Valivali

Matai lauulu valiina: ata ma pupula manatu

O le a le mamanu ile lauulu, o nei aso e iloa uma e tagata. Pau a le mea e mafai ai ona tatou talanoa e uiga i mea eseese. Teine, o se tulafono, o le a vave mafaufau e uiga lauiloa lauiloa valiina lauulu i le tele o lolomi. O le tulaga e matua ese lava i alii. O fulufulu tusi na tusia mo latou mea o le tauʻavea lea togafiti ma se typewriter, faʻailoga ata eseese. I se upu, se teuteuga faapitoa.

Le galuega faia e se tagata poto o le a suia atoatoa lau lauulu, faia oe o se tagata, faʻaopopo le amataga.

Lauulu tusi ata - O se lauiloa lauiloa tipi ulu

O mamanu i luga o le ulu i aso nei ua manumalo tele aloaia mai le tele o sui o le malosi malosi. Peitai, e le gata ia te ia. Le tele o teine ​​onapo nei faʻamaonia foi se laei manaia pei o se mamanu i luga o latou lauulu. O nisi taimi latou te faia uma lava i luga o le ulu, ae ui i lea, o le tele o taimi o tagata faatau e faʻatapulaʻa i se mamanu i tua o le ulu ma malumalu. O se ata e faia i luga o le lauulu ma le umi e uiga i 6 millimeters. O se filifiliga sili lea. Mo le malamalama pe manifinifi lauulu, o le umi o le 9 i le 12 milimita ua fautuaina. O se fua faʻatusa e "ola" ile averesi pe a ma le 7-10 aso. Ona liua loa lea, ma mou atoa atoa pe a maeʻa 3 vaiaso.

Ole mea lea, ole ata e tatau ona tausisia e ala ile faʻafouina ia le itiiti ifo ile 10 aso. Poʻo le faʻatali seʻi toe paʻu le laulu, ma toe fai. I le 15-20 aso, e le fautuaina le toe tusia o le ata. E moni lava, o le a fai lava si faigata ona oʻo i le auala tuai. Faatasi ai ma sina fasi misia, o le ata o le a nenefu, le lelei lona lelei. Pe a ma le itula e suipi ai le mamanu i tua o le ulu ma malumalu.

Masini filifilia

I lenei mataupu, ia lava, tasi le manatu e taua. Tusiina luga o lauulu ma se masini e le faigofie pei ona foliga mai ia te oe. Muamua lava, o le mataupu o le tomai o le teine ​​fulufulu. O le lona lua - i le saʻo filifiliga o taʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le aoga ni masini laiti mo lenei faʻamoemoe. E matua laititi lava nifo o le naifi i ia masini. Lauulu e le maua le taimi e tipi ai. O le masini e soa i latou.

Tele taimi i aso nei o loʻo i ai se faʻasalalauga mo masini ma ni naifi faʻapitoa - tafia, ma vaʻaia. E fautuaina saʻo mo le tipiina o ata. O le mea moni, mo le mafuaʻaga lava e tasi, latou te le talafeagai mo le tipiina tele laina manifinifi. Aua le gauai atu i le maketiina o fale gaosi oloa.

O se filifiliga lelei mo ia lauulu sapasapaia o le sili ona masani ai masini. Pau le mea e manaʻo ai ona toe faʻatulaga ni naifi i lalo o le pito, ma tipi le faʻataʻoto ma le tulimanu o mata. Ma toe leai ni faʻafitauli!

Faʻafefea ona fai se ata?

Mafaufau i laasaga o le fatuina o ni lauiloa lauiloa lauulu. Faʻataʻitaʻiga i luga o lauulu mo tama (ata poʻo tisotoso) e manaʻomia le saʻo i le faʻatinoga. O lea la, muamua e tatau ona e filifili luga o le itu o le ulu o le a filifilia le elemene filifilia. Le manaʻomia mana faʻailoa atu ai iina ma se penitala teuteu. Ina ua mavae lena, o le lauulu lauulu autu e laugatasi ma seleulu. Ma o le mamanu e faʻasaʻoina e le masini. O le mea ua tupu, ua totoe naʻo le aveeseina o mea i le penitala ma le tonic. Ole iʻuga o se lamolemole, manaia laʻasaga.

