Galue ma lauulu

5 sitepu i se laʻei lauulu atoatoa

O se faʻaipoipoga o se tasi o mea ua leva ona faʻatalitali i se olaga o se teine, ma e manaʻomia foʻi ona foliga mamalu ma tulaga ese. E taua tele i le ata o le teine ​​faʻaipoipo o lona laulu. O vaitau uma lava e iai aiaiga fou ma foliga i le fausiaina o sitaili faʻaipoipo, ae e i ai i latou e tumau le lauiloa i tausaga uma, fesoasoani teineiti foliga foliga lelei ma manaia.

O le ulu laʻau e faia se sao taua ile ata o le teine ​​faʻaipoipo
E leʻo iai lava le apili i lauulu o laʻau ma lavalava. Fulufulu fulufulu o le a sologa lelei malie le ata o le teine ​​faʻaipoipo ma o le a avea ma faʻaopoopoga teuteuga i se aso fiafia.

Auala e filifili ai le teuteuga o curls ma lalagaina i le ituaiga o foliga

Pe a filifilia le laulu o le faʻaipoipoga ma le lalagaina o ituaiga eseese, e taua le taulai atu e le gata i le lautele ata o le teine ​​faʻaipoipo, foliga o ona laei, ae ia faʻapea foi ile ituaiga foliga.

E taua le filifilia o le lauulu saʻo

Fausia se lauulu mo le teine ​​faaipoipo ma mea teuteu elemene

O tagata tomai faapitoa i le itu o laʻei o laʻei ua avatu ia fautuaga nei e faatatau i filifiliga o lauulu:

    Fafine faʻaipoipo ma foliga ova foliga i lenei tulaga sa sili ona laki. Toeititi lava lomiga uma o le mamalu lalagaina foliga tutusa lelei mo ia teine. E fesuisuiai le filifiliga: o se farani Farani na fili i le tasi itu, o le afu e o faatasi ma le leiloa curls, o le pale i le pito i luga, teuteuina i le tele fili. I lenei tulaga, e mafai ona e tausia naʻo mea e te manao i ai oe lava.

Teine ma ova foliga

  • O teine ​​lapotopoto foliga e fautuaina e faʻaaoga lauulu laʻasaga faʻatasi i laina laʻau. Maualuga maualuga o le a avea ma sili ona talafeagai filifiliga i lenei tulaga. Fausiaina o le lauulu i le parietal zona, e mafai ona e faʻaleleiina i se diadem poʻo seisi lauulu.
  • O le sikuea ituaiga o mata e manaʻomia le aveeseina o lauulu mai le muaulu, ma le laulu e tatau ona teuteuina i pulou tetele pei o se Farani. O laina tafe e fetaui lelei foʻi ma le ata o le teine ​​faʻaipoipo.
  • O se mata faatafafafa e manaʻomia ai se lauulu e mafai ona faʻamaluluina ai tulimanu laina. Curls ma galu tatau ai ona auai i ia sitaili, ma laina sao i le isi itu e le o iai. E tatau i tamaʻitaʻi ona faʻalogo i le lalagaina, o loʻo faʻataʻamilo i le vaega o taliga. E mafai ona fili faʻataʻamilo i le foliga o se atigi, o loʻo le laititi le mea.

    O lauulu e le tatau ona maualalo i luga o le muaulu.

  • O teine ​​tafatolu foliga e tatau ona faʻaititia le le fetaui i le va o le auvae vaapiapi ma lautele alafau. O le tuʻufaʻatasiga o i ai ni loka ma ni uʻamea fealofani o le a fesoasoani e vaʻaia vaʻaia o lenei faʻaleaogaina.
  • Lauulu teuteuina ma lalagaina o lalagaina, lalagaina i le pito i lalo o le ulu, i le tuʻufaʻatasia ma le le mautonu auvae o le a avea ma filifiliga sili.

    Filifiliga o fulufulu male fili

    Faʻamanuiaga ile uʻamea umi ile aso o faʻaipoipoga

    Fafine faaipoipo mo fulufulu umi - o se tasi o lauiloa lauiloa filifiliga e foliga sili fememeaʻi ma matagofie. E i ai le tele o ituaiga lalagaina: Farani, "spike", i le fa po o le lima manoa, faafao, tele poʻo laiti lalaga.

    Filifili se filifiliga talafeagai mo le faia ata o le a le faigata.

    Faiga sela a le ulaula ma ona fili

    Matou te faʻaopopoina le afiafi foliga faʻatasi ai ma mea eseese

    Ma le isi, soʻo se lalagaina e mafai ona teuteuina i rhinestones poʻo lopa, fugalaʻau, rims ma, mulimuli ane - se veli. Le sili ona lauiloa lauulu lauulu mo laulu uumi o mea nei:

      Lalagaina vaipuna. Le faʻavae o lenei fulufulu lauulu o le Farani faʻalava. Peitai, pe a mamanuina, e le o lauulu uma e lalagaina. O manoa laiti e ui atu i le scythe ma pa'ū saoloto, pei o faʻamaumauga o se afu. Mo le sili atu le lelei, o nei loka e mafai ona pipiʻi. O lenei hairstyle foliga manaia ma o le a fetaui lelei i soʻo se laei.

    O le lalagaina o se afu e mafai ona fai sina laʻititi, pe a fai e le tuʻu le faʻamamaʻe ese uʻamea, ae aoina latou i tua o le ulu i foliga o se utupoto. O le fulufulu o le a foliga uma faʻaleleia ma masani ai.

    E le gata i lea, e mafai ona fai ni faʻamautelega faʻataʻamilomilo.O se kolisi Farani masani ua leva ona alofagia e le tele o teine ​​ona o lona faigofie i le faʻatinoina ma foliga matagofie. Atonu e tele filifiliga mo lona faʻatinoina. Vaeluaina i lenei ituaiga o lauulu e faia i le ogatotonu i le masani vaega. Afai e te faia le vaeluaina o le itu, o le laulu e maua ai se foliga muamua ma tagata taitoatasi. A bang e mafai ona lalagaina i totonu o se lalagaina, peitaʻi, o lenei fulufulu lauulu o le a foliga sili atu ona manaia ma le mafiafia paʻo faataatia faʻataʻamilo pe i le tasi itu. O le lalagaina e mafai ona alu agaʻi i luga o le ulu, ia tutusa ma i foliga o zigzags. E mafai foʻi ona teuteuina lavalava Farani i lipine, lopa, rhinestones.

    Faiga ulaula aulelei o Farani lauulu foliga - fili faia faʻaaoga o le fishtail metotia, o se filifiliga aoga. E aunoa ma suia, o le a ia faia le faaipoipoga atoa atoa ma le taumafataga. E mafai ona faʻataʻitaʻi se lauulu fulufulu mata i le tele o auala, ina ia mafai ai e tamaitai taʻitasi ona filifili se pepa e fetaui ma ia.

    Aua nei galo o le fili o se tutoʻatasi filifiliga teuteu, ma o loʻo faʻaoga i le tuʻufaʻatasia ma loka tatala, fusi poʻo isi ituaiga o lalagaina.

