Lauiloa

Hairstyles le vaaia: o mea lilo o le fausiaina, ata ma vitio

O tamaitai taʻitoʻatasi saili e faʻaopopoina ona lauulu aulelei ma se teuteuga muamua. O laei e le vaaia, o le a avea ma lalelei foliga o lau ata, e aunoa ma le manaʻomia o tupe faʻapitoa.

I le taimi nei i le aofaʻiga o faleoloa ma faleoloa e tele mea eseese vaaia. I totonu oi latou o loo i ai le faʻamaonia atoatoa o latou igoa ma tutusa i le lanu o le lauulu mai se uluulu i se susunuina brunette. E iai foi lanu, pupula, lapoa ma lapoa, ma rhinestones ma lopa. O sitaili sitaili fua e le mafai ona vaʻaia mafai ona faia mo aso uma, ma mo le aso malolo.

Vaʻaia ile faʻaalu

E tele teineiti e ofuina ni pu, ae o nisi taimi i se vevela vevela aso mo se taimi puʻupuʻu suiga o le ata pe i le taimi o tupu tuputupu ae, e tatau ona aveese mai le muaulu. E mafai ona faia lenei mea i le faigofie ma le matagofie.

  • Tamo i luga
    Mo lenei filifiliga, e tatau ona selu le au i luga, aoina i se fusi ma lamolemole i le ulu agai i le parietal zone. Faʻapipiʻi ni mea e le tutusa faʻatasi, faʻatasi ma se zigzag poʻo le koluse.
  • Faia i le tasi itu
    E manaʻomia le vavaeeseina o le vaevaega ma selu le auvae i le itu tauagavale poʻo le itu taumatau. E mafai ona e faʻamamaina le le vaʻaia i soʻo se mamao mai le laʻau lauulu poʻo latalata i le taliga i se faʻatupu vevesi poʻo se siaki laupapa, Ixic, zigzag, ma isi.

Manatu mo pulu puupuu

E mafai ona fesuisuiai lau laulu lauulu i le fesoasoani a le le vaaia i ni auala. Muamua lava, e mafai ona fai ni togafiti faigofie ma le fesoasoani a le pa, ua talanoaina i luga.

  • Faʻapaʻu
    Ole auala sili lea e vave ma aulelei e faia ai se lauulu laititi mo lauulu puupuu. I le ogatotonu, e tatau ona vavaeeseina le vavaeeseina ma lalagaina lua pigtails i lalo. I se mamao fuafua mai aʻa, faʻamau ma le le vaaia i itu, teisi teʻi i tua o le ulu. I se isi itu, o lauulu uma o loʻo filiina i ni tamaʻi puʻupuʻu i lalo ma malupuipuia ma lauulu i se lio i le tutusa tutusa mai le pito o le lauulu. E aliali mai se "ofa" o mea e le vaaia, o le faʻamutaina o laʻau uma itu sopo faʻataʻamilomilo (kolosi e mafai ona faaluaina).
  • Tagavai
    E faia saʻo le vaevaega, mai le pito i lalo i lalo, i autafa, loka e valavala faalava mai le taliga i le isi taliga. Ua taʻitasi uma i latou ua seʻiloga i se tuʻufaʻatasia ma mautu ma se mea vaʻaia i luga aʻe o taliga. Vaeluaina mafai ona faia itu, nai lo le lua flagella, faatino se tasi. O ia fusi ua fili i luga o le pulu puʻupuʻu o le umi lava e tasi e leʻo ni faʻailoga.

Manatu mo lauulu laulu

E sili atu le tele o laʻei lauulu e mafai ona faia e ala i le faʻamaufaʻailogaina e le o vaʻaia i lauulu laulu.

    Malavini
    Lauulu laʻei masani "malvinka" e mafai ona faia i le lalelei ona o laʻasaga e mafai ona folasia e ala ile le vaaia. E manaʻomia ona ave ni itu se lua, selu ma faʻamau i le ogatotonu o le vaega. E mafai ona e faʻalelei ia lauulu ma le tele o lanu e le vaaia. Hairpins piilima i le foliga o se sikuea, tafatolu, snowflake, rhombus, x o le a foliga sili ona masani ai.
    O se isi faʻaaliga o le "Malvinka" e aofia ai le tuueseeseina o se tafailagi vaeluaina o lauulu mai le taliga i le isi taliga i le maualuga o pito pito i luga. O le vaega o le laulu mai luga, e tusa ma le uluaʻi filifiliga o le mamanu, e tatau ona tui i le ova le vaaia i luga o le ulu i le foliga o se "fulufulu".

