Tausiga

Hairstyles Eleni: Manatu sili ona lelei mo lauulu feololo

I le tulaga o le lauiloa, o le tala Eleni na talepeina uma faʻamaumauga i le lalolagi fai pisinisi i le lua tausaga ua tuanaʻi.Elani-laei laʻasaga o laʻau, laʻei faʻatasi ma se masani masani mamanu ma le tele o ie puipui o loʻo manaʻomia tele. Ae mo ia ofu, talafeagai greek hairstylese fesoasoani i fafine e pei o atua Eleni.

O laʻei Eleni laʻei e atoatoa mo prom, aso malolo, faʻaipoipoga, ma e mafai foi ona ofuina lelei i le olaga i aso uma.

O le a le faʻa Eleni uiga i le teuteuina o laulu? Ole tuʻufaʻatasiga lea o uiga e pei ole alofa, mālie, taugofie, e iai taimi e faigata tele ona maua i isi lauulu.

O le a le ituaiga lauulu e masani ai tagata Eleni laulu foliga?

Lauulu Eleni foliga mai o le i ai o motumotu, o le mea lea, o se lauulu lauulu e sili ona lelei fulufulu mo lauulu e masani ona pupuni i le natura. I luga o lauulu lauulu, o le Eleni-sitaili laei foliga o le a foliga sili ona manaia.

Afai ei ai lau lauulu lurus, o mea teuteu mo lauulu ma curlers o le a fesoasoani e puni i latou i le umi atoa pe na o le pito, lea e faʻamoemoe i le filifiliga o lau lauulu filifilia.

O le laulu 'ulu i le sitaili Eleni o se filifiliga sili ona lelei mo lauulu umi, talu ai o ona elemene taua o galugalu curls ua faataatitia i tiaras ma hoops. O le laulu tutusa lava e talafeagai mo lauulu ma ogatotonu umi, ae o mea lalelei ma pupuʻu lauulu, ina ia lagona e pei o se atua fafine Eleni, o le a tatau ona tupu lauulu.

O mea autu o le gagana Eleni

O mea autu i le laulu o le Eleni laupepa o loʻo punou i loka tafe. Ae e ui i lea, e le tumau le lauulu i le laʻei a le atua fafine o Eleni: ua taʻe i se atoa poʻo se vaega, teuteuina i se laʻau faʻatolu poʻo le faʻalua. O nei laʻei lauulu e talafeagai mo fafine o loʻo manaʻo e fatuina ni galu fiafia, ae latou te le manaʻo e ositaulagaina le faigofie: o galu e aoina e aunoa ma le faʻalavelave, ae i le taimi lava e tasi, o le lalelei o curls e le natia, talu ai o loka e vaʻaia.

Faʻafefea ona fai se laulu ile laa Eleni?

Muamua, fai le faʻavae mo ia ituaiga lauulu, o lona uiga, faʻamama le lauulu i le umi atoa. Faia lauulu lauulu eleni, matagofie ma susulu o le a fesoasoani i lauulu lauulu oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, mea teuteu Loreal. E tatau ona e maua ai ni curls, e le mafai ona e paʻi ma selu nei. Ona ave lea o le fusi, paa, leʻo vaaia lauulu, ma amata fauina le Eleni sitaili.

Tele e sili greek style faigofie lauulu lauulu o lauulu e filifilia mai i itu ma malupuipuia ma se fulufulu ulu pe na fusiua i se fusi. I le mataupu faavae, e tele lava filifiliga mo Eleni lauulu. Ufiufi le lauulu mai itu uma e lua i fusi, ona mimilo lea i le itu mai foliga, ona aumai lea o fusi i le maualuga o le ua ma malupuipuia i se laupepa manaia lauulu.


Nai lo vilivili mimilo, e mafai ona e fili lalagaina tauai puipuia pe tusa o le maualuga o taliga, ona e manaʻomia lea e aoina o lauulu i le fusi ma puipuia ma le o vaaia. I le pito i tua o le ae maua se ofo teʻi, ma i luma atu o le ai ai se laʻei matagofie. E mafai ona e aoina lauulu e le o le siʻusiʻu mai le pito i tua, ae i le itu o le siʻusiʻu ma o le a pa'ū ese ma le tatala curls poʻo ofu uʻamea

Afai e le uʻuina e lau flagella pe faigata ia te oe ona lalagaina spikelets, fai se lauluulu Eleni aunoa ma latou. Lulu le lauulu i aʻa, tuʻuina le aofaʻi o lauulu, pe a uma ona saeia le lauulu ma lauulu i le ua mai lalo, e mafai foi ona e faia se fulufulu iʻu. E mafai ona e teuteuina se laʻei lauulu ma se mama o le a foliga sili atu i luga o le matagofie o fulufulu.

O ai e talafeagai mo

Hairstyles Eleni alu i tamaitai uma, e tusa lava po o le a le umi, lanu ma le fausaga o lauulu. E sili ona faigofie ona fai le sitaili i luga o le galu poʻo le galu, foliga lelei ia usitai.


E tatau ona faʻataʻosoʻoso faʻatasi ia tuli, uʻamea, uila poʻo paʻu. E iʻu iʻuga lelei mai le faʻailoaina o lauulu lea ua leva ona ola ma ola faaluaina.

Lauulu laei tuai

  • teineiti e fiafia i se faʻafiafia poʻo se sitaili masani o laei,
  • tagata e ona foliga saʻo,
  • tagata uma e le fiafia e asiasi i le faleoloa e masani ona, fiafia i le teuteuina ile fale.

O laei o le sitaili Eleni e mafai ona uumi pe lamolemole, curls e piki i luga o le pale pe tatala i luga o tauau.

Ae ui i lea, o filifiliga uma tuʻufaʻatasia foliga e mafai ai ona e saʻo lelei le faiga teuteu. Lauulu laulelei Eleni e iloga i mea nei

  • Le lava o ni pati,
  • vaeluaina,
  • lauulu po o ufiufi,
  • lauulu tipi i se laina sao pe teʻa lemu.

Faʻafefea ona fai oe ma tagata Eleni lauulu laei

O le faʻailoaina o mea tuai e mafai ona faia i totonu o le 5 minute. I le taimi lava e tasi, i le auupega a stylists o loʻo i ai foi lavelave filifiliga ma le tele o tomai faʻaʻapeʻulu, lalagaina-faʻataʻamilomilo curls ma isi auiliiliga muamua. O se lauulu lauulu e mafai ona toetoe o soʻo se mea, mai le sikuea e oʻo i le apefai.

Lailaʻau faʻataʻitaʻi e talafeagai mo taimi faʻapitoa: faʻaipoipoga, faʻasalalauga, faʻafiafiaga tulaga. Mo laei i aso uma, faigofie, ae sili ona teuteuina, laititi lava lelei filifiliga filifiliina: laʻititi vaʻaiga, galu, matagofie faʻaumuina uʻamea.

O loʻo faʻaaogaina tele ituaiga mea faʻapitoa i le galuega: lipine, fusi ulu, fulufulu ulu, mea le vaaia, fugalaʻau faʻapipiʻi, lopa, bros. O mea taugata ma mea tuai e foliga mai e sili ona faʻaosofia: aofaʻi taʻitasi, lipine ma fili faʻatasi ma se sitaili faʻa Eleni a le atunuʻu, penina faʻatagata, lamolemole poʻo le togitogiga uʻamea.

