Lenei e sili atu

Botox mo lauulu po o le lamination - o le fea e sili atu? Faʻatusatusaga iloiloga o lua taualumaga

I aso nei, o le tele o teineiti o loʻo fesili ia i latou lava: o le a le mea e sili atu ona lelei mo lauulu - lamination poʻo le botox, aua i tulaga faʻaonapo nei o le olaga e aunoa ma taumafaiga atili e toetoe lava a le mafai ona i ai ni aulelei matagofie ma maloloina. E tatau ona manatua i nisi o tagata o loʻo iai faʻafitauli e maua ai suli, aʻo isi e mafua mai i se maʻi ua maua, le le lava o le tino poʻo se siosiomaga le lelei. E masani lava, o le faʻatinoina o le tausiga saʻo ma le faʻaaogaina o le faʻafailele o le shampoos ma balms e le maua ai le manaʻoga manaʻomia, o lea la, o togafitiga eseese o le soifua maloloina mo curls talu ai nei lava sili ona lauiloa. I latou, Botox ma lauulu lamination e sili ona manaʻomia.

O le a le eseesega i le va Botox ma Lamination?

Ae e te lei faia se filifiliga i se wellness sauniga mo lauulu, e tatau ona e malamalama i le auala ese faʻasologa mai le tasi le isi. E taua tele lenei, aua ona o le le malamalama o loʻo i ai se faʻaletonu o le sili atu faʻaleagaina le curls.

Botox mo lauulu o se faiga e faʻapitoa agai i le faʻaleleia atili o laina. Ole faʻagasologa e aofia ai le faʻaaogaina i le fulufulu sapalai faʻapitoa e aofia ai vitamini, amino acids ma isi meaʻai. O lenei tuufaatasiga na te faʻafaileleina le lauulu o le laʻau, o le faʻaiuga o lea ua toe faʻaleleia le fausaga o laʻau, ua atili ai ona tele le laulu, pupula ma silika. Botox faʻatagaina oe e 'aveʻesea soʻona sili le faʻaletonu ma vaevae pito. O se faʻapitoa faʻapitoa o lea toe faʻaleleia i le umi o le aʻafia o le iʻuga e mafai ona maitauina mo le 2-4 masina.

Lamination aofia ai le apalai o se faʻapitoa faʻapitoa e le o le ulu, ae tuusaʻo i le lauulu. O le sooupu na faʻaaogaina i le taimi faʻapitoa e fausia ai se manifinifi manifinifi i luga o lauulu taʻitasi, ma faia ai se puipuiga malu. E puipuia le lauulu mai le mago, vave fufulu ese o le valivali vaega ma le faʻaalia i mea leaga siosiomaga. O le faʻaaogaina o ia tuʻufaʻatasiga e mafai ai foʻi ona e faʻamalosia ia curls, iila ma mafiafia.

O le eseʻesega i le va Botox ma lamination e le gata i foliga o taualumaga ma la latou aafiaga i luga o laina, ae o le tau o togafitiga togafitiga. O le tau o tautua faʻalelei soifua e faʻalagolago i le umi o le laulu o le tagata o tausia, le lelei o le fausaga na faʻaaogaina ma le tulaga o le tomai faʻapitoa o le matai.

Le tau o Botox i le averesi mai 2500 i le 3500 rubles. Faaaogaina le oloa ile fale ole a taugofie. Ole a amata mai le 1,500 i le 4,000 rubles, fuafua i le lelei o oloa ma le filifilia tusi.

Ole tau o lamination i totonu o le fale o le fale lea mai le 2000 i le 7000 rubles. E mafai ona e faʻatauina le oloa oe lava mo 2000-6000 rubles.

O le mea lea, o nei laʻasaga uma o taualumaga e taugata tele, o lea a o le i tagofia latou, e matua fautuaina lava e saili le mea tonu o loʻo manaʻomia le lauulu ma o le a se aʻafiaga e tatau ona 'ausia.

E lelei ma leaga o le auala

E taua le malamalama o, pei o soʻo se lauulu laʻasaga tau faiga, o le faʻaaogaina o Botox ei ai ona manuia ma leaga. O aoga o le faʻamalologa metotia e aofia ai:

  • Faigofie ma vave toe maua o lauulu fausaga ona o taumafa mai totonu,
  • Toe foʻi atu i le curls o le agamalu ma silkiness, tele ma le pupula o lanu,
  • Le agavaʻa e fai ai le faʻagasologa i le fale,
  • Le aoga tumau mai le 4 i le 6 masina.

O mea le lelei a Botox, o le tele tuʻaiga o contraindications tatau ona faʻamamaina. Lea ua faʻasaina le mea faigaluega e fafine i le taimi o maitaga ma faʻasusu. E fautuaina malosi e aloese mai le soifua maloloina tulaga pe a fai o le le faapalepale i tagata i vaega o le tuʻufaʻatasiga ma le i ai o le faʻaleagaina i le uluulu. Faʻaaogaina le oloa mafai ona oʻo atu ai i le faʻatupuina o manuʻa poʻo se tali teteʻe i foliga o se mageso luga o le paʻu, faʻatasi ai ma le vevela, mumu ma fulafula.

Taua: e tusa lava pe leai ni contraindications, e manaʻomia le matua faʻaaloalo i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Botox. Le masani ona faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaosofia ai itu afaina e pei o foliga mai o le susu, faʻateleina faʻaletonu o lauulu poʻo le leiloa o lauulu.

Lauulu lamination

Lamination o lauulu, pei o Botox, faʻatagaina oe e puipuia uʻamea mai le leaga o aʻafiaga o fafo, ae e le i ai se umi togafitiga togafitiga. O le faʻagasologa e faʻatinoina i salononi e aofia ai faiga nei:

  1. E faʻamamago lelei le ulu ile laupepa,
  2. O lauulu mama e faʻamago ma se laulu vela seia uma ona faʻamama atoa ma vaevaeina i ni manoa manifinifi,
  3. O se fofo faʻapitoa e faʻaaoga i loka ua saunia,
  4. O loʻo togafitia uʻamea sa faʻapipiʻi i le pepa puipui ma faʻaalu ile faʻamafanafana ile pulou poʻo le uʻamea mo le taimi ua faʻatinoina ile faʻatonuga.
  5. Ona, o se suauu gaosia ma se faʻapitoa faʻapitoa ua tufatufa atu i le lauulu, faʻavavevaveina le lafoina o meaʻai i totonu o lauulu,
  6. A maeʻa le taimi faʻapitoa taimi, e mulumulu laʻau i le vai tafe ma faʻamago e faʻaaoga i se fulufulu fulufulu pe masani ai.

Tutoatasi faʻaaogaina lamination oloa e tatau ona faia tuʻusaʻo e tusa ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina. I le fale, o le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  1. Teu pulou lauulu
  2. O se meaai aoga taumafa ua tufatufaina atu i le umi atoa o manoa,
  3. Ma, faʻatasi ai ma se pulumu, faʻaaoga se vailaʻau faʻamalosi i le curls,
  4. Ole fulufulu togafitiga e faʻamafanafana faʻatasi ma se laulu fulufulu,
  5. O le laasaga mulimuli i le faʻagaioiga o le fufuluina o laina i vai mafanafana.

Lamination faʻatagaina oe e fatuina se ata puipui e faʻataʻamilo i lauulu, e le gata e taofia ai le leaga o aafiaga o mea i fafo atu i luga o curls, ae o loʻo taofia ai foʻi le susu i totonu.

