Mataupu

Ata atamamai ma faʻatusa o fafine ma faʻailoga i ata 70

Sei o tatou talanoa i lenei aso e uiga i se eseʻulu lauulu - e uiga i dreadlocks. Afai e te faʻamoe tele le faitauina o le tele o tusitusiga pe ua uma ona e iloa mea uma e uiga i lenei laʻei lauulu, tusi i lalo le itulau i lalo ma fiafia i le filifiliga mai la matou 'upega tafaʻilagi - teine ​​ma dreadlocks.

Talu ai nei, o le lauiloa o na lauulu pei o dreadlocks ua paʻu teisi. Peitai, na o le 3-4 tausaga talu ai, o le saoasaoa na mafai ona talitonuina. Atonu na e matauina alii ma teineiti i luga o le auala o lau taulaga flauning lenei tulaga ese lauulu lauulu. E tatau ona ou fai atu, tele teine ​​ma dreadlocks, aemaise lava i mea uumi, latou te foliga manaia. O isi e pei o tagata ese, o isi e pei o atua faapaupau anamua, ae e pei ona mafai, latou mautinoa tosina le mafaufau ma o latou lauulu.

Faalenatura dreadlocks - le ituaiga lalagaina o lauulu latou maua pe a le fufuluina ma selu mo ni nai tausaga. Ona fausia ai le taua o taua - se tutusa o le mea ua taʻua o dreadlocks.

Ae ui i lea, dreadlocks i le faʻatusa o se lauulu lauulu e mafua mai i le lavelave o galuega faigata e aofia ai i lalagaina ma mimiloina ni laina.
E i ai lua ituaiga o dreadlocks: mai lou lava lauulu ma saogalemu dreadlocks. Faavae i luga o le igoa lona lua, e manino o loo i ai le tulaga lamatia i le fausiaina dreadlocks mai lou lava lauulu.

Faia lava dreadlocks mafai pe a na o le tele o lo latou umi umi. Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea i le faiga o le lauulu lalagaina, gau, lalili i luga, mimilo ma mimilo, faia latou puupuu e toetoe lava 2 taimi. O fulufulu lalagaina i tangles o tagata taʻitasi e masani ona faʻaofiofi i se mea faʻamalieina (masani ona solo). Natura dreadlocks mafai ona vali ma faamama.

Dreadlocks tausiga. O faafitauli autu o le ofuina lauulu mai dreadlocks

Taitasi ituaiga o dreadlocks tausiga e ese. Mo le saogalemu, e talitutusa lava ma le "Aferika togi." I le lava dreadlocks e le fufuluina le ulu ile uluaʻi masina e lua, ma e faʻapea foi ona le faʻamatalaina le "ato". Ma na o le faʻatagaina o le ulu, faʻamamaina o le ulu, ae le sili atu nai lo le faʻatasi i le vaiaso.

Fale gaosi taualumaga dreadlocks le faigata ma mafai ona faia e tusa lava pe iai i le fale. Ae o le manaomia lauulu lauulu o le a faia na o ni nai masina - le lauulu e tatau ona fefiloi lelei. O se mea itiiti lea o dreadlocks mai lou lava lauulu.

Ina ua uma le lalagaina dreadlocks fufulu lou lauulu ua fautuaina na o le 3 vaiaso, e tatau ona e taʻutino, e le o tagata uma e mafai ona tu ai. Ioe, ma e leʻo tagata uma e mafai ona fufuluina o latou lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalelei lamepa ma conditioner balms mautinoa o le a le fetaui ma oe i le taimi nei. I nisi nofoaga e mafai ona faʻatau mai ai le shampoo faʻapitoa, ae e faʻataugata tele. O isi taimi o dreadlocks e amata ona oso mai se manogi le lelei (ona o le le lelei o le fufuluina poʻo le le lava o le taumafaina o le ea i le ulu), e masani lava ona faʻaalia le pulu (pe faʻafefea ona tuʻuina ese le aluʻesega i le fale, faitau i le kiliki i luga ole sootaga).

O le faafitauli moni o aveeseina o boring hairstylespe a naʻo le fesoasoani o se lauulu lauulu. Le leiloa o lauulu i le lumanaʻi o le a lea ituaiga o dreadlocks. Muamua, dreadlocks - o lenei lava e maua ai le mamafa o le laulu; lauulu folau e le mafai ona taulimaina sea mamafa. Lona lua, afai e te filifili e lalagaina, e tusa lava poʻo fea matai e te alu i ai, o le ae leiloa le 30% o lau lauulu matagofie, ma o lenei e sili ona lelei. Ma le isi, o le lelei o lauulu pe a uma dreadlocks O le a matua faanoanoa.

Saogalemu dreadlocks - o le a lea?
I latou e manaʻo e faʻaali ma se laei foliga lelei, ae i le taimi lava e tasi e iai le faʻaaloalo uiga i lauulu, faaaoga "saogalemu dreadlocks". Ma o se seti o 40-60 faʻapipiʻi dreadlocks faia o kanekalon mea o faʻanana i lou lava lauulu, e le itiiti ifo i le 10-15 cm le umi. E fautuaina le ofuina o ia laulu mo le 2-3 masina, pe a uma ona le liligiina le lauulu. E tele subspesies o dreadlocks saogalemu: masani, ja dreadlocks, de dreadlocks. E tofu uma lava ma o latou uiga masani.

E lalaga pe le lalagaina?

Afai oe fefe e fili uma lauulu i dreadlocks, amata i ni nai manoa. O lea e te le spoil lou lauulu, ma mafai ona e taumafai se mea fou.

Vaʻai la tatou filifiliga. Aulelei teine ​​ma dreadlocks!

Fafine dreadlocks: ata o filifiliga sili ona tulaga ese

O mea masani e faʻapea, ma o le tele o fafine e fiafia i ia ituaiga laʻei i soʻo se mea e masiasi mai ai. Ae ui i lea, o le augatupulaga laiti e ese ma taumafai e faateʻia isi i lo latou le soona fai o laei. Teine ma dreadlocks foliga manaia. Ata ma ia ituaiga o laei e sili atu ona toe faʻamanatu i va o tamaʻitaʻi o vaʻa poʻo atua fafine faapaupau.

