Lauiloa

10 o le sili ona manaia laei i 2018 i le faʻataʻitaʻiga o fetu

Sa ou manaʻo i le mea sili, ae ua aliali mai ... Ma ua e mauaina e pei o le laulu fou foliga foliga valea, ae le o le auala tatou te mananaʻo ai? Matou te faamautinoa atu ia te oe, leiloa lauulu, le laʻei e le gata mo tagata masani, ae faapea foi ma tagata lauiloa. Ina ia faʻamaonia lenei mea, ua matou saunia se filifiliga o le le mautonu, mataʻutia ma uiga ese lauulu fafine male tamaʻitaʻi o fetu mai fafo ma aiga. Na o le vaʻavaʻai atu i nei ata ma ia mautinoa e le leaga uma mea.

Le manuia le lauulu o fetu mai fafo

E taitaia e tagata lauiloa, faaaoao ia i latou, le fiafia i latou "pa'ū" ma fiafia i "ala". O fetu ma a latou stylists e le agavaa e oo lava i sina mea sese. Ae peitai, i le mea moni, o mea uma e ese ...

Lelei atoatoa le lauulu pe fulufulu fulufulu, se sikuea puʻupuʻu pe loka-umi loka ... Maeʻa se faifaimea faʻa Amerika, R & B pese pese na faʻatuina se tasi o le sili manuia album, ma na o se fafine ofoofogia - Beyonce na te leʻi taumafai. Misia i le filifiliga o lauulu lauulu puupuu lava, afro fili, faaalia i ata nei:

Scarlett Johansson

O le mekasini o Esquire i le 2006 na taʻua o Scarlett Johansson o le tamaitai sili ona feusuaʻi, e ui i le mataʻina o le mea na tupu ma le filifilia o se lauulu i le 2003 (isi ata). O le laei o le laulu i itu eseese e foliga lemu, aulelei i se auala faigofie, lafoina le tamaʻitaʻi pese i le podium o lauulu e sili ona leaga.

Kelly Osbourne

O Kelly Osbourne e tele taimi na pa'ū i le TOP o ata le manuia, lauulu, lauulu. O le mea e malie ai, o le fetu i tausaga talu ai nei ua fiafia i suiga o foliga vaaia ma ua mavae na toilalo na o le mafai ona manatua mai le ata.

Ropati Pattinson

Robert Pattinson o se Peretania pese pese, tagata fai pese, fai musika ma faʻataʻitaʻiga. E matua maualuga lava le lagona o Robert, ae tusa lava foi pe le mea na taofia ai o ia mai le ulufale atu i le TOP o le leiloa togitogi ma lauulu. I le tala faasolopito o Pattinson, o lenei filifiliga lauulu na mulimuli ane avea ma lapus:

Miley Kuresa

O Miley Cyrus o se tagata susulu ma e matagofie tele a pese ma tagata fai pese mai fafo, e masani ona fiafia i le pipiina o lauulu pipiʻi. Ae e oʻo lava i uiga o ia e le alualu i luma, ata ese.

“Afai e te le mafai ona fai atu se mea lelei, ia aua nei e fai atu se mea. Ua faapipii loʻu laulu i loʻu ulu, ae le o se isi, ”- o le auala lea na tali atu ai Miley i faitioga a tagata fiafia.

Fiafia LaBeouf

O le Shia Lababe o se lauiloa Hollywood, o ia e taʻutaʻua manumalo i le filifiliga "Best Actor". I le pito i luga o sikaili le le manuia o fetu, na pau ai mo le tipi sae mo le fulufulu ma le fili i le uumi. Agree, o le faʻatasiga e le o le sili!

Jennifer lopez fai

Pulu lipine, pi pipi, poʻo mata paʻepaʻe i paʻu paʻepaʻe, foliga le lelei - o nei toilalo uma i le taimi o le sailiga mo le vaʻaiga atoatoa na oʻo i le aoga mo le aulelei o Hollywood! I aso nei, Jennifer Lopez e mafai ona mafaufauina ma le saogalemu o se foliga o laʻasaga.

Manatua taimi sili ona leaga i le talaʻaga o le suiga o tagata lauiloa.

Faatasi ai ma le ofoofogia o lona tau, o le laulu-lauulu, Jay Law na aliali mai i le 2002 i le Oscars.

O le mea moni, laititi le faʻatamala ile laʻei e maua ai le ata o le natura, ma le māmā. Ae o le vevesi e tupu i Jennifer Lopez's curls i le isi ata o se fatafata!

Christina Aguilera

O Christina Aguilera e masani lava ona "faateʻia" tagata fiafia ma le le manuia, le manaia o laei. Aemaise lava le aulelei tagata lauiloa i puaʻa.

Ma o le fulufulu lauulu lauiloa lauiloa na faʻatusatusa uma lava i clownish curls. O le tala lelei, e ui lava i toilalo a Aguilera e le taofia le faʻataʻitaʻia ma foliga, ma tumau ai le fiafia i lona tagata.

