Meafaigaluega ma mea faigaluega

10 tala e uiga i le tausiga o lauulu e tatau ona e le toe talitonuina

Tou te le manatu o vevela mea vevela, e ui i lea, e tatau ona faʻaalia faapitoa? O le mea moni, mo le toʻatele o tatou, o se auala lea e faʻataʻoto ai lauulu o se toe fai mai o aso ua mavae, aua o lenei ua oʻo mai le vaitau o faʻataʻamilomilo ma selu lapoʻa. O le mea moni, vevela curlers mafai ona avea lou numera tasi mea! Na matou faʻatalanoa faʻapitoa stylists polofesa ma mauaina le tele o fautuaga mai ia i latou.

Stylist - Peter Butler, mo se faʻataʻitaʻiga, fautuaina faʻaaoga mea vevela vevela pe a fai e te manaʻomia e vave fai ni sitaili. "Fai ni nai loka. Talitonu mai, o le aofaʻi ma foliga o le a nonofo ma oe mo se taimi umi!" O lana tala lea. Ia iloa foʻi afai o lou lauulu ua matua faʻaleagaina uma, vevela curlers e, soʻo se mea, lemu nai lo curling iron. Ina ia curl umi, faʻamau le taunuuga ma lauulu.

Filifili vevela curlers ma kilipa. O nei mea e faʻatagaina ai oe e faʻataʻutaʻu uma lauulu laʻitiiti ma le umi. Tuu ni nai curlers i luga o le pale o le ulu, ma isi - i tafatafa o le lautele. Manatua o silicone curlers atoatoa taofia vevela ma, i se faaopoopoga, tuuina lauulu susulu.

I se tulaga lautele e tele auala e ufiufi ai lauulu ma vevela curlers! E mafai ona e faia ni tamaʻi paʻu fulufulu poʻo galu filemu. Ae le i faʻamauina, e aoga foi le faʻaaogaina o se voluma sui i le lauulu, ona faʻamago lea.

Afai o oe o le a fausia se sili atu "faʻafuaseʻi" sitaili, ona uma lea o le faʻataʻitaʻiina, faʻapipiʻi mamago sampo i luga o loka.

E mafai ona faʻavavevave lauulu ulu aunoa ma fale talavai teu oloa?

O le i ai o le mafiafia o lauulu ma puipuia le tele o lo latou leiloa o le miti a tamaitai i taimi uma. I le le i ai i a latou auupega o sapalai ma kulimi e faʻamalosia ai lauulu, lalelei na faʻaaoga faʻaogaina fofo tagata.

Mumu mumu na avea ma se faʻaolataga mo le lautele o le fulufulu. E lua pods mumu mumu na tauanau i se fagu vodka mo le lua vaiaso. Mulimuli ane, na faʻaaogaina lea ili kulimi i le taimi lava na maeʻa ona fufuluina le laulu tasi i le 7 aso, fufuluina i le ulu.

  • E le o le burdock le tasi e faʻaaogaina le burdock

O se tasi o faigofie ma sili ona le aoga fofo mo le faʻamalosia folau o lauulu o le burdock root. O le mea na matutu ma palapala aʻa, na na o le sasaa i le vai mafanafana ma finau mai.

Lauulu mea teuteu mo a matou tinamatua

E ui lava i le aofaʻi atoa le faʻaletonu, fashionistas o 50s ma 60s o le seneturi talu ai na mafai ona fausiaina ni lauulu lavelave ma le maualuga. Naʻo le solofanua e aunoa ma le faʻatuina o lona uiga o le nofo i le aso atoa o le a le, pei ona e iloa. E faʻapena foʻi ona fai i ofu eli.

O le faʻatulagaina o pia sa mamanuina e faʻalelei ai ia curls ma curls. Ae a le manogi? O tamaʻitaʻi na faʻaaogaina lenei mea faigaluega na taʻutino ma le faʻaalia e faapea, i totonu o le itula, o le manogi o le musa-vai inu ua mou atoa.

O manoa susu o loʻo faʻamamaina i se vaifofo pia ma vai i luga o le curlers. I se faʻaopopoga i faʻatuatuaina o le faʻamauina, o se mea faigaluega na faʻaopopo ai le susulu.

  • Gelatin lauulu

E mafai ona fausia se mea e tupu ile fulufulu susu, pe faʻapogai, lamalama lamolemole ile leai o fale teu oloa? Na e mafaia. Ma le isi, o le paketi metotia, avanoa i tagata uma.

Ina ia saunia sea gel, e te manaʻomia se sipuni tele o masani masani gelatin. Ua sasaaina ma se ipu vai, faʻamalosi mo ni nai itula ma faʻamafanafana seia oʻo ina matua malepe. A maeʻa ona aveese mai le vevela, e tatau ona malulu le paluga. Faafefiloi ma se sipuni tele o le vai suamalie ma se sipuni ti o le vineta. Toe vevela, ae aua le faʻatagaina e pupuʻu. Faamaloloina le paluga ua uma ma mafai ona faʻaaogaina i le aso.

A faigofie tele-i-saunia meafaigaluega mo malosi faʻamalosia o se lauulu poʻo ni mea faʻapipiʻi tagata mafai ona faia faʻaaoga ai le sili ona masani suka. I se ipu vai mafanafana, o se sipuni tele o le suka suka ma le afa sipuni o le ava malosi o lo o fafagaina. O manoa susu o loʻo iai le fofo e maua ma faʻatuatuaina lelei.

Lauulu Mea: Fale Laupapa

Oe o le a maofa tele i le iloa o le matagofie o tausaga ua mavae na faʻafefea ona fai oe lava. Fuamoa laupepa mo se tagata faaonapo nei ua na o se igoa, ae ui i lea, e mafai ona e faia sau oe lava fale e faʻamama fua e faʻavae i luga o moa fuamoa. O le lauiloa lauiloa e faigofie ma sa faia mai mea faʻaleleia oloa. Mo le fausiaina o se mea ai, e te manaʻomia 2/3 tioata vela vai, lea tatou te faʻaopopo ai ni nai sipuni laupepa o vodka, o se sipuni tele o le soda ma le falaoa mata.

Na talotalo i le selau tausaga talu ai

O le muamua curling masini na aliali mai i le amataga o le tausaga talu ai i Egelani. O le tagata na faia, K.Nessler, na ia faaaogaina togafiti togafitiga ma sodium hydroxide ma faʻaaogaina le masini o lana lava fausiaina. E le o mea uma na sologa lelei i le taimi muamua - mumu i le ulu, faaleagaina o lauulu, ma se taimi puʻupuʻu na tupu. Le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa mo le faʻataʻavaleina, o le faʻaaogaina o vailaʻau fou na faia i le tele o tausaga aʻo leʻi faia le vailaʻau o le faʻataʻitaʻiina.

Ua mavae tausaga, ua suia lava le masani ma tekonolosi faʻaaogaina i le matagofie pisinisi. Na o le manaʻo o fafine ia lalelei e tumau lava.

Talafatu Nu 1. O le tele o taimi e te tipi ai lou lauulu, o le vave foi e tupu.

Talu mai lauulu e le tupu mai le pito, ae mai le aʻa, o le tipiina e le afaina ai le tuputupu aʻe fua. I se faʻaopopoga, o le tafi o le pauna, ua le tusa ma le talitonuga lauiloa, e le afaina ai le toʻatele o lauulu, talu ai o le aofaʻiga o lauulu folo e tuʻu faʻataʻitaʻi i tagata taʻitasi.

Talitonuga numera 2. E masani ona sili le laʻuina fulufulu lauulu nai lo le laulu fulufulu

Afai ei ai lau lauulu puʻupuʻu lea e faʻamalieina i ni nai minute, ona e le manaʻomia le faʻaaogaina o se laulu e faʻamago ai. Ae ui i lea, e sili le faʻamamaina o lauulu uʻumi ma se fulufulu mafolafola, aua o mea o loʻo i ai i le vai, ulu atu i le laulu, fufuluina keratin i fafo mai latou, ma avea ai i latou maʻilaʻe ma mago.

Talitonuga numera 3. Lauulu "faʻamasani" i le shampoo

Talu ai o lauulu, pei o fao, e aofia ai peʻa oti, e le fesiligia la se "vaisu". I se isi faaupuga, afai e te fufuluina lau lauulu i le suamalie lava ia mo se taimi umi, o lou lauulu o le a le vave palapala palapala pe tupu lemu - tele mea e ono afaina ai lenei, ae le o le lauulu "masani" o se ituaiga ituaiga.

Talitonuga Nu 4. O le faʻamago o le fulufulu o le mafuaʻaga sili o le susu.

Lenei, o mea uma ua faafeagai tonu. Lemitiva tupu i tagata o lo o fulufulu uʻu, ma a faʻapea e tupu se faʻafitauli, e tatau ona e taofi le faʻaaogaina o le suauʻu lauulu, lea, ese mai faʻamoemoe, na ona faʻaletonu le tulaga.

Talitonuga numera 6. E masani ona faʻamaloloina e le selu le laulu

O le tele o taimi e selu e tufatufa ai le sebum i le lauulu, ma e palapala tele vave. Ae ui i lea, o le selu e ia lava e le afaina ai le soifua maloloina o lauulu ma e mafai foi ona afaina ai. O le mea lea, selu le laulu e tatau na o le mea e tatau ai - i lenei tulaga, o le laititi o gaʻo o le a tufatufaina atu i le lauulu, lea o le a fesoasoani ia latou foliga foliga susulu, ae le palapala.

Talitonuga numera 8. O le tele o taimi e te fufuluina ai lau lauulu, o le laititi na maua

E pei lava o le lanu, mafiafia ma lauulu lauulu, o le aofaʻi o gaʻo e faʻailoaina e gaʻo sela ua faʻataʻitaʻia lelei. O le mea lea, masani ona seasea pe seasea fufuluina, alas, o le a le afaina ai le fua o le lauulu afaina. Ae ui i lea, o le tausiga saʻo e mafai ona faʻatonutonuina le sebaceous glands, ma o le a maua ai le laulu palapala lemu.

Talitonuga numera 9. Afai e saeia lou lauulu sinasina, o lona uiga o le 2 po o le 3 o le a tupu i lona tulaga

Talu mai le aofaʻi o lauulu mo tagata taʻitoʻatasi e le faʻalagolago i le tausia o latou pe faʻatauga tatau, toʻatele e le mafai ona tupu i le tulaga o le tasi lauulu. Ae ui i lea, e le aoga tele le lauulu sinasina o lauulu, aua o lenei e mafai ona faʻaleagaina le folikel pe mafua ai foi le lauulu uluola.

Volumizer

Le fiu e faʻamamaina ia aʻa ma le uila ma faʻamautu taʻitasi "tele" curl ma varnish? Volumizer - o se vaifofo mo sitaili maloloina ma faʻateleina le faʻavae o loʻo taua i lauulu vaivai ma manifinifi. I le faʻaopopoina o lona aofaʻiga tele, e lamolemole ai lauulu i lona umi atoa e aunoa ma le mamafa i lalo. Faʻamalamalamaina maloloina ma faʻamau le pito 'faʻamaufaʻailoga. E mafai foi ona faʻaaoga o se moli mama mo lauulu tipiina.

Tigi Bed Head Motor Mouth Mega Volumizer ma Gloss

O lona uiga, o le paʻu o le teuteu faʻamalolo lea o le uu mago, lea ua i ai nei i luga o fata uma o tagata. Le mataupu faavae o gaioiga i luga o le lauulu e toetoe lava tutusa. O le efuefu e faʻamamaina gaʻo maʻa ma o lea ua faʻaeʻeina ai.

Le efuefu e manatu o se vavega fofo mo manifinifi laʻitiiti ma mago. I ai, e mafai ona e fatuina le tele o lauulu laei, ae, paga lea, e aunoa ma selu. Ma i le ala, pe afai o le styling leiloa voluma pe a uma ni nai itula, ona na ona fasi le lauulu i ou lima. O lauulu lauulu o loʻo toe i ai ma oe.

Batiste mamago Styling XXL Plumping efuefu efuefu

Toffee o se ituaiga o loʻo lalaga ai mo lauulu, e mafai ona fausia ai le sili ona lalelei faʻatasi ma tousled lauulu, ma i le taimi lava e tasi matagofie foliga.

Matagi ma le susu e le leaga tele mo toffees. E fiafia tele o ia i le galulue ma stylists i le fatuina o afiafi ma foliga o le faʻaipoipoga. Faatasi ai ma mea faigaluega faapena, o le laulu e lalagaina le lauulu, i le susu, o le laʻei le mautonu o le a le amata amata ona faʻataʻutaʻu i curls, ma curls o le a le pa'ū mai le lautele masani.

Keune Blend Fusi Gum

E tutusa lava le kulimi i ona meatotino i le vevela-puipuia pulu oloa. Na te toe faʻafoʻiina le lauulu na faʻaleagaina, faia ai sitaili sili malie ma agamalu. E faʻafaigofie le selu, faʻalelei le lauulu i lona umi atoa ma e le o faʻataʻitaʻia. E tautua foi i le antistatic agent, faʻatumuina uma lauulu i le susu ma le paleni. Mo le aoga sili i le togafitiga o fulufulu fulufulu, e sili atu le faʻaaogaina o le shampoo ma le conditioner o tutusa ituaiga e pei o le kulimi.

O sea mea faigaluega e talafeagai mo e fiafia i le le faʻatamala ma sitaili masani. I le faʻaopopoina o laulu, lalafi ua faʻaosofia ai le lauulu, faʻamalamalamaina ma tineia le aʻafia o lauulu. Ole serum e mafai ona faʻaaogaina ile lauulu mago ma mago. Ina ia fausia se matafaga matafaga, o le lona lua auala o talosaga e sili atu fetaui lelei. E mafai lava ona e faʻamamaina lou lauulu, ae tuu ia mimiti atoa.

Nonoa lea: 8 lauiloa lauiloa togafiti ua le aoga

O le lalelei alamanuia e le tu pea, ma o le saienisi o atinaʻe: fou aoga auala o loʻo aliali mai i taimi uma i le lalolagi e mafai ona foia toetoe o soʻo se faʻafitauli. E te talitonu pea i lapisi matagofie matagofie ma le faamoemoe e aveese mai maanuminumi ma kukama masker? Ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o le 8 sili ona lauiloa faʻatau togafiti ua leva ona tuai ma leai se aoga. Ua oo i le taimi e galo ai!

Leai 1. E te faʻaaogaina ni mea teuteu tuai

Ioe, o nisi taimi e faʻanoanoaina le tiaʻi ese o se kulimi kulimi poʻo se mea e faʻaaoga i le lipstick, lea na faʻaaoga na o ni nai taimi, ae afai ua muta le aso o mea teuteu, e tatau ona e tetea ma le salamo. E masani ona ou suʻesuʻeina mea tau fale ma lafo mea uma, taumatau i lalo i le paʻu. Ma e ui o nisi e mautinoa o le paʻu e mafai ona faʻaaogaina tusa lava pe a uma le aso, ou te le lamatia ai. E taua le manatua o le ola pea o se mea teuteu teuteu e le muta pe a uma le aso faʻaalia i luga o le afifi, ae tele masina talu ona tatala. E masani lava o se aikona ma le numera o masina e faʻaalia foʻi luga o se fagu poʻo se paipa. Aua le faʻasao - togi ese aulelei leaga.

1. Kukama lio e faasaga i ato i lalo o mata

Kukama o 95% vai. O lona uiga, pe a e faʻapipiʻiina i ou foliga i le faʻamoemoe o le a fou ma malolo pei o se kukama, o lona aʻafiaga ia tutusa ma faʻaumiumi fufulu ma vai malulu. Poʻo le tutusa manuia e mafai ona e tuʻuina ai ni ie susu i ou mata. I se upu, afai e i ai se aʻafiaga, ia naʻo le placebo - o le faʻaiuga o lau oe lava-hypnosis. Ma mo i latou e manaʻomia moni le o ese mai le faʻamaʻi i lalo o latou mata, matou te fautuaina le faʻapipiʻi faʻapitoa o loʻo i ai antioxidants, vitamini, ma o nisi taimi collagen ma hyaluronic acid.

2. Nofoa e faʻamaligiina ai le soda

E te pepelo O e faʻamalamalamaina ou nifo i le soda? Afai e aoga lea i palapala palapala, e le o lona uiga o le ono ono mafai ona faia foi. O le aiga auala o le faʻamamaina o le soda e fai si faigata - o le aʻafiaga e le aoga le faʻaleagaina o le imeli ma mafatia ma iʻuga. Sili lelei faia paʻepaʻe faʻapitoa i le fomaʻi faʻinifo pe sili atu faʻatau faʻapitoa fale seti mo lenei faʻamoemoe.

3. Masini avanoa mai cellulite

Oi, o se mea mataʻutia lea o sauaga - o le atigi gaʻo faʻasasaʻo ia cellulite. Faʻatau atu i le fale talavai. E pei leai se leaga. Ma o le mea na tupu, ua momomo uma le au ositaulaga ma suilapalapa, ma ua e loimata. Aua o le taimi e momomo ai le sela, o le cellulite o le a le faʻaititia. Talu ai o le cellulite o le gaʻo teuga ua tufatufa atu e le tubercles, ma e na o se seti o auala e mafai ona tuʻua ia latou: taʻaloga + faʻafailele + meaai tatau.

4. Tui laupapa

O lenei vavega o inisinia atonu ua taoto i lou tulaga - o se fafie laupapa, lea sa e alu ai e faʻaloaloa lou tua, ua ma le Atua silafia le isi mea ... Ou te mafaufau poʻo a sini e te mulimulitaʻi i le faʻatauina? Lafo ese lenei taga efuefu! E leai se aoga mo lenei mea uiga ese - e sili ai le na o le sainia mo se fofo pe afai e te manaʻo moni e malolo.

5. Masini lauulu mai moa fuamoa

Oi, o lauiloa lauiloa lauulu moa mai moa fuamoa, ma faʻatasi ai ma le faʻaopopoga o le sinapi po o cognac ... Na o sina ituaiga o mea sili ona lelei! Ma o le iʻuga masani e le ola ai i faʻamoemoega: o le lauulu e matutu ma malo, aua o le fuamoa fuamoa moni e le maua ai soʻo se folafola faʻamalosi. Aisea e talitonu ai teine ​​i a latou gaioiga ofoofogia? O fuamoa e moni lava o se fale teu oloa o vitamini, o loʻo iai moni le amino acids, phosphorus, uʻamea, retinol ma isi mea aoga ... Ae o nei mea uma e aoga pe a fai e te 'ai fuamoa, ae aua le paluina i lou lauulu! Afai e te manaʻomia se moni matauʻaiga, faʻatau faʻatau tomai faʻapitoa mo lauulu lauulu - matou ola i le 21st senituri, ma saienitisi ua o mai ma fulufulu aoga oloa mo se taimi umi.

6. Faʻaʻumatia le mascara tuai ma mata teteʻe

Leai se faʻamatalaga. Faʻatau mai se mascara fou! Ole a le mafaia e le toe faʻafoʻi mai le mea tuai i le ola pe a paʻu mata, vai, poʻo suauʻu fugalaʻau ... Faʻafiafia le tino maliu e iʻu ai i le faʻaleagaina o lona faʻavae, ma o le a leai se aʻafiaga o le tele po o le faʻumutaina. Ma le ala, pe a e filifili ai e toe fai mata i le isi aso, le mascara toe o le a mago. O lea e mafai ona taʻua lenei tamaoaiga o le talafeagai?

7. Valivali lou lauulu i le henna po o le basma

E te matuia? Le lanu mumu lea e aumaia ai le henna stainer, po o le uliuli, mauaina o se taunuuga o le faʻaaogaina basma, e vave fufulu ese (o taimi uma pe a maeʻa ona fufuluina lou lauulu o le a e mulumulu mulimuli ane le taele), e le masani ona foliga lelei ma atonu e le maua ai le lanu oe faamoemoeina. I se faʻaopopoga, basma e mafai ona faʻamamago lauulu, ma pe a uma ona faʻaogaina le henna e toetoe lava a le mafai ona faʻaaogaina isi vali - e iai le lamatiaga o le avea lanumeamata. Aisea la e te le faʻatau ai vali foliga masani e aunoa ma le faʻataʻitaʻia ma le afe tausaga talu ai? O fafine i aso anamua sa vali moni i le henna, ae sa leai se filifiliga. O e mauaina!

8. Lazlo faiga faʻamamaina

O le taʻutaʻua fufuluina masini na faia e Hungarian dermatologist Erno Lazlo sili atu nai lo le 100 tausaga talu ai, ma Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Greta Garbo ma Jacqueline Kennedy mulimuli ai ... Ae o le mea taua o le faiga na fausiaina "sili atu nai lo 100 tausaga talu ai!" O Audrey Hepburn e leʻo iai ni paʻu o ni ona po nei, o fufulu ma le tomai e fufulu ai le paʻu ile pulumu eletise mo le fufuluina. O le mea lea, na tatau ona e faʻapipiʻi, pata, fufulu i le fasimoli vai ma faʻaoga se moli vaivai ... I lou auupega o loʻo i ai le sili atu alualu i luma faaonapo nei ma aoga auala!

Leai. 2. Aua e te fufulua lau teuga a o le i moe

O lenei masani o se solitulafono, ma le le lava le mafai ona avea ma 'alofaga. E mafai ona moe i ni lavalava, ae o le teuteuga e tatau ona aveese. O le ao, afu le paʻu, maua ai sebum, palapala ma mea teuteu fefiloi ma nei mea uma.E mafai ona e alu i le moega ma se mea faʻapipiʻi palu i ou foliga? I se taimi puʻupuʻu, e te ala i luga i le taeao ma pori ua pupuni pe o le maʻi fou. Ma i le taimi uumi - faʻavavevave le matua o le paʻu, aua i le po ua faʻafouina le paʻu, ma o le mea teuteu galo i foliga o le a taofia ai lenei. Lea vaivai o le vaivai, ma vali e tatau ona aveeseina ao lei moe.

Leai 3. E seasea e suia aluga

Tusa pe e te moe ma se mama foliga, afu, efuefu ma toega o tupe o loʻo e tuʻuina i ou foliga aʻo leʻi e moe ua faʻaputu i luga o le aluga. Ma e leʻo masani ona mama lauulu e faʻafesoʻotaʻi ma le aluga, seivagana ua e fufuluina i po uma aʻo leʻi moe. Ole iʻuga, e pei ona iai ile palakalafa muamua, ua afaina le paʻu. Ina ia aloese mai lenei faʻafitauli, sui le aluga ile tele taimi. A itiiti i le tasi i le vaiaso. Sili atu le faʻalua taimi. Le mea lava e tasi mo solo. E mafai masani ona suia i aso uma e lua.

Leai 4. O oe lava e aveese le gel poli mai fao

A manaʻo iai, e mafai ona aveeseina le gel, tusa pe tasi le gaioiga, ma pe a amata foʻi ona faiifo, ona faʻaloaloa lea o lima e saeia. Ae e le tatau ona faia lenei mea, aua faatasi ai ma le ufiufi oe o le a aveese le pito pito i luga o fao. Sili ia oʻo mai faʻatasi oe ma alu i le matai. Ma afai e i ai se faʻafitauli faʻamaumauga, ona e mauaina oe lava o se mea faigaluega faʻapitoa mo le aveeseina o le gel-faʻapipiʻi ina ia faʻamamaina saʻo e aunoa ma mafua ai le afaina i luga o le fao.

Leai. 5. Aua le tuua na o ou foliga

O le isi faʻafitauli o lima le mautonu o loʻo faʻasaga i foliga ile aveeseina o foliga mataga faʻafuaseʻi. Masalo o tatou muamua ua masani i lona malamalama muamua. E foliga mai o le faʻafitauli e mafai ona aveese faʻavave ma faigofie, ae i le iuga o mea uma na atili faʻaletonu ma nai lo le tasi tamaʻi pimple e maua ai se lavea toto lavea manuʻa o le a faamaloloina mo le vaiaso.

Leai. 6. Ua e le amanaia sunscreens

Ole mea e lilo o le la ole afaina ai o tatou paʻu, ae talu ai e le o vave lona aoga, tatou te le manatu mamafa i lona lamatiaga. Mo sina taimi, o aʻu, i le isi itu, sa ou faʻaaoga auala mo le faʻamamaina, ae le mai i ai: Na ou manaʻo lava e vave tanu, ae o lea ua ou malamalama o lenei sa le tatau ona faia. O le le amanaiaina o sunscreens fesoasoani i le amataga o le paʻu matutua ma le foliga mai o tausaga matua. O le mea e lelei ai, e tele mea tau tausiga i aso uma ma le puipuiga SPF ua avanoa nei. Taumafai e faʻamuamua ia i latou.

No. 7. E te le fufuluina pulumu vali

Mafaufau pe o le a le tele o le faavae, paʻu, pulu ma foliga mata o loʻo tumau pea i lau pulumu vali, ma aso ma vaiaso e tumau ai ia latou! Ia mafaufau o nei mea uma, faʻatasi ai ma le pefu ma fasimea o le epidermis, e te faʻaaogaina pea lava pea ile paʻu ole mata. Le o se ata sili ona manaia, a ea? O le mea lea, taumafai e fufulu uma ou pulumu vali ia faʻatasi i le vaiaso. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻatau se mea faigaluega faʻapitoa poʻo le alu faʻatasi ma le pepe faʻamalama faʻamoe i le vai mafanafana. I taimi ogaoga, e mafai ona e faʻaogaina se vailaʻau fufuluina i mea e teu ai mea ai.

Numera 8. E te faʻaaogaina se fulufulu tagata i aso uma

O aso uma e faʻaaoga ai lou lauulu e faʻatamaia ai lou lauulu, ma e oʻo i mea faʻamalosi a le puipuiga o le a le faʻasaoina ai ou laʻau. E talafeagai le faʻamago o lou lauulu i aso uma? Masalo, o sebaceous glands o le fulufulua e sili atu ona gaioi, o lea o le lauulu ua faʻateleina gaʻoa tele vave ma e manaʻomia le fufuluina i aso uma. Ma o le taʻitasi o le fufuluina e faʻaosofia ai le sebaceous glands. Vailaau faataamilosaga. Taumafai e faʻaaoga se solo faʻamago - pe a mavae sina taimi, o le lauulu ua le toe manaʻomia ona fufulu aso uma. O lea e te aveeseina le manaʻomia mo aso uma mago ma se laulu.

Leai 9. Ua e faʻatagaina au uo e faʻaaoga lau mea teuteu

O le mea e lelei ai, o le tele o masaniga na tumau pea i talavou mamao pe a faasoasoa atu le lipstick poʻo le mascara i uo, aua e leʻo tagata uma na i ai a latou lava teuteu, ae o tagata uma na mananaʻo ia matagofie. Ae ui i lea, na tupu foi aʻu o se molimau i se tulaga ofoofogia i le taimi na talosaga ai se olomatua matua i lona uso uo mo efuefu e ave ese susulu susulu mai ona foliga. Manaomia Ou te fai atu ole a le ligi maloloina ole masani lea masani?

Leai. 10. E te le amanaiaina moisturizers

I taimi o moe, e sau le paʻu i le ola pe a uma se aso faigata. O le tino e aofia uma gaioiga o le toe faʻaleleia atoa, o le mea lea, e fesoasoani ai i le paʻu, faʻaaoga lau moisturizers masani, gels ma kulimi. A maise pe a paʻu i paʻu mamago. O isi taimi, e faʻamalieina tele ona e faia uma nei tuʻaiga faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo e vaivai tele, ae mafaufau i lou paʻu ma tuʻu i ai ia le lua minute. O le ae fai atu faafetai pe a ala i luga i le taeao ma le susu susu, malolo lelei.