Tausiga

Togafitiga laser: faʻailoga ma contraindications mo le faiga e le tatau ona faʻatamala

O le muamua taʻua o lasers ma o latou aʻafiaga i le tino o le tagata foliga mai i le 60s. E oʻo lava i aso nei, e leʻi oʻo le faʻaiʻuga i fomaʻi e uiga i le aoga o le faʻaaogaina, ae na faʻataʻitaʻi e se tasi fomai Farani se faʻataʻitaʻiga, faia se biopsy o le paʻu ma fulufulu mata, ma tuʻuina i latou i se vaega faʻapitoa o meaʻai ma faʻasasaʻo iai. O le taunuʻuga na oʻo mai: i le mea na tupu ai le susulu i ni tui 'eseʻese, o le matua alualu i luma.

O le galuega muamua i luga o le faʻaogaina na lomia i le 1992. O tagata mamai oe na faia togafitiga na maitauina na amata ona paʻu le laupepa ma o le laulu lava sa sili atu ona lamolemole. Talu mai lena taimi, o lea faʻatonuga na o se faʻaleleia atili, ma le numera o tagata faʻamalieina gasegase ua na o le faʻateleina.

Leisa lauulu togafitiga o se metotia e faʻaoga i le faʻaopoopo i le togafitiga autu. E le oona, o se tasi o metotia lata mai, aʻafiaga e leʻi faʻapipiʻi e oʻo mai i le taimi nei. Togafitiga e mafai ona taofia le leiloa o lauulu ona o le afaina o le utupoto. O loʻo i ai se faʻafouina aafiaga, e mafai ona toe faʻaleleia le fausaga o aʻa.

Taua! Leai malosi laser na faʻaaogaina sili atu nai lo le 30 tausaga talu ai e faia faʻamalologa manuʻa ma mu mu vave ma itiiti tiga.

Anotusi

E manino lava, ole auala fuafuaina e le mafai ona fetaui mo tagata uma e aunoa ma se faʻatagaina. E le tatau ona e mafaufauina o se mea ofoofogia pe a fai o le laulu e pa'ū i totonu o le 4 tausaga pe afai o le leiloa mafua mai i se maʻi faʻapitoa. A le atoa le lauulu o le tino, uaea follicles le mafai ona toe faaleleia.

E matua faʻasaina ona fai se togafitiga:

  • tagata ma le kanesa
  • ma le pipili o le uaua foliga,
  • i le taimi o maʻitaga
  • Tagata i lalo ole 12 tausaga
  • afai e i ai se sunburn o le uluulu poʻo se dermatitis,
  • ma le hemophilia.

O le faʻatulagaina ma le atinaʻeina o le tino o le tamaititi i lalo o le 12, soʻo se vailaʻau o loʻo faatonuina ma le faʻaeteete i le vaitaimi lea, ma e naʻo le laser e mafai ona tele mea leaga!

Leisa togafitiga e faʻaaoga e togafitia:

  1. Cosmetological faafitauli. E aofia ai fulufulua o ituaiga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi, feaveaʻi, ma isi, fesuiaiga o fulufulu i lauulu (malulu, faʻamalosiʻau).
  2. Paʻu ulu (psoriasis, dermatitis, seborrhea, ma isi).

Togafitiga togafitiga

Mo le faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi i le taimi o le faʻagaioiga, o le tagata gasegase o loʻo i lalo o le kome-foliga masini lea e fausia ai lasers. E taʻi 110 lasers maualalo i totonu, o loʻo faʻamauina ile togafitiga mo lauulu ma le ulu.

O le taualumaga lava ia e le tiga E mafai ona e malolo ma e faitau foi se mea mo le 10-30 minute. Lasers maua pulsating, maualalo-taimi malamalama, lea ei ai le tomai e tui i totonu o le ulu i le 8 mm. O le malosi o le utupoto faʻateleina le maualuga o le toto, o le maualuga o le okesene ma le metabolism.

O le toto faʻafouina toto e mafai ona foia faʻafitauli e pei o le mimita, susu, faʻateleina le gaosia o sebum. E tusa ma le 80% o lauulu mai le vaega o totoe ile alu i le tulaga o le tupu olaola. I le 50% o tagata, e maitauina le tuputupu aʻe ogaoga, ma i le 90%, o lauulu leiloa e masani.

Fale Auala

O falemaʻi faʻaaogaina tosoina lelei faʻapipiʻi, o le aofaʻi o diodes i latou mai mai 90 ma luga atu, ae o lenei e mafai ona masani ona maua leisa selu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina fale. E i ai le finauga e uiga i fea e sili? E tatau ona maitauina ile taimi nei, e leai se faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia le togafitiga, ae mafai ona avea ma se sili lelei tali mo puipuiga.

Ua faʻatumuina le maketi i pulou leisa, isi lava meafaigaluega. I totonu o lauiloa ituaiga:

  • Mana Tuputupu Ae Comb. Leisa selu, e aofia ai le laser faʻaali, infrared ray, agamalu vaivai. O loʻo i ai i totonu ole 14 LED o taimi eseese. O le averesi o tau o 850 rubles, o se tele tau paketi filifiliga, toetoe o tagata uma e mafai ona gafatia.

  • Lauulu Lulu RG-LB01. O se vibratory fofo, o le tagata gaosi oloa na folafola e faʻateleina le paʻu o lauulu ma taofi lauulu leiloa. E sili atu le lelei o le masini nai lo le muamua, ae, paga lea, na afaina ai foʻi le tau. Taugofie nai lo 15 afe itu. maua le manuia.

Aoga

O faʻaiuga o le gaioiga e mafai ona faʻaalia taʻitoʻatasi ma faʻalagolago i le tele o mafuaʻaga, e pei o le tupuʻaga, faʻamaʻi, o le umi o le laulu e leiloa. E aoga le faʻatinoina o togafitiga ile vave vave e mafai ai ma ia aua nei faʻatapulaʻaina ni vaega e leiloa a latou aoga.

O le a se mea e mafai ona ou mauaina pe a uma le togafitiga:

  • o le a i ai se siitaga i le lotoifale ma lautele lautele puipuiga,
  • toomaga mai afaina o faʻafitauli,
  • normalization o sebaceous ma afu glands,
  • faʻatulaʻiina o maʻila,
  • faaleleia tisu.

A maeʻa togafitiga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le shampoos e aunoa ma parabens, e le faʻaleagaina ai le fale lauulu.

Tulaga lelei ma leaga

O le auiliiliga o mea lelei ma mea le lelei, ou te manaʻo e faamamafa atu itu taua.

Tulaga:

  • Faatinoga. O le mea moni, o lenei faʻagaioiga e le tuʻulafoaʻiina oe, talu ai e oʻo i tulaga ogaoga, o le toe faaleleia e toetoe lava mafai.
  • Saogalemu O mea uma e pasi i lalo o le vaʻavaʻaiga a se fomaʻi faʻapitoa ma aunoa ma se taotoga faʻalavelave.
  • Le lava o vaisu ma itu itu.
  • Le gafataulimaina o le taunuuga.

O le minus, o le maualuga tau ma le manaʻoga mo ni sauniga e mafai ona matauina. O le averesi o tau o taualumaga i totonu o le fale o le 1000 rubles, ma o se fale aiga sili ona lelei o le a tau mai le 15-20 afe rubles. Peitaʻi, o le faʻavae o tau ma le lelei e galue, o le mea lea e faʻatatauina ai le tupe na faʻaalu.

O le taualumaga na le maua e iai ni mea faʻaletonu, faʻapea foi ma ni manatu le lelei e uiga i ai.

Faaiuga

Ina ua maeʻa le suʻega 6 masina, sa maitauina, o le 75% o fafine, na i ai le laulu o loʻo tupu i le pito i luma, sili atu i le 85% o aliʻi sa i ai foi le tele o lauulu i lea lava nofoaga. I le 96% o fafine i totonu o parietal vaega.

Afai e te alu ma le poto i togafitiga o lenei faʻafitauli, faʻalogo i fomaʻi ma mulimulitaʻia fautuaga na faia, ona uma lea o le lua masina e te maitauina pe faʻapefea ona avea le lauulu e sili atu ona aliali mai, o loʻo aliali se laʻititi (ua taʻu mai ai ua toe amataina le tuputupu ae), ma i le lumanaʻi o le a tupu lava. atoatoa faafou e le mafai ona le amanaiaina. O le taunuʻuga e ausia lemu, e tatau ona e onosaʻi.

Vitio aoga

Mafai se laser taofia lauulu leiloa? O le a le aoga o selu laser?

O le a le faʻasologa o le laser mo lauulu tupu? Tofotofoina o le lauulu pulou Beamaser ma massage massage.

Faailoga mo laser togafitiga

- tulaga na faʻaosoina e le immunodeficiency, faʻapea foʻi ma le maeʻa o se gaioiga faʻaaogaina,

- gasegase e faʻasoesa moʻi,

- pancreatitis (i le maʻi ma le masani ona foliga),

- se papala o totoga e pei o le manava ma duodenum,

- faʻamaʻi o le paʻu: psoriasis, dermatoses,

- hepatitis o se siama natura,

- eseese oona o le tino,

- i gynecology o le a fesoasoani e fofo le faʻafitauli o le faʻapipiʻi, adnexitis,

- i le fomai nifo e faʻaaogaina malosi e togafitia ai faʻamaʻi o le gutu tautala,

- togafitiga o le adenoids i tamaiti,

- faʻateleina galuega faʻafouina o le tino.

E faʻapea foʻi ma le saogalemu ona faʻaogaina le leisa togafitiga e puipuia ai le tele o faʻamaʻi i luga.

Faʻamolemole e matau o cosmetology o lenei fofo foʻi e matua talafeagai lelei: o le a fesoasoani ia i latou e faʻafetaiaʻia le faʻafitauli o le leiloa lauulu, le paʻu paʻu, faʻailoga faʻailoga, maʻila, ma faʻamaloloina foʻi manuʻa i se taimi puʻupuʻu.

