Fautuaga Aoga

Saogalemu foliga o le leisa lauulu aveese

| O se Falemai

O le tala fatu muamua: "O le leisa lauulu aveʻesea e le aveesea lauulu lauulu." O le masani ia na sese sese. E mafua mai i le mea moni o le 'oti lauulu le mautonu ma photoepilation, e aveese lauulu uliuli. O le mea moni, le faʻaaogaina o le laser, e mafai ona aveese lauulu o soʻo se lanu, e oʻo lava i le mama.

O le tala lona lua: "E le tatau ona faia lauulu 'eseʻese lauulu ile paʻu tanned." Ole isi manatu sese e fesoʻotaʻi ai ma le le malamalama i le eseʻesega o le laser radi mai IPL malamalama. Aveeseina lauulu laser e talafeagai mo uma malamalama ma pogisa paʻu, e aofia ai tanned. O le isi mea o le pe a uma le faʻagaioiga, tumau mumu, ma seʻi oʻo ona pasia, e fautuaina e aloese mai le tanu, asiasi i le solarium. E fautuaina foi e faʻaaoga le sunscreen.

O le manatufaʻafaʻafa: "O le leisa tatuʻeseʻe lelea lauulu e tasi le taimi." Aveesea ole laulu e faʻaleagaina e le naʻo le lauulu, ae o fulufulu tino - folikel. Ina ua mavae lenei mea, lauulu tuputupu ae e le toe mafai. Ae ui i lea, lauulu tuputupu ae mafai ona toe amata i tulaga o ogaoga suiga hormonal, faatasi ai ma le fafaguina o moe moe poʻo le faʻavaeina o fou. E masani lava o falemaʻi ona faʻamautu mai le tupu tele o le ulu i le 10 tausaga.

O le a le laser hair removal

O le aveeseina o lauulu o le laser o se lauulu 'eseʻese gaioiga lea e faʻaalia ai se folikel i le leisa utupoto o se wavelength faapitoa. O le metotia faʻaofi le mataupu faavae o faʻatonutonuina moli malamalama, o loʻo i ai se mafaufau totoʻa aafiaga i luga o se tamai vaega o le lauulu. O lona gaosiga e o faatasi ma le tolu vaega:

  • coagulation o le follicular sone - aʻa tupu tupu,
  • vaporization - o le lauulu ua mago,
  • carbonization - carbonization ma atoatoa tuu ese o le uamea.

O le saʻo ma le faʻatapulaʻaina o le faʻailoaina o le laser e maua e ala i komepiuta komepiuta o taimi nei ma polokalama faʻapitoa fuafuaina mo potu teuteu faʻapitoa. Polokalama mo lau-ma-tulaga lauulu susunuina i le taimi ole laser lauulu

I le taimi o le laser hair removal, lauulu e faʻaumatiaina i le vaega malosi o latou tuputupu aʻe. Latou vave faaumatia. O loʻo totoe tulaga o loʻo totoe, o lea e le lava vasega se tasi. E te manaʻomia 3-4 asiasiga i le aulelei o le fale lauulu e aumai uma lauulu i luga o le togafitiga togafitiga i se tasi vaega tuputupu ae ma aveese atoa. I vasega taʻitasi, e faʻaalu le faʻatinoina o le laser, ma faʻaitiitia ai le alualu i luma ole laulu ile 2-3 taimi. Ole numera o taualumaga mo tagata taʻitoʻatasi ua fuafuaina faʻatasi. E tupu lenei mea mo ni mafuaaga:

  • i le tasi sauniga e le mafai ona faʻatinoina sili atu nai lo le 1 afe cm 2 o tino tino,
  • o le umi o se tasi faʻagaioiga e faʻalagolago i le mataʻutia o le paʻu,
  • le manaʻoga mo le faʻagaioia o poloka ma 'eseʻese vaega,
  • tagata o loʻo i ai le tulaga vaivai e le vaivai pe malosi lona laulu,
  • le manaʻomia e mafaufau i le ituaiga o lauulu, lona lanu ma le mamafa.

O le averesi le umi o le laser hair removal ala o 4-5 masina. O le cosmetologist o loʻo auai i le faʻaitiitia poʻo le faʻaopoopoina o lenei vaitaimi!

E faʻapefea ona aʻafia le tino ile laser hair removal

Aveesea lauulu laser - o se metotia o le le fesoʻotaʻi aafiaga i luga o le folika. O le utupoto e aʻafia tele le 'ie i autafa o le aʻa, ma faʻatumauina le faʻamaoni. I se faʻaopopoga, o masini faʻaonapo nei e faʻatagaina oe e fetuunai le umi o le laser, ina ia mafai ona saogalemu faʻaogaina i luga o le paʻu o soʻo se lanu ituaiga. Ole auala lenei ole lauulu aveeseina na faamautu lona aoga ile 40 tausaga. I lea taimi, sa leai se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo i le va o le faʻaaogaina o lenei ituaiga o lauulu ese ma le faʻavaeina o soʻo se faʻamaʻi.

Le leaga taunuuga uiga o le taualumaga e fesoʻotaʻi ma le le tausisia ma tulafono mo le faia o lauulu aveʻesea, faʻateleina paʻu o le paʻu o le mafaufau poʻo le tuulafoaia o le lisi o contraindications. Le fua o le tali atu o le epidermis i gaioiga a cosmetologist fuafuaina i le taimi muamua faatalatalanoaga.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O le faʻamanuiaina o lauulu lauulu faʻaofi aofia:

  • faamafanafanaga o le taualumaga
  • leai se tiga e faʻatatau i le tagata maaleale,
  • vave ma sili tumau tumau, faʻatusatusa i le faʻaumatia, iʻuga,
  • leai se afaina i le tino,
  • saoasaoa o gaioiga faʻafitauli vaega
  • le faʻafesoʻotaʻi ma le le fesoʻotaʻi - le paʻu ua le faʻaleagaina,
  • lauulu faafouina lona tuputupu ae e le tupu.

O mea le lelei o nei mea uma:

  • maualuga le tau o auaunaga,
  • le manaʻoga mo ni isi vasega i se vaitaimi umi,
  • le faigata o le faiga
  • aoga na o le faʻaalia o mea e tutupu i lauulu uliuli.
  • e i ai le avanoa e leaga ai auga.
O taualumaga ole laser hair removal e faia i totonu o se siosiomaga mafanafana ma e le manaʻomia se gaioiga mai ia te oe.

