Lauiloa

Le mea moni e uiga i dreadlocks

Ou faafeiloaiga uma! Le aso lelei, au uo pele!

O le aso o le a ou sainia ai oe le sili ona lauiloa streamer i Dota 2 i le taimi lea, le tagata (poʻo le laumei?) o lona siamupini TI7 Liquid.Kuroky o le muamua na taʻua Dreda i lana post-match interview. Na faʻalogo uma tagata e uiga i lenei aliʻi, ae o nei la o le a e faitau foi e uiga ia te ia.

Ou te taumafai ia faʻatino i le mea e gata mai ai (i saʻu manatu faʻaalia), ma o lea o le a ou mafaufau ai i au manatu taʻitasi e uiga i le siʻitia i se tulaga lelei o le iloiloga faʻamatalaga, ma e uiga i le isi mea e sili ona taua e alu atu i fafo se blog. E le gata i lea, o le faʻaʻeseina o se laina gaogao i luga o le 'upega tafaʻilagi e le masani ona galue, o lea o nisi taimi o le tusitusiga o le a pipiʻi teisi lava.

Aneterea Le fefe Golubev o se toetoe lava o semi-faapolofesa tagata taalo i Dota 2, manumalo mai le Gabe Newell Beard o le Tausaga Award, faapea foi ma se tasi o le muamua streamers i le CIS ma, e sili ona taua, o le malie, tausaafia tagata.

Tulaga vaʻai tagata maimoa: 17 200+

Tafe faʻatatau Le fefe: 7/10

1. Uiga i le aofia

E i ai se uiga faʻapitoa a Andrei i le aofia. Na ia tautino atu na te le malamalama pe aisea ua latou vaʻaia ai o ia, ma e tele taimi na ia faʻaalia ai lona agaga faʻafetai i tagata taʻitoʻatasi na lagolagoina o ia. Ae i le taimi lava lea e tasi, o le streamer i taimi uma taofi taofi tafe mo lava umi taimi o le taimi e aunoa ma soʻo se faʻaaliga i ana tagata fiafia e uiga i le mafuaʻaga po o le aso o le isi sosoʻo, e le mafai ona taʻua o se faʻaopopoga i lona fesoʻotaʻiga ma le au maimoa.

E faʻapea foi, i taimi e tautala ai e uiga i se aofia, o se manatu le lelei lea. Streamer ua ita tele i le auiliili o le twitch talatalanoaga, ma o lenei maitauina, e ui lava o le mea moni o Dred i taimi uma e matua faaeteete i ana faamatalaga, ma e le faailoa manino lona le fiafia tuusao, sili i le fiafia e faʻaoga le maliega po o le faifaiaga.

Ae ui i lea, na te le misia ni foai ona o faitioga e tupu ia latou, e oo foi i tali tuusaʻo o moliaga ma taufaifai i le toetoe o mataupu uma e aunoa ma le ita.

Tulaga:
+ O le tulaga lelei o saofai e matua taua lava, pei:

    1) O le auala e toetoe lava a faʻavavau submod
    2) Mai lea taimi i lea taimi o le streamer faitauina le talatalanoa
    3) Mo se mea ei ai mamao mamao le faʻamoemoe e alu i luga o se vaitafe poʻo avea ma faʻalapotopotoga mo galuega lelei, ma i le faʻamalosi tatau
    4) I sabchat e mafai ona e masani ona fesoʻotaʻi ma faʻasalalauga uiga, pei o tagata taʻalo VP po o isi streamers
    5) 23 tulaga ese emoticons (7 o latou e toetoe lava a le faʻaaogaina)

+ vai suʻega o loʻo i Youtube, e faigofie ona vaevaeina e taʻaloga
+ vaitafe na fofogaina muamua i le kulupu Mataʻutia i totonu VKfaaapea foi I luga o twitter Aneterea
+ leai ni faatiga faalauiloa

Leaga:
- Leai webcam
- Faʻatatau gofie tulafono talatalanoa
- E leai se aʻafiaga o le au matamata i le filifiliga o le taʻaloga

I nei tulaga, e mafai ona e iloa o le uiga o le aofia i Andryusha e le sili.

Tusa talatalanoaga Mataʻutia uma 7.5 minute auai i se talie fiafia. E ui lava o lenei faʻailoga e le o se mea maualuga, ae o taimi faapena e matua malie lava, ma e manaia.