Soʻo se fulufulu mo lauulu puʻupuʻu ma ni mea e mafai ona faʻaaogaina i lauulu laulu.

Manatu mo Long Hair

E tele eseese laulu e mafai ona faʻatinoina e ala i le faʻaogaina o mea e le o vaʻaia. E mafai ona avea o teuteuga elemene mo lauulu i aso uma, ma aso malolo teuteu filifiliga.

    Atigi
    Ina ia maeʻa lenei filifiliga, e tatau ona e selu uma lauulu i tua. Ona ave lea o le itu tauagavale o le lauulu ma malupuipuia i luga i le pito i tua o le ulu ma lauulu le vaaia. Liliu le itu taumatau o le lauulu i tafatafa o lona itu i le foliga o se tourniquet ma faʻamautu ma lauulu i se faiga faʻalavelave. O mataʻai mata e mafai ona tuua pe faʻataʻapeʻape i le mea e gata ai, i le iʻuga e oomi faʻamalosi e mafai ma le le vaai i le pale.

Sisi-koluse mamanu
O se lipine o le sopoia le vaaia e vaʻaia lelei i luga o le lauulu umi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faia o se laina teteʻe faʻalava i ai i le tasi itu i le maualuga o le faʻavae mai le pito pito i luga o le taliga. Ma o le vaega o lauulu vavaeina e selu i le isi itu ma puipuia ma le le vaaia. E tatau ona vaʻavaʻai tino uila, ia vavaeʻesea manoa i luga ole filo. O se faʻafaigofie faʻavae o se mamanu mo le laulu umi e mafai ona faʻatinoina e ala i le selu uma o uʻu i lo latou tuputupu aʻe i lalo. Ma, i se lio, vavaeʻese i le liligi o laina faʻamalosi, faʻalelei ia taʻitasi ma le le vaʻaia. E mafai foi ona e teuteuina le lauulu aoina i lenei auala, pei ona i ai i le ata i lalo.

Herringbone
O lenei filifiliga e talafeagai mo le teuteuina o soʻo se fulufulu ma ni laulu na au mai i tua. E tatau ona selu uma lauulu i totonu, tuu i totonu o le talo, toso i se fusi uaua (o le lulu e tatau ona sifi teisi i le itu tauagavale). Taʻu faʻasolo le iʻuga e oʻo i le faʻasologa ma fusi faʻataʻamilo i le pito i lalo seia oʻo i le iuga o le umi. Faapipiʻi lauulu i lauulu. Ma, naʻo luga o le pito i luga ole taliga taumatau, e tatau ona e faʻamutaina le le vaaia. Faʻasolo le lauulu lona lua i le taliga o le muamua ma faʻapipiʻi i le tulimanu o le 90 tikeri. Ona mafai lea ona e faʻaauau le "Kerisimasi laau" e ala i le faʻaogaina o soʻo se numera o mea e le mafai ona vaaia. Se mamanu faapena o le a foliga lelei pe a faʻapipiʻi i fulufulu uumi lauulu, aoina i soʻo se faasologa mai le isi itu pe naʻo le tatalaina.

Scythe
O sea laulu foliga o le a foliga vaʻaia i lanu ma rhinestones teuteuina i mea e le vaʻaia. I se faʻaopopoga, o lenei lava aoga fofo o le a fesoasoani e taofi le fili i le faʻaiuga o le aso e aunoa ma le saeia o se laulu e tasi. Mo lalagaina, e manaʻomia le vaevaeina o le lauulu i ni manoa ma faʻasaʻo ia tasi ma le tasi pe tele ni vaʻaia mai luga, faʻailoa atu ia latou i fafo. Le aofaʻi o lauulu ulu e le faʻatapulaʻaina, o le faʻatulagaga o le faʻapipiʻi i le laulu e faʻamatalaina i le loto i le faʻatulagaina o pulupulu poʻo sili atu lavelave foliga geometric. E mafai ona fesuisuiai auala e lalagaina ai lalaga.

Itu itu
O lenei laulu 'ulu i luga o le mataupu faavae o "herringbone" aiaia mo le faʻatinoina o se tele o mea e le o vaaia i le tasi itu. Lenei e mafai ona e faʻaali mafaufauga, aua atonu e tele filifiliga. O se manoa tulei e aveese mai i le itu ma faʻapipiʻi i isi mea e le o vaʻaia latalata i le pito i tua o le ulu i foliga o tafatolu, rhombs, sikuea, apogaleveleve, ma isi.