    Iʻa faiʻa

  • Le tuʻufaʻatasiga o lalagaina ma lalagaina o lauulu e le faʻaititia filifiliga lelei mo se laʻei lauulu. O le vaega i luga ole parietal o loʻo teuteuina ile puʻelea ma faʻaʻaiʻuga faʻataʻotoina i mea muamua ma faʻamautu. Curls mai le pito i lalo o le ulu curl i ituaiga uma o curls pe tumau faʻasaʻo. Afai e manaʻomia, teuteu teuga i fugalaʻau fou poʻo luga o latou igoa.
  • O le lalaga faataamilo na faia e se tasi o lo oi ai nei faiga lalagaina foliga pei o se pale, ua avatua ai le ata a le teine ​​faʻaipoipo le matagofie ma le matagofie. O le matala, uumi loka o le a fesoasoani i le laulu e maua ai le ea, e aunoa ma le fuaina i lalo le ata o le teine. O se tasi o fesuisuiaiga o le lalagaina lalagaina o ni lauulu i foliga o se fugalaʻau. O le Farani matagofie ma le matagofie o le teine ​​faaipoipo ua mautinoa.

    Polo lapotopoto

    Filifiliga mo lauulu ogatotonu

    O le 'aʻai i foliga o se fusi o le a avea ma teuteu o loʻo faʻaalu ula i autafa o le ulu. O le ie puipui e mafai ona faʻapipiʻi i ai, pe a fai o se teine ​​faʻaipoipo. O sea laulu e mafai ona fausia mo ni 'oti ulu, pulou, poʻo se bob.

    Rim-pigtail foliga

    • O le diagonally braid French braid o le a avea foi ma sili ona lalagaina filifiliga mo fulufulu bob style.
    • Scythe vaipuna ma faʻamamaina loka i luga o le lauulu pupuu foliga foliga le aulelei nai lo le umi. Faʻaopopo mea teuteu i le foliga o fugalaʻau, penina poʻo lopa o le a avatua i le ata le atoatoa ma le faʻaalia lelei.

    Vai le vaipuna

    O le pupuʻu lauulu e le o se mea faʻalavelave i le faʻatinoina o le lalagaina ma laʻei o loʻo i ai ma mea e lalagaina ai. O sina laititi manatunatuga ma le laulu o le a avea ma uluaʻi paʻi mai, faʻaopoopo le faʻatusa o le ata a se tama teine ​​aulelei ma fiafia.

    Maua lou lauulu i se tulaga lelei

    Le taua mo le lauulu atoatoa atoatoa amata i le muamua, e tusa toe ono masina ao lei faaipoipo. Faʻatau se laina faʻapitoa o mea tau tausiga e fetaui ma lou lauulu ituaiga i se fale faʻatau faʻapitoa gaosi oloa poʻo lalelei.

    Faʻaaoga nei oloa i le fale, ma asiasi foi i le salon i le 6-8 vaiaso e tipi faʻamago ma vaevae pito. Lenei e le itiiti ifo taua mo le faʻamaloloina o lauulu.

    Aua le faʻalogologo i faʻafomaʻi faʻafomaʻi, o loʻo faʻamamaina ma faʻafailele pulou peʻa e sau i le salonona - ma i le aso o le faʻaipoipoga, o le susulu o lou lauulu e lofia ai le moli o mea puʻeata.

    Iloa le mea e te manaʻo ai

    A o loʻo e talanoaina faʻataʻitaʻiga lauulu foliga ma se tagata e faʻataʻitaʻuluʻulu, sauni ia pei o lea: ia mautinoa e aumaia ni ata mai mekasini poʻo se filifiliga o ata ma le ata o na laei e te fiafia i ai.

    E manaʻomia foʻi ona e aumaia mea uma e te manaʻomia e faʻaaogaina: lauulu ulu, lauulu ulu, fugalaʻau, bezel, selu, diadem, ie puipui. A e fuafua e fai se ie puipui, e tatau ona e mafaufau muamua pe faʻafefea ona faʻalelei. Ma afai o le ata faʻamalosia nisi isi pulou le ulu e le ofi i uma lauulu, e tatau ona e faʻailoa muamua i le pulu faʻapipiʻi, ina ia ia faia lenei faʻamatalaga.

    Faatasi ai ma le stylist, e tatau ona e filifili pe o le a le lanu e sili ona e vali ai, o le a lau lauulu e fai ma o le a le ituaiga laʻau o le laʻau faaipoipo. Faʻalogo i le fautuaga a le taulaitu - masalo o le filifiliga na e filifilia e le ofi ai oe.

    Mulimuli i le sitaili

    Ae, o le ki ile ata o le teine ​​faʻaipoipo ofu faaipoipo. E mai ia te ia le tatau ona amatalia se tasi, filifilia o se selu fulufulu. O sitaili tuai e le talafeagai mo se laei i se sitaili masani, ma o se laʻei, laʻau "sulu" e foliga mai e le mafai ona foliga tutusa ma se lavalava ofu lea na susulu mai ma maʻa ma rhinestones.

    E taua foi le malamalama pe e te manaʻo e pei o "aso uma" i le aso o lau faʻaipoipoga pe, i se isi itu, miti o le toe faʻafouina ma, filifilia se atoatoa ese faʻatusa foliga, faʻateʻi le tama faʻaipoipo ma tagata valaʻaulia.

    O lauulu e lalaga ia oe e tuleia oe i le itu saʻo, ina ia oo lava i suiga taua i le ata o le a fetaui ma oe.

    Lalaga mo lauulu puʻupuʻu (38 ata): 5 filifiliga foliga ma se faʻamatalaga auiliili

    Mo le tele o tausaga, toe foi mai i le masani ituaiga ituaiga pigtails. O lenei e mafai ona latou teuteu tutusa teine ​​uma ma se fafine pisinisi mausali poʻo se tamaitai faaipoipo. E mafai ona faʻailoaina atu i lavalava ia manoa ma le agaalofa.

    O le ituaiga o nei ituaiga lalagaina o lalagaina e sili ona ofoofogia, aemaise lava talu ai o ni manoa puʻupuʻu e mafai foi ona faʻanaia i totonu o se teuga puʻupuʻu. Faatasi ai ma ia lauulu 'ulu, o le mea moni, e leai se tele tele o filifiliga mo avanoa uumi. Ae aua le faʻanoanoa, e mafai lava ona e faʻatinoina ni nai ula sitaili.

    Lelei faʻalelei ma se matala tatala i lalo i le muaulu

    E vali pe le vali?

    O se mea taua tele lenei i le afiafi o le faʻaipoipoga. Afai e te leʻi vali lou lauulu muamua pe e te manaʻo e suia tele le lanu, ona fai lea mo le itiiti ifo mo 2-3 masina ao le i faia le faafiafiaga.

    Muamua, oe ma lou toʻalua lumanaʻi maua le taimi e masani ai i le fou foliga. Ma lona lua, pe a fai e tupu se mea sese pe e te le fiafia foi i le lanu, e mafai ona e suia pe a mavae sina taimi e aunoa ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

    Ae afai e te alu i se lelei colorist matai, ona e le tupu lea, aua o le a ia iloa tonu le lanu e fetaui ma oe, e oʻo lava i le tulaga faufautua.

    Tofotofoga lauulu

    E le mafai ona sefeina lenei mea. Fai se kopi o lau laʻau lauulu laʻau tasi ma le afa i le lua vaiaso aʻo leʻi faia le faʻamanatuga, ia mautinoa o le mea tonu lava lea na e manaʻo ai. E sili le savali i le ata fou mo ni nai itula, e siaki pe e te malie. I le faaipoipoga, e le gata e tatau ona matagofie, ae e te lagona foʻi le faigofie ma le mautinoa.

    Mulimuli uma a matou fautuaga ma i lau aso faaipoipo o le a e pei o se tifaga fetu i luga o le Hollywood red carpet!

    Le a le mea e fai hairstyles faaipoipo ma lalaga mo lauulu lauulu

    O le umi o le lauulu e faʻaalu i le teuteuina o ona fili e le sili atu lona leaga nai lo mea uumi, o lea e aoga ai sina toleniga ma e mafai ona e taumafai e fili i luga o lou lava lima matagofie lalaga.

