Valivali

Faʻafefea ona faʻamamaina lauulu ile fale e aunoa ma se afaina

I tausaga talu ai nei, o le lauiloa o blondes motusia uma ituaiga faʻamaumauga. O le faʻataʻitaʻiga o teine ​​lalelei lauulu e faʻaaoga i aga malie, e taʻua i tausuaga, ae e sili ona matagofie i tamaloloa. E le o se mea e ofo ai i le tele o fafine mafaufau poʻo le a le latou fufuluina o latou laulu i le fale. E leai se mea faʻalilolilo o lenei faiga e afaina ai le tulaga o tatou laulu, o lea ou te manaʻo e ausia ai le faʻaiuga manaʻomia i le saogalemu e mafai ai.

A faʻapea e te filifili e faʻaaogaina faiga faʻafomai masani, e le tatau ona e manatu i se uila. O le a tatau ona e toe fai le taualumaga tutusa i le tele o taimi, ma o le taimi lena o lou curls o le a avea ma ni faʻailoga malamalama. Lelei uma blondes ua fautuaina e fufuluina o latou ulu ma se decoction o chamomile, e maua ai se lanu matagofie auro. E mafai ona faʻatau atu lenei laulaʻau i soʻo se fale talavai, se tioata faʻapuna vai e manaʻomia ai se sipuni o oloa. Matou te tuu le paluga i luga o vevela vevela ma pulu mo 15 minute. E tumau pea ona faʻamalosi - ma o le mea faigaluega ua sauni mo le faʻaaogaina. Fufulu lou lauulu e pei ona masani ai, ma o se laasaga mulimuli, faʻapipiʻi fulufulu lautele i fasi uma. E te le tau fufuluina, vave fai le sitaili. Tagata tomai faapitoa i le lalagaina o ulu, talanoa e uiga i le sili auala e pupuni ai lauulu, fautuaina le faaaogaina o henna. Ae paga lea, o le toʻatele o fafine o loʻo talitonuina pea o lenei oloa e faʻatoʻa maua ai se lanu mumu. Peitai, o mea e taua ole paepae paʻepaʻe o loʻo gaosia malosi. O le mea moni, e le mafai ona faʻaalia i se matua fofo faʻaletonu, aua o loʻo iai se vaega o vailaʻau faʻaopoopo. Ae a faatusatusa atu i isi, o le a mafua ai itiiti afaina i le lauulu fausaga.

Faʻafefea e lauulu ile fale? Matou te liliu i oloa i le pusaaisa

Talu mai aso anamua, o lemon e sili ona aoga i totonu o fofo masani. Faafetai i le siosiomaga suamalie, o le lauulu avea sili pupulu. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaogaina faʻaeteete lelei, aua e mafai ona faʻamamaina loka, lea o le a faʻapea ona malepelepe ma le palapala pito. O le lauiloa o lenei metotia faʻamatalaina e le faigofie o le faʻasologa. Ua lava naʻo le faʻainu o le sua o le tasi le tipolo ma faʻamama ia i le vai i se fua faatatau o le 1: 1. O le paluga e faatatau i lauulu pe a uma ona fufuluina, e le tatau ona fufulu. Tele fafine matauina se uiga agavaa suiga i foliga. I le faʻaopopoina o le paolo manaomia, o le laulu e mauaina se sili atu ona susulu malamalama, avea ma malu ma momose. O sui o lauulu mago ituaiga mo nei mafuaʻaga e sili atu le faʻaogaina o le kefir. Matou te faʻafefiloiina ma le fuamoa falaoa ma sina laʻititi o le fulufulu pasama. Matou te togafitia ma le faʻaeteete ia manoa taʻitasi i se ufimata, ona pupuni lea o le ulu i le faʻapipiʻi o ata ma tuu i le po.

Faʻafefea e lauulu ile fale?

