Lauiloa

Faʻafefea ona fai puʻupuʻu 'apamemea

Nofoaga mo lauulu puʻupuʻu e sili atu le masani ai nai lo le uumi lauulu, ae e maua ai foi le tele o filifiliga manaia. Ata i le tele o lauulu i le fesoasoani a loka o sukalati eseese foliga foliga sili ona manaia ma lelei.

I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻaia ni filifiliga sili ona lelei mo le laʻau totoa mo lauulu puʻupuʻu.

Vala o le bronzing mo pupuu lauulu

O lenei metotia e masani faʻafefiloi ai lanu eseese. Le eseesega i le va bronding ma faʻamaninoina ma faʻapitoa metotia o le leai o le faʻamamaina poʻo le faʻamamaina o uaea e fai, ma, o se tulafono, o se vali leaga ma e le sili gaogao vali ua filifilia.

Pe a apamemea, o laina o le paolo malamalama ese ese mai le aofaʻi tele o lauulu e 2-3 tones. E le gata i lea, e mafai ona faʻaogaina i se tasi leo, ae o isi. O latou numera e mafai ona mai le vasega tolu i le 5-7. E masani lava ona valiina ni filo, ae e mafai ona filifili i le valivaliina o lauulu uma, ae o le aʻafiaga o le "susunuina" i le la e aliali mai.

O le isi nuʻu e ese le faʻapipiʻi ese mai le faiga o isi ata vali o se mea e faigata ona vaʻaia le vaʻai e le gata i le va o malamalama ma pogisa, ae i le aotelega, le i ai o ni mea faʻataʻitaʻiga faia. E fausia ai se faʻasesēina atoatoa o le lanu masani o lauulu.

O le mea moni, o le ausia o se faʻaiuga e mafai ona na o le faʻaaogaina o ni auala saʻo, e pei foi pe a fai o le tagata e faʻataʻitaʻia o se tagata poto masani. E taua tele lava lenei mea mo pupuʻu, talu ai o le uumi 'oti e sili atu ona faʻamalosia ai le nanaina o mea leaga.

Faatasi ai ma le filifiliga saʻo i ata, o se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele vaaia faʻateleina faʻateleina le tele ma ua i ai se fou, foliga masani.

Lauulu lauulu bronzing ua lauiloa ona o le mea moni e tele ai ona lelei:

  1. E faatatau i augatupulaga uma.
  2. I se lauulu puʻupuʻu, e foliga tutusa matagofie i luga o ituaiga uma o lauulu - mai le sasaʻo e oʻo lava i le mimilo.
  3. Faʻaopopoina atili manoa o le 50% i le manoa.
  4. Faʻatusatusa i le faʻamalamalamaina, o se faʻatupu faʻalavelave ma agamalu taualumaga.
  5. E le manaʻomia le soʻona faʻaalu se togafiti e faʻatumauina ai, e le pei o le tutusa togafiti mo alualu i luma ma uʻamea umi.
  6. O se faiga faʻapena e faʻamamafaina le matagofie o le laulu ma vaʻai faʻalelei avea le felanulanuaʻi sili fou.
  7. Mataupu Mercantile tatau foi ona galo: ofutau puʻupuʻu'otisili faigofie ma taugofie nai lo se taualumaga masani mo umi pe ogatotonu.

O ai e manaʻomia lenei faiga?

I nei aso, e tusa ma le luasefulu ituaiga o bronding ua faʻaaogaina, ae ui i lea, e le o mea uma e mafai ona faʻaaogaina i le puʻupuʻu lauulu. Le filifiliga o bronding metotia e tatau ona amanaia nisi foliga o le fausaga o lauulu ma le faʻatulagaina o lauulu lava ia.

Lea lelei filifiliga mo bronding le valiina lauulu, i le tulaga lenei o le numera o le faaaogaina apo o le a laʻititi ma le fesuiaiga i le va oi latou le a le matauina tele.

Bronding e matua fetaui lelei mo nei ituaiga o laʻau tipi: Farani, "pulou" poʻo "pi", o le sikuea masani. Ae e le o fautuaina le faia o ni oti oti e pei o le "lalo o le tama" poʻo le "naunau".

