Valivali

2018 Feololo Feololo Trends

O lanu pupula e suia i le natura. Ma o lenei, tagata uma e faʻataʻutaʻu i tauau taumafai malosi e vaʻaia faʻalenatura ma sili ona sologa lelei e mafai ai, faʻafetai i metotia vali ata i ona po nei. Lauulu valiina luga o lauulu feololo aofia ai le faʻaogaina o le itiiti ifo i le 2 lanu, lea e filifilia e tusa ma le lanu o mata, unta ma paʻu foliga. Masters faʻaaogaina auala eseese valiina o lauulu, fatuina o le la pupula, lamolemole suiga o leo ma le aafiaga o curls susunuina i le la.

Mumu lanu

O se faʻailoga o le ituaiga, e tele teineiti faʻaoga e laititi pe faʻaitiia suia a latou foliga. Fetaui lelei mo soʻo se curls, tusa lava poʻo a latou fausaga E aofia ai le faʻaaogaina o le vali mo le umi atoa o le lauulu.

A o tuputupu aʻe, e tatau ona vali.

E tatau ona manatuaina o le pisia faapena e afaina ai le soifua maloloina o ou curls.

E aofia ai le galue ma pito o le lauulu, ma le eria i aʻa, o se tulafono, e tuua. O le metotia e faʻamanatu mai i le faʻataʻamilo, ae o pito o faʻamanuiaga e pupula (vaʻai i le ata mo le laulu ogatotonu balayazh).

Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i aitia ma mea faʻaalia o balayazha mo lauulu laʻau umi i la matou '' upega tafaʻilagi.

E le tuʻua lona taua i le vaitau nei. E fetaui lelei ile averesi umi ole lauulu ma maua ai se suiga gofie i le va o leo eseese. E mafai ona e mauaina nisi filifiliga mo felanulanuaʻi valiina ombre i luga o lauulu luga luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Ina ia fausia se laei manaia, e filifili e le matai ata o lanu latalata mai masani (leai se sili nai lo 3). O lenei metotia faʻaavanoaina le laufanua mo faʻataʻitaʻiga - e le mafai ona faigofie ona faia se faʻasolosolo lamolemole, ae ia fatuina foʻi se laina faʻamalama malamalama manino o le a foliga lototele ma faʻateleina.

Vaʻai i ata foliga o le ombre hair of medium length le ata.

Blackouta aʻa

O ai e fai mai o aa tele o aʻa e leaga? Afai e te faʻatinoina lo latou pogisa, latalata i le lanu masani o laʻau, e mafai ona e faʻamamulu lou lauulu e aunoa ma le fefe o le a foliga lemu.

E fetaui lelei mo pulou ma le paʻepaʻe teine. Vaʻai faʻafiafiaga mataʻina e lua-lanu o loʻo suʻea pe a oʻo aʻa i le sukalati uliuli poʻo le enaena enaena.

O le valiina o luga o le laulu ogatotonu o loʻo fuafua i se lanu malie e suia i luga ma se laʻasaga i aʻa.

Lelei aoga tele ile pulou male lauulu laulu.

Ata pueina mea fou faʻaaogaina le metotia o shatushi mo lauulu i tauau o loʻo tauaʻoina atu i lalo.

Fa apamemea

O se sili sili filifiliga mo le tuʻufaʻatasia pogisa ma malamalama. E pei o valivali, ae aofia ai le faʻaaogaina o le mafanafana lanu e latalata i le natura: enaena, kofe, auro. I le ulufafo, matou te maua se lauulu, e pei e paʻi mai i se la fulufulu.

Lauulu valivali le faʻaaogaina o le bronding teknik o loʻo faʻaalia i ata nei.

O le mea lea e fefiloi ombre, balayazha ma foiling, o le autu o le galuega o le ausia o le silila ile lauulu ma aveese tuaoi i le taimi o le suiga o lanu. Mo le valiina o lauulu e faʻaogaina ai le metotia o flamboyage faʻapipiʻi ni pepa faʻapipiʻi.

Valivali

Faʻamalamalamaina lau lauulu. O le pixel, asymmetry ma soʻo se isi lava lauulu laʻasaga e foliga sili ona lelei i lauulu. Tele fesoasoani aoga mo le valivaliina o uumi ma le lauulu lauulu o loʻo faʻatali mo oe i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Vaʻavaʻai i le ata, e mafai ona e maitauina ni lauulu e le masani ai o lanu i lanu pupula.

Luga o lanu

Mo na teineiti ma fafine o loʻo fia pupula, e mafai ona e faʻataʻitaʻia nei ata vali:

  • valivali e ala i le stensil e fatu ai ni mea e le masani ai (leopard, abstraction, zebra, waves, etc.),
  • lanu ombre po balayazh (mafai ona faia uma ma vali ma lanu vali),
  • sulufaʻi (susulu),

E taua le iloa! Tele o filifiliga valiina (balayazh, bronding ma reel) foliga sili atu i luga o uila. Afai e leai sau curls masani ile curly, ona fatuina lea o sou foliga fiafia, mimilo motusia i totonu ole uʻamea curling poʻo curlers.

