Lauiloa

Laulelei lauulu "Ponytail": 7 filifiliga

O le ponytail sa alofagia e le faitau miliona o teine ​​mo lona faigofie o le fausiaina ma foliga manaia. O le fulufulu 'lauulu e lelei tele mo na tulaga e te le manaʻo ai e faʻamalolosi eseʻese.

Ina ia fausia se solofanua e te manaʻomia na o le 5 minute o le taimi avanoa. O nei aso, ua avea nei laʻei lauulu ma mea sili mo isi laupepa faigata.

Auala e fai ai le solofanua: filifiliga o lauulu

  • A fausia se masani masani, aua nei galo e faʻaogaina mea teuteu oloa.
  • Pau le mea faigaluega e manaʻomia e faʻagaioiga o le a iai o 'au.
  • Fai faʻapipiʻi curls i se vaega faʻamalosi. E ala i le mimilo o se tasi o unta faataamilo i le ofuvae, oe o le a maua se atoatoa atoatoa matagofie ata.

Faatasi ai ma le lalagaina: filo ma 'fili

O le solofanua solofanua ma le poʻo le leai foʻi o se solofanua o se tasi lea o filifiliga sili ona aoga mo le laulu. I se faʻaopopoga, o le "solofanua" sitaili o le a sili filifiliga lelei mo se laʻau lauulu o faaipoipoga, aua e fetaui lelei ma le ufiufi ma se mea faʻaili.

Lauola eke

  1. Ina ia amata, siitia le loia malulu lauulu i le aʻa ma feula mago.
  2. Ona e tatau lea ona sasaa ese manoa.
  3. Fai se vaʻai saʻo pe faʻafefe e faʻalagolago i le manaʻo.
  4. I le iuga, aoina ia curls i le ua le tulaga ma saogalemu i latou i se vaega uʻamea.

Ma le isi, e na o ni nai minute e teuteu ai lou lauulu i lenei auala.

Maualuga maualuga

O le maualuga siʻusiʻu ma le fulufulu mamoe o le a avea ma faʻaiuga atoatoa pe a fatuina se foliga mataina. O lenei fale lauulu e fetaui lelei mo se ofu afiafi ma se tatala tua.

  • O le sitepu muamua o le fausiaina o se pu solofanua masani. I le taimi lava lea e tasi, taumafai e faʻamautuina ia manoa i le malosi e mafai ai faʻatasi ai ma se fulufulu paʻu.

Solofanua Lauulu Hairstyle mo pulu umi tagata e ona

Faatasi ai ma ni uumi uumi, o le faʻataʻitaʻia e sili atu le faigofie, ae o le leai o se lauulu taugata e leai lava se mea e taofia ai teine ​​mai le teuteuina i latou lava i ni aulelei ato ti. Mo taimi faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina le ie e faʻaopopoina le umi ma le aofaʻi, ae mo aso taʻitasi e aoga le faia o se mea faigofie.

Tulaga maualalo filifiliga

O le faigofie auala fofo o se fusi sapelu galu fusi faamautu maualalo lava. E tatau ona e faʻaaluina na o ni nai minute le savali i le pulumu i luga o le lauulu - ina ia leai se laulu e tasi e mafai ona alu ese mai le lauulu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e teuteuina sea ituaiga i soo se mea: velvet, susulu satin lipine, kesi sikafu poʻo mea teuteu fugalaʻau.

O se siusiu "momoe" (masani pe leai) e foliga manaia ile lauulu pupuu. O manoa sasaʻo e mafai ona mimilo teisi aʻo leʻi taʻoto. Ona faʻapipiʻi lea o sina vaimala ma sasa ai faʻamalama. I le lumanaʻi, ua le manaʻomia se selu - i lenei uiga ua e tatau ona faʻaaoga ou lava tamatamaʻilima. E taua lava le aoina o lauulu maualuga ma toso i se fusi eli e aunoa ma le maasiasi i le foliga mai o "roosters", ona toso ese lea loka taitoatasi ina ia pa'ū i luga o ou foliga. Vali lou lauulu i varnish.

Lauulu i loʻo fili faʻalua

O se sili atu filifiliga muamua o le auala masani. E manaʻomia le tele o le poto masani, ae sili le talafeagai ona faʻatautaia i le sefulu minute. Muamua, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega se lua (masani o le sasaa saʻo). Tolu itu curls o loʻo ave mai i itu taʻitasi, ona lalagaina lea o fulufulu lua saoloto Farani ma le filifiliga o pito i lalo.