Talaaga talafaasolopito

O le mea moni, dreadlocks ua leva ona ofuina e sui o le toetoe o anamua anamua malo (e le na o Aferika). E le gata i lea, i taimi ua leva, e le o se faiga lea o le tagata lava ia faʻaalia ma se laei foliga, e pei ona i ai nei. Dreadlocks o se faaputuga masani o lauulu e le iloa le laupepa, selu ma le seleulu, ma o le mea lea e le manaʻomia ai le tausiga i aso uma. Latou autu faamemelo o Rastamans - sui o se lotu lotu na amata i Aferika Amerika ma e aofia ai se musika musika, ituaiga o amioga ma se talitonuga talitonuga. Mo se taimi umi, o le asiasiga pepa o nei uiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i fulufulu. O tagata masani i le matataʻu e teteʻe 'eseʻese ma ituaiga laʻei, latou te taʻua o loka e fefefe pe fefefe foi, o lona uiga o laʻasaga mataʻutia. Faapefea dreadlocks tatalaina? O le aso o le a tatou sailia.

O le umi ulu o fulufulu mo Rastamans o le faʻailoga o le faʻafeaʻitia faʻatasi ma se leona; i le Tusi Paia, le tupu o manu o le faʻailoga o le mana paia. E i ai le talafatu e faapea, faatasi ai ma le toe afio mai o le iʻuga o le lalolagi, God Ja iloa tino rastamans tonu i lona uumi umi, lea o le a ia toso latou i le lagi.

Short dreadlocks fafine: tagata taʻitoʻatasi ma tulaga ese

O pulu puupuu e faia ai foliga uiga ese ma dreadlocks. O le galuega faʻatupu a le matai i luga o le pupuʻu lauulu e maua mai ai le ofoofogia. O lau ata na avea ma uiga ese. O le uiga ese o le fausiaina dreadlocks i luga o le pulu puʻupuʻu leai se ese mai lo latou fausiaina i luga o le lauulu umi. Le tele o taimi, lanu dreadlocks fili i luga o le pulu puʻupuʻu, lea e faʻaopopoina se mimilo faapitoa i le ata. Ae na o tagata lototetele ma soʻona faʻaali ni tagata e mafai ona filifili i ia ituaiga laei.

Saogalemu dreadlocks

O le saogalemu dreadlocks o lauulu faʻapipiʻi fili i dreadlocks, o loʻo faʻaaogaina i lau lauulu masani ma 'aveʻese pe a uma le 1-2-3 masina. E le tigaina lau lauulu i lenei mea i soʻo se auala.

↑ Saogalemu dreadlocks tuuina mai ia te au se lagona o le matagofie lauulu i luga o lou ulu ma sa ou vave vivii ia i latou ma au ma iloa na ou manao lenei lenei e faavavau.

  • Saogalemu dreadlocks - pe a tasi dreadlock mai Kanekalon o faʻapipiʻi i luga o au fili uma ma foliga mai o le latalata atu i faʻafitauli masani dreadlocks (Sa na o aʻu na).
  • De dreadlocks - pe a o le faʻaluaina o le ulu dreadlock i luga o lauulu uma o lou lauulu ma le lauulu e lua mafiafia ma tele.

O le mea taua o le taimi lea sa ou laki lava i le matai. Dasha (vk.com/dreadlockru), o se tasi o le muamua Moscow matai, o lenei ua lalagaina tele i Initia, o nisi taimi i Moscow. Sa vavaeina e Dasha ia te aʻu e aunoa ma se saogalemu, ma tuʻituʻi i lalo ona aʻa, ma ina ua matou fili lemu le fefefe, matou te fili i mea masani i le aso lava e tasi ma na toetoe lava a le afaina. I se tulaga lautele, masani dreadlocks i aʻa e matua tiga tiga i fili.

O lea la ua ou matua mataʻutia ma o le taimi nei ua ou manatu e faavavau.

Natura dreadlocks, lava aafiaga. Le mea ua suia

Faatasi ai ma le fou lauulu-mea, ua suia mea uma mo aʻu. E foliga mai ua naʻo loʻu laulu saʻua mai le amataga, ou te manaʻo lava e faʻaalia loʻu lagona. Ae le gata i lena)). Ua tele naua suiga o laʻu liʻo .. ma e le gata i lea ... ou te fiafia lava e alu i mea le iloa, ae i tausaga talu ai nei o le "alu i totonu le mea le iloa" ua faʻatapulaʻaina i nofoaga fou ma malaga fou mo aʻu, e leʻi suia lava loʻu olaga ma o le laiga lautele, ma na ona ou mafaufau lava i le masani ai o le "ou te alu i mea le iloa" i taimi uma ou te alu ai i atunuʻu fou .. Nifiga.

Malaga e mafai ona avea ma masani o le olaga pe a fai e tele naua a latou ma ua latou uiga tutusa ituaiga ..

Afai o se mea i lo tatou olaga amata ona suia, ona tatou lagonaina lea e aunoa ma le masalosalo. E sili atu, o le tele o masalosalo na o le tulai mai ma o le fesili faifai pea "O le a le mea na te faia ??" sosolo. Ae sili atu lena mea i se isi pou, a leai e foliga mai ua ou tosina ese mai le autu.

Dreadlocks i manifinifi lauulu. E fetaui ma i latou?

O lea la, e leai saʻu masalosalo i le aulelei o dreadlocks, ou te fiafia i o latou foliga, aemaise lava pe a fai e te tausia lelei i le taimi (ia faʻailo faʻatasi ile 3 masina, mo se faʻataʻitaʻiga).

