Mo alii

Fesoasoani ile Tele2, totogi, fesili

matou te fautua atu oe faitau

O le tagata poto ma atamamai tatau ona i ai mea uma sologa lelei ma suamalie - amata mai seevae ma faaiu i le 'ava ma le lauulu. I le mataupu lea o le a tatou talanoa ai e uiga i ituaiga ituaiga o laei o alii, o latou talafeagai i o tatou taimi, ma o le a le ituaiga o laʻei o tatou tagata e ave iai le faʻamuamua i lenei tausaga.

Lauiloa masani foliga lauulu

O tagata tomai faʻapitoa ma latou mamanu mo lenei tausaga e le o vaʻai i ni suiga faʻapitoa i lauulu tagata, peitaʻi, latou te maitauina i le lua tausaga ua tuanaʻi, o tamaloloa ua alu ese mai le masani pupuʻu pipi i laulu umi (e uiga ile 5-10 cm), lea e mafai ai ona e faia se sili atu saua ma manatu faapito. O le lauulu o le Tomboy, lea e oʻo mai talu ai nei na o le faʻatusa na faia, na maitauina lava. Sei o tatou vaʻaia se vaʻaiga faʻapitoa i le lauiloa lauulu filifiliga e sili ona manaʻo i ai tagata, e aofia ai se lauulu ma se tomboy.

Tomboy haircut

O le lauulu na faʻaogaina e se tomboy toeititi lava na o le pau lea o ituaiga lauulu e talafeagai i lenei vaitau i se vaʻaiga puʻupuʻu. O lona umi e amata mai le 3 i le 7 cm ma e faʻamamafaina lelei i uiga tane. O nei ituaiga (o filifiliga mo lenei fulufulu mo fomaʻi faʻapitoa lava e i ai a latou lava) leai ni faʻailoga manino ma o le mafuaʻaga lea ua manatu lautele.

Nofoa faʻaoso

O ituaiga mea nei e talafeagai tele ma o lenei vaitau e leai se tuusaunoaga. O lenei sitaili e taʻua o retro. Lenei foi, e tele feeseeseaiga i le va o lenei tagata faʻapitoa faʻapitoa, ona o le upu retro e mafai ona faʻamatalaina uma i le tolu sefulu ma le fitu sefulu o le seneturi talu ai. Ae e tutusa a latou uiga tutusa - o le umi-uumi lauulu ma se vaeluaina e mafai ona ogatotonu pe faʻaseʻe atu i le tasi itu. Ae ui i lea, mo le toʻatele o alii e fetaui lelei.

Pulu ma afa pusa 'oti tagata

I tausaga uma, e fetaui lelei ituaiga o lauulu mo fusuʻaga poʻo semi-fusuʻaga. O laʻei lauulu na faia i lenei sitaili e matuaʻi lava lava, ae ui i lea, i le tausaga na teʻa nei sa iai suiga i totonu ia e vaʻaia e le lavalava mata. O lenei ituaiga ituaiga o lauulu o loʻo faia lea i le umi e tusa ma le sefulu senitimita, ma o faʻataʻamilosaga umi ua avea ma lauiloa tele ia te ia. Ae e tusa ai ma le lauulu o laʻau lava, le lauiloa lauiloa o ituaiga faʻasolosolo o lona faatinoga e manino. I lenei tausaga, o lenei ituaiga lauulu e sili ona fiafia i ai le lauiloa lauiloa pei Dolce & Gabbana, e ono mafai ona fesoasoani i lona lauiloa i totonu o le faitau aofai o tagata.

Grunge sitaili

Grunge O lenei ituaiga ituaiga o fulufulu o alii sa faʻaaoga malosi foʻi luga lalolagi catwalk. O lenei laʻei lauulu e matua fetaui lelei mo le tausia o se grunge ata, ma o lona autu autu o se mea leaga i luga o le ulu. E ui lava o le lauulu foliga foliga mai e pei e pei ona e tuʻu mai i le moega ma e te leʻi maua se taimi e faʻatulaga ai lou lauulu, o lenei 'oti lauulu ma le faʻapitoa i nisi mea laʻititi ua mauaina lona faʻaaogaina i aso uma o le olaga.

Le igoa o alii 'oti ma ata. O ni ituaiga ma igoa o tamaʻitaʻi oti

O le tagata poto ma atamamai tatau ona i ai mea uma sologa lelei ma suamalie - amata mai seevae ma faaiu i le 'ava ma le lauulu. I le mataupu lea o le a tatou talanoa ai e uiga i ituaiga ituaiga o laei o alii, o latou talafeagai i o tatou taimi, ma o le a le ituaiga o laʻei o tatou tagata e ave iai le faʻamuamua i lenei tausaga.

Lauulu o Fritz

E i ai foi le fulufulu Fritz, lea na o mai ia matou mai le valusefulu o le seneturi talu ai, e masani ona taua o le retro sitaili. Peitaʻi, o le laʻei lauulu lea e taʻutaʻua tele i le vaega o pisinisi i le faitau aofaʻi o tagata, ona e foliga mautu i se laʻau malosi, ma ona foliga iloga e matua fetaui lelei mo i latou uma o se fonotaga faʻapitoa ma se taumafataga. E aoga foi le maitauina o lona lautele - talu ai o le a foliga sili atu i se tagata e fiafia i ripped jeans. O lenei laʻei lauulu e fiafia i ni auiliili, manino, ma e mafai ona faʻatusatusa ma le isi vaʻaiga e tatou te manaʻomia e faʻamatala - o le mea lea o le Undercut.

Jackpot gauai

O lalo ifo o le faʻamatalaga o loʻo iai uiga nei - o le faʻapitoa o le mafaufau lelei.O lona aoga autu mai le Fritz hairstyle o se fusi, lea e amata mai le pito i tua o le ulu ma oʻo atu i le pito i luma. O le umi o nei pu e faʻatagaina ai lē e ana e faʻataʻitaʻi ma ia, ma o lona sitaili e mafai ona faia i se tele auala.

Classic kanata

Mo le laulu uumi, o le sili ona lauiloa o lauulu laʻasaga lea na taʻua o Kanata, lea e masani ai. Mo le tele o tausaga, o le toʻatele o tamaloloa ma lauulu uumi e sili atu lo latou fiafia i lenei laʻei. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga ituaiga laʻei sili ona lelei mo lauulu lauulu, lea e masani lava ona faʻafitauli e filifili ai se lauulu lelei.

I se tulaga lautele, tautala, i nei ona po ua i ai le tele o laei mo alii, ma e mafai e alii uma filifili soʻo se ituaiga o lauulu e fiafia ia te ia. O le tele o potopoto o lauulu ma aulelei faʻatagaina oe e filifili, faʻapea foi ma filifili se faʻapitoa o le a fetaui ma oe lava ia, ma o ai, pe a aunoa ma le faʻaletonu, o le a mafai ona malamalama i le mea tonu e te manaʻo e vaʻaia i luga o lou ulu. Ma o le saʻo tagata tomai faʻapitoa o le a taʻu mai foʻi igoa o laʻau e sili ona talafeagai mo oe, faʻapea foi ma fautuaina oe i le ituaiga ma metotia o le tausiga o ia i le fale. Ma o le mea sili ona taua, aua neʻi galo o loʻo tofu lava le matai ma ana lava lauulu e masani naʻo ia, ma afai e te fiafia atoatoa ia i latou, o lau mea faʻapitoa lea.

Mo pupuu lauulu

O le mea moni, o le toʻatele o tamaloloa e ofuina na o le pulu puʻe. O le mea lea, o ituaiga lauulu oti ma lenei uumi e tele. Mafaufau i le sili ona lauiloa.

O lenei faapuupuuina lauulu laulu e avatu ai i le tamaloa se foliga manaia ma faaaloalogia. E faʻamamafa lelei i uiga tamalii, e mafai ona avea se tamaloa ma tagata moni lava. I se isi auala, o le tenisi lauulu lauulu e taʻua foi o le "hedgehog" poʻo le "beaver".

O le fulufulu e lautele, atoatoa mo se tamaititi aʻoga ma faigata pisinisi. I tulaga uma e lua, o le a avatua le ata i le faiga talafeagai ma e oʻo lava i lalelei. Fiafia foʻi mo tamaloloa o loʻo aʻafia malosi i taʻaloga: tenisi - ose fulufulu mo laulu pupuʻu mo tamaloloa, ina neʻi faʻalavelave le loka ma oso i ou mata.

O le tasi e sili ona lauiloa tagata paʻu lauulu. E oʻo i le taʻutaʻua Hollywood lauiloa Brad Pitt e leʻi tala pepelo ia te ia mo le tele o tausaga.

Vaega:

  • Pusa o aofia pupuʻu, masani suluina wiski, a umi paleina ma luma. I le pito i tua o le ulu, o le lauulu ei ai lona averesi o le umi i le va o malumalu puupuu ma se pale umi.
  • O atigipusa laina uma e lamolemole, aofaʻi lemu le auivi o le ulu. Ua talitonu nisi o tagata faʻaupuga o le fusuaga e pei o se pulou pulou.
  • O le laʻei lauulu e matua aoga, e le manaʻomia isi tausiga, vagana mo le masani ona fufuluina o le ulu, faʻapea foi ma le masani ona puʻupuʻu ma teuteuina.
  • O lenei lauulu 'ulu e sili atu fetaui mo aliʻi ma masani foliga foliga ma aunoa ma le paʻu le atoatoa - e faʻaalia tele ai foliga. O le foliga o le kili e manaʻomia foi saʻo ma matagofie.

O le laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu foliga tutusa lelei ma le lauulu laʻau o fitafita-tagata faigaluega, ae ui i lea, i se sili sili ona lelei ma lelei mamanu. David Beckham mo se taimi umi fiafia i lenei lauulu.

Vaega:

  • O le lauulu lauʻeleʻele e faʻavae i luga o le tele-sitaili metotia, o lea e avatu ai i le ulu se foliga matagofie e faʻamamafa ai se foliga manaia.
  • E le manaʻomia le lauulu i laʻasaga - naʻo le susu ma lulu le laulu teisi - ma ua sauni le tamaloa e faʻaumatia le lalolagi.

O se lauulu 'ulu e fetaui lelei mo lē e ana. E aulelei foliga, ma afai o le laulu sinasina lona lauulu, o lona uiga i lenei tulaga o le "tulaga" foliga foliga mamalu ma tamalii, i le agaga o le "atuaatua".

O le lauulu fugalaʻau ei ai uiga faʻapitoa: musumusu pipi ma nape faʻasolosolo sologa lelei i le pale teuteuina faʻatasi ma le faʻamoe tulaga, o loʻo i ai le saʻo faalava luga luga.

O se lauulu laʻititi e fetaui lelei mo tagata malepelepe ma fusi ma le ua malosi ma le faataamilo ma foliga faatafafa.O le lauulu fulufulu tama e mafai ona vaʻaia vaʻaia foliga, o le a faʻaopopoina foi le talavou.

O le a se vaeluaina foliga lauulu tagata ma se vaeluaina ma o le a le faigata ona faamaea se lauulu lauulu o loo faamatalaina auiliili i le vitio i lenei mataupu.

Oe mafai ona vaʻaia le laupepa i lalo ole paʻu i le ata i lenei tusitusiga pe a kiliki i luga o le sootaga.

