O faʻafitauli

Placenta ampoules mo lauulu

  • Faailoga mo faʻaaoga
  • Faiga o talosaga
  • Fautuaga:
  • Anotusi

Lauulu Care Placenta Formula - O se sili-lelei ma lelei biostimulator o gaioiga i le lotoifale faʻavae i luga o le placenta. Malulu ma faigofie ona faʻaaoga. E tuʻuina atu i totonu o tioata ampoules, e mautinoa ai le atoatoa faʻasaoina ma le lelei o le oloa. Mo le faigofie o le faʻaaogaina, o afifi taʻitasi e faʻaogaina ma se paipa faʻapitoa. E faʻaosoina i totonu o le ulu mo le faʻatautuina 1 taimi i le 3 aso ma e le fufulu ese.

Ole fua faatatau ole plenta e le o iai ni hormone, ava malosi poʻo ni suauʻu. O le Biostimulator Placent Formula e talafeagai mo tamaloloa, fafine ma tamaiti. Atoatoa saogalemu mo fafine maitaga ma pepe. Faʻaaoga mo le vaega o le pala aʻi o se auala mo le laulu tuputupu aʻe, i le taua faʻasaga i le fefete ma le mafuaʻaga o lona tutupu mai. Ole maeʻaeʻa ole faʻaaogaina o lenei vaifofo mo le leiloa o lauulu male faʻaosofia ole tuputupu ae ole tagata fou ua faʻamaonia mai ile faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga.

Anotusi

E leai ni contraindications ma tausaga faʻatapulaʻaina. E le fautuaina le faʻaaogaina i le iai o se berminorr seborrhea ma faʻatasi ma le le faʻapalepale i se tasi o vaega o le vailaʻau. Saogalemu i le taimi o maitaga ma lactation.

«Faiga ole Placenta"O se faʻagaioioiga malosi biostimulator o gaioiga i le lotoifale, e faʻaosofia ai le toto faʻamama ma faʻavaveina uma metabolic gaioiga o le uluulu. I le taimi pe a maeʻa le faʻaaogaina o le oloa, mumu poʻo sina mumu o le ulu i le ono e mafai.

3 aoga auala o le placenta hair formula

O faʻafitauli masani e aofia ai le leiloloa o manoa ma le faʻaletonu o fausaga o vailalau. Mo tulaga faapena, o le placenta formula mo lauulu e faia. O ni tapenaga faʻapitoa mo le faʻamaloloina o le paʻu ma lauulu.

Upu faʻavae e faʻavae i luga o le placenta e aoga tele. O sea vaega o se maualuga-lelei biostimulator, o loʻo iai se aoga aoga i le tulaga o lauulu ma le tuputupu aʻe o tulaga o manoa.

Ampoule ma le kulimi placenta formula

Ole vailaʻau ole plasenta vailaʻau, o loʻo gaosia i totonu ole ampoules, e tatau ona faʻauigaina ile maualuga maualuga o vailaʻau, e iai le placenta.

I se faʻaopopoga, o le sauniuniga o loʻo aofia ai amino acids e manaʻomia mo le masani ai ole metabolic gaioiga.

Mo le fausiaina o le vailaʻau, ua faʻaogaina le placenta o meaola, lea e faʻamamaina mai hormones. Ole vailaau i totonu o ampoules fesoasoani i le leiloa o lauulu.

I le faʻaopopoina o le placenta, o loʻo aofia ai i mea ia i le vailaʻau o le vailaʻau fofo:

  • mucopolysaccharides,
  • nucleotides ma le citric acid,
  • eseese vitamini ma vai,
  • enzymes ma ethoxydiglycol,
  • penisini nicotinate ma propylene glycol,
  • methylisothiazoline.

O loʻo aofia ai i le kulimi ni fasi pepa vevela, e afaina ai le toto i totonu o alatoto, ma o le myrtle extract, lea e faʻamalieina ai le paʻu o le paʻu.

Le kulimi mo vaevaega o loʻo iai le soya ma le meli. O se fofo mo le paʻu o manoa e aofia ai se vaega o germinated saito ma sana sana.

O le vailaau faʻafaigofieina tulaga e i ai aʻafiaga i luga o le tino:

  1. O le plasenta o loʻo i ai ni mea taugata e seasea ona tutupu i le natura. O nei amino acids e saturate curls mai totonu ma faʻaleleia le fausaga.
  2. Vaega e aʻafia le sili ona aoga o le sebaceous glands. I lenei tulaga, o le susu taʻi.
  3. Faʻaopopo le lelei o le okesene metabolism i tisu.
  4. Citric acid e oso faʻalavelave ma faʻaleleia le tafe o le toto i le folini lauulu, lea e faʻamalosia ai le tuputupu ae o manoa.

O faʻaopoopoga o le placenta ei ai se malosi faʻamalolo ma le toe faʻafoʻiina lelei.

O lenei vaega e le gata e aʻafia ai le tuputupu aʻe o lauulu, ae faʻateleina foʻi le teteʻe atu o le laulu i faʻaleagaina eseese ma faʻamaloloina curls pe a uma ona nini pe perm.

Faailoga mo faʻaaoga

Tele faʻamaumauga faʻamaonia le aoga o le vailaʻau. Ae e te leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e suʻesuʻeina faʻatonuga e puipuia ai le tutupu mai o maʻi teteʻe.

O loʻo faʻaaogaina tui ma le lotoa i tulaga nei:

  1. Faʻafitauli i le faʻagaioia o le sebaceous glands, lea e fesoasoani i le sili matutu o le paʻu luga.
  2. Eseese ituaiga o alopecia.
  3. Lauulu leiloa ona o hormonal le paleni poʻo chemotherapy.
  4. Seborrheic dermatitis.
  5. Ua peʻa ma ua motusia manoa.
  6. Leiloa o loka i le taimi o staining poʻo taimi masani popole.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Mo le faʻaaogaina tatau o le kulimi, e tatau ona e tausisi i ni tulafono.

  1. O le ulu e tatau ona fufuluina lelei ma faʻamago i se mea susu susu.
  2. Taʻau e ufitia i se ieie.
  3. O le faʻailo ole ulu e faia mo le tele o minute.
  4. O le ampoule e tatau ona tatalaina ma faʻamau vave.
  5. O le vai e faʻaaoga i vavaega. O lenei tuueseese le laina e ala i le filo.
  6. O loʻo faagasolo le laualuga atoa ma o loʻo faʻaauau maso mo le isi tolu minute.

E le manaʻomia le fufulu. A faʻaaoga, o le fofo e le tatau ona i luga o le ua po o foliga ma mata.

O le averesi o le tau o le placenta formula mo lauulu e mafai ona ese mai 2700 rubles i le seti.

Sa ou fiafia i le fofo. E faigofie ona faʻaaoga, ma le aʻafiaga e vaʻaia pe a uma le masina. I lenei taimi, lauulu leiloa na taofi.

Ou te le salamo na ou faʻaaluina tupe i le vailaʻau. E maualuga le tau, ae taugata le lusi i le tupe.

Faʻavaeina ma le faʻatino

O le placenta i le shampoos e faʻaleleia atili ai le tulaga o curls ma puipuia le leiloa. E faʻatagaina oe ona:

  • faʻatino ma faʻaosofia moli,
  • vali le pito i luga o le epidermis,
  • siitia le toe fanauina,
  • faʻagaioia masini puipuia.

I le faʻaopopoga o le laina, o loʻo i ai i totonu o laina eseese ni faʻataʻitaʻiga, o le mea e faʻasaina ai le leiloa mo se mea e aofia ai:

  • dwarf pama fasi mea - o se natura antiandrogen, e tetee i le tuufaatasiga o dihydrotestosterone,
  • saito porotini - o se mea e fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga,
  • panthenol, lea ei ai le faʻamalieina aafiaga i luga o le ulu,
  • musa kulimi e mafai ona faʻamalosia moli.

Moli mai le fale gaosi Placenta Formula

Ma o le Super Energy shampoo e aofia ai:

  • aveesea nettle, e faʻamalosia ia aʻa, faʻaititia le aoga o le sebaceous glands ma faʻamamaina le susu,
  • aveese ginseng, e faʻaleleia ai le taamilosaga ma puipuia mai faʻamama,
  • aveese lauti ti, e aveese ai le susu, toe pupula le susulu ma pupula atu i lauulu.

Faailoga ma contraindications

O le Formula Shampoo Placent faasaga i le leiloa ua faʻaogaina e puipuia ai le pulu, o loʻo i ai le aafiaga lavelave i le epidermis ma le umi, faʻavavevaveina vaevaega sela ma faʻamalosia le pulu. O le pulupulu ma se placenta e atoatoa lelei mo le vaivai curls, ona o le placental porotini, malulu lauulu avea malosi.

O se laina o laupepa e toe faʻaleleia ma faʻamalosia ai lauulu Placenta Formula

O le faʻamalama o le "Super Energy" ua fuafuaina mo mago ma vaivai curls. O se aneti-leiloa sooupu faaaoga e puipuia alopecia o tupuaga eseese.

E leai ni faʻailoga faʻailoga a le Shampoos Placenta Formula, latou te saogalemu e faʻaaoga i le taimi o maʻitaga ma faʻasusu. O lona uiga e le o iai ni tausaga faʻatapulaʻaina, ae le faʻaaogaina mo tamaiti laiti, talu ai o le pulu e alu i totonu o mata e mafai ona mafua ai le ita.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina, tau

O le faʻaaogaina o le brand-name shampoos Placent Formula e le ese mai le faʻaaogaina o le konekarate faʻamamaina. Ole faʻamalolo ole shampoo olea e fai ai tapenapenaga aʻo leʻi faia ni ampoules poʻo ni masker. E manaʻomia mo le fufuluina o lauulu ma le ulu, o le mea la e 'aʻai lelei ai lauulu o meaʻai ma faʻafouina vaega ole ampoules.

O lona uiga ma le placenta o le a faigofie faʻatagaina oe e filifili se faʻamalama mo lauulu o soʻo se ituaiga. Ole laina atoa ole Placenta Formula e faʻaoga ile laulu malulu, o pulu faʻaʻi ile faʻamalositino ma le fufuluina lelei. Ina ia faʻaosofia le toe faʻaleleia o le aʻoga, faʻaopopo ai se isi pulou faʻapipiʻi o le lava ituaiga e faʻaaogaina, e faʻaogaina loa i le taimi lava e maeʻa ai le laulu, e aunoa ma afaina ai le uluulu.

Faʻavaeina ma meatotino

O le laina ole Placenta Formula faʻaalia ai ituaiga eseese o ampoules o latou meatotino e faʻapitoa i nisi faʻafitauli ma le lauulu. Taʻitasi o loʻo aofia ai se suʻega suavai o le placenta, o mea o totoe o loʻo faalagolago i le ituaiga o faʻafitauli o loʻo foia:

  • Malosiʻaga leiloa leisi o loʻo i ai le laupepa vevela e faʻaleleia ai le taamilosaga i totonu o vaʻa, faʻapea foi ma le myrtle extract, e faʻaititia ai le paʻu o le paʻu. O le tuʻufaʻatasiga o nei mea e mafai ai ona e toe faʻafouina sela, taofi leiloa ma faʻaosofia le tuputupu ae o lauulu fou.

Lotion i ampoules e teteʻe i le laulu e leiloa mai le Placenta Formula

  • Lotion mo feololo paʻu lauulu o loʻo i ai se fuaʻupu o saito germinated saito o loʻo i ai anti-inflamasi ma antioxidant aafiaga, sana sana e faʻaleleia atili le felauaiga o mea i aʻa o le lauulu.
  • Lulu vaeluaina lauulu toe fuataina o loʻo i totonu o soya protein ma le meli, latou te togafitia vaega ua faʻaleagaina e ala i le faapipiiina oi latou i le uumi. O mea faigaluega faapena e faʻaitiitia ai le talatala ma toe faʻaleleia le malosi o le paʻu.

