls, a leai o lou lauulu i lenei teuteuga filifiliga o le a foliga leaga. Mo pupuu pupuu, styling oloa manaomia.

A manaʻomia, faʻaaoga fulufulu lauulu, 'eseʻese fulufulu lauulu. Ia mautinoa e ono pei e masani ai ona sulugatiti. Aua le faʻatauina mea taugofie, mea taugofie: o lau foliga o le a alu ma taugofie ma taugofie.

Lauulu laulu faa-Eleni ma fusi puʻupuʻu. Au gaioiga

  • le amataga o le galuega e tutusa - tuu i luga o se tafaoga,
  • fofola le busa poʻo mousse mo le teuteuina i luga o laulu, faʻamamago loka e maua ai le matagofie ma le voluma,
  • faʻaaogaina curlers, faia curls, pe a fai o le laulu e manifinifi, selu malu,
  • curls i lalo ifo o tauau amata mimilo toetoe mai le itu faaletino. Tipi faʻamaʻi pito i lalo o le afina i le vaega i lalo ifo o taliga, e faʻasolosolo ona "pikiina" i itu uma e lua i le ogatotonu o le okipitalona,
  • Fuafua i le uumi o curls, atonu e le manaʻomia lauulu ulu. Ae aua e te teena le le vaaia ma varnish,
  • afai e te maua se fatu, tuu i luga o itu e lua pe i le tasi itu e fuafua i le umi, faʻanusisi i le varnish.

Faʻafefea ona fai se fesoasoani faʻapena i ou lava lima

Mo taimi eseese, saunia ni laina se fa pe lima poʻo se ie paʻu. O le fausaga ma le ata lanu e faʻamoemoe i luga o le lauulu o le a fai i aso uma pe afai o loʻo e "fausiaina" se faʻamaoni tulaga i luga o lou ulu.

O le fusi e faatauina atu i fale teu oloa, faleoloa. E faigofie ona fai se mea e tupu ai, se mea e sili ona lelei, faʻaaoga lelei mo ou lava lima. O mea e fai i le fale mo le Eleni laulu, e taugofie tele. Ma le isi, oe o le a mautinoa o leai se tasi ua i ai se lua lona fesoasoani.

A o le i faia le laʻei, ia manatua e iai Eleni laʻei faʻatasi ma lona laulu malulu. Latou te manaʻomia foʻi le fusi e oso i luga o le uila i le muaulu. Naʻo le nonoa ole sikoa, faʻamau i tua. Faʻamolemole ia matau o se sitaili aunoa bangs ma sina curled curls e talafeagai ma saʻo foliga foliga.

Fai ni filifiliga:

  • malie
  • oso
  • ma mea teuteu (fugalaʻau, rhinestones, faigofie leise),
  • i aso uma (mai lavalava e aunoa ma mea teuteu, lalagaina ma teuteuga itiiti),
  • mo se faafiafiaga (mai satin lipine, taugata taugata, ma maʻa),
  • lanu pupula / toʻafilemu.

Faʻafefea ona fai se laʻei mo se fulufulu Eleni? Siaki ni nai filifiliga faigofie. Tomai o le tipiina ma suisui o filifiliga, le malamalama o le lavelave auala o lalagaina e le manaʻomia.

Satin Ribbon Filifiliga

Fai-ia-oe lava laʻei mo se Eleni lauluulu. Auala e gaioi ai:

  • ave tolu satin lipine poʻo maea e lautele le 1 i le 1.5 cm,
  • fuaina le faʻataʻamilomilo o le ulu, faʻaopopo le 1 cm i manoa gagau ina ia le fusi le faʻailoga,
  • faʻamau le tasi pito o maea poʻo ni lipine, fili i se pulu masani,
  • tuu le 3-4 cm fua i itu uma: iinei e te suʻi ai se ofuvae mafiafia o le lautele lava e pei o le faʻavae,
  • siaki pe o fetaʻi le mea e pa. A manaʻomia, tatala ia filo, sui le umi, toe suʻi.
  • mea uma, o le muamua fesoasoani ua saunia.