    1) Eleni braids foliga matagofie ile lauulu lauluLatou te avatua le ata o le teine ​​faʻaipoipo le lalelei ma le lalelei. O sea puʻeupuʻu e mafai ona fili lalagaina, amata mai lava i le muaulu lava ia, ma faʻasologa o fulufulu e mafai ona tuʻuina i le gasologa o le fili i le fili. E mafai ona e nonoa se fusi i le tua o lou ulu i se fufusi po o le isi itu, o se fulufulu fusi.

    2) Farani fili i luga o le ulu i luga, o le a foliga lelei foi pe a fai o faia i luga o lauulu laulu. O le a maua i luga o se vaeluaina ma amata mai le muaulu lava. Afai o loʻo talavou ma faʻaipoipo le teine ​​faaipoipo, ona mafai lea ona o atu ia te ia teine ​​felanulanuaʻi lalelei e lua.

    3) Teine e iai se fulufulu bob poʻo se ulu 'ulu, o se lalaga faʻaigoaina o le "vaipuna" ma faʻataʻamilomilo mama e le paʻu paʻu i luga o tauau e atoatoa.

    Le mea e filifili ai lalagaina lauulu mo lauulu umi: o se lauulu laʻau faʻaipoipo ma metotia o lalaga o lau

    Aulelei lauulu-lalagaina mo lauulu uumi pei ona leva ona faʻaaogaina ni laʻau o le laʻua, latou te foliga lalelei ma tuʻufaʻatasia ma soʻo se ofu o le teine ​​faaipoipo. O le lalagaina metotia e mafai ona i ai soʻo se mea, lalaga faʻataʻitaʻi i soʻo se mea o le a foliga mataina ma matagofie i le ata.

    1) Falani-faiga lalagaina 'ia maua le fiafia ma teine ​​i teineiti. E mafai ona i ai i nisi taimi ni metotia lalagaina o lalaga lalaga ma le tele o vaega eseese, ae e mafai ona faigofie, ae i le taimi lava e tasi e leiloa ai lo latou lalelei. E oo lava i se faigofie fusi tolu-filo fulufulu ma pito uumi foliga foliga aulelei ma foliga, ma afai e teuteuina i pulou, lipine po o penina laititi, o le a avea ma se laulu tino lauiloa.

    2) Eleni toʻa i luga o le lauulu uumi faʻataʻitaʻi i le lio, faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i luga o le ulu, ina ia pei o se laurel laumei, o se faʻaaloalo i tu ma aga anamua. O lenei fesuisuiai o lauulu laʻititi e matua ma manaia, talu ai i luga o le faavae o lenei ituaiga o lalagaina sili ona manaia lauulu lauulu mafai ona mauaina.

    3) O le faigofie faigofie lalagaina mo fulufulu uumi e manatu o se Italia fili. E faʻavaeina ile soʻotaga lua pe tolu laina e ofaina i totonu ole fusi. O se laei o laʻau faʻaipoipo e matala ai le ua ma faʻafetai i lea foliga foliga femulagaina.

    4) Faiga faʻaipoipoga i laʻau paili toatele teine ​​e fiafia i lauulu uumi ona latou te le manaʻomia ni masini faʻapitoa e lalagaina. O le lauulu atoa e faia i le fesoasoani a lima faʻapitoa o se fulufulu tagata e iloa ona mimilo inaʻa ina ia latou maua se laʻei atoatoa.

    5) O le laei o le laʻau faʻaipoipo i le foliga o se fili lapotopoto e manatu o se suiga fou o le vaitau. O se sili lelei vaʻaiga o lenei lauulu mo le laulu uumi o le a avea ma 'fili-ato, lea o le a faʻalili faʻataʻamilomilo i le ulu pei o se pale faʻaaogaina soʻo se togafiti lalagaina. I lenei faʻapipiʻiina, e mafai ona faʻaaogaina lalagaina lalaga faʻapipiʻi, ie, ma faʻamau, lea e iʻu ai ina avatu le laulu foliga foliga mamalu.

    6) O laʻei fulufulu i le foliga o se fugalaʻau poʻo le pepe e masani foʻi ona lauiloa i faʻaipoipo. O ia sitaili e iai lona lava aulelei ma le aulelei. O nei taulima mafai ona teuteuina i lopa, rhinestones ma penina. Ae ina ia mafai ona fatuina ia ituaiga laʻau faʻaipoipo, oe manaʻomia le i ai o se lima mausali, o lea e sili atu pe a fai o se tagata tomai faʻapitoa faia lenei lalagaina.

    Faiga sela o le laʻau faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi laʻititi lauulu

    O le averesi lauulu, e mafai ona e faia soʻo se lalagaina, pe a fai o le tele o mafaufauga ma naunau. Ae a pe a le tipi e le teine ​​lona lauulu ma laei le laei e pipiʻi, ae ou te manaʻo tele e fili ia fili mo le faʻaipoipoga? E leai se mea faigofie - e tatau lava ona e faʻatau mai uila. O i latou na e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi tonu foliga o le teine ​​faaipoipo e te manaʻomia, o le a foliga lelei i le laulu ma e leai se tasi e maitauina e leʻo ni ou loka.

    I le faʻaogaina o fulufulu sese, e mafai ona e fili faʻaʻofu Farani, vavae atu o lauulu o laulu i se Eleni laʻei, ma faʻapipiʻi foʻi le lalagaina lalelei Italia. O le mea lea, teineiti ma se lauulu lauulu e le manaʻomia ona le fiafia, ae alu i se feutagaiga ma se poto masani matai o le a filifilia le lauulu sili ona lelei i le lalagaina.

    O ni ofu matagofie o le laʻau faʻaipoipo i lalagaina ma ata ma faʻafefea ona fatuina

    Vaavaai mo se fulufulu ma lalagaina elemene, teine ​​uma e manao e faamamafa lona tagata lava ia ma lona lalelei. Ina ia malamalama atili pe o le a le laulu e fetaui ma oe, matou te fautua ia e faamasani i oe lava i le laʻau faʻauluʻuluʻulu ile pu e pei ona sili ona lauiloa.

    E masani lava ona maua mai i lauulu laʻau faʻaipoipo a Eleni, ae ina ia mafai ona faʻamauina se sitaili, e tatau ona afaina lelei.

    1) Faʻatasia le ofaga faʻa Eleni i 'auʻau saʻo ma faʻataʻitaʻi. I le avea o se teuteuga, e mafai ona e faʻaogaina tiaras, hoops, hairpins ma faʻateleina o fugalaʻau moni.

    2) Tamoʻe faʻaosofana Eleni faigofie lava, o le faavae braiding o le a avea ma Farani pigtail, tu o se bezel. O le a faia i luga o vavala. Faʻafetai i lenei mea, o le a lalelei ai le laulu, ma o pito o le lalagaina o le a manaʻomia ona faʻamausuina i totonu o le talo. Mo fulufulu uumi, se 'ofu faʻa Eleni e mafai ona faia ma tatala lalaga lalagaina, o lenei mafai ona avea ma sili atoatoa tuʻufaʻatasiga ma se laʻau e iai lona teuteuga teuteu.

    E mafai e le tagata e fulufulua ona faʻataʻapeʻapeina manoa o le tofa faʻa Eleni i le pito i luga o le ulu, i le pito i lalo faʻatulagaina i latou i le paʻu i se galu lemu, ma mafai ona taʻoto le fili i luga atoa o le lauulu. E fuafua lava poʻo a ni aʻafiaga e te manaʻomia e ausia.

