Lauiloa

Faʻafefea ona fai se lauulu laulu i ou lava lima: ma le faaputuga, i le itu, maualuga

E moni, o le suʻega o se tasi o lau fiafia i laʻau lauulu, ma o lea e malamalama ai, e faigata ona maua se sili atu talafeagai ma vave sitaili! Ae aisea e faʻataʻitaʻi ai pe a iai nisi, sili atu le olaola e oʻo lava i filifiliga lalelei! O le faia o se faʻasolo i lou itu, o le ae mauaina lau laei e sili ona e fiafia iai i fetu o Hollywood, liua i se tagata alofa faʻatosina ma faʻaosofia mata fiafia ia oe lava. Ma ua matou filifilia le mea sili ona lelei mo oe, ave i le tautua.

Faigofie fulufulu o foliga - Bowknot Styling

O se laʻau masani e avea ma sitaili laʻei, pe a faʻaopopo i se aufana matagofie. O nei lauulu e faavae i luga o ulu, o ofu o afiafi ma e sili le faʻatuatuaina o latou faʻavaeina i se matai ua iai le poto masani. Ae ina ua maeʻa se faʻamalosiʻupu puʻupuʻu, o lenei ituaiga sitaili e mafai ona faia na o ia.

1. Sulu lou lauulu i le tasi itu ma nonoa maualalo le fusi (o le a le iloga le ofuvae, sili ona lelei).

2. Vavaeese i le fusi le manoa mai e te faia ai se aufana. Nonoa se isi ofuvae i lalo o le siʻusiʻu ina ia avea ai se matapeʻapeʻe.

3. Vaelua le lauulu fulufulu i le afa.

4. Vavaeese le lauulu i luga o le ofuvae ma pasi le pito o le manoa mai le mea oe faia le aufana i totonu o le pu. Loka ma se mea le vaaia i totonu o le iʻu.

5. Faʻasalalau le aufana ma faʻanusimea i le varnis.



Faʻafefea ona fai se laulu o fulufulu fulufulu mata

O laʻei o le ulu e talafeagai mo na oi latou e umi le laulu. E taua e i ai le lauulu e tutusa tutusa le umi, a le o le siusiu o le a foliga vaeluaina. Lenei o loʻo faʻamatala mai pe faʻafefea ona fai se lauulu laʻau fulufulu mata:

1. Faaputuputu lau laulu i le tasi itu i le pito maualalo. Nana le ofuvae i le afifiina i se manifinifi manifinifi.

2. Vavaeese lua manoa laiti o le tutusa mafiafia. Aveese mai i totonu o le fusi. Sopoʻesea manoa i le siusiu.

3. Nonoa nonoa i se ofu mafiafia ia faʻafetaui le laulu ma faʻamau i le itu.

4. Toso se vaega o le lauulu mai lalo o le nonoa uaea.

5. Vavae le filo i ni vaega tutusa se lua ma fetaui.

6. Nonoa manoa i se fusi uaua. Faʻaauau le miloina o le siusi i lenei auala i le umi atoa o le laulu.



Lauulu solofanua

O lenei fulufulu lauulu ma fulufulu o le a fatuina se foliga teuteu ma teisi lava.

Faasaʻo lauulu sinasina ma se uʻamea.

1. Vavaeese vaega o le lauulu i luga o le pale ma loka.

2. Nonoa le vaega o totoe ole laulu ile maualuga maualuga.

3. Aveese le togafiti. Vavaeese lauulu i manoa manifinifi. Tuu le tasi uma ile aʻa ma faʻapipiʻi i varnish.

4. Faʻapipiʻi le manoa mulimuli (latalata i le mata) i le varnish ma se lamolemole lamolemole i se selu.

5. loka le lauulu i le pito o le fusi i le fesoasoani a e le o vaaia.

6. Afifi le ofuvae i le vaega na totoe. Faʻamama le manoa ma le le vaʻaia.



Fai-E-Oe Lava Lauulu

Taumafai e teuteu ou lava lauulu i siʻusiʻu ma moli lanumeamata i nei meaʻai lauulu - ma fiafia i se ata fou ma le malosi.

1. Faapipii lou lauulu i le auala atoa.

2. Aoina le laulu i le solofanua solofanua ma nonoa i se fusi lelei.

3. Tulu faʻaititia lemu mea o loʻo i luga o le pale. Vavaeese se manoa manifinifi mai le siusiu, afifi faataamilo i le ofuvae ma faʻamautu ma le le vaaia.

4. Ave se manifinifi manifinifi e faʻafetaui lauulu ma nonoa lauulu ile fusi.

5. Ia faaloaloa ese le fasi vae o le siʻu.

6. Fai se isi pulu ma toe fai laasaga 5-6.

7. Mulimuli i le sitepu 5-6 ile umi atoa ole lauulu. O le iʻuga o le moliuila. O le umi o lou lauulu, o le tele foi o vaega o le ai ai. Foliga lou lauulu i le laulu.



Lauulu "i luga itu"

O le laulu malulu manaia "Faigofie i le itu" o le a faapuupuuina e oo lava i le uumi lauulu ona o le lalagaina.

1. Tuu le lauulu i le tasi itu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.

2. Nonoa le lauulu i se nonoa ma nonoa.

3. Fai ni isi nonoa se lua. Taumafai e faʻamalosi ia i latou ina ia tumau ai tutusa e lua. Nonoa le siʻusiʻu i se ofu mafanafana.

4. Vavaeese le manifinifi manifinifi ma faamaʻamili le ofuvae. Faʻapipiʻi i se pine le vaʻaia i totonu o le fusi.

5. Tili pito o le lauulu i se uʻamea.


Lauulu laʻititi foliga

O le mataʻutia ma le le fefe i sitaili o le lady vamp o se laulu fulufulu solofanua ma le maualuga sikuea.

1. Vavaeese le lauulu o le parietal eria ma se lapotopoto valavala, tutuʻi ma se kilipa.

2. Faaputuputu le lauulu totoe i se maualuga maualuga ma toso i se fusipaʻu. Nana le ofu mafanafana i le afifiina i se tamai loka o le siusiu.

3. Tuu le selu ole vaega ole parietal.

4. Selu le lauulu i luma, tui i lenei tulaga ma le le vaaia.

5. Faataatia le lauulu i galu, nonoa ma lauulu le vaaia.




Lauulu "High Ponytail"

Faigofie laulu foliga "High Ponytail" ma se lalaga faʻalelei lauiloa i le pito o le lauulu.