Britney tao

O le lauiloa lauulu lauulu Britney Spears e le fefe foi i faʻataʻitaʻiga. O ia o se tasi o le muamua na faʻaali le lanu lanu, lanu piniki susulu, malulu lanu paʻepaʻe foliga totoa ma manaia. Tagata lauiloa suiga i le olaga e o faatasi ma se laei fou po o laulu o laulu. E i ai uma luga ma lalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se umi, faʻatupu vevesi, e atili ai ona lautele le foliga ma faʻamanuia le tagata pese.

Poʻo se pelu lalaga faʻapitoa e faia ai taliga o le tagata pese faʻatele ma taliga-taliga.

Ae, o le sili ona toʻilalo mo Britney Spears o le luluina.

Maofa, uiga ese ma faʻaosofia lagona - o nei mea uma ua i ai i totonu o le lauiloa Lady Gage. Ae e oʻo lava i le manaʻoga e tu matilatila ai, o le lototele tele lava mo faʻataʻitaʻiga fou e le faʻamaonia ai lauulu mataʻutia o fetu.

Dreadlocks e susulu, malie ma e le masani ai. Ae ua toʻesea Lady Gaga ile umi tele.

Helena Bonham Carter

Le leai o se tofo ma sitaili, uiga ese lauulu lauulu e masani ona faʻaalia e Helena Bonham Carter. Le gaoia lauulu, sili atu le fulufulu ma tamaiti le laulu i laulu i luga o le ulu - o se mea faʻapitoa ma tulaga ese o le lauiloa.

Anne Hathaway

O le liliuga o Anne Hathaway mai le siisii ​​pulou i le lanu enaena mo se fetu na muta i le matua toʻilalo. O le le sao valiina lanu na ala ai Anne i le lisi o e ona le leaga, ae o le a se mea o iai, sili ona leaga lauulu mo fetu.

O Drew Barrymore

Le o le auala sili na faateia ai tagata fiafia o le lauiloa fai pese Drew Barrymore. O pito uliuli o le lauulu laulu e foliga valea, le talafeagai ma le faʻaaloalo i foliga masani o lauulu, ma foliga o Drew.

Pale Hilton

O se lalelei lauulu lauulu, faʻataʻitaʻiga, o le tagata e ona le tele laina faletalimalo Paris Hilton mafai foi ona "mitamita" o mea sese i le filifilia o se lauulu lauulu. Agree, lua pigtails teuteuina i daisies foliga mataga lava.

Alla Pugacheva

Faʻataʻitaʻiga o mea e tutupu i totonu o le atunuʻu ia Alla Pugacheva, e le masani ai ni suiga taua i le ata. E ui i le mausali ma taofiofi i lauulu ma mea vali, na mafai ona matou maua le tele o "mea sese" o stylists.

Olga Buzova

Ole Olga Buzova e iloga i le le ogatasi i le ata, umi pe puʻupuʻu lauulu, e oʻo foi ma galugalu, pogisa pe uliuli. Ioe, a aunoa ma "punctures" e le atoatoa:

E leʻi talisapaia e le au fai pese a le fulufulu ma le kanona, o Olga o le "Baba Yaga".

Maxim Galkin

O le lauulu o Maxim Galkin "a la Hitler" ose mea faʻaitagia i tagata lautele, ma le leaga mataʻutia faʻatasi ma lavalava faʻailo na faʻaalia e se tagata lauiloa i le nusipepa a le Muz TV 2018 Taui o le a tumau pea i le manatuaina o le toʻatele mo se taimi umi. Fans e iloa Maxim aua le taofia le talanoaina o lenei toilalo ma tulimatai atu i le fou, ua uma ona manuia le ata.

Keti Topuria

O Keti Topuria o se tagata e fiafia ile lototele ma le manaia ata. Ae ae le o taimi uma o manatu i lona liliuga lagolago ma malamalama i isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taoto i luga o le New Wave 2014 taleni tauvaga, e fesoʻotaʻi ma le Star Wars, foliga sili ona valea, ese.

Filipo Kirkorov

Maimoaga ua uma ona masani i laupepa le mautonu o le tupu tupu o le lotoifale vaaiga, Philip Kirkorov, ae o lauulu laulu o se isi mataupu. I le lauiloa a auupega, e tele misia ma lauulu.

Matou te faʻamoemoe o le a tumau lea i le taimi ua tuanaʻi, ma o le aso nei Philipp Bedrosovich faʻafofoʻaga ma se ata fou ma matua manuia.

Eva Polna

Sa avea muamua ma tagata solo solo o "Tagata asiasi mai le lumanaʻi" Eva Polna o se tasi o nai Rusia pop pop star ma foliga matagofie. Nai lo o le nana o le atoaga o foliga, o lauulu e le faamanuiaina i le na o le faamamafaina o lenei sese. E faigata vaʻai mamao e le tutusa, e foliga e faʻaletonu ma faʻaopopo le 10 tausaga. O se pailate mai le lauulu i luga o le ulu, susulu lauulu e aunoa ma sina laititi o foliga foliga mataga, malie ma valea.

Nastya Kamensky

Aveese le stylist e le afaina ma Nastya Kamensky. I se ofu lanu ma se ofutaʻu, na aliali mai Anastasia i le New Wave tauvaga i le 2014.

