Meafaigaluega ma mea faigaluega

Suauu ole kerastasis mo lauulu: apalai ma iloiloga

Soʻo se tagata e fiafia pe a teuteuina lelei ana curls, maua ai le susulu matagofie ma foliga maloloina, e mafai ona faʻaaogaina lenei mea faigaluega. Ole suauu o le Kerastase Elixir Ultime ose mea faigaluega e fetaui lelei mo le tausiga i aso uma pe a maeʻa le soifua maloloina atoa, ma mo le fofoina o se faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma i latou:

  • e toe faʻafou le fausaga o vali (aemaise le tele o taimi) pe paʻepaʻe lauulu,
  • e fofo le faʻafitauli lava e tasi, a faʻapea e faʻauʻau se fafine,
  • e faʻaitiitia ni faʻafitauli i lauulu pe a uma ona fai le auli, curling, hair dryers ma isi masini e faʻaaoga i le taimi o le styling,
  • mo fulufulu uumi e faigata ona selu ona o le fefiloi solo
  • a vaeluaina pito
  • pe afai o manifinifi e manifinifi, vaivai ma leai se aofaʻi,
  • a e malo le paʻu.

Faʻafefea galuega le suauʻu:

  • fulufulu lauulu olaola, ma latou lagona le malosi o totonu,
  • o le laʻau o le lauulu e atili lamolemole ma latou mauaina se matagofie susulu,
  • mo kulimi mago, tusa lava pe sili ona maaleale, o se mea faigaluega na avea ma sili atu meaʻai lelei,
  • mou ese le paʻu o le paʻu, mago le pulou ua mou atu,
  • ua i ai le toe faʻafouina le suauu - le lauulu faʻafouina ma amata tupu vave,
  • ona o le gaioiga a lenei tapenaga, o le susu ua teuina i totonu o lauulu sela, ma puipuia ai mai le soona faʻaalu,
  • O se sili conditioner, aveese static eletise, lauulu e faigofie ona selu ma faia le sitaili,
  • o le a le toe fefefe a outou mama uila ole ultraviolet, le mago le ea vevela mai se fulufulu laulu ma isi mea na mafua ai mai fafo.

O le mea lea, o lenei mea faigaluega e galue mo le uma itu i fafo atu ma totonu:

  • mo le itu i fafo - o le mea lenei e teuteu ai tino o auga, pe a fai o le fulufulu foliga foliga manaia, e tetee atu i aafiaga leaga, ona o le anotusi o silikon sili ona lelei ma le lauulu e i ai le manogi e le mafaamatalaina o mea manogi,
  • mo le i totonu, o le taimi lea o suauʻu ua filifilia faapitoa e maua ai lauulu ma le ulu o meaʻai, o latou faʻamalologa ma le faʻamalieina ma mea taua uma.

O le a le mea e faʻapitoa ai le suauu Kerastaz?

O le seti tonu lea o le suauʻu, sa maeʻa suʻesuʻeina e le au faia mea o lenei laina o mea teuteu. Argan suauu o se tasi o le vaega sili ona taua o Kerastaz. O lauulu suauʻu e tatau ona iai se sapalai faʻapitoa e tuʻuina mai ai meaʻai talafeagai ma faʻaleleia o latou foliga. O lenei vaega e maua mai i fua o le Argan ma o loʻo iai le Vitamin E, o le vaega o carotenoids, monounsaturated fatids acid Omega-6 ma Omega-9, pei o linoleic ma oleic.

E faʻafefea ona galue le suauu Kerastaz?

Ina ia malamalama atili pe faʻafefea suauu fesoasoani lauulu foliga aulelei ma maloloina, e tatau ona e malamalama i le faʻatulagaga o lauulu tagata. E i ai aa, o lena vaega o lo o tu i le mafiafia o le ulu, ma se fuata, tatou te vaʻaia i ai ma o tatou lava mata. O le aofaʻi atoa o laulu tatou te vaʻaia i le faʻata, o se tuʻufaʻatasia o tootoo.

O foliga vaaia o le laulu lulu e faʻalagolago tonu lava i le tulaga o le laulu pulu ma le aʻa o loo ia fafagaina. O le soifua maloloina o le pulu lava faʻalagolago i le tino atoa, tatau meaai, paleni vai ma le tulaga o gaioiga faʻamalositino.

O le toʻotoʻo e le mafai ona taʻua o ola i le atoaga o le upu. Talu ai latou te le maua le toto sapalai ma le faʻatagaina, o meaʻai i laʻua ua uma ona faʻatoʻa mafai ona momoli mai na o fafo, faʻaaoga oloa eseese o le tausiga.

