Lauiloa

Faʻafefea ona fai se Hollywood styling i le fale? Styling lauulu Hollywood (ata)

Lagona le agaga o Hollywood, fuli ulu o aliʻi, ma fai atu i fafine e mumusu o latou tulilima ma se laulu? Ioe Afai o le Hollywood galu! Ole susulu male susulu ole pupula ole aulelei e faʻatosina mai ile taimi muamua. Ina ia toe faia lenei mea lauiloa o laʻei o laulu, e le manaʻomia e avea ma tagata teu mea. Faʻaauupegaina ma le poto mai lenei tusitusiga.

Lelei, susulu, laʻasaga tele e faʻavasegaina le mata - o se tasi o ituaiga sili ona fiafia i ai i laʻei o feusuaʻiga faʻalelei. O le tupuʻaga e maua ai se faʻapitoa faʻapitoa i lenei faʻaogaina - o se faiga masani lea o peau retro mai le 1940s.

Hollywood galu

Classics e tumau tumau talafeagai, pei ona tupu i sitaili i le sitaili o forties. Fafine ma le faʻaalia o se faʻatusa manumalo le fatu tamaʻitaʻi, ma o lea sa faʻaaogaina uma e lua tifaga ma musika fetu, ma tagata faʻamaoni masani o le masani ma sitaili, e tusa lava po o le a le ituaiga o gaioiga.

Vintage faiga plakque tuuina atu i le ata se tulaga ese foliga ma loloto.

O le gaʻoa ma le magafagafa uʻumi ma se laʻei matagofie e atagia mai ai le eseese o uiga o tamaitai, taʻalo ma matuia tutusa lava.

O Hollywood retro galu ei ai ni numera iloga eseʻese mai isi uma ituaiga o curls:

  • fua ma lapoʻa curls,
  • tutusa lava curls,
  • lauulu lauulu ile laulu (laulu i laulu),
  • le vaaiga masani ma le gaoioi o lauulu,
  • laina teuteu lemu
  • ma vaeluaina - ogatusa pe tuʻusaʻo.

O galu na faia i le lalagaina o laei e faʻataʻatia i luga o le itu e tasi i le faiga masani, ae o lea ua taoto i itu uma e lua ma le faʻasolo saʻo foʻi e talafeagai.

Lauulu foliga manaia foliga i lauulu o eseese uumi.

O le puʻupuʻu o le laulu, o le laʻititi o faʻataʻitaʻiga e tatau ona i lona lautele. Lelei punoua o lauulu lapopoa foliga lelei i luga o le laulu umi.

O manoa i tauau o le a susulu mai i le retro sitaili ma feololo laititi, ma uumi pupuni ma galu laiti.

O se ata faʻaaoga faʻaogaina retro foliga o le a foliga atoatoa pe a fai o le foliga o le curls, o latou tele ma le potu o le a fetaui e le gata i le umi o manoa, ae faapea foi ma le natura o le ata. O le sili romance ma agamalu foliga, lalelei le laina tatau. Oka lapopoa ma se sili atu o le taʻutaʻuina o le laina faʻaopopo faʻaopoopo ma tala loloto.

O se isi ponesi o ia togafiti, o se faʻaaliga natia foi: o se ua le lavalava fafine ua faʻaalia le agamalu ma le faigofie, faʻamalosia ai tamaloloa e tausia le saogalemu o le tamaʻitaʻi.

O le foafoa o le Hollywood wave o le Fulufulu fulufulu Marcel Gratot. Sa ia faia i le seneturi sefuluiva, o le uumi o lauulu ma ni uila vevela.

Fai se lauulu

O se mea manaia ma susulu o laei lauulu e talafeagai i luga o soʻo se umi. Faatasi ai ma le fesoasoani o alualu i luma i nei mea teuteu i mea teuteu foliga ma lauulu, o le a matua le faigata ona toe fausia le ata o le Hollywood diva na sau mai le kapeta mumu.

Le mea e manaʻomia:

  • selu selu lapoʻa
  • fulufulu lauulu
  • lapoʻa / laititi / laʻitiiti curling iron (tele e faʻalagolago i le umi o le lauulu),
  • togafiti
  • gaosi oloa.

O le faʻagaioiga o le fausiaina o se Hollywood styling mo lauulu o 'eseʻese uumi mafai ona oʻo lava mo se tagata lautele:

  1. Ae le i faʻataʻitaʻia, e tatau ona e fufuluina ma faʻamama ia manoa, e oʻo i fafo pe a manaʻomia (mo lauulu laulu).
  2. Filifili se vaega talafeagai ma faia.
  3. O le tapoleni vaevaeina i ni manoa, atonu e ese teisi lava ile aofaʻi o lauulu. O lenei metotia o le a faʻatumauina ai le fesaosoani gaioiga. E taʻitasi togafiti togafitia i le fulufulu ma le lauulu fulufulu.
  4. Ua vavae faʻatasi vaega i se uʻamea curling. E le fautuaina e Stylists le faaaogaina o togafiti i nifo e aloese ai maila. O pulu lamolemole e faʻaaoga e fai ai galu.
  5. Mo ni nai sekone, o le lauulu e tausia i le maualuga le vevela. Ona aveese loa lea o le uʻamea uʻamea, ma maumau le curl i se kilipa,
  6. A maeʻa ona faʻamama ia manoa uma, ona faʻatagaina ai lea ona malulu, a maeʻa ona aveeseina ai ni togafiti.
  7. A talafeagai, e mafai ona selu ise selu ile selu ile ulu soo.
  8. E tofu le galu ma le faʻapipiʻi i le umi atoa e fauina ai se auivi ma ua togafitia i le faʻapipiʻi-faʻapipiʻi e faʻaalia se susulu pupula,

Hollywood galu i luga o fulufulu o eseese uumi

O pulu pupuu ua teuteuina i le lulu Hollywood, ma tuʻuina atu ia i lalo i ni faʻailoga. O le faʻaaogaina o galu tetele e taofia ai oe mai le fausiaina o le auga manaʻo, oe maua se laulu tele lauulu e aunoa ma se fausaga.

E sili atu ona faigofie le gaosia o galu lolo i le uʻamea mimigi poʻo se uʻamea mafolafola e fai ai faʻamau lapisi.

O ata e filifilia e aunoa ma ni ufiufi, ma taumafai e tu i luga o le pale o galu taʻitasi (o le pale o le "pito sili ona loloto" o le galu).

O se ata fiafia ma fiafia i foliga susulu, faʻataʻatitia atu i se sitaili faʻaea, ma e ofoofogia ma matagofie.

E le mafai ona faia se ata olaola ma le leaga e aunoa ma le faʻaaliga o le faʻaaliga, lea na fai ai curls i le sitaili a Chicago gangster Forties.

O le taofiofi ma le laʻau sitaili o se tamaʻitaʻi moni e le mafai ona faia e aunoa ma laconic ma manaia retro curls.

Lautele ma faʻateleina sitaili o faʻailoga o le fafine natura. Ole eseese o ata e mafai ona e taumafai ai ia oe lava, e ofoofogia, e pei foi o le faigofie o le faʻatinoina o galu Hollywood.