O le a le laser hair removal

E mafai ona e aveesea lauulu mai foliga ma le tino e ala i le auala o le malamalama susulu. Ina ia mafai ai ona fai le faʻaiuga, o le lauulu e tatau ona i ai le melanin, o se lanu lanu. O le paolo o lauulu e faʻalagolago i lona aofaiga. Melanin e sau i ni vaega se lua. Malamalama, lauulu ma le mumu laulu e lē mafai ona aveeseina ile laser aua o loʻo i ai le pheomelanin, e le aveina le malamalama, ae e atagia mai. Zumelanin tuuina atu se paolo uliuli i le lauulu. O lenei vailaʻau faʻaogaina se galu malamalama ma faʻaosofia ai se gaioiga vevela. E faʻafefea ona alu: e paʻi i luga le paʻu, ona fesiʻai lea o le vevela i lalo i le aʻa, ma e aʻe foʻi le faʻamafanafana. Talu ai o le vevela ua matua maualuga lava, toetoe lava 70-80 о, o le gaioiga faʻasolosolo vave alualu i luma, o vaʻa na tiliva le toto i le pulu ua le lava, ua taofi meaʻai, ua atiaʻe le lauulu ma paʻu ese.

Faʻafefea ona galue tekinolosi

I le taimi, o le tasi lauulu 'eseʻese sauniga mafai ona oʻo i le 40 minute - o lenei pe a fai e te epilating se vaega tele, vae, mo se faʻataʻitaʻiga. Mo nisi mafuaaga, o le malamalama sese e masani ona masani ai o le aveeseina o lauulu o soʻo se vaega o le tino e le umi se taimi o 15 minute. Masters ua faamalosia e faʻamatala: ina ia faʻataunuʻuina le iʻuga manaʻomia, e manaʻomia le faʻamalamalamaina o lauulu e le tasi i le taimi, ae 2-3 taimi, ma e manaʻomia le taimi.

Fuafua i le mea pueata (paʻu ma lanu o le lauulu), lauulu 'eseʻese tapulaʻa seti ma amata le fomaʻi le faʻasologa. I le taimi o le togafitia o le paʻu i se au, o loʻo i ai se lagona mu ma le faʻafiafiaina lagona. A maeʻa le faʻatinoga, ua maeʻa ona faʻaaogaina se puipuiga puipuia. O le lauulu e le vave tupu, e manaʻomia le taimi.

Le aano o le metotia

Leisa leisa o se malamalamaʻaga malamalama lelei o se malosi maualuga. I taimi puʻupuʻu puʻeata e faʻatatau i le pito i lalo o le lauulu, malosi e faʻaaogaina e sela o loʻo i ai melanin. O le mea lea ua tupu, ua faʻamatu mai le vevela e faʻaleaga ai pulu e aunoa ma le afaina ai o loʻo sosolo solo.

Saogalemu

I le faʻaopopoga o le faʻaaogaina lelei, o le laser e iai foʻi faʻailoga talafeagai e tatau ai. E galue malosi i luga o folika lauulu ma se loloto ulu atu i le sili atu nai lo 3 mm. O le aʻafia o mea leaga e tutupu e faʻaititia i:

  • Mu.
  • Totoina lauulu.
  • Siitia le tuputupu aʻe.
  • Le fiafia.
  • Mamago.

O le leisa e faʻaola, e ui lava o loʻo iai ni latou afaina i le paʻu i se mea lata mai i totonu o le laulu, e le afaina ai le faʻalapalapala, alatoto ma le gaosia o le tino.

Faamalo ma saosaoa

E toʻatele e fai mai o le faʻagasologa e tiga. Ae peitai, o le tikeri o le le fiafia e fuafuaina e le taimi o vevela vevela. Le uaua e oʻo atu i le 10 ms, lea e faʻatupu e le laser aso nei, e ui lava ina mafua ai lagona le lelei, ae e matua faʻapalepale ma e faʻatusatusa i le tingling. I se faʻaopopoga, tele masini ua maeʻa faʻaogaina i masini malulu e faʻaititia le vevela faʻamalosi i luga o le 'ie.

O le isi maʻoti faʻaopopo ole laser hair removal, lea e aʻafia ai lona toʻafilemu, o le saoasaoa o le taualumaga. O le faʻamamaina o le vaega i luga ole laugutu pito i luga e naʻo le 3 minute, o le axillary hollows e manaʻomia 2 taimi i le tele o le taimi, mo le bikini ma le pito i lalo o le vae e manaʻomia 20 ma 30 minute, faʻatulagaina.

Aveeseina lauulu lauulu sili atu le mafanafana nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, waxing. E laʻititi sina taimi, e fesoasoani ai foʻi ia faʻaitiitia ai le le fiafia.

Le atoatoa

Faʻatasi ai ma mea aoga lelei, o le faʻasologa e tele ni mea e le atoatoa ai. O le leisa e le mafai ona aveʻesea tele moli pe fulufulu lauulu, lea e i ai le laititi melanin. O le taualumaga e le aoga mo tagata uliuli pe uliuli tagata, aua o le a le lava se eseesega e taulai i luga o le folikel. O le faʻatonutonuina o mata ma le ituaiga laser e tatau ona filifilia maitauina uiga o le paʻu. Alexandrite laser, mo se faʻataʻitaʻiga, e aofia ai 4 masani ata, ina ia fetaui lelei ma le tele o gasegase.

Ole aveese ole laulu e mafai ona faia mo i latou e leai ni contraindications. E sili le teena o le faʻailoaina o le malamalama i mea nei.

  • Tagata le faapalepale.
  • Maʻi matuiā (e aofia ai le herpes).
  • Tatala manuʻa (manuʻa, maʻimau)
  • Dermatological pathology (psoriasis, eczema, ma isi).
  • Neoplasms leaga.
  • Vailaau faamaʻi.

E le fautuaina le aveʻesea ole laulu ile taimi ole maʻitaga ma le faʻasusu, ma le faʻatonutonu ole fatu, le maʻi suka male maʻi ole mafaufau. O le contraindications le faiga, e aoga foi le maitauina le i ai o le malamalama ma le laulu papaʻe, o se tanu fou ma se talavai e le sili atu nai lo 2 vaiaso. Ma a maeʻa le faʻagasologa, i le vaitaimi lava lea e tasi o le a manaʻomia e faʻaitiitia pe faʻaititia le insolation (aofia ai asiasiga i le solarium, faʻaaoga SPF 50 sunscreens).

I totonu o mea sese, o le manaʻoga e toe fai laser le aveeseina o lauulu, i.e., o le ala taua, e mafai ona matauina. Ae ui i lea, o le tele o teuteuga taualumaga e tutusa foliga, aua o latou aoga e fuafua e le masani ma le numera o sauniga faia. O le tau o lauulu lauulu 'eseʻese e sili atu foi maualuga, ae ona o le maualuga le lelei ma le mafai ona aveese atoa le lauulu, o le tau e foliga talafeagai lelei.

O le le lelei o le lauulu lauulu aveeseina, atonu, e le ogaoga, ae latou mafai i nisi taimi faamalosia le filifilia o se isi metotia.

Toatele e filifili e aveese lauulu i se vaega faapitoa fia iloa pe o le a le lelei ma le leisa lauulu lauulu. Le autu aoga o le taualumaga o lona maualuga lelei ma se lava le lelei o le faʻamafanafanaga. Ma o faʻaletonu faʻapitoa, e aoga le matauina o le faʻalagolago i lanu o le lauulu ma le paʻu. Uma nei foliga o le a faʻatagaina oe e filifili i luga o le sili auala auala mo le aveʻesea le lauulu tino le manaʻomia.

O faʻamanuiaga o lauulu lauulu laser i luga o isi lauulu 'eseʻese auala

E tele auala e mafai ai ona e 'aveʻesea lauulu le talafeagai i le lalolagi nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, shugaring - faʻafefeteina o le tino ma suka suka ua maua le lauiloa tele.

A filifilia shugaring po o le lauulu lauulu aveeseina, e tatau ona e malamalama i lena suka lauulu aveeseina e tiga ma puupuu. I le na o 2-3 vaiaso, o le lauulu o le a amata ona tupu maia i tua, ma o le a tatau ona e toe fai pea le gaioiga.

O le le masalosalo lelei o le 'aveʻesea lauulu laser o le tiga ma le taimi umi aafiaga. Le a le toe manaʻomia oe e popole i taimi uma e uiga i le le manaomia le lauulu i luga o le tino ma faaalu le taimi i luga masani masani le malie auala.

Ituaiga o Lauulu Aveesea Lasers

E i ai ni ituaiga o lasers o loʻo faʻaogaina i le cosmetology centres. Ole latou taua tele o loʻo i le wavelength, lea e faʻamuta ai le iʻuga mulimuli ma le mafai ona mauaina le manaʻomia le faʻamoemoe.

  1. Diode leisa. O le umi galu o 810 nm. Lautele ituaiga o leisa. Faapipii ia luga o soʻo se ituaiga paʻu, e le gata ina aveese lauulu e le manaʻomia, ae ia faʻamalulu foʻi le laulu malulu (togafitiga o hirsutism).
  2. Alexandrite leisa. O le umi galu o 755 nm. E faʻaoga i le moli ma le lanumoana lauulu, ma e faʻaoga foʻi pe a galue ma le paʻu mata. Ui i lea, e i ai ma le laser lea e ave ese ai le peʻa.
  3. Neodymium leisa. O le umi o le ave o le 1063 nm, infrared malamalama o loʻo iai i le laser beam. Lelei mo epilating lauulu uliuli, aemaise lava ile lanu uliuli. E le gata i lea, o lenei laser e faʻaaoga e aveese faʻailoga ma fuafua.
  4. Ruby leisa. O le umi galu o 694 nm. I ai, lauulu uliuli ua aveʻesea luga o le paʻu o lanu malamalama. E faʻaaogaina foʻi e tuʻuese le soona faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le aveʻesea o peʻa faʻapipiʻi ma saturated lanu.

Mafai e i ai aafiaga itu ma faʻalavelave?

A mafaufau pe tatau ona fai lauulu lauulu, o fafine ma alii e popole e uiga i le ono afaina o le itu i le faaiuga o le faʻagasologa. O se mea taua, pe a uma ona faʻaogaina le leisa metotia o lauulu 'aveʻesea, o le mea moni tupu. Peitai, afai e te mulimuli i tulafono patino, o faʻafitauli e faigofie lava ona aloese. Mafaufau i filifiliga talafeagai ma mafuaʻaga o latou faʻaaliga.

Le i ai o hyperemia i luga o le paʻu. E mafai ona tupu lenei mea pe a iai o se ua maʻi ile gasegase. O lenei le foliga le fiafia o le a mou atu i nai aso.

Moli ma fula. Afai o le tagata maʻi ua leva ona susulu malosi (i lalo o le la masani poʻo totonu o le solarium), ona mafai ai lea e le edema poʻo le manuʻa ia lava i luga o le nofoaga togafiti o le tino.