E lelei ma leaga o le metotia

A o le i faʻaaogaina lamination, e taua le faʻamasani oe i ona lelei ma mea le lelei. O le aoga o le wellness metotia aofia:

  • Faatapulaa o lauulu i mea taumafa ma toe faʻaleleia o latou fausaga,
  • Le faʻatulagaina o se ata o loʻo taofia ai le susu ma mea ai, ma puipuia curls mai le faʻamago ma afaina ai aafiaga o le siʻosiʻomaga,
  • Tuʻuina atu curls le soifua maloloina susulu, maualuga ma le tele,
  • Faʻaleleia tulaga lautele o le lauulu.

O le auala e toe faʻafoʻi mai ai ikuga ei ai ona faʻaletonu. O se tasi o faʻafitauli autu o lauulu lamination o lena, e le pei o Botox, o le gaioiga o faʻagaioiga e le umi lava. O se iʻuga lelei e mafai ona maitauina nai lo le 1 masina. Ona tatau lea ona toe faia le faʻasologa.

Lamination foi ei ai nisi contraindications. Ole faʻatulafonoina e faʻasaina ile taimi ole maʻitaga ma lactation, o le iai o faʻamaʻi o le paʻu ma manuʻa i luga o le ulu, ma le faʻaletonu o le tagata lava ia i vaega o le oloa ma o se aga e pei o mea teteʻe. Ua fautuaina foi e teena lamination i le tulaga o solia le ogaoga i le galuega o le totonugalemu o faʻamaʻi o tagata ma tagata o latou matua.

Ole a e filifili mo lauulu manifinifi?

A filifilia se metotia o lauulu toe faʻaleleia, e taua le amanaia o le tulaga lautele o sulugatiti ma o le a le faʻaiuga e tatau ona ausia. Afai o laʻau e matua manifinifi ma faʻaleagaina, ma manaʻomia vave togafitiga, o le faʻaaogaina o le Botox e tatau ona sili fiafia. A maeʻa lona faʻaaogaina, o vailaʻau o loʻo fai ai ma oloa o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalologa aafiaga i aʻa.

Botox e talafeagai foʻi mo na teineiti e mananaʻo e tutupu lelei fulufulu lauulu. O le faiga o le a fesoasoani i le puʻupuʻu puʻupuʻu taimi e toe faʻafoʻisia ai le fausaga o manoa ua faʻaleagaina, faʻamalosia uma lauulu ma vitamini ma meaʻai. O ia aafiaga o le a aveʻesea le soʻona faʻaalia ma aveese atu le vaeluaina o pito, faʻalautele le pupula o le lanu, fai ia faʻaleleia atili ma sili atu le lapoʻa.

Ole a e filifili mo se aʻafiaga tumau?

Afai o le lauulu e malosi ma maloloina, ma e le manaʻomia se umi toe faʻafoʻi, ae o loʻo i ai le manaʻo e toe faʻaleleia le loka laʻititi, ona tatau lea ona sili le lamination. O lea faiga o le a faʻaosofia ai i le sili atu le faʻamaloloina o uʻamea, o le a mafai ai ona maua ai se susulu maloloina ma le silkiness. Lamination le a fesoasoani le tumau le puipuia o curls mai le leaga aafiaga o fafo atu itu.

Taua: e tusa lava poʻo le a le auala filifilia, ae e te leʻi alu i le faʻataʻitaʻiga, e fautuaina malosi e asiasi i se trichologist. O le fomaʻi o le a iloiloina le tulaga lautele o i latou ma fesoasoani ia oe filifilia se sili atu talafeagai ma saogalemu auala mo lo latou toe faaleleia.

O nei aso, ua faʻatauina ai e le tele o fale aoga se lalelei faʻalelei - lamination ma le aoga o le Botox. O lenei faiga, e faʻatusatusa i le masani lamination, e umi le aoga.

Vitio: lamination poʻo le botox mo lauulu e sili atu

O le mea lea, o le filifilia o se togafiti togafitiga mo le toe faʻaleleia o le curls faalagolago i mea taua. O gaioiga uma e lua e tele mea aoga ma i ai se aʻafiaga lelei i lauulu. Ae o auala taʻitasi e i ai lava ana lava faʻailoga, e tatau ona fai ma a faʻatauaina. Oversaturation o le ulu mo meaʻai paleni e mafai ona oʻo atu ai i le isi faʻafitauli ma faʻavaivaia vaivai ai lauulu. O le mea lea, o le faʻatulagaina muamua, e tusa lava pe o le a avea ma botox poʻo le lamination, e tatau na faia na o se tagata tomai faʻapitoa. O le faaogaina lelei o le Botox ona o ana vailaau, o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu, ma lamination - puipuia i latou mai le faʻaalia i mea leaga ma le faʻaletonu ona faʻaleagaina.

O le a lenei

Botox mo lauulu o se faiga fou o le salon lea e faʻatatau i le "faʻafouina" pito: toe faʻaleleia o latou fausaga, tau i le vaevaega pito, faʻaavanoa le tele ma le lamolemole. Lenei auala toe faʻafoʻi na atiaʻe e Arapi cosmetologists, ma e faʻavae i luga o le tui o se tele numera o vitamini ma amino acids i le fausaga o lauulu laupepa.

  1. Muamua, o lauulu ma le pulupulu ua matua mama.
  2. Ma e lua vaega o le vaega ole fatuga o le oloa tuʻufaʻatasia ma faʻaogaina i soʻo se vaega.
  3. Latou te ufiufi o latou ulu i se palasitika pulou ma faʻamasania i le thermocap poo climazone.
  4. Ina ua mavae 30 minute, o le fufuluina e fufulu ese ma faʻafefeteina gaioiga, faʻamago ma taʻoto.

Lamination o lauulu e aofia ai i le faʻapipiʻi o tuʻufaʻatasiga faʻapitoa i paʻau, lea e faʻatupu ai se ata manifinifi i luga o lauulu taʻitasi, tui i totonu o pori ma faʻatumu avanoa. O le o le pupuni puipui e taofi le susu i totonu o lauulu ma puipuia mai aafiaga ole siosiomaga. O nisi fagu mo lamination aofia ai vaega tausia.

  1. O le faʻagasologa e amata i se kulimi.
  2. Ma, i luga o se laulu mago sina mea, ua faʻaaoga e le matai se pulumu ma se faʻavae e tutusa ma le vali teuteu poʻo se kelu.
  3. E ufitia le ulu i se pulou ma faʻamafanafana mo le 15-20 minute.
  4. Ona fufulu ese lea o le vailaʻau mo solo lelei, faʻapipiʻi conditioner ma faaputuga. Oe o le a mauaina fautuaga i le filifilia o le faʻamalolo pe a uma Botox iinei, ma le faʻafefea ona fufulu lou lauulu pe a maeʻa lenei faʻagasologa, faitau iinei.

Faʻauiga

Botox mo lauulu o le faʻaaogaina o mea vaivai. O le taualumaga lava e aofia ai vaega e lua, o le aʻafiaga e mai le tasi i le tolu masina. Vitamini sauniuniga tui i totonu o lauulu fausaga ma togafitia curls mai totonu. O le lavelave toe faʻafoi lelei le fausaga, faʻamalamalamaina ma silkiness ma tau faʻasaga i vae vaevaeina ma le matala.

Lamination o le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga e faʻalelei ai lauulu lauulu ma fausia ai se pa puipui i luga o curls.

Faamolemole matau lamination tuuina susulu i lauulu ma puipuia i latou mai leaga aafiaga o faʻalenatura vaaiga. O le aafiaga e tumau i le masina.

Le afaina o taualumaga

O nei taualumaga o se tauia taugata tele pe a fai o oe i le fale. O le mea lea, e aoga e fuafua ai le aʻafiaga e te manaʻo e vaʻai.

Lamination faia e fafine o loʻo manaʻo e faʻatumauina le saoasaoa lanu pe a uma ona valiina curls, ona o le fuainumera, o le lanu valivali e le o fufulu ese. O lauulu e lamolemole, susulu, malosi ma tele. O le mea lea, lamination tuuina malosi i le lauulu. A maeʻa ona alu ese atu ai, o le a atili ai ona mamafa uʻamea pe a e le vaʻaia lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻatauina ni faʻamalama faʻapitoa.