E fia

Valivali lauulu o feololo le umi mo le taimi muamua e tatau ona faia i totonu o le faleoloa. O iina, o le a filifilia e le matai le saʻo o lanu lanu ma le faʻaʻofu o sui, ma amanaia le fausaga o lauulu, faapea foi ma vali i se tasi o metotia na e filifilia. A maeʻa le faʻagasologa, o le ae mauaina le tele o faʻatonuga aoga mo le tausiga o le laulu lanu.

Le tau o le salon painting prosedur e aafia i le:

  • filifiliga filifiliga o le vali ata,
  • filifiliga o vali, oxidizing sooupu ma le valiina,
  • lauulu lauulu (mo lauulu laititi, e tatau ona e avea i taimi uma le ogatotonu o le tau o loʻo taua i le lisi o tau loli),
  • togafiti ma mamalu o le faleoloa.
  • Valivaliina o foliga ile laulu ile laulu ole tau ole 2500-5000 rubles.

Ae afai e te fiu i le okaina o faʻamaumauga i le teine ​​fulufulu ma malaga i le salonone, e mafai ona e faia le faʻasologa i le fale. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻatauina o se vali ma faʻaʻautu o le sui i totonu o faleoloa faʻapolofesa. E mafai foi ona e faʻaaogaina le vali na faatauina i totonu o se faleoloa masani, ae e leai se faʻamaoniga e te maua ai le lanu talafeagai i le ulufafo.

Fautuaga pe a filifilia se vali. I fale faigaluega taʻitasi uma o le a e maua ai se farb card e faʻatagaina ai oe e filifili le mea tonu paolo. O le numera muamua o le vali o le lanu, lona lua o le paolo.

Le tau o se tasi paipa o le vali eseese i le laina o 450-900 rubles.

Pulu uliuli valiina

Mo teine-uliuli lauulu ma le paʻu uliuli talafeagai:

Vaʻai le matagofie o le valiina o lauulu mo brunettes i luga o laulu ma le caramel lanu, faia e faʻaaogaina le metotia o le balayazh.

Fautuaga. E le fautuaina e vali lou lauulu i ata o le uliuli, aua e le mafai ona e maua le mea e manaʻomia. Afai o loʻo e manaʻo lava e avea oe ma tamaʻi māmā, filifili fulufulu auala e le aʻafia ai aʻa - balayazh, ombre, bronzing.

Matou te filifilia le lanu mo lauulu sinasina

Teine ma se malulu ituaiga o foliga (sesega paʻu ma malamalama mata) o le a maua na ituaiga i le auala:

Afai o teineiti lauulu lauulu paʻu paʻu, ona lagona lea o le saoloto e filifili:

Mute lanu piniki mo blondes - fatufatuina lanu i luga o le ogatotonu-umi o laina o le taimi nei.

O a lanu o le a ofi mumu

O le lanu-lauulu laulu lalelei ma le filifiliga o lanu e sili ona faigata, talu ai o le paolo manaʻomia e le maua i taimi uma. Faaaoga nei lanu:

E taua le iloa! Afai e te taumafai e valiina lauulu i se lanu masani - henna, e le mafai ai ona e maua le lanu saʻo ma le sili atu valiina ma faʻalenatura vali. Manatua, o le henna e matua taofiofia malosi i lauulu tino, o lea e le fufulu ese seʻia ono masina.

Vala o le valiina o lauulu lauulu

A o le i faʻatautaia le faiga, e sili atu le vave faʻavae o foliga ma sitaili o le fulufulu. Soʻo se tuʻuga e filifili ai mo vavaega e talafeagai (cascade, apefai, pi, pi, asimetri). Ona o le le mautonu umi, e mafai ona e maua le manaʻomia taʻaloga o le malamalama ma le paolo, faʻapea foʻi ma le faʻaopopoga le tele o lauulu.

O le valiina o foliga i luga o lauulu laʻititi e aofia ai le solomuli o le 3-10 cm mai aʻa o le lauulu. O le mea lea, o se lamolemole suiga ua faia ma le curls e le faʻaleagaina i le taimi o faʻamanino. I se faʻaopopoga, o le lelei o le tele o nei ituaiga ituaiga o valiina o oe e le manaʻomia le vavaeina masani o lau lauulu (masani lanu o loʻo avea o le faʻavae).

O nisi metotia mo le fatuina lelei lauulu e aofia ai le faʻaaogaina o le pepa pei o le sili atu o le faʻamalosiina o lanu e maua ma le tatau ona faʻaleaʻauina ni manoa. O isi na fautua mai feteʻenaʻi o le valivali lanu ma pulumu stroke (bronding). Ae o isi o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻatupuina o se uluaʻi solofanua (shatush).

Manatua manoa i le malumalu e masani ona manifinifi, o lea ina ia lanu uma le laulu e tutusa, e tatau ona e valivaliina mulimuli.

Le mea e manaʻomia

O le averesi umi o le lauulu e aofia ai le faʻaaogaina o le 1st afifi o vali. A filifilia se vali, taulai atu i lona tulaga o le tetee. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 1st level o se tinting sooupu e faʻaititia lau laʻau, ma e vave ona alu ese.

O pulu vaivai e tumau i luga o lou lauulu e le sili atu i le 2 masina. Latou faʻafaigofie ona sui le lanu masani i 1-2 tones.

Lauulu valiina i luga o auulu curls ma sili atu tumau le mafai ai pe a faʻaaogaina le lanu valivali o le 3rd tulaga.