Tulouna Athena

  • Oe e tatau ona e vaʻai i le faʻapipiʻi mea, toso mitiafu e aunoa ma se faʻatusa, seleulu,
  • tipi 6 fasi ie,
  • nonoa i luga o se moega
  • mimilo fasi pepa taitasi toeitiiti aʻo le iʻuga i se tourniquet,
  • togi le puaʻa, nonoa pito,
  • vavae ese mea le talafeagai, faʻafesoʻotaʻi, suisui ma le saogalemu,
  • O lenei filifiliga e sili atu talafeagai mo aso uma lauulu.

Le saoasaoa ma le faigofie auala

O le faigofie. E aoga foi le faʻaoga mo toleniga ma le alu i fafo, ae e te leʻi faia se ofu manaia matagofie i ou lava lima.

  • manaʻomia se suti poʻo se satin lipine, bros (filifiliga)
  • A o le i faʻatau se lipine e fua le tele o le ulu. Ave ni nai centimita sili atu mea
  • mimilo le lipine i le umi atoa mai itu uma i itu eseese,
  • piilima le fusi ua faʻamau, faʻamau o pito i se faʻamaʻi poʻo se fusiua,
  • e le sili atu nai lo le lua i le tolu minute e fai ai se lauulu fesoasoani.

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni ma lona fusi: vitio

Vaʻai i le aliʻi vasega ma nisi filifiliga filifiliga lauulu:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Se lauulu laʻau e fetaui ma tagata uma

O le faiga mo lenei sitaili na aliali mai i nai tausaga ua mavae, ma o le aso ua talafeagai pea. E faatatau lea i ofu ma foliga ile ata atoa. Malamalama ie, pastel lanu i lavalava, potopoto lauulu ma motumotu gau ma se fusi masani - o nei mea uma e faia ai le sitaili matua agamalu ma mama. O lenei sitaili o le a faʻaopopo ai le susulu. O lona aoga, e tatau ona feagai ma tamaʻitaʻi uma.

O le mea e malie ai, o sitaili Eleni laei e lautele.

Muamua, e mafai ona faia na oi latou i aso uma aʻo leʻi alu e faigaluega. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faʻapea ni sitaili, lea e faʻamalieina ai ma le fiafia le faʻailoga faʻauʻuina o se fafine. I le ofu chiffon, o le a foliga fiafia tele. E masani ona filifilia lenei ata e le teine ​​faʻaipoipo.

O lona lua, o le Eleni lauluʻulu e taʻua lautele, aua e fetaui i le toetoe lava o fulufulu uumi. O le mea moni, o le filifiliga lelei o le umi umi. Ae ui i lea, e mafai e tagata e umi ona filiina ona fai se laʻei Eleni i le fale. Afai o le fafine ei ai sona lauulu, e le o se mafuaʻaga lea e te ita ai: e mafai ona e faʻaaogaina se fusi poʻo se mea e faʻapipiʻi ai, lea o le a foliga sili ona matagofie. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, mimilo teisi laulu pulu, tuu i luga o se lanu felanulanuaʻi fusi - ua teuteuina ai sitaili manaia.
"alt =" ">

Galuegaina metotia

E mafai ona e faia se laulu ile laupepa ole Eleni ma faʻalatalata atu ai ile ata mananaia ile lalelei o le aulelei pe ile fale.

E faigofie le faʻatonuga mo le fausiaina o se laulu lauulu Eleni. Pau lava le mea e tatau ona mafaufau i ai i le sitepu ma le sitepu.

O le fusi o le mea autu i le fausiaina o sitaili ile faʻa Eleni lima ou lima. E le mafai se lauulu lauulu Eleni e aunoa ma ia. O le teuteuga e mafai ona i soʻo se tuga pe lanu. E faʻalagolago mea uma i mea e fiafia i ai ma foliga o le fafine: ie fusi, fusi faʻapipiʻi, lalaga, filifili, faʻavaʻa, penina i luga o se ofu tino (mea uma e mafai ona taofi ma le mausali ile sitaili). O le lalaga lalagaina i le nofoaga o le fusi e foliga sili moni.

Fai-ia-oe lava Eleni laulu foliga e mafai ona fausiaina pe a e saunia mea talafeagai meafaigaluega mo le galuega.

Ina ia fatuina se laulu i se sitaili Eleni o le ae manaʻomia ai:

  • teuteuga
  • fulufulu
  • lē o vaʻaia
  • selu
  • varnish.

