Lenei e sili atu

O le a le eseesega i le va shatush, valivali, balayazh, ombre ma maualuga ma mea sili atu e filifili?

Bronding - "Brown" - enaena ma "Blond" - paepae. Lenei o le valivaliina ma se suiga o lanu enaena i moli, ma sili atu nai lo 4 tone o faʻaaogaina. E tatau ona tuʻufaʻatasia foliga o palapala i lalo ole ituaiga. O loʻo faʻamamafaina foʻi lenei mea, i le aʻafiaga o le faʻasolosolo sologa lelei o pouliuli ma moli malamalama i le tasi le isi. E foliga masani i le faʻaaogaina o latalata vali o vali. Bronding mafai ona faia i luga o filo eseese, faia le aafiaga o le mu mu.

Ombre pisia

E fetaui lelei mo brunettes, blondes ma redheads, teineiti e mitamita i o latou lauulu masani lanu. Valivali mafai ona faia o se faʻamalamalamaga se tasi, ma faʻaaoga pali. O le faʻailoaina o le laina lalifa. O le sopo lelei mai le vaega pogisa o le aa (e mafai ona e faapogisaina le vali pe tuua se lanu masani) i le susulu o lauulu i le pito (faʻamalamalamaina ma le enaena, valiina i vali pe a manaʻomia). O le suiga e amata, o se tulafono, mai le ogatotonu o le lauulu, na fausia ai le "lalelei" o lanu.

Sombre - silau i autafa, o aʻa e laʻititi pouliuli nai lo le umi autu ma e le matauina le tuaoi o le suiga. O le fesuiaiga o lanu e amata latalata atu i aa ma moli uila e le o luga uma o le lapoʻa o lauulu, e talafeagai lea mo teineiti e mitamita i o latou lauulu lanu, ae mananao suiga.

Suia ombre - se maliega suiga mai le malamalama sone o aʻa i le pogisa i le sili ona lelei. O leo e filifilia mai i le "le o le tauvalaau" i le "acidic" mo le sili atu le lototele.

Valivali

Pupuni pouliuli ma malamalama malamalama sui. O isi taimi o le iʻuga e toetoe a le maitauina, e pei o loʻo vaʻai le la.

Ua faʻaaogaina le valivali vali, lea e vali ai manoa taʻitasi. O le eseʻesega mai i isi ituaiga faʻamamafa o le a o le i valiina le lauulu, e faia se faaputuga ma vali ona faʻaaoga lea i ni afa. O le mea lea, o le aafiaga o manoa faʻaleaga susunuina i le la, malamalama ma le ea, ma tuaoi le vaaia i le va o ata, ua ausia. Ole ofe foi e mafai ona faʻamatalaina i lenei pisia.

Balayazh valivali e maua ai le sili masani natura o lauulu. Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea o sulu faʻamalamalamaina na o ni nai tone, ma le vali o loʻo faʻaaogaina ma toso faʻataʻamilosaga ma latalata atu i pito o le lauulu. E ese le manaia i le matamata le matai e ana lenei metotia, e pei o ia e sapasapaia se mea mai lona lauulu. E manino tapulaa i le va o manoa, faapea foi i le va o aʻa ma pito o le lauulu e le o vaaia. Na o le pito i luga o lauulu ua valiina.

Venice maualuga maualuga

Ole ituaiga lea o suiga ole stencil staining. O le faʻailoaina o le Venetian e faia i luga o le uliuli lauulu. Ua vali i lalo le uʻamea mai aʻa, ma le le fesuiaʻi lanu. O le iʻuga, o fasiʻau faʻanatura e foliga mai o le a mou atu i lalo o le la. Balayazh, shatush, Venetian highlighting - o le sili ona faasaoina o soʻo se ituaiga o faʻamamaina, ua faia i se tatala auala, e aunoa ma le 'ie.

Valivali maamora

Faʻatagaina oe e toe faʻafouina lau lauulu e aunoa ma ni suiga ogaoga, aʻo e vaʻaia faʻalenatura. A valiina, o le leo lava e tasi e faʻaaoga e fatu ai le manaʻomia lauulu lauulu. Le aano o le staining o le le tutusa le faʻamalamalamaina o ata. O le paolo autu o se lanu uliuli lanu uliuli, ma i pito pito maua atu ituaiga eseese o ata o karamel.

Vailaau

O tu ma aga masani faʻalauiloa na aliali mai i le tuai o 80s o le seneturi talu ai, peitaʻi o le a leiloa mai foʻi lona faʻatatau. Ole eseesega autu mai isi metotia ole valiina ole umi atoa ole laulu. O manoa e mafai ona eseese lautele ma mafiafia. Le filifiliga sili ona faamanuiaina o loʻo iloiloina o ni mama manifinifi tafatafa latalata i le foliga ma lautele ma e seasea laina i tua o le ulu. Faatasi ai ma le "masani" na o le pito i luga lauulu o lo o aofia ai, o vaega maualalo e tumau e le suia.

O le lelei o lenei metotia o lauulu valivali o:

  • le mafai ona valiina lava e sili ona uumi lauulu,
  • e mafai ona fesuiaʻiina o le numera o unta, o latou tele ma taimi,
  • le manino o le laina i le va o lanu ma faanatura o filo, lea e fausia ai le aafiaga o lauulu lauulu.

Peitai, e i ai faaletonu: le faailoaina masani o ata e toetoe lava a le mafai ona faia i luga o laʻititi lauulu, ma le saʻo le filifilia o vailaau o le faʻamalamalamaina mafai ona faia le lauulu mago ma leai se ola.

E ala i paleni, o le faʻamalamalamaina e le faʻaaogaina i lauulu lauulu, ae o ni nai senitimita pito i lalo - o le mea taua lea i le va o lenei faiga ma le faʻailoaina masani. O isi taimi e taua foʻi o ni vali foliga e lua-lanu, aua o ata e filifilia i totonu o le lua tone e faʻatatau ile lanu masani o le lauulu. E leai se tuaoi manino i le va o lanu, o suiga e le malamalama ma aua le tosina mai

Le tele o taimi, o loʻo tufatufaina atu le lua, i faʻamatalaga e lua:

  1. poo aʻa pogisa, ma, tusa, mai paʻu o paʻu o leo mama,
  2. poʻo le faʻafeagai - o lauulu e faʻamalamalamaina latalata atu i aʻa, ma pito tumau le pogisa.

Lelei:

  • Le aoga sili o lenei ituaiga o faʻamaninoina o le laulu foliga masani, e pei lava na ona susunuina sina laititi i le la.
  • O le isi taua, o le, e le pei o le faʻamamafa masani, e le manaʻomia e le balayazh le vali lemu, aua o fulufulu i aʻa e tumau ona leoleoina, ma o latou tuputupu aʻe e tumau le le vaaia.
  • O lenei auala ua fautuaina mo i latou ua filifili e toe foʻi i o latou lauulu sulu paʻepaʻe ma manaʻo e ufiufi lauulu na muaʻi valiina, faʻapea foi ma tagata o lo latou lauulu e lanu e le tutusa.