I le faʻaopopoina o vali, ao leʻi amataina taualumaga e tatau ona e saunia:

  • keramika po o ipu tioata pusa
  • pulumu vali
  • se ofu talaloa e ufiufi ai ou tauau
  • fulufulu lauulu poʻo ni paʻepaʻe mo fulufulu,
  • pepa alumini poʻo le polyethylene,
  • selu ma se tamaʻi selu.

Le togafiti togafiti

Faʻafefea ona valivali curls ina ia latou foliga masani masani e mafai? Valivali lauulu o loʻo feololo le umi o se lanu faigata, lea i le fale e tatau ona faia i le fesoasoani a se uo teine.

  1. Vaevae le ulu atoa o lauulu i sone: wiski, pale, nape. Nonoa ato ato ia, i tua 10 cm mai aʻa (tusa, o le laina o le ogatotonu o foliga).
  2. Faapena vali i pito o le lauulu. Afifi i latou i le pepa alamini. Faatali 20-30 minute. Fufulu le faʻavasegaina.
  3. Amata amata la le vaega i luga aʻe o le mua-pisia. I le tuua o le 5 cm mai le pito i luga, faʻaaoga le toega vali mo 10 minute, faia se avanoa i luga o vali vaega.
  4. Ia fufulu lelei lou ulu ma faʻaaoga se vaimalu.

  1. O le pale atoa ua vaevaeina i sone, faʻapena foi ile ombre.
  2. E manaʻomia le filifilia o soʻo se vaega o sone taʻitasi (tusa o le 2-7 mm) ma valiina i latou i se pulumu. Amata galuega mai i le palealii, ma faauma i malumalu.
  3. E pala le vali i lalo o le faʻafitauli o le ea mo le 40 minute e faʻalagolago i le faʻamoemoe lanu (le faʻaaogaina pepa pepa ma le polyethylene).
  4. Mulimuli ane, fufulu lou ulu ma faʻaaoga conditioner.

  1. O lauulu e vaevaeina i 2 sone: o le pale ma tua o le ulu. Amata galue ma le tua o le ulu.
  2. O manoa ua selu e filifili.
  3. O le valivali fatufatu e faʻaoga ma ni faʻapipiʻi faʻaletonu mai le pito i lalo i luga, ma tuʻu aʻa faʻa natura.
  4. Ole taimi faʻaalia ole 20-30 minute.
  5. Fufulu lau lauulu i le faʻamalama ma faʻapipiʻi conditioner.

Fai lelei ile faʻataʻavaleina o lou curls

Afai e te faʻaaogaina le 3 lanu dye, e tatau ona e tausia ma le faaeteete lau lauulu.

Fautuaga o stylists:

  • faʻaititia le faʻaaogaina o mea vevela togafitiga meafaigaluega ma styling oloa,
  • masani ona faʻaaogaina le laulu mo lauulu lanu, aua le fufuluina lou lauulu i aso uma,
  • tasi i le vaiaso, apalai i moli o le ufimata, serum, keratin,
  • selu ia manoa soo i le aso i se pulumu ma se faaputuga masani (selu faasusuina o lauulu faasaina e faasa),
  • teuteu uma le tipi i taimi uma
  • tolopo le isi vali pe tusa ma le 3 masina,
  • meaʻai tatau ona paleni lelei (ia mautinoa o aofia ai meaʻai fou ma fualaau aina i le meaai).

O le mea lea, afai e te manaʻo e foliga foliga manaia ma iloga, filifili pulu pulu agamalu i se tasi o metotia sili ona onapo nei - balayazh, shatush, ombre, sombre, etc.

Le sao lanu filifiliga ma le tausisia i tulafono uma mo le valiina o filo o le a faia lau foliga foliga malosi ma masani. Ina ia lou laulu i taimi uma pupula, maloloina ma aua neʻi leiloa lo latou lanu mo se taimi umi, faʻaaoga la matou fautuaga mo le tausiga o lauulu lanu.

Vitio aoga

Fautuaga aoga mo le lanu o laulu.

O mea lilo o pisipisia i le fale.

Moni fulufulu mata 2018

Muamua lava, e taua le matauina o le averesi o lauulu umi o le a sili ona talafeagai i le 2018. E le pei o isi filifiliga, e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi e le gata i le valiina, ae e faʻapena foi ma ituaiga laʻau fulufulu poʻo isi laulu.

Ae o ata, o le masani i le masani ai lanu masani. I le faaopoopo atu ia i latou, stylists iloagofie tele sili atu sili moni, o nisi taimi mataina tulaga ese o le a apili i le moni fashionistas. I soo se tulaga, ausia o se aafiaga o le a le faigofie, o le mea lea, matou te fautua atu ia oe saini na o oe e pulea colorists ma poto masani. A leai, o le e lamatia faʻaleagaina lou lauulu.

Platinum ma Ash Blonde

Malulu lauulu ma se malulu platinum po o le lefulefu foliga foliga sili ona ofoofogia. Ae o lea, o lenei filifiliga e le talafeagai mo tagata uma. E talitonuina o nei paʻu e sili ona fetaui lelei mo teineiti e paʻu le paʻu ma malulu lanu ituaiga. Ona o lenei faʻatasiga, ua foliga tutusa le ata, ma leai se tofo.