Lalagaina itu laititi e faigofie ona iloa atu ile faʻata ma faʻasaʻo pe a manaʻomia.

1. Vavaeese vaega o le lauulu i luga o le pale ma loka. Nonoa le vaega o totoe o le lauulu i le maualuga o le solofanua.

2. Ia fili le fili mai le agavale i le taumatau, faʻaopopo lauulu i na o le tasi itu. Ina ia faia lea mea, ave se vaega o lauulu i le parietal zona, vaevae i ni tolu tutusa tutusa. Tuu le agavale agavale i le ogatotonu (o lea ua avea ma nofoaga tutotonu), ma le taumatau i le ogatotonu.

3. Tuu le agavale tauagavale i le ogatotonu, ma luga o se mea - luga o le lauulu i le itu tauagavale. Tuu le fasi taumatau i luga o le ogatotonu. Faʻaauau le lalagaina o le alalaga pei ona faʻamatala.

4. Faʻatuʻu lalaga faʻamau i le taliga, ona lalagaina lea o se lalaga faigofie. I le fili i le pito o le lauulu, tuu ia manoa e latalata i le muaulu. Faʻalautele uma le lalagaina o se lalaga faigofie.

5. Afifi le fili i le pito i lalo o le fusi ma tutuʻi ma le le vaaia.

6. Mo le faʻamoemoeina, faʻamautuina le fili i faʻamau. Foliga lou lauulu i le laulu.

Fantasy lauulu i luga o le itu mo se susulu manaia

A faamaonia le mea moni - lauulu i le itu tosina le mafaufau o isi. E ala i lo latou le tutusa, latou te solia le vavaega, fealofani, ma o lea e le mafai ona matauina. Lenei uiga ua leva ona matauina e le au fulufulu lalelei ma sa talisapaia e le feusuaʻi lelei, o e taumafai e tu i fafo, puʻeina foliga fiafia, e ofo ai.

Fai-ia-oe lava lauulu

O lauulu i le itu ei ai le isi aoga, ona o latou e matua lauiloa, faigofie le faʻatinoina. Malilie e le o tagata uma e umi le laulu e mafai ona tuʻu lona lauulu e oʻo lava i se fusi faigofie i luga o lona ulu. E faʻapea foʻi ona faia e le teineitiiti se kolopoga i ona autafa.

Lelei o laufanua lauulu:

  • tosina atu le mafaufau o isi
  • faigofie ona faʻatino - le manaʻomia ni tomai faʻapitoa
  • eseese - mai lemu solo i paʻu, faasee ma ituaiga uma o lalaga
  • lautele - talafeagai mo taimi faʻapitoa ma mo le olaga
  • sexy - faʻaalia lou ua, tauau, faʻatagaina oe e flaunt umi tautaliga
  • pe a faʻaaogaina e nana ma le poto natia ona foliga sese
  • o le laulu e faʻaalia ai laulu uumi, aʻo le lauulu e le faʻalavelave, ae o loʻo teuteu lelei i luga o le ua

Lelei lauulu: laititi sina mafaufauga - tele filifiliga

Le filifiliga faigofie - o le fulufulu i lona itu ma curls. Ina ia faia se laʻua lauulu, e tatau ona e muamua muamua lou laulu i curlers pe faʻataʻamilo ai pe a uma le curl i luga o le curling iron. Tuu lauulu i le tasi itu. Aua le selu itulagi, ae naʻo le vaeluaina e latou i ou tamatamailima. Afai o le laulu e faigata ma usitaʻi, e mafai ona e faʻamamaina le lauulu na o le malosi faʻamalosi varnish. O le malulu o lauulu ua salalau e sili ona faʻapipiʻi i le itu itu ma le fesoasoani o lauulu e le vaaia poʻo aulelei.

Lauulu laʻasaga foliga lelei i le itu ma se pa. E masani lava ona taatitia le auvae i le itu o loʻo selu ai le lauulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pa, e mafai ona e natia le le atoatoa i foliga, teuteu sese.

I le teuteuina o le laulu i luga o le itu, o mea e le masani ai e masani ona faʻaogaina. Talu ai nei, o lenei le vaaia o lauulu fesoasoani ua suia i se tutoatasi faiga masani. Faatasi ai ma le fesoasoani a le le vaaia, e le gata e mafai ona loka le curls, ae e teuteu foi ile laulu. O mea e le vaaia e mafai ona felanulanuaʻi ma le lauulu, eseese lanu, teuteuina i rhinestones ma maʻa.

O le isi ituaiga o fulufulu asymmetric o le ponytail. O le faigofie filifiliga o le selu o lauulu i le tasi itu ma aoina ma se fusi vaega. O le siʻusiʻu foliga mataina, i totonu o le ofuvae uʻamea faʻapipiʻi ufiufi se vavae faʻaseʻe mai le siusiu. O le faʻaaliga maualuga o loʻo faʻaopopoina i le laulu o loʻo fili faʻaʻaliʻulu i le 'ie faʻapipiʻi pe faʻataʻamilomilo ma ni' auʻau umi faʻailoga. O fulufulu i le siʻusiʻu e mafai ona matua lalagaina, mimilo i faʻataʻutaʻu lapoʻa. Ma e mafai ona muaʻi selu le siʻusiʻu ma toso i nisi nofoaga i paʻu taʻutaʻua pe faʻapipiʻi lopa.

I lenei tulaga, o le siʻusiʻu e le o faʻamauina ma ni ofu mafiafia, ae i ai e le vaaia poʻo ni lauulu. O le laʻau e mimilo muamua i se 'ie faʻapipiʻi, taoto i ona tafatafa ma sa vaʻaia ma le leiloa i lauulu.

E mafai ona e teuteuina le siʻusiʻu i fugalaʻau, lipine, pulou ma isi lava mea.

O se isi mea i le tuʻu o se fili. O le laulu e amata ona vaʻai ai i lona fili faʻaʻoleʻole koloa mai le isi itu o le malumalu ona taʻoto ai lea i le tasi tauau.

O se mea mataʻina e iloga o le fulufulu mata ma se fili i lona itu, o loʻo lalagaina ai se pa i se fili.