Faʻafefea ona apalai, tau

E filifilia Ampoules e fuafua i le faafitauli. A o le i faʻaaoga le teuteuga, o le lauulu e tatau ona saunia i le fufuluina ma le faʻamamaina i soʻo se laupepa o le faʻasologa o mea.

I le taimi lava aʻo leʻi faia le faʻagasologa, o se faʻailo malamalama o le uluulu e faia mo le tele o minute, gaioiga o loʻo faia ma le faʻaeteete, e pei o le mimiloina o le paʻu. A maeʻa lenei mea, e mafai ona e amata faʻaaogaina, o le tuufaatasiga o loʻo faʻaosofia i se vavaega ma faʻamamaina ma le faʻaeteete i faʻataʻamilosaga gaioiga.

Polokalame Placenta "mo lauulu - se fofo mo lauulu leiloa ma ogalaʻau

O le a le tele o fafine o loʻo i ai, o le mataupu o le soifua maloloina ma le matagofie lauulu o le a talafeagai. Ae paga lea, o nei poʻo isi faʻafitauli i lauulu e masani ona maua nai lo se lelei sili atu le teʻi, tumu i le soifua maloloina ma le malosi. O se tasi o faʻafitauli sili ona mumu o le leiloa o lauulu, aua o le maʻi lea e fesoʻotaʻi ma se aʻafia o le leiloa o le toʻatele ma le lalelei o le lauulu.

Ae o loʻo i ai foʻi se faʻaiuga lelei e fesoʻotaʻi ma le malosi o le atinaʻeina o fale teuteu teuteu.

E mafai ona le talitonuina ni mea fou, ae o tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe o loʻo i tua o nei meafaigaluega.

I se faʻapitoa, i le taua o le leiloa o lauulu, e mafai e au uo ona aoga ni teuteuga faʻaonapo nei, e pei o oloa o le faʻailoga o le "Placenta Formula".

O le faʻaaogaina o le ampoules poʻo se kulimi "Placenta formula" ua avea ma auala lauiloa e taofi ai le leiloa o fulufulu folika. O lona uiga e faʻaosofia ai le foliga o le lauulu i se auala e faʻamalosia ai, lea e mafua ai le taofi o latou leiloa.

Le faʻaaogaina o le "placenta formula" i le faʻatusa o losion ma ampoules

Faailoga mo lauulu "Placenta formula" o loʻo faʻaalia e biostimulants tutasi e faasaga i lauulu leiloa. O le vailaʻau aoga tele, pei ona malamalama i ai mai le igoa o le oloa, o le placenta. Ma le mea, o le oloa e aofia ai le tele o isi mea olaola gaosi mea e fausia ai se maofa faʻamalologa faʻamaʻi.

Ampoules, kulimi ma pulou mai le "Placenta formula" aofia ai mea nei:

  • mucopolysaccharides,
  • ethoxydiglycol,
  • benzalkonium chloride,
  • enzymes
  • methylisothiazolinone,
  • propylene glycol
  • nucleotides
  • citric acid
  • vitamini
  • vai ma isi

Ole mea taua ma sili ona taua o loʻo tumau ai le siʻitia mai le placenta o meaola, na muaʻi saʻoloto mai hormone.

O le gaioiga "Placenta o le fuainumera" tupu i totonu o se lavelave, aafia ai vaega eseese o lauulu tuputupu ae ma le gaioiga o le lauulu soo:

  • faʻafetai i mea tulaga ese ma seāseā gaosia mea o loʻo i totonu na o le placenta, o le oloa faʻaleleia masani le galuega a foliki, faʻamalosia le lauulu fausaga,
  • aoga aoga o le "Placenta o le fua" i luga o sebaceous glands o le lauulu aveese le faʻafitauli o le susu,
  • faateleina le okesene metabolism i tisiki ona o le gaioiga o gaioiga enzymes,
  • vaega eseese o le oloa e mafai ona faʻamalosia le toto toto i totonu o le ulu, o se faʻaiuga lea o le laulu folikel maua atili taumafa.

Ampoules mo lauulu Placenta formula Classic

Mo faʻamatalaga faʻatonutonu i luga o lenei vailaʻau e pei o le tolu eseese iloiloga. Ou te manatu e sili atu le aoga e tuʻu faʻatasi!

Sa ou feiloai i le Placen Formula (o fea na sau ai le upu "placenta"? E leai se placenta iina!) Sa ou feiloai muamua pe tusa o le 5 tausaga talu ai, o le faʻaiuga o le GV, na toetoe a tumau loʻu le mautonu (ou te le o soona fai!).

Sa ou aoina tupe mo le afifiina o 'au ampoules, Snowdrop shampoo ma lauulu lulu! Ioe, aʻu pele! E foliga mai na "faʻauʻuina o ia iina, ma oloina - o le mea lena!", Ae o le mea moni, afai oe fufuluina le oloa i le faʻapolofesa, i senitimita uma o le ulu, ona e manaʻomia lea o ni lima faaopoopo.

O le mea moni, mea moni, e mafai ona na ona fai atu i se tasi e faʻamamaina se oloa i ou lima, e le manaʻomia e togi tupe i le teine ​​laulau.

Ona fesoasoani lea o le placenta Formula ia te aʻu. Na taofia le lauulu, ma na amata foi le ulu fou o le ulu. Mai le itu na pei o ni laulu faʻapipiʻi I luga o le ulu e mafiafia, i pito o lona gaogao!

Ae! E tasi le afifi e leʻi lava mo aʻu, ma ina ua mavae sina taimi na paʻuʻu loʻu lauulu.

Talu mai lena taimi, ou te masani ai ona ou vaea i lenei mea faigaluega. Ma o le aso o le a ou faaali atu ia te oe se lelei faʻataʻitaʻiga.

O le mea muamua ou te fia fai atu i tagata uma e leʻi fesoasoani, o au na faʻatau se mea pepelo! Ioe, ioe, talu ona faʻaalia lenei meafaigaluega i luga o fata o fale talavai, na faʻaali mai loa se faʻailoga. O le mea lea, iloa lenei mea, na ou faʻatau i luga o le tulaga aloaia i le '' upega tafaʻilagi, i le mea e mafai ona e masani ai oe i le laisene ma faʻamatalaga talafeagai uma.

O le taimi lea sa ou amataina ai se fiailoa, ae i toega sa na o le 4 ampoules mai oloa tuai.

O loʻo iai foi i totonu o le afifi faʻatonuga ma ata mo le faʻaaogaina ma se paipa faʻapipiʻi mo le faʻateʻa, lea na ou seʻi magalo.

Toe ou tosina lou mafaufau i le afifiina! I le pito i tua e tatau ona i ai uma faʻamatalaga e uiga i le gaosi oloa, o paʻaga faʻatau talafeagai ma isi faʻamatalaga!

I le tasi ampoule 10 ml. Talitonu mai ia te aʻu, afai e te faʻapipiʻiina le faʻavae mataupu iinei ma iina, lava mo le lua taimi. Afai e faʻaosoina e se tasi le laina, i le milimita uma o le maʻi, o loʻo toesea pea laulalo mai le ulu!

O loʻo i ai i le aufaʻatele ni vailaʻau aoga, ae o le masini e sili ona taua o le alualu i luma, o le pepa mumu mumu! Afai e pa'ū i luga o lima, o le ai ai sea ata:

I se tasi taimi, na taufetuli ai ou foliga i se laina mumu. Na te faamafanafana lona ulu. Ae ui i lea, o le mea na tupu e tusa ma nai minute ma pasia e aunoa ma se faailoga. O lona uiga, o le fofo faʻasoesa o le lotoifale.

Ou te iloa, ou te iloa, e fai mai se tasi: O le a ou luluina loʻu sinapi i loʻu ulu, ma o le a tutusa lava! Na ou aina le pepa ma le masima, ma le sinapi, ma i se tulaga lautele ou te leʻi taumafai.

Ioe, e iai le aʻafiaga, ae, talitonu mai ia te aʻu, e le mafai ona faʻatusatusa lenei mea!

Tatou toe foʻi i le sili ona le fiafia i ai mea - le pa'ū. na amata ona aʻe malosi loʻu laulu, ma paʻepaʻe ulu:

Faʻamalie e faʻaalia ai nei ata le lelei, ae na ou lapatai atu e inosia

O lona uiga, lauulu na pa'ū'ū ma se pulu! Na amata ona ou faʻasusuina le oloa i taimi uma, i isi aso uma i luga o fulufulu mama, ma o le iʻuga nei, AE LEʻI MA FAʻAFOʻI (2 vaiaso):

Atu: i le ata, lauulu i le tasi selu le tasi! E mafai lava ona e faʻaopopo ii i latou na oʻo i le vai peʻa fufuluina lau lauulu! I le ata muamua - 268 lauulu (ioe, sa ou le paie, ae sili ona manaia). I le aso, e toesea ai se tagata pe tusa o le 200 lauulu. I le aso. Ma na o loʻu leiloa!

E pei ona e vaaia, o le taunuuga e matua tele!

O le tala vaʻaia o le faʻaititia o le paʻu o lauulu:

Ina ua maeʻa le tolu muamua faʻaaogaina, e le tele le eseesega. Ae paga lea!

Faʻamolemole foʻi, matau le foliga mai o ni laau fou i luga o loʻu ulu!

Ioe, e taugata le mea faigaluega, ae ua aoga! Talitonu mai ia te aʻu, o se manu iti na fana!

Ou te faamoemoe na fesoasoani.

Na ou mauaina se ata lea na lavea ai loʻu foliga:

Foliga mai e mumu, a ea? Ae e vave pasi.

Afai e te vaʻavaʻai i laʻu toe iloiloga, ona ou manatu lea sa ou feagai tonu ma le faʻafitauli o le paʻu.

O le faʻafitauli e matua fetaui lava i o tatou taimi ma le fesili "o le laulu e aʻe, o le a le mea e tatau ona ou faia?" faaosofia le tele. E tele mea e aʻafia ai le soifua maloloina o o tatou lauulu - mai le kasa i totonu o tatou taulaga, i le maelega naunautaʻiga mo le lalelei ma le vailaau malosi "tausiga" mo lauulu.

E sili ona faʻatuatuaina, o le mea moni lava, faʻafesoʻotaʻi se trichologist, talu ai pe afai o le laulu e pa'ū ma le laulu folau, na o le tagata faʻapitoa e mafai ona fesoasoani. Ae afai lauulu lauulu o se mea le tumau, e mafai ona e taumafai e faia se mea oe lava.

Na amata ona paʻu loʻu laulu i le tausaga talu ai, i le taimi muamua na aʻe, ma ina ua mavae ni nai masina na amata ona paʻu le tele o lauulu. Mo le tausaga sa ou leiloa 2/3 o loʻu lauulu, ma nai lo le averesi density, o lea ua ou maua nei se poni puupuu puupuu.

Ioe, sa i ai mafuaʻaga mo lenei mea, talu ai mo le 5 masina sa ou i ai i se faiga valea, faʻa vaivai ma oʻu uaua e le seoli. Lenei le lauulu ma tali atu ...

Ma le faamaoni, sa ou taumafaia le tele o mea uma! Vitamini, ufimata, kulimi, maso ... Ina ua maeʻa ona asiasi atu i se fomaʻi faʻapitoa ma pasia suʻega, ua le mauaina ni faʻafitauli o le fomaʻi, ua fautuaina e le fomaʻi le tasi mea - aua e te popole! Talu ai o le lauulu e matua nofouta i popolega. Ae le o le vave, ae a uma 2-3 masina.