O se ata paʻepaʻe e taua tele o strawberry blond e sili ona fetaui ma teine ​​laulu. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻamaluluina le laina saʻo o foliga vaaia pe tuʻuina atu foi se paʻi o alofa faʻafiafia, faʻafiafia i le ata. Ae aua le fenumiai lenei paolo ma lanu piniki i luga o lauulu. O le mea moni o lenei mea, o le paolo e tatau ona vaaia i le la i foliga o mata. O le mea lea, ua fautuaina e le au atamamai e le o le blondes, ae mo i latou e ona le moli lanumoana, saito-lanu lauulu. O lenei tuʻufaʻatasiga e foliga mai e sili ona masani ai.

Tagata e umia lauulu uliuli mafai foi faʻataʻitaʻia. Ina ia faia lea mea, e le tatau ona valiina i latou i lanu pupula ma le le masani ai. Vaʻai totoʻa i moli mumu ma siila. Latou foliga aulelei. E le gata i lea, e le o se mea e manaʻomia e vali atoa le umi, pe a manaʻo ai, e mafai ona faia lea i luga o seisi vavaeese poʻo ni mea lelei. O lenei filifiliga o le a sili ona talafeagai i 2018.

Lauiloa lanu mo lauulu uliuli

Afai e te le manaʻo i faʻamoemoega faʻaalia ma ni faʻataʻitaʻiga manino, ona avea lea o le paolo o le paolo lelei lava mo oe. O lenei paolo o le a foliga sili atu le lauulu uumi. Na te fatuina le lanu loloto ma tamaoaiga. Lelei mo teineiti ma se malulu ituaiga foliga, a o faʻaopopoina sina vaivai i le ata. Foliga matagofie i teine ​​e lanumoana male enaena mata.

O le isi lauiloa paolo o lenei vaitau o le frosty chestnut. O lenei loloto paolo e atoatoa mo tamaitai enaena lauulu ma le paʻu paʻepaʻe ma mata lanumoana. Hue e faigata tele ona fausiaina oe. o le mea lea, pe a vali, e aoga le faʻafesoʻotaʻi o se polofesa.

Le isi laupepa lauiloa mo le umi uumi malulu lauulu o lanu uliuli. Ole lanu lea mo teineiti e foliga mafanafana. E matua tamaoaiga ma manaia. Le talitonuina 'apamemea faʻataʻitaʻiga fausia se agaga faʻafiafia ma avatu i le tagata e ona lenei lauulu lanu lanu mea lilo.

Ia, atonu o le pupula pupula mo lauulu uliuli o se sukalati-lanu viole. E ese le pupula. Faia faʻapitoa mo teineiti o loʻo sauni o le a latou faʻaauau pea ona faʻalogo i ai. O le lanu e matua loloto, lea e faʻasolosolo moni ma tosina mai ai mata. O lenei paolo e malulu ma e le masani ai, ae i luga o brunettes o lenei paolo foliga foliga matagofie.

Ata o felanulanuaʻi mo lauulu sinasina

O le a le teine ​​e sili atu i le tasi taimi i lona olaga e lei moemiti e sui ona foliga ile laulu? Ae o tagata e ona lauulu lalelei na sili atu le laki. Latou te le tau popole fua ile faʻamalamalamaina ole laulu, naʻo le filifilia o se paolo talafeagai, aua o loʻo iai le tele o latou mo le fulufulu mata.

TAUA! E taua le manatua o lenei vaitau e aoga le aloese mai ata o samasama ma le lauulu sinasina. Latou foliga aulelei tele ma mataga.

O se fofo lelei i teineiti ma lauulu lauulu o le paolo o platinum blonde. Matagofie lanu mo teine ​​ei ai le malulu lanu ituaiga, efuefu ma lanumoana mata. E aofia ai le siliva siliva ma le lefulefu.

Oneone lauulu - o seisi manaia paolo mo lauulu lauulu matagofie.O se lelei tali mo teineiti ma se mafanafana ituaiga o foliga, ae peitai, ma le lelei galuega o se colorist, e mafai ona ausia se paolo matagofie o oneone blond ma mo a malulu paʻu ituaiga lanu. Oneone blond foliga foliga masani ma faalenatura e mafai, o le mafuaaga lea na ia nofoia se taitai tulaga i totonu o lanu uma.

Teine ma laulu malulu e tatau ona gauai atu i le valivali metotia. Valivali aofia ai le valivali o le lauulu i le tele o lanu (mai le 2 i le 15). O lenei pisia foliga foliga ofoofogia.

Moni paʻu mo lauulu mumu

Le natura o lauulu laulu lalelei ua uma ona tauia ma se matagofie paolo foliga. Ae ui i lea, o lanu na latou fatuina ata o le lalelei matagofie mo i latou.

O le lanu apamemea e sili ona fiafia i ai tamaʻitaʻi mumu uma. O lenei valivali foliga e sili tamaoaiga ma faigofie taugata. Peitaʻi, e aoga ona maitauina e tatau ona faia i le fale pupuni ina ia tineia uma faʻafitauli ma ia faʻamalieina atoatoa i le iʻuga.

