Mataupu

8 hairstyles o fafine e tulia alii valea

Valu ituaiga lauulu e mafua ai le valea o tamaloloa

O le mea e malie ai, o taimi o pulu na ufiufi ma varnish tumau i le 90s. O aso nei, e oʻo lava i se mea e sili ona vaʻai i tagata, e manaʻomia e teineiti lo latou laulu, e malamalama ai i le tele o le taimi na latou faʻaaluina i luma o le faʻata. Mo oe, valu laʻasaga ma lauulu mai le Lady.pravda e fiafia tele i ai tamaloloa.
Faigofie ma le masani ai - o le mea lea e fiafia i ai tagata, o lona uiga e tatau ona tatou uia ala agai i le sili atu natura.

1. Lulu faasaʻo lauulu. Mai i le evolusione manatu, o lauulu saʻo e talanoa e uiga i le soifua maloloina o lē e ona - o lona uiga o le teineititi e vaʻavaʻaia uma lona ulu ma ana meaʻai. O se paʻaga ma se aga talafeagai i lona lava soifua maloloina o se sui lelei mo le fatuina o se aiga.
Faʻafefea ona taʻoto: aʻo le i faʻamamaina lou lauulu i se fulufulu laʻititi, faʻaaoga se serum o loʻo i luga o le silikone. Tui lou lauulu e ala i le faʻamamaina i le soʻotaga aʻo mamago. O le ea faʻaata mai le fulufulu lauulu e tatau ona faʻasino mai le pito i luga i le pito i lalo, ma o le pulumu e tatau ona ave mafolafola. A maeʻa ona faʻamamago, faʻalelei le lauulu i se faʻapipiʻi fulufulu ma se pupula lelei.

2. "Feula o le matagi." O lenei fale o loʻo 'eseʻese mai le naʻo muamua i le laʻau e leʻo saʻo le laulu, ae peiseai e agi mai le savili i ou foliga. O laʻei lauulu e fiafia tele i le faia o Megan Fox. E taua le susulu o le laulu.
Faʻafefea ona fai: Faʻaaogaina le kulimi leʻo susu e faʻamalamalamaina. Faʻamamago lau laʻititi lapoʻa i le pulumu lapotopoto, amata mai le laina pito i lalo. E sili le puʻeina o lauulu ile foliga ina ia le faʻalavelave ai - o latou lava ole a taoto i lalo e pei ona tatau.
A mamago le lauulu, vele le pulu vevela ma savali i luga o laina o le uʻamea e faʻamama ai le lauulu mimilo. I le mea mulimuli, apalai le susulu serum i pito o le lauulu.

3. Mane faʻafiafia. Sili ona aoga o sea laulu foliga foliga ile sikuea puupuu poo pi. O laina malepelepe manino e faʻamaninoina uma ai le alafau ma mata.
Faʻafefea ona fai lou sitaili Vaevae le lauulu vaevaeina i ni vaega se lua ma solo faʻamalosi ma se pulumu lapotopoto, ona milo lea o pito o le lauulu laʻititi faʻatasi ma se uʻamea ina ia foliga mai i fafo.

4. O le Elf. O teine ​​le mautinoa e le manaʻomia le lalafi i tua o le uumi lauulu. O le uumi o 'apaʻau i le tuʻufaʻatasia ma le lauulu o loʻo nonoa i tua o taliga, e faʻatupu ai le mea e faʻatosina ai se tagata o loʻo ia te ia, o se mea manaia ma tutusa lelei.
Faʻafefea ona fai lou sitaili: Faʻaaoga se lamolemole lamolemole i lou lauulu. Faʻamago lau laulu i se pulumu masani ile faʻatonuga mai ile pito i tua ole ulu i le muaulu. Ile pito, faʻamaʻai sina faʻamaʻi i ou alofilima ma tamoe ou lima i lou lauulu - mai aʻa i pito. Faʻapipiʻi se uumi i tua o lou taliga ma ni lauulu lauulu faigofie.

5. "Le teine ​​leaga." O lenei sitaili na faʻataʻitaʻi e Hillary Duff, Fergie ma Pink. O se tamai "ottoman" mai i tua atu o le au tautau e toe faʻaopopoina ai le matagofie i soʻo se foliga, ma o le laulu sa tuʻi i le pito i tua o le ulu, faʻaoso foliga i le ua ma tauau. O sitaili faapena e mafuta ma le kapeta mumu.
Faʻafefea ona fai lou sitaili: selu tua le laulu mai lou muaulu. O le faʻavae tuʻutuʻuga o lenei lautele faʻamanuiaga e tatau ona fai ma laina faʻasolosolo mafaufau mai le ogatotonu o le fulufulu mata agai i luga. Aoina le selu selu i le solofanua solofanua, ae aua le tosoina i tua - nonoa i luga o le pale poʻo le pale o le ulu ina ia matagofie. Toto faʻaeteete vaega o totoe o le lauulu i totonu o le pauna maualuga ma timu ma varnish.

6. utupoto saoloto. Lenei le atoatoa fetuutuunai i le va masani ma i aso uma sitaili: o taamilosaga tatala mai i luga o foliga faia le lauulu e le sili atu ona lelei, ma lautele lelea faaopoopo i le ata o le alofa faaleuo.
Faʻafefea ona fai lou sitaili: aoina le laulu ile laʻau maualalo, tuʻuina ni nai manoa i foliga. Ia milo le lauulu ile sikoa faʻataʻamilomilo, ia foliga e pei ole ata ole valu ma faʻamau le pito ole siʻusiʻu i totonu o faʻamaʻi. Faʻamautuina le faʻatulagaina ma faʻapipiʻi pe le mavaaia. I le mea mulimuli, faʻalelei le laulu i se moli mama.