Ole vaʻaia o se mea e sili ona matagofie ma aoga. Faia o le sili ona faigata afiafi lauulu, stylists fautuaina sili atu i le le vaaia ae le o lauulu. Lenei fesoasoani le a lelei atoatoa tausia se foliga manaia e aunoa ma le toe teuteuina varnish ma le foam, ma o le ae susulu i le aso atoa, puʻeina faamemelo tilotilo ia te oe lava.

Lauola e le vaaia

Tautala atu e uiga i le le vaaia o laʻei, matou te masani ona tuʻuina atu lavelave afiafi afiafi i luga o le lauulu umi pe a manaʻomia le le vaaia fesuiaiga auala e manaʻomia. Ma ioe, i mea faʻapena, e le o vaʻaia ma e oʻo foi i le suʻi e ala i le laulu e masani ona faʻaogaina (mo le faiga o laʻau faʻaipoipo, i luga o catwalk, ma isi mea). Ae afai e te aʻoaʻo e faʻaoga le vaʻaia i mea e vaʻaia i aso uma, o le a tatalaina moni mo oe le lalolagi fou o laei faigofie ma matagofie.

I le taimi lava e tasi, e le tatau ona vaaia i taimi uma mea e vaʻaia, ma o mea e vaaia i lauulu o se aga fou agai i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga Katya FaiUpKaty fautuaina e faapipii teuteu elemene i foliga le vaaia i le vevela kulimi ma sili teuteuina lauulu. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea ma isi mea matagofie a Katy i le vitio i luga o le All Things Hair Rusia auala:

Faʻapefea ona faʻaaoga le le vaaia

Faʻapefea ona faʻaaoga e le vaʻaia ina ia latou taofi mau i le laulu ma le maseesee?

  1. Ina ia le see ese faʻateʻa, e tatau ona e muaʻi taumafai e foloina i latou i le kulimi mago. Mo se faʻataʻitaʻiga, Dove Hair Therapy Refresh Care mamago laupepa ma meaʻai lauti laupepa e le gata e fesoasoani i lauulu ia tumau le fou ma tele le umi, ae ia faʻatagaina foʻi lauulu e le vaaia e tumau lelei.

2. Pe afai o le mea e vaʻaia o se mea eli, o itu uma e tasi o le laina sao ma le isi galugalu - fetaui lelei ma le tasi i le isi, pe a le mafai ona vaʻaia, o le itu sao e tatau ona latalata i le ulu i lalo ma galugalu mai luga.

3. O pulou e le vaaia, pe a iai se mamao i le va o itu, e sili atu le faʻaaoga i le volumetric hairstyles.

4. Faalelei le mea le vaaia i le itu mai le pito i lalo i luga ma, afai e te le manaʻo ia latou iloa, faʻasaʻo i latou i lalo o loka o lauulu. Mo le sili atu le le vaaia o mea, e aoga le filifilia o mea i le lanu o lauulu: auro e auro, siliva i le lefulefu lauulu lauulu ma lanu efuefu-enaena, uliuli ma enaena - i brunettes.

5. O se isi faʻaopopoga mo laei i laʻasaga e le o vaʻaia, o le mea moni, o fulufulu lauulu. Afai e te faʻaogaina le vaʻaia i laʻasaga i aso uma, e mafai tele ona fai i se laʻititi vaʻaia varnish. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Pure Line brand Natural Shine varnish ma clover extract e sili ona lelei mo le laititi o laulu e laʻei ai le laulu ma e maua ai le laulu se susulu maloloina.

Ose tulaga maualalo ole fixation i le leai auala o lona uiga o le lelei o le oloa e maualalo, na o mea uma lava lona taimi. E sili le i ai o ni fagu varnish i luga o le laulau laei - mo le faʻaaogaina i aso uma ma mo mataupu faʻapitoa pe a fai o ou manatu e lapopoa tele, ma o le mea na tupu e taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, TIGI Moega Head Head Hard Hard varnish ei ai le maualuga lava le malosi o le faʻapipiʻi, aʻo le vave e pala ma e le pipiʻi lauulu. O lenei varnish o loʻo iai foʻi ma polotini saito, e faʻaopopo i le fuainumera ma le tausiga meatotino.

Varnishing

Pau mea tatou te manaʻomia o ni nai mea le vaaia ma ni nai lanu-fao fao.