Broning o le a avea ma se olataga moni mo tagata e ofaina pe le lava le lauulu lauulu, talu ai o le suia lanu o manoa o le a fausia le talafeagai le malamalamaaga o tusi. I lenei tulaga, e fautuaina le faʻaaogaina o leo mama, talu ai, latou, e atagia mai ai le sili atu malamalama, o le a faʻatupuina ai le aoga faʻapitoa o voluma.

Ae o tagata e ona soʻotaga uumi (se lauulu laʻititi o le "pixie" ituaiga) poʻo le soʻona ufiufi poʻo le laulu o laʻau fulufulu masani o loʻo masani lava ona teteʻeina, talu ai o fesuiaiga mai le leo i le leo o le a toetoe lava a le mafai ona vaʻaia sili. I se isi itu, o le isi itu faʻafitauli e mafai ona tupu i luga o ia laulu - o se tulaga le lelei se faʻasologa e faʻatupu mai ai le fatu o faʻamaumauga o palapala poʻo paʻepaʻe.

Ma, e sili ona taua, o lenei alafua e le tatau ona faʻaogaina mo ni faʻafitauli i lauulu poʻo latou maʻi. Muamua, e tatau ona e aumaia lou lauulu i se soifua maloloina tulaga, toe faʻalelei, ona fai lea o laʻau fulufulu.

Faʻafefea ona fai le faʻasologa

Le taimi nei, o loʻo faʻaogaina ni metotia mo pulu puʻupuʻu lauulu, o le sili ona taatele o nei:

Tusi masani. Faatasi ai, tolu (le masani ona 2 pe 4) paolo faʻaaogaina. Valivali o loʻo faia i le tele o vaega, e faʻamanatu mai le maualuga, ae, i lenei tulaga, toetoe lava uma vavaeina ua vali. O le mea taua e totogia i le lamolemole suiga o le paolo mai le tasi itu i le isi. E tatau ona manatuaina i luga o se lauulu pipi puʻupuʻu, o ia suiga e mafai ona vaʻaia lelei, o lea o le tagata fulufulu tatau ona lava le tomai.

O paʻepaʻe lanu o loʻo manuʻa i le pepa alumini. O nisi taimi o le vaega mulimuli lona tolu o le sooga, tu latalata i le pito, vali vave ma ni avanoa talafeagai e maua ai se tala o lanu i pito o le lauulu.

Sone faʻatonuga. I lenei tulaga, na o ni vaega o le ulu ua pisia, i nisi tulaga na o ni nai (sili sefulu) filo. I lenei tulaga, lalelei lanu e filifili ai manoa i le umi atoa i lanu avanoa uma ma se tutusa lanu lanu ua faatagaina.

O se metotia tutusa faʻatagaina oe e faʻalauiloa sone o tagata, faʻafetaui aafiaga o symmetry ma asymmetry, ma nana nisi faʻaletonu. I nisi tulaga, o le fasi pepa e vali i ni lanu se lua: i aʻa ma faʻaiʻu i le tasi, i le ogatotonu o le filo i le isi.

I luga o le vitio - faʻafefea ona fai le faʻagaioiga:

Mo lauulu lauulu

Fuafua i le lanu o le lauulu, na o ata o vali suia. O le taualumaga lava ia e le faia ni suiga. A bronding malamalama lauulu, o le vali ua filifilia na i le itu o le pogisa le leo, e mama moli ma lenei bronding, o se tulafono, e le faaaogaina.

Ae ui i lea, e mafai lava i le toe valiina o laina malamalama i 1-2 (leai se isi!) Tone le pogisa e maua ai le avanoa mo se tele filifiliga o lanu pe a tusi. O lenei faiga e tasi le faʻaletonu: pe a fai o leo o lenei vali ma le lanu masani o le laulu e tele naʻua pe a tupu, o lenei eseesega o le a sili atu ona matauina, aemaise lava i luga pupuʻu.

Pulu puupuu bronzing o se tasi o le sili ona itu aso nei o lauulu. Ole mea e mafai ai ona e faʻapupula faʻapitoa le ata o se fafine e fiafia i ni 'oti pupuʻu, aua o le mea moni, mo taamilosaga o puʻupuʻu uumi, e le oi ai se tele o ituaiga eseese o sitaili ma sitaili metotia. O le faʻatinoina o se puʻupuʻu pipiʻi ma le lalelei o bronde o se tasi o le sili tuʻufaʻatasiga i le va o ata o lo tatou taimi.

