Galue ma lauulu

Valivali i laʻau e teuteu lelei: 9 auga masani

O taumafanafana uma na e faʻaaluina ma le faʻaalu totoina pe tausia lou lauulu mo feusuaiga galu ma matafaga matafaga, ma o ai e masalosalo o le tautoulu oe le o le a vaeluaina ma mea na e maua faigata. Ae o le vaitau fou e manaʻomia ai suiga, o le agaga fafine ua sili atu le fiaʻai mo latou. I lenei tulaga, aisea e le tuua ai na o le umi naʻo ia, ma le malamalama lelei, mafaufau lelei i le paʻu o le Autumn. A uma mea uma, e te le toe popole i le la susulu o lou laulu e ono susunuina.

Ua matou aoina mo oe a pito sili ona taugofie ma manaia lava ata ma fausaga i le valivaliina mo lenei vaitau. Mo tofo ma fiafia uma: mai aʻa tetele, o faʻamalamalamaina manatu mama i se lanu moana lanu moana. Faʻamatalaga, mo ia e fetaui i ai, metotia.

1 Faʻateleina aʻa

Faamatalaga tusa lava poʻo le a le mea e te manaʻo e faʻaigoa ai lenei masani, aʻo lenei ua oʻo i le tumutumu o faiga. O se faʻataʻitaʻiga ma le faʻaalia auala e faʻaalia ai ou aʻa faʻalenatura ma fou.

Mo ai: o lenei metotia e mo tagata uma, naʻo o se mea e fiafia iai. O le susulu pupula o lou lauulu, o le sili malie ma malu o le tatau o le paʻu o aʻa. Pogisa - o le lanu e sili atu le tamaoaiga ma sili atu.

Auala: o le mea sili ona taua o le tausia o se paleni i le va o le lanu o lau basal paʻu, foliga o le paʻu ma le paolo o toega na totoe. Leai se eseesega faʻaesea, na o ni suiga malu.

2 Malulu e lua itulua "brunette"

Faamatalaga O se auala lelei e sui mai le taumafanafana pupula i se sili atu fuaina vaitau. O mata o le aisa uliuli mafiafia i moli lanumoana uliuli, pei o atigi uila, mo se faataʻitaʻiga.

Mo ai: o le loloto o enaena sesega e sau mo se lelei faʻatusatusa ma sesega paʻu ma malu paʻu, ma moli uliuli uliuli i mata.

Auala: Fai atu i lau lulu lauulu e sikipi iila o lanu enaena i luga o lou pale. I le pito o le lauulu faʻaopopo ata malu. Mo i latou o loʻo faʻamafanafana le paʻu paʻu, tatau ona sili atu le filifili chestnut.

O le a le mea e maua ai le lauulu lanu i le fatuina o se foliga foliga: faiga masani ile 2017

A o fuafua e radically suia le foliga e ala i le tuuina atu o se paolo fou i laina, e tatau ona e fuaina le lelei ma le leaga, taulai atu i le tulaga o le lauulu, lona fausaga, natura masani. Foi, e tatau ona maitauina o lanu lanu e manaʻomia faapitoa le tausiga ona o nuances e fesootai ma le faiga.

O vali lanu e manaʻomia faapitoa le tausiga

Le lelei taimi

Le sili taua drawback o staining o le i ai i le tuufaatasiga o gaosi vali leaga o vaega mo le uluulu ma curls. O le mea lea ua tupu, ua mama tui le chemistry i le lauulu, e mafua ai le le lelei o foliga i le leiloa o le ola malosi e loka, le puipuia o mea o le siosiomaga ma foliga foliga mai.

O nisi vali e i ai lamatiaga leaga.

Ona o le faaleagaina o le lauulu fausaga, o loo i ai se manaʻomia mo le masani ona asiasi atu i salonons poʻo fale teuteu teuteu e toe faʻafouina le curls.

O le a onapo nei tekonolosi ofoina: metotia o vali ma lauulu tipi

E i ai ni matata masani i le tusa ma le laulu e vali i lanu eseese. E faʻatasi uma i latou i le ono maua o se faʻaiuga mo se taimi umi (le itiiti ifo i le 3-4 masina), a maeʻa ona toe mafai ona e toe faʻatautaia.

O lauulu lauulu tumau 3-4 masina

Ombre: fesuiaiga mai le pogisa i malamalama malamalama

O lenei metotia na sau mai Hollywood ma o loʻo faʻaogaina e tusa lava poʻo le a le ituaiga uliuli o lauulu. Ose vaega o le ombre o le avatua lea o curls o soʻo se umi se isi faʻaopopoga. O lenei aʻafiaga e mafai ona faʻatinoina ona o le faasolosolo lemu suiga o lanu mai pogisa i malamalama, amata mai le ogatotonu o manoa ma o latou pito. O se leo uliuli o se uiga lea o le vaega pito i luga i le ogatotonu o lauulu. O lenei vaega o loʻo tuʻua i lona tulaga masani pe nini i se bol lanu uliuli faʻatusatusa i le fautuaga. E sulugia muamua le vaega pito i lalo o vela, ona vali lea. E faʻatagaina le tuʻufaʻatasiga o ni paolo.