Ginger-red tint foliga sili atu i teineiti ma mata olive ma paepae lelei. E fetaui lelei mo teineiti e fiafia e faʻataʻitaʻi ma e mautinoa i latou lava ia.

O le lanu mumu-lanu mumu e masani ma masani masani e mafai ai.

Lauulu valivali ma lanu e lua: feololo lauulu ma lefulefu (ma ata)

Feoloolo laulu laʻau lauulu foliga foliga sili i luga o umi uumi, faia le fafine foliga foliga masani ma lalelei e mafai.

O teineiti e masani ona i ai lauulu uliuli e matua laki, aua o le a latou masani tusa lava e aunoa ma le pisia. Ae ui i lea, ina ia mafai ona faʻamalamalamaina manoa o sulu ma faʻaolelei atili ai le lanu, e ui i lea, e fautuaina e le lanu mamanuina le valiina i latou i se moli lanu enaena.

Lenei i totonu o le ata o feololo lauulu lauulu lanu mai se paleni masani.

Feololo lefulefu lauulu - foi se filifiliga mananaia mo valivali mo lauulu laulu lalelei. O lanu efuefu-lanu samasama foliga lelei ile laina uumi ole umi, e maua ai se lagona o manoa ua susunuina ile la.

Lefulefu lanu enaena foliga manaia ma matagofieI se faʻaopopoga, o le filifilia o lenei filifiliga mo valivali, o le fashionista o le a tumau pea i le malamalama, e pei o le lefulefu ata tuuina atu i le fafine foliga faʻanatura susulu ma faʻaalia manino.

O le ofoofogia tulaga o le le masani ai lefulefu siliva i luga o le lauulu ua ausia e ala i le fefiloi o se efuefu mama, lagi lanumoana ma lilac paolo. O sea valivali e talafeagai mo soʻo se laulu ile laulu laititi.

Lulu efuefu tone e sili mo pale lanu faʻaaoga le ombre metotia. E i ai se aafiaga manaia e maua i le iuga o le valiina i ni lanu se lua i luga o lauulu feololo, a o le isi lavelave o lanu filifiliga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma lefulefu.

O le tuʻufaʻatasiga o efuefu ma sukalati o le a lelei.

Feololo lauulu sinasina lauulu lauulu foliga foliga lelei foi i le tuʻufaʻatasiga ma maaleale poʻo sili atu ona sone tones o lanu piniki.

E mafai ona faʻamasani oe i lenei filifiliga o lanu talafeagai i le ata i lalo:

I le avea ai o se tulafono, o le lanu o manoa i le lefulefu ma efuefu manaʻomia muamua le bleaching, o lea e tatau ona vaʻai totoʻa.

I le tele o lanu, vaeluaina-lefulefu lanu i lenei ata:


Lanu uliuli ma mumu mo lauulu uumi auala

I le pito i luga o le masani, i totonu o le felanulanuai lanu lanu, sa i ai uma lanu uliuli ma mumu.

O nei lauulu lauulu lanu mo le uumi o loʻo fuafua e faʻapitoa lava mo teine ​​susulu ma lototetele latou te le fefefe e vaʻavaʻai, tosina maia le mafaufau o isi.

E tele manatu e faʻamamafaina ai le matagofie o le chestnut ma le uliuli manoa paʻepaʻe, mumu ma lanu uliuli - o se tasi o nei auala.

O le lauiloa faapitoa i le 2018 i totonu o teine ​​uliuli lauulu na avea ma lanu e pei o le "Ceylon safiri". E faʻaʻupuina se moli lanumoana uliuli manaia, e sili ona matauina ile la. O lenei paʻia tamalelei e atoatoa mo fafine ei ai le lanu enaena uliuli ma lanu uliuli.

I totonu o le lanu mumu mo pogisa uliuli, filifiliga e pei o le susulu ma mauoa loloto mumu sili ona manaʻomia. Latou te lelei mo tagata e ona le lanu uliuli ma lanu paʻepaʻe, aʻo faʻaopopoina le manaia ma le aofaʻi o laupepa i soʻo se laulu i luga o laulu lauulu.

Le apamemea hue o le sili sili ona fetuʻunaʻi i le lanu mumu palet. O le apamemea o loʻo faʻatusa mai e uiga eseese - mai le paolo o strawberries i le kulimi. O le apamemea ombre foliga matagofie i luga o laina.

Burgundy, poʻo ituaiga o mahoni - O se filifiliga lelei mo e ona lo latou lauulu uliuli oe e manaʻo e faʻafouga ma toe faʻafouina o latou lauulu. Lenei filifiliga o lanu o le a faamamafaina ai le agamalu o le paʻu ma tuuina atu le ata o le tamalii. O le burgundy pigment master hairdressers tomai faʻatasi ma le tele o isi ata.

O lauulu mo lauulu laulu ma lanu e pei o burgundy ma karamel o le a faia ai le ata le faʻagaloina ma tulaga ese.

Valivali feololo lauulu i ituaiga lanu i le ata i lalo i ona eseese paolo fesuiaiga:

Faiga valiina ogatotonu valiina

Feololo lauulu laʻau e faʻaavanoa lava ia i se faiga faʻaulu lelei foliga pei ombre.

I le faʻasalalauga masani, e masani ona vaeluaina fulufulu matua le laulu ma valivali i le paolo pogisa ma malamalama. E taua le tuʻufaʻatasia lua o malulu pe lua paolo mafanafana.

