Pediculosis

Nyx Cream mo Lice Nits ma Pediculosis

Pediculosis o se faamaʻi e mafai ona tupu i soo se matua tausaga. O tamaiti ma tagata matutua o loʻo aʻafia i faʻailoga le lelei ma taumafai e faʻamama ese vave i se taimi vave. O le mea lea, tagata taumafai e faʻaaogaina tele fofo togafiti tagata, ae o le tele o taimi latou te le maua le aafiaga manaʻomia poʻo le tele o faʻafitauli le lelei.

O loʻo sili atu le aoga o mea tau fale talavai ile mea lea, e faʻatagaina oe e alu ese mai le utu i le tasi apalai ma aunoa ma le fetuutuunaʻi ole soifua maloloina ole paʻu. O se tasi o ia fofo mo ulu lice mafai ona mafaufau Nyx. Sei o tatou auiliiliina i nisi auiliiliga foliga o lona faʻaaogaina.

Faʻamatalaga o le vailaʻau

O le Nyx mai lice o se mea na maua mai i Siamani, na gaosia i le foliga o se viscous samasama kulimi ma sina manogi. Ona o le ogatasi ma le metotia o talosaga, Nyx ua taʻua foi o lice shampoo. O le vailaʻau o le kulimi o le permethrin 1% faʻasaina, o se vailaau malosi.

O lenei mea e galue i luga o le vaega o neura o fatu, mafua ai le pipili o maso uma, ma faʻalavelaveina foi o latou toto toto ma manava galuega. Lenei e tau atu i le vave oti o le namu, lea e mafai ai ona e faʻaaoga se fofo mo utu mo se taimi puʻupuʻu.

Nyx galue faʻaleaga e naʻo tagata matutua ma larva, ae le mafai ona tui i fuamoa taʻavale, o le mea lea, ua fautuaina e faʻaaoga le kulimi faʻalua ma se vaitaimi o le tele o aso. Nix e aofia ai ausilali vaega e faʻatagaina ai le ufiufi faʻapipiʻi lelei i le lauulu ma le fulufulu, ma nisi o mea e nana ai le le manogi leaga o se insecticide.

Aisea e tatau ai ona e faʻaogaina Nyx

E tele auala e togafitia ai le tagata vernal parasites, e le gata i vailaʻau fomaʻi i le laupepa shampoos, sprays, gels, efuefu, ma taumafaiga a le masani vailaʻau.

I totonu o vailaʻau ua saunia mo lice, e mafai ona e mafaufau i se kulimi na faia i Siamani. O lenei meafaigaluega na atiae e se Siamani kamupani faʻafomai e teteʻe le pediculosis, ma o loʻo faʻatauina i Rusia, Belarus ma Iukureini.

O le vailaau aoga o le synthetic vailaau permethrin, o loʻo faʻaaogaina lautele i vailaʻau iniseti mo manu ma tagata. O le Nyx mai utu e maua na o foliga o se kulimi, e faigofie mo le faʻaaogaina.

  • Nyx kulimi mo utu e tau lelei faasaga i siama, i le tele o tulaga, tasi le talosaga e lava (e oo atu i le 90% o mataupu),
  • o le vailaʻau e le afaina ai tagata, ae o le matua oona i le parasitic iniseti,
  • e mafai ona faʻaoga e oʻo i tamaiti laiti i luga o le ono masina le matua,
  • Nyx o loʻo faʻaaoga i le taimi o maʻitaga, faʻasusu, ae seʻi maeʻa le tofiaina o se fomaʻi faʻapitoa, pe afai o le penefiti mo le tina e ova atu ai ma le afaina ai i le pepe,
  • e te le tau faʻatali mo se taimi umi mo le fofo e galue, na o le sefulu minute ua lava,
  • e sau ma le selu faʻapitoa e ave ese ai iniseti ua oti, e faʻafaigofie ai le galuega,
  • e le faʻateʻia le afaina ai o le afaina, ae i se mea e seasea tupu.

Le taimi e faʻaaoga ai

Ole vailaʻau lea ua faʻailoaina o se antiparasitic lea, o lona uiga la, e tatau ona faʻaaoga i le togafitiina o le ulu o le tagata e nonofo i le ulu ma le ulu.

Afai e te lagona le vevela pea, aemaise lava i le pito i tua o le ulu poʻo tua o taliga, ae leai ni aʻafiaga o le afaina, le fiafia, poʻo isi faʻailoga o alergi poʻo dermatitis, ona siaki lea ectoparasites ma togafitia i latou i kulimi.

Nyx tatau ona faʻaaogaina:

  • ma osofaiga i tamaiti laiti,
  • pe afai o tagata matutua ma nits maua i luga o le lauulu o tagata o soo se matua,
  • pe a toe gaosi mai utu.

Faʻaaliga manino

E pei ona taʻua i luga, o le vailaʻau e mafai ona faʻaaoga i le toetoe o vaega uma o tagata na feagai ma se faʻafitauli o le pediculosis, peitaʻi, o loʻo iai lava tulaga lamatia o iʻuga e le manaʻomia, o le mea lea e le fautuaina ai le faʻaaogaina o se insecticide e aunoa ma le faʻatagaina muamua:

  • i le taimi o maitaga, aemaise i le muamua trimester,
  • a o faʻasusuina
  • tamaiti i lalo ole 6 masina.

E le fautuaina malosi le faʻaaogaina o Nyx mai utu:

  • tagata ma le le lava faʻapalepale i vaega o le vailaʻau poʻo isi mea o le vaega faʻatatau o le pyrethroids,
  • dermatitis matuitui o le uluulu (seborrhea, meaʻai kulimi).

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

A o le i faʻaogaina le Nyx kulimi mo le utu, e tatau ona e faitauina ma le faʻaeteete faatonuga na o mai ma le vailaʻau. Talu ai o se fualaau pea lea e ono afaina ai, o le tulafono fautuaina e faʻaaoga e le tatau ona tuulafoaia. Ma le isi, mulimuli i fautuaga saʻo, tasi le faʻaaogaina o le Nyx kulimi mo pediculosis e mafai, aua tausisi i fautuaga uma faʻatagaina oe e faʻamamaina maʻea faʻamamaina mata ma lia i le naʻo le tasi.

E tatau ona manatua o Nyx e faʻaogaina e na o se togafitiga mo le pediculosis ma ona faʻaalia vaaia, ae e matua le talafeagai mo mafuaʻaga faʻamoemoe, faʻapea foi mo le faʻaaogaina faʻaaogaina.

Ina ia foia lelei le toto e susu toto, e tatau i se tasi e le gata e togafitia le tagata ua aʻafia, ae ia faʻataʻitaʻia foi le tele o isi aiga mo le utu ma, pe a manaʻomia, togafiti i latou. E fautuaina foi le soona ufiufi, aemaise o ie aluga, pulou, faʻapipiʻi lauulu e faateʻaina ai le i ai o namu i luga ia i latou ma le avanoa e toe foi ai.