Pigtails, lemu "liʻo" le ulu, tatau ona feiloaʻi i tua, i le pito o le ua. Lea ua faʻatasia faʻatasi, ma fusifusia ma se fusi eleni. O le iʻuga e mafai ona selu, pe viliina pea mea o lo o totoe e faʻaaogaina ai le uʻamea uʻamea.

Faʻaigoa faigofie mai LauBestBlog

O lenei fulufulu ua faia i na o le lima minute. Muamua, selu lelei lou lauulu. Ona faʻaaoga lea o se selu e aoina mai i latou i se fusi i tua o le ulu ma faʻamau i se paʻu manifinifi. Faʻamama faʻaeteete ni nai manoa i le vaega o le ulu i le fronto-parietal e fatu ai le tele i fulufulu (faʻamau lelei le faʻamalosia o malumalu).

Sosoo ai, selu le siʻusiʻu lelei, vavae ese tasi le manoa. E tatau ona ufiufi lelei ae ia fusi faʻataʻamilo pito i lalo o le utupoto e nana atoa ai le sifi. Faʻamau le pito i luga o se pulou. Tau selu teisi mai totonu. Mai luga - i le isi itu, uʻamea ma se pulumu maso. Faaopopo sina pupula mai le fagu fagu. Ina ia faʻalelei ni nai pulupulu i le pito o le fusi (mai totonu) - o le mea lea o le a atili ai ona matagofie le lauulu.

E aoga le faʻatino i se auala faʻapena pe a e manaʻo e teuteu oe lava i mea e lua i autafa. Pau lava le eseʻesega: muamua, o le selu ulu lelei e tatau ona vaeluaina i ni vaega se lua. E fautuaina e faʻaaoga se selu, ae le o se pulumu, ina ia aliali ai le valavala ia lamolemole ma manaia. Togi lima i luga o le fatafata.

Muamua, nonoa lauulu i se fulufulu paʻu i le tasi itu. E mafai ona e faʻataʻitaʻia e ala i le siitiaina o le siʻi maualuga - o oe e maua ai le anime foliga. Pe faʻamau i lalo le fusipaʻu i lalo, latalata i le ua. Ufiufi le ofuvae i se mimilo mimilo (pei ona taʻua i luga) po o soʻo se teuga teuteu. Toe fai le togafitiga i le isi itu. O le mea taua o le mautinoa o le lauulu laʻititi e tutusa (e manaʻomia e o loʻo iai le fusi i le tulaga tutusa).

Ponytail mo le manifinifi laulu mai VictoriaR

I le tuiina o ou tamatamailima i ou malumalu, ua tatau ona e tusiina agai i le pito i luga o le ulu, vaevae le lauulu i ni vaega se lua - luma (latalata i le muaulu) ma tua (latalata i le ua). Afu le vaega muamua o manoa ma feliuaʻi i totonu o se fusipaʻu - i le maualuga e mafai ai. Puipuia ma se togafiti.

Aoina le pito i lalo o le lauulu i se fusi, sii i luga i le vaega o le ulu. Faʻapipiʻi i se paʻu manifinifi, faasaʻo ia manoa. Vavae ese le pito i luma o le lauulu, selu i aʻa. Tuu faatasi le ulu malie ma se selu ma tuu i luga ole pito i lalo (aua le toso soona maua ina ia maua ai e le fulufulu se isi voluma i le pito i luma). Mo le le faʻamalolo faʻapitoa, e mafai ona faʻaoga le vaʻaia.

Toe vaʻai ma le faʻaeteete le iʻuga faʻaluʻai se laʻau teuteu paʻu. Aveese le le maitauina. O lenei e tatau ona e tulaʻiina ni manoa taʻitasi, selu i le pito i lalo ma faʻasaʻo le mea aoga i le varnish. Ole tele o le “fluffness” i itu (latalata i le malumalusa) e mafai ona tineia ma se solo mumu.

Lulu i lona itu - afiafi afiafi mai le 4OXYGENE

Mo se fulufulu asymmetric, o se itu e tatau ona faia (mo se faʻataʻitaʻiga, lelea i le agavale). O curls mai le itu faaletino e tatau ona aoina ma faʻamau i faʻapipiʻi ina ia aua neʻi faʻalavelave. Selu le vaega o totoe o le lauulu mai aʻa, amata mai i lalo o le filo, faʻalelei ma varnish. Ina ia fatuina le aofaʻi, e fautuaina e faʻaaoga loka sese, faʻapipiʻi i luga o le va i le va o laina o oe lava lauulu.