Ituaiga o Laser aveesea mai

Le leisa aafiaga i luga o le lauulu i le taimi o lona aveeseina ua vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • vevela - susulu i le umi pulse flashes, umi 2-60 ms,
  • thermomechanical - gaioiga ma puupuu-uaua malamalama, o le umi o lea e itiiti ifo nai lo le tasi millisecond.

Le sili ona lauiloa i onapo nei cosmetology o le vevela auala o leisa lauulu aveese.

Ole matuia ole aafiaga ole gaioiga e faʻalagolago ile aofaʻi ole pigment o loʻo i totonu ole lauulu. O le sili faʻatusatusa ma le faʻaaloalo i le paʻu masani paʻu, o le faigofie foʻi lea ona aveʻese ma le laser. Galulue ma moli, mumu ma le laulu sinasina e manaʻomia se auala faʻapitoa, talu ai i lenei tulaga e leʻo lasers uma e aoga.

  • ruby - mo naʻo le uliuli lauulu,
  • neodymium - talafeagai mo lauulu aveeseina i luga lava tanned ma masani a pouliuli paʻu, faapea foi ma le aveesea o moli, mumu ma le lauulu lauulu,
  • alexandrite - e le mafai ona faʻaogaina mo le pouliuli, faʻamamaina le paʻu ma lauulu lauulu,
  • diode - sili ona masani ona faʻaaoga e ave esea ai, mafiafia toʻotoʻo.
Ata o le faʻasologa o le tui i totonu o paʻu paʻu o ituaiga eseese o leisa

Anotusi

Ole mea taua ole faʻaletonu ile faiga:

  • tanu i le la matala ma asiasi le solarium mo ni nai aso poʻo le taimi tonu i luma lauulu 'eseʻese,
  • paʻu maʻi, e aofia ai oncological ma afaina natura,
  • epilepsi ma le naunau e taofia,
  • maualuga le vevela o le tino, fiva,
  • 'ava oona
  • le i ai i luga o le paʻu o vaega ua faʻaleagaina, tatala manuʻa, hematoma,
  • tamaiti i lalo o le 14 tausaga,
  • maʻitaga ma faʻasusu,
  • susu
  • mali suka.

Maua le fusifusia lauulu lauulu

Le faasaina i le taualumaga i le taimi o le palapala masina ma e fesoʻotaʻi ma le masani natura o le fafine tino. I totonu o le lima aso ao le i amataina le maʻitaga, na tupu ai se suiga i le itu i tua o le hormonal, e tele estrogen ma progesterone e faʻasaʻoloto i le toto, ma e faʻateteleina le maʻaleʻaleo o tisiki auiliili. O le gaosia o le serotonin, o le hormone o le fiafia, ua faʻaititia. Uma nei fesoasoani i le faateleina faʻaalia o le tiga i le taimi leisa lauulu aveese. Ae peitaʻi, afai e te mautinoa o lenei tulaga e le o se faʻalavelave, ona mafai lea e le cosmetologist i lenei mataupu ona feiloaʻi ma oe.

Maʻitaga ma faʻasusu

E pei o le maʻitaga, o maʻitaga e le o se taua teteʻe i le aveeseina o lauulu laser, ae ui i lea, i le tele o tulaga, o le lalelei o le a teena oe le faiga. O lenei mea moni e mafua mai i le le mautonu pe faʻapefea tonu le laser faʻatinoina le gaioiga o totoga ma faiga, ma pe e ono afaina ai le fetus.

E leai se 'autasi i le va o gynecologists ma cosmetologists. I le taimi o le fanauina o le tamaititi, o le tiga tiga i lalo, faaitiitia le tino o le fafine atoa. Mo lenei mafuaʻaga, e matua faigata lava ona vavalo le aoga o le laser i luga o le paʻu o se fafine maʻitaga!

Na ou faia foi lauulu aveeseina. Na taʻu mai ia te aʻu, e le mafai ona e faia i le taimi o maʻitaga, ona o le a i ai le matua o tausaga ona o nisi enzymes i le paʻu i le vaitaimi lea. Ma e uiga i le faifai malie i le tuputupu ae o lauulu e fesoʻotaʻi ma le maʻitaga, sa latou talanoa foi i le potu.

Oksana

Ina ua uma ona fanau, i le taimi o faʻasusu, o loʻo faʻatumauina le maualuga o lona mafaufau. E tele taimi e tigaina ai fafine ile faʻamaʻi ole susu, e le taliaina ai le faʻaaogaina o le laser. O isi mea, o le gaioiga e mafai ona faʻaogaina pe a uma ona feutagai ma se cosmetologist, talu ai lauulu 'aveina e lenei auala e le afaina ai le fausiaina o le susu susu. E tatau ona faʻatinoina le faʻaeteete i mea e fai saʻo ai le papala i luga o le fatafata. E le mafai ona faʻaoga le laser pe a fai o le lactation e malosi tele, ma o le fatafata i luga o palpation foliga mai e ova. Epilation on the chest naʻo mafai ona faʻatinoina e faʻaaogaina ai le neodymium laser poʻo le ELOS tekonolosi ona o le maualuga o pigmentation o le matamalo halo

Tausaga tapulaa

E le fautuaina e faʻaoga laser hair removal ao leʻi atoa le 14 tausaga. O fale faʻafiafia e faʻateleina lenei tuaoi i le 16, talu ai o le hormonal talaaga o le tamaititi e ese tele mai uiga o le tagata matua o le tino. Mo le vaitau mai le 14 i le 16 tausaga, o gaioiga sili ona paʻu o suiga o hormonal ua tutupu, lea e afaina ai le fausaga ma foliga o lauulu tino.

I le amataga o le laititi ma le talavou, 80-90% o le tino e ufitia i lauulu vaivai lauulu, e le aoga i le leisa. I le taimi lava e tasi, e tele "momoe" folikel tumau i totonu o le paʻu, o le a ala i luga ao tuputupu aʻe le talavou. Afai e te faia le aveeseina o lauulu i le 13 tausaga, ona mavae lea o le 2-3 masina o le lauulu o le a toe foi, pei o le fafagu o natia namu o le a amata. I le sefuluono, le ono ono amata mai le mea lea.