Ae, pei lava o soʻo se ituaiga o lanu, e fai e balayazha ona faʻaletonu:

  1. afai ua uma ona i ai le lauulu sinasina i le laulu, ona le mafai ai lea ona faafoliga atu ia, ae, i se isi itu, o le a tu matilatila atili atu,
  2. o se tulaga maualuga o polofesa o le matai e taua tele, aua o le ausia o se sologa lelei mo le fesuiaiga mai le tasi lanu i le isi e faigata tele. A leai, o le lauulu laei e foliga le manaia.

O le ombre metotia o se gaioiga lea e naʻo fesoasoani e faʻamaninoina. O lauulu i aʻa e tumau e le suia, pe faʻalanu ma masani vali i lanu uliuli.

Ma le isi, e e le manaʻomia le faʻafouina pea, o lona uiga e sili atu le faigofie ma aoganai lo le masani masani.

O le isi aoga o le "rejuvenation effect", e lamolemole suiga o feteʻenaʻi lanu ua toe faʻafouina le mata mo le 5-7 tausaga.

Ae o le ombre ei ai se tasi taua tele - o le a le tuʻufaʻatasia ma ni pu, ma e le fetaui foʻi ma tagata i se pupuʻu puʻupuʻu.

E mafai ona tatou fai mai o shatush o se tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua o faʻailogaina:

O lo latou tutusa o loʻo taoto i le mea moni o le faʻamalamalamaina o lauulu e le tupu mai i aʻa, ae latalata atu i le ogatotonu o le lauulu, mafua ai le aafiaga o le mu mu. Ae o le eseesega autu o lena naʻo nisi o manoa e filifilia i le feteʻenaʻi e faʻailoaina, ae leʻo lauulu uma.

Lenei ituaiga faʻamalamalamaga e talafeagai naʻo le uliuli ma lauulu uliuli, mo fulufulu lauulu e faigata tele i le mauaina o le natura.

O le aoga aofia ai ma le mea moni o le auala e faʻatino i le ea fou, e aunoa ma le faʻaaogaina o le pepa faʻamalosi ma le malosi faʻamalamalamaina, ma e faʻatagaina foʻi oe e nana iʻuga o le le faʻailoaina.

Valivali

O lenei metotia o pupuni e fai si lavelave ma faʻaaoga taimi. I lenei tulaga, o le lauulu e le mama, ae, i le isi itu, saturated ma eseese lanu: i nisi tulaga, faʻaaoga 2-3 tone, ma i nisi - e oʻo atu i le 20.

Le aano o le valivali o le matai vaeluaina lona ulu i sone, ona filifili ai lea o ni manoa mo vali. Faatasi ai ma le maualuga-lelei faatinoga, o lenei metotia foliga mataina ma le masani ai. Peitai, ei ai ona itu sese:

  • fetaui lelei na o teine ​​talavou, aua e le nana ai lauulu efuefu,
  • manaomia faasaʻo e le aunoa,
  • e le mafai ona faia se leleiga suiga i se isi metotia (faʻailoilo pe ombre).

O le a le mea e mafaufau i ai pe a filifilia?

O mea taua na mafua ai filifiliga o meafaigaluega:

  1. uumi ma le lanu uliuli.
  2. sasaʻo pe migimigi
  3. natura pe vali.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ombre ua fautuaina naʻo lauulu saʻo, ae o balayazh o le a sili atu ona foliga i curls.

E tele nuʻu, ae o le mea sili ona taua o le tali i le fesili: o le a le mea e te manaʻo e ausia? Afai e te manaʻo e faʻamamafa le natura matagofie o lauulu, o lona uiga o se balayazh ma le gaoi e sili atu, ma afai e te manaʻo e suia le ata i se sili atu cardinal auala, e sili atu le filifilia o le faʻailoaina, ombre po o valivali.

O le a le mea e sili ona lelei mo lauulu ma faigofie ona faʻatinoina?

Soʻo se valiina e afaina ai le lauulu, ae peʻa lelei ona vaʻaia, e mafai ona faʻaitiiti pe ono uma 'ona aveʻese. Ona o le mea moni o loʻo i le ombre, balayazhe, shatusha e le o le umi atoa e faʻaaogaina, ae naʻo se vaega, o le lauulu ua faʻaleagaina e laititi lava nai lo le taimi o faʻamalamalamaina. E ui lava i le mea moni o le atoa vavaeina ua valivali i le lanu, e le o faʻaaogaina se vaega o le oksidasi e fasiotia pigment, o lona uiga e toetoe lava a le leaga le lauulu.

E sili le faʻatinoina o soʻo se metotia i totonu o le potu faʻaalu e tagata tomai faʻapitoa, ae i le fale, ua lava naʻo le faʻamamaina. Ombre, balayazh ma valivali e le fautuaina e faia ia tatou lava, talu ai e faigata ona saʻo suiga.

A o mo le umi o le faʻasaoina o le faʻaiuga, e le manaʻomia e balayazh, ombre ma batatushi fetuunaiga faifai pea, ao faʻamaninoina ma valivali e tatau ona toe faʻafouina a o tupu le laulu.

E mafai ona ou tuufaatasia ma le pisia?

Ole faʻamamaina ile laulu vali ose faigata ma le le faʻamatalaina ole faiga mo lauulu, aua o manoa ua tumu i vali ua le toe faʻamalamalamaina. Ona o lenei mea, o le manaʻo lanu e le vave taunuu, ma leaga e le mafai ona alofia.

Ae ui i lea, e mafai ona e faia lemu le faʻailoaina atu: faʻamalamalamaina naʻo ni vaega manifinifi, fausiaina le aafiaga o le silila i le la, pe faʻaaoga se lanu vali.

O le a lona eseʻesega

Faʻamalamalamaina o balayazh lauulu ese mai le masani ile tulaga muamua ma se lamolemole lava le fesuiaiga mai le pogisa ile malamalama. A o le tala masani fautua talafeagai manino i le va o le autu leo ​​ma faʻamamaina mama. I se faʻaopopoga, balayazh e le faʻatapulaaina naʻo le faʻamalamalamaina - e mafai ona faʻaogaina ni lanu faaopoopo, latalata pe faʻafeagai i le faʻavae.

Pe a faatusatusa i le tutusa tutusa o tufatufaina o laina faʻamalamalamaina luga o le vaega atoa o le ulu, o loʻo i ai i le masani, i le potu latou sili atu le vevesi. Lea e mafai ai ona e fausiaina se tagata sitaili ma saunia se tele fanua mo le fatufatu. Vali mafai ona faaaoga uma mai le ogatotonu o le filo, ma na o lona itu i lalo, ma e faʻatonutonuina le fua faatatau o pogisa ma malamalama tone.