Mamalu

O le mea totoa o le filifiliga o sea lanu i le fausiaina o se tuaoi manino i le va o lanu eseese. I lenei tulaga, e mafai ona tuʻufaʻatasia se paʻu uliuli faʻalenatura ma le lanumoana, lanu viole, uliuli, mumu, faʻaleila leo.

Shatush - lelei mo le tautotogo: Aperila, Me

Lauulu valiina e tusa ai ma lenei tekonolosi mafai ai ona e faia lou laulu malamalama ma sili atu susulu, ao le suiga faia vave vave aunoa ma ogaoga afaina i curls. O le metotia o loʻo faʻavae i le fesuisuiai o malamalama manoa ma le pogisa ma faʻalelei paʻepaʻe o le vali e maua ai le aʻafiaga o lauulu mu mu.

Auala shatush

Valivali Paolo - Balayazh

O lenei tekonolosi e aofia ai le valiina o lauulu i lanu eseese ma fesuisuiai ata. O le ata lanu e filifilia i tulaga taʻitasi taʻitasi, faʻavae i luga o le umi o le curls, ituaiga foliga ma foliga o foliga.

Balayazh

Afai e puʻupuʻu le lauulu, na o maʻi o lo o namu.

Henna 'apamemea mo puʻupuʻu, feololo ma umi

Mo staining faaaogaina lenei tekonolosi, le laupepa o le tasi lanu lanu e filifilia ma o latou tuʻufaʻatasiga ua faia. I le taimi o le faʻaaogaina o vali, o sulu o lanu enaena ma malamalama moli eseese, ona o le mea na faia se faʻataʻitaʻiga vaivai fafine, o loʻo tuʻuina mai se faʻaaliga vaaia tele i le aofaʻi o filo.

Bronding o le a maua ai se foliga malu

E mafai ona faʻaavanoa curls mo le umi atoa pe i sone o tagata. Aemaise lava le gauai atu i le vaega o le alafau, mata ma laugutu, lea e tatau ona faamamafaina lelei e ala i tafega iridescent. O sulu mama e faia manifinifi, mauaina se faʻamalieina sili atu. Ua vali le lauulu, solomuli mai aʻa o ni nai senitimita e maua ai le maualuga tele. O le taualumaga umi mai le 2 i le 3 itula ma e le taugofie. I tua atu o faʻamatalaga faʻaogaina, o nei lanu valivali filifiliga e tumau i le masani mo se vaitau:

  1. Mumu lanu. E mafai ona faʻaigoa ole masani, talafeagai mo fulufulu o fausaga eseese ma uumi.
  2. Faʻamalamalamaina ma le vali mulimuli mai. Faʻafetai i le amataga o le faʻamamaina o vaega, e mafai ai ona valivali le laulu i le lautele o ata. I le taimi lava e tasi, o le valiina e le gata ina faʻaliliuina ai le paolo manaʻo i le paolo manaʻo, ae ia faʻapupula ai foʻi ma olaola, usitaʻi. Aua le faʻaogaina lenei auala pe a fai o le laulu na faapipiʻi pe valiina i le henna.

Foliga maualuga lauulu

  • Manatu maualuga. E mafai ona e faia i luga o moli-lanu o le lauulu, faʻapupula ai tagata pogisa manoa.
  • Manoa i ata faʻatusa. Valivali e talafeagai mo se asimetric lauulu pe teuteuina ma le faamamafa i le tasi elemene, lea e iloga i lanu pupula. O lenei valivali mea e taʻua foʻi o le pixel ona o le amio masani i luga o le laulu.

    Ata tusitusi

  • Amerika lanu. E faasino lenei i lauulu lanu i lanu eseese, o le numera o ia sili atu 3 filifiliga. E sosoʻo lava le leo mulimuli ane, e faʻafaigata ona vaʻai, ae o le laulu e atili ola.
  • Ata o le filifiliga o lanu i luga o le masina masina

    A fuafua lauulu lauulu, e tatau ona e mafaufau totoʻa i le filifiliga o lanu, e faʻavae i luga o le ituaiga o oe lava foliga, a leai o le ata fou o le a liliu e faʻapea o se mea leaga. O filifiliga nei o loʻo mafai:

      Teine ma fafine o le "taumalulu" ituaiga ma sesega paʻepaʻe paʻu paʻu, lea e iu lava ina maua se paolo olive, le lanu masani o lauulu eseese mai enaena e uliuli. I lenei tulaga, e le aoga le suia o le paolo radical, aua o le eseʻesega tuʻufaʻatasiga o lauulu uliuli ma paʻu paʻepaʻe lea ua avea ma mea maualuga. O lea la, e aoga e taulaʻi ai i tekonolosi o loʻo lauiloa i aso nei, le fuaina, shatush, balayazh. Ituaiga teine ​​"Winter"

    O le isi fautuaga e faatatau i paolo suiga o loʻo iai mo fafine matutua ma le faapogisaina o lauulu laulu. Ashen shades avea ma se filifiliga talafeagai mo i latou.Fafine e auai i le tautotogo ituaiga iloga i le lanu auro o le paʻu, lea ina ua uma ona tanuina ua i ai le paolo o "kofe ma susu", ma se moli lauulu lauulu ma ata mai lanu enaena i ie lino po o saito. I lenei tulaga, e mafai ona e mauaina se sili atu foliga matagofie i le faʻaopopoina o lanu mai le malamalama saito i le mafiafia o le meli, ae o le mamafa o eseesega e matua le talafeagai. O se filifiliga lelei o se laʻititi faʻailoaina auro poʻo le 'apamemea-mumu faʻasologa e toe faʻaola ai le lauulu. E fautuaina e teena paʻu malulu paʻepaʻe, a leai o le ata o le a liliu e leai se tofo,