Afai na i ai se fesili a le tama talavou e uiga i le aveeseina o lauulu, o lona uiga, i le 14-17 tausaga e tatau ona ia faia se endocrinologist feutagaiga mo le endocrine abnormalities e faʻaosofia le faʻamalosia o le tele o lauulu tuputupu ae. O le talanoaga ma le cosmetologist o le a fesoasoani e faʻatinoina le faanatinati o le faʻafitauli, ma pe aoga le faia i lenei vaitau. O le filifiliga e amanaia le tulaga o le paʻu ma le ituaiga o lauulu. Faatasi ai ma le tele o lauulu tuputupu ae i luga o foliga o se teine ​​talavou, e tatau ona e masani ona feutagai ma se endocrinologist, ma na o le mafaufau lea i le laser aveesea lauulu!

Tanning ina ua uma le laser lauulu

I le taimi o le faʻagasologa, ona o le faʻatonuina utupoto leisa, o loʻo maitauina le vevela i le loloto o le folikel, lea e faʻaleagaina ai le lauulu. E fesoasoani lea i le faʻatelevave o le toto i tisiki ma faʻateleina lo latou lagona lelei i le malamalama, o lea o se fonotaga tatala ma ultraviolet moli i luga o le matafaga i aso muamua ina ua maeʻa lauulu 'aina e masani ona mafua ai le mu poʻo se pupuga. I se faʻaopopoga, le laser togafitiga o vaega o le paʻu e tau atu i le foliga mai o lanu lanu i luga o le epidermis. Afai e te mulimuli i fautuaga a se cosmetologist mo tausiga paʻu, latou mou faʻatasi ma le taimi, ae e mafai e se tan ona faʻasaʻo lenei pigmentation, ma o le a le mafai ona oʻo i ai.

Ina ia e le fetaiaʻi ma nei faʻafitauli, e le mafai ona ave le sun suns ma asiasi ile solarium mo le lua vaiaso ina ua maeʻa le faʻatulagaina. Afai o le tau e faʻamalosia oe e ofuina ni ofu tatala, faʻapipiʻi i luga o se kulimi ma se puipuiga mea a itiiti mai 50 SPF ma faʻaaoga i taimi uma ae e te leʻi alu i fafo. Sunscreen o se uo a se teine ​​taatele i aso nei, aemaise lava pe a oʻo i le tafaoga pe a uma le laser hair hair

Oʻafiaga o le faʻagaioiga

O le maʻalofia aʻafiaga o le faʻaaogaina o le laser o le mumu lea ma le laʻititi o le fula o le vaega o loʻo iai. Ole tali atu lea a le tino ile vevela o gaioiga ma le soli o le masani a le metabolism ile fanua o totolo. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona foia nei faʻailoga i le aso muamua pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga ma le fesoasoani mai o faʻamafanafana kulimi e faʻamama ai le fula.

Manatua o le tele o auga le lelei e afua mai i le soloia o lauulu e mafua mai i le le usitaia o tulafono o sauniuniga mo lauulu aveeseina ma le tausiga o le paʻu ina ua uma ona asia se aulelei!

Isi taunuuga e aofia ai:

  • pigmentation o le epidermis pe a le tausisia le tulafono mo le faaaogaina o leisa lauulu aveeseina,
  • afua ai faʻamaʻi,
  • maʻila - masani ona tupu i tagata e paʻu le paʻu i maʻila keloid,
  • i ni tulaga seasea, o le tutupu mai o le paradoxical hypertrichosis o se faʻaopopoina o le numera o lauulu ma le faʻavaveina o latou tuputupu ae.

Faiʻaiga

Na oso i luga o le paʻu pe a uma ona faʻaoga le laser i foliga o togitogi mumu, fuafua, pupuga ma le fula i le lotoifale. O mafuaaga o nei faʻailoga o:

  • o le maualuga o tafe e le saʻo le filifilia mo le paolo o paʻu ma, e tusa ai, le leai o tomai faʻapitoa o le cosmetologist,
  • o le onosaʻi aʻo le afu le afu,
  • susulu vave aʻo le i amataina le faʻagasologa,
  • siama herpes - i le taimi lava na maeʻa ai le faʻatasiga, ua faʻateleina ai le faʻamaʻi.

Ina ia tineia faʻafitauli e aliaʻe, ua manaʻomia le inuina o antihistamines ma antivirus, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o fofo o antiseptic. Ina ia faatelevaveina togafitiga, ua fautuaina e faafesootai se dermatologist poo cosmetologist na faia lauulu aveeseina. O muamua aʻafiaga o le aveeseina o lauulu laser e masani lava tupu i le va o le vaega autu o le 'aveina o lauulu, taimi uma latou avea itiiti

Mumua lesi ina ua uma le laser hair removal foi o loʻo i ai i le amataga o le leaga auga o le taualumaga. Ua latou tulaʻi mai mo mafuaʻaga e lua:

  • faʻamalama maualuga le malamalama na faʻaaoga i le galuega,
  • le tagata mai ile sauniga ina ua uma ona faasee.

Le auai i se mu manaomia vave togafitiga paʻu ma aneti-mu sui! E mafai ona e faʻaauauina le aveeseina o lauulu naʻo le faʻaleagaina ua maeʻa ona faamaloloina! Afai ua faʻatagaina e se tagata faʻapitoa ni mea mu, e talafeagai le mafaufau i le suia o le fale!

Aua neʻi e faʻatuatuaina le au fai mea taufaaleaga ma le tauleʻaleʻa!

Ae paga lea, ona o le faʻatupulaia o le lauiloa o lauulu lauʻeleʻele ua aveʻesea salons i luga o le maketi, o loʻo galulue soʻotaga faʻataʻitaʻiga a tagata le malamalama e le malamalama i le lavelave o le faʻasologa e fesiligia. I a latou gaioiga le talafeagai o le tulaga lamatia tele o le leisa auala i le soifua maloloina o tagata pepelo. Manatua lenei mea ma aua neʻi e faʻatuatuaina masalosalo oloa, "super-taugofie" taualumaga, o lona taunuuga o taimi uma e le masani ai ma ono afaina. Ina ia aua neʻi afaina oe, mulimuli i fautuaga nei:

  • Filifili ma le tali lelei se faleoloa,
  • aua e te uaʻi atu i faʻaosoosoga ofo,
  • Ae le i faia se avanoa ma se fomaʻi faʻapitoa, suʻesuʻe le saʻo, le tuatusi faʻaletulafono o le faʻalapotopotoga, lona laisene, pemita galuega, vaitaimi aoga o pepa ua fautuaina mo le faitauina,
  • resitalaina o le salon mafai ma e tatau ona siakiina i le setete tusi resitala,
  • aua le faʻatuatuaina e aunoa ma le siakiina o ituaiga uma o tusi ma faʻailoga e tautau i le potu salalau,
  • e tatau ona i ai se laisene o le faʻamalosi tino e faʻatautaia tau teuteu faʻapitoa,
  • suesue ma le faʻaeteete lisi o tau, faʻatusatusa i latou ma tutusa auaunaga i isi potu,
  • faitau tagata asiasi iloiloga i punavai eseese,
  • amata i taimi uma ma se faatalatalanoaga muamua - leai se tagata faʻapitoa e galue ma oe e aunoa ma se suʻesuʻega muamua,
  • A o le i togafitia le vaega atoa o loʻo manaʻo ai, taofi le aulelei ma siaki le tulaga o lou paʻu i le nofoaga o loʻo ua uma ona faʻaaogaina le laser - faʻaauau le faʻagaioiga pe a fai e te le vaʻai i taua ogaoga ma lagona le lelei.

Tulafono mo le sauniaina mo leisa lauulu aveese

Ina ia faʻaititia iʻuga leaga o le faʻagasologa, e tatau ona e sauniuni lelei. Ae le i faia muamua asiasiga:

  • Le mafai ona e susulu mo le lua vaiaso,
  • faʻaaoga na o ni mea fulufulu mo le aveeseina o lauulu i totonu o le masina,
  • i luma o le vasega, sulu le vaega o le paʻu o le a togafitia i le leisa,
  • aua le faʻaogaina ni mea aoga o iai le ava
  • e manaʻomia le faʻatapulaʻaina o au vailaʻau
  • mo le uliuli paʻu mo le 30 aso ae leʻi vavaeʻesea lauulu, ua fautuaina e faʻaaoga kulimi ma suauʻu faʻalelei.

Mea e maua mai i luga ole faʻamalamalamaina o mea teuteu teuteu:

  • hydroquinone
  • fai fuafua
  • aloezin,
  • suavai laisene
  • kojic acid.

O le gel Skinoren ua faʻaaogaina o se paʻu e faʻamalamalamaina le paʻu ae leʻi i ai le lauulu o le laulu, ae o loʻo iai le tele o tala faʻapitoa: Melanativ, Akhromin, Meladerm, Alpha ma isi

Fomai iloiloga

O le mea sili ona taua i le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga o laulu e aveʻesea poʻo le faʻaumatia o le malamalamaʻaga e leai se tasi o metotia faʻaleagaina uma lauulu ma le ola. A faʻataʻitaʻi e se tagata tomai faʻapitoa mea e faʻamautinoa ai ia te oe e ese, o lona uiga e le fiafia ai. Le vaitaimi o le toe faafouina o lauulu tuputupu ae e masani lava tagata uma!

E leai se 100% lauulu 'eseʻese auala e mafai ona lavea se fafine mai lauulu tuputupu ae e faavavau. E iai metotia e aumaia le sili atu pe faʻaitiitia umi o le le lava o le lauulu tuputupu ae ma le itiiti ifo o le itu aafiaga (ata, laser, electro), ae le o auala uma e talafeagai mo tagata uma. O fulufulu mata foliga mafai ona i totonu o tapulaʻa masani, o loʻo tupu tele lauulu pe o se fesuiaiga i o latou lanu, lea e ono mafua mai i hormonal uiga o le tino, le i ai o soʻofaʻatasi endocrine faamaʻi. I le mea mulimuli, o le aveeseina o lauulu e le o se lelei metotia.

Dr. Anisimova

Le sili ona aoga, saogalemu ma sili ona taugata - leisa lauulu aveese. Contraindications: faʻamaʻi faʻamaʻi (lupus erythematosus, scleroderma, dermatomyositis), afaina o le paʻu paʻu (pyoderma), psoriasis, moli paʻu lamolemole, photodermatosis, maitaga ma lactation, oncological faamai. O se tulaga taua o le e le tatau ona avea oe ma lauulu uliuli ma e le tatau ona sunbathe vave pe a uma le lauulu lauulu.

Faʻaaliga

O le aveeseina o lauulu o le laser ua iloga o le sili ona faʻaaogaina auala o le faʻaitiitia o laulu (e le o faʻatamaia atoa!) I le itu o latou televave tuputupu ae. Afai o le mafuaʻaga mafuaʻaga o le soʻona tupuʻe o le lauulu ua le aofia ai (i se isi upu, soʻofaʻatasi aveesea o le a le aofia ai) ma hirsutism o loʻo faʻafesoʻotaʻia ma se faʻamaʻi taugofie po o le idiopathic, ona mafai lea ona faʻaaogaina le togafitiga laser e na o le pau le togafitiga. Faʻamolemole ia matau - e le o le laser le aveesea uma lauulu - le galuega o le faʻatapulaʻa o latou numera. Ina ia faʻaititia tali o le lotoifale ma fesoasoani faʻaititia le tuputupu aʻe i fafo, o se kulimi ma le igoa faʻamaonia Vanika e faʻaaogaina faʻatasi i le laser. O le bikini sone ei ai se mea faigofie e togafitia nai lo le leisa.

G.A. Melnichenko

O le aveeseina o lauulu o le laser o le sili ona aoga auala e ave ese ai lauulu uliuli. O se auala faʻamaoni e filifilia ai se fale gaʻo ma le faʻaeteete le faʻatinoina o fautuaga a se tagata lalelei, e fesoasoani e faʻateʻa ese le tele o laʻau mo le 2-12 masina pe sili atu, fuafua i uiga o lou tino. O lenei faiga e le mafai ona taʻua le saogalemu atoa, ae o faʻafitauli e tulaʻi mai e mafua mai ile le amanaʻiaina o tulafono faavae mo le aveeseina o lauulu.

Talafatu 1. E tatau ona fai loʻu lauulu ile aveeseina ole laulu e tasi.

Leai lava. Aveesea lauulu laser o se vaitaimi tala. I le maeʻa ai o atoa ala o vasega, lea e faʻaalu ai 6-8 sauniga mo le tino ma 8-12 mo le mata, e oʻo atu i le 90% o lauulu e alu 'ese e faʻavavau!

O le a le mea o iai e malamalama ai? 100% o lauulu e le mafai ona aveʻesea soʻo se lane faʻalelei tekonolosi. E tofu uma lava tatou i le taʻuga o moe moe e mafai ona ala mai i luga i se taimi.