O le galuega autu o loʻo faʻamamaina e le faʻailogaina o le faʻamaninoina lea o le leo masani ma le faʻafouina o le ata. O Balayazh na fausiaina ina ia aua le aveeseina, ae ia faamamafaina le lanu autu ma, e aunoa ma le suia ai, e fausia ai se ata fou teuteu ma aso nei. Ole mea lilo lea ole lauiloa ole nei auala ole pisipisia.

Balayazh i luga o le lauulu lauulu lauulu e tutusa lava ma Kalefonia faʻamalamalamaina - na te faʻafouina pito ma faʻaoso le lanu faavae.

Vala o le metotia

I tausaga talu ai nei, tele auala na aliali mai i le taimi e tasi e faʻatagaina ai le sologa lelei mai le pogisa i le laulu malamalama ma le isi itu: balayazh, shatush, ombre, bronzing. I auala tele latou te tutusa ma e le o se mea foi e ofo ai - o le mea faʻavae mo tagata uma o le uluaʻi faʻamaninoina o filifili filifilia.

Le eseesega i le va oi latou e malamalama lelei i ai le au polofesa, ae masani ona le mautonu fafine. O le mea lea, tatou malamalama po o le a tonu lava le fale.

O ai e talafeagai mo

O le Balayazh e lautele, ma o lona matagofie lea. Mo ia, e na o le lua lava tapulaʻa matuia: lauulu uliuli, lea na ia foliga mai e le masani ai, ma se puʻupuʻu puʻupuʻu - balayazh fautua mai se faʻataʻamilosaga suiga, ae na o lona le lava o le umi.

Uma lona matagofie o le a le faʻaalia e oʻo lava i tamai curls - o fusi lanu o le a fefiloi malosi ma faʻamamaina o le a avea e pei o se fefiloi masima ma pepa.

E sili ona lelei le fulufulu tino i luga o lauulu uʻumiʻu poʻo lauulu lava ile sitaili. I luga o se ulu ulu o lauulu o le a sili atu lona foliga o se shatush, ae foliga matagofie foi. Fuafua i mea faʻaopopo lanu o loʻo faʻaogaina, e mafai ona e faia se taofiofi foliga foliga masani, talafeagai tusa lava mo i latou o loʻo faamalosia e tausisi i se tulafono laʻititi o le ofu, poʻo se sulu ala avant-garde.

E oʻo foi i le matua o le tagata faʻatau e le afaina ai. Ae e naʻo le tele lava o lauulu laʻititi e te maua le valiina aʻa i se tele taimi, a leai, o le a latou aumaia faʻamalosi malosi ma faʻaleagaina le faʻamaoni o le ata. Lenei mea e tatau ona manatua e tamaʻitaʻi matutua ma matutua, ae leʻi faia se faaiuga i se fale.

Polokalame faatino

I se faʻafaigofie foliga, o se faleie e faigofie lava ona faia e oe lava i le fale. O le mea taua o le filifili lea o le saʻo faʻaopoopo paolo (pe a faʻaaogaina) ma mulimulitaʻi i faʻatonuga mo le galulue ma vali ina ia aua neʻi faʻalavelaveina le tekonolosi ma le ova tele le laulu.

O le laasaga ma lea laasaga metotia o lona faʻatinoina i luga o lauulu laʻau (mo se faʻataʻitaʻiga, o se sikuea e tauʻau i luga o tauau), foliga faʻapena:

  • Sulu lelei lauulu, faʻaaoga kolisi e vaeluaina i sone.
  • I sone taitasi, filifili ni sikuea tutusa.
  • Faauʻu sikuea, aoina le laulu i totonu ma se ofu tino i paʻu o solofanua.
  • Afifi ma le faʻaeteete le pito i lalo o tulimanu uma i se pepa faapipii ina ia faʻaoso pito o le umi le faʻamoemoe i fafo.
  • Matua e tusa ma faʻatonuga faʻaleagaina le susulu foliga poʻo le isi vali.
  • Faapipii se pulumu i pito matala o solofanua taitasi i le pepa.
  • 10 minute ao leʻi oo i le taimi o le faʻailoaina o le vali le uma, aveese le pepa alumini ma selu le tuʻufaʻatasiga i lalo ma le selu lautele.
  • Afai o le leo autu e ese mai le masani, ona uma loa lea o le vali fufulu ese mai le siusiu, ua vali ia aʻa i le lanu manaʻomia (aua nei galo e palu tuaoi).
  • O lenei e mafai ona fufuluina lau lauulu, apalai se pulumu toefuatai mo ni nai minute, fufulu ese, faʻamago ma faʻamago lou lauulu i totonu.

I luga o le puʻupuʻu lauulu mea uma foliga foliga faigofie tele - e tatau ona e selu malosi i aʻa ma fai fusi ma ou tamatamai lima, o le ua pisia i le lanu manaʻomia. A uma lena, pe a talafeagai, o le autu moli ua suia - ma le tautau i se faʻafaigofie lomiga ua saunia.

Ma mo umi uumi ai e tatau ona e faʻamumusu, ma matou te le fautuaina le faia o lenei mea na oi matou. O se lamolemole matagofie fesuiaiga o le a liliu naʻo i latou e faʻaogaina le metotia o le faʻaloaloa vali i le umi. Ma e le o iai foi mo tagata faʻapolofesa - o taʻaloga e tatau ona matua mama ma saʻo ina ia aua neʻi i ai ni mea faʻataʻamilomilo tuaoi.

Le malamalama maualuga + lanu = balayazh?

E tele tagata e manatu faapea afai e tutusa ma faʻapipiʻi balayazh, aisea la e te le faʻataʻitaʻia ai se mea faʻataʻavale foliga i se soʻona faʻaali na o le faʻamamaina o moli mama ma se emo lanu? I le filifiliga saʻo i lanu, o le aʻafiaga e mafai ona tupu mai e matua manaia lava, ae e le o se auala sili lea e fai ai balayazh mai le faʻailoaina. Mo ia fesuiaʻiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le polofesa ma pe a maeʻa tupu o aʻa tusa o le 5-6 cm.

Valiina o balayazh i luga o fulufulu fulufulu e tatau ona matua faʻaeteete - ua leva ona faʻaleagaina e le pipi.

O le matai e masani ona amata i le faʻapogisaina o aʻa pe a le tutusa o latou lanu ma le masani. Na te selu le vali mai le pito i luga i le pito i lalo i le umi manaʻomia, ma fuafua ai le mea o le tuaoi i le va o pogisa ma malamalama.

