Fautuaga Aoga

Lauulu Tuputupu aʻe: 4 Lilo o Charlize Theron

I lenei tausaga, pupuʻu lauulu 'oti ua masani ai, ae ui i lea, o le tele o tagata lauiloa, na filifili i luga o le lototele laʻasaga vave, vave pe mulimuli ane amata ona misia o latou laulu umi. Moni, e i ai le tasi faʻafitauli iinei: pe a tupu aʻe, o lauulu e masani ona faʻatupu vevesi ma e faigata ona faʻataʻitaʻia. Ae o le tamaʻitaʻi 38 tausaga le matua o Charlize Theron o loʻo taumafai pea e toe tupu lona laulu ma i le taimi lava e tasi e foliga lelei. Faʻafefea? O le a matou taʻuina atu.

Ina ia sao mai i le faigata o vaitau o lauulu regrowth mea e mafai ona fesoasoani. Vaʻai i mea lata mai paparazzi ata o Charlize. E alu le tamaʻitaʻi aʻoga i le faletaʻalo ma le sulu i luga o lona ulu, faʻafetai i ona laulu ua lalelei toe foliga laʻei ma manaia.

O le tulafono lona lua mai Charlize o faʻapea: pupuʻu lauulu e le o lona uiga o le leai o ni sitaili faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi leva atu, o se fetu na faʻaofiofiina ai le ulu o le laulu ma se uumi umi. Ma i luga o le kapeta mumu o le Berlin Film Festival na ia faʻaalia ai se sitaili faʻalelei susulu.

Ma le mea mulimuli, o se filifiliga sili e ola ai i le tuputupu aʻe vaitaimi o le na o le suia o le lanu o le lauulu.

O le mea moni o le mea foʻi mo le matafaioi, na ositaulagaina ai e Charlize le le umi o lona laulu, ae faapea foʻi ma le lauaulu na ia masani ai. O le taimi lava na tupu ai le laulu o le tamaitai fai ata, na ia vave valiina i le paolo malamalama. I le taimi lava e tasi, o le laʻititi tuputupu ae o aʻa loloto e le faʻaleagaina uma lona lauulu, ae ia sili atu se voluma. E mafai ona e saogalemu faʻaogaina lenei metotia - faʻatasi ai ma se pulu puʻupuʻu galue lelei.

Pe na e masani ile tupu o lauulu pe a uma ona tipi?

Na maua e Charlize Theron, 38 tausaga le matua o lana uo tama

Charlize Theron: lauulu 'oti

Teine i mumu: Charlize Theron e aulelei i se bikini

  • Aso: Tesema 17, 2013
  • Pine: Charlize Theron, Fugafulu ma Fulufulu Aʻe, Manatu mai Stars

E ese le manaia o ia. O se foliga e fetaui ma pupuʻu pupuu ma umi laʻei manaia!

O lea ua ou galue foi i au fusi ma se tamai ato i lalo))
Faapalepale .. ma le faʻataʻitaʻiga ma le oti laʻititi na le leaga, ae ou te manaʻo foʻi e ola ..
Masalo o le tasi le taimi e alu uma tamaitai i lenei))

Ma Ioe .. O se tasi o aʻu pele e sili ona ou fiafia iai. Fafine, sitaili, talenia ma masani malulu)

Ou te manatu o ia o le teine ​​sili ona lalelei teine ​​i Hollywood.

o lona tama mamalu!

Tamaitai lalelei, ae o lona lauulu sa masani lava - matua - manifinifi ma manifinifi

soifua maloloina, le lelei, i se foliga lapotopoto foliga, leai se lauulu, na oso i totonu o le muamua lalelei OO, fai pese, ioe, lelei, ae le manaia, latou valiina o ia mo le afa aso e tuuina atu ia te ia le lalelei.

O ia e malu, o se mea e fiafia ai Keanu Reeves e le faʻatasia, a leai se ulugaliʻi lalelei e ono oʻo iai.

Na faatauina Tusa lava pe na te tuu le ulo i luga o lona ulu, o ia lava o se lalelei.

Tuu se manatu i luga o lenei mataupu na o le mafai ona faʻaaogaina tagata faʻaaogaina.

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Taʻutaʻua ata o Charlize Theron: faʻataʻitaʻiga o se lauulu laʻititi o se tamaʻitaʻi Amerika

Theron e masani ona lanumoana enaena lauulu ma e sili le ofuina o fulufulu uumi umi. O lona foliga masani i taimi uma ma matagofie. Na amata galuega a le teine ​​ile fai faataʻitaʻiga ona ole aulelei manaia. I lenei vaitau, ua filifilia e le teine ​​se lanu malamalama mo lona laulu.