Matuaʻi sese. Le taimi o sauniga o le: mo foliga - 1.5 masina, mo le bikini ma le vaega o keti - 2 masina, mo lima - e uiga ile 2-2.5 masina, mo vae - pe a ma le 3 masina.

E mafai foʻi ona e sau i le laser hair removal i vaiaso uma - e leai se afaina mai le mea lea, ae o le a le siʻitia le faʻaopopo i soʻo se auala.

Talitonuga 1: E mafai ona lamatia le soifua maloloina ile lauulu ile laser.

I cosmetology, e tele metotia fou, le saogalemu o ia e matua masalosalo. Ae o le laser hair removal e leai se mea e faia ia latou. Afai o loʻo faʻataunuʻuina saʻo ma faʻaaogaina meafaigaluega i nei ona po, e leai se mea leaga e tatau ona mafaufauina. O le faʻasiliaina o le loloto o le faʻavaʻa o le masini, e naʻo le 1-4 mm, o lona uiga e oʻo i le folika lauulu, ma faʻaleagaina ai lona fausaga. Ona sosolo lea o le malamalama - e le aofia le tui i totonu o le peʻa.

A maeʻa le faʻagasologa, mumu mumū e pei o lea e maua e se tagata i le taimi muamua uliuli vasega i le vulu e ono tupu. E leʻi umi ae pasi e leai se auala.

Talitonuga 2: Ae le i faia le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e tupu lauulu

Lenei ua na o sina vaega e moni. Afai na e aveʻesea le lauulu ma le paʻepaʻe, suka suka, poʻo taʻoto masani aʻo leʻi faia le faʻagaioiga, e tatau ona e faʻatali seʻia toe laititi le laulu, talu ai o le fulufulu laʻau o se taʻavale mo le laser beam i le folika lauulu. Afai na e faʻaaogaina muamua le tafi, o laser hair removal mafai ona faia i soo se taimi.

Talitonuga 3: E mafai ona fai le faʻagasologa i le fale.

E moni lea. I le matagofie maketi, o lenei ua mafai ona e mauaina le tele o masini mo leisa lauulu aveeseina i le fale. Mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai se masini e iloagofieina e uiga, ituaiga o gaioiga ma tau faiga faʻavae. Ae e te leʻi filifili e faʻatau, e tatau ona e fuaina le lelei ma le leaga. O le aveeseina o lauulu o se laser o se mea faigata tele, ma e tatau ona faia ia tusa ai ma tulafono uma. O le mea lea, e sili atu le faʻatuatuaina i se tagata tomai faapitoa.

Afai o loʻo e mautinoa e mafai ona e taulimaina oe lava, ia le itiiti ifo faʻatau oloa faamaonia ma mulimuli faʻaeteete i faʻatonuga.

Talitonuga 4: A maeʻa le faʻagaioiga, o le a tumau pea maʻila, ma o le a tupu ai le laulu

O lenei talafatu na tulaʻi mai i totonu o "tagata masani" o cosmetology o loʻo nunumiina le lauulu lauulu ese ma se isi ituaiga - electrolysis. I le tulaga lona lua, o faʻailoga mataga e mafai ona aliali mai i nofoaga tui. O le aveeseina o lauulu o le laser e le fesoʻotaʻi ma se soli o le faʻamaoni o le ufiufi, o lona uiga e le mafai ona tupu faʻailoga.

A o le ono mafai tuputupu ae o lauulu - e le aofia ai foi. E le gata i lea, le aveesea lauulu laser e na o se metotia e faʻaumatia lenei faafitauli.

Talitonuga 5: O se auala tiga lea.

E tofu lava le tagata ma lona tiga tiga ma le mea moni e foliga mai o se tasi laititi le fiafia mo le isi e mafai ona avea ma mea moni suega. Beauticians matauina o lagona i le taimi o faʻagasologa e tutusa ma se kiliki i luga o le paʻu, ma e masani ona talia. Ae a e togafitia nisi vaega o le tino - mo se faʻataʻitaʻiga, o le bikini sone poʻo vaega o keti, e mafai ona e faʻaogaina le kulimi faʻapipiʻi.

Talitonuga 6: I le maeʻa ai o faʻafitauli, faigata lauulu o le a aliali mai, o lea o le a tele naua

O nisi taimi, pe a uma le lua pe tolu taualumaga, ua matua maitauina le faʻaopoopoina o lauulu ulu, e taʻua e cosmetologists lenei faiga o le "synchronization". O le mea e ofo ai, o loʻo faʻaalia le aoga tele o lea faʻasologa, o le avea lea ma ituaiga faʻamaoniga o le togafiti "e galue." E leai se mafuaaga mo popolega iinei. I le maeʻa ai o le faʻagasologa lona fa, o le tele o laʻau o le a tuʻua, o lauulu o le a avea atili malie ma seasea, ona mou ese atoa lea.

Talitonuga 7: O lenei auala e le talafeagai mo tamaloloa.

O le mea moni, leisa aveesea lauulu sili ona lelei i tino o le tino. Talu mai le laser beam "catches", muamua lava, uliuli lauulu. I se faʻaopopoga, o le auala e lelei tele mo le togafitia o vaega tetele ole tino pei o le tua, manava ma le fatafata. Lea e mafai tagata saogalemu sainia mo se lalelei matagofie, cosmetologists maua se mea e ofoina atu ia i latou.

Talitonuga 8: O le faʻaaogaina o leisa e mafai ona oʻo atu i le oncology.

O lenei talafatu o loʻo i ai i le lauiloa "tala mataʻutia." O le mea moni, oncology i le gasegase o le talafaasolopito o se taua kontraindication mo le faiga. Afai e i ai se mea e i ai sina masalosalo e uiga i le natura o le fomu i luga o le paʻu, o le a teena le cosmetologist le taualumaga seia oo i tulaga ua manino atoatoa.

I le taimi nei, cosmetology e le o iai ni faʻamaoniga e mafai e laʻau laser ona mafua ai ni lamatiaga matautia. Oncogenic gaioiga, pei ona e iloa, o loʻo i ai se faʻapitoa o ituaiga ultraviolet ray - 320-400 nm, o lenei spektrum e toesea i le laser beams.