Ole isi filifiliga e leʻo se tuʻi, ole tuʻufaʻatasiga o loʻo alaʻai ma fili. O se vaega o le lauulu e tuua le aufaʻi, ma le isi ua faʻataʻapeina i se lalagaina.

O se tasi o sili ona aoga lauulu mo aso uma o se mimiti i le tasi itu. E le lalaga se fatu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, ae i luga o le laina o le muaulu, faʻaavaina le foliga e pei o se au. Ma le isi, o lauulu e aoina i le siusiu, e faʻamama aveʻesea i le tasi itu pe atili lalagaina i totonu o se fili. O lauulu i sea laulu e le oso i mata, pupula foliga, aua le fenumiai ma e le tupu. Lelei tele mo tamaiti aʻoga ma fanau aʻoga.

Lautele scythe iʻa iʻa i lona itu. Muamua, e le talafeagai le lalagaina o lenei taʻele ia te ia lava mai tua. O lona lua, o le nana o le lalelei i ona tua e le faʻamagaloina. I aso nei, masalo, e leai ma se Hollywood diva ma lona laulu uumi e le mafai ona moli ma se iʻa i lona itu.

O se mea fou foliga foliga lauulu i lona itu. A e o le pipi i le pito i tua o le ulu. O lena fusi i lona itu o se aia i le muamua ma le muamua. O le faaputuga itu e tatau ona faʻaitagofie, mama, matala. E mafai ona faʻataʻoto i lauulu fulufuluaʻi lauulu. Se sitaili foliga mo foliga ma teine ​​ma se teine ​​matua. O le fafine lava ia ma le fiafia.

O teine ​​sili ona le fiafia e mafai ona ofuina se laulu foliga ma faʻafefeteina malumalu. O tala ia a le punk ma rock and roll culture, lea na lauiloa ai ina ua faʻaali i luga o ulu o nisi fetu.

Faigofie sitaili laʻasaga i lea laasaga ma ou lima

Fai se fulufulu mo laulu uumi ile itu e le faigata. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se fulufulu selu, selu, curling iron, hairpins, fusi ofuvae ma lauulu sapalai ma sina taimi.

Lauulu e tatau ona fufulu ma faʻamago. E muamua fautuaina e apalai se masini faʻamauina. O le laulu e tatau ona liliu mai i le ea, o le laulu manifinifi e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le a sosolo i fafo.

Vaevae le lauulu i le ogatotonu. Fuafua poʻo fea le itu e sau ai le utupoto. Fili le lauulu mai le isi itu i totonu o le fili i luga o le fili, amata mai le malumalu, ma faaiu i le ua, o le a tatou faia ai le faapona. Faʻamau le fili i se fusi uaua.

Sulu faʻavae mai le afa lona lua o le ulu i luga o le curling iron, faʻanusuina i varnish. Ia milo ia filifili filifilia i se moli puipui. Mai le paʻu o lauulu ma le fili i le fulufulu, mimilo le nonoa. Faʻaopopo ia suʻega ma e le o vaaia. O le faia o se faaputuga i le itu e sili atu le faigofie nai lo tua. O gaioiga uma e manino i le faʻata. Tusa lava pe leʻo galue se mea i le taimi muamua, e le o toe umi ae fai sau lauulu foliga i le tolu minute.

Lauulu i luga o le itu vitio

"Data-top1 =" 150 ″ faʻamaumauga-top2 = "20 ″ data-margin =" 0 ″>

Lauulu i laupepa i le itu

O le foliga o galugalu e tafe i se malulu malulu ma matua soifua maloloina lauulu o le a tosina mai mata o e oo lava i tagata sili ona le amanaiaina tagata. Afai e faataatitia ia curls i o latou itu, e mautinoa e te le mafai ona 'alo ese mai le mataala latalata.

O le fulufulu laʻasaga ma curls i le tasi itu o le a foliga mataina tusa lava pe o le a, le tele ma le uumi o filo. Faʻafefea ona fatufatuina ia togafiti e aunoa ma le avea ma se tagata faʻaofiofia A uma ona faitau la matou tala, o le ae aʻoaʻoina faavae o le fausiaina o se sitaili ma curls i lona itu ma e mafai ona vave faʻataʻitaʻiina tele fautuaga i le faʻataʻitaʻi.

Vala o asymmetric curling lauulu

O le Stylists na latou faia se laʻau lauulu ma ona fesuiaiga uma e le o se mea na tupu fua. O le mea moni o le curls i le itu faʻatagaina oe e ufiufi nisi o faʻaletonu o ou foliga mai. Afai e leai se mea, ona mafai lea ona faʻataʻutaʻu i le tasi itu avea ma sili atu faʻaopoopo lelei i le faʻatupuina ata.

Curls i le itu e maua ai i lē e ona se tele itu lelei. O le lelei o se laʻulu lauulu ma ona ituaiga o loʻo taʻua i lalo:

  • O le asymmetric styling ma curls fai foliga faʻaitiitia foliga tetele o alafau. Afai o ou foliga e sikuea, ona faigofie lea o lauulu laʻasaga e tatau ona aofia ai i le lisi o mea e te fiafia i ai. E fesoasoani e faʻamalulu atu mata ma le tetele foliga vaaia, faʻalauteleina tele mata.
  • E mafai ona e faia ni curls i le tasi itu i soʻo se ofu. Talu ai nei, ua avea o se mea manaia le fausiaina o se sitaili mo se faʻaipoipoga. Asymmetric ringlets e atoatoa mo ofu afiafi. Laʻua foliga matagofie i le tuʻufaʻatasiga ma laʻei i aso uma ma isi masani.
  • O le lauulu e mafai ona faʻaopopo i mea faʻapena a soʻo se fuafuaga. O le Eleni rim, diadem, fugalaʻau, beads ma sili atu o le a avea ma sili sili faʻaopopoga i le ofoofogia curls paʻu i luga o le tasi tauau. Lauulu laei faatasi ai ma ituaiga mea teuteu. E ui lava o teineiti e sili ona filifilia ni tautaliga uʻamea umi mo ia sitaili, foliga laʻititi laititi o mea teuteu foliga sili.
  • Aunoa ma ni tomai faʻapitoa ma agavaʻa, soʻo se tasi e mafai ona fausiaina se laulu ile laulu ile itu e tasi i le toetoe lava o ona eseʻesega. E te le faia se tau taua. O le mea taua o le filifilia o mea-maualuga meafaigaluega ma aua le faatopetopeina pe a fai ni curls ma hair styling.