E tele filifiliga mo lauulu i le Eleni sitaili. O faatonuga mo le fatuina oi latou e faigofie tele:

  1. Vavaeese le lauulu i se vaega sao ma tuu se fusi i lona ulu. E tatau ona tu i lalo ifo ma luga o le muaulu. Ona vaʻaia vaʻaia lea o vilivae i ni manoa ma amata ona mimilo le flagella, lea e tatau ona tuʻu i totonu o le fusi i tua. I mafiafia pe ulavale manoa taofiofia lelei uuina, e mafai ona e faʻaogaina le vaaia. O lea e te manaʻomia le faʻagaioia uma manoa. Ua fautuaina e Stylists le vavae ese ni manoa. Lenei o le a faʻatupuina le aʻafiaga o sina faʻatamala.
  2. E manaʻomia le faʻamama o le muai manuʻa o loʻo iai ma faʻapipiʻi le fusi i le ulu ina ia mafai ai ona iloa i luga o le muaulu. Lenei o le mea e taʻu o le le masani ai sitaili filifiliga, e mafai ona fai i luga o le uumi lauulu.
  3. Vavae ia manoa i ni vaega tutusa se lua, ona vavaeʻese faʻalelei lea (mai le itu i le ogatotonu o le ulu). Ona fai lea o se siʻi maualalo ma toe vaeluaina vilivae i ni vaega tutusa se lua. E tatau ona mimiloina i le flagella ma mausali i le foliga o se fusi i tua o le ulu. Ma, faʻaaoga fulufulu lauulu ma pulou ulu, faʻamau lelei le utupoto ma faʻamama ma le faʻaeteete ni nai curls mai ai.

Faʻafefea ona fai se laulu i se Eleni auala? E manaʻomia e mafai ona mimilo le flagella mai le fulufulu ma tuʻu i totonu o se mama poʻo manifinifi fusi vaega.
"alt =" ">

Mea lilo i faiga

E tatau lava ona filifilia ma le faaeteete le fusi. O le mea taua o le aua le soona vaivai, faʻaloaloa le a le uuina lou lauulu. I le fesili pe faʻafefea ona fai faʻa Eleni sitaili, e tatau ona e iloa le tali. Ina ia maua se faʻaiuga lelei, e tatau ona e taumafai ese filifiliga, tu i luma o le faʻata ma se selu i ou lima. Masalo o le teine ​​lava ia e sau ma se mea muamua ma e le pei o isi filifiliga uma.

Lauulu laulu faa-Eleni ma 'auu ma rimea

Aua le manatu o se laulu i le Eleni sitaili e talafeagai na o teine ​​e le ofuina ni 'au. E mafai ona e filifilia se teuteuga teuteu ma teuteu lou laulu ina ia le iloa manino.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e nanaina le auvae i lalo o le lautele pe manifinifi auro auro, selu i le tasi itu, ma milimili le lauulu laʻititi ma tuʻu i le ala tutusa faʻafuaseʻi.

Faaiuga i luga o le autu

E mafai ona tatou fai atu o fusi e tele lona sao taua i le fausiaina o le ata. Ina ua uma ona selu le umi lauulu pe milo i le, ma lenei lauulu sapalai mafai ona e ausia se mea ofoofogia. Mo se faʻataʻitaʻiga, se fusi eleni o le a na faia le faʻatusa i aso uma, ae o le nonoa i semiprecious batu poʻo le faʻataʻitaʻiga lelei e talafeagai mo se aso malolo.

O lenei ua manino le auala e faia ai se laulu tagata Eleni i le fale. Le mea taua o le manaʻo ma le matagofie sapalai.

Lauulu foliga

Uiga tatau o ni manoa o:

  • i ai o le vaeluaina tuusaʻo,
  • e tatau i le lauulu ona goto ma paʻu i le itu aso,
  • a fai o le teine ​​e iai ona lalaga uumi lona umi, e tatau ona taʻuseseina,
  • mo fulufulu uumi e aofia ai le faʻaaogaina o lalaga lalagaina, ofu ma tiara o loʻo i le muaulu poʻo le palealii.
  • afai o lau sitaili o loʻo i luga o se fusi, e tatau ona e tatalaina lou muaulu, malumalu ma seu i le tele e mafai ai.