E uiga i le faigofie - Ioe! Ou te sili atu le mafanafana i dreadlocks nai lo lauulu. Aisea:

  • Leai se mea e selu ai ma fai le sitaili, ala i le taeao, nonoa se nonoa ma alu atamai.
  • Leai se mea e te fufuluina ai lau lauulu)) - e foliga mai e uiga ese, ae i malaga umi ma faigamalaga e sili ona moni lenei, ma na vave ona faʻamasani loʻu ulu i le leai o se taʻele tumau. Ou te fufuluina loʻu ulu i taimi uma 1-2 masina, ma afai ou te manaʻo tele i ai, ou te nonoa le fefe i le faʻapona i le pito i luga o loʻu ulu ma faʻafouina na o le ulu ma le taele.

  • E mafai ona aau i le sami i le tele e te manaʻo ai - mo dreadlocks e sili atu. Ma o lauulu laʻititi pe a uma le vai e le suia ma e le manaʻomia e fufulu lau lauulu pe a uma le sami.

  • E taua tele le mafai ona e tietie uila ma aua e te taʻele i lena lauulu, o lona uiga, dreadlocks, lele ese atu i le matagi i lena taimi, e te le manaʻomia le tuʻuina i latou i lalo o se pulou, e le pei o lauulu, lea na ou tietie i luga o le uila solofanua ma le mautonu i pito.
  • O le iʻuga, o le dreadlocks e toe tupu vave i luga ma umi atu nai lo le manifinifi laulu lea e faʻavavau ma vaeluaina.

E mafai ona e faia ni lauulu eseese, taʻaʻalo taʻaloga, aua le fefe i soʻo se tau - mo se faʻataʻitaʻiga, i Tai sa tatau ona ou aoina lava lauulu i le siʻusiʻu i taimi uma, aua o le vevela na mafua ai ona suamalie i itula muamua.

Leaga Dreadlocks

Ou te ofuina dreadlocks i le tausaga atoa ma mo aʻu e leai ni leaga o iai. E i ai taimi e le sili ona talafeagai - moe ma yoga vasega: o le dreadlocks e tatau ona fesuiaʻi ma faasaʻosaʻo pe a faia ni nai asana pe manatua e fusifusia ni faʻailoga i le po ina ia latou le nofoia le atoa teritori. Ae i le mataupu, o nei mea uma e leʻo se faʻafitauli.

..Ie vaʻai i le 10 tausaga atonu e i ai niisi minus, o le a ou toe foi ma faʻaopopo.

O ai e lalagaina dreadlocks i Moscow, India, Novosibirsk ma isi mea.

Ona o le faimalaga faifai pea, e faigata foi ona maua ni matai mo lalagaina i taimi uma. O se matai lelei e pei o lau sitaili poʻo lauulu laʻititi, e taua tele. Ma dreadlocks mafai ona faaleagaina.

  • I Initia (ma o nisi taimi Moscow), o loʻu fiafia ma muamua matai o Dasha (vk.com/dreadlockru).
  • I Moscow, o le mea ou te fiafia iai i le dreadlock master o Julia (vk.com/uka0525).
  • I Novosibirsk (+ Moscow time, St. Petersburg, etc.) - Zarema (vk.com/zaremjan).

Afai e te iloa isi matai manaia, e mafai ona e fautua ile tala.

E te fiafia i le tusitusiga? O le a ou matua faafetai pe a e taʻu i au uo e uiga i ai:

E mafai ona e fuaina lenei tusiga: (Leai se togi ia)
Sii mai

113 faamatalaga

pe a pefu, Moscow ma le metro, aua le fufulu.

Ou te fufuluina i aso uma, a leai o le lagona o le le manuia i luga o loʻu ulu

Aua le fenumiaia lauulu ma le ulu. O le tipiina, e tatau ona ou fufuluina loʻu lauulu i aso uma, aʻo loʻu toʻalua e manaʻomia ona fufulu faʻalua taimi i le vaiaso. O le pupuu o le lauulu, o le vave foi i le "masima". Ma mo dreadlocks, leai se mea e gaosia uma, aua o le lauulu lava toso faatasi. O loʻo fufuluina foʻi maʻa, e le afaina ai le faʻalavelave i taimi uma, ma o nei "screeds" lava soʻo ona faʻamalulu ese mai palapala masani.

Sau, o seoli lena ou te iloa. E ui lava na ia le ofuina ma e leai ni uo. Oi ioe, ou te fiafia i mea eseese ae ou te leʻi fai atu le upu "schmuck". Ae, i lenei tulaga, oe, laʻu uo, o oe o se tagata moni schmuck.

Damn, na faapefea ona e tusia luga o le taimi. Na iai le mafuaaga na atili ai ona leaga loʻu lagona, ae e te leʻi faʻafiafia aʻu. Faafetai mo lena.

Lenei e oʻo i le tulaga. Ia, muamua, o e iloa le faʻaaogaina o isi upu e ese mai le "schmuck"? Ma o na saʻo ona e faʻatuatuaina lenei upu.

"Maua le fiafia." O le a le le fiafia? Foliga Vaaia? Manogi? Fuck, ma fai atu ia te ia: "E te pale! O e inosia!" o le a lau mea lea o tusia iinei? Ia te ai? Lea dude, ua e moni lava amio leaga, pe a fai e te le fiafia i se mea i LAU olaga - ona sui lea, tautala oe lava ia i latou e faʻaita ia te oe i nei mea moni. Afai e manifinifi le pito - ona taofi lea o lou manatu i lau oe lava manogi leaga ma nofo i lou mink.

Ma o le sasaina o tagata uma i lalo o le mea e tasi - ua sili atu nei o mea valea, a ea? Ua uma ona e tusia 5 taimi iinei i le mea ma i le mea e te sese ai, ae leai - o le a e faatiga i tagata uma, pei o se toa e pei o lena .. Leai, o mea e le faia e pei o lena.

Ma e uiga i le "paie" matua malie lava. Ou te fai atu, e te le suʻea foi i le aano o dreadlocks. E leai se paie, tagata. E te faitauina. Masalo mo le taimi muamua i lou olaga o le ae vaai ai i tusi, hah? Ona fai atu lea. Tama malie

Aisea dreadlocks fai?