O ai e fetaui laʻau lauulu bronzing?

O 'ofuvae pipiʻi e i ai foi le aia tatau e vaʻai ai tele foliga ma felanulanuaʻi, iinei o ofu tau talafeagai e sau ai i le laveaʻiina, lea o le a faʻaavanoa le laʻau manifinifi ma le lautele o lauulu, ma o le a faia foʻi se laʻititi fulufulu laʻei sili ona manaia.

Mo lauulu sili ona pupuu, o mea faʻapipiʻi e leai se aoga; e mafai ona e taʻalo ma fugalaʻau i totonu o puʻupuʻu.

Filifiliga 'apamemea mo lauulu pupuʻu

Ombre Tuuina Na o le fetaui mo le auvae laʻititi pupuʻu lauulu. Trendy bean ma sikuea foliga sili atu i pouliuli aʻa ma malamalama mama.

Tusi faʻatau masani mo lauulu pupuʻu, o lona uiga o le lalagaina o le tele o lauulu ma tuu atu i ai se vaʻaiga vaʻaia, ona o le pogisa ma le malamalama faʻataʻamilosaga.

Kalefonia booking mo pulu pupuʻu saunia se pale malamalama. O iinei latou te fausiaina le aʻafia o lauulu mu ona o le malamalama pito i luga manoa ma sina pogisa fesoasoani.

O le teuina o laulu o le enaena o le a fesoasoani e faʻasao le faʻaolaina o le matagofie o le lauulu ma faʻaʻeseʻeseina le mafaufau lelei.

Tuʻuina atu i luga o laulu lalelei o le a faʻatagaina oe e faʻaʻeseʻeseina le manaia ma le agavaʻa lauulu laulu, faʻaaogaina.

O le faʻapipiʻiina o lauulu uliuli e aofia ai le faʻalauteleina o lauulu masani (lanu muamua) lauulu e ala ile faʻapupula.

Lauulu bronzing o se ituaiga o valivali e aofia ai le fatuina o se le faʻataʻitaʻia taʻaloga i luga o le lauulu.

Bronding ma lauulu umi

Bronding foliga atoatoa luga o le lauulu uumi: ituaiga uma o valiina e talafeagai mo i latou, ma le lanu e manino vaaia. E sili atu pe a fai o le laulu saʻo saʻo poʻo curls a itiiti. Tele o meau faʻaleaga le faʻaaliga vaaia.

O le mea sili ona leaga o mea uma, o lenei ituaiga o vali foliga i luga o le pulu puʻupuʻu, ona o le le lava o le umi, o le lanu taalo e le ausia, ma o le iʻuga e le masani ona tutusa pei o le mea na faʻamoemoe muamua.

Ae ui i lea, mo pupuu 'oti la latou faia bronding, aemaise lava pe a pa'ū i laei lauulu poʻo le Bob. O le valiina oe e mafai ai ona fai lauulu puʻupuʻu mafiafia ma susulu ma tuuina atu i le laulu foliga foliga sili.

Afai o le umi o curls i lalo ifo o le 10 cm, ona leai se aafiaga mai le vali mafai ona mauaina.

Lenei ituaiga o valiina e talafeagai mo le umi o lauulu umi, aemaise lava pe a fai o le 'oti ulu e aofia ai le i ai o vaega po o manoa o eseʻese uumi.

Bronding o le a faʻaopopo le agavaʻa i lauulu lauulu ma faʻafouina. Bronding i luga o lauulu e pei o le apefai ma aurora o le a foliga lelei.

E le foliga lelei le ituaiga lanu i soʻoso puʻupuʻu, ina ia matua tupu aʻe i le umi manaʻomia pe aveʻesea uma. Lelei mo lauulu e aunoa ma ni pu.

O le a le lanu e fetaui lelei mo?

Lelei pe a fai o le lanu o le lauulu 'eseʻese mai le malamalama i le lanu enaena enaena. Mo lenei ituaiga lauulu, e sili ona faigofie e filifili se lanu e foliga lelei ma maua ai le sao aoga. O le mea lea, mo ata vali, o soʻo se tolu lanu e talafeagai, lea o le a tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi ma totonu o le tolu tetea paʻu.