Lenei e mafua mai i le mea moni o le paʻu ua mauaina talu ai nei se taua tele o ultraviolet radi, ma o le isi malosi malosi vaitafe malamalama mafua ai le faaleagaina. O le mafuaʻaga lea e fautuaina ai e le au atamamai le aloese mai le lulu ao leʻi lalagaina lauulu laser.

O le aveeseina o lauulu o le laser na fesoasoani i le tele o fafine ma alii ia sili atu le mautinoa ia te ia lava, alu ese mai le faʻafitauli masani i le soʻona faʻaalia o laulu e le manaʻomia ma, taua, faʻaola taimi.

O le mea taua o le aua le malolo e suʻe se mea e aoga ai le cosmetic center ma se tagata tomai faʻapitoa, aulelei faʻalelei fomaʻi mata. E sili atu le faaalu o sina taimi e faitau ai iloiloga i luga o le Initaneti, fesili i uo. Lenei o le a faʻamamaina ai itu aafiaga ma fesoasoani e saili se taunuuga lelei.

O se toe iloiloga o le laser hair removal, faapea foi ma tali faʻapitoa i tali eseese o fesili e uiga i le laser hair removal, vaʻai le vitio.

Taualumaga faiga

O le togafitiga o le laser e faʻavae i luga o le faʻavae o ata-biotherapy, o lona uiga, o le mitiia o le laser radi Cells. I le taimi o le faʻagasologa, metabolism ma porotini synthesis stimulated.

O togafitiga lauulu ile laser i le falemaʻi o loʻo faia e faʻaaogaina ai se masini ma lasers maualalo faʻamalosi tino. Lo latou malosi e fesoʻotaʻi i le togafitiga togafitiga mo lauulu ma le uluulu. Impuls ulufale atu i totonu o le paʻu i le 8 mm. O le malosi o le utupoto e faʻaleleia ai le toto, faʻateleina le okesene satura o sela, lea e fesoasoani i le faʻaopoopoina o le metabolism.

Ole faʻatupulaia ole toto e fesoasoani e aveese le tele o faʻafitauli: mimiti, susu, faʻateleina le faʻamaloloina o sebum. O le faʻaiuga o togafitiga, e oʻo atu i le 80% o lauulu mai le moe auga o loʻo agaʻi atu i le vaega o tupu olaola. I le afa mataupu, o loo tupu matataʻi tupu, ma i le 90% o loo i ai se taofia o lauulu.

Togafitiga e mafai ona faia i luga ole fale peʻa uma ona talanoa ile fomaʻi poʻo le trichologist. Mo lenei faʻamoemoe, laser laser combs e faʻaaogaina.

Ae peitai, e masani ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻapitoa. Combs maua ai se malamalama faʻavevesi ulu pulu ma faʻaaoga masani faia le laulu mafiafia ma maloloina. Le taimi faʻaalia i luga ole ulu i taimi taʻitasi e tatau ona i lalo ole 4-5 sekone. Ina ia faia lauulu ola vave, o tagata atamamai e fautuaina le selaina o ia agai i le tuputupu ae laina. Lenei o le a faʻateleina le aʻafiaga i luga o folika.

Ole a le togafitiga ole laser e maua ai lauulu

Ole fuainumera tele o lasers, o loʻo faʻaogaina i cosmetology, afaina ai vaega o le paʻu lea e faʻaaogaina le malamalama. O vaega autu e: melanin, hemoglobin ma vai.

Lasers sau i le maualuga ma maualalo mana. Lasa malosi maualuga e sili ona aoga i le togafitia o le tele o faʻamaʻi, o le mea lea ua latou faʻaogaina e faʻateʻia ai folikelia ma faʻaitiitia ai le le mautonu lauulu totoga, togafitia toto toto ma faʻaititia ai maanuminumi. Peitai, malosi laser, e mafai ona mumu ma tipi e ala i le tisu, ma faʻapipiʻi foʻi le maualuga maualuga o le vevela.

Laiti-mana lasers e le faatupuina le vevela ma o loʻo faʻaaoga i le togafitiga o manuʻa manua, ae le o le isi faʻatamaʻia. E faʻaaogaina e avea o se togafitiga e teteʻe atu ai i le laulu: o le chromophore e faʻaaogaina ai le laser beams, ma e mulimuli ane faʻamalosia le tuputupu ae o lauulu i le galugalu ona o le toto ma le okesene, lea e faʻaosofia ai folikel i le sela, ina ia amata ona tutupu vave lauulu ma i le maualuga.

O ni numera o fomaʻi ua talitonu o le aʻafiaga e faʻalagolago i le ata pamu i le taimi o galulue faatasi o le laser beams ma le folikel lauulu. Lenei tali faʻaleleia atili ai le faʻatinoina o totonu o sela ma tuʻuina se faʻailoga mo le tupu aʻe o lauulu. O nisi o lauulu, ua uma ona mauaina se manifinifi manifinifi, tali atu i le faʻamalologa, ae ui i lea, o paʻu uma lava paʻu e leʻi mou ese atu i le iʻuga.

Ituaiga o lauulu lauulu aveeseina ma lasers

Lua vaega o lauulu lauulu faʻamamaina e iloga: faʻafesoʻotaʻi ma le leai-fesoʻotaʻiga - fuafua i le ituaiga o au. Aveesea lauulu e leai ni mea e aoga mo lauulu uliuli ma paʻepaʻe paʻu. O le laser wavelength e pei ona aʻafia ai le melanin o le lauulu lava ia ma le melanin o le paʻu, o lea la o lenei ituaiga o lauulu aveeseina e le mafai ona faalanuina ma uliuli-paʻumanu e natura. I le tau mafanafana, o lenei faiga e faʻamalosia atoatoa ona o le ono mumu ma pigmentation.

Le faʻafesoʻotaʻi le epilation ma le diode laser e leai ni faʻaiuga. O le maualuga o le laser wavelength e sili atu le maualuga, ma e aafia ai naʻo le lanu o le lauulu. O le taualumaga e lautele, e talafeagai mo uma pogisa ma lauulu lauulu ma soʻo se paʻu lanu lanu. O le a le faia mafuaʻaga leaga, tusa lava pe o faia i le taumafanafana. O loʻo sauni o ia e faʻafesoʻotaʻi lauulu lauulu ma e le manaʻomia le tupu o lauulu - fai mai le matai, o lauulu 'eseʻesega e mafai ona faia i luga o le lalagaina o le paʻu.

I alexandrite, ruby ​​ma vaega o diode lasers, e leai se fesoʻotaʻiga faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina. Mo loma fou diode ma neodymium, o loʻo faʻaaoga se mea faʻafesoʻotaʻi: e fesoʻotaʻi ma le paʻu o le tagata gasegase i le taimi o loimata. I se tulaga lautele, contactless nozzles le leiloa faataitaiga o masini.

Lauulu aveeseina lasers e iloga e lua autu autu: mana ma wavelength. O le tu masani ma e le masani ona faʻavasegaina aofia:

    Ole ruby ​​laser ma le umi o le 694 nm. Faʻaola malamalama pulou o le 3 ms umi, fua 1 moli i le sekone. Mana - i luga 40-60 J / cm². O nei mea faigaluega galue i le metotia o le le-paʻu lauʻeleʻele, o lea, e iai faʻatapulaʻa i lona faʻaaogaina - e talafeagai naʻo mo lauulu uliuli ma paʻepaʻe paʻu (I ma II ituaiga paʻu e tusa ai ma Fitzpatrick's faʻavasegaina). Aso nei ua faʻailoa le tekonolosi ua le toe aoga ma ua faʻaaogaina sina mea.

I le cosmetology i aso nei, o le mafanafana o le paʻu e mafai ona faʻaletonuina ma ni mea faʻapitoa (QOOL epilation), lea e mafai ai ona e teʻena le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa i luma o le faʻagasologa.

O lenei i totonu o faleoloa matagofie latou galulue i isi, alualu i luma meafaigaluega:

  • AFT (Advanced Fluorescence Tekonolosi). Faaliliuina o le "Advanced fluorescence tekonolosi." O le wavelength o le malamalama ave mai le 755 i le 1200 nm, o lona uiga, saogalemu atoatoa mo le paʻu. Ole faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ai le faʻasalalauga, ina ia le "maualuga" le pu, ae faʻataʻamilʻo foi. E tele faʻatautaliga o lauulu e suluia i le faʻamalamalamaga e tasi, ma o le aotelega o le taimi faʻaavanoaina o le lamepa e laʻititi ma le aʻafiaga o le mumu o se mea itiiti. Le manaia lagona mai le taualumaga faʻaititia e le fausia-i faʻamamaina faiga. E lei mauaina se tekonolosi lautele le tekonolosi i Rusia, o nisi taimi ua fenumiai ma le diode laser hair removal.
  • IPLASER (1S Pro leisa System). E galue i le moli faʻamama, pei o IPL, ELOS, SHR photosystems, ae i ai se vaapiapi malamalama ala, pei o le leisa. O le malamalama uila umi mai le 755 i le 1064 nm. O le faʻaogaina e tuʻuina atu i le faiga o tolu pulupulu i le tasi flash, e faʻaititia ai le tiga o le faʻagasologa. E galue i luga o melanin o lauulu uma ma paʻu o soʻo se phototype, VI aofia.

E fautuaina lasers lisiti feaveaʻi mo mea tau fale. Ae e maualalo lo latou malosi, o le utupoto e ulu atu papaʻu, ma o latou aafiaga i se taimi puʻupuʻu.

Sauniuniga mo lauisa lauulu aveeseina

Mafaufau ma le faʻaeteete i le filifiliga o le salon, suʻesuʻe iloiloga e uiga i le galuega a le matai, o ai o le a e alu i ai. Asiasi tagata filifilia filifilia i le tagata, fafine ma poto masani fautuaina e saili mo nofoaga latou te galulue ai i liode lasers. Saini mo se feutagaiga ma se dermatologist, cosmetologist ma endocrinologist, talafeagai le asiasi atu i le gynecologist pe afai o loo e avea hormonal fualaau faasaina. Talanoaina le ono iai o le lauulu lauulu faʻapipiʻi ma tagata faʻapitoa, saili pe o iai ni au faʻailoga. O le malosi o lauulu tuputupu ae ma le fua o le toe faʻaleleia o le pulu e faʻalagolago tasi i luga o le hormonal background. A iai se mea ua faaletonu, o le laulu e tupu i tua pe a uma le 3-4 masina, ma e mafai ona e avatua tupe mo le vasega, pei mo le taʻavale - i Moscow, ioe. Lenei la o upu a se teine ​​na uia auala 10, ma le leai se mea e tupu ai.