O lea la, o le lautele faʻasologa o le faʻaaogaina o le kulimi:

  1. Fufulu lauulu i le laupepa masani poʻo le fasimoli pepe, faʻamago.
  2. I luga o mea mago, mama lauulu, faaaoga se aofaiga o oloa e lava e togafitia ai le atoa o le lauulu. Lulu le fagu i le kulimi.
  3. Faapipii le paʻu, olo le oloa.
  4. E mafai ona e faʻaogaina sina kulimi itiiti ile tua o le ulu ma tua o taliga - o nofoaga ia e fiafia i ai mo le utu.
  5. Ufiufi le lauulu i se palasitika pulou po o se ato masani, faatali 10 minute.
  6. Fufulu le oloa i le faʻamama mo le tele o le vai, i le taimi o le faʻagasologa e mafai ona e matauina ua mate iniseti.
  7. Faʻamago lou lauulu, selu uma 'autau lelei i le ulu.
  8. A maeʻa le vaiaso e tasi, e manaʻomia le siakiina o le papala mo iniseti ma nits, ma toe fai le faʻagaioiga pe a iloa.

Faʻaaoga mo le maʻitaga

Soʻo se maʻi poʻo se maʻi a o faʻatali i le pepe o se faʻafitauli atoa lava mo le lumanaʻi. O fafine maʻitaga e le tatau ona ave pe faʻaoga ma le faʻaeteete foʻi pe a manaʻomia, toetoe o vailaʻau uma.

Ole mea lava e aoga ile antiparasitic fualaau, e aofia ai ma Nyx mo utu. E ui i lona saogalemu saogalemu mo tagata, permethrin o se neurotoxin e mafai ona afaina ai le tuputupu ae fetus, e ui lava i lona teratogenic aafiaga e lei faʻamaonia.

E tusa ai ma faʻatonuga, o le kulimi e tatau ona faʻaaogaina na o tulaga ogaoga, pe a fai o le aʻafia i le tamaititi e sili atu nai lo le aoga i le tina. Ia e pei ona mafai, tina maitaga ma faʻasusu fafine le tatau ona tutoʻatasi faatonuina togafitiga ma Nyx kulimi aunoa ma muamua talanoa ma se tagata faʻapitoa ma se faʻamaoniga mai ia te ia.

Iloiloina o iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o le kulimi

Nyx, o se fofo mo utu ma nits, e i ai uma iloiloga lelei ma le lelei. Faʻavae i le auiliiliga o faʻamatalaga tagata faʻatau, 75% o tagata faʻaaogaina fautuaina le Nyx Cream mo ulu uli, o le mea lea e mafai ona faʻaiuina o le tele o iloiloga e lelei.

E leʻi pasi loʻu aiga e se faafitauli taualoa. O le ulumatua na aumaia lenei le fiafia mai aʻoga ma mai le taimi o talavou le nuu sa ou iloa e tatau ona togafitia le utu i le vave vave e sili. Sa ou telefoni i loʻu tuafafine, ona ua uma ona i ai foi le la faʻafitauli sa faʻataʻitaʻia ma le manuia. Sa ia fautuaina au i le Knicks mo le ulu, fai mai na fesoasoani muamua, ae na te le faia foi ni gaioiga teteʻe. Sa taua tele ia te aʻu, talu ai o laʻu tama ua na o se tagata teteʻe.
Na matou suʻesuʻeina faʻatonuga, ona faʻaaoga lea i le lauulu, e alu ese le paipa i le taimi lava (e ala i le auala, e le o se mea talafeagai), e ui lava ina puupuu le lauulu, o lea la e le o se mea tele le mea faigaluega. Na latou teuina mo le 20 minute, ina ua maeʻa ona sela ese le utu ma nits, ou te leʻi fetaui ma ni tagata ola, o lea na le toe aoga le vailaʻau.

Na amata ona ia maitauina, o lona afafine e veleina lona ulu pe a maeʻa le tolauapiga, ae na le faʻapipiʻiina se taua, na ia manatu faapea o kia e na o palapala. Ae o le pediculosis. Ina ua ou le toe mafai ona onosaia lau tama teine, sa ou selu toetoe lava a oo i le toto, na ou tilotilo atu pea i lona ulu ma fefe - ua uma ona i ai i iniseti uliuli iina!
Na tamoʻe loa le fomaʻi, pei a le fomaʻi. Sa ia faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete, fai mai, o le tulaga, o le mea moni, o loʻo tamoʻe, ae leai se faamoemoe. Na fautuaina e Knicks se vailaʻau mo utu, lea na ma mauaina vave. O le laulu o laʻu tama teine ​​e mafiafia ma uumi, o lea e manino lava e le lava fagu, e tatau ona ou faʻatauina pe a ma le 3 fasipepa, ma na foliga mai e leai se aoga: o le tau o le tasi fagu e tusa ma 400 rubles. Na latou uuina mo le 30 minute, ma a fufuluina o latou ulu, o le tele o nei meaola na o atu i totonu o le taele. Na matou faʻasolosolo le 2 taimi i le maeʻa ai o le 3 ma ina ua mavae le 5 aso, o le mea e lelei ai, matou te leʻi toe mauaina lenei faʻafitauli.

Sa maitaga lona lua ma sa vaaia le iniseti i lana tama teine ​​ina ua ia filiina o ia i le togalaau. Sa ou manatu i le lalolagi i nei ona po e leai se faaletonu faapena. Na latou faʻatauina se kulimi kulimi Nix (ou te le manatua le tele o lona tau), sa faatonuina e le fomaʻi se tamaititi. Na vave na ou aea e faitau iloiloga i luga o fonotaga, pei o se kulimi masani e pei o lena fesoasoani. Ae, pei ona latou fai mai, o le a e le malamalama seia e taumafai. E le manogi lelei, o lea na faigata ai ona pepe le peleina o ia, aloese ia lava, tetee. Sa fufulu ese faʻamalosi, ae matou te leʻi mauaina ni utu ola i luga o matou ulu. O le selu foʻi o le selu e faʻaletonu foʻi, e tatau ona fufuluina loʻu ulu i le suauʻu, ae aotelega, ou te fautuaina lenei kulimi.

Le tuʻufaʻatasiga ma le aʻafiaga o vaega

O le vaega taua o le kulimi o le permethrin. Ole natura lea ole insecticide, e maua mai ile fugalaʻau a laʻau ole aiga Astrov I taimi ua tuanaʻi, o lenei mea sa avea o se tasi o sili sili ona lelei le iniseti, ae talu ai nei ua faʻasolosolo ona suia e sinteta lafoga, lea e sili atu gaioi ma tetee atu i le aafiaga o le la.