I rastafaris Aitiope ma Jamaica, o le lalaga vavaeina vaega o se maliega malie i le va o "rasta" ma "Jah," lea e tusa ai ma le tala, pe a oʻo mai le iʻuga o le lalolagi, Atua Jah o le a aapa atu ma toso i latou mai le fefeu i le lagi, laveai uma ola mai le lata mai le oti le lalolagi. Ma o mea leaga latou te faia le manumalo

O isi talitonu o dreadlocks e mafai ona tatala i totonu o se tagata tomai mo le malamalama sili malamalama ma le malamalama.

Mo le toatele o tagata fiafia o le tusiata reggae Bob Marley, dreadlocks o faatusa o le saolotoga ma le filemu.

Mo nisi, dreadlocks o se auala e sefe ai le taimi, talu ai o ia ituaiga lauulu e toetoe lava leai se tausiga ma masani fufuluina o le ulu.

Mo sui o tupulaga talavou subcultures, dreadlocks o se auala faʻaalia ma se ituaiga o faʻaoso tetee i tulafono lautele taliaina ma le faaleagaga.

Ae ui i lea, mo le tele o dreadlocks - o se sitaili laʻei faʻaata foliga mai e faʻatagaina oe e tu i fafo mai le lapoʻa maso.

Ituaiga o dreadlocks

1. Natura dreadlocks - dreadlocks mai lou lauulu, i lalo o le faʻasaʻoina, o loʻo ofuina mo le tausaga pe sili atu. O ia dreadlocks, pe a manaʻomia, e mafai ona lalagaina, ae ui i lea, o le umi lava e te ofuina ai, o le a sili atu ona faigata i le tatalaina le laulu. I le tele o taimi, e mafai ona e vaeluaina ma i latou e ala i le tipiina o “curls”. O le mea lea, e masani lava ona taʻua "leaga."


2. Alamanuia dreadlocks - masani dreadlocks ma uaea / manifinifi uaea faavaa. Polofesa - o se foliga le masani ai ma se totini umi. Leaga - e moe ma glands i le ulu (e le talafeagai ma le manaia).


3.SE (nofofua faʻaiʻuga) dreadlocks - saogalemu (mai lauulu faʻapipiʻi) dreadlocks ma le tasi pito, sili atu le saʻo nai lo le faʻafefeteina masani, faʻalagolago i le filifiliga o meafaitino ma lanu lanu e mafai ona latalata i le lanu masani o lauulu, ma e matua ese mai ai, e le masani ai tuufaatasiga o le lua pe sili atu lanu i le tasi dreadlock.


4. ДДЕ (lua faʻaiʻuina) dreadlocks - saogalemu dreadlocks ma lua pito, faʻatusatusaga, i le tele itu e tutusa ma CE dreadlocks, ae le pei o mea muamua, e lua pito, ona o lea ua maua ai le tele o lauulu lauulu. Fai Le De e fautuaina mo lauulu mai le 7 cm le umi. DE dreadlocks, pei o CE, o loʻo ofuina mai le 2 i le 3 masina.


5. Ja dreadlocks - o le isi ituaiga o dreadlocks saogalemu, e le pei o mea na faia muamua i le falefaigaluega, ae le o lima o le matai. Nei e matua manifinifi lamolemole dreadlocks ma a tele tele lanu pa. O Senegalese braids ma braids o le a tautua o se sili atu faʻaopoopo i le fausiaina o laʻei mai dreadlocks o lenei ituaiga.


6. Tumau dreadlocks - mimilo dreadlocks, foliga mataga matagofie, ae manaʻomia matua faaeteete tausiga ma lima o se poto masani matai.


E taua le faia e dreadlocks mai kanekalon pe lagonaina?

Mea mo le fefefe

CE ma DE dreadlocks e mafai ona faia i mea eseese, o se tulafono, o le filifiliga i le va o lagona, faanatura foai lauulu ma kanekalon.
A filifilia i le va o lagona ma kanekalon, o mea e le atoatoa ma lelei o mea taʻitasi e tatau ona amanaia. Ma le lagona e matua vevela lava i le taumafanafana, ae i le taumalulu e mafai ona e savali e aunoa ma se pulou. O le le masalosalo lelei o lagona o se tele tele o paleti ma mamanu, i se isi itu, o le ulu valu maʻila tele mai lagona. Kanekalon dreadlocks, i le isi itu, foliga sili atu masani ma taofi lelei, tusa lava pe le o lauulu umi.
I le itu tauagavale e lagona, i le taumatau o kanekalon.

Faʻafefea e dreadlocks?

E tele metotia mo lalagaina dreadlocks: selu, oloina ma fulufulu, lalagaina ma lima, lalagaina ma le matau / manoa. milo, faʻaaoga se pulumu, ma isi. O le aano o soʻo se tasi o latou ia o le mimilo lea o le laulu i le tele e mafai ai, liliu le vilivili i se curl, ona mai lea mai le colt mafuaʻaga, faʻaaoga le felting auala e faia ai le dreadlock talafeagai.

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai dreadlocks i le fale e faigofie lava, ae ia manatua o lenei mea e sili ona faigata, e ui lava e le faigata, galuega e manaʻomia le tele o le taimi ma se fesoasoani. E mafai ona pueina soʻo se ata talafeagai e fai ma taiala.

Faʻafefea ona fai se saogalemu dreadlocks?

E aoga le faia o mea dreadlocks?