I le feutagaiga, e talanoa foi le aliʻi pule i le auala e sauni ai mo le faʻasologa, pe tatau ona tupu le laulu i le mea e fulufulu ai lauulu pe leai. 2-3 mm o le uumi e masani ona manaʻomia mo le alexandrite laser, ma le diode ma neodymium e galue i le paʻu lamolemole. I soo se tulaga, afai e te masani ai i le aveeseina o lauulu i se aʻa (solo, suka, electroepilator), ua fautuaina e te suia lau auala faʻapipiʻi ma le tafi mo le 3-4 vaiaso ina ia le itiiti ifo i le lauulu lauulu ola. O le laser beam e galue i le melanin, ma afai e leai se lauulu i le pulu, o le faʻagaioiga e leiloa lona uiga.

O le fautuaga ina ia aua neʻi ee e magaʻo ma ia aua neʻi e asiasi i le solarium se vaiaso aʻo leʻi faia le sauniga ma le vaiaso talu ona talafeagai pea: e sili ai le taofi ese ina neʻi le toe vaʻaia nofoaga o pigment. 3 aso aʻo le i asia le fale salalau, tuu loa le kulimi ma solo mo le itu ole tino o le a e faʻafilemu ai.

Afai o oe o le a aveese lauulu lauulu, o le masina i luma o le faiga, e le mafai ona faia ni vailaau peeling ma soʻo se gaioiga laser.

Paʻu tausiga pe a uma le 'oti lauulu laser

A ose lapataiga, i totonu o le tolu aso pe a uma le taualumaga, e sili atu le aloese mai le faamalositino faamalosi tino ma asiasi atu i le taele, aua le faia le vai taele vevela. Ia mautinoa e le paʻu le la i luga o le paʻu i le vaega o fulufulu mata, a o le i alu ese i le auala, faʻaaoga le la e puipui ai ma le SPF 50 ma i luga ma aua le asiasi i le moega faʻamoe mo 7-10 aso ina ua maeʻa faʻagasologa. O se emollient tino kulimi o le a fesoasoani e tuuitiitia le paʻu paʻu.

I le va o taualumaga, na o le pau le auala e mafai ai e aveese lauulu o le tafi, shugaring ma waxing tatau ona lafoaia ina ia lauulu lauulu lauulu sauniga maua ai iʻuga. E mafai ona faʻavavevaveina le leiloa o atrophied lauulu pe a fai e te masani ona faʻamamaina lou paʻu i se solo fuluga ma olo. Oe mafai ona na o le amata faia lenei i le sili atu vave 3 aso ina ua uma lauulu ese.

Lauiloa fesili e uiga i leisa lauulu aveeseina

  • Aveesea lauulu laser - o le a le tele ua lava?
    E le aveese le leisa lauulu mo le ola. I le tulaga sili ona lelei, e mafai ona ia aveeseina i latou e uiga i le 1-2 tausaga e aunoa ma le toe faia o le ala o taualumaga - ma e le o se mea moni, talu ai e tofu tagata uma ma tulaga o le hormonal eseese, lanu ma le aofaiga o lauulu.
  • Aveesea ole lauulu laser E fia vasega oe manaʻomia?
    5-6 taugofie e lava malamalama pe o le laser hair removal galue mo oe pe leai. Ole umi ole auala ole togafitiga - 10-12 taualumaga - e taʻuamiotonuina pe a fai o le laulu e mafiafia, pa'ū ile nofoaga, ma e vaʻai ile pala. Afai e tupu le lauulu i le tulaga o le lauulu na paʻu'ū ma le aotelega o le ata e le suia, o lona uiga o loʻo faia e le matai se mea sese, pe o iai ni ou faafitauli i le hormonal background.
  • E tupu lauulu pe a uma le 'oti lauulu laser?
    E toe laulu le lauulu, ae vaivai, manifinifi ma malu. O le mea lena, pe a fai o le malo malo ma le uliuli lauulu tupu muamua, o le tasi pe lua tausaga talu ona faʻataʻamilo le lauulu, luluina, galugalu ma sili atu ona seasea lauulu e ono aliali mai.
  • E mafai ea ona fai ni laser 'aveʻesea i le taimi o paʻumanu?
    Ioe, e mafai, ae e le manaʻomia ona ua tuʻuina i lalo le faiga o tiga, ma o le faʻagasologa e mafua ai le le fiafia.
  • Mafai ona ou fufuluina ina ua uma le laser lauulu?
    E le gata i le mafai, ae e tatau. Lulu na o le pau lava lea auala e mafai ai ona aveese lauulu i le va o togafitiga.
  • Le tele o tausaga e mafai ona e faia lauisa lauulu?
    Beautician fautua e faia lauulu aveeseina vave atu i le 18 tausaga.
  • Le a le umi e pa'ū ai lauulu pe a uma le laser lauulu?
    I le maeʻa ai laʻasaga o le lauulu e tasi i le laser, e amata ona paʻuʻulu lauulu i le tusa o le 2 vaiaso, ma le isi vaiaso latou te paʻu ese. 3-4 vaiaso i le maea ai o le gaioiga, fou lauulu o le a tupu mai i le "moe" pulu.
  • Aisea e le mafai ai ona mago ina ua maeʻa lauulu lauulu?
    O le faʻailoaina o le paʻu ile uila e mafua ai le lapoʻa o tausaga.
  • O le a le umi o le lauulu mo leisa lauulu?
    Lava 2-3 mm. Ae afai o le matai e galue i le diode leisa, e mafai ona e sau ma le paʻu o le paʻu, o le mea autu o le lauulu laʻau e iai. Faʻapitoa aʻoaʻoga fautuaga tuʻuina atu e se fomaʻi i se faʻatalatalanoaga muamua.
  • E talafeagai le aveeseina ole lauulu ole laulu ile laulu e tasi?
    Ioe, o lenei ua lauulu lauulu mumu, mumu male efuefu e mafai ona aveeseina ma le diode poo le neodymium laser, faʻapea foʻi ma AFT, IPLASER meafaigaluega. E manaʻomia ona faʻamanino i le potu poʻo a mea meafaigaluega latou te galulue ai.
  • E faʻafia ona mafai ona faia le aveesea ole laulu?
    O sauniga muamua 5-6 e faia ma se vaitaimi o 3-4 vaiaso, ao tupu le laulu. O le matai e masani ona tusia se taimi o asiasiga.
  • E mafai le faia o lauulu lauulu ile taumafanafana?
    Faʻafesoʻotaʻi lauulu lauulu (i luga o le laser diode) mafai ona faia i soʻo se taimi o le tausaga, ae sili ai le tapunia o le paʻu mai le la pe faʻapea ona puipuia i le kulimi ma se faamama SPF.
  • Pe a afaina le lauulu lauulu?
    E i ai pea i lagona le lelei o lagona mumu, mimilo. Le tiga e faigofie ona lagona malosi pe vaivai pe a fuafua i uiga o le tino. O le leai o ni lagona e faʻailoa ai le maualalo o le mana i le taimi o le faʻagasologa ma, masalo, o le iʻuga o le a le o le, pe o le a na o le faʻafeagai - o se laititi malosi pauna e faʻamalosia ai lauulu tuputupu ae.
  • E tatau ona ou faia le ea lauulu aveeseina?
    I luga o lenei mataupu, e aoga le feutagai ma tagata faʻapitoa - cosmetologist, dermatologist, gynecologist, endocrinologist. Fomai o le a faia se suʻega ma avatu ia oe se manatu.

O le aveeseina o lauulu o le laser e le o fuafuaina e tuʻu atoa le lauulu. O lana galuega: faʻaititia le laulu, pe a fai e ova le masani. O lona uiga, ua faʻaaogaina o se togafitiga, ae le mo le lelei o le lalelei!

Ua fai mai Dr. Melnichenko:

Sa fai e lau uo teine ​​le 'oti o le laser ma, musuia i le iʻuga o le faʻatulagaina, faʻatoga mai ia te aʻu ou te alu e aveese le lauulu o loʻo i luga o le laina ole bikini. Ou te leʻi faʻaaoga muamua i fale faʻalelei, ma o le manatu latou te susunuina loʻu laulu o le tino i le laser e le ofi i loʻu ulu, ou te le masani ai i ia gaioiga, ma o lea sa ou fefe ai i le tiga. Na matou o mai i le falemaʻi, o le mea na latou taʻu maia ia te aʻu i auiliiliga aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatagaina se vailaʻau tui ma faʻaalu solo le alu aʻo faia le taotoga Ina ua mavae lena, na ou toʻafilemu itiiti ma i nai aso mulimuli ane sa ou alu ai i le muamua sauniga. Ou te leʻi lagonaina le tiga, ma na o le aʻafiaga na o se mea faateʻia! Na 'aveʻese loʻu lauulu i se laser diode, ma paʻu'ū moni lava i le vaiaso mulimuli ane. Tumau le vaega o le lauulu, ae o le mea fou na le tupu i tua. Ua oo mai le tau mafanafana, o le vevela, ma o lenei ou te le tau taia loʻu laulu i na vaega e masani ai na oso ai le ita. Ma faʻapea foi, e leai se faʻalavalava ma se suiina o lauulu pei o se laʻulu.

Stanislav, 28 tausaga

E pei ona e vaʻaia, o lauulu e matua uliuli ma masani, malo mai le sele solo, o loʻo i ai foʻi ma le laititi o le ita e masani ona tupu pe a oʻo i le tafi. Ma o le iʻuga lava lea pe a maeʻa le 3 laser laser aveese le taualumaga ... o lauulu i totonu o keti ua uma ona faʻamalosili ma faʻamatagofie. Nei latou tuputupu aʻe e le o soʻo se mea, ae i se isi itu i nofoaga eseese.