Sifi ma le faaeteete lauulu i le selu i le tasi itu (i la matou mataupu, i le itu tauagavale). Faaputuputu i se tamaʻi taʻutaʻu ma faʻamautu i le ū o le ua i le fusipaʻu lilo (nana i lalo o se tasi o loka o loʻo fusi faʻamau i le pito o le fusi)

Taofi curls itu. Muamua faatino lenei “taotoga” i le itu taumatau. Ia aoina uma laʻau tautau, selu teisi ma le lapoʻa lapoʻa, faʻapipiʻi ma varnish. Lemu, e aunoa ma se tosoina tele, taʻoto ma le tasi filo faataamilo i foliga agai i le pito o le siusiu. Saogalemu ma le le vaaia.

Toe fai le faiga i le isi itu (talu ai o loʻo i ai le tele lauulu i le itu tauagavale, e mafai ona vaeluaina ma faaputuputu i ni vaega se lua). Sisu le siusi toso mai le pito i lalo i luga, agai i le ulu - mo le matagofie ma le tele. Toe faʻamutaina pito o manoa i se isi paʻu, vaevae le vaega tele o vilivae i totonu e lua ma, pei ona i ai, liliu le siʻusiʻu i totonu i fafo. Sulu malieʻa le laulu ile laulu e ala i ou tamatamai lima, faʻaaoga le fao fao e faʻalelei e lou tino.

Oriental Ponytail - Fiafia i foliga laʻei e Anna Komarova

A o le i teuteuina, o le lauulu e vaeluaina i ni vaega: "pulou" po o parietal, lua temporal ma occipital. O curls e fagu ma selu, avea ma sili ona matagofie i le taimi lava e tasi. E le gata i lea, o manoa mai le occipital zona e faʻalautele i le maualuga e mafai ai ma mautu i totonu o le siusi faʻatasi ai ma se vaega faʻamalosi tino. O se mafiafia faasee tuu i luga. E saisaia faʻamalie i le "ea" tulaga, o uila e mimilo i se uʻamea

Ona vavaeʻesea laʻititi ua vavaeʻese mai le vaega parietal, faʻaloaloa ma tuʻu i luga o le faasee. Mai totonu, o se malamalama fulufulu mamoe faia i aʻa. I le pito i lalo o le faasee, loka e faʻamautu e le le vaaia. I se tulaga talitutusa, o laina faaletino e saunia. Eseese eseʻesega: latou te le ova le tumutumu i luga ole faasee, ae e aumai i ai, e vaevaeina ma e tipi i lalo ole pito i luga oleisi.

A o le i taʻoto le 'au e tatau ona laʻititi le palu - faʻatasi ma selu le sili atu, o le a tulaʻi mai le lauulu, o le a amata ona sili atu le maoaʻe o le lauulu. O manoa mai le muaulu ma malumalu ua toso i luga, mimilo i se galu malamalama, ma faʻapipiʻi i luga. Mo faʻapitoa taimi, se faʻailoga poʻo isi mea teuteu susulu e mafai ona faʻasaʻoina i le pito o le utupoto.

Faʻasolo i se scythe mai LauBestBlog

Muamua, o le lauulu selu e selu ma aoina i se faigofie maualuga siusiu. O le ofuvae e nana i lalo o se tasi o uʻu, lea e tele taimi faʻataʻamilo solo i le pito i lalo. I le itu taumatau, o se mafiafia o le vavae e vavaeina, vaevaeina i ni vaega se tolu ma fili i totonu o se fili. E moni lava pe a uma le lua matasele muamua, matau i le itu tauagavale amata ona faaopoopo.

E faʻaalu lemu isi curls i fafo, e aunoa ma le vevesi. O se mea ua tupu, ua iʻu ina iloa ai o le ulu atoa o loʻo faʻamauina i se puaa asimetris - fufusi i le tasi itu ma leai, leai se gutu i le isi itu. E mafai ona toso aʻe mataseleʻe e faʻaopopoina nisi voluma. O le pito o le siʻusiʻu e faʻaputuputuina i se fusi mo se fusipaʻu, lea e masani ona faʻamatalaina e se filo o loʻo faʻataʻamilo ai.

Matou te fautua atu ia e aʻoaʻo se isi laei lauiloa - Spikelet. O lona autu o le lalagaina o 'ie faʻapipiʻi o le a ofi i totonu o foliga i aso uma pe avea foʻi ma mea maualuga o faletaele afiafi.

Galu ma curls

O le solofanua tailuga filifiliga foliga sili ona matagofie ma o le a avea ma se sili lelei faʻaopopo i se foliga matagofie afiafi.