O le a le mea e faʻaleagaina ai o tatou lauulu?

Ae paga lea, i le lalolagi i nei ona po, o tulaga o le ola i megacities ma lo latou siosiomaga tuʻuina tele e manaʻomia, ma o lea e matua faigata lava ona mataituina i taimi uma le tulaga o lou soifua maloloina. E oʻo i na mea taumafa faʻaopoopo ma vitamini ua lauiloa nei, e le o taimi uma e maua ai le manaʻoga atoatoa o le tino. O le mea ua tupu, ua foliga mai ua leaga le tatou foliga ma le tulaga o le tino atoa.

O mea taua e afua ai le lauulu e aofia ai tulaga o le tau ma sitaili oloa. Tele suiga o le vevela, matagi, timu e afaina ai foʻi lona tulaga i auala eseese. A maise lava i aai tetele, o loʻo maitauina se suiga i le tele o faʻamalosiʻau, ma i le pH i lalo ole 7.0, le faʻaitiitia le fausaga o lauulu, ona faʻamalosi tino ma vaivai. O vailaʻau o loʻo i ai i totonu o mea teuteu oloa e fesoasoani foi i le faʻaosofia tele o le lauulu lauulu. Ma o le faʻaaogaina o se laulu fulufulu, e oʻo lava i sili ona onapo nei, e le mafai ona afaina ai le paleni o le vai i totonu o curls.

Uma le i luga faʻaalia ai le taua o faʻaopopo lauulu tausiga mo se tamaitai faaneionapo. O le suauu o le Kerastase Elixir Ultime e talafeagai mo soʻo se ituaiga o laulu ma mafai gofie ona sui le tele o fulufulu mea faʻataʻitaʻia e pei o mea eseese emulsions ma suavai vitamini.

Ona o lona faʻavae, o le a puipuia ai le fausaga o lauulu laʻau mai le faʻaleagaina ma le maʻimauina suavai, ma puipuia foʻi mai mea leaga. Ma o le faʻaopopo faʻaopopoga o le a tuʻuina atu se ufimata "Kerastaz", ua faʻapipiʻiina mo le toe faʻafouina o le soifua maloloina laulu. O le a ia avatua faʻamalologa taumafa talafeagai.

Aisea Kerastase?

Ma le tele o ituaiga o lauulu tausiga oloa, o le sili ona onapo nei ma sili ona matagofie matagofie o megacities filifili Kerastaz suauu. O le tau o le lua afe rubles i lenei tulaga e tautala tonu e uiga i le lelei o le oloa. O lenei suauʻu na mafai ona maua ai le taʻuleleia i le faʻamalieina o tagata faʻatau. A faʻatusatusa i isi ala, tele teine ​​matauina le vave ausia o le aafiaga o le soifua maloloina lauulu, tamaoaiga taumafaina, a manaia manaia manogi, ma le leai foi o mamafa mamafa.

Weighting lauulu o se tasi o le sili ona taʻavale o isi lava mea faapena. E iʻu i le leiloa o le aofaʻi ma le faʻatopetope foliga i le iʻuga o le aso, pe a tasi e manaʻo e tumau le matagofie ma manaʻomia seʻia oʻo i le leva o le po pe oʻo i le taeao. Suauu "Kerastaz" faʻafofoa i lenei galuega, ua maitauina e masani ona faʻatauina e le au faʻatau fiafia. Ma o mea uma aua o lenei o le laulu foliga foliga mai e teuteu lelei ma mama.

“Kerastaz Elixir Ultim” e faʻafetai foʻi e tagata faʻatau mo lona manogi manaia. O ia e le faʻalogologo, ae e fiafia. E taua tele lea mo i latou e mananaʻo e faʻalauiloa atili le manogi o a latou mea manogi, ona o le a le faʻalauiloa le faʻalavelave i le aotelega o manogi. Lenei uiga o se manaia manaia pe a faʻatusatusa i le maʻi vailaau manogi o faʻapitoa oloa mai isi gaosi.

Lua taua taua suauʻu

Suauu "Kerastaz" amata galue vave, e mafai lenei ona o lua multidirectional aafiaga. I le muamua minute na faʻagaioioia le naʻo luga, ae ua uma ona e vaʻai le iʻuga i le faʻata. O lauulu e atili pupula, ola maloloina. O loʻo iai ni pupula susulu o le malamalama ile umi atoa ole lauulu. E faʻapea ona latou agamalu ile tago, ma i le lima e mafai ona e lagona le alualu i luma o loka ina ua maeʻa le apalai muamua.