Lauulu laulu Eleni ma 'ie

O faiga masani tuai e faatea ese ai faʻailoga. Ae ui i lea, o nei onapo nei e aunoa ma ni faʻafitauli e ulufale i ni uʻamea pupuu i le muaulu i le aotelega o foliga. E mafai ona sasaʻo pe faʻaʻalu faʻataʻamilosaga mea e fai, lemu pe matua mamafa foʻi.

Fautuaga. A o le i teuteuina le laulu, fufulu ma togafitia i se air conditioner e aveese sili eletise eletise. A faʻapea o loʻo faaauau pea ona gaosia ia manoa, i le faʻagaioiga o le a faigofie ona sulu faʻamalosi ma se pulupulu susu.

O fulufulu i le pito i tua o le ulu na vavaeeseina ma aoina i le siusiu e iai se paʻu manifinifi. Loka lateral tumau saoloto. O vilivili i le siʻu ua faʻataʻapeina i se laina le faʻamamaina ma faʻapipiʻi i totonu o le fusi faʻatasi ma lauulu. O manoa i malumalu o loo fili i fusua e 2 ma e tuu i tua o le ulu. O loʻo faʻamamaina pito i lalo o le faapona ma faʻamautu lelei ma ni faʻamaʻi. Ua faʻamaʻimauina ia lavalava i totonu o malumalu, ma le malamalama lelei.

O 'auvae e selu faʻatasi ma se selu manifinifi ma faʻamautu ile varnis. Afai e umi le mama o laina, e mafai ona mimilo i totonu ma manifinifi.

Rim manatu

O se manifinifi uʻamea manifinifi, lamolemole pe teuteuina i rhinestones, o se matagofie matagofie teuteuga o mea tuai. O le teuteuina o latou laulu fulufulu e matua faigofie - o le mea e ofuina i luga o le selu na faia i le selu i luga o le muaulu pe o latalata foi i le ogatotonu o le pale. E mafai ona faʻaoga 2 ma e oʻo lava 3 rims i le taimi e tasi i se tasi faiga.

Mo taimi faʻapitoa, mea faʻapipiʻi pei o tiara laiti ma faʻapipiʻi elemene i le ogatotonu talafeagai. O ia teuteuga e manaʻomia se faamamafa faigofie o laʻei afiafi i se sitaili masani. Long tautaliga faia i uamea, penina, elefane alu lelei ma pito.

Fusi foliga lauulu

Tasi o laʻei masani Eleni laʻei mo lauulu saʻo, galugalu poʻo paʻu foliga. O le faʻataunuʻuina i le 5-10 minute i ou lava lima ma faʻatuatuaina faʻalelei loka.

E fulufulu lauulu ile uʻamea curling ma selu ile ogatotonu. O le ulu e nonoa faʻatasi ma se mea faapipii, e fusia i tua o le ulu. O loʻo i ai foi mea fai siapo i le foliga o se mama o loʻo ofuina i luga ole selu ua lalagaina.


Amata mai i malumalu, o autasi o loʻo tuu i lalo o le lipine mai luga i le pito i lalo, ma faʻatuina ai se ituaiga o falefusi feola lelei. Mo le faʻamoemoeina tele, o loʻo faʻasaʻoina i latou i ni puʻupuʻu puʻupuʻu pe e le vaʻaia. E tatau ona matua mautu le galuega ina ia foliga lelei le pale. O le lauulu ua maeʻa faʻalelei ua teuteuina i le varnish ma teuteuina i fugalaʻau gaosi.

E i ai le isi filifiliga mo lauulu. O lauulu e aoina i le solofanua i le pito i tua o le ulu, ma le lautele loka i itu. Uma curls uu i uʻamea curling. Ona suiina ai lea o mea i le pito i luga o le ulu, faaputu i foliga o mama lapopoa ma faʻamautu i fata. O lauulu ua teuteu i varnish. O se lautele satin lipine o loʻo ofuina i luga.

Eleni eke

Faigofie ma le manaia sitaili mo laʻei i aso uma. O mea sa fai muamua ua lalagaina o laulu ua selu i le ogatotonu. O le tino atoa e alu aʻe i luga i le palealii, tasi le manoa e tumau pea le saoloto. O uʻamea e nonoa faatasi ma se paʻu malolosi poʻo se mea faapipii. O lo o totoe le manoa o lona fili i lona fili ma faʻataʻamilo i le pito o le fusi. O le pito e tatau ona teuina i totonu ma faapau i le fulufulu ulu. O fulufulu i le siʻusiʻu ua milo faʻatasi ma se manoa o penina poʻo se lipine.

Ma i totonu o lenei vitio, o se isi faʻamatalaga o le Eleni toese poʻo le faʻalapotopotoga Eleni. Talu ai e le o lava le lauulu o le teine ​​i le umi o lona lauulu, o lo o ia faʻaalia le auala e faʻaaoga ai lauulu sese:

Lauulu pei o se tagata Eleni maua

A matagofie tele retro sitaili filifiliga, talafeagai mo pati po o isi taimi faapitoa. O loʻo uʻuina teuina laʻititi i 'au pipi poʻo se manuʻaga ile tagata faʻapipiʻi e faʻaopopo ai le tele. Mo sili matagofie, e mafai ona e faaaogaina texturing mousse. Ua sausulu manoa i le ogatotonu. E sili le aveese o 'ie i le itu, ma ni togafiti e le o vaaia i le lanu o le lauulu.

O loʻo aoina faʻataʻamilomilo i tua o le ulu, faʻaviliviliina i se vaega tele faʻataʻamilomilo ma tuʻuina i se mesh ua lalagaina mai filo poʻo filo uʻamea. O le faʻamatalaga masani e faʻamatalaina se mesh auro, e sili ona matagofie i luga o le mumu laulu ma laulu sinasina.

Matua maoaʻe sitaili faʻapitoa. Aemaise lelei mo mafiafia galugalu pe sasaʻo lauulu e lava lona umi. O se fulufulu laʻasaga e manaʻomia le onosaʻi ma le tomai, o le a foliga mai e sili ona faigata mo tagata amata.

Lauulu e vaeluaina. I le pito i luga, o se maea e valavala ma nonoa ma se ofu mafiafia. Ua milo i se ufiufi mimilo ma faaputuputu agai i luga. O mea e totoe o loʻo fesuiaʻi faʻaʻautu i se curling iron ma faʻapipiʻi i tua.

Ona latou siʻi aʻe lea i luga i le ogatotonu. O le fulufulu e tatau ona faia i luga o se laititi foliga foliga tutusa ma se sulu. E mafai ona teuteuina i rims, lipine po o manoa o lopa.

O le a la lana laulu i laa ole Eleni ma e faʻafefea ona fai?

Muamua lava, o lona totoa matagofie ma le faigofie, e le masani ona matauina i isi lauulu ma, o le mea moni, o le siʻosiʻomaga o le ata o le alofa faʻamaoni ma mea lilo.

O se vaʻaiga iloga o le lauulu Eleni o loʻo lalagaina loka, o se filifiliga lelei lea mo lauulu ulu, lea e foliga mai e sili ona manaia. Ae o le lauulu lauulu e tatau ona faʻamalosia i se auala faʻamalosi, talu ai o le faʻavae o lenei laʻei lauulu e paʻu saoloto, lalagaina loka, lea, e ui i lea, e le mafai ona tumau pea.