  • A o le i fatuina se lauulu lauulu, mimilo ia soʻoga i se curler poʻo curler.
  • Ona aoina lea o uʻu i itu ma faʻapipiʻi i latou i se vaega faʻamalositino poʻo se lauulu lauulu.
  • I le uma, e aoga le faia o se faaputuga i le faavae.

Faaleleia

Ponytail o se avanoa lelei e faʻataʻitaʻi ai le fausiaina o au lava lauulu.

Toeititi lava vaʻaiga uma lava o le siʻusiʻu e mafai ona faʻaopopo i le faʻatupuina o se pa. A e alu i se pisinisi pisinisi poʻo le ofisa, e mafai ona e faia ni laʻei mama ma le fusifusia, e mafai ona faʻaopopoina i le tele ma curls i soo se taimi, mo le alu i se pati po o se tafaoga faamasani.

O ai e tatau ona faʻaaogaina le pupuʻu?

O le mea moni, o lauulu na potopoto i le "fulufulu" manaia, o lo o fememeaʻi teisi i tui tuʻituʻi, o le a tosina mai ai le tele o alii. O se poto masani coquette mafai ona liliuina o latou lauulu i se auupega malosi, faʻamalosia tagata e laina i luga e faʻataunuʻuina o latou finagalo uma. Ae o lenei teuteuga filifiliga e fetaui mo tagata uma?

Ae paga lea, o lauulu sa aoina i le "tail" e le talafeagai mo tamaitai uma. O se mea e iloa gofie ai le tele o taliga. O le solofanua o le ato o le a tosina tele atu ai ia latou.

Aua e te taumafai e faʻataʻitaʻi ma se filifiliga mo lauulu ma i latou e ona se foliga vaʻai faʻaletonu ma foliga le lelei ufiufi. Ae o lenei e lua "fusi" tu i autafa o le ulu o le a foliga sili atu.

Moni, o loʻo iai se taua "ae" iinei: o se fulufulu laʻau ei ai le aia tatau e ola ai pe a na o le matua ma le tulaga e mafai ona mauaina lea saolotoga i foliga vaaia. Lelei i lenei tulaga, o le solofanua solofanua o le a foliga mai foi faataatia i ona itu.

O le lauulu o lauulu o se mafuaʻaga foi e tuʻua ai na ituaiga laulu. Aemaise pe a leai se mea pe leai foi se poto masani i le foaʻi atu o lou lauulu se voluma lelei. I lenei tulaga, o le chic "solofanua tail" ua suia matagofie i totonu o lona isumu isumu mimilo. Ma o lē e ona lenei manino manino o le a le faʻaopopo le manaia.

I se taimi lata mai nei, sa autasi i ai i le au faʻatausimili i lo latou manatu, o le solofanua solofanua e na o se faʻaiuga a tagata e ana le laulu umi. Ona suia tele lea o le manatu, ma i le taimi nei teineiti e masani ai aulelei lauulu e mafai foi ona aoina le laulu i se foliga "tail". Ole umi ole laulu e ono fesuisuiai.

Tulaga lelei, o le "solofanua solofanua" foliga i teineiti ei ai o latou foliga lapotopoto pe sikuea foliga.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Faiga masani

Ole faʻaeeina ile sitaili lea e masani ai teine ​​uma e aunoa ma se faʻatagaina. Mo le aoina o lauulu i le masani "solofanua" e te manaʻomia le itiiti ifo seti o aitema:

  • selu masani (lea e te faʻaaogaina i aso uma),
  • sitaili sooupu (i lenei tulaga hairspray),
  • lauulu kilipa e faʻamau lelei lauulu.

  1. Fufulu lau lauulu ma mago. E mafai ona fulufulu lauulu, oe mafai e masani. E faʻalagolago uma ile aofaiga ole taimi avanoa.
  2. Sisua lou lauulu, ona siʻi uma lea o le lapoʻa i le maualuga e mafai ai ma faʻamau i se ofu faʻamalosi.
  3. Afai o le pale e leʻo laulelei, ona selu lemu lea o le lauulu, ave uma lega i le pito i lalo o le aoina o lauulu. Ona faʻapipiʻi lea o le pito i luga i le varnish ma faʻalelei le lauulu. O lauulu e tuʻituʻi mai i itu o loʻo manaʻomia foʻi ona nana, le vaaia o lauulu e tutusa ma lauulu o le lauulu. I lenei tulaga, o le laulu lauulu o le a mama ma o le a tumau pea i le aso atoa.