I se taimi mulimuli ane, o le suauʻu e amata ona mitiia i totonu o le fulufulu lauulu ma faʻatumu le micropores mai totonu. O lenei toe faʻafoʻiina le leaga o le fausaga o curls, e faʻateleina le tumau ma tumau lelei, ma faʻalauteleina ai le laʻasaga muamua.

Masini "Kerastaz" na faia ina ia mafai ai ona faʻaleleia ma faʻasolosolo le aoga o le suauu ma toe faʻaleleia atili. E fetaui lava aua e iai i taimi sili ona fetaui lelei mo le ulu atu i totonu o lauulu, e mafai lava ona maua ai iʻuga maoaʻe.

Faʻafetai foi i le faʻasoasoaina faʻapitoa ma le tuʻufaʻatasi o oloa Kerastaz, o le suauʻu fulufulu ua matua faʻaogaina tele lava. E tasi le fagu e lava mo sili atu nai lo le ono masina ma ona faʻaaoga i aso uma.

O se meaalofa moni mo se fafine atamai

O foliga matagofie o foliga mai fafo o loʻo i totonu o foliga o se fagu auro e faʻaopopo ai lagona fiafia i le faʻaaogaina o lenei oloa. I luga o le fata, faatasi ai ma lauulu teuteu, e foliga matagofie ma taugata.

I se faʻaopopoga i le aʻafiaga masani o lauulu e faʻamaloloina, o Kerastaz Elixir Ultim fesoasoani i tulaga faʻapitoa o faʻafitauli tulaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mago ma malulu o lauulu ile faʻamalamalamaina e 2 tone pe sili atu. Ua iloa uma e tagata, i le tulaga o lenei faʻagaioiga, o le paʻu lauulu ua fufuluina i fafo o le faʻapipiʻi ma faʻapitoa mea e mafua mai i se vailaʻau. O le iʻuga o le toeititi lava "lavalava" lauulu laʻau. Lenei e tau atu i le faʻateleina o le maʻaleʻale, vaega vaʻai, faigata i le faʻataʻoto. I lenei tulaga, o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o se ufimata ma le suauu e fesoasoani e toe faʻaleleia le ola o lauulu vave ma maua se foliga maloloina.

Le faaaogaina soo o le suauu foi taofia curls mai le vaevaeina pito. Suauu, faʻapea foʻi ma se taimi talafeagai e asiasi ai i le teine ​​fulufulu, e fesoasoani e puipuia le aliaʻe mai o lenei faʻafitauli.

Afai o le laulu e fufusi i le masani o le tau poʻo i le maualuga o le susu, o le auala o le Kerastaz faasologa o le a taofia tangling ma sloppy foliga. Fai sao i faigofie le selu.

"Elixir Ultim" e talafeagai mo ituaiga uma o laulu

Talu ai o Elixir Ultim e talafeagai mo ituaiga uma lauulu, o teineiti ei ai faʻafitauli i latou e mafai ona faʻaaogaina le suauu i aso uma. O le maʻaiga pe a gaosia le lapoʻa o ponaivi ma o manoa ua atili ai ona palapala ma faʻaseʻe. I le taimi muamua, o teineiti ma lenei ituaiga o lauulu sa tatau ona faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o le suauʻu ma faʻamau, talu ai o le tele o oloa ua mamanuina mo le mamago ma leai se ola o lauulu. Na latou aumaia le lagona o lauulu gaʻo i ni nai itula talu ona faʻaaoga. Ae o lenei, teineiti e i ai se faʻafitauli maua le avanoa e maua ai lamolemole lamolemole ma susulu e aunoa ma le aʻafiaga o le mamafa ma foliga mataga.

Faʻafefea e mafai ona ou faʻaaogaina le suauu lauulu?

I le tulaga o le le paleniina o meaai, e mafai ona e faʻaaogaina le suauu e faʻasa ai le ulu ma le aʻa. O lenei faiga o le a faʻaleleia atili ai le tafe toto, ma o le iʻuga, o le meaʻai o le fulufulu laulu. Suauu "Kerastasis" i lenei mataupu o le a fesoasoani e faʻavavevaveina le aʻafia o faʻafofoa ma saofagā i le toe faʻafoega faʻagaioiga i totonu o le uluulu. Massage ei ai se aafiaga lavelave, talu ai o loʻo i ai le tele o vaega o le acupuncture i luga o le ulu, e afaina ai foi le tino atoa. Ma le manogi o le suauʻu faʻataga oe e liliu uma nei i se sauniga aromatherapy.