Botox e maua ai se tali tutusa - agamalu, agavaʻa ma silkiness, lanu saoasaoa, ma isi, ae faʻatusatusa i le lamination, le taualumaga faamaloloina manoa mai totonu, ma olaola ai ma susulu, malosi ma teteʻe i pito fevaevaeaʻi.

O gaioiga uma e lua e iai se aoga aoga ile lauulu. Ia filifili le mea tonu, faʻavae i luga o le amataga setete o le ulu:

  • Afai e leai sau sikola e leai se tino e manaʻomia vave togafitiga, e sili atu le filifili o le Botox.
  • Afai e te manaʻo e togafitia ma avatu se foliga matagofie i lou lauulu, ona fesoasoani lamination.

Tina foi e filifilia taualuga faʻavae e faʻavae i luga o latou tau.

Matou te fautua atu ia e aʻoaʻo atili e uiga i lauulu toe faʻaleleia i le salon ma le fale i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faʻatusatusaga o Tau

Faʻatusatusa le tau o nei tautua fulufulu:

  • Le tau o le Botox e faʻalagolago i le umi o le lauulu ma luga o le salonona, ae e ese mai le lua i le tolu ma le afa afe rubles. Taualuga fale o le a taugofie, talu ai tupe mai le 1,500 i le 4,000 afe rubles i le 100-500 ml, ma o le a lava mo sili atu nai lo le tasi le faʻaaogaina.
  • Ole tau o lamination eseese mai le lua i le fitu afe rubles: e faʻamoemoeina i le tomai o le laʻulu natu, le tulaga ma le umi o le curls. Ole tupe lava ia e mafai ona faʻatauina ile tau e tolu ile fitu afe rubles.

I le fale

Oe mafai ona tausia oe lava lauulu i le fale. Ae ui i lea, matou te fautua atu e te faia le muamua faʻatonuga ma le fesoasoani a se fomaʻi.

O le Botox taugofie e faigofie ma faia i 4 laasaga:

  1. Fufulu ia manoa i se solo faʻapitoa. O le a faʻamamaina lauulu mai suauʻu ma efuefu vaega. Le isi, soloia lou ulu i le solo.
  2. Faaaoga se serum i luga o le umi atoa, lea o le a maua ai le lauulu meaʻai i luga o le umi atoa. Ole taimi faʻaali o le vailaʻau ile 30 minute.
  3. Faaaoga sealant mo le lima minute ma fufulu ile vai. O le a fesoasoani e faʻatumauina le aoga.
  4. O lenei ua faʻaaoga se ufimata e le manaʻomia ona fufulu ese. I le taimi atoa o le faʻagasologa, faʻaeteete faʻataʻitaʻi le laulu ma fai oe lava-massage o le ulu.

Vitio: Botox i le fale - laasaga i lea laasaga faʻatonuga.

E faia foi lamination i ni vaega:

  1. Faamanuina lauulu.
  2. Faaaogaina o se pulumu aoga i le umi o le lauulu.
  3. Sosoʻo mai, faʻaaoga le "mea faigaluega autu", se mea faʻalelei e a se pulumu.
  4. Ole lauulu e faʻamafanafana ma se laulu vavae.
  5. O le faʻavae e fufulu ese ma le mafanafana vai e aunoa ma le faʻamalama.

Vitio: lamination i le fale - faʻatonuga.

E lelei ma leaga o taualumaga

Faamanuiaga Ioe, e iai:

  • susulu ma tumau le lanu o lauulu lanu,
  • lamolemole ma silkiness o laina,
  • uumi le aoga
  • lauulu e usitai, malosi ma malosi.

Leaga:

  • lamination mafai ona fausia se palapala ulu aafiaga,
  • uma auala e masani ona faʻaaogaina le lauulu, e faʻaletonu
  • lamination manaomia ona toe faia tasi i le masina, ina ia tumau le aafiaga i se taimi umi, Botox ua toe faʻafou e pei o le oloa ua fufulu ese,
  • E manaʻomia e le tausiga o lauulu le tausiga faʻapitoa ina ia mafai ai ona tumau le aafiaga i le foliga manaʻomia
  • tau.

Isi mea

A o leʻi faia le faʻagasologa, ia mautinoa e leai ni tali faʻapitoa i mea ai. Faʻapea foi, lamination ma Botox e le talafeagai mo i latou o loʻo maua i le uluua poʻo faʻamaʻi manuʻa. Manatua: afai e te manaʻo e sui le lanu, ona e manaʻomia lea le valivaina o loka i le taimi lava a o leʻi faia le faʻagaioiga. A vaeluaina ia curls, ona vavae ese loa lea o pito.

E i ai ni lauulu mago, malepelepe ma leai se ola? Matou te ofoina atu se aotelega o le sili lauulu moisturizers:

Botox mo lauulu

O le aano o le metotia o le togafitiga ma faʻamalosia faʻamalosia sui ma botulinum toxin, o mea malosi o:

  • Elastin.
  • Hyaluronic acid.
  • Vitamini A B C E.
  • Suauu fualaʻau.
  • Keratin.

O le tuʻufaʻatasiga e ono eseʻese teisi e fuafua i le ituaiga, tagata gaosi oloa, o nisi o soʻotaga mea a le talosaga tekonolosi e faʻalagolago foʻi i nei aiaiga.

O le taualumaga e faia i ni laasaga vaega:

  1. Malamalama mama ma faʻamama le pulu faʻatasi ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.
  2. E toeitiiti mago uma le laulu i se solo.
  3. Mo le umi atoa, vaevaeina i ni filo, togafitiga serum ma mea aoga tafeina i totonu o le fausaga faʻaaoga mo 30-40 minute, e mafai ona faʻamamaina le ulu e faʻateleina ai le aʻafiaga.
  4. E masani ona faʻaogaina le fai faʻamalosi, e faʻaavanoaina ai lou teuina mai le iʻuga mo le umi, pe a maeʻa le 5 minute ua fufulu ese ma le vai.
  5. I le talosaga a le kalani, faʻaleleiina pe faʻasaʻo faia.

Tulaga lautele o taualumaga

O le faʻailoaina o faʻafomaʻi togafitiga e tele mea e tutusa ai, aemaise lava:

  • Faataga oe ona maua vave, ina ua mavae ni nai itula, o le iʻuga o le liliuga ua uma ona vaʻaia i totonu o le fale.
  • O loʻo faia i lauulu e matua mama, e leai se gaʻo.
  • Manaomia tausiga malu faapitoa mo lauulu e faaumiumi aafiaga.
  • Tumau lanu o lauulu lanu o le a tumau umi.
  • O mea teuteu teuteu ua faʻaaogaina ua faʻaaogaina i aoga aoga, suauʻu, keratin.
  • Mo sina taimi o le a le manaʻomia fai sitaili, faʻaaogaina moli uila, conditioners.
  • Faʻafofoina faafitauli ua foia, lauulu nenefu itiiti.

O foliga o le mulimulitaʻi tausiga mo se umi faʻaauau e tutusa lelei lava:

  • E fautuaina le fufuluina o lou lauulu vave nai lo le 3 aso
  • Faʻaoga sulfate-free shampoos, e sili atu lemu nai lo masani
  • Musu le faʻaaogaina o matapulepule mo se taimi, latou vave fufulu ese le puipuiga puipui ma mafai ona faaosofia ai se le masani ai vailaau - le mea e popole ai le laminating sui.