Styling Hollywood - le vaitaimi o tagata tui i Chicago

A oo mai i le sitaili o 50s poʻo le 60s o Amerika, e toʻatasi e manatua se tasi faʻataʻitaʻiga muamua ma lalelei e le na susulu atu e le gata i le faavaa o mekasini, ae ua leva ona milo solo i le TV ma tifaga tifaga. O le faʻaolaina o Hollywood o se atoaga o le vaitau, lea o aso nei ua manatu o le tapulaa o le tulaga tausaafia, pupula ma lauiloa. Ua oʻo i le taimi e faʻaalia ai le mea lilo i le ala na faia ai galu a Hollywood ina ia mafai ai e tagata uma e ofuina fulufulu matagofie ona susulu i se faʻamanatuga taua, kapeta mumu poʻo le pati aoga.

Fiafia, susulu ma sili atu foliga - lauulu mo le alu atu

Ina ia susulu atu i se pati ma ia i ai i le vaʻaiga totoʻa, oe manaʻomia e le gata e mafaufau lelei i lau 'ofu, ae faʻapea foi ma le ata i le atoa, ia tago uma i le vali ma lauluʻulu. Ina ia malamalama pe faʻafefea ona fai se "Hollywood" sitaili, e tatau ona e malamalama i le tulafono autu o se laʻau lauulu: o lona tulaga ese tulaga ese o le lamolemole o foliga, manaia galu, taofiofia sitaili. Fausiaina o galu o se faiga faigata tele, aua i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaleleia, tusa lava pe o latou foliga na o le tatau ona mimilo. E mafai ona maua galu lelei i le mimilo o le lauulu uma i le itu lava e tasi ma i le maualuga maualuga. O le styling Hollywood e talafeagai mo teineiti luga o laulu o soʻo se umi, ina ia mafai e tagata uma ona faia se laʻau lauulu, o le mea autu o le iloa lea i lea laasaga ma lea laasaga faʻavae mo le faia.

Laʻasaga-i-sitepu auiliiliga: faʻafefea ona fai galu lemu i luga o le lauulu?

O se ata matagofie e faia i mea laiti, ae afai e sau i le lauulu lauulu, e tatau ona e iloa auiliili pe faʻapefea ona faia ina ia foliga vaʻaia ma tumau i se taimi umi. O le Hollywood styling o se ituaiga faʻapitoa o fulufulu mata, e matua leai ni fulufulu lauulu, laʻei e le vaʻaia poʻo ni paʻepaʻe. O le fulufulu laʻau e naʻo le faʻaavanoaina o galu o lauulu. Faʻafefea ona fai i latou?

  1. Muamua e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu.
  2. Lulu lauulu i autafa o le ulu atoa (sili atu i filifili uma, aua i lenei tulaga o le lauulu lauulu o le a avea ia sili atu femininai ma matagofie).
  3. E sili le faʻaaogaina o curlers po curling uons mo straightening.
  4. E tatau ona e mimilo le lauulu i le tasi itu (o loka uma e tatau ona mimilo pe o fafo poʻo totonu).
  5. A maeʻa ona mimilo, o le taimi sili ona taua e sau: oe manaʻomia e faʻamalieina lemu le curlers po curling iron. Leai se mea e toso ese ai le mama e maua ai le suti curl. I se isi itu, oe manaʻomia le tatalaina o le curlers i se tulaga sagatonu, e aunoa ma le tosoina o le curl.
  6. A vili uma loka, ua aveese le curlers, ona e tatau lea ona amata amata faataoto.
  7. Tuu loka uma i le tasi itu.
  8. Faaaoga mousse i se selu (ma nifo e seasea ma sili atu laupapa) ma selu uma lauulu. Faʻaaoga se selu lautele e mafai ai, mo se faʻataʻitaʻiga "faipule."
  9. E tatau ona e selu ina ia e lamolemole, tutusa ma tutusa galu faataamilo i le atoaga o le lauulu i le pito.
  10. Faʻalelei le iʻuga ma le faʻaleleiina o le fulufulu lau.

I luga o lenei sitaili "Hollywood curls" muta. O lona faʻatinoina e fai lava e faigofie, ae o le faʻamanuiaina o ia ituaiga laʻulu e faigofie lava ona tuʻufaʻatasia ma moli susulu mea laʻititi (o le tele, sili atu le lelei).

Styling foliga

Le mafai ona tatou fai atu e uiga i le mea moni o ia ituaiga laei e le mo tagata uma. Afai o oe o le pule o se taʻamilosaga oval foliga poʻo tafatafa, ona e tatau ona e mumusu atoa ma le atoa mai lenei hairstyle.

E manatua le faʻamanatuina o Hollywood faia mea naʻo luga o lauulu o le umi tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o lē e ona se lauulu e iai sona lauulu "cascade" poʻo le "apefai", o lona uiga o lenei laʻei lauulu e mautinoa lava e tatau ona lafoaʻia.

O sea laulu foliga foliga aoga pe a aumai uma fusi i le tasi itu. O lenei e eseʻese ai lea sitaili mai isi uma. Afai o se fafine e manaʻo e foliga foliga sili ona matagofie, ona aua nei galo e uiga i le aofaʻi, lea e faia ai se filifiliga taua i lenei lauulu. E ui o galu e vaaia le atili ai ona mauaa o lauulu, o lenei mea o nisi taimi e le lava. I le manifinifi ma le lauulu lauulu, e tatau ona e faia se faaputuga i aʻa. O le lavelave o ia laulu foliga o le a vave iloa - e matua faigata lava le ufiufi o le "vevesi" mai le faaputuga, ae lauulu manifinifi le mafai ona faia e aunoa ma ia.

Meafaigaluega ma mea faigaluega mo le Hollywood hairstyle

Faia o se lauulu lauulu o le a le o se faigata lea faʻasologa, ae o le fausiaina e tatau ona e iloa le mea e te manaʻomia e iai lima.

  1. Talu ai o le "Hollywood" sitaili tausia faapitoa i luga o lauulu mama, ona uma ai lea o le taele e tatau ona faʻamamaina loka - e te manaʻomia se lauulu.
  2. E mafai ona e tuʻuina ia lauulu i le faʻatulagaina e naʻo le selu e maua ai ma le lapoʻa ma le gao laʻiti (e manaʻomia e faʻaaoga se laupapa)
  3. E mafai ona e faia galu e pei o fetu Hollywood ma faʻataʻamilosaga tetele poʻo se lautele faʻataʻamilomilo.
  4. Ina ia fausia tuʻufaʻatasia sitaili, e manaʻomia ni togafiti.
  5. Ina ia faaleleia le sitaili, e te manaomia mousse ma varnish.

Lea faʻauma ai le lisi o mea faigaluega manaʻomia. E tofu uma tamaitai ma se seti, o lona uiga e mafai e soʻo se tagata ona faia se laʻau fulufulu mo ia lava.

Fetu filifili lenei laulu

O lenei ituaiga lauulu e sili ona lauiloa i fetu o "Hollywood" ma e lauiloa lava ile laei Hollywood. Ata o le tele o taʻutaʻua taʻutaʻua ma tagata pepese faʻamaonia le mea moni o lenei o se lauulu foliga-sili foliga sailia i teine ​​uma o tausaga uma.

O lenei fulufulu lauulu e ofuina i le tele o ofu afiafi, susulu foliga ma, ioe, lanu mumu. O le "Hollywood" galu ua avea ma mea moni aoga i le lalolagi o faʻaaliga pisinisi, lea e faʻaalia ai le agaga o le fia tausaga ua mavae, o se tulaga faʻapitoa ma le matagofie muamua na aliali mai luga o televise TV ma faavaa mekasini.

O a mea e mafai ona e faʻatasia Hollywood faʻataʻitaʻiga ma?