I le taua faasaga i siama tagata, o permethrin o se sili sili ona lelei lea. Lenei e mafua mai i le mea moni, e le pei o faʻatusatusaina analog, e vaivai faʻaoga e le paʻu o tagata ma vave faʻaseseina e le tino. O lona uiga, e saogalemu mo tagata.

Permethrin o se neurotoxin, o lona uiga, e gaoioi i neura o le tino.

Ulufale i totonu o le tino o le iniseti, poloka le galuega o le neura, ma, o lona uiga, o gaioiga taua o le olaga. I totonu o le 10 minute, ua le toe i ai ni utu na aafia i le permethrin.

I le faaopoopo atu i permethrin, o le Nix kulimi o loʻo aofia ai le tele o isi vaega:

  • isopropanol
  • stearalconium chloride,
  • cetyl ava
  • macrogol stearate,
  • Hyetellosis
  • gelatin
  • methyl parahydomethyl parahydroxybenzoate,
  • papa pasama pasama
  • faʻamanogi
  • propyl parahydroxybenzoate,
  • propylene glycol
  • vali
  • anhydrous citric acid,
  • vai mama.

Ole tele o mea bp cgbcrf o mea inu ia.

Ole mea masani lava, latou te puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi, viral ma fungal o maʻi o le paʻu, ma puipuia foʻi le aʻafia o le tino e isi faʻamaʻi e ala i le paʻu ua faʻaleagaina. O nisi e faia isi gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, propylene glycol e faʻaaogaina le suavai, e faʻaitiitia ai le susu i totonu o laulu ma faʻatupuina ai se nofoaga le taliaina mo utu. O mea o totoe o loʻo faʻatinoina le aoga mama. La latou matafaioi o le faia lea o togafitiga togafitiga sili atu talafeagai ma fiafia.

E ui lava i le aofaʻiga lisi o vaega, o le kulimi le mafai ona faʻaumatia nits. Leai se mea o loʻo i luga, ua le mafai ona talepe le puipuiga puipuia o nits ma fasi ai le meaola. Ae e le mafai ona fai atu o le "Nyx" e le afaina uma. O nisi o ona vaega e faʻavaivaia ai le pipisi, faatasi ai ma le fesoasoani o loʻo faʻapipiʻi nits i le lauulu, lea i le lumanaʻi mafai ai ona aveʻese masini (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se selu faapitoa).

O le mea lea, i le tuʻufaʻatasiga o kulimi ma le faʻamamaina e aveese ai le nits, o pediculosis e mafai ona faʻamaloloina pe a uma le tasi togafitiga. A aunoa ma le aveeseina masini, o le sili atu ma le tasi kulimi togafitiga o le a manaʻomia. E vave ona maitauina, e pei ona masani ai, o le Nix cream e faʻatau atu faʻatasi ai ma se selu faʻapitoa.

O le mea lea, i le tele o tulaga, mo le faʻaumatia atoa o utu ma nits, tasi le togafitiga ma se kulimi e lava.

Tatala pepa

E avanoa le Nix Cream i fagu 59 ml. Faʻatasi ma se fagu o loʻo i ai se selu faʻapitoa mo le selu ese o utu ma nits. O loʻo afifiina ai le fagu ma le selu i totonu o se atigipusa pusa.

O le fofo ua faʻaalia mo le togafitia o soʻo se ituaiga o lutu ulu: ulu, matala ma ofu. E ui lava i le tulaga o le mea mulimuli, le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamomoli e le o se faʻamuamua fua.

Maitaga ma Faʻasusu Puipuiga

O le Food and Drug Administration (FDA) ua faʻatulaga ia permethrin le vaega saogalemu mo le maʻitaga B. O lona uiga e le i faʻaalia i meaola manu faʻaalia mea leaga, ae leai ni suʻesuʻega tagata.

O le aʻafiaga o permethrin i luga o le susu susu e leʻi faʻataʻitaʻia.

Ui i lea, i le taimi ma a maeʻa togafitiga, e fautuaina lava ia taofi le faʻasusu susu mo se taimi puʻupuʻu.

Puipuiga saogalemu

Nyx Cream o se tasi o le sili ona saogalemu togafitiga mo pediculosis. Ae ui i lea, i nisi tulaga, e mafai lava ona faʻaleagaina:

  • Faʻafesoʻotaʻi ma le membrane mucous o mata poʻo le isu. Fufulu le nofoaga ua aafia i le taimi lava e tele vai.
  • I luma o fagafao. O le Permethrin, o loʻo aofia ai i le Nix cream, e oti lava mo soʻo se manu malulu. O lenei mea, o lenei mea e mataʻutia (i nisi taimi e afaina) mo pusi. Ole mea lea, ile taimi e faʻaaogaina ai, e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻia fagafao i se tulaga lamatia, ma pe a maeʻa le faʻagasologa, fufulu ou lima lelei ma lafoai mea uma na faʻaaogaina i le taimi na i ai.
  • Afai e 'aina, o mea nei e ono: tiga le ulu, vaivai, niniva, niniva, puaʻi. A maeʻa ona faʻaaogaina le kulimi, fufulu mama ou lima.

Fautuaga mo faʻaaoga

Ae le i faʻamauina le kulimi ile lauulu, e tatau ona e fufuluina faʻalelei lau lauulu i le fasimoli poʻo le solo. I luga o laulu susu ma mama, o le a faʻaaogaina le kulimi o le a faigofie. Ae e taua foi le faʻamanino o le lauulu e tatau ona susu, ae le o le susu. O vaega o loʻo fai le kulimi e leʻo le hydrophilic, o lona uiga, o le latou fausaga e le faʻalavelave i le gaioiga o vai. Peitai, afai o le kulimi ua matua faʻaleagaina i le vai, o le a faigata mo oe ona malamalama pe ua e faʻaaogaina le lava tui i lauulu. Ole fua saʻo ile tagata e leʻo faailoaina ile faʻatonuga, aua e faʻamoemoe ile mafiafia male umi ole laulu.

Matua lelei le kulimi i le umi atoa ole lauulu. Faatatau foi ile paʻu i lalo ole lauulu ma luga o le ua. Alu mo 10 minute ona fufulu lea i le vai ile faʻamalama. A fufulu, e le tatau ona mago le lauulu. Solo lo latou solo ma faʻamama solo. O le paʻu lauulu e faigata tele ona selu. I totonu o le afa itula, aveese ma se selu o utu ma avanoa.

Ile togafiti ole peticulosis ole lautele, e manaʻomia ona faʻagaioia le vaega atoa ole galu (alatoto ma le nofoaga ile va ole pu, e aofia ai).