Faatusatusaga ma eseesega

E tusa lava pe o le a le vaʻaia foliga tutusa e tusa ai ma iʻuga, o le tekinolosi o taualumaga latou lava te le tutusa faʻatasi:

  1. Mataupu faavae o le faʻaalia. Ole faʻatinoina ole Botox e faʻapitoa ile ulufale atu o vailaʻau ile fausaga o lauulu, ose faʻaiuga, ia faʻamalosia. Lamination, i le isi itu, fausiaina se ata manifinifi, puipuia mai aafiaga le lelei o le siosiomaga fafo.
  2. Aulelei oloa. O le aoga faʻafoeina o lamination itiiti faʻaitino, lea e mafua mai i le mea moni o le gaosi mea o le serum e tele na mafua mai gaosi, ao mea teuteu mo Botox mo le tele vaega o se vitamini cocktail.
  3. Faasaʻo aafiaga. Lamination faʻatagaina oe e faʻasaʻo atoa lou lauulu, e 'ausia ai le sili atu le lamolemole o lauulu. Botox mafai ona aʻafia teʻi i le paʻu o curls, ma 'aveʻesefulufulu ".
  4. Atonu e mafai taunuuga. I le eseesega, mai le laminate, o le vaega lona lua e le fuaina lalo le lauulu, i le faʻatulagaina, e le faʻaopopoina ai lona maʻaleʻale - lea e mafai ona afaina ai ua maeʻa faʻaititia ai lauulu lauulu.
  5. Fua. Laminate faia curls mafiafia, sili volumenous, teutusi i latou ma taofi le susu, o le auala lona lua e maua ai le lauulu malulu ma eleni.
  6. Umi. Le aafiaga o lamination umi tusa 1-1.5 masina, ao le lona tuufaatasiga mafai ona oʻo atu i le 2 masina.

Lenei e sili atu

O lea la, o le a le ituaiga tausiga oe te fiafia i ai? E faʻalagolago uma lava i manaʻoga ma sini autu ole kalani, faʻapea foʻi ile tulaga muamua ile lauulu.

Teine ma lona laulu ulu e manaʻo e faʻamamafaina a latou curls mautinoa e le faʻaaogaina lamination, i le isi itu, o loo i ai se tulaga lamatia o le curls mafai ona faʻasaʻo. E tatau ona fiafia i ai pe a e manaʻo e ausia se laʻei manaia lauulu, i ai o ou ulavale, "fluffy" filo.

O curls e iai lona fausaga faʻapitoa, e tele naua lo latou malepelepe ma e tele lava ina faʻapea latou mago, o lea la o le a faʻaaogaina le Botox e sili ona lelei, o iko o le a ola olaola, avea ma uila, susulu. E sili atu le faʻaogaina pe a fai e te manaʻo e faʻaleleia loka, fafaga i latou i mea aoga e iloa ai.

Mo malosi, ola maloloina lauulu, e faia lamination aunoa ma taunuuga leaga. I latou, faapea foi i luga o laina uʻumi, o le aʻafiaga o le a sili ona maualuga. O lenei faiga e tatau ona sili ona fiafia i le vaitau o le fesuisuiai o tau, tuʻuaga: i le faʻamaloloina o vevela poʻo i le malulu malulu, le laulu o le a puipuia mai fafo faʻaleaga aafiaga, o le a taofiofi le susu i totonu.

E pei foi o soʻo se pisinisi, auala talafeagai e filifili ai se taulaitu e filifili tele. I le iloiloina o le tulaga o le lauulu, o se fulufulu tomai faʻataʻitaʻi o le a tuʻuina atu faʻamatalaga a tagata taʻitoʻatasi i le tausiga talafeagai.

O loʻo faʻapea lava e lē mafai ona faʻatinoina ni gaioiga i le i ai o le le faʻapalepale ma le ono teteʻe atu i vaega o le vailaau ma le laulu. Manua ma faʻatamaʻia le fulufulu o le ulu, maʻitaga ma le vaitaimi o le faʻasusuina o pepe foʻi, o se toe faʻailogaina.

I se aotelega, e taua le fai atu e sili atu le aua le faʻaaoga sese le faʻaletonu o lenei poʻo lea faʻasologa ma tuʻu lou lauulu se malologa. Soo se togafiti e tatau ona filifilia ma le faaeteete, i le feutagai ma le agavaa faʻapitoa.

Fai le filifiliga saʻo: Botox poʻo lauulu lamination

O nei metotia eseese i le faʻavae o faʻaaliga:

  1. Ole fatuga ole Botox e galue e toe faʻaleleia le fausaga mai totonu. Botox mo lauulu e lelei tele i lena pe a tui i totonu o le pa e galue e faʻamalosia le fausaga, ma faʻamaeaina atoatoa. O le vailaʻau faʻapipiʻi flakes puipuia, faʻapipiʻi ia manoa ma mea aoga ma taua.
  2. O mea o loʻo i totonu o mea mo lamination ei ai se aafiaga i fafo fafo, faʻamau tapena lauulu uma ma se ituaiga o puipuiga ata. Lamination o lauulu e le o se faasolosolo malie, ae o se taimi vave gaioiga o le faʻaalia i flakes. Faapipiiina le cuticle vave, ina ia faigofie ona filo, susulu ma silika. O loʻo puipuia lelei i latou mai aafiaga leaga mai fafo ma faʻaofo ofoofogia!

Gauai atu i le faʻafefea Botox ese mai lamination, e le mafai ona le amanaiaina le faʻatulagaina o oloa, talu ai e matua ese lava. I le muamua tulaga, o vaega e eseʻese i se sili atu mautu fua (plant keratins) o loʻo faʻaaogaina. E fesoasoani i lauulu ia maua eli, mausali ma le soifua maloloina. O nisi fomaʻi fuafuaina mo le faiga lona lua e mafai ona aofia ai formaldehydes e le o maua i Botox.

Ole eseesega ile va ole Botox ma le lamination e taoto foi ile umi ole aʻafiaga na maua. A maeʻa le muamua faʻatulagaina, o le laulu o lauulu o le a taofiofi lelei le faʻaaliga umi nai lo le uma faʻaaoga le lona lua metotia.

Faʻafetai i tapenapenaga mo lamination, e mafai ona e mauaina saʻo ma matua faigofie ona sulugatiti, ae Botox o le a le faʻatagaina oe e maua ni faʻaiuga i le tulaga o pupuni matua mafiafia. O lenei metotia ua fuafuaina mo lauulu ma malamalama curls.

O le eseesega i le va Botox ma lamination e taoto foi i le mea moni e faapea a maeʻa ona faʻaaoga le muamua metotia, e mafai ona e faʻainuina ia manoa pe a mavae aso e fitu. I le tulaga lona lua, o le suia pe faʻaleleia le leo o le lauulu i le fesoasoani o vali e mafai naʻo le 2 vaiaso.

Lea metotia sili atu: botox po o lamination

I le taliina o lenei fesili, e tatau ona e malamalama manino poʻo a galuega e manaʻomia ona foia, e faʻapena foi ile tulaga o loʻo i ai manoa. Mo se faʻataʻitaʻiga: curls e iloagofie i le soifua maloloina, eleni ma lava le malosi, ae e te manaʻo e faʻaali ia i latou le susulu, ma puipuia foi i latou mai aafiaga leaga o ave UV ma isi itu leaga. Ona e tatau ona ave le faamuamua i lamination.

Afai o le lauulu e matua afaina, ona manaʻomia lea o le toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai le auala lona lua. E te manaʻo e toe faʻaleleia ma faʻasaʻo? Ona e mafai lea ona faia lamination faʻaopoopo Botox.