O loʻo faʻasolosolo nei togafiti. Pe a manaʻomia, faʻaopopoa loka o loʻo faʻapupula pe faʻapogisaina i le pito i lalo o le lauulu, ina ia liliu le suiga e masani ma matagofie. Ina ia mafai ona faia lenei mea lelei, e tatau ona e maua le tomai o lanu.O le mea lea, matou te fautua atu ia aua e te faia se faʻasaʻoga oe lava.

Tulaga lelei ma leaga

Ole aoga tele ole fale e sili lona i ai. Ae e le naʻo pau le aoga o lenei metotia:

  • matua faʻateleina vaʻaia le tele o lauulu,
  • manaia tele ata, e aunoa ma le suia liaʻi,
  • faʻatagaina oe e alu lemu i totonu o le blond ma alu i fafo,
  • e le manaʻomia le faasaʻoina faifai pea mo le toe tuputupu aʻe o aʻa,
  • vaeluaina lalafi le uliuli lauulu,
  • fetaui lelei mo le paʻu ma le paʻu lauulu,
  • faigofie ona fetuunaia e le lanu faaopoopo i isi.

E le tele ni leaga. Ole faʻafitauli autu, pei foi o isi ituaiga o faʻamamaina, ole susunuina o moli mama.

Faʻataʻitaʻiga tulaga faʻaalia e ono iʻu ai i se saoasaoa lanu, ae o le a faʻasaʻoina lea i le valiina o pulu pulu pe faʻaloaloa atu se lanu uliuli mai aʻa i lalo.

Lauulu tausiga

Soo se pisia ma tumau vali, ma aemaise i le faʻamamaina, faʻaleagaina le fausaga o lauulu, o lea la pe a uma balayazha lauulu e manaʻomia le faʻaopoopoga tausiga ma meaʻai.

Ui i lea, afai e te le fufuluina lau lauulu i luma vali mo 1-2 aso, ona avea lea o le leaga na mafua mai o vailaau o le a sili tele. I se faʻaopopoga, o matai lelei e tele ina faʻaopopo suauʻu faʻapitoa i le susulu o le uila lea e puipuia le lauulu uʻu mai le matua faʻaleagaina.

Lenei o tulafono faavae mo le tausiga mo pipiuli lauulu:

  • fufulu lau lauulu na o le faʻapipiʻi faʻapitoa ma vitamini faʻaopoopo,
  • O le faʻaaogaina o le fufuluina fesoasoani e faʻamalieina pe a uma ona fufulu - e faʻafaigofie ona selu ma faʻamalieina le lauulu,
  • faia faʻafou mea toe fai i le itiiti ifo 2 taimi i le vaiaso,
  • i le tulaga o se faʻaletonu ogaoga, o le 2-3 taimi fai se suauʻu suauu, tuu ia le itiiti ifo mo le 2 itula,
  • faʻaititia le vevela vevela i luga o le lauulu - uʻamea, curling, tuʻu ese lau fulufulu ese,
  • puipuia lou lauulu mai le matagi, malulu ma tuʻusaʻo o le la (faʻapea foi ma lamepa i totonu o se solarium),
  • aua le selu i lauulu susu - latou te soʻona fusi ma soli gofie.

Ole tele o balayazh o le a tumau pea le umi e faʻaopopo ai le sapalai pe a fai o le lamination poʻo le puipuia o lauulu e faia i le taimi lava e uma ai. Ae o se mea taua lea e siʻitia ai le tau, o lona aafiaga e oʻo i le 4 vaiaso. A faʻapea o le balayazha e faʻataunuʻu saʻo, o le laulu e masani ona le faʻaleagaina ma o lenei mea e le manaʻomia faapitoa.

E uiga i faʻailogaina masani

O se faʻailoaina mai o tulaga masani o se faʻagaioiga filifilia o faʻamatalaga, na muamua fuafuaina e Jacques Dessange. Faʻafetai i le tamaʻitaʻi taʻutaʻua Brigitte Bardot, sa aʻoaʻoina uma le lalolagi e uiga i le metotia fou a le au fulufulu Farani. O le metotia faʻamalamalamaina o lauulu ma manoa ua manumalo ai i loto o le tele o fashionistas ma amata ai ona faʻatinoina i fale faʻalelei.

Ole faʻamatalaga ole auala e faʻapipiʻiina ai manoa mai ia aʻa e oʻo i pito. Strands e filifilia i le lauulu. O latou lautele e mafai ona fesuisuiai, e fuafua uma lava i le manaʻo o le tagata o tausia ma foliga o ona foliga vaaia.

I le aluga o taimi, o le metotia masani ua faia le tele o suiga, o manoa amata ona valiina i lanu eseese pe na o le mama moli, tagata taʻitasi i luga o le mata pe i luga o le valavala. E ui lava i le tele o ituaiga o le filifilia filifiliga valiina, le faʻailoaina o vasega ua leiloa lona le lauiloa ma ua lauiloa i fafine ma aliʻi i nei aso.

Oe mafai ona faʻamasani oe i lauiloa ituaiga ma metotia o faʻailoga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Balayazh o se taimi-tofotofoina metotia o lauulu lauulu lanu. Na faaaogaina muamua i 1970s i Farani. Ole igoa ole togafiti e sau mai le upu Farani balayage, o lona uiga ole "taui ma sui", "salu" ile faaliliuga.

Malamalama, kapeti ma le meli, o loʻo tuʻuina i le pito i lalo o lauulu, mafua ai le faʻatuina o curls, susunuina i lalo o ave o le la i saute. E foliga faʻataʻitaʻiga, fou ma masani na le faʻatoa iloa e fashionistas ma stylists i le lalolagi atoa.

O le uiga ese o le metotia o lea ua taulaʻi mafaufau i le faʻatonuga. Ina ia faia lenei mea, o aʻa e tumau le pouliuli, o pito e faʻamalamalamaina, ma o se lanu lanu e faia i le va oi latou (o le lemu suiga mai le pogisa i se malamalama leo). I le avea ai o se tulafono, ina ia mafai ai ona ausia le manaʻomia manaʻomia, meli, saito, susu poʻo lanu auro e faʻaaogaina; latou te faʻasaoina le matagofie o le foliga fou i le sili atu.

Faamolemole matau le pei o faʻailoga iloga masani, i le mea o loʻo valivali ai manoa i le ie tutusa, a e le itiiti ifo i le 2 paʻu o loʻo faʻaogaina e faʻatino ai le balayazha.

O a ni aʻafiaga e faʻamoemoe ai

Tagata uma e mafai ona faʻailoaina balayazh ma faʻamaninoina, o fafo la latou eseese. Faʻafefea ona vaʻaia vaʻaia balayazh mai faʻailoaga masani?