Maua-matagofie faia curls o le ki i le aulelei ma manaia teuteu o laei. O le tala fatu o le vitio faʻamatala le auala e faʻamau lelei ai le laʻititi ma le afaina i lo latou soifua maloloina.

Lauulu manaia i laʻau mai curls i le tasi itu

Saunia mo se faʻasologa o aso malolo, i le tasi o lea e taua le foliga sili, le vaivai teine ​​i le itiiti ifo nai lo le taimi o le sili ona malosi galuega. I se faʻaopopoga i le mea moni e te manaʻomia e filifili se ofu manaia, e te manaʻomia foi ona faʻatino se laʻei matagofie. Ina ia faʻafaigofie le galuega, o le fulufulu mata i le ituaiga o curls i le tasi tauau o le a fesoasoani.

Ina ia fausia, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Curl mama mama i ufiufi uila.
  2. Faapipii spray i lauulu e toe fai.
  3. Taʻitasi curl o loʻo i luga o le tasi vaega o le ulu, taʻitaʻi atu i le isi itu, faʻamautu ma se fulufulu ulu.
  4. Avatu le faʻatulagaina o foliga manaʻomia, faʻanenefu ia lauulu niniʻi ma faʻapipiʻi se uʻamea malosi.
  5. Teuteu lou laulu i se lauulu laulu i le tasi itu pe o se isi aulelei foliga.

O le vaega sili ona faigata o le a amata i le lona tolu vaega. Ina ia faʻalelei saʻo uma atu curls i le isi itu, matamata le vitiō. O le tamaʻitaʻi o lenei togafiti o le a faʻaalia ana mea lilo o le faʻatinoina o foliga lalelei e foliga mai.

O loʻo faʻaalia mai i nisi ata nisi aitia mo le fausiaina o se ata afiafi. Pei ona e vaʻaia, o sikaili i le itu e foliga sili atu i laina o soʻo se umi.

Tuloto ma curls i lona itu

O sea laʻei lauulu e mafai ona faʻatinoina e tagata e ona ni manoa i lalo ifo o tauau. Mo teineiti e faʻaʻupuʻulu paʻu, o le a faigata ona fai le siʻusiʻu.

O le uiga ese o sitaili faʻavae i luga o le siʻusiʻu o le faʻatautaia e faia i le vaega mulimuli.

O le lauulu lava ia na faia e faigofie tele:

  1. Vaelua lau lauulu i le laina faalava.
  2. Pin le pito i luga.
  3. Faʻafoʻi pito i lalo i le tasi itu ae fai se toe o latou.
  4. Curl uma lauulu.
  5. Faasolo pito i luga i le itu o le siʻusiʻu ma faʻatulaga laʻau lauulu, faʻapipiʻi ma lulu.

A manaʻomia, faʻaaoga studs. Na latou faʻafilemu lelei ula ia na motusia faʻaosofoina mai le lautele o faʻataʻitaʻiga ma avea o se mea faʻatuatuaina faʻafoeina mo le laʻau atoa.

O le ata vitio o le a faʻaalia ai le metotia o le faia o laei mai le iʻu i le tasi itu ma le laʻei fulufulu. I le avea ma teuga teuteu, sitaili teuteuina e ala ile tafaoga. I luga o le uumi laina, o lenei mamanu e foliga sili atu ona ofoofogia.

Curls tuufaatasi ma se Farani fili fili

Lenei suiga e avanoa mo tagata tomai faapitoa. Faatasi ai ma nisi taumafaiga, o le amateur ma e oo lava i le tagata amataina mafai ona fausiaina se lauulu.

Ae a, i le leai o se poto masani, e tatau ona e masani masani. O le fulufulu laʻasaga e faʻavae i luga o le tasi itu curls ma se falani Farani e talafeagai mo se aso malolo. E faia i teine ​​faʻaipoipo ma faʻauʻu.

Oloa i luga o loka, tele faʻapipiʻi, uila suauʻu paʻu ma le le vaaia. O le fulufulu e faia i vaega:

  1. Vavaeese 1/3 o filo uma i le tasi itu, aveese le toega i luga ma le pueina le tumau i se togafiti.
  2. Mai le paʻu malulu, fili i le faasee Farani fili i luga o le toso i lalo. E tatau ona aliali tele ma lautele.
  3. Faʻamau le pito o le faʻanana ma se fusi paʻu.
  4. Taulima manoa i se masini puipuia vevela.
  5. Faamatamata pito i luga i le tasi tauau ma vela.
  6. Faalelei lauulu ma varnish.
  7. Teuteu lau laulu lauulu e pei ona e manaʻo ai.

A fai sau pa, ona lelei lea o le faʻasaʻo. Taumafai e faʻagaioi lauulu uma i le mamao e mafai ai, ina ia foliga laʻei le tele ma sologa lelei. E mafai ona e nonoina le tekonolosi mo le faʻatinoina o lauulu mai se matai poto - le tusitala o le vitio.

Matou te ofoina atu nisi sili atu aitia aitia mai asymmetric curls faatasi ai ma lalagaina. O se laʻei fulufulu faigata mo se faʻaipoipoga ma curls, fili, fugalaʻau - e le foliga mamafa i mea uma.

Solemn hairstyle of sili elastik curls ma fili i luga o le.

Le faatamala faʻapitoa fulufulu mai curls ma 'fili i le tuʻufaʻatasi ma laina saʻo o se faʻaolataga moni i luma o se faʻamanatuga taua.

Ma, mulimuli ane, o se laei faigofie-i-faʻaaoga i aso uma e na o le tasi le lapoʻai laupepa ma spikelet.

Styling solosolo: o se vasega vasega mo le sili laziest

O teine ​​e onapo nei ua avanoa i le tele o auala e pupuni ai manoa. Afai ei ai lau lauulu lalelei, ae o loʻo e manaʻo lava e iai ni ou ufiufi, e mafai ona e faʻatauina se uʻamea curling, styler, iron, curlers, papillots ma fatuina lauulu i le fale.

Mo le aʻafia tumau, e faʻaalu e tagata faʻataʻitaʻi ia mea faʻapitoa. Ae i ai foʻi metotia faʻafetai e mafai ai ona fai se galu e aunoa ma se tau.