Faʻapipiʻi filifiliga mai le matai:

Lalo solofanua, tuu i le tasi itu

O sitaili i lenei mamanu o le a foliga lelei atoatoa i luga o lauulu lauulu ma lauulu umi. Ma afai e te manaʻomia e faʻaopopo foliga i lou ata, o lona uiga o le sili ona talafeagai filifiliga lauulu laei.

  1. Matou te fufuluina ma faʻamamago o matou lauulu i le masani le masani mo oe (hair dryer poʻo le masani faʻamago).
  2. Ia selu le laulu i le tasi itu.
  3. Ona mafai lava lea ona e fausiaina le lauulu i le tasi itu ma se fusi uaua poʻo se lauulu. Ma e mafai ona fai i tua o le ulu se milimili faʻataʻamilomilo lauulu e alu mai le pito o le taliga i le atoa o le tua o le ulu. Ma naʻo le aoina o lauulu i le maualalo "pony tail", tuu i lalo i le tauau e tasi. Ia mautinoa ia malupuipuia lou lauulu i se ofu tino.
  4. O le taimi nei e aoga tele sina mafaufauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, matau le laulu i se uʻamea uʻunaʻi, faʻatulagaina ni laʻau maoaʻe tetele, pe naʻo le faʻaʻai foi ni nai loka. Ma e mafai ona e faia se malamalama faaputuga i luga o lou lauulu, ae i lenei tulaga e taua ia aua le soona fai.

"Solofanua" ma se faaputuga luga

O ia sitaili vaʻaia faʻaititia foliga foliga, faia ia sili atu aristocratic. O le laulu e masani ona tuʻufaʻatasia ma sitaili uma o laei ma e mafai ona tautua i filifiliga uma i le ao ma le afiafi.

  1. E manaʻomia le fufuluina o le lauulu, ona faʻapipiʻi lea o le fulufulu i luga o latou ma faʻamago atoa.
  2. Ona faʻaaoga lea o se selu e tuʻuina atu ai se averesi o le voluma i le vaega o le lauulu.
  3. Ina ua mavae lena mea, o le pito i luga o le ulu e tatau ona faʻatasia, teisi maualuga aʻe i luga o le lauulu o le lauulu ma faʻamautu ma lauulu le vaaia. E le manaʻomia le tele o le voluma iinei.
  4. Ona tatau lea ona aoina le lauulu i se maualuga solofanua ma mautu faʻamautu.
  5. Ona mafai lea ona e toe mafaufau: e mafai ona e tuua lou lauulu sao pe faʻaʻumiʻese ma ni uila eletise. A manaʻomia, o le siʻusiʻu e mafai ona faʻavasegaina i le foliga o le fili.E faʻalagolago mea uma ile mea e te manaʻo iai.
  6. Mo le tausia o laulu laulu, valiina lauulu i le varnish.

O sea laʻei lauulu e naʻo se filifiliga lelei mo le teuteuina o afiafi ma foliga matagofie ma le laʻei umi o le afiafi. Pau lava le faʻaaliga - i lenei lomiga o le sitaili e le mafai ona faʻaogaina puʻupuʻu puʻupuʻu. A o le umi pa e mafai ona taʻatia i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, selu i le tasi itu pe taʻoto i itu uma e lua o foliga. E mafai ona faʻasaʻo pe mimilo. A o latou fai mai, o se mataupu o le tofo.

Auala faigofie e tolu e fai ai se sitaili o se solofanua solofanua:

Solofanua Tailo afifi

Mo le tele, o lauulu e potopoto i le pale e masani lava e fesoʻotaʻi ma se laʻititi faigofie lauulu. Ae o filifiliga faaonaponei laei e matua faʻaleagaina ai lenei faʻasologa.

O le "pony tail" o loʻo i ai nei o se mea faʻateleina ma o nisi taimi e tulaga ese, e faia ai le foliga sili ona manaia. O le mea lea e aliali mai ai foliga faʻasalalau ole au faʻapitoa i le ekanogi.

O se tasi auala e faʻalavelaveina ai le sitaili ma faʻalauiloaina foliga e le masani ai i totonu o le ponytail afifi i lauulu i lona pito. Ina ia fausia se laei i lenei sitaili, ogatotonu ma le uumi lauulu e talafeagai.