Ma faatasi ai ma lenei vavega i luga o lona ulu, Princess R&B na aliali mai ile X Factor 8 pese pese.

Siaki nisi ituaiga uiga ese o Nastya:

Larisa Dolina pa

O Larisa Dolina e manatuaina e le toʻatele o se laulu e susulu ma foliga fiafia i lona ulu. Latou foliga gatasi, faaputuputu tasi i le tasi, pei o Hollywood fetu. E faigata ona talitonuina o ata nei e i ai ia Larisa Dolina.

Tinamatua Borisova

I le TOP sili ona leaga lauulu, ma Dan Borisov. E foliga mai e leʻi umi ona fufuluina loʻu ulu. O le a faigata ona faʻamaonia lea tulaga o lauulu o se lauiloa TV presenter.

Anastasia Volochkova

O le atoaga o le le tofo o loo faʻaalia lea e le lauiloa pamu balet Anastasia Volochkova. Toeitiiti lava o ofu uma e faitio. Lenei foi na faʻaopopoina se laulu. Tina ulu, o le aafiaga o palapala palapala o se le manuia sui mo se masani bun.

Alena Vodonaeva

Sa le faʻafetaia e le aofia le ata fou o Alena Vodonaeva. Faatasi ai ma se puʻupuʻu mafiafia, o le televise ata, o le sui auai o le "House-2" foliga ma se ulo i luga o lona ulu. E leʻi leva, ae faalogologo atu le teineitiiti i le aufili oe, i le maasiasi o le ita, foliga fou.

E le o le mea muamua lea le sese i le suia o foliga o se lauiloa blogger. I le 2015, na faʻaseʻe ai e le Alena se pisia ninii i lanumeamata.

Vera Brezhneva

Vera Brezhneva, o se tamaʻitaʻi fulufulua o le pop pop ma ata tifaga, na iloga i le le manuia filifiliga o lauulu i le Kansky festival. Diamond tautaliga, o se ofu lanu uliuli aulelei e le fetaui ma se ofu mama tele. Mo tagata fiafia, e tumau pea o se mea lilo pe aisea na filifilia ai e le tagata lauiloa se fale pati mo se faafiafiaga.

Victoria Bonya

O le TV ma le leitio talimalo Victoria Bonya na ofi atu i le TOP o le le manuia o laei. O lana taumafaiga ia liua i le lanu enaena ma le uliuli o ona aʻa, na faʻamaeʻaina i se samasama le manaia i lanu ma uʻamea magalafu.

Dima Bilan

Ua maeʻa ona matou iloiloga o toilalo le lalagaina o laʻau Dima Bilan. O le ata fou o le alii pese na fefefe ai le au fiafia, ma o tala e uiga i le le soifua maloloina o Dima na aliali mai i le aufaasālalau. Matou te faamoemoe o Bilan o le a le toe i ai ni mea sese.

E pei ona e vaʻaia, e oʻo lava i polofesa e sese. Latou foliga ulavale, mataʻutia, malie, ae latou te faʻataʻitaʻi pea pea, suia. Ma o le a sou manatu o le a le mea sili le faʻauiga lelei foliga?

Vitio aoga

Oscar 2018 latalata i luga - fetu teuteu ma laulu.

8 fetu na faʻateia matou i laʻau lauulu fou i le 2017.

Tumau ma le toʻamalie

Afai e te fiafia i le mea masani, aua le fiu i ni uumi uumi. O se fafine ma lona laulu umi e masani ona foliga lalelei ma manaia. E lava le faʻaaogaina o se moisturising hair mask ma spray spray, lea e fesoasoani e faʻatumauina le susulu ma le susulu o lauulu.

Ata puna: popsugar.com

Taalo malie

Na latou o mai ia matou mai le 70 ma mo se taimi umi tumau pea i le lisi o sili lauiloa lauiloa lauulu. Masalo ona o tagata e ana lo latou lauulu laulu foliga foliga mai ia i matou fiafia ma le popole. A fai e te manaʻo e tuʻu atu lou ata i se uiga laʻititi, o le taimi lenei e ave ai lenei avanoa.

Ata puna: popsugar.com

Mamalu bob lauulu

Musuia i le ata o Selena Gomez, fetu stylists matauina o le manatu e "teuteu" le umi-masani teuteuina lauulu "bob". O le tuʻuina atu o se ata o le muamua, e naʻo le faʻamoe o le laulu ma le laititi ma e laʻititi lava mafaufauga. Talitonu mai ia te au, tagata uma o loʻo siomia oe o le a talisapaia lenei lauulu!

Ata puna: popsugar.com

Pixie "i luga o le tuputupu aʻe"

Lenei o le faʻasalalauga faʻavae o le lauiloa pixie-style lauulu e fiafia tele Twiggy. I le lalolagi faaonapo nei, e tele naua teine ​​o loʻo ofuina, faʻatasi ai ma le supermodel Cara Delevingne.

Ata puna: popsugar.com

Curls pei o Rapunzel

Leitioa a le tamaʻitaʻi o le Cult kart faʻaalia ua sili ona mitamita i lona laulu umi! Ina ia tupu loka e le muta, e manaʻomia le tele o le taimi ma le onosaʻi. O le mea e lelei ai, o teine ​​i nei ona po e mafai ona faʻaogaina lelei o lauulu ulu. Ma faigofie ona sui lau laulu i le masina!