I le mauaina o se lisi o vailaʻau mafanafana ma laʻasaga saunia, na ou filifili faʻaopopo (mo le sefululima taimi!) O le taumafai e faʻasaoina le toe vaega o lauulu.

O le matai i totonu o le mea ou te alu ai e fautua mai ia te aʻu le 'aufaʻi lea sa faʻaaogaina e lana tagata maʻi ona o le chemotherapy, ma le faʻamasinoina e ala i iloiloga a lenei tamaʻitaʻi, o le mea e sili ona aoga.

Na iloa ane i se mea na ofo tele ai faigata ona maua, ma le tau e le laititi. Ae talitonu i teineiti, e aoga!

Ampoules Placen formula HP - O se malosi faʻaola vaʻaia o lauulu tuputupu aʻe.

O le mea lenei tusia le gaosi oloa e uiga i lenei tonic kulimi:

saturated ma placenta ekstrak, amino acids ma isi mea aoga aoga e teuina i le suavai foliga faʻaaoga faʻapitoa tekonolosi.

  • Ma lauulu lauulu e masani ai.
  • Faatasi ai ma se vaega le tumau.
  • Ina ia faʻateleina le aofaʻi o lauulu.
  • Ma le laulu manifinifi ma vaivai.

Afai o le mataupu e le o le amanaiaina foi, alualu i luma ua matauina pe a faʻaaoga 5-6 ampoules. O le vasega atoa o 12 ampoules.

fufulu lau lauulu i le laupepa agamalu, vaimama lelei ma solo ma le solo. A maeʻa, faʻaaoga se paipa e faʻaaoga ai le tapenaga ua vaeluaina i luga o le ulu. Faʻamama lelei seʻi vagana se la mumu mumu o le paʻu ma se lagona o le vevela mo 5-10 minute. A maeʻa, e aunoa ma le fufuluina o le oloa, e mafai ona e togafitia le lauulu pei ona masani ai (mamago, faʻapipiʻi foams, sitaili, ma isi.)

Oe manaʻomia le faʻaaogaina e le aunoa, o le muamua ono ampoules i le 2-3 aso, o le lona ono o le ampoules i le 3-4 aso.

mo le faigofie o le talosaga o loʻo matua matagofie paipa!

e pei ona e vaʻai i le tapuni o le lapoʻa (10 ml), e sili atu nai lo le umi mo le tasi taimi!

I le faʻamaoni faʻaaogaina o le 6 ampoules ma le mulimuli ma le faamaoni i faʻatonuga uma, sa ou faʻatali ai ma se loto magoto (ma faʻamoemoe moni lava!) Mo se vavega ...

Ma e leʻi taofia ai!

Le mafai ona ou talitonu i oʻu mata i le taimi, ina ua uma le ampulo lona fa, na taofi loʻu lauulu na aʻe i luga! A selu, e i ai 5-7 lauulu. A fufuluina, sa oso aʻe lauulu, ae faatasi ma faʻaaoga taitasi ia itiiti ifo.

Le mafai ona ou fai atu o lenei ua le paʻu atoa loʻu laulu, ae o lea ua matua itiiti!

O le eseʻesega i le tulaga o lauulu e matua tele lava, ma ou te matua faʻafetai tele i loʻu aliʻi mo lenei taimi "tip".

O se mea na faateʻia ai aʻu, nai lo le mea o loʻo sosoʻo mai ma le lauulu, na amata ona ou vaʻaia.

Ile tulaga faʻavae, 1 ampoule na faʻaaogaina. Ina ua fufulu le lauulu, 67 fasi paʻu i fafo .... : ((

6 ampoules faʻaaoga. 24 lauulu na paʻu'ū.

o loʻo faʻatau atu ampoules i fale talavai, o le tau o le vasega (12 fasi) toeitiiti lava 50 tala.

Faailoga taua mo le faʻaaogaina

O le fulufulu fulufulu solofanua e atiae e fomaʻi faʻapitoa i le vaega o trichology faʻapitoa mo le togafitia o alopecia, o lona uiga, o le gosa.

  • fesoasoani i tamaitai toe maua le laulu ina ua uma ona maʻitaga,
  • alii o le a maua latou lauulu i tua i le matua-matua matua leiloa le lauulu,
  • o lenei vailaʻau e taua tele mo le toe faʻafouina o le fulufulu o tagata ua uma ona faʻaaogaina vailaʻau poʻo faʻailo togafitiga.

Ile taimi lava e tasi ile fofo o nei faʻafitauli, ole bioregulator Placent formula e fesoasoani e foia faʻafefeteina faʻafitauli ma faʻalelei. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • tafiesea lou ulu o le susu,
  • faaulu maloloina lauulu i lona umi atoa,
  • faʻamalosia folau o lauulu,
  • e toe faʻaleleia le matagofie i lauulu na tele na afaina ai i faʻaleagaina aafiaga i le tumau curling, valivali, faʻaaogaina o styling oloa ma masani ona faʻaaoga o fulufulu ma stylers,
  • e aoga le mea faigaluega mo le puipuia mai faʻafitauli o lauulu, o se lagolago meafaigaluega i tulaga o le malosi osofia i le la susulu.

O le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau e aofia ai vaega nei:

  • O se vaega mai le plasenta o meaola, i luga o le tulaga lea na fai ai le vailaʻau, ua leva na faʻamamaina mai hormones. O le faʻaaogaina o lenei mea o loʻo faʻaavanoaina mea e mafai ai ona faʻauʻuina le paʻu ma lauulu ma se laʻasaga faʻapitoa o le amino acid, e aʻafia ai le soifua maloloina ma foliga o le lauulu.
  • Vitamini
  • Citric acid
  • Polysaccharides.
  • Isi mea aoga mo lauulu.

Tatala pepa, tau

O auala o loʻo avanoa ai ua i ai i se vailaʻau faʻapipiʻi, tuʻuina atu i totonu o ampoules faʻaaoga faʻatasi ma se paipa faʻapitoa, faʻapea foi ma le loteina ma le faʻamalama.

O le Ampoules e sili atu ona lauiloa, talu ai o le ogatotonu o le vailaʻau i lenei ituaiga o faʻasaolotoina o le maualuga lea. E tatau ona faʻaaoga i tulaga sili ona ogaoga:

  • ma le alopecia o tupuʻaga eseese,
  • seborrheic dermatitis,
  • afaina o hormonal e afaina ai le maualuga o lauulu,
  • ina ua maeʻa togafitiga o chemotherapy poʻo le leisa

Laupepa ma kulimi fesoasoani atoatoa i:

  • puipuia o lauulu folikel mai,
  • "Vaivai" o lauulu mai le teuteuina o oloa ma mea teuteu tino,
  • e puipui ai lauulu i le taumafanafana.

E faʻapea foi, gaosiʻeseʻese latou fatuina a latou lava fomu mo le tuʻufaʻatasiga o le faʻamalama ma le kulimi, talafeagai mo le fofoina o faʻafitauli eseese. E i ai meaʻai lelei ma le meli ma sana sana, o loʻo i ai ni vailaʻau faʻapitoa mo susulu, ova ma tau faʻamago le paʻu. E mafai ona filifilia shampoos mo le laulu oleulu, mo mago pe faʻavaivaia.

Le tau o se seti o ampoules mai 2,400 rubles mo 12 fasi.

Ole tau o le shampoo e mai le 800 rubles.

Lotion - mai le 2 800 rubles.

Faiga o talosaga

Ole faʻaaogaina o seleni e faʻamoemoeina ile ituaiga tuʻuaga. Mafaufau ia i latou uma nei:

1. Aufaamalie. Tatau ona faʻaaogaina 30 minute pe a uma ona tatala, aua o le vailaʻau ua faʻaleagaina i se okesene siosiomaga. A maeʻa ona faʻamamaina i totonu o le ulu, e le manaʻomia le fufuluina, o le a faʻaleleia ai le aoga o le oloa. Faaaoga faatasi i aso uma e tolu aso.

  • A maeʻa le kulimi, lauulu e tatau ona faʻamago i le solo.
  • E tusa ma le tolu minute pulu le ulu i ou tamatamai lima.
  • A uma lena mea, ufiufi ou tauau i se solo ia aua neʻi oso le vai i luga o le paʻu ma tatala lemu le faʻaputuga vailaʻau ole plasenta.
  • Vavaeeseina le lauulu i ni vaega, apalai le suavai i lauulu i le papa ma se paipa.
  • O le mea e taʻu o le pulu, e tatau ona togafitia i le tausiga sili.
  • A maeʻa le apalai, toe faʻataʻoto le kulimi mo le tusa o le minute.

2. Faiga Faʻamau ole Placenta. E talafeagai mo aso uma.

  • Faʻamamago lauulu ile vai ile uumi atoa.
  • Faʻaaoga pe tusa o le 20 milliliters o le lauulu mo le paʻu i lalo o le lauulu.
  • Faʻamalama le faʻamalama i totonu o le paʻu i le faʻatautaia o gaioiga.
  • Fufulu le faʻamalama.

3. Lotoa. E mafai foi ona e apalai i aso uma.

Laasaga i lea laasaga talosaga o le kulimi:

  • Fufulu lau lauulu i se pulupulu talafeagai, mo sili aoga - shampoo Placent formula.
  • Faʻamago lou laulu i se solo.
  • Vavaeeseina o lauulu i vaevaega, faaaoga 10 mililita o kulimi i le ulu.
  • Fofō le ulu mo le tusa ma le lua minute.
  • Le teuteuina ole laulu ile faiga masani.

O le iʻuga o le tusi talosaga o le a maitauina pe a maeʻa nai muamua talosaga, ae o faʻaiuga e uiga i le lelei tatau ona faia na o le maeʻa o le 10-12 ampoules o le vailaʻau.

A maeʻa le vasega, e mafai ona faʻaaogaina le biostimulator mo faʻamasinoga faʻapitoa tasi i le tolu i le fa masina.

E i ai ni aʻafiaga pe faʻafitia?

E leai ni faʻamasinoga mo le vailaʻau Placent formula, o lona tuʻufaʻatasia ua amanaia o se saogalemu, ae e taua le faʻalogo i le tagata lava ia o le faʻapalepale o vaega.

E mafai ona faʻaaogaina le biostimulator e toe faʻaleleia ai lauulu i tamaiti, faʻapea foʻi i le taimi o maʻitaga ma taimi o faʻasusu.

Ina ua maeʻa faʻaaogaina le biostimulator, e mafai ona faʻaititia se paʻu ole mumu o se paʻu ma se lagona manaia ole faʻasasa ole toto ile mata ole paʻu.