La matou faleʻoloa i luga ole laiga o mea faʻaolofesa fai mea ofoofogia o se filifiliga sili ona lelei o mea teuteu e mafai ona e faʻaaogaina i le fale. Keraplastic lamination, faʻapea foi ma oloa o ituaiga lauiloa e pei o Lebel, Sebastian Professional, Goldwell, Paul Mitchell, ua latou faʻamaonia ia latou lava lelei ma ua faʻaaoga nei i le sili salon i le lalolagi. Tulaga tuʻufaʻatasi o faʻatulagaga, faʻaoga tau taumafaina ma mautinoa faʻaiuga - o nei mea uma e tuʻufaʻatasia ai fale faʻatau tino faʻapolofesa na faʻaalia i luga o laupepa o la matou lisi.

Matou te ofoina atu foi le Botox mo lauulu mai taʻutaʻua ituaiga, o le muamua i le tulaga:

  • Felps o se Brazilian gaosi oloa na faia le lauulu oloa mo le tele o tausaga. O le gaosi oloa tuʻufaʻatasiga eseʻese i tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia ma ua faia faʻapitoa e mafaufau ai i faʻamatalaga lata mai i le matagofie laufanua.
  • Rio O oloa e vave faʻafouina le lauulu fausaga, faʻapea foi ma le kutikula. E iai le tele o vitamini ma meaʻai lelei.

Nei e mamao ese mai mea teuteu uma na tuʻuina mai i luga o la matou punaoa, o lea e mafai ai ona filifili le mea saʻo filifiliga oloa e faʻamalieina le gaioiga ma le tau.

Mo i latou e manaʻomia e maua ni tali sili atu, lamination ma le Botox aafiaga e tatau ona faia. O lenei foʻi auala e ofoina atu i salons, ma e tau tele lona tau. E mafai ona sefeina lau tupe pe a fai e te faʻatauina ni vailaʻau mai ia matou ma faia e oe le faʻasologa.

Botox Vala o le faʻavaeina ma le togafitia o lauulu

O le vaega vaega o ia oloa e ono eseese, ae o loʻo iai le tele o vailaʻau o loʻo i ai i le toetoe o mea faigaluega uma:

  • keratin, faʻapea foʻi ma elastin,
  • vitamini a vaega A, E, faʻapea foi C ma B,
  • hyaluronic acid
  • antioxidants
  • ituaiga o suauu masani,
  • fuainumera mai laau.

O le faiga e pei ona taua i lalo:

  • Faamamaina o lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa.
  • Faʻamamago lauulu i se solo.
  • O le tufatufaina o le fofo faʻapipiʻi i luga o le lauulu.
  • Faia le oloa mai le 30 minute i le tasi itula (e tusa ai ma faʻatonuga).
  • Le faʻatinoina ole vevela vevela ma flushing ole fatufatu.
  • Faʻaaogaina o fixative, pe a manaʻomia e le gaosi oloa.
  • Mago faʻamago ma faʻaosofia le faiga.

O le a le aʻafiaga o le vailaʻau o le a maua:

A maeʻa le toe faʻatulagaina o lenei tuʻufaʻatasiga, o le ae mauaina:

  • usitai lauulu, iloga i se foliga maloloina ma matagofie matagofie,
  • manoa e faigofie ona teuteuina ma teu i le umi e mafai ai,
  • faaopoopo voluma
  • malolosi lauulu ma galo e uiga i le pa'ū paʻu
  • manoa, o le tuputupu aʻe o ia o le a matua faʻateleina,
  • malosi follicles, atoatoa fautuaga, ma o le ae le fetaiaʻi ma le faʻa malie fluffiness o curl.

Faapefea ona lamination

Ina ia faʻasao le lanu leo, faʻamalosia ma foaʻi i se susulu matagofie, e mafai ona e faʻaaogaina laminating fusi, o lona faʻaaogaina e le faigata. Oe manaʻomia e faʻauma le laʻasaga nei:

  • Fufulu lou lauulu i le maualuga-sulfate leai se mea faʻapipiʻi.
  • Faʻaaoga se moisturising faʻavasega e mafai ai ona e faʻaʻeseʻese fulufulu lauulu, aloese mai le faʻamago ma maluluina. (E le o igoa uma)
  • Tufatufa le laminating tuufaatasiga, lea e aofia ai ma le lavelave o vitamini, glycerin, mea e mautinoa ai le lamolemole ma faʻapitoa biostimulants. Faʻapena foʻi i le oloa e mafai ona aofia ai ni lanu lanu, pe a fai ua e filifilia le lanu lanu o le taualumaga. Tu i luga le 20-40 minute le tuʻufaʻatasiga, ona fufulu lea. E masani ona vevela le lauulu.
  • Faaaogaina o le balm.

E faigofie ona faʻaogaina na ituaiga uma e lua, e mafai ona e faia ia oe lava ile fale. E naʻo e manaʻomia le faʻatonuina o tomai maualuga vailaʻau maualuga o le a tuʻuina atu faʻatuatuaina tausiga, puipuiga ma togafitiga. Galulue faatasi ma matou o le a mafai ai oe e faʻatulaga le saʻo ma aoga lelei le tausiga mo curls. O le tele o oloa i le tau taugofie e naʻo le mea e maua ma matou, o lea ia e agaʻi atu i le filifiliga vave.

Botox - faʻamatalaga, mea e lelei ai ma faʻaletonu

Ina ia filifilia Botox poʻo le lamination, oe manaʻomia le aʻoaʻo atili e uiga i vaega taʻitasi. Ole aano ole gaioiga muamua, ole faʻaaogaina o se vailaʻau faʻapitoa ole vitamin, e iai le fofo o le Botox. O meaola totoʻa ua goto ifo i totonu o le lauulu, fafaga ma faʻaleleia vaega ua faʻaleagaina.

Botox mo lauulu ei ai le tele o le le mafaafitia lelei:

  • O le tapenaga faʻaaogaina o loʻo i ai keratin, e fai ai le laulu fulufulu ma toe maluelue.
  • O vaega aoga e tui i totonu o vaega puipuia o paʻu, e aʻafia ai lauulu mai totonu.
  • Maua ai se aafiaga tumau mo le ono masina.
  • O le faʻagasologa e mafai ona fai i totonu o le faleoloa ma le fale.
  • O fulufulu pe a uma ona faʻaalia i se faʻapitoa foliga ua avea ma lamolemole, malu ma lamolemole.
  • O le fulufulu fausaga ua toe faʻaleleia atoatoa.
  • O le pupula ma le faʻamalieina o le amataga lanu o le lauulu ua faʻaleleia atili.

Peitaʻi, e manaʻomia ona mafaufau e manaʻomia le faʻaaogaina o nei fomaʻi ma le faʻaeteete tele. Faatasi ai ma le masani ona faia o se taualumaga, itu aʻafiaga e ono, lea e faʻaalia i le faateleina o le maʻaleʻale. I se faʻaopopoga, e le mafai ona e teena faʻaopoopoga taualumaga mo le fafagaina o lauulu. E le mafai e Botox ona tuʻuina atu le faʻamalosiʻau manaʻomia ma mea ai mo taimi umi. Tagata le faʻatamala i vaega e mafai ona taʻitaʻia ai le paʻu o le paʻu.

E ui i le tele o tulaga lelei ma aoga o Botox mo curls, o lenei faiga e i ai contraindications. E le mafai ona faia pe a iai ni maosiosia poʻo isi mea e faʻaleagaina ai le papala. Botox o loʻo taofia foi i le taimi o maitaga ma ao faʻasusu. O le isi contraindication o le faʻapalepale lava tagata i vaega.

I le leai o ni tomai faʻapitoa, e sili atu le faʻatautaia o lenei faʻasologa muamua nai taimi i le potu, faʻaaoga o tautua a le poto masani.

O le a le eseesega i le va Botox ma lauulu lamination?