O lona uiga, o le taualumaga lava ia e faʻafaigofie tele, o le valiina e itiiti se taimi, ma faʻalavelave e laʻitiiti le afaina.

Lulu enaena lauulu. E taua le amanaia muamua le paolo o lanu. Mo malulu malulu, lefulefu, kofe-fatu, ie lino, penina, moli mama, lanu enaena, beige ma lefulefu tone e talafeagai. Mo mafanafana: meli, auro enaena, saito, beige ma kofe ma isi leo.

Lelei lauulu Valivali e masani lava ona avea o se faʻavae, ae ina ia faia le laulu e sili atu susulu ma sili atu le matagofie, latou muamua faʻatino i faʻamamafa.

Mo lauulu lauulu, o nei ituaiga o apamemea e talafeagai:

  • Vailaau I luga o moli uila e foliga masani e mafai.
  • Kalefonia. Faasaoina le lanu masani o curls.
  • Mamalu.

Lulu mumu. O lenei lanu lanu e pupula lava ia, ma o lenei lanu e mafai ai ona e susulu ma foliga masani. Talu ai o le mumu o se lanu mafanafana, o le mafanafana, pei o le meli, auro, saito po o le lanu enaena blond, e manaʻomia foi mo le faʻamalamalamaina.


Pulu lauulu e tatau ona maualuga ona faʻapupula pe vali i se isi lanu. Aemaise lava mo lauulu uliuli e sili atu le faigata i le filifilia o le saʻo leo.

Pulu uliuli. Mo pogisa lauulu ni metotia faanatinati e pei:

  • Vailaau. E aumai le pupula i lou lauulu.
  • Zonal. Le tuʻufaʻatasiga o moli malamalama ile pito i luga ma pouliuli pito o le lauulu.
  • Mamalu. Faatinoina "sosolo sili atu" ile filo. E talafeagai le ituaiga faʻapitoa i le taumafanafana ma le tautoulu.

Masini uliuli e muaʻi faʻamaligiina lelei i auburn. Valivali ma cognac, apamemea po o chestnut lanu e fetaui lelei.

Le atoatoa

  • faaleagaina lauulu
  • taugata
  • e tele le taimi (mai i le lua itula pe sili atu).

E matua le fautuaina foi le laʻau faʻaleagaina, malepelepe ma paʻu paʻu mo le apamemea.

E masani lava o le faʻaiuga o le staining ese mai le mea na fuafuaina ona o le le saʻo le filifilia o lanu. O le mea lea, e tatau ona manatua o lanu mafanafana e tatau ona faʻaaogaina na o le mafanafana, ma malulu lanu ma malulu, ma i se tulaga tatau ona latou fefiloi. Na o vali masani e faʻaaoga ina ia aua neʻi faʻaleagaina le lauulu.

Tuu le ofutau foliga lalelei, ae e manaʻomia le tele o taumafaiga mai le teine ​​laulu. Ina ia mafai ona faasaʻo le lanu mo mea lelei, o foliga uma o le lauulu e tatau ona mafaufauina. Umi, lanu, tulaga - o mea uma ia e aʻafia ai le iʻuga o le valiina. Aua neʻi faia ni mea e te nofo ai i le fale vagana o oe o se tagata poto masani potuaʻe lulu. E sili le faʻatuatuaina o se mea faigata i se tagata poto masani.

Ua faʻaalia Bronde mo Short Strands

Bronding o se faigata lavelave lanu o filo e maua ai le aafiaga o vaivai vaivai le malamalama o fesuiaiga - mai lanu enaena i lanu malamalama. O lenei metotia faʻataʻitaʻi faʻatulaga ma le le fesoʻotaʻi tuʻufaʻatasia ata - lalagaina sukalati, laʻau paʻepaʻe, laʻau manogi, manaia le uila ma le suamalie o le meli meli.