Elena, 34 tausaga: O le vailaʻau ole plasenta na fesoasoani e suia ai loʻu laulu. Talu mai loʻu laʻititi, ua ou maua le lauulu malulu, sa ou taumafaia le tele o laupepa eseese, iʻa ma isi mea. Lelei sili ona avea o le placenta fua. Sa ou faʻatauina le sapani ma le kulimi. Sa ou faaaogaina ia tusa ma le masina, ona amata lea ona ou matauina ua leaga lauulu. Lelei fofo, ou te fautuaina. "

Natalia, 28 tausaga le matua: “Na matua tupu leaga lau tama na i le tolu o ona tausaga. Na matou faʻatauina le Plampant shampoo mo ia. Na matua fesoasoani lava. O lenei ua matou faʻaogaina lea faʻapipiʻi mai lea taimi i lea taimi - mo le puipuiga. O le laulu o laʻu tama teine ​​e mafiafia ma susulu. ”

Svetlana, 36 tausaga le matua: “O le solofanua o le vailaʻau ole plasenta na fesoasoani i le maʻitaga, ona ou faia ai lea o paʻu paʻu ma ua paʻu'ū tele loʻu lauulu. Na fesoasoani le 12 ampoules, ona ou toe fai ai lea ole 3 masina. O lea ua ou faʻaaogaina le kulimi. ”

Pavel, 26 tausaga le matua: “Biostimulant Placenta formula fesoasoani ia te aʻu i le fia iloa. Na amata ona leiloa loʻu lauulu i le 25, i le tausaga na toetoe a ou paʻu. Sa ou faʻatauina mea uma i le taimi e tasi - pulou, sampo ma kulimi. Mo le tolu masina, na amata ona toe ola le lauulu. I le taimi nei - i le tulaga o le 20 tausaga. Ou te faaaogaina ampoules mai lea taimi i lea taimi. ”

Nastya, 18 tausaga le matua: "Ua tupu loʻu lauulu i le 50 cm le umi, fufulu loʻu ulu i le solo. Fualaʻau Placenta. O le lauulu e le vaeluaina, mafiafia, na amata lava ona faʻataʻutaʻuina teisi. Ua teuteu lelei ma teu. Manaia tele meafaigaluega. "

O le mea lea, o le placenta formula o se aoga aoga masani e foia ai le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le soifua maloloina ma foliga o lauulu. Ole vailaʻau e faigofie ona faʻaaogaina, e le mafua ai ni aʻafiaga, lona faʻamaonia ua faamaonia e faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi.

Ufimata "Placenta Formula"

E ese i mea maualuga ma lelei ufimata o le placenta formula.

O le tapenaga o loʻo iai le anoanoai o mea e faʻamaloloina ai, ae o le mea pito sili ona taua o popo.

O lenei fualaau faasaina ei ai mea nei:

  1. Selenium.
  2. Phosphorus
  3. Lololo gaʻo
  4. Laʻau suamalie.
  5. Kalisiu

O faʻamatalaga iloga e iai se aʻafiaga lelei i sulugatiti.

O le tuufaatasiga fesoasoani e faaleleia le tulaga o curls. O le popo susu e avea o se tasi o sili sili ona lelei faʻaopopo o minerale ma okeni gaʻoa. O nei vaega e sulu i totonu o le tino o le laulu ma faʻamalosia i latou. O le ufimata faʻalelei faʻamalositino ma faʻamalosia lo latou tuputupu aʻe.

O lenei meafaigaluega ei ai aʻafiaga nei:

  1. Fafagaina ma faʻamalieina le mata i porotini ma vitamini.
  2. E i ai le faʻaolaina faʻapitoa.
  3. Toe faʻafoʻi le susulu masani ma le matagofie i lauulu.
  4. Faamalolo le leiloa ma vaega o manoa.
  5. Tuuina faigofie faigofie selu.
  6. E le aveaina lauulu ma fesoasoani e tausia le voluma.

Placenta mo lauulu - se fou fofo na faia e le natura lava ia

A oʻo mai i le togafitiga o se maʻi le fiafia e pei o lauulu malulu, faʻamatalaga i auala e faʻavae i luga o le placenta e tatau ona aliaʻe. Shampoo, balm, ampoules, home Recipes and a mask - o se placenta mo lauulu ua faamaonia e mafai ona avea ma ola faaola mo curls.

O le a le mauoa o le placenta, ia o ai e fetaui i ai ma faʻafefea ona faʻaaoga saʻo le oloa? O le a matou taumafai e tali uma fesili nei i lalo.

O le plasenta e lautele faaaoga i paʻu ma lauulu tausiga.

Gaosi oloa faamautinoa a latou tagata faatau o le placenta i lauulu ampoules mafai ona:

  • faʻamalosi curls mai totonu,
  • faaosofia le tuputupu ae o curls o lauulu,
  • Saʻoloto mai le faʻataʻimata leaga faʻalemafaufau,
  • atoatoa faʻafouina o pulu ma paʻu sela,
  • faʻalelei le lauulu i lou lauulu,
  • faʻatoʻaga le "moe" oka,
  • faʻaititia le faʻaalia o aʻafiaga le lelei o vailaʻau pamu ma tumau curlers,
  • faauma lauulu lauulu i soo se tulaga.

O le plasenta o le fili sili lea o lauulu leiloa

Le maneta o vavega

Ina ia feagai ai ma se aofaʻiga lisi, o le mea faigaluega e tatau ona moni matagofie. O lea la, ua oʻo i le taimi e te mafaufau ai, o le a le "togafiti" a le plasenta?

E moni, e manatua e tagata uma mai le vasega o le anatomy o le placenta e leai se mea ae ola embryonic pepa, o le faʻavaeina o tupu e tupu i le taimi o le atinaʻeina o le embrio. Aemaise, faʻafetai i lenei peimeni, o loʻo tuʻuina mai se fesoʻotaʻiga ma le tino o le tina, o lona uiga o meaʻai a le embrio.

Afai e te mafaufau iai, ona faʻapea lea o le placenta o se tulaga faʻapitoa lea e tupu ai ma ola le fatu. O mea fou faatekinolosi na mafai ai e saienitisi ona vavaeʻesea le "galulue" vaega mai le plasenta ma faʻaaoga latou ile cosmetology.

Le tuufaatasiga o le placenta e uiga ile 100 vaega, i totonu o ia e le mafai ona suia:

  • amino acids
  • histidine
  • lisine
  • isoleucine,
  • methionine
  • phenylalanine
  • taumafai i luga,
  • threonine ma le valine.

Mo mea teuteu aoga, e taua le tuʻuina ese o tagata taʻitoʻatasi: peptides, mucopolysaccharides, hyaluronic acid. O se togafiti faʻapitoa e faʻaititia ai le ono mafai ona tupu se afaina mai o le afaina, latou te le o iai le leai o ni faʻatulagaina ma e vave ona faʻaaogaina e le tino.

O le faʻagasologa o le faʻamamaina faʻamamaina e mafai ai ona e maua le mafaufau totoʻa oloa gaosi

O le placenta e le mafai ona tupu mai i ni mea totino, e le gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina se metotia faʻafomai. O le a le mea e aliali mai i luma, e i ai se faʻapipiʻi mo le paʻu o le laulu ma se plasenta o loʻo i ai ni sela tagata?

Mamoe i luga o le puipuia o lauulu matagofie

O le faʻalauiloaina o le tagata mai fafo o loʻo i totonu o le fale gaosi mea tau amio e le talafeagai ma sili atu ona lamatia. O tagata o onapo nei e tele naua a maʻi, e oʻo lava i le tele o taualumaga mo le faʻamamaina o le maitau, e le faʻamalosia ona faʻaosofia ai se tasi e manaʻo e faʻapitoa.

Lenei o ai na te iloa tele e uiga i se lalelei ma mafiafia o lauulu

I le lalolagi, ua amata ona faʻalauiloa atinaʻe, ua aofia ai ma le faʻalauiloaina o mamoe faʻaali. Mo matou, tagata faitau masani, e tumau pea o se mea lilo i se alofa mo se manu e fia iloa agamalu, ae tusa lava po o le a le umi i luma o le lauiloa mamoe Dolly, o ona tuaa tautua tautua saienisi.

O le talaʻaga o le placental cosmetics amata i le 1912. Ona maua ai lea e Dr. Kar mai Suetena i le placenta se vailaau na mafua ai le faagasologa o le vaevaeina o sela fou. O le avanoa mautinoa na maua ai Kara na mauaina le Nobel Prize. Ae o le na o le amataga lena.

I le 1943, o le saienitisi Iapani, Shan Dao na mafai ona tuʻu eseina le vaega, ma ina ua mavae 37 tausaga, muamua faʻataʻitaʻiga i luga o le tagata na faia.

Mea teuteu faailogaina 20+

Collagen - o le fausiaina porotini o le dermis, lea e tu i le plasenta mamoe, sili sili ona tutusa i le polotini o le paʻu o tagata, o le mafuaʻaga lea ua matua faʻaalia loloto i totonu o fale teuteu.

O le faʻatonuga o le plasenta e amata ai le sela toe faʻafouga ma aveese keratin mai le paʻu, e mafua ai le matua. Aua nei galo e uiga i le antioxidant ma le immunostimulating meatotino.

A oo mai i gaioiga faʻatonutonu e taofi le faʻasolosolo gaioiga, teuteu maua faʻaoga le faʻamanuiaina igoa "45+". O pulupulu mo lauulu ma se mea o le plasenta o se faʻamanuiaga manaia lea o le le saʻo o lenei faʻamatalaga.

Placental cosmetics fautuaina mai mai 20 tausaga

Ua fautuaina e le tagata gaosi le faʻaaogaina o oloa ma se mea mai le 20 tausaga, ona ua manaʻomia e le paʻu le puipuiga mautu mai mea leaga uma e aumaia e le siʻosiʻomaga i totonu ia te ia lava. Ma e pei ona e iloa, e sili le lapataʻi nai lo le faʻamaloloina mulimuli ane!

Fale "fale suʻesuʻe"

E tusa lava poʻo le a le manaia faʻafofogaina o lenei leo, ae o le placenta mai le leiloa o lauulu e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale ufimata. E laititi le tau o ia mea faigaluega, ma ua faʻataʻitaʻi le aoga.

  • suauu lafo - 50 gr
  • calendula tincture - 50 gr
  • kaliki - 2 nifo
  • ipu aveeseina - 1 le laupepa.

Faafefiloi vaega i le ogatotonu o le pogisa tioata ma apalai faʻalua i le vaiaso mo 20-30 minute. Ina ua mavae sina taimi, fufulu lou ulu i vai mafanafana ma fufulu ma se kulimi vai e aveese ai le manogi manogi o kalaka luga lou lauulu.

Faʻalogo! E tatau ona teu le koneteina ma le oloa i se mea uliuli le mea o le la e le pa'ū.

O le le amanaiaina o lenei fautuaga o le a taitai atu ai i le maimau o le talafeagai tapulaa o le placenta.

Afai e te le manaʻo e fai se matapulepule i ou lava lima, faʻaaoga ni fofo ua faia

Placenta mo lauulu: tau, iloiloga, meatotino, vitio

O se mea faigaluega fou e mafai ai ona e vave toe faʻafoʻi lauulu, ma faʻaosofia foi lo latou tuputupu ae malosi, ua lauiloa i le lalolagi atoa, ae ui i lea, o lenei filifiliga e le taliaina mo tagata uma. E uiga i le placenta.

Le plasenta mo lauulu ua faamaonia le sili ona lelei, ma lelei faʻamatalaga mai le fia miliona o tagata faʻamaonia lea. O le Placenta o loʻo faʻaaoga i aso nei i vaega uma o cosmetology, talu ai o ona meatotino e iai lona aofaʻiga faʻaula i le tino o le tagata (lauulu ma paʻu). Ina ia malamalama pe o le a le faʻamalologa mealilo o lenei mea pepelo, oe tatau ona malamalama i le a le placenta.

O le a le placenta mo lauulu?

O le placenta mo le lauulu o se pipi feʻaveaʻi, o lona faʻavaeina na tupu mai i siama, ma i le vaitaimi atoa o le maʻitaga latou faʻafesoʻotaʻi le fafine fafine ma le tino o le pepe.

O le le masani ai o le plasenta o loʻo taʻoto i le mea moni e faʻatagaina oe e puipuia lauulu ma puipuia lo latou paʻu malosi. E lauiloa foi o le placenta e fesoasoani e faʻamalolo le paʻu ma faʻafouina atoatoa le aʻa fausaga.

E ui lava i le mea moni o le mauaina o se plasenta e le faigofie tele, o lona faʻamaloloina meatotino ua iloa talu mai le taimi o Hippocrates, aua e sili atu ma le faʻatasi i tusi anamua, sa i ai faʻamaumauga faʻamaonia le aoga o le placenta.