E tele auala e tipiina ai lauulu i le tino atoa pe i se vaega, faʻaaoga faʻapitoa hoop poʻo se headband lalagaina mai lou lava lauulu.

O lea lava lauulu e mafai ona maua mai i le umi-umi lauulu, ae mo pulu pupuʻu, e na o le tasi lava le filifiliga - o le tupu o lauulu i se taimi vave.

Eleni lauulu ata

Afai e i ai sou lagona o le lauulu, pei o le atua fafine Eleni, mafai ona faia na o oe e ona fili i fusi, o lona uiga ua e sese. O loʻo aulelei tele e avanoa mo tagata uma o latou laulu e umi na i lo 10 centimita. O lenei foliga faʻatinoina e mafua mai i le mea moni mo se sologa lelei o lauulu Eleni, o le a tatau ona e pupuni lou lauulu, ona teuteu lea i totonu o malumalu.

Lauulu laulu Eleni ma fugalaʻau

Ata o le greek hairstyle ma fugalaʻau

Lauulu laulu Eleni ma fugalaʻau

Lauulu laulu Eleni ma fugalaʻau ma lalagaina.

Lauulu laulu faa-Eleni ma se fili

Lauulu laulelei Eleni

Lauulu laulu Eleni ma teuteuga

Lauulu laulu Eleni mo fulufulu umi

Lauulu greek hairstyle

Lauulu laulu Eleni mo fulufulu umi

Lauulu laulelei Eleni

Lauulu laulu faa-Eleni mo fulufulu uumi uumi

Lauulu laulu Eleni mo le uumi ulu malulu

Lauulu laulu Eleni mo le uumi sao lauulu

Lauulu laulu Eleni mo le uumi sao lauulu

Eleni lalagaina lauulu

Lauulu laulu Eleni ma fugalaʻau

Ata o le greek hairstyle ma fugalaʻau

Lauulu lauulu Eleni

Ata o le greek hairstyle ma fugalaʻau

Lauulu laulu faa-Eleni ma se fili

Lauulu laulu faa-Eleni ma se fili

Lauulu lauulu Eleni

Lauulu laulu Eleni ma teuteuga

Eleni lauluʻulu foliga ata ma lalagaina

Faigofie lauulu i le gagana Eleni ata

Eleni lauluʻulu foliga ata ma lalagaina

Eleni lauulu laulu ma spikelet

Lauulu laʻasaga Eleni ma teuteuga

Lauulu laʻasaga Eleni

Eleni fili fili

Fonotaga faa-Eleni aoina

Na matou tuʻuina atu ia te oe ni ata eseese o laʻei Eleni, ma o le fea e filifilia o lau pisinisi, aua e filifili e tagata uma lona tofo. Ma e mafai lava ona matou faapea "Filifili, fatufatu, ia avea ma sili ona aulelei!".

Lauulu "Eleni nonoa (corymbos)"

Lenei laupepa o le Eleni laulu foliga ua manatu o se tasi o sili ona faigofie i le faʻatinoina. Selu lelei lauulu e afifi ai ma ile faʻapipiʻi uʻamea ile umi atoa. Mea e lelei ai, e le tatau ona e maua ni laiti, springy curls, ae ausiva galu. Fai se vaega sao ma togi le tele o le lauulu i tua, ona fausiaina lea i le foliga o se fulufule conical fusi i le ogatotonu pe i le pito i lalo o le nape. Faʻaaoga matau e puipui ai le fausaga. Tusia faʻaeteete mata o totoe i itu uma e lua o le mata. Faaopopo se fusi pe satin lipine, pe a finagalo iai.

Fasi fasi meleni

Filifiliga mo fulufulu poʻo luga lauulu lauulu. O manoa mama e vaevaeina i totonu o se vavaega ma sulu fua i aʻa. Ona faʻapea lea o loʻo faʻataʻatitia i le uʻamea faʻataʻamilomilo ma faʻaputuputuina i uʻamea tulimanu tetele i itu uma e lua o le vaeluaina. E tatau ona matua mama lelei galuega. O manoa o loʻo totoe i le pito i tua o le ulu o loʻo aoina i se laʻau mafiafia ma faʻamautu ma lauulu.

O le laulu-sitaili sitaili o se mea moni maua mo teine ​​faʻaosofia manatu alofa. E talafeagai mo soʻo se ituaiga o laulu, e mafai ona faʻaoga e fai ma sitaili mo pati poʻo le olaga i aso uma.

Vala o le fulufulu i le Eleni faiga

Ua fausiaina se numera tele o fesuiaʻiina o le laulu tagata Eleni: faigofie ma lavelave, ma lipine, fugalaʻau, maʻa, teuteu. E mafai ona faia e teine ​​uumi lauulu ma tagata e ana ia laʻasaga pupuʻu, ae faatasi ai ma ituaiga uma o loʻo i ai uiga faʻapitoa e iloga ai lenei sitaili mai isi. O se silika fealofani, o se muaulu matala, o sulu vaivai malulu, tetele, ma faʻataʻutaʻuina, ave i luga ma tua ma mama, lipine, lauulu poʻo fili. O le mea autu i le ata o le matagofie matagofie ma faʻanatura, o lea laei lauulu lauulu Eleni fetaui lelei i soʻo se sitaili: teuteu ia i pulou lauulu i maʻa ma rhinestones - ma e te mauaina foliga matagofie mo se afiafi fafo. Afai e te aveʻese mea faʻaleaga pe sui i se mea taugata ma le le amanaiaina - e mafai ona e alu ma le saogalemu i galuega ile ofisa pe aʻoga i le aʻoga ma le iunivesete. Fugalaʻau ma lipine o le a faʻaalu le faʻaipoipoga faʻaipoipo i ofu o le ata, faʻamalieina o le agamalu. Oe mafai ona filifili le filifiliga mo soʻo se ata, pe o se tupu mamalu, agamalu, fauina pe faʻaoso.

Gagana sitaili Eleni a latou lava

E ui i le manaia uma o le laulu ile sitaili Eleni, ina ia faia oe lava, e le manaʻomia ni tomai faapitoa poo se poto. Muamua lava, e tatau ona e uuina le umi atoa ole lauulu, e avea ma faʻavae mo lau lumanaʻi ile laulu. O curls e tatau ona faʻaliliuina susulu ma susulu, lea o le a fesoasoani ia te oe lelei polofesa teuteu. Leai se mea e mafai ona mafua mai curls le gata ona selu, ae masani lautele e le paʻi. Le isi, tatou ave mea uma o loʻo i ai le agavaʻa: vaʻavaʻaia hairpins, paa, hoops poʻo kilipa, ma agaʻi atu e fatuina matagofie.

Maua lauulu

A o le i lalagaina i le heterosexual, e le afaina le iloa ai, i Eleni anamua fafine sa taʻitaʻia se saolotoga, ola tutoʻatasi ma e mautinoa na aʻoaʻoina na taʻua o lenei upu le faʻatagaina e le faʻaipoipoga. Ina ia fausia se laulu o lauulu, o le ae manaʻomia se "stefan" - o se upega lauulu faʻapitoa teuteuina i maʻa, rhinestones, manoa poʻo filo auro. O le mea lea, fai se 'auvae ulaula ia laʻei faʻapipiʻi, tuʻu i le pito i lalo ole nape ma taoto lemu i le stefana. Ina ia foaʻi foi i lauulu e sili atu le agamalu, tatala se laʻititi o pupuni mai i le utupoto. Faʻalelei le iʻuga ma le fulufulu mata.