Ina ua uma ona faʻalogologo i faitatala e uiga i le dreadlocks, tele tagata asiasi mai o le salon latou masalosalo pe aoga le faia o lenei lauulu lauulu, o lea ou te manaʻo e lafoai nisi talafatu:

1.A oʻo le fefe i dreadlocks, e tatau ona e seleina lou ulu bot. Lenei mea e mafai ona faʻaaogaina i masani dreadlocks, talu ai faʻafefete dreadlocks o le a le afaina ai lou lauulu. Natura dreadlocks mafai foi unraveled, faalagolago i le taimi o laei, oe o le a manaʻomia e saunia lou lauulu muamua (mai le vaiaso po o le sili atu) mo lenei le fiafia le faiga: fufuluina lau lauulu i aso uma ma conditioners, faaaoga pulumu masks, ma isi. I le avea ai o se tulafono, o tagata lava latou te fiafia e nonofo ma se lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu (e le manaʻomia e tafi le paʻu, naʻo le faʻatali mo lou laulu e tupu i tua).

2.Lelei dreadlocks e maua na o le lauulu o se Aferika fausaga.

E faigofie mo tagata e iai le lauulu fulufulu Aferika ona i ai lelei dreadlocks, e le gata i lea, atonu o le pau lea o ituaiga ituaiga o lauulu e mafai ona lalagaina vave vave e ala i le le amanaiaina (tuua na o ia ae le o le selu), ae e le o lona uiga e le mafai ona fili vavae lelei dreadlocks mai isi ituaiga lauulu.

3.O tagata feaveaʻi o dreadlocks manogi leaga ma ua i ai ni utu. I le tausiga tatau, o le a leai se faʻalavelave! Le iai o le dreadlocks ono faʻaitiitia le faʻapopoleina o le faʻamamaina e oʻo atu i le 1 taimi i le vaiaso, ae e le o le sao i le faʻafaileleina o utu. Ma afai e te fufuluina i taimi uma le dreadlocks i latou i le fasimoli (shampoo e lamatia mo lou dreadlocks, na o loʻu ulu na i ai (lauulu i luga o aʻa)), ona leai lea o le faʻafitauli i manogi.

Fafine dreadlocks: o le a le mea ma o ai e fetaui

Teine ma dreadlocks i luga o latou ulu foliga sili manaia ma matagofie. O le upu "dreadlocks" lava ia e faʻamatalaina o le "mataʻutia mata." Masalo o le fasifuaitau lea na sosola ese mai le au Europa i le taimi muamua na latou vaʻaia ai le laulu o lauulu o sui o le lotu Hindu. Dreadlocks vaaia vaʻaia faʻateleina le laulu, tosina mata o isi, foliga le masani ai ma le tetee.

E i ai ni ituaiga autu o dreadlocks e eseese faʻalagolago i le lalaga, le umi o totini ma le umi.

Tamaitai ja dreadlocks

Stylish, ae puupuu dreadlocks (i le averesi 3 masina), mo le fausiaina o le o le 5-6 cm o lau lava lauulu ua lava. Ja-dreadlocks o ni meaola manifinifi dreadlocks e faigofie ona lalagaina i totonu o le lauulu e faʻaaogaina ai le valu metotia poʻo le masani pigtail. Ja-dreadlocks fiafia ma le tele o lanu, o se uluai foliga ma le saogalemu o le lalagaina.

Fafine de-dreadlocks

Kanekalon o loʻo faʻaaogaina e fausia ai de-dreadlocks - o se mea e foliga tutusa ma lauulu masani. Faatasi ai ma le fesoasoani a kanekalons, oe mafai fausiaina dreadlocks o so o se umi, ao latou foliga o le aulelei lauulu. Afai e te manaʻo e fausia se ata sili atu le faʻamalosi ma susulu, ona filifili lea o soʻo se paolo o kanekalon. Fai atu ile aliʻi e tuʻufaʻatasia ia lanu suamalie o curls, ma faʻapea ona fausia ai se ata faʻataʻitaʻi.

De-dreadlocks e lalagaina i lauulu masani e faʻaogaina le fuainumera valu metotia. Dreadlocks ofuina 2 masina, ina ua uma ona mafai ona toe faʻaaogaina.

Tamaitai saogalemu dreadlocks

E tutusa uma kanekalons, ae ua maeʻa ona faʻaaoga i se avanoa faʻapitoa, lea e faʻapipiʻi i lauulu ulu. Faatasi ai ma le fesoasoani a saogalemu dreadlocks, e mafai ona fatuina tele dreadlocks o so o se umi ma lanu.

Nepalese dreadlocks

Tasi o le sili ona le masani ai ma catchy ituaiga o dreadlocks. Lagona avanoa e faaaogaina e fausia ai Nepal dreadlocks. O le mea masani, o le vavao o le lagona e puʻeina loa mata ma taulai atu i le le masani ai o le lauulu. Afai o le saogalemu dreadlocks po o le de-dreadlocks fesoasoani ia te oe e fatuina le faʻatusa o le anime herine, ona lagona lea o le a fesoʻotaʻi ma rastaman motif. Ma le isi, lagona paʻu ei ai se manogi sili ona faapitoa pe a susu.

Matua dreadlocks

Natura dreadlocks e fausia mai i laulu lauulu. Ole umi o ia dreadlocks e faalagolago ile amataga o le laulu ole umi, e tatau ona oʻo ile 10-15 cm le tele. E tele auala e lalagaina ai lamatia matautia.

  • lalaga tapuni
  • selu
  • mimilo
  • solia ma fulufulu

Talanoaina le metotia o le faia o dreadlocks ma le matai, aʻo faʻalogo i le pito o le lauulu. E mafai ona natia i totonu pe faʻapea ona "ola".

Dreadlocks matautia faia o mo se vaitaimi o le tele o tausaga. Ina ia faʻasaʻo lauulu ma lalagaina isi faʻafefeteina e pei o lauulu toe tuputupu ae manaʻomia e faʻapipiʻiina mo le lalagaina.

Tausiga lelei dreadlock

E tusa ai ma le tele o teineiti, tausiga o dreadlocks e le faigata. O le mea moni, e mafai ona e fufuluina lou ulu i dreadlocks sili tele taimi masani. Oe e toese mai aso uma lauulu sitaili taualumaga, sefe i luga o shampoos ma balms. Ae ui i lea, e taua tele le iloa faʻafefea ma pe faʻafefea ona fufulu dreadlocks ina ia foliga lelei mai.