O metotia ia e aofia ai: fili, afifi i luga o ie ma pepa. I lenei vaega, o le a tatou vaʻavaʻai i le faʻafefea ona fatuina curls faʻaaoga pepa solo. O le mafiafia ma le umi o lou laulu, o le tele foʻi o le tele o solo. O le a le sili atu nai lo 4 fasi solo, lea e mafai ona maua i totonu o soʻo se faleoloa.

O le curling faagasologa lava ia e tupu i ni laasaga:

  1. Vavaeese le lauulu susu i vaega tutusa e tolu: pito i luga ma lua itu.
  2. Lisi le solo pepa i totonu o le solo sikuʻu ma afe i le afa.
  3. Faʻapipiʻi se solo piʻu i le ogatotonu i le pito o se tasi lauulu.
  4. Amata mimilo le filo ma se ata o le valu, uu ese itu uma o le solo.
  5. Faʻamau le iʻuga ma se fusi faʻaʻupu ma tataʻi i le pito i luga.
  6. Fai tutusa ma isi vaega uma.
  7. Alu e moe.
  8. I le taeao, aveese mea le vaaia, gusi ma solosolo ma faʻamama le lauulu, selu i le tasi itu.
  9. Teuteuina le sitaili ma togafiti curls i se faʻamaonia vailaʻau.

Faʻafetai i na togafiti faigofie, e mafai ona e faia ni laei matagofie matagofie i se mataupu minute. Ina ia vaʻavaʻaia faʻamalosi le tomai, matou te fautua e vaʻavaʻai se vitio, o le tamaʻitaʻi o lea o le a faʻamatala ma faʻaalia ai lana metotia o le fausiaina o curls ma solo solo faigofie.

Ofu mama ma le le mafiafia

Ina ia faamaluluina foliga lapopoa, fai mai stylists e faia e teineiti se faaputuga. E mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma curls i le tasi itu. O ia sitaili e le manaʻomia ni teuteuga faaopoopo - e lelei e aunoa ma mea e maua.

Ae afai e te manaʻo e faʻaopoopo le laulu i se elemene matagofie, aua le faʻatapulaʻa oe. O le bouffant e fetaui lelei ma se faʻailoga, rim ma Eleni fusi. Oe mafai ona faia maualuga sitaili ma curls i le tasi itu oe lava:

  1. Matagi lou lauulu i se auala talafeagai mo oe.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega tutusa se lua faalava.
  3. Mai le tumutumu, fai se faaputuga ma nonoa ma le le vaaia.
  4. Faʻasolo pito i lalo i le tasi itu ma tuʻu i lalo.
  5. Tatala le tasi loka i totonu o malumalu.

O lenei laʻei lauulu e masani ona taʻua o Hollywood, aua o fetu lauiloa e alofa tele ia te ia. Ae o loʻo ia i latou ni tagata taʻutaʻua e faʻafaigofie ona toe faia soʻo se sitaili suiga i soʻo se taimi o le aso e aunoa ma ni faʻafitauli. Teine masani, o le matai i curling, e masani ona feagai ma nisi faigata i le fausiaina o se faaputuga. Ole a fai le sao e faʻamatalaina ai le ata.

Taumafai e toe fai se tasi o le lauulu laei oe lava ia. Afai e te manaʻo ai, o le a mautinoa lava e mafai ona faia e sili atu lalelei teuteu foliga, aua o se fafine taumafai e teuteu ia lava i luga o se tulaga maualuga, ma e tusa ai ma lauulu e le gata e aoga, ae matagofie foi.

Faʻamolemole faʻaaoga le JavaScript e faʻaali ai manatu na faʻamalosia e le Disqus.

Lauulu pony tail

O le siʻusiʻu i le itu o laʻau fulufulu mo aso uma, ae maise pe afai o lou laulu e malo ma e leai se taimi. Uma e te manaomia e fausia o ni nai minute ma se manoa pa mo lauulu. Lauulu mo i latou e manaʻo e aulelei, muamua, ae i le taimi lava e tasi le paie o loʻo vaʻai faʻaletonu i ata lavelave.

Meafaigaluega: ofu mafanafana ma le le faʻaituau.

E te le manaʻomia le selu lou lauulu. Ioe, e le tatau ona soona nunumi ai.

Ina ia faia se lauulu laei, fai

01. Faaputuputu le laulu i le tasi itu, i itu uma. O le mea taua o le e te toʻamalie.

02. Ave se filo o fulufulu ma se isi mai lalo, milimili latou ma tuʻu faʻatasi i se tasi.

03. Ona e alu lea i le isi itu o le ulu: ave se filo fou fou, mimilo, fesoʻotaʻi ma lauulu, toe fai se manoa - mimilo ma fesoʻotaʻi, ma isi, seia e taunuu i le isi itu.

04. Faaputuputu uma lauulu i se solofanua.

05. Faʻamau i latou ma se vaega faʻamalosi tino.

06. Ave se fasi filo mai le siusiu ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻalu le tele o taimi, ona nana loa lea o pito i le ofuvae.

Faʻatonuga ata mo se isi filifiliga o lauulu

  1. Ave se filo tele o lauulu i le itu tauagavale.
  2. Vaevae lenei filo i ni vaega se lua.

3. Ia milo faatasi uʻamea nei e tele ina ia faia ai lau fusi mafiafia

4. Vavae ese se isi manoa e tutusa ma lou fusi.

5. Faʻaopopo i le tourniquet i le mimilo faʻatasi o manoa

6. I le mulimulitaʻi i ai ia faʻavae, faʻasolo pea le vavaeʻese vavae tino ma faʻaopopo eseʻau i lau sikoa sikoa seʻia oʻo atu i le isi itu o le ulu. Ona aoina lea o lauulu uma i le solofanua pupuʻu ma puipui i se fulufulu paʻu.

7. Ia nana se ofu faʻamalosi - faʻamau se loka o lauulu i tafatafa ane, ma malupuipuia le pito i luga ae le mafai ona vaaia.

8. Laʻai lauulu ua saunia. Mai le pito i luma e foliga mai o lenei e masani ai le siʻusiʻu, ae mai tua e mafai ona e vaʻai i se matagofie sikoa faʻaletino e maua ai le fiafia ma se faʻaaloalo i lou faʻatusa.

