Valivali

Henina lauulu valivali

Afai o teine ​​talavou i le tele o tulaga, e le o mafaufau lava e uiga i le lelei o latou laulu, e uiga i faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma latou leiloa, ma le lototele alu mo ni faʻataʻitaʻiga ma lauulu ma o latou lanu, ona o lea ma le matua, o se tulafono, oe mafaufau i le miliona taimi ae le i suia lau ata. O nei fefe e fesoʻotaʻi ma le aʻafia o le valavala ma lauulu lalelei, ona o le leaga o le aʻafia o vailaʻau o loʻo i totonu o ni ie. Ae o le a le mea e fai pe a e manaʻo i suiga?

I luga o fata o faleoloa faʻalauiloaina se tele o filifiliga o lauulu lanu o eseʻese ituaiga o tau i pusa matagofie, ma ata matagofie ma igoa faʻalauiloa. Ae i se mea o loo i luga o fata pito i lalo, ua maua e le latou malutaga lo latou taugofie taugofie afifi o henna mo lauulu. Le faʻafiafia o paʻu o lanu, poʻo lavelave o fagu - naʻo se paʻu.

Tele, maitauina latou, tauemu vaai ese, le mafaufau i ni soona ese suiga. Ae le aoga! O le aʻoaʻoina o se laʻititi o togafiti i le tusiata o henna lauulu lauulu, e mafai ona e fausiaina se tele tele o tulaga masani faalenatura e aunoa ma le afaina ai le soifua maloloina o le lauulu.

Uiga aoga o le henna

Henna ua saunia mai i laʻau mago o le non-spiked lavsonia na aoina i le taimi o le fuga. E masani ona faaaoga i Initia, Sasaʻe tutotonu ma matu o Aferika. O le vali e iloa foʻi e mafuaʻaga:

  • Faʻa Iranani. Le sili. O le tele o ata ua mafai ai ona e fatuina ni tuʻufaʻatasiga.
  • Initia.

Laau-faʻavae paʻu e faʻaaogaina e le gata o se teuteuga mo le tino. Ua maua e Henna le lautele o loʻo faaaogaina i vailaʻau masani:

  • O le manogi o le vailaʻau e faʻamaloloina ai le tiga o le ulu.
  • Henna ei ai sili antiseptic meatotino.
  • E faʻavaveina le faʻamaloloina o manuʻa.
  • Faaleleia malosiaga.

Pe a valivali lauulu i le henna, aliali mai le susulu, la latou lapoa ma tele maualuga. Henea e aoga tele mo le ulu. E faʻasaʻoina le toto solo, e oʻo atu ai i le soʻona faʻaʻai fua o lauulu, faʻaleleia le faʻamaloloina o le gaʻo, puipuia le soʻona suauu ma seborrhea, ma aveʻese ai le susu.

O le vali masani o le hypoallergenic, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e maʻitaga ma maʻitaga tina, faʻapea foi ma tamaiti. E oʻo lava ile taimi e tasi, ole a fesoasoani e faʻateʻa ai ni faʻafitauli ole dermatological ile paʻu ole ulu.

I mea lelei uma, e mafai ona e faʻaopopo seisi sili atu ona lelei - o se tau taugofie lea, o se averesi o 25 rubles i le taga. Lua lauulu e sili atu nai lo le lelei mo tauau lauulu.

E i ai sili taugata analog mai le lauiloa gaosia o mea masani faalenatura. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Lush kamupani e gaosia ni mea faʻavalu mamanuina mo le faʻamaloloina ma le valivaliina o curls. Mo le lauulu tutusa lava, tasi pusa e fia tau tusa 1000 rubles.

Tagata e ana le lauulu lauulu e le mafai ona popole: o loʻo i ai uma faʻaopoopoga o le a puipuia mai le faʻamago, ua leva ona gofie curls.

Le leaga le faʻaleagaina o le pisipisia

O tali le lelei uma pe a uma le henna lauulu vali mafai ona tuʻufaʻatasia tasi: Ou te le fiafia i le iʻuga maua. E tupu lenei mea peʻa faʻatinoina oe le solia o tulafono o le staining, poʻo se oloa maualalo-lelei ua maua.

O le isi faʻalavelave e mafai ona tupu, o le paʻu e mago i le mago mafai ona avea ma matutu ma amata loa ona tipi. O lenei mafai ona alofia e ala i le mulimuli i tulafono mo le faaaogaina o le meaalofa o le natura.

Staining tulafono

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o le mea e tele lava e faʻalagolago i le ituaiga, fausaga ma le lanu masani o le lauulu. O lea la, i le manifinifi ma le mama laʻititi ia curls, o le a sili foʻi ona iloga o le paolo o lauulu pe a uma henna. O le pogisa o le laulu, o le umi o le a umi e tu i luga o le paluga mo se matau lanu suia. Afai e faʻaaoga muamua ni vailaʻau vali, ia e tatau ona faʻatali pe tusa e tolu vaiaso. I soʻo se tulaga, ina ia aloese mai mea le fiafia ai, e tatau ona e faia muamua se faʻataʻitaʻiga i luga o se tamaʻi manoa, ma le vaega o totoe o le laulu e valiina ma le henna i le fale e faigofie tele. Ina ia aua e te ita ona o mea e le mafai ona faʻaleagaina, ae e leʻi amataina le faʻagaioiga, e aoga le tuʻu i se mea e le o se faʻanoanoa, talu ai o le spray e le mafai ona alofia, ma e toetoe lava a le mafai ona aveʻesea le pisia mai henna. O le mea lava e tasi e faʻatatau i solo ma ua solo i luga. Oe o le a manaʻomia foʻi totini lima, lautele le pulumu ma faʻamalama o le pesini mo le tapenaina o le paluga.

E fautuaina le apalai o se kulimi faʻamata i luga o le laulu e pei o soʻo se pisia.

Ae le i faia le faiga, e tatau ona e fufuluina lau lauulu ma mago mo le sili ona tufatufaina ma faʻaalia le henna.

Saʻo lelei tapenaga tapenaga

E tofu le tagata ma lana lava faʻatusatusaga atoatoa. I le tasi itu, o lenei ituaiga o pisia e le mafai ona valoia, ma i le isi itu, ua uma ona i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻamaonia ua uma ona faʻataʻitaʻia e sili atu ma le tasi tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le henna mo lauulu e mafai ona faʻaititia i le faʻapuna vai poʻo le vai mafanafana ma faʻamataʻu ile vai taele. Masalo, i le tulaga lona lua, o le aafiaga o pigments o le a sili atu malosi.

Ina ia mafai ona faʻagaioia e aumai atili ai faʻamanuiaga, o isi mea faʻaopoopo ua fautuaina. O suauu e pei o le olive, jojoba, avocado o le ai ai le aoga aoga i le tulaga o le lauulu, faʻamamaina o le paʻu, ma fafagaina aʻa.

Tuʻuina atu se siosiomaga faʻamama, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaopopoina o le sua o le tipolo poʻo moli, kefir, e mafai ona e mauaina se moli mama, susulu mumu.

Lemu faʻaosoina, e te manaʻomia le aumaia o le lapoʻa i le tutusa, e palu ai lumps. O le taimi lava e oʻo mai le aano o sour cream, ma le maalili le palu, mafai ona faʻaopopo se moli mo taumafa ma viscosity, ona faʻasolosolo loa lea e alu i le apalai.