Afai na muamua na talitonu o le aulelei o lauulu mafai ona faʻaalia faʻapitoa i luga o le ogatotonu ma le laulu umi, o lenei ua suia mea uma, ma puʻupuʻu hairstyles ua leva ona taofia e avea ma se faʻalavelave ogaoga i le lanu. O le mea taua o le talitonuina o se tagata poto masani ma tomai faʻapitoa. Ae o le umi, o le mea moni, faʻaaogaina pixie e faia ai na mea e le aoga - e matua le mafai ona faʻaali luga. Ae o le sikuea, bob-sikuea, sesson ma sikuea i luga o le vae o le a atoatoa atoatoa. I lenei tulaga, o le laititi o le lauulu le umi, e tatau ona i lalo ole 10 cm. O le mea sili ona faʻamaonia lea o mea fai faʻataʻitaʻiga o Victoria Beckham, Keira Knightley, Jennifer Aniston, Holly Barry ma isi lalelei lauiloa a le lalolagi.

Bronding mo pupuu lauulu ei ai le tele o taua sili ona lelei. Faʻafetai ia i latou, ua faʻateleina lenei tekonolosi i totonu o aso nei o fashionistas:

  • E leai se faʻatapulaʻa o tausaga - talafeagai mo talavou ma matutua matutua,
  • E foliga tutusa lalelei ile lauulu saʻo ma migimigi,
  • Atoatoa setiina le matagofie masani
  • Faafouina foliga
  • E faʻamalilieina soʻo se ata, e aulelei, manaia le aulelei, fetaui lelei, talafeagai,
  • Faʻaopopo le voluma i laina,
  • E le solia le fausaga ma ua manatu e faasao,
  • E le manaʻomia le faasaʻoina soʻo.

E tele ituaiga o bronding, ae le o mea uma e alu i tagata e ona laulu lauulu. Tagata tomai faapitoa fautuaina e tumau i luga o sili ona manuia ma taugofie ituaiga.

E faapitoa le manaia o le foliga apamemea i luga o le fata ma le umi. I le faagasologa o lona faʻatinoina, o fulufulu uma o loʻo valivali i le lanu tele, ona laʻititi manifinifi o filifili i le metotia o laʻei. Ona faʻamalamalamaina lea ma latou i le fesoasoani mai o sulu moli o loʻo faʻalanuina i tiaʻi 2-3 tones o le tasi lanu paʻu. I le taimi lava e tasi, o le basal sone e tumau pea le faʻaaogaina, aua e tusa o le 3 cm le o ese mai ai. O nisi matai mafai ona faʻaaogaina se faaputuga e faia ai le suiga lemu ma malie.

Masalo o le sili ona matagofie ma le manuia filifiliga, o loʻo aʻafia ai le faʻailoaina o nisi vaega o le lauulu. O toega o le lauulu e tumau ai le le mautonu. I le tele o taimi, o ata na e tuʻufaʻatasia ma le lanu lanu e filifili mo vali, ae o nisi taimi o nei manoa o loʻo tuʻu i ai se lanu eseʻese. Le mea taua o le tatau ona latou sili pupula ma catchy, aua o le mea autu o laʻau o le natura.

Alu malu

O se faʻamatalaga sili ona maʻaleʻele, lea e faʻaaoga ai ni ata paʻu. Lenei ituaiga o bronding mafai ai ona e faia lamolemole ma toetoe a le mafai ona vaʻaia fesuiaiga lanu.

Faatasi ai ma le taulai atu i 'ie ma lauulu laei

O le valiina ei ai ni mea se tolu - ia faʻafouina le laei, faʻamalamalamaina le laulu ma faʻaalia atili lou foliga atoa male tamaititi. A o tusi i le leo, o se tulafono, latou te faia se lanu valiina poʻo le loloto o le lanu i le tele o lauulu.

Ombre Fulufulu

Bronde i luga o le ombre mataupu faavae e mafai ai ona e maua maia le aafiaga o ni mu susunuina. I le avea ai o se tulafono, o le aʻa vaega e vali i le sili ona uliuli lanu. Ona sau lea o le suiga i se leo māmā.O pito o le lauulu e matua pupula lava.

Pe a filifilia lenei filifiliga, ia manatua o le lautele o le basal sone e le tatau ona tele tele - i luga o le pulu puupuu foliga foliga valea ma e leai se avanoa mo nisi suiga. A o tuaoi, e mafai ona latou blurry mafai, ma manino faaalia.

Kalefonia fulufulu mata puʻupuʻu e aofia ai le faʻamalamalamaina o le pito i luga o le ulu. O lenei vali foliga masani ma matagofie - le laulu foliga mai e pei ua mumu i le la. Mo le mauaina o se faʻaofo ofoofogia, o vavae luga o loʻo valiina i se moli lanu, ae o faʻaiʻuga ua uliuli.