Iloiloga e uiga i mea teuteu "Kerastaz"

Fiafia tagata faatau faʻatau tusi maitauina ai se faaitiitia tele o uliuli lauulu. Ole a atili ai ona latou maua gofie, faigofie ona faapalepale ile leaga o le tau, pei ole la, timu male savili.

Ina ua mavae le vaiaso o le faʻaaogaina o le suauu, toʻatele teine ​​ua matauina se susulu maloloina e maua o latou lauulu. O le faigofie o le selu o tagata faʻatau tuʻutuʻu lona tolu i le taua ma talanoa e uiga i mea lelei a Kerastaz tupe faʻaopopo.

Suauu gaosi mo lauulu uma ituaiga Kerastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Suauu

O le suauu o loo i totonu o se auro, laconic fagu, leai se mea sili atu (voluma 125 ml.). O le fagu na faia i palasitika, mo aʻu e sili atu lava nai lo tioata (Na i ai laʻu mataupu na ou gagauina se lua-phase suauu i totonu o se tioata fagu i luga o se taele). O le dispenser e le puipuia e se tapuni, ae o loʻo lelei ona faʻapipiʻi, e mafai ai ona e alu i malaga e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le tumau o le suauʻu e fai sina mafiafia, ae le faʻapipiʻi i le tusitusi, ua tufatufa lelei i lauulu uma. E ui lava o le suauu e le talafeagai ma le soona fai ai, e le suauu ma e le faia o laulu mamafa, e manifinifi, agaʻi i le ogofie.

O le sili fofo mo lauulu tuputupu ae ma matagofie faitau atili.

Suauu tuufaatasiga: Cyclopentasiloxane, Dimethicolon, Zea Mays / Corn Germ Oil, Argania spinosa oil / argania spinosa kernel oil, camellia kissi / camellia kissi seed oil, pentaclethra macroloba oil / pentaclethra macroloba seed oil, linalool, alpha-isomethylionone, limonene, coumarin benzene parfum / manogi.

Atunuu na afua mai - Sepania.

O le mea moni, o loʻo i ai silicones i le tuʻufaʻatasiga i nofoaga muamua ma lona lua (E leai se mea e faʻatatau i le silicones i le uumi, latou te faʻamama oʻu lauulu, faʻamama, ou te fai atu, faʻatumu le lauulu lava ia ma e oʻo lava i se pupula i lauulu o se ponesi). Ma o loʻo iai suauʻu:

Argan suauu - O se laʻau taua tele o le suauʻu lauulu, o le tasi o le suauʻu sili ona taugata (aumai mai fatu o le Argan laʻau i Morocco ma Algeria). E fatuina se ata puipuia i luga o le lauulu, toe faʻafoʻi ma maua le malosi i le soʻona uu ma faʻapogisaina fulufulu, ma avea ai i latou ia usitaʻi, vaivai ma lamolemole.

Suauu sana saito - E ui lava e le o se taugata, ae e maua ai lau meaʻai lelei lauulu. O le suauu fesoasoani faʻatasi ma le fefete, le pupuga o le ulu, vaeluaina pito, mago, malulu lauulu, o loʻo faʻaaoga foi o se mea aoga aoga mo le tuputupu aʻe, susulu ma malosi o curls (oe manaʻomia e amata ona faʻaaogaina le suauʻu i totonu o fale pulou lauulu).

Suauu Kamela - e na o se suauu taua le laʻau e fesoasoani i le laulu e taofiofi le susu i totonu, puipuia le uluola ma vaevae le puipuia, puipuia lauulu mai le siosiomaga lamatiaga, avea o se pa pupuni masani, faamaloloina lauulu ina ua mavae le chemistry ma valivali, ma e maua ai foi lauulu vave susulu, docility, smoothness ma silkiness (maua mai kamela fugalaʻau i Iapani, Saina).

Suauu Laʻu Pracaxi - O le suāuʻu ua maua mai fatu o le laʻau a Pracaxi, o loʻo ola aʻe i le vaomatua o le Amazon. O le suauu o loʻo faʻamalosia le fausaga o lauulu mai totonu, ma e televave foʻi le faʻalauteleina o le faʻafouina o le laulu o le tina. I Pasila, o le suauu lenei e sili ona lauiloa, ua manatu o se lauulu masani lauulu (faʻaleleia atili le selu, aumai le lamolemole ma susulu atu i lauulu).

