Galue ma lauulu

Auala e tolu e faʻapipiʻi ai manoa i se fulufulu

Le taimi nei, lanu lauulu masani po o taua le taua faʻataʻutaʻua o le a matua faʻateia ai se tasi, ae afai o loʻo ia te oe uma le lauulu o lanu piniki lanumoana ma lanumoana, ia mautinoa: o le a avea oe i le malamalama!

Green, lilac poʻo le mumu - soʻo se isi lanu susulu e mafai ona teuteu ia manoa e na o le manaʻomia.

E moni, o lenei masani e sili atu talafeagai mo teineiti talavou, ae o le mea tonu lea e maua ai le foliga foliga le masani ai.

Ioe, a o lei faia se laasaga ogaoga, e ao i mea uma ona mafaufau lelei ma mafaufau loloto i ai. E taua le mafaufauina o foliga o ou foliga ma le lalolagi i totonu!

Ia, aʻo e mafaufau, seʻi o tatou vaʻai poʻo a ni auala e mafai ai ona e fausiaina oe lava o se "lalelei".

Metotia 1: pastel vali (penivali)

Faatasi ai ma le fesoasoani a faapitoa pastel vali (krayon) o pupula lanu, lea e faigofie ona fufulu ese ma le teisi masani. O lenei metotia talafeagai mo i latou e manaʻomia le suia le tumau o latou foliga ma faʻafaigofie toe foʻi atu i o latou foliga muamua.

E i ai filifiliga autu e lua mo penivali mo lauulu: solo mamago ma sili atu ona talafeagai e faʻaaoga ma le "gaʻo" filifiliga - penivali-ata. E te le toe manaʻomia le faʻaalu o se taimi ma tupe e asiasi ai i se faleʻaiga ma faʻaleagaina lou lauulu i ni vailaʻau vali!

O le a foafoaina metotia

  • Faʻaaoga totigilima ma se solo tuai ina ia aua nei palapala, aua e faigofie lava ona momotuina ma vavae
  • Taavale se filo o lauulu mo valiina ma se laina puipui ma oomi lemu i le laupapa mai le pito i luga i le pito i lalo. Ioe, e mai le pito i luga e oʻo i le pito i lalo, talu ai o le valiina o le laulu e solia ai le latou fausaga.
  • Afai ei ai lou lauulu lauulu, ona e faʻaaoga lea o le vali e tatau ona mago, afai e pogisa, ona muamua faʻamama ia manoa o le a e valiina. Ae o tamaitai redhead ua fautuaina e amata aua le faaaogaina vai. Pau lava le mea, pe a fai o le vaivaiga vaivai, faʻaaoga nisi vai.
  • E mafai ona e faʻaogaina se paolo i auala eseese: i le umi atoa pe naʻo le pito, faʻataʻitaʻi o se nuanua.
  • E tatau ona e iloa a faʻapea e paʻi atu le ofu i lavalava, ona mafai ai lea ona nini lava lemu. Ina ia aloese mai lenei mea, faʻapipiʻi le vali ua vali ma varnish pe faʻaaogaina maualuga le vevela, se curling uʻamea poʻo se fulufulu lauulu.

E taua tele! Aua le fenumiaia solo mamago ma suauʻu pastel. O le a mulumulu ese ia leaga ma o le a faia lauulu pipii. E sili le faʻaaogaina se ituaiga vaivai pastel. E taoto faigofie i le lauulu ma e malu tele.

O nisi nei o faʻataʻitaʻiga o tuʻufaʻatasiga o lanu:

Metotia 3: vali

E mafai foi ona e vali uma uʻamea ma le umi atoa o lauulu i se vali faʻapitoa ma lanu susulu. E lua vaega o na vali:

    Tonic - faigofie ona faʻapipiʻi, faigofie e fufulu, toetoe lava leai se afaina i lauulu. Ae o le leai o se mea e na ona ave i luga o malamalama pe muai faamanino curls, i luga o le lauulu uliuli, oi, leai se mea o le a aoga. Afai ua e laki, ona e faataʻitaʻi lea.
    Pe a faʻafefiloi latou e mafai ona ausia le lanu e te manaʻo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia sili atu moli le lanu, faʻaopopo le mataua o burgundy i le paolo malamalama. I le faʻafefiloi lanumoana ma mumu i se tonic, e te maua se lanu samasama sesega. Mo le mauaina o lanu lanumoana, faʻaaoga ata plum. Valivali pulu e le gata ni leo, ae o loʻo tausia foʻi le lauulu, e fai ma lamolemole ma lamolemole.

Ae e le pei o vali tumau i luga o le amonia, o le tonic fufuluina i le averesi mo 2 vaiaso (faʻalagolago i le paolo), ma faʻauia lenei i se lelei poʻo se faʻaletonu e mo oe.

  • Vailaau Amonia mautu
    Afai ua taʻu atu e se tasi ia te oe o loʻo iai pea ni lanu e le afaina ai lou laulu, 'aua le talitonu iai!
    "Chemistry", o se vaega o soʻo se vali, ua afaina ai le fausaga o lauulu ma le ulu. Ona o le amonia, o le puipuiga faanatura o lauulu ua faatamaia, ona o latou e avea ma mananuti, leiloa lo latou malosi ma le susulu masani.
    O le isi "meaola" o le hydrogen peroxide, o loʻo fuafua e faʻamanino. E na te faʻamamaluina lauulu, fai latou te leiloa ma leai se ola. A filifilia se vali, gauai atu i le oxidizing sui: e le tatau ona sili atu nai lo 9%. O le isi itu le manuia o le faʻaaogaina o le vali lea o se aʻafiaga teteʻe. O lenei e mafai ona 'alo ese mai i le fesoasoani a se suʻega: faʻafefiloi vali ma se faʻaosofia mea faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i tua o le taliga poʻo luga o le tulilima o le tulilima. I le averesi, a afaina ai faʻamaʻi lava aliali ia lava i le ao. Afai ua maeʻa lenei taimi e leai ni faʻailoga na aliali mai, ona mafai lea ona e faʻaogaina ma le saogalemu lou vali, ae afai la e i ai ni faʻailoga, oe tatau ona vaʻai mo se isi filifiliga. O le lelei o lenei vali o se sili atu mausali lanu nai lo le tonic, ma sili susulu, ma o lenei, oe vaai, o se finauga. E na te le tuua foi faʻailoga i lavalava ma e le fufulu foi.
    Afai o oe o se brunette, o le pisia taualumaga o le a umi sina taimi, talu ai e tatau ona e faanofonofoaina lanu pogisa. E mafai ona valivali lou lauulu (pe faʻaoga se fufulu faʻapitoa). O le pisia o loʻo faia e tusa ma faʻatonuga i luga o le mea faʻapipiʻi ma le vali, ae afai e te le o mautinoa i ou agavaʻa, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiina o se fomaʻi faʻapitoa.
  • Fautuaga: Ina ia faʻaititia le leaga mai le vali faifai pea, vali i luga o pulu e leʻi fufuluina. Sebum i lenei tulaga e faia le vaega o se ata puipuia.