    3) Faiga faʻaipoipoga i laʻau faʻapipiʻi ma 'ie faʻapipiʻi manuia tele foi ma teine ​​faʻaipoipo. Oe manaʻomia le mimiloina o lauulu i se curling iron po curlers, ona mimilo lea o taunuʻuga unta i luga o le pale, ona faʻasaʻolotoina ai lea. E mafai ona avea le fili faʻapitoa ile masani Rusia, poʻo Farani poʻo Italia, e faʻalagolago uma ile manaʻo ole teine ​​faʻaipoipo male mafaufau o le teine ​​laʻititi.

    4) Faaipoipoga i lauulu-lalagaina o lauulu i le itu faatasi ai ma se ata - o lenei mea o le asymmetric fulufulu o le lalagaina o lauulu, lea e tele taimi e faʻaogaina i ni tulaga se lua: o le manaʻo e aveese le lauulu i le itu ma faʻaalia le punou o le ua, poʻo le manaʻoga e ufiufi laiti le atoatoa i lalo o le ulu o le lauulu. O le fulufulu mata e mafai ona tu i luga o le tasi itu o le ulu ina ia mafai ona faʻatuʻu le fili i le itu e aunoa ma le faʻaogaina o ni vaʻaia vaʻaia poʻo ni lauulu. E mafai ona i soʻo se mea o le lalagaina o ie fili, ole spikelet ma le lalaga faʻapipiʻi, faʻapena foʻi le Rusia ma le Farani faʻapipiʻi, e foliga tutusa uma i le ata.

    Faʻafefea ona teuteuina lauulu i lauulu laei ile laei?

    Matou te faʻailoa atu i lau vasega se tamaʻi vasega puʻupuʻu lea e te aʻoaʻo ai pe faʻafefea ona fili lalagaina o lauulu i se sitaili manaia ma fili. O nei laulu e teuteu vave, e foliga manaia, ma e le gata i lea, e matua faigofie lava ona faʻapipiʻi se ie puipui i ia sitaili.

    Faʻafefea ona fatuina sea ituaiga lauulu ile laʻasaga:

    • O lau lauulu e tatau ona mago ma mama.
    • Vavae atoa le lauulu i se itu itu.
    • I le isi itu, pe a manaʻomia e soʻotaga ia sili atu le filifiliina o ni manoa manifinifi se tolu ma amata lalagaina o le masani faʻapipiʻi Rusia, ae aua le lalagaina pe a ma le kuata. I le faiga o lalaga lalagaina, oe mafai ona faʻaopopo seisi loka mai lalo.
    • Matou te faʻamauina le pito o le puʻeata i se tamaʻi paʻu e pei o le laulu e tasi.
    • Mai le lalaga fili, e tatau ona e tosoina ma le faaeteete manoa ma tuu atu i se matua matagofie lava voluma.
    • O na manoa e totoe e tatau ona aoina i le siʻu i tua o le ulu. I luga ole tumutumu e tatau ona e ofuina se faasee o le a tuuina atu styling tele.
    • O manoa mai le siusiu e tatau ona faʻataʻatia i luga o le faʻaseʻe ina ia tuʻu uma i lalo ole ofuvae.
    • O le fili, lea na aliaʻe i le taimi o le lalagaina, e tatau ona fusi faʻataʻamilo i le faasee. E tatau ona faʻamautuina ma le le vaaia.
    • Faalelei le laulu lauulu ma varnish.
    I lalo o se sitaili manaia, e matua faigofie lava ona tuʻu le ie puipui e teuteu ma faʻaauau lenei laʻau foliga.

    Afai e te manaʻo e fai se ituaiga o laulu ma pulou mo lau faʻaipoipoga, ae i le taimi lava e tasi e masalosalo i lau lalagaina taleni, faʻafesoʻotaʻi le ICONBRIDE studio, o matou stylists o le a lalagaina oe i pulou atoatoa, lea e atoatoa mo ata o le faʻaipoipoga.

    Volume ma selu tua o lauulu

    O le vaʻai uila masani, i le taimi e toe selu ai lauulu, o lenei taumafanafana na toe maua ai se leo faaonaponei. Le voluma i le pale ma lamolemole lauulu i autafa fesoasoani e fatuina se lalelei ma i le taimi lava e tasi foliga masani - le lauulu tumau matala ma ua faataatia i galu malamalama. Ae o le faʻamanuiaga autu o lauulu o le tumau: i le iʻuga o le pati, o le a le suia sitaili, tusa lava pe a uma siva seʻi e te pa'ū.

    LAASAGA 1. Faʻaaoga le Wellaflex mousse.Faʻataʻuina ma toe faʻaleleia atoa le umi ole laulu. Faʻamamago lou lauulu i le faʻaaogaina lapoʻa fufulu.

    LAASAGA 2. Filifili se vaega o lauulu i le pito i luga o le ulu ma selu teisi teisi e fatu ai le tele i aʻa. Ona matou miloina lea o le filo i se taaiga ma tui le tumau i luga o le ulu.

    LAASAGA 3. Filifili manoa i le malumalu, sisina lamolemole i latou ma toe aoina i latou i le siʻusiʻu. Matou te faʻamatalaina le faʻalelei e ala i le faʻamautuina o pito i luga ma le fulufulu Wellaflex.

    LAASAGA 4. Ave ese le pito i luga o le pale i luga o le pale, sulu malie lona toe. Matou te faʻamautuina le iʻuga mulimuli ma le Wellaflex varnish mai le aofaʻi e tasi.

    Malamalama galu ma lalagaina

    O le isi filifiliga mo se laʻau lauulu mo le laulu uumi o le masani vevela o le vaitau o loʻo loma - o se tuʻufaʻatasiga o moli malamalama ma manifinifi manifinifi i le hippie sitaili i le laulu. O lenei sitaili o le matua teuteuga o le agamalu ma le alofa faʻaaloalo, o lona uiga o le sili fofo mo le faʻatusa o le teine ​​faʻaipoipo.

    LAASAGA 1. Faʻaaoga sitaili mousse i lauulu susu (eg Wellaflex Volume seʻia oʻo atu i le 2 aso) ma faʻamago matutu ma se fulufulu laulu, mamanuina ma se lapisi tele pulumu.

    LAASAGA 2. Vavaeese se tamai loka o le lauulu ma se selu manifinifi. Ina ia mafai ona faʻaalia foliga sili ona matagofie o le laulu i le lumanaʻi, taumafai e amata le sooga i luga o le tulaga tutusa ma le punou o le fulufulu mata ma taʻiala ia, pei o se rim, e ala i le ulu.

    LAASAGA 3. Vavaeese le lauulu i ni vaega se tolu ma amata lalagaina masani masani manifinifi fili, faʻatasi taimi lalagaina lauulu mai le filo oe vavaeeseina ia e tusa ai ma le faʻavae o le lalagaina o se Farani fili. O le mea moni, e tatau ona e mauaina se mama mama. Taumafai e lalagaina ni manoa manifinifi, ona foliga lea o le sulu o se foliga manaia.

    LAASAGA 4. A e alu i le taliga, e tatau lava ona e viliina le fili i le auala masani. Faʻamau i se paʻu manifinifi. Taumafai e faʻamau le saʻolotoga fua i se taimi puʻupuʻu e mafai ai, o le a faigofie ma sili atu ona faigofie e toe faʻalelei i le lumanaʻi.

    LAASAGA 5. Ae o lesi foi itu, ia faia le lalaga tutusa. Faʻafesoʻotaʻi totoa uma i le pito i tua ma ufiufi uma uma lauulu i luga. Faalelei le lauulu laulu ma se varnish.