O totigilima e tatau ona ofuina. A leai, o le fufuluina o ou lima o le a le mafai. E tatau ona tatou nana mai ia isi mo le isi lua aso. I se tulaga lautele, valiina o lauulu i le henna ei ai se le lelei itu aafiaga - splashes ma crumbs, tuua malamalama pupula.

Faʻaaoga se lautele pulumu, vaevae le lauulu i ni vaega ma tutusa tutusa le paluga i aʻa, ona sosolo ai lea i luga o le umi atoa.

I lenei laasaga, e taua le amanaia o le mea moni e faapea, afai, i le faaiuga, e te le ufiufi lou ulu i le ata ma faʻatagaina e mago, ona avea lea o le paolo o le a sili atu lanu enaena, ma afifi lou ulu i ata tifaga ma faʻamafanafana i le solo, o le ae mauaina se lanu mumu lanu.

Ole taimi faʻaalia e faʻalagolago lava ile lanu manaʻo. O le mauoa o le paolo e te manaʻomia, o le umi le umi. Laititi o le 30 minute. O isi taimi e tuʻua e fafine se vaifofo mo le faʻaaliga mo le po atoa.

Faʻafefea ona fufulu?

E tele auala. Afai e te fufuluina le vali ma le vai e aunoa ma le faʻaaogaina o le solo, ona o lea mo ni nai aso o le valivali henna mo lauulu faaauau pea ona suia le paolo o lauulu. Oe faʻateleina lenei aʻafiaga ile solarium pe i lalo ole la. I le tulaga o le shampoo, e le mafai ona e faʻatuatuaina ia.

I se faʻaiuga, e le aoga le faʻamamaina o nai mataua o le suauʻu i alofilima o ou lima ma faʻapipiʻi i pito o le lauulu i ni paʻi lemu.

Mama

E tatau ona maitauina vave, o henna lauulu moli e le mafai. O loʻo faʻatau atu se oloa faʻamalamalamaina e taua ole "White Henna", peitaʻi o loʻo iai lona vailaʻau atoa ma e leai se mea e faʻatatau ile paʻu masani. Ma sa ia mauaina lona igoa tonu ona o le pefu foi, ma le faʻasologa o gaioiga e tutusa.

O lenei mea e aʻafia ai le lauulu ma le uluulu e pei lava ona afaina ai isi vailaʻau.

Henna mo lauulu uliuli

Uma brunettes miti o pupula lanu ma le pupula o latou curls. Faʻafefea ona pupuni lau lauulu i le henna ma maua ai au miti ma le soifua maloloina o se mea lelei tele? E manino le tali! E tatau ona e iloa pe faʻapefea ona faʻaopoopo i lenei vailaʻau:

  • Malosiʻaga o le kofe poʻo ti. Saunia ata pogisa uliuli.
  • Hibiscus vevela poʻo le uaina mumu. O le a faʻailoa paʻu burgundy.
  • Fualaʻau indigo manava (basma). Aumai se lanu lanumoana-uliuli. I se vaega tutusa ma le henna o le a alofagia e le tele o "sukalati".
  • Beetroot sua mo se lanu viole.

Henna mo le laulu sinasina

Blondes mafai foi saogalemu faʻataʻitaʻi ma masani lanu:

  • Afai e te tuʻufaʻatasia le henna ma le kapisi chamomile ile tutusa o mea, sasaa le vai ma, faʻafuaseʻi le faʻamafanafana, faʻafefeteina, ona malulu ma faʻaopopo le pelega o le tasi fuamoa, oe maua se faʻafefiloi e fatu ai le lanu auro.
  • O mea e fai i le ituaiga turmeric, calendula, kinamoni e mafai ona fesuisuiai auro ma le meli lanu.
  • Judging e le reviews, henna hair colouring faaaogaina saffron le a avea le lauulu o le paolo o auro tuai.

Henna mo alii

O tamaloloa i Sasaʻe e le taumate i tua o fafine ma e pei lava ona naunau e vaʻavaʻai i le soifua maloloina ma foliga o latou laulu. O le tausiga o le ava e sili atu le taua o vaega o le matua-matua. Mo nei alii, lauulu sinasina ma faailoga o le valea e matua le taliaina ma le manaia pei mo le talafeagai afa.

Malulu lauulu ma 'ava i se matua matua fiafia i latou e ona, noatia i tulafono uma ma foliga o le faʻaaogaina o vali masani.

E taua le manatuaina o le filifili i le tausiga o le 'ava, o le lauulu i luga o le ulu o le a tatau ona vali i le lanu tutusa, a le o lea e i ai se tulaga lamatia o le lanu o le' ava o le a matua ese lava, ma o lenei foliga e faʻaleaogaina. E tatau ona aloese mai lanu pupula. E sili le fiafia i faʻa natura - chestnut, blond.

O fulufulu o lauulu e eseese lona tino mai ia i latou i le pale, ma o le lanu lava e tasi o le a aliali mai ia i latou ma eseʻesega.

E le pei o le vailaau vali, o le faʻaaogaina o le mumu mumu mo lauulu faʻatasi ma isi faʻaopoopoga o le natura tupuaga o le a le taitai atu ai i le mu ma le aʻafiaga o allergies i le foliga o mumu, ita, ma peeling. O le paʻu mata e mataʻutia tele, o le mea lea e le tatau ona e tuʻulafoaʻia le suʻega amata mo se tali.

Lulu efuefu

E le o se faʻalilolilo o vailaʻau vailaʻau vali luga lauulu lauulu sili atu le lelei sili atu, e le pei o latou masani masani. Ae o le faalanuina o lauulu laulu ma henna ei ai se faʻaopoopoga aʻafiaga. I le isi itu, i le faʻavae i tua atu, susulu mumu laulu paʻepaʻe faʻatasi ai ma moli malamalama. E foliga sili ona aulelei! Ma o le sili lauulu sinasina, o le sili atu ofoofogia o lenei aafiaga.

Henna i le faʻamaloloina o ufimata mo lauulu ma paʻu

Faʻamaloloina masima faʻaoga le henna e le lanu. E faia mai i faʻaputuga o lavsonia, e leai ni lanu lanu. Ae o uiga faamaloloina e sili atu viia:

  • Vitamini B faʻateleina ai le malupuipuia ma faigofie selu.
  • Toe faʻafoʻi le paleni vai-gaʻo.
  • Ua sao i le lauulu, fai ma pa pupuni mo ia mai le malosi atu i aafiaga.
  • E mafiafia, toe faʻatulaga le fausaga o lauulu laʻau, ia faʻapupula ma pupula e ala i carotene.
  • Faʻalauiloaina le fafagu o moe moe.
  • Fafagaina aniani, susu, faʻamama le papala.
  • E i ai le anti-inflammatory, antijungal effect.