Fai mai le tagata gaosi oloa, o le alkchemy o nei ituaiga e fa suauʻu e fausiaina ai le mea lelei lauulu lauulu!

Ou te manaʻo foʻi e manatunatu i le manogi, aua o aʻu, e naʻo le Atua (ou te fiafia tele i ai o mea manogi). I se upu, oriental, suamalie, ae le sugary-suamalie, e iai le oona, mo nisi mafuaaga na ou iai ma le Morocco, o se mea e le mafaamatalaina, e le mafai ona maua. A maeʻa le talosaga, e tumau pea le manogi i ni itula.

Ole multifunctional Kerastase suauu e mafai ona faʻaaogaina i le 4 auala

  1. A o le i fufuluina lauulu: e pei o le muai lauulu fufulu. O le elixir faʻamamoina ia toega o aso uma ituaiga mea teuteu. Faʻaitiiti se laʻititi i le alofilima o lou lima ma tufatufa atu le umi atoa ole lauulu. Fufulu ma faʻamalama e fetaui i lou lauulu ituaiga.
  2. Aʻo leʻi faʻamamaina lauulu: faʻaaoga e pei o se conditioner tutasi. Faʻaaoga i taimi uma e manaʻomia ai e le lauulu meaʻai faʻaola, faʻapipiʻi mai le ogatotonu o le lauulu i le faʻataʻitaʻiga.
  3. Ina ua maeʻa ona faʻamamaina: Elixir faʻaogaina i lauulu mago avatu se aafiaga lamolemole mo le laulu ma susulu foliga.
  4. I le faʻataʻitaʻia o mea tau lauulu i aso taʻitasi: lelei tele mo lauulu mago, lea e manaʻomia ai le faʻatonutonuina atili o meaʻai ma meaʻai i le aso atoa.

Ou te faʻaaogaina le suauu i luga o lauulu susu ina ua maeʻa fufuluina, ae leʻi faʻamamaina loʻu laulu (mo loʻu paʻu manifinifi - o le filifiliga sili lea) ma olo se mataua o le suauʻu i oʻu alofilima ma faʻaoga ile lauulu mago o le vaega mulimuli ole teuteuina mo susulu. O le mea moni ina ua uma le faʻatatau muamua, na ou vaʻai atu o fulufulu ua sulu i luga ma paʻu i le paʻi mai, ua faigofie ona selu, ma faʻaitiitia le mago o manatu. Na ou maitauina faapitoa le aafiaga mai ia te ia i le taumafanafana, na ona avea ma faaola o loʻu mamago, lauulu laʻititi.

O le a le mea e maua ai le suauu i le iʻuga:

  • e le faia le laulu mamafa (talafeagai mo manifinifi, palasi lauulu)
  • e faigofie le selu o lauulu (lelei mo lauulu mimilo, e ono gase)
  • aveese lauulu manu (i le tau timuga fesoasoani e taofi laei i le tele e mafai ai),
  • ua avea le laulu māmā, usitai i le paʻi, ua teuteuina lelei, ou te manaʻo e paʻi pea i ai (lelei, o ai e le fiafia i ai?),
  • o pito o le lauulu e sili ona teuteuina lelei, vaeluaina itiiti (faʻalauteleina le malaga i le teineʻuluʻulu),
  • tuuina atu lauulu lamolemole (lauulu lauulu sasaa a itiiti)
  • tele tamaoaiga (Ua ou faʻaaogaina mo le sili atu i le tausaga ma e leʻi uma),
  • e vave maua ai le laulu!

I le minus mo aʻu, o le mea lea o le suauʻu faʻasaʻo oʻu uʻu ai a teisi ma le voluma ua mou, ae ua uma ona ou fetuunaia pe faʻafefea ona faʻaaoga.

O laʻu matutu ma le matala ole laʻau e faia mo oloa e pei o lauulu suauʻu.

Mo pisia

Mo le tausiga o lanu laulu fuafuaina suauu i se fagu piniki.

E otometi lava ona malamalama o lauulu vali ua sili i sina vaega leaga, o lea ole suauu e mafai ona faʻaogaina, e aofia ai ma le le valia, ae vaivai, paʻu leaga.