Mo uiga e le masani ai

O le mea moni, o le toʻatele o tagata e fiafia i lauulu umi e 'oti pupuʻu. Le ata na mafai ona teuteu le muamua filifiliga. O sea laulu foliga o le a foliga susulu, manaia ma manaia muamua. E le gata i lea, e faʻamamafaina ai le tagata lava ia. O le mea lea, pe a fai e te manatu ia te oe o se uiga uiga ese, pe a e manaʻo e faamamafa atu lou le masani ai ma fatufatuga, o se lauulu 'ulu ma fulufulu uaea, mamanu ma le tele o mamanu o le mea tonu e te manaʻomia.

O le tu i fafo mai le motu o tagata i aso nei e manaia tele. E toatele tagata e o atu i lenei mo le sili faʻataʻitaʻia, lototele ma valea suesuega. O se tasi e samanuina lulu, se tasi e vali lona lauulu ma lanu uma o le nuanua. I se upu, faafetai i le pisinisi i nei ona po, e mafai ona e faia soo se mea e te manaʻo ai ma lau ata. Ae ui i lea, o le mea sili ona taua o le lagona o le laina i le va o fatufatuga ma atoatoa leaga tofo. E sili lava le nofo i luga o se tamaʻi mea, ae lelei ma muamua vaega. Tusia ma se lauulu lauulu e tutusa lava filifiliga.

Aua nei galo e uiga i le tasi sili atu se lelei o sea laulu. Tusia i luga o le lauulu o se auala sili lea e faʻaalia lelei ai tofo ma faʻaalia uiga faʻapitoa e aunoa ma ni tau faʻapitoa. O le tau o ia fiafia e matua leai lava se ese mai le tau o laʻei masani. E ui ina aua neʻi galo o le fiafia i se faiga faʻaonamona e na o le lua vaiaso le umi. I se aotelega, o le filifiliga o lauulu o se mea e patino mo tagata uma. O le mea pito sili ona taua o le mataituina o ia, vaʻaia o ia, faʻasaʻoina o ia i le taimi.

Loto ma fatu

Vaʻai i le ata - sili ona manaia ma agamalu, a ea? Ma e faigofie tele foʻi le faʻatinoina, ma e le tatau ona vali uma lauulu. I le ata o le teine, o pito o lona lauulu ua valivali lanumeamata e faʻaaoga le ombre auala, ae o fatu e piniki. E te manaʻomia se faʻamasinoga? Ona faia lea o fatu matagofie i luga o le vaeluaina.

Tele le fugalaʻau ile pito

Ma o lenei o se filifiliga e pei ombre, na o se sili atu sili fatuga lauulu vali - faʻaaoga faʻapitoa lanu. A o e vaʻai i ai, o le ata o le teineititi e i ai moli malamalama e le faʻalavelave ai i le susulu ma le manaia ata. O le mea lilo o foliga manino o loʻo puipuia ma le faʻaeteete le faʻailogaina.

Fugalaʻau pale i aʻa

Mai le mea mamao e foliga mai o le teineitiiti ei ai le fusi i lona ulu, a ea? Ae peitai, e leai se mea e sili atu nai lo le poto faʻataʻitaʻiina faʻalelei fulufulua o laulu. Lenei, o le stensil e sili atu ona faʻaalu i luga o aʻa, ma o le ata o le a sili atu malamalama, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina filifiliga ma ni auiliiliga laiti.