    Glam Rock Style

    O teine ​​e manaʻo e sosola ese mai i le ata faʻanatura o se tamaʻitaʻi teine ​​faʻaipoipo ma le curls ma se laei matagofie e mafai ona toe faʻataʻitaʻia le glam rock style laʻei. Muamua, e foliga avant-garde, ma lona lua, e tuʻufaʻatasia lelei ma le toetoe lava o ofu uma o se tuʻu saʻo ma fufusi, ma lona tolu, o loʻo matua taofi lelei ma faʻaali ona mata.

    LAASAGA 1. Faaaoga Wellaflex mousse.Volume i luga o le 2 aso i luga o le umi atoa o le lauulu. Faʻamamago lou lauulu i le faʻaaogaina lapoʻa fufulu.

    LAASAGA 2. Matou te liliuina le lauulu luga curlers po o se lautele lapoa styler. Matou te faia se tamaʻi faaputuga i aʻa i le vaega o le pale, ma luga o itu ma i tua o le ulu.

    LAASAGA 3. Matou te aveeseina le lauulu i le tasi itu, ma toe faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu ma mata le vaaia. Ona matou aoina lea o lauulu i le isi itu i se tourniquet, tuu i latou i tua o le ulu i totonu o le atigi ma toe fai ma lauulu.

    LAASAGA 4. Sa matou tuuina o motusia motusia ma o matou tamatamailima i se faʻasologa tonu ma faʻalelei le iʻuga ma le lulu.

    Ata tuai

    O se faʻavavau faʻaipoipoga masani, o le sefe ma sili ona talafeagai faʻaoga o se laʻei lauulu mo laulu lalagaina - lalagaina i le Eleni sitaili. Latou te lelei e faʻaopoopo i ai lelea 'ofu i le ofu o le Empire, ma lavalava matuaoti, ma le tuʻufaʻatasia ma ofu masani tuʻusaʻo tuʻusaʻo i ni fusi manifinifi.

    LAASAGA 1. Vavaeese le lauulu i se vavaega, ona vavae ese lea o manoa e tolu i le tasi itu ma amata lalagaina fulufulu Farani mai ia i latou, agai mai le vaeluaina i le malumalu ma sosoo ai ma le pito i tua o le ulu, o taimi uma e faaopoopo ai lauulu mai le pito i tua o le ulu ma mai le mata e oʻo i le ogaoga.

    LAASAGA 2. A taunuu atu i le pito i tua o le ulu, sui le itu o le lalagaina ina ia savali le lalaga faataamilo i le lalaga o se ulu fili i luga o le ulu.

    LAASAGA 3. Fili le lauulu o totoe i le fili masani.

    LAASAGA 4. Taoto le vaega o totoe o le fili i le lalagaina, nana le pito ma puipui i se lauulu lauulu

    LAASAGA 5. Faalelei le lauulu lauulu faʻalelei i le Wellaflex Hairspray Shine ma le fixation.

    Oka le faʻavanoaina

    O le ata e faigofie, faʻaalia, ma faʻafiafiaina o le a fesoasoani e fausiaina mimitiina curls. O lenei filifiliga o le a laveaʻi le teine ​​faʻaipoipo mai faʻafitauli lamatia ma sitaili i le aso o le faʻaipoipoga, o le a faʻatagaina oe e foliga sili atu e pei ona masani ai ma aua le popole i le aso atoa o le a lalagaina le laulu - le tulaga atoa o lenei sitaili ua na o ni motusia motusia.

    LAASAGA 1. I luga o laulu malulu ia faʻatatau tutusa le ufi ole Wellaflex Mousse Curls ma curls. Faʻamago le laulu ma se fulufulu laʻau.

    LAASAGA 2. Matou te vaevaeina le lauulu i ni manoa laiti ma amata matagi i le fesoasoani a se styler. Faia curls e aunoa ma le soloia fix i le pito i luga ma le fesoasoani o le le vaaia. Tuu le lauulu malulu ma aveese le le vaaia.

    LAASAGA 3. Vavae ese le fasi manoa i le pito i tua o le ulu, fai se fusipaʻu ma faʻalelei ia ma le le vaʻaia.

    LAASAGA 4. O isi ua totoe o loʻo tufatufa ma faʻataʻamilomilo solo i le utupoto ma ni mea e le o vaaia. O ni nai manoa i foliga ua tuua e leai se totogi.

    LAASAGA 5. Matou te faʻamautuina le tali mulimuli ma Wellaflex curls ma curls.

    Hirst Shkulev Lomiga

    Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

    Manaia mea moni

    Long braid - matagofie matagofie!

    I aso tuai i Rusia, o teineiti na ufiufi umi i le puimanava na manatu o le sili ona maloloina ma sili ona faigata. O teine ​​e leʻi faʻaipoipo e ao ona fili i latou se tasi o lona ulu, teuteu o latou ile lipine. O fafine i le faʻaipoipoga na latou faʻataʻatia ia faʻataʻotoʻoliʻoli i se isi itu: na latou fili i lalopoina e lua ma pipiʻi i o latou ulu i foliga o se kalacha.

    Falani Farani

    O lena puʻeupuʻu uʻamea mai se mea o toatolu, ma le laʻititi aʻoaʻoga, e mafai ona e faia gofie lava lou laʻei manaia.

    E tele ituaiga o Farani fili:

    • O le 'ie faʻamasinoga' 'pe faʻapea' 'poʻo le itu sese o le faʻanana mo lauulu pupuu faʻamaufaʻailogaina e tusa ma le faʻavae tutusa e pei o se masani Farani fili, ma na pau lava le eseʻesega o le sae pe a sopoia le ova luga mai luga, ae ua liua i fili. Ina ia fausia se tele lautele matala fili, e tatau ona e tatalaina ma teisi teisi taofi loka mai le fili.

    Openwork lalagaina i lauulu pupuu

    • Zigzag faataatitia foliga matua matagofie ma matagofie. Fai se vaeluaga i le itu ma amata lalagaina se fili o ni manoa se tolu i lona itu laititi, aʻo le uu lava o na manoa o loʻo i le pito i luga o le ulu. A e taunuu i le isi itu o le ulu, liliu loa le galuega tonu lava 90 tikeri ma faaauau, ona e maua se zigzag.

    Lauulu puupuu zigzag lauulu

    • Fili i totonu o le lio ma foliga o le pale.

    Faufautua! E masani ona faʻamama i taimi uma lauulu mafanafana. Lea la lau sitaili i tisaina foliga o le a foliga vaʻaia faʻalelei sili ma maoaʻe.

    Weaving faatonuga:

    1. Usu lelei faʻatasi ma se maso fulufulu mama mama mago.
    2. Uu se lauulu mai lou muaulu ma vaevaeina i ni fasi tutusa se tolu.
    3. Amata ona fusifusia ma le ogatotonu e sui faʻafuaseʻi taumatau ma agavale. I le taimi lava e tasi, uu ma faʻaopoopo se loka fua i taimi taʻitasi.
    4. I lenei auala, fili lalaga uma curls ma faʻamau i se fusi faʻaoso. Afai e le lava le umi mo lea, ona mafai lea ona faʻalelei le fulufulu maua i le fesoasoani o le lua le mafai ona vaʻaia, faʻamau faʻasolosolo.

    Faufautua! E vave ona taʻeʻesea loka pupuu mai le lauulu, o le mea lea, ia aloese mai i lenei mea ma puipuia le aulelei gaosia umi.

    Lalelei matagofie le lalagaina o lauulu puupuu i le ulu

    Vaipuna Faigamalosi Curl

    Lalelei lauulu lalagaina: mo pulu puupuu, pei ona e vaʻai, oe mafai foi ona sau i luga ma manaia filifiliga

    Afai e te manaʻo i lau laulu i lalagaina "vaipuna" e foliga matagofie e pei o le ata, o le ae manaʻomia se numera o tomai i lenei mataupu, ona e faigofie lea ona faia se lalelei i ou lava lima.