  1. Faʻapipiʻi lauulu lauulu i luga o se laupepa mafiafia pepa ina ia fetaui faʻatasi
  2. Filifili se fao fao, apalai lau mamanu i luga o fata. Tuu i latou taimi e mago ai. Sa matou filifilia se faʻatusatusaga o le a faʻatumuina i le lanu mumu ma le efuefu,
  3. O le taimi lava e mago ai la matou galuega taulima, aveese le fulufulu lauulu mai le pepa.

Afai ei ai lau lauulu uliuli, faʻaali lauulu lauulu lauulu. O le ata o le a foliga vaʻaia na tusia saʻo i au curls.

Afai e mama, faaaoga faʻamalama auro uʻamea. Faaaogaina ario chrome ia i latou o le a foliga sili atu.

E faia faigofie:

  1. Faaputu ou lauulu i totonu o le mago lelei bun
  2. Faaofi lauulu lauulu i le foliga o le pale.

Nao le mea lava lena, e foliga sili ese. O sitaili faapena ma mea e le vaʻaia o le a tosina mai ai le tele o foliga.

O nei laʻei lauulu ma le fesoasoani a mea e le o vaʻaia e vaʻaia lelei ma se fusi: pito i lalo, itu, faʻatamala - e mo oe.

Ina ia maua le manaʻomia foliga:

  1. Loka le le vaaia. Le isi, faʻaopopo se isi lauulu i totonu o le taliga muamua, ma fofola i latou se tamai tulimanu i itu,
  2. Toe fai 5 taimi. Lagona le saoloto e faʻaopopoina nisi aū, mo se sili atu faʻaalia aafiaga!

Se isi filifiliga taaloga lanu

Lauulu manaia ma fiafia.

  1. Ae le i tuiina laʻau ma ni mea e le o vaʻaia ai, tatou te faia se itu faʻavae.
  2. Aumai le fusi pito i lalo i luga o lou ulu poʻo le fili mai le itu o le puaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se iʻa fagota,
  3. Faʻapipiʻi ni fulufulu lauulu i le itu o loʻo iai le tele o lauulu. Faia!

Sun tulimanu

  1. Fausia se fulufulu maualalo, malupuipuia ma se fulufulu paʻu,
  2. Nana le ofu mafanafana i le afifiina i se fasi mai le siusiu,
  3. Le isi, faʻamau le tasi laina o le vaʻaia i le siʻusiʻu,
  4. Toe fai le laasaga muamua e ala i le faʻaofi i luga lauulu o se ese lanu, amata mai le ogatotonu o le laina muamua.

Satauro mamanu

Faafetai i lenei hairstyle, o le a e foliga pei o se elf. E faʻaatoatoa lou ata pe a e alu i se sauniga ata i le vaomatua!

  1. Fulufulu le lauulu tasi auala, avea se itu itu,
  2. O lenei lauulu lauulu o le a teuteuina i se tamai faaputuga, ae oe mafai ona faia e aunoa ma ia,
  3. Faʻamau tautau i le itu mai le taliga i le pale, koluse e kolosi.
  4. Toe fai le parakalafa muamua le manaʻo faʻaalu taimi.

E mafai ona e tuua se tasi koluse - matagofie pipi.

Leai ni nai mea e le mafai ona vaʻaia e aofia ai i le fausiaina o se atigi lauulu.

O lenei ua e iloa o le le vaaia mo lauulu e le naʻo le fulufulu lauulu, ae o se mea teuteu fesoasoani! Faataʻitaʻi, saili auala fou e teuteu ai lau laulu!

Faʻafefea ona fai HAIRDRESS ma le fesoasoani a INVISIBILITY? 🔺 ("Tolu tafatolu", lauulu laʻei ma "pulou") ✔ MA AUALA e faʻaʻeseʻeseina ai le foliga mai o lauulu ulu!

Gaosi oloa: Saina
Aotelega: 24 fasi
Tau: 50 rubles

Tuufaatasiga: uamea

Faatasi ai ma le fesoasoani a le vaaia, e faigofie ona tui le au (aemaise pe a e tuputupu aʻe) pe faʻaoga pe a fatuina lauulu. Ina ia faʻaititia le lauulu, ona o lauulu sulu e uʻamea, oe manaʻomia le pine o le galugalu vaega i lalo (i le ulu i luga) pe a tipiina le lauulu.
E i ai i vaʻaia mea e tutusa uma itu, e aunoa ma le galugalu faʻataʻavale, ou te taumafai e aloese mai ia lauulu, aua e ono faʻaleagaina ai le lauulu.
Mo sili fofo o curls ma le fesoasoani o le le vaaia, e mafai ona faʻaogaina se laʻitiiti togafiti: e sausau i se varnesi se lauulu lauulu ma o le a le paʻu i luga o lauulu.
Afai e te tuiina lou lauulu i le itu, e mafaie fesuisuiai ai foliga o mea e le o vaaia ma vali nila.
1. Mo le faia o lenei mea, e tatau ona e faʻamamaina le vaaia i luga o ni laupepa pepa ina ia fetaui lelei fulufulu.