Sa amata ona amata galue le faiata ile kosi eseese

E ui i se foliga matagofie, o le tamaitai fai pese na teena le faataʻitaʻia mo le lelei o matafaioi taua. O ona suiga iloga e mafai ona faailoaina:

  • Suia o ufiufi mo se puʻupuʻu lauulu 'ulu i le ogatotonu ma le faʻaiuga o le 90s,
  • Liliu i le enaena lauulu ma le lauluulu,
  • Toe faafouina atoa mo le matafaioi a le fasioti tagata i le tifaga "Monster",
  • Lulu mo le matafaioi i le manaia gaioiga ata e uiga ia Max Rokatansky.

Sa taumafai Charlize Theron i luga o le tele o laulu ma lanu. O le lauulu lauʻeleʻele i le tuai o le 90s ma le amataga o le zero tausaga sa tatau ona suia e avea ma se tamaitai laulu sinasina mo le ata "Devil's Advocate" poʻo se brunette mo lana matafaioi i le "Eon Flux". I lona alualu i luma, o le fai pese e masani ona suia mo ata ata manaia. E tele taimi na laei ai Charlize Theron. O ana matafaioi i ata tifaga "Sweet Novema" ma "Tagata lauiloa" fautuaina ni lauulu pupuu. E ui i le leai o ni ufiufi, e masani lava ona foliga lelei le fai pese.

O le suiga ole lanu e leʻi afaina foi le ata i fafo ole tagata e ana le Oscar. E ui ina ua maeʻa galuega i le matafaioi, sa masani ona faʻatumauina e le tamaʻitaʻi le moli lanu lona lauulu.

Charlize Theron ma se Oscar i ona lima

Oscar-manumalo matafaioi o le tamaitai fai pese ma lauulu puupuu i 2015

O Charlize Theron ma se lauulu puʻupuʻu lava na aliali mai i le lua tausaga talu ai aʻo galue i se vaega i le ata mataina "Mad Max: Le Auala o Fury". Le tamaʻitaʻi o le tamaʻitaʻi amio lelei o le brunette ma le paʻu na masaʻa, o lea, ina ua maeʻa ona galue i le matafaioi i le 2015, na tatau ona tupu lona lauulu e le teine ​​mai le maosia.

Actress i le tifaga Mad Max: Le Auala o Fury

Afai o le matafaioi e le manaʻomia ni suiga, e fiafia le teine ​​pese e fai le laulu lauulu sinasina. I agafesootai, e masani ona aulelei ma matagofie. Ae o le foliga mai o le laulu o Charlize Theron, e le suia lenei tulafono. Actress e toetoe o soo se ata. Fai mai Theron ia lava, e masani ona ia tau faasaga i le stereotype o se gaogao aulelei, taalo loloto lagona loloto matafaioi.

E sili le ofu o Charlize ile laulu sinasina ole laulu

O mea lilo o tutupu i laʻua mai Charlize Theron

E faigata i tagata e ana loʻulu pulu ona toe foʻi i manoa umi. O pulenuu uumi e fautuaina ai ni umi uumi i luga o vaega 'eseʻese o le ulu, o lea pe a tupu, o le laulu foliga e faʻaseʻe ma mafai ona faʻaleagaina ai le lagona o soʻo se fafine. Ina ia aloese mai lagona le lelei i le toe faʻafouina o le umi, e mafai ona e faʻaogaina ni togafiti e tele a Charlize Theron.

  1. O se asiasiga i le matai e fetuunai ai le tuputupu aʻe lauulu,
  2. Fausia se manaia manaia,
  3. Suiga lanu,
  4. Lauulu teuteuina i pulou, lipine ma isi mea.

O le tamaitai fai pese ei ai lauulu masani

Lauulu fetuunaiga

O se pulu puʻupuʻu foliga laʻititi e mafai ona faʻafiafiaina ma faʻaosofia ai ni lagona fou. Ae i le aluga o taimi, o loʻo iai le manaʻo e faʻafou le ata. I le toe lalagaina o lauulu, o teineiti mo se taimi umi e mumusu e asiasi i le salonona, lea e matua sese lava.

Ina ia tausisia se laulu laulu foliga, e tatau ona e asia se fulufulu laʻau

Ina ia tausia se laei manaia, e tatau ona e asiasi i se matai e fesuiaʻi le lauulu. O le mea lea ua tupu, o le toe lalagaina o lauulu e foliga laei ma aulelei, ma o se lauulu fulufulu e puipuia mai le malepelepe ma faʻatautaiga, lea e faʻavaveina le toe faʻafouina o le umi.

Laʻasaga faʻataʻitaʻiga

E i ai se filifiliga tele o lauulu laʻei o 'eseʻese uumi. A tuputupu aʻe, e aoga le filifilia o ni filifiliga mataina ma suia latou e fuafua i lou lagona. Ose mea manaia ole a nana ai le faʻafetaui le talafeagai o laina ma faʻatonutonuina i lagona lelei.