    Metotia 3: luga o luga o laina

    Afai e te fefe i ia faʻataʻitaʻiga, ona i ai lea o se isi mea mo oe - o nei luga o laina, o le filifiliga o lea e matua tele lava.
    E mafai ona e faʻaogaina i ni manoa i luga o fulufulu ulu e mafai ona e faʻapipiʻi gofie (na o lou mulimuli i faʻatonuga), pe faʻataʻitaʻi lauʻeleʻele i le salononi

    Alu ia oe i luma. Suia ma tosina le mafaufau.

    E uiga i le valea ma le aulelei o lenei vaitau: lanu loka i luga o le lauulu, 5.0 mai 5 e faʻavae i luga o le 4 faʻatulagaina

    Faʻaaoga

    Faia o fulufulu lanu e faʻaaogaina ai lenei metotia e faigofie. Filifili manoa o le a valiina ma toe fai mo taʻitasi algorithm o gaioiga:

    1. Ia milo le nonoa i se tafaoga
    2. Valivali le tafaoga i le penisina,
    3. Fulu le manoa
    4. Suʻe i se tauvaga
    5. Valivali toe.

    Afai o le lanu masani o le malamalama, aua le susu lou lauulu i luma vali. A leai, o le pigment o le a tuia loloto i totonu o flakes ma o le a matua faigata ona fufulu ese.

    Mo le laulu uliuli, i se faatusatusaga, susū le filo aʻo le i faʻaoso. Palu faamago ma se solo, ona mimilo lea ina ia faasolosolo malie le susu. Na o le vali lava.

    I le taimi o vali ai, ufiufi ou lavalava i se mea. Taofi paʻu mai meafale ma moega. E salalau malosi i le faiga. O lanu o pito o le laulu e ninii lavalava, o lea e te le ofuina paʻepaʻe. I luga o lanu ma lanu uliuli e toetoe lava a le matauina.

    A o le i fufuluina le vali ona selu lelei lea o lou lauulu. Toe fai le taele faʻalua.

    Peni vali e fai vali lanu i le fale

    E felanulanuai lanu o lauulu e maua pe a faʻaaogaina le suauʻu suauu. Pastel pefu fausaga, pei o le kapakala masani. Aua e mago i le lauulu. O ata lafoia ua faia i luga o le faavae o le linseed suauu. Latou te le mago i lauulu. Le palapala pei o pastel. A faʻaaogaina, o ofu ma mea e siosiomia ai e mama, aua e le lele le pauta. Fufulu ese mo 1-2 lauulu fufulu.

    Talosaga i lauulu pupuu uliuli

    E i ai ni tusi talosaga tulafono e ese ai penivali - ataata mai pastel:

    • Latou te maua ai le sili sili ona lelei ile lauulu lauulu. Leai se mea e faʻamama ai mama
    • Blondes le tatau ona filifilia sili pogisa ma susulu malamalama, talu mai le suauu pigment tui loloto i totonu o le fua ma o le a fufuluina ma faigata. E faapitoa le moni lenei mo blached ae le valea blondes o latou lauulu ua uma ona vaivai. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, aua e te ofuina sea laei ile taimi umi,
    • Fai totini lima i le taimi o taotoga, ona o le oloa e faigata ona fufulu e lima.

    £ uliuli, enaena mumu ma mumu

    Pulu lanu i luga o lauulu enaena vali i lenei auala e le itiiti ifo pisia lavalava ma mafai ona fufuluina sili faigata nai lo pastel. O le mea lea, e fautuaina e faaaoga penivali - ata lafoia i lauulu maualuga.

    Lauulu kilipa

    Pulu uliuli i luga o le paepae lauulu po o le isi itu - e le afaina. Ole filifiliga lea mo brunettes e le mafai ona maua ni lanu lelei i se isi itu. O manoa e faapipiʻi i le fulufulu ulu. E mafolafola o ia, e le iloa i lalo o lona lava lauulu. Faʻamau e oʻo atu foi i lauulu pupuu.

    Fuafua poʻo fea e faʻapipiʻi ai le manoa. Sii le manoa i luga ma faapipii le tusiga taumatau agai i aʻa. Faʻasolo sau ou lava pito mai luga. Afai o le curl e tele lona maualuga, o lona iʻuga lelei.

    Sulu malamalama - o auala e maua ai

    Valivali vavaeina o laulu - o le filifiliga lea e manaʻomia e faʻaaoga i le soʻona faʻaalu, na o le soona fai ia - ma o le ae maua ai se lagona faʻamalieina le tofo leaga nai lo le soona faʻateleina, o nisi taimi e sili atu valea ma malie.

    O le faʻatusatusaga o laʻau e faʻatulaga ai se leo faʻaalia mo foliga atoa.

    Ou te fiafia o lena lamatiaga e matua saogalemu lava i totonu ole faʻataʻitaʻiga. Ae uma ane, pupula curls ua faia, aemaise lava i le fesoasoani a na mea faigaluega e faigofie ona fufulu ese, o le a tatou talanoa e uiga i latou i lalo. E mafai foi ona e alu i se auala saogalemu - faʻaaoga curls i luga o lauulu, lea e mafai ai ona e faʻamalo i soʻo se taimi, eseʻesega ma le faʻaaogaina o le valea sui.

    I se tulaga lautele, ua fautuaina e lauulu le filifilia o se loka o lauulu o se ese lanu e fuafua i le mea o loʻo e alu atu i ai, le sitaili ma le lanu o laei, ma ia mautinoa e mafaufau i le lauulu laei e te fuafua e faia. Faʻafetai i lenei leo le masani ai, o le ae tuʻuina atu i lau ata se eseʻese - foliga olaola.