Fugalaʻau moa i le pito i tua o le ulu

Ina ia faia lenei ituaiga o laulu, e tatau ona tuua le tua o le lauulu, ma le lauulu i luma ma luga o itu e aoina agai i luga, i totonu o le bun. I luga o le vaega ua solo o lauulu sao atoatoa, e mafai ona e faʻaogaina se ata. O le a le iloa mai i luma, ae o le taimi lava e te liliu ai lou tua, o tagata uma o le a fiafia i le fiafia.

Liʻo ma faʻailoga

O lenei mamanu i le faʻavaeina o liʻo o eseʻesega lapopoa e fatuina le lagona o sunbeams ma faʻaalia maualuga i lauulu. O le mea lilo e pupula ai o le liʻo le tasi i le isi. I lenei tulaga, e aoga le faʻaaoga o lanu eseese o vali. O lenei filifiliga foliga lelei ile lauulu lalagaina ma le paʻu maualalo faʻauluulu.

Manulele o le fiafia

E te manaʻo e fai se mea faʻafaatusa i lou lauulu? Ia faʻaaoga se stensil ma le ata o se manulele na sosolo ona apaʻau! Ua maeʻa ona faʻaaoga e le ata ata eseese - lanumoana ma samasama. I le taimi lava e tasi, o lauulu i le mea e faigofie ai e faigofie - o se fulufulu maualalo, faʻaputuputuina i totonu o se talo, ma ni manatu faʻataʻamilomilo agai i luga, e foliga tutusa lava ma fulu manu.

Faʻatauvaʻa o le phoenix

Ma le isi, matua faʻailoga. O le mamanu na faia e faʻaaoga ai le stensil e faia i le sitaili o tagata Amerika Amerika. O ia pupuni valiina o lauulu e faia i le tele o lanu, ae o le malamalama ma matua malamalama. Ui i lea, o le a sili ona pupula lau uluaʻi lanu lauulu, o le susulu malamalama o vali i luga o le a foliga. I le faʻataʻitaʻiga i totonu o le ata, o loʻo valiina foʻi pito i le lanumoana, ma ua suia ai le ata o le faʻamalama ata.

Fugalaau ulu

Ioe, aua e te ofo, o lenei ituaiga o lanu e mafai ona taua. E fai lava si tutusa ma le filifiliga Nu.2, ae mai i nei taimi mamao e te le mafai ona toe avea le ata mo le fusi, ae ia mo se ato-pulou poʻo se sikafu atoa. Manaia, a ea? E ufiufi ulu ile lua laʻititi pulu, ma o le pito i luga e tumu atoa i fugalaʻau. E taua le matauina ole simetry ma le saʻo.

Nuanua ma pepe

O se isi faigata vaega o fausaga lauulu lanu, lea e faia e pei ona taua. Muamua, o le umi atoa o le laulu e vali i lanu eseese o le nuanua. Mo le ata, tuʻu sina malamalama le tasi vaega (i le ata e samasama). Butterfly faia i le tutusa gamut of shades, ae faatasi ai ma manino pogisa tuaoi o le ata, fetaui lelei iinei.

Valivali pi

Uluai, ma i le taimi lava e tasi e le mafaamatalaina lau vali mo lauulu pupuu! O le teine ​​i le ata o loʻo i ai le faʻapipiʻi lelei bob-taʻavale, ma 'aulelei, faʻasologa uʻamea. O le lanu muamua o le laulu e feololo lava, ma pi laiti e faia lenei valivali e le mataina, ma o le mea lea, o lenei filifiliga e atoatoa lelei mo le taulaga i aso uma.

Tagatanuu Amerika Amerika

O se tasi o sili ona lanu, i lo matou manatu, pupuni lauulu valiina filifiliga (ata e faʻamaonia ai lenei mea)! O le mea lilo autu o le ofoofogia foliga o le filifiliga o eseese lanu. Muamua lava, o le lauulu lanu o le faʻataʻitaʻiga e matua uliuli, o lea e taua le fatuina o ni eseʻese ese ese - mafanafana lauulu ma susulu mumu e afifi faataamilo i le ulu, pei o se fusi. Mai lalo, o fulu i le Initia sitaili e faapipii i laina o ie, ae o le lamolemole fulufulu vaega pito i luga o lauulu e faia e faaaoga ai se stensil.