O le ata vitio lea o loʻo folasia ai oe ile faiga e fai ai ofutau mo lauulu puʻupuʻu.

Manaia le mea lea! Bronding pogisa ma moli lauulu - ituaiga ma fesuiaiga o bronde

Lelei sili ona lelei mo lauulu

Lea, luga o a haircuts foliga mai brondes foliga atoatoa? E pei ona e vaʻaia i nei ata, e tele filifiliga.

Broning i luga o se sikuea foliga matagofie tele ma matagofie. E sili atu manuia le faʻaofiga i lauulu i luga o autafa itu ole pito - siliva faʻafouina foliga ma foaʻi le lauulu le tele.

Mo se sikuea tipi i luga o se vae, o le sili filifiliga o le sone valiina le faaaogaina o ni foliga tutusa.

O Bobby taʻavale-bronzing e manaʻomia tele i tamaitai o soʻo se tausaga. O valivali faapena e mafai ai ona e ausia muamua lalofaga ma faʻaopopo lauulu i le atamai ma matagofie. I se faʻaopopoga, o le auala sili lea e faʻateleina ai le tele o laina o manoa.

I le tulaga o se lauulu, le sesson e masani lava ona faʻailoaina le loka latalata i foliga - latou fausia se lalelei ma manaia sitaili mo le lauulu. I le tele o taimi, o bronds faapena e faʻaopopo i le faʻamalosia.

Lelei o le Asymmetric ma Graduated

O aulelei lauulu ma faʻapipiʻi o le a avea ma se nofoaga lelei mo le valiina i le sitaili o bronds. Ae ia manatua o se aafiaga matagofie e naʻo ni maʻai maloloina e mafai ona maua i ni fasi tino. A leai, o le laulu lauulu o le a foliga vaʻaia.

Vaʻai sili atu ituaiga laʻei fulufulu ii.

Faʻafefea ona filifilia se lanu lanu?

O le saʻo filifiliga o paʻu o le isi taua taua. E matua faigata tele ona fai lea mea, o lea matou te fautua atu e amanaia tele nuances:

  • Aua le tuufaatasia ata mafanafana ma malulu,
  • Manatua le lanu lanu. O lea, mo sui o le tautoulu ma le tautotogo, cognac, meli, sukalati, apamemea, beige, auro, nati ma karameli bronzing e lelei. Ae o tagata e ona le taumalulu ma le taumafanafana foliga e tatau ona sili atu le vaʻaia i leo malulu - saito, penina, lefulefu, pogisa uliuli ma lanu enaena. I le tulaga o le eseesega lanu, lagona saoloto e faʻaaoga mumu, lanumeamata, lanu viole, lanumoana, lanu piniki ma lanumoana,
  • Filifili lanu ina ia latou faʻafouina ma faʻamamafaina foliga, faʻapea foʻi ona mafai ona matagofie le taina o le laei.

Faufautua! Ua filifili e fai se mea mo le teuina o lauulu pupuu, aua nei galo e saunia le laulu mo le valivali. Ia mautinoa e fetuunai le foliga o le lauulu 'ulu, aua o manoa uumi e tuputupu ae vave vave, ma o latou pito - tipi ese. Ole vaega lona lua o ia tapenaga o le masani ai ona faʻaaoga le pulupulu, faʻafouina poʻo le fafagaina o matapulepule - latou te saunia le laulu mo le aʻafia o vailaau vali.

Le a le tele o taimi e tatau ona tausia tausia bronds?

Tasi o le lelei aoga o bronding o le leai o se tele faʻasaʻo. O le mea moni o se faʻailoga masani, o le lanu masani e avea ma faʻavae, o lea o le faʻatupulaia o aʻa o le a le manino. E moni, e faalagolago uma i le saoasaoa o lauulu tuputupu ae, ae i le tele o tulaga, ina ia faʻatumauina se matagofie foliga, e lava lava e asiasi i le salon tasi pe lua masina.

O ai e le talafeagai mo ia pisipisia?