Ufimata ufimata

E manaʻomia le tasi taga o le henna e leai se lanu ma, faʻaopopo, e mafai ona e aveina nisi o vailaʻau vailaʻau, aʻo leʻi mimilo. Mo se faʻataʻitaʻiga, chamomile, rosemary, nettle poʻo calendula o le a faia se ulugaliʻi matagofie. Ona faʻafefiloi lea o le paluga ma vai faʻapuna ma fefiloi lelei. Pei se isi auala, e faaaoga ai le foa o nei fualaʻau, o le henna e fafagaina ma. Ina ia faʻalauteleina le soifua maloloina o meaʻai, ua fautuaina e faʻaopopo suauʻu fualaʻau, pei o le olive.

Ole taimi faʻaalia e amata ile 30 minute pe sili atu, fuafua ile manaʻo. O le umi, o le sili foʻi ona manino le iʻuga.

Fufulu faʻamalama faʻaaoga se laʻau malu pe a leai foi. O le faʻamamago ma se laulu fulufulu e faʻapipiʻiina.

Ufimata mo faʻamalosia lauulu

O le ufimata e tatau ona aofia ai: henna lanu, lua gutu, o le sipuni tele o le vai madu, o le sipuni tele o kumina uliuli, se sipuni tele o burdock suauu. Muamua, faʻamalo le henna i le vai faʻapuna, ona ki ai lea o toe mea.

Faaaoga tutusa ile aʻa, ma tufa le paluga totoe i le umi atoa o le lauulu. Taofimau mo le 1.5 itula, ona fufulu lea ma se moli malu.

Ufimata mo mamago lauulu e faasaga i le susu

E maua ni henna leai se lanu, o se sipuni tele o le castor oil, o le sipuni tele o burdock suauu ma ni nai sipuni tele o le palapala avoka. Kuka le pululini mai le henna e faʻaaogaina le vai vevela, ona faʻaopopo lea o mea o totoe. Faafefiloi totoʻa lelei, ia palu mo minute 15. Faʻafefiloi le paluga i luga o le lauulu ma ufiufi i se solo mafanafana po o se sikafu i luga o le ata. Faatali 30 minute, ma e mafai ona fufulu ma masani faʻamalama.

Mo le tele, o le mataupu o lauulu leiloa ma o latou faʻaleagaina e matua talafeagai. O le foliga mai o lauulu sinasina, o le mea e leaga ai, ua faʻateleina ai le leaga o le tulaga. O le mea lea, o le filifiliga o le mauaina o se vailaʻau fulufulu lauulu e mouʻese otometi.

Mo i latou o loʻo manaʻomia tele, tasi mea e tumau: vali o latou lauulu i henna, e pei ona faia e le au o lenei oa matagofie uila. Ia avea ma faʻaletonu, tuu i ai se isi taimi, ae aoga, aua o aso uma o lona aʻafiaga o le a faʻaalia atili.

I se aotelega, o le lalelei o lauulu o le galuega a ona tagata!

O le a le vali, o le a la latou eseesega?

Masalo o tamaitai uma tusa o le tasi taimi na taumafai e vali pe na o le paolo lona laulu. E masani lava, o lenei faiga e aoga i le valiina o lauulu sinasina lea na aliali mai. Mo lenei mea, lauulu lanu e faʻaaogaina, aemaise lava talu ai o le faiga e faʻaalia ana aga masani i ata o aso nei.

Ae ui i lea, toetoe lava o vailaʻau lanu uma o loʻo aofia ai le amonia i latou tuʻufaʻatasiga, lea e afaina ai le fausaga ma le tulaga o le lauulu. O nisi vailaʻau o loʻo aofia ai i le fulufulu mata e matua lamatia lava, e malolosi carcinogens, e mafai ona mafua ai le papala dermatitis ma e oʻo lava i Quincke's edema. E leai ni vailaʻau feʻaveaʻi e mafai ona taʻua saogalemu uma mo lauulu.

O le valiina o laulu i le aluga o taimi e leiloa le pupula o vali, ma a latou toe fai faʻagaioiga toe i ai lona leaga le aoga. Ole mataʻutia lea o le lio.

Ae o mea uma e le leaga tele. Aua nei galo e uiga i mea masani! E gaosia e meaola ola, o nei tupe e mafai foi ona valiina lauulu.

O meaola e tupu mai le laau e mafai ona maua mai i laʻau (basma ma henna), o fua (lemon, walnut), fugalaau (chamomile, melati, rosa). O Henna o le taʻitaʻi faʻatasi ma i latou - ose siosiomaga faʻavaea e le o iai le amonia, peroxide, poʻo ni mea faʻasolosolo.

E i ai se aoga i lauulu pe a vali ma henna?

O le aano o le valivali efuefu e masani lava faalenatura, o le mea lea, o le lauulu e le o faaalialia i vailaau osofaiga. I le taimi o le staining, o le paolo e suia, ae o le fausaga o lauulu lava ia e tumau e le suia. O le vali e faʻatino i luga o le pigmen, sulu lemu ma malu lauulu uma, a o fausiaina se ituaiga o puipuiga. I se faʻaopopoga, o le henna ei ai lona aoga i le laulu o le pulu, faʻamalosia ma le fafagaina o ia i mea aoga.

Uma fua pe a uma ninii ua tapunia, lea e mafua ai curls lemu ma silky, pulu leiloa mou. Matou te lisiina le sili matagofie matagofie meatotino o le lavsonia:

  • fausiaina se matagofie paolo e aunoa ma le le lelei (vailaʻau) aafiaga,
  • e le solia le pigment, o le lauulu flake pei o le "soldered",
  • ona o le mamafa, o manoa ua avea ma mafiafia vaʻaia, mafiafia ma sili atu paʻu, ma o lenei saofaga i faigofie faʻaofuina,
  • i le lanu sao, e mafai ona e punitia atoa lauulu lauulu,
  • o le lanu e umi se taimi, pe a faʻatusatusa i le pisia ma vailaau vali.

Faʻaogaina le henna e sui ai le laulu o se auala sili lea e vali ai lou lauulu i le taimi o maʻitaga poʻo aʻo faʻasusu oe. O lea auala e faʻatagaina e fomaʻi, aua o le fatuga e masani lava.

O le a le paolo e mafai ona maua ai, i luga o le a le itu faʻamoemoe i ai?

O le taimi lava matou te faʻalogoina le faʻaupuga: Ou te valiina loʻu laulu i henna, o matou mafaufauga e vave maua ai se lanu mumu mumu i luga o le lauulu. Ae o le valiina o lauulu i le henna e mafai ona maua ai soʻo se lanu, ioe, seʻi vagana ai le paʻepaʻe.

O Henna e mafai ona faʻaigoaina o se sitaili faʻapenitisi ma faʻataʻotoʻulu faʻalelei, aua ua faʻafaigofie ai ona maua mataʻina i ana foliga mananaia. E faʻamoemoe uma lava i le filifiliga a totoga vaega o le ae faʻaaogaina o faʻaopoopo. E mafai ona faʻaalu toto, suauʻu, fua mai i laʻau, whey, kofe, ma isi. O soʻo se mea faʻaopopo e naʻo le faʻateleina ai le faʻamaloloina meatotino o le henna, ma o le a maua foi le avanoa e faʻalelei o le lanu o lauulu.