O le placenta mo lauulu aofia ai sili atu nai lo 100 vaega, lea i le avanoa e mafai ai ona faʻamalosia galuega puipuia o le tino o le tagata, lea e fesoasoani e faʻaititia le leaga le aʻafiaga o le siosiomaga i fafo atu i lauulu.

Aua nei galo e uiga i se matua taua vaega o le placenta pei amino acids. Latou synthes i le tino ma saofagā i le normalization o metabolic faagasologa.

O mea fou faʻatekinolosi atinaʻe na mafai ai ona tuʻu eseʻese mea faʻapipiʻi mai le placenta, o loʻo ua faʻaogaina lautele mo mea matagofie. E le gata e iai se itu lelei i luga o le lauulu, ae e fesoasoani foi i le tausiga o le paʻu i tulaga sili ona lelei.

Aua le popole e uiga i le i ai o alergi afaina. Ina ua uma faʻapitoa gaosi, le placenta matua saogalemu ma le afaina i soʻo se tino tagata.

Aneti-matutua meatotino

O le placenta mo le lauulu e iai sona malosi faʻafouina tino ma se faʻamalologa aoga, pei ona molimauina i le tele o iloiloga a tagata i le lalolagi atoa.

Ae paga lea, e le mafai e tagata uma ona gafatia le faʻaaogaina o le placenta. O le mafuaʻaga muamua o le ituaiga faʻalauiloa talitonuga (o nisi e talitonu o le faʻaaogaina o le placenta e leʻo atoatoa ma saʻo).

E faʻapea foʻi, o le placenta mo lauulu e i ai se faʻafouina aafiaga, e aofia ai i le toe faʻafouina o le epidermis ma lauulu.

O le placenta mo lauulu ulu e gaosia i le lalolagi atoa. Le sili lauiloa ma aoga (pei ona fai mai le iloiloga) o le "placenta formula." Ua leva na faʻaalia le ogatotonu ile maketi, ma o lea na mafai ai ona ou maua ni faʻamanuiaga ma se faʻamaonia mai ni auʻaunaga.

Uiga aoga o le placenta mo le ulu ulu

O le placenta mo le laulu tuputupu ae i aso nei ua faʻaopopo i le tele o numera o mea teuteu. A faʻaaogaina saʻo, o lauulu e atili mafiafia, silika ma maua ai le soifua maloloina foliga. E le gata i le lauulu e iai se faʻamalologa aoga, o le placenta ei ai se aoga aoga i le paʻu.

  • O le faʻafaigofie e mafai ai ona e faʻamalosia lauulu mai totonu.
  • Puipuia lauulu mai aafiaga leaga o androgens.
  • Faʻavavevave lauulu ulu tele taimi vave.
  • Ina ua uma ona faʻaaogaina le placenta, o le lauulu e sili atu le malosi, lea e faʻatagaina ai latou e talia le leaga o le siosiomaga.
  • O le placenta e mafai ona toe fausia lauulu pe a uma le perming, valiina ma tumau faʻamago ma se fulufulu.
  • Faʻamalosia le tuputupu aʻe o pulu oti. Ua amata ona toe olaola lauulu.
  • O le placenta mo lauulu e toe faʻafouina ai paʻu o le paʻu ma toe faʻafouina ai.
  • Faʻatonutonu gaioiga metabolic ma sela tuputupu aʻe, lea i le ai ai aoga aoga i le lauulu.
  • Le faaaogaina soo o le placenta mafai taofia le lauulu lauulu, ma puipuia foi pulu.
  • O le plasenta mo lauulu e tau malosi ile faʻamafu ma tausi le ulu.
  • Faʻatonutonu le afaina o nei gaioiga e mafua ai le paʻu o lauulu.
  • Fesoasoani i lauulu e pupula ma lamolemole, lea e suia o latou foliga vaaia e leiloa.

O lenei lisi e alu pea lava pea. O meatotino uma i luga o le plasenta faʻamaonia iloiloga o tagata na latou faʻaaogaina lona taimi faʻapitoa, faʻapea foi ma le tele o fomaʻi suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga.

Laʻepaʻe faʻapipiʻi, ufimata, kulimi, tui ma faʻamalama

O le iai o lauulu laulu i nei aso e le o se mea faigata. Mo lenei mea, ua lava lea e faʻaaogaina ai le oloa o le faʻailoga "Placenta formula". Mo le faigofie o le faʻaaogaina o meaʻai, "Placenta Formula" gaosia se faʻamalologa vailaʻau i ituaiga eseese:

O loʻo faʻapea mai, o le sili ona lauiloa i aso nei, o ampoules ma le pulou "Placenta formula." Latou te le gata i ai se ofoofogia aafiaga, ae e faʻafaigofie foi ona faʻaaoga ma le tau e faʻafiafiaina mata.

O le matafaga "Placenta formula" e fautuaina mo le faʻaaogaina ma le faʻamalama ma le palama. O le ufimata e fesoasoani e faʻapipiʻi le lauulu, lea e fesoasoani tele i le faiga o selu ma faia ia iila ma lamolemole.

Ampoules "Placenta formula" e mafai ona faʻaaogaina uma i le lavelave ma faʻatasi. Faʻaaogaina se paipa faʻapitoa, o mea o loʻo i totonu o le paipa ua faʻaaogaina i le susu ma le mama o lauulu ma agavale seia oʻo i le isi taʻele. O lauulu pe a uma ona faʻaaogaina le ampoules ua le toe paʻu i lalo, amata ona tupu vave, ma maua se tino maloloina. Ma ia tuufaatasia le iʻuga, o se matapulepule ma se placenta e atoatoa.

Tau Placenta

O le tau o le placenta mo le toe fuataina o le lauulu fausaga e ono eseese e fuafua i le ituaiga o le gaosi oloa, ae peitai, toe manatu o le a le afaina ai lona aoga.

Le tau sili ona lelei e mafaufauina o le tau o le ufimata ma ampoules ma le plasenta, e ui lava afai e mafai, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ituaiga eseese o le faʻasaʻolotoina o lenei vaega faamalolo.

Tagata iloiloga

Anastasia, 25 tausaga, ua tusia:

“Ina ua uma ona faʻaaoga le placenta i le ituaiga o laupepa ma mata mata, na amata ai ona tupu tele vave le laulu. Afai na muamua ou faʻaaogaina se talavai e togafitia ai, o nei la ua ou faʻaaogaina mo le puipuia, o lea ua ou puipuia ai loʻu laulu mai le vave maʻimau ma le palapala. "

Na tusia e Nina, 40 tausaga,

“Na ou aʻoaʻo e uiga i le placenta mo le faʻagaioiaina o lauulu ulu mai loʻu afafine. Na ou faitau i iloiloga i luga o le Initaneti ma ou filifili loa e faatau lenei fualaau mo aʻu. Lauulu ina ua uma le 2 tusi talosaga na amata ona i ai foliga ese atoa. Ou te faaauau le togafitiga ile taimi nei. ”

Na tusia e Anatoly, 53 tausaga, e faapea:

“O lauulu e masani ona aumaia ia te aʻu le tele o faafitauli. O le sese o le tausiga mo i latou na vave lava ona lagona. E oo atu i le 38 tausaga, ua amata ona paʻu vave lauulu ma malepelepe. Ina ia faasaʻo se auala e foia ai le tulaga, loʻu toʻalua, i le maea ai o le faitauina o le iloiloga a tagata, faʻatau mai ia te aʻu se moli ma palama e faʻavae i luga o le placenta. Ua atoa nei mo le tausaga. Ua ou fiafia lava i le taunuuga. ”

Tamara, 31, tusia:

“E masani lava ona ou manaʻo e maua ou lauulu lalelei ma o lea na ou vaʻaia lelei ai. O le taimi lava na ou iloa ai e uiga i aoga aoga o le placenta, sa vave ona ou mauaina. Sa ou taumafaia uma filifiliga talafeagai mo lenei mea faigaluega, ma o le iʻuga na ou oso ai. O le lauulu e le gata na amata ona tupu vave, ae suia atoa ona foliga: susulu ma selu lelei. ”

Loʻu faʻamasani ma le faʻatinoga o 'au ampoules placenta formula

Toe iloiloina e:
Noriko koneko

+ Lelei: manogi manaia

Ole masina lona tolu, o lauulu e aʻe. O le mea sa leʻi faʻataʻitaʻia, ma matapulepule e faʻaosofia le tuputupu aʻe o lauulu, ma laupepa e faaosofia ai le pulu laulu, ma le sinapi, ma le lanu o le pepa. I le taimi mulimuli, na filifili ai le vailaʻau ole plurenia e sosolo tele i luga o ampoules.

Ina ua uma le ampoule muamua, ou te le i matauina se suiga, ma ina ua uma le lona fa, na amata ona tafe ifo lauulu tele.

Mo le faʻatinoina o le faʻagasologa, e te manaʻomia le isi toʻatasi. Na fesoasoani loʻu tina ia te aʻu. Na ou faia lenei mea: Na ou fufuluina loʻu lauulu i le suʻe mai le faasologa Plantain, Placenta formula. Ona faʻamamago lea o lona laulu i le solo (savali i le laupepa mo 5-10 minute).

Ina ua maeʻa lena, sa tuuina mai e loʻu tina se maso fulufulu mo le 2 minute, ma faʻapipiʻi le faʻavae o le ampoule i le paʻu, vaevae le lauulu i se vaeluaina, ma toe faia foi le 2-minute maso ulu. E manogi le manogi o mea o loʻo i totonu o le ampoule, e manogi mai ni ituaiga laʻau suamalie.

I le taimi o togafitiga, ou te leʻi faʻaogaina foi ni manogi, ina ia aua le faʻalavelaveina lenei manogi manogi o lauulu mama.

O lea na ou i ai i le atoa aʻo le iʻuga, ou te fai atu ua uma le faʻamutaina, e le mafai, ae na amata foʻi ona paʻu i lalo, ua avea ma oʻu manumalo ia te aʻu.
Ou te fautuaina.

Fefete mo lauulu ile ampoules))))

Toe iloiloina e:
Tamaititi o le venus

+ Lelei: tuputupu ae o lauulu fou

I le lua tausaga talu ai, na tupu ai se faʻalavelave i loʻu mafaufau. Sa ou faʻamalamalamaina i se "ulu ulaula" pe a ma le lua tausaga, ma faʻafuaseʻi ona teteʻe loʻu lauulu. Na latou lulu i le malosi lena na ou toe fefe ai e selu i latou mo le lua masina ((((Ma totonu o le faletaele i luga o le upega, ma luga o le selu, ma luga o le fola na i ai na o se nest. Sa ou le iloa le mea e fai ma faʻatau mea uma i le laina.

I le taimi o le faʻafitauli, e leai se mea na fesoasoani ia te aʻu. Ae i ni nai masina talu mai lenei mea, o le laulu fou na amata ona tupu. Faatoʻa ou pale i loʻu ulu. O lenei, afai tagata fesili mai ia te aʻu pe faʻapefea ona faʻamalosiʻau o latou laulu, ona ou fai atu lea ma le mautinoa - Ampoules Placent Formula.

Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, ae leʻi faʻaaogaina e manaʻomia e faʻafefe lou ulu i le 5 minute. Ona tufatufa atu lea o le ampoule i luga o aʻa, tuu i luga o se ato, ma feula ma se fulufulu vevela. E mafai ona e faʻaogaina lenei mea i luga o le lauulu (mo aʻu e le mafai lenei mea), e mafai ona e faʻaopopo i le vali.