Ae o le a le mea e sili ona lauiloa lauulu tagata mo foliga oval foliga, e mafai ona e vaʻaia i lenei tusitusiga i le ata: http://opricheske.com/muzhskie/s-strizhki/pricheski-dlya-ovalnogo-lica.html

Atonu e te fiafia foi e vaʻai pe faʻafefea e se pulou lauulu tagata ma se lamolemole sologa lelei o le a foliga mai i le ata.

O lenei ituaiga o lauulu ulu e puʻupuʻu laupepa ma se vaega uumi vaega ma faʻaletagata. O le lauulu e matua faigata ma manino, o se tamaloa ma foliga lemu e talafeagai, a o ia faia lena foliga sili atu o le tane. Ae o le mea e foliga ai le lauulu lauulu tamaloloa ma ni laupapa na tafi ma se nape, e mafai ona vaʻaia i le ata i lenei tusitusiga.

O lenei pupuʻu lauulu lauulu ua 'avea ma pito o le pale. O 'oti ulu e iai lamolemole laina, e talafeagai mo talavou ma tamaiti aʻoga. Ae o le a le vaʻai o se fulufulu mo tamaloloa mo seasea ma manifinifi lauulu o le a foliga mai ma o le a le faigata o le faʻatumuina o sea lauulu, o le a fesoasoani e malamalama i faʻamatalaga mai le tusitusiga.

O lenei lauulu 'ulu e aofia ai puʻupuʻu, toetoe lava - fufuluina - wiski ma isi uʻamea umi, selu e le itu.

Mo lauulu ulu

Le tele o tamaloloa, taumafai e avatu o latou foliga foliga sili atu foliga foliga, filifili le averesi umi lauulu. Ma o loo latou faia saʻo. Ole umi lea ile taimi e tasi e faʻamamafaina ai le manaia tele ole taulealea, e mafai ai ona e faia le tele o sitaili matagofie, ma i le taimi lava e tasi, e matua faigofie lava le tausiga. Le filifiliga sili ona manaia.

O se tami laʻei manaia lenei, e toʻatele tupulaga talavou i aso nei e fiafia ia te ia. O tagata lauiloa lauiloa o se afa-pusa lauulu, e mafai e se tasi ona faʻaigoaina le tagata lakapi Potukale Cristiano Ronaldo. O lenei taʻaloga taʻutaʻua ua le suia lona lauulu pele alofagia mo le tele o tausaga, e foliga vaʻaia lava lona aulelei ma matagofie.

O lenei fulufulu lauulu tausia lona foliga atoatoa ma e le manaʻomia le teuteu faʻaeteete. O le mafuaaga lena e alofagia ai o ia e le tele o tamaloloa. O ia faʻataʻitaʻiga e lelei mo tamaloloa i nei ona po aʻo pisi ma le valea o le lalolagi, lea e masani ai ona e foliga lelei ma foliga lelei.

Vaega:

  • O le laʻei lauulu e faʻatinoina tutusa i le fusuʻaga, peitaʻi, i lenei tulaga, o le pito i luma o le lauulu e umi tele. O lenei umi e mafai ai ona e faʻapipiʻi ia manoa i auala eseese, lea e faigofie tele.
  • Lelei tele mo se tauleʻaleʻa naunautai ma toʻaga lelei, faʻapea foi ma le ami, tagata taʻaʻalo faʻapea malo.
  • Fulufulu laʻau manoa mo foliga lapotopoto ma auvae tele. I le tuʻufaʻatasiga ma se semi-pusa, o foliga vaʻaia o le a foliga sili atu ona taugofie.
  • O le a le ofi tagata o loʻo i ai se foliga vaʻaia uumi, ona o le "afa pusa" o le a faʻaloaloa sili atu i luga atu.
  • O le afa pusa e lelei tele mo tau vevela, aua o lona foliga e faʻaali ai le ua ma le muaulu.

Oti 'oti lauulu

O lenei filifiliga o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaloalo ma tamalii. E faʻailoa mai laʻititi lauulu uumi, pupuʻu wiski ma le vaega occipital. O le upu autu iinei o le faʻalelei.

Vaega:

  • Ua laugatasi pito o filo, leai ni mea e saeia ma leai se faʻauʻuga.
  • O le fulufulu ua i ai laina manino - manino ma manaia.
  • O lona uiga o le lamolemole sitaili, leai ni mea faʻapipiʻi - mea uma e tatau ona faia ma le faʻaeteete ma aunoa ma ni sese.
  • O se laei tipi masani o se sili lelei filifiliga mo se tamaloa faʻaaloalo e popole i galuega ma galuega. O se tamaloa ma ia lauulu laulu e faia se lagona lelei ma musuia lagona mautinoa.
  • O lenei lauulu 'ulu, faʻatasi ai ma ona foliga vaaia lelei, fesoasoani e faʻasaʻo foliga foliga, e maua ai le maʻai, le faʻaalia foliga o le tele o le vaivai ona o lona lamolemole laina.
  • Afai e i ai se manaʻomia e faia le lauulu sili aulelei ma faʻataʻamilo, e mafai ona e faʻaogaina pe a teuteuina i le gel poʻo le pulu ma teisi teisi i luga o latou manoa - e tuʻuina atu ia i latou se faʻasaʻoga maua fua, ma o le lauulu laʻasaga e le toe foliga mataga ma masani ai.

O le filifiliga e matua manaia, foliga matagofie.

Vaega:

  • O le uiga o le Kanata ua faapuupuuina pe tipiina le wiski ma se pale umi o lona umi.
  • Bangs, o se tulafono masani, "Kanata" e le maua.Ua maeʻa ona faʻasaʻolotoina uʻamea pito i luma, ia, pe a taatia, e selu i tua pe i le itu.
  • O laina laʻau e matua maʻoti, o suiga e manino. Lenei mea e maua ai le faʻatusa ma agavaʻa.

O lenei lauulu lauulu ei ai se tala umi umi - mo le taimi muamua na aliali mai o se tutoʻatasi lomiga o se lauulu i le ogatotonu o le 20 seneturi. E manatua ai le lauulu 'oti' Kanata, peitaʻi, e pupuʻu ona mama. O le metotia e aofia ai se vaeluaina ma se vaega vaega ole parietal.

Filifiliga filifiliga. O lona uiga o le tatau ona pa, lea e faʻasolosolo malie i totonu o le muaulu.

Lauulu manaia ma teuteu foliga. E pupuʻu wiski ma pale faʻatele, lamolemole, laina malu. O patupatu, pei o se tulafono, e le o iai - o laina pito i luma e masani na ona selu i tua pe folo "coca".

Mo le umi lauulu

O pulou laʻau mo laulu uumi e le lauiloa i lo tatou atunuʻu. Ae peitai, o lea ua amata ona fesuisuiai le masani, ma ua atili ai ona tele tane e taumafai e faʻamamafa a latou tagata taʻitoʻatasi i laʻei ma teuga foliga. Mafaufau i a latou filifiliga sili ona lauiloa, lea, faatasi ai ma foliga o loʻo iai nei, o le a le faia ai se foliga faʻaalia o se tamaloa e itiiti le lototele.

Fiafia

O lenei filifiliga e aʻafia ai ni uumi, seʻeʻimataʻu ia ni uʻamea. E foliga matagofie, ae e manaʻomia ni lauulu faʻalelei, maloloina. O le pulupulu o alii mo le laulu uumi e sili ona talafeagai mo tagata o polofesa galuega tuuto i faatufugaga. Ae o nisi taimi e oʻo lava i tagata fai pisinisi e filifili lenei laʻei ma faʻaaogaina se fou - manaia ma muamua - ata.

O se lauulu fulufulua faʻataʻitaʻia faʻamanuiaina o laina e tutusa lelei le umi, e le maua ai ni sitepu ma faʻafefetega. E faatatau i le lalagaina o lauulu foliga.

O lenei hairstyle e mo tamaloloa ma lona lauulu umi. Sili atu talafeagai mo i latou e umia lauulu lurus - o le manino ma le faʻavae o lenei filifiliga o le a foliga sili ona lelei i luga o laina lurus.

Grunge e sili atu ona talafeagai mo talavou talavou e le o aveina i ogaoga pisinisi ma tiutetauave. I totonu lava ia, o se lauulu lauulu e matua leai lava ma le aloaʻia - e fetaui lelei foʻi i tagata fatufatu e mafaufau muamua. Ae o le ala o le a foliga mai ai se alii mohawk lauulu lauulu o le a fesoasoani ia malamalama i le ata mai lenei tusitusiga.

Vaega:

  • O lenei hairstyle "tuputupu aʻe" mai le talavou subculture - na tupu faafetai i tagata fiafia o papa ma ili o uamea mamafa.
  • O loo i ai se foliga fouvale foliga mai, e ui lava lelei matagofie. Ae o le faʻamasani ma matua o le teine ​​faʻaipoipo e sili atu le aua le faia o na laʻau lauulu.
  • O le taimi nei o le Grunge chic trend o loʻo faʻaalia ai lenei lauulu e pei o se sitaili ma talafeagai filifiliga, talafeagai mo na tamaloloa e mulimulitaʻi vavalalata i faiga ma puʻeina uma ona itu taua i luga ole lele.
  • O le fulufulu "grunge" faʻatasi ai ma le umi pale ma ni fusi nape e aofia ai masani ona veleina whiskey. O lenei faʻamamafa atili ai le eseʻeseʻeseʻe o lauulu laulu, fai ia sili atu muamua.
  • E alualu i luma lelei ma eseese fatufugaga lanu, aemaise lava i le eseese o lanu.

Afai ua e filifilia le filifiliga mo le laititi poʻo le uumi lauulu, o lona uiga e tatau ona e laulu 'uma lauulu pe mai lea taimi i lea taimi i sitaili. O le mea lea, ia maua se pulumu sili ona lelei, fulufulu laʻititi ma teuteu oloa. Malulu wax mo lauulu, foam po o mousse o le a lava. Aua neʻi galo o nisi lauulu 'ulu o le a foliga lelei na o latou pe a taʻoto.

E taua tele le manatua o soʻo se fulufulu manaʻomia e manaʻomia le faʻafouina i le fale. I le avea ai o se tulafono, o laufanua sosolo foliga leaga, ma le lauulu foliga leiloa foliga.

Ae o le auala e tipi ai se tamaʻitaʻi ata tipi lauulu, e mafai ona e vaʻai i le vitio i lenei tusitusiga.

O le a faʻafiafiaina foʻi le vaʻai atu i le vaʻaiga o lauulu o tamaloloa i o latou itu. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i le sootaga.

I luga o le vitio, o le igoa o tagata nei laei tipi:

Sa matou suʻesuʻeina le sili ona lauiloa ma lauiloa o ituaiga o lauulu saiʻulu mo eseʻulu lauulu. O le mea lea, e mafai nei ona faigofie ona filifili le filifiliga e fetaui ma oe.Faatasi ai ma le fesoasoani a matou fautuaga, e mafai ona tuʻuina atu lau ata i se uiga faʻapitoa, e atili mautinoa ma manuia.

Lauulu Amataga Talafaasolopito

O le tala i le tuʻugamau oti e amata i le amataga o le luasefulu seneturi, faatasi ai ma le muamua taunuu mai o tamaʻitaʻi i ofu o alii ma laei ile mea na tutupu. E leʻi leva ae iloa le tutusa ma le malosi o le feusuaʻiga, amata loa ona faʻaogaina e fafine ni ofu a tamaloloa ma mitamita e laei o latou lauulu.