Fusi maulelei

O ai e sili ona lelei mo lenei laʻau?

O le mea moni, i lenei sitaili e mafai ona e faia se lauulu tipi mo pupuu, feololo ma uumi uumi. E sili ona talafeagai mo le uumi, masani lauulu lauulu. Afai o le natura, sese, taofia oe mai lenei, aua le lotovaivai. E mafai ona e faʻamoe lou lauulu i ou lava lima i le fesoasoani o se curling iron pe faʻaaogaina curlers. A maeʻa ona vilivili ia mama, ua faʻasaina ona selu, tuʻu ese latou faʻatasi ma ou tamatamaʻilima. Ole mea lea ole a faʻaopopoina ai le malamalama ole faʻatamala ile au foliga vaaia, o le mea lena e iloga ai lauulu uma ole sitaili. Mai le itu mea uma o le a foliga mai e pei o le matagi malosi osofaʻia lou lauulu.

Ole filifiliga pito sili mo tagata e ufiufiina uʻamea umi ole fusifusi o fulufulu i le pito i tua o le ulu ile pulou o lauulu - le le vaaia poo ni lauulu. O isi curls e le manaʻomia ona paʻi, lelea le paʻu, o le laulu ole uumi o le a foliga sili atu i lenei tuʻufaʻatasiga. Mo i latou o loʻo mananaʻo e tu matilatilaʻi i fafo atu, tasi le manoa e mafai ona tuua e tautau saoloto mai le itu.

Faatasi ai ma le fusi ma se fofo - matagofie, faʻamanatuina fofo e faigofie ona fai i ou lava lima. A maeʻa ona faʻaputuputu, lalaga se tasi lalaga faʻamau mai ou manoa, ona faʻasaʻosaʻo lea o le pito o le fili faʻaaogaina varnish poʻo se mea teuteu teuteu. Mai le itu o le a foliga mai e tatau ona sosolo lau puaa. E pei o se fusi i le pale poʻo le muaulu, se lipine, ofuvae, leise poʻo ni lopa o le a faia. Soo se mea teuteu teuteu e fetaui lelei lava ma le fulufulu. Afai ei ai sau ata faʻafiafia, ona mafai lea o lenei mea teuteu ona faia ma ou lima.

I le lava sitaili, e mafai ona e faia se lauulu ulu pe a fai e iai lou laulu lauulu. Mea e lelei ai, e sili atu le faʻaoga o se fusi eli. E le pei o lauulu fulufulu ma fulufulu uʻamea, o le paʻu laupepa e loka ma le saogalemu ia laina o mea e manaʻomia. E taua le lanu ma le teuteuga o pulou ma laʻei e le o ni mea iloga, ina ia tuʻufaʻatasia ma le laulu laʻau ae aua le tosina faʻapitoa manatu. Ina ia faʻaalia le faʻaopoopoina o lauulu tele, e tatau ona e muamua faʻamalosiʻau malosi, ona selu lelei lea. A maeʻa lena mea, ofuina se ofuvae fulufulua - se mea e taofiina ai, ma i lalo ifo o lou lalo ia e aveese ai le saʻo ma 'au uma o loʻo totoe i le pito i tua o le ulu.

E vave lava faia i ou lava lima foliga o se lauulu mo lauulu pupuu. E leai ni faʻailoga taua. Oe frizz, vavae ese faʻatasi ma isi ou tamatamaʻilima, ona teuteu lea i se paili poʻo se mea faapena i lenei sitaili. Vave, ma sili ona taua, ofoofogia ma sili feminina.

Afai e pa'ū fua le lauulu, ona le faʻailoga lea o le faʻa Eleni. E pei ona faʻaalia, o loʻo i ai i le sitaili i le sitaili o le "nonoa". O 'ie e tatau ona faʻanaia pe mimilo ma se lalagaina. I le vaega occipital, e tatau ona fai se siʻusiʻu ma faʻalelei i se fulufulu poʻo se fulufulu manu. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e mimilo le lauulu i se fusipaʻu ma toe faʻalelei ia. I upu, e foliga mai e faigata, e ui lava o le faia oe lava e le faigata.