    Gauai atu! Ina ia faia le foliga lanu curl talafeagai, taumafai e filifili lona paolo i se auala e leai se malosi faʻatusatusa ma le vaega o totoe o le lauulu. O le mea lea, o le pikiina o manoa lanu i luga o le uliuli lauulu e sili atu nai lo ata nei - lanu viole, lanumoana, mu.

    Blondes e sili atu le laki - e mafai ona latou faʻaaoga toetoe o le paleti atoa o lanu.

    Valivali penivali

    Pastel vali, ma i faigofie faiga - penivali lata mai - sili ona lauiloa meafaigaluega e mafai ona e maua sili pupula lanu. Ole tau o penivali e aafia ai foʻi lo latou lauiloa, aua e taugofie tele ile tele o teineiti.

    Le aoga sili o le pastel o le tuuina atu se le tumau aafiaga e tumau seia oo i le muamua lauulu fufulu. E lua ituaiga o pastel - gaʻo ma mago, tele talitonu o le muamua e sili atu faigofie ona faʻaaogaina.

    Ata: faʻagaioiga vali pastel

    1. Ufiufi ou tauau i se solo po o se ie ina ia le pisia ou lavalava i le limulimu papa.
    2. Vavaeese se lauulu laititi, vili i se fili.
    3. Ave le penivali ma fusi le faʻataʻamilomilo taʻavale, muamua faʻasolosolo lemu mai i luga i le pito i lalo. E taua tele lenei, aua afai e te faia le faʻasologa mai le pito i lalo i luga, o le a e faʻaleagaina le lauulu fausaga.
    4. Ina ia maua ni lanu lanu i luga o le lefulefu fulufulu lauulu poʻo le blond i le pastel, ona faʻapipiʻi lea ia mago curls, afai o le lauulu e uliuli, ona latou manaʻomia o le susu. Tagata laulu lauulu, e sili atu le faʻataʻitaʻiina mago pe mago talosaga.
    5. Ole auala e te faʻaaogaina ai le pastel ma poʻo a lanu e te filifilia e faʻalagolago i lou mafaufau. Ae, mea e tatau ai - faʻalelei i le varnish, curling uʻamea poʻo le faʻamama uʻamea, a o le papa e liligi i luga o lavalava.

    Gauai atu! E i ai le mamago ma suamalie pastel, ae aua le fenumiai. Suauu pastel, e ui lava e taoto i lalo faigofie, ae e aumaia ai le aʻafiaga o le le faʻapipiʻi ma e leaga le fufuluina. Ina ia avatu le lanu i lau lauulu, e sili ona lelei e faʻaaogaina le penisina malulu.

    Sauniuniga mo vali

    Muamua e tatau ona e faʻaaluina sauniuniga mo le valiina curls. Mafaufau i lauulu: e te manaʻo e fai se filo se tasi pe tele ni mea laiti? Filifili curls manao ma mafaufau pe o le a lona foliga ma se lanu fou. O le a filifilia e se tasi le tasi loka o le paolo pupula. O lenei mea e maua ai le atamai i le ata.

    Mo le fausiaina o se punk style, oe manaʻomia le faia o le tele o curls e alu mai le pito i luga o le ulu. Filifili lanu meamata, lanumoana ma platinum. Afai e te le iloa le lanu e talafeagai mo lauulu, ona amata laʻititi lea, valivali se tamai filo. I soo se taimi, o le aofaʻi e mafai ona faʻateleina.

    Manatua o le auala lenei e aoga malosi. Fufulu vave le vali e le aoga, o le mea lea, alu i ai, pe afai e te mautinoa le filifiliga.

    Faʻafefea ona fai valivali lanu i luga o le enaena lauulu? Talitonu mai ia te aʻu, e sili atu le faigofie le faia nai lo mea uliuli. Lalo o le a matou taʻuina atu le auala e faʻamalamalamaina ai le lauulu o e fiafia e ona le lanu enaena ma lanu uliuli, o lea afai o oe o se fulufulu poʻo se laulu lalelei teine, na ona e misia le taimi o le faʻamalamalamaina.

    O le taimi lava e te filifili pe faʻapefea ona foliga tutusa lau laei fou ma ni lanu valavala, faʻatau moli ma valivali sui. O le filifiliga o tupe e faʻalagolago i le muamua paolo o curls. Afai o lou lauulu e enaena, ae e te manaʻo e faʻaopopo atu ona pogisa ia latou, ona le manaʻomia lea o le malamalama. Afai o le lauulu lauulu o loʻo feololo pe pogisa, ona taua lea mo oe e faʻapalepaleina curls ina ia susulu le faʻaiuga.

    Faatau na tupe:

    faaiila efuefu. E faʻatau i fagu poʻo ato. A e manaʻomia ni filo, aua le aveina le tele o paʻu,
    atiaeina kulimi. E faʻaosoina le pupula pauu. Afai o oe o le pule o moli pe enaena brown curls, ona ave lea o le tagata fai Numera 20 poʻo le 30. Afai o le paolo e pouliuli pe uliuli, o lona uiga la e te manaʻomia se tagata atiaʻe No. 40,
    yellowness neutralizer. E faʻaopopo atu ile faʻamalamalamaga e faʻateleina ai le lelei, ia aua neʻi e toe faʻataua le faʻasologa 2 taimi. E mautinoa le manaʻomia mo lauulu uliuli,
    samasama tonic moli mo moli uila,
    pepa alumini, pesini, pulumu,
    vali. Filifili se paolo manaia: raspberry, lanumeamata, lanumoana, mumu pe mumu.

    Lauulu moli

    O lea la, tatou amata amata luluina le lanu uliuli. O lenei faiga e mafai ona faʻamamaina ai fa' curls tele, o le mea lea e taua le faʻatautaia lelei. Aua neʻi faʻaogaina ni moli mo le teuina o lauulu i ni lauulu mo ni nai aso aʻo leʻi valiina.. Faʻatagaina ni suauu faʻalenatura e puipuia mama mai le kemisi. A o le i faʻaaogaina le vali, e tatau ona mago atoa lauulu.

    Ia filifili laʻau mo le valiina. Ae le i amataina, vaeluaina le lauulu mo vali ma mea totoe. E i ai nai auala:

    ave pulou mo le faailogaina. O loʻo faʻatau atu i fale teu oloa. E manaʻomia le tuʻu i luga o le ulu ma toso loka tapuni. E manaʻomia pe a e vali le tele o manoa,
    apalai pepa pepa ma lauulu. O lenei metotia e talafeagai mo i latou e manaʻo e valivali le tele o curls. Lauulu e leʻua valea, toe fai i tua. Ia nei loa ona ufiufi le uumi o le pepa ma fola se manoa o latou e valivali, faʻapipiʻi i tafatafa o aʻa,
    faamaulu ofu puipui ma togi le solo i luga o ou tauau.