7. Tuluimata faiʻu. O lenei laʻei lauulu o le a alu i se teineititi ma soʻo se ituaiga foliga tonu ona o lona "sese", ma, faʻaopopo foi, e mafai ona e mautinoa e leai se tasi o le a uaʻi maia i ou masei, mafaufau pe moni.
Faʻafefea ona fai lou sitaili: Faʻapena se gel lamolemole i lauulu susu. Faʻamamago lou laulu i se fulufulu laʻau, togi i le itu o le ae faia le siʻusiʻu - o le a faʻapea ai le lauulu sili atu ona puipuia. Faaputuputu le laulu i le solofanua i lalo ifo o le taliga ma puipui i se fusi uaua e aunoa ma le faʻamau tele ai.

8. Solofanua. O alii e fiafia i ia ato fulufulu fua aua latou te faia le teine ​​ma le laʻua fulufulu mata matamuli, ulavale ma talavou i mata o le malosi feusuaʻiga, lafo mafaufauga e uiga i le lauulu ma isi "teine ​​lauiloa." O nei siʻusiʻu foliga sili aʻo latou laʻitiiti. O lauulu manifinifi e mafua ai fegalegaleaiga ma se faiaoga saua, ma o na "lauulu" o le a le ofi se lapotopoto foliga.
Faʻafefea ona fai lou sitaili: faʻaaoga se kulimi faataʻitaʻi i luga o le lauulu e faʻafofoa ai uʻu ma faʻataʻamilomilo ia manoa ma le laʻau laititi. A lava se taimi, e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o curlers. E tatau ona amata mai le maualuga o taliga. Fai se faʻaiuga maualuga, faʻamau i se vaega faʻaʻofu, afifi se manoa e tasi faataamilo i le pito o le fusi ina ia le mafai ai ona iloa le vaega faʻamalositino.

Uumi umi lauulu

O fulufulu uumi uumi e muamua ona sau ile lisi o mea e sili ona e fiafia iai i tagata. O teine ​​e iai a latou lauulu laulelei e foliga sili femouaʻi ma agamalu ia latou. I lenei tulaga, o lauulu e tatau ona tuʻu faalenatura, tafe, malie i le tago atu. Ma mea sili ona taua - leai ni mea teuteu tino.

Solofanua

Tele alii e fiafia i teineiti e togiina lauulu. O le mata e matala tele i le mafai, ua maua ai le ua alofa tunoa ma umi. O lenei hairstyle e talafeagai mo foliga uma i le ao ma afiafi. E le mafai ona fai se ie lamolemole, ae pe a maua se faaputuga, pe tatala se pa.

O le lauulu na folasia i totonu o le laʻau, o tagata e fiafia i lo latou natura ma faigofie. Ma e tusa lava poʻo le a le atoatoa o latou pepelo: o se paga o fulufulu laʻitiiti ma se laulu e saunia! O le matala o le ua ma le ulu o laulu e pa'ū i tauau e mafua ai ona valea. Latou te fai mai foi o le malosi o feusuaʻiga e faʻafesoʻotaʻi le nei sitaili ma le faʻatusa o le faiaʻoga, ma o se tasi lea o le sili ona masani ai le masani o feusuaiga a tama.

Uma le umi laulu

Afai e iai sau uumi uumi, mafiafia ma saʻo, ia e mafaufau ia te oe o laki. Ua lava le fufuluina o laulu ma faʻamago, leai se sitaili e tatau. O le tulaga taua o le teuteuina lelei foliga, silky susulu ma le leai o vaevaega muta. O le soifua maloloina ma le malosi o le laulu o se faʻailoga lea i le malosi faʻafeusuaiga o latou o loʻo ofuina e soifua maloloina, vaʻavaʻaia lana meaʻai ma foliga.

E fiafia i ai alii pe a fili o latou ulu. E mafai ona fai ma fili i le puʻupuʻu, lua maʻaʻai poʻa, poʻo le maʻaʻa leleʻele. O teine ​​e iai o latou lauulu foliga e faʻatosina mai fegalegaleaiga ma le alofa faʻamaoni ma agamalu i totonu o tama. Mo le leai o se tala i le tele o tala a tagata, o le fili faʻaiʻuga ua maua le faʻamanuiaina faʻapitoa malosi.

Manoa o loo faavaa ou foliga

O manoa faataamilo i foliga e sili foi ona lauiloa i tama, ma e le afaina pe o lau lauulu e uumi pe puʻupuʻu. O le mea lilo, o se mea ulavale foliga talatala i foliga faia se tagata manao e lemu lemu ai pe tuu i le taliga.

E talitonuina o fafine e puʻeina lauulu e le manaia. Ae ui i lea, e toʻatele aliʻi o loʻo fiafia lava i ai, e leai se mea e tipi ese ai le ulu, latou te talitonu o latou e saʻoloto, tutoʻatasi ma sexy. E taua e faapea o le laulu e pei ua teuteuina lelei, mama ma e aunoa ma le tupu aʻe o aʻa.