I lalo o le aafiaga o lenei fualaau faasaina, o le manaoga e masani ona vali lou lauulu o ese, lea, o le mea moni, o le mulimuli e aoga.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai se mea e seasea lava - malo lauti sinasina. Faʻafetai i lenei vaega, o le suauu o loʻo i ai ni vailaʻau faʻaleagaina, ma faʻafoʻi lava faʻalavelave.

A masani ona faʻaaogaina, e mafai ona puipuia le fufuluina o ie valivali lanu, e puipui ai le lanu loloto.

Mo ua leaga

O lenei oloa ua faʻapipiina i se mea matagofie fagu lanumeamata. O le manogi o le 'oloa, e faʻalenatura - sili ona manaia siteni ma laʻau tusitusi.

I le fatu o se faʻapitoa ole ole complexFaʻafetai i le a le tausiga lautele ia saunia mo faʻavaivaia ma ogaoga afaina.

Faapea foi o le tuufaatasiga ua faʻamauaina ma minerale vaega: magnesium, calcium, uʻamea, vitamini.

O le suauu lauulu o le Kerastase o loʻo faʻaalia i uiga sili ona lelei faʻamalosiʻau ma faʻamalosiʻau, e mafai ona puipuia pupuni mai faigata faʻafitauli mai fafo, o le sili fofo mo le faʻaaogaina i aso uma.

Mo manifinifi

Mo le tuua mo lauulu lauulu mamanuina Suauu ole kerastasis i se fagu paulo.

Ole mea taua ile vaega lea ole mea faʻapitoa meleni meleni aveese. I se faʻaopopoga, tocopherol, lea e taua mo taumafa ma faʻamalosia manoa, ua aofia ai foi.

Suauu talafeagai mo le faʻaogaina i luga o lauulu mago, ma faʻaaogaina aʻo leʻi fufuluina le lauulu o le a faʻafaigofie ona selu manoa.

Mai ultraviolet

Ina ia puipuia le lauulu mai le afaina i le vevela o le la, gaosi faʻasaʻolotoina suauʻu Kerastaz ma le tele o ituaiga o mea aoga: keratins, polymer, suauu masani, vitamini.

O lo oi ai foi i le tuufaatasiga faamama UV faapitoa - vailaʻau e puipuia le faʻasolosolo o le susulu o le la i totonu o faʻasologa o manoa.

Faʻatasi ai ma le puipuiga o le la, o le oloa e fafagaina foi manoa, puipuia i latou mai le mago, toe faʻafetai i le keratins, faʻamalosia.

E faʻapipiʻi i laʻau susu ma mago.: O le aafiaga o le talosaga o le a le ese ese.

Mo ituaiga uma

O lenei suauʻu o le autu ile laina. O lona mafuaʻaga e lautele: o le oloa e faʻamalosia faʻatasi le lauulu, fafagaina ma toe faʻaleleia le tino, puipuia le koluse, faʻamalamalamaina ma silkiness.

I le tuufaatasiga o loʻo i ai ni suauʻu eseese:

  • saga
  • Argan
  • Praxaxi
  • kamela.

Uma mea faatino a latou lava galuega, ma faʻatasi faʻatupuina se lavelave faʻapitoa e lagolago lauulu, faʻamalosia ma faʻatino le tele o isi aoga aoga.

Faatusatusaga ma analog

O le kamupani Loreal ua lauiloa i tua atu o Farani ona o le maualuga o le tulaga lelei o ana oloa teuteu.

O le au atiaʻe mea fou o le ituaiga faʻaaogaina i la latou foafoaga e le gata o le fou tekonolosi, gaosi mea aoga sili ona lelei - polimer ma keratins, ae faapena foʻi faʻamatalaga a tagata, e aofia ai vaega masani o laʻau.

Ole vailaʻau e le tuua se ata gaʻoa, faigofie ona faʻaaogaina, ma e talafeagai mo le tausiga i aso uma - o nei mea uma ma le tele o isi faʻamanuiaga iloga oloa Kerastaz i totonu tutusa.

Faapefea ona talosaga

O auala e mafai ona faʻaogaina e togafitia uma ai matutu ma susu susu. I soo se tulaga, o le faʻaaoga o le vailaʻau o le a faʻamama le lauulu o le eletise eletise, aveese le "fluffiness" faʻaleagaina foliga, ma faʻaopopoina le tele.

E fautuaina e faʻaaoga oloa Kerastaz pe a taoto ma meaʻai tau vevela. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina o le a puipuia sulugatiti mai i aafiaga le lelei o le vevela maualuga, overdrying.

E faʻaaoga muamua le suauʻu aʻo leʻi tuʻuina i luga o susu susu. i aofaiga laiti, ma tufatufaina tutusa tutusa.