Tuʻufaʻatasiga

Vaivai o pepe, manulele, fugalaʻau? Manao i seisi sili aʻe sauaga? Ona faʻaaoga lea o stensils mo valiina ata i lauulu. O le sili lelei filifiliga o le aoina o le lauulu i le lua maualuga paʻu, ma faʻaaoga se mamanu e faʻaogaina ai se stensil faataamilo i buns. Pink and red shades foliga sili i luga o le muamua lauulu lanu o le faataitaiga.

Lauulu lauulu laufanua

O se tasi o ata sili ona mataina, faʻaalia mai ia matou fatufatuga lanu i luga o pulu pupuu. Asimetric paʻu paʻu i totonu o se tafatolu i se tasi itu o foliga, o laulu e valiina i le lanumoana lanumoana. Ina ia aua neʻi faia se tele o faʻatusatusaga, e aoga le faʻaaogaina o se lanu lanu viole mo le fesoasoani (tulimanu o le tafatolu) ma le uliuli mo se taofiofia o le teuteuina o le paʻu.

Ava ao

Ma se isi, sina alofa. E pei ona e vaʻai mai i faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia, o le lanu lanumoana e ono sili ona lauiloa mo le laulu valiina o lauulu. Lenei e galue o se faʻatulagaina - e pei lava ose lagi lanumoana mo sinasina ao. E manaia e faʻasaʻo ma lamolemole lauulu. Mo lomia lolomi, e tatau ona e faʻaaogaina le lanu paʻepaʻe poʻo le lanu lanumoana malamalama.

Teuteuga tioata

O le laina laufanua manino o faamalama tioata-vavaeina, tuueseeseina e tuaoi pogisa, o le a foliga mataina le gata i luga o tioata, ae faapea foi luga o lauulu. E faigofie lava le lanu o lauulu i le tioata ile lanu. O le autu "togafiti" - i le va o lanu eseese, ia mautinoa e faia le tuaoi o se lanu uliuli. Vaʻavaʻai i le ata lona lua: o ou lauulu o le a foliga faʻapena i se tulaga l looseloloa.

Tofa i mea maualuga lauulu

Ma o lenei filifiliga o le mata valiina o lauulu e atoatoa e tusa lava mo se afiafi laulu. Faʻapotopotoina mo se faʻaipoipoga, faʻaiuga o le taumafataga gala? Taumafai e faʻaopopo le fatufatuga i lau laulu masani lauulu-lulu: teuteu lelei ma lelea lauulu, teuteu i le laupepa mamanu e faʻafetaui lou ofu.

Fusuʻaga sakura

Ma e ui o le ata i le ata o loʻo ofuina se pulou koboi, o le mamanu i luga o le lauulu e tutusa, nai lo, teuteu i le Iapani sitaili - cherry poʻo sakura fuga i luga o le lala. Le uluai lanu o le lauulu - platinum blonde - o se tapoleni matagofie tapoleni mo soʻo se lanu o le mamanu. Mo fugalaʻau, e mafai ona e faʻaogaina e le o ni pupula lanu, ma aua neʻi galo e tusi ni ie ninii uliuli.

Atatusi o fetu i luga o le laulu

Le mulimuli ma matua felanulanuaʻi vaega o foafoa lauulu lanu o stencil ata. E faigata tele le metotia, ma o lea e manaʻomia ai se sili lamolemole tapoleni - lauulu saʻo faʻatasi ma se uʻamea, faʻalelei lanu malamalama. I le ata muamua tatou vaʻaia se ata o Lady Gaga poʻo David Bowie, poʻo le ... lua tasi i le tasi!