I le togafitiga o le ulu-lice pediculosis, o se tulafono masani, tino togafitiga e filifili. Parasites ola i luga o laei ma pasi atu i le tino na o meaʻai. O faʻamasinoga autu i le togafitia o utu ulu: fufuluina o lavalava, ie moega, solo i solo i le vevela e sili atu nai lo +60 tikeri, faʻapea foʻi ma le mulimuli mai suia o lavalava ia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso.

7-10 aso talu ona maeʻa le togafitiga ma le Nyx Cream, o le paʻu e tatau ona suʻesuʻeina mo uta ma nits. Afai e maua le mea, e toe togafiti.

Le mea e faʻatau ai

Ole averesi o le tau o le Nix cream o 600 rubles i le 59 ml faagaau.O le tagata na gaosia le oloa o le kamupani Siamani AspenBadOldesloeGmbH, ma o le tufatufaina aloaʻia i Rusia o le GlaxoSmithKline Trading. Le iai o nei igoa e lua ile laupepa faʻamautinoa e te leʻi faʻatau se pepelo.

Aua le maasiasi i le maualuga o le tau o le oloa. O le voluma i totonu o le fagu e masani lava ona lava mo le tele o togafitiga. O le mea lea, i nisi tulaga, togafitiga ma Nyx kulimi o le a taugata atu nai lo le faʻaaogaina o isi taugofie oloa.

E avanoa le kulimi Nix i luga o le laulau i fale talavai. E maua foi i faleoloa lugalaina. E i ai le vaega a Amerika i le Knicks kulimi e taua o le Lyclear. Fausia e Johnson & Johnson.

Ua le uma lau fua lau seleselega fua? Faʻafefea ona fai se laʻau mai meaola faalafua, faitau i lenei tusitusiga.

Tatou te tau ma utu i taimi uma. Muamua, o le afafine na aumai mai le aʻoga ma lata mai nei, le tama tama mai le aʻoga. Ma e le o le taimi muamua. Tele o taimi na ou telefoni ai i le vasega faʻa-le aʻoga ma le aʻoga e saili le tulaga, ae ou te leʻi lagonaina se mea ae na o le ofo. Matou te aumaia utu. O le tamaititi e savali i le masina e aunoa ma latou, ona latou toe faʻaalia foʻi lea. E tasi le mea e lelei - o lenei vaitaimi ua tatou taumafai i le tele o auala ma o lenei ua tatou iloa poʻo fea e galulue ma o fea na faʻaalu tupe. Matou te fiafia i le Siamani Nix kulimi. E na te 'aveʻese mai ni maʻi namu i se taimi, pe a fai o le a le mea e te selu ai i lalo ile selu. Ma le isi, e aunoa ma le le lelei itu aafiaga. E fai lava sina taugata, ae lava mo le umi ona umi. Na matou fafa i le taʻi tasi 4 taimi, e ui ina sa mafiafia ma umi lauulu le ma tama teine.

Talu mai lona laitiiti, ua matua mama. Sa ia tausia tamaiti e ala i lana ia lava faataitaiga. Lice le faʻamoemoe. A o lea ua latou o mai. Na aliali mai e mafai ona latou pisia e le gata ile palapala, ae faapea foi ile tumama. Ma faigofie. Ina ua ou vaai i nei meaola, sa ou teʻi. Ae leʻi popole ai. Na ou faitauina ni nai tala i luga o le Initaneti i lenei mataupu, feutagai ma loʻu tina ma uo. Faatasi ai ma lona toalua, na latou o mai i le filifiliga e faatau le Nix kulimi. O le faaiuga a, o le faamatalaga o tagata gaosi oloa e saogalemu e oo lava i pepe mai le 6 masina. E taugata tele le kulimi, ae aoga. Aveese lice i le taimi. Moni, matou faʻaaogaina pea se selu faʻapitoa (o le e le talafeagai i le pusa) e selu ese nits, talu ai latou te le oti mai le chemistry i mataupu faʻavae.

O se meafaigaluega sili ona faigofie. E faigofie ona apalai, ma e manaʻomia le naʻo le 10 minute. Ona pau lava le mea e tiga ai, o le 'lia e tumau pea. Ma lice e le oti, ae na o le taofia. O lea, e leai se selu e leai. O nifo e seasea ma e le maua nits. Sa ou faatauina se isi selu. Sa ou aveeseina lice ma ia.

Kulimi "Nyx" - saogalemu ma aoga lelei mo le utu. Afai e te faʻaogaina faʻatasi ma se selu faʻapitoa, e mafai ona e faʻamaloloina faʻamaloloina le pediculosis i tagata matutua ma tamaiti.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O lenei moi mo le utu ei ai faʻafitauli:

  1. Tau maualuga pe a faatusatusa i isi fofo mo pediculosis.
  2. Laititi fagu malosi.
  3. O se manogi le manaia e lagona e tagata le malamalama.
  4. Le faʻaaogaina tele fagu.
  5. E le mafai ona faʻamamaina atoa le kulimi.
  6. Toe faia

O faʻamanuiaga o le kulimi a le Nix mo lice:

  1. Lelei faasaga i pediculosis.
  2. Laititi oona.
  3. E faʻatoa lava mo le 10 minute.
  4. O se selu mo selu ua aofia.

O nisi tagata na faʻaaogaina Knicks mo utu ua matauina o le selu palasitika aofia ai i le pusa e le faigofie tele ma e le selu lelei namu palasitika. O le mea lea, ua fautuaina e faaaoga se selu faʻatau ese. Afai ua selu lelei le laulu pe a uma ona faʻaogaina Nyx, ona ono le talafeagai lea toe fai o le laulu.

Ma, o le mea moni, o le aoga o Nyx o lona faʻaogaina puipuia mai pediculosis mo le lua vaiaso, lea e fesoasoani e aloese mai le toe siama pe afai o le faʻasalalauina o le pediculosis matauina i le 'au.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

O le Nyx mo lice e faʻaaoga e togafitia ai tamaiti ma tagata matutua, ma e mafai ona faʻaoga e le gata mo ulu ulu, ae e faʻapena foi mo fuataga - laʻasaga o le paʻu. Ina ia aveeseina le utu, e tatau ona e tausisi i faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo:

  1. Fufulu lau lauulu i soʻo se pulupulu, fufulu maeʻa e faʻamamaina atoatoa.
  2. Faʻamago lauulu laʻititi faʻatasi ma se solo, ae leiloa le matua mamago.
  3. Lulu le fagu ma le solo faʻapipiʻi ma faʻamama le aofaiga manaomia i le alofilima o lou lima.
  4. Tufatufa le faʻamalama i luga o lauulu uma ma le ulu, maitau faʻapitoa ile vaega i tua o taliga ma tua o le ulu.
  5. Tuu le oloa ile lauulu mo le 10 minute.
  6. Fufulu faʻamama lelei le kulimi e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalama.
  7. Faapaʻu lauulu laʻititi ma se solo.