Talu mai lena taimi, o le tomboy ua faʻalauiloaina i aso uma o le olaga ma ua mauaina le lauiloa pe a manaʻomia e fausia se ata tutoʻatasi. Na ia suia le atoaga o elemene o le tane ata i le fafine. O le tane i le faiga o lenei lauulu lauiloa na lauiloa i le 2014.

E fetaui ma aʻu? Foliga foliga ma lauulu

Tomboy o se tisimasi lava tipi lauulu, aua e talafeagai e le gata mo teine ​​talavou, ae faapea foi mo se tamaitai fai pisinisi matua, faapea foi mo tamaʻitaʻi e eseʻese foliga foliga ma fausaga lauulu. O nei aso, ua faia ai lenei laʻei fulufulu e le gata i le masani masani, ae o loʻo fai foi ma tuʻaiga 'eseʻese, o laina uʻumi ma isi suiga e maua ai se tutasi ma le aulelei o sitaili. O filifiliga autu o:

  • masani. Fai i luga o le puʻupuʻu pulu ma se manava. Le vevesi lauulu o eseʻesega o le autu autu lea o le rombged Tomboy. E masani lava o pito o le fulufulu foliga foliga vevesi ma vevesi. O lenei aafiaga e ausiaina e ala i le oloina,
  • tipiina o le asymmetrical le faia o lauulu i luga ole averesi umi. O se iloga taimi o vilivae o faʻaletonu umi i le ulu. E fetaui i le au faataamilo. O nisi taimi e naʻo le tasi itu e teuteu, e tuʻuina ai i le ata se faʻatelega. O aso nei asymmetric tomboy o se lauulu lauulu laʻau e le talia le manino o tusiga ma mamanu,
  • e oo lava i luga o le lauulu uumi mafai ona e mauaina elemene o se uta. Afai e tatau ona e tausia le uumi le umi, o lona uiga o le pito i luga o le ulu e asymmetrically tipi.

O se fulufulu faapena o le a sili le lelei filifiliga mo le manifinifi o le laulu, aua o loimata pito o le a faʻamalamalamaina ma vaʻaia vaʻaia le tele. O se filifiliga pipiʻi lauulu e le fetaui lelei ma e faʻatatau i foliga foliga.

Alii ma foliga oval o le a fetaui i soʻo se ituaiga o lenei lauulu. I le faʻaaogaina o sitaili eseese, e mafai ona e maua soʻo se ata - e faʻamafanafana ma ea, ma e soona fai ma le fia ai.

Tausiga Vaega

O tamaʻi laulu e 'aʻulu tomboy e faʻaalia le laei i aso uma, a leai o le laulu o le a foliga valea. O se lauulu laei ile pulou e foliga mai e sili ona manuia pe a fai e tuʻufaʻatasia ma le lautele masani o ofu ma mea e faʻaaoga ai. E tatau ona e manaʻomia le tausiga o lauulu:

  • mousse ina ia faʻalelei ai lauulu ole uumi ole laulu e fulufulu ai tua,
  • ina ia foliga laʻititi mata, ae aulelei, e tatau ona e faʻatinoina le tomai o haer - mamanu,
  • afai o le laulu e mafiafia ma mafiafia, e sili ona lelei amata amata teuteu pe a uma ona mate pe a uma ona fufuluina lau lauulu,
  • faatasi ai ma manoa puʻupuʻu, gel ma vevela vevela o le a fesoasoani. Ma le isi, o le gel e tatau ona faʻaaogaina i susu susu ma sii i luga ma ou tamatamaʻilima, ma lulu. Pe e mafai ona e selu ma le malie,
  • E taua le faʻaogaina o mea teuteu lelei.

O lenei hairstyle model e tele ona lelei:

  • o le fesili ma le vaevaeina pito mou ese atu,
  • teuteuina lelei, teuteu lelei ma matagofie,
  • faatupuina voluma
  • o le faila ua faia ai itu pito o le curls usiusitai i le taimi o styling,
  • faamamafa foliga matagofie foliga ma tosina ese le gauai mai laiti sese - le foliga o taliga ma le isu.

E tatau foi ona e iloa o lenei lauulu foliga e manaʻomia ona fetuʻunaʻiina i le tolu i le fa vaiaso, a le o lea o le tino mai o le a le toe vaʻaia lona talafeagai ma o le a foliga vaʻaia.

Aʻoaʻo e uiga i isi lauulu lauiloa ma faʻafefea ona tausia lelei:

Faiga ole laʻei o tagata ma ituaiga o laei o aso nei

O le ituaiga o ituaiga o laʻei lauulu lauulu e tatalaina ai le avanoa mo tamaloloa e fausia ai soʻo se foliga foliga: masani, taʻaloga, faʻafiafiaina, militeli pe fatufatu. Ae o le a ia na o le manuia i le tulaga o le tagata ma aga masani foliga foliga. E tatau ona faʻavae i luga e le gata i foliga o foliga, lauulu tino, ae o luga foʻi o le natura ma le olaga a le e ona le laulu. I totonu o lenei mataupu o le a tatou iloiloina foliga o alii hairstyles mo eseulu lauulu ma saili poʻo a mea e sili ona lauiloa ma lauiloa laʻei tagata i totonu o fale lalelei.

Faiga 1. masani

O lauulu laʻititi i tagata ua faia i le filifiliga ma le leiloa, tusa lava pe laina, ma le lauulu e le sili atu i le 3-5 cm. O nei laei masani lauulu e aofia ai: hedgehog, semi-boxing, boxing, playground, Canada, British ma isi.




Ole umi o le laulu i se laulu lauulu masani e mafai ona eseese, e mafai foi ona suia le faʻasologa o le gaosiga o le ulu ma lauulu vaevaega, e ui ina i ai uiga masani. O le laei o le tagata masani e taʻutaʻua i le vaeluaina o le itu poʻo le selu e selu i tua ma teuteu lelei. O le ata atoatoa e le o le matagofie o sitaili, ae o lalelei le lauulu.





Latou te fai mai o na ituaiga laulu e sili ona fiafia i ai tamaitai. I le pikiina o lenei ituaiga, e mafai ona selu ma teu e pei ona e te fiafia i ai. Lauulu "klasik" o loʻo iloga i laina sao ma le lauulu umi e le sili atu i le lima senitimita. E faʻamamafa aristocracy, ae i le taimi e tasi e manaʻomia le tausiga. E fetaui lelei ile faʻatusa ata.

Faiga 2. Taʻaloga

O sitaili taaloga o tagata ua leva ona masii mai mai ata o tagata taʻalo i tagata lautele. O le faigofie o le lauulu 'oti - i lalo o le masini, lea e i ai i le lauulu e tutusa lava ultrashort umi, ua taʻua taʻaloga. E ui o lenei igoa o lona uiga o se tele numera o lauulu e kopi mai tagata taʻutaʻua taʻalo, e masani lava mai tagata lakapi soka.




Mo alii ma tama e fiafia i ofu lavalava, taʻaloga lauulu e talafeagai. Ole ituaiga lea e aofia ai ni tipi ulu ma le laulu uumi ile pito i luga ole ulu ma pupuʻu - lalo ole pito i tua ole ulu. O le vaitau vevela o le la e mafai ai ona e talisapaia atoa le faigofie. E talitonuina o le militeri Amerika i Vietnam na avea lenei lauulu lauiloa. Ae o le ata o le militeri e sili ona fiafia i ai e le gata i tagata o toniga.





O sitaili mea taʻalo a tagata e maua ai le malosi faʻatamaʻea, amio pa'ū ma sitaili. O la latou taulaiga autu o le au faʻaiʻi, malo malosi, ma le manatu lelei. O le umi o le laulu e fesuisuiai mai le laititi-puʻupuʻu (toetoe a le lavalava) i le tulaga masani puʻupuʻu. Fugalaʻau lauulu o lenei ituaiga e talafeagai mo tagata uma, seʻi vagana ai blondes ma i latou o loʻo i ai maʻila i luga o latou ulu.

Faiga 3. Romantis

O laʻei o lauulu i le laʻei faʻaaloalo e mafai ona na o luga o le umi-umi lauulu. E mafai ona faʻataʻatia i ni auala eseese: selu lamolemole pe faʻatupuina foʻi se faʻatamala. E faʻaopoopo faʻaopoopo, e pei ona masani ai, i ni faʻailoga umi, e mafai ona ova pe tutusa. O le faʻaosialia o faʻataʻitaʻiga o latou pule - o tagata e feoloolo, e moemiti, ma e fatufatu mea.









Alofa - o ia lea e ona le tamaloa na filifilia le faiga faʻapitoa. Ole avanoa lea a aliʻi ma tamaʻitaʻi talavou o loʻo sailia latou agaga paʻia. O le uumi lauulu o se mea lea e muamua ai mo le iloaina o se ata faʻanatura. "Tulaga faʻaaloalo" masani lava o lauulu umi. Latou te faʻailoaina tagata o loʻo fatufatu, maʻimau, ma e agamalu. Latou autu aoga o le mafai ona eseese sitaili. O ia ulu oti e foliga sili le manaia i le mafiafia ma le paʻu o lauulu.

Faiga 4. Militeri

O pupuu ma puʻupuʻu lauulu ua faʻavasegaina e faʻa militeri. O ia laʻau lauulu e mafai ona fausia mai i lauulu o soʻo se umi, o lona foliga vaʻai i mea faʻatamala, e le manaʻomia le lauulu o le militeri. Na faia e se tamaloa foliga o se tamaloa na faatoa foʻi mai mai le taua.E faʻaalia i le malamalama o le le faʻaaloalo, pule ma le poto masani i foliga, vaivai ma le faʻatinoina gaioiga.









O se lauulu lauulu muamua na aliali mai i le taimi o le "taua o le tutoʻatasi", talu mai lena taimi o le militeri na tumau pea le uiga le masani ai e le gata o fitafita, ae o le filemu o le ola. O le naunau o le fitafita e puipui ana pele, e le tuʻuʻesea ai fafine, ma ua sauni alii e ogatasi ma le ata.

Le tele o taimi, alii talavou ma le ogatotonu-matutua laei 'auʻau oti, a o auaunaga i le ami faʻauʻuina e le o se mea taua. Faitio i foliga o tagata taʻalo ma fashionistas. Lauulu laulu e manaʻomia le itiiti ifo le tausiga.

Faiga 5. E faoa mea

A o o le mafaufau i le matai ma le tagata faʻatau e ova i fafo atu o mea masani, e i ai le laʻau lauulu i le sitaili o le "fatufatu". E i ai le tele o filifiliga mo le fausiaina o laʻau lauulu, naʻo le mafaufauina o laʻau fulufulu ma le naunau o le tamaloa e luʻiina le lanu efuefu o aso uma o le a taofi ai le faʻatopetope.

O se lauulu lauulu mafai ona:

  • Oti puʻupuʻu lauulu ma tagata tipi, hieroglyphs, stripes ma zippers,
  • Fiafia sitaili o lauulu umi, mohawks ma auu faʻapipiʻi i fafo i itu eseese,
  • O se lauulu 'ulu ma le faʻaopopoina o lanu - mai le susulu malamalama i luga o le ulu, e faʻamamaina ai taʻitasi o tagata,
  • Soo se lauulu o le a faia tagata pasia liliu.