I le ata lona lua - le tala fatu Stevie Knicks mai le vaega Fleetwood Mac, lea sa avea ma punavai o faʻamalosiga mo le tele o augatupulaga.

Ia, o le lona tolu - le seʻeʻe Jeffrey Star.

Manaia tele filifiliga mo musika musika o le ae asiasi atu iai, a ea? Tagata uma o loʻo siomia ai oe o le a vave malamalama poʻo ai lau tupua. Ma e oʻo lava ia i latou e le faʻasoaina au musika e fiafia iai, o le a mautinoa le talisapaia o lou fatufatuga i le fausiaina o lauulu!

Ata i luga o le lauulu: ata


Ia, o nei 18 eseʻese filifiliga, e mautinoa lava e iai se mea e te filifilia mai ai. E te manaʻo e pupula mo se pati o le Aso Toʻonaʻi, ma i le Aso Gafua e te toe foʻi ai i le ofisa? Ona faʻaaoga lea o mea le faʻapipiʻi valiina o oloa. E te manaʻo e sui tele ma mo se taimi umi? Ona vali lea o maliega - e fesoasoani ia te oe. Ia e fatufatu!

O le a le pupuni pupuni po o ata

Pupuni pupuni (o le igoa lona lua o le "puʻeina") o se metotia faʻaaogaina faʻapitoa mamanu e faia ai vali ata, mamanu ma laiti galuega o le tusiata i luga o le lauulu. Pe a filifili i lenei sitepu, mafaufau e uiga i le mea e te manaʻo ai - maai pe laʻititi suiga i le ata? E mafai e le tagata faʻataʻitaʻitele ona faʻataunuʻu saogalemu ni mea e le masani ai ni laʻasaga i le vaʻai Ae afai e te le o sauni, ona faigofie lea, o le aofaʻi laina e le lavea ai oe i le teʻi.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o le uumi o le vali, o se filifiliga le tumau mo se isi mea o tupu, aso malolo, faʻafiafiaga o le a faʻaalia uma ai tagata le itu teteʻe. E ui lava e tele fautuaga ma faʻamatalaga lelei e uiga i le uumi o le lauulu uʻamea, o stensil i luga o uʻumi umi e le faʻasaina. O isi o le a mautinoa talisapaia se lototele, fatufatu gaioiga.

Vaega o stensil staining tekonolosi

Le faʻaaogaina o le valivaliina o mata e manaʻomia se auala faʻapitoa. Mo le mauaina o se paʻu faigata, uluaʻi ata poʻo se vaega tonu o le tino, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le matai fale, aemaise i latou o loʻo feagai ma lenei faʻatulagaina mo le taimi muamua. A faʻapea e sili atu i le tasi le taimi o ou suʻega mata-vali, e mafai ona e faʻataʻitaʻia i le fale pe a fai o se auala faigofie lea e faigata ai ona fai se mea sese.

Ole mea taua ile puʻeina ole laulu e leai seisi e toe faia mai lau faʻatusa. O le vali o loo taoto i luga o laina o se mea tulaga ese, ma e leai se polofesa mafai ona ausia le tutusa aafiaga. O le isi tulaga lelei o le vali lanu e talafeagai mo soʻo se lauulu lanu. O lenei faiga e fai si agamalu. Talu ai e faigofie ona filifilia na o se filo pe tele foi, pe o le pito i luga i se faiga fausiaina, e aunoa ma le afaina ai o aʻa. Afai o oe o se ofisa faigaluega, ona faia lea o se stensil e tusa ai ma le faʻailoga ofu. Lulu lauulu lauulu e le tatau ona avea ma mafuaʻaga o feeseeseaiga ma fefinauaiga ma tagata maualuluga.