Lauulu laulelei Eleni "Lampadion"

O le mataina o le laulu foliga Lampadion maua lona igoa muamua ona o le foliga i fafo e pei o le mumu laulaufaiva. O le faʻatulagaina o lona fausiaina e matua faigata ma faʻaalu le taimi. Ae i le taimi lava e tasi, o le tino uma lava e foliga sili ona manaia, lea e sili atu nai lo le faʻamaoniaina o taumafaiga na faia. Amata ona taoto ma le vaeluaina. A maeʻa, ave le tasi manoa tele i le pito i tua o le ulu, puipui i le mea faapipii poʻo se ofu mafiafia, ona pipiʻi lea i foliga o se uumi siku. Fai tutusa ma le vaega totoe o le lauulu. I le maeʻa ai o lauulu uma, gagau i tua iʻuga o faʻaiʻuga ma toe faʻapipiʻi i le pito i lalo o le muamua. Faʻamaʻimau pito i luga o se afifi manaia.

Lauulu "Bow o Apollo"

O le laʻei sili ona manaia o le aufana a le Apollo e vaʻaia faʻatasi ma le ofu manaia o le afiafi. Le auala o lona faʻatinoina e aofia ai na o ni nai laʻasaga. Lulu lau lauulu ile foliga ole galu vaivai. Ufiufi le muaulu laina i luga o itu ma ni nai manoa, ona toe ave lea ma tuu i totonu o le tasi fusipaʻu ma isi lauulu. Mo faʻapipiʻi, faʻaaoga se fulufulu lauulu tele poʻo ofu faʻamalosi ma se fugalaʻau. A diadem o le a fetaui lelei i totonu o le faʻaipoipoga faʻaaliga o se laulu.

Lauulu fili faa-Eleni

Fai se tusi fou i soo se ituaiga o le Eleni laulu i lalo o le malosi o ituaiga uma o lalagaina. O le isi filifiliga o se siʻusiuga e faia i tamai toʻa. Ina ia faia lea mea, fai ni lavalava tele o lauulu ma i luga o isi taʻitasi fili fili se fusifusi mimiti pe matala. Faʻafefiloi totoga faʻamaeʻa i le siʻusiʻu ma faʻamaumau i se fusi faʻapipiʻi poʻo se mea faapipii i le pito i lalo. O le isi lauiloa Eleni lauulu lauulu e lalafi pe faʻapipiʻi laʻau faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi i luga o le ulu. O lenei filifiliga teuteu o se moni lava faʻaolataga mo teineiti e mananaʻo e tupu ni meaola. I se isi auala, e mafai ona e fili se laifi pupuʻu e lua mai le ogatotonu o le muaulu poʻo ni malumalu, faʻafesoʻotaʻi latou i le pito i tua o le ulu ma nonoa i latou i fulufulu ulu, e le vaʻaia pe faʻaʻofu ma se fugalaʻau. Tuu le vaega totoe o le lauulu fusi.

Filifili se lauulu lauulu Eleni

Ina ia foliga lelei atoatoa, e le lava le faʻaalu lelei o lou laulu e faʻaaoga se ata poʻo se video master vasega. Muamua lava, e tatau ona e filifili mai i le anoanoai o ituaiga o Eleni lauluʻulu lena filifiliga o le a faʻamamafaina ai le lelei ma nana mea le atoatoa i foliga.

Muamua lava, gauai atu i foliga o foliga. E sili atu mo teineiti ma se foliga faataamilo ma tafatafa e filifili ai e le sili filifiliga ma filifiliga manifinifi ma fusi. O le maualalo Eleni nonoa e fetaui lelei mo latou. O vaapiapi puʻupuʻu ma auvae o le a foliga aoga, ae o mea tetele e tatau ona lafoaʻi atu. I latou o loʻo faʻataʻamilomilo foliga o se mata foliga, faʻataʻamilomilo, sikuea faʻapitoa, e faʻatonuina ona faʻaʻavaʻaia, e aunoa ma maʻai faʻasaʻolotoina. E aoga le taumafai e fausia se maualuga Eleni utupoto poʻo moli uila. O afifi lautele ma lipine o le a faia nei teineiti sili atu faʻaalia.

Eleni sitaili e lelei mo le laititi i le laulu umi. O pupuni pupuu e mafai ona pipiʻi, faʻataʻoto ma teuteuina i lipine ma lauulu. O ofu eli tiki o le ofuvae o le a liua ai se laulu pupuʻu i se laulu o se laʻua anamua.

Matua vaʻai totoʻo i mea e fai. O aso anamua o lona uiga o le taofiofia o le aulelei, o lea e le tatau ai ona tele ni mea teuteu. Mo le afiafi i fafo, e mafai ona e filifilia fulufulu lauulu i maʻa ma rhinestones, fugalaʻau, mo laʻasaga i aso uma e mafai ona e faia e aunoa ma latou pe filifili 1-2 mafaufau.

O lipine ma laʻei tatau e faʻapipiʻi i luga o le ulu ma le fesoasoani o pine ma e le o vaaia. E le mafai ona faʻamau lelei folasaga faʻapitoa ma fusi-gum, faʻaopopo, pe a fai o lo latou tele na filifilia ma le saʻo. Toʻose loose soa o le a gase, solia styling. O le fusi e fufusi o le a tuʻuina ai se mea mataga i le muaulu mai le olopalaina ma mafai ona seʻe ese mai le ulu, ma le umi o le fusifusi o le fusi le fufusi e mafua ai le tiga o le ulu.

A filifilia se fusi, mafaufau lona lautele: a maualalo muaulu, a lautele fusi o le a vaʻaia vaʻaia, o lea filifili filifili mea faigofie manifinifi o le a faʻaopopo le alofa tunoa ia te oe. Tagata e umia le muaulu maualuga e mafai ona filifilia laei o soʻo se tele.

O le tutusa sitaili o le a foliga ese atoa pe a fai e te faʻaogaina ai mea fou i taimi uma. Tusa lava pe suia le tulaga masani o le ofuvae fulufulu, oe vaʻai pe faʻafefea ona iloga le ata i ni lanu fou. Aua le fefe i mea faʻataʻitaʻi!

Gagana Eleni Style

O le lauulu Eleni e tele filifiliga, ae o le a tatou amata aoao mai se tasi o sili faigofie.

Ina ia faia lea mea, 'aveʻese le lauulu mai itu ma faʻalelei i luga o fulufulu lauulu, pe tatou te faia o se laʻau masani.

Le isi filifiliga: matou te mimiloina le lauulu mai itu e lua i ni fusifusi, afifi i le itu i luga o le foliga, aumai i le maualuga o le ua ma faʻasaʻo i se ata manaia poʻo se kiliva lauulu.

Ole isi mea e sili ona fiafia i ai ole taimi e fili faʻamaʻi ile pu, ile maualuga o taliga, ona faʻaputuputu ai lea ole lauulu ile fusi ma faʻasaʻoina ma le le maitauina. E mafai ona e faia se laʻasaga itu, pa'ū i luga o lou fatafata ma matagofie ufiufi poo curls.