Talitonuga 9: E le mafai ona faia le gaioiga ile taumafanafana

Aveesea tele laʻau luga i luga o le tino e taua tele i le taumafanafana, pe a tele tagata ofuina lavalava ma laei lavalava. Ma o le mea lea, o talafatu e faapea e le mafai ona faʻatinoina lauulu lauulu i le taumafanafana e lagona e tagata mamaʻi tiga tele. O le mea moni, o taualumaga e mafai ona fuafuaina i le "aso malolo vaitau", ae e i ai ni tapulaʻa.

A e manaʻomia le faʻagaioia nofoaga o loʻo nana i lalo o lavalava - mo se faʻataʻitaʻiga, o le bikini eria, e leai se faʻafitauli. O le faʻagasologa e mafai ona faia i soʻo se taimi. E le mafai naʻo le faʻamamaina ole paʻu ile togafitiga, aua e iai le maualuga o le faʻaalia o foliga.

Talitonuga 10: I le maeʻa o sauniga matagofie, e le mafai ona e sunbathing.

O se tasi masani masani o le "taumafanafana" talafatu. E mafai ona sunbathe le laser hair removal, ae o le taimi e tatau ona pasi pe a uma le faʻatonuga. O le tapulaa aupito maualalo o le 15 aso, pe a fai e te le maua le mumu i lou paʻu.

I taimi o sunbathing, e tatau ona e faʻaaogaina se sunscreen, o le vaega ole mea i luga o le tino e tatau ona faʻafou pea i taimi uma. O lenei tulafono e taua tele mo tagata e maʻi le paʻu.

Talitonuga 11: E leai se isi tausiga faʻaalia e manaʻomia pe a maeʻa le faʻagasologa.

A maeʻa soʻo se ituaiga fulufulu lauulu, e manaʻomia le faʻaopopo paʻu paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona aveese lauulu i se tafi, ua manaʻomia se kulimi faʻamalieina. E i ai foʻi tulafono mo le tuʻua pe a uma le 'oti lauulu laser.

I totonu ole 3-5 aso pe a maeʻa le faʻagasologa, faʻamama loa le vaega o loʻo ufiufi le ufiufi ma se sooupu e faʻavae i luga o le aloe vera, e vave ona faʻafilemu le nofoaga o loʻo aʻafia ma o le a faʻaosofia le vave toe malosi. Mo le lua vaiaso ina ua maeʻa sauniga matagofie, e le mafai ona e asiasi i le sauna, taele, taele, faapea foi ma nisi nofoaga e ono afaina ai le paʻu i le susu ma le vevela. I vaega matala o le tino, e manaʻomia e apalai sili ona lelei sunscreen teuteu.

Faʻafefea ona galue le laser?

O le aso, o le "tulaga auro" ua manatu o le faanatinati ma le Malamalama Sheer DUET diode laser, lea e ati loloto nai lo isi i totonu o le paʻu, faʻaleagaina e le gata o le lauulu laʻau, ae o lona faʻapipiʻi foi i le faavae. Faʻatusa ile alexandrite laser, o le diode e mafai ona faʻaaogaina ma soʻo se lanu o le paʻu ma lauulu, e faia ai le saogalemu ma le eseese.

E faʻafefea ona aafia le lauulu i se laser?

O le diode laser e faʻagaioia naʻo folau, ae ina ua uma le 3-5 vaiaso o le moe moe "ala mai" ma fou laulu, ua faʻaleagaina i isi vasega mulimuli ane. O le mea lea, o le averesi o 4-6 vasega e manaʻomia e aveese atoa ai le lauulu e le manaʻomia, faʻalagolago i le tagata gasegase ata ata.

O ai e manaʻomia le laser lauulu?

E le pei o isi ituaiga, o le Light Sheer DUET diode laser e aoga mo lauulu 'aveʻese o soʻo se lanu ma e tutusa lava le saogalemu mo le paʻu ma lanu uliuli. O le sili ona lelei galugalu o le masini ma e filifilia faʻapitoa tulaga faʻatagaina ai oe e galue faʻapitoa i luga o le lauulu laupepa ma lona folikel, e aunoa ma le faʻaleagaina o le siʻosiʻomaga lata ane. O le mea lea, o le faʻatulagaina o maʻimua ma tausaga o faʻamama ese. Pau le tulaga o loʻo manaʻomia e fomaʻi ona aua nei moto ile 2 vaiaso aʻo leʻi maeʻa le 2 vaiaso.

E fia ni taualumaga o le a manaʻomia e tuʻua atoa ai lauulu?

O le aveeseina o lauulu o le laser e mafai ona faia i soʻo se vaega o le tino, e aofia ai foliga ma le maaleale vaega o se loloto bikini. O le aveeseina o lauulu o se laser o se gaioiga e faʻatinoina i le vasega seʻia maua le taunuʻuga manaʻomia, o lona uiga, o le faʻamutaina atoa o le leiloa tupu lauulu. I le avea ai o se tulafono, o le vasega mai le 4 i le 6 taualumaga. Ua uma ona maeʻa le faʻataʻitaʻiga muamua faia i le leisa Malamalama Sheer DUET, mai le 15 i le 30% o soʻo lauulu uma o le a mou atu e faʻavavau.

O a ni tulaga lelei o le leisa nai lo isi metotia?

I totonu o le lelei o lauulu 'aveʻesea ma se loma diode leisa ma tekonolosi faʻamalosia tekonolosi, o mea taua nei e mafai ona iloga: le tiga o le taualumaga, saoasaoa o lona faʻatinoina, sili ona lelei ma, o le mea moni, saogalemu, faʻamaonia e le tele o tausaga o suʻesuʻega.

E mafai le faia o lauulu lauulu ile taumafanafana?

Tele tagata mafaufau pe o se mea matautia i le faʻatinoina o le lauulu lauulu pe a susulu mai le la susulu i luga o le auala. O loʻo faʻalagolago lava ile masini laser e faʻaaogaina ile falemaʻi. Le tele o lasers e moni lava le talafeagai ma ultraviolet leisa, o loo i ai le lamatiaga o mu ma hyperpigmentation. E le gata i lea, latou, e aofia ai le alexandrite lauiloa, e le mafai ona galue i le paʻu paʻu ma luga o lauulu lalelei. Pau le masini e mafai ona saogalemu faʻaoga i soʻo se taimi o le tausaga ma luga o le paʻu o soʻo se ata pue o le Malamalama Sheer Duet diode leisa, lea e galue itiiti faʻamalosi nai lo le tele o lasers. Ona o le aʻafiaga tonu i sela-target ma melanin o loʻo i totonu o le laulu ma paʻu, o lenei ituaiga o leisa e le mafai ona mafua ai ni mu ma pigmentation.