Mo le pupuni pusi o unta, vali e talafeagai:

  • Faatasi ai ma aafiaga puʻupuʻu. O nei mea faʻapipiʻi i totonu o lapisi kalapu e le faʻaputu i totonu o lauulu, ae e fufulu ese pe a maeʻa. Afai o loʻo e fuafuaina se pati faʻafiafia, ave se avanoa e foliga le masani ai. Lanu fou, lanu tetele o le lauulu lanu o le a maua ai se mea e le mafaagaloina.
  • Faatasi ai ma se aoga umi. Semi-tumau tonics, tino vali ua mitiia mo se taimi puupuu i totonu o lauulu cuticles. A maeʻa le kulimi 4-6, o le paolo masani ona toe faʻafoʻi mai ia te oe. E mafai ona e faʻaaogaina le le tumau lau pupuni pe'āfai e te masalosalo pea e uiga i le mea.
  • Faatasi ai ma se aoga umi. O solo tumau e tui loloto i totonu o lauulu, e le fufulu ese ma le faʻamalama. Lagona mo se suiga o sitaili? O se le masani ai i le lauulu laʻititi ma le pupuni vali i luga o se tulaga faifai pea o le a fesoasoani ia te oe i lenei!

O se kulupu e mafai ona faateʻaina mai le lisi o sui tauva mo puʻeina o teineiti ma le pulou, lauulu laulu. E le pei o lauulu lamolemole, saʻo, ma usitai, ua motusia faʻamatalaga o au nei, ina ia le iloa ai le faʻataʻitaʻiga. Afai na e mautinoa lava le filifiliga i luga o le lau pupuni, manatua, o le ata o le a foliga lelei atoatoa i le lauulu i luga o le mea na vali ai le vali (tuufaatasia tail, styling ma even parting).

Faiga masani i le 2018

O fea na fai mai ai le mata-vali ata? E saʻo e mea faʻalauiloa e Amerika lauiloa.Afai na e faʻalogologo i pupuni o le vavaeina o manoa mai mekasini susulu, aua le faʻalagolago atoa i nei punavai o se musumusuga. Talanoa ma se stylist, talanoaina fou fou i le polofesa o lauulu tagata faʻapitoa, taʻu mai ia i matou e uiga i ou lava manaʻo.

Valivali manoa o loʻo faʻatinoina faʻaoga i stensil, laulau. O palasitika ia poo ni silikoneti papatusi e eseese ituaiga, foliga, i le sao aofaʻi. Latou vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu ona o le ata saʻo, vavaeeseina o manoa i sone. Stensils e faia tutoatasi. A e manaʻo e aumai le lalelei ma fai sau lanu vali atoa le voluma atoa, valaʻau se uo o le a faia le galuega ma le manaia. Filifili lau mamanu!

Fuafuaga mamanu

A faʻapea o oe o se tagata e teteʻe i tulafono, o le mea lea, ua e masani i le auga. E le manaʻomia le lafoina atu e ala i le lelei tusiata, e mafai ona i ai i aso uma o le olaga i foliga o se laei e le masani ai i le lauulu ma le valiina o mata. O le manaʻo mo fegalegaleaiga ma le fesoasoani a atoatoa, lamolemole laina i luga o le lauulu o le a avatu ia te oe se lagona o le paleni, o le a e tu i fafo atu i au uo. Ole naunautaʻiga e valivali ia soʻoga i lamolemole, lapotopoto laina e pei o galu, mauga, e leʻo se mea sese! Ave se avanoa - ma pupuni puipui o le a tumau ma oe mo se taimi umi.

Geometric mamanu

O tagata saoloto tusiata e fiafia i mea faafaʻatoa. Lisi laina o lau pupuni vali, fausia sikuea, faatafafa, liʻo, vaevaeina le aofaʻi atoa i ni vaega, o le a avatu ia te oe faʻaeteete iloiloga. O se aafiaga i le asymmetric haircut foliga sili, lea e sili atu faamamafaina le sao ma le sao. Geometric mata vali mafai ona faʻaaogaina e oʻo ia i latou e galulue i ofisa ofisa ma tele faʻalapotopotoga. E matua lauiloa ata puʻupuʻu ona o ona lanu susulu, matagofie tonality.