Ata puna: popsugar.com

Princess curls

Taalo malie ma faʻataʻitaʻiga mafuaʻaga - aisea e le faʻaalia ai se ata o se alo tamaʻitaʻi matagofie mai se tala faiʻai? Afai e te manaʻo e foliga pei o se faataulaitu mataʻutia, fai atu i lou lulu e faia au 'au i luga o itu e lua ma uu lou laulu laititi. Matou te mautinoa o lenei ata o le a le tuʻulafoaʻiina se tagata!

Ata puna: popsugar.com

Faʻalelei asimetris "pi"

O le isi ituaiga o le tele o le alofa "pi". O se teineititi ma lona laulu foliga foliga foliga puipuia tele, ae i le taimi lava e tasi. Faatasi ai ma le susulu vali, o lenei faʻatusa e sili ona fetaui lelei mo le au atamamai ma pisinisi-mafaufau tagata.

Ata puna: popsugar.com

Tali tasi le auala

O sea fulufulu fesoasoani e nana ai le le atoatoa foliga. E mafai foʻi ona faʻaogaina e tagata e ana le lauulu e felanulanuaʻi le laulu e faʻamamafa ai le susulu malamalama lelei faʻapea foi.

Ata puna: popsugar.com

Papa ma Lola

Atoa vevesi ma le leai o se maopoopo! I lalo o le mautauave, pop diva Lady Gaga alu i le tamaitai e teuteu lona uiga ma se laulu. Ma o le toatele o tagata fiafia na amata ona faataʻitaʻi i le pese pese, aua o sea sitaili foliga foliga manaia ma sili ona lalelei.

Ata puna: popsugar.com

Tagata lauiloa lauiloa

O le muamua na aliali i nofoaga lautele i se ata fou o Cameron Diaz ma Ashley Simpson ma le bob version i le bob version. Ua lauiloa e laupepa lauiloa a Hollywood le manaia ma le manaia o latou laei faatasi ai ma siku tipi.

O le le talitonuina o curls ma asymmetry na faia ai ata o tagata lauiloa talavou ma faʻafouina, pei ona faʻaalia i le ata. O le sikuea ma le mea e saeia ma le apefai e faʻaalia lelei e alu i le paʻepaʻe malamalama, ma ia na ia masani i mafutaga.

O le faʻatusa o le Hollywood style ma le fashion Victoria Beckham na faʻaalia ai le masani o pi i lona tulaga eseʻese. O le puʻupuʻu o le ie ma le uʻumi o faʻasologa o taimi ua faamamafaina e le faʻatusatusa o valivali.

O le fetu pupula Hollywood ma o le pule o fulufulu matagofie Jennifer Aniston manumalo i tagata uma i le 2018 ma se sikuea lautele. O le masani lanu ma cascade i tuʻufaʻatasiga e faʻatupu ai se sili ona lelei o le lalagaina o lauulu.

Faiga mo pupuu hairstyles manumalo ma puʻeina Hollywood o le vaitau fou. Talavou ma talenia Jennifer Lawrence, fai pese ma foliga o House Dior, na aliali mai ma se faapuupuuina faauu o laʻau lauulu.

O le agamalu ma le faʻamalieina o le ata fou fiafia tagata fiafia, siaki ata o tagata lauiloa ma laʻei lauulu 2018.

Pupu puupuu tagata

O le a moni fiafia o lauulu puupuu i le fetu iloa Holly Bury. Na ia faʻaalia foʻi le faʻatamaitai ma le lalelei o le ata e mafai ona oʻo i se laulu i lalo o le tama.

Sa faaalia e Holly se ata puʻupuʻu puʻupuʻu ma ni uʻumi umi i le pito i luga o lona ulu. O le faʻataʻavaleina le faʻataʻitaʻia ma le aulelei o se agavaʻa o se filifiliga lelei lea mo se mea fou. Lauulu faitioina tagata faitio, ata o loʻo faʻaalia i totonu o ata.

E oʻo lava ia Jennifer Lopez ma Vanessa Paradis na latou teea foi ma a latou laulu taugata, sili atu le puʻeina o laʻei lauulu.

Filifiliga mo ata faʻatusa:

  • hedgehog faaonapo nei e lauiloa, talafeagai mo laiti laiti po o taʻaloga,
  • asimetriai e lautele, i le 2018 tasi pe lua malumalu e masani ona tipi,
  • taitai vaitau bob, foliga pei o soʻo se ituaiga o foliga ma lauulu,
  • o le sikuea masani e le mafai ona suia se faʻasologa o vaitau taʻitasi, o le lauulu e faʻauʻu, tipi faʻatasi ma se apefai poʻo le cascade,
  • pixie - faauuina lauulu o le 60s, aso nei e matua lauiloa,
  • Iroquois - faʻateleina ma le susulu o le fou faʻatusa ala, mafai ai ona e tausia uma pisinisi ma faiga hooligan,
  • caprice - randomness ma layering fausia se foliga malu ma faʻamalosi,
  • apefai e lelei mo curly curls,
  • gavrosh fetaui ma soʻo se ituaiga o curls, o se tuʻufaʻatasiga lelei o soʻotaga puʻupuʻu ma le motusia pito,
  • o se pulou o le a faʻatagaina oe e faʻasaʻo mea le atoatoa (ituaiga o foliga, taliga tele, ma isi),
  • Lauulu laʻua Falani - laina sao, faapuupuuga pale, 'umi' au foliga foliga atoatoa.