I le maketi i aso nei, o 5 lanu masani o valivali efuefu e manatu autu, lea e mafai ai ona e ausia se tasi faʻaiʻuga:

  1. Brown E aoga pe a faʻaaogaina mo lauulu enaena, e fautuaina mo fafine laulu enaena.
  2. Auro Lelei tele mo le toe faʻaolaina o le sela uliuli lauulu.
  3. Mahoni. Lelei mo lauulu enaena, faʻatumuina ia manoa i le paʻu "eletise".
  4. Burgundy Faʻamamafa le lalelei o lauulu uliuli, faʻatumu i latou i le paʻi mai o le matua ma taugata uaina.
  5. Uliuli Faʻaogaina o le Initia Initia o le a faʻatupuina se lanu uliuli uliuli i lou lauulu ua tofo i faʻaaliga o sukalati.

Ina ia faia se sili atu manaia ma paolo foliga, decoctions o laupepa ua faaopoopo i le henna. O le vaega o vaega e fuafua pe a fai e te manaʻo e maua se malosi poʻo sina ulu siosiomaga i lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. I le tuʻufaʻatasiga o henna ma basma, e te maua se loloto uliuli lanu.
  2. A o laʻau laulaʻau e faʻaopopo i le henna, o le iʻuga o le lanu lea o uliuli sukalati.
  3. Afai e tuʻufaʻatasi le henna ma le koko (4 sipuni lava e lava), o le lanu o le "mahoni".
  4. A faʻapipiʻi se falaoa o fugalaʻau mamago ma fugalaau fugalaau ua faʻaopopo i le vali faʻalenatura, o lau paolo o le a avea ma lanu o ami meli.
  5. Afai o le valivali efuefu tuʻufaʻatasia ma broth hibiscus ma faʻaopopo faʻaopopo 2 kulimi. sua suamalie, o lau paolo o le a taʻua o "matala cherry."
  6. Ina ia faia se lanu enaena enaena lauulu, e tatau ona e ave le kofe eleele (1 sipuni tele) ma sipi uila (cʻi lima). O nei vaevaega ua fuafua i le 100 g o henna.
  7. O le paolo o sukalati uliuli o le a fiafia ia te oe pe a e oloina 10 kalama o mago mamago i totonu o se kofe olo ma palu faʻatasi ma 100 kalama o le henna.
  8. Afai o le lanu e te fiafia i ai o le “isalaelu”, vevela suamalie (3 sipuni tele) i le 50-600C ma palu faatasi ma le henna.
  9. E malamalama uma tagata i le mauaina o se mumu lanu pe a vali ma le henna e faigofie, ae afai e te manaʻo e faʻaopopo atu ni laina o le susulu, faʻaopopo le 1 tsp i le faʻavaeina. sua o le tipolo.

E pei ona e vaʻaia, o se fulufulu faigofie, ma faʻapefea tele avanoa! O le mea lilo autu pe a pisia ma le faʻaaogaina o se lanu masani o le saturation o le paolo o lauulu e tupu faasolosolo malie. Faatasi ai ma fou le lanu, o le lanu loloto e faateteleina.

E iai ni manaʻoga faʻapitoa mo le henna staining?

O le teuteuina o lauulu o Henna o se faigofie faiga e faigofie ona fai i oe lava. Ae o le mea sili ona taua, muamua ia mautinoa o loʻo ia te oe lelei lelei paʻu. Ona o lona tumau, e tatau ona tutusa ma le paʻu (lelei-fatu) e aunoa ma le le mama o lapisi eseese.

E tatau foi ona ave le manaʻomia le aofaʻi o valivali efuefu. E tatau ona fuafua ile umi, ole tele o lauulu. Mo le lauulu puʻupuʻu, 70 g o le henna efuefu ua lava, ogatotonu-uumi lauulu o le a valivali lelei ma 250-260 g o vali masani. Ina ia vali mafiafia ma matua uumi lauulu, o le ae manaʻomia 500 g o valivali efuefu.

Fulufulu lauulu ma henna o loʻo faia i le auala nei:

  1. Fufulu lauulu ma le laulu, faʻamago.
  2. I totonu o ato sima, ia faʻaopopo le paʻu, lea e tatau ona faʻapipiʻi i totonu ole faʻamama vai. Ole tele ole suavai e fuafuaina e mata. O le ogatotonu o le paluga e tatau ona pei o salu kulimi, ae aua le faʻamalosi tino. tuʻu le faʻaiuga i le vai taele (7-10 minute ua lava) ina ia faʻamafanafana lelei le paluga ma mea aoga uma "tatala".
  3. Faʻamamaina nofoaga faʻaletonu i le kulimi (petroleum jelly) luga o le foliga ma le ua e puipuia ai le pisia.
  4. Ina ia faʻatumu le laulu i le susulu, faʻaopopo le vinela (e sili ona lelei le aveina o le apu) poʻo le sua mai le tipolo fou (1 sipuni) i le faʻavae. E mafai ona faʻaopopo sina tamaʻi suauu (olive poʻo burdock).
  5. Tufatufa le faʻavae i le uumi. Lenei mea e tatau ona faia vave ina ia le malu le maso.
  6. Ufiufi lou lauulu i se palasitika taga pe tuu i luga ole pulou pulou. Nonoa se solo i luga.
  7. O le umi o le tuʻufaʻatasiga e faʻalagolago i le paolo filifilia. O le umi e te tausia ai le lanu lanu, o le sili atu lea o le pauta e mimitiina i totonu o le lauulu, ma le paolo o le a matua saturated. Ina ia faʻamatuʻuina atu i manoa se leo malamalama ma le faʻataʻamilo, tuʻu le henna i lou lauulu mo le 35-45 minute. Ina ia ausia le aʻafiaga ma lauulu uliuli, taofi le palu mo le itiiti ifo 2 itula, lauulu lauulu o le a valiina pe a uma le 10-15 minute.

O le faʻatulagaga e fufulu ese ma le vai, ae e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama.

Vala o lauulu valivali faʻaaoga lanu masani

Le tulafono faavae o le na dyes na talafeagai mo le gaosia lauulu masani, i.e. aunoa ma le perm, muamua valivali. O fualaʻau fualaʻau e le afaina ai le lauulu, ae o lona uiga, latou te avatua le silkiness ma toe faʻaleleia le susulu.

Ina ia mafai e le valivali ona sui lavalava, e tatau ona e amanaia le iai o le lauulu sinasina, le natura paolo o lauulu ma a latou lava fausaga. Afai o le unta e mamafa, mafiafia, umi, ona umi lea o le faʻaalia o le valivali fatuga ma lona aofaʻi i le taimi o le talosaga e tatau ona faateleina.

Ae le i faia le faʻagaioiga, aua neʻi galo e ufiufi ou tauau i se polyethylene pelerine poʻo se solo, e tatau ona tuʻuina atu ou lima totini lima o paʻu.

E i ai se afaina o le henna mo lauulu?

Mo henna lauulu togafitiga, e i ai nisi lapataiga e tatau ona e manatua:

  • lauulu ua valiina le faʻaogaina o vailaau vali,
  • lauulu sinasina luga o lauulu sili atu nai lo 30-40%,
  • faaleagaina lauulu (vaevaega pito, susunuina maea),
  • enaena lauulu. Henna ma se fulufulu lauulu e mafai ona vali paʻepaʻe i se lanu e le mafaamatalaina.

A e fuafua e faʻaaoga pupuni lauulu lauulu i le lumanaʻi, e le fautuaina le henna.