Talu ai o lenei faʻailoga e faʻalagolago tele i le kamupani Dred i luga o le alia, e matua le mautu. I soo se tulaga, averesi taua e le maualuga.

3. Uiga faʻavave ma le umi o vaitafe

O lenei mea o se tasi o mea sili ona vaivai a le streamer. Le faʻasalalauga o faʻasalalauga e le o faʻatonutonuina e soʻo se tulafono poʻo faʻasologa, Andrey tafe pe a ia manaʻo i / mafai ma e le mafai lava ona mautinoa le aso o le isi ogalaau. Sili atu ma le tasi taimi sa i ai taimi na ia fai mai ai i se aso faapitoa e tatau ona i ai se faasalalauga, ae o le mea moni e leai. E le gata i lea, e i ai tulaga pe a na o le Mataʻutia na mou atu mo le masina ma le afa e aunoa ma se lapataiga, ma e le faʻaopopo foi itu.

Afai tatou te ave fuainumera o le faʻasolosolo o vaitafe i luga o se taimi umi, e aliali mai o ia tafe i aso uma lona fa. Ae sili atu faʻapitoa, o nei laiti marathons mo 2-3 aso ma faʻalavelaveina o nisi aso / vaiaso.

Ui i lea, taʻamilosaga taʻutaʻua mulimuli ane uumi, ma na faʻailoa muamua i le alalafaga aloaʻia Mataʻutia i totonu VK. O le averesi le umi o le tafe o 8.5 itula, i le taimi lea na mafai ai e Andrei ona 'ai ni ipu se fa o palu ma le soya kusi ma leiloa pe a ma le 10 taʻaloga i Dota. E lelei tele lenei aga, i totonu faaopoopo mafai ona tusia:

+ Vaitafe umi
+ E masani ona mautu le masani

Leaga:
Umi malologa

E ui lava i le mea moni e faapea, i le tele o itu Andrei's faʻafeiloaʻi lava e pei o isi faʻasalalauga o mataupu tutusa, tulaga ese o loʻo i ai pea, ma e mafua ona:

Le fefe i le leai o se masani o le tiaʻina o upu i soʻo se auala mautu mo se taimi umi, faia i latou o se ituaiga o "gagana" o le auala. Ae, i lenei, o loo i ai se le tumau le fiafiaga mo se tulaga faapitoa o talanoaga. O lenei sitaili ua manino faʻaalia i luga o le tafe, pei o le isi vaega o le streamer kamupani faʻaaloalo foʻi i ai, lea e maua ai se tala malie. Ua alu pea le taimi, o lea foʻi ua sui ai, ae o tausuaga e uiga i le "O le tagata taʻaalo, tusa lava pe leʻo se tama taalo, ia tumau pea se tagata taʻalo", "Leo", "On trust, uso", "Invoker Brumaster * heroname * Andrey", "Zhirakl" ma " Mea ua faʻatamaʻia "E toʻatele e manatua nei

O le streamer uiga o le tautala e mafai ona faʻailoaina i faʻataulaitu, faʻaʻoleʻole ma le faʻagaeʻetia / mafiafia faʻailo o nisi mea, faʻapea foi ma le maualuga maualuga o le faʻamaoni ma le faʻamaoni, ua afaina ai foʻi ma le siosiomaga o le auala. E matua le mafai faʻamatalaina lenei manatu i se tulaga tonu, ae e le manaʻomia le iloiloina o le tulaga ese o lenei.

2) O le vaʻai atu i isi tagata taʻalo ma uo o loʻo iai i le faʻasalalauga

Masalo, Andrei mafai ona valaʻauina o se tasi o sili ona le oona-faʻamama streamers i le CIS, ma atonu i le lalolagi. Na toetoe lava a le mafai lava e ia ona fai ni tala faʻatupu vevesi, ma tusa lava pe oʻo foʻi ia te ia ni lagona le lelei, o le tele lava o tulaga e taofia ai. I le taimi lava e tasi, o ia o se tagata agafesootai, na te iloa lelei ona uo ***** i uo, ma tali lelei atu ia latou tausuaga. O se tasi lea o faʻailoga taua o le Dread, lea na ia faʻailoa manino mai i le motu o tagata.