  • Ole faʻailoaina ole vasega e aofia ai le faʻaleagaina o faʻasologa i le umi atoa, ma e faʻaalia e balayazh naʻo pito ma le ogatotonu ole lauulu.
  • Mo le faʻailoaina atu, o manoa o le leo e tasi e faʻamatalaina, i le auala lona lua, o le suiga o le leo mai le pogisa i malamalama e fai.
  • O le lauulu ma le balazyazhem foliga sili atu ona masani ai, lamolemole ma sologa lelei lanu suiga foliga lelei.
  • Mo le faʻamalamalamaina, o loʻo solosolo malie mai le leo i le isi e le masani ai, ae i le isi itu, o laupepa malamalama e tu i fafo mai le lapoʻa o lauulu, e maua ai le pupula ma le malulu ia foliga mai.
  • I le auala muamua, o le aliʻi, o le galuega a le matai o le faʻasaoina o le ata e pei ona masani e mafai, ma i le faʻaaliga lona lua, o le faʻamamafa o loʻo i luga o le pupula, faʻatusatusa, o nisi taimi e le masani ai, ata e filifilia.

A filifilia se metotia metotia, taulaʻi i lau mea e fiafia iai muamua. Mo e fiafia i mea faʻale-natura ma mea lilo i le ata - e sili le faʻaavanoaina o le balayazh, ma mo le toa, olaola uiga, tu masani faʻapitoa e atoatoa.

O se mea taua! O Balayazh i luga o le laulu lauulu lalelei e foliga sili atu le manaia ma manaia nai lo le lauulu lalelei. Ae o lalelei lauulu 'ofuʻo e tatau lava ona faʻanenefu aʻa. I tulaga ma faʻamalamalamaina, e mafai ona fesuisuiai ma le paolo o vali, o lea la blondes uma ma brunettes aunoa faʻailoga faaopoopo e mafai ona maua se filifiliga talafeagai.

Ole a le sili o le foliga fou?

O foliga vaʻaia e leʻo se mea e tuʻuese ai se kamoki mai faʻamanino masani. E le gata i lea, o se taugofie taualumaga. O le tau o le fou faiga e afaina i:

  • le numera o ata ua faʻaaoga i ata vali,
  • o le umi ma le paʻu o lauulu,
  • vasega ma tomai faʻapitoa o le tagata faʻatinoga,
  • faʻatulagaina o se lalelei mea faʻapitoa ma lona tulaga (Moscow poʻo se isi itulagi).

I le averesi, o le tau o aafiaga o manoa ua susunuina i le la o le a tau mai le 5-6 afe rubles mo ogatotonu ma e le umi ni curls.

Monophonic faʻamamaina e aofia ai i le vaega o taugofie taualumaga. O lona tau e suia i le va 1-2 afe rubles. O vaega nei e aʻafia ai:

  • aofaiga o vali faaaoga
  • le umi o le fulufulu, lea o loʻo faalagolago tele ai le tekonolosi ata vali (ma le fasi pepa pe ala i se pulou faʻapitoa),
  • le vasega o faleoloa ma le faʻafiafia, o lona tulaga.

Afai e te filifili e vali i le fale, ia sauni e faʻaalu tupe i vali ma oloa faʻaleleia (foil, se pulumu faʻapitoa, selu ma le pito iʻu, ma isi). Ioe, o se tau fale fale e taugata tele atu nai lo le fesoasoani a se fomaʻi.

Ole mea e sili atu le faigata i le fale

Mo i latou na filifili i le fale staining, ae le mafai ona filifili i luga o le filifiliga (balayazh pe masani faʻamamaina), ua fautuaina e tagata atamamai filifili le filifiliga lona lua.

Mo tamaitai e teuteu i lauulu pupuu, o lenei faiga o le a faigofie ma e le faigata. Faʻaaoga se pulou faʻapitoa ma pu. Oe manaʻomia le tuʻu i luga o lou ulu ma toso i fafo atu manoa o le mafiafia manaʻomia ma le matau, vali i latou, maitau uma manaʻoga o le vali gaosi oloa, ma fiafia i le fou foliga fou.

I luga o le lauulu uumi laʻasaga, o le faʻasologa e manaʻomia ai sina poto. Lenei o le pulou faʻatusalia e le fetaui, o le a manaʻomia le galulue ma pepa alumini. Taʻitasi o loʻo iloga 'auʻaunaga e tatau ona vali ma faʻapipiʻi i se fasi pepa.

Ae o le lua, e le faigofie. Oe manaʻomia e le gata ina faʻamalamalamaina manoa o loʻo manaʻomia, ae ia maua foʻi le suiga lemu i le va o le paila faʻaaogaina. O se vaega faʻapitoa i lenei mataupu ua tuʻuina mai foʻi i le soʻofaʻatasi tuʻufaʻatasia lanu, e mafai ona e faʻaopopo moli malamalama i foliga e faʻafetaui ai le oval ma faʻafouina le mata. Ae le o tagata amata uma ona mafai ona faia lenei mea saʻo. O le mea lea, ua e solia le le taulaʻi o lou mafaufau i le taua o foliga vaaia, ae o mea sese (mo se faʻataʻitaʻiga, iloga tulimanu alafau poʻo le auvae tele).

Fono a tagata tomai faapitoa. Afai mo oe le pasi le pisia o se malepe, talanoa i se tagata poto. I le tulaga o le tasi-lanu valavala, o ia lamatiaga e itiiti lava, ona o le faigofie o le taualumaga.

Mo maualuga

I totonu o aoga o tekonolosi tekonolosi, lauulu ulu ma masani masani fashionistas iloagofie mea nei:

  • E i ai laʻititi mea e faʻaleagaina ai curls, ma e faigofie ona faʻasaʻoina i le lelei o lauulu,
  • o sea faatusa i taimi uma lava,
  • toe faʻafouina foliga, faʻaola talavou
  • talafeagai mo tagata e ona le malamalama ma pogisa curls i soo se matua,
  • ufiufi atoatoa lauulu lauulu,
  • o se auala faʻavave ma agamalu e liua ai ile lauulu sinasina,
  • faigofie le faʻatagaina e mafai ona e suia le ata e aunoa ma le fesoasoani a se faʻapitoa i le fale,
  • o se lautele filifiliga o paʻu mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma le ata i taimi uma
  • e le manaʻomia se faalemasina masina, toe faʻafouina ata e lava 1 le taimi i le 2-3 masina.

Faʻatasi ai ma se lisi faʻaalia o mea lelei, o le taualuga ei ai foʻi faʻaletonu:

  • afai e le ofi le ata fou pe ua le lava, e tatau lava ona e toe valiina curls,
  • I le taimi o le faʻasaʻoina, e taua le filifilia o manoa sa faʻamalamalamaina muamua,
  • le faia i luga o lauulu vaivai e ala i vali muamua, perm po o le faasaʻo,
  • le faʻatagaina ina ua maeʻa le valiina ma vali masani (basma, henna), i le taimi o maitaga ma lactation.