Aunoa ma le faʻatali mo le faʻamamaina atoa, e taua le selu i fafo o vaega uma ma se selu ina ia leai se namu totoe i le lauulu. E naʻo le auala lea e maua mai ai le umu mo le faʻaogaina e tasi ole Nyx. E tusa ma le 90% o tagata mamaʻi na maua i le ulu, na faʻateʻaina ni utu mo le faʻaaogaina o le Nyx cream, sosoʻo ai ma le selu o latu ma niti faʻatasi ai ma le selu faʻapipiʻi uʻamea.

I se auala talitutusa, alu ese mai le utu aisa. E taua e faʻagaioia le gata o le pubis lava ia, aʻo le eria o le perineum ma le anus. I lenei tulaga, o le paʻu o le feusuaʻiga paʻaga e tatau ona togafitia i soʻo se auala mo faʻamoemoega faʻamoemoe.

Le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau ma le faʻavae o gaioiga

Ole mea aoga e tele Nyx - Permethrin ile 1% gaioiga. A ulufale se iniseti i le tino, o lenei iniseti aafia ai lona neura ma poloka le faasalalauina o neura impuls.

O le iʻuga, ua amata ona faʻamaʻi e le papala maso, e aofia ai ma i latou e nafa ma sapalai toto ma manava, ma i totonu o nai minute na maliu ai le namu. O le mafuaʻaga lea e ala ai ona vave gaioi le Nyx faasaga i lice ma e le manaʻomia ni itula faʻamoemoe ma kulimi i luga o le ulu.

Ma le aoga i le iniseti, Nyx e saogalemu lava mo tagata. A 'aveina i totonu o le faʻaogaina o meaʻai, o le Permethrin e vave ona malepe i vaega e le afaina ma leai se aafiaga i le tino o le tino.

I le faaopoopo atu i Permethrin, Nyx aofia ai:

  • isopropanol
  • stearalconium chloride
  • cetyl ava
  • macrogol stearate
  • hyetellosis
  • gelatin
  • methyl parahydroxybenzoate
  • fir canadian balm
  • faʻamanogi
  • propyl parahydroxybenzoate
  • propylene glycol
  • lanu o le la susulu samasama
  • anhydrous citric acid
  • vai mama.

O nei vaega uma e maua ai le manaʻomia tumau o le kulimi, faigofie le faʻaaogaina ma le leai o manogi uiga o pyrethroids.

Nyx e le tuusaʻo galue faasaga i nits, o lona uiga, e le faʻaleagaina. E le mafai ona ofi i totonu le fuamoa fuamoa ma e le faʻasoesa foi le alualu i luma.

O le mea lea o loʻo fesoʻotaʻi le manaʻoga mo le faaluaina togafitiga o le ulu ma le kulimi. E ui lava i faʻatasi ai ma se faʻaogaina faʻaopoopo ma le faʻaopopoina faʻaoga o selu, e faʻaalia le lice faatasi ma le fesoasoani a Nyx ile taimi.

Faʻatatau i fuainumera, i le 90% o mataupu o le faʻaogaina Nyx, lice ua excreted tasi. I se vaega, o faʻamaumauga faʻamatalaina e le mea moni e faʻaaogaina tele le vailaʻau mai fafo, pe a faʻaaoga ai sisina kisi faʻatasi ai ma ia i tulaga faʻaletonu.

“E mafai ona matou faʻapea na faʻataʻitaʻi na matou taumafai le fofo Nyx, ae o lea matou te faʻaaogaina pea lava mai lice. O le taimi lava e manaʻomia ai le pipiina o latou ulu, ma lice loa oti loa! Ae a uma lena, e te manaʻomia e selu ese nits mai le lauulu, aua latou te le oti i soo se mea. O loʻo ia i matou le AntiV comb, faʻatasi ai ma Nyx e fesoasoani e aveese lice i se taimi lautele. "

Tulafono mo le faʻaaogaina o le Nix cream

O le faʻatonuga mo le Nyx kulimi mo utu e tutusa ma tulafono mo le faʻaaogaina o vailaʻau tutusa.

A o le i togafitia, e tatau ona fufuluina lelei lauulu ile laupepa faigofie ma solo ma se solo. Nyx tatau ona faʻaaogaina ma le faʻamalu lelei i luga o le ulu, ma luga o le lauulu i luga oo latou umi atoa. O le taumafaina o le kulimi lava e faʻalagolago i le maualuga ma le umi o le lauulu.

A maeʻa le faʻaaogaina, o le kulimi ua matua i luga o le ulu mo le 10 minute (e le mafai ona ufiufi le ulu) ma fufulu ese ma le vai, faʻamamaina pe iai ma le faʻamalama. A maeʻa ona faʻataʻamilo le lauulu e tatau ona selu loka i le loka faʻapipiʻi ma le selu selu.

I se tulaga talitutusa, o le faʻaumatia o utu aisa o loʻo faʻatinoina. O iinei e taua le faʻagasologa, faʻaopopo i le pubis, o le mea e tupu ai le ulu ma le laulu i le va o pu.

O le faʻatonuga mo le fofo mo Nyx lice e tutusa lelei mo tagata gasegase o soʻo se tausaga, e aofia ai tamaiti i luga ole ono masina le matutua ma matua.

“Nyx e faigofie e faʻaaoga, ae matua le aoga. O lona faʻaopopoga - e tatau ona e teu i luga o lou ulu naʻo 10 minute. Ae ina ua maeʻa lea, tumau pea leice. Ma faʻaogaina foi. Medifox o se malosi sili atu.

O aʻafiaga paʻu ma puipuiga e faʻaaoga ai le kulimi

Le aoga sili o Nyx luga tauva 'oloa, e tusa lava pe latalata le tau, o lona maualuga saogalemu. O le Nyx e le oʻo i ni vailaʻau oʻona pe susunuina, i ni tulaga faʻapitoa, e mafua ai le laititi o afaina ai, e le afaina ai le soifua manuia.

Ae ui i lea, e ui lava i le tulaga masani e alualu i luma iloiloga, ae o loʻo i ai foʻi ni tuʻutuʻuga. E le fautuaina le faʻaogaina o Nyx mo tamaiti i lalo ole ono masina le matutua, i le taimi o maʻitaga ma lactation. E feteʻenaʻi i le afaina o le dermatitis o le ulu ma le faʻapitoaga lava ia Permethrin.

O aʻafiaga e ono maua mai ile faʻaogaina ole Nyx e mafai ona tupu ile ova o le vailaʻau ma faʻaaoga le kulimi tele ile paʻu. I lenei tulaga, o mageso tupu, mageso, fulafula e mafai ona aliali mai, o nisi taimi eczema ma le vevela.

O le kulimi o loʻo i ai le isopropyl ava, o lea afai e te faʻaaogaina faʻafuaseʻi le faʻaogaina i totonu (e mafai pe a maua e le tamaititi le paipa), e ono oona.