3) Atmosfera i luga o le auala

Mo le tele o vaega, o le faʻasalalauga e aofia ai vaega mea o loʻo faʻavae i luga o maliega malie, tausuaga ma talanoaga o nisi mea. Ma e taua le matauina o tagata uma o loʻo iai i luga o le Dread stream o ni tagata matutua ma se uiga faʻavae, i ai a latou lava faʻavae ma le vaʻaiga i le olaga. O talatalanoaga a se kamupani faapena e manaia i se lautele o le au maimoa, ma e tusa lava pe o le streamer i nisi taimi atonu e le faʻaalia ai se maualuga maualuga o taʻaloga, ae o le siosiomaga e toetoe lava o taimi uma lagona ma tagata.

Aotelega faaopoopo:

+ ituaiga o tautala
+ uiga masani i uo, tagata masani luga o le vaitafe, fetaiai faigata ma le olaga lautele
+ tulaga ese o le agaga i luga o le auala
+ faitioga talafeagai, talafeagai manatu ia oe lava

- o le taʻaloga faiga e le faʻapitoa
- auala ata e tulaga masani

5. Eseese ituaiga o mea

Aʻo amata ona tafe mai le Dred mai le taʻaloga a Dota, na ia faʻaauauina pea le taʻalo lea e oʻo mai i le aso, o nisi taimi e ave ese atu LOMIGA H1Z1. O le mea sili lena i ai anotusi. Ae ui i lea, o le streamer taimi lofituina ia lava i isi taʻaloga, ma o lenei aumaia le tulaga talafeagai o le eseese i le faʻasalalauga.

I tausaga eseese i luga o le tafe oe mafai vaʻaia taʻaloga e pei o Warcraft 3, The Witcher 3, PUBG, Exanima, Arma 3, Garry's Mod, Getting Over It, Rust The Forest, Crossout, Battlefield 1, CS: GO, Heroes of Might and Magic 3, The Dying Light, Dark Souls 3, Lineage 2, Quake Champions, Rocket League, Blackwake, They Billions, HeartStone, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, ma faʻasolo mai lea taimi i lea taimi se suʻega o mea fou, na o le tatalaina o meataʻalo.

O le tikeri o le taamilosaga poʻo le amio faʻataʻavaleina e matua vaivai, lea e le faʻaopopoina le eseese i le Fefefe, aʻo le tausia o se laupepa e tasi siosiomaga e le faalagolago i le filifiliga o le taʻaloga.

E le mafai ona vaʻaia se streamer o matamata i se vitio mai Youtube. Ae leʻi leva, na faalauiloa ai e Andrey le tele IRL Tafe, ma sa matua fiafia le au faʻafiafia. Ae ui i lea, e faigata ona talitonuina ile atinaʻeina o lenei itu.

O le faaupuga "Fat Ruin" ua leva ona lauiloa, na faʻaaoga i le toetoe lava o Andryusha vaitafe. Sa matua faʻamaoni o ia, aua na amata ona ia faʻasolosolo tonu lava o se tagata faʻatausili, ae le o se tagata atamai.

Talu mai lena taimi, ua leiloa ai le mamafa o le streamer, maua se 'ava ma le tuufaatasiga o le pati KBU, Configs Without Ye *** in (o le igoa lea o le fonotaga i le feeseeseaiga, lea sa i ai tagata uma sa auai i le Dred's stream, ma mulimuli ane se 'au, atonu, o tagata uma na matamata le ala o faasalalauga dotter vaaiga iloa) suia toetoe lava. Streamer mulimuli ane taofia le taʻalo i 'au faapolofesa ma taulai atu ile auiliiliga ma ana gaioiga ile Faafefete. Ae ui i lea, mai lea taimi i lea taimi na te faʻaalia ai se taʻaloga e sili ona maualuga, e vaʻavaʻai i ai o nisi taimi e faigata ona talitonuina e moni lava e taʻalo ai Andrei. Ae peitai, o nisi taimi, e na ia “togiina se mea e le o vaaia,” ae sili ai ona malie o le matamata.