Mo balayazha

Polofesa o loʻo i ai aoga nei ma lenei staining auala:

  • lanu ova i curls foliga pupula, masani ma matagofie,
  • afai e vaivai le foliga, e lava e tipi ese ai le malamalama faʻaiuga, o se atoatoa vali o le lauulu e filifili,
  • faʻasaʻoina mafai ona faʻatinoina faʻatasi i le ono masina, o le toe faʻavae o aʻa o le a sologa malie i totonu o le faʻatupuina ata,
  • siliva saʻo faʻalilolilo e mafai ona nana ai le le atoatoa foliga ma le paʻu o le paʻu.

Leaga o le metotia:

  • le faia i luga o pupuʻu pipiʻi,
  • foliga matagofie i fulufulu lauulu laulu, e tatau ona uliuli blondes le pogisa o aʻa,
  • Lelei atoatoa luga curls nai lo lurus lauulu oti,
  • faia ile fale e mafai ona faigata, atonu e le o se taunuuga lelei.

O se fafine e manaʻo e foliga matagofie, faʻamaoni ma malamalama i soʻo se matua. Taulaina ma o balayazh e avea ma taʻitaʻi ile filifilia o mea. O auala taʻitasi fautuaina e faʻaavanoaina ai oe e "pito i luga", ae aua nei galo e uiga i le tausiga o loka lanu. Vaʻavaʻai totoʻa i le faʻamalieina ma le sapasapaia o lauulu, mo sina taimi, mumusu e faʻataʻamilomilo ma faʻamama.

Aua le fefe e faataitai! Matou te ofoina atu ni ata o fulufulu laei aulelei:

Vitio aoga

Valivali balayazh i le fale.

Faʻailoaina masani o lauulu.

Matua eseesega

I le amataga, e aoga le faʻamasani oe i le mea moni o le ombre ma le faʻasolosolo o se faʻamamafa faʻalauiloaina e faia ai se manuia faʻamanuiaina o uʻamea susunuina.

Peitaʻi, e i ai lava eseesega i le va o latou, e mafaufau pe a filifilia se lauulu laei:

  1. O le ombre metotia ei ai le aafiaga o le le tele o le faʻatafunaina pei o le aʻafiaga o le aʻafia o aʻa. O lea la, o le fesuiaiga e mafai ona faia lelei mai le tasi leo i le isi pe, i se isi itu, i le maʻea faʻamatalaina tuaoi. I soʻo se mea e i ai, afai e te manaʻo e faʻamalieina le soona faʻamalieina o paʻu, ona sili ai lea pe a tuʻuina atu lau curls i lima o le matai.
  2. Ombre ma fetaomi ua faia i le faʻasolosolo suiga mai le tasi lanu i le isi, faʻapupula ma balayazh i le faʻataʻamilosaga suiga o le lanu fuafuaga.
  3. O le ombre metotia e tutusa ma le fulufulua, ma o le balayazh o le koluse i le va o ombre ma faʻamamaina.
  4. O le Balayazh, e 'eseʻese mea e faʻamamafa ai, e le puʻeina manoa o tagata, ae atoa lava.
  5. E mafai ona fai le ombre ma le valea i le faʻaoga o mata pupula (lanumumu, lanumoana, lanumeamata, lanu viole), balayazh ma faʻamaninoina faʻapitoa latou te le taliaina ni lanu pupula, sili atu i le lanu faʻaali.
  6. A vali i le sitaili balayazh pe faʻamamaina, o loʻo vali lemu le faʻaaogaina o ni moli mataga, ma le ombre, o le vali e masani lava ona sili le tetee i le malosi vailaʻau tuʻufaʻatasiga e le faʻasaoina liplets.

Faailoaina o lauulu

Faʻamalamalamaina o lauulu o se lauiloa lauiloa taualumaga, e ui lava i le mea moni o se mea ua leva ona lauiloa. O loʻo taumafai le au lalagaina o laʻasaga o le lalolagi i fafine e faʻatauina a latou oloa fou i lenei tusiata, ma atili faʻaosofia ai se filifiliga mataina. O lea la, e aoga e vaʻai totoʻa i le lata mai ma sili lauiloa lauiloa maualuga filifiliga ina ia mafai ona fausia tonu le ata e manaʻomia. Mafaufau i le tolu sili ona lauiloa faʻapitoa auala i le 2017:

  1. Farani e faʻamatalaina ai faʻapitoa.
  2. Shatush.
  3. Balayazh.

Farani e faʻamatalaina ai faʻapitoa

Farani faʻamamaina majimesh o se taatele masani o faʻamalamalamaga mo blondes. E iloga i le mea moni e le faia ni suiga taua i le lanu masani o lauulu, ae susulu atu latou i sina mea. I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o lauulu susunuina i fafo i le la, a o le a foliga sili ona masani ai, le lauulu o le a avea atili sili ona tele ma faʻaalia, ma o le sili ona lelei lea.

Farani vailaʻau o loʻo faʻaaogaina mo lenei ituaiga faʻamamaina e matua faʻaleagaina lava le lauulu. Le sili ona faaletonu o majimesh o le le talafeagai mo lauulu uliuli lanu.

Farani iloga maualuga majimesh: luma ma mulimuli ane

Tamaitai aulelei ma lauulu uliuli, o lenei faʻailoaina auala e mo oe. E mafai ona e faia se shuttle i blondes, ae o le mea lea, o loʻo faʻaaoga e le matai mea gaosia o le amonia, ma o lenei e matua leaga lava i lauulu. E mafai foi ona vaʻaia se lauulu i luga o le laulu laʻau, ae i le tulaga lea o loʻo i ai se faʻatapulaʻa o le faʻatapulaʻaina, o lauulu sinasina e le tatau ona sili atu i le 32% o mea uma.

Le faʻaaogaina o vali masani e sili atu lauiloa nai lo vailaʻau, e le o se mea faʻateʻia lenei mea, talu ai o le filifiliga muamua e le faia ai se afaina, i le isi itu, faʻamalosia ma toe faʻafoʻi lauulu.

E le pei ole Farani maualuga, o le majimesh shatush e sili atu le faigofie ona fai i le fale pe a le mafai ona faʻatautaia le gaioiga i le fale.

Ole auala a Balayazh, na sau mai Farani, ua amata ona lauiloa ma lauiloa ia i tatou. O galuega e feagai ma lenei togafiti e le mafai ona faia e le tele o ituaiga o isi faʻapupula auala. E tatau ona ia taulaʻi i suiga lanu mai le pogisa i le mama. Mea na mautinoa lava ona ia taulimaina.