    Ituaiga teine ​​"Spring"

  • O tamaitai o le "taumafanafana" ituaiga ma moli lanumoana, teisi lanu lanu uliuli, leaga loloia i tanning, e masani ona tuʻuina atu i le asena poʻo le laulu enaena lauulu ma lanumeamata pe lanumoana mata. E manaʻomia le faʻatinoina o lauulu lanu o lenei ituaiga faʻaaoga lemu ma malulu malulu, faʻatasi nofo ai i luga o se siliva-lefulefu lanu. Afai e te manaʻo e faʻaopopoina sina laʻititi mumu, o loʻo manaʻomia le faʻaavanoaina o le malulu o lanu, e le aofia ai le lanu samasama.
  • O le ituaiga o le tautoulu e iloga i se paʻu auro e ufiufi i paʻu, o le tano i luga o tumau pea tusa lava i le taumalulu, tuuina i foliga lanu samasama. O le lanu o curls eseese mai le auro chestnut ma auro mumu e toetoe lava uliuli. I tulaga taʻitasi, o loʻo iai uʻamea apamemea.
    Fautuaga e uiga i staining - o lenei faʻatagaina ulufale i totonu o le curls o se mafanafana auro susulu. E le fautuaina seila faʻamalamalamaina naʻo lauulu ulu, e matutu ma mamago. Mo ia curls, e talafeagai e toe faaolaolaina apamemea strands.

    Ituaiga teine ​​"Autumn"

    Afai o le valivali o loʻo faia le tutoʻatasi, e manaʻomia le filifilia o se vali o se talafeagai paolo ma maualuga le tiute. Mo tulaga uma e aunoa ma tuʻusaunoaga, e tasi lava se vaega o fautuaga - o le vali e le tatau ona ese mai le masani leo e sili atu nai lo 2-3 iunite. Ole averesi o tau o lauulu lanu e faalagolago ile tekinolosi filifilia ma o:

    • I le tasi leo - mai le 700 i le 1000 rubles,
    • Toning - mai le 500 i le 700 rubles,
    • Ombre, shatush ma isi tekinolosi faʻaonapo nei - mai le 1500 i le 3000 rubles,
    • Faʻamamaina i luga o le pepa puipui - mai le 40 i le 60 rubles i le faʻasologa,
    • Faʻamamaina e ala i se pulou - e uiga ile 600 rubles.

    O le valiina mafai ona fai i le fale poʻo le teine ​​fulufulu.

    Atonu e le aofia ai ma le tau o mea e faʻaaogaina (vali), o lea e fesuiaʻi ai tau i le filifiliga o se lalelei.

    Ata o lauulu - aga masani o le tautoulu-taumalulu vaitau 2018-2019

    Ole masani male paʻaga masani ile faiga masani e le o le vaitau muamua. O se foliga feteʻenaʻi e tuʻufaʻatasia lanu o le paʻu, mata ma lauulu o le a pito i luga i le laiga o le vaitau. Poʻo le a lava le lanu o le lauulu e i ai i le masani, pe a filifilia, latou te fulitua mai i uiga taʻitoʻatasi o foliga vaaia. Ae e te lei filifilia se paolo, fuafua muamua lau lanu ma au oe lava mea e fiafia i ai, ona filifili lea o se valivali sitaili i totonu o ituaiga o filifiliga filifiliga.

    Lanu samasama o moli manino ua faʻamamaina e le masani ai. O le faʻamamaina o le vaega o le basal, o le maʻai tuaoi i le va o aʻa ma le toega o le umi, faʻamamaina ma "fulu" e leʻo lauiloa foʻi mo le umi. Laugatasi dyeing lea e liliu ai lauulu i luga o se wig po o pulou e le faʻalelei foi.

    Stylists i le vaitau fou uunaʻi fashionistas e filifili le sili ona masani lanu o lauulu e sili ona talafeagai mo masani paʻu ma mata o leo. Lulu lauulu lanu foliga i le tautoulu 2018 ma le taumalulu 2019 maua ai mo le palette atoa o natura gamut:

    • papaʻe platinum
    • auro, saito, karameli, strawberry blond lanu mafanafana,

    • "Laʻitiiti" enaena, e aofia ai saito-lefulefu fasi, 'apamemea faʻamalamalamaina, mafanafana ata o auro ma lanu malulu o platinum,
    • uaina, 'apamemea,' apamemea, ata o kinnamona,
    • lanu masani o sukalati, koko, kofe,
    • malulu lanu uliuli i lanu mafanafana ma lanu malamalama.