  1. Talu ai o le lauulu e tatau ona faia i luga o lauulu mama, e tatau ona fufuluina ma faʻamago lelei.
  2. Le isi, aoina le lauulu i tua o le ulu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona maualuga le lapoʻa i le pale, o le a foliga sili atu le manaia.
  3. Tuʻueseesea se laʻasaga malulu mai le tuʻufaʻatasiga mai le lauulu.
  4. O mea totoe o loʻo faʻamauina e faʻapipiʻi laʻau fulufulu.
  5. Ole taimi nei, matou te aveese uma mea leaga i le pito i luga ma itu, faʻalelei le lauulu i le selu ma faʻalelei ma le le vaaia.
  6. Ae na o le faʻaopopo na o le vaega totoe i le pito i lalo o le “suʻi” faatele. O le ofuvae e tatau ona nana e lauulu.
  7. Aua neʻi galo e faʻamausali lelei le pito o le loka e ala i le nana i lalo ole pito i lalo o le fusi ma se paga le vaaia.

Volumetric solofanua

Faʻapipiʻiina i se malosi faʻapenei e mafai ai ona fatuina se ata e sili ona manaia e faʻaogaina ai se numera maualalo o masini ma, sili ona taua, taimi. A matagofie "si" o le a mautinoa iloa ese ai oe mai le lautele o tagata, tosina le mafaufau o le isi itupa.

O le tele "tail" o loʻo lelei e faʻaavanoaina ai oe e fatufatu le faʻapipiʻi o se ulu manaia o lauulu. E ui lava mo lona fausiaina ua lava lea e avea ai ma e ona e le tele mafiafia lauulu.

Ina ia fausia se laei manaia, e te manaʻomia:

  • lapisi selu
  • lauulu lauulu
  • varnish.

  1. E tatau ona e fufuluina lou ulu ma faʻamago lou lauulu.
  2. Ole mea lea e tatau ona e aoina le "sulu" mai le laulu. E te faʻatulagaina i soʻo se maualuga. I soo se tulaga, le sitaili o le a liliu sili atu nai lo le ofoofogia.
  3. A teuteu lelei lauulu, e mafai ona e alu i le fausiaina o lauulu. Sulu lemu ia manoa e foaʻi ai ia i latou le fua manaʻo. Faalelei lauulu ma le varnish.
  4. E mafai ona e faia se isi mea. Faaulu lau lauulu i se uʻamea uʻamea (se curl tele o le a foliga sili ona lelei) ma tatala i ou tamatamailima. Ia amata loa le togafitia ole laulu ile laulu, ae vaʻai ile totonu ole "fulufulu". Ma faapena ai lava seia oʻo i le taimi e aoina ai le lauulu maua le aofaʻi manaʻomia. O le mea taua e le o le salamo i le varnish. E moni lava, o le ola umi o lou tele "tail" faalagolago i lona aofaiga.

Matou te faia se maualuga "siʻusiʻu" ma sina sulu itiiti:

Faigofie sitaili

Lelei lauulu lauulu, na muamua-faʻapipiʻiina i totonu o se "fusi", mafai ai ona e maua se foliga sili atu le manaia: uma lalelei ma i se itu le mafai. Lauulu laei e fetaui lelei i le ata o le aulelei le matagofie i se laei afiafi. O le mea e ofo ai, i le taimi lava e tasi, o le solofanua solofanua lamolemole o le a talafeagai lelei mo le taufetuli i le taeao, faʻaopoopo i ai le ata o se tamaʻitaʻi taʻalo.

  1. Fufulu lou lauulu ma feula faʻamago, ae le atoa. Tuu ai pea latou susu malie.
  2. Faʻaaoga le lauulu laʻau i le laualuga, ona faʻaaoga lea o se selu e piki ai lauulu i se maualuga maualuga. E ui lava, e mafai ona maua i soʻo se tulaga.
  3. Faʻamau lauulu i se paʻu. Ua sauni le fulufulu.

Tamaʻi solofanua solofanua

Foliga mai ua faʻaseʻe, faʻapea! I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi e televave.

  1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu.
  2. A maeʻa le laulu e teuteu ai, ia faʻagalo loa le selu. I lenei tulaga, e te manaomia na o tamatamailima.
  3. Fulufulu o latou laulu, ona aoina lea i se "siʻusiʻu".
  4. Faamaea le styling i se lauulu lauulu manaia ma tuu ni nai "maunu" (tatala loka) latalata i foliga.
  5. Fofo lou laulu i laei ma e mafai ona e alu i lau pisinisi.

"Horse tail" ma le lalagaina

Pigtails ua amata ona lauiloa. Afai foʻi e te manaʻo i ai, o lauulu e potopoto i se "fusi" e mafai foʻi ona faʻaʻalia i ona fili ua faʻaolaina nei.