  • O le faia o le "siʻusiʻu itu" laulu e sili ona faʻaalu foliga ma faʻafiafiaina oe, e mafai ona e faia i luga o ulaʻulu lauulu,
  • taumafai e ave ni manoa e tusa ma le tutusa tutusa,
  • e mafai ona pikiina se volumenous fesoasoani i luga o le ofuvae - o le a avea ma aulelei aulelei.

Ma se pigtail faataamilo

Mulimuli i le sitepu i lea laasaga faʻatonuga, faʻalagolago i le ata ona e manuia ai lea!

Laasaga 1 A maeʻa le selu o le lauulu, ona matou vaevaeina lea i ni vaega se lua.

Laasaga 2 Matou te aoina uma itu e lua i le siʻusiʻu ma faʻamautu ma se paʻu manifinifi vaega.

Laasaga 3 Mai le pito i luga o le sone lalaga o se piki masani masani.

Laasaga 4 Faatasi ai ma le lalagaina o loʻo lalagaina, matou te fusifusi faʻataʻamilomilo pito i lalo, ma nana le faʻamau elemene.

Malilie o lauulu lauulu e na o ni nai minute. E mafai ona faʻasaʻo le pito o le pito i lalo i se mea faʻaaoga e ala i ni lauulu e le vaaia. I lenei laʻasaga, ua leva ona faʻatino lou mafaufau. O le sitaili e lautele ma e leai se tapulaa o tausaga. E tuʻufaʻatasia ma soʻo se ata ma faʻataʻitaʻia le faʻaaloalo, saʻo ma saʻo i teineiti taʻitasi.

Vaega

O le fulufulu lauulu lauulu e mafai ona faia i se selu. I lenei tulaga, o le sitaili foliga sili tele ma manaia. Faʻaopopoina mea teuteu elemene i le ata, o le laulu e liliu ai e matua ese.

Laasaga 1 Selu uma lauulu ma tuu i luga o le mama.

Laasaga 2 Matou te faia se faaputuga lelei i le palealii.

Laasaga 3 Matou te aoina uma lauulu i le siʻusiʻu, i le maeʻa ai o le faʻanuina o le voluma i le varnish.

Laasaga 4 O le iʻuga o loʻo faʻamau foʻi o le selu e tuʻuina atu ma tuʻu i luga o se isi ofuvae, toe tuʻu mamao ese mai lalo.

Laasaga 5 Tatou ave le pito mulimuli ma toe tuu i luga o le siʻusiʻu, faia le tutusa va i le va o le fesoʻotaʻiga muamua.

Vaʻai totoʻa i le ata, o loʻo i ai le laulu foliga foliga faʻalelei, lea e mauaina e ala i le faʻaopopoina o isi voluma. Fetuunai i le tele o vae vaevaega pe a mafai ma teuteu atoa.

O le fulufulu lauulu, vaevaeina i ni vaega, faʻamamafaina le matagofie o lau laulu umi. A manaʻo iai, fai ni vaega puʻupuʻu ia tele ma faʻateleina lo latou numera.

Faatasi ai ma le aufana o lauulu

O le isi lauulu foliga foliga manaia ma 'auʻau ma foaʻi le teineitiiti i le matagofie ma le matagofie. E mafai ona faia i pati faauu, aso malolo gaioiga ma isi aso malolo. Mulimuli i lea laasaga ma lea laasaga ata ma e mautinoa e te manuia!

Laasaga 1 Fai se tamai faaputuga i luga o le ulu.

Laasaga 2 Matou te aoina uma lauulu i se solofanua i le pito i tua o le ulu.

Laasaga 3 Faauma se filo e tasi i le itu taumatau ma fai se aufana i fafo.

Laasaga 4 E mafai ona faʻasaʻoina le aufana autu ma le le vaaia.

Faamolemole ia matau o le ogatotonu o le aufana ua faia mai i lou lava lauulu. Na e faia le pulupulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale, o loʻo iai pea le pito o le lauulu. E tatau ona faʻaoga ma "afifi" le aufana iʻuga. Lima faʻasaʻoina le faʻatusa o le mamanu ma faʻalelei i le varnis.

Ma se 'ie o Farani fili i le ulu

O leisi laulu lalelei ua teuteuina i le faʻaogaina o le lalagaina o lalagaina ma foliga sili atu le manaia. Ina ia fausia, e tatau ona e vaeluaina muamua le lauulu i ni vaega se lua. Mai le vaega muamua, amata mai le taliga i taliga, lalagaina se pu faataamilo. Le isi, fai se tamai faaputuga i tua o le ulu ma ao mai lau toega i le siʻu. Faatasi ai ma le pito o le fili faʻapipiʻi tatou te faʻapipiʻi le pito o le fusi ma faaleleia.

Fulufulu solofanua

O le lulu 'eseʻese o le fulufulu mata lea e fai e fai si masani lelei tele, ae suia lona laʻititi laiti i le tumutumu o le ulu. I se aotelega, o le voluma e gaosia ina ia faʻalautele ai ou foliga ile tele pe mafai pe faʻaopopo ai ni nai centimita o le tuputupu aʻe

Laasaga 1 Vaevae le lauulu i ni vaega se lua, vavaeese le palealii vaega.

Laasaga 2 Matou te aoina le vaega pito i lalo i le siʻusiʻu.

Laasaga 3 Tape le lauulu na aoina i le pito i luga o le ulu.

Laasaga 4 Matou te selu ese ie.

Laasaga 5 Matou te fesoʻotaʻi vaega uma e lua i le solofanua solofanua.

Laasaga 6 Mai le siʻusiʻu matou te filifilia se filo e tasi ma fusi faʻataʻamilo i lalo.

Lenei faʻataʻitaʻiga faʻaalia le auala e mafai ona e fesuiaʻi lau solofanua solofanua i le uumi uumi, faʻaopopoina sina mafaufau itiiti.

Uluai

O le isi laulu ponytail laulu e iai le foliga le masani ma e talafeagai tele mo aga faʻafiafia.

Laasaga 1 Selu uma lauulu.

Laasaga 2 Matou te vaeluaina le ulu i ni vaega se lua, pei ona faʻaalia i le ata.

Laasaga 3 Mai le pito i lalo matou te fausiaina se laʻau masani.

Laasaga 4 O pito i luga o loʻo lelei ona selu ma amata ona lalagaina se pu i luga o le itu faʻaletonu.