I le taimi muamua, fafine na avea ma blondes faaaogaina masani masani hydrogen peroxide. E taua le maitauina o lea mea faigaluega e malosi, o lea e le toe manaʻomia e talanoa e uiga i le saogalemu o lona faʻaaogaina. Peitai, o nei aso e toʻatele o loʻo naunau i le faʻapipiʻiina o lauulu i le hydroperit. O lenei vailaʻau o se tuʻufaʻatasia o le peroxide ma le urea, o loʻo gaosia i foliga tablet. Matou te faʻamasaina nai laupepa i sina laʻititi vai, faʻaopopo le lua mataua o le amonia. Matou te faaaogaina le suavai i le umi atoa o le lauulu, ma a uma le 15 minute, fufulu ma le atoatoa le ulu.

Matou te iloiloina le tulaga o lauulu ma o matou agavaʻa

E tusa ai ma tulafono o laʻua, 'a o le i valiina, ae maise le faʻapipiʻi, e tatau ona e iloiloina le tulaga o lauulu ma le ulu. Malulu lauulu malosi ma ofuvae, ia iai se pupula faʻalenatura, e laʻititi ai le numera ole vaevaega e faʻatagaina. I luga o le ulu e le tatau foi ona avea ma manuʻa, mageso, papala, papala.

Faailoga o Lauulu Faigata - Lenei le malosi o le lauulu malulu, mafiafia, faʻatamago tele, se suiga o le fausaga. O lenei tulaga o le lauulu e mafai ona maitauina pe a uma ona valiina ma agamalosi lanu, ina ua i ai, pe a faʻamamaina soʻo se maʻi, faʻapea foi ma le mafuaʻaga o le hypovitaminosis. I soʻo se mea e i ai, afai o le lauulu e matua faʻaleagaina ma faʻavaivaia, o lona uiga o le faʻamamaina e tatau ona lafoaia, talu ai o le lamatiaga i le leiloa o lauulu pe a uma le pipiʻi e maualuga tele.

Fuafua pe fia ni leo e te manaʻomia e faʻamalamalamaina ai lau lauulu

Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le palaka o paolo o soʻo se laulu vali. Faʻatusatusa lau paolo o lauulu i ata o le natura tuʻuga o soʻo se paleni o vali faʻapolofesa, ma vaʻai foi le paolo manaʻo e te manaʻo e maua se faʻaiuga. O lea e te maua se manatu o le tele o leo e te maua e faʻamalamalamaina lou lauulu.


O le iloaina o le mea e manaʻomia e taua tele ina ia mafai ona toe iloilo ou tomai. Afai o le ae alu e faʻamalamalamaina le laulu uliuli i le 5 pe sili atu tone, ona saunia lea mo se maitauina leiloa i lauulu lelei. E malo foʻi le lauulu olopalaina, e matele ina mago ma faʻapena ona faʻaleagaina ma faʻaleagaina.

Ina ia faʻamamaina lauulu uliuli ile fale, e tatau ona e faʻatau:

  1. Malamalama efuefu pe efuefu. E masani ona faʻatau atu i pusa e tasi le faʻaaogaina poʻo totonu o paʻu tetele.
  2. Oona faʻamalosiʻau faʻasamalosi (oxidant). Faʻatau atu foi i le faʻaaogaina tuʻufaʻatasi ma fagu lapoʻa.
  3. Totigilima
  4. Ampoules ma le suauʻu puipuia. Toeitiiti o tagata gaosi mea uma e iai ni puipuiga puipuia e faʻaopopoina i le valivali poʻo le faʻamalamalamaina o le palapala ile taimi aʻo leʻi faʻatagaina Latou mamanuina e faʻaititia ai le leaga aafiaga o vailaʻau tuʻufaʻatasiga o lauulu. I le mataupu la, e leʻo se mea e tatau ona faʻatino ma mafai ona le amanaiaina pe a fai o lou lauulu e malo tele.
  5. Toning tumau dye + activator. Ole faamanino ole efuefu e le maua ai le paolo manaʻo o lauulu, ae naʻo le tapenaina o le faavae mo lona sauniuniga, aveʻesea faʻalenatura lanu mai le lauulu i seisi talaaga uila. I se faʻaopopoga, o lauulu manifinifi foliga leai ola ma matua mago i le tago atu. Mo le mauaina o se paolo matagofie matagofie, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia atili leiloa leiloa o lauulu, oe manaʻomia le vali.