O lenei faiga e lauiloa tele i teine ​​talavou e fiafia i ai, ae e aoga foʻi mo tamaitai o isi vaitausaga. Le amataga o lauulu, o se ata tulaga ese, o se mea e le masani ai auga o valivali - o mea uma nei e mafai ona fausiaina e faʻaaoga le balayazh metotia. Ina ia maua le sili ona lelei faʻaiuga, e tatau ona feutagai ma le matai ma filifili le saʻo lauulu laʻau lea o le a faʻatupuina ai le sili ona aoga.

O le Balayazh, e le pei o le vali masani, e maua ai i le lauulu se foliga vaaia ma se foliga masani. Lenei e sili ona matauina pe a fausia se lamolemole lamolemole mai le paolo i se isi pogisa pe malamalama malamalama.

Balayazh: luma ma tua

Le tele o fafine vali le pito i le ese paolo, ma tuu le lanu masani i aa, ao oe mafai ona fatuina lanu eseese suiga tuaoi, lea e maua ai le tele o filifiliga mo le valivali, tasi o le mea e mafai ona filifilia e soʻo se fafine. E iai le avanoa e faʻatupu ai se faʻailoga maualalo ma le sili atu. Ma o le mea e sili ona taua, o le balayazh metotia talafeagai e tusa lava mo lauulu lauulu. Lauulu ua faalanu ma lenei metotia e manaʻomia ai i laupepa i aso uma, ae e te le manaʻomia e asiasi i se fomaʻi faʻapitoa i masina uma.

Ae o le a le eseʻesega i le va balayazha mai isi faʻailoaina uma metotia?

  1. Muamua, e mafai ona ia faia faʻapitoa e se tagata poto, talu ai o le metotia e fai si faigata ma e manaʻomia le malamalama ma le poto masani.
  2. Lona lua, e fetaui lelei balayazh i ituaiga uma o lauulu.
  3. Lona tolu, e sili atu le tutusa i se metotia pei o le moli nai lo le faʻailoaina, a o le lanu e suia mai aʻa i pito.

I totonu o lisi uma ituaiga o maualuga, e taua le faʻailoaina o le balayazh, lona tulaga ese tosina mai, e mafai ona e fatuina lau oe lava laufatufugaga aunoa ma suia le lanu masani. E le faʻateʻia o ia ua lauiloa ile miliona tamaʻitaʻi. O le lalelei o le lauulu e sili ona manaia, e mafai ona toe faʻafouina le felanulanuaʻi ma fai se tamaʻitaʻi ma le laulu lea e teuteu atili ai ma sili atu le manaia. Ma faʻapea foi balayazh o se mautu le saogalemu ituaiga o staining, lea e taua tele foi mo fafine.

O le a lenei valivali?

E manaia tele, ae o balayazh o se auala umi ua leva ona suia i lauulu lanu. I tua i Farani o le 70s, na amata ona faʻatinoina se metotia faʻapitoa (hippies, boho, taʻaloga). E le o toe mamao, ae o le taʻutaʻua o balayazh na le aoga, atoa ai ma isi subcultures, e ui i lea, faʻafetai i faiga faʻaonapo nei e lagolagoina le natura ma le tagata lava ia, o lenei metotia ua toe faʻaola ma faʻafiafiaina le tele o teine ​​e iai le avanoa mo mafaufauga lelei, ae i le taimi lava e tasi e faʻatumauina le natura.

Faʻamalamalamaina balayazh lauulu o le filifiliga sili lea mo na teineiti e le o mananaʻo e faʻaleagaina o latou lauulu. Vali faatatauina i pito o le laulu ma ni sulu laiti o le pulumu. Smears e faia uma faʻamalosi ma faʻataʻitaʻi - o lenei metotia e le tupu fua. O le faʻailoaina o se balayazh e mafai ai ona laʻei le laulu e masani pei ona mafai.

Lanu o loʻo avea i ni leo e ese mai le masani ai, ona o lenei, o se eseesega e faia i le va o aʻa ma motugaafa, faʻapea foi ma autu autu.

Valivali o loʻo faʻatinoina e le soʻona faʻatulagaina, ae faʻataʻitaʻi faʻapitoa, e ala i le vaʻaia vaʻaia o le aʻafiaga o lauulu mu.

Ole auala ole Balayazh e manaʻomia ai le tomai faʻapitoa mai ile fulufulu ile laulu, aua e manaʻomia le faʻapipiʻiina ole vali i se auala e le mafai ai ona iloa se suiga vave. O loʻo faʻamamaina se faʻaola o loʻo faia i le pepa faʻapipiʻi ma vali ata, o vavaeina pito i lalo e vali faʻaitiitia le malosi nai lo le pito i luga. I se faʻaopopoga, o le lanu suiga mai le pogisa i le malamalama (i le tulaga o le valiina o uliuli uliuli) ma, i le isi itu, mai le malamalama i le pogisa pe a pisia le blond e tatau ona puipuia.

O le a le eseesega i le va balayazh ma le faailoaina masani?

E ui lava balayazh o se subspesies o faailogaina, mo tagata masani, o nei metotia o staining e ese.

O le mea taua i le va o le faʻailoaina o se balayazh mai mea masani uma, o le faʻasolosolo sologa lelei i paʻu, paʻu faʻataʻamilomilo tuaoi ma le valivali faʻatasi ma le valivali mea e naʻo le pito.

I faʻamalamalamaga faʻapitoa, o manoa e faʻamalamalamaina pe pouliuli atoa i le umi atoa, ua faʻaaogaina pepa pepa, ona o se manino suiga o faʻaalia. I le tele o taimi, o le vali e puʻeina, e matua ese lava mai le lanu masani o laulu, mo se malamalama lelei. E le faʻaaogaina mo le palaka.

O a ni metotia tutusa ma le palanuina balayazh?

Shatush, balayazh, California faʻailoa atu - igoa e fefefe teine ​​i o latou leo ​​mai fafo. O lisi o mea laʻititi e ese mai le tasi i le isi, ae o loʻo iai pea a latou lava uiga.

Le sili atu i le staining balayazh - Kalefonia highlighting. I le taimi o le faʻagasologa, e le faʻaogaina e le tagata fulufulu pepa uʻamea, lea e tuʻuina mai ai le heterogeneous fausaga i aloa. O lanu e ave 5-7 tone e sili atu le pogisa pe malamalama nai lo le masani - e avatu i lou lauulu le aʻafia o lauulu mu i le susulu o le la (pei lava o Kalefonia matafaga).

Mo le ufiufi o le amataga o lauulu sinasina, ua fautuaina tagata fai tutaʻina e faʻaaogaina moli maualuga. Balayazh feagai ma se faʻafitauli tutusa, ae o le a tele le taimi. A faʻaaoga le kesi, ua faʻaaoga le faaputuga ma faʻaaoga ai le lefulefu lanu o loʻo teuteuina i lenei vaitau, e ufiufi atoa fulufulu lauulu lauulu. E le faʻaaogaina pepa pepa mo faʻapipiʻiina, o filifili e filifili faʻaletonu, ma le vali e faʻaavanoa faʻapena, sili atu le malosi i pito. O le mea moni, ma shatusha, e masani ai ona faʻaoga paʻepaʻe e faʻaalia ai le aʻafia o lauulu mu.