Faʻafefea ona vali lou lauulu i henna?

Le faaaogaina o le henna o le a manaʻomia ni tomai. E le afaina le aʻoaʻoina o ni mea lilo ae leʻi amataina le faiga:

  1. Ina ia faʻafaigofie le paluga e faʻaaoga, e mafai ona e faʻaopopo le totoa mata, vailaʻau faʻasoasoaina pe faʻateʻaina, pata, mea susu.
  2. A maeʻa le valiina, aua le fufuluina lou lauulu mo ni nai aso. A togafitia lauulu i mea masani, e tele se taimi e faʻalelei ai.
  3. Pe a paleina aʻa, e fautuaina le apalai ole paluga ile aʻa ina ia aua ai le lauulu e ese se lanu.
  4. Ina ia siaki le lelei o le henna, sasaa i le vai i totonu o sina pulu, e tatau ona maua i le fuainumera se lanu mumu.
  5. O le Henna e iai le taneni i lona tuʻufaʻatasiga, o lea e faʻamamago ai ni fasi mama. E le fautuaina e faʻaaogaina le paʻu masani ona o le lauulu e le mou ese. O le filifiliga sili ona lelei o le tasi i le masina. Afai o manoa o lau manoa ma sili atu le mago, faʻaopopoga lefir, kofe poʻo le suauʻu olive i le henna e faʻamaloloina ai lauulu i le taimi lava e tasi e pei o le valivali. A puina le henna, e mafai ona e faʻatumu e le i vai, ae i le susu mafanafana po o le kefir.
  6. Vali na o le fauina i ipu omea. Aua le faʻaaogaina ni uamea apa mo nei faʻamoemoe.

A maeʻa le faʻagasologa, aua le fufuluina le vali ma le faʻamalama, ua lava le fufuluina o lauulu i le vai, apalai le conditioner, susu mo le 5 minute ma fufulu ese. Staining o le a maeʻa atoatoa pe a uma le 3 aso, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le faʻamalama. E iai se mea e faʻateʻese ai: pe afai na faʻaaogaina le pipi moa mo togafitiga, e mafai ona faʻaaogaina le solo.

Faʻafefea ona fufuluina le henna mai le lauulu?

O nisi taimi e tupu na faʻateʻia matou e le lanu pe le fetaui ai ma i matou. Ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fufulu le henna mai le lauulu pe faʻapaleni foi le lanu, faʻaaoga ni fautuaga faigofie:

  1. Faʻasusu ia manoa i sina suauʻu faʻamafanafana (talafeagai le olive poʻo le burdock). Tuu le uila suauu mo 2 itula. Fufulu ma le faʻamalama.
  2. Faʻafefeteina loka i le ava malosi, tuu mo le 5-10 minute. Luga i le mafanafana olive suauu. O lenei faʻaaogaina se fulufulu fulufulu ma faʻamago lou lauulu (15-20 minute), fufulu maeʻa ese le toega oloa.
  3. Fufulu mama faʻamama ile fasimoli faʻamama, ona togafitia lea i le suauʻu faʻamafanafana. A maeʻa le afa itula, fufulu ma le faʻamama ile fasimoli.
  4. Ina ia aveʻesea le vali masani mai le lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina le serum, fermented falai susu, kefir. Faʻamalosi le lauulu ma le filifilia filifilia ma tuua mo le 20 minute. Fufulu ma faʻamalama mo le faʻamama.
  5. Taulima lau lauulu i le fefiloi o le vai ma le vineta. Mo le faia o lenei mea, ia faʻamalo le 45 ml o apu kulimi i le 1 lita o vai.

Faʻataʻitaʻi le faʻasologa e filifilia i le tele o taimi i le vaiaso e fufulu ese ai le lanu e laʻititi ae tuu le paolo e sili ona talafeagai.

Vailaau vali o se "meaalofa" mai le natura lava ia, e te manaʻomia lava ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga saʻo. Ona maua ai lea o lau lauulu matagofie le paolo, tausia faʻalelei maloloina, ma o le a le faʻailoaina i vailaʻau.

Faʻafefea ona vali lou lauulu i henna

Faʻalagolago i le lanu o lou lauulu ma le mea e manaʻomia, e tatau ona e tausisi i nisi tulafono pe a valiina lauulu.

O le paolo o oe maua pe a uma ona vali e faʻalagolago i le matua saʻo o lou lauulu. I blondes, pe a faʻaaogaina le henna, o le paolo o le a liua e matua pupula. Ua mananaʻo nisi e faʻaopopo se faʻapipiʻi apamemea.

Ina ia faia lenei mea, fufulu lou lauulu i le henna solution. Matou te manaʻomia le 1 sipuni tele o le henna ma le 1 le ipu vai faʻamafanafana. Matou te tausisi lava 20 minute, ona faamama lea ma faaopoopo vai. E mafai ona eseese le faʻafoliga a o faʻateleina le aofai o le henna.

Le lanu o le ulu atoa, o le a e manaʻomia mai le 50 i le 100 kalama o le henna, e fuafua uma lava ile umi ole laulu. E masani lava, o le manaʻomia manaʻomia ma le auala o le sauniuniga o le fofo ua faʻaalia i luga o le afifi.

A o le i alu e vali le ulu atoa, taumafai e faʻapipiʻi sina henna i se isi vavae. O le umi o le henna e tumau i luga o le lauulu, o le mauʻoa o le lanu. Afai o le lanu e faʻamalieina ai oe, alu i luma e faʻamaeʻaina lanu.

Muamua aveese le tipi pito, aua a fai latou e lanu, o le a sili atu lo latou pupula nai lo le soifua maloloina o lauulu.

O le lauulu e tatau ona mama ma susu, ma o le henna fofo e tatau ona mafanafana. Valivali ma le faaeteete aʻa ma manoa.
E le faigofie ona fufulʻuina Henena le paʻu. Ia mautinoa e faʻaaoga totigilima, ma faʻamaʻamoa le paʻu i le auivi o lauulu tuputupu aʻe ma se gaʻo gaʻo.

A maeʻa ona tuiina le vali, afifi lou ulu i le polyethylene ma afifi i se solo.

I le maeʻa o le faʻagasologa, fufulu le henna i le vai mafanafana. Aua neʻi faʻaogaina shampoo mo lenei! O le lauulu e mou atu ma leiloa le paolo manaomia. Faʻatoʻa faʻaaogaina le faʻamalu e pei ole 1 i le 2 aso pe a maeʻa le pisia.

Ina ia faʻatumauina le susulu pupula, aemaise lava pe a vali le lauulu laulu, toe fai le faʻasologa i vaiaso uma, faʻaopopo le kulimi poʻo le kefir i le fofo.

Faʻafefea ona maua isi lanu ma le henna

Ina ia maua se lanu enaena enaena o lauulu, e mafai ona e faʻaopopoina basma i henna. O lenei mutia foi ei ai lanu lanu. O le fua faatatau o henna i le fofo e tatau ona 2: 1.

A faʻaaogaina le basma, o se sui lanu ese, lauulu uliuli ua liu uliuli ma se lanu lanumeamata. Blondes o le a maua se lanu lanumeamata lanumeamata.