I nisi taʻaloga, o le streamer e taʻalo lelei, e pei ona i ai Dota 2, Toa 3 ma le tele o tu ma aga masani Taulaʻiga 3, ae maise, aemaise lava i mea fou meataalo, Dred's tomai e sili mamao mai le atoatoa. Lenei e le popole tele ia te ia, Andrey o le tagata e taʻalo i le fiafia, ma o le iʻuga o taʻaloga mo ia e lona lua lona taua.

7. Tatala i le aofia

O le mea lea e le o le nofoaga malosi a Andrei. E ui lava i le mea moni na ia malilie e tafe lana lava faaipoipoga (!), Lea e le o tagata uma o le a faia, fefefe e uiga i le manatu o le atoatoa tatala i tagata fiafia. E seasea ona ia faasoaina atu ona manatu faʻavae i le olaga, o lona moni uiga i le tele o mea, ma faʻamatalaga foi o lona lava olaga. Ma afai o le mea mulimuli o se mea e masani ai mo le tele o tagata, o lona latalata e faʻatatau i ana mataupu faavae e matua fiafia ai ili.

E taua foi le matauina o le streamer le le talimalo i ituaiga eseese o tuatusi sauniga, lautele mea na tutupu ma se numera tele o tagata e manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ia te ia, mea puʻeata, ma faʻatasiga o tagata fiafia. E le masalomia, e i ai ana ia lava mafuaʻaga mo lena, ae mo le au maimoa e le taua tele lenei. Latou (tatou) vaʻai i mea moni: i le tolu tausaga ua tuanaʻi, sa auai Dred i se laʻitiiti o faʻasalalauga mea e mafai ai ona e talanoa ma lana au fiafia, ma le faia se faʻatalatalanoaga e tasi, e le o le faitauina WS OlaE faigata le valaʻauina o se faʻatalanoaga i le tulaga masani o le upu.

Mo sina taimi sa iai se poloketi a se tasi o uo a Andryusha - Mataʻutia le faʻaaliga, i le mea sa iai le manatu, e tatau ona o atu i tagata o loʻo iai so latou fesoʻotaʻiga ma e-taʻaloga i lana potu aoga, ma Andrei lava ia na avea ma sui o le talimalo ma fesiligia i latou i ni fesili eseese. Lenei o se tulaga masalosalo agai i sili tatala mo tagata fiafia, ae o le manatu e le umi le tumau, punou i luga ina ua mavae 4 tatala. E le lelei le tali atu a le tagata na faʻaalia i le mea puʻeata, i se tasi itu o lona popolevale ma e le maua se lagona i le filemu, lea sa manino lelei.

I le 2017, ua aliali mai le lipine Instagram, ae o le anotusi i totonu e matua laititi, o lea e le mafai ona taʻua o se mafuaʻaga taua. Ma le Twitter tulaga tutusa, ma na o le pau le eseesega o ia na foliga mai muamua. I le Dread microblog e mafai ona e vaʻaia na o faʻasalalauga o vaitafe ma mafaufauga e seasea lava. Peitai, e sili atu le mea lea i lo le leai, leai?

Tulaga:
Ua avanoa le avanoa Instagram
+ Avanoa Twitter
+ Auai i faʻamatalaga auiliiliga o taʻamilosaga tetele i Dota 2 ma le anotusi na fausia i nei taʻamilosaga, e mafai ai ona e iloa lelei Andrei o le tagata.
+ A fono i le ola moni i le tele lava o tulaga, e le musu e lulu lima pe puʻe se ata soofaatasi

Leaga:
- Aloese tatala talanoa e uiga i lona olaga mataupu faavae
- E aofia ai le tele o mea i le manatu o le "ola patino", ma aloese mai talanoa i ai
- Aloese fesili e uiga i tupe ma tupe maua
E le manao e talanoaina a latou amio i ni uiga patino
- Faʻaititia ou fesoʻotaʻiga ma tagata fiafia

Tausua, faʻamaoni, uʻumi, ulavale.

1. Dreadlocks e masani ona aʻafia i mea faʻapitoa Faafefetetalatalanoaga. Na matua le lelei lava i le fuafuaina o ana tupe maua mai vaitafe, ma na vave tali vave i talatalanoaga fesoasoani. Lenei le afaina tele ai le tulaga lelei o mea, peitaʻi o loʻo iai lava le malosi faʻaosofia, ma e aoga le matauina.