O le puʻeina lauulu laei 2018 o le galueaina o polofesa i le sitaili ma pisinisi fale. E le mamao atu Hollywood, ma fetu lauiloa a Rusia.

O Kristina Asmus ma Tatyana Arntgolts na suia le laulu umi mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopo i se uumi. O le ata foliga i le fafine ma foliga o le lauulu i le ogatotonu o le seneturi talu ai.

Suiga i le ata na faʻataʻitaʻia e le tamaʻitaʻi o Lera Kudryavtseva ma le lalelei o le pi ma le pese pese Valeria ma le puʻupuʻu pixies, o taʻitaʻi manino i lauulu mo lenei vaitau.

O tagata na ofo atu Ksenia Borodina, Olga Buzova ma Yulia Menshova, faapea foi ma le pese pese Polina Gagarina, sa ofo i le faʻafouina o le ata. O ata pupuu o tagata lauiloa e mafai ona vaʻaia i le ata i totonu o le potu.

Filifilia o sitaili faasee ma se pi pupuʻu ma se foliga foliga, na faamamafaina e tagata lauiloa a latou lava tagata, manaia ma le lototele i le faia o filifiliga sili.

Hairstyles o le faʻailoga o le atamai ma le matagofie. O se taʻaloga ma uʻumi auvae ma faʻamasaniga e faʻatagaina ai fetu a Rusia ma ni pupuʻu e fai ai sitaili.

Lauulu sili ona manaia

E i ai tulaga pe a pupuʻu se laulu laititi foliga leaga ai se tagata foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻitaʻi taʻutaʻua Anne Hathaway sa tatau ona tipiina ona lulu solo mo le matafaioi a leai se aiga i le tifaga Les Miserables.

O le lauiloa lauiloa lauulu na le fiafia ai ana tagata fiafia, ma o le tamaitai fai pese na mafua ai ona tagi. Moni, o le tulaga na faʻaola Oscar mo le matafaioi.

Na faia e Miley Cyrus se lauulu laʻititi-foliga e le o tilotilo mai i ona foliga lapotopoto ma o loʻo faʻalauteleina atili.

Sa le lagolagoina e le au fiafia le filifiliga ma le sitaili o lauulu pupuu o Miley, o le na tonu e aveese le lauulu sili ona lelei, vaʻai ile ata fou ile ata. Ae o Miley na filifili e aua nei toe foi i ona uumi uumi.

O le faia o se lauulu lauulu fou o le faigofie lea e suia ai le ata ma se tele o le sefeina o le taimi i le sitaili. O laei puʻupuʻu e tatalaina ou foliga, tosina maia lou mafaufau ia oe lava. Ae e te manaʻo e vaʻai totoʻa i le filifiliga, ae maise fetu e masani ona fevaʻaiaʻi.

Ole le mautonu filifiliga o loo faʻaalia e Renee Zellweger. O le bob season hit e le talafeagai mo le lauiloa aʻo le taamilosaga o foliga.

O le mea lava lea e tasi mo le puʻupuʻu pixie Scarlett Johansson. Foliga mai o le tagata lauiloa na leiloa foliga ma saʻo.


O lauulu e i ai le tomai e tuputupu ai i tua, o mea uma i nei aso o loʻo i ai le tele o mea faigaluega e mafai ona ausia se vave vave tuputupu ae faʻaiʻuga.

Ae ina ia aloese ai e ui lava mo taimi puʻupuʻu, ae le mautinoa, faʻaletonu ma le faʻaeteete faʻalatalata atu i le filifiliga o le puʻupuʻu foliga 'ulu, o loʻo tuʻuina atu i totonu o le ata o ni faiga fou fou.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

Oka Talofa

O lena e muamua lava ona manatua i le mafaufau pe a pa'ū i le tumau pea o sitaili, o Zoey. O lona fatafata mafiafia o apaʻau i mata o mata, ma ufiufi i lalo o tauau, ua tatou masani ai uma, faʻaopopo i lona faʻaalialia matagofie.

I le 2002, na lamatia ai le tamaʻitaʻi faimata e avea ma lauulu mo le matafaioi i le ata "Elf", ae na vave foi ona toe foi i lona foliga masani.

Dita Von Teese

Dita o se tauvaga uigaese agaga i le agaga o 30s ma 40s. E taua ia te ia le foliga pe a na ia tuua le pine-luga pepa lautele: ofu lalagaina ma curls ata.

Fai mai le tusiata, o lenei sitaili o lana auala lea e faailoa ai ia lava, ma e le manaʻo e alu ese mai lona ata i le olaga masani. E oʻo lava i paparazzi paʻu le pueina Dita ma lona laulu saʻo. O afea e iai sona taimi e fai ai ia mea ia?