O laei a tagata e fai ai laʻau lauulu e patino, uluaʻi ma manaia. I le avea ai o se tulafono, o nei filifiliga asymmetric ma lauulu umi eseese i vaega eseese, le au-faʻailoga masani, lanu ma isi faʻafuaseʻi fofo.





O a latou faʻaaliga autu o aliʻi i lalo ole 30 tausaga. Ae ui i lea, e aoga le mafaufauina, o le luʻi faʻapenei, poʻo le a le faʻalavelave e ono foliga mai, e manaʻomia ai le faʻaeteete lelei. O fulufulu umi e tatau ona teuteuina masani, ma tuʻituʻi-avanoa o loʻo tupu vave.

Ole numera o ituaiga o lauulu laei ile taimi nei ile numera e toetoe lava a le maualalo i fafine. Soo se tagata o ona po nei e fesoʻotaʻi lelei i ona foliga e suʻe lona lava lauulu. O ulu pupuu o alii e fetaui lelei e talafeagai mo soʻo se ituaiga foliga, e tusa lava poʻo le ituaiga lauulu.

O le sili ona lauiloa lauulu lauulu lea e maua i le tele o tagata lauiloa o le "hedgehog" ma manoa manoa. E teuteu fulufulu i le paʻuluga, ma i luma o loʻo uumi ma faaputuputu i tuli.




O le fulufulu pepelo a Iroquois e lauiloa foi. E talafeagai mo i latou e fia faʻaalia se lagona o le sitaili ma foliga. O le aano o lenei hairstyle o le laulu mai itu e selu i luga ma o le pale saʻo e fausia mai ia latou. O le aoga o le "pepelo Iroquois" o le mafai ona ofuina uma i se tulaga le masani ai ma i le taimi faigaluega.






O se pisinisi auala e foia ai faʻafitauli, le mafai ona faʻafetaia le lalelei o le olaga, o le manaʻomia o le tele o mea masani - o ituaiga eseese o tagata e mafai ona momoli atu tagata poʻo isi mea e faʻamuamua i isi. Ua masani le faipisinisi e faʻatulaga ma manino faʻatulaga amio - ia o le a sili ona fetaui lelei i le lalelei o le laulu, e leai se mea e sili atu.

O se miti faʻanofo vaʻaia o le a talisapaia ia soʻotaga pa'ū i luga o ona foliga i le foliga o se oso umi - se ituaiga o mea lilo ma le faʻamatala. Ma o ia e le nofo tumau o le a tuu le aoga i luma - o lona umi e puupuu.

O tagata na te otiina: igoa ma ata o lauʻeleʻele oti

A filifilia se laulu i lau olaga, e taua le faia o lenei fetuunaiga mo le foliga o foliga. Ma afai mo le fafine afa ova o le sili lelei e tatau uma taumafai lauulu ma lauulu, mo ma tagata mea uma e ese ese. O le sikuea o le sao faʻatusa o le auro faʻailoga lea e tatau ona faʻalatalata uma iai ata vaʻaia. Pe a filifilia ni laʻei fulufulu o tane, e taua le mafaufauina i le matafaioi o gaioiga a le tamaloa, aua e le o tagata uma o le ai ai ituaiga tutusa o laʻei lauulu. O lea la, o tagata talavou atamamai ma faʻamalosi e ono manaʻomia le uumi 'oti tagata, ae o pisinisi ma tagata pisi - i se isi itu, o le a filifili mo i latou lava masani tino ma tagata puʻupuʻu oti.



O lauulu laʻei masani a tagata ua le masani ai sitaili, ae o le asō o le a e le maofa ai se tasi.I se faapuupuuga, o tagata uma o le a latou mauaina se lauulu 'ulu e mafai ona faʻalogo faʻatasi ma o latou olaga. Ma o filifiliga o loʻo i lalo o le a fesoasoani ia i latou e leʻi mafaufauina pe o loʻo manaʻo e faʻafou le latou ata i se laei fou.

Vavaeina o alii masani

E le o tagata uma e maua le avanoa e suia ai a latou ata. E le masalomia, e mafai ona e filifilia se tasi o le tele o ituaiga o loʻo i ai i laʻei o lauulu, ae o le laei o tagata masani a le vasega tumau pea o le sili sailia ma lauiloa. O lauulu lauulu e iloga i fuainumera manino o laina ma le averesi o le laulu o le uumi.




Classics e masani ona i fafo atu o taimi ma tulafono - e lautele i le taimi, nofoaga ma le mea e tatau ona tuʻufaʻatasia. O le vasega o lauulu saiʻelu ua faʻaalia ai lenei mea moni pei ona mafai: e fetaui lelei i soʻo se sui o le malosi malosi, e le faʻalagolago i luga o le masani ma le tausaga o lē e ana.

Masini 'oti tagata

O se tamaʻitaʻi tama fugalaʻau ma se masini e tatau ona toʻatasi, talu ai o le foliga o foliga ma le ulu o tagata taʻitoʻatasi e ese, o le mea lea, faʻaopopo atu i faiga masani, e taua le amanaia uma i sina mea lalelei o foliga vaaia.




Tagata uma vave pe mulimuli ane filifili e suia lona sitaili poʻo nisi auiliiliga o foliga. Ma o le masani lava, o lauulu e avea ma mea faapena. Mo suiga cardinal, o se lauulu lauulu tagata e atoatoa.

Oti tenisi - 'aʻai ma tofo lelei





Totoina tenisi o se isi faʻaaliga o laufanua faigofie 'oti tagata mo tagata. E i ai ona eseese ituaiga. E aulelei tele i tama talavou ma i latou e matutua ma soʻo se foliga foliga ma lauulu. Tele o taimi oe oe le iloa le mea e te fia vaʻai i luga o lou ulu. O se mea lelei ile fofo o lenei faʻafitauli e mafai ona avea ma tenisi lauulu. Toetoe a leai ni mea e afaina ai: le faʻaalia, pe matua, pe sitaili.

O le a le laʻau lauulu e taʻua o le faʻataʻitaʻiga?

O se faʻataʻitaʻiga e manatu o se lauulu laʻau na faia e le matai aveina i ai le faʻamanino tulaga ese anatomical, faʻapea foi ma manaʻoga a le tagata o tausia.

O se lauulu laʻititi e faʻatatau i soʻo se sitaili - mai le masani i le avant-garde, e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le stylist sa teu faafaigaluega ia i ai le maualuga o ana lava taumafaiga ma tomai.

  • I le avea ai ma faavae mo le fatuina o se laulu fou, e mafai e se stylist ona faʻaogaina se laʻei masani. O le a avea ma faʻataʻitaʻiga pe a fai e le matai e aumaia ni nai ona lava elemene. O se faʻataʻitaʻiga lelei o se fulufulu laʻau e sulu faʻatasi ma malumalu ma mamanu i tua o le ulu ma malumalu.
  • I le maeʻa ai o le laʻau masani o le afa afa-pusa lauulu, e mafai e le faʻailoilo ona faʻaalia mafaufauga i le taimi na tusia ai ata. A vaʻai mai luga, e foliga mai o se afa-pusa 'oti ulu e faia i le ulu o le tagata faʻatau. O se mamanu tulaga ese na faʻaliliu i ai i le ituaiga faʻataʻitaʻiga o laʻei. O se isi taimi fatufatuga atonu o le loka o lauulu e tuʻua e le matai, galue o se flirty tail.

Vaʻai tino laʻei fulufulu mo lauulu lauulu - vitio:

  • O aso nei "laei" ulu, faia i se tafi ma tuua le lagona o le tautau o lauulu, o mea sili ona lafoa mo le faia o laʻei lauulu.

Le faʻatapulaʻaina avanoa mo le faʻaaliga o mafaufauga vaʻaia fulufulu "cascade" ma "apefai", vaʻaia faʻateleina le tele o lauulu.

Faʻafefea ona filifili le ata saʻo?

Filifilia o se lauulu faapitoa mo oe, e tatau ona e mafaufau e le gata i le fausaga o lauulu. A lelei stylist, galulue ma se tagata o tausia, e tatau ona amanaia se numera o anatomical foliga:

  • foliga o le ulu, mata, taliga,
  • laina o superciliary tusi,
  • faaosofia ma mata lanu.

E matua le tatau ona filifili ni lauʻeleʻele paga lea e manaʻomia ai le teuteuina faʻapitoa. I lenei mataupu, e sili atu le faʻamuamua i faʻamaoniga klasik.

Lelei filifilia lauulu e tatau ona ogatasi ma laei o laei. Ma o lenei taimi o le a le sao mai ai le aʻoaʻoga mata o se moni polofesa.

Fiafia i lauulu o alii - toe iloilo vitio:

O loʻo iai se saʻo o ituaiga taʻuga. I le taimi ua tuanaʻi atu, sa faʻateleina la latou numera.Ona o mea e manaʻo iai le tagata, o nisi ua amata ona mou atu ma le talafeagai (Iroquois), oi latou e aliali mai ua le manaʻo. Tupulaga talavou e masani lava i le faʻatusa o le laulaau, fusuʻaga, afa-pusa ma faʻapea foʻi.

Ituaiga faigofie lauulu ma latou tekonolosi o le faʻatinoina

O le afa-pusa lauulu 'oti o se pa'ū malu mai le fulu i le parietal sone (5-8 cm) i luga o le lauulu pupuu i luga o le ulu. I le lauulu, e tatau ona i ai se faʻaalia faʻaalia pito i tafatafa o le pale sone ma se faʻataʻutaʻu pito i pito.

  1. E manaʻomia, mo tagata amata, e tuʻu se fata i tafatafa o taliga. Ona alu lea ile tua o le ulu. E taua le aveeseina o le fluff i le pito i tua o le ulu ma aumai i le sili atu le manaʻomia i le auivi.
  2. Ina ia tipiina le pito i tua o le ulu, ia mautinoa e faʻaaoga seleulu na mamanuina faʻapitoa mo le faʻamaloloina o le lauulu, ma 'aveʻese le lauulu i laʻasaga seʻia taunuʻu atu fautuaga ua taʻuina.
  3. I le siitia maualuga o malumalu, tipi ese fasi tasi i le isi e ala i le auala o le vavaeina vavaeina, matauina se tulimanu o 30-45 °, i le pito i lalo o le vaega o malumalu o le a avea ma taʻiala i le itu o le tipiina.
  4. E manaʻomia le tipiina o le maualuga o le okipital area, faia gaioiga, mai i malumalu e oʻo i tua o le ulu. Filifili manoa e ala i le vaeluaina ma ia, tusa ma le aofaʻiga o le pito i lalo o le alofilima, teuteu. Ona siaki lea ma se tutusa faʻavae vavae, tipi le vaʻaia sese, fausia se tutusa o nifo.
  5. Ina ua maeʻa gaioiga na faʻatinoina, matou filifilia le tele o manoa i le va o tamatamailima latalata i le pale o le ulu ma i le saʻolotoga faʻatasi ma le laʻau Kerisimasi 'oti. O se selu e tatau ona oloina latalata i aʻa o se vaega o le pale. Matou te teuteuina ma le faaeteete le pito i “nifo”.
O le faia o lauulu o fulufulua foliga sili atu ona faʻaoso foliga nai lo le afa-pusa. E eseese i le maualuga tipi pupu, o le foliga o lauulu tipi, lea e maualuga ma oʻo atu i le sone atoa o le pale. O na sitaili faigofie o tagata o loʻo faia i ni auala tutusa.