Nyx e le tatau ona faʻaoga faʻaaoga pe masani foi mo le puipuia.

Faʻafefea ona faʻateleina le Nyx aʻafiaga

Ina ia mafai ona aveese lice ma le fesoasoani o Nyx i tasi alu, pe a uma le gaosia o le lauulu, selu ma le faaeteete. O le selu e aofia ai ma le kulimi mo lenei, a masani lava, e le talafeagai, aua ua faia i le palasitika ma e le lava le malo.

Ole tele e sili ona faʻatuatuaina filifiliga i lenei mea o le uʻamea selu pei o AntiV ma Lice Guard, lea e faʻatagaina oe e selu e sili atu nai lo le tele o nits mai le lauulu. A maeʻa ona togafitia le laulu ma Nyx, ua lava lea mo le isi lua i le tolu aso e selu ese ai le laulu ma ni selu e aveʻese atoa ai le utu ma o latou fuamoa.

O loʻo iai se fofo lelei mo lice - Nyx. E moni, o lona tau e pipiʻi, ae na te fasiotia uma namu i se tasi taimi. Lenei ua naʻo se selu ia te ia ile pusa o le leai. O le a le selu masani. Ua matou laki, ua uma ona iai le Robikombovsky ridge, ma sa latou galulue faʻalelei. E masani ona fai le faʻagaioiga - e faʻatamaʻi le kulimi i se kulimi, ona laʻaia uma lea o mea i se selu mo ni nai taimi. ”

Tuufaatasiga ma gaioiga Knicks

Nyx o loʻo avanoa o se kulimi kulimi mo le faʻaaogaina fafo. O le oloa e pei o se mafiafia laupepa: e iai le lanu samasama, o le viscous tekstur ma sina manogi.

O le mea aoga tele o le permethrin insecticide o le 1% o le mea ua tupu, lea, pe a ulufale lice i le tino, galue i o latou neura faaiuga, mafua ai le pipili o maso ma le tino o le tino. O le umi o gaioiga e i ai ni nai minute, i le taimi o manu uma iniseti.

O loʻo iai foʻi ma isi mea e fuafua e faʻaleleia atili ai le kulimi, e aveʻese ai le mea manogi: le cetyl alcohol, Canadian fir balm, gelatin, flavour, propylene glycol, citric acid, suled water, etc.

O lenei fualaau faasaina e le mafai ona fasiotia niu, talu ai e le mafai ona ofi i totonu o le atigi faigata ma fasioti le pepe. O le mea lea, Nyx tatau ona faʻaaoga faʻalua taimi.

O mea e fai i totonu o le fagu 59 ml e masani lava ona lava e togafitia le laulu uumi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Nyx Cream mo Lice

O le faʻaaogaina tatau o Nyx e i ai le aʻafiaga lelei ma le mafaia ona aveesea soʻo le tele poʻo le atoa o le utu i le tasi taualumaga. Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le kulimi Nyx mo utu:

  • fufulu lou lauulu i soʻo se pulupulu,
  • lulu le fagu i le kulimi lelei, oomi le aia tatau i luga o le lima,
  • tutusa ma le tufatufaina atu le oloa i luga o le lauulu i le umi atoa, faʻapitoa o le mafaufau e tatau ona faia i le occipital itulagi ma nofoaga i tua o auricles, lea e tele ai iniseti,
  • e tatau ona teu le kulimi mo le 10 minute, e le tatau ona ufiufi le ulu,
  • ona fufulu loa lea o le vailaʻau ile lauulu ile tele o le vai tafe seia uma le aveeseina,
  • o le isi laasaga o le sili sili ona umi: tuʻu eseina iniseti ma nits oti faatasi ai ma le fesoasoani a se selu faʻapitoa, lea e aofia ai i totonu o le pusa,

Ole togafiti togafitiga togafitiga e puipuia ai puipuiga mai utu mo 2 vaiaso. I lalo o tulaga faigata, pe a tupu se faʻamaʻi o le pediculosis, e mafai ona faʻaaoga i vaiaso uma mo le 2 masina.

E faʻaaogaina foʻi le mea faigaluega ile malae - utu aisa, aua ole mea lea e faʻaaoga ai le kulimi ile totoga, puʻele ma lauulu ile va o puʻilima mo le 10 minute.

Contraindications ma itu aafiaga

O le Nyx fofo mo pediculosis ua fautuaina mo le faʻaaogaina i tagata matutua ma tamaiti e silia ma le 6 masina le matutua, ae o loʻo iai ni isi faʻasaina:

  • le mafai ona faʻaaogaina i le taimi o maʻitaga ma lactating fafine,
  • le fautuaina mo tamaiti i le ono masina,
  • ma faʻamaʻi o le paʻu i le ulu (dermatitis, etc.), e manaʻomia le feutagai ma se fomaʻi,
  • E faʻasaina ona faʻaoga i tagata mamaʻi ma tagata le faʻapopoleina.

O aʻafiaga leaga i luga o le paʻu: maʻila, mageso, mumu ma fulafula e tele ina maua i le ova o le vailaʻau.

I le taimi o le faʻagasologa, faʻaaoga le sili atu ma le lua fagu o le Nix aneti-pediculum.

O le fea selu e sili atu faʻaaoga

Nyx e sau ma se palasitika selu e manaʻomia e ave ese ai mati uaea ma nits mai lou lauulu. Ae ui i lea, o lenei ituaiga selu ma mea e le o ni uʻamea e le aoga tele mo le selu o le namu. O le mea lea, e sili atu le faʻaoga o selu faʻapitoa mo utu.

O le oʻo lelei le suʻiina o utu ma o latou tapulaʻa o le a fesoasoani e faʻatautaia ai le utu mo le tasi faʻaaoga o le Nyx cream.

Tau ma le mea e faʻatau ai

O le Nix shampoo poʻo le kulimi e faʻatau atu o se seti faʻatasi ai ma se selu i le fale talavai, e le masani ona i faleoloa i luga ole laiga. Le tau o le Nix shampoo mai lice e maualuga tele: e uiga i 600 rubles.

O fuainumera ma iloiloga e uiga i le Nyx mai utu e faʻaalia ai o loʻo fesoasoani le mea faigaluega e faʻateʻa mai le namu ile 92% o tagata mamaʻi. Ae ui i lea, e le talafeagai mo le puipuia mai le ulu ulu, e tatau ona faʻaaoga pe a iai le iniseti a tagata matutua. E fautuaina foi tagata uma o le aiga ma ie moega.