A e faʻafofogaina le ita faʻafuaseʻi i le leo o Andrei masani e lelei pe a taʻu atu i le faufautua mai le talatalanoaga, lou lima aapa atu e faʻatagaina le alu i totonu o le talatalanoaga e faʻaosofia atili ai le streamer.

2. I le avea ai o se tagata, o Andrei e le faʻasao. Ma o lenei o loʻo faʻaalia malosi lava i faʻasalalauga - e sili lona mataala i soʻo se mea fou i lona tafe, e alo ese mai le taumafai i mea na te leʻi faia muamua, ma e afaina ai le atinaʻeina o le auala. O lea la, o le talaʻaga pito i tua o streamers faʻaalia aʻo latou filifilia le taʻaloga, faʻafesoʻotaʻi ma le au maimoa pe faitau foai, sa fefefe le mea e tasi - o se faʻailoga lanu uliuli ma faʻafefeteina ata o Magnus ma Lone Druid, mo le silia i le fa tausaga talu ona fausiaina le tala i luga Twitch tautua, ma suia i nai masina talu ai.

O le suiga o le lesitala faʻailoga ma le faʻaopoopoina o le lesitala taimi sa faʻaopoopoina foʻi lata mai nei, faʻapea foi ma nisi emoticons mo avanoa, lea na avanoa i le tautotogo o le 2017.

Mai ia mea moni, e mafai ona tatou manatu i lenei faiga o se vaivaiga mo Andrey o se streamer.

I se faʻaopopoga i le mea moni e mai lea taimi i lea taimi na filifilia ai e Andrei le gaʻo mea e mafai ona faʻaseʻe ai, e leai ni faʻapitoa a le faʻataʻitaʻiga i lenei tulaga.

I taʻaloga uma, e tumau lava lana metotia - o le taʻaloga o le fiafia i le taʻaloga, na ia mulimulitaʻi i lenei itu ma e le tuʻua ia te ia. E pei o le toʻatele o tagata maimoa e le manaʻo Dred e ui atu i le Witcher 3, ae a fai mai o ia o le taʻaloga o se template, ma e le o fiafia tele, o lona uiga e leai se mea tatou te faʻamoemoe i ai.

I se tulaga lautele, toetoe lava o taimi uma, Andrey taumafai e faʻaalia lelei fuainumera i taʻaloga uma, a itiiti mai ile amataga. Ae le se mea lea e masani ai (Kappa), e iai taimi e foliga mai ua faʻaleagaina lava. O le tele o ia mea, e leʻo matua moni lava lea, ae a o latou fai mai, e tupu se mea. Afai o nisi isi streamers e iai le igoa o le "stat-drocher" e masani ona filifilia le mea mulimuli i le va o le manumalo ma le tagata lava ia lelei fuainumera, o lona uiga o le tulaga o Dred o le faafeagai. Ae naʻo lona laititi lava ona faʻalogo i le tusitusiga, lea e taʻua ai i nisi taimi o le "fat lowkill", e ui lava ina leva na leʻo gaʻo, ae o le mea moni.

E le mafai ona lapatai mai e uiga ia latou ...

Mo le sailia o nei mea uma, matou, i le mafutaga a le teine ​​lototetele o Katie, na o atu i le lauiloa Tula salon Tardis pei. I Tardis pei - aua o le Tula atoa, o le itulagi, ma e oʻo foi o loʻo iai, o atu i le matai iinei mo faʻafefete ma pigtails. Mekisala o Tula dredophanates! Ae mo Katya - o le a ia iloatino lana miti:

Ma o aso nei, ua tusi mai ia te aʻu e se uo mai Estonia: “E mata, o mea leaga o le a avea ma mea matagofie i mea, pe a mafua mai, po o se isi foi mafuaaga?” Ma ou te tiaʻieseina lana savali tuai :-)) O loʻo nofo loʻu toʻalua i le fale ma le fanau i aso nei, o le a fesoasoani lona tina-tina ia te ia. Na ia iloaina “Katya na alu i le teine ​​lulu,” ma faia ni ituaiga o laulu. Fai mai le tane: “A e aua neʻi lapataia o ia, ia ata lelei i le afiafi!”