O laʻei ua teuteuina lelei, teuteu lelei o lauulu o se tuʻufaʻatasiga lea o foliga o tagata uma. O le hairstyle o se atagia lea o le amio a le tamaloa, faʻataʻitaʻia ana sini ma aganuu. O le mafuaaga lena o le filifilia o le lelei ata e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete tele. Lenei, o aso nei o loo tatou talanoa e uiga i ituaiga ma igoa o lauulu oti tagata.

TUPU FAʻAVAE FUA

Ituaiga o ituaiga o lauulu o alii

O nei aso, ua tele ituaiga o lauulu 'oti a aliʻi. Filifiliga masani o le a fetaui i soʻo se tamaloa, faʻamamafa lona tulaga ma avea o se itu taua i totonu o le ata.

- tasi o filifiliga sili ona lauiloa. O lenei faʻataʻitaʻiga e tele igoa: hedgehog, beaver, youth tennis ma isi. Le aoga sili o lona versatility. O le a avea o se sili lelei faʻaopopo i aso uma, pisinisi ma taʻaloga foliga.

- tasi o le sili ona lauiloa ma lautele versatile lauulu. O le a lana mea lilo? E faigofie le tali - ile faʻamafanafana ma le le faʻaalia. O lenei fesuiaiga e le manaʻomia tele tausiga ma foliga mai e manaia tele.

Ole mea taua iloga ole lauulu ole laulu e laʻititi (3-4 cm) ma le vulu lulu.

E tatau ona maitauina o fusuʻaga o le lauulu fiafia a Brad Pitt. E foliga faigofie lava ma, e ui i lea, na te faʻamamafaina le totoa o foliga o lē e ona. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai nisi ata taua tele.

- o le ituaiga fusuʻaga. O loʻo faʻaalia foliga uumi o luga ole pale. fiafia faapitoa lauiloa i 90s o le seneturi talu ai, ae o le asō o se sili lauiloa filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Cristiano Ronaldo ua maua le afa-pusa lauulu 'ulu mo le tele o tausaga.

Lauulu Peretania na aliali mai i le ogatotonu o le seneturi talu ai ma e leʻi leiloa lava lona lauiloa i totonu o alii o vaʻaiga eseese. I aso nei, o ia o se tasi o tamaloloa e sili ona sailia. O le peleti e faia i luga o le uumi o lauulu. I le taimi lava lea e tasi, o le pito i tua o le ulu e seleina mo se taimi puʻupuʻu, o lauulu i luga o le pale e tumau le umi, ma o fusi ma pito i luma o lo o selu e toe faafoi i tua. O ni nai faʻataʻitaʻiga o Peretania - i le ata i lalo.

- O le isi ata manaia e foliga pei o Peretania.O le mea iloga iloga o Kanata o se lapoa tele o lauulu i le muaulu ma pale. O manoa i le malumalu ma o tua o le ulu ua tipi ia pupuu.

- le sili ona muamua o le faaalia ata. O lona eseʻesega foliga o le le masani ai foliga o le lauulu i luga o le pale, pei o se papala. O le faʻatulagaina e talafeagai mo aliʻi mimiti. Sa ia vaʻaia faalelei ona mata ma nana ni faaletonu laiti i ona foliga.

Bob - o se faʻataʻitaʻiga lauulu tagata, lea i tausaga talu ai nei ua atili faʻateleina lauiloa i tagata o soo se vaitausaga. O Bob e tamoe i luga o le uʻumiʻu pe faʻaleaʻauʻau. O lenei faʻataʻitaʻiga o se filifiliga sili lea mo tagata manifinifi ma i latou e paʻu lauulu. I le ata i lalo e mafai ona e vaʻaia i le tele o ata matagofie.

A maeʻa le faʻatusa ata o tagata o onapo nei e le mafai e aunoa ma se sitaili laʻei. Ina ia aloese mai le le fiafia, ae e te leʻi alu i le teine ​​fulufulu, e tatau ona e filifili i lau mea e te manaʻo ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e sailia poʻo a igoa o laʻau fulufulu o tane, faʻapea foʻi ma a latou eseesega mai le tasi ma le isi. Naʻo le tulaga lea e mafai e le matai ona ausia tonu le mea na e fuafuaina.

O se laulu tipi masani e manaʻomia se lamolemole lamolemole, lea e tatau ai i le lauulu ona tausisia lona siʻosiʻomaga masani. O le umi o le manoa e masani ona le sili atu i le 3-5 cm. O lauulu laʻei i lenei sitaili e talafeagai mo tagata e mauaina uma ituaiga o lauulu. I se faʻaopopoga, e te le tau popole pe o le laʻulu lauulu e le masani ai - e talafeagai i taimi uma. O 'oti tipi masani e aofia ai:

  • Pusa o se lauulu puʻupuʻu foliga tutusa ma pulou pulou i foliga. E tele taimi pe a fai lauulu, e sulu e le matai le wiski.
  • O le afa pusa o se fesuisuiaiga o fusuʻaga ma ni manoa umi i le parietal eria.
  • Peretania - lauulu ulu ma vae valavala ma faʻafaʻalili loka i le pale o le ulu.
  • Kanata - o se lauulu fugalaʻau, ua iloga i le tele o faʻataʻitaʻiga mai le muaulu i le pale, puʻupuʻu nape ma malumalu.
  • Bob - i le pito i luga ma tua o le ulu tuua se mafiafia vaega o filo, lauulu puupuu i luga o le malumalu. O le lauulu 'oti e mafai ona faʻataʻamilo tutusa pe faʻataʻapeʻapeina ni uʻamea i itu eseese, tuʻuina atu le ata i se foliga masani.
  • Platform - o le umi o le lauulu e tipiina ma le mafolafola platform, o le ua ma malumalu e tatau ona faapuupuuina. E fetaui lelei mo tamaloloa ma le malulu o latou lauulu.

I le faaopoopo atu i le faiga o lauulu tagata, taimi-faʻataʻitaʻiina, o loʻo i ai ni filifiliga na mauaina lauiloa i se taimi ua leva:

  • Hitler Youth - malumalu puʻupuʻu ma se pu i le tuʻufaʻatasia ma ni uumi laina i le pale.
  • Princeton - o se fulufulu mata ma uʻumi umi i le pito i luga o le ulu, lemu liliu atu i mea puʻupuʻu i malumalu ma le tua o le ulu.
  • Kaisara - o lauulu i totonu o le malumalu e tipi puupuu. O manoa uumi e taatia i tua o le ulu, lea e faataatia i le tasi itu.

Taaloga sitaili

E iloga e le taofiofi foliga ma le faigofie o le tausiga. O sitaili o taʻaloga a tagata e foliga tutusa lava i fusuʻaga masani ma ni manoa puʻupuʻu i luga o malumalu ma le tua o le ulu i se taimi umi i le pito i luga.

O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo tamaloloa o tausaga' eseʻese latou te manaʻomia le le maumau taimi faʻaʻofuina. O sili ona lauiloa taʻaloga haircuts ua faaigoaina nei:

  • I lalo ole zero - o se filifiliga e le faʻaalia ma ogaoga, e lelei mo tamaloloa e manaʻo e faʻaopopo le saua i le ata. Ole lauulu ole umi e le sili atu ile 5mm. Ae peitai, o le lauulu laʻei e manaʻomia se foliga lelei tengkoʻo.
  • Hedgehog - o le umi o ni manoa e mafai ona oʻo i le 7 mm i le pito i lalo o le ulu, ma le pito i luga 12 mm. O le 'oti ulu toe faia le ata o le ulupoo, ae afai e manaʻo i ai, o le foliga e mafai ona laʻititi faʻalauteleina e ala i le siiina o ufiufi i luga ma le teuteu.
  • Tenisi - o loʻo faʻaalu pito i luga pito i luga. I luga o itu, o le lauulu e tatau ona pupuu. O le a avatua le leai o se faʻamatalaina i tamaloloa tamaloloa.

I le taimi nei mai le lava igoa o le sitaili e manino o lauulu laei o le a puipuia ma puupuu. E moni, mo fitafita fitafita, faigofie ma itiiti tausiga mo lauulu e taua. O le sitaili e aofia ai ituaiga eseese o laei lauulu o tagata, ae e iloga uma i fulufulu malumalu ma se ie.O nisi taimi i le pito i luga o le ulu, o curls tumau pea faaumiumi, ae le sili atu nai lo 20 mm.

Lauulu oti tagata oti

E faia i luga o le umi-ulu lauulu ma se paʻu pe sasaʻo auu. E aofia ai le tele o filifiliga: mai le retro ma le combed volumetric bangs i le faʻaalia uila uila e pa'ū i luga o tauau.

O le lauulu lauulu ei ai laina lamolemole ma e talafeagai mo alii ma aulelei foliga. O le sili ona lauiloa tagata e ona se laei o Leonardo DiCaprio.

Lauulu lauiloa e ala i elemene elemene ma le faaeteete teuteuga. I faiga masani o le grunge, o loʻo faʻafetaia le i ai o ni uʻimata uumi faʻataʻamilomilo, le faʻafiafiaina, ma seisi lilo o ulu poʻo tua o le ulu. Ae o le umi, e leai ni tapulaa: e mafai ona i ai. Mo alii ma lauulu lauulu, o ia lauulu sipela o le a iloa moni - curly curls o le a manaʻomia le itiiti ifo o le taumafaiga e faatumauina le filifilia filifilia.

Filifili se sitaili e fuafua i lou lava tofo ma olaga. I le iloaina o igoa o tagata o fulufulu tagata, e mafai ona e faigofie i le matai le mea e manaʻomia mai ia te ia.

Pusa - faigofie, manaia, ma le faigofie

O lona fausaga e teteʻe pe o ni malumalu puʻupuʻu ma le pito i lalo o le soʻo ma se pito faʻaletonu. A filifilia se lauulu lauulu, e mafai ona e laveaiina oe lava mai le faʻafitauli o le afu lou ulu, o le a matua talafeagai lelei mo oe e fufulu ma ia. O se sui masani o loʻo ofuina se "fusuaga" o le lalolagi lauiloa Brad Pitt.


O se tagata aulelei e talitonu ia te ia lava, tau le lototele, tutoatasi ma talitonu ia te ia lava. O tagata e fusifusia le lauulu 'oti e fesoasoani e tuʻuina mai foliga tutusa - le filifiliga o aliʻi moni, o le faʻaaliga lea o sitaili ma le mafanafana, o loʻo faʻailoaina e le laʻitiiti puʻupuʻu lauulu, teuteu lelei ma laina manino.


O le lauulu o le fusuʻaga na aliali mai i aso nei i le olaga, faʻafetai i le taʻaloga lauiloa, ma i le taimi muamua sa lauiloa i tagata taʻalo. Ae ui i lea, o le teuteuga lelei o le lauulu, o se laei foliga manaia na avea ai o ia ma se igoa, ma na alu atu e faatoilaloina le loto male tama o le lalolagi atoa. O fusuʻaga e mafua mai i ona foliga vaaia i se taʻaloga lava aulelei, ma e pei ona outou taumateina, o le fusuʻaga lea. O tagata taʻaalo na muamua o latou ofuina lenei lauulu.