Ia, afai, mo nisi mafuaaga, e te le maua ni puie, ona e mafai lea ona faia e aunoa ma latou. Mo le faia o lenei mea, sasa le lauulu i aʻa lava e maua ai le lapoʻa tele mafai, uu mai le pito i lalo i le ua ma se lauulu kilipa poʻo le faʻapipiʻi, ma faia se fluffy tail. O sea laulu e matuā uiga ese lava pe a e teuteuina i se mama poʻo se tamaʻi lapisi.

O nei faigofie i le tepa muamua, ae, e ui i lea, manaia lauulu e sili ona lelei mo na tamaitai ma teineiti e moemiti i se faʻataʻitaʻiga ata, ae latou te le manaʻo e tuʻu i luga i le faigofie ma le mafanafana.

O le mea lea, o sea laʻei lauulu e faia. E le lafi ona galugalu uila le lalelei o curls, aua e tumau lava le vaʻai, ma i le taimi lava e tasi faʻamamafaina atoatoa le lalelei matagofie o le ua.

Aʻoaʻo e faʻatusa atua atua anamua

Ina ia ausia le matagofie o se fulufulu i le Eleni sitaili, o se lagona o le ea matamuli, sitaili ua fautuaina e faia i luga o fulufulu mama fou. O le fatuina o mea matagofie faʻamamala e le gata e manaʻomia ai le saʻo, ae o se vaʻaiga lelei foi, o laei laʻau poʻo faʻaata faʻaopoopo o le a fesoasoani iinei - i le amataga tulaga o le malamalama i lauulu faʻa Eleni, e le mafai ona e faia e aunoa ma latou. Oloa i luga o pine ma mea e le mafai ona vaaia. O pulou masani masani o le a uuina ia curls i le tulaga sao, ma lauulu ulu teuteuina i rhinestones ma teuteuga fugalaʻau o le a faia le mamanu sili atu faʻaalia. Faʻaaoga fusi uʻamea mo lauulu, sili atu ona faia i siliki lelei: latou taofi mau lelei, ma e faigofie tele ona nana. Mo faʻamautuina, faʻaaoga se laititi o varnish e faʻasao ai le masani masani.

Matai se lauulu faigofie ma le fusi

O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata e umi le laulu, e faia i le mataupu o minute, a o foliga foliga manaia. Faatasi ai ma se laei faigofie e le masani ai, e mafai ona faʻaoga i se sitaili i aso uma, ma afai e te manaʻo e foliga sili atu ona matagofie, ia e saoloto e filifili se mea aoga teuteu mea teuteu ma taulai atu i ai.

O le fusi e tuu i luga o le ulu i luga o le lauulu (e mafai ona tuutuu ifo i le ogatotonu o le muaulu pe i lalo ole pito ole laulu). Amata mai i malumalusa, vavae ese ia filo laiti, afifi i latou i se fusi. Ina ia tuʻuina atu i le tele o le soʻo o le manoa, e mafai ona e foloina i luga i le maualuga i le tosoina ma le faʻaeteete o se vaega o le laulu mai fafo.

Matou te suesueina ni filifiliga se lua mo le faʻa Eleni

O le faʻamamafa o iloga Eleni i le lamolemole laina o curls na fausia ai se ata o tamaʻitaʻi, ina ia teineiti ma lauulu lalelei e manaʻomia latou curl i latou ae le i teuteuina. A le lava lau mafiafia poo le umi o le lauulu, faʻaaoga uila ole ulu. I aso anamua, e mauoa fafine Eleni na faaaogaina le faiga lea, tafiesea loka o pologa.

Filifiliga ma 'auʻaunaga:

  1. Fai se vaega sao ma vaeluaina ma le faaeteete lauulu i ni vaega se lua.
  2. Fai i se isi lalaga ia taʻitasi i lavalava mama. Lalagaina i luma, toetoe lava o le pito o le lauulu, ona alu lea i luga o le taliga. E tatau ona toʻa taʻitasi i le pito i tua o le ulu.
  3. Faʻafesoʻotaʻi lalaga faʻamau ma nonoa ma le faʻamau lelei e fai ai lona siʻi.
  4. Ina ia le faʻapipiʻi fafo elo e le solia ai le faʻamaoni o le ata, e tatau ona ufimata. Ina ia faia lea mea, ia vavae ese se manoa e lua mai le fusi, faʻamau lelei le uʻamea ma faʻamama malu lemu le pito o le filo i lalo ifo o le ofuvae.
  5. Tuu i lauulu laʻititi laititi malolo e ala i le sasa o le siusiu.

Filifiliga ma galueaina:

  1. Tuu lou lauulu i tua ma vaevae atu i ni vaega tutusa se tolu. Faaleleia le vaega ogatotonu ma se fusi uaua.
  2. Sosoʻo mimilo autafa o le itu i fusi mai le pito i lalo i le pito i luga. Ia mautinoa e aua neʻi fufusi. Ina ia faia lea mea, uʻai ni manoa laiti i ou tamatamai lima mai le fusipaʻu ma toso teisi i fafo.
  3. Faʻafesoʻotaʻi le auvae i le pito i tua o le ulu ma se paʻu manifinifi paʻu i luga ole ogatotonu ole fusi.
  4. Faatasi ai ma le vaega faʻamalosi lona tolu, nonoa le pito i lalo ma le pito i luga ma faʻamilo ia seʻi, ma toso ese mai le nonoa mai fusi.
  5. E tatau ona faʻamatuʻu atu taʻamilomilo i le pito i tua o le ulu i le tutusa o le laʻau - e mafai ona faʻatamaia lelei le lauulu.
  6. Ula ile siʻusiʻu.
  7. Ole sela o lou lauulu ile laulu e tasi.
mataupu i totonu ↑

Faia o se Eleni fusia faʻapitoa

O lenei sitaili tuai lauulu lauulu laa na agai mai ia i matou mai i le itu vali o aso anamua. O tagata atamamai i aso anamua, na vaneina maamora faatagata o atua fafine, na taumafai e toe fausia i le maamora le sili atu o le lelei ma le agamalu faalenatura o maualuga faataatitia ia laupepa. Fai lenei laei o lauulu fafine fafine ma masiofo e faigofie lava.

  1. Faaputuputu le laulu i se lapoa tele i luga o le pale ma nonoa i se fusi uaua. Aua neʻi e fufusi e taofi le muaulu.
  2. Curl curls i se curling iron. O curls e tatau ona lapoa pe feololo.
  3. Tuʻu loka i totonu o se fusi ma toe fai faʻatasi ma pine uila.
  4. Teuteu lou sitaili ma se fusi, fusi pe lipine.

Manatua o le filifiliga lea e matuā manaʻomia i luga o le posture, ia faʻasaʻo lou tua ma faʻasaʻo ou tauau, ma fiafia i le ata i le faʻata.

Matou te fausiaina se Eleni fusiua ma ofutau manifinifi

A e aoina faʻaputuga i se aufaʻi i lalo o le ulu, matou te maua le corymbos - o le faʻa Eleni faʻatau. Na ia foliga lemu lava ma sili lona feminoaʻi nai lo le aulotu faʻa Eleni fusi.