Invisibles o lenei ituaiga foliga muamua ma le masani ai, ae e te le tatau ona fenumiai le faʻasologa o lauulu ina ia sefe le ata.

🔺 "Tafatolu" 🔺

O se tasi o auala faigofie e faʻaogaina ai le vaʻaia o le faia o se tafatolu o laupepa e tolu, faʻapitoa. Ina ia mafai ona e faia, oe manaʻomia ave lua itu loka o le lauulu ma toe fai i tua ma le le vaʻaia, ma tuu le faʻaʻafa. Ona tuu lea o lona lua o mea e le mafai ona vaʻaia i totonu o le matasele ma faʻasaʻo le lauulu e ala i le siiina i luga agai i luga. Ma faatasi ai ma le fesoasoani a le fulufulu tolu, tapuni le tafatolu.

⭐⭐⭐ Lauulu laei ma “ofu” ⭐⭐⭐

Le sili e mataʻina le laulu e faʻaoga i le "harnesses" - fufusi lelei ua loka o lauulu. Ua uma na ou faʻaalia se faʻataʻitaʻiga o se lauulu i ni laei i se tali atu i se fesoasoani mo le fausiaina o lauulu. Ua maeʻa ona saʻo ia faʻailoga e le o vaʻaia. E mafai ona e faia se lauulu laei e ala i le faia o "plaits" na o le pito i luga o le lauulu, ona tumau lea o le laulu i le lalagaina. Ma e mafai ona e faʻalelei uma lauulu ona maua ai lea o se sili atu afiafi o faʻaaliga o lauulu.

Afai e te faʻaali mafaufauga, ona mafai lea ona e sau i luga ma isi laei e faʻaoga ai le le vaaia. O nei laʻau fulufulu lauulu sili fesoasoani i le fatuina o mea matagofie.

1. Faigofie

I lenei vaega, o lauulu e faatino a latou vaega autu - taofia le fili fouvale. Le tele o foliga tutusa lalelei o le a faʻaopopoina foliga lalelei i luga o le sili ona faigofie laʻei lauulu poʻo le laʻei gaʻo. "Chip" o le a eseese lanu mea faigaluega. Mo se faataitaiga, filifilia lalo o le paolo o lipstick.

O se faigofie tele filifiliga, ae o se a ofoofogia. Pau lau mea e fai o le faʻamau soʻo se manoa ma se paga e le o vaʻaia (faʻavae i luga), ma faʻaopopoina se ulugaliʻi sili atu (i le taimi nei i luga ole laiga) luga mo le mama.

3. "Hipstota"

Le eseʻesega i le va o le masani "Malvina" mai le laititi ma le "aloalii Youtube" lauulu e na o le tolu lauulu. Ma se minute o le taimi. Ma ina ia le mafai ona vaʻaia mea le mafai ona vaʻai ese o se tutusa uʻamea, faʻaaoga ia (fulufulu laupepa) laititi fulufulu.

4. Sopo-satauro

O lenei filifiliga na ofoina atu e le au faʻatuʻai mai Los Angeles. Ia le faʻapitoa foliga o lauulu e le faʻaseseina oe: ua naʻo se fesuisuiaiga Faʻapaʻu. Ma faigata tele ona faia le vaaia, lea e lokaina ia manoa i vaega taʻitasi o lalaga o lalaga.

5. E sili le sili atu

O tagata e fiafia i taʻaloga mataʻutia e mafai ona taumafai i lenei faiga faigofie. E lava le vavaeeseina o le lauulu vaega ma teuteuina i le tele o lauulu pei o mafaufau mafaufau faatagaina, o le umi ma le faʻasao o le vaʻaia e umi. O le mea taua o le tuua lea o sina mea laʻitiiti i le va o "vaega" taʻitasi. Ma aua nei galo e uiga i le togafiti ma fulufulu lauulu.

Invisibles tu "manu" o le a fesoasoani maufaatuatuaina loka tuʻituʻi manoa ma aloese mai moa. Lea e sili ona moni mo teineiti ma lauulu lauulu. Ma e foliga le masani ai.