O nei taualumaga e ese lava ile mataupu faavae ole gaioiga. Botox aofia ai se aafiaga ile fausaga o lauulu mai totonu. A laminating, o le tuufaatasiga galue i fafo, aofia ai uma lauulu. Botox, a maeʻa ona ulufale, faʻamalosia le lauulu fausaga ma toe faʻafoʻi atoa. Naʻo le taimi lava e mafai ona pipii faatasi pito puipuia. Lamination aofia faʻapipiʻi vave o le tipi. O le mea lea, o le laulu e lamolemole ma maua se laulelei manaia.

Taliina le fesili pe faʻapefea ona ese Botox mai lamination, tasi e le mafai faʻapea le taʻua o vailaau faʻaaoga. E eseʻese a latou fatuga. Mo Botox, o loʻo faʻaaogaina vailaʻau o loʻo i ai se faʻamalosia atili le ituaiga o laʻau keratin. O na sauniuniga e faia ai fulufulu laupepa sili atu le tino ma paleni lelei. O le isi eseʻesega o vailaʻau o loʻo aofia ai formaldehydes e tele ina faʻaaoga mo lamination. I Botox, latou te le o.

I le va o taualumaga pei o Botox ma lauulu lamination, o le eseʻesega foi i le umi o le aafiaga. Ina ua maeʻa lamination, o le laulu e toe mauaina lona uluai foliga sili atu vave nai lo le uma Botox.

Lamination faia lauulu lamolemole ma tutusa. Botox e le faʻatagaina oe ona faʻasaʻo fusi uumi. O lenei faiga ua fuafuaina naʻo le faʻaleleia o soʻotaga ma le aʻafiaga o se malamalama galu. A maeʻa le lamination i le lua vaiaso muamua, e le tatau ona faalanu le lauulu. Ina ua uma Botox, e mafai ona faia le vali pe a uma le vaiaso. E le pei o lamination, e mafai ona toe faʻaleleia le lauulu sa faʻataʻoto ina ua maeʻa Botox i le taimi lava na faʻamamaina ai ma isi faʻafitauli tau le aoga.

Lea e sili - Botox poʻo lamination?

Lea e sili ona lelei filifili - lamination poʻo Botox mo lauulu? Ole tali e faʻamoemoe i ou sini ma le amataga tulaga o le lauulu.Afai ei ai lou soifua maloloina malosi lauulu, o le lamination taualumaga o le a toetoe lava leai se aoga mo curls. E ala mai i lenei faiga, o le a mafai ona maua ai le lauulu susulu ma puipuia loka mai le siosiomaga le lelei vala mo vaiaso. A faʻapea e faʻaleagaina lau laulu, ona tatau lea ona sili le fiafia ile Botox mo le toe faʻaleleia. Peitai, contraindications tatau ona mafaufauina. Afai o lau sini e le gata e toe faʻaleleia, ae ia faʻasaʻo foi curls, e sili atu le lelei ona fai lamination.

O aso nei, ua faʻaavanoaina e se fale fou se faiga fou - lamination ma le aoga o le Botox. O lona tau e fai si maualuga, ae o le aafiaga e sili sili atu lelei ma umi pe a faʻatusatusa i le masani lamination.

Le aano o metotia

E mafai ona suia lauulu i le taimi nei i le na o le tasi malaga i le salon, e te le manaʻomia le faʻaogaina o taugata masima faʻapitoa ma balms mo masina. Lamination ma Botox e faʻamoemoe i le vave lauulu toe faʻafoʻi, e maua ai le lamolemole, silkiness ma susulu. E ui lava i le mea moni o le vaʻaiga faʻapitoa o taualumaga e tutusa lava, o tekinolosi mo latou faʻatinoga eseʻese, pei ona fai i le fatuga mo togafitiga.

Sei o tatou mafaufau auiliili pe faʻapefea ona faʻatautaia taualumaga ina ia malamalama ai i le mea sili atu e filifili mo lau ituaiga ituaiga o curls.

O le a le mea e maua ai lamination

Lamination o lauulu e tutusa ma pepa lamination: loka ua ufitia i le manino ata tifaga, lea e puipuia i latou mai le le lelei aafiaga o mea i fafo atu, vailaau ma vevela faʻaleagaina.

E maua e le vaega autu le fulufulu mata "malu" e susulu i le la ma susulu mai. Curls avea atili volumenous, le lauulu foliga foliga gofie ma teuteuina matagofie. O faʻafitauli i le selu e mou atu ona o le faʻavaeina o le laualuga, o le lauulu e le uma le mautonu.

E fautuaina le laamaina o lauulu aʻo leʻi malaga atu i atunuʻu vevela vevela ma tau malulu e puipuia ai mai manuʻa.

Stylists matauina o le taualumaga e maua mai ai taunuuga nei:

  • puipuia mautu le puipuia mai le malulu ma le ultraviolet ray
  • mafiafia o le lauulu fuata,
  • ogatasi
  • lauulu laulu lauulu,
  • mālie
  • aveeseina o le fluffiness o curl,
  • auiliiliga auivi o laina,
  • mamafa o manoa,
  • faamauga o vae vaevaega.

O le a le mea e maua ai e Botox

E masani lava, o fafine faʻafesoʻotaʻi le gaioiga ma faʻalelei teuteu o maanuminumi. Ae ui i lea, e le tatau ona e fefe, leai ni mea oona e faʻaaoga i le togafitiga o curls, ma o le igoa e ogatasi, aua o le aafiaga o Botox i luga o le laulu ma le paʻu e tutusa: oe maua le faʻasaʻoina o uma tulaga le tutusa. Faʻapena foi, togafitiga fesoasoani e toe faʻafoʻio le susulu ma le pupula o uʻu mai totonu.

O le tuʻufaʻatasiga o le serum e aofia ai suauʻu masani, vitamini, laʻau o laʻau e tui loloto i totonu o laulu, fafagaina i latou ma faʻamalieina i le susu. A o le mea ua tupu, ua amata ona faʻamalosi tino uʻumiʻu, malosi atu, itiiti le tau i le malaia.

Mo teineiti e mananaʻo e tuputupu aʻe i le uumi, Botox e atoatoa. E fesoasoani e ausia nei sini:

  • lipea lauulu ua faaleagaina,
  • toe fausiaina o le toʻotoʻo,
  • faaopoopo meaai
  • faamamafaina le susulu o le lanu o le lauulu,
  • toe mauaina
  • mālie
  • aveeseina o maaleale ma vaega o fautuaga,
  • puipuia lauulu lauulu,
  • ogatasi
  • tuuina atu lauulu laei manifinifi

O nisi ituaiga o ofo atu botox lauulu laminating fusi. Ua latou folafola o le a maua iuga tetele: i le maeʻa ai o le faʻagasologa, seʻia oʻo atu i le 70% o vaega aoga e tumau i vilivae, faʻafetai i le ata puipuia, ma faʻaauau pea ona toe malosi mai totonu.

Ole auala e sili ona faʻaaoga ile mea e nofo ai ile fale seleni, talu ai ole le usitaʻia o tulafono mo le faʻaaogaina ole serum ma mea ai e mafai ona tupu mai ai ni faʻafitauli leaga. Faatasi ai ma le anoanoaʻi o meaʻai, o le a amata ona fai ma mataʻu ma magumagu.

Faiga faʻatinoina

Muamua lava, o le faʻataʻitaʻiga toe fuataina o lauulu e naʻo se fale faʻaalo, le tau lea na fefefe ai nisi teine. Ae ui i lea, ile aluga o taimi, ole tele o kamupani amata ona gaosia ni vailaʻau mo lamination, biolamination ma Botox. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le lautele, faʻaitiitia le tau o le gaosiga. E i ai pusa mo togafitiga mo oe lava i le fale.

Mo le mauaina o se faʻaiuga lelei mai le togafitiga, mo le taimi muamua e sili atu lava ona faʻamanatuina atu ia curls i le matai.

O le a tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻatino metotia a tagata faʻapitoa, ma o le a le eseesega i le va.