    O lenei laʻei lauulu e tatau ona mataʻalia i ai ona e foliga tutusa lelei i luga o alalafaga ma laina saʻo. Tuʻuina atu o se "afu" ma le faʻasaʻolotoina vaega e le faigata.

    Laasaga o le uluaʻi lalagaina e faʻaaogaina le metotia "vaipuna"

    Ua amata ona latou lalagaina se "afu" i le auala tutusa e pei o se puaʻa masani - o ni manoa se tolu. O le uiga ese o iinei o le pito i lalo o le lau e tuua ai le lalagaina ma tumau pea e tautau i lalo saoloto, pei o se vaitafe paʻu o vai i totonu o se afu (o le mafuaʻaga lea o lenei igoa). Nai lo lenei loka, e tatau ona e ave se isi - mai le aofaʻi atoa o lauulu. O le mea lilo atoa!

    Spikelet i luga ae o le taliga

    Faigofie lauulu mo lauulu pupuu ma fili i luga o le taliga

    Le fatuina o se laulu foliga foliga tutusa lava i totonu o le mana o o teine ​​e leʻi lava le poto masani. Amata lalagaina se fatu i luga o le itu e sili ona talafeagai mo oe. Faʻafefea ona lalagaina se spikelet, e mafai ona e vaʻaia mai le ata oi lalo:

    Masani masani spikelet lalagaina mamanu

    Vertical Spikelet Hairstyle

    Faigofie lauulu i le fili mo lauulu pupuu

    Mo sea lauulu lauulu, e vaeluaina lauulu i sone tutusa, ona lalagaina lea o se fatu nei i le faʻafeagai i luga o le itu. Ina ia le faʻalavelaveina ai manoa tuaoi, e faigofie ona tui ia i latou faʻapipiʻi.

    Pigtails mafai ona faamamafaina le fafine o se lauulu

    Fiafia fofo mo pulu pupuu

    Aferika pigtails

    E mafai ona fili mo ia pe afai o le umi o ou ala e alu i le 10 pe sili atu senitimita. O le lauʻeleʻele atoa o le ulu ua vaevaeina i ni sikuea tutusa ma amata lalagaina e pei o le pusi puʻupuʻu, mafai ona tuʻufaʻatasia, ma vavaeina le auvaʻa o Kanekalon. O le tau i salons mo na lalagaina e maualuga tele, talu ai o se galuega e sili ona umi-taimi e mafai ona tele itula.

    Fausia ma lelei Aferika pigtails

    O teine ​​e laʻititi le latou lauulu e mafai lava ona suia la latou ata, talafeagai mo le tasi o faʻaiuga ma le lagona, ona o le lautele o ituaiga o loʻo iai le fulufulu mai lauulu lalagaina (aʻoaʻo ii le auala e lalaga ai lalaga faʻapipiʻi mo lauulu pupuʻu).

    Ma le matou vitio i lenei tusitusiga o le a tatalaina le mataupu lenei i nisi auiliiliga.

    Polokalame ma ituaiga o laei ma lalagaina

    Mautino togafiti tusiata tusia o laei ma lalagaina e le alu i fafo o sitaili.

    O aso uma, o fafine o vaʻaiga eseese tausaga ma galuega i faʻamaoniga faʻamaonia lea faʻaiuga.

    Ina ia foliga talafeagai, e tatau ona e teuteuina umi ma teuteu lauulu pupuu. Ia mafai ona filiʻimana lalagaina. Iloa ituaiga eseese o lalaga lalaga.

    Ua faʻamalosia tamaitai talavou e faʻatautaia metotia masani mo le taulimaina o lauulu ma fai a latou lava sitaili.

    Lauulu lauiloa

    Le uʻumi taimi faʻataʻitaʻi ua faʻaalia ai o lauulu mai le laulu o 'eseʻese uumi ua faia toetoe o aso uma.

    Tusa lava pe i faaiuga o vaiaso, a e manaʻomia le avatua i lou lauulu se malologa, e tatau ona e faʻamama ia ma tuʻu i se laei manaia. I lenei tulaga, e mafai ona avea lalaga faʻamau i totonu ole saolotoga.

    Mai lea mea e mulimuli mai ai o laei ma lalagaina elemene e tatau ona faia vave ma lelei. E mafai ona e faʻatinoina lenei tomai faʻaaogaina le tele o polokalame ma lesona faʻamauina i luga o vitio.

    E le faigata le aʻoaʻoina o lalaga lalaga. O le puʻeina faigofie lava ona mafai ona faʻalosia e teine ​​o le aʻoga tulaga lua. Ina ia atamai i sili atu lavelave auala lalagaina, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻi i aso uma.

    A o le i alu i luga o se fulufulu ma lalagaina elemene elemene, o se mea lelei le faʻatinoina o mea nei a sauniuni laasaga.

    • filifili le ata talafeagai,
    • matamata ata vitio ma ata i le lalagaina o metotia
    • sauni lelei lauulu mo teuga.

    Afai o le ae tapena lau lauulu, e tatau ona e iloa o le lalagaina o oe lava - lalagaina faʻasologa e le faigofie. Tusa lava mo le fuafuaina o se paga aso i tua, e manaʻomia lava le tomai ma le sauniuniga faʻamalositino.

    Ma le isi, o se faʻata lelei lelei. Faigofie lauulu ma le lalagaina e tatau ona faia i ni laasaga. E taua tele le faʻafouina i le galue malosi, e le tele se taimi e alu ai.





    O le laʻuina o fulufulu malulu i aso uma e le manaia ma le aoga. Eseese tulimanu, faaputuga ma hooters foliga manaia, ae vave faʻanana.

    I lauulu maloloina, e mafai ona e faigofie ma vave faia le braid styling. Fatuina matagofie ma matagofie laʻasaga e faia e oʻo lava i ni pupuu uumi.

    E taua le faʻamamafaina - 'oti pupuʻu pulu faʻatagaina oe e faʻaaogaina le lalagaina e fatu ai ni mamanu matagofie.

    I le taimi nei, o le fishtail, spikelet ma French braid e sili ona lauiloa.

    O lena "spikelet" e masani ona faʻaaogaina i luga o lauulu pupuu. Ina ia mafai ona e atamai i le lalagaina metotia, e tatau ona e matamata totoʻa i lesona ile vitio.

    Spikelet poʻo le iʻa fusi puaʻa

    O lesona i le lalagaina o 'ie lalaga faʻalava e le lava le vaʻai i ai.Ina ia mafai ai e le malamalama ona liua i se tomai, oe manaʻomia le faia o lau oe lava laulu i aso uma.

    Le taimi nei, o se lautele lautele o lauulu lalagaina mamanu o loʻo avanoa avanoa. I le mafutaga faaleaoaoga, latou laa mai lea laasaga ma lea laasaga faʻamatala ma faʻaalia pe faʻafefea ona fai se lauulu i le lalagaina, e tusa lava pe mo ni pupuʻu.

    I le faʻaaogaina o le togafiti o lalagaina "spikelet", e mafai ona e faia ni filifiliga eseese mo lauulu i le laulu pupuʻu. Mo le mauaina o maualuga maualuga ituaiga lauulu, lalagaina e tatau ona faia i aso uma.

    Laʻasaga mo aso uma e tatau ona matagofie ma faigofie ona faʻatino. O nei manaʻoga e ogatasi uma ma faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o fusi i mea faʻaili i totonu o se iʻa.