  • ua mafua ona faʻamamaina faʻafefete dreadlocks e taʻele i le vaiaso i le faʻamama taʻi e faʻaiʻu i le vai. E te le manaʻomia le faʻaaogaina o se lauulu lauulu, faʻamamaina o le dreadlock e le manaʻomia.
  • matautia dreadlocks manaomia sina sili atu gauai i le muamua masina o ofuina. I lenei vaitau, latou te manaʻomia ona fufuluina i vai masani ma i aso uma curl curles mai aʻa i pito, faʻatupuina sosisi sausau. I le lumanaʻi, e tatau ona fufulu lou lauulu i le laupepa masani poʻo le fasimoli faʻapipiʻi ma le faʻaopopoina o le masima vai.

Lauulu ma dreadlocks

Dreadlocks i latou lava ua uma o se fulufulu ma i mea e le masani ai manaʻomia nisi sitaili. Tagata e ona le saogalemu dreadlocks ma de-dreadlocks sili ona faigofie ona tagofia lauulu, talu ai kanekalon o se sili talafeagai fetuutuunai mea. Kanekalon dreadlocks e mafai ona nonoa i ni nonoa, lalagaina i totonu o se 'ie faʻapipiʻi, maʻiina ma uluulu ulu.

Natura dreadlocks e sili atu faigata ona aoina. I le avea ai o se tulafono, e nonoa i latou i se lapoʻa tele pe faʻapipiʻi i se faʻapitoa faʻapipiʻi-fusi vaega. E i ai pea le avanoa e teuteu ai faʻalavelave mataʻu i mama poʻo ni mea tautau.

Lauulu i dreadlocks

Le tulaga o le lauulu faalagolago i le a le ituaiga o dreadlocks oe faaaogaina. Tagata e fai faʻafefete dreadlocks e le manaʻomia le popole i latou lauulu. A itiiti oloa tausiga ma curls le a toe maua latou uluai foliga.

Ina ua mavae dreadlocks lamatia, o le a manaomia ai le lauulu faaleleia tausiga. O le a tulei ma le mautonu ia curls, o le tele lava e manaʻomia le faia o se faaiuga taua - luluina lulu.

O le lalagaina o dreadlocks o se faʻasologa umi ma tiga, faʻatasi ai ma le maʻimau tele ma le faʻaititia o lauulu. Lenei ona o le mea moni i le dreadlocks o loʻo i ai na lauulu ua leva ona tuʻua le ulu ma lalagaina i totonu o dreadlocks. Tago lelei lau laulu i ufimata, tausia lelei ma le toe faʻamalolo o le faʻapipiʻi, sapalai infusions ma vitamini i totonu o lou ulu.

Dreadlocks - o le fulufulu la lea e aoga le fai pe a fai ua e masani i le faʻamalamalamaga ma ave le sili atu o le olaga. O lauulu e foliga lelei, susulu ma manaia, ma o le ata lava ia e manaia ma manaia. Afai ua e sauni mo suiga iloga i lau ata, ona taumafai muamua lea sefe pe de-dreadlocks.

Auala o lalagaina dreadlocks

Faapefea dreadlocks tatalaina? Ina ia malamalama i le faʻatinoina o lenei faʻatinoga, e manaʻomia le tele o le onosaʻi ma le faʻatiga tagata, e manaʻomia le iloa pe faʻafefea ona lalagaina dreadlocks:

  • O lona lava lauulu, o soʻo se tasi e manaʻo e mauaina se laʻua faʻapelepele laʻau faʻatupuina ma le faʻamoemoeina mo le tele o tausaga ina ia mafai ai i se tasi aso ona lalagaina latou i dreadlocks, ma ina ua mavae sina taimi fai atu faatofa ia i latou e faavavau. O le umi o le laulu e tatau ona matagofie, talu ai i le taimi o lalagaina faiga ua faʻaititia e toeititi afa.
  • Suisui. O le le lelei o lenei metotia o le le-so-natura ituaiga o dreadlocks. Manatu faʻapitoa: lava lauulu e sefe sili.
  • Lalaga (saogalemu). O le ola pea o ia dreadlocks, na faia foi mai le laʻau paʻu e tusa ma le 3-4 masina. A leiloa le lauulu foliga foliga manaia pe na o le le lava, le fusifusi mafai ona fili. I le taimi lava lea e tasi, o lau lava lauulu o le a tumau ai pea le aoga. O le a faʻafiafiaina le vaʻai atu i se luluulu o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tele o fulufulu o laulu.

Faamatalaga aoga

Tagata e ona lauulu lauulu e masani ona moemiti i umi uila. Ina ia iloa o latou manaʻoga, o loʻo i ai se mea faʻapitoa - kanekalon faʻataʻitaʻiga lauulu. E lalaga i totonu o le puʻupuʻu puʻupuʻu, ma o le dreadlocks lalagaina mai ia mafai ona i ai se manaʻo umi.

O le lalagaina o dreadlocks o se umi faʻagaioiga ma e mafai ona faia pe a ma le 6 itula (pei o se faʻataʻitaʻiga: i le 40 uumi, o le umi o loʻo i tauau). Ae ui i lea, uumi uumi curls, pei o soʻo se lauulu masani, e mafai ona vali. Moni, vali mai ia lauulu e matua le lelei ona fufuluina ma mafai ona mafua ai le mu o lauulu ma le paʻu o dreadlocks.

Vaega o le tausiga o dreadlocks

Lea, ae e te lei mafaufauina pe faʻafefea ona lalagaina dreadlocks, o le a manaia le iloa pe faʻafefea faigofie (pe faigata) o le ola ma se laʻulu lauulu.