“Faʻapea e le mafai ona lapataia le" Dreadlocks, "o loʻo ata ai Lena Nikora, o le faʻatonu o le Tardis, e pei o le solo ma le pule o le dreadlock. - Tusa lava pe o iloa e se pele se mea dreadlocks, o ia o pea e ono le mafai vaʻaia faʻafefea ona dreadlocks mafai ona ofi i lau masani aso. Maofa - e fai sina tala!

Lena ma o le a "lalagaina" la matou Katya. E manao Katya i ni dreadlocks umi, o le lanu o lona lauulu. I le auala, o nai aso talu ai, ua leva ona sau Katya iinei: e talanoaina ai le lanu, o le umi o le lumanaʻi dreadlocks, le fua tele o galuega.

Le Tala Alga

I le taimi, pei ona faʻamatala e Lena, e tolu i le lima itula e alu ai. Ia, siaki ia! I le 12:50 am, amata le faiga.

Ui i lea, talu ai lalagaina dreadlocks o se faiga umi, e mafai ona galue filemu i le taimi laptop i le taimi tonu taimi. Afai e te galue hack - matamata ata tifaga.

Kuka le laulu i le apa!

Manatua o dreadlocks e saunia muamua, aʻo le i faia le faʻasologa? O lea: o loʻo latou saunia i le uiga moni: e manaʻomia latou kuka. I le pan!

Ina ia fausia se dreadlock, afai e te faʻavavevave lelei, e tusa ma le tolu minute: e lalagaina, mimilo, ueloina. Le umi - pe a ma le ono minute. A lelei le lelei dreadlock o mafiafia totonu, pe a pa'ū mai e foliga mai e oso.

Ui i lea, uila vevela o se pelu mata-lua. Afai, i le fefe ai i luga o lou ulu, oe alu i le taele poʻo se sauna, ua uma ona mimiloina lau "mane" i se puaʻe-lua, ona e maua ai lea o le maofa: matou te le filifilia le puaa-lua, ma ...

Oi, tamaʻi pusi atua! Dreadlocks avea galugalu, e oo lava i nisi ituaiga o pupuni ...

Ma afai e masani?

Sili atu sili taumafaiga, taimi, tupe tau e manaomia ai lalagaina masani dreadlocks - mai lauulu, o lona uiga, tagata moni. E umi aʻo e faʻaauau le paʻu, ia faʻalelei atili ai i le tiga, ona toe aveese ai lea ma le tiga sili.

Ae o le mea moni o le lalagaina oi latou umi atu e le mautinoa. Na ou lalagaina ni mea niniʻi i le tasi teine ​​mo le 40 itula - mo aso e tolu. E masani a, aʻi faalavelave ile moe. E 80 dreadlocks, uumi, le laulu o teine. Na iu i se matagofie, na faamalieina le kalani.

E fufulu pe leai foi?

O se mea e afaina ai: e mafai pe le mafai ona fufulu lou lauulu pe a iai ni mea fefe i ai?

E taua le fufuluina o le ufiulu mo le mafanafana i le vai, aua e mafai ona tumau i totonu o le mauga i le faavae, ma a mamago, e faʻapipiʻi. Ma taofi: fluff, pefu, midges, fasi nila o le Kerisimasi laau - i le lautele, o mea uma laiti - e pipii tele iina. O le mea moni, o na mea faʻaoso e le sili ona manaia e malolo ai.

Afai e masani ona e fufuluina lau lauulu e tusa ai ma le polokalame o le "tasi le kulimi, tasi balm", faʻatasi ai ma dreadlocks fufulu faalua ma le faʻamalama. Ma aunoa ma se pulu pasama! Afai e te fufuluina pei o le masani ai, "faʻalua suamalosi, tasi balm", o lenei o le polokalame "tolu taimi shampoo". Ona o le dreadlocks, o le paʻu o le a fufuluina teisi faigata nai lo na o le lauulu, ma foaming vave ma lelei le aoga.

E ui lava i lea, ua le toe manaʻo ni ufimata balm:

O isi e televave, o isi e telegese

O le taimi o le 2 pm O lea, ua matou i ai iinei nai lo le sili atu ma le lua itula.

Le taimi talafeagai mo le ofuina dreadlocks o 2-2.5 masina. Tolu masina o le lau. Ona tatau lea ona e fusifusia, pe aveese.