    Le tele o tausaga o faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia ai le faʻamaninoina lelei o lenei metotia o lalaga lalaga. Pe a faʻatusa i le lalagaina faʻapitoa, o le iʻa faʻailo e foliga sili atu ona fatufatu.

    Talu ai o le lauulu e le ofi latalata i le ulu, latou te itiiti ifo manuʻa. O le lalagaina ua faʻatagaina oe e fatuina se isi faʻaputuga mo le laulu, lea e faʻatumauina atoatoa lona foliga i le aso atoa.

    Autafa itu

    O fulufulu matagofie e faʻaaoga ai ituaiga lalagaina eseese e faigofie ona fausia i luga o le faavae o ni mea ua leva ona lauiloa.

    O aso uma lava, i le taeao, lalagaina o se lalaga masani o filo e tolu, e mafai ona sui le masani masani. Ia fai le mea lea, naʻo lalaga le itu o le fili.

    A maeʻa, e faʻataʻitaʻi lava i luga o le tauau. O le fulufulu e mafai ona teuteuina i se uila, lipine poʻo ni ie fusi.

    Lauiloa lauulu

    E mafai ona e faia faʻafiafiaga aso malolo i ou lava lima. E faigata tele ona faʻatautaia nei taualumaga i aso uma, peitaʻi, i le taimi o le faʻapitoa taimi, le aulelei ma faʻataʻitaʻi matagofie sitaili e mafai.

    I le sefulu tausaga talu ai, o le faʻateleina o fafine e filifili 'oti pupuʻu puupuu. O lenei aga masani e faʻatonuina i le pisi o aso uma, i le mea ua mafai ai ona iloa le fafine.

    Ae ui i lea, pe a fatuina aso malolo hairstyles, pupuʻu lauulu tapulaa le mafai o stylists.

    I le taimi lava e tasi, e tatau ona e iloa e tusa lava pe puʻupuʻu 'ofu, o afiafi o lauulu ma le lalagaina e matua lalelei lava.

    Aulelei matagofie o fusi

    Ole masani masani masani, lea e tuʻuina i le 5 minute, e mafai ona liua i se laulu ulu foliga e faʻaaoga ai lalagaina elemene.

    Ole sitepu muamua ole fusifusi ose faʻaiuga maualuga ma vaevaeina i ni vaega se lua. E togi uma vaega i se vavae ese.

    Ma le isi, o mea faʻataʻamilo e fusi faʻataʻamilo le ulu i le tasi ma le isi ma faʻamau i se mea e le vaʻaia. Lenei tulaga ua fausiaina augatupulaga teuteu faaaogaina faʻaoga.

    I lenei tulaga, e le manaomia le suesueina o lesona ma mamanu o le lalaga lalaga.

    Aso malolo ato

    O fulufulu umi e mafai ona foliga sili ona manaia. I luga o latou faavae, faaipoipo ma afiafi teuteuina ua faia. O nei faʻataʻitaʻiga e manaʻomia le faʻaaloalo ma le faʻatapulaʻaina o le saolotoga o feoaʻiga.

    Vaʻavaʻai e ala i le lalagaina o lesona, e mafai ona e filifilia se laei manaia ma le manaia.

    O le ato e faia i iʻa faʻalua. O le sitepu muamua o le aoina o lauulu i le solofanua solofanua ma vaevaeina i ni vaega se lua.

    Mai vaega taʻitasi o loʻo lalagaina se "spikelet", ina ia filifilia ai manoa mai i totonu. E fili faʻamaʻi i le tasi ma ua teu i le pito o le fusi.

    O le ato e mafua mai e tatau ona faʻasaʻo ma faʻalelei i le varnisisi.

    Scythe vaipuna

    O lenei fulufulu ua faia i luga o laʻau umi malulu ma pupuu. I le tulaga lona lua, o le kapeti e tipi e tatau ona oʻo i le auvae.

    A suʻesuʻeina lalagaina o lalagaina, o loʻo fautuaina e le au faʻataʻitaʻi le mafaufau lelei i lenei faʻataʻitaʻiga. E alofagia o ia i luga o laina saʻo ma galuʻe.

    O le lalagaina togafiti e faigofie ma sili ona fetaui lelei mo manifinifi laʻititi ma laulu. E i ai ni filifiliga mamanuina.

    O se tasi o mea faigofie e amata i le lalagaina o 'ie vulu mai le malumalu ma se lio. Ae le i amataina le paʻu manifinifi, e fautuaina le selu teisi.

    Lauulu "snail"

    O lenei fulufulu ulu ma lalagaina e talafeagai mo teineititi o tausaga o le aʻoga, ma i latou e umia nafa o tofiga i le ofisa.

    Ae le i amataina le faiga, e fautuaina e toe vaʻai ile vaʻaiga o lalagaina ma fufulu luga auala o le tagofia o lauulu.

    O manoa e tatau ona matua selu lelei. Ona tuu ese lea o se tasi manoa i le tumutumu o le ulu ma fili i totonu o se “fatu nei” i se liʻo (vaai i le ata).

    Ma o lea faʻaputuga ia ofi i totonu o se sitaili faʻailogaina. O le vaega mulimuli o le teuteuina lea o le pito o le fili ma nana i lalo ole laulu.

    Autalavou "tarako"

    O le faʻataʻitaʻiga ma le lalaga o lauulu mo le puʻupuʻu e aofia ai ma nisi fili faʻataʻitaʻia. E taua le faʻamamafa e ala ile uʻamea puʻupuʻu o lenei hairstyle e mafai ona faia i ni auala eseese.

    Ma o le numera o faʻataʻitaʻiga e fuafuaina tutoʻatasi. O le sili ona faigofie o le selu o loʻo iai se puʻeu faʻaʻele mai le muaulu i le pito i tua o le ulu.

    O lauulu e tatau ona vaʻaia e ala i le sasaʻo vavaega i le itu ma fili i se faigofie "spikelet". Fulufulu le lauulu autu ile tasi itu. Ina ia mafai ona sili atu le manaia sitaili, e mafai ona e fili se "taliga o saito".

    Oloa i luga o puʻupuʻu

    O laei puupuu e masani ona ofuina i ni meaʻai. Ina ia mafai ona faʻamamaina se foliga foliga, ia tipiina faʻataʻamilomilo pe faʻataʻamilomilo i se uʻamea curling.

    O le lelei filifiliga e maua pe a pipiʻi lauulu ile auala Farani. O le au patoa e tatau ona i ai se umi talafeagai.

    O lauulu e vaevaeina i ni manoa se tolu ma fili i le masani "spikelet". O le lalagaina amata mai le malumalu ma faaiu i le isi taliga. Lenei ua faʻamautuina e le vaʻaia.

    Soo se lauulu laulu ma lalagaina e mafai ona faʻaalu i se teuteuga talafeagai. I totonu o mea faapena o lauulu, mea le vaaia, selu, ofuvae ma isi mea.

    A filifilia ni mea teuteu mo se lauulu faapitoa, e tatau i se tasi ona amanaia le lanu o lauulu, mata, lautele tulaga ma tausaga.

    I lenei mataupu, tofo ma se lagona o faʻatatauga e manaʻomia. Teuteuga e le tatau ona aumaia se feeseeseaiga i le ata o se fafine. Faia o se lauulu lauulu, o le a le o se mea e sili ai le faʻatalatalanoa i le vali ata.




    Lauulu mo lauulu puupuu

    E masani lava ona e faʻalogo i fafine ma lauulu laʻititi teisi pe uumi nai o latou tauau e faʻapea e puʻupuʻu o latou lauulu mo fili. E le manaʻomia le umi o lauulu e fili i latou.