Ina ia tuʻuina atu i le henna ia lava faʻamalologa meatotino, e mafai ona e faʻaogaina eseese decoctions i le sauniuniga o le vaifofo poʻo fufulu o latou laulu ma latou.

A e manaʻo i se sukalati sukalati, faʻaopopo le koko popo poʻo le kofe eleele i le henna. Mo 100 kalama o le henna - 8 sipuni.

Aoga aoga o le henna mo lauulu

O le masani ai o le valiina o le henna lauulu i ituaiga eseese o lo o faʻaaoga le aoga o le tuputupu aʻe lauiloa.

O le Henna ole paʻu mai le lau o Lawson. Talu ai o le henna o se vailaʻau fofo, e aofia ai vaega e aoga mo le laulu. Le aofaʻi tele o le B vitamini, teuteuga henna, faʻamalosia lauulu, manumalo i mea antibacterial, loloto fafagaina pigment.

Le masani ona faaaogaina le henna o le a fesoasoani i lauulu:

  • Faamalolosia lauulu aa
  • Aveesea le susu i le faʻaopopoina o isi vaega i le tuʻufaʻatasiga (staining ma henna o pigmentation + vaega e faia se ufimata faʻaopopo i le lanu),
  • Manino, faʻaleleia le faʻasaʻolotoina o sebum,
  • Nana le lauulu sinasina
  • Tuu atu i lauulu se laulelei faʻaatagia foliga.

Faʻafefea ona vali henna i enaena-chestnut lanu

Henna o le a vali i le lanu uliuli ma le faʻaopopoina o vaega nei:

  • Fuafuaga o Kropivny - 0,5l
  • Afa o le ipu malosi ti (sipuni tele)
  • Afa ipu malosi kofe (1.5 sipuni tele)
  • 3 mataua o le mandarin suauu taua
  • 10 mataua o le jojoba suauʻu
  • Tua fuamoa

Brew soso totoina kofe, kofe ma ti. Ave henna (fuafuaina mo le umi) 2 sipuni o kalapu taʻitasi palu faatasi. Afai e palu tele le paluga, faʻaopopo isi lauti. Faaopopo le ato ma le pata.

Faapipii le mata pulepule i luga o le lauulu mai aa i pito. Lulu le ufimata mo pisipisia mo 1.5 itula i lalo o le pulou ma le solo. Fufulu faʻatasi ma le laulu ma vai.

O le iʻuga o le henna lanu i le pogisa chestnut color photo:

O le iʻuga o le inosia o le valea o laulu i le chestnut color photo:

Le iʻuga o le pisia ma le henna chestnut photo:

Faʻafefea ona vali henna uliuli

Ia vali ma henna ma basma uliuli, e tatau ona e avea le fua faatatau o le henna ma basma 2 i le 1 (fuafua le umi o le lauulu). Ma le faʻaopopoina o mea nei:

  • 1 porotini
  • 10 faapau le jojoba suauʻu
  • Uliuli lauti
  • Henna ma Basma

Faafefiloi henna ma basma i se mago foliga, faʻamama ma se mafanafana lauti, sasaina i le porotini ma palu le suauu. Faapena i lauulu ina ia gaʻo ma tuʻu i luga o lauulu i lalo o le solo mo 2 itula. A uma ona fufulu ma le lauulu, e tasi lava.

Faaaoga le paluga uma e faʻamama, mago le lauulu, ona faʻapipiʻi lea o se mea pulou ma faʻamafanafana lou ulu i le solo. O vali faapena e tatau ona teuina mo le itiiti ifo ma le lua itula. O le tele, o le mauoa o le paolo.

O le faalanuina o lauulu i le henna, basma po o le kofe e talafeagai mo i latou uma e fiafia i ata uliuli.

O le iʻuga o le valiina o lauulu i le henna ma le basma i se laititi lava lanu uliuli ata:

Faʻafefea ona vali lanu hoa sukalati

Mo le valiina o le henna i le sukalati paolo, e tatau ona e faʻaogaina mea nei:

  • henna efuefu (uumi)
  • se sipuni tele o le basma
  • afa ipu ipu uaina mumu
  • koko 3 sipuni ti
  • buckthorn berries 80 kalama i le afa ipu vai vai

Mo lenei mea, berries (tusa ma le 100 g i le ipu vai) e tatau ona faʻafefe mo le afa itula ona faʻaopopo ai lea i le henna. Afai e talafeagai, e mafai ona e faʻaopopo sina vai vevela. Ole tutusa ole vali e tatau ona pei ole mafiafia o le kulimi susu.

Faʻaoga paleni le lauulu i luga o le lauulu, ona faʻaofu lea i se pulou taele ma afifi i le solo. Tausi vali ia le itiiti ifo i le 2 itula.

O le iʻuga o mea e fai e le fale i le lanu enaena lauulu ma henna sukalati lanu:

Matou te ofoina atu se tasi sili faigofie faigofie pe a e manaʻo e vali henna i le lanu enaena lanu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le mumu mumu faʻatasi ma le basma. Mea e tatau ona faʻafefiloi i vaega tutusa (1: 1) ma faʻamalosiina i le tui o le chamomile poʻo le laupepa. E pei o le masani masani, o le paluga e tatau ona palu. Le isi, tuʻu le pulutini ma henna i luga o le lauulu ma tuu i luga o le pulou vai. E mafai ona e faʻamuta faʻatasi ma se solo. Faatali pe a ma le 1 itula.

Valivali lanu enaena enaena ma henna sukalati lanu i le fale ata:

Le tele o taimi e vali ai le henna?

Le a le tele o lauulu sulu vali faalagolago i le ituaiga o lauulu. O fulufulu masani ma suamalie e mafai ona valiina le sili atu male faʻalua ile masina. Faʻamago lauulu e le sili atu ile faʻatasi i le masina, talu ai o sea vali faʻapitoa e iai le meatotino o le faʻamamago lauulu. Afai o loʻo i ai le agavaʻa o alergisi, ona faʻaaoga lea o le faʻatinoga tasi i le lua masina uma. Ole soona faʻaogaina ole henna e mafai ona oʻo ai le mumusu o lauulu, o lea, o le taliina o le fesili pe o le a le tele o lauulu e mafai ona valiina ma le henna, matou te fautua atu ia sili atu nai lo le i ai o le manaʻomia.

O le henna laulu e vali?

I nisi taimi, o le faʻaogaina o le henna e mafai ona oʻo atu ai i le mago, le mumū o le lauulu, faapea foi ma leiloa o le leiloa. Aemaise lava, o se iʻuga e mafai pe a fai e te masani ona aveʻesea ma vali. I le faʻaaogaina soo o le henna, o le lauulu e masani ona leaga ma malo lava.

Le faʻaaogaina o vali faapena e manaʻomia le poto masani, ona e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona vali faʻalelei henna ina ia maua le taunuʻuga manaʻomia. Atonu e te tau faataʻitaʻi i ni taimi.

Henna e le manaʻomia le faʻaaogaina ua uma ona valiina lauulu, ona o lona iʻuga e le maʻiina. Afai e te manaʻo pea e taumafai, ona e manaʻomia lea o se taualumaga le vave 2 vaiaso talu ona vali vailaʻau. E faigata tele le faʻamalamalamaina o lauulu pe a uma le henna.