Togafitiga Botox

Fuafua i le ituaiga o le gaosi oloa, o le taualumaga atonu e i ai ni faʻasologa eseese algorithms. O le faigofie auala faatekonolosi o le tufatufaina tutusa tutusa le serum i luga o le manoa, faʻatali mo le taimi faʻamatalaina i totonu o faʻatonuga. Le isi, o le tuʻufaʻatasiga e fufulu ese ma le tele o le tafe vai ma faʻataʻitaʻia ua faia. Ae o loʻo i ai meafaigaluega o lo latou manaʻoga manaʻomia le tausisia o tulafono sili atu lavelave.

O faiga nei o loʻo faia i le faasologa saʻo:

  • ua fufulu le lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa mo le faʻamamaina loloto e aveese uma palapala, pefu ma gaʻo, o le faʻamamaina e faʻaalia ai foʻi le fua o le lauulu, lea e fesoasoani i meaʻai e tui loloto i totonu o le pa,
  • ufiufi uʻamea e se fulufulu i le 70%,
  • o manoa ua vaevaeina i 4 vaega, a maeʻa ona tofu laʻasaga tutusa e faʻatinoina e le fuainumera, 1-2 cm le afaina mai aʻa,
  • o le serum ua matua i luga o le lauulu e pei lava ona faʻaalia i faʻatonuga mai le gaosi oloa,
  • ua uma na mago le lauulu ma se la fulufulu, e le tatau ona i ai se susu i totonu,
  • ua sausauina manoa manifinifi, ma e tofu i latou ma le faʻagaioiga i le uʻamea mo le faʻasaʻo a itiiti mai 5-15 taimi, faʻatatau i le fausaga o curls,
  • le vaega o totoe o le faʻavae e fufulu ese ma le tafe vai, e mafai ona faʻamago lou lauulu i se fulufulu oti pe masani ai.

Lamination Vaega

Talosaga tekinolosi o tuʻufaʻatasiga eseʻeseʻeseʻe mai le tasi i le isi, pei o le tulaga i Botox. E taua le mulimuli uma i faʻamatalaga a le gaosi oloa ina ia aua neʻi afaina le lauulu ma 'ausia ou sini.

O le faigofie auala faatekonolosi o le faʻaaogaina o le oloa i luga o pupuni, tausia ma faʻalelei atili ai le laminating faʻavae ma le fesoasoani o ufi.

I nisi o taimi, e faʻaopopo le faʻaopopoina o le vevela mo le sili atu le ofi atu o mea i totonu ole laulu. O le togafiti e faʻatinoina e tusa ai ma le '' algorithm '' lea:

  • ua mulumulu lauulu i le faʻamama mo le mafiafia loloto, ina ia tui ai e le laminate fausaga o curls ma ua mausali faʻamau i totonu,
  • ua uamuina atoa curles ma se fulufulu laʻau, e taua le faʻaoga le tuʻufaʻatasiga i se lauulu mago atoa,
  • faʻaititia fofo o loʻo faʻaaogaina i manoa manifinifi,
  • ua faʻataʻamilomilo i ufiufi ma faʻamafanafanaina i le uʻamea, poʻo se pulou faʻamafanafana e tuʻu i luga o le ulu ina ia sili atu le lelei o le fatuga i luga o uila, o le umi e faʻaalia i faʻatonuga,
  • i le isi laasaga, o le suauu tuʻufaʻatasia ma se auala e faʻaaogaina e faʻatelevave ai le tui o vaega i totonu le laulu, o le taimi ua fautuaina e le tagata gaosi mea e faʻamoemoe,
  • ua mulumulu ese le vaifofo i le vai tafe, ua solo le lauulu i se fulufulu fulufulu po o masani.

Itu lelei

E tauʻavea uma taualumaga e lua peʻa maeʻa le asiasiga muamua ile faleoloa, ua faʻamaonia lea ile iloiloga a le au faʻatau ma a latou ata.

Lauulu e lamolemole ma tusa lava, taofi le pulu, vaevae pito e faamaufaailogaina. O le fulufulu ua liua i le taimi lava, aua o le faʻataʻitaʻiga toe faʻaleleia e masani ona faʻaogaina aʻo leʻi faia ni mea taua.

Faʻafefea le faʻagasologa?

  • O faʻateʻa faia. O le matai na te fufuluina le lauulu a le tagata faʻatau ile pulou faʻapitoa.
  • Ua mago lauulu i se solo.
  • Faʻaogaina o le vailaʻau ile lauulu, poʻo se tui e fai ile ulu.
  • Ma, e tusa ai ma faʻatonuga, o le fuainumera e tatau ona faia mai i le 30 i le 60 minute. Afai e faia se tui, ona faʻalagolago lea i isi gaioiga o le mater ile vailaʻau o loʻo faʻaaoga ma faʻatonuga mo ia.
  • Ole tala lea o se vevela togafitiga.
  • A maeʻa, e fufulu ese le faʻavae.
  • Faʻaogaina o le fixing sooupu e tusa ai ma faʻatonuga.
  • Lauulu lauulu mago ma teuteu.
  • O lauulu e sili ona usitai.
  • Le teuteuina umi umi.
  • O lauulu e i ai sona pupula, maloloina foliga.
  • Ua i ai le siʻitia o le voluma.
  • Ua paʻu le pasene.
  • Faateleina Faateleina.
  • Foliga avea malosi.
  • E le vaeluaina motugaafa, ua leiloa le fluffy (aemaise ma le laulu ulu).

O le tele o taimi e te mafaufau ai i lenei faʻatinoga, o le sili atu ona matauina ma tumau le taunuuga o le a.

Afai o lo outou polotisi

Rio Bottox Pasila o le mea e te manaʻomia. Faia e Pasila tagata tomai faapitoa. O le tuufaatasiga aofia:

Serecin (o se tulaga tulaga ese) mo le toe faaleleia malosi.

  • Omega acid.
  • O le lavelave o vitamini.
  • Suauu faaola.

I luga o lauulu lauulu aveese le le manaia lagona o le samasama. Ma faʻaauau foʻi le iʻuga tumau ina ua maeʻa tusia le talosaga.

Silk lamination

Silk lamination o se lelei aoga ma aoga taualumaga. Silk o loo i ai le numera o aoga ma "faauo" lauulu mea. Ma e iai lona aoga aoga ia i latou.

Pupuni o le siliki:

  • Na te faʻatumauina le susū i le tele o taimi sili atu i le lauulu, lea e faʻaitiitia ai le malulu ma faʻaola atili ai latou.
  • Mafai ona puipuia ma faʻamalie le ulu.
  • Faatumu le paʻu i le antioxidants.
  • O vailaʻau o loʻo i totonu o le siliki e tau i le matutua ma puipuia ai le lauulu mai le leaga o aafiaga o le la.
  • Faamaloloina uma lauulu ma le paʻu.
  • Volume faateleina, styling umi umi.

Faʻafefea ona alu le faʻasologa:

  • Ua fufulu lauulu e faʻaaoga ai se faʻapipiʻi faʻapitoa.
  • E faia le siliki e ala ile afifi vevela.
  • Ona faʻaaogaina lea o se vailaʻau faʻapitoa.
  • O le spa o loʻo togafitia nei se vailaʻau silika.
  • Vevela togafitiga.

Botox Luxury Caviar miti

BTX - Luxury Caviar miti mai se kamupani Sipaniolo Innovatis lauulu le a maua mai ai le tali tutusa. Tusa o le, ia fulufulu le laulu, agamalu, toe faʻalelei mea tau le soifua maloloina i le uluulu.

  • Toe faʻafoʻi vave le talavou i lauulu.
  • Tuu atu ia i latou e susulu ma faamaluluina.
  • E faaleleia le tulaga.
  • Faalelei le tulaga o le papala.
  • Sefe gaioiga mo se taimi umi (e oʻo atu i le 2 masina).