O le malu ia o le ombre o se mea malupe a faia le fesuiaiga ua sili atu lamolemole ma e toetoe lava a le mafai ona vaaia. O lenei valiina metotia e lelei tele mo teineiti e filifili e fai sina suiga o latou laulu lauulu lanu.

Bronding ma maualuga - staining metotia, lauiloa i nai vaitau ua mavae, aua neʻi mamulu lo latou aoga i lenei tausaga.

Shatush - O se metotia fou o le valiina o lauulu, o lona fatu o le pogisa pe faʻamalamalamaina tagata taʻitasi ina ia mafai ai ona faia ni manoa susunuina i le la. E le manaʻomia le usitaʻia o suiga lamolemole, pei ona faia i le ombre. O i latou e ono 'eseʻese gaioiga ma tu i soʻo se maualuga.

Fua le autu o le tusitusiga

O le a matou matua faʻafetai pe a e tuua lau suʻega.

Faiga masani o lauulu valivali 2018 mo lauulu feololo

O le mea e sili ona taua ile lauulu laʻititi 2018 le tapulaʻa aupito maualuga ile masani. Ata o moli enaena, enaena ma mumu na tumau lauiloa. E mafai foi ona talafeagai le felanulanuaʻi ata ma lanu pupula, ae mo le faasolosolo ona alu atu i faʻalenatura, ua fautuaina e stylists le faʻaaoga lemu suiga i le va o nei uila.

Mo i latou ua leva ona i ai se paʻu masani, ae manaʻo e suia se mea, e mafai ona e vali lou lauulu tasi pe lua tone. Ma ina ia mafai lea ona liliu mai e aulelei ma matagofie laʻei, e tatau ona e sailia poʻo a ni metotia e sili ona fetaui mo le laulu lauulu uumi.

E oʻo lava i tagata e ana le lanu uiga ese ma e masani ai, pei o le redhead, latou te mananaʻo i suiga i la latou ata. Mo laulu laulu lalelei, o tagata teuteuina latou te ofuina le lanu, lea e aofia ai le valiina o manoa taʻitasi i leo tutusa pe i le isi foliga. Valiina faia i se tulaga saʻo ma i luga o le averesi umi, o se tuufaatasiga o mumu ma le paʻu o lefulefu, kofe poʻo apamemea ua fautuaina.

Valivali umi lauulu - 2019: masaniga masani

E le tumau le faʻatu. O ona taʻitaʻiga e masani ona suia, faia fetuunaiga ma fou manatu i aga masani o tausaga ua alu. Lenei tausaga, o nisi o faʻaiuga o le a faʻafiafiaina tele fashionistas, o isi o le a le fiafia, ma isi o le a avea lava ma teteʻe. E leai se mea lilo o le natura toe foʻi i le masani, ma o le valivali e le faʻatagaina. O le faamamafa taua e tatau ona tuu i luga o leo uma latalata i le lanu masani. E ui lava e fautuaina e le au fai laʻau le aloese mai le fesuisuiai ma le fefiloi o lanu pupula i luga o le lauulu uumi.

Balayazh luga o le lauulu laulu

E le mafai ona faʻatautaia e le au faʻataʻitaʻi ia balayazh metotia ma tulaga maualuga, aua o se tasi o mea fou. Ole tuʻufaʻatasiga o nai tone e maua ai le aoga o le mu o lauulu o le fatu lea o lenei metotia. Ole faaiila o lauulu e maua ai le 2-3 tone e mama nai lo le masani.

A o le i faagasolo i lenei tekonolosi, e manaʻomia le filifilia o le sao lanu o le vali.

O le au Stylists na fautuaina ia ata nei mo lauulu lanu uma.

  • ata o le apamemea, karameli, cherry, isalaelu ma lefulefu e talafeagai mo lauulu uliuli,
  • chestnut strands ua tuʻufaʻatasia ma le kofe lanu o auro auro lolovaia,
  • mo lauulu lauulu, o lanu o saito, nati, auro, siliva ma penina tone e talafeagai,
  • ata o lauulu sinasina, kapeti, lefulefu, mocha ma alder o le a fesoʻotaʻi lelei i luga o laulu lalelei,
  • i fulufulu-lauulu fashionistas, amber, 'apamemea ma' apamemea o le a foliga faʻatasi,
  • mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi ma lanu malamalama, e mafai ona e filifilia paʻu o lanumeamata, mumu, lanumoana ma piniki.

Elution luga lauulu malulu

Tagata e matutu ma malulu lauulu o nisi taimi faafitia i latou lava le valiina taualumaga, talu ai o vali i ai mea e afaina ai le lauulu fausaga. Ae faʻafetai i le auala fou e faʻaolaina ai, o le niniaina o lauulu na faaleagaina na mafai ona tupu.

O le gel na faʻaaogaina mo lenei faiga e le o iai le amonia ma le hydrogen peroxide, ae naʻo o satura faʻalenatura e mafai ona faʻaali foi laulu efuefu.

E mafai ona valivali ma leai se lanu o mea e fai i le elu. Faatasi ai ma le leai o se taualumaga, o le laulu e mauaina se paolo masani paolo. Faatasi ai ma lanu lanu, e mafai ona e filifilia soʻo se lanu e te fiafia i ai ma le iʻuga ina ua maeʻa ona teuina le tau mo le 2 masina.