Afa pusa - uma manaia ma mautu



E auʻiliʻili subspecies lauʻeleʻele fusuʻaga. I totonu o malumalu ma tua, o laulu e laʻititi teisi nai lo le vaega o parietal, ma o lelea e tamoʻe i luga o le laina nape. O 'oti ulu e masani lava ona fiafia i ai tama talavou e fiafia i le laʻei foliga. O le afa pusa o se filifiliga masani. O le lakapi sili lakapi Cristiano Ronaldo lava ia e fiafia i lenei manaia laei.




I totonu o le ata o se tamaʻitaʻulu lauulu, e mafai ona e vaʻaia tuʻusaʻo faʻatusa ata o lenei ituaiga o lauulu. O tagata o le afa 'ato' oti laʻau e afua mai taʻaloga, e pei ona e taumateina mai lona igoa. O le mea autu o lauulu 'ulu o le umi e le sili atu nai lo le 4 cm ma e le itiiti ifo nai lo le 3 centimita. O le mea e tuʻua ai e le aliʻi faʻasologa, o le umi e oʻo i le 8 cm. E le faigata le tekinolosi afa 'ato, ma e mafai ona e faia e oe lava. E te manaʻomia le tipiina o le tino fufulu ma mago.

Le Peretania - o le tulagaese matagofie o mea masani




Lauulu mo talavou, malosi, faʻalelei, mafaufau mautinoa. O loʻo faʻailoaina i le puʻupuʻu nau ma le lauulu e lava lona umi i le pito i luga o le ulu. E mautinoa lava o le a le fetaui ma le faʻamalu pisi ma faʻamafanafana, pei ona manaʻomia a itiiti ifo itiiti aso tausiga. E faigofie, aoga ma faigofie ona faʻaleleia i soʻo se ituaiga sitaili.





E te manaʻo e faʻaosofia mata matagofie i isi ma ia sili ona matagofie i mata o le feusuaʻiga lelei? Ona ole tamaitai Peretania lea e fetaui ma oe. O fulufulu o alii i lenei ituaiga na amata ona faia i le ogatotonu o le seneturi talu ai.

Peretania po o lalo ifo o se aiga o Kanata. I Peretania o loʻo faʻaaogaina le seleulu, i Kanata - o se typewriter. I fafo atu, e leai se laititi o Peretania mai Kanata. O manoa i le pale ma pale e umi atu nai lo i tua o le ulu ma luga o itu. Ole mea lea e atili ai ona faʻalauteleina foliga.

Bob lauulu - ose mea faʻapitoa lava mo tagata faʻapitoa


O le ulu ulu fulufulu ua avea ma alii, ae e faigata ona faʻaalia i le masani. Le faatinoga masani e faia i loka o le averesi umi. O le vaega o vaega ua faia lemu, ma bangs ma mama i luga o le itulagi faaletino ua tuuina atu i se faatufugaga tusiata. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona faʻataʻamilomilo faʻataʻavale i le muaulu.



Bob e masani ona aulelei ma faʻaaloalo. Faʻafetai i le fulufulu mata foliga ua i ai nei, ua toe lelei le tagata. O Bob, pei foʻi o soʻo se tamaititi laʻititi le paʻu, e manaʻomia le soʻona fufuluina o lauulu ma vaʻai faʻapitoa mo latou. E tatau ona i ai so latou soifua maloloina, ina ia faʻamamafa atili ai i le lalelei laʻei o le le faʻatulagaina o laʻei o tamaloloa.

Kanata - o se lauulu 'ulu mo soʻo se tamaloa


O lona amataga foliga mautinoa o le a faʻamamafaina ai le mataina le tofo o ona ofuina. O Kanata o se lauulu lauulu e faʻaavanoaina ai oe le faia o se sitaili manaia, atoatoa mo se pati, feiloaʻiga pisinisi ma se faʻafiafiaga taua tele o le afiafi. O lauulu tipi Kanata o loʻo aofia i le tulaga i totonu o tagata sili ona lauiloa laʻau lauulu i le lalolagi. O nisi e finau mai o le sili ona taatele, ae masalo o loʻo tupu pea e leʻo lea, ae fusuaga ma le afa-fusuʻaga taofi taʻitaʻi.

Kanata e lautele lautele ma e mafai ona avea ma se elemene o le tamaititi aʻoga ata, o le militeri ma pisinisi. E faigofie, aoga ma faigofie ona faʻaleleia i soʻo se ituaiga sitaili. E mafai ona faʻatinoina e se matai na te iloa le faʻavae o laʻau fulufulu i soʻo se potu. Lauulu tipi Kanata e leai se tausaga. E talafeagai mo tamaloloa matutua ma alii ma tama talavou ma tamaiti.



Lauulu "Hedgehog" - tamaloa taʻaloga masani

O le fulufulu e le faigata i le faʻatinoina ma le tuʻua. E le gata i lea, e matua lautele lava. Pusa puʻupuʻu toa, tatala, ma mautinoa tagata. Ma o le ufimata le aufili e mafai ona nana ai ni le atoatoa o foliga: faʻasaʻo ai le foliga o le ulu, e ufiufi ai patupatu o le ulu. "Hedgehog" o se tamaʻitaʻi taʻalo fulufulu, lea e sili ona fiafia i ai talavou.







O se lauulu 'ulu e faʻaalia se ata o le tama tane ma le tagata lava ia. O lenei laei lauulu e matua faigofie ma faigofie. Faatasi ai ma le fesoasoani a mousse ma nisi tomai o le lalagaina o ulu, mafai ona liua lauulu faʻataʻamilomilo foliga avea ma sitaili faʻalelei. O le masani masani "Hedgehog" lauulu lauulu o le toesea o lava vaega ma tafatafa tafatafa mai le tumau i le parietal eria o le ulu.

Fulufulu Beaver - Fiafia Faigofie

O le pupuu o laulu 'oti Bobrik e faʻasino i taʻaloga lauulu. Faatasi ai ma lona ata lafoia, e foliga foliga o se sikuea, ae i totonu o malumalu, o le laulu e tipi i se tulimanu mai le pito i luga i le pito i luga o le tulaga.





O le lauulu fulufulua o Bobrick aofia ai se pupuʻu puʻupuʻu o malumalu ma le tua o le ulu. I le taimi lava e tasi, o loka umi e tumau i totonu o le pa sone, sina puʻupuʻu i le pale sone. Faʻafetai i lenei fofo, o se vaega mafolafola ua fausia i le pito i luga o le ulu. Vaʻaia faʻaititia le ulu, fai le ata faigata. Sili fetaui mo tagata e ona le atamai foliga foliga.

Fulufulu tagata o alii ma ulu tifaga

Afai ua e sauni e vaʻaia lelei ni fulufulu o tamaloloa ma ni laʻua e tafi, ona mafai lea ona e faʻataʻitaʻiina saogalemu, aua i le lua vaiaso lava, ua amata ona soona tuputupu aʻe le wiski tipi, ma o se asiasiga i le teine ​​e laʻititi. O tagata e oti ma le ufiufi o malumalu o se elemene o le sitaili tagata ia latou e le talia le monotony.





Naʻo se tagata e iai le tomai faʻapitoa e faʻamatala atu ia te oe ituaiga ituaiga o oti, aveina ni fautuaga i le auala e filifili ai lou lauulu, e fua i le foliga o le ulu, foliga o foliga ma lauulu lelei. O se lauulu lauulu ma tafi itu e fesoʻotaʻi ma se toa, lototele ma le faʻaalia o se tagata faʻataʻitaʻi. Ma i le 20s o le seneturi o le 'ua tuʻufua, ma o aso nei, o tagata latou te filifilia se laʻau lauulu, faʻapaleniina i le va o le aulelei ma le malosi tele.

Sagittarius haircut - o le sili 'oti lea e tusa ma le zodiac faailoga

Tele o alii e manaʻomia pupuʻu pupuʻu ona o lo latou faigofie. E leai se tuusaunoaga o lauulu lauulu o le Sagittarius, lea na faʻatosina ai le tele o alii ma lona faigofie.O le vaega autu o se vaega maualuga o le vaeluaina ma se umi.




O se aoga faʻapitoa ma le aofaʻi o le a fesoasoani e faʻaopopo le faʻailoaina o lauulu. O lauulu o lenei ituaiga lauulu e tatau ona tutusa le umi, ma le malumalu - i le tulaga o le maamaai tulimanu. O le uiga ese o le Sagittarius haircut mo alii o le foliga o le lauulu laʻei e faʻaaogaina le faʻaaogaina o se vaega o le itu maualuga ma o se itu itu uumi. Ua tatalaina le taliga, ua tipi le malumalu i se laina le mautonu. Sagittarius male lauulu laʻasaga e talafeagai mo tamaloloa ma soʻo se foliga foliga ma soʻo se laulu fausaga.

Grunge sitaili laei - fouvale ma le lototele ua toe foi i faiga

I aso nei, o le masani masani, e masani lava ona laʻei tagata le laulu i se foliga le fiafia i le grunge. O se fulufulu vevesi, o ofu ua lalagaina na faamamafaina manino le taua o uiga faalenatura. O le 'aulelei o lauulu "grunge" e talafeagai lelei i totonu o le au laiti ma le talavou. O se faʻaaliga lea o le aganuu i nei ona po. Rebel styling, ata lafoia feusuaiga a alii, tuʻufaʻatasia ma le ata o se tamaloa pisinisi, ma le sitaili o le "Casual".





Vaʻai talafeagai i soʻo se tulaga, i le ofisa, i le faʻafeiloaʻiga, i se fale kalapu. O le galuega autu o se tamaʻitaʻi seleʻulu i le faiga o le grunge o le faʻamamafa o se tagata taʻitoʻatasi, e ala lea i le faʻailoaina mai o ia mai le motu o tagata. O ia ituaiga ata e tele lava ona filifilia e tagata o galuega fatufatua - tagata atamamai, tagata faimusika, tagata puʻe ata, tagata e fegalegaleai ma le lalolagi o faatufugaga oe le mafai ona le tausisi i le ofu e faʻaofi ma faʻaalia latou lava i le fesoasoani o latou foliga vaaia.

Lauulu laʻau-Elvis - Lauulu lauiloa o Elvis Presley

Elvis Presley e taua moni o se tagata faʻasolosolo. I luga o itu, o lauulu e faapuupuuina ma se tagata oti po o seleulu i se mea itiiti, ma uʻamea umi e tumau i le pito i luga o le ulu, lea, pe a manaʻo ai, e mafai ona fausia i ni pulu, pa'ū i lalo pe tulaʻi mai le muaulu i luga. O sea laʻei fulufulu ua faʻapipiʻi i se gel poʻo se mea faʻapipiʻi. Vaʻaiga tamaʻitaʻi lauluʻulu Elvis ua aloaʻia e uumi uumi i luga, ua puʻupuʻu i le pito i lalo. Tuufaatasia le faiga i Elvis Presley style ma ofu faapitoa.





Lulu lauulu tagata "Nofoaga" - o le aulelei e faigofie o le kalama

E le mafai ona fenumiai ma le masani lauulu laʻititi ma seisi lava. O se tafailagi faalava luga o le ulu e foliga e le masani ai. O le lauulu lauulu o le tama, lea e taua foi o le sikuea, e iloga i le lauulu puʻupuʻu uumi o le 4-5 cm. I le tulaga lea, o lauulu i luga o le vaega mai le muaulu e oo i le pale, e faia ai le saʻo luga luga. Ma o lauulu o sone maualalo e faʻaititia i se mea.