    Ole mea lea ua manaʻomia e palu faatasi le faʻamaninoina o le pulu, o samoa e tuʻufaʻatasia ma le tagata faʻaaogaina. Ina ia filifilia le tonu, faitau faʻatonuga. Afai e te manaʻomia e valivali ni ulugalii, ona faaitiitia lea o le fua ile 2 taimi. O le tapena saunia o le a maua se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe.

    E taua le mulimuli i tulafono mo le faʻaogaina o faʻamalamalamaga ma vali. A leai, o le taunuuga e ono le fiafia ia te oe.

    Faaaoga manino i sulugatiti faʻatasi ma se pulumu. Amata mai pito ma iʻu i aʻa. Taulimaina uma manoa manaomia. Afai e te faʻaogaina se pulou, ia ufiufi lou ulu i le polyethylene i le taimi o gaioiga o le vali. A faʻaaoga le pepa alumini, e manaʻomia ona fusi faʻataʻamilosaga.

    Siaki lou lauulu pe a uma le 15 minute. Le faʻaaogāina o se solo, aveʻese teisi le kiliva mai se tasi o vela. A faʻamalamalamaina, ona uma lea o le ata vali. A faʻapea e pogisa, ona faʻapipiʻi lea o le faʻamalamalamaga i le mea e teu ai, afifi i le pepa faʻapipiʻi ma toe faʻatali. Siaki le tali i taimi uma 10-15 minute.

    Tele lauulu i le tele o lanu

    Manatua lena o le mea manino e le mafai ona taofia umi atu nai lo 45 minute, e tusa lava pe le o saʻo e leʻi mauaina le lanu manaʻomia. O le le usitaʻia e faʻaleagaina ai lou lauulu. Fufulu le vali. Fufulu seiloga e manino le vai.Ia faʻaaoga loa se laupepa toner violet-lanu e faʻateʻese ai le samasama. Sei o tatou agai atu i le sili ona "suamalie" ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona vali loka o lauulu i se lanu susulu i le fale.

    Valiina o fasi

    Tatou te liliu atu i le faiga o le valiina o laina. Mo le apalaiina o le vali, faʻaaoga se pulumu. O le curl e tatau ona suauʻu atoa i vali mai le amataga e muta. A iai nisi faʻamatalaga i totonu o faʻatonuga, mulimuli i latou. Afai e te faʻaaogaina le pepa e vavae ese ai manoa, ona sui lea i se isi fou. Aua le faʻaaogaina le pepa pei o le faʻamamaina.
    Tuu pea le lanu e gaoioi. E taua le mulimuli i fautuaga ile faʻatonuga mo le vali. E masani a e atoa se afa itula mo le pigment e galue. Nei fufulu lou lauulu i le lauulu. Taofi ese mai mea o totoe, vaimalu ai seia oo ina amata ona tafe vai manino.
    Aua nei galo leoleoina o loka.. Mo lagolago se paolo susulu, le teuina mo lauulu lauulu lanu o le a manaʻomia. Afai e te manaʻo e savali umi i ni lanu eseese o fulufulu o laulu, mai lea taimi i lea taimi, vali aʻa ao latou tuputupu ae, faʻaaoga sitepu tutusa.
    Ia maua le faʻamoemoeina iuga, mulimuli i fautuaga o latou vali ma pipiuli faʻatonuga. Latou ua faʻapipiʻi faapitoa e fesoasoani ia oe e vali lou lauulu i ou lava lima. E le gata i lea, o faʻatonuga e mafaufau lelei i ai foliga mo mea faigaluega taʻitasi.

    Valivali loka o pastel paolo

    Faiga masani

    O lanu lanu na avea ma foliga masani i tausaga ua alu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tele teineiti ua mananaʻo nei e vaʻai iila lanu pupula - papaʻe, lanu piniki ma lanu viole. Poʻo le tele blondes e fiafia e valiina piniki sulu ile lauulu lauulu. E faʻapefea 'ona e fiafia i ai: lanu lanumoana ma mumu mumu i luga o le pulu lauulu laʻau? Lenei le moni lava masani masani masani i laei vali, ma o le a latou leiloa le latou talafeagai. I ata fou foliga, e mafai ona e matauina susulu malamalama i luga o le lauulu. Ae faʻafefea ona faʻataʻapeina le fausaga e aunoa ma le faʻaogaina o ni auala faʻaleagaina? Mo lenei, na faia penivali faapitoa pastel vali mo lauulu, mascara ma curls i luga o mea e le vaaia.

    Christina Aguilera ma manoa mumu

    Faatasi ai ma le muamua tu masani faiga amata ona taumafai i luga o Hollywood fetu. O manoa o lauulu o se eseʻese lanu e mafai ona vaʻaia i Katy Perry, Avril Lavigne, Julia Roberts ma le tele o isi. Ae sili atu uma Christina Aguilera. E le fefe i se ata faataʻitaʻi. O lona lauulu sa faapitoa lava le tau faʻalavelaveina pe a ia valivali mumu.

    Afai e te manaʻo e fai ni manoa mumu i luga o le uliuli lauulu, mulimuli i la matou faʻatonuga mo le faʻamalamalamaina o tagata taʻitasi ma mulimuli ane valiina. E taua le faia o lanu lanu curly ma le faaeteete, ia aua le soona oona, ona latou le foliga foliga tofo. O loʻo tuliloaina mea e tele ma le manaʻo e tu i fafo, e mafai ona e avatua lau laulu i foliga foliga valea.

    Mo suesuega saogalemu, ei ai pastel crayons ma mascara. O lea o le lanu o le a tumau i luga o le lauulu seia o le muamua shampoo. O le latou faʻaopopoga o le mafai lea e suia lau laulu e fetaui ma lou lagona.

    E ui lava i lenei tulaga e leai se lamatiaga i uma pe a fai o vali pastel crayons, mascara po o le varnish ma pigments e vali ai le ata. O le a latou taofiofi solo ae leʻi fufuluina. O le auala e sili ona saogalemu o le lokaina lea e le o vaaia. Afai e te manaʻo e sui mo se vaiaso, ona talafeagai lea o le faʻaaogaina o valivali toner. Aua le faʻatupuina ni moli susulu ma solo vali, aua e leai se aoga e suia ai le ula.