Afai e te manaʻo i le lauulu e pupula ma pito e foliga lalelei, apalai le oloa pe na o pito, pe amata mai le ogatotonu o le umi.

I lenei tulaga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le umi atoa ma i aʻa, talu ai o le aʻafiaga o le lauulu laʻei e mafai ona faʻatamala.

E tatau ona matua olo malosie faʻalauteleina le toto o le ulu o le ulu: faʻapea o le aʻafiaga o le mata o le a sili atu.

Ua salalau le selu oloa i le lauulu, ona faapipiʻi lea o le ata i le ulu e fai ai le “sauna”. Mo se aʻafiaga tele, e fautuaina foʻi le faʻamamaina o le ulu mai lugā ma le pulou poʻo le solo.

O le ufitia e tatau ona teu i luga o lauulu mo le afa itula.ma i se auala masani e tatau ona e fufuluina lau lauulu.

Afai e te finagalo faʻaaoga le vailaʻau e aunoa ma le vaimeaona tatau lea ona faia i luga o afu susu, ma fufulu mama. Ia mautinoa e faʻamamago sina lauulu i luma ole faʻaaogaina o le suauu.

Le faʻaaogaina o le mea faigaluega o se conditioner pe a uma ona fufulua maila e lua o le a lava. Oomi le oloa i le alofilima o lou lima, olo, ma faʻaaoga vave.

O gaioiga e mafai ona aveina i totonu pe faʻamalieina. Ia maitauina pe a faʻaogaina ile lauulu susu, ole tau o le oloa o le a sili atu le tamaoaiga, ma e faigofie atu le faʻaaoga o le vailaʻau.

Mo tausiga i aso uma, naʻo le tasi le mataua e lava: iloiloina le tau-aoga o le mea faigaluega. Faatasi ai ma le tasi fetaomi, e tuʻuina atu lava e le dispenser le vaega e tatau ai mo le tasi taualumaga.

Suauu mo lauulu laina Kerastaz maua le tele o viiga i luga ole laiga. Tagata faʻatau ua matauina le maualuga le lelei o vailaʻau, faʻamamafaina le latou aoga lelei.

Tele fafine na matauinaua sili le mafiafia, malosi, ola maloloina ma sili atu ona lalelei o latou laulu nai lo le taimi muamua, faʻaaoga oloa Kerastaz.

O le iʻuga o le faʻaaogaina o le Kerastaz oloa, o le tele o fafine ua maitauina taua faʻaititia i le malulu o le manoa, o foliga mai o ufiufi o eli, malosi.

Tagata faʻatau foi matauina lena ma na amata ona tali lelei lauulu ile tau: la, aisa, maualuga le susu.

I mea uma o loʻo i luga e le mafai ona faʻaopopoina le pupula na aliali mai i lauulu e mafua mai i le ova i le vaiaso faaaogaina o Kerastaz fualaau. O lenei mea ua iloa e le toatele.

Tele fafine na matauina foi selu malamalama.: meatotino e leʻi mataʻituina muamua le faʻaaogaina o le Kerastaz oloa.

Le mea e faʻatau ai ma le a le tau

O le averesi o le tau o Kerastaz fulufulu suauʻu mo nei aso o le 2000-2500 rubles. E taugata, ae peitaʻi, ona o le tupe faʻaalu e matua aoga lava, ma o le uiga e oʻo atu i le tutusa, e aliali mai fua.

Ole mea sili, e mautinoa e taugofie nai lo le faʻasologa o togafitiga mo lauulu ile fale gaʻo.

E mafai ona faʻatau mea i faleoloafaʻatau atu gaosi oloa faʻapolofesa mo tagata tatuʻulu faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, e iai tapenaga o Kerastaz i VIP cosmetics faleoloa.

Afai e te nofo i totonu o se tamaʻi taulaga, ia sili ona lelei oka le oloa e te fiafia ai i le faleoloa i luga ole laiga.

  • mai le Organic Shop ma Vella,
  • mai Avon ma Moroccanoil,
  • mai Orofluido ma Londa Velvet Suauu,
  • mai ia Ollin ma Constant Delight,
  • mai Redken ma Matrix,
  • mai ia Garnier ma Estelle.

Puipuiga saogalemu

Leai ni suauu Kerastaz e leai ni contraindications.

E mafai ona faʻaogaina auala, e aofia ai ma fafine maʻi taugofie, faʻapapalagi, ma fafine maʻitaga. E talafeagai mo taimi masani.