Talitonuga 12: 5-7 sauniga e lava mo oe e faʻagaloina lauulu e le manaʻomia e faʻavavau.

O le mea moni, e leai se cosmetologist mafai ona fai atu ma le mautinoa le tele o taualumaga oe lava manaʻomia ina ia le toe pisa lou laulu oe. Le manaʻomia o le aofaʻi o vasega matagofie taimi masani tagata taʻitoʻatasi, ma e faʻamoemoe i le vaega o le tino e tatau ona faʻagaioia, le lanu ma le mafiafia o le laulu.

E le gata i lea, o le mea e leaga ai, i aso nei faʻaaulelei foliga e leai se faʻataʻitaʻiga e faʻamama tasi ma le taimi. E tatau ona e iloa o laser le 'aveʻesea o se tasi lea o le sili auala e faʻaumatia tumau ai lauulu, ae e le mafai ona tuʻuina atu se faʻamaoniga ola. Suiga i le hormonal talaaga, endocrine faaletonu, faʻapea foi ma isi gaioiga o loʻo tupu i totonu o le tino, mafai ona fesoasoani i le foliga mai o lauulu fou.

Svetlana Pivovarova, laumata faʻalelei

O le aveeseina o lauulu o le laser sa faʻaogaina ile cosmetology mo le tusa ma le 20 tausaga, o lona matua ese lava mai faʻafuaseʻi o le le o le laulu o loʻo aveeseina, ae o matrix sela e amata mai ai le lauulu. Ole mea lea e mafai ai ona aveʻesea ai le le-talosooina oona i soo se sone. Aveesea lauulu laser faapea foi ma ata 'eseʻesega lauʻeleʻele e fesoʻotaʻi ma IPL tekinolosi, i.e. faʻaali i le maualuga o le tata nila.

O le maualuga-malosi moli o le malamalama i se tasi taimi uʻumi ua taulaʻi i le lanu lanu enaena. Ina ua mavae lena mea, o le malamalama malosi ua liua i le vevela ma vevela le lauulu laʻau ma le vaega o le laulu o le lauulu, sili atu le lelei i le 70-80 tikeri. O lenei faʻatagaina oe e faʻaleagaina uma pe o se vaega o le folika lauulu. I le tulaga muamua, lauulu tuputupu mai o lenei folikel o le a le mafai; i le lona lua, o le aafiaga e ono maua se taimi umi natura pe o le ai ai le tuputupu ae o le pa'ūina "fluff" lauulu.

Faitau iloiloga i luga o le taualumaga mo leisa lauulu lauulu, diametrically tetee manatu e maua. O fomaʻi faʻapitoa a le MEDSI Clinic on Leningradsky Prospekt o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama ma faʻamanino nisi o mataupu:

Ole a le aoga ole laser ma photoepilation taualumaga e faʻalagolago i le tele o tapulaa. Mai faʻamaumauga o se tagata patino: o le fua faatatau o lauulu ma le paʻu lanu, lauulu fausaga, hormonal talaaga, fatuga uiga, faʻailoaina vaega ma e oʻo lava tausaga ma le itupa, mai uiga o le masini ma le faʻailoga a le cosmetologist.

Ole faʻavae ole IPL tekonolosi e faʻavae ile faʻamafanafana ole melanin-vali fausaga. I mea sili ona lelei, o le paʻu uliuli lea i luga ole paʻepaʻe lelei. I lenei tulaga, o le malosi uma o le a alu i le faʻamafanafana o le lauulu ulu. O le taualumaga o le a aoga ma saogalemu. O le mama o le laulu ma e uliuli le paʻu, o le le aoga foi le faʻatinoina.

Lelei faʻapitoa ile lauulu manifinifi o le lauulu o le a sili atu maualalo ifo nai lo le pa'ū malulu o lauulu. Ae o masini faaonapo nei e mafai ai ona e galue ma mumu ma lanu enaena enaena, i lalo ole paʻu paʻu. O lenei faiga i luga o le paʻepaʻe ma sinasina lauulu e le aoga. Ole auala ole filifiliga I lenei mataupu o le electrolysis.

  • Tiga ma le tiga o le faʻagasologa.

O lenei uiga faʻapitoa e tele foliga ma e faʻamoemoe foʻi i faʻamaumauga a se tagata faʻapitoa, lona tiga i lona ulu, lauulu ma le paʻu o lona lanu, lauulu tele, faʻaaliga sone ma luga o uiga o le masini. Ua faʻaogaina nei masini ma mea e faʻaaogaina ai le paʻu.Mo tagata e maualalo le tiga i nofoaga maaleale, e mafai ona fai le tui.

  • E saogalemu nei faiga?

Faʻatasi ai ma le saʻo faʻagasologa, ia amanaia uiga taʻitasi ma kontraindications, o nei taualumaga e matua saogalemu lava. E le tupu le vevela o totoga loloto. I le taimi o le faʻagasologa, e manaʻomia le aua neʻi faʻailoaina nevi lanu, i le paʻu e tatau ona matua faʻamamaina lelei o gaʻo-o loʻo tausi oloa. 2 vaiaso i luma o le laser hair removal session ma le 2 vaiaso mulimuli ane, ua fautuaina ai le ata puipui.

Ole tau o lenei tautua e ese mai ai i se lautele lautele. E faʻapefea ona faʻamatalaina lenei mea? Muamua lava, o le tau o meafaigaluega o le a faia ai taualumaga. Ole IPL system, ae maise lasers, ose tekonolosi, taugata meafaigaluega. Ma o le tau maualalo e tatau ona mataala ia te oe laititi. Masalo i le mea lea e te manaʻomia nisi faʻagaioiga pe o taualumaga o le a sili atu ona tiga pe a fai o le tagata gaosi oloa o le masini faʻaola i luga o le malulu faiga.

  • Faailoilo ma contraindications mo le taualumaga.

O le faʻailoga, o le manaʻoga e aveʻesea lauulu e le manaʻomia. I lenei tulaga, e taua le maitauina pe a fai oe i le hirsutism (faʻateleina le laulu o le tino), a o leʻi amataina le faʻagaioiga, feutagai ma le endocrinologist ma gynecologist e taua. I lenei tulaga, o le aoga o taualumaga atonu e le tumau le taimi puupuu.