E vaʻaia le lauʻeleʻele i lauʻeleʻele taʻalo lauʻeleʻele ma maua ai le taʻuleleia. O lenei vaʻaiga masani, e le o fafo i se sitaili. O le lauulu e faigofie ona iloa e ala i foliga: o lauulu i luga o le malumalu ma le tua o le ulu e tipi pupuʻu, ma i le pito i luga o le ulu, o le averesi o le umi e tipi i le tulaga o le mafolafola vaega.

Lauulu "Voyage" - o se sitaili laei o alii

Lauulu laʻei a tagata "Vaʻa" - e faia i le seleulu manifinifi. E masani ile lauulu lauulu. O le "Voyage" foliga o lauulu laʻei tele i le pito i luga o le ulu, ma pulu puʻupuʻu sau mai lalo. Ole laina tipi e tatau ona iloga manino.

O le oti o lauulu Voyage aofia ai le voluma i luga o le pale, lamolemole pe faʻasolosolo pasi atu i le puʻupuʻu lauulu i luga o malumalu ma le tua o le ulu. O lenei lauulu 'ulu e sili ona talafeagai mo tama talavou, e le talafeagai mo tamaloloa matutua, aua e maua ai naifaʻimalolo ma agamalu.



Militeli (militeli faiga) - o se aotelega ata o se tagata moni

O le mea autu o lenei tausaga o le militeri lauulu poʻo le militeri oti, e faʻaalia ai se ata puʻupuʻu ma le lototele o se fitafita moni, o le toa. O le militeri sitaili e leai ni tuaoi manino.




O iinei e mafai ona e mauaina ni lauulu 'eseʻese o' eseʻese uumi ma foliga. Tusa masani foliga e pei faigata, matagofie, a itiiti o taimi mo le tuua, sili atu o le faʻafaigofie tuʻufaʻatasia latou. O se lauulu 'ulu e faʻatino e ni tagata talavou uma ma e lava tagata matutua. O le a le foliga matagofie tele i tamaloloa manifinifi o le tino.O le fesuiaiga o le lauulu lauʻeleʻele i tagata lautele faʻaolaina o lona uiga na o le tasi le mea: o ia lauulu laei e fausia ai le sitaili.

Beanie - o tagata foafoa teuteu

O 'oti ulu e masani ona taʻua o le "lauulu' ulu i lalo o le ulo". O lenei fuaitau e toe manatuaina vave le ata o se tagata Rusia faʻalavelave i totonu o le tapoleni ofutino ma le seevae seevae. Ae ui i lea, o aso nei o tamaloloa pulou lauulu e leai se faiā tele i lenei lauulu. O tagata e galulue i laʻau e taumafai e tausia le lapotopoto foliga o le faʻataʻitaʻiga, ae latou te tuʻuina atu i taimi uma se foliga manaia.




I le amataga, o ona foliga e matua faigofie lava ma e le o se mea tuai. Ae faafetai i aga fou, aga masani ma foliga uigaese, o le "pulou" ua toe foʻi i le faiga i ni foliga fou. Lauulu pulou talafeagai mo soʻo se ituaiga o lauulu.





E mafai ona faia i luga o curls ma i o saʻo lava. I le taimi lava e tasi, o le a foliga mai e ese. I luga o curls, o le a foliga mai teisi ofu ese. E sili ona aoga le faia o se laʻei fulufulu mo tane e seasea ma manifinifi o latou tino. O le a vaʻaia vaʻaia le tele. Ua matua manaʻomia le paʻu lauulu ona o foliga manaia.

Lauulu Potu Faamatalaga

O le talaʻaga o lauulu e fesoʻotaʻi ma le igoa o le lauiloa Coco Chanel. O le mamanuina na avatu i le lalolagi e le gata i se ofu laʻititi uliuli, ae na ia tatalaina foʻi le avanoa mo fafine e faʻataʻitaʻi ai i sitaili ma tuʻufaʻatasia ai ni elemene o se foliga masani a alii. "Tomboy" o le aia tatau a teine ​​ma faʻapogai foliga, lauulu puʻupuʻu ma leai se mea e teuteu ai. O se auala lelei foʻi e faʻamamafaina ai le avea o tamaʻitaʻi ma foliga, e aulelei ai, e moni, aulelei mafaufau.


"Pomu"

O se masani na amata mai i 20s o le seneturi talu ai, i le ata tifaga o ata leaga o mea matagofie i totonu o le ofuvae laʻei na avea ma muamua mea taua mo se suiga i le teuteuina o laulu ma laei. O le solo lelei teuteuina faasolosolo mou atu i totonu o le pito i tua, lotoa tama haircuts mauaa i foliga o tamaitai. O le upu "Tomboy", o le faʻamatalaga o le saolotoga i totonu mai faʻataʻitaʻiga, o le manaʻo ina ia ogatasi e aunoa ma se mea leaga e aunoa ma se mea na tupu.

O le lauulu 'ulu e aofia ai asymmetric elongated bangs, casually flowing loka, tatala wiski ma le pito i tua o le ulu. E leai se faʻatulagaina o se fomu, o le laulu e foliga laulelei, sina faʻaalu ese. E leai ni tulafono manino mo le faʻatinoina o le metotia, e masani na tuʻufaʻatasia ma eliina vaega.

Le eseʻesega o tulaga eseese faʻatagaina oe e faʻaalia ai le tetele, faʻaalia manatu. E le o se lauulu laʻau lautele, e talafeagai naʻo teine ​​toa, toa ma le mautinoa. E faia i luga o uumi pupuu ma feololo, umi atu nai lo tauau, o le fausaga e mafai ona ese - sao, galugalu, galugalu. I le faʻaopopo i le asymmetric, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma ni laina saʻo, saeia pe faia e aunoa ma ia

O ai e talafeagai mo

O le Tomboy, pei foi o isi lauulu puupuu, e le o se mea lautele. I se tama faʻaogea, e mafai e tagata e mauaina ni faʻamaumauga fafo. O le lauulu 'ulu e tatau ona fetaui ma foliga foliga, laei o le tino, faamamafaina le saʻolotoga i totonu.

O ai e aga i ai le lauulu:

  • e le afaina le tausaga, teine ​​talavou e mafai ona faʻaosofia ai le agaga o le fouvale, foliga sili i luga o le lavalava, fafine afeleti pe a mavae le 40 tausaga ma sili atu,
  • talafeagai mo foliga oval, faatafafa, sikuea, mo lenei faʻataʻitaʻiga taʻutaʻuina cheekbones, o se auvae tele, foliga tulimanu na o le faʻamamafaina o le lalelei faʻalelei,
  • Lelei le lalelei i luga o tamaʻitaʻi talavou afeleti, teineiti ma foliga e tatau ona filifilia sili feminina foliga,
  • lauulu pupuu e talafeagai mo teine ​​o soʻo se ituaiga o gaioiga, e aofia ai sui o fatufatu polofesa - tusiata, tagata fai pese, tagata faʻataʻitaʻi, o se ata faʻaatitia e masani ona faʻaaogaina e fafine faʻamoemoe e manaʻo ia manuia i la latou matata,
  • faamatalaga mai fafo e tatau ona mataina, lelei-teuteuina matte paʻu, o le saʻo foliga, o se pupuʻu lauulu puʻeleo luga maualuga le taulai atu i mea le atoatoa.

Gauai atu! E mafai ona faʻatino i saʻo, galugalu, naʻo le pau o le mea o le laulu e tatau ona mafiafia, ma pe leai ni mea, e faʻalagolago i mea e filifilia e le tagata lava ia, o filifili ua filifilia i luga o le foliga ua laiti, o foliga foliga ua faasaʻoina.

Sauniuniga vaega

E le mafai ona fai sau oe lava teuga pipi lava ia, e sili le talitonuina o se matai poto. O le tau i totonu o le fale e faʻalagolago i le tele o itu, le ituaiga o mea teuteu faʻaaoga, faʻaopopo auaunaga i le tulaga o le valivali poʻo le paʻu o le aa. I le averesi, a fulufulu o le a tau mai le 1,000 i le 3,000 rubles A o leʻi amata ona e faʻatautaia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le tagata lulu mo e filifili le sili ona lelei.

Meafaigaluega i le oti tipi:

  • selu mo le totoina o vaega o le ulu,
  • 2 ituaiga o seleulu - masani, mo faʻamalosiina,
  • togafiti
  • vali mo le susu faasolosolo o manoa.

Faʻatau tekonolosi

O loo faʻatautaia i luga o le faʻavae o se asymmetric bean, o le tele-vaega lauulu e mafai ai ona e faʻaopopo le tele, paʻu i le lauulu, ma le masani ai le malosi. O le faʻauʻuga o loʻo i ai i le pito i lalo, o elongated curls tumau pea i le parietal eria i luga o le pale.

Vitio o se fafine puʻupuʻu lauulu tagata.

Suia ata vitio.

Le polokalame faatino:

  1. Vavaeese le lauulu e tusa ma le masani o le vaevaeina itu, e tofu le tagata ma lona fale.
  2. Muamua o le Iti-itu, e amata mai le temporoparietal itulagi e vaevaeina le aofaʻi atoa i luga o laina maualuga. Tipi le faʻasologa o 'au, o lona umi e tatau ona oʻo i le pito o le taliga.
  3. Tipiina lauulu totoe o le vaega laititi i le pule o le faʻasologa ma faʻalautele i le pito i tua o le ulu.
  4. Faafefiloi tuli o le toʻatele o loʻo masani ile mata. Filifili le puleaina o le filifili, sulu i le auvae.
  5. Vavaeina le pito sili ona maualuga o le lauulu i ni faʻalavelave maualuga. Tipi ma uumi i foliga, aua neʻi galo e faatusatusa curls ma se manoa pulea.
  6. I le pito i tua o le ulu, tipi lauulu ma le sifi mai le laititi itu i le lapoa. O le eseʻesega i tulaga e tatau ona oʻo i le 2 cm. Le ua o le ua mafai ona tafi pe tipiina ma se faʻateleina i le uumi i le pale. Faʻataʻitaʻi se tafatolu tafatafa.

Filifiliga 'oti:

  • saeia - faʻataʻitaʻiina ma le tafi, o loʻo faʻataʻitaʻiina i latou i se malosi faʻamalosi tino e faia ai le faʻatusatusaina o le tele o sitaili laʻei, ua naʻo na o le alaʻo lava e mafiafia,

  • asymmetric "tomboy" uiga eseʻese uumi i luga o le pale ma malumalu, o loka faʻala i le itulagi parietal, oʻo atu i le 17 cm, ua puipuia.

  • i le averesi umi e faʻaaoga e faʻaaoga le pi loka le auala e tutusa lava le umi, o nape ma pale eria o faapuupuuina, e alu lelei ma se scythe, lacerated pa.