Na pau lava le faʻaletonu o le tau ((((Ina ia faʻataunuʻuina le atoa ala, e tatau ona vaeluaina ma 300-350 hryvnias ((((

A iai se avanoa, ona e matua fiafia ai lava lea i le iʻuga,)

Category: Tausia o mea teuteu

Placenta extract - o se fofo lautele mo le matagofie ma le soifua maloloina

O vavega meatotino o le plasenta na lauiloa talu mai aso anamua, ae na o le seneturi talu ai o lenei mea sa lava le suesueina, ma o nei aso ua salalau lautele i le gaosiga o uma vailaau ma teuteu oloa. I lenei tusitusiga o le a tatou talanoa ai o le a le uiga o le placenta ma o le a lana matafaioi i le fausiaina o onapo nei vailaʻau faʻaaogaina ile cosmetology ma vailaʻau.

O le a le faʻaleoleo mea?

O le Placenta - o se okeni e fusia ai meaola o le tina ma le tamaititi ma faʻatagaina le fesuiaiga o mea i le va o latou. E faia i le taimi o maitaga i uma mama ma i tagata.

Na o ia lava, o lenei mea e iai e le gata i polotini ma gaʻo, ae o le tele o vitamini, anticoagulants tulaga ese ma enzymes, stem sela, faʻapea foi ma nucleic acid.

I totonu o lenei okeni, o hormone e gaosia e manaʻomia mo le masani ai le faʻasologa o le fanauina o se tamaititi, faʻapea foʻi ma vailaʻau e iai se aoga aoga i le tuputupu aʻe o sela ma a latou galuega taua.

Alamanuia i aso nei ua mafai ai ona e sefe le plasenta e ala mai i le cryogenic freezing, ma aveina mea faʻafuaseʻi mai ai e togafitia ai faʻamaʻi ogaoga, faʻamama ma faʻamamaina mata o mea mai steroid hormone, aveese le ono afaina ai, ma faʻasao le maualuga o mea aoga aoga faʻaputuputu i totonu mo le faʻaaogaina mulimuli.

E taua le iloa!Sauniuniga faʻavae i luga o le faʻaogaina o loʻo i ai se tulaga faʻavae faʻapalepale, faʻatatau i le talosaga i tulaga taʻitasi. O lona uiga o le faʻaaogaina, mo se mea, plasent cosmetics, aua le popole i le i ai o stem cell poʻo hormone i totonu ma latou ono ono afaina ai le tino.

I cosmetology ma vailaʻau faʻaaoga se faʻatauva hoodi pe ipu aveeseina manu (puaa, povi, solofanua po o mamoe) po o tagata.

O lona tuufaatasiga e tulagaʻese ma e leai ni faʻatusatusaga i oloa o tupuaga faʻapipiʻi ma mea toto.

O le faʻaaogaina o le placenta tagata e pei o mea mata e iai se uiga taua, ma o le mea lea e le maua ai se lautele lautele i le lalolagi e pei o manu mea mata ma ua faasaina foi i nisi atunuu, aemaise i Europa.

O se masani le malamalama sese o le mea moni o le faʻapipiʻi mea mafai ona avea o se mea mata. I lenei tulaga, e leai se mea ua na o se talafatu.

Afai tatou te talanoa e uiga i le tagata o le placenta, mo galuega tau alamanuia e sili atu le aoga sili e faʻaaoga ma faigofie ona maua soifua maloloina meafaitino meafaitino.

E le gata i lea, o se oloa na gaosia i luga o le faʻavae o le tagata, e tatau ona iai le upu "allogeneic" i totonu o le faʻamatalaga. O faʻatonuga o mea na tutupu mai manu ma tagata e matua leai lava se eseesega i a latou meatotino ma aoga.

Faʻafefea ona maua ni mea 'eseʻese?

Mo le gaosiga o lenei oloa faʻaaoga ai maualuga tekonolosi e pei o le enzymatic extraction ma le molecular labeling, o le faʻaiuga o le mea lea o mea taʻitasi o loʻo tuʻuʻeseʻese ese i le manaʻo manaʻo, e aunoa ma le faʻaititia o lona aoga. O sauniuniga mo togafitiga ile cosmetology e maua i le vaevaeina o se vailaʻau ma le auai o le vai (hydrolysis). I le avea ai o se vaega o lenei faiga, o le placental 'aano ua nutimomoia, tuʻufaʻatasia ma mea-vailaʻau.

O le gaosiga o pulou e faia i lalo o tulaga le faʻaogaina e faʻaaogaina ai mea lelei maualuga o mea mai mafuaʻaga faatuatuaina. O vaega ole Placental e masani ona faʻataʻitaʻi mo le i ai o le microflora pathogenic. O nei mea uma e mautinoa ai le saogalemu o le oloa ma lona faʻamalieina ma le faʻamamaluina uma o tulaga faʻapitoa.

O le tuʻufaʻatasiga o le placenta aveese ma ona meatotino

Aveesea Placenta - O le mea moni e tele a le tino gaosi meaʻai tino e iai se aafiaga lelei i sela ma a latou mea taua galuega. O loʻo i ai i lona tuʻufaʻatasia e uiga i le selau o vailaʻau, faʻatasi ma

  • nucleic acid
  • amino acids
  • gaʻo
  • tuputupu ae itu
  • eseese enzymes
  • faailoga vaega
  • vitamini.

Foliga o le vaega mai fafo o le tomai

  • faaosofia le toto solo ma metabolism i le selular tulaga,
  • faʻatoagaina le sela manava,
  • saturate ma susu ma saofaga i lona faatumauina,
  • faʻateleina puipuiga o le tisu,
  • i ai se faʻataʻitaʻiga aneti-pupula,
  • faamaloloina manuʻa
  • le mautonu le aafiaga o mea leaga ma mea le lelei mai le siosiomaga.

Ile faʻamasinoina ile seti o mea, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu e leai se natura poʻo se tagata ua na fausiaina se mea sili atu ona aoga, lea e faʻaaogaina e le gata e faʻasaoina ai le matagofie ma le toe faʻafouina o le paʻu, ae ia faʻaleleia foʻi le soifua maloloina o le tino atoa.

Le faʻaaogaina o le plasenta extract

Ona o le tutasi o fatuga ma mea faʻapitoa manuia E lautele lautele faʻaaogaina ma ua faʻaaogaina uma i le ituaiga o se mama mama i le matutu poʻo le suavai foliga, ma o se vaega o eseese cosmetics.

I le avea ai ose meaʻai taumafa poʻo se vaega o vailaʻau ipu aveeseina, talosaga lea ua fautuaina e le vailaʻau aloaʻia, ua faʻaaogaina e le gata mo le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia o le tino. Ma lana fesoasoani

  • faateleina le puipuiga
  • faʻaola metabolism
  • faaleleia le faʻaleoga galuega
  • pulea le hormonal talaaga
  • le faʻamalosia o le neura ma toe faʻaleleia sela o neula,
  • afaina ai le faʻamalositino.

I le ginekology, plasenta aveesea faʻaaogaina e avea o se faʻamalologa togafitiga i le togafitiga o le tafia, e faʻatonutonuina le hormonal talaʻaga, faʻaititia le le lelei faʻailoga i le taimi o menopause ma i nisi o tulaga. Na pau lava le contraindication i le faʻaaogaina o meaʻai faʻaopoopo ma vailaʻau faʻavae i luga o le placenta o le maitaga.

E le gata i lea, i vailaʻau, e maua le apalai e avea ma se faʻafouina malosi, aneti-alergi, analgesic ma e oʻo lava antitumor sui. O loʻo aofia i le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau mo togafitiga faigata o le immunodeficiency setete, fula faʻamaʻi o sooga fesoʻotaʻiga, togafiti manuʻa, mu, papala ma psoriasis.

Suavai placenta aveese mo tui faʻaaogaina o se biogenic stimulant i nisi mata faʻamaʻi, ma faʻatautaia foi subcutaneously ma radiculitis, faʻamaʻi, mialgia.

I lenei tulaga, e tusa lava poʻo le a le ituaiga vailaʻau ma le auala o lona faʻaaogaina i le togafitia o soʻo se maʻi, o le mea totino autu o le vailaʻau e galue ai i le subcellular ma le cellular tulaga o loʻo faʻaaogaina.

E le mafai ona faʻapea le faʻatelega. aveeseina o le placenta ile cosmetology. O ia lale

  • matua faʻamalieina ma faʻafailele le paʻu,
  • faʻanenefu ia maanuminumi ma faʻagesegese le faʻasolosolo o gaioiga,
  • faasinasina ma tusa ai ma foliga
  • toefuatai le paʻu mautu ma faʻamalosia,
  • lolofi tino sela i le okesene,
  • aveese toxins mai le paʻu,
  • faʻalelei ia paleni gaʻo,
  • faatelevave faiga toefaafouina,
  • puipuia le paʻu mai le leaga o le siʻosiʻomaga.

Aofaiga teuteu placenta talafeagai mo tamaitai o soʻo se matua ma e mafai ona faʻaaoga pe a oʻo i ai se manaʻoga e faʻaleleia atili foliga ma faʻagesegese le matua faʻafitauli.

Placental cosmetics e faʻavae i luga o nei aso o loʻo fai ma sui o le tele o oloa, e aofia ai e le gata o kulimi ma emulsions, ae o lions, masks, faʻapea foi ma oloa e tausia ai lauulu e faʻatagaina oe e tausia oe lava i le fale ma maua ai le aʻafiaga o le asiasi i se faleoloa SPA taugata.

Fuafuaga ole Placenta mo lauulu - le mea sili ona mamana mea i mea uma ua lauiloa, ua faʻaaogaina mo a latou toe faʻaleleia ma le toe faʻaola. O ia lale

  • faʻalauiloa le tuputupu aʻe o lauulu,
  • faamalosia i latou mai totonu,
  • puipuia le aʻafiaga o mea leaga tau le siosiomaga,
  • togafitia lauulu pe a uma ona afaina vailaau
  • faʻalauiloa le toe faʻafouina o sela o le ulu,
  • taofi le lauulu o le ulu
  • aveeseina le susu
  • e susulu mai ai lauulu, matagofie foliga maloloina.

Ina ia faia lea mea, sapasapaia le suavai suamalie ole placenta i totonu ole ampoules ile lauulu ma le ulu, faʻaaoga shampoos, balms, lotions, serums ma lipea masker e faʻavae ai i luga.

O fea e faʻatau ai fua ole plasenta?

A filifilia ni mea teuteu teuteu teuteu ma sauniuniga, e taua le taulaʻi faʻapitoa i le aofia, lelei ma le nofoaga o gaosiga. E taua le maitauina o Iapani e na o le pau lea o le atunuu i le lalolagi lea o le faʻaaogaina o le placenta mo faʻafomai ma mea faʻapitoa tino ua oʻo i ni vaega taua, ma o le atinaʻe ma le gaosia o vailaʻau faʻavae i luga o loʻo i ai le lagolago i le tulaga setete.

I totonu o la matou lisi e mafai ona e filifilia sili ona aoga taumafa meaʻai mai le placenta e toe faʻaleleia ma toe faʻafouina le tino na faia i Iapani, pei o le solofanua solofanua, pork placenta mai Laennec ma DHC placenta mai le eponymous DHC kamupani, lea na mauaina le lauiloa e le gata i lo latou atunuu, ae o loʻo i ai foi i le lalolagi atoa.

E iloa na o le faʻalauiloa o lenei atunuʻu o se nofoaga o gaosiga, na o ia, e faʻamaonia le oloa pasia uma suʻega, saogalemu o le faʻaaogaina ma lona maualuga lelei. Ma le isi, oloa uma faʻaalia i la matou lisi o loʻo faʻamaonia ma o loʻo i ai uma pepa talafeagai.