Ua faʻamaonia lelei le "Pa o le Solofanua", aua e mafai ona faʻaaoga i le ao ma le afiafi.

Faʻafefea ona fai se sitaili laulu mo se faʻaipoipoga i luga o le faʻavae o le pipiʻi laʻau "bob": vaega 1 http://www.howcast.com/videos/508151-short-bob-hairstyle-for-wedding-part-1-short-hairstyles/ I lenei ata pueata. faitau atili

Fulufulu o alii ma ni mea taugata

O sitaili sitaili faʻalelei ma loka tapuni matagofie faʻatupuina e masani lava ona mafua ai le tele o le agamalu mo tagata o le isi itupa. . faitau atili

Lauulu laulu lauulu mo lauulu feololo

O se tasi o saʻiliga sili atu ona sailia, 'ua leiloa foi, o loʻo ua iloaina o se pulu faʻapipiʻi. E talitonuina lena. faitau atili

Fulufulu i le aʻoga mo aso uma

Tamaiti e vaevaeina i ni ituaiga se lua: i latou e foliga lelava i le taeao ma foliga mai e momoe matala. faitau atili

Lauulu

Mo sui o le fafine vaega o le faitau aofai o tagata, o le lauulu lauulu e le na o se avanoa e faʻaleleia ai le pelu o lauulu, ae e faapena foi. faitau atili

Se manoa o lauulu ae le o se ofu manifinifi

  1. Faʻaoga styling sooupu i lauulu.
  2. Aoina le seʻi i luga o le ulu.
  3. I le pito i lalo, toso ese le tasi filo ma afifi le ofuvae faʻatasi ma ia, faʻamautuina pito i luga o se fulufulu poʻo se varnish.
  4. I luga o lauulu totoe, faia se selu.
toe foi i mataupu ^

Faʻamau faʻatasi fusi ole vaega ole ofuvae


  1. Vaevae le lauulu i se tafailagi vaeluaina i ni vaega se lua.
  2. Aoina le pito i luga o lauulu i se fusi, sipela lemu i le itu taumatau mai le ogatotonu o le ulu.
  3. Toso le vaega pito i lalo i se fili, ae faʻasolo i le itu faʻafeagai mai le siusiu.
  4. Afifi le siusiu i le pito i lalo ma se sulu.
  5. Faapipii pito o le lauulu i se mea e le vaʻaia poʻo se lauulu laʻititi matagofie.

Lauola malosi

    I luga o le pale o le ulu i se lio, filifili le lauulu sulu ma aoina atu i se maualuga maualuga.

  • Tuu le vaega o totoe o le lauulu i luga, sisina lelei ma nonoa i le isi siusi ma se isi paʻu paʻu.
  • Fufulu uma mea leaga i se selu vaivai ma se varnish.
  • Tagata e umia le muaulu maualuga ma se siʻusiʻu ua fautuaina e ofuina se sasaʻo mafiafia bang.

    Umi uumi

    1. Vaelua le lauulu i le afa ma se vavaeina lautele.
    2. O lauulu o sone taʻitasi e aoina i totonu o fusi. Muamua e tatau ona i luga o le ulu, lona lua i le pito i tua o le ulu. O le mea autu o loʻo i ai i luga o le tasi i luga aʻe o le isi, ona e maua lea o se faʻataʻamilomilo uumi.
    toe foi i mataupu ^

    Mimilo ai lona siusiu

    1. Selu ma vaevae le lauulu i se itu itu i ni vaega se lua.
    2. Nonoa le itu taumatau i le itu maualalo i le itu.
    3. E lelei le selu ole agavale, faʻalelei i le ulu. Uu i luga i se tourniquet ma faʻapipiʻi i le fusi ma se isi paʻu fasi.
    4. Manaia faaletonu ma varnish.
    toe foi i mataupu ^

    Lalaga o le siʻusiʻu

    1. Aoina uma lauulu i tua o le ulu i le siʻu.
    2. Gusi afifi se filo o lauulu.
    3. I le pito i tua o le siusiu, filifili ni manoa se lua ma nonoa faʻatasi ma se ofu mafanafana i le pito i luma.
    4. E tutusa foi, lalagaina i le umi atoa o le siusiu.
    toe foi i mataupu ^

    1. Tulu pito o le lauulu i luga o le curlers tetele po curling iron.
    2. Amata mai le muaulu, luga le laualuga atoa o le ulu, fili i luga ole ie faʻapipiʻi lapoʻa, pikiina manoa o itu i totonu. Nonoa le pito i se ofu mafanafana.
    3. Ia aoina uma isi lauulu, e aofia ai ma se lalagaina, i tua o le ulu i le ua.
    4. Nana le ofuvae i lalo o seisi vavaeese.