Laasaga 5 I le faia o lalagaina ni lalagaina, matou te faʻasaʻoina la latou faavae ma se fulufulu ulu.

Laasaga 6 Le isi, tatou faʻaauau pea le faia o se tafaoga i le siusiu.

Laasaga 7 O le taimi lava tatou te oʻo atu i le faʻasolo lona lua, tatou te afifiina le pito o le muamua i lona pito ma faʻafofogaina i se tasi e le vaʻaia.

O lenei tolu-vaega lauulu foliga foliga sili ona manaia ma o se faʻaonaponei lomiga o le ponytail.

Faʻamolemole matau o aso nei o le sili ona talafeagai faʻa masani faiga masani o le natura, e aoga foi mo lauulu. O le mea lea, ua fautuaina e polofesa se vaʻaiga totoʻa i manatu o le valea.

Fulufulu siʻusiʻu i luga o laulu 'umi ma ni faʻailoga

Tele o tatou e fiafia e ofuina bangs, ma i lalo o le faʻatatau latou o le a mafai ona mafai e teena. Ma e le aoga, ona o le solofanua solofanua ua fetaui lelei ma le loka o laulu e pa'ū i le muaulu. O le fesili e ese pe faʻapefea ona tuʻu faʻalelei lenei vaega. Ae o le galue tuusaʻo ma pa, e leai ni tulafono faʻapitoa iinei. E mafai ona e faʻatinoina uma ituaiga laulu i luga, ae o le mea sili ona taua o le faʻaeteete e uiga i le nofo fealofani laina uma. Aemaise lava, o le mafiafia paʻo sao e sili atu le tuʻufaʻatasia ma se itu itu toso le vaeluaina, ma se tattered tasi sili sili ona aofia ai i le aofaiga atoa o lauulu. O se umi umi beveled mafai ona faʻailoaina o se lalaga ma aofia ai ile laulu foliga lava ia. Vaʻaia le manaia i le fusi o le ponytail, o loʻo i ai le uiga faʻatamala. Taulimaina i le fulu poʻo le mousse, ma i soʻo se mataupu o le a sasaa i totonu o le faʻatusa. O pupuu pupuu e sili ona tuiina pe tuua i le tulaga muamua.

A faiina se ponytail, e mafai ona e pulea lona maualuga ma le tele. E pei ona fai mai le tala, o le faatufugaga e leai ni tulafono, o lea faataʻitaʻi ma foliga e faaaoga ai curling iron po curlers. Tuufaatasia lalagaina, tele ma mea faigaluega. Ina ia malamalama pe faʻafefea ona fai se solofanua solofanua, ua fautuaina e vaʻaia ata ma mea vitio lea o loʻo fai mai tagata tomai faʻapolofesa fai mai lea i lea laasaga ma lea sitepu fausiaina o lauulu.

E taua le faʻaiʻuina o faiga o solofanua e le faigofie pei ona foliga mai i le taimi muamua. Matou te faʻamoemoe ina ua maeʻa ona faitauina lenei tusitusiga, e mafai ona e ave i fafo aoga faʻamatalaga mo oe lava ma aʻoaʻoina nisi o lesona i le fatuina o lauulu.

Faigofie fulufulu o mea

1. Pelu lua fusie fausia ai le faʻasesēina o le tasi uumi ma le mafiafia siʻusiʻu.

2. O lenei metotia e fetaui lelei mo lauulu laulu.

3. Fai totonu o le siʻusiʻu ma tuu iʻu pito i lalo ifo o le fusi.

4. A e te manao e aveese lauulu mai le ua, fai tailu i fafo itu.

5. E mafai ona na faʻataʻuina lou lauulu, aoina i le itu taumatau ma mimilo ma malupuipuia ma lauulu.

6. O le isi filifiliga mananaia - faapona lua vae.

7. Nonoa lua manoa i le nonoaia afifi le siusiu.

Lauulu sulu umi lauulu

8. Afai e te manao afifi le tai solofanuaE aoga le iloa o se tasi togafiti aoga.

  • Ave se fasi filo mai le pito i lalo o le fusi ma mimilo i se curling iron.
  • Ona faʻaaoga lea o se mea faʻamalosi tino i le mea o loʻo tapuni ma tapuni faʻamau i le pito o le fusi, ma faʻapaʻi le pito i luga ole ofuvae

9. Ia avatua le siʻusiʻu ile maualuga manaʻomia fusi ua.

10. E mafai foi ona e lagolagoina le siʻusiʻu lua le vaaia.

11. Uʻu i nisi vaega - O se auala lelei e faatea ese ai lauulu i le taimi o toleniga.

O lenei fulufulu e sili ona aoga pe a fai e iai ni 'auʻumi fulufulu poʻo se' oti i ni fulufulu e masani ona sau i fafo o le fusi.

12. A fai e puupuu lou lauulu, aveese ese pito i tua, nonoa i le pu- puʻe.

13 Afai e 'au mai itu o isi, ia fili 'fili' itu.

14. Afai e i ai lou lauulu mafiafia, e mafai ona e faia se laulu lalelei faʻaua i lou faʻataʻamilomilo o lou lauulu i se laupepa tele.

15. Avatu lou solofanua foliga faʻalelei susu mago.

16. Faʻaopopo le voluma mai luga e ala i le muamua faia se afa-tail.

E mafai ona e tu i luga ole pulou aʻo leʻi nonoa le fusi.

Filifiliga fulufulu o solofanua

17. Fai pulou tele i luga o le solofanua.

  • Nonoa lou lauulu i se solofanua solofanua.
  • Afifi se tamai fasi faataamilomilo i le siʻu ma faʻamau i le vaʻaia.
  • Ave se loka o le ponytail ma se vaega faʻamalosi o le lanu e tutusa ma le lauulu, nonoa faataamilo i le loka.
  • Fai se matasele ma vaevae le matasele i vaega e lua.
  • Faamaʻi le lua loops o le aufana mai le pau e le mafai ona vaaia i itu uma e lua.
  • Vavaeese se tamai fasi i lalo o le aufana, afifi i se aufana ma faapau i se mea e le vaaia.
  • Ufiufi le pito i tua i se matasele, nana i se aufana ma puipui i se le vaaia.