Le lolomi lolomi

Amataga i le pito i luga o faiga. O mamanu o meaola o le pupuni mata e lauiloa i tagata lauiloa e pei o Nicki Minaj. Se lolomi lolomi i luga o le aofaʻiga o lauulu faaopoopo matagofie. Afai e te manaʻo e vaʻai tauagafau, ae a iai se mimilo, faʻaaoga le lanu lanu i le itu o le pito. O le tusiina o se ata ma le vali e tatau ona foliga feteʻenaʻi, a leai e leai se tasi e na te vaʻavaʻai atu i le nameri. Mo le paolo uliuli o lauulu, filifili ni moli lanu mo le mata vali.

Faapipiʻi i luga o le faʻatulutusa pe laina le mamao

Afai e te filifili e filifili se laupepa foliga, pipii i le tutusa sitaili. Afai e te le o se ili o le faʻaʻamaina o le faʻamaʻamuta, faʻamaʻutuʻuina gels, o lenei filifiliga e le mo oe. Ua e faia se faaiuga i le faʻailoga lanu? Ona o se ata i foliga o fugalaʻau, ao, snowflakes, laupepa, Celtic mamanu, leise, fetu, loto, tele o Amerika Native ma peacock fulu, manu laiti e mautinoa le fiafia ia te oe. Fausia lau oe stensil ma lau ata e te fiafia iai, valivali lou lauulu i se faʻapitoa auala! O afea, pe a leʻo nei?

Faʻafefea ona fai vali i le fale

  1. Ina ia amata, faʻatau mea e tatau ai: vali mo seevae (Estel, Matrix ma isi faʻamaonia ituaiga), peignoir, totigilima faʻaaoga, se talieleele, se pea stensil mo se faʻatusa faʻapitoa, ipu palasitika, vali vali, kilipa mafolafola, pepa alumini.
  2. Fufulu lou lauulu, apalai se cuticle balm e puipuia. Fufulu ma vai, faʻamago lou lauulu atoa. Aumaia i latou i se tulaga tuʻusaʻo ma usitaʻi.
  3. Fai ofu e faʻaaoga pe galulue.
  4. Filifili se filo mo mata vali ma le lautele oʻo atu i le 6 cm, mafiafia e oʻo atu i le 1.5 cm. Fai lelei ia faʻamama ese mai le toega o le lauulu ma ni uʻamea.
  5. Tuu pepa i lalo o le filo, toe nonoa.
  6. Tuu se stensil i luga o le vaega filifilia o le lauulu, faasaʻosaʻo ma le kilipa i luga.
  7. A fai totigilima, palu le emulion mo vali. Fufulu fufulu mai le pito i luga i le pito i lalo i le stensil.
  8. Afai e te manaʻo e maua se mamanu o le poloka valivali i le pito i tua, o le a tatau ona e faʻaaogaina le fesoasoani a se uo, a le o lea o le a faʻafitauli o le faʻaaoga tutusa o se mamanu.
  9. A oʻo i le taimi mo le uuina o le vali ua maeʻa, aveese mea mai le lauulu, fufulu lau lauulu i le faʻamoe, ona tofa lea ma se pulumu faʻamalosi. Ole a faʻatagaina oe e faʻatumauina le sili ona manino aafiaga o pupuni pupuni, tusa lava pe faʻaaoga pupuni le tumau.

17 faamatalaga

Ma sa ia kuka le borsch mo oe, ae o lona paie e togi atu aano ia te ia.

ma sa ia 'aina lava ia, aua e te momoe tele

O le mea lea, ua matua taufaʻafefe talu mai le faʻavae e sau lelei. Ae e manaʻomia le taumafai pe a e manaʻomia le alualu i luma.