Aisea e afaina ai le paʻu? Talu ai i totonu o le lalagaina o ia lava, nisi fulufulu tuputupu vave vave, isi tuai lemu. O se taunuuga, ina ua mavae ni nai masina, dreadlocks tautau i luga o na lauulu e tupu lemu. Ioe, o lenei, o se lagona le lelei.

Na faʻafeaeʻa Tula e Tardis pei o faʻafefefe

Ina ua mavae lena, sa ia alu atu e lalagaina toafiti. Sa ou iloaina e iai dreadlocks - Sa ou alu e lalagaina i lalagaina o dreadlocks. Ma tatou o ese. Sa ia suesue i le lalagaina i Moscow, toe i Moscow, lea i St. Petersburg, ona toe foʻi lea i Moscow ... E tele lava ituaiga eseese o fusifusi, lalagaina dreadlocks - o loʻo faia e le matai lona lava ala. O le a lava le mea ou te aʻoaʻo mai, ou te le mafai ona toe fai atoa a latou metotia. E leai se mea in dreadlocks pei o le valiina, mo se faʻataʻitaʻiga: i le taimi na ou aʻoaʻo ai, kopiina, ona pau lava lena. O le kopiina e le aoga ma dreadlocks: e ese lau foliga o le lima, ese le selu. Ae ui i lea, o le a avea ma nisi auala i lona lava auala. O le mea lea, o le tele lalagaina filifiliga ou te iloa, o le sili malie o aʻu e mafai ona fai.

Ma o le a le lauulu e le i fafo?

I luga o le puipui lata ane i le fale faigaluega o Lena, o 'aʻai atoa o lanu eseese o dreadlocks ma malie puie tautau.

O a latou alavai i totonu o le vai taele ua pupuni, latou maua mai lea taimi i lea taimi ... sau o lo o sau mai iina ma tau mafaufau: "Oi loʻu Atua e, o le a le tele o aʻe mai ia te aʻu!" Ma pe a matou 'aveina lavalava poʻo le fefe i luga o le lalagaina - ma le taimi aupito maualalo o le ofuina o 2 masina, o lona uiga, 60 aso, ma le selau lauulu e paʻu e tusa ai ma le masani ai - ona o le taimi o taualumaga o nei "matua tele" lauulu ua paʻu ua uma ona fofoina uma . E vaaia e le kalani lenei ma nofo ma le fefe: "O le afa o le ulu ua leiloa i le taimi!". E le masani ona ki le faiʻai o le "tele mea ua leiloa" e leʻo le tasi ae i le onosefulu aso. Ma o nei mea uma e tatau ona paʻuʻu.

Tupu i le "leona manai"

15:55. Lena ua totoe e lalagaina le lua lua dreadlocks mulimuli.

Ma 2 vaiaso na latou liua i r ... aisi. Ia, e le o se mea leaga, o le mea moni. Ae na amata ona latou vaeluaina. Muamua, lua senitimita, ona fa, lea e valu ...

Ma oe tuputupu aʻe psychologically i dreadlocks. I le uma, tusa lava pe o le a le mafiafia o le masani lauulu lauulu, o le tele ma le lalagaina elemene sili atu tele nai lo lou lauulu. O se tagata ua masani i lenei matagofie "leona leona", ma pe a lalagaina ma toe foi i lona lauulu masani - aemaise lava pe afai e le mafiafia i le taimi muamua, ma le mea o i luga o lena "o lenei ua tele lauulu ua alu", e mafai ona lagona toetoe a gase. E ui lava i le mea moni e leʻo le moni lea. Ia, o lea ua tatou iai.

I le 4:03 pm - o lona uiga, o le faagasologa atoa na sili atu nai lo le fa itula. Ma vaai! E foliga mai Katya ose masiofo-manumalo i mea uma ole lalolagi. Faatasi ai ma sea mumu lanu mafai ona e alu saogalemu ma tata nu-uamea!
- Ou te fiafia e pei o se Kerisimasi laau! - Katya e faʻaali i le faʻata, taumafai i dreadlocks laupapa lopa ma uʻamea. - E mafai ona i ai se faʻatusatusaga?
“Ioe, ua tele naua avanoa mo mea teuteu!” - Ua fiafia foi Lena ile faʻaiuga ma valaʻauina Katya e pueina le ata mulimuli ile auala.

Ia, o a mai oe?