    Tatou amata i le masani ai ona tupu. E faʻafefea ona e filiina lau ofutaluloto pe a fai e iai se paʻu bob i luga aʻe o ou tauau. E tele filifiliga! Mo se faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe puʻeleʻe lauulu, e mafai ona e fili faʻamau se pulou.

    Mai pupuu lauulu, e mafai ona e fili se pa mai se Farani fili. O lenei sitaili e matua faigofie lava ma e mafai ona faʻaogaina i lauulu o soʻo se umi. I le faiga o lauulu a tamaiti, ua uma ona matou faʻaogaina le lalagaina o ie mai lalaga i luga o le uumi o lauulu.

    O lenei fulufulu lauulu e matua talafeagai mo i latou e tutupu bangs. O lona faigofie ma faʻataʻitaʻia faia patupatu mai se fili o se lelei tali mo faʻaaoga i aso uma.

    O le manatu autu o le "pupuu lauulu" e le malamalama. E tele tagata e umiaina o lona ofutele o le a valaʻauina soʻo se lauulu i luga aʻe o latou tauau pupuu. I le isi itu, pe a fai o le laititi lava siʻusiʻu e mafai ona faia i lauulu, ona latou te leʻo puʻupuʻu. O le a tatou manatu o mea uma e faataamilo i tauau o lauulu puupuu. Faatasi ai ma ia lauulu, e mafai ona e moemiti tele i luga o le faʻaʻea o lauulu laititi lava.

    I lenei tulaga, o le mea moni, o auala masani masani o lalagaina mo lauulu umi o loʻo avanoa, pei o fili masani, afā ma Farani fili, poʻo sili atu matagofie mea tuʻufaʻatasiga.

    I aso nei, o le Falani ufi o se tasi lea o auala sili ona lauiloa e lalagaina ai lauulu i lautele. E atoatoa mo le fausiaina o laei mo laititi pulu lauulu, lea, e faʻamoemoe i le lalagaina o le lalagaina ma le faʻaaogaina o mea faʻaoga, mafai ona avea i aso uma ma mo taimi faʻapitoa.

    O laei puʻupuʻu e faigofie lava ona faʻaogaina e faʻatupu ai le faʻaʻoleʻole, faʻaʻaulelei foliga. Ma e oʻo lava i lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina masani lalaga teine. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o lanu pupula i laupepa foliga masani, pe tuʻufaʻatasia lalagaina ma le faʻatamala ma le le mafaufau.

    E ese le manaia ma talafeagai le faʻaaogaina o filo manifinifi i luga o pulu pupuʻu, e mafai ona latou faʻamamafaina le tagata taʻitoʻatasi o le laulu pe faʻatupuina se tuʻufaʻatasiga pe a fai e te faʻaogaina le tele o lulu.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia tele i lenei fulufulu o le tagata Peretania e igoa ia Carrie Milligan. Laʻitiiti pigtails spikelets alu lelei ma lona lauulu lanu ma teisi sloppy styling.

    O se isi autu o le faʻaaogaina o se numera tele o pupuʻu puʻupuʻu o lauulu i le afro style. E tele lautele le vaega lea e talatalanoa iai i se isi taimi mulimuli ane, ae mo le taimi nei o le a tatou vaʻavaʻai ai poʻo le a se isi mea e mafai ona fili mai lauulu puʻupuʻu ma suʻesuʻe ni nai ata o faʻatonuga mo le laʻuina o lauulu pupuʻu.

    O le lalagaina e le gata o fulufulu

    I le faaopoopo atu i lalaga 'ie, o loo i ai se numera tele o ituaiga o lalagaina. Ole tele o na mea e atoatoa lelei mo e e ofuina lauulu pupuu. E mafai ona avea ma nonoa, faʻailoga, fugalaʻau ma fulufulu lauulu. Le faʻaaogaina o nonoa e le masani ai ua mafai ai ona e faia ni laei amata o lauulu, aua, ona o nisi lavelave, latou seasea faia.

    O lauulu i mea teuteu elemene mai lauulu (fugalaʻau, aufana, mata o loʻo vaʻaia) e sili ona lauiloa i teine. E le gata i lea, latou te matua lalagaina mai le tele o 'auvae poʻo fusi ia e mafai ona teuteuina i lipine. E uiga i le auala e faia aufana mai le lauulu i luga o le pulu puʻupuʻu, ua uma ona matou tusia iinei.

    Scythe ma bun

    Ole isi auala e mafai ai ona faia mo lauulu puʻupuʻu, ole tuʻufaʻatasiga o se bun ma se paga o Farani Fulufulu. Ina ia fausia, amata i le fausiaina o se laʻititi curly curles, o le a avea le laulu e sili ona tele ma foliga. A maeʻa, e tatau ona fai se bun mai le totonugalemu o le lauulu. E leai se afaina o le fea metotia e te faʻaogaina.

    O lenei agai i le lalagaina o Farani faʻamama i le taumatau ma le itu tauagavale o le muaulu i le fusi. Ole mea lea e te manaʻomia e malupuipuia faʻamaʻimauina ma le le maitauina. Mo se sili atu vaʻaia vaʻaia, e mafai ona e tatalaina mai le tele o le faʻatamala leai ni faʻataʻu mai mai le lalaga o lulu.

    I le pito, faʻamaʻimau lemu ma fulufulu poʻo le faʻamaligiina uma o loimata ma laʻei, ina ia foliga manaia le laulu.

    Faalua fili i luga o apaʻau

    Lenei o le faigofie faigofie fesuiaiga i luga o le autu o le fili mai lalota, lea e foliga mai e fou fou. E mafai ona e faʻaogaina uma aso uma ma aso malolo lauulu

    Muamua, tapena le folos. Curl i latou teisi (vagana o le mea moni ua i ai lou lauulu lalelei). Lenei fesoasoani le lauulu e taofi lelei atili pe a lalagaina ma le lauulu o le a alualu sili lelei.

    Le isi, e tatau ona e tui le pito i luma o lauulu i le itu taumatau ma tauagavale i le taliga. Ina ua mavae lena, matou mimilo le lauulu i tua o taliga i itu uma e lua ma nonoa i tua. Matau pe faʻapefea ona femaliuaʻi le tua i le (8),

    Ole taimi lenei e amata ai ona lalaga lalaga 'ie faʻamau. Ina ia faia lenei mea, o le a tatou faʻaaogaina le tele o le laulu pito i luma na tatou tutuʻi. Amata lalagaina mai le fili luga. Tatou mimilo le pito o le fili ma faʻamaʻi i le pito i tua. Toe fai tutusa ma le scythe i faʻailoga. I le mataupu faavae, ua sauni le lauulu. O lenei e mafai ona e filifili pe o le a le mea e fai i e totoe totoe lauulu. E na ona matou tuiina, ae mafai ona e faia.

    A saunia mea uma e tumau ia toe faʻalelei lauulu i se mea faʻapipiʻi ma taofi malosi. E lava le faia o sea laulu 1-2 taimi ma o le a alualu i luga vave ma faigofie.

    • Fonotaga lauulu mo le lauulu feololo
    • Lauulu manaia mo lauulu pupuu ata
    • Lauulu mo lauulu puupuu mo aso uma
    • Lauulu laei mo lauulu laulu
    • Lelei afiafi o lauulu mo lauulu uumi
    • Lauulu mo palapala lauulu
    • Laʻasaga vave mo lauulu pupuu
    • Lauulu ile laulu ile laulu feololo
    • Lauulu mo lauulu puʻupuʻu ma se pailate
    • Lauulu mo lauulu mafiafia lauulu
    • DIY hairstyles mo lauulu umi
    • Faʻafefea ona fai se volumous hairstyle mo lauulu umi