Eleni faʻapipiʻi ma laʻau pupuga:

  1. I le vaega occipital, vavae ese lua laʻau laiti loloto i le ulu o lauulu ma fili i se pea 'ofuvae manifinifi mai ia i latou.
  2. Fulufulu le lauulu i luma atu e maua ai le voluma talafeagai.
  3. Vavaeese se tamai filo i luga atu o malumalu ma nonoa i se manifinifi paʻu.
  4. Aveese uʻu i lalo ole ofuvae
  5. Lili lou lauulu i totonu e peiseai ua e gagau le mekasini, ma faapipii le iʻuga "taavale" i le faʻaaogaina o fulufulu.
  6. O lenei o le a alu pigtails. Latou te manaʻomia e afifi le fausaga. Tuʻu le agavale agavale mai le pito i luga i le taumatau, ma le itu taumatau i le isi itu, mai le pito i luga i le agavale. E tatau ona ufiufi e le puʻeina le laulu ile laulu, ona taofi ai lea i le pito i lalo.
mataupu i totonu ↑

Aʻoaʻo ia lalaga lalaga faʻapipiʻi Eleni

O le agamalu faʻatusa foliga na faʻaosoina e le ofaga faʻa Eleni o le a talisapaia e tamaitai talavou faʻamaoni. O mea autu i luga ole lalaga o le tele ma le lavelave o lalagaina, o loʻo foliga sili mai i uumi mafiafia. E tele filifiliga mo le lalagaina, e mafai ona e faʻatuina se lalaga mai le tele o pae, faʻapipiʻi fusi, faʻamatuʻu mai ona vaega. O le lalagaina o mea ia e foliga faigata ma faʻaitagofie, ae fai sina amio - ma o lenei laulu e faʻaaloalo ia te oe. Ua mafai ona ia pulea lelei filifiliga autu mo le lalagaina, fatu ma le lototele au lava.

Tolu braid filifiliga:

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu: ogatotonu ma lua itu.
  2. Lalaga le totonugalemu o le vaega i se fili mafiafia. I le pito lava o le fusi, faʻamaeʻaina le lalagaina ma faʻamau le tootoʻo mo sina taimi.
  3. I le agavale ma le itu taumatau, fili i luga ole fili. Manatu itu tatau ona oʻo atu i le ogatotonu
  4. Fai se filo maʻimana o se toatolu e toatolu.
mataupu i totonu ↑

Vitio faatonuga pe faʻafefea ona lalagaina o se taʻamilosaga volumetric

Filifiliga afa-taofi:

  1. Fai se vaeluaina. Vaelua loka i vaega tutusa e tolu.
  2. Weave lalaga pei se spikelet tutusa ma Farani, ae lalagaina manoa mai luga, ae le mai itu.
  3. Ina ia foaʻiina lemu, toso lemu le lauulu i fafo o le lalaga faʻamau o le lalaga o lalaga o le fili, faʻagasolo vaivai ai le lalagaina.

Filifiliga itu lalaga lalaga:

  1. Fufulu lauulu laʻititi mimiti i se mousse poʻo se mea teuteu gel.
  2. Vavaeese se loka tele i lou taliga ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu. Weave se pigtail-spikelet, faasolosolo lulu uuina curls seia e te aumaia i le isi taliga. E tatau ona faʻaʻoleʻole le ulu i le pito i tua.
  3. Faʻamau le puʻeu i pulou ma la le vaʻaia, ma nana le pito i totonu. Afai e umi lau lauulu, e te le tau nanaina le pito o le fili: e mafai ona e faʻalelei ia ma ufiufi i se uʻamea. O curls o le a avatua se foliga o le aulelei, ma o le nonoa ua teuteuina i le fugalaʻau poʻo se fulufulu ulu ma rhinestones lapopoa o le a foliga matagofie.

Matou te fatuina se moli matagofie

O e alu i le fale mataaga pe auai i se faafiafiaga, taumafai e fai se moli. Na maua lona igoa ona o lona foliga tutusa i mumū. O le matagofie o lenei laʻei Eleni laʻei e fetaui lelei i teine ​​ma soʻo se ituaiga foliga. Ina ia ufiufi paʻu paʻu uʻumiʻi poo le mamafa o le auvae paʻu, faʻamasaʻo atu ni nai taʻalo taʻalo i itu.

  1. Curl lau lauulu ma sausau foi curls ma varnish ina ia mafai ai ona tumau curls foliga.
  2. Salu lemu ia manoa ma fai se vaega sao.
  3. Ina ia faia le totonugalemu o le moli uila, latalata i le pale o le ulu i le pito i tua o le ulu, vavae ese le nonoa, nonoa i le mea faapipii po o le maamaʻi i le pito i lalo, ma milo i se vili.
  4. Ia taʻimua le toega o le curls i se tulaga faʻapena.
  5. Faʻapipiʻi le malologa i le taamilosaga tele, faʻaaoga le le vaaia ma ni lauulu.
  6. Aoina apo i se fusi ma faʻalelei le lauulu laʻititi ma le varnish.

O lipine ma laʻei o le a sologa lelei faʻatasi le ata, ma ia tulaga ese. O mea teuteu auro e maua ai se faʻapitoa faapitoa, faʻaopopo faʻaopoopo o mea tuai taugata.

O le faiga faaEleni e tele ituaiga, pei o le fafine lalelei, faanatura ma le fealofani, pei o le natura lava ia. E faʻatagaina se fafine e taʻalo, suia ata ma tumau i le taimi e tasi o ia.

O le a le mea e manaʻomia mo lenei

Pe a fai lau laei faa-Eleni mo lauulu laulu oe lava, aua nei galo e saunia nisi mea, a aunoa ma lea o le a le mafai ona teuteu lau lauulu i le sitaili e te fiafia i ai.

Aemaise lava, o le ae manaʻomia:

Faufautua! E mafai ona faʻatauina se fusi mo curls i le toetoe lava faleoloa o loʻo faʻatauina oloa a fafine. Afai e te le maua, ona faʻaaoga se faigofie fusi faʻaoso.

Vaʻai totoʻa pe a filifilia ni vaega mo le fatuina o se laulu e tatau ona tuʻuina atu i le lanu o laei. E le fautuaina le filifilia o oloa o pupula lanu ma ata, aua latou te tosina ese le mafaufau mai le laulu lava ia ma lau ata.

  • pastel paolo
  • lanu auro
  • siliva lanu.

O le ala lea ua vaʻaia ai le paʻu ua faʻatupu ai le sitaili

O le lanu talafeagai o ni tone se lua mama pe pogisa nai lo le lanu o lou lauulu. Peitai, aafiaga e le faʻasaina foi.

Afai o le a e alu i se afiafi gala, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu lipine ma teuteuga:

  • lopa
  • rhinestones
  • maa ma isi mea faapena.

Ae ua le masani uma le aoga o lauulu, e faalagolago uma lava i le faigata faigata o lauulu, e faʻapea foʻi le mafiafia o lou lauulu. Afai e te filifili e faʻaogaina le fulufulu ulu, ae e te le mafai ona filifili poʻo fea e sili atu - faigofie pe teuteu, mulimulitaʻia se tulafono faigofie: o le faigofie le bezel poʻo le lipine, o le sili atu matagofie o studs e tatau ona faia ma le isi itu.

Afai e te faʻatasia faʻatasi teuteuga teuteu ma lipine ma rhinestones ma isi mea teuteu, o le a foliga sili tofo.