    Fautuaga Faufautua

    Ma tagata atamamai tuuina atu fautuaga i le auala e filifili ai filifiliga mo lanu lanu mo fou lauulu, laei ma foliga. O se mea faʻapitoa e avea ma sulu malamalama o le ata, faʻamalosia ai. Fai mai lauulu ulu, o manoa o lanu eseese e faigofie ona faia i ou lava lima:

    e taua e le le tu mataga atu i tua le faʻatele i tua atu,
    loka e tatau ona vali i totonu o le lauulu. O le a liliuina se matagofie matagofie ata vali ata,
    E mafai ona faʻamamaina se tamaʻi loka i luga o le pu. Lenei o le a toe faʻaolaina o ia ma avatu ia te ia le tau,
    blondes o le a suluia ata mai soʻo se gamut. Ma brunettes o lanu talafeagai o lanumeamata, lanumoana, lanu viole ma le afi.

    Faʻafefea ona fai ni toʻatuga mo lauulu i ou lava lima ile fale?

    O le faigofie ma, sili ona taua, faigofie mautu (i le tulaga) filifiliga o le valiina o filo i lanu eseese o lauulu kapisi. O loʻo vali eseʻesega paʻu paʻu ma faigofie le faʻaaogaina o latou:

    filifili le filifili curl,
    mimilo i se fufusi mafiafia,
    tuu i luga o se penivali vali o le filifilia,
    lulu ese le soʻona faʻaalu ma le selu ma lauulu faʻanatura.

    Ua sauni lauulu! O lena matagofie o le a tumau pea seia oʻo i le muamua shampoo. Ma e mafai ona e fatuina se ata fou ma ni ata fou.

    Ae e le o taimi uma e faigofie ai ona faʻatau faʻapena ituaiga penivali i totonu o faleoloa poʻo faleoloa i luga ole laiga, ae e mafai ona e faia na oe lava. Ina ia faia 2 penivali tatou te manaʻomia:

    gipsum (3 sipuni)
    gouache (2 lanu e filifili mai ai le afa sipuni ti)
    vai (5-6 sipuni)
    2 ipu loloto
    faʻaoso le sipuni
    fofo

    liligi gypsum i totonu o se pesini, faʻatumu i vai ma palu lelei
    tuu le afa o le paluga i luga o le ipu lona lua
    faaopopo vali taitasi i se pesini ma palu lelei
    tuu le penivali i totonu o se vailaʻau ma tuʻu ai ia faʻamago mo le 2-3 aso i le potu vevela

    Ua saunia a matou penivali! Manatua lena atonu e fai sina laʻititi o mea, e pei ona i ai ni vaegao le mea lea, sui le fua pe a manaʻomia.

    Faʻafefea ona fai se vavae atu ma lanu o lona lavalava i luga o lona lauulu

    Mo galuega, matou te manaʻomia ni nonoa se lua o pastel paolo ma lua manoa o lanu susulu (piniki ma mumu). O loʻo faʻaaogaina fulu e faigofie ona faʻapipiʻi i le foliga o se lauulu-pulou ma e faigofie ona mautu i soʻo se vaega o lauulu. O mea faapena e le maitauina e iloagofie i le lauulu, ma faʻatuatuaina lelei ia manoa. I le faʻaopopoina o lauulu faʻapipiʻi, o le a e manaʻomia - se kiliva, le vaaia, selu ma varnish.

    A o le i galue, ia e faʻaeteete le laulu i luga o fulufulu fulufulu ua matua lamolemole, e le fememeaʻi ma leai ni faʻailoga. A manaʻomia, apalai se mataua o le silicone conditioner ia i latou ma selu latou, tangled wrinkled loka o le a le faʻatagaina oe e faia se matagofie, mama mama ma latou.

    Matou te faia se tetea faʻavae i luga o le malumalu i le itu tauagavale. Tatou te foa le lauulu i luga o le vaeluaina i le pale. Na matou faʻasaʻoina ni laina se lua i le vaeluaina - pastel ma pupula.

    Ina ia nana auvae, tatala se vaega o le laulu mai le pale ma selu malie lau lauulu ma faʻapipiʻi. Uu se vaega o le lauulu mo lalagaina, vaevaeina i ni vaega se 4, ma amata lalagaina lalaga 'ie e 4. Afai e te le iloa fai le lalagaina, fai se lalaga masani o ni manoa se tolu, faʻamautu le pito ma le fulufulu paʻu.

    Ina ia faia le πλεoʻele foliga matala, o le ae manaʻomia le faʻalaʻitiiti teisi faasoesa taʻitasi mai ai. Toe fai le faiga lava lea e tasi i le isi itu o le ulu.

    Sopoia ma le faʻaeteete itu fili e lua i le pito i tua o le ulu, faʻalelei ia i latou e le o vaʻaia. Faʻapulou lou lauulu i le varnish e teu ai lou laulu i laei ma puipuia lou laulu mai le salalau solo i le aso atoa.

    O le tuʻufaʻatasia o vali faʻapipiʻi i fusi e mafai ona faʻaaogaina uma mo laei masani ma ofu afiafi. Ae aua, aua nei galo o le lanu o manoa e tatau ona o gatasi ma le lanu o laei.

    Valivali loka o lauulu i luga o fulufulu

    Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi ma lauulu, ae e te le manaʻo e faʻamalamalamaina ona vali lea o lou laulu i lanu pupula, saunia loka i luga o lauulu fofo o se sili sili fofo.

    O ia masini e faigofie ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o a latou lava curls, ma le fulufulu lava ia e laʻititi, o lea e vaʻaia atoa i lalo o le tele o lauulu ma, sili ona taua, e le faʻaleagaina aʻa. O le mea ua tupu, ua e maua ai ni faʻamanuiaga manoa ile lauulu, le laʻau e mafai ona suia ma tuʻu faʻatasi pe a manaʻomia.

    E fautuaina e le au fai laʻau ni laʻau fulufulu e eseese lautele, umi ma lanu. I le tulaga masani lava, o faʻamuamua e tatau ona faia i oloa mai lauulu masani.

    Pulu lanu i luga o le uliuli ma lauulu lauulu

    I le mataupu faavae, e leai ni faʻatapulaʻaina i le filifilia o se paolo mo blondes poʻo brunettes, ae o faiga masani faʻatonu ai tulafono nei:

    1. Filifili lanu mafanafana mo lauulu lauulu - piniki, mumu, piliki, enaena.
    2. Mo uliuli mafiafia, faʻaalu le malulu o lanu: lanumoana, lanumoana, lanumeamata, lanu viole, lilac.