    O le aafiaga o faʻalenatura ma faʻalenatura o aga autu a le sau o le vaitau. O isi atonu e le o iloaina o se aafiaga faapena o se iʻuga o se asiasiga i se lalelei. Ua maeʻa faʻalauiloa atu manoa i se faʻatupu vevesi, moli malamalama i luga ia latou. E leai se laina tuaoi i le va o le natura lanu o aʻa ma lanu o manoa. Faʻafetai i lenei mea, o loʻo teuteuina i le laulu foliga vaʻaia lelei mo se taimi umi, e te manaʻomia le mataituina o le tulaga o aʻa ma fautuaga.

    Le aotelega mo faʻataʻitaʻiga i totonu o lalelei laulu mo le tautoulu ma le taumalulu vaitau 2018-2019 faʻatagaina oe e faʻamalieina sili ona manaʻomia tagata faʻatau. O le felanulanuaʻi o aga o le isi vaitau o le a faʻamamafaina ai le patino o soʻo se fafine: o se tasi e fefe i suiga faʻafuaseʻi i ona foliga, ma se tasi ua sauni mo suiga tetele. Le filifiliga o le valiina o metotia e faʻalagolago i manaʻoga mo lauulu.

    Fiafia o le valiina metotia

    Valivali metotia o le a i le masani i le tautoulu-taumalulu 2018-2019 vaitau e faigata ma eseese. I le o loma faiga vaitau, o nei metotia ma metotia o le a faʻaaogaina:

    • Shatush. O lauulu ei ai lona suiga lanu, tutusa tutusa i le umi atoa. A vali, e tele tones o loʻo faʻaaogaina e fausia ai le faasolosolo suiga mai se paolo pogisa i se malamalama. E vali tutusa le vali. O le galugalu tuaoi o le suiga mai le pogisa i le malamalama faʻataʻitaʻiga o le aafiaga o le susunuina o pito i le la.
    • Balayazh. E tele lanu eseʻese e faʻaaogaina i filifili filifilia e maua ai le aʻafiaga o lauulu mu, faʻaiʻuga tetele, faʻafefeteina ma lanu faʻapipiʻi. E faʻaaoga e le matai le faʻasologa ma ni laʻasaga faʻapitoa, nini le pito i luga o le filifili filifilia. O Balayazh e maua ai le lauulu o se laulu loloto. O le valiina o lenei metotia o le a sili atu le faʻamamafa o sitaili i le ituaiga o lapoʻa faʻataʻitaʻiina na fai.
    • E leai se malie ma se malie. Ombre o se metotia faʻamaonia e le maopopo suiga mai le pogisa i le malamalama i le ogatotonu o le uumi. O lenei valivali gaosia se eseesega tele i le va o le pito i luga ma lalo o le lauulu. Mo lenei, o le pito i luga atonu e pouliuli. Sombre fautua lemu le fesuiaiga mai le tasi lanu i le isi, ona o lea le foliga le maai e pei o se ombre masani.
    • Folafola. O lenei metotia faʻaaogaina faʻaaogaina le pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi, i luga o se tamai manoa o loʻo faʻauia mo valivali i le tele o lanu lanu ma faʻaliliuga minute. O le vali e le paʻi i le ulu, ma moni lava lauulu uma maua se paolo ma fetuutuunai suiga mai le lanu i le lanu. Ole iʻuga ole a sili ona masani ile paolo ile lanu ma moli malu.
    • Tuʻuina mai. Ole isi lea metotia e faʻailoaina ile tele o sitaili 4-5 laupepa eseese ole fausaga. O lenei auala e mafai ai e lauulu lauulu fafine ma brunettes e faʻamalamalamaina tagata taʻitasi e aunoa ma le teteʻa ma o latou lanu masani.
    • Valivali pixel. O lenei auala e faʻaaoga e fatuina ai ni mamanu masani i luga o le lauulu e faʻaogaina ai le eseese o lanu i le lanu pauna. Galue i lenei tekinolosi o se galugalu, umi ma faʻapitoa faʻasolosolo faiga, e manaʻomia ai le faʻapipiʻi o le pito i luga lauulu i luga o le pepa e faʻaaoga ai se ata o loʻo iai tuaoi manino. O le taunuuga o le galuega, tatou te mauaina se pixel mamanu o le tele o lanu.
    • Pa pupuni. O lenei togafiti e tai tutusa ma le muamua. Mo le mauaina o se ata, e faʻaaoga stensils eseese foliga.

    • Contouring - o se metotia e mafai ai ona e faʻafetaui foliga o foliga, faʻamamafa le taua ma nana le le atoatoa o foliga. I le faʻailoaina o tagata taʻitoʻatasi, o le aʻafiaga o le vaneina o foliga o le laulu e maua.

    Mo pupuu lauulu

    Mo lauulu mo lauulu pupuu, o se flamoyage talafeagai. E le manaʻomia le faʻasaʻo soʻo, faʻatagaina oe e fatuina se vaʻaiga vaʻaia o le lauulu, faʻamamafa se lauulu fugalaʻau faʻateleina foliga.

    Mo le teuina o kapeti, bob, grunge o le puʻupuʻu ma le faʻalauteleina o fesuiaiga, valivali i le metotia o bronding e talafeagai. O lenei metotia o le a faʻamamafaina ai ni tagata taʻitoʻatasi ma le sitaili o fulufulu laʻititi, fatu le aofaʻi.

    Tagata e fiafia i foliga mataga ma i latou e ona le sikuea lamolemole o le a fiafia i le pixel poʻo le valiga mata.