Atoa na aumaia se tusi mai le vasega faʻataʻitaʻi o loʻo faʻailoa mai na maua o ia i le pediculosis. Sa leai se taimi e faʻataʻitaʻi ai i togafitiga a tagata. Na tatau ona ou faʻanatinati atu i le fale talavai, lea na latou fautuaina ai aʻu e faʻatau le Nyx. Na ou paluina le tamaitiiti i le kulimi, na latou tutu i le 10 minute, e ui lava ona ou aveina i fafo mo le 2 itula i oti oti uma. Sa tatau ona ou galue malosi i le selu o nits, aua e le galue Nyx ia latou, ae na mafai ona latou aveese uma.

O laʻu tama teine ​​na aumaia lenei muck mai le aoga. Na ou tilotilo atu: mataʻutia, pe fia na aisi natu ma ni lulu sa iai i loʻu laulu. Na ou faʻatau le Nyx fofo, ma matou togafitia le ulu atoa ma ia. Faatasi ai ma pediculicidal oona, sa ou mauaina foi se selu faʻapitoa mo le selu o utu ma o latou fuamoa. E foliga mai e taugata tele, ona o le faagaau na lava mo le tasi togafitiga. Ma o le isi taimi na tatau ai ona ou toe faatauina. Ina ua maeʻa le faiga lona lua, ona aveʻese lea o utu i se tamaititi. O se fofo aoga lelei mo pediculosis, ae le o le sili tupe filifiliga.

Lice na maua i le tamaititi. Ina ua maeʻa le umi o ana filifiliga, ua faʻatau mai e Nyx o le vailaʻau sili ona aoga ma le le taua. O le mea moni, ina ua maeʻa togafitiga, e leai ni faʻailoga o allergies. Ae ina ua amata ona ia kikiina le utu, na ia iloa ai e le o tagata uma na feoti, ae o loʻo iai foi tagata ola. O le mea lea, ina ua mavae ni nai aso, sa tatau ona toe faʻataʻitaʻia le faiga, e pei foʻi ona paga le vaega o siama. Na fesoasoani.

Kulimi kulimi

O le Nix cream o loʻo iai mea aoga e fai i meaola laiti iniseti ectoparasites ma mea faʻaopopo e faʻalugofie ai le aʻafia o le vailaʻau e faʻatatau ile paʻu ole ulu o le tagata ma lona lauulu.

Ole mea aoga ole Nyx o le permethrin - o se insecticide, o lona toto o le 1% poʻo le 10 mg i le 1 g o kulimi. Ina ua maeʻa ona faʻaaoga le vailaʻau ile laulu, e vave ona oso le permethrin i totonu o le tamai tino o le maʻi ma faʻaleagaina le faʻatinoina o lona neula, pe a maeʻa ona pipili lea le iniseti. O le maʻi supa e feteʻenaʻi galuega o maso uma, ona o lea e le gata e mafai ai ona gaioi le louse, ae o le manava, faʻamaʻi, i lona tino o gaioiga uma o le ola ua taofia. O se taunuuga, ina ua mavae ni nai minute o le tui o permethrin i totonu o le tino o le utu, ectoparasite oti.

Isi vaega o vaega nei:

  • isopropanol
  • stearalconium chloride,
  • cetyl ava
  • macrogol stearate,
  • Hyetellosis
  • gelatin
  • methyl parahydroxybenzoate,
  • papa pasama pasama
  • faʻamanogi
  • propyl parahydroxybenzoate,
  • propylene glycol
  • lanu samasama
  • citric acid
  • mama vai inu.

E aoga mea taua mo le fausiaina o se laʻasaga talafeagai suamalie. O loʻo fuafua foʻi mo le faʻaititia o le le manogi leaga o nisi vailaʻau, o se itu lelei o nei vailaʻau. Fir balm fesoasoani le pupuga i manua mai le pala o utu, lea e fesoasoani ai i le vave faʻamaloloina.

Oloa Faamatalaga

E i ai le kulimi Nix lice, o se tino tutusa o le ogatotonu, i totonu o le faifai pea, e aunoa ma ni mea afaina. O le lanu o le uu e moli moli. E i ai se mama, manaia, toetoe a le vaaia le manogi. E tasi le container na iai 59 ml o le oloa. E masani lava o lenei tusi ua lava lea mo se faʻamalologa atoa o togafitiga ma le faʻaumatia o lice uma. Talosaga i le taimi muamua o le atinaʻeina o le faʻamaʻi ia faʻamaonia le faʻaleagaina uma ectoparasites o loʻo i ai pe a uma le faʻatatau muamua. Afai o le faʻamaʻi ua i tulaga ogaoga, ua fautuaina e faʻaaoga ni vailaʻau i le taimi e tasi ma togafiti le ulu i le vailaʻau faʻatasi i 2-3 uma aso, fuafua i le tuʻufaʻatasia ma le faʻatulagaina taimi o le faʻaaogaina o vailaʻau. E masani lava ona tuʻu kulimi, pulupulu faʻapipiʻi ma togafiti faʻapipiʻi. E mafai foʻi ona sui le kulimi ma aerosol, ae o loʻo tumau pea le onosaʻi ile togafitiga - ua sili le selu nai lo isi metotia o togafitiga ile aveeseina o lauulu mai nits.

I le afifi, faʻatasi ai ma le fagu, faʻamatalaga auiliili mo le vailaʻau ma se selu faʻapitoa mo le mulimuli faʻafoe togafitiga o lauulu mai le oti ectoparasites aofia ai. A o le i amataina le faiga ole gaioiga, e taua le faitau ile faatonuga.

Gauai atu! Ae le i faʻatauina le vailaʻau, muamua suʻesuʻe le amiosao o le afifi, le ola pea o le vailaʻau, le mulimulitaʻi o le faʻamatalaga o foliga vaaia o le vailaʻau i faʻatonuga ma le tasi i le afifi.

Faʻaaogaina tatau

A maeʻa ona faʻamaonia le faʻamaoniga e le fomaʻi, e tatau ona amata loa le togafitiga. A uma mea uma, o le vave o le taua e faasaga i utu, o le maualalo ifo le lamatiaga o latou toe gaosia, o lona uiga o le a mafai ai ona toe maua i se mataupu o aso. Nyx o se tasi o vailaʻau e te le manaʻomia se fomaʻi fomai mo. O lenei kulimi e faʻaaoga faapitoa mo le faʻaaogaina i fafo.

O tulafono mo Nyx togafitiga mo tagata matutua e pei ona taua i lalo:

  • saunia lauulu: fufulu ile masani ai poo le anti-pediculose shampoo, faʻamago ma se solo
  • Lulu le fagu i le vailaʻau vailaʻau ma togafitia atoa mea o le laulu i le umi atoa, faapea foi ma le paʻu o le ulu,
  • faʻapipii le kulimi i totonu o le lauulu ma le ulu ma le faʻamalosiina moli,
  • e faʻatuai le oloa i luga o le lauulu mo le 10 minute - o lenei taimi o le a lava mo le malosi gaʻo e gaioi luga o iniseti,
  • A maeʻa ona fufulu le lauulu ile vai tafe, fufulu le oloa, ia faʻapipiʻi faʻapitoa ia curls mai luga vai ina ia faʻatumauina sina susu,
  • togafiti lauulu i se selu faapitoa ile luga ole paepae paepae (ose pepa tele poo se laupepa).