O le a le malamalama i tua? Se vaega o lanu lanu

I le natura, e na o le tolu lanu muamua e le mafai ona mauaina i le fefiloi e mumu, lanumoana ma samasama. O isi lanu uma e maua mai le faʻafefiloi o nei lanu muamua e tolu, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Mumu + samasama = moli
  • Mumu + lanumoana = Lanumoana
  • Blue + samasama = Green
  • lanumoana + mumu + samasama = enaena.

Malamalama Autu - o le lanu lea e maua ina ua tuanaʻi vaega o le natura pigmen ona o vailaʻau aafiaga i lauulu. I le avea ai o se tulafono, o le lanu moana lanu moana o le muamua e lepetia i totonu o le lauulu, o lea laulu lauulu mumu i le taimi o le bleaching faagasologa. Ona faatafunaina lea o le mumu lanu, ma liu lauulu samasama. O le lanu samasama o le lauulu i le taimi o le moli uila uiga o lona uiga o le moli uila talaaga e tutusa ma le "blond" tulaga. Ma le isi, o le laitiiti samasama lanu i le lauulu, o le lanu o le lauulu e latalata ile paepae. Ae muamua, fuafua le faʻavae o moli lea e te manaʻomia e pipiʻi lou lauulu ia maua ai le paolo manaʻo.

O fea e faʻatau ai fulufulu oloa gaosi?

  • O le faigofie auala e faʻatau mai ai moli ma vali faleoloa mo mea teuteu lauulu Lou taulaga. O i ina e vaʻai ai i le palaka o vali, fuafua le paolo manaʻo, maua mai le fautuaga mai le tagata faʻatau. Afai e leai se avanoa e alu ai faʻatau, ona mafai lea ona e sailia ni mea faʻatau i luga ole laiga i totonu o lau taulaga. Talu ona ou nofo i Ufa, o le a ou avatu ni faʻataʻitaʻiga o ni tele lugalaina ofi o fulufulu laupepa teuteuina i la matou taulaga:
  • http://cosmeticufa.com
  • http://profcosmetic-shop.ru/
  • http://kudriprof.ru/
  • Faleoloa luga ole laiga polofesa lauulu teuteu ma aoina atu atoa Rusia. I faleoloa faapena, e sili ona lelei le faʻatauina o oloa i oloa laiti e maua ai, ina ia mafai ai ona e toe faʻafoʻiina le totogifuapauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o faleoloa lauiloa a oloa faʻapolofesa o le faleoloa HiHair.RU http://www.hihair.ru
  • Faʻatau soʻoga. O nei aso, ua faʻateleina le ituaiga o faatauga. Afai oe i ai le poto masani i le okaina o oloa i soʻoga faʻatau, ona mafai lea ona faigofie ona e mauaina se faʻatauga o mea tau fulufulu laupepa faʻapisinisi faʻatautaia i lau taulaga.

O le a se faʻamaninoina paʻu (paʻu) e filifili?

I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o faleoloa i le fale e masani ona avea ma faʻafitauli. I se faʻapitoa, faʻamalamalamaina oloa faʻapolofesa masani ona i ai le tele o amonia, o le pungent ma le lelei manogi lea e mafai ona salalau solo i totonu o le fale mautotogi. I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se pupula faʻapipiʻi i le lauulu, o le a e iloa foʻi le tele o faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le faʻamatuʻuina atu o le manogi o le amonia, mo se faʻataʻitaʻiga, mu ma mumu o le mata. Faʻapea foʻi, pe a iai tamaiti i le fale mautotogi, o lona uiga o le faʻaaogaina o amonia pupula e le manaʻomia.

O le mea e lelei ai, e saogalemu ai lauulu moli oloa e maua. Mo se faʻataʻitaʻiga, Kapous e gaosia le ammonia-leai paʻu peni. Kapous Magic Keratin. Mai loʻu lava iloa ou te iloa i le taimi o le galuega ma lenei paʻu e leai se manogi o le amonia, ma e leai foi se mumu o lagona ma mumu o ou mata. Ma le isi, e fai si taugofie (e tusa o le 80 p. Mo le ato o le 30 g, 450 p. Mo se pusa o 500 g).