    Mo lauulu ma le uumi lauulu

    Mo le vaitau lona lua i le laina, o strawberry blond i le mafanafana ma le malulu lanu e tumau pea se laulu ulu foliga i le 2019 mo le averesi umi o se vaitau lona lua. Mo curls i luga o le ogatotonu o le pito i tua o le vavaeina o cranks ma balayazh e talafeagai. O pito o le a foliga olaola, o le lauulu o le a foliga masani.

    I luga o le laulu uumi, vali i le sitaili ombre, sombre, bronding foliga aoga.

    O i latou e mananao e faʻataʻitaʻi ma se susulu palaka o le a fiafia i vali vali avanoa i totonu o mea fou o le 2019, o lauulu lanu latou te faatagaina oe e fatuina e mafai ona suia i aso uma. E fai i latou masani, ma faʻapipiʻi pe i le ituaiga o selu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai lanu o lauulu.

    3 apamemea

    Faamatalaga ultra susulu ma mauoa 'apamemea mumu. O le lanu foliga foliga taugata tele ma matagofie, o se mama ma loloto le lanu.

    Mo ai: mo eseese paʻu paʻu, e taua e mafai e le matai ona filifili le paolo saʻo. O lenei faapitoa lanu e sili atu apamemea-auro nai lo na mumu.

    Auala: ia mautinoa e saʻo le filifiliga lelei o le vali ma le manaʻo lelei ma le paolo lelei.

    4 Wheat Blonde

    Faamatalaga saito lanu enaena o le tumutumuga o le tele ata i le taimi e tasi: auro, e le masani ai ma lanu samasama.

    Mo ai: lauulu lautele o le a galue i latou e ona le tele o paʻu tones ma mata. Afai e māmā lou paʻu, faʻaopopo isi lanu auro. Afai o lanu piniki e lanu samasama. Ona o le le mautonu o lenei lanu, e mafai ona ofuina i le tanned ma le paʻu o paʻu.

    Auala: filifili se paolo o lau filifiliga e tusa ai ma le ituaiga paʻu, faʻaopopoina atoa poʻo se vaega maualuga - matua manifinifi ma masani ai, ina ia latou le foliga vaʻaia faʻapitoa i lauulu.

    Faamatalaga trend bronde - mo se taimi umi! E le o se brunette lenei, e leʻo le laulu. Ae mo i latou e le mafai ona filifili.

    Mo ai: foliga maualuga teisi - i le taimi lea. Lua, o le paolo e sili ona aoga ile lanu enaena male uliuli enaena. Ma se lanu mafanafana o le paʻu.

    Auala: le sili pupula ma faʻaeseese faʻailoga i le paolo o lauulu sili ona talafeagai mo lou lauulu.

    6 Rose Gold Maliu Fulufulu

    Faamatalaga mo fesootaiga faaonapo nei, o moli i le itu i foliga e mama, o aʻa e uliuli. Taulai malamalama maualuga mai le ogatotonu i pito o le lauulu.

    Mo ai: o lenei paolo o le a faʻamamafaina paopao ma lanu auro i fafine e iai se mafanafana o paʻu paʻu. Ma o le a liu uliuli o latou mata.

    Auala: faʻaopopo ile tusitusiga autu se mauoa piniki-auro ma le lanu mumu lelei.

    Faamatalaga ua fefiloi le pou o le lanu lauulu masani i luga ma tua ma faʻamanatuina manoa i le pito i luma lalo ifo.

    Mo ai: galue tele i ituaiga uma ma lanu o lauulu, avatu ia i latou ituaiga ma pupula.

    Auala: susulu valivali. O loʻo faʻamamafa fiafia faʻapitoa o loʻo i luga o manoa i ou foliga. Ma tua ma lalo le tusi lapo V o se pogisa uliuli.

    8 Malosi ole sukalati pogisa

    Faamatalaga susulu lanu enaena enaena ma samasama samasama pito. O se filifiliga sili ona lelei mo le uumi ma le paʻu lauulu - o le a itu e lua itu faʻapipiʻi o le a faʻaopopo le loloto ma le mamafa i le lauulu.

    Mo ai: mo le paʻu malamalama ma le lanu uliuli. E faʻalagolago lava i le suiga o leo i le pito o le lauulu. Mo paʻu malamalama - malu malu, pei o lefulefu enaena, mo pogisa - mafanafana, lanu auro.

    Auala: aa ma le ogatotonu o le lauulu e tatau ona tumau pouliuli, vaʻavaʻai ni ata e latalata i le masani lanu o lou lauulu, tutusa ma eseʻese laʻau. Ma i pito o le laulu, e mafai ona e faʻapipiʻi se balayazh poʻo le pintura e faʻamalamalamaina ai le tele o manoa.

    9 Fulufulu Turoise

    Faamatalaga malu ma manaia le paolo. Ae ia manatua e te maua ai le sili chic iuga, o le a tatau ona e faʻaogaina le laulu ole lauulu.

    Mo ai: Lelei mo soo se tasi e naunau e lototele ma tu matilatila i fafo i se motu o tagata. Ae a vaʻaia ma vaisu, ona foliga mai lea o lenei paolo foliga sili ona matagofie i se moli, sesega paʻu paʻu.

    Auala: Sauni e vali lou lauulu.