    O le mea moni, e le tatau ona pisia i se leo tele. Mo fafine matutua, o le ombre sitaili ma sili atu masani masani lanu (lanu enaena, chestnut, uliuli, lefulefu, apamemea, pogisa uliuli) e atoatoa.

    Pulu lanu i le fale

    I ai ma nisi tomai ma fetuunaiga, e mafai ona e tutoʻatasi mafai eseese o lou lauulu.

    Ina ia faia ni fulufululele lanu "fulufulu", ua lava e faʻamalamalamaina malie ai 4-8 manoa ma tuaoi manino, puipuia perhydrol mai le alu i luga o le lauulu lata ane. A maeʻa lea, o loʻo manaʻomia ona valivali mai le pisupo o le curle i le paʻu manaʻo. E tatau ona manatuaina i lea taimi ma lea taimi e manaʻomia le faia o faʻasaʻoga (ao tupu le laʻau i le aʻa).

    Lauulu i lanu lanu

    O le iloiloina auala e faaleleia atili ai lauulu foliga foliga manaia i luga o laulu malulu, ae e mafai ona tosina atili atili gauai atu e ala i sea ituaiga:

    • farani, gani braid, spikelet,
    • solofanua (o se manoa lanu e tatau ona tuu i luga o le pito i luga o lauulu po o ni fusi),
    • se fusi faʻamau ma uʻu saoloto,
    • atigi lauulu,
    • curling, pei o pito o le lauulu, ma i luga o latou umi atoa.

    Lauulu lanu ma tone

    O se manoa lanu i le lauulu o le a foliga saturated ma le faʻaaogaina o se tonic, lea e faigofie foi ona fufulu ese, ao galue i luga o le lauulu e matua lamatia. O se tasi o ana minus o le pupula lanu o le a foliga mai na o le pisapisao uila poo le malamalama mai le natura, mo brunettes le faʻaiʻuga pe a uma le faʻaaogaina o le a toetoe lava le vaaia.

    Afai e te manaʻo i se faʻaiuga sili atu ona tumau, ona faʻaaoga lea o se tonic e umi pe a ma le lua vaiaso

    E faʻapena foʻi le paʻu i le amonia. Lea la, o le laulu uliuli lauulu e tatau ona faʻamalamalamaina ia curls, ma pe a uma ona vali.

    O le aoga o le faʻamamaina o le tonic o le a tumau e tusa o le lua vaiaso, ae afai e te faʻaaogaina le vali le aoga, ia o le lanu e faamalieina oe mo se taimi umi. Ae, e le o se faalilolilo o solo finafinau e matua afaina i lauulu.

    Ma o le meaola autu o le hydrogen peroxide, faatasi ai ma le fesoasoani o lea ua faʻaleagaina le pigment masani, ae brunettes le mafai ona faia e aunoa ma ia pe a latou manaʻo e maua se paolo malamalama ma faʻamalieina.

    Isi auala

    Nei e manaia tele vaega i lalo e maua lanu lanu i ou lima:

    • Mascara O lenei meafaigaluega e matua le afaina, ma e oʻo lava mo siʻosiʻomaga. Mascara faʻaaoga i le pito i tua o sitaili, faʻaaoga totigilima ma pulumu.

    Ae, i soo se tulaga le maua i le timu - le mascara na ona salalau atu! Mai lea ua avea manino e mafai ona e aveesea le oloa i le masani ona fufuluina o le ulu.

    A faʻaaoga le mascara, ia mautinoa e mago le la ma ua susulu foi le la

    • Laki. Laʻauva vali e matua faigofie e faʻaaogaina - naʻo le lulu o le fagu ma fofola i lou lauulu. Ae e tatau ona e mautinoa o le oloa e le pa'ū i luga o mea o loʻo siomia ai oe, aua latou te pisia faʻatasi ma le lauulu. O le lelei o lenei meafaigaluega o le talafeagai mo pogisa uliuli, tuuina atu e oo lava i le uliuli lauulu le lanu talafeagai.
    • O se pouliuli o ulu. O se filifiliga sili lea pe a e le manaʻo e aʻafia lou lauulu i soʻo se lanu lanu. E mafai ona faʻatau mai se lanu curl ma se pulou ma faʻapipiʻi oe lava pe a e manaʻomia. Pe mafai ona e fausia i se tamai keratin capsule, o le mea lea o le loka o le a tumau e uiga i ni nai masina.

    O loka pepelo i luga o lauulu e faigofie tele ona faʻaaogaina, ma e tele foʻi foliga eseese

    • Valivali ata lafoia. O le oloa ei ai le tele vali lanu, ma o le atigipusa foliga pei masani mata paolo. Le faʻaaogaina, na o le manaʻomia ona faʻasusuina ia curls ma tataʻi ata ia latou, ona tusi loa lea i le umi atoa. A maeʻa, e tatau ona faʻasaʻo mea uma i le fulufulu lau poʻo le uʻamea uʻamea, fai ni moli malamalama.

    O lona uiga mo le fatuina o se nuanua lagona tele. Filifili le sili ona talafeagai mo oe, ma alu i luma i se fiafiaga ma amio leaga (vaʻai foʻi le faʻaupuga "Vitamini i lauulu lauulu - o se manatu le aoga poʻo le faʻaolataga mo curls?").

    O le vitio i totonu o lenei tusitusiga, o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le metotia o le faʻaaogaina o auala eseese e maua ai le tele o lanu lanu.

    Lauulu uumi

    O lanu paʻepaʻe foliga foliga matagofie i luga o le laulu laei, ma le lalagaina i ia ituaiga laei:

    • Falani Farani
    • Eleni fili - faia i le foliga o se peli,
    • laupepa
    • solofanua (o se curl lanu e alu i le pito i luga o lauulu pe tuu se pa)
    • leai se afifi faʻatasi ma le faʻataʻavaleina,
    • Farani fusi (“atigi”),
    • talotalo faʻaiʻu
    • lauulu atoa le umi
    • isi

    Feololo, pipiʻi

    E mafai ona fesuisuiai le kapeti lautele i luga o le laulu uliuli ma le valivali lanu e faʻaaoga ai le Peek-a-Boo metotia. E aofia ai i le tuʻuina atu o lanu pupula i le pito i lalo o lauulu. O laina susulu lautele e faʻaalia mai i fafo o siosiomaga.