E tutusa lava faʻamaninoina pulu e aunoa ma le amonia o loʻo maua mai i isi gaosi oloa, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • LʻOreal Professionnel Platinum (3,500 i.)
  • Brelil Leai AMMONIA Bleaching (2700 rub.)
  • Baco Soft Color Collection Powder Lightener Ammonia Free - Faʻamalamalamaina efuefu e aunoa ma le amonia ma le aneti-lanu samasama (1200 p.)
  • CHI Professional Blondest Blonde Powder Lightener Ammonia-leai le pauta kulimi (4000 rub.)

O le a le tele e te manaʻomia e faʻatau mai ai se moli faʻamaluluina ma le oxidant?

O le auala pito sili ona faigofie ile fale o le faʻamalamalamaina lea o lauulu uliuli puʻupuʻu ma tauau-uumi le laulu. Ina ia māmā i lauulu puʻupuʻu o le a manaʻomia 1-2 sachet o le efuefu o 30 g taitasi, mo lauulu i tauau 2-3 sachets, mo lauulu i tauau 3-4 sachets, mo le umi lauulu e oʻo atu i le 8 sachet o le efuefu atonu e manaʻomia. Le fuafuaina o le aofaiga o oxidative emulsion e faʻavae i luga o le aofaʻi o faʻamalamalamaina efuefu i se fua faatatau o le 2: 1 (mo se faʻataʻitaʻiga, 60 g o le okesene sui ma 30 g o le faʻamaninoina efuefu)

O le a le antioxidant e filifilia?

Ia faʻaititia le tele o faʻaletonu mo le laulu, ave se faʻamalologa faʻamalosiʻau ma se hydrogen peroxide mea i 3%. Oxidizers ma le maualuga o le hydrogen peroxide faʻaumatia le lauulu fausaga sili. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o le okesene ma le maualuga o le hydrogen peroxide e aofia ai le vave tele talosaga, o lea e le tatau ona e ono lamatia ai ma faʻatau le maualuga o le pasene o oxide e pipiʻi ai le laulu ile fale.
O loʻo faʻatau atu foʻi oloa faʻasamoa ma le 1.5% hydrogen peroxide. Nei o le mea ua taʻua o "activators" fuafuaina mo toning talafeagai lauulu. Latou te le talafeagai foʻi mo le faʻamalamalamaina o lauulu uliuli ma le paʻu, talu ai o le iʻuga o le a itiiti faʻaalia sili.
Faʻafefea ona faʻamamaina lauulu ile fale laʻasaga e ala ile sitepu taʻiala mo tagata amata
Ole faʻamalamalamaina ole laulu e leʻo se galuega faigofie, tusa lava pe faʻaalia. Filifili se aso o le ae maua ai ni nai itula faʻaavanoa e faʻatautaia ai le faia o mea tonu uma.
Ole faʻamamaina male faʻamamaina ole laulu e faia na ole palapala ile tino, ina ia faʻaititia ai ile afaina o lauulu ile laulu. E manaia foi le faiga o se suauʻu suauu i luga o lou lauulu i nai aso i luma o le faiga.

O lea, tatou o atu i le faʻatinoga:

  1. Selu le lauulu, vaevaeina i le 4 zones (i le vaeluaina ma le isi itu), aoina le lauulu o sone taitasi ma le ofuvae i le ponytail.
  2. Tuu totigilima
  3. Sauniuniga o faʻamalamalamaina vaega:
    Faafefiloi efuefu ma oxidizing sooupu i vaega fautuaina (masani 1: 2). A manaʻomia, suauʻu puipuia e mafai ona faʻaopopo. Laveʻi lelei mea na fai. O se homogenous mass e tatau ona maua. Afai ua aliali mai le mafiafia o le mafiafia ma faigata ai ona faʻapipiʻi i le lauulu, pe vave mago, ona faʻaopopo lea o sina faʻaopoopo Noa emulsion oxidizer i ai ma palu.
  4. Faʻamatagofie le lauulu i le tasi vaega o le fusi, faʻapipiʻi se manoa manifinifi ma amata ona faʻaaoga se susulu foliga. E mafai ona faʻaogaina saʻo i totigilima luga, o le a vave. Faʻamolemole lau matau o lau talosaga taimi e faʻatapulaʻa, o lea e le mafai ona leiloa se minute. E fautuaina e maua le taimi e faʻaoga ai le teuteuga ile vave, ina ia mafai ai ona moli tutusa le lauulu. Ia mautinoa e leai se lauulu e taofiofia i le pipi, aemaise lava pe a fai e te mafiafia ona filifili.
    Fai tutusa i isi sone, o lona uiga, muamua ile tua o le ulu, ma sosoo ai ma le frontoparietal zona.
  5. Tuu le fatuga i luga o le lauulu mo le taimi fautuaina e le tagata gaosi. Ae le sili atu ile 50 minute. Mataitu pea le gasologa faifai pea i luga o le lauulu, o lona uiga, le suiga o latou lanu. Afai e te vaʻaia o le faʻamoemoe o le malamalama ua uma ona faʻataunuʻuina, ia e lagona le faʻamolemole e faʻalu e fufulu.
  6. Fufulu le faʻamanino mai le lauulu ile vai tafe, ona fufulu lea ole laulu ile launiu. I faʻamalama mo lea faʻaaogaina le faʻamalama samoa. I le fale, o soʻo se suamalie mo lauulu gao e talafeagai.
  7. Toning o le vaega mulimuli o valiina pe a uma ona pupuni lauulu ma paʻu efuefu. Tagata tomai faapitoa e le fautuaina le le amanaiaina o lenei taualumaga, ae ia faia i le aso lava lea e tasi pe a uma le faʻamalamalamaga. I lenei tulaga, o lauulu e tumu i pigments mai le vali le lanu ma o le a itiiti le mafai ona afaina ai masini malosi.

Mo toning, o se vali e avea o se leo mama nai lo le manaʻomia, faʻapea foi ma se faʻamalosiʻau faʻamalosi o 1.5% po o le 3% mo le sili atu mausali iuga. O le fulufuluina le faiga lava e tutusa ma lauulu laulu masani, ae o le vali i lenei tulaga e faʻaogaina i lauulu susu. E tatau foi ona faitau ma le faaeteete le fautuaina taimi faʻaalia i faatonuga, pei e mafai ona vali faʻamalosi tino lauulu ile laulu.

A maeʻa le taimi faʻaletonu o le valivali vali, fufulu le laulu i lalo o le vai mafanafana tafe ma faʻapipiʻi se pulu pasama mo lauulu lanu.

Manatu Taua

  • Aua neʻi e faʻamamafaina lou lauulu i oloa faʻapolofesa pe a fai sa iai muamua lou lauulu na vali faʻalenatura, pei o henna poʻo le basma, ma i totonu o le masina talu ona faʻaaogaina le tonic balms pei o le "Tonics".
  • Suesue maeʻaeʻa ma mulimuli i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o oloa taʻitasi o loʻo faʻaogaina, aua le faʻaalu i se tuʻufaʻatasiga o mea faigaluega faʻapolofesa ma manatu faʻa-tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo le suauʻu fualaʻau i le moli faʻamalamalamaina).
  • Aua le faʻaaogaina mea uamea ma mea uʻamea i le faʻagasologa o le moliina ma le valiina o lauulu.
  • A maeʻa le taʻimofioina, e manaʻomia e le lauulu le tausiga faʻapitoa mo se taimi umi, tuʻufaʻatasia ni faʻapipiʻi mo lauulu lanu ma ufiufi faʻapipiʻi ma faʻafailele.
  • Mo le taimi muamua pe a vavaeina, mumusu e faʻaaoga agamalosi pulumu ma selu mo lauulu, e sili le faʻamamago o lou lauulu e masani ai.

Faafetai mo lou gauai! Tuu lou laulu e ola maloloina ma matagofie, ma e masani ona e fiafia i lau foliga!

Faʻafefea ona malulu lauulu ile fale

I tausaga uma, faʻapolofesa lauulu foliga