    Lulu lauulu lanu mo le tautoulu 2017

    • Miliki sukalati
    • Uliuli sukalati
    • Siva lanu
    • Lauulu mafanafana
    • Caramel lanu
    • Malulu lauulu
    • Mumu apamemea

    I le faiga o le valiina o lauulu, stylists mafai ona faʻaaogaina ni tele o lanu, lea, i le isi itu, o le a ausia le aʻafiaga o le lanu loloto.

    Tigaina o Mata Tigulu

    Sei o tatou vaʻavaʻai i tulaga uma e tasi i foliga o laulu e teuteu eseese.

    Miliki sukalati

    Tele fetu e fiafia i lenei paolo o lauulu ma e leʻo se faalavelave. O le lanu lea e mafai ona faʻatumu le ata i le tamalii ma le atamai, faʻapea foi le faia o foliga sili atu le fou ma talavou. Ole isi aoga ole sukalati susu ole talafeagai lea mo toetoe o lanu uma o mata ma lanu o le paʻu.

    Faʻataʻitaʻiga Gigi Hadid faʻaalia se lanu pa'ū talafeagai mo lauulu umi

    O le tamaitai tamaʻitaʻi o Jessica Beale e fiafia i paʻu masani ma tuusaʻo, laititi lava lamepa

    Uliuli sukalati

    O lenei lanu o se fefiloi i le va o le enaena enaena ma le chestnut, i totonu o fetu e fiafia i lenei paolo - Megan Fox, Sarah-Jessica Parker, Kim Kardashian, Selena Gomez ma le tele o isi.

    O le sukalati uliuli e talafeagai mo se paʻu paʻu malulu, ma maua ai i ai le aʻafiaga o se moli malamalama.

    O le uliuli sukalati i luga o lauulu umi e foliga sili

    Siva lanu

    Faitau e uiga i le 8 aoga masani lauulu lanu o oloa i la matou tusiga Mai Brunette i Blonde: Malamalama Lauulu (+ ata)

    O lenei paolo e faʻasino i le malamalama ma o se tuʻufaʻatasiga o leo mafanafana ma malu. Lulu siliva tusi o se lanu enaena enaena paolo, ma lenei lanu, ua fefiloi ma le sili atu le lanu auro. O le iʻuga, matou te maua se faʻailoga uigaese.

    I le tautoulu o le 2017, o saito lauulu ua leiloa lona aoga

    E taua le matauina o lauulu-lanu lauulu e tele laʻasaga, o mea taʻitasi e talafeagai mo se paʻu ma le lanu mata.

    O ata sili ona lauiloa o platinum, gold, warm blond ma le caramel.

    O le lanu o le saito na mafua ai le laititi o Jennifer Aniston

    Malulu lauulu

    Malulu lauulu tumau pea i luga o le lisi o nei lauulu lanu mo pauu. O lenei paolo e ao ona filifilia ma le faaeteete, aua taaalo ma ia e lamatia, ua amata ona matua.

    O le Model Cara Delevingne e fiafia e faʻataʻitaʻia lona lauulu ma e masani ona suia ai lauulu

    Caramel lanu

    Afai o oe o se siʻosiʻomaga masani e manaʻo e faʻamalamalamaina lona paolo, e mafai ona e filifilia se karamelo fulufulu. Blondes o loʻo manaʻo e faʻanenefu pogisa a latou siosiomaga masani o laulu, faʻalogo foi i lenei lanu.

    E fiafia Jessica Alba i le laupepa o lona ulu

    E le mafai ona e vali aa, o lea e te mauaina se sili atu manaia foliga ma se pouliuli pito i lalo i le pito.

    Delicious caramel lanu e sili mo siliva ma ombre mamanu. I se faʻaopopoga i le teuteuina o lanu enaena lanumoana faʻatasi, karamel faʻamalamalamaina e fatuina se laei sili ona manaia ma matagofie e tusa lava poʻo le a le umi o lau lauulu.

    Pulu enaena lauulu ma karamel faʻamalama o le filifiliga sili ona lauiloa mo le loma paʻu vaitau. O lenei le le mautonu lanu e talafeagai mo toetoe o lauulu uma e tusa lava po o le a le ituaiga ma, ioe, lanu.

    Mumu apamemea

    Tele o fafine e fiafia i lauulu susulu. A apamemea susulu o le a maua ai lou lauulu ma foliga atoa mafanafana. Mumu apamemea o loʻo i se faiga ma se suiga i le va o enaena ma le meli, ma o le mea sili ona taua, e fetaui lelei uma paʻu paʻu.

    O le leo pupula e le o le mulimuli lea i le taimi nei o lauulu mo le paʻu ole 2017

    I le faʻaopopoina o faʻailoga lanu mo le paʻu ole 2017, lauulu o le denim, holographic, neon, faʻapea foi ma le efuefu ma lanu viole, aua neʻi aveesea lo latou aoga.

    Valivali i laʻasaga 2018 - 2019

    Sei tatou faamamafa atu le laei autu o le fulufulu vali laei: ombre, sombre, shatush, balayazh, maualuga. O le mea moni, e masani ona galulue matai i faʻafesoʻotaʻi faʻasalalau e maua ai se sili atu faʻaiuga. O le uiga o ituaiga uma e tutusa - o le faʻamaninoina o manoa taʻitasi i atoa pe i se faʻasologa.