Nyx e le mafai ona ofi i totonu o le mafiafia o popo o lia. O le mea lea, pe a fai o tagata matutua e mafai ona tuʻuina mai a latou fua muamua, o se tupulaga fou o ectoparasites o le a aliali mai i le taimi. E tatau ona pulea ia faʻaleagaina i luma o le talavou nymphs ui atu i tolu molts ma avea ma tagata matua. Latou te oʻo i nei vaega e tolu i totonu o ni nai aso, o lea e le faigata ai ona lagona ni 'iniseti maʻie ma maua i latou ile selu o laulu. E fautuaina mo le isi 1-1,5 vaiaso tasi le aso i le vaʻai i lauulu aʻa mo nits poʻo lice fou. Afai e maitauina se tupulaga fou o namu, e manaʻomia le toe togafitia o lauulu e tusa ai ma le ata i luga. E fautuaina e tuʻufaʻatasia togafitiga ma aneti-pedicular kulimi ma masini faʻafomaʻi o lauulu ma se selu faʻapitoa. O le selu o le a fesoasoani e faatea ese ai e le gata o le aitu o totoe, ae o le vavaeeseina foʻi o 'ese ma lauulu laʻau.

Gauai atu! O le Nyx Cream e naʻo le ulu o loʻo faʻaaogaina.

O le faiga mo togafitiga lauulu i tamaiti laiti e le ese mai le faʻasologa mo tagata matutua, seiloga e mafai ona vave fufulu le fualaau faasaina. Ae e taua le faʻataʻitaʻi faʻagaeʻetia lelei, e pei ona manaʻomia e tamaiti le fefaʻatauaʻi, ma e iai le aʻafiaga o le mea i totonu o mata, isu poʻo le gutu. Afai e palu le kulimi i luga o le membrane mucous, fufulu vave le nofoaga i le vai mafanafana o loʻo tafe. E tasi le tulaga - o le vailaʻau e matua faasaina ona faʻaaoga mo le togafitia o tamaiti i lalo o le ono masina le matutua, ona o lo latou paʻu o loʻo tumau pea le maaleale i le siosiomaga faʻalavelaveina. O le iʻuga, ono aʻafia itu e ono aliaʻe - ita, afaina ai le papala. Mo pepe, e sili atu le filifilia o se isi vailaʻau, ile feutagai ma se fomaʻi o tamaiti.

Fautuaga. A faʻaaoga le oloa, e fautuaina e puipui ou lima i totini lima. Ina ia aua neʻi e mauaina ni kulimi i foliga o le tagata gasegase, e mafai ona e faʻaaogaina le fusi e ufiufi le muaulu ma taliga.

Contraindications ma itu aafiaga

O le vailaʻau tutusa lelei le fesoasoani i siama ma tamaiti mai le 6 masina, ma le talavou, ma se tagata matua. Mo tagata uma, lelei ma le saogalemu o le a tutusa. Afai e te mulimuli i faʻatonuga ma e te le faʻaalu soʻo nai lo le faʻatonuina, e le faia e le vailaʻau ni mea afaina i le tino. O se tuusaunoaga atonu o le le lava le faapalepale i le fualaau faasaina.

Ma le faʻaeteete, o le Nyx kulimi e faʻaaoga i le taimi o maʻitaga ma lactation. Afai na maua e le pediculosis se fafine i se vaitaimi faapena, ona tatau lea i le fomaʻi ona filifili le vailaʻau. E faʻaaogaina le kulimi pei ona fuafuaina sili atu mo tina maʻitaga, faʻaletonu lactation lenei. O le a le mea e sili atu le saogalemu e togafitia ai utu i le taimi o maitaga ma faʻasusu, oe o le a maua i luga o la matou '' upega tafaʻilagi.

O aʻafiaga e ono tupu i nisi taimi:

  • paresthesia, lea e iloga i le agamalu vaivai po o le uli i vae,
  • o loʻo i ai le leaga o le paʻu, na faʻapogai ai i latou lava i le mumu, maʻi, mu, mageso pe faʻapogisaina foʻi o nofoaga taʻitasi,
  • tupu maia foi ituaiga o eseʻese natura tupu ai foi.

Taua! Afai o le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau e lagona e le gasegase faʻailoga e le masani ai mo ia, o le fualaau faasaina e tatau ona fufulu vave ma saili fesoasoani mai se fomaʻi faʻapitoa.

O le ovaʻaina o le fualaau faasaina e le mafai, A e foloina, e mafai ona tupu le 'onā. Lenei e mafai ona tupu naʻo tamaiti laiti, o auga ia:

  • niniva
  • niniva
  • puaʻi
  • ogaoga le ulu
  • atoatoa le leai o le fiaai,
  • vaivaiga
  • togafiti
  • leai se malamalama.

Ile tulaga lea, e tatau ona e aumaia le fesoasoani muamua mo mea oona, fufulu lou manava, ma vili se falemaʻi.

Nyx Cream: Tau

O le anti-pedicular fualaau faasaina Nyx auai i le ogatotonu vasega o vailaau o lenei aoaoga. Ole averesi o tau mo tagata nonofo o Lusia e tusa 600 rubles. mo le tasi faagaau e iai 59 ml. Ole vaʻai lea ua lava e maeʻa ai le ala atoa o togafitiga ile averesi le umi ole laulu.

Afai o le tagata maʻi e mafiafia ma umi lona lauulu, ona faʻaalu ai lea o le faʻaalu o le vailaʻau. Ole a faigata ona fuafua saʻo, naʻo le taimi muamua ole tusi ole a faʻamanino ai pe fia le tupe ole a faʻaalu ile togafitiga. Mai lenei, o le a fuafua foi tinoitupe.

Tulaga lelei ma leaga o le fualaau faasaina

Ole fualaau faasaina Nyx e faasaga ile utu e masani na faʻaaogaina, e ui ile tau. E faafaigofieina e nei mea:

  • faigofie talosaga
  • lelei
  • taimi pupuʻu togafitiga,
  • le mafai ona apalai i soʻo se matua,
  • saogalemu

Ae e iai foi itu le lelei, e aofia ai tau.

Le faʻaaogaina o le Nyx kulimi e faasaga i utu o le a fesoasoani e faʻagalo ai parasites mo se taimi umi, aʻo le talosaga e le tele se taimi.

Isi vaifofo mo lice ma nits:

  • Permethrin
  • hellebore vai
  • Tumama
  • Nit Free laina laina,
  • Pediculen spray ultra,
  • Paranit fagu mai utu ma nits.