Mo se pulu puʻupuʻu

Ole isi auala manaia e aoina ai manoa i tua o le ulu o le Eleni “fusipaʻu”. E manaʻomia le aoina mai i le fesoasoani a le tourniquet, pe a uma ona e manaʻomia le teuina o lauulu i lalo o lenei taʻamilosaga. O le a aulelei manaia uma ile pa ma le leai. O le filifiliga e a oe.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Mo i latou o loʻo i ai ni faʻafitauli ma le le malamalama i faʻamatalaga i luga, matou te fautua atu ia e mafaufau auiliili i faʻafefea ona faia i le fale.

I le faʻaaogaina o masini e te manaʻomia se selu, fufusi mafiafia ma fulufulu.A o le i faia uma togafiti ma lauulu, aemaise lava pe a oʻo i fusi faʻapipiʻi ma fusi, e tatau ona e faia lou laulu e malo e pei ona mafai, ao leʻi fufuluina e le manaʻomia le fufuluina ma tausia lelei. A manaʻomia, faʻaaoga le faʻaaogaina o auala. Afai o loka e teu lelei ma fou, o le a pipii atu uila i itu uma, ma o le a paʻu ese mea uma.

  • E tatau ona selu ia siʻusiʻu, ma luga o le lauulu, fai se sikoa poʻo se maea
  • O manoa o loo i le itu o foliga ma malumalu e tatau ona mimiloina i se faʻailoga ma tuʻu i lalo o le maea faʻamautu o loʻo i tua o le ulu,
  • Ave le filo muamua o lauulu ma vaʻai faʻalelei i lalo o le tourniquet. E te le tau mimilo se mea
  • Toe fai le taotoga ma isi curls, seia oʻo uma i lalo o le ua poʻo le agavaʻa,
  • Mea uma e pa'ū mai i lalo o le faʻamau solofanua e tatau ona aoina i se solofanua solofanua. Ona toe faʻataʻalise lava lea i le umi o lou lauulu e faʻatagaina, ma pasi atu i le taʻamilosaga. O le iʻuga fusi o le a avea ma sili atu, le umi o lou curls,
  • Faʻasaʻo uma nei lalelei i lauulu, ma afai e manaʻomia, faʻaopopo faʻapipiʻi - varnishing sooupu.

O le faʻavae o le faʻavae mo isi lauulu. Iloaina auala e faigofie faia, e mafai ona suia ai se ulu o le laulu i se eseese fesuiaiga ma faaopoopo teuteuga. I fesuiaʻiga fou, e mafai ona e faʻaopopoina tuʻutuʻuina tautau laʻau, fai ni faʻaputuga fou ma solofanua. Ma o foliga fou uma o le a foliga masani ma fou.

O se isi faʻataʻitaʻiga, matou te manatu o le lauulu laʻititi sili faʻafaigata, ae ui i lea e talafeagai mo fashionistas oe manaʻo e toe fai.

  • Selu ma le faaeteete le lauulu ma vaevae i ni vaega se tolu. E tatau ona faʻasaʻoina vaega taʻitasi taʻitasi i se mama poʻo se vaega faʻamalositino fusipaʻu, e faʻapipiʻi ai se tamai eko,
  • O ia siʻusiʻu uma o loʻo faʻapipiʻiina i se tamaʻi puaʻa, o le iʻu e tatau ona faʻasaʻoina ma se isi mama,
  • Milo taitasi tootoo 'eseʻese i totonu o se faapona ma faʻamaʻai ma se fulufulu laʻititi faʻaaogaina le faiga tutusa lava e pei o le lauulu lauulu,
  • Matou te faia tutusa gaioiga ma isi toe pusi,
  • O lauulu e tatau ona foloina i varnish. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteu i mea teuteu elemene ma teuteu: lopa, fugalaʻau, penina, rhinestones - o le faʻatapulaʻaina na o lou mafaufauga,
  • Toe vali ma varnish poʻo isi mea fai e fai ma sui.

Ina ia fausia lenei vavega, e te manaʻomia pe tusa o le lima minute, ma o le a foliga mai e pei o se toʻatele o tagata o loʻo faʻataʻitaʻiina - tagata e galulue i lau laulu.