Mo i latou e manaʻo e vali o latou lauulu i se moli malamalama nai lo le i ai nei, o le a manaʻomia le faia o se gaioiga faʻamamaina, talu ai o le vali mo elution le malamalama.

Ombre i le ogatotonu umi

O le ombre metotia e le leiloa lona lauiloa ma le sili ona lelei tekonolosi foliga ile lauulu umi. Le aano o lanu o se maopopo suiga i le va lua eseese lanu. E masani lava, i se ombre masani, o mama e faia mama, ae o loʻo i ai foi le ombre, i le isi itu, lea o lo o uu ai fulufulu ma pito pito uliuli.

I luga o le lauulu puʻupuʻu, o se maʻitaga fesuiaiga e le masani ona foliga talafeagai, ae i luga o le lauulu uumi mafai ona le mautonu. Ata o malulu malulu, pastel piniki, apamemea, burgundy, saito ma papaʻe uliuli o le a manaia mo le ombre metotia.

Colombia staining ese mai masani ombre i lena pupula lanu o loo faaaogaina iinei. A o le i faia le colombra, e manaʻo e faʻamalamalamaina pito o le laulu, ona vali lea i lanu pupula, ona susulu atu lea o le lanu.

Le filifiliga o lanu e mafai ona fesuisuiai, ae o ata o lanu piniki, lanumoana, lanu viole ma lanu mumu e sili ona faʻaaogaina.

Sulu o moli

E foliga manaia i luga o le lauulu lauulu ma le metotia o valiina splashlights. Faatasi ai ma lenei metotia, tasi pe lua ni fasi pepa e faia i luga o le manoa, le fasi e mafai ona faʻaʻafaʻafaʻo pe saʻo. Mo ituaiga tekonolosi, ua faʻaaogaina paolo:

Uma a le palette o loʻo faʻatupuina luga ole la.

Sulufaʻi

Le sili ona lauiloa ituaiga o valivali mo le umi o loʻo faʻamamafaina. A faʻalauiloa, lauulu e vali atoa le umi, o le aotelega o le ata e le faʻalavelavea, ma vaʻaia ni manoa ua foliga sili tele. Ole faʻailogaina e filifilia e tamaʻitaʻi o loʻo iai se paolo paʻu ole laulu ma o lona faʻamanuiaga e le faʻaleagaina ai le tele o manoa.

Ole tupu aʻe o aʻa o le a le matauina pei o isi ituaiga o pisipisia.

O le faʻamamaina e tele ituaiga:

  1. E felanulanuaʻi, e faʻaaoga ai ata 2-4, faʻaopopo i le isi.
  2. Zonal, lea e naʻo le laina pito i luga e faʻamalamalamaina.
  3. Pastel o loʻo faʻaaogaina vaivai lamftones.

O le isi faʻaopopo o le faʻamamaina i luga o lauulu feololo e manatu o se paketi filifiliga, aua o le valiina e le itiiti ifo i le vali.

Lauulu stensil

Le masani ai ma le leotele faʻaali lanu o laulu o umi, faʻaaoga se stensil. O Stensils ma ata eseese o loʻo faʻaogaina mo lenei metotia, lea e maua ai le faʻatusa e sili atu ona soʻona faʻatele. Le sili ona aoga o foliga vali foliga i luga o laulu o se paolo pogisa.

E mafai ona latou faʻaogaina lanu susulu mumu, lanumoana, lanumeamata poʻo lanumoana, o le filifiliga e tuʻu i le tagata o tausia.

O ata lauiloa i le 2018 o:

  • lolomi o manu
  • totō teuteuga
  • laʻau faʻapipiʻi
  • mataupu o sasaʻe.

Poʻo le a lava le metotia filifilia, o le mea taua o le sailia lea o se tufuga tomai e mafai ona iloa uma ana fuafuaga ae aua le faʻaleaga lagona atoa.

Laugatasi le valiina o lauulu e faasolosolo malie ona mou atu i le pito i tua ma sili atu manaia ma muamua ni valiina auala e sau e sui ai. O auala uma o loʻo i luga o le a foliga vaʻavaʻai fealofani i luga o le uumi o le laulu, aemaise lava i luga o lugalaʻau ma lauʻeleʻele ulu. E leai foʻi ni faʻatapulaʻaina o sitaili pe a filifilia se tasi o tekinolosi, lea e mafai ai ona e tuʻuina fua i faʻatonuga.

Fuafua le tusitala o mea. Ua maeʻa ona faʻailogaina le tusiga e tagata e 4.

Lauulu laulu valiina foliga 2019

O le i ai o lauulu uʻumi, e mafai ona e fatuina ni mea lilo ma faʻataʻitaʻiga, aua o soʻo se metotia o valivali e talafeagai mo i latou. O metotia staining sili ona lauiloa i nei aso o: amber, highlighting, balayazh, shuttle. Afai e te manaʻo e vali lou lauulu e pei e te leʻi vali, filifili le ikayn metotia. Ole mea lea e taʻu o le ambie tortie. Faatasi ai ma ituaiga pisipisia, o se ofoofogia, sili atu le matagofie o mea na faia. O le mea moni, o lenei foi o se amber, na o le suiga e sili matagofie ma lamolemole.