Na amata ona ou tafi i aso uma 3-4. I taimi uma, na faia ai le malosi o le laser malosi, ae ua leva ona ou masani ai ma e le tele tiga. Lenei mea uma faʻamalolosia, aemaise lava talu ai ua 60 outbb na faia i luga o le ofi atoa. TAUA! Afai e faigata ia te oe ona taofi le tiga ma i le taimi o le faʻagasologa e te manaʻo e ee atu ma palauvale ia te ia, ona tatau lea ona mautinoa e le matai e uiga i lenei ina ia faʻaititia ai le mana o le masini laser. A leai, o loo i ai se lamatiaga o le tuua ma mu. I le faiga 4-5, o lauulu na amata ona aliali mai i foliga tutusa pei o muamua laser le 'oti. I le faʻagasologa 5, e iai loʻu matai fou ma sa ia faia 120 flashes mo taʻitasi keti. Ma e te iloa, sa ou matua faʻanoanoa lava ona ou te leʻi muamua alu ia te ia. I lenei tulaga, o le taunuuga o le a sili atu le saoasaoa ma vave. Ina ua maeʻa le faʻasologa lona lima, na ou maʻi ma ou te leʻi maua se avanoa e alu ai i le faʻataʻitaʻiga. O le iʻuga, ua oʻo i le 6 taimi ou te leʻi matua. E te iloa pe aisea? Aua o le foliga lea na pei ai o oʻu faʻatauʻaga ina ua uma ona ou misia le tasi sauniga. O mea uma na avea ma tasi ia tasi, e pei ona i ai a o leʻi faia nei faʻasologa! Ioe, ou te iloa e sili atu le lelei le alu i luga o se epilation umi, ae o le mea taua o oe o le a masani ona e alu i leisa hair removal, tusa lava o le malologa e sili atu nai le masina toe faafoi loʻu lima i le muamua tulaga o lauulu.O le a le taimi avanoa e tatau ona faia i le va o taualumaga? E fautuaina e faia le laser hair removal tasi le masina. Faʻafefea ona aveese lauulu i le va o leisa lauulu faʻatulagaina taualumaga? Na o se tafi ave! Leai shugaring, solo, ma isi, ma isi, talu ai le laser e tatau ona pueina le tele o lauulu i le maualuga, ma e tatau ona puupuu.

Fautuaga aoga i le laser hair removal mai le blogger Tanya Rybakova - vitio

E tele auala eseʻese o lauulu, laser - naʻo le tasi o ia mea, ma laʻu fautuaga - aua le tuli faiga ma faiga valea. Faitau, mafaufau ma feutagai ma lau fomaʻi ae e te leʻi tuuina atu tupe mo se taugata lauulu sapalaiina poo mo taugata meafaigaluega. Ua tele naua tagata ile maketi e maua le tele o tupe mai lou aulelei. Ma latou te le masani maua tupe i le faʻatuatua lelei: latou te faia, ae latou te le folafolaina le iʻuga. Vaʻai lou soifua maloloina, ma faʻatupega foʻi.

O ai ma faʻailoga laʻau e tatau ona iai le lauulu ile laulu

Seia oʻo mai i lenei taimi, tagata o loʻo tuufesili pe o lenei ituaiga togafitiga e talafeagai mo tagata uma ma o a faʻailoga manaʻomia mo lenei:

  1. Alii ma tamaʻitaʻi ua maua i le "androgenetic alopecia" poʻo i ai foʻi e mauaina le alopecia. Togafitiga laser i nei tulaga e aoga tele ma sauniuniga mo le tuputupu ae.
  2. O le leisa togafitiga e le aoga tele i le fausiaina o bald patches, o le mea lea e sili atu le aoga mo le togafitiga o fafine diffus lauulu leiloa.
  3. E tatau ona e faʻalogo i le mea moni, o le leitio e le taitai atu i se iʻuga tumau, o lea e tatau ai i le tagata maʻi ona faʻaauauina le togafitiga ina ia alualu pea i luga le lapoʻa.

Faamanuiaga ma puipuiga o le leisa lauulu togafitiga

O le autu aoga o le leisa togafitiga o faailoilo faatinoga nei:

  • 54% faʻatupulaia i le toto tafe atu i le papala ina ua maeʻa le sauniga muamua,
  • folasaga fatuga,
  • taofi le alualu i luma o le lauulu leiloa (e tusa ma le 85% o tagata gasegase),
  • faateleina le malosi ma le le gaoia o lauulu,
  • toe faʻafouina pe a maeʻa lauulu ile tagata - ose fesoasoani ile lalagaina o lauulu ile faʻamalologa gaioiga,
  • faʻamautinoaina le saʻo fua - ao faʻasolosolo malie ona sosolo i totonu vaega uma o le ulu.

Contraindications mo lenei faiga o: oncological faʻamaʻi, faʻamaʻi foliga, hemophilia, dermatitis, susulu o le ulu, maʻitaga ma le matua i luga o 12 tausaga.

Tagata uma e filifili e faia togafitiga laser e tatau ona nofouta o lenei taualumaga e matua saogalemu ma leai se tiga. O le faʻagasologa e faʻatino i le tausaga, faʻatasi ai ma le vasega amata mai i le tolu sauniga i le vaiaso, ma faʻaiʻu ai i le tasi sauniga i le masina.

Faʻaiuga e mafai

O faʻaiʻuga o le le faʻamaloloina togafitiga e faʻalagolago i le tele o itu - genetics, o le vaitau o lauulu e leiloa ma pe o le mafuaʻaga lea o se faʻamaʻi. E le taumateina, o le a sili atu aʻafiaga pe a faʻaopopo i togafitiga, o vailaʻau o loʻo iai minoxidil o loʻo avea foi. A fufulu lau lauulu, e tatau ona e faʻaaogaina le sodium sulfate-free shampoos.

O le faʻaogaina o oloa e agaʻi atu i le faʻaititia o le mamafa ua fautuaina foi e fomaʻi o se vaega o togafitiga. I se faʻaopopoga, e tatau ona faʻatino faʻataʻi ai le togafitiga o le laser, a le o le faʻaiuga e le aoga le faʻatali.

O le mea moni, e leai ni faʻamaoniga e faʻaaogaina atoatoa le laser togafitiga uma faʻafitauli, ae o loʻo i ai pea le lelei faʻaiuga o mea tutupu i le taimi faʻaaoga masini laser i le fale:

  • le lava o suiga (lemu o le lauulu leiloa ma tuputupu ae e le i iloa),
  • Faʻagesegese pe taofi lou pa'ū atoa (aunoa ma le tuputupu ae)
  • toe faaleleia lauulu (leiloa o lauulu, latou avea ma mafiafia),
  • taua tuputupu ae o lauulu (taofi leiloa ma le mauaina o le tele).

Ina ia maua se faʻaiʻuga sili ona lelei pe a maeʻa togafitiga laser, e fautuaina mo tagata e le lava le lauulu mo le tolu tausaga pe itiiti ifo, aua o tausaga uma e sili atu ona faigata i le moe moe ona faʻapipiʻi ave ave. I se faʻaopopoga, o ia togafiti e le faʻaaogaina i vaega paʻu atoa o le ulu, aua e le mafai ona toe faʻaola mai ni maʻi ua maliliu. I se faʻaopopoga, le leisa faʻapipiʻiina ole a le mafai ona fesoasoani e faʻamaloloina lauulu leiloa, pe a fai e tusa ma se mea e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi o iai.

Fuafua i le vave le tagata amata togafitiga, o le a le vave o le a tali le tino ma o le a le lelei o le tagata maʻi o le a mulimulitaʻi i le tagata lava ia togafitiga togafitiga, o le taunuuga o togafitiga o le a vaaia.

E tusa toe ono vaiaso tatau ona pasi aʻo leʻi amata ona paʻu le lauulu poʻo faʻasolosolo malie foʻi. I le maeʻa ai o le valu i le sefulu vaiaso, o lauulu manifinifi ua sosolo, ma o loʻo i ai nei ua amata ona tutupu ma mafiafia sili atu. Ono masina mulimuli ane, ua iloga ai se faʻaleleia atili ma le faʻatumuina ole aoga. Ua pasi le valu i le sefululua masina, ua amata ona malosi ma felanulanuaʻi le lauulu o le tagata gasegase, ma ua le toe vaaia ai le ulu fulufulu e ala i le laulu.

Masini mo leisa lauulu togafitiga

I lenei taimi, i le taunuʻu mai o le laser comb (HairMax LaserComb), mauaina o lenei ituaiga o togafitiga ua sili atu ona taugofie, ae ui i lea o se taugata masini e tau 550 u. u.

O lenei selu ua pasia talu mai Ianuari 2007, o loʻo vaʻavaʻaia foliga o se lapisi laser. Ma lana fesoasoani, togafitiga laser e mafai ona faia i le fale. O lenei masini e iai nifo, e faʻasolosolo ona ave i aʻa o laulu ma faʻamalosia ai lo latou tuputupu aʻe.

E i ai foʻi le masini e taua o Revage 670, e i ai i le vasega o laser diodes, ua maeʻa faʻamaonia mo le faʻaaogaina i totonu o cosmetology. E aofia ai 30 diodes e faʻataʻamilomilo 180 ° i luga o le ulu, ma faʻateleina ai le fesoʻotaʻiga o le laser beams ma folikel. O le masini e aoga tele i le faaiuga o togafitiga.

Moni, e talitonuina o fulufulu oi ai nei e ono faʻalavelave i le faʻaalia faʻalelei o le laser beam i le vaega atoa o le ulu. Revage 670 mafai ona aoga mo tamaʻitaʻi lauulu leiloa o loʻo iai se manifinifi manifinifi o loʻo iai.

Leisa togafitiga e mafai ona saogalemu faʻaaogaina ma isi vailaʻau (Propecia ma Rogaine), aʻo leai ni contraindications mafai ona faʻalavelave i lauulu lauulu.

E ui i le mea moni o le faʻaaogaina o le lauulu lauulu faʻamaonia ua maeʻa faʻamaonia mo se taimi umi, o lona umi taimi tumau aafiaga e leʻi faʻamautuina.

Ole a le aoga ole laser hair treatment

O le lelei o le faʻagaioiga e faʻavae i luga o le faʻavae o ata o le ata-biotherapy. Ole faʻavae ole mea lea e unaʻia ai le gaosiga ole protein ma faʻalauteleina le feololo ole metabolism ona ole faʻaaogaina o le laser light e sela.

Mo togafitiga trichological, o le meafaigaluega e gaosia mama maualalo-malosi malamalama o le tutusa galu umi, o le faʻaaogaina e maua ai:

  • folasaga sela tuputupu ae,
  • toto tafe i le ulu,
  • faatelevaveina o le gaosiga o meaʻai e follicles,
  • faʻagaioiga o le enzymatic metabolism,
  • faatelevaveina o meaolaola tiaʻi i totonu o sela,
  • le amatalia o masani faʻafouga faʻafouina gaioiga i le sela tulaga,
  • toe faʻafouina o le faʻamaoni o tisu ua leiloa,
  • faʻaititia o faʻafitauli,
  • faʻaopopoina le maualuga o le puipuiga mai aafiaga o mea leaga fafo.