11. Nai lo le 'curlers

E aliali mai o le faʻaogaina o lauulu e le o vaʻaia e mafai ona faigofie ona faʻatuʻu. Ua lava le mimilo o manoa i ni fusi laiti ma puipui i fulufulu. Teineitiiti le vitio o le a faaali pe faapefea ona fai.

E matagofie mea uma e faigofie. A toleni ma le le vaaia, e mafai ona e faʻataʻitaʻia nei hairstyles faigofie e mafai ona faia i ni nai minute.

E te fiafia i le tusitusiga? Ona lagolago mai ia i matou nusipepa:

LE AUALA E FAUMAUINA AI LE LAVA MA ONA LE FAAFITAULI: NI FUGAʻOA

  1. Ina ia mafai e fulufulu ona fofo lelei ia lauulu, faʻanau lelei i le varnish.
  2. E tatau ona uuina le fulufulu manu ina ia i lalo le vaega laei. Tau lava o le ala lea o le a ia pipiimau ai.
  3. A e manaʻo e fai ni lauulu e le o vaʻaia, liliu le mea e le vaʻaia i le isi itu pe a maeʻa ona tui i ni mama.
  4. Tele tagata lauiloa o loʻo laʻuina fulufulu ma pulou ulu - o lea e le tau vaʻaia. Ia lagona le saoloto e pikiina ola mea aoga mo lau laulu.

FUA LELEI RAMI

Le sili avanoa mo le fatufatuga o le teuteuina mo lauulu umi. O nai filifiliga ia:

  • A faaputuga. E faigofie tele ona fai le lauulu i le fesoasoani a le o lo o vaʻaia i se mea maualuga poʻo se paʻu maualalo, faʻapena ona aoina uma le au fouvale. A e maise o lenei metotia e aoga ia te oe e faʻatupuina ai se laulu sili ona lelei "ballerina hairstyle".
  • E togiina lauulu ile itu le vaaia. Afai e te manaʻo e ofu fulufulu uumi, ae ia aua neʻi faʻalavelave ia te oe, faʻalogo i le faʻavaeina o lauulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻalelei ia lauulu i luga o taliga ma ni nai satauro fulufulu.
  • Scythe faataamilo i le ulu. 3-4 pine - o se mea taua i le fausiaina o se lalaga teuteuina. Fili le fili, amata mai le taliga, afifi faataamilo i le ulu ma faʻamau lelei. Faʻafefea ona tui lauulu uumi ile la e le o vaaia? Faʻaaoga na o le itu a taumafai e paʻuʻu le paʻu ese mai le fili.

HAIRSTYLES MA LE FUA LELEI

Ole tele ole manaia sitaili mafai ona faia mo le umi faʻaletonu, i tauʻau ma laʻititi teisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, taumafai nei fulufulu lauulu faʻaogaina le le vaaia:

  • Malulu galu. E te fiafia i le faiga o le Hollywood divas o le 20s? E faigofie ona latou toe fai, fai curls faaaoga mousse mo sitaili ma curling. E tatau ona faʻasaʻo galu taʻitasi ma se lauulu laulu.
  • Pei i le ogatotonu tausaga. O le isi talaʻaga, ae sili ona matagofie ile lauulu. Ia fili faʻamaʻamaʻa lua i le itu pe feliuaʻi ni pito i luma ma se tafaoga. Ona faʻafesoʻotaʻi lea i tua o le ulu i ni nai lauulu sulu. Faalelei lauulu ma le varnish. O mea o totoe o loʻo totoe e tatau ona matalaʻu ile pito i tua.

Vaavaaia Hairstyles mo Lauulu Lulu

I le tulaga o se pupuʻu pipiʻi lauulu, o nei lauulu lauulu e atoatoa ina ia mafai ona faʻamamaina ai le au, pe a fai e te manaʻo e faʻalauteleina pe faʻafou lelei le ata. I se faʻaopopoga, o lenei o se faʻaolataga moni mo curls, aua faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu fulufulu oe mafai ona tuuina atu le puupuu lauulu lauulu foliga foliga mai.

Ina ia faapipiiina lauulu puʻupuʻu ma le gaoia, faʻaaoga tamai lauulu lauulu. E sili atu pe a latou fetaui ma le lanu o lou lauulu, seʻi vagana, o le mea moni, oe manaʻo e fai ni sulu malamalama. I le faʻaiuga lona lua, e mafai ona e filifilia i latou mo le lanu o le lipstick poʻo le atigilima fao.