    Nofoa e lua foliga foliga lelei i le puupuu umi o le masani sikuea. I lenei tulaga, e lua foliga tutusa o loʻo faʻaaoga, lea e matua eseese ma le autu lanu o lauulu.

    • Faʻafefea ona filifili se polofesa lauulu lauulu, faʻailoga o le sili ona lelei ituaiga ma faʻaaogaina fesoasoani.
    • Balayazh mo lauulu umi: ituaiga o valiina ma nuances o tekonolosi faamatalaga iinei.

    O a foliga i faiga?

    Le filifiliga o se laei fou o lauulu o se taua vaega. E talitonuina e o teineiti paʻu-paʻu ma ni curls o lanu mafanafana, o tamaʻitaʻi ma le paʻu pulu, lanumoana poʻo le efuefu mata - malulu.

    I se lautele, le paletisi e matua eseese lava o le lanu filifilia e mafai ona toetoe o soo se mea. Tele taimi ia filifili nei ie:

    • lanumoana
    • ultramarine
    • malosi moli moli
    • lefulefu efuefu
    • piliki
    • lanumoana
    • lanumeamata
    • mumu
    • 'amu
    • mint
    • susua
    • ie lanu viole
    • lanumeamata lanumeamata
    • isi

    Faʻafetai i le susulu malamalama, o le ae tuʻuina atu i lau ata se eseʻese ese, olaola, atonu foʻi ma foliga le fefe.

    O le mea moni, e le manaʻomia le faʻaogaina o se leo faʻatusatusa. E mafai ona e faʻaogaina ni masani masani pe masani lanu:

    • auro
    • platinum
    • apamemea
    • Karamel
    • susu sukalati
    • pogisa uliuli
    • uliuli
    • pogisa uliuli
    • chestnut
    • isi

    Ina ia faia se foliga sologa lelei, mafaufau i itu nei:

    • lanu curl masani,
    • lanu o mata
    • paʻu o le paʻu
    • lauulu foliga
    • tausaga, olaga, laei sitaili,
    • lauulu mea na tupu
    • le lanu o le ofu pe a fai o le fulufulu ua saunia mo se tasi afiafi.

    O le valiina o ia lava e faia i le umi atoa o le lauulu, ma i pito foi latou lava. I tulaga i le filifilia o lanu fou, blondes na sili atu le laki. Latou faʻaaogaina toetoe lava o soʻo se numera mai le paleti.

    O Brunettes i nisi tulaga e tatau ona faʻamalamalamaina ia curls. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le laulu faifai pea o lanu i lanu tetele o le alofa faʻamatua - lanumoana lanumoana pe lanumoana piniki.

    Faia o lanu lanu i le valiina

    Faʻafefea ona fatuina ni lanu lanu i luga o le uliuli lauulu? Ioe, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia soʻo se faleie. Ae e tau le maua se totogi sili atu peʻafai e te manaʻomia na o se le tumau le aʻafiaga.

    Lenei e lua filifiliga e iloiloina - tumau le valiina po o le lanu. I le tulaga muamua, o le taunuuga e alualu i luma 2-3 masina, ae o le ammonia dye e afaina ai le lauulu.

    I le tulaga lona lua, faʻamoemoe i le aafiaga mo mai le aso e tasi i le lua vaiaso, fuafua i le tulaga o le tonic tetee.

    Tonics e fufuluina ile taimi muamua, aumai se maualalo le leaga o le soifua maloloina o le lauulu. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo ia i latou se tasi uiga ese - o se lanu malamalama e maua i le malamalama mai le natura poʻo pamepeteke faʻaalu.

    I luga o pogisa, o le taunuuga o le a le mafai ona vaaia. O lenei filifiliga e mafai faʻaaogaina pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, ua uma ona e faia se ombre ma e manaʻo e faʻaʻeseʻese le tumau.

    Mo le iʻuga tumau, ave se tonic e umi pe a ma le 2 vaiaso poʻo le amonia e leai ni vali.Ae i soʻo se mea lava, o tamaʻitaʻi lauulu uliuli pe a faʻaaogaina le vali o le a muaʻi faʻamalamalamaina ia curls, ona vali lea

    Ma manatua: lanu lanu i luga o le uliuli lauulu e faia na o oloa maualuga. O taugofie, e leʻi faʻataʻitaʻiina susulu e mafai ona mumu i totonu o lauulu ma faʻa samasama.

    O se isi mea i le valiina o lanu penivali (pastel lanu). Latou Taugofie, faigofie ona faʻaaoga, faigofie ona fufulu. Ma le palette faʻamalieina manaʻo.

    E lua ituaiga o penivali:

    Gaʻo suauu (e pei o ata)

    Suauu pastels e sili atu ona mamafa ile fausaga. E le mamago lauulu, taoto lelei, e vave faʻamaligiina, e le pala. Ae faʻaalia le lagona faʻapipiʻi ma o loʻo fufuluina faʻafuaseʻi (mo 1-2 taimi).

    E manaʻomia ona e faʻapipiʻi manoa i se fasi pepa malo poʻo ni ato laupepa masani.

    Le nuʻu o pisipisia ma penivali

    Afai e faʻatino le saʻo le faʻasologa, o le lanu fou e mai le 6 i le 10 itula. E le fautuaina le umi o le umi. E sili atu le manaʻomia le alu i le moega ma vali lanu.

    Pigment mafai ona fufulu ese ma se sampo masani, atonu i le tele o auala. E faʻapipiʻi faʻapipiʻi vela, e tatau ona e faʻaogaina se pu ea poʻo le faia o se matapulepule.

    Le sili aoga o penivali vali ma vali o le a le uma strands mafai ona vali ma i latou. Ma ia faia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ombre lanu i luga o le uliuli lauulu. Faatasi ai ma luga ma faʻalauteleina manoa o lenei le aoga.

    • Le metotia o fulufulu tuputupu ae balayazh o le a lea, o ona foliga ma lanu filifiliga.
    • Valivali i le balayazh metotia mo pulu uliuli, mo ia e talafeagai ma mo le filifilia o le paolo, faitau iinei.

    Lauulu

    E masani ona faʻapipiʻi fusi faʻalenatura poʻo e masani ona faʻaofiofi ile pito ole laulu ma lauulu. O nei fusiua e laiti, o le mea lea e le o vaaia i le laulu.

    E mafai ona faʻatauina ni laina susulu, eseʻese i le lautele ma le paolo. O lea o le ae maua nisi filifiliga mo faʻataʻitaʻiga ma fatufatu se fulufulu lauulu.