30% toese Faʻatalatalanoaga o le trichologist ia Aukuso - na o 1990 rubles! Trichoscopy e aofia ai. Avea o oe le paʻu

Faʻafefea ona fai le laser hair treatment?

O le umi o le sauniga e masani lava e luasefulu minute. O le taimi lea, o loʻo lelei le tagata faʻatau i le nofoa, ma tuu lona ulu i lalo o se mea faʻapitoa i le ituaiga o se kubah, lea e tusa ma le selau diodes ua fausiaina. Le masini gaosia pulsating maualalo-taimi malamalama malamalama tui i lalo o le ulu i se loloto e le sili atu nai lo 8 mm. Lenei e tau atu i le mea moni e oʻo atu i le 70% o lauulu e pasi mai i le malologa vaega i le tuputupu ae vaega.

O le umi o le vasega e ono faʻalagolago i luga o le fomaʻi ata, faʻapea foʻi ma le iʻuga manaʻomia. I le avea ai o se tulafono, ua fautuaina e faia ia le itiiti ifo le tasi taualumaga i le vaiaso mo 3-6 masina (mulimuli ane, e mafai ona lagolagoina sauniga tuʻufaʻatasia o le taunuʻuga aʻafiaga, pe faia se lua vasega e pei ona faʻatonu mai e le trichologist).


Togafitiga laser i le IHC Clinic
Taʻamilosaga Tapoloi Laser

I lenei tulaga, o faʻaiuga muamua e faʻaalia o le a maitauina pe a uma le 8 vaiaso. Le taimi sili ona lelei o sauniga, i le amanaia ai o faʻaaliga ma se tuʻufaʻatasiga ma isi metotia, o le a faia e se fomaʻi faʻapitoa i le taimi o se uluaʻi taimi atofaina.

Aisea e manaʻomia ai lauulu laser togafitiga?

O se soifua maloloina lauulu tulaga e faalagolago i le tele o tulaga. O le lauulu e afaina e le siʻosiʻomaga, tele valiina. O nei mea uma e faʻaleagaina le fausaga o le folikel. Ole soona lulu o le laulu e mafai ona oo atu ai ile tupu ole maʻi e pei ole pulu. Afai e le mafai e shampoous taugata ona gafatia le fofo i se faʻafitauli matuia, ona tatau ai lea ona e liliu i auala faʻavae. Tasi lea togafiti o le leisa togafitiga.

Leisa togafitiga lauulu, taotoga faʻamatalaga

Leisa togafitiga o le uluulu o se suiga i le taua mo le aulelei ma lauulu lauulu.

I luga o le ulu o le tagata pe a ma le 130 afe lauulu. I se faʻaopopoga, sili atu ma le 100 afe pulu o loʻo i le tulaga o le "moe." O lauulu fefaʻatauaʻi e mafai ona aumaia mai le moe moe ma tuputupu aʻe.

Togafitiga o loʻo faia e faʻaaogaina ai le malulu o lasers e faʻaleleia ai le tuputupu ae ma faʻaititia ai lauulu. O lenei auala e tupu e aunoa ma le faʻalavelave a fomai tipitipi. Ole faʻavae ole togafitiga ole laser o le faʻavae o ata-biotherapy, lea e aofia ai le faʻaaogaina o sela e le laser light. I lenei tulaga, feʻaveaʻi metabolism ma protein synthesis ua faaosofia.

Le aafiaga o le leisa malamalama i lauulu tuputupu ae e le i suesueina. Masalo, ole mafuaʻaga lea ole faʻateleina ole malosi ole gaosiga. Leisa malamalama ua fausia i se mumu mumu. Ona o le mea moni o le mumu laser beam maua ai faʻaititia aoga taua, leisa togafitiga avea ma se auala saogalemu e togafitia le lauulu lauulu.

plasmolifting mai lauulu leiloa

Lasser-low laser na faʻaaogaina le 30 tausaga talu ai ina ia faʻavavevaveina le faʻagasologa o le faʻamaloloina o manuʻa ma mu. O le faʻavae o le faʻagaioiga o le laser e pei ona taua i lalo: o le laser radi e faʻaosofia ai le kromosom o le paʻu ma le lauulu, ma faʻamalosia ai le faiga o sela vaevaega ma le tuputupu aʻe.

Le togafitiga togafitiga ma le iʻuga

Ole iʻuga ole togafitiga ole laser e aliali mai ile sitepu. Ina ia ausia le sili ona lelei faʻaiuga, e tatau ona e faʻamaea uma vasega o le vasega. O le umi o le tasi sauniga o le averesi o 25-30 minute. E alualu i luma le alualu i luma ile valu vaiaso, ae o le alualu i luga lauulu tuputupu ae o le a amata pe a uma le 5 masina. O lenei ituaiga o togafitiga e iai mea nei o loʻo i ai i lalo: lauulu ina ua maeʻa togafitiga laser e matagofie, silky ma maloloina, lauulu malosi ma faʻaleleia faateleina, lauulu leiloa taofia i 80% o tagata gasegase, malamalama malosi tutusa tutusa tufatufaina atu i vaega uma o le ulu.

O le togafitiga e faʻaaogaina ai le laser e faʻaaogaina i mea faʻapena: i le psoriasis, atopic dermatitis.

E i ai ni nuʻu e le faʻatagaina e ausia le taunuʻuga manaʻomia.

Talafaʻasolopito o le maualalo-leisa togafitiga

O le aafiaga o le monochromatic ma vaʻaia faʻatonutonu le leitio i luga o le tino o le tagata amata ona suʻesuʻeina mai i aso muamua o le faʻaaliga o le leisa lava ia - i le onosefulu o le seneturi mulimuli. E leʻo iai le autasi a fomaʻi i le aʻafiaga o le laser maualalo-malosi i le tino, ae ua vaʻaia nisi aoga i le faʻaititia o tiga i tagata mamaʻi o le rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ma isi faʻamaʻi o le osteoarticular apparatus.

O suesuega muamua sa faʻatautaia i le vaega o leisa togafitiga e faʻamoemoe e suʻesuʻe le aʻafiaga o le maualalo-malosi leisa leisa le toto. O faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai o le lanumeamata lanumeamata (ma le umi o le 532 nm ma le malosi o le 1 mW) faʻamalosia le fusifusia o le hemoglobin i le okesene i sela mumu o le toto, ae o le ruby ​​spectrum ma le umi o le 694 nm e le maua ai se tali tutusa. O lea, na faʻaiʻuina e faʻapea afai e filifilia se tali talafeagai i sela ma le tino o le tino, e taua le umi o le galu.

Aisea e manaʻomia ai e le lauulu leisa

Tagata faitau e le masani ona masani i se faʻatonuga i cosmetology pei laser hair removal, o lona uiga, lauulu aveeseina e faʻaaoga leisa leisa. Ae ua faʻaalia mai i suʻesuʻega o ni vaega o le susulu o le la e le gata e taofia ai le tuputupu aʻe o lauulu, ae ia faʻaola ai foʻi. O le mea lea, le laser θεραπεία mo lauulu ua maeʻa lelei i le togafitiga o le androgenetic alopecia, manifinifi ma le maʻalofia o le lauulu laupepa, i le taua e faasaga i lauulu sinasina.

Ae e leʻi faʻatinoina le faʻataʻitaʻiga o togafitiga a le laser, sa faia ni suʻesuʻega faʻaletonu a falemaʻi i atunuʻu ese. O lea, i totonu o le taulaga Farani o Lyon, Dr. Yves Crassis faʻatulaga suʻesuʻega i le aʻafia o le laser doses luga o lauulu tuputupu ae. Na ia faia le paʻu ma lauulu ulu i 58 tagata volenitia. O le iʻuga laupepa na tuu i totonu o se vailaʻau paleni, ma o aso uma sa susulu i se infrared laser mo 4 minute mo 10 aso. O mea na faia ile 3-4 aso na faʻaalia ai, o mea na faʻatinoina le susulu i luga ole laʻasaga eseese, na maitauina le tutupu aʻe o lauulu.

O tagata gasegase na uia RT faʻataʻitaʻiga ua maitauina na amata ona tupu lelei le lauulu, maua se pupula faʻapipiʻi, faʻamalosiʻau. O le fulufulu lauulu ua avea ma sili atu le mafiafia, mafiafia, lea e mautinoa ai le toʻatele o ni manoa.

Faailoga ma contraindications

I lo tatou atunuu, leisa togafitiga i le fanua o trichology o se mea fou. Ae, pei ona faʻaalia mai i faʻaiuga o togafitiga, o lenei togafiti togafiti e lelei avanoa. I le faʻaopopoina o le paʻu lauulu, le laser treatment e faʻaaogaina mo folliculitis, seborrhea, siama ma pipisi faʻamaʻi o le lauulu.

E fautuaina le togafitiga a le laser mo tamaloloa o loʻo mafatia i le androgenic alopecia, o fafine ei ai le laulu manifinifi ma le manifinifi o le tino ona o le leai o ni faʻailoilo nei:

  • Oncological faamaʻi. E mafai ona faʻamataʻutia tele le faʻafomaʻi o le laser peʻa faia ni togafitiga talafeagai - le leisa ma le chemotherapy, lea e taʻitaʻia, pei ona e iloa, e pa'ū ile laulu. O lauulu, o se tulafono masani, e faʻasolosolo lava ona toe faʻaleleia pe a maeʻa togafitiga togafitiga,
  • Pe ole tino
  • Dermatitis. Ole susulu e mafai ona faʻagaioia le faʻafitauli ole mafaufau,
  • Uu paʻu
  • Maʻitaga
  • Tamaiti i lalo ole 12 tausaga.

I le vaitau e oʻo i le 12 tausaga o le atinaʻeina ma le faʻatuina o le tino ole tamaititi. I lenei tausaga, e oʻo i vailaʻau ua faatonuina faʻatagaina ma ma le faʻaeteete. Ma le laser faʻalavelave e sili atu ona mafai ona faʻaleagaina le tamaititi.

Faaola 670

O se masini faʻapipiʻi luga o le ulu o le tagata gasegase, lea e pei o se fulufulua lauulu mo le faʻamamaina o lauulu mai le au pulu faʻataʻitaʻi ile 70-80s. Ae nai lo le ea mafanafana, 30 diodes faʻataʻamilomilo faʻataʻamilo i luga o le ulu ua faʻamamaina, ma faʻaalu mai laititi. Ole Revage 670 lea.

O le malosi o le leisa faʻamalosi e aʻafia ai fatu gaʻo, ma fafaguina le moe. Leisa togafitiga o loʻo faia i se lavelave ma vailaʻau. O le taualumaga e matua leai se tiga ma aunoa ma le le mautonu.