Avanoa faaopoopo o la tatou faleoloa i luga ole laiga:

  • Naʻo oloa faamaonia, aoga ma le saogalemu oloa
  • mautinoa lelei ma le maualuga tulaga o auaunaga,
  • laveaʻi tuusao mai Iapani i se taimi puʻupuʻu
  • tau talafeagai ae leai ni tiute ma na ova le totogiina.

Afai oe te fiafia plenta vavaeʻese ma faʻatonuga mo lona faʻaaogaina, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai matou! O matou tagata tomai faapitoa o le a fautuaina oe i luga o le faʻaaogaina o vailaʻau ma oloa, ma e fesoasoani foi i le filifilia o se oloa ma le faia o se poloaiga.

Polokalame Fuafuaga ole Placent: kulimi ma ufimata, aʻafiaga

Polokalame Placent Placent:
ampoules + kulimi + ufimata

Fuafuaina o lauulu tulaga ma le leiloa lauulu i aso nei o masani masani faafitauli. Ae o le mea e lelei ai, e iai lava mea faigaluega e fesoasoani i le feagai ai ma ia faʻafitauli. O i latou ia e aofia ai le placenta formula, faapea foi ma se popo maso o le lava ituaiga.

Ampoule ma Placent Fuafuaga Lotion

Na amata ona leiloa le laulu ina ua maʻito, atuatuvale, ona o le matua? Pe na palasi lauulu, mago, paʻu'ū laʻei? Taumafai i le atinaʻeina o le USSR, na faʻaleleia e le tatou saienisi i le 2011 - RAMAI MEGASPRAY! O oe o le a maofa i le taunuuga!

Na o mea masani. 50% toese mo tagata faitau o la matou 'upega tafaʻilagi. Leai se totogi muamua.

Faitau le tala moni ...

O le mea faigaluega "Placenta Formula", gaosia i le ampoules, e mafai ona taʻua o se tulaga ese biostimulator mo lauulu, talu ai o loʻo i ai le placenta. Ae o loʻo iai isi gaioiga gaioi i totonu.

O le tuufaatasiga "Placenta Formula" e aofia ai vaega nei: citric acid, vai, propylene glycol, benzyl nicotinate, nucleotides, mucopolysaccharides, enzymes, vitamin eseese, 2-propanol, benzalkonium chloride, polysorbate-20, ethoxydiglycol, methyl isothiazolinone, vai. O le vaega aoga o le placenta, pe o le aqueous o loʻo sosolo mai ai le tipolo mai ai. Mo le fausiaina o le oloa, o loʻo faʻaoga se meaola manu, lea na faʻamatuʻuina muamua mai hormone.

"Placenta formula" i totonu o ampoules -
faasologa mo le taofiina o lauulu leiloa

"Placenta Formula" ma le placenta o se tulaga ese gaioi biostimulant, ma iloiloga faʻamaonia lenei. Le aafiaga o le a tuuina atu i ni itu se tasi i le taimi e tasi:

  1. O le placenta o loʻo aofia ai mea faʻapitoa e masani ona le maua i le natura. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le amino acids o loʻo maua iinei o vaega o le tele o aano ma sela, e aofia ai lauulu 'ulu. O le mea lea, lea lusi fesoasoani e fafagaina le lauulu moni mai totonu, faamalosia i latou ma faʻalelei o le fausaga.
  2. O vaega o le tuʻufaʻatasiga e i ai se aoga aoga i luga o le ulu, faʻalelei ma puleaina le aoga o le sebaceous glands, e mafua ai ona mouʻese le susu.
  3. O le taumafaina o le okesene e tisu e mafua mai i enzymes malosi faʻaola 1.5-2 taimi.
  4. O le Citric acid o loʻo iai se faʻaitetega o le lotoifale, e faʻaleleia ai le toto ma faʻapea, o le a, le sapalai o le toto i le folikel. O se taunuuga, o lauulu tuputupu ae e maitauina vave, ma "momoe" follicles alu i le vaega o le malosi tuputupu ae.

Placenta Formula: lauulu teuteu na faateia ai le lalolagi

O a ituaiga oloa e le ofoina atu tagata gaosi o mea teuteu mo lauulu e toe faʻaleleia ai laʻau, avatu lauulu matagofie ma le tele. Ae o faʻataʻitaʻiga o faʻaalia, sili atu ma le afa o nei mea fou fou-fangled ma taugata mea faigaluega e avea ma atoa le aoga ma le aoga i le fofoina o faʻafitauli e pei o le mamago, fetolofi, maʻimau, le susu, seborrhea, ma isi.

Lenei e le o se mea e faateia ai, aua i le fatu o le tele o auala o le mataupu faʻavae o fafo faʻatonuga. E ui lava ina ia mafai ona ola maloloina ma susulu atu mafiafia, mafiafia ma matagofie, o latou tausiga ma le toe faaleleia e tatau ona amata mai totonu.

Ole mea lea e faavae ai le aoga o mea teuteu aoga, pe sili atu foi se faʻasologa atoa o mea e toe faʻafouina, ua lauiloa e le tagata lautele i lalo ole TM Placent Formula.

E sili ona aoga le faʻaaliga i le lotoifale.

O le mea tonu lava lea na filifili ma atiaʻe e le Placent Formula tagata gaosi se oloa e faʻatulaga e le gata e pei o fomaʻi faʻalelei, ae o se mea aoga ma maualuga-maualuga biostimulator. Le faavae, e pei ona taʻu lona igoa, o le placenta. Masalo o le mafuaʻaga lena e le mafua ai ona masalosalo lona aoga.

O puʻupuʻu tuʻufaʻatasi mai le gaosi oloa e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le oloa, e oʻo lava ile fale.

Ma afai na muamua mafai fofo togafitiga togafitiga mo le togafitia o le ulu i na mafai ona faia na o salons, ona uma loa lea o le faʻaali o le ampoules Placent Formula i le maketi, sa maua ai le faaolataga o curls tusa lava pe o le fale.

Le aoga

O lenei atinaʻe fou e tele mea lelei ma latou amata ile afifiina. Ma mo le faigofie o tagata faʻatau, o se mea faʻapitoa na fausia e le faʻavasegaina faʻapipiʻi tuʻuina atu i totonu o ampoules na faia mai tioata fomai.

O le afifiina lena e maua ai e le gata faigofie ma faigofie o faʻaaoga, ae o le lelei ma le saogalemu o le anotusi. I atigipusa taʻitasi, faʻaopopo atu i faʻamatalaga auiliili a le gaosi oloa, o loʻo iai se faʻapipiʻi faʻapitoa.

Ae mo le metotia o talosaga, e matua faigofie ma aofia ai le faʻapipiʻi o le mea i totonu o le uluulu ma faʻatautaiga gaioiga. E manaʻomia le faʻaaogaina o le oloa faʻatasi ma se faasologa faʻatasi i aso uma e tolu ma aua le fufulu pe a maeʻa.

Ae o le mea moni lava, afifiina e le o se mea sili ona taua lea e faʻaeseese ai le Placenta Formula mai isi oloa ua mamanuina mo lauulu toe faʻaleleia ma mo le tausiga o curls. Ole vailaʻau e iloga lava ile tulaga ese.

O le mea moni, i le mea moni, o le malosi biostimulant, lea i le taimi e tasi E LE aofia ai hormones, lea e taua tele! I se faʻaopopoga, o le Placenta Formula e leʻo iai ni suauʻu minerale ma ava malosi e afaina ai le tulaga o manoa i le maualuga o la latou fausaga.

I le lautele ai ma le saogalemu o le tuʻufaʻatasiga, o le Placenta Formula e mafai ona faʻaaogaina e le gata i alii ma tamaitai ma e oʻo i tamaiti. Suesuega ua faʻamaonia le saogalemu o le oloa mo pepe ma tina maʻitaga.

I le faaopoopo atu i le saogalemu, siosiomaga faauo ma faigofie le faʻaaogaina, e tatau foi ona taʻua se tasi le lautele o le siosiomaga o gaioiga.

E ui lava o aso nei ua faʻaavanoaina e le au gaosi ni atinae fou e foia ai faʻafitauli patino o lauulu ma le ulu.

Ae e oʻo lava i le muamua oloa e atoatoa lelei mo le faʻamalosia lautele (o se puipuiga) ma faʻaititia le leiloa (tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o le pulu) ma faʻateʻia ai le susu.

Fautuaga mo faʻaaoga

O le aotelega o le ampoules Placent Formula e matua lautele lava ma o nei vailaʻau e faʻaalia pe a iai:

  • leiloa o lauulu, o mea o le oloa e le gata e mafai ona faʻalemu lemu, ae taofi lauulu leiloa,
  • vaeluaina vaega, ma o le taunuuga o le faʻaaogaina o le oloa e matauina mai aso muamua o le faʻaaogaina,
  • faʻatupuina le mago poʻo le faʻaleaʻoaʻo o le maʻilaʻila ole gaʻo. I lenei tulaga, o vaega e faia ai le vailaʻau fesoasoani i le masani ai o le acid-base paleni o le dermis. Faʻapea foi le vailaʻau faʻatagaina oe e aveese le taetae ma e oʻo foʻi i le mafuaʻaga o ona foliga mai,
  • faateleina le vaivai o lauulu manifinifi. Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina fesoasoani e faateleina le numera o lauulu ma maua ai le lauulu o le matagofie ma le tele,
  • vaivai ma le tiga o le lauulu fausaga, ma isi.

E faʻapena foi ona fautuaina e le au popoto le faʻaogaina o le Placenta Formula e faʻavaveina ai lauulu, mo latou toe fuataina, ua leiloa lo latou matagofie ona o mafatiaga. Tamaitai e fiafia i taumafa ma faʻasao tapulaʻa mafai foi ona faʻaaogaina ampoules ma se mea ese.

Lelei o le a faʻaaogaina le Placent Formula ampoules tusa lava pe a maeʻa le leisa ma chemotherapy.

O lea, e tusa lava pe o le a le tulaga muamua o le lauulu ma, e tusa lava po o le a le mafuaʻaga na mafua ai lo latou vaivai po o le goto, Placent Formula ampoules o le a foia e oo lava i sili ona lavelave faafitauli ma toe faafoi lou lauulu i le lalelei, matagofie ma le soifua maloloina.

  • Faʻafefea ona fai lauulu soifua maloloina ma malosi? Fugalaʻau matagofie ma maloloina o miti a tagata uma, ae, talofa, i le lalolagi o aso nei e le faigofie tele le faʻatinoina. E le o le ecology poo le tatou taumafa e iai lenei mea. Aua nei galo ia tatou mea sese uma ...
  • Lelei teuteu mo lauulu lamination O lauulu lamination e matua lauiloa i tamaitai. O mea teuteu mo laminating lauulu e iai ona aoga aoga - puipuiga mai le malulu o le malulu ma le taumafanafana o le la, o le aafiaga o curling uʻamea ma "ut ...
  • Fiafia lauulu teuteu O lo tatou ulu ma lauulu e manaʻomia le tutusa tausiga e pei o foliga. O le mea lea, o lenei tusitusiga o le a faʻamatalaina mai e masani ia lauulu lauulu teuteu ma tausia lelei i latou. Mo se fafine maua le paʻu mafiafia ma maloloina o se vevela ...

O lona uiga ole Placenta Hair Formula - gaioiga, iloiloga

Talu ai nei, o le placenta ua faʻaogaina i le fale gaosi oloa. Manatu e uiga ia te ia e le manino, o se tasi e faʻatatau ia te ia toetoe a le masani ai avanoa, lea e mafua ai le tele o feeseeseaiga.

Ae e le masalomia o le plasenta o se mea aoga biostimulant e mafai ona aoga faʻafiafia curls ma faʻamalosia lo latou tuputupu ae. O le Placent Formula range o oloa o loʻo i ai le plasenta extract, o loʻo aofia ai le sili ona taua amino acids e mafai ona toe faʻaolaina le matagofie o lauulu.