    O le mea moni, o le faʻapitoa ma le tulaga o le stylist e te faʻatuatuaina lou lauulu e taua tele, o le maualuga o le maualuga o le matai, o le sili ona matagofie le fesuiaiga lalelei foliga ma lou lauulu e ono le susunuina. O le mea lea, o le saʻo filifilia matai o le faʻamautinoaina sili lea o le manuia. Mai i lea e mulimuli mai ai o le a galue o ia i se lelei salon ma luga o le faʻafiafia sili ona lelei tulaga teuteu.

    Valivali ata talafeagai.

    O lea, sei o tatou vaʻai i le ata o foliga vaʻaia foliga i 2018-2019. O le faʻasolosolo e mafai ona alu mai le pogisa i le malamalama:

    Ma mai le malamalama i le pouliuli (seisi seasea lomiga), ae le itiiti ifo le manaia:

    O teine ​​sili lototetele e filifilia fulufulu lauulu lanu. I le pito i luga o lauiloa, lanu piniki ma lilac tumau, ma i le taumafanafana e masani lava mumu mumu i le aga:

    Mo e fiafia i ata, e sili atu le malolo e filifili lanu masani mo le valiina o lauulu:

    Faʻafefea ona filifili lauulu lauulu?

    O le auala pito sili ona faigofie e filifili tonu ai le lauulu lauulu o le filifili lea o se faʻataʻitaʻiga i luga ole Initaneti. O le fesoʻotaʻiga e tele naua galuega e matai ma lanu faʻatusa. Afai ua i ai lau lava pule, e mafai ona e filifilia na ata e te fiafia iai ma faʻaali atu ia te ia. Pe o mai i le filifiliga o sailiga soofaatasi.

    O Mikrusha e ofoina atu le sili ona manaia lauulu lauulu filifiliga i le 2018-2019:

    Faʻafefea ona filifili se aliʻi ma ni lauulu vali?

    O lima poto o le matai ma se fale faʻafiafia lelei e lua ni auso manuia i le soifua maloloina ma le lalelei o lau lauulu. Manatua ia vaʻai i faʻataʻitaʻiga o galuega a le loloʻau. Siaki poʻo a mea teuteu o loʻo galue iai le faleoloa. O le sili malie agamalu o le vali, o le sili atu lau lauulu o le a tumau pea pe a uma le taualumaga.

    Pei ona fai muamua loʻu stylist, "e faigofie ai le suia o se tane nai lo o le a lulu." O se tala malie! Ae mo le 9 tausaga sa ou matua le kopi i le matai seia oo ina alu ese mo se isi aai. Na ia tuʻua, ma o le naunau ina ia foliga aulelei ma mananaia na tumau pea, ma na amata loa ona ou saʻilia se nofoaga fou e mafai ona ou tuʻuina atu ai loʻu laulu i se tagata faʻapitoa. Sa leʻi faigofie le filifiliga, ae paleni ma malamalama lelei. Na ou afe i se vasega fou ole aoga I le itumalo o Kutuzovsky o Baroque.

    Totogi ni mea se lua - o le taʻutaʻua le stylist o le faleoloa Nikolai Mostovoy - o laʻu uo tuai, o lana galuega ma lana galuega ou te vaʻai totoʻa. Ma o le lona lua - o le faleoloa e galue i ni polofesa teuteu lelei. Ma ina ua mavae se umi filifiliga ma auiliiliga, na ou iloaina le mea e vali ai loʻu laulu i Moscow! E masani ona ou le avatua ia te oe aʻu faʻamatalaga. Ae o lenei mea o le toe mea na mafai pe a mafai ona ou fautuaina ma le saogalemu se stylist ma se salon, ia mautinoa i le iʻuga.

    Salo Beauty Baroque

    Tuatusi: LCD "Stalin's Cottage". Fualaau a Starovolynskaya 12 K4.

    Auaunaga: oti ulu, sitaili, manicure, pedicure, faia i luga, aulelei teuteu foliga, massage.

    O le faleoloa o loʻo i ai i totonu o se nofoaga iloga o Moscow. O se asiasiga na o ia e tuua lagona sili ona lelei. Matagofie totonu, maualuga maualuga tautua ma tulaga lelei auaunaga, i le ala mo le lava tupe.

    Ia, ina ia aua neʻi faʻaleaogaina, o le a ou faʻailoaina atu le mea na tupu ia Nikolai Mostov i le Baroque salon:

    Ile taimi lava e uma ai vali ma sitaili:

    Ata faʻatasi ma loʻu tagata faʻavaomalo stylist Nikolai Mostov:

    Ma o le ala lea ou te vaʻai ai i le olaga moni e aunoa ma le faʻatigaina. E taua tele mo aʻu o le laulu e taofiofia ona foliga e aunoa ma le le aoga o le gaoioi, le mago, teuga ma mea teuteu faapitoa. Fufulu, mago ma alu. E te manaʻo i ai?