Vaega a lana uo tama, e paie tele e fai feusuaiga ma ia.

Sa filifili Baba Yaga e fai lona lauulu. E tolu ona lauulu.

Na manatu o ia: O le a ou lalagaina aʻu. Amata ona fili i le tasi

na sau le lauulu. Na amata ona ou faia se solofanua solofanua piki - ua paʻu le isi lauulu.

Ona ia mafaufau lea: "Ia, ou te alu ma ia."

O lea voto ma oe))) Ae i le ala, aua le tipi lou ulu i ata

Malolo e faaseʻe lauulu? FAASOA ATU LE PEPE O LE AIGA! :))

5 pou

FESOASOANI-STEP-BY-STEP MO LE FAATULAGAINA O LE AUA

1. Filifili le nofoaga manaʻo i lalo o le ata. Shading (le faʻaaogaina o le teuina o togafiti) poʻo le fesoasoani a se masini, tatou muamua puʻupuʻu le laulu. Ole maualuga ole umi e le tatau ona sili atu nai lo le 1 cm.

2. I le masani ai peniu penitala mo laugutu po o mata, ae i le eseesega o lanu ma lauulu, matou te tuu le tuuaia o le mamanu i le paʻu. E fautuaina i lo le penitala e le malu.

3. Toso le paʻu ma ou tamatamailima, seleulu le laulu ma le faʻaeteete i laina o le faʻataʻitaʻi ma pito o le seleulu. E tatau ona e faia lenei mea, taumafai e aua le saeia lou lima, o lea mo ia faʻamoemoe e sili atu le pikiina o seleulu ma faʻamatau pito. A uma ona veleina le ata, fufulu lou ulu i le solo, fufulu atoa ma se penitala. E taua foi le sui o le mamanu, pe a fai o avanoa, atoa.

4. Faʻaaogaina se selu manifinifi ma seleulu, tipi atoa uma vaega i totonu ma fafo atu o le mamanu i lalo o le selu, o le faʻaiuga lea ua avea le faʻataʻoto le cvex ma o le faʻaititia o le faʻaitiitia o laina tuuina mai o le mamanu ua fausiaina.

5. Ina ia faʻapupula atili le ata, e tatau ona e valuina i le pito o le tafi. O le masini tafi faʻataʻitaʻi masani ua faʻapipiʻi i se pepa manifinifi mai le afifi afifi, e tuua na o 5-7 mm o le tapuni galuega. E le manaʻomia se togafiti faʻapitoa mo ata tusi.

O le uluaʻi ma tagata taʻitoʻatasi ua i ai nei i faiga masani, ma e le o fale uma lava e mafai ona faia se lelei ma sili ona lelei le laulu. O le mea lea, i nisi taimi oe talitonuina oe lava ma e pele ia te oe. E fautuaina e aʻoaʻo lenei metotia mo tina o tama o le a tutupu ma taumafai pea ina ia avea ma sili i a latou tupulaga. Afai e mafai ona e tipiina se tamaititi talavou i se auala o le a tosina mai ai tagata uma i le sili lagona, ona e maua lea o se tasi sili gafatia sili. Ia sili ona lelei!

Vitio: Lau vasega vali ata

Afai o se mea faigata ia te oe ona e mafaufau pe faʻafefea ona faʻaogaina le ata puʻeina, o le vitio i lalo o le a avea ma ola faʻaola mo oe. Ia mautinoa e vaʻai, aua e le faʻaalia ai se ata masani ma se tamaʻi taʻutaʻua, ae o se fatufatuga malie. O le tomai o le manuia vali i lenei sitaili ua mauaina ma le poto masani, aisea e te le faataʻitaʻi ai ma faʻaleleia lou tomai? O le vitio o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻafefea ona fai ni lau valivali faʻailoga agavaa i luga o le tasi pito, ae i le aofaʻi atoa, pe o le leopard print po o le poloka lauulu lauulu.