O le masini e fuafua mo potu o le physiotherapy, o le faʻatulagaina ua faʻatonuina e se trichologist mo tagata gasegase i le manifinifi o paʻu ma vaivai le tino, vaeluaina o lauulu leiloa, ma e faia mo 6-8 vaiaso, 2 taimi i le vaiaso.

Puipuiga X5 Hair Laser

O le isi masini mo potu o le physiotherapy ma fale lalelei - X5 Hair Laser - o se mea puʻupuʻu mo le leisa togafitiga. O lenei masini faʻaaogaina e le gata i potu leisa togafitiga. E mafai ona faʻatau e soʻo se tasi ua faʻatonuina leisa gaioiga. Ole tamai masini lea ma le lapoa e tusa ma le 6 cm. 15 laser diodes ua fausia i totonu. O le tagata maʻi e mafai ona faia taualumaga i le fale, nofo lelei i luga o le moega, ma matamata lau fiafia TV faʻaalia, pe faitau se tusi. O le masini ei ai le faʻaaliga LCD faʻaalia ai le taualumaga taimi ma le maualuga o le mana totogi.E fautuaina le masini e faʻaoga 3 taimi i le vaiaso mo 8-15 minute. O le tau o ia masini e oʻo atu i le 15-17 afe rubles.

HairMax LaserComb - laser comb ma massager i le tasi masini

HairMax LaserComb - o se mea faigaluega o se selu e faʻaalu paʻepaʻe laser o se malosi faʻapitoa. O le HairMax LaserComb ua faʻailoa e le American Food and Drug Administration (FDA) o se oloa aoga ma le saogalemu. O le masini e faʻaogaina i ni tuʻu 'eseʻese selu aveese, lea e mafai ai ona e filifilia le selu e sili ona talafeagai mo le maualuga o le tino o le lauulu.

O le laser comb i foliga ma foliga foliga tutusa ma le fulufulu pulumu mo lauulu, leisa diodes o loʻo tuʻuina i luga o le pito o laulu. O le mea lea, i le faʻagasologa o le selu, o le faʻailo o le uluulu ma le susulu o mata i luga o lauulu e tupu. I le taimi o le faʻagasologa, toto faʻasolosolo lelei, ma o se faʻaiuga, paʻu fafagaina i le vaega o lauluulu. O le iʻuga, o le leiloa o le laulu e faʻasolosolo ai, "moe" o faʻamaʻi fafaguina, ona o lea le mafiafia o le laulu ma pupula lelei.

Faʻaoga laser masini naʻo oe, aloese mai le faʻafesoʻotaʻiina mata. Aua neʻi faʻaogaina ni masini susulu i tafatafa o le faʻata, aua o le ata o mea faʻaletonu e le saogalemu foi mo le retina.

Togafitiga ma le filifilia saʻo o le maualalo-malosi leisa faʻamalosi e masani ona fesoasoani i tamaloloa i le taua faasaga i le androgenic alopecia. A quantum comb is used in physiotherapy potu of trichological department, but can be used with tutusa success at home. E taua lou faitau faʻalelei o faʻatonuga ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ae e te leʻi faʻaaogaina le masini.

O sea ituaiga masini e le taugofie - 30-50 afe rubles. E mafai ona, faʻapea, faʻatauina mai ai se taugofie Saina malo, ae o sea mauaina o le a le tuuina atu soʻo se faʻamaoniga o le lelei ma le saogalemu o le masini. Matagofie, pei ona e silafia, manaʻomia taulaga, ma muamua mea uma mea.

Leisa selu mai le Farani gaosi oloa Gezatone tuʻufaʻatasia leisa uila ma faʻamalosi maso, ma faʻapena tele faʻateleina ai le lelei o le faʻagasologa. O lenei kamupani e gaosia e le gata i le laser-emitting oloa, ae o le tele foʻi o masini mo foliga ma tino. O le tau o masini a lenei kamupani Europa ua maualalo ifo nai lo tagata Amerika.

Blondes tetee i le malosi o leisa le faʻaluaina faʻasili tele nai lo brunettes. Ae le i faʻaaogaina le laser i le fale, talanoa ma se trichologist e uiga i le numera o taualumaga ma tapulaʻa o le leisa galu. Ile sili atu ole susulu ole mamafa, ole a e maua le faʻafeagai faʻafitauli.

Lauulu togafitiga o le Laser Therapy

I luga o le fautuaga a fomaʻi, sa ou faʻatauina aʻu lava le laser comb. O ai e faʻamoemoeina faʻatonuga vave mai ia te ia o le a matua le fiafia. Na i ai taimi na ou manaʻo ai e tuʻu le tagata, ae i luga o le fautuaga a le lava Aesculapius, sa ou maua le onosaʻi. Ina ua mavae le 2 masina, sa ia maitauina na amata ona paʻu i lalo le laulu, ma ina ua mavae le isi masina, na ia mauaina ai foliga muamua o lauulu i luga o lona ulu ulu. O lenei ua ou vaʻai na le faʻaalu le tupe.

I le fale lalelei, na latou fai mai ia te aʻu e sili ona aoga le selu laser o Hairmax. O le masini lava ia na fautuaina mai ia te aʻu e le trichologist. Na o le fa masina na ou maitauina muamua faʻaiʻuga o lauulu toe.

Sa ou faatauina le selu Hyrmaks. Na folafola e le tufuga le leai o ni aʻafiaga, ae ou te lagona ua faʻailogaina, aua ina ua maeʻa faʻataʻitaʻiga uma, e matua fulu i loʻu ulu. Ou te le i matauina ni iʻuga lelei.

E mafai ona tele ni mafuaʻaga mo lauulu leiloa po o lo latou tulaga pathogenic. Iinei ma hormonal faaletonu, ma popolega, ma pupula faʻafitauli. O le mea lea, muamua, e manaʻomia le fofo o le faʻafitauli o le faʻamaʻi, ma o le taimi lena e naʻo le foʻia o le faʻafitauli o lauulu saʻo. E sili ona aoga le togafitiga ole laser pe a paʻu le laulu ona ole le mautonu ole faataua o le ulu. Ole sulufaʻi o ave o ave faʻamalosia le toto i le tino ma le okesene.

Faʻafefea ona galue le laser?

  • Faʻafefea ona galue le laser?
  • Talafaʻasolopito o le maualalo-leisa togafitiga
  • Ituaiga o Lasers
  • Faailoga
  • Anotusi
  • Taualumaga auala
  • Togafitiga laser fale
  • Lauiloa masini mo leisa lauulu togafitiga
  • Tau i faleoloa ma falemaʻi
  • Iloiloga
  • Vitio: Leisa i le togafitiga o lauulu leiloa
  • Palota

O se mea ua aliali mai i lauulu faʻapipiʻi lauulu i le lalolagi i nei ona po e ono masani i tagata uma, o se auala o le aveeseina o lauulu i luga o le tino o le tagata, pe a i lalo o le aafiaga o leisa lauulu le laulu e faʻagesegese lona tuputupu ae ma le le manaʻo lauulu amata ona pa'ū.

Ae o le vailaʻau e le tu i luga, saienitisi ua mauaina e le gata leisa e mafai ona taofia le tupu o lauulu, ae o le faʻagaioia ai foi. O le togafitiga ole laser o se aga fou i le togafitiga o le androgenetic alopecia, fesoasoani e toe faʻafoʻi le laulu ma magulu lauulu, ma o lenei metotia o togafitiga e mafai ona taofia le gaioiga o lauulu sinasina.

O le faʻataʻitaʻiga sa faʻataʻitaʻi e fomaʻi a le tele o aʻoga i le lalolagi atoa, ma o tagata maʻi na faʻataʻitaʻi lea metotia i luga o latou manatu sa matauina o le tulaga lelei o o latou lauulu na alualu i luma, na avea ma silky, susulu, latou laulu na atili mafiafia, mafiafia ma matua tele na tuputupu ae i le tuputupu ae.

Taualumaga auala

I le taimi o togafitiga, o le tagata gasegase o lo oi ai i lalo o le dome-foliga masini, i totonu o loʻo i ai lasers. Ole togafitia lelei ole fulufulu ma le lauulu e faʻamautinoa e le 110 laseres maualalo lasers faʻamautu i totonu o le masini.

Ole togafitiga e faia ile mafanafana ma e matua leai lava se tiga, mo le 20-30 minute, e mafai ona e moe poʻo lau laupepa i nisi mekasini. O le pulsala malamalama na fausia e le leisa e mafai ona tui i totonu o le ulu i le loloto o le 8 mm. Faʻasusu le paʻu i le okesene ma faʻateleina le maualuga o le metabolism, laser malosi faʻamaloloina le paʻu ma toe faʻafoʻi le lauulu.

Faʻaopopoina le maualuga o le toto, e pei o le tulafono, avea ma vaifofo i faʻafitauli pei o le mimiti, susu, ma faʻamasani foʻi le faʻagaioia o le sebaceous glands, ma o lea fesoasoani e puipuia ai le sili ona le lelei taunuuga o nei gasegase - pala. Ona o le gaioiga a le leisa, o le 75% o lauulu alu atu i le tulaga o le ola tuputupu ae.

O le mea lea, sili atu nai lo 50% o gasegase amata amata matauina tuputupu ae lauulu, ma 90% o lauulu leiloa taofi. E le gata i lea, i le taimi o taualumaga, o le lelei o lauulu e suia tele, latou avea ma mafiafia, le toe exfoliate, amata ona susulu. I le masani ai o le toe faʻataʻitaʻi, o le iʻuga e le umi i le taimi e oʻo mai ai, fai mai tagata maʻi o le aʻafiaga ua maeʻa vaʻaia i le 8-9 vaiaso o togafitiga.

E manaʻomia le manaʻomia mo togafitiga ile laser peʻa maeʻa ona talanoa ma se fomaʻi, e ono fesiligia oe e faia ni suʻega ma faia se suʻesuʻega muamua.