I le masina muamua, e le o se mea e fautuaina ai le fufuluina o lou lauulu i le shampoos. Ae faimai foi dredomania iloiloga, o loo i ai le ulu itch, lea e fautuaina e aveese e ala i le fufuluina o le paʻu ma se decoction o chamomile. E le mafai ona tatiina lou ulu. I le gasologa o aso, e tatau ona taamilo lelei le dreadlock ia lelei, faʻamau le sitaili manaʻo ma faʻasaʻo ia motusia ua motusia. Ina ia tuʻuina atu i le maualuga, o aʻa e tatau ona faʻamamaina ma faʻamalie, meli, porotini poʻo le lefulefu.

A maeʻa le masina, e mafai ona e fufuluina lau lauulu i le fasimoli poʻo tar shampoo, ona e faʻatino loa lea o le faʻasaʻoina o lauulu ina ia aloese mai le mimigiina. E fautuaina foi e faʻaoso le suauʻu burdock i totonu o le paʻu, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai vaivai vaivai.

O i latou na ofuina dreadlocks talanoa lelei i le fufuluina o latou lauulu i le hibiscus broth: 1 afifi lauti mo 10-15 lita o vai. E tatau foi ona faaopoopo kinamoni iinei. Ole vaivaiga autu (sei vagana ai le auala saogalemu) o le le mafai ona toe foʻi i lau uluaʻi laulu lauulu. E mafai ona lalagaina masani dreadlocks? O se faiga faigata tele, o lea ou te manaʻo e tali atu e sili atu le lelei mo le saʻiliʻili atu mo se isi auala vave mo le faʻamutaina o le tatalaina.

Le lelei ma mea le lelei o dreadlocks

  • o le pupula o le ata e faʻatatau i le talaʻaga o isi tagata, o le le tutusa i isi,
  • taugofie lauulu lauulu,
  • e le 'aisa le ulu i le tau malulu.

  • o le faigata o lauulu, lea e muamua e faigata tele ona masani ai,
  • pe a fufulu, e sili ona faigata ai le laulu,
  • tagata uma o le a manaʻo e paʻi atu i se laei le masani ai,
  • e masani lava ona lafoaia a latou masani a tagata fiafia i lauulu.

Vaivai o dreadlocks: mafai ona e tatalaina oe lava?

I se taimi vave pe mulimuli ane, soʻo se laulu e manaʻomia le faafouina pe suia. O le mea lea, e oʻo mai le taimi e manaʻo ai le fefefe e lalagaina. Poʻo le taimi na o latou manaʻomia ona lalagaina, ona o le ola umi o se laʻei sili faʻapitoa o 3-6 masina. E mafai ona lalagaina dreadlocks? Faʻafefea ona laveaʻi mai ia i latou? O fea le metotia e saoasaoa? E masani lava, o se lauulu 'oti, lea o le a talafeagai foi pe a e manaʻo e sui le ata. E mafai ona e filifili i luga o se suiga o lauulu i so o se taimi, ma masani ona tele feaveaʻi o dreadlocks tafi ai le pauna. E le o se mea fou lenei - o se foliga faʻaopopoina o foliga mo tagata fiafia e faʻaalia mai o latou lava ua fai ma masani ona avea ma masani ai. E mafai ona tipi ese le Dreadlocks pe a maeʻa ni nai vaiaso, faʻatalitali seʻia oʻo ina o laʻua lauulu na tupu ile laititi le 3-5 senitimita.

Faʻafefea Dreadlocks Unwind: Aoga Faʻamanatu

Afai e te le manaʻo e vavae lou lauulu puʻupuʻu, e mafai ona e taumafai e lalagaina. Faʻafefea ona lalagaina dreadlocks i le fale? E manaʻomia le faʻaaogaina o le matau crochet (po o se tui), tele selu ma cloves o eseʻaiga eseʻese ma restorative sui mo afaina ma faʻavaivaia curls. E tusa ai ma iloiloga o tagata na ofuina dreadlocks, ao le i amataina le faiga, e tatau ona uuina lauulu i le vai vevela e maua ai ia le malu. Ma e tatau ona e faʻaititia le matau lemu, lemu, lemu, amata mai le pito, toso i fafo le mama. Afai o le pito ua lalagaina i totonu o le dreadlock, ona tatau lea ona toso muamua i fafo, ona amata loa lea ona aumai i fafo loka. Ma faapena lava i le pito i lalo. E le tatau ona toso ese le ie o le lauulu ma le malosi i taimi o le faʻamoemoeina e fesoʻotaʻi ma le lalagaina o dreadlocks.

E laʻititi le fiafia i le faʻatinoina o ia gaioiga, o le tiga e sili atu, ma le laulu tele e taua. O le mea taua o le aua le vavevave ma manatua: o le toʻafilemu ma sili atu ona maeʻa le galuega o le a faʻatinoina, o le tele o avanoa e i ai mo lauulu e tumau i luga o le ulu saogalemu ma lelei. Ioe, o se faʻagaioiga o le a faia le sili atu ma le tasi itula (o nisi taimi e oʻo i ni nai aso), ma a faʻapea e leʻo faʻaaogaina le meli ma le solo i le faʻatulagaina o laʻau lauulu.

Faʻamanuiaga ole Cabin Dreadlock Removal

E mafai ona e faʻatuatuaina le aliʻi salon, o le a aveese dreadlocks tele taimi vave, faʻaaoga faʻafailele ma faʻafouina masks. I soʻo se tulaga, pe a uma ona faia se faiga le fiafia, o le a maitauina ua manifinifi le lauulu. E tusa ai ma iloiloga, selu e tupu tele tiga ma le mafai ona tatalia umi: e uiga i ni nai itula, fuafua i le numera ma le mafiafia o le dreadlocks. Ma o le tau o ia fiafia faia oe mafaufau e uiga i le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi polofesa.

Aua le faʻamisa: naʻo sina taimi puʻupuʻu, tausiga pito i tele ile faʻaaogaina ole afifi faʻafouina ma pulou faʻafailele - ma le lauulu ole a toe mafiafia ma mafiafia.