    O le aoga sili o lenei metotia o le mafai ona avatu le laulu foliga muamua foliga i so o se taimi. E le gata i lea, o lenei metotia e talafeagai mo lauulu i le mago, aua latou te le fautuaina ni ie valiina.

    O le mea moni, ia maua se faʻalenatura, foliga fealofani, e sili le faʻatauina o oloa mai lauulu masani. E le taugofie tapuni sese lanu i luga o lauulu. I se faʻaopopoga, latou te mafai ona fetuʻunaʻi i la latou umi e ala i le tipi ese le itu le aoga.

    Faia i luga

    Mo i latou e le o fefefe i le lagona faifai pea o se "tino ese" i latou lauulu, e mafai ona e taumafai e fausiaina ma lanu lanu masani i lauulu uliuli.

    E i ai mea e uiga i 70 na e mafai ai ona e fatuina se ata le masani ai. Ua lava lea e tupu ai 10-20 manoa (afai e te faia nisi, latou te le mautonu ma foliga lapopoa).

    O le aoga aoga o le faʻaopopoina o le puaaʻo mai le lanu valavala e le fufuluina ma e le toe faʻapipiʻiina le toe vaega o le lauulu, e pei o le tulaga i le valiina.

    O le taualumaga atoa tusa ma le 40 minute. O le aafiaga e masani ma susulu. Afai e te le tanuina ou lima i le lauulu, ona fafo atu e le ese mai o latou lava. E manaʻomia e faʻafou lau lauulu i 2-3 uma vaiaso.

    E iai lau fulufulu mea - kanekalon. O lona fausaga e tali tutusa ma le fausaga o lauulu, o lea la ua faʻaogaina e fausia ai dreadlocks, wig ma curls mo afro-fili.

    E le o se mea gaosi. Ole faʻavae ole Kanekalon o meaola alofima, e aofia ai ma taligalu. O mea e umi ma mama, e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa, e le malepe, e le fememeaʻi, e taofiofi lelei mo le umi.

    Faʻafefea ona lalagaina se manoa lanu i lou lauulu:

    • Faasalalau le mea i luga. Ia vave iloa pe fia ni manoa e te manaʻomia. O se afifi mamafa 200 kalama ua lava mo le tusa ma le 70 manoa. Ole fuainumera o lalaga lalagaina e faʻalagolago ile faavae ole maualuga ole lauulu, ole aofaʻi manaʻo ma le mafiafia ole fili.
    • Vaelua lauulu masani i sone lea e te fuafua e lalagaina kanekalon.
    • I le taimi nei ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi toso ese lauulu mai tuaoi.
    • Tumau le tumau le pito i luga o lauulu. Vavaeese le isi (pei o le lalagaina o se spikelet) ma faapipii le kanekalon.
    • Gagau faaafa. E tatau ona avea ma matasele. Faʻapipiʻi le mataseleʻi i le pito i lalo o le soʻotaga ua mavae, faʻamauina o le mama i le matasele. Afai o mea uma ua faia saʻo, e tatau ona e maua ni 3 manoa mo lalagaina o se fatu.
    • Lalagaina togi e pei ona masani ai.

    Afai o le faʻaiuga e le ola e tusa ma faʻamoemoega

    Ae mo penivali ma sese ufi, o mea uma lava e matua faigofie iinei. I le muamua tulaga, e mafai ona e fufuluina le tele pigment ma se selu pe fufulu atoa le laupapa.

    O loʻo i luga ole laupepa e faigofie ona 'aveʻese. Ae peitai, lelei-faaofuina foi. E moni, e tatau ona e liliu i le matai.

    O le sili ona faigata o le tulaga lea i radical staining. E le mafai ona faʻamau loka lanu le fiafia i ai ma le lanu uliuli. I lenei tulaga, e tatau ona e toe lavea le lauulu.

    I se tulaga lautele, soʻo se lanu lanu e manaʻomia faʻaalia foliga i lanu talafeagai. Masalo faʻataʻitaʻi ni ata fou?

    Tausia pe a uma le fausiaina o laina

    O fulufulu lanu lanu i luga o pulou ua le maua le faʻapipiʻi e sau mai pulu, ma latou manaʻomia le tausiga faapitoa ma le teuteuina lelei. A e maise o nei fautuaga e talafeagai pe a iai le tele o na loka:

    • O manoa ua tupu e tatau ona selu ma le faʻaeteete faʻaaoga se pulumu vaivai.
    • Aua le ova vevela, a leai, o le a latou liusuavai. A fufuluina lau lauulu, e fautuaina e faʻaaoga vai mafanafana poʻo le potu vevela, feula faʻamago le uila ma se fulufulu i le malulu ea auala. Faʻaaoga lemu le uʻamea faʻapipiʻi e aunoa ma le paʻi i le ie poʻo.
    • E fautuaina le faʻaaogaina o le sulfate-free ma le ava-leai shampoos mo lauulu gaʻoa. Latou te le aofia ai gaʻo-mea e aofia ai, ma o lea e le lamatia ai le faʻamutaina o le capsules.
    • I le maeʻa ai o le laupepa, e fautuaina le fai o se matapulepule mo le lelei o meaʻai ma faʻamalologa curls. Talosaga i ai mo le 5-10 minute, aloese mai le aʻa sone ma kalama. E mafai ona e faʻaogaina ni mea taua na fai faʻataʻitaʻia lauulu faʻatau mai le gaosiina faʻatuatuaina.
    • Ua fautuaina e faʻaaogaina se vailaʻau e fofo ai i fafo, suauʻu ma le silikone, susu susu. O nei tupe e fesoasoani e faʻatumauina le ola maloloina foliga o curls. Ia mautinoa e leʻo le pusa o mea.

    Masini o loo aofia ai le ava malosi, kināmoni, citrus sua aofia ai. Faʻasaina le tumau o vai faʻamamaina e fufulu ai lauulu.

    O le maualuga poʻo le valivali e le ofo ai se isi. A o ni malamalamaʻaga - lanumeamata, lanumoana, mumu - aua le tuuaʻi ese ai isi.

    Latou faʻaopopoina se faʻapitoa o le mimilo i le ata ma fesoasoani ia lagona le tagata lava ia. E mafai ona e suia le ata mo le tasi poʻo le lua afiafi pe fai se vali tumau, lauulu faʻalautele. I le mea mulimuli, curls e manaʻomia se tausiga faapitoa.