Faʻapefea ona faʻalauiloa balayazh?

Ole ulu e tatau ona fufulu ile aso aʻo lei vali. E selu atoa lauulu ile uumi atoa. O se mea e tatau ai o le fola e mafolafola, a leai, o le vali o le a paʻu i maʻila ma le aʻafiaga o le a faʻaalia le fiafia uma ai le teine ​​ma le teine ​​fulufulu.

Le isi, e tutulai ese lauulu o lauulu. Ina ia mafai ona faʻailogaina le umi o le staining, e mafai e le tagata e faʻuluulu ona faʻaogaina ni ofu faʻapipiʻi poʻo lauulu. Vali lona apalai i nofoaga filifilia ma afifi i le pepa. Mo se leleiga suiga (i le taimi vave, pe i le uma 10-15 minute), o le vali ma se selu o, e pei ona sa, toso i aʻa. Leisi, loka toe afifi ma le taimi talafeagai mo valiina le tausia.

O le vaega pito i luga o lauulu e faʻaalia atili soʻosoʻo ma i le tele o taimi, o le vaega pito i lalo o lauulu e vali faʻapitoa.

Le umi staini feutagaiga ma le teineitiiti, ae e masani lava, i le mafaufauina ai le lamolemole suia, e 2/3 o le ulu. O aʻa e le pisia.

Lelei nai lo Isi Auala

- Balayazh o le sili ona talafeagai ma talafeagai lanu mo le taimi nei.

- Ole tausiga e le ese mai le tausiga masani mo lauulu lanu: fufuluina masani, le faaaogaina o le palama mo fulufulu lauulu, apalai se matapulepule faapitoa 1-2 taimi i le vaiaso.

Le aoga tumau. Ona o le mea moni o le lanu fesuiaiga mai le pito i le pito e lamolemole ma unharp, ao le lauulu tuputupu ae i tua, e leai se mea e vavae ai aʻa. Pau lava le aiaiga o le aveese o le vaeluaina pito i taimi.

- Fesuisuiai ma avanoa mo mafaufauga. E leai se faʻapitoa faʻapitoa lanu - e mafai e teine ​​taʻitoʻatasi ona filifili tutoʻatasi le faʻatulagaga ma le malosi o le staining, faʻapea foi ma le itu o le faʻailoaina.

- O le latalata ile faiga masani ile paʻu o isi metotia staining.

O a ni mea e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻamoemoega?

E ui i le foliga manino faigofie o le valiina, e i ai taimi e tatau ona e mafaufauina o se teineitiiti na lototele e fai ia lava ma taofi, ma se fulufulu ulu.

Muamua, soʻo se tamaʻitaʻi e tatau ona manatua o le tiaʻi muamua, lea e manino lava faʻaalia mai i aʻa toe, toe mafai ona telegese lemu le faiga o lauulu gaosi. Ole fomaʻi faʻapitoa e manaʻomia e ausia le toniga pe faʻaititia uma le pamu muamua. O le mea lea, ao le i filifili e alu i le tagata pulu faʻapipiʻi, ia mautinoa o le lauulu e saunia i le taimi e mafai ai mo se faʻaaliga fou.

Lona lua, e tatau ona e valea lou lauulu na o oe pe a uma ona tipi lou lauulu. Leai se aoga i le valiina pe a e tipiina le afa lauulu pe a uma lena!

Tulaga tolu, e tusa ai ma le tele o teineiti, faʻamamaina balayazh i luga o le uliuli lauulu foliga sili atu le matagofie pe a fai o le paolo masani e ese mai le vali filifilia e 3-4 tone.

E faʻatatau i le lalelei o le laulu, le eseesega i le paolo e mafai ona avea ma 1-2 tone - o lenei ua lava lea e faʻafouina le ata.

A filifilia se lanu, e te le manaʻomia le faʻaeteeteina i se matua ese leo, a leai, o lou valivali o le a foliga o se ombre sitaili. Balayazh - faʻamaninoina atu e sili atu masani ma masani.

E le gata i lea, aua e te taumafai e toe fai lenei metotia i le fale, a leai o le mea e ono lamatia ai e foliga ulavale ma le talafeagai.

O le a le laulu e faamamafa ai le matagofie o lauulu ua valiina le faaaogaina o balayazh metotia?

O se tasi o faʻamanuiaga o le balayazha o lona faʻafaigofieina.

Aso uma lava lauulu - solofanua solofanua, fili, fusi, foliga fou - ma ile taimi lava e tasi e le aveesea a latou mafatiaga. I le tulaga o le siusiu (aemaise pe a fai e umi), e i ai se lalelei lanu fesuiaiga, lea o le a faʻaalia le laulu e eseese lava e tusa lava ma sina mimilo o le ulu.

Soo se lalagaina e foliga sili atu pe a fai e loka eseese lanu. Tusa lava pe iai sau sitaili aloaia pe mamalu, o se balayazh mafai ona faamamafaina tonu le vaega i le lauulu e te manaʻomia e faʻalauiloa faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se fugalaʻau mai le fulufulu poʻo le curls).

O le fulufulu lulu ma se pu o uo sili. I luga o se paluga mafiafia o lauulu, suiga ma se suiga i ata e fetaui lelei.

Curls e matua faʻamamafaina foʻi le lanu o mea, fai i lona aofaʻi ma vaʻaia faʻateleina le mafiafia o lauulu i mataupu.

Balayazh: faʻataʻitaʻiga mai le kapeti mumu ma iloiloga o teine ​​masani

O le lauiloa o lenei staining metotia faʻamaonia e le gata i le malosi o talanoaga i ai i fafine fonotaga, ae faapea foi ma le lauulu o lauiloa lauiloa a tamaitai, tagata pepese ma faʻataʻitaʻiga.

O iloiloga o tagata masani i luga o le tele o nofoaga i luga o le lalelei ma lauulu faʻaalia ai o teineiti e le fefe e faʻataʻitaʻi. Mo le tele o latou, o lenei metotia o lanu e mafai ai ona suia foliga e aunoa ma le tele o aafiaga i le tele o lauulu.

Ae ui i lea, teine ​​teine ​​fautuaina e filifili ma le faaeteete se fomaʻi faʻapitoa, a leai, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le le faʻapolofesa i se mea faʻapitoa faʻapitoa: alualu i luga suiga, sili atu uila manatuaina, le filifilia lelei o paolo o vali.

Afai e te manaʻo e sui, ona saili lea o se fulufulu lauulu ma le tele o le poto masani ma faʻamatalaga lelei - ma agaʻi atu i le matagofie fou foliga ma lagona lelei!