O le aoga sili o lenei fualaau vave gaioiga!

I le taimi o le faʻagasologa, lona fausaga e afaina ma e tele vailaʻau e aofia ai vailaʻau malolosi. Botox faaitiitia nei aafiaga.

Vevela lamination

A foliga o vevela lamination o manua. Ae aua le soona fai fua. Afai e lava lau tino mafiafia ma maloloina lou lauulu, ona leai lea o se mafuaʻaga popole. Afai latou te vaivai ma faʻaleagaina, ona aoga lea e talanoa ma se fomaʻi faʻapitoa. Pe mafai foi ona e fai i auala sili atu agamalu.

Auala vevela Botox

O lenei metotia e ono suia e fuafua ile fautuaga a le gaosi oloa. Ae o le mataupu faavae o lenei:

  • A teuteuina, ona mago lea o le laulu i le solo.
  • O le aotelega e faʻaaogaina tuʻusaʻo i le lauulu, pe o tui i totonu o le ulu i luga o le ulu e faia i se tui.
  • Ona tatau lea ona e tuu se pulou palasitika i luga o lou ulu ma faʻaali le faʻamafanafana luga. O le mea lea, o le vailaʻau tui loloto i totonu o le lauulu ma e sili ona faʻaaogaina.
  • A maeʻa lenei mea, o le fuainumera e tatau ona fufulu ese.

Lauulu lauulu

Afai e te ofuina curls poʻo lou laʻau lauulu e ala i le natura, ona i ai lea o faʻapitoa formulation ma toe faaleleia auala. O fulufulu lauulu e iai se fausaga faʻapipiʻi faʻapitoa. E sili atu ona “fluffy”, mago ma magamu gofie. O le mea lea, tausiga o le a faapitoa.

Muamua lava, e tatau ona e fuafua o le a le aoga e te manaʻo e mauaina:

  • Tuʻu ia le lauulu laʻau faʻapea (ie. O laʻau o le a sili ona teuteuina ma faʻamalieina).
  • Ou faasaʻo lauulu lauulu.

I le tulaga muamua, Botox e sili atu ona fetaui lelei ina ia aua neʻi mamafa i lou lauulu. I le tulaga lona lua, e mafai ona faʻaaogaina uma lamination ma le botox.

Afai e te manaʻo e faʻasaʻo lauulu lauulu, ona lamination vevela o le mea e te manaʻomia. Talu ai o lenei filifiliga e sili atu aoga.

Botox mo curls

Tahe Magic Effecto Botox - o se vailaʻau ua faamaonia lona lelei tele pe a galue ma le laulu lauulu. Talu ai latou te manaʻomia le faʻaogaina o le tele o mea uma, o le tuʻufaʻatasiga lea e faʻatino atoatoa lenei galuega. Curls:

  • aua e te vaeluaina i le fautuaga
  • manaia, lelei,
  • leai se faasaʻo aafiaga e faia.

Botox mo lauulu lelei

Le filifiliga muamua. O le fualaau faasaina a le kamupani Farani Carmen Mafaufauga. Vanite - o le a avea ma tali lelei. O ona autu autu:

  • E maua ai le malosi ma e le fuaina lalo lauulu.
  • Puipuia i aso uma faʻamago ma se fulufulu.
  • Susū
  • E faatupuina le mafiafia ma maloloina le laulu.

Le lomiga lona lua o Fiberceutic mai se kamupani Farani Lauiloa. Avanoa i totonu o ampoules. Fetaui lelei mo matua manifinifi ma leaga.

I lenei tulaga, e tatau ona faʻaalu atu le faʻaeteete i ai tausiga i aso uma pe a uma le faʻagasologa ma le faʻafia o ona toe faia. Mo tausiga i aso uma, ia mautinoa e faʻaaoga se moli malu agamalu. Ae o le toe fai o le gaioiga, e sili atu le feutagai ma se tagata faʻapitoa.

Lauulu manifinifi e manaʻomia faʻapitoa manatu ma afai Botox po o lamination taualumaga faʻataunuʻuina sili atu taimi nai lo fautuaina, lenei mafai ona mafua ai se afaina tele.

Afai e te ofuina se lauulu oti

Ma a o e manaʻo e fai lamination, leai se faʻafitauli. Ae e tatau ona e mafaufau i le tulaga ma le ituaiga o lou lauulu, ma e tatau ona talitonuina na o tagata poto masani tusiata. O se lauulu lauulu e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaleleia Oe atonu o oe o le a tatau ona tipiina laminated lauulu. Ma e le lelei tele lenei. Talu mai le taimi o lamination, o le pito o le lauulu ua faʻamaufaʻailogaina ma ua taofia lenei faʻaleagaina ma le satauro-vaega.

Lamination e faia pe a uma ona tipi, ae le o le isi itu.

Botox mo lauulu pupuu

Afai e te ofuina le lauulu Botox mafai ona faʻaogaina, tutusa lelei ma le uumi lauulu. Fiberceutic e Loreal - fetaui lelei mo lauulu pupuu. Totonu Silan - vaega malosi. Muamua foʻi, e faʻamalieina, ae a maeʻa ona faʻaaoga e pasi atu i se tulaga mautu.

I lenei tulaga:

  • O le lauulu laʻasaga e faʻateleina faʻamalosia, lea e fesoasoani e faʻasaoina le sitaili.
  • O le lauulu e maua i le taimi e tasi e matua fetuutuunai ma i le taimi lava e tasi e malo ma malosi ai.
  • Latou te usiusitai.
  • Lanu e susulu.
  • Ua faʻamalosia aʻa.
  • Puipui le fesoasoani.

O fautuaga ia e aʻafia i le siʻosiʻomaga ma mea leaga.

Lamination vaega pe atoa fofo lenei faafitauli. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se faʻasologa e taua o le “faamaufaailoga o ki”.

E moni lava lenei mea e tasi i se lauulu ma se laulu umi. O le manatu iinei o se faʻasologa masani (sili ona masani porotini) faʻaaogaina e le o le umi atoa, ae i le pito o le lauulu ona faʻaalia lea i se vevela. O lenei faiga e masani ona vevela.

Afai i le taimi lava e tasi faʻamau o loʻo faʻatasia ma isi polokalama soifua maloloina, o le taunuuga o le a faʻaofo fiafia ai oe.

Fulufulu lauulu

A fausia fusi (tresses) ua uma ona i ai i se tulaga gaosi tulaga. Tresses sili ona lelei ua faia i lauulu lauulu ma maua a matagofie foliga. Talu mai le lauulu o se mea masani, e mafai ona tuʻuina atu i ituaiga eseese o gaioiga, e aofia ai lamination. E tatau ona fai atu o se taualumaga e seasea faia.

  • Muamua, ona e sili atu le aoga i le laminate lou lauulu, ma ina ua mavae, faʻaopoopoga.
  • Lona lua, ona e le manaʻomia e le toʻotoʻo sea faiga.
  • Lona tolu, ona o le fauga e aofia ai se isi faasaʻoga, ma o se faʻavae ese lenei.

A e manaʻo e toe faʻafoʻi ma faʻasaʻo lou lauulu

Faailoga: manifinifi, manoa ma paʻepaʻe lauulu.

Anotusi: tui i vaega o vailaʻau.

A o matauina nisi tagata poto faapitoa, lamination e le o se fofo. E le i toe maua le lauulu. O lenei faiga e maua ai naʻo le teuteu aoga.

Uma lamination ma Botox o taupou e aoga sui. Ae a filifilia, e tatau ona e mautinoa:

  • Ia taitaiina na o latou uiga taʻitoʻatasi.
  • Filifili naʻo lelei, oloa faamaonia.
  • Talitonu i polofesa.
  • Aua le faalogo i fautuaga a isi tagata.