Monochrome valiina luga o lauulu umi

Mo teineiti faʻaalia e masani ona tu i fafo mai le motu o tagata, ua fautuaina e stylists le faia o lanu o lauulu sili atu le malosi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatino le pisia ma le lanu loloto, ma i se tasi leo. O laupepa pito sili ona lauiloa mo fulufulu uumi e: uliuli, 'apamemea, mumu ma platinum.

Ombre-2019: valiina mo lauulu umi

Le sili ona lauiloa ma lautele le valiina metotia i nai tausaga mulimuli, o Ambra. Aso nei o le sili ona talafeagai ma masani. O lenei metotia o se faigofie, lamolemole pe faʻafuaseʻi suiga mai le tasi leo i le isi. Ambre metotia e talitutusa lava i le lanu poʻo le valea. Lanu pe a pisia e mafai ona faʻatusatusa pe ese. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia valivali, e faigofie ona liua e oo lava i le sili ona faigofie lauulu 'ulu, faʻaopopo le manaia ma matagofie i ai. O fulufulu umi e faigofie ona faʻamalamalamaina i se leo e aunoa ma le valiina atoa. I se faʻaopopoga, o se matagofie faʻaalia 3D aafiaga na faia.

Ambre - o se lautele auala o valivali. E talafeagai tusa lava mo le umi umi, i soʻo se laulu fausaga. E matua talafeagai pe a e faʻafuaseʻi ona manaʻomia e suia tele lau ata, mo se faʻataʻitaʻiga, tupu lauulu. Ambra o le a faigofie ona sefeina le foliga mai o toe uluulu ulu ma uumi uumi o le a foliga talafeagai.

Sombre - valiina o mea tau foliga mo lauulu umi

Sombre o se tasi lauiloa lauiloa valiina metotia. E talitutusa lava i le ombre, ae ese i se sologa lelei ma faifai malie i fesuiaiga. O lenei metotia faʻaogaina le tele o foliga tutusa, ma o le faʻataʻitaʻiga e faia e le gata i le faalava, ae faʻapea foʻi i le faʻavae i luga. Dyeing e talafeagai mo teineiti e mananaʻo e le gata faʻamalamalamaina o latou laulu laʻau, ae ia 'aloʻese foi ma le faʻaleagaina vaiaso o toe faʻaleleia o aa.

Shatush - o se lauiloa lauiloa mo le valiina o lauulu uumi

Shatush o se sili talafeagai ma lelei filifiliga mo lanu, o se suiga mai le pogisa leo i moli malamalama. Shashush ese mai masani faʻamaninoina e ala i le faʻaaogaina o vali faʻaloaloa. Le pisia e tupu i fafo atu.Faatasi ai ma lenei lanu, o le lauulu o le a olaola, e masani ona susulu ma matagofie.

O le togafiti mo le lalaga e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se matua, lanu, ituaiga, umi o le laulu, ae o loʻo i ai pea ni faʻatapulaʻa. O se mea faʻafitauli i le faiga o se kesi o se pulu puʻeumi le umi. Susunuina mumu lauulu avea foi ma taua tele mo lenei metotia. Ae mo se mataupu faapena o loʻo iai se fofo sili - vali o lauulu uma. Le sili valiina vali o le mo tagata e ofaina lauulu uliuli, ae i luga o moli lauulu, e mafai ona e maua se faʻamanuiaina iuga. Le mea taua e mafaufau i ai: o le a le paolo e tatau ona filifilia ina ia suia ai le leo o le lauulu.

Matagofie valiina luga uumi lauulu: valivali

Valivali o se metotia o le valiina uumi o filo i lanu eseʻese faʻaaoga se tasi pe sili atu leo. I le 2019, na folasia mai e stylists aga masani fou i laulu. O lenei mea ua ave iai le faʻamalosi ile manifinifi laʻititi faʻatonuga e foliga e tutusa lelei lona lanu ma le laʻau taua.

Faigofie lalagaina o lanu pupula o le malamalama ma pogisa uumi lauulu

Mo i latou e paʻu lauulu enaena, lanu susulu ua fautuaina: pogisa uliuli, malamalama lilac, po o piniki. I luga o le lauulu uliuli, e manaia le faʻamalamalamaina o ni laina, pe valiina i lanu susulu: samasama, lanumoana, mumu, lanumoana. Ole tausaga nei e aoga tele le valivali ile moega lanu. Ma teine ​​faʻaalia ma le lototetele e mafai ona faʻaopopo ni nai manoa o le lanumoana pe piniki.

Degrade valiina pogisa uumi lauulu

Degrade e matua lauiloa i teine. Mo lenei metotia ou te faʻaaogaina ni eseesega eseese lanu ma se eseʻesega o 5-6 tones. E toso uma i le umi atoa ole lauulu, mai ile pogisa paʻepaʻe e oʻo ile malamalama, aulelei foliga. O lenei lanu foliga sili ona lelei ile lauulu uliuli. Le lelei o le degradation o le masani foliga ma le nana o le toe ulu lauulu. O le tulaga le lelei o lenei lavelave paleni o le le mafai ona faia i le fale.

Faʻafouina ma aua le fefe i suiga ogaoga!