Contraindications vaevaeina i atoatoa ma aiga. Contraindications aofia ai: maitaga ma lactation, kanesa, ogaoga afaina faagasologa i le nofoaga o le taualumaga, dermatoses faaumiumi, pei o psoriasis, eczema, aveina fualaau faasaina e faateleina fotosensitivity, nisi maʻi mafaufau, i lalo o le 18 tausaga, tanning.

I se faʻaiuga, ou te manaʻo e unaʻia se faiga e sili atu ona nafa ma lenei faiga, e i latou e faʻalelei, ma tagata gasegase. Ma ona iai ai lea o le a faʻatamalaʻi le le fiafia ma faʻafitauli, ma o lenei auaunaga o le a aumaia ia te oe faʻamalieina le mafanafana ma le matagofie.

Pushkova Karina Konstantinovna, o le dermatocosmetologist

Aveesea lauulu laser o se tasi o sili ona aoga ma lauiloa lauulu lauulu tekonolosi i le 21st seneturi. O faʻataʻitaʻiga, pei o isi lava gaioiga e fuafua ile faʻailoga ma tomai faʻapitoa o le fomaʻi na e sau e vaʻai. Aveesea lauulu tupu e ala i le faʻapipiʻiina o le laser beam i luga o se laualuga. O le utupoto e ui atu i le vaega lauulu, lea e aofia ai le pigmen melanin ma faaleagaina.

Ina ia maua le sili ona lelei faʻaiuga, o le faʻaeseese o paʻu lanu ma lauulu e manaʻomia. O tagata gasegase e mafai ona saogalemu apalai mo leisa lauulu aveese:

  • o loʻo manaʻo e faʻateʻaina ni lauulu le talafeagai mo se taimi umi lava,
  • o loʻo i ai i le tulaga faʻaalia o le tulaga maualalo (talu ai o le taualumaga e toetoe lava a le tiga),
  • o e e fefefe i maʻila, maʻila ma faʻaleagaina le faʻamaoni o le paʻu.

O le vasega ua faʻataʻitaʻia taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e le fomaʻi fomaʻi ma, o se tulafono, e amata mai i le 6 i le 10 faʻagasologa, e fuafua i le paʻu ituaiga, lanu ma lauulu fausaga.

Ua faʻaalia e le poto masani o fomaʻi o le Beautiful Life, pe a maeʻa le faʻatasiga muamua, e tele lava ina tuai le tuputupu ae ma pa'ū i luga lauulu, ma a maeʻa ona maeʻa le umi o loʻo tumau pea le paʻu mo se taimi umi. Ole faʻagasologa e mafai ona faia i itutino uma ole tino. E i ai le numera o contraindications. Ia mautinoa e muamua talanoa ma se fomaʻi o le a faʻamatalaina saʻo atu ia te oe le ituaiga ma le ituaiga o le lasers latou lava ma filifili le sili ona talafeagai mo oe.

17.03.2018 - 12:17

Tele o i latou e le i iai i ni laser le 'aveʻesea faʻapea o loʻo tiga, lamatia, ma taugata tele. I lenei tusiga, o le a tatou lafoaia le faavae tala faafagogo e uiga i leisa lauulu aveeseina.

Talafatu Nu 1. E mafai ona e mu i le taimi le laser lauulu.

Lenei e le moni. Muamua, o le leisa galue i luga o melanin o loʻo i le lauulu laupepa ma aniani, ma e le afaina ai le paʻu. Lua, masini faʻamalulu le paʻu i le ea poʻo le freon, lea e faʻatagaina e oʻo lava i le maualuga mana e faʻamamaina atoa le paʻu overheating ma le faʻavaeina o mumu ma maʻila. Tulaga tolu, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia e fomaʻi agavaa ua lava le poto masani e galue ai ma lasers ma o le a le faʻatagaina i latou e faʻaleagaina e le tagata maʻi.

Talitonuga Nu 2. O le tipiina ole laulu e matua tiga.

O le mea moni, e le o lea. Afai e te faʻaoga i le Candela GentleLase Pro alexandrite laser, o le ae tofo i se lagona foliga tutusa ma le paʻi atu o le aisa kulimi ma sina lagona le mautonu. O le mea moni o lenei mea o loʻo faʻaogaina i lenei masini faʻaogaina faʻapitoa cryogenic mo le fausiaina sone - DCD (Dynamic Cooling Device ™). Saunia le freon saogalemu i le paʻu i le taimi muamua ma i le taimi lava pe a uma le laser pulse ma fesoasoani e faʻaititia le vevela i se tulaga lelei.

Talitonuga numera 3. E umi tele le faʻagasologa

E faʻamoemoe uma lava i le togafitiga le vaega: lauulu 'eseʻese atoa ma le' aveʻesea o antennae o le a 'eseʻese taimi. Ae o le taimi e mafai ona faʻitumuina e ala ile faʻaaogaina ole Candela GentleLase Pro. Ona o le maualuga pulse taimi (e oo atu i le 2 Hz) ma le au lapoa e oʻo i le 18 mm, sili tele itiiti taimi o le a manaʻomia. O lea, o le papala o lima uma i le tulilima e faia i le 10-15 minute.

Talafatu No. 4. E taugata le aveeseina ole laulu.

Ioe, moni, le aveesea lauulu laser e sili atu taugata nai lo le faʻatauina o se tafi, solo solo poʻo le faʻamalolo kulimi. Ae afai e te fuafua ai le a le tele o le a e faʻaaluina i masini ma blades, fasi poʻo kulimi mo lou olaga atoa, o le a e malamalama o le laser hair removal e sili atu taugofie.

Talitonuga numera 5. E leai se aoga o le aveeseina o lauulu o le laser.

O lenei talafatu o loʻo lagolagoina malosi i latou na faʻatinoina naʻo le tasi le taotoga ae mumusu e faʻamaea le kosi. A maeʻa le tasi faʻatinoga, o le a le mafai ona aveese uma lauulu, talu ai o se vaega o folasaga o loʻo i le tulaga moe ma ua le mafai ona faʻatosina i latou. E tatau ona faʻatali i le 4-6 vaiaso ina ia mafai e le leisa ona iloa nei laulu ma faʻaumatia le pulu. Ma mea uma e te manaʻomia e ui i 5-10 taualumaga, ona lauulu 'aina o le a mafai ai oe e maua atoatoa lamolemole paʻu e faavavau.

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le talaʻaga o le laser hair removal iinei.