Twister - o se agavaa aoga i le bagel

Twister - o se pipi e faʻapipiʻi i se pito i le ogatotonu ma se manifinifi uaea i totonu. Na lauiloa talu soviet taimi, ua galo sese mo le tele o tausaga. O lenei ua toe foʻi le twister i faiga masani. Sei o tatou taumafai ma tatou faia se pulupulu matagofie faʻatasi ma ia.

1. Tuu i luga le lauulu ma aoina mai ile tulua i le nofoaga o le a tuu ai le moi.

krasivyy puchok (2)

2. Tui le pito o le fusi i totonu o le puʻeo fulufulu ma afifi le lauulu agai i luga i le pito i lalo.

3. Faʻataʻoto le lauulu fugalaʻau ma punou ina ia ufitia atoa le pito i lalo o le siusiu.

krasivyy puchok (3)

O lenei hairstyle e leai ni tausaga faʻatapulaʻaina ma faʻalagolago i luga o le oval o le mata. O se laulu fulufulu agamalu e mafai ona teuteuina i soʻo se auala - e sili le foliga.

Lauulu laulu Eleni - ata

O le tele o tagata lauiloa o ni tagata fiafia mai laei-Eleni laei ma e masani ona latou faia, mo se faʻataʻitaʻiga, ata tifaga Charlize Theron.

Ma o le mea lenei e pei o se Eleni lauulu laei faaipoipo:

O le fili o se mea masani o se elemene o laulu i le Eleni sitaili:

O se teineititi ma le pa e mafai ona gafatia le gagana faʻa Eleni o lauulu laei:

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni?

E sili atu ona faigofie, ae a, o le faia o laʻua lauulu i faleoloa. Ae o le tele o taimi e leai se taimi, ma leai ni auala. O le mea lea, o tatou fafine e matua mafaia lava ia tutoʻatasi ona valiina o latou laulu ma fausia i latou lava o se sili galuega sili i luga o latou ulu.

Seʻi o tatou vaʻavaʻai i lea sitepu ma lea sitepu vaʻai pe faʻapefea ona teuteuina lou laulu i le faʻa Eleni oe lava. O lenei filifiliga e faʻaaogaina se filifili umi, e mafai ona e suia i se fusi.

1. O le pito i luga o lauulu e tatau ona aoina i tua ma puipui ma fulufulu lauulu mo sina taimi. Tuʻu le faʻaalu. Matou te faʻatuina le pito i lalo o lauulu i se fulufulu paʻu.

2. I le pito o le filifili oe manaʻomia le avetaʻavale le le vaaia ma faʻasaʻo i le pito i tua o le ulu. Ona matou afifi lea o le filifili ile faataamilo i le ulu ma faʻalelei ia. O le faiga lava lea e tasi tatou te faia ai le taamilosaga lua.

3. Vavae le pito i lalo o le lauulu i ni manoa se lua.

4. Mai pito i lalo ia lalagaina togi e lua, fusi i latou i le ulu ma nonoa i latou e le o vaaia.

5. O le mea maua fua o lauulu i le tumutumu o le ulu, na matou nonoa i fulufulu uila, curl ma tweezers po o le savili i curlers.

6. Ma o lenei o le a matou viliina uʻu taʻitasi i luga o tamatamailima ma nonoa i le fesoasoani i mea e le mafai ona vaaia i totonu o le ulu seia oʻo ina matou faʻatumauina mea uma.

7. Ma o le vaʻai lea o tatou Eleni lauulu laulu mo laulu umi o le a foliga i le iʻuga:

O le laulu e mafai ona faʻamaʻai lelei i le varnisini, ae o le mea sili ona matagofie i le faiga Eleni o le natura, e oo lava i sina laititi le faʻatamala, ua motusia motusia o le a faʻaopopoina le matagofie i lē e ona se mea teuteu.

Lauulu laulelei Eleni ma fusi

O le faʻaaogaina o le fusi e masani lava mo le laulu lauulu Eleni, o lenei, ia, o lona "togafiti". Mafaufau i filifiliga mo le teuteuina o laulu umi le umi, e talafeagai mo teineiti e le ofuina ni pu:

  1. vaevae le lauulu i se vaega se tasi, agamalu selu,
  2. O le a tatou tuu le fusi i luga o le ulu ina ia alu ifo i lalo nai lo luma o le muaulu,
  3. tatou valavala loka o lauulu ma fai o latou ofu i lalo o le fusi ina ia nana i lalo o le lauulu,
  4. matou te faʻaofuina fusi faʻalemafaufau, e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa iinei, o le a sili atu faʻalenatura.