Bronding, pei o isi vali tekinolosi, e tele ni contraindications:

  • Vaʻai vaivai, manifinifi, le mautonu ma faʻaleagaina mai faʻataʻitaʻiga muamua,
  • Allergic i vailaau vali vaega,
  • Uliuli lauulu - luga o fulufulu laiti mimiti, o le suiga ma le taʻalo o lanu o le a faigofie ona le vaaia.

Vaʻai foʻi ile: Siaki pa sukalati bar (vitio)

Ituaiga faasao

Bronding talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga o lauulu, vagana ai mo pupuu tele pe laʻititi eliina curls - vali i latou e toetoe lava a le matauina. O le puʻupuʻu o laʻei puʻupuʻu e matua mataʻina lava, e faʻamalosia ai le laulu o laulu e susulu ma faʻalilolilo ma pupula tele. E taua e faapea o le lauulu umi o le itiiti ifo 10 centimita. E i ai le tele o metotia talafeagai mo pupuu 'oti laulu. O le sili ona ofoofogia ai o le fulufulu o lauulu puupuu i luga o lauulu nei:

  • E fa o le ituaiga, sili atu le umi sikuea. Valivali e maua ai le leiloa le aofaʻi i lauulu, latou foliga manaia, o foliga e sili atu faʻaalia,
  • Luluʻulu ma tele-maualuga lauulu. Valiina o le laulu i foliga tutusa fesoasoani e faamamafaina le fausaga o lauulu,
  • Lauulu e aunoa ma ni patini. E le fautuaina e le au faʻapolofesa ni apamemea ia faʻailoga. Na ia tosina ese uma le vaai ia te ia lava, solia le sologa lelei o lauulu laulu, o lea e sili atu le tuu ia manino.

Vailaau faamaninoina E vaʻaia mataʻina ma aulelei, fatufatuina le aʻafiaga o laufanua faʻaulu mu. O laulu uma e valivali i le lanu e tasi (pe o se leo masani e puipuia). I le solomuli 3 - 5 cm, e mafai ona e amata amataina le pisia i isi lanu. E taua na faʻasolosolo suiga. I le pito, o le vali tufatufaina e sulu malamalama, le vaega faaletino ma okipital tino o le lauulu o loʻo valiina i ata uliuli.

Zonal, pe o Kalefonia faamaninoina o le a fesoasoani e faʻamamafa le laulu. I lenei metotia, o lauulu uma e vaevaeina i ni vaega se lua: o le pito i luga o lo o vali i le apamemea, ma le pito i lalo i se pogisa paʻepaʻe, e masani lava sukalati, lanu enaena pe lanu enaena. Mo vaʻaiga vaʻaia, e manaʻomia e faʻamalamalamaina le sone i luga o le pale, o lanu lanu i tafatafa o foliga mata puipuia le ata o le matagofie ma faʻafouina. Kalefonia bronzing e faʻaopoopo i nisi taimi i le valivali o laʻau i aa i le paolo lava e pei o i pito.

Mamalu - O se ituaiga aoga e faʻailo ai, lea na oʻo mai i tausaga ua mavae na avea ma se tasi o lauiloa. E fetaui lelei mo teineiti e ola mai o latou lanu masani, o le suiga mai le pogisa aʻa i malamalama malamalama e mafai ona lamolemole pe maʻai.

Bronze mo pupuu lauulu lauulu

O na ituaiga vali e le talafeagai mo lauulu ua vali i le le masani ai paepae, lefulefu ata. O le faʻavae e sili atu ona ave paʻu e latalata i le natura: meli, saito, karameli, nati.

O le tulaga lelei i lenei valiina o aʻa e le manaʻomia ona manino. Filifili lanu mai le malulu pe mafanafana laina, fuafua i le mea e fetaui ma oe. Ma e mafai ona amata staining.

Lauulu pupuu lauulu ina ua uma ona pupula foliga foliga olaola ma ola maloloina, susulu i le malamalama, susulu. O lenei valivali e matua nana le lauulu lauulu, pe a fai e te faʻamamafaina le lauulu i le fesoasoani faʻaofuina o malulu lanu.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaalia le zonal (Californian) poʻo le masani bronze i luga o le laulu pupuʻu lauulu.