Fafine dreadlocks i luga o le uumi lauulu

O le augatupulaga matutua lagona dreadlocks o se tulaga masani faʻaopopo i le le lelei-teuteuina lauulu. O le mea moni, mai mea mamao, le lauulu foliga mai e pei latou te leʻi fufuluina pe selu mo ni nai tausaga. O le mea moni, o le dreadlocks faia e matua faigata. Le aliʻi o loʻo galue i mea faʻatigā galuega ma lauulu mo le tele o itula, mimilo ma lalagaina o uluaʻi tangles. I le laulu uumi e sili atu le faigofie ona fai dreadlocks, aua pe a e mimilo, o latou uumi e avea puʻupuʻu e afa. O se mea faigaluega faʻapitoa i totonu o le vaega taua e faʻapaolo i soʻo se tasi. Afai o le umi dreadlocks e faia e aunoa ma le faʻaopopo o faʻateʻa manoa, ona latou mafai ai foʻi lea ona vali.

Uluaʻi lauulu ma fafine dreadlocks

Le sili ona taatele lauulu laʻei ma dreadlocks o le masani masani. E ui e faigata ona taʻua o le masani, talu ai e foliga ese mai i taimi uma. E leai se lamolemole i ia ituaiga laulu, ma o le tele o '' moa '' faʻatupuina se foliga mataina. Ole isi sitaili manaia lauulu ma dreadlocks ole fulufulu poʻo le mati. Dreadlocks aoina i lenei auala e le feʻei i luga o foliga ma mata, ma i le taimi lava e tasi foliga fatufatu. O loʻo lalagaina foi pupuʻu faʻailoaina mai dreadlocks ma o le faʻaiuga na maua mai ai se ata faʻalelei.

Ituaiga o fafine dreadlocks i ata faʻataʻitaʻiga

E tele dreadlocks e talafeagai i sui o talavou lalelei. Latou manaʻomia le lima o se polofesa e faia ai se mafutaga faaleaoaoga. E i ai le tele dreadlock lalagaina polokalame, ae o latou uma e talafeagai mo uma tamaitai ma male hairstyles. Afai e te vaʻaia lelei le dreadlocks ma faʻasolosolo taimi faʻafetaui latou ma le matau, o le laulu lauulu o le a tumau sili atu nai lo le tausaga. Le ituaiga o fafine dreadlocks aoga mo le taimi. Aua le popole pe a fai o oe o le pule o se pulu puʻupuʻu. E mafai ona faʻapipiʻi Ja-dreadlocks i lauulu puʻupuʻu. I le vaʻai o ja-dreadlocks, e lamolemole ma manaia. Lagona dreadlocks ua taʻua o le Nepalese ma foliga aulelei tele. Ae o lenei ituaiga ei ai se vaega faʻapitoa - pe a susu, latou te faʻamauina se manogi, lea, e tusa ai ma le tele, e le matua manaia. Mai o latou lava lauulu dreadlocks e pupuu nai lo o latou uumi. Ma so o se ituaiga o lalagaina dreadlocks, o latou numera o loʻo i lau faitalia.

Lanu fafine dreadlocks: manaia ata

Valivali dreadlocks faʻaosofia lelei lau vaʻai pe a e manaʻo e foliga vaʻai muamua ma faʻateleina.O aso nei o fale gaosi tino e faʻaʻupuina le tele o elemene e mafai ona e avatu ai i lou lauulu foliga uiga ese. Valivali dreadlocks e o gatasi lelei ma faʻailoga. Afai e te manaʻo e ausia le maualuga o le fatufatuga i le ata, ona lanu dreadlocks o se tali lelei.

Fafine dreadlocks: ata o lauulu i luma ma mulimuli ane

Le sili atu le masani ai o le muamua fufuluina o lauulu ma dreadlocks ua faʻatagaina naʻo se masina, faʻapea foi. Seʻi maeʻa se taimi umi ole taimi, o le a faʻavae atoa le dreadlocks ma mafai ona e fufuluina, le sili atu ma le faʻatasi i le vaiaso. O se taunuuga o le le lelei taotoga faʻasologa mai le umi dreadlocks, o se manogi le lelei e ono afua mai. E mafua lenei mea ona o le ea e le ulufale i totonu o le ulu, ma le faʻagaioiga o mafua ai le maʻeleʻele ma le vevela amata. Ae o le faʻafitauli moni o loʻo 'aveʻesea dreadlocks. O nisi taimi o se lauulu 'oti puupuu e na o le pau lea o le fofo. Tele fafine e fiafia i le fesili: o le a le mea o le a tupu i lauulu pe a uma ona manaʻo le pule e aveʻesea dreadlocks? Vaʻai i le tali o lea i le faʻataʻitaʻiga o laulu ma dreadlocks i luma ma tua i le ata.

Faʻafefea ona fai oe faʻafefeteina dreadlocks oe mo sina taimi puʻupuʻu?

Ina ia tutoʻatasi faia se laei "galueaʻina", e sili ona toe faʻamanatu ai i aso nei dreadlocks foliga, o le ae manaʻomia mea nei talafeagai talafeagai:

  • fomaʻi faʻapipiʻi ma conditioner,
  • solo mama
  • maualuga-lelei mousse
  • selu lelei
  • fulufulu lauulu
  • Ulaula malosi taofi varnish.

Ina ia amata, fufulu lou lauulu i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma conditioner. Ona faʻamago lou laulu i se solo ma faʻaaoga lelei mousse e apalai ai malosi. Ona vaevae lea o lauulu i ni vaega ma se vavae sao. Suʻe se tasi vaega i se taamilosaga ma sapo. O le isi vaega e vaʻaia vaʻaia i le 7 - 10 manoa. Vavaeese se tasi vaega, apalai faʻamalosi malosi malosi i luga o le umi atoa, ona mimilo lea o le mama i le fusi ma tutuʻi ina ia le tatalaina. Ia mimilo uma isi mama i le auala tutusa. O se taunuuga, e te maua se lauulu lauulu foliga foliga tutusa ma dreadlocks.