18. Matagi lou lauulu i se minute, aoina i latou i le solofanua solofanua ma vaevaeina i 2-3 vaega.

19. Tusa lava pe e te lauulu puupuu, e mafai foi ona e faʻaopopoina le tele o lauulu i le sitaili o Bridget Bardot.

Auala e Faia ai se solofanua ato fulufulu

20. Ma o i lenei o le ala e fesoasoani taofia le pipiiina o lauulu.

  • Fulu le lauulu i luga o le pale ma fai se tamai ponytail, nonoa i le fusipaʻu ma tuu le filo i tua ma i itu.
  • Uu le vaega totoe o lo o totoe ma faaputuputu i le solofanua oi ai nei, nonoa ma le paʻu lona lua.
  • Faaputuputu ese manoa mai itu ma fesoʻotaʻi ma le i ai o loʻo i ai ma fusifusi ma se lona tolu ofu faʻamalosi.

O lenei o le mamafa o lauulu o le a le tosoina le ponytail lalo.

21. Afai e i ai lou mafiafia o lauulu, vavae ese ia manoa i luga ae e tuu se voluma i le pale.

22. Fusi ogatotonu ma tua paʻu ma se selu ao leʻi nonoa le solofanua.

23. Ina ia faʻaosofia se manatu mo le mafiafia o lauulu, faʻaaoga ata o mata i lalo o le lanu o lauulu.

24. Afai e iai lou lauulu uumi ma e naunau e lamatia, e mafai ona e faia lauulu i laupepai le tipiina o le siusiu.

25. Ponytail taulima o le fou fulufulu sulu e teuteuina soʻo se si.

Lauulu i lona itu. Toe foi i le 80th

Lauulu i lona itu. Toe foi i le 80th

I se isi faaupuga, toe foi i le iva sefulu tausaga. O aso nei o fashionistas e foliga mai e le malilie e toe fai se lautaua lauiloa o le 80s, ae matou te iloa uma o le toe foi i foliga ma, atonu, i ni nai tausaga, se maualuga maualuga maualuga i lona itu o le a toe avea ma lavea i le vaitau. O le mafuaaga lena e le mafai ai ona tatou manatua ae manatua lenei faasilasilaga soona fai o le 80s. E tele taimi e mafai ai ona vaʻai ni lauulu e masani ona vaʻaia i luga o ulu o faiaʻoga a le TV a Amerika o loʻo aʻoaʻoina faʻavae o le malosi mai le tatou lanu moana. Ma o teineiti i na taimi, fiafia e alu i disko, fausiaina se maualuga maualuga i luga o latou ulu, mautu ma se lautele lautele ofu.

O le lauulu i le itu o le siʻusiʻu mai le faʻasologa "nostalgia mo le 80" e matua faigofie lava. O loʻo matou fausia i luga o le pito se siʻusiʻu maualuga, faʻamau i se fulu paʻu lapopoa. Ma, faʻaaoga se selu manifinifi, selu le tatou siusiu, salu vali ma vali, ma voila - ua saunia le fulufulu. Faauma le ata ma le susulu manaia - ma lagona saoloto e alu i se pati i le sitaili o le 80s.

Lauulu manaia lauulu i luga o le itu

O le laulu lalelei faʻauluulu i le itu na faia i le puʻeu ma le siusiu, ma foliga aulelei lava, ae i le taimi lava e taofiofi. E ui lava i le igoa, o sea laulu e mafai ona faia e le gata i le tafaoga faamasani, ae mo galuega ma suesuega.

Ina ia faia se laʻasaga o lauulu i ou tafatafa, e tatau ona e selu atoa le lauulu, ona filifili lea o se manoa i le itu ma vaevaeina i ni vaega se lua. Amata ona fili lalaga le masani Farani fili i nei filo, faʻaopopo taimi faʻaopopo lauulu ia te ia mai le vaega autu o le lauulu. O lona iʻuga, o le ae mauaina se ituaiga o pale mai se lalaga faʻapipiʻi e faʻataʻamilomilo le vaega o le okipital. Faaputuputu le lauulu totoe i se fusi mai le itu, puipui i se manifinifi manifinifi ma le le vaaia, ae filifili se manoa manifinifi mai le fusi ma afifi le ofu manifinifi i ona itu. Lauulu i le itu o le siusiu ua sauni.

Ae ui i lea, o le fausiaina o se laulu lauulu, e le mafai ona e popole i se fili, ae na o le mimilo o le lauulu i se fili, ona fausiaina lea o se fusi.

Lauulu i lona itu. Lauiloa solo ato

O sea laulu mai ile fulufulu e mafai ona faia talafeagai mo se pati, pe a fai o oe muamua curl pito o le lauulu i luga o curlers tele. A maeʻa ona faʻamau i se uʻamea curling poʻo se curo curler, faʻatagaina le lauulu e malulu, ona faʻasaʻo lea o uʻu i ou tamatamailima ma vavaeese. Faʻaaoga se selu manifinifi, fai se selu, aua nei galo e palu uma vaega i le varnish.

Faʻamalie lou lauulu ina ia aua neʻi oso ese lauulu laʻititi mai le faaputuga. I le itu, fai se siʻusiʻu, faʻamatuʻu mai se manoa manifinifi o le a avea ma se mea e taai. Faʻamau le ponytail i se fusi uaua ma afifi i le loka agavale i le taimi muamua. Afai o loʻo e alu i se pati poʻo se gala mea teuteu, teuteu lou laulu i se selu matagofie matagofie fulufulu po o lauulu. O le aulelei o le fulufulu i le itu ma se faaputuga ma se faʻasolo o le a tilotilo ma faʻatuʻatuʻuga motuga i autafa po o le tuueseese, mimilo teisi vaega o se uumi umi.

E masani lava talu ai nei, e faʻaaoga se selu selu i le laulu faʻaipoipoina. O lenei sitaili faʻamamafaina le agamalu ma le tamaʻitaʻi o le teine ​​faʻaipoipo, aemaise lava talu ai ona mafai ona faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i soʻo i soʻo se mea e fai ai le fufusi: mai le malamalamaʻaga laʻau e oʻo lava i mafiafia.

O le fulufulu lauulu i le itu o le fusi e mafai ona avea ma tali lelei mo le masani i aso uma ma se faʻapitoa taimi. Aua neʻi e fefe e faʻataʻitaʻi ma ia e faʻatosina i taimi uma.