Faiga Faʻamau ole Placenta

O aso uma, e laulu atu le lauulu i aʻafiaga le lelei, ona o lea e tupu gofie ma leai se ola. I curls foliga mai e aulelei lava, na faia ai le faʻamalama ma se placenta.

Faʻavaeina ma le faʻatino

O le placenta i le shampoos e faʻaleleia atili ai le tulaga o curls ma puipuia le leiloa. E faʻatagaina oe ona:

  • faʻatino ma faʻaosofia moli,
  • vali le pito i luga o le epidermis,
  • siitia le toe fanauina,
  • faʻagaioia masini puipuia.

I le faʻaopopoga o le laina, o loʻo i ai i totonu o laina eseese ni faʻataʻitaʻiga, o le mea e faʻasaina ai le leiloa mo se mea e aofia ai:

  • dwarf pama fasi mea - o se natura antiandrogen, e tetee i le tuufaatasiga o dihydrotestosterone,
  • saito porotini - o se mea e fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga,
  • panthenol, lea ei ai le faʻamalieina aafiaga i luga o le ulu,
  • musa kulimi e mafai ona faʻamalosia moli.

Moli mai le fale gaosi Placenta Formula

Ma o le Super Energy shampoo e aofia ai:

  • aveesea nettle, e faʻamalosia ia aʻa, faʻaititia le aoga o le sebaceous glands ma faʻamamaina le susu,
  • aveese ginseng, e faʻaleleia ai le taamilosaga ma puipuia mai faʻamama,
  • aveese lauti ti, e aveese ai le susu, toe pupula le susulu ma pupula atu i lauulu.

Faailoga ma contraindications

O le Formula Shampoo Placent faasaga i le leiloa ua faʻaogaina e puipuia ai le pulu, o loʻo i ai le aafiaga lavelave i le epidermis ma le umi, faʻavavevaveina vaevaega sela ma faʻamalosia le pulu. O le pulupulu ma se placenta e atoatoa lelei mo le vaivai curls, ona o le placental porotini, malulu lauulu avea malosi.

O le multicomponent komposisi faʻatagaina oe e faʻamalosia le folika lauulu ma toe faʻafoʻi lauulu i le umi atoa.

O se laina o laupepa e toe faʻaleleia ma faʻamalosia ai lauulu Placenta Formula

O le faʻamalama o le "Super Energy" ua fuafuaina mo mago ma vaivai curls. O se aneti-leiloa sooupu faaaoga e puipuia alopecia o tupuaga eseese.

E leai ni faʻailoga faʻailoga a le Shampoos Placenta Formula, latou te saogalemu e faʻaaoga i le taimi o maʻitaga ma faʻasusu. O lona uiga e le o iai ni tausaga faʻatapulaʻaina, ae le faʻaaogaina mo tamaiti laiti, talu ai o le pulu e alu i totonu o mata e mafai ona mafua ai le ita.

Faalenatura fua masani mafua ai allergies. I le tulaga o tali atu i vaega o le tupe, e manaʻomia ona vave taofi pe faʻaaoga.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina, tau

O le faʻaaogaina o le brand-name shampoos Placent Formula e le ese mai le faʻaaogaina o le konekarate faʻamamaina. Ole faʻamalolo ole shampoo olea e fai ai tapenapenaga aʻo leʻi faia ni ampoules poʻo ni masker. E manaʻomia mo le fufuluina o lauulu ma le ulu, o le mea la e 'aʻai lelei ai lauulu o meaʻai ma faʻafouina vaega ole ampoules.

O lona uiga ma le placenta o le a faigofie faʻatagaina oe e filifili se faʻamalama mo lauulu o soʻo se ituaiga. Ole laina atoa ole Placenta Formula e faʻaoga ile laulu malulu, o pulu faʻaʻi ile faʻamalositino ma le fufuluina lelei.Ina ia faʻaosofia le toe faʻaleleia o le aʻoga, faʻaopopo ai se isi pulou faʻapipiʻi o le lava ituaiga e faʻaaogaina, e faʻaogaina loa i le taimi lava e maeʻa ai le laulu, e aunoa ma afaina ai le uluulu.

Placent Formula Blog - Fesili ma Tali. Lomiga 1 Shampoos e maua i se voluma 250 ml, o le tau e fuafua i le nofoaga o faʻatau ma o le a averesi, mai le 600 i le 800 rubles. Soʻo se oloa mai le laina e mafai ona faʻatauina i le faleoloa i luga ole laiga, ma filifilia le filifiliga e sili ona talafeagai mo le faʻaoʻo mai ma le taimi lafoina, pe faʻatauina i faleoloa.

Polokalame Ampoules Lotion Placenta

O le lotoa o le laumua ole laʻasaga ole laʻasaga e maua i totonu ole ampoules ma o loʻo i ai ni mea tulaga ese e fesoasoani e taofi ai le leiloa o lauulu ma liua laʻau.

Faʻavaeina ma meatotino

O le laina ole Placenta Formula faʻaalia ai ituaiga eseese o ampoules o latou meatotino e faʻapitoa i nisi faʻafitauli ma le lauulu. Taʻitasi o loʻo aofia ai se suʻega suavai o le placenta, o mea o totoe o loʻo faalagolago i le ituaiga o faʻafitauli o loʻo foia:

  • Malosiʻaga leiloa leisi o loʻo i ai le laupepa vevela e faʻaleleia ai le taamilosaga i totonu o vaʻa, faʻapea foi ma le myrtle extract, e faʻaititia ai le paʻu o le paʻu. O le tuʻufaʻatasiga o nei mea e mafai ai ona e toe faʻafouina sela, taofi leiloa ma faʻaosofia le tuputupu ae o lauulu fou.

Lotion i ampoules e teteʻe i le laulu e leiloa mai le Placenta Formula

  • Lotion mo feololo paʻu lauulu o loʻo i ai se fuaʻupu o saito germinated saito o loʻo i ai anti-inflamasi ma antioxidant aafiaga, sana sana e faʻaleleia atili le felauaiga o mea i aʻa o le lauulu.
  • Lulu vaeluaina lauulu toe fuataina o loʻo i totonu o soya protein ma le meli, latou te togafitia vaega ua faʻaleagaina e ala i le faapipiiina oi latou i le uumi. O mea faigaluega faapena e faʻaitiitia ai le talatala ma toe faʻaleleia le malosi o le paʻu.

Faʻafefea ona apalai, tau

E filifilia Ampoules e fuafua i le faafitauli. A o le i faʻaaoga le teuteuga, o le lauulu e tatau ona saunia i le fufuluina ma le faʻamamaina i soʻo se laupepa o le faʻasologa o mea.

Ae le i faʻamauina le kulimi, tuʻu le solo i luga o ou tauau. Ina ia aloese mai le tipi, e tatau ona tatalaina le ampoule e faʻaaoga ai se solosolo poʻo le solo. O ona mea e tatau ona faʻaaogaina i totonu ole 30 minute.

O loʻo iai le tusi faʻapitoa o le apalai, lea e tuʻuina i le faʻamalama matala, o loʻo faʻatino le fesoasoani.

I le taimi lava aʻo leʻi faia le faʻagasologa, o se faʻailo malamalama o le uluulu e faia mo le tele o minute, gaioiga o loʻo faia ma le faʻaeteete, e pei o le mimiloina o le paʻu.

A maeʻa lenei mea, e mafai ona e amata faʻaaogaina, o le tuufaatasiga o loʻo faʻaosofia i se vavaega ma faʻamamaina ma le faʻaeteete i faʻataʻamilosaga gaioiga.

TULAFONO MULE pulou! Ampoule faʻataʻitaʻi

E faʻapipiʻi le kulimi i le uluulu atoa, i le iʻuga o le faʻagaioiga, e mafai ona e faia se pulu lemu mo ni nai minute, ia sili ai ona mitiia le oloa. Faʻamamaina kulimi e le aoga seia oʻo i le isi faʻaaogaina, pe i totonu ole 8 itula pe a uma le apalai.

Le tau o 12 ampoules ma le tele o 10 ml o 3700 rubles.

Fogafale Placenta Masini

O le popo o se mea tulaga ese o aoga lea e faʻaaoga mo vaega o lauulu. O le popo popo Placenta Formula o le a fesoasoani e faʻaleleia atili le foliga mai o curls.

Faʻafefea ona faʻaaoga, tau

E taua aua le faʻapipiina le ufimata i luga o le ulu. Ua fautuaina e le tagata gaosi ni faʻaaogaina se lua mo le popo mask:

Filifiliga numera 1. A maeʻa ona fufuluina lelei lauulu ma le oloa mai le Placent Formula line, faʻapipiʻi se ufimata, laa mai ni nai centimita mai aʻa. Aai faapitoa gauai atu i pito, o iina o le ufimata e tatau ona tufatufaina ma le faʻaeteete. O le oloa e tuua i luga o le lauulu mo le 15-20 minute, ma fufulu ese ma le vai.

Filifiliga numera 2. A maeʻa ona fufuluina, i le auala tutusa e pei o le muamua faʻaaliga, o le pulupulu e faʻapipiʻi i le lauulu, lea ona aoina lea i luga o le pale ma se vaega faʻamalosia. E faʻamamaina le ulu ma se pulou palasitika ma se solo mafanafana, faʻamaeʻina muamua. E tuʻua le oloa mo le 40 minute, ona fufulu ai lea ile vai mafanafana.

Togafitiga vave lauulu lauulu - Placenta Formula

Afai o le ampoules o lenei tagata gaosi oloa e faʻaaogaina ma le ufimata, ona faʻatinoina lea o le talosaga i le faʻasologa lea:

  • lauulu lauulu lauulu,
  • popo popo
  • ampoules filifilia e foia ai faʻafitauli faʻapitoa.

O ato popo e maua i 250 ml fagu, o lona tau e amata mai 750 i le 850 rubles.

Iloiloga ma Manatu

Anna: Na ou faʻatauina ni ampoules e teteʻe i lalo, o le faʻamalama o lea lava ituaiga ma na ou alu i le teine ​​fulufulu mea, talu ai e le mafai ona faʻatinoina le kulimi i soʻo se seneturi o loʻu paʻu.

O lenei seti o mea faigaluega na fesoasoani ia te aʻu, o le leiloa na taofi ina ua maeʻa le masina, sa i ai se vaega pito i lalo o fou fou ulu. E sili le faʻatau i luga o le upega tafailagi aloaia ina ia aua nei e taufetuli i se mea pepelo.

Le iʻuga o le faʻaogaina o le Placent Formula: luma ma ina ua uma ata

Elena: Ina ua mavae le mafatiaga, o loʻu laulu na pa'ū'ū tele, na ou faʻatauina se laupepa, popo popo ma 12 ampoules i le faʻamoemoe e te feagai ai ma le faʻafitauli. O le Shampoo Placent Formula mo lauulu e le ofi, e nenefu tele. I luga o le laina vevela, na latou fautuaina e lafoai le palama, faʻatau mai se isi afifi, faʻamau, leai se mea, leai se faʻaiuga, faʻasauaina o ia lava i le faʻamoe mo sina mea ma taofi le faʻaaogaina.

Tatyana: Ina ua uma ona fanau mai, sa sauaina aʻu e aoina lauulu o loʻo i totonu o le fale mautotogi, na ou faʻatauina le pepa masani a le Placent Formula ampoules, o aʻu lava ia na le iloa pe na faʻapefea ona taofia le leiloa! Ua ou faaaogaina faavaitaimi mo le 4 tausaga i le taimi nei, o le taunuuga e fetaui ma aʻu.