Na faʻafefea ona faʻaipoipo laʻu uo teine ​​i se Turk ...

I le tausaga talu ai, na faamatala ai e se tasi o aʻu masani le tala lea: o le tasi Turk na tausia o ia, sa ia taumafai e faʻailoa o ia i ona matua, ma na te leʻi faia. Ua uma na ou manaʻo e faʻafili o ia i le kapeta ma taʻitaʻi i Istanbul, ae na ou alu i le togafiti. Na ia aumaia se taga efuefu, fai atu e tatala ma tuu i luga o lona alofilima. Na ata le uo ma mumusu, ua sau le Turk i luga ma ua le toe popole. O le a le mea na tupu?

Na aliali mai i nisi atunuu, o le teine ​​faʻaipoipo, o se faʻailoga o le faʻamaoni i le tama faaipoipo, e tatau ona faʻaaluina le po ma le henna na uu i lona lima. I le taeao, o le valivali mataupu o le a tuua se pisia i le alofilima o le lima, o lona uiga toetoe o se faaipoipoga. O le tagata Turk e faʻamoemoe o le henna e fesoasoani ia te ia e faʻamama le iuni, malamalama?

Ae e ui i lea, henna, poʻo le lauʻeleʻele lau o laʻau e leai ni faʻapipiʻi, e sili atu ona iloa fafine Rusia o se auala e vali ai lauulu i le fale, ae sa i ai se tasi na mafaufau i lona afaina?

O le avea pe leai i le henna i lou lauulu?

Ou te leʻo iloa e uiga ia te oe, ae o aʻu, o le sa tu i luma o le fata i Leai se mea o le lalolagi sa ou mafaufau e uiga i le aʻafiaga ma isi faʻaaogaina - na ou manaʻo e suia loʻu tagata na oʻu foliga (e leʻi tuai ona fai se "aunt mo 25") ma faia ma le itiiti faʻaleagaina o le paketi a aiga. O le taimi lena sa ou talisapaia uma ana faʻamalologa meatotino, le faʻapipiʻi o le vaevaeina o pito ma le mafai ona fausia le tele ona o le mafiafia o le lauulu.

Henna galue e pei o se ata tifaga mo le laulu, faʻaleleia lona laʻau, ma teteʻe i siʻosiʻomaga siosiomaga pei o le masima vai po o le la vevela. I ai, e oʻo lava i se vai-gaʻo paleni ua faʻatuina, e mafai ona saofagā i le tuputupu aʻe o laulu fou ma le faʻaumatiaina o fefete. O lenei efuefu e faʻaaoga foi mo le faʻamaloloina o lauulu.

Le a le mea e te manaʻo ai pe a uma le henna?

  • Faʻapipiʻi lauulu (afa ipu henna, kuata vai, fuamoa mata. O le paluga o le a saunia ile 30 minute)
  • Ina ia foia le mago ma le malepelepe o lauulu (pei i le faʻatonuga muamua, faʻaaoga 2 sipuni o yogurt nai lo le fuamoa)
  • Aumai se tofo (faʻaopopo le kuata sipuni ti ginger, kinamoni, uliuli pepa ma nutimiti i henna ma vai)
  • Faamalosia lauulu (leai se lanu e talafeagai mo le faʻaaogaina)

Manaia! O le henna e le aoga na lauiloa i tua i le 16th seneturi BC. E le fesuisuiai lauulu ma e iai lona antiseptic aafiaga. O loo iai tala e faapea, o le vailaʻau e mafai foi ona faʻateʻia le tiga o le ulu ma faʻatino ai le toto.

E i ai le isi itu i la matou oloa - o le leaga, ma e tatau ona ou lapataia oe e uiga i ai. E sili atu le aua le faʻaaogaina mo le valiina o lauulu mago, aua o loʻo i ai le tanin ma nisi acid. O lauulu e mafai ona vave faʻaogofie, le malo ma amata ona paʻu'ū.

I se faʻaopopoga, e tatau ona e malamalama aʻo e vali ma le henna, e sili atu le le faʻaaogaina o vailaʻau vali - e iai le aʻafia o le liu lanumeamata pe lanu viole. Ma afai o le fesuiaiga e le maalofia, ona tatau lea ona e saunia muamua le lauulu mo ia, mo se faʻataʻitaʻiga, fai 3-4 pulou toefuatai luga o kefir. O le togafiti lava aitu e aoga ia te oe pe a oʻo i le faʻaogaina o le henna sa i ai vailaʻau faʻataʻamilomilo poʻo faʻamamafa i luga o lou lauulu, ma o lea ua e filifili e amata faʻaaoga se lanu masani.

Ae afai ua e fuaina mea uma ma filifili e fai se avanoa, ia o laʻu fautuaga o le: filifili Iran henna. I lona pale, pe a fefiloi ma isi vaega, o le ae mauaina le tele o le paolo nai lo Initia.

Ou te valivali enaena lauulu ...

Ma o lenei ua e amataina le faʻaleagaina o ia lava. Mafiafia lauulu, faasaolotoina latou mai le tele o gaʻo. Latou te ofuina totigilima, aua o le henna e mafai ona pisia ou lima ma fufulu ese e avea ma faafitauli. Togafitiga le ulu, ua, taliga ma le gaʻo gaʻo.

Faʻasolosolo e faʻaitiitia le paluga. Fai i totonu o le ipu vai poo palasitika ipu. E mafai ona ave keramika? E mafai. O le mea taua e le faia i le uʻamea e mafai ona tali mai vali.

Faʻaopopo vai mafanafana i le paʻu, ae le faʻapuna vai, e te le manaʻomia le tuʻuina o le paluga e "palu" mo ni nai itula. Faʻaopopo suauʻu poʻo vailaʻau ia e fesoasoani i le faʻaalia o se siosiomaga suamalie, mo se faʻataʻitaʻiga, sua o laʻau, apu kulimi poʻo le kefir tutusa.

Amata ona faʻaaoga le teuteuga ile lauulu. E masani lava ona vali le ulu muamua ile pito i luga po o tua ole ulu, ma le mea mulimuli - i luga o malumalu, i tua o taliga ma le muaulu, talu ai iinei e masani ona manifinifi. I le va o le vaeluaina, tuu le 1-1.5 centimita.

Faigofie tulafono

  • Faʻaoga le henna i aʻa, ona tufa lea o le vali i le umi atoa o le laulu ma se selu.
  • Ufiufi lou ulu i se solo. E fiafia Henna i le mafanafana (ma le ulu foi!).
  • Fufulu le paʻu lauulu i le tele o vai e aunoa ma le faʻaopoopoina o vailaʻau.
  • Aua le pala le mago i lena taimi.
  • Aua le fufuluina lou lauulu pe a uma ona valiina mo aso e tolu. O le umi e te le fufuluina, o le susulu atili ma faʻateleina le lanu.

O le a le tele e taofi ai la tatou paʻu ile lauulu? E faʻalagolago uma lava i le mea e te manaʻo ai e maua mai ai le fua.