Ma o le a maʻea tatou 10 minute e fausiaina ai se lauulu laulu.

Faʻafefea ona fai se lauulu Eleni ma lona fusi - filifiliga numera 2:

  1. selu le lauulu ma ao i luga o ou lima, e peiseai o le a tatou nonoa i le fusi,
  2. nonoa pito o le laulu i se paʻu paʻu masani,
  3. ave se fusi ma faapipii le fesoasoani ia te ia ma le fesoasoani a le le vaaia,
  4. Ole mea lea e te manaʻomia e faʻasolosolo malie le fulufulu i le fusi, afifi faʻamalosi pe a mafai i se paipa,
  5. i le iuga, o le ae mauaina se faasee e te manaʻomia e fetaomi atu i lou ulu, ma tuu se fusi i lou muaulu,
  6. tufatufaina tutusa le lauulu, faʻatumuina ia manoa mama, ma o le Eleni lauluulu ua sauni.

O le auala lea e faʻa foliga ai se tagata laulu ala Eleni i luga o lauulu laʻititi, ma o le isi laʻasaga ma lea laasaga taʻiala o le a faʻaalia ai le faʻatusa e laʻititi ai le umi - i tauau.

O le uiga ese o le tisaina o sitaili pupuu ua milo i lalo o le au poʻo fusi, amata mai le eria i lalo ifo o taliga. O loka umi e amata mai i malumalu.

E le manaʻomia le tosoina o lauulu, ae o le lauulu laʻititi e le tatau foʻi ona soona lalafi foʻi.

Fautuaga mo sitaili laei Eleni

O le laulu o tagata Eleni e alu i blondes, ma le enaena lauulu laulu, ma pulou. O foliga vaʻaia lelei i luga o le laulu uumi tino, o lauulu laulu lauulu e tele avanoa mo mafaufauga, ae sili atu taumafaiga o le a manaʻomia e fausia ai se laulu.

Amata ona fai se lauulu i le sitaili Eleni, tapena muamua mea talafeagai talafeagai: selu, le vaʻaia, lauulu, lauulu, fusi vaega, laʻei, fulufulu lauulu.

E foliga sili atu le fusi pe a ese mai i ni leo e lua mai le laulu - e pouliuli pe malamalama.

Faʻaaoga se laʻei faigofie - ona mafai ai lea ona teuteuina le laulu ile laulu teuteu teuteu, ma le isi itu: o se teuteuga, laʻei malamalama e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma fulufulu laʻau ma rhinestones ma tamaʻimaʻe.

Ofu o pastel lanu po o le faʻataʻitaʻiga auro ma siliva e foliga mamalu.

Gum braids foliga lelei i lauulu. I se faaopoopoga, latou te vaivai nai lo laei ma lopa.

A filifilia se fusi, ia gauai atu i lona lelei ma le malosi - o le vaivai e le taofia le lauulu laei. Ae mafiafia oe mafai ona tuu se mumu mumu i le muaulu ma tulei le ulu i le tiga.

Filifili le mafiafia o le au e faʻalagolago i foliga mai - mo i latou e maualalo le muaulu ma mafiafia laulu mata, ofu ma lautele faʻataʻitaʻiga o rims ma laei e le aoga.

Talu ai o le Eleni lauulu lauulu ua iloga i natura, mama ma malulu, aua le faʻaaoga sese auala mo le faaleleia. E faapitoa aulelei, sina faʻaali foliga i tagata e iai lauulu e fulufulua.

O le eseese o le Eleni lauluʻulu e mafai ai ona e fatuina mo soʻo se tulaga ma taimi. E toetoe lava a lautele: faigofie sitaili e talafeagai i aso o vaiaso, ma sili atu faigata filifiliga, i le faʻaogaina o mea teuteu, penina fasi ma tiaras faamamafaina le matagofie o le ofu afiafi ma o le a foliga sili atu i taimi faapitoa.