Actress ma eseese lauulu

O mea maualuga ile lauulu laulu

O le teuteuga saʻo poʻo se mea teuteu o le a teuteuina le ata. E masani ona faʻaogaina e Charlize Theron ituaiga fulufulu ulu, lipine ma pulou i le faʻagasologa e tutupu ai lauulu. Ma lauulu pupuu, lauulu ma selu foliga manaia. I le filifilia o se faʻaaliga fesosoani, e mafai ona e faʻafouina lou lauulu ma faʻaopopo atili susulu i le ata.

Tiara i le lauulu

Filifili e tupu lauulu, e tatau ona e onosaʻi. O mea lilo o le taʻutaʻua taʻutaʻua o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻia le galuega, ma a maeʻa ni nai masina ona faʻafou lea o lauulu lauulu e faʻamalieina le umi ma le lalelei.

Michelle Williams

O le laei tipi faanatura "pixie" o se tasi o sili ona fiafia le teineitiiti - o le "Marilyn Monroe o O Tatou Taimi" ofuina i sili atu nai lo ono tausaga, seia, mulimuli ane, na ia filifili ai e toe alu ese. O le mea muamua na fai i ai, o le asymmetric bean, o le isi - o le bob. I ni nai masina mulimuli ane, o le taimi lava na malosi ai le laulu, Michelle ma le lotoa vavae lona auvae - lagona le eseesega!

Carrie Mulligan

E pei o lana uo i le fale faigaluega, o le ata o ata na saunia e Carey Mulligan na amata i le "pixie", na le tuʻua e ia se taimi umi. Ina ia tupu lauulu ma lagona le mafanafana, o le uo teine ​​a le Great Gatsby na masani ona taumafai i se lalelei teuteu togafiti: o laʻasaga na folasia i le faiga o laʻei o le afiafi, lea e le faalataina ai le latou umi moni. Fai i le tautua! E oo lava i le puʻupuʻu lauulu e mafai lava ona aoina i totonu o se tamai laʻau, lea na leʻi faʻaletonu i ai Carrie i le taimi o se tasi o agafesootai. Ole iʻuga ole umi "midi" ma e leai se faʻamalosia ole faiga.

Emma Watson

I se tasi taimi, o le lauulu lauulu o lenei Hollywood atamai na avea ma lauulu sili ona talanoaina 2011. Ae ui i lea, mo se taimi umi, e leʻi lava le teine ​​talavou i lea amioga: ina ua mavae ni nai masina, na iloa loa - e manaʻo Ema e toe faafoi atu ana mea na fai muamua. Sa le faaaogaina e Hermione Granger ni maneta poʻo ni taulaitu. E sili atu le faigofie o mea uma - se tamai styling gel, ma le lauulu aveeseina i tua matagofie le nanaina o le tulaga moni. I le fa masina mulimuli ane, o le uo teine ​​a Harry Potter ua uma ona ia mitamita i se talitonuga mautinoa e fa o le ituaiga.

Jennifer tulafono

O le isi matagofie na alu atu i totonu o le tuugamau uumi le tuputupu ae curls. Sa auai Lawrence i le pulega o tagata e ana le pixie tipi i le 2013. Lenei e le o se mea e ofo ai - o le lauulu na avea ma lavea tonu o le vaitau. Ae ui i lea, Jennifer e le fiafia tele i le tu masani mo le umi, vave faʻatulafonoina o ona faʻapipiʻi au mo le isi suiga. Le selu o lauulu lamolemole suluia tua: mo le silia i le selau tausaga, o le sili lea ona filifilia e nana ai le masalosalo umi ma maua le taimi. Ae ui i lea, na sau le teineitiiti e laveai ma o latou ulu ulu na faaopoopo iai le tele o lauulu.

Anne Hathaway

O ai na fai mai o lauulu puʻupuʻu e faʻaletonu ma e le fiafia iai. Naʻo le fiafia i le ata o ata o Anne Hathaway ma lana peppy styling faʻataʻitaʻi i le taimi o le ata tifaga faʻavaomalo o Les Miserables. (Ae ui i lea, ona o le puʻeina i le musika na vaeluaina ai e le tamaitai le laulu ao lulu lona lauulu.) Faʻafetai, Ann, mo le le faʻatagaina ona faʻataua le manaia i le taimi nei ma mo le faʻaalia o le ituaiga atoa o laei ma lauulu puʻupuʻu: mai matua lamolemole i le malosi, o nisi taimi ma auupega, ona - e aunoa.

Pulu fou lauulu

Afai o le fetuunaiga o le lauulu ma le fou sitaili e le sefe, e mafai ona suia le lanu o le lauulu. O le pikiina o ata fou, po o le suia lanu, e mafai ona e fatuina se foliga fou o le a aumaia ni lagona lelei. O Charlize Theron ina ua uma ona sulu o se brunette ma se tamaitai laulu enaena, ma talu ai nei na toe faafoi mai se lanu malamalama.