Pulu pouliuli lauulu bronzing

O pulu pouliuli pupuni maua ai se tele avanoa mo mafaufauga. E mafai ona e filifilia soʻo se ituaiga o faʻapitoa e mafai ona. E fautuaina e faʻaaoga le laupepa uliuli, ina ia tumau ai le laulu foliga vaʻaia lelei ma foliga masani. Le pisia e mafai ona faia e le gata i le paʻepaʻe malamalama, ae faapea foi ma apamemea ma lanu mumu, faʻatupuina se aafiaga vaaia o mumū.

Supernatural bronzing aofia ai le faʻaaogaina o lanu vaivai o lanu, lea e faigata ai ona manatu o le lauulu na vali

Ombre foliga sili susulu ma manaia, talafeagai mo foliga uma o lauulu uliuli, faʻaopopo le laupepa ma le mamafa i le lauulu, nana le sese o le lauulu. O le aʻa, o le paolo o vaega e le tatau ona matua lautele ina ia foliga le pisia talafeagai ma lelei. O le fesuiaʻiga mai le pogisa i le malamalama oona leo e mafai ona faʻalauiloaina pe lamolemole. O le mea lelei o lenei ituaiga staining e le manaʻomia ona toe fai i masina uma, o le laulu foliga foliga teuteu lelei tusa lava pe toe laulu le lauulu.

Pupuni taualumaga

  • E taua le fuafuaina o le autu lanu o lauulu. Bronding ua lelei tuʻufaʻatasia ma moli enaena, apamemea, chestnut ma sukalati ata. E mafai ona faʻatinoina uma i luga o le masani ma vali lanu. E sili atu le filifiliga muamua, aua o le toe lalagaina o lauulu o le a foliga vaʻaia lelei ma teuteu gofie. I luga o le lauulu e ese mai le masani masani, o le tuaoi o le toe totogia ma le valiina lauulu o le a matauina, ona tatau ai lea ona faʻaleleia atili le lanu.
  • Ina ua uma ona filifilia le lanu muamua, e tatau ona e filifilia ni laupepa faaopoopo. Le tatau ona i ai sili atu nai lo le tolu ina ia foliga lauulu foliga masani. O latou uma e tatau ona aofia i le tasi lanu lanu.
  • Ma le isi, o lauulu uma ua vaevaeina i 6 vaega: pale, lua faʻapipiʻi ma occipital, faʻailoga. Le vavaeina amata mai le tua o le ulu, o manoa faʻapipiʻi ma pigment ua valavala faʻaaogaina pepa. O lanu e tufatufa atu i le faʻataʻavalevale e ausia ai le sili atu faʻalenatura aʻafiaga. O pupuni i autafa o le mata ma le pale e masani ona faia sina malamalama, e maua ai le lauulu lauulu ma faʻamalulu ai foliga o foliga.
  • A maeʻa le faʻagasologa, ua faʻapipiʻi se pulupulu faʻapitoa mo fulufulua le laulu, lea e faʻamau le tioata o le lauulu, faʻatagaina le lanu e fufulu ai, faʻamalamalamaina ma susulu ai. Bronding sili ona talitonuina e tagata tomai faapitoa, taumafai e vali lou laulu i lenei tekinolosi metotia na o oe e mafai ona tuuina matamatega taunuuga. Le tau o taualumaga eseese mai le 2000 i le 7000 rubles, e fuafua i le umi o le lauulu ma le lavelave o le valiina auala. Filifili ni pale lanu faapolofesa e le afaina ai lou lauulu: Matrix, LʻOreal, Estel, Igora, ma isi. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e faʻaaoga oloa faapitoa mo lauulu lanu ma faʻapupula faʻapitoa, biolamination mafai ona faia e tapunia ai le lauulu lauulu ma faʻaleleia atili o latou foliga.

E ui e foliga faigofie i le faiga o le ofutau, ae e manaʻomia lava ona faʻatino e se tagata poto. O le valiina o ia lava e le tuʻuina atu i taimi uma le manaʻomia le faʻaiuga, e le gata i lea, e faigata tele ona tutoʻatasi faʻapipiʻi lanu lanu i tua o le ulu.

Lulu lauulu bronzing - O se auala sili lea e toe faʻaleleia ai lou lauulu e aunoa ma se afaina i curls. O manoa e foliga masani ma fealofani, faamamafaina foliga foliga ma lalelei ese le atoatoa. O le lauulu laʻau i lenei metotia e tatau ona lava ina ia mafai ona iloa le lanu fesuiaiga.