Fiafia i lauulu i tagata lauiloa i le 2018 (faʻatasi ai ma le ata)

O le tausaga na tamaoaiga i pupula ma le le fefefe suiga i le faʻatusa o fetu o le sili lapoa. O le faʻataʻitaʻiga na faʻataʻatitia e Ashley Simpson ma Cameron Diaz, o latou na folasia i tagata lautele ma se laupepa fou o bob-haircuts. O le lua pito sili ona "faʻaosoosoina" Hollywood blondes ua faʻaalia ai le matagofie ma le matagofie e mafai ona e vaʻaia ma se laei puʻupuʻu ma fememeaʻi.

O laʻasaga fulufulu tutusa ma le uila susulu na aumaia ai le fou ma talavou ia latou ata. O le bob-car with contorns contours ma feulu-teuteuina o fulu, ma teuteuina i faʻaalia "sitepu" foliga sili ona lelei i le tuʻufaʻatasia ma le masani masani o laupepa, lea e le tatau ona suia nei tamaʻitaʻi.

O Victoria Beckham lauiloa e faʻaalia foliga eseese uma o se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu i lana lava auala. O le ulutala o le European style icon, lea na ia ofuina ma le tonu, e manaʻomia tele.

I le filifilia o le sitaili e fetaui lelei e le gata i le ituaiga o foliga, ae o le faʻatusa, Mrs. Beckham faʻaalia ai le eseʻesega o foliga masani o se pi. O lana mea e fiafia i ai mo lenei vaitau e umi, moni lava tauʻau-uʻamea, e tuʻituʻi atu i fafo o le lauulu lauulu, e le gata i lea, o loʻo faʻamaninoina e le faʻamalamalamaina o ona foliga.

Le pule o se tasi o sili sili ona matagofie lauulu o Hollywood ma se fiafia i ai i le lautele, Jennifer Aniston i lenei tausaga e le gata na fetuunai i le lua fiafia tele ata tifaga, ae na faʻatutuina foi le leo i le faiga mo foliga laʻititi-umi.

E sili ona matagofie a o ia ofuina lona lauulu manifinifi, niu paʻepaʻe ma se filifiliga maaleale o lanu mo valivali faatagaina. E leʻi avea se tamaʻitaʻi fulufulu ma lauulu sinasina i lana galuega umi, ma o lona laulu manaia e avea ma faʻataʻitaʻiga o le masani, ua sili ona lelei le filifilia o ata.

Gauai atu i le ata, o nei tagata lauiloa tagata lauulu i le 2018 seti tulaga fou mo le vaitau:

Faiga pipi puupuu o fetu ma tagata lauiloa i le 2018 (faatasi ai ma le ata)

O lenei vaitau, o tamaitai muamua o Hollywood na puʻeina moni le laei mo lauulu pupuu. O Jennifer Lawrence, o le fetu e le faʻatuina ai le fetu o Amerika fale tifaga ma o le sui o le House Dior, na taumafai i luga o se ata lemu ma paʻi ma le laulu puʻupuʻu pei o le pixies.

O le lapopoa, faatasi ai ma le "ragged" toomaga, curls i se auala fou atoatoa tatalaina le manaia ma uiga o Jennifer, vaeluaina ma lauulu umi. Faafetai i le lauulu fou, e le gata na ia mauaina ni ofo fou mai tagata gaosi oloa, ma faamamafaina le uiga na tulaga ese ai o ia mai le fiafia o talavou Hollywood fetu.

O le lauluʻulu a Natalie Portman "i lalo o le leai" saʻo i le faʻavaʻa, o le talaʻaga o le lalolagi o fale tifaga o le a vave galo. Ma e ui lava ua lava le taimi talu mai le puʻeina, ae o le aulelei Portman tumau pea faamaoni ia te ia pupuu, teisi ufiufi ona taliga ma tatala lona ua lauulu lauulu - i lenei tausaga na ia filifilia se sikuea vaivai. O le uumi o le mapusaga o faʻailoga ma le lalagaina o laʻau o loʻo faʻamamaina e "fulu" faʻamanino atoatoa le malu ma le malu o foliga o le tamaʻitaʻi.

Lauulu laulu fetu ma tagata lauiloa i le 2018 ma a latou ata

Ae o le tagata moni fiafia lauulu pupuu i totonu o fetu o Holly Bury. Lenei le toʻafilemu toʻafilemu o faʻataʻitaʻiga fai mea na faʻataʻitaʻia toe faʻafetaia ai le faʻataʻitaʻia ma le lalelei o oe e mafai ona e vaʻaia ma se laʻititi puʻupuʻu ma faʻamiga lava lauulu.

Lenei tausaga, Holi fiafia i se puʻupuʻu puʻupuʻu, ma se matala matala ma ni uʻumi umi i luga o le pito i luga o le "tama tama" fugalaʻau. O le lalelei o lona laulu e aoga foi mo le mataʻituina: o se '' '' ula 'ulaula ma le le faʻaeteete, ma e oʻo foi i se foliga manaia o le mohawk o se aga fou, lea e taua le vaʻai atili.