O le fualaau faasaina teuina mo 2 tausaga mai le aso o le mataupuE sili atu le faʻaavanoa mo le teuina o suauʻu i se nofoaga e le o mugala ma le vevela o le potu (o le faletaele o le a lelei tele).

O afea o le aafiaga

A faʻaaogaina suauu mo lauulu Kerastaz (Kerastase Elixir Ultime) o le a le aoga se aʻafiaga e le faʻatali umi.

Maeʻa le vaiaso faʻaaoga e toatele e maitauina se faʻaopopoga o le pupula o manoa, ma ina ua maeʻa le lua vaiaso poʻo le sili atu faʻailoga o le toe faʻaleleia e vaʻaia: o le mago ua mou atu, faʻalavelaveina "fluffiness" faʻamutaina, ma ua tipi faʻaiʻuga foi avea avea ma tele laʻititi.

I le suesueina auiliili o le Kerastaz fulufulu suauʻu, ona mafai lea ona tatou faaiuina lena moni tupe e tatau ona faʻalogo i tagata faʻatau.

Faʻafetai i le tausiga faapolofesa, e mafai ona e maua ni curls, pei o faʻasalalauga sampo, e aunoa ma le alu ese mai le fale.

Kerastaz elixir ultime - suauu mo lauulu uma

Muamua, sa naʻo le tasi le lauulu suauʻu Kerastaz. Lenei 3 oloa o le ELIXIR ULTIME laina ma 2 faʻamanogi CHRONOLOGISTE ua uma ona iloa.

Vaega aoga

Ole mea lilo ole aafiaga ole kerastase elixir ultime e taoto ile tuufaatasiga o oloa 4, e taua ole Oleo-complex:

  1. Suauu suauʻu. O lenei vaega e le gata na fausia se ie puipuia i luga o le lauulu ma le ulu, o se sili sili atu antioxidant ma faʻagesegese lalo le matua o sela.
  2. Argan suauu. Na faʻafouina le fausaga ma fafagaina pea manoa, faʻamalosia ma puipuia le folo lauulu, faʻapipiʻi sunscreens.
  3. Suauu kamela. Ole vailaau toe faʻaleleia, sosola, faʻatumuina curls ma le malosi.
  4. Suauu Pracaxi O le vaega pito sili ona matagofie e maua mai i fatu o le Praxaxi laau, e ola aʻe i le Amasone. E tele mea aoga e aoga ai le gaʻo gaʻo ma vitamini, na te faʻamaloloina manuʻa ma maʻamaʻea, faʻamamaina gatalia ma ita, faʻamama le afu, ma ia faʻaalia foi meatotino e faʻatauaina i oloa tausi lauulu: e faʻafouina, faʻamago ma faʻafailele.

Ole suauʻu Kerastase elixir e faʻaaogaina ai isi mea aoga e tele:

  1. Intracylane - o se mea faigaluega toe faʻaleleia o le lauulu ua faʻaleagaina. O se mea fou mole moli e ulufale atu i totonu o le keratin layer ma le fesoasoani o le vai ma fatuina malosi 3-dimensional fusi ao e mago. O manoa e avea malosi, ofuvae, malamalama ma vaivai.
  2. Imperial Tea Aveese. Faʻafetai i lenei vaega, ole suauu Kerastase puipuia lanu vavaeina mai lanu.

O fea e mafai ona ou faʻatau ai Kerastase multifunctional oil mo lauulu: atunuʻu tau

Afai e te nofo i se taulaga tele ma le miliona tagata nonofo, o lona uiga, e sili ona maua, kerastase lauulu suauʻu e mafai ona maua i faleoloa ma polofesa faʻapisinisi ma maualuga. Mo le vaega o totoe o le faitau aofaʻi o Rusia, se faleʻoloa i luga ole laiga e talafeagai. Tuʻuina atu o oloa ile meli poʻo le kiliva tiliva tuʻuina atu.

O le averesi o le tau o Kerastaz lauulu suauʻu o loʻo i le laina o 1500 ÷ 1800 rubles. O le aofaʻi o le fagu e 125 ml ma e tumau mo le tele masina o faʻaaoga.

Kerastaz elixir ultime - suauu mo lauulu uma

Muamua, sa naʻo le tasi le lauulu suauʻu Kerastaz. Lenei 3 oloa o le ELIXIR ULTIME laina ma 2 faʻamanogi CHRONOLOGISTE ua uma ona iloa.