    Ma o laʻu teuteuina laʻau lenei o le valivali 2018 latalata:

    O ni nai upu e uiga i le lanu

    I totonu o lanu sili ona lauiloa mo valivali o lanu eseese o le uliuli (meli, saito, ashy), moli enaena tone, faapea foi ma karameli, meli-karameli ma sukalati. I le isi itu, o ni mea e le masani ai ma faʻateleina - lanu piniki, lanumoana, lanumoana, lanumoana, lavender, turquoise, o le a le leiloa lo latou aoga.

    Lanu lanu e valivali ai le ata soona faʻatupu ma manatua pea

    Sombre, poo le “soft ombre”, faʻatagaina oe e maua le matagofie o aʻafiaga o le la i matau. E 'eseʻese mai le masani ombre i lena ona o le tele o paolo, o se lamolemole sologa lelei o lanu e maua e le gata i le faalava, ae faʻapea foi i le faʻavae i luga. O tuaoi i le va o fesuiaiga lanu e le o vaaia. Ina ua mavae le sombra, o le lauulu avea atili pupula ma lapopoa.

    E tusa a ole a tutusa aafiaga ole a aliali mai pe a fai e le teine ​​le tamaititi lava ia ma e tele le taimi e malolo ai ile matafaga vevela. O lauulu e iai se vali foliga e pei na mu i le la, ae i le taimi lava e tasi e aloese mai aafiaga leaga o le ultraviolet radi.

    O le aafiaga o ni manulele susunuina mafai ona maua e aunoa ma le afaina ai i lauulu

    O le auala faʻaalu e faʻaaoga e faʻaaogaina le fulufulu mamoe ma faʻaloaloa le lanu i le umi atoa o le lauulu. O le iʻuga, o ni mea faʻalenatura masani i luga o le laulu ma le sopoia o paolo mai le pogisa i le malamalama.

    E faapitoa lava le faʻaeteeteina ile pito i luma. I le taimi lava e tasi, o le metotia e ese mai balayazha ma ombre i na o nisi maʻoti faʻamanino ae le o le vaega pito i luga luga o lauulu. I le maeʻa ai o valiina, o le laulu foliga foliga mafiafia, sili ola ma susulu, ma o le ata foliga matagofie ma fou i le taimi lava e tasi.

    Faafetai i le tomai faʻatulagaina o lanu lanu, e te le manaʻomia le faigata faʻaofuina e foliga ofoofogia

    Fa apamemea

    Afai e te manaʻo e faʻaopopo sina malamalamaʻaga i lau laulu, ae e te leʻi sauni e faʻaliliu atoa i se lauulu, o loʻo agavaʻa mo oe le bronding. O lenei igoa e sau mai upu faaPeretania e lua “brown” (brown) ma le “blond” (malamalama).

    Ole metotia e faʻavae ile lanu enaena, e tafe malie ile paʻu paʻu. I le taimi lava e tasi, ia le itiiti ifo i le tolu lanu eseese o aofia ai, matagofie le tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi. E masani lava o karamel, sukalati, lanu enaena ma lanu auro. Valivali foliga masani ma tosina atu manatu o isi.

    A oʻo mai tusi, faʻaali ata ma faʻanofo matagofie vaʻai susulu atu i le tasi ma le isi.

    O le isi metotia manaia o le ea paʻi. O le igoa ua faʻaliliuina o le "paʻi o le ea" - ua vaeluaina le lauulu i ni manoa, ona tofu lea o le tagata ma le la fulufulu, ina ia pe tusa o le 'afa o loʻo totoe mai le muamua voluma. Ona fusi lea o le vali-togafitiga-fusi i le pepa alumini e aloese ai mai le fefiloi ata. O lenei metotia e manatu lemu, e pei o le lauulu lemu, sili ona lelei e le mafai ona valiina, ua lelea i fafo ma le ea ea.

    O le vali faaaogaina le indented mai aa, blurring le suiga laina i le tele e mafai. I lenei tulaga, e aliali mai i le ausiaina o le aafiaga o se lamolemole suia se tasi paolo i le isi. A maeʻa le vaega autu, o le lauulu lanu. O lenei mea latou te maua ai foliga lelei, faʻalelei lelei le susulu, atili ai ona susulu le lanu.

    O lenei metotia e fetaui lelei mo le toe faʻafoʻiina o le lanu masani. O aʻa o le paʻu masani faʻanatura pe a uma ona paʻi le ea foliga talafeagai ma aua le solia le faamaoni o le ata. E le gata i lea, o le togafiti e talafeagai pe a e manaʻo e alu ese mai le ombre, ae i le taimi lava e tasi e faʻatumauina le lanu maualuga.

    O moli mama e toe faʻafouina le mata, ma lamolemole suiga e foliga masani

    O a lanu ua tatou faaaogaina?

    O stylists o le lalelei Beauty Academy salonona vali faaonaponei e fesoasoani e maua ai le paolo manaomia, ao tausia le soifua maloloina ma le tele o le lauulu ma avatu ia i latou se susulu matagofie. O lenei:

    Afai e te manaʻo e sui lau ata, ae a o i le masalosalo, o le stylist o le a fesoasoani ia te oe e filifili le lanu talafeagai. O le a ia iloiloina le tulaga o lou lauulu, o latou fausaga ma filifili le metotia o le a foliga sili ona aoga ma faʻaalia lou laulu susulu ma matagofie. Aua le fefe e suia ma taumafai se mea fou, o le mea taua o le liliu i tagata tomai faapitoa.