    O na lalaga lalaga e mafai ona faia i le itu ma luga o malumalu i itu uma e lua o le ulu.

    1. Selu ma vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
    2. O loʻo fesoʻotaʻi soʻo e lua i soʻotaga masani.
    3. Faamautu le laulu i lalo o le faapona ma se fusi uaua.
    toe foi i mataupu ^

    1. Nonoa le ato i le pito i tua o le ulu.
    2. Vaevae i ni vaega se lua ma taitasi lalaga se fusi i le tasi itu.
    3. Suʻesuʻe uma fusi faʻatasi.
    4. Nonoa pito o le fulufulu i se vaega manifinifi.
    toe foi i mataupu ^

    1. O lauulu i luga ole selu pito i luga.
    2. Faia se siʻu i tua o le ulu.
    3. Gum afifi se loka o lauulu.
    4. I le pito o le lauulu, filifili ni manoa se lua ma togafitia i latou i le varnish.
    5. Faʻaoga le vaaia e aoina mai ia latou le aufana.
    6. Taʻimau ma faʻalelei le varnis.
    toe foi i mataupu ^

    1. E lelei le selu o le ulu ma aoina le ponytail i le pito i luga o le ulu, ma faʻamutaina lelei ia filo ua paʻu.
    2. Tuu le ulu atoa ole siʻu.
    3. Nonoa gum ia tutusa le va ole tasi, fai se fulufulu ile laupepa foliga.
    4. A manaʻomia, taʻitasi uʻamea paʻu e mafai ona pupuni i se loka o lauulu.
    toe foi i mataupu ^

    Fusiuauaʻu

    1. Faʻaputu le suʻi i le pito i tua o le ulu.
    2. Nana le ofuvae i lalo o se loka o lauulu.
    3. Nonoa se isi ofuvae i le ogatotonu o le siusiu.

  • Vaelua le lauulu i le va o fusi lua i vaega e lua ma, e ala i le pu e mafua mai, oso le siusiu.
  • Ufiufi pito o le laulu i se tali faʻapipiʻi ma nonoa ma se fusi lelei.
  • toe foi i mataupu ^

    Laloʻi siʻusiʻu

    1. E lelei le selu o le lauulu ma vaeluaina ma le vavaeina mai le tasi taliga i le isi.
    2. Tuu i luga le afa o le lauulu i aʻa.
    3. Ao mai isi mea o totoe i se fusi malosi i le tua o le ulu.
    4. O le pito i luga o lauulu ua vaeluaina i le lua sili atu vaega.
    5. A maeʻa ona selu lelei nei filo, aui lo latou siʻu i itu uma e lua.
    6. Fautuaga e nonoa ma le le vaaia.
    7. Lauulu laulu.
    toe foi i mataupu ^


    1. Vili le lauulu i le afa o le uumi i luga o le curling iron.
    2. Vaevae le lauulu atoa i vaevaega i ni vaega se fa: temporal lobes, crown, nape.
    3. Nonoa le ato i le pito i tua o le ulu.
    4. I le pale, amata mai le laulu lauulu, tamoʻe se faaputuga i aʻa.
    5. Curl le voluma suʻega o loʻo i ai ma le agavaʻa faʻapipiʻi ma faʻalelei ia ma le fesoasoani a mea e le o vaaia i le maualuga o le siʻusiʻu
    6. O manoa mai malumalu o loʻo suʻaia foi, tuʻu i tua ma faʻamautuina i le aofaiga atoa.
    toe foi i mataupu ^

    Openwork tail

    1. Nonoa le paʻu maualuga i le pale o le ulu.
    2. Gum e afifi se manoa.
    3. Vavaeeseina ni manoa se lua mai le pito o le siusiu, amata lalagaina o se fatu masani. Ave le nonoa lona tolu i le isi itu o le fulufulu.
    4. Talanoaina se lalaga faʻatasi ma le umi atoa o le siʻusiʻu ma fusiua ma se fusi eleni.
    toe foi i mataupu ^

    Romani tofa

    1. Faaaoga lavalava sui.
    2. I le savili o laulu i luga o curlers tele. Fagafaʻi sina mea pipiʻi ma faʻalelei i le varnish.
    3. I le pito i luga, faatino se fulufulu mamoe.
    4. Aumai se fusi umi i le tua o le ulu.
    5. A e manaʻo i ai, selu taʻitasi taʻitasi.