Lauulu Tausiga

E tele auala puʻupuʻu e faigofie, aoga mo le tausiga i le fale. Ole faʻapipiʻi ole a le umi se taimi, naʻo le tuʻu i ou lima. Disheveled, tousled strands po o galu vaivai e faia e ala i le faʻaaogaina o le tele o styling oloa:

  • o le busa poʻo le mousse o le a manaʻomia mo manifinifi, vaivai malu mo aʻa lapisi, tufatufa tutusa tutusa ma le fesoasoani o se selu,
  • mafai ona suia i le faʻataʻitaʻiga omea, lea ei ai le sili atu tikeri o faʻamautuina,
  • gaʻo, gel poʻo le lipstick faʻamamafa soʻo se pito, faʻaola le lauulu 'aina, malosi,
  • ua valiina penivali lanu mo lautele le tumau, vali le oloa fesoasoani e suia lanu, tuuina atu le tele i strands.

Taua! E fautuaina e toe faʻafou le puʻupuʻu pipiʻi tasi le masina, e mafai ona e asiasi i le matai faʻatasi i 2-3 uma masina pe a e manaʻo e faʻalautele le laulu o tama.

Faatusatusaga ma pixies, punk, afa pusa oti lauulu

Leie E ui lava i le puʻupuʻu uumi taimi, e mafai ai ona e tumau fafine ma aulelei. E fetaui lelei mo le masani masani e aunoa ma sina faailoga o le teteʻe, e faia e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi, faʻapea foi ma mea e saeia. O se faʻataʻitaʻiga ua fautuaina mo teineitiiti vaivai, vaneina ma le iua o le ua, lelei i fafo faʻamatalaga.E le afaina le lauulu, e faʻataʻitaʻi uma i luga o laina saʻo ma le curly.

"Afa Pusa" pei o le "Tomboy" faʻatagaina oe e faʻatupu se tama tama, ata o le tomboy. O vaega pito sili ona puʻupuʻu o malumalu ma tua o le ulu e tuʻufaʻatasia ma laina uumi i luga o le pale ma pale o le ulu. E i ai foi le pupuʻu "Afa Pusa", o le laulu ua faʻataʻatia, e fetaui tonu lava i le sili ona lelei foliga oval, e faʻaalia ai le sili ona matala foliga. E fesoasoani e faʻaosofia le tele, ave punouaʻi paʻu e oʻo i mea manifinifi, maʻatiʻa. O se lauulu lauulu faʻaali ua filifilia e ni tagata uiga ese e masani ona faʻataʻitaʻi ma o latou lava foliga.

Lauulu "Punk" atagia ai le auai i se subcultural faʻatonuga, mafai ona faʻaali atu se faʻataʻitaʻiga i totonu e teteʻe i tulafono masani o le matagofie. O laina uumi o loʻo teuina mai i le vaega o parietal i le ua, o wiski e fai e puʻupuʻu pe na vavaeina pe a mafai ai. O ulu lauulu e masani ona faʻaopoopoina i ata, e masani ona foliga i tato ma piercings. Pei o Tomboy, o lona uiga o le asymmetry, ae aunoa ma le faʻauʻuga.

Tulaga lelei ma leaga

“Tomboy” e mafai ona avea o se faʻalavelavega fesuiaʻi poʻo se faʻataʻitaʻiga le aoga. Ole faʻavae ole suia ole ata e tatau ona avea ma savali totonu e fausia ai le ata ole tomboy. E mautinoa lava e le o se sili sili ona lelei mo fiafiaga masani oe fiafia i le masani a tamaʻitaʻi o le tamaʻitaʻi. A o lei filifilia se lauulu puʻupuʻu faʻateleina, e aoga le aʻoaʻoina e uiga i ona lelei ma faʻaletonu.

Tulaga:

  • talafeagai mo 'eseʻese sitaili, faʻatonuga, ae sili ona manaia foliga tutusa, elemene mai laei o tamaloloa,
  • faataga oe e foliga talavou, filifili vaitausaga eseese e faia ni ata tulaga ese,
  • e fetaui ma suiga fou i totonu o laʻei, teuteu faʻatasi ma lanu malamalama, e mafai ona faʻataʻitaʻi ma auala lavelave,
  • mālie, aoga lauulu, e le mafua ai faigata i aso uma styling,
  • soʻofaʻatasi ma ituaiga eseese o bangs ma aunoa, faʻatagaina oe e maua faʻataʻitaʻiga,
  • e le afaina le iʻuga o le laulu, e foliga sili i luga o le saʻo, pupuni, curly curls.

Leaga:

  • fetaui lelei mo le oval, foliga umi foliga, taulai atu i le le atoatoa o foliga,
  • e le alu i tamaitai talavou ma foliga matagofie,
  • a fulufulu le manuia a faigata e faigata ona faʻasaʻo, oe o le a manaʻomia e tuputupu aʻe le uumi.

Tagata lauiloa Faʻataʻitaʻiga

Twilight Fetu Kristen Stewart i le taimi lava na maeʻa ai le feʻau, faʻatalofa loa i le 'umi o le aofaʻi. O aso nei e faigata ona iloa le teineitiiti, o ona foliga e o gatasi lava ma le androgynous sitaili. Mo se malaga faʻalelalolagi, na te filifilia foi le soona faʻateleina tuʻufaʻatasia ma le susulu matagofie.

Laura Pergolizzi,sili ona lauiloa e le alias LP, maua se ofoofogia lofituina o lauulu. O le le faatamala o lauulu, le leai o se vali, e atagia mai ai le saolotoga i totonu o le tagata na faia.

Holly fua Mo ni nai tausaga sa ia ofuina se laʻei pupuʻu pu ma se aufaʻi, ae tusa lava pe umi-puʻupuʻu umi, na taofia ai e le fetu Hollywood le feusuaiga ma le manaia.

Keira Knightley - o se tasi o le pupula sui o le Tomboy style, o le tulimanu o foliga faʻatumu e le faʻataʻitaʻiga mo ogatotonu umi.


Kristen Stewart ma Keira Knightley

O se pulufulu puʻupuʻu o le a avea ma tumutumu o foliga o teine ​​mataga ma foliga foliga lelei. Faamamafa le naunautai, saʻolotoga e faʻaalia ai, alu ma le talafeagai i sitaili faaonaponei o smart casual, grunge.

Fulufulu lauulu sitaili - o se atagia mai o lou tagata

O laei uma o alii e mafai ona vaevaeina i sitaili:

Vailaau ma Taʻaloga

  • Vailaau - eseʻesega i laina lamolemole, maʻoti, o le umi ole laulu e le sili atu ile 3-5 cm. O laei o lauulu masani e folo lamolemole, selu tua pe vaeluaina.
  • O taʻaloga e puʻupuʻu lauulu pipi, e masani lava o le laulu e puʻupuʻu mai le pito i lalo ma e umi teisi mai le pito i luga. E aofia uma ai ma fulufulu o lauiloa lakapi soka.
  • Romantis - faia i luga o le feololo pe umi lauulu. Vaʻai lelei i luga o laina saʻo ma galu.Faigofie sitaili teuteuga e faʻaopoopoina i le sasaʻo pe le faʻasolo.
  • Militeri - luga o le lauulu pupuu, o le militeli o se lauulu 'oti ma se masini. E ufiufi lauulu eseese i le umi.
  • Grunge - o loʻo aofia ai uma itu uʻuluʻulu ese, le faʻatamala laʻua ulu ma malumalu na tafi, faʻatasi ai ma le filifili ese o loʻo saisaia, avant-garde, lauulu lapisi.
  • Hipster - lauulu i le puʻupuʻu malumalu ma ni uumi luga o le pale o loʻo aofia ai foi iinei. Ae i le faʻatusatusaga ma grunge, e sili atu le teuteuina lelei i latou, "faʻasamoa", o le mea autu i lenei mea o le susulu ma foliga.

Militeri ma Faʻamafanafana

Hipster ma Grunge

Uma le igoa o le onapo nei tagata oti

Vailaau - o se pulu lauiloa lauiloa lauulu ma lauulu tutusa tutusa i le ulu.

Fusuʻaga o le sili ona taatele tama tane 'oti, o le igoa e iloa uma e tagata. O lenei pulu puʻupuʻu luga o le lauulu atoa o le ulu ma se tutusa tutusa pe sili atu le umi pito i luga. E fetaui lelei i tamaloloa ma se foliga lelei o le kopa, e aunoa ma ni mea sese.

O le afa pusa o se vaaiga faʻalauteleina o le "atigipusa", o le vaega parietal teisi e umi. Ma e talafeagai mo sili atu tane.

O le Kanata o se puupuu puʻupuʻu ma se nape ma se sone parietal umi sili atu nai lo le Afa Pusa, faʻapea foi ma se umi umi.

Peretania - aulelei Igilisi lauulu tipi: musumusu musumusu ma pito i luga, tuu i luga o le vaeluaina.

O le Hitler Youth o se laʻei sili ona manaia "i lalo o le fofo" poʻo "Siamani le ofisa" nei aso. O lenei laʻulu lauulu e iai nifo ma nape ua sulu e le masini, ma le pale umi ma tautau seʻi oʻo i le 3-7 cm. I le mea lea, o laulu e folo lamolemole i le tasi itu.

Laloʻese ifo Vavae lalo o se isi lauiloa lauiloa hipster lauulu. Faaliliuina o le "tipi lalo." E le gata i lea, o le Hitler Youth ua sulu nape ma malumalu, o se uumi o le uumi ma le pito i luga, ae o se suiga sili atu ona taua le umi. E folasia i lona itu poʻo le tua, ae leʻo lamolemole, aʻo le faʻamafanafana.

Hedgehog or beaver - o se pupuʻu puʻupuʻu foliga ma lauulu "spiky" e oʻo i le 2 cm le umi.

Bob male - ei ai le averesi le umi ma ni laina uumi i le taliga pe i lalo ifo, faʻatasi ai ma se uila. O fulufulu mai le pale e selu i luma ile pa poʻo le vaeluaina.

Tulaga - manatua le 80s ma lauulu ma le faʻamoe lelei mafolafola pito i luga pei o se tulaga.

Sagittarius - o se lauulu laʻitiiti-ulu e pa'ū ma ni 'autafa manoa ma se mea faʻamalepeina.

Faʻauʻuga kapeta - se lauulu umi i le auvae ma lalo ifo ma fulufulu vaivai mililayer o eseese uumi.

Nofoa kapeta - lauulu luga luga e puʻupuʻu, pito i lalo pito 'umi. O manoa motusia o se uiga.

Elvis - musumusu puʻupuʻu ma luga pito i luga, tafe lemu i totonu o le coca i luga o le pu.

O fulufulu ua tipi faʻatasi ma malumalu - o loʻo tipiina ia malumalu "i se mea noa", o le vaega faʻasaʻo e faʻatele, e mafai ona oʻo atu i le uumi umi.

Voyage - o se lauulu laʻitiiti-umi ma lauulu uumi i le pito i luga, o loʻo iai se paʻu, lamolemole foliga, ua fetaui lelei ma le lauulu migimigi.

Grunge - mai le umi i le sili atu le matagofie o le umi. Ole uiga masani - ua saeina laina, faaputuga ma faʻataʻamilomilo sitaili faʻamoe. Lelei mo paʻepaʻe uʻamea.

Oti ulu i Zero - faia e le masini, e matua sele atoa lauulu.

O le pulou - e foliga pei o se "pulou o lauulu, e umi lona umi ma o se laina sao e aunoa ma le masae.

O se sao laʻititi i le iloa o mea 'oti e fai e le matagofie teuteu o lauulu laulu mai tua.

Ua e iloa a fugalaʻau ua aliali mai i le 2015 i totonu o tamaloloa? Ona faitau lea.