Mea faigaluega e mafai ona filifilia i lau tofo

Filifiliga tasi

O lenei auala e talafeagai mo na teine ​​ma tamaʻitaʻi e le fiafia i faʻailoga.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  • fai se faigofie sasaʻo le vaeluaina o le lauulu,
  • selu ma le faaeteete manoa
  • tuu se fusi i lou ulu
  • e tatau ona tu i tua o le ulu i lalo ifo o le muaulu,
  • ave taʻitoʻatasi taʻitasi ma amata tulei i latou i lalo o le mea faapipii.

4 laasaga e fatufatu ai aulelei foliga

Faufautua! E le manaʻomia le faʻaaogaina o soʻoga uma. Aua le saoloto e faʻamalo ni faʻapipiʻi taʻitasi. Aʻo le isi mea, o le tele o le laulu e masani lava ona tuua e le teuina i lalo o le mea faapipii, ona faigofie lea ona faʻataʻamilo i ai ma le uʻamea poʻo le uʻu faʻatasi ma se uʻamea.

O le manaia o lenei filifiliga o le e le tatau ona faʻataʻai maeʻaeʻa ia manoa. Malamalama foi i le mama faatamala - o le a foliga masani mai ma e le itiiti aulelei.

O lenei le mea e tatau ona e mauaina - se laʻei Eleni laei foliga

Lua filifiliga

Ole isi faʻataʻitaʻiga o le auala e fai ai se laulu ile laulu.

Muamua e tatau ona e selu ma le totoʻa ia manoa ma aoina ia i le fusi, a maeʻa:

  • faʻaaogaina se fusi uaua, nonoa pito,
  • ave le fusi i le mea e te fiafia ai, ma faʻapipiʻi pito i ai ma le le vaʻaia.

Le isi, e te feagai ma se galuega faigata - o lauulu uma i le umi atoa e tatau ona manua i luga o se fusi.

  • mimilo curls i totonu o fagu tapuni,
  • fetaomi le faasee faia i lou ulu,
  • tuu se fusi i lou muaulu.

O lenei e mafai ona iloiloina le galuega ma afai o i ai se manaʻomia, mafai ona e tufatufa atu le faʻasologa i luga o le umi atoa o le mea faʻapipiʻi, ma nana le faʻataʻamilomilo i lalo o le fusi.

Vaʻaiga faʻaalia o le faʻailoaina o sitaili

Tolu filifiliga

Sei o tatou talanoa e uiga i le faʻaosoina o se lalaga faʻa Eleni i luga o lauulu laulu.

Ina ia fausia se sitaili oe manaʻomia:

I le ata - Eleni tootoo i le faia

O le faʻagasologa o le fausiaina o se fulufulu e aofia ai sitepu nei:

  • fufulu lou lauulu ma faʻaaoga mousse poʻo isi mea teuteu gaosi,
  • feula lou lauulu
  • i luga o le taliga taumatau, vavaeese vaega o le lauulu,
  • vaevae lenei filo i ni vaega se tolu,
  • amata lalagaina o le mea e taʻu o le fraid braid,
  • ia maua pea manoa o le isi itu taumatau, ona alu ai lea i le itu tauagavale,
  • a e aapa i le taliga agavale, taofi le pipiʻi o ni manoa fou ma lalaga e pei o se fili masani,
  • Ia faʻasaʻo le puʻu i tua o le taliga tauagavale ma nana lona pito i lalo ole curls,
  • ufiufi manoa tatala i se uʻamea, lea e mafai ai ona e maua ni galugalu, laʻitiiti malie.

I le faaiuga

I le aʻoaʻoina o metotia faigofie, e mafai ona e taumafai e fausiaina se sili lavelave o lauulu

Na o sina taimi puʻupuʻu, manaʻo ma e mafai ona e faia se lalelei ma sitaili sitaili o le a faʻatagaina oe e avea ma Aphrodite - agamalu, femouma ma faʻatosina!

O se isi vitio i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e maua matua aoga tele faʻamatalaga i lenei mataupu.

Tape o le uiga autu

Ole tele ole laulu ile laupepa ole Eleni e faʻavae ile faʻaaogaina ole elemene mea ile ituaiga o lipine lauulu.

E mafai ona suia i se ofu tino poʻo se fusi o le manaʻomia lautele, le ie.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o le mea faʻapipiʻi, ua mafai ai ona maua se aoga taua mo laʻei lauulu Eleni: se pulupulu tele, "fulufulu" o lauulu, tele malumalu ma se matala matala po o le ua.

O laʻei lauulu laʻasaga e faʻaaogaina le lipine e talafeagai mo ituaiga uma lauulu o soʻo se umi:

  1. Tuu se fusi i lou ulu ina ia siosiomia ai, pe a uma ona vaeluaina lou lauulu i se vavaega.
  2. Ave ula muamua e 2 mai le fofoga i itu uma e lua ma amata ona faʻasolosolo malie atu i latou i fusi, ona fusi ai lea o loʻo faʻamau i le mea faapipii.
  3. Toe fai le tutusa gaioiga ma isi vaega uma i le avanoa.
  4. Afifi pito uumi ile pito i tua ole ulu ina ia nana pito i lalo ole ofuvae ma le lapopoʻa ole lauulu.

E mafai ona e tuua le fulufulu laʻititi i se tulaga manaia e ala ile luluina i le varnish. Ma e talafeagai mo le ulufale atu i se agafesootai mea. Ma e mafai ona e toso ese ni manoa mai le muaulu ma teisi lemu i luga ia curls - o se laulu lea lauulu o le a faʻaalia ai lou matagofie matagofie ma e talafeagai mo laei i aso uma.

Mai le umukuka i le purinisese

O teine ​​e laʻititi lauulu e faigofie ona manava i fafo - lauulu i le sitaili Eleni o loʻo i totonu o le malosi o soʻo se tasi e iai le lauulu umi e sefulu senitimita.

O le tulafono autu o Eleni lauulu lauulu: e tatau ona fulufulu lauulu pe laititi le curly.

Ma o le fulufulu lauulu, e ui lava e teuteuina ma le faʻaeteeteina, e tatau ona faʻaalia le faatamala ma le fia tama.

O pupuu lauulu e mafai ona faiʻai i manoa, faʻasaʻo lemu ia curls ma ou tamatamaʻilima, faʻasolosolo teisi. O le pito o manoa o le mousse e faʻatinoina ai le aʻafiaga o seisi vavaeese, faʻataʻapeapeina mai le manogi o le matagi. Faʻataʻitaʻi ia ikuga i le tasi itu ma le itu itu.

E oʻo lava i se laei faʻa Eleni masani faʻatasi ma le fusi poʻo se ofuvae e talafeagai mo lauulu pupuʻu.

Golden uiga

Feololo le umi lauulu e mafai ai ona e faia ni filifiliga sili atu mo lauulu nai lo pupuu. I luga o ia lauulu, e mafai ona faatino le elemene autu o toetoe lava o Eleni uma lauulu uma - lalagaina.

E tatau foi ona faʻaʻoleʻole fulufulu i laʻasaga Eleni i laʻei foliga e laʻititi ma lalagaina foʻi, ae matua malamalama ma malamalama lelei ile foliga.

O se tasi o filifiliga mo lauulu:

  1. Taʻitaʻi ni nai totoa lapoʻa i le po ina ia oʻo i le taeao, ua amata ona fulufulua le lauulu i lona umi atoa.
  2. Fulufulu le lauulu i le pito i tua o le ulu e tuu i ai le manaʻo.
  3. I malumalu, ave se filo o tamatamailima 2 mafiafia ma fili i se pu, sefuli.
  4. Faʻafesoʻotaʻi pito o lalaga i le pito i tua o le ulu.