Mea e manuia ai o lenei ituaiga lauulu aveeseina

E i ai manuia ma leaga o leisa lauulu aveese. E manaʻomia ona latou masani i teine ​​uma o loʻo fuafua e filifili se faiga faʻapenei. Faatasi ai ma itu o mea nei:

  1. Le tiga. Aveesea le soona lauulu i le bikini eria mafai ona tiga, pei o le taimi o le taualumaga a se tagata le lagonaina le tiga. O le laser vave faʻaumatia sili lauulu e aunoa ma lagona le lelei.
  2. Saogalemu E saogalemu le faiga. E le faʻaleagaina le paʻu, pei o le laser gaoia i le sao saʻo e mafai ai.
  3. Lelei faafoe O le fulufulu eseʻese gaioiga i le bikini eria e le gata e aoga ma aoga. Faʻafetai i lenei, e mafai ona vave ma tumau e faʻagaloina le manaʻomia o vao. Faʻafetai i se mea e mafai ai e se fafine ona lagona lelei ma le mautinoa. E mafai foi ona asia le matafaga ma le vaitaʻele aunoa ma le popole o le bikini eria foliga le lelei.
  4. Aveesea sese. I le faʻaopopoina o lauulu i luga o le paʻu o le vaega ole bikini, ua 'aveʻese tele pigmentation, lea na leaga ai le matagofie. O loʻo iai nei le avanoa e toe foʻi ai i se mea i luga o le tino ma se laʻau le talafeagai. Ona mafai ai lea e le fafine ona lagona le mafanafana.

E taua foi le maitauina o ni tulaga le manuia o le 'oti lauulu laser:

  • Tau maualuga. E taugata le taualumaga. Ona o mea, e le o tamaitai uma mafai ona gafatia. O le maualuga le tau o taualumaga fuafua atoatoa le aafiaga, e pei ona i ai ma le fesoasoani o le leisa lauulu aveeseina e mafai ona e faagaloina sili lauulu sili. Ona o lenei mea, soʻo se vaega i luga o le tino, e aofia ai le bikini sone, o le a avea ma matagofie ma matagofie.
  • Tele o sauniga. O le faagasologa o le 'aveʻesea o luga lauulu e faia i vaega tele. E manaʻomia le faia i le 6-8 taualumaga. E ui lava i lenei, o le aʻafiaga o le a faʻafiafiaina soʻo se fafine na te faʻagaloina le soona lauulu ma mafai ona lagona le mafanafana, leai se totogi, ma sili ona taua, mautinoa.
  • O loo i ai contraindications. E masani ona mafai e tagata uma ona faia le faʻasologa. Ae ui i lea, e ui lava i lea tulaga, e iai ni tulaga faʻaletonu. E aofia ai maʻi paʻu, faʻamaʻi, ma oncology. I le taimi o le faʻagasologa, leisa faʻasolosolo o le a faʻaletonu lona tulaga lautele.

Manatua o loʻo iai ni tulaga lelei ma leaga i le laser bikini hair hair. O le mea lea, aʻo leʻi faia, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi faʻapitoa o le a iloa pe o iai ni au faʻailoga.

E i ai ituaiga eseese o leisa lauulu aveese, o le tulaga lelei ma leaga, na matou suesueina i luga. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i taualumaga mai le matai ae leʻi faʻatautaia.

Aveesea Alexandrite lauulu: faʻamatalaga

O lenei vaʻaiga ua avea ma mea e sui moni ai le sefe ruby ​​laser. Ae e 'eseʻese lava i le i ai o le tele o 1-5 Hz. O se taunuuga, o lauulu e mafai ona aveeseina vave ma tumau. O lenei foliga e talafeagai mo i latou e uliuli lauulu i le bikini eria. Ioe, o le avanoa e aveese latou e faʻavavau faʻalua. Ma o le a mafai e le fafine ona lagona saoloto ma le mautinoa.

Laser Diode Hair Removal: Faʻamatalaga o Taualumaga ma Faʻamanuiaga

O lenei ituaiga e ese tele i le uaua o le a amata mai 1-10 Hz. E le gata i lea, o le umi galu o le a lata i 800-900 nm. O le aoga autu o lenei ituaiga o le a mafai ona e aveese lauulu lauulu lauulu, ma o le aafiaga e tumau mo se taimi umi. Ae o le aveeseina o lauulu sinasina o le a avea ma faʻafitauli, talu ai mo lenei leisa leisa e le lava ati i lalo o le paʻu.

Aveesea lauulu Elos - o le a lea faiga?

O lenei ituaiga e aoga ona o le mea moni e aʻafia ai e le gata i le malamalama, ae o le eletise ma faʻamalosi masani ma saogalemu. O le aano o lenei ituaiga e faʻapea o le laulu e vevela i lalo o le faʻafitauli o taimi nei. Ma, faʻaaoga le laser frekuensi, o le folikel i lalo o le paʻu ua aveese. E le gata i lea, o lenei mea e faia vave ma lelei.

Malulu lauulu aveeseina: o le a le faʻagaioiga?

Lenei ituaiga o lauulu aveeseina e aoga ma sili ona lelei ona o le mea moni o loo i ai le afaina i le malulu. E faʻatamaʻiaina uma le lauulu i le bikini eria mai totonu o le paʻu. O le lalo ifo o le lauulu lauulu aveeseina o le a umi se taimi. Ae o le malulu ia, e fesoasoani e faʻaola se tagata mai le paʻu i le ita ma le tiga.

Le a le ituaiga o lauulu aveeseina e sili ona lelei?

Ina ia malamalama i le fea ituaiga o le a sili ma sili ona aoga, e tatau ona mafaufau i le lelei ma le leaga o le lauulu lauulu. Ona manino ai lea o le ituaiga e sili ona talafeagai. Tele fautuaina se diode ituaiga lauulu aveeseina. Talu ai o loʻo iai le tele o ni faʻamanuiaga e pei:

  • O le leotele o le laser pulse o 1-10 Hz, e faʻaleaogaina ai lauulu o soʻo se umi, lanu ma le mafiafia.
  • O le umi galu o le a toeititi 900 nm. Faafetai i lea e mafai ona e aveeseina lauulu vave ma luga o soʻo se vaega o le tino, e aofia ai ile bikini eria.
  • O le foliga e saogalemu ma e le faʻatupuina le paʻu, o lea e mafai ai ona e vave aveese lauulu ma le tiga.

E te manaʻomia e feutagai ma se matai o le a faʻamatala auiliili pe o a faʻaletonu o le laser bikini lauulu aveeseina. Faʻamolemole ia matau o lenei ituaiga o lauulu aveeseina e talafeagai pe a leai ni faʻamaʻi o le toto ma le endocrine faiga.

O a ni contraindications i le taualumaga?

E le o tagata uma e faʻatagaina le faiga. Mo teineiti o loʻo manaʻomia le tuʻuʻesea o laʻau le gaosia i lenei auala, e tatau ona e muamua aʻoaʻoina le lelei ma le leaga o le laulu lauulu. Contraindications mo le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  1. Oncological faamaʻi ma malignment tumors i le tino. Talu ai ma ia gasegase, e mafai ona afaina le laser hair removal.
  2. Faamaʻi pipisi o le faʻafouina (syphilis, thrush, AIDS, ma isi). O se faʻaiuga, e mafai ona faʻaosofia le alualu i luma o le faʻamaʻi ma faʻaletonu ai le tulaga lautele o le soifua maloloina.
  3. Faʻamaʻi o le endocrine system ma metabolic faʻafitauli (diabetes mellitus, vitamini le lava, ma isi).
  4. Maʻitaga ma faʻasusu. O le leisa e faʻaoga e afaina ai le soifua maloloina o le tina ma le pepe e leʻi fananau mai.
  5. Paʻu faamaʻi (dermatitis, seborrhea, herpes, lichen ma isi) ma hypersensitivity. O le aveeseina o lauulu o le laser e mafai ona oʻo atu ai i le alualu i luma o le faʻamaʻi, le i ai o isi faʻafitauli ma le paʻu paʻu.

E taua le mafaufauina o le faaletonu ole lauulu lauulu e taua. Ae e te leʻi faia, e tatau ona e faitauina ma le totoʻa. Afai e i ai ni contraindications, ma i le taimi lea e faia ai le laser hair removal, ona mafai lea ona faʻaletonu le tulaga o le soifua maloloina. Faʻapea foʻi le faʻagasologa e mafai ona faʻaosofia le alualu i luma o faʻamaʻi o le faʻafouina. O le mea lea, aua le tausua ma lou soifua maloloina. Afai e le mafai ona e faia ni lauulu 'aveʻesea, ona e le talafeagai, ina ia aua le afaina.

Faʻafefea ona tausia le bikini eria pe a maeʻa le faʻatulagaina?

Ina ia mafai ona tumau le aafiaga mo se taimi umi, e tatau ona e tausia lelei le bikini eria, e pei o:

  1. I le taimi muamua, aua e te asiasi i le solarium ma aloese mai le susulu o le la, aua o lenei mea e mafai ona mafua ai faʻafitauli eseese o le paʻu.
  2. Afai e aʻafia le paʻu o le paʻu ma isi maʻemaʻea mataʻutia, e tatau ona faʻaogaina le kulimi susu ma kulimi e faʻaleleia atili ai le tulaga lautele o le epidermis. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono Bepanten, Rescuer, ma Panthenol.
  3. Aua le asiasi i le vaitaʻele, matafaga ma le sauna mo ni nai aso e puipuia oe lava mai faʻamaʻi ma le paʻu o le paʻu pe a maeʻa le lauʻeleʻele faʻataʻitaʻiga.

O muamua aʻafiaga ma faʻafitauli pe a maeʻa le taualumaga

Tatou faamasani i nisi o auga o le leisa lauulu aveese. E ono tupu:

  • perifollicular edema o nofoaga togafiti,
  • tiga
  • erythema (mumu) o le paʻu.

E iai foʻi mea e sili ona ogaoga o faʻaiuga. E aofia ai:

  • folliculitis
  • herpes faamaʻi i le ogaoga tulaga,
  • susunuina
  • afaina foliga,
  • fiva
  • afaina ai lagona
  • ata puʻeina.

Iloiloga o teineiti ua uma ona faia se faʻataʻitaʻiga e pei o le leisaulu e faʻateʻaina

Ua uma ona matou mauaina poʻo le a le lelei ma le leaga o le laulu lauulu. Tele tamaitai e uiga i le taualumaga tuua lelei iloiloga. Talu ai o le tele o fafine e fiafia ile faʻatonuga. E ui lava o nisi e tusi i iloiloga e uiga i mea le lelei ai le lauulu lauulu 'aveʻese.

O nisi e fai mai sa latou faʻaaluina afe o rubles, ae i le taimi lava lea e tasi laʻau o le tino. E ui lava e toʻatele o loʻo iai pea se manatu lelei e uiga i lenei faʻagaioiga. Fai mai teineiti na iu lava ina mafai ona latou aveeseina le le aoga lavelave vao i le bikini eria, i luga o laugutu, lalo o lima ma vae.