O Michelle Williams na faʻaalia se isi faʻataʻitaʻiga o le manaia o se pulu puʻupuʻu. Platinum pixie ua avea ma moni fou valaʻau card a le tifaga. O se uumi umi, ufiufi i luga o lona muaulu ma mata ma se puie puʻupuʻu, na faia se eseʻesega eseʻesega i le sili ona faʻalelei ma foliga o le tamaʻitaʻi.

Vaʻai faʻalelei vaʻai foliga laʻititi laulu i le ata i lalo:

O 'oti o tagata lauiloa mo lauulu laulu ma latou ata

Aua nei galo o le sili stylists ma suiga ia latou foliga galue ma tagata taʻutaʻua uma - o le faʻaiʻuga o le mafaufau loloto ma le poto tele galuega. Ma o soʻo se fulufulu fou a Hollywood fetu o le folafolaga tonu lea mo le lalelei pisinisi, setiina le tulaga mo ni nai vaitau luma.

E le mafai e tagata uma ona tipi 'eseʻese o latou lauulu ma faʻaali ni ata i luga o laupepa e uiga i lenei. Tagata e ona le lauulu lauulu, na avea ma vaega o latou faʻalapotopotoga faʻaalia, e matua faʻaeteete lava. I lenei alatoto, lauulu o tagata lauiloa ma laulu laʻitiiti e sili ona fiafia.

E pei lava o taimi maoaʻe, o le masani mo lauulu mo lauulu laulu na setiina e Kate Hudson. Ile tausaga nei, o loʻo tusia lona ata i le sitaili o tagata manumalo i tauvaga lalelei. O Kate ua leva, teuteuina i le tutusa, ae o loka tapuni e loka moni susulu o le la, leai se faʻatamala ma se gaoia!

Naʻo laina lamolemole e faʻalelei ile laʻei matagofie. Stylists talitonu o le toe foi i le faiga o laei faigofie ma sili feminina pei Kate's o se fou, tuputupu ae masani, toe faafoi tatou i le masani tulaga masani o le lalelei.

O loʻo lagolagoina o ia e leisi tamaʻitaʻi talavou faʻailoga a Peretania ma le tama teine ​​moni a le Duchess o Cambridge - Katherine. Na ia faʻaalia manino mai lava le sili atu o mea tau atamamai, ae le faʻaitiitia laupepa foliga o le fulufulu mo le laulu uumi, ma matua tutusa lava ma le uila matagofie. Laulelei le lanu masani o lauulu ma se sili ona faigofie sitaili pei o purinisese o se tasi vala o le masani fou.

I le taimi lava e tasi, o le fiafia i le puʻupuʻu, laʻei "tamaititi" lauulu na faʻatagaina e le Barbados pese Riana, e susulu mai i le sili ona lauiloa. I le folasaga o le isi faʻailoga faʻavaomalo i le lalolagi o musika i le 2018, na aliali ai le tagata lauiloa i se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu "Garson".

Valivali lauulu lauulu ma sili ona faigofie sitaili moni maofa tagata fiafia o le diva, lea e lauiloa ona o lona faʻataʻitaʻia faʻataʻitaʻiga ma le sitaili.

Fou suiga o le "fetu" oti oti i le 2018 - i le ata i lalo:

Fulufulu lauulu o fetu a Rusia

O le masaniga na faʻatulagaina i lenei tausaga e le sili ona lauiloa fashionistas e noatia i se manatu e tasi - sexy femininity. Tagata lauiloa lauulu 'ulu i le 2018 faʻaalia se tele o auala e faʻatino ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pei ona faia e le tagata e ona le foliga faʻaagelu, o le tamaʻitaʻi Farani Vanessa Paradis, o le na faimamago ile ofuvae laʻau faʻalelelei i lenei tausaga ma liua i se pulou puʻupuʻu. O le kapeti na faia e Vanessa o se tasi o sili ona faigofie tele fofo.

Na filifilia e Sarah Jessica Parker le faiga masani, ma maua ai i lona laulu uumi foliga matagofie ma le fesoasoani o le fulufulu mata e oʻo lava i foliga o lona lalelei ma lalelei ae faʻaalia foliga. Ae i le faaituau e tatau ona matauina o le tausaga lenei sili ona lauiloa tagata filifilia haircuts eseese o uumi.

E matua faigata lava, o taʻitaʻi o lauiloa na foliga mai o ni sitaili masani - bob, garson, pixie ma sikuea - i le uluaʻi faʻatinoga ma le fausaga.

O le tulaga masani a le lalolagi o loʻo lagolagoina e fetu Rusia, o latou leleulu i lenei tausaga ua lagolagoina i le agaga o le tamaʻitaʻi ma le saʻo ona fuafua lelei uiga. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o Christina Asmus ma Tatyana Arntgolts - lua o le sili ona lauiloa blondes o le Rusia ata. O se faʻataʻamilomilo o lauulu uumi o le uumi, faʻataʻatia i laʻei matagofie, faʻaʻumiʻumi le umi umi - masalo e faʻasao, ae matua femoumoaʻi, e pei ona manaʻomia e le masani.