- Sa ou fesili ia Katya i le vaiaso talu ona ia "uiga ese". E ui lava na manino mea uma mai le lelei o ata i Katin instagram.

Ma o le Initaneti o loʻo nofo filemu i luga o le autu "aisea e le mafai ai ona e valu dreadlocks." E moni, aisea? Ina ia aloese mai le ita? Ma, e mafai ona sueina ma le faaeteete. Mea uma e Google tuʻuina atu i luga o lenei talosaga e le mafai ma o lena. Ma ou te alofa patino. E pei e manino lava, a faʻamaʻi malosi oe, ona i ai lea i luga o lou ulu na o le vevesi, dreadlocks sau ai i fafo.

Ma, ala, dreadlocks tatau ona selu ina ia aua nei vevesi. E manino lava o le selu e le o se uo iinei - e le o le mafiafia. E mafai ona e fufuluina dreadlocks ma ou lima ma faʻaloaloa tamatamailima, pei o se selu!

E te iloa lena ...

  • Ole mea masani lava, o dreadlocks ile Tula salalau Tardis pei o mai ai teine ​​20-30 tausaga. E naʻo le tolu tagata faʻatau o le tane.
  • I Tula, pupuʻu dreadlocks e sili atu lauiloa nai lo le umi dreadlocks.
  • Afai e te leʻi ofuina dreadlocks ma fulufulu umi, ae fuafua e fili lalofoa, amata ma pupuʻu. A leai, o le a i ai faigata: o fea e tuu uma ai lenei lapoʻa tele, o lo o tautau seia oʻo i le ositaulaga?
  • Faatasi ai ma dreadlocks, e mafai ona e faigofie moe pe a leai se aluga.
  • Synthetic dreadlocks e fefefe i vevela vevela! O se fasi dreadlocks, na paʻi atu i le uʻamea uʻamea, liua i le palasitika. Po o le nafig paʻu'ū.
  • E mafai ona aau ma dreadlocks. O le mea taua o le aua nei taele i vai tafe ma se manogi lelei o le “vaitafe”: o mafiafia e mimiti ai manogi. A mago i le vaitafe, o le a amata ona latou manogi sili.
  • E le mumu le dreadlocks faʻapena: tusa lava pe e te oso i luga o le afi, latou te le susulu e pei o lauulu masani.
  • Dreadlocks taofi manogi atoatoa tusa lava pe a uma ona fufulu. Ae o le manogi o sikaleti mo nisi mafuaaga faʻaitiitia faʻamalosiʻau.
  • Dreadlocks e sau mai fulufulu - soʻo se tasi e talafeagai mo le mago ma le susu susu. Mo se tamaʻi selu, mo se faʻataʻitaʻiga. A manaʻomia, e oo lava i lauulu fulufulu mai se fagafao mafai ona faʻaaogaina e fel dreadlocks.

Upu, ata: Julia Amelina

Ua e maua le typo? Filifili se fasi tusitusiga ma le typo ma fetaomi Ctrl + Enter.

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc100 xtip ">3

Ou te leʻi iloa e ono mafai ona lalagaina i le 7cm, masalo semanu ou te faʻaletonu i aso ua leva)))

PS Ou te mafaufau pe o le a le mea latou te faia i le lulu lauulu, lea e tupu i le taimi? lafoaia?

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc100 xtip ">3

Artem, Matou te fiafia na e fiafia i le tusiga!

Ma o le a tatou fiafia foʻi pe a e sau ia i tatou e lalaloa;

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc1000 xtip ">2

Artyom, faʻalogo, e lelei mo oe, e mafai ona e taumafai!

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc100 xtip ">2

Julia, ahahhahaa))) leai, lelei, ina ua tele loʻu lauulu, e ono mafai)))) Sa ou saunia foi i le mafaufau lelei))) Rastafaray ma mea uma)))

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc100 xtip ">2

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc1000 xtip ">2

Ae e le i tuai ona iloa se miti matagofie!

Artem, o le tau e ese, fuafua i le ituaiga ma le umi o le dreadlocks))

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc100 xtip ">1

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc1000 xtip ">1

"data-xtip-pos =" taumatau-luga "data-xtip-offset =" 0,0 "vasega =" cmm__regalia cmm__regalia - manatu i cmm__regalia - rc1000 xtip ">