E mafai foi ona e faia se laʻei faigofie, lea, e foliga mai, o lalelei sili ona laʻei ile lalolagi na galulue mo le sili atu ma le itula:

  1. Fulufulu le lauulu manifinifi toe.
  2. Nonoa tolu ia.
  3. Mai i itu taʻitasi, fili i se ute o le volumetric.
  4. Ufiufi 'ie faʻataʻamilo i le pito i lalo, fausiaina o ni volumetric bundles ma faʻapipiʻi i varnish ma lauulu.

Teuga o faʻamaʻi ma penina, fugalaʻau poʻo maʻa e mafai ona faʻaofi i le pito poʻo i le ogatotonu o utupoto.

Lautele lautele

Mai le lauulu uumi, e mafai ona e faia ni lauulu o soʻo se tino, maualuga ma foliga.

I le mauaina o mea autu, pei o le lauulu Eleni na faʻaaogaina ai le lipine (pei o se laʻei pupuʻu) ma lalagaina ni lalaga faʻapitoa (pei o lauulu laititi-umi), e mafai ona e faʻalelei, fatuina lau oe lava lauulu tulaga ese.

Lenei o se tasi o le faʻafiafiaga Eleni lauulu filifiliga mo laulu umi:

  1. Taʻai fufulu, toetoe lava matutu lauulu i fulufulu mafiafia i le po ina ia foliga galuʻe i le taeao. Ole aofaʻi o lalaga faʻapipiʻi mafai ona fetuunai faʻalagolago i le manaʻomia "galu" o lauulu.
  2. I le taeao, fili lou lauulu ma agamalu tamatamailima e tatala ese filifili ina ia tuu atu ia i latou se teuteuga lelei o lauulu malulu.
  3. Palu lelei le lauulu i tua o le ulu.
  4. Tuu se lipine i luga o lou ulu.
  5. Amata ona aufi manoa o le lipine, pei ona faʻamatalaina i le Eleni lauluʻulu foliga laei ma se fusi.
  6. Ave le aofaʻi i manoa ua aui, ia seʻi lemu i latou i ou tamatamailima ma faʻasolosolo faʻateleina i le pito i tua o le ulu.

O toega faʻamatuʻu pito e le fusi ai le lipine, ma amata loa ona fili lalaga le lalaga faʻapipiʻi ile volumetric. E mafai ona fesuisuiai le lauulu e ala i le lalagaina e le o se masani masani fili, ae o se iʻa iʻa. E taua le lalagaina o le vavae faʻatasi ma se suiga i le tasi itu ina ia aua neʻi tuʻu i tua, ae paʻu matagofie i le tauau.

Manatua ia tuu ni nai manoa puʻupuʻu latalata ile foliga pe ile laulu ina ia latou taʻalo malie ile matagi.

Fulu pei o se mea teuteu

Ole iai ole au pepese ma teine ​​e faʻaosofia ai foliga matagofie ma faʻaopopoina le numera o fesuiaiga ole lauulu ile laa faa-Eleni. O laʻei e teuteu ai faleʻaiga ma ituaiga eseese o le "Malvinka" e talafeagai mo teine ​​e iai ni mea faʻapipiʻi: o ia ituaiga lauulu e tatalaina ai malumalu ma le ua e aunoa ma le faʻaopopo i le mamafa o le laulu.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia le laiga nei o le fulufulu-laei:

  1. Vaevae lau lauulu tutusa i ni 2 tutusa vaega.
  2. Mai le pito sili ona taua o le au faʻapipiʻi, amata lalaga lalagaina mafiafia o le pulu ae le o le puʻeina o le au i le tele o le lauulu. Ina ia faia lea mea, tapuni nonoa i lalo o le tasi ma le isi, ae le o luga ole tasi.
  3. A maeʻa ona lalagaina ni auvae se lua, tuʻuina i latou le tele i le faʻalautele atu ona manoa i ou tamatamailima.
  4. Vaega o spikelets ua tautau saoloto, matagofie tui i luga o le ulu i le tulaga o fusi, gata po o nana pito i lalo o faavae o le isi spikelet, pe a finagalo ai, saogalemu i pine.

Mai se tasi o na lauulu lauulu, e tele suiga e maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fatu e mafai ona faʻaleagaina i le tua o le ulu ma fili faʻatasi, Ma o mea totoe o le laulu o le a pa'ū saoloto i tauau.

Fautuaga mo amataina

I le faaiuga o le tusiga, Ou te manaʻo e tuʻu faʻatasia le sili atu tulafono taua e tatau ona matauina pe a filifilia se lauulu i le sitaili Eleni:

  1. O elemene autu o le Eleni lauulu o pulou ma lipine po o fusi ulu.
  2. O le tele o laulu ile laupepa Eleni o loʻo faʻaʻoleʻole i luga ole laulu malulu poʻo le curly hair.
  3. Ua fautua mai e le fulufulu Eleni le tele i le pito i tua o le ulu, tatala wiski ma ua.
  4. Faigofie sloppiness mo Eleni lauulu o le pu pepa, ae le o se mea le lelei.

Aua le fefe e faataʻitaʻi ma Eleni elemene i lauulu. Masalo o oe na e fatuina se lalelei ma le masani a Eleni laʻau, lea e le o toe mamao e faʻatulai mai i le pito i luga o le laʻua fulufulu Olympus!

Lauulu laulelei Eleni ma fusi

O se Eleni lauulu lauulu ma le fusi e mafai ona faia i ni auala se lua. Tatou nonofo fua i ia taʻitasi i le faasologa. I le amataga, mafaufau i vaega o laʻei fulufulu le faʻaaogaina o se fusi faʻaaoga-gum. Lenei fesoasoani faʻapitoa e talafeagai pe a fai e te leʻi mauaina le taimi e maua ai lou lima ile faʻataʻitaʻiga o laʻei Eleni. I ai, o le faagasologa o le a alu tele faigofie ma vave. O lea la, fai se vaega sao i luga o le lauulu ma tuu i luga o se headband. Tuu i luga o le muaulu i luga o le laina laulu. Alualu i luma i le fausiaina o ni manoa laiti, e taʻitasi ua mimilo i le foliga o se tourniquet ma faʻapipiʻi i se fusi. Vaʻavaʻai solo i le mafiafia o le vavaeeseina o ufiufi - e mautinoa lava e tutusa. A leai, o le a liliu le fesuisuiai e le tutusa ma asymmetric. I le faamatala faamatala o le Eleni lauulu laei, o le fusi e galue o se vaega aoga. Ae ui i lea, e mafai foi ona i ai le mama teuteu uiga - mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia ma se vaega Eleni. Ina ia faʻatino sea ituaiga o laulu, fai ni curls i luga o le lauulu ma aoina latou i totonu o le moega i tua o le ulu. Tatala ni nai manoa mai ma tuu i luga o alafau. Mo le teuteuina o le maeʻa tapenaga, faʻaaoga se fusi, satin lipine poʻo le peli.

Original Greek styling o le a aumaia a matauina eseese i le auupega o lau lauulu. Faaauau le autu, matou te ofoina atu ia te oe sili atu ata o Eleni lauulu mo lauulu uumi ma feololo.