I le 2018, o le toʻalua sui o le au fai faʻaaliga a Rusia na faʻafouina a latou lava ata ma le laulu i laʻei lava. Na faʻaalia e le na faia e le TV Lera Kudryavtseva le faiga sili ona teuteu o le bob haircut - ma se ata siliva atoatoa ma le faʻaaliga faʻaaliga.

O puʻupuʻu puʻupuʻu ma le masani, na filifili ai e le pese pese Valeria mo ia lava lenei vaitau. O sina teisi mataala, ae mafaufau totoʻa malamalama mama, lea e mafai ai ona e faia se sitaili lauulu - o se mea sili ona afaina i lenei vaitau.

Angelina Jolie

I le 90s, Angelina Jolie tele faʻataʻitaʻiga ma lauulu - sa ia taumafai i luga o le ata o Marilyn Monroe ma se sili-puʻupuʻu hedgehog. Ae ina ua mavae le 2000s, na sau o ia i le sili ona fiafia i ai ona laulu: lauulu enaena lauulu, faaputuputu i le pito i luga ma tatala i tua.

Gisele Bündchen

Lulu enaena, e pei o se laʻititi susunuina curls i se matafaga sitaili ua leva ona avea ma foliga o le Pasila pito i luga faataitaiga. O lenei teuga faigofie o se tasi o sili sili ona moomia lauulu i le lalolagi o le fia miliona o fafine miti e toe fai. Matou te le fesuiaʻi foi se oa taua mo se mea.

Anna Wintour

E toaitiiti tagata e manatua le pule sili o le Amerika lomiga o Vogue mekasini ma le eseʻese lauulu. Anna Wintour - tumau pea: na ia faatofa i le lauulu umi i le 14 tausaga ma mo le sili atu ma le kuata seneturi ofuina se bob-car with bangs. Ae ui i lea, o le faʻataʻitaʻiga o seevae a Anna e le suia mai lea tausaga i lea tausaga.

Kate Middleton

Tulaga e manaʻomia le Duchess Kate e foliga mai i taimi uma e aulelei ma taofiofi, ma o lona lauulu sili ona fiafia i ai e fesoasoani ia te ia i lenei. O le mea lea, Kate mo le tele o tausaga e ofuina lauulu enaena ma pito curled, e oo i luga o tauau.

O le duchess o nisi taimi ese lava le paolo o lauulu ma lona umi, ae le taitai alu mamao ese lava mai lona "tulaga auro."

Jennifer taofi

O le pulupulu o le pale a Jennifer Aniston o se vavaeʻese mai le aʻafiaga o ni uʻamea ua susunuina, lea na ia faia aemaise lava mo lana matafaioi i le faasologa "Uo". I le vaitau o le 90, o lenei lauulu lauulu na manumalo ai i loto o teineiti i le salafa o le lalolagi ma avea ma lauiloa tele.

Ina ua mavae lena, e tusa lava pe na faʻataʻitaʻi le tamaʻitaʻi, ae sili ona faʻaeteete.

I le olaga o Lucy Liu, sa i ai ni ulu oti e pei o le bob ma ua mimilo faʻaiuga amata mai le 2000s, ae na vave ona iloa e le tamaitai fai mai e le o lana tala lea.

E laʻititi lava ia e lamolemole lona laʻititi ia le laʻititi lava le laʻititi ia na fai ma Lucy.

Gwyneth Paltrow

Iloaina ituaiga o Gwyneth Paltrow - lulu lauulu e aunoa ma se faʻailoga o laʻau faʻapipiʻi, faʻatasia ma le sili ona masani paolo o lauulu lauulu.

E ui lava i le manatu o le tele o tagata mafaufau o le fugalaʻau a Gwyneth mai le tifaga "Lapataiga, o faitotoa tapunia", na te leʻi alu i ai ma se taimi umi, toe foi atu i lona masani masani.

Mireille Mathieu

O le folaina ua taua "sessun" poʻo le "itulau" ua leva ona fiafia i le diva o le Farani chanson Mireille Mathieu. Sa ia ofuina mo le tolusefulu tausaga, pe a le sili atu.

O lenei ua avea le laulu o tagata pese ma tulaga masani mo le "itulau" lauulu mo le tele o fashionistas.

Julianne Moore

Natura tuuina atu i le tagata fai pese ma le lalelei lauulu lauulu, lea na te le suia. O le a matou malilie faʻatasi ma ia - o se faʻanoanoaga le valiina i se laulu mafanafana matagofie. Ma Julianne e le fiafia i fulufulu lavelave - e fiafia o ia e ofuina lauulu i lalo ifo o ona tauau.

Taylor vave

O le ata e iloa ai e tagata uma le lauiloa lauiloa pop popo o le saito lauulu ma se sasa sao lea e ufiufi ai ona mata. Ma talu ai nei, o le bob lauulu oti.

Ae ui i lea, i le amataga o lana galuega, na savali ai Taylor mo se taimi umi ma le uumi o tulimanu ma le ofuina ni pu. Ae mo nisi mafuaaga, e toaitiiti tagata e manatua se tagata pese.

Masalo o le mea tonu lea sa i ai pe a fesoasoani le laulu saʻo e fatuina le ata ma faʻailoa ai le tagata pese.