Afai e te manaʻo e faʻamalolo lau lauulu i le henna, ona e tatau lea ona faʻatali naʻo 15-10 minute. Afai o lou manaʻo o le mauaina se lanu mumu pe mumu, ona alu ai lea i le 40. O oe o se laei? Ona mafai lea ona faia itula e lua. Afai ei ai lau lauulu lauulu, ona i ai lea i le minute lona tolu e mafai ona e mauaina se lanu auro, ma i le lona ono - moli mumu lauulu.

O le lanu o le a sili malosi pe a e faʻatali mo le aʻafiaga, inu se ipu kofe - o le a faʻaopopoina le toto i luga o le laulu.

O fea le lanu e filifilia?

O le pupula o le lanu e ono faʻamoemoe i le faʻamutaina o aso i le henna. Afai o le efuefu ei ai le lanu efuefu-lanumeamata lanu, ona fou lea, pe afai ua uma ona mafai ona maua se lanu enaena, o lona uiga e sili ona le toe talafeagai.

Faʻafetai i le valivali mea o loʻo i totonu o le henna, e mafai ona maua soʻo se paolo, mai le auro i le lanumoana-uliuli. O mea uma o le a faʻalagolago i le totoʻa ma le faʻaopopo o mea faʻaopoopo.

  1. Ina ia maua se apamemea lanu oe manaʻomia 200 kalama o le rhubarb ma se fagu paʻepaʻe paʻepaʻe uaina mamago. Tuu le paluga i luga o le afi ma puaʻi seia tutusa lelei le afa o le mea o totoe. Ia tuʻu i lalo mea o loʻo i totonu o le taga henna ma tuu le paluga maeʻa i luga o lou lauulu mo le afa itula. Nai lo le uaina, o le mea moni, e mafai ona e inu vai. Ma ia maua ai le sili atu ona pogisa auro, saffron (2 kalama) poʻo le chamomile (2 sipuni tele) e talafeagai.
  2. Mumu-cherry lanu e ausia e ala i le faʻaopopoina o sua suamalie. Latou fai mai e oo lava i se lilac paolo mafai ona liliu mai.
  3. Le lanu o mahoni o le a aliali mai pe a palu henna ma koko (3-4 sipuni tele). Ma chestnut - ma eleele kofe (4 sipuni ti i le ipu vai) ma ni uila (2 sipuni tele).
  4. I le sukalati lanu, o lauulu e fesoasoani ia te oe e toe valiina se afifi o henna faatasi ai ma le faʻaopopoina o le sipuni hop. I le mumu ma se apamemea lanu - e fa ato o le vailaʻau ma lua sipuni fugalaau meli ma se sipuni o ufiufi.
  5. Afai e te manaʻo e faʻaopopo se lanu mumu i lou lanu uliuli lanu uliuli, e sili atu le faʻamalamalamaina o lauulu muamua ma le hydrogen peroxide (30-40 g).

Manatua! E leai se henna na e feiloaʻi i luga o fata e mafai ona moli lou lauulu. O i ai le henna i ou luma? Ma, o lea latou faʻapipoina se faʻamalamalamaga ia te oe, ma e matua taugofie. E mafai ona e le mautonu lou lauulu ma ia.

Henna ma le miliona lanu o le efuefu

O le lauiloa lauiloa masani lanu o le basma. Atonu na e faʻalogoina o nisi taimi e te valiina lou lauulu i le henna ma basma i le taimi e tasi.

Basma o se lanumeamata-efuefu efuefu maua mai i le faʻasiliina o lalo o laulaau o le indigo. O tusitusiga talafeagai na fautua mai ai e oo lava i le perofeta o Muhammad lava ia, e leʻi faatuai lona faʻaaogaina!

O le efuefu e ave i ni vaega tutusa ma le henna ina ia mafai ona toe valiina i le chestnut colour. Afai e te manaʻomia le maua o lauulu uliuli-uliuli i le iʻuga, ona e manaʻomia lea e tuʻuina basma i ipu i le faaluaina le sili. Ata 'apamemea? - faʻalua taimi laititi.

Ou te manao i se isi!

E tupu lava le iʻuga lanu e le pei ma le fesili "o le a le mea e fai?" Foliga mai. E uiga i le henna, o mea uma e faigofie ma faigata i le taimi e tasi.

O mafuaaga mo le mauaina o le "sese lanu" atonu o le malosi porosity o le lauulu, lona fausaga, i le lautele, faapea foi ma lona lanu masani.

Afai o le aso muamua pe a uma le vali na e malamalama o le faʻaogaina o le henna e leʻo se mea e uiga ia te oe, o lona uiga e leai se aoga o le faʻatali mo le aso tolu pe a le lanu e oso ma loloto ma loloto, pe a oʻo ina aliali mai i lalo o le faʻafitauli o le okesene. Fufulu lauulu teuteu lelei ile taimi e iai ile laisa.

Afai e foliga matagofie le lanu ia te oe, ae e tatau ona e faʻaitiitia lea pupula, ona mafai lea ona e faʻaitiitia ai i le faʻamamaina o le suauu fualaʻau faʻasili i lou lauulu. O le taimi lava e maeʻa le faʻagasologa, oe amata amata ona galue ma se fulufulu selu, ona fufulu lea ma le faʻamalama. Toe fai mea uma seia taunuu lou manaʻo.

I le isi itu, e foliga mai ia te oe e le lava le juiciness, o le a la? Ona e manaʻomia le faʻaaogaina o suauu taua, mo se faʻataʻitaʻiga, lauti laʻau, pulu lipano poʻo le eucalyptus. Afai e te faʻaopopo ni nai mataua o le lavender, ona faʻatasi ai ma puipuia lou paʻu mai le osooso - e manatu o le hypoallergenic ma e talafeagai mo le faʻaaogaina e tusa lava pe maʻitaga fafine ma fanau laiti. Recipes ma geranium poʻo le rosemary suauʻu e iloa foi.

Ou te fiafia i le lanu, ae e leai se afaina e aveese le mumu ... o le a e faʻaolaina: o le pala o chamomile poʻo le nettle, manogi manogi, ginger (lea, e ui i lea, e mafai ona faia ai se aafiaga mu), sua o le tipolo.

Leai se mumu, ae manaʻo e uliuli lauulu? Faʻaaoga ti ma le malosi ti pe tui atu i le paʻu o oak. Taumafai e maua le paolo lelei i le kofe poʻo koko.

O le a le iuga

A e malamalama, o le henna e leʻo se vailaʻau e le afaina ai, e pei ona foliga mai, e tatau ona e mataala. E mafai ona fai lou laulu mamafa ma ona mafai lava ona e moemiti e uiga i lona voluma. Ae e mafai ona faʻaopopoina se faʻaopopo, valivali, maʻimau i lau ata matagofie a le fafine. Taumafai e sui oe lava, ou foliga, aʻo e talavou i lou agaga ma lagona le malosi ia te oe lava!

Pau lava lena mo le aso. Naʻo loʻu fai atu o aʻu lava ose tagata fiafia tele o Iran henna ma mo le tele o tausaga o lea ua ou faʻamalosia loʻu laulu ma ia. E tele taimi latou te fesili mai ai ia te aʻu e uiga i mea lilo o foliga, ou te fai atu: faitau lau blog, ma oe o le a e aʻoaʻoina uma au mea lilo. Faasoa atu i au uo, lesitala i faafouga. Vaʻai oe i le isi mataupu!