O le uiga ese o lenei laʻei lauulu e le gata i se taofiofia sitaili, lamolemole faʻapitoa o galu ma faʻamaoni, ae e faʻapea foi ma le agavaʻa. O lenei hairstyle e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma le tele o isi ituaiga o laulu. A faaputuga, faaputuga - faatasi ai ma le fesoasoani a nei elemene soo se "Hollywood" sitaili o le a sili atu ona lelei. Ata o faʻataʻitaʻiga manino o loʻo faʻatagaina ai oe e vaʻai i le auala o loʻo tuʻufaʻatasia ai le "Hollywood galu". Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea e sili ona lelei faʻatasia filifiliga o se fusi. Afai e umi le lauulu, o lona uiga e tatau ona e teʻena, ae i luga o fulufulu lele o lenei tuʻufaʻatasiga o le a foliga sili ona aoga.

Ina ia faia se laʻei lauulu, e tatau ona e faʻaopopo ni manatu e lua i luga o faʻatonuga. O lea la, a uma ona e mauaina le "Hollywood galu", oe manaʻomia le ave o loka o lauulu ma faʻasaʻo i le tasi itu pe o le pito i tua o le ulu ma se fusipaʻu pulu poʻo se kilipa lauulu. E taua le amanaia o se tasi tulaga: i lenei tulaga, e le mafai ona e tosoina ni uʻamea, ae e tatau ona e tausia i le tulaga sili ona malolo ma faʻaputuputu. Ina ua mavae lena, o le tulaga masani o le utupoto ua mimilo: o se matata le sikoa poʻo uaea na faia ma faataatia i se lio latalata i le ofuvae. Ua iʻu ina faʻamau lelei le fusi ma le le vaʻaia ma lauulu selu, ma sa toe selu le lauulu lava ia ma faʻaaoga le fulufulu fulufulu lauulu.

O le lalelei faʻalelei o se mea e mautinoa ai le mataala i lana pule

E mafai ona e faia se seleni ile fale. E le manaʻomia le alu i stylists poʻo le 'au fulufulu faʻapitoa, aua mo lenei e te le manaʻomia le poto faʻapitoa ma se seti faʻapitoa o mea faigaluega. O le mea sili ona taua e manaʻomia mo ia ituaiga o laulu o le naunau ma le onosaʻi, aua i lenei tulaga o se lalelei faʻalelei lamolemole Hollywood styling tatau ona sui. O lauulu e tatau ona fufulu, mama ma faʻamago, ma e naʻo le pau lava lenei mea, o lauulu laʻau e faia i le 10 poʻo le 30 minute (faʻalagolago i le poto masani) o le a tumau i le umi e mafai ai. O ia sitaili o se filifiliga faʻafiafiaina, o le mea lea e sili atu le lelei e fai mo nisi o fiafia faʻapitoa poʻo mea e fai i afiafi.

Vaega faʻaaliga a Hollywood ma iko

O le a le eseʻesega i le va o Hollywood curls ma masani curls? Muamua, e lapoʻa. Lona lua, latou eseese i le tele e tasi ma le mafiafia. Ua teuteu lelei ia curls i le tasi pe lua itu. O lenei hairstyle e olaola ma feaveaʻi.

E tatau ona maitauina e i ai curls, ma e i ai galu i le Hollywood version. Ua sili atu ona lauiloa o galu. E te aʻoaʻo atili e uiga i mea totino o faʻatinoina galu ma curls mulimuli ane i le tusitusiga.

Afai ua leva na e fiafia i se laulu foliga, oe matauina o nisi taimi o loo i ai se foliga talafeagai o le malamalama faigofie i ai. O le susulu masani ai o fusi o le a avatua faʻapitoa foliga i ia galu, aua o lenei teuteuga sili atu talafeagai mo lauulu lalelei usitaʻi. Susulu o le a faʻafaigofieina e mea faʻapitoa styling oloa.

Ausilali masini ma auala

O le uiga o Hollywood styling i luga o le lauulu laulu poʻo ni uumi uumi o lamolemole lamolemole laina, lea e mafai ona e vaʻaia i le ata i luga. Mo uumi uumi, sili atu curls talafeagai, mo faʻalelotu - o le tele e tatau ona faʻaititia. Ma, o le a le mea o le a manaʻomia e fatu ai se lalelei ata o se Hollywood star? Matou te ofoina atu se tele o ausilali meafaigaluega ma mea faigaluega:

  • selu e seasea nifo pe faʻapipiʻi fulufulu faʻapitoa,
  • sitaili masini: foam, mousse poʻo sipika,
  • ni ata faʻapitoa mo manoa,
  • masini faʻamafanafana: nippers, uʻamea, styler, otometi masini mo curls.

Sauniuniga tulaga

Ina ia avea le laulu mataʻina faʻafiafiaina ma matagofie, e tapena-tapuni ia saunia mo lenei. O sauniuniga gaioiga e tusa ma mea nei:

  1. Ave se suʻe e talafeagai mo le ituaiga o filifili, fufulu lou lauulu, ona faʻapipiʻi lea o se pulu pasama ma fufulu ese. Faatasi ai ma se solo, solo lelei le lauulu.
  2. Mousse mo sitaili ma fusi mo vevela puipuia e faʻaogaina i lauulu laulu susu.
  3. E faamago le lauulu lauulu ma se selu lapotopoto e tuu ai le aofaʻi ile lauulu laulu ile lumanai. O le faʻapopopoga faʻaopopo i aʻa e manaʻomia lava mo se lalelei ma uumi sitaili. E mafai foi ona fausiaina faʻaaoga le faʻapipiʻi otaota, lea e faʻaogaina i se curling uʻamea. O manoa, i lenei mataupu, faʻafefeteina na o latalata i aʻa.

Faʻafefea ona fai oe e Hollywood?

Matou te ofoina atu ia te oe laasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻatinoina o lauulu i le sitaili o Hollywood. Lenei o le filifiliga sili mo Hollywood faʻalelei mo laulu umi:

  • Ua lelei sela ma valavala motusia. E sili le faia mai le itu ina ia o le itu autu o galu o loʻo i le itu e tasi. O nisi teineiti e manaʻomia le tetea i le ogatotonu.
  • Amata faʻataʻoto ma pito i luga, ona see atu lea i le pito i lalo ifo.
  • Curling se filo ma se curling uʻamea poʻo uʻamea, taofi mo se taimi umi lava.
  • O le faʻataunuʻuina o le curl o loʻo manuʻa i luga o le tamatamai lima i le ulu o le ulu ma faʻamautu i se kilipa. Ole matua taua lava lea tulaga ina ia mafai ai ona malulu ma loka paʻu.
  • Taitasi curl ua manuʻa i le tasi itu ina ia faigofie ai ona taoto curls.
  • O le taitaiga a curls tatau ona avea ma sui o.
  • O le mea lea, o manoa uma i luga o le ulu e mimilo ma pipii.
  • A maeʻa ona faʻamafanafana curls, ona faʻapeina lea ma selu ma se selu ma nifo e seasea lava, e mafai ona faʻaaoga na o ou tamatamailima.
  • Ona vaʻaia lea o loʻo teuteuina i le laulu i laei.

Fuafuaga "Hollywood Wave"

Ole fausiaina ole galu e laʻititi lava ese mai i faʻamalama i ni faʻailoga faaiʻu. E masani ona fai se lolo tele pau i le tasi itu. Vaeluaina mo lenei ua faia i le ogatotonu o mata-mata. Ona latou faʻatinoina lea o mea uma i lenei faʻatulagaga:

  • Ua selu le laulu, faʻamamalu-puipuiga ma faʻamau faʻapipiʻi ia i latou.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻaʻamama a le uʻamea, mimilo ia laina tutusa lava i le 2 cm le lautele Fai ni curls mai le itu e vaeluaina i le itu o le a alu le galu.
  • Ua tofu paʻepaʻe taʻitasi sifi i luga i le ulu, ma uʻamea ma papa uʻamea ma faataamilo i le 180 tikeri. Latou te faia mea uma i lamolemole gaioiga, ina ia le toe fai pala.
  • O se manoa vevela ua faʻasaoina latalata i le ulu ma se kilipa tutusa i le vaeluaina.
  • I se tulaga tutusa, o manoa uma o loʻo toʻa mai le nofoaga o parietal i le malumalu.
  • Na atili liaʻi ai le vaega lenei. O iinei, o manoa o loʻo manuʻa i se tulaga faʻataʻatitia naʻo le ogatotonu o le umi.
  • A maeʻa ona faʻamama ma faʻamautuina uma manoa, e maua i latou e faʻatamilo lelei, faʻatinoina le galu o Hollywood.
  • Latou faia i le tasi itu, o le laulu lea i le isi itu o loʻo faʻasaʻoina ma le le vaaia i tua o le ulu.
  • Aveese ia le faʻamau mai uʻu i lalo o le malumalu.
  • Tuu lelei ia manoa ma le palasi ma ave ia i latou le aoga o se malamalama galu.
  • Mai taʻamilosaga taʻitasi, ua aveese le kilipa i le faasologa saʻo, e sulu lelei i latou i aʻa ma peʻa na fati i luga o le mapusaga.
  • Ina ua maeʻa ona faʻataʻatia uma curls ma faʻapipiʻi, ona latou faia lea o le Hollywood wave. Muamua, o se curl e tumau i luga o foliga, valiina ma varnish.
  • Ona fai lea o se mea lelei i le maualuga o le auvae, ma na i lalo ifo. O ata, aʻo faʻasino i le isi itu.
  • E fautuaina e uu togafiti mo le 10 minute mo sili faʻalelei, ona faʻapipiʻi lea o le fulufulu fulufulu.
  • Ile laasaga mulimuli, ua aveese ni tautaliga ma faʻasaʻo laiti na faia.

Matou te faʻaaogaina se masini otometi

O se suiga i le maketi o lauulu o se masini faapitoa mo le faia o curls. Lenei tutasi faʻapitoa o le a mautinoa faia lou foliga foliga tutusa ma le foliga mai o se Hollywood movie star. O le otometi styler vave faia se loka pe a mavae le isi. O le mea faigaluega lava na te tosoina ia manoa i totonu o le masini ma tuʻu i totonu o se vili faʻapitoa i se potu faʻamafanafana faʻapitoa. O loka o lo o i totonu o potu mo 10-15 sekone.

E mafai ona suia le faʻaaliga o le moli. Oe mafai foi ona fetuunai le faʻamafanafana vevela. O le styler e faʻatinoina moli malu ma lamolemole galugalu, e tatau lava ona e suia le faiga. O le atigipusa pusa e faia i le keramika, o lea e le afaina ai le laulu. O le masini mo curls faia ni toniga tutusa lava ma tusa lava pe tuuina atu se faʻailoga e tatala ai le rotor.

Ua maeʻa ona faʻapipiʻiina curls tetele poʻo galu ma se mea faʻapipiʻi otometi, e tatau lava ona e seluluina mama manoa i ou tamatamailima ma faʻalelei i latou i le varnish. O le lauulu e le fealofani lava, ma e mauaina se laʻei "fetu" vaʻai. O lenei faʻatinoga e fai ai foʻi le laulu e matuā ilaila.

Tolu galu uila faʻataʻavaleina

O se mea lelei tele mo le fausiaina matagofie galu o se tolu tafatolu uʻamea poʻo faʻamaʻi. E te leʻi faʻalogo i lenei mea fou? O lenei mea faigaluega e faʻaogaina e polofesa i fale faʻatau. Afai e te faʻatauina se mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faia ni matatiʻa maoaʻe mo taimi uma, ae maise mo faʻafiafiaga mea e tutupu.

Ole galugalu faʻaalu o le triple curling iron o loʻo ufitia i le tourmaline, e maua ai le lelei mo le faʻaleleia o laina. O lenei masini e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu, aua e i ai i le agavaʻa e faʻatonutonuina le vevela.

Fiafia i totonu lapoʻa

Matou te ofoina atu ia te oe le sili auala aoga e faʻatino ai sitaili "Hollywood curls", faapea foi ma laupepa e sili ona lauiloa ma mea faigaluega. O le tasi o ia mea o 'au pupu mo tele curls. Latou foliga mai e pei o se masani uʻamea curling, naʻo le faʻavevela mataupu ei ai le lapoa tele. Curls e tele.

Afai e te faia curls i luga o lou ulu ma se styler (pei ona masani ona faʻamauina o latou moli ile tino), o le a e mauaina se laʻasaga sili ona manaia. Ina ia mafai ona umi le umi o sitaili Hollywood, mafai ona mautu curls mo sina taimi ma faʻapipiʻi latalata i le ulu. O le lautele o le mea faigaluega e mafai ai ona e faia ni laei sili ona manaia ma lelei.

Lelei le faʻamaonia auala i curlers

Afai e te fiafia i mea faʻataʻavale uma i luga ole mea e aoga ai le mafanafana, ona matou avatu ai lea ia te oe o ni fesoasoani. Mo Hollywood styling, talafeagai velcro curlers talafeagai. Ia mautinoa e fufulu muamua lauulu, mago. Afifi curlers i luga o laupepa susu. Amata i le tetea muamua. Ma, i luga atu o le vavaeeseina, vavae ese le laina o le filo ma le faataamilo i luga o le curlers. Mo lauulu ma le uumi lauulu, 10-12 curlers o le a lava.

Liliu i luga le masini mago ma faʻamago uma lauulu i luga o le curlers. Ona tuu lea i le lauulu seisi taimi e faʻalelei ai. E lelei pe a tou savavali faʻatasi ma latou ile 1 itula. Aveese le 'ula. A e manaʻomia Hollywood loka, ona e sulu ai lea o mama i ou tamatamailima. A e manaʻo e fai ni galu, ona faʻasaʻo lea o vilivae ma ni uila ma faʻanusuina i varnesi.

Afai o oe o le pule lalelei lauulu, ia e faʻaaloalogia oe i se Hollywood styling. Faʻaogaina nisi o metotia o loʻo i luga ma maua ai ni mea malie.

Talaʻaga o mataʻaga

O loka Hollywood e tele a latou tala na amata mai i le 19 senituri, ina ua fausia e le Fulufulu Fulufulu Marcel Grateau se ituaiga fou o sitaili faʻaaogaina ai ni uila vevela. I se taimi mulimuli ane, i le 20s o le XX seneturi, o lea galu, e taʻua o Marseille, na avea ma taʻutaʻua faafetai i le teine ​​pese Jane Hading. Lenei lauulu lauulu na faia e tamatamailima. O le mea moni, o na ituaiga lauulu na le mafai ona mauaa, o lea o le vevela vevela toe foi e toe faaaogaina. Talu mai lena taimi, o le sili ona masani ai o le laulu o tamaʻitaʻi i luga o le kapeta mumu ma fetu i luga o laupepa o mekasini ua avea ma se tasi lea o loʻo i ai se alualu faʻataʻavaleina vaeluaina ma fasi o loʻo pa'ū matagofie i lalo, ufiufi i le afa foliga.

Ua maeʻa ona maua e le mataloa Hollywood matata o lalelei, ua le toe avea ma meatotino a tamaʻitaʻi ma fetu o pisinisi faʻaalia. O lenei sitaili foafoaina foliga matagofie.

Le eseesega i le va o galu ma curls

O le Hollywood wave e ese mai i masani masani i mea nei:

  • Curls e tatau ona lapoa ma tele,
  • O se tulafono taua o le mafai ona tutusa uma curls ma curls, tutusa mafiafia ma foliga,
  • O manoa uma e tatau ona matua sologa lelei,
  • I se tulaga lautele, curls e tatau ona faataatia faalelei, e aunoa ma ni sese. O ufiufi o ulaula o se faʻailoga lea o le isi lauulu.

O lea la, o le masani Hollywood fusifusi o se tioata le asymmetric ma matagofie curls i le tasi itu o foliga. Soo se teineitiiti miti o ia ituaiga lauulu, ona o le lautele e mafai ai ona ia faia i soo se mea na tupu.

Faʻamamafa le faʻapitoa o le natura, faʻaalia ma matagofie o soʻo se tagata fai foliga. Ae i ai ma le tomai faʻataʻitaʻi, e le mafai e fafine uma ona foliga sili atu le leaga nai lo tamaʻitaʻi faia i le kapeta mumu. O nei aso, faʻafetai i le tele o mea faigaluega, o le fausiaina o laʻei fulufulu ma lamolemole lamolemole ua mafai ona oʻo i le fale.

Faʻafefea ona fatuina?

O le a le mea e manaʻomia e faia ai Hollywood curls? Ou te manao e maitauina e mafai ona e taoto le umi pe ogatotonu lauulu i lenei auala i le tele o auala, o lea o le seti o mea faigaluega o le a ese i tulaga taitasi. O lea, o filifiliga mo le fausiaina o lau lauulu:

  • Curlers
  • Cone Curling Uamea
  • Uʻamea mo lauulu.

Poʻo le a lava le faiga e te faia ai le lauulu, mea faigaluega faapitoa e mautinoa o le a faʻaaogaina - o le busa poʻo le mousse e fatu ai le aofaʻi, faʻapea foi ma se meafaʻalo poʻo le varnisina e faʻasaʻo le iʻuga. O se taua taua o le tuʻuina atu o le lamolemole atoatoa i curls o le faʻaaogaina o le serum, lea o le a faʻamalulu ai lauulu.

E aliali mai o togafiti faigofie faigofie faʻatagaina oe e faia se sili lauulu lauulu.

Aemaise lava le manaia lauulu lauulu mo le uumi ma le lauulu lauulu i mea e tupu pe a pa'ū lauulu e le talafeagai uma. O curls na fausia e mea faigaluega e mafai ona tuʻufaʻatasia i se Eleni lauulu laulu poʻo le maualuga maualuga, faʻatupuina ai se foliga sili atu le faʻaaloalo.

Lauulu foliga

Vala o le lauulu o tifaga fetu e iloga ese mai le sili styling:

  • O se mea tulaga ese o se lauulu o se foliga tutusa lelei i luga o soʻo se umi,

  • O le toe faʻaliliuina o le lauulu e mafai ona faia e oʻo lava mo se pulu puʻupuʻu. Ioe, o curls e le mafai ona fai, ae o curls pei o fetu e fai lava. Ina ia faia lenei mea, o paʻu ua manunua e faʻaaoga ai mea faigaluega e teu i galu ma faʻamautu e le le vaaia
  • Lelei le mafiafia mafai ona faia e na o polofesa, ae ma nisi le poto masani ma faʻaaogaina meafaigaluega, e mafai ona e faia e oe lava ile fale.

E tumau pea ona faʻaopoopoina e faapea, o loka paʻu i le Hollywood style o tifaga fetu ma tamaʻitaʻi faia latou te leʻi leiloa lo latou aoga mo le tele o tausaga, ma i tausaga talu ai nei na avea latou na o se mataga. O ia sitaili liliu le teine ​​i le masiofo o soʻo se mea e tupu, e maua ai le talitonuina ia te ia lava ma lona le mafai ona taofia. E faʻatagaina oe ona e lagona le naunautai foliga agavaa i le lalolagi tifaga fetu poʻo tamaʻitaʻi taʻutaʻua i luga o le kapeta mumu.

Le a le mea e manaʻomia mo teuga

Ina ia maeʻa lelei lenei faʻafaigofie taualumaga, oe manaʻomia ni meafaigaluega:

  • pulumu lapotopoto (fufuluina) ma se lapoa lapoa,
  • se selu ma se manifinifi umi le umi poʻo le 'siʻusiʻu',
  • fulufulu lauulu (ona tagata tomai faapitoa fautuaina le faʻaaogaina ma le hub nozzle),
  • styler (auli),
  • togafiti.

"Faiva curls" o le a le faia e aunoa ma le tausia ma faʻapipiʻi auala mo le teuteuina vevela:

  • foam, avatu le tele ma le matagofie i lauulu,
  • o se pasese lauulu lauulu manaia
  • serum, tausiga o pito o le lauulu, puipuia le vaeluaina, faapea foi ma le tuuina atu o le lamolemole ma le atoatoa foliga i luga uma o le lauulu.

Styling sauniuniga

  1. Soʻo se laulu e teuteu filifiliga e aofia ai a latou muamua fufuluina ma faʻamamago ma se solo. A maeʻa le faiga faʻapipiʻi, o le a matou aoina le lauulu i le pito i tua o le ulu, tuua se tamai filo i le pito i lalo ifo o le lauulu, faʻasaʻo le pito i luga ma se kiliva poʻo le selu.
  2. Ona tatau lea ona faʻapipiʻi le vevela-puipui uila poʻo mousse mo le tele i luga o laulu malulu susu i le umi atoa o le manoa, ma faʻapaʻuina i luga ma se loka e faʻasaʻo ia curls (spray). O le laulu o le a avea mamafa ma mamafa i le tago atu i ai, ae e te le mafai ona faʻatagaina i latou e pipii faʻatasi ona o le soona faʻaaogaina o ia oloa.
  3. O loʻo avea le teuteu faʻasolosolo ma le faʻaeteete i taimi o laʻau mai aʻa o le lauulu, ma e maua ai le faʻaopopo le laupepa mulimuli.
  4. Ua matou faʻamago le folo i luga ole fulufulu ma le laulu (nau), faʻasolosolo malie mai lalo ole pulumu.
  5. Matou te vavaeeseina ni manoa mai le tasi ma le isi, faaputuputu i latou i le auala tutusa: faʻaaoga le foam, spray, comb ma blow dry i se tulaga maualuga ma se fulufulu.

O le faʻagasologa o le faiga o Hollywood curls

  • Ina ua maeʻa ona faʻamamaina o le lauulu - sauniuniga mo le faʻatuina o Hollywood curls, ona matou agai loa lea i le faiga autu.

  • E faʻasaʻoina o matou lauulu i o matou lima, ma faʻamamafaina foliga matala ma faʻalelei le lauulu foliga manaia i varnish. O le sili-teuteu foliga "fetu" ma i le taimi lava e tasi ua uma ona teuteuina lauulu teine!

A ni nai auala e fausiaina ai se sitaili

  • I le filifiliga lona lua, lea e talanoa e faʻatatau i le faia o Hollywood curls, o laʻei tapenaga o loʻo faia i le auala tutusa i le muamua. Ae nai lo le styler, matou te faʻamaloloina solo faʻataʻavale i le lumanaʻi i luga o le uʻamea uʻu (curling tongs) ma se mafiafia mafiafia mai 4 i le 6 cm. Matou te faia lenei mea i lugā tele loka mai luma i tua, amata latalata i aʻa ma tuʻua le tasi ma le afa i le lua centimita i pito o le lauulu utagia, ina ia foliga mai o le laulu foliga e sili lona masani ai.

  • I le vaega lona tolu o le faia o se sitaili laulu foliga, matou te faʻaogaina le curlers lapoa (ma le lapoa o le itiiti ifo i le 4 cm) nai lo se curling iron ma styler. Afai e faʻamalosia e le au curlers le curl i le 1.5-2 itula, faʻapea la latou togafitiga faʻamalolo - i le 5-7 minute. O toega mea e fai - tapenaina ma maeʻa o laʻei o lauulu, e tutusa lelei ma le filifiliga muamua.

  • Le faʻaaogaina o le lautele lautele curlers - loka ua avea nei ma ita. A maeʻa ona fufuluina ma faʻamamago lauulu, faʻaaoga le mousse i sina laʻititi susu mo le tele ma le puipuia mai le faʻaalia i le maualuga o le vevela. Ua fautuaina e le au fai fale Hollywood faʻaaoga isi loka i le tele e mafai ai, mai le 10 i le 30 fasi. O le tele o le numera o curlers, o le sili volumenous o le lauulu o le a liliu mai. E mafai ona e faia nei gaioiga i le afiafi, talu ai o le moe i luga o soft loxes e matua manaia. I le taeao, ia e fiafia i le suiga matagofie, naʻo le selu lou ulu e maua ai ma se mea malu. Afai e te le manaʻo e faʻafefe lau paga ma se mata mataga tele, ona mafai lea ona e uuina loka i luga o lou lauulu mai le tasi i le fa itula i le aoauli pe faʻavavevave le faʻagaioiga e ala i le faʻamamaina o lauulu i se mea e solo ai se laulu i se mea e leai se mea e mafai ai ona aveʻesea le faigofie curlers.

A maeʻa ona faʻamamago, tuu fulufulu uumi ile selu ma nifo e seasea ile laumei o Hollywood ma toe faʻalelei faʻalelei ile fulufulu lauulu. Ua saunia nei laei sili ona manaia Faatasi ma ia, e mafai ona e lagona e pei o le masiofo o le polo i soo se pati.

Afai e te manaʻomia le foliga lalelei, ae o loʻo matala Hollywood loka o le a le talafeagai lelei, ona mafai lea ona e aoina i latou i se Eleni lauluulu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e vavaeina ni manoa se lua i totonu o malumalu ma toe faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu ma le fesoasoani o se uluaʻi fulufulu ulu pe e le vaʻaia e fetaui ma lou lauulu E mafai foi ona aoina Hollywood curls i se tauagafau “solofanua” tail po o se fusi ua mimilo i auala eseese. Tusa lava pe o se laʻau lauulu e "paʻu ese", o le a manatu ai isi o se faʻafiafiaina "faufau leaga", faafetai i le matagofie o Hollywood curls.

Ole iloa ile auala e faia ai Hollywood curls ole a fesoasoani e liua lou lauulu i se lauulu lauluulu. Soʻo se fafine o le a lagona le mautinoa i lona lalelei ma aulelei feusuaʻiga. O le tafe mai o laina o Hollywood curls o se manumalo e le mafaamatalaina i le taimi nei lauulu o aso nei!

Stylist Fautuaga

O se mea manaia i lenei sitaili o lona lautele. E fetaui lelei ma ofu talaloa kuka, ma se ofu afiafi i le fola, ma le ofuvae foʻi. Ae ui i lea, e aoga ona manatua o le Hollywood wave e tele lava i se afiafi lauulu. O le tuʻufaʻatasiga o le masani ma lalagaina o sitaili o se mea faigata le galuega, ma e le manaʻomia le faia o se sitaili mo foliga i aso uma.

Ina ua fatufatuina le masani vaega o le Hollywood wave, umi lauulu ua taoto i le tasi itu (mo lenei mea e tatau ona e faia se itu vaega). Ae ui i lea, o tagata o nei ona po, foliga mai i le kapeta mumu, ua faʻaaogaina tele le faʻaavanoaina o le vaeluaina o lenei lauulu.

O le Hollywood wave i luga o pulu puʻupuʻu foliga muamua ma pupula (vaʻai i le ata). Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete lavalava mo le ulufafo ma teuga-fai. E mafai ona e faʻaopopo sea laʻasaga faʻapipiʻi ma mea e maua - se pulou poʻo se fusi.

Faapipiiina Faatonuga

Faia se Hollywood wave ma ou lima e faigofie e tusa lava pe laʻitiiti au tomai ma fetuunaiga. Oe e manaʻomia le fulufulu ma le varnish mo sitaili, se uʻamea curling (sili atu ma le lapoa o 32 mm), se selu ma nifo e seasea ma le le vaaia.

  1. Lulu malulu mago, mama lauulu ma faʻaoga busa luga. Afai e masani ona fai i latou mo i latou, faasaʻo i latou i le styler.
  2. Liliu i le curling iron ma fai se itu itu.
  3. I le muaulu eria latalata i le vaeluaina, vavae ese le filo pe a ma le 2.5 cm lautele ma faamaʻamulu i luga o le uʻamea uila i le itu mai le mata. Faapipii pito o le lauulu i ou tamatamailima e aloese ai mai mataga mataga.
  4. A maeʻa le lima i le fitu sekone, ia faamatuu malie atu le manoa e aunoa ma le atinaʻeina ma nonoa e gagau faʻamoe e le vaaia. E talafeagai lea e faʻatagaina ai le lauulu e malulu e aunoa ma le maʻimauina o foliga na tuuina mai e le uʻamea uʻamea. I lenei auala, e tatau ona e matauina uma lauulu.
  5. A leai ni uʻamea leai ni mea o totoe, e mafai ona e aveese ma le faʻaeteete le mea e le o vaʻaia (muamua mai i lalo o laʻau, ona amata lea mai le pito i luga).
  6. A maeʻa ona faʻamautino mai na malulu maligi mafu, fai le selu ma amata tuʻi lemu i latou mai aʻa i pito.
  7. Faʻasaʻo le galu lemu e mafua mai i le varnish.
  8. Ina ia faʻalauteleina le ata (ma o le mea lea faʻaalia) o le Hollywood wave, faʻamau le le vaaia i nofoaga o lona galugalu ma toso teisi luga le lauulu i luga o le selu (pei o le selu i latou). Lima minute mulimuli ane, o le le vaaia e mafai ona aveʻesea.

Ina ia malamalama atili i le faʻasologa ma le natura o nei gaioiga, maimoa le vitio pe a uma le tusitusiga.

Mea lilo ma uiga taua

E ui i le faigofie o le faʻatinoina, le talutalu Hollywood manaʻomia se tomai, ma le iloa o ni togafiti.

  • E le tatau ona e faia lenei styling pe a fai e te lavelavea lauulu ma se fesuiaiga o le umi. Ina ia fausia le atoatoa Hollywood galu, oe manaʻomia le tutusa le umi o lauulu.
  • Afai o lou lauulu e vaeluaina, e le ofi lelei i le teuteuina ma i le aotelega e le foliga manaia tele, aua e te musu e faʻatino le galu Hollywood. Ua lava lava fai se faʻapipiʻi i le fale ma suauʻu ae leʻi pipiʻi.
  • O le laei masani masani i se itu e foliga sili manaia, ae e tatau ona e vave filifili poo le fea itu e sili atu ona talafeagai mo oe ona ofuina se lapoa tele o lauulu.
  • E fautuaina le faʻamafanafana o le uʻamea faʻataʻitaʻi i le maualuga o le vevela ina ia faʻaitiitia ai le taimi e faʻaalia ai i faʻagaioiga manoa.
  • Lelei faʻatasi ma le Hollywood wave, o le solofanua tilotilo i aʻa. E tatau ona faia muamua aʻo le i faʻatulagaina le folaina ma varnish.

Ole galu ile Hollywood e mafai ona faʻamatalaina ai i na laulu na latou faia, e oʻo lava ia faia i o latou lava lima, ae leʻo i le salononi, e i ai se aafiaga maoaʻe. Faatasi ai ma lenei sitaili, o le a mautinoa lava e maua ai le le mafaamatalaina matafaioi o le masiofo o le afiafi.

Amataina sitaili

  1. Mea muamua tatau ona manatua: sitaili Hollywood loka i le fale e le faʻatagaina sina laʻititi o le faʻalavelaveina, e tatau ona milo uma manoa i se faʻasologa faapitoa.
  2. Filifili poʻo fea o le a vaeluaina ai, o fea le itu e te laei ai lou lauulu.
  3. Salu lou lauulu, vavaeese ma le selu le vaega ole a e curl ile muamua. Aoina uma isi manoa i le pito i tua o le ulu i le ponytail poʻo le fusi.
  4. Le tele o lauulu lea o le a e galue ai nei, toe vaeluaina i vavaeʻese vaega.
  5. Tauloto tulafono taua lona lua: amata i taimi uma soʻo se laumei i lalo ole lauulu, faasolosolo malie atu agai ile pito i luga. O le lalaga muamua mo curling e masani lava ona ave i tua o le taliga, mo le faʻafaigofie o pine "le aoga" lauulu i le isi itu.
  6. Matou te luluina le lauulu i luga o le mafolafola mafiafia, ma taofi mau le mea faigaluega tutusa i le vaeluaina. Ia taʻimua i maea ina ia fusi mau ai le tasi i le isi. Taofi le faʻamoe mo le sili atu nai lo 10 sekone.
  7. O le tulafono taua lona tolu: aveese maoti le vela ua maeʻa ona ave i le apa. Aua le tatalaina le mea i le vilivili, ae teisi tatalaina le fagu ma piki i luga le mama o lou lima, tuu ia faʻafefeteina saoloto. Tatala malie le curl ma faʻamamaʻi atoa.
  8. I se tulaga tutusa, curl uma fasi o le itu galue, faʻasolo mai le pito i lalo i le pito i luga. A e faʻataʻapeina le soʻoga o loʻo vilivili i luga o le fulufulu, ia faʻataʻamilomilo lemu i se laina sikoa, ina ia faigofie ai ona fai le vilivae ma faʻaalia atili ai.
  9. O le laulu o le "itu e le o faigaluega", amata mai i le malumalu. O manoa o le occipital eria mimilo mulimuli.

Matagofie uʻamea ma se uʻamea uila - vitio:

Afai e te manaʻo ia faʻatupu laupepa a oe i Hollywood, e mafai ona e selu sina laulu i aʻa o le itu e le galulue ae faʻasoʻo ma lulu i latou. O le tali mulimuli ua faʻatulagaina uʻu i ou tamatamailima ma selu i nifo e seasea lava.

Fausiaina o Hollywood Curls Faʻaaoga Curlers

Ina ia mafai ona faia lenei matagofie lauulu i le fale, oe manaʻomia:

  • fulufulu lauulu
  • selu
  • mousse mo lauulu tusi,
  • fulufulu tupe fixer
  • curlers o lapoa lapoa.

Faia Tekonolosi:

  1. A uma ona e fufuluina ma faʻamago lou ulu, fai se itu. Fuafua vave ia bangs: vavae ese i le itu tauagavale po o le itu taumatau.
  2. Faʻaoga sina mea laititi 'sulu lelei' oloa. Ua lava naʻo le faʻatupeina o le lapoʻa o le apricot, a le o lea, o manoa o le a pipiʻi, e le masani ai ma vave ona palapala.
  3. Ia taʻimua i manoa faʻata i luga i luga o curlers tutusa i le vaeluaina. Matagi le curlers i le itu mai le muaulu tua.

Hollywood curls ma spiral curlers - vitio:

E te manaʻomia:

  • selu ma nifo e seasea lava,
  • ufiufi uʻamea,
  • mo mo le faaleleia o ufiufi,
  • varnish mo le faʻaleleiina o ufiufi.

Amataina sitaili

  1. Mea muamua tatau ona manatua: sitaili Hollywood loka i le fale e le faʻatagaina sina laʻititi o le faʻalavelaveina, e tatau ona milo uma manoa i se faʻasologa faapitoa.
  2. Filifili poʻo fea o le a vaeluaina ai, o fea le itu e te laei ai lou lauulu.
  3. Salu lou lauulu, vavaeese ma le selu le vaega ole a e curl ile muamua. Aoina uma isi manoa i le pito i tua o le ulu i le ponytail poʻo le fusi.
  4. Le tele o lauulu lea o le a e galue ai nei, toe vaeluaina i vavaeʻese vaega.
  5. Tauloto tulafono taua lona lua: amata i taimi uma soʻo se laumei i lalo ole lauulu, faasolosolo malie atu agai ile pito i luga. O le lalaga muamua mo curling e masani lava ona ave i tua o le taliga, mo le faʻafaigofie o pine "le aoga" lauulu i le isi itu.
  6. Matou te luluina le lauulu i luga o le mafolafola mafiafia, ma taofi mau le mea faigaluega tutusa i le vaeluaina. Ia taʻimua i maea ina ia fusi mau ai le tasi i le isi. Taofi le faʻamoe mo le sili atu nai lo 10 sekone.
  7. O le tulafono taua lona tolu: aveese maoti le vela ua maeʻa ona ave i le apa. Aua le tatalaina le mea i le vilivili, ae teisi tatalaina le fagu ma piki i luga le mama o lou lima, tuu ia faʻafefeteina saoloto. Tatala malie le curl ma faʻamamaʻi atoa.
  8. I se tulaga tutusa, curl uma fasi o le itu galue, faʻasolo mai le pito i lalo i le pito i luga. A e faʻataʻapeina le soʻoga o loʻo vilivili i luga o le fulufulu, ia faʻataʻamilomilo lemu i se laina sikoa, ina ia faigofie ai ona fai le vilivae ma faʻaalia atili ai.
  9. O le laulu o le "itu e le o faigaluega", amata mai i le malumalu. O manoa o le occipital eria mimilo mulimuli.

Matagofie uʻamea ma se uʻamea uila - vitio:

Afai e te manaʻo ia faʻatupu laupepa a oe i Hollywood, e mafai ona e selu sina laulu i aʻa o le itu e le galulue ae faʻasoʻo ma lulu i latou. O le tali mulimuli ua faʻatulagaina uʻu i ou tamatamailima ma selu i nifo e seasea lava.

Fausiaina o Hollywood Curls Faʻaaoga Curlers

Ina ia mafai ona faia lenei matagofie lauulu i le fale, oe manaʻomia:

  • fulufulu lauulu
  • selu
  • mousse mo lauulu tusi,
  • fulufulu tupe fixer
  • curlers o lapoa lapoa.

Faia Tekonolosi:

  1. A uma ona e fufuluina ma faʻamago lou ulu, fai se itu. Fuafua vave ia bangs: vavae ese i le itu tauagavale po o le itu taumatau.
  2. Faʻaoga sina mea laititi 'sulu lelei' oloa. Ua lava naʻo le faʻatupeina o le lapoʻa o le apricot, a le o lea, o manoa o le a pipiʻi, e le masani ai ma vave ona palapala.
  3. Ia taʻimua i manoa faʻata i luga i luga o curlers tutusa i le vaeluaina. Matagi le curlers i le itu mai le muaulu tua.

Hollywood curls ma spiral curlers - vitio:

Fausia Hollywood Curls Faʻaaogaina Brashing ma Clips

E te manaʻomia:

  • Le selu masani
  • Fufulu lapoa lapoa fufulu (fufuluina),
  • Sisua ile si umi ole fulufulu ("iʻa iʻa"),
  • Fagu mafolafola poʻo lauulu sulu
  • Styling foam ma le vevela vevela,
  • Hairspray fixer.

Fausiaina Hollywood Curls Faʻaaogaina Uamea

O e sese pea o oe ile fesoasoani faʻaʻamiga o lou mafai ona faʻasaʻo lou lauulu? Ma e leai! I ai, i le fale, e mafai ona e fatuina se laei manaia mai lauulu i le uumi poo le laʻititi lauulu.

O ai e fetaui i le Hollywood wave fulufulu?

Lauulu laʻasaga Hollywood curls sili mo teine ​​uma. O galu lemu mai le laulu o le a fesoasoani e faʻamalieina faʻaaliga o mata ma faʻataʻamilo mataʻi.

Hollywood loka mafai ona faataatia i lona itu, e mafai ona e tuua ai i latou ma le vaeluaina saʻo. E taua na o le laulu e lamolemole ma soifua maloloina - o lenei o le a avatua i foliga o se afiafi po o aso uma lauulu laulu matagofie ma le aulelei.

O lauulu laulu Hollywood e mafai ona fai i luga o le laititi ma umi lauulu. Ae e taua le iloa o le curls aveeseina le umi o le lauulu, faia o lauulu vaaia o sina laititi.

Faʻafefea ona fai Hollywood galu?

Toetoe o teine ​​uma ei ai le uʻamea mo le faʻasaʻo o lauulu. Faatasi ai ma lenei uiga faigofie ma taugofie, e mafai ona e fatuina se lauulu laei ma Hollywood loka i le fale.

  1. Fufulu lau lauulu ma faʻamago i se solo.
  2. Faapipii lau fulu i lauulu susu ina ia aliali ia mama e paʻu ma mamafa.
  3. O le lulu e ala i filo, faʻamago lou laulu i se fulufulu ma se selu lapotopoto.

Sii ese ia manoa mai le aʻa ma faʻamau i totonu. O lea o le lauulu lauulu o le a sili atu ona tele.

  • A uma ona faʻamamaina le lauulu, e tatau ona e filifilia se vaega o le lauulu i tua o le ulu, ma tui le vaega o totoe o le lauulu i luga.
  • Faapipii le loka filifilia o lauulu i le uʻamea, pei o le ata.
  • Liliu le uʻamea, afifi ma se loka o lauulu.
  • Toso lemu le manoa i le uʻamea.
  • Faʻamau le uʻu i luga o lou tamaʻilima ma malupuipuia i le kilipa i luga, pei o le ata i lalo. Taofi le curl curled seia malulu.
  • Fai tutusa ma le vaega totoe o le lauulu.

    Aua e te filifilia ni tamaʻi loka. E sili le aveina o lauulu lapoʻa ma le mafiafia, ina ia liua foʻi galu i le pito i tua.

  • A maeʻa curling, o uʻamea e tatau ona selu ile selu ile ulu soo po ole pulumu.
  • O galu fafati o le a maua, lea e tatau ona vaeluaina e ala i le vaeluaina e tofo ai.
  • Faaaoga susulu poʻo fulufulu lauulu i lou lauulu.
  • Sa uʻuina Hollywood curls

    Faʻafefea ona fai se Hollywood galu ma le uʻu o uila?

    O lauulu curlers o se mea sili aoga lea e mafai ai ona e fatuina le laei sili ona lelei ma curls i le 15 minute.

    Hollywood curls luga o lauulu feololo sili ona lelei faia i luga o le lulu o le laulu. A o le i faʻataʻosoʻoina, e tatau ona fetaui ma nonoa i se uʻamea.

    1. Fufulu, mago ma lamolemole lauulu.
    2. Filifili se vaega o le lauulu mai soʻo se itu talafeagai mo curling. E fautuaina e amata pe mai le tua o le ulu pe mai le pito i luma.
    3. Faʻasolo saʻo se fasiulu o fulufulu ma faʻataʻamilo faʻamau i laʻau mafanafana.
    4. Taofi le fasi i luga o le mea faigaluega seia oʻo ina vevela le lauulu.
    5. Aveese ma le faaeteete le manoa mai le 'au.

    Mo teineiti e iai mafiafia ma mafiafia le laulu, e sili le tuʻu i le mimilo i se mea ua milo, puipuia ma se faʻapipiʻi. O le curl e tatau ona tuua seʻia maeʻa le curling process ma faamaalili ia curl. Ole taimi lea ole a faʻaʻupegaina atili ai le laulu ma paleni lelei.

  • I se tulaga tutusa, mimilo le lauulu na totoe.
  • I le pito ole curl, selu le laulu ile selu ile tamaʻi nifo poo se pulumu faʻapitoa.
  • Faapulou curls ma hairspray po o se lauulu laulu.
  • O loʻo punitia i luga Hollywood le loka

    Matamata le vitio

    I totonu o lenei video tutorial, e mafai ona e vaʻaia pe faʻafefea ona fai se matagofie afiafi poʻo aso uma laulu o Hollywood curls i le fale.

    Lenei faʻaaliga vitio faʻaalia le auala e faia sili ese iloga curls faaaogaina forceps.

    Fautuaga & togafiti

    • Hollywood curls ma galu o le a sili ona pipii i lauulu mago i le foam po o mousse.
    • Ina ia aua neʻi faaleagaina le lauulu, faʻaoga masini vevela.
    • E leai se mea e tatau ona ova lauulu lauulu i le uʻamea poʻo ni tali, e ono afaina ai i latou.
    • Tamaiti teine ​​ma lauulu laʻititi e le tatau ona faia ni curls laiti ma fufusi. E sili atu le fausiaina o galu vaivai ma leai se totogi.
    • O le faʻapipiʻi o curls i le Hollywood style e aulelei ma lauulu toso i le tasi itu.
    • O le Hollywood wave poʻo curls i lou itu o se filifiliga sili lea mo se lauluulu o le afiafi, ae o curls ma se vaeluaina faigofie e mafai ona ofuina i aso uma.

    Lauulu laei mo lauulu laulu e aofia ai le tele o sitaili filifiliga, pei mo tagata uma.

    O lauulu mo le lapotopoto foliga i luga o le uumi lauulu e eseese, aua o lauulu.

    Lauulu i le Eleni sitaili mo lauulu laulu - atonu o le sili ona eseese. O le lautele lenei.

    O lauulu mo aso uma mo lauulu feololo o lona uiga o le tele o faigofie ma vave.

    O pulou e masani ile laulu mo lauulu laʻau e tele sona sao ile olaga o teineiti uma.

    Hairstyles faaipoipo mo lauulu umi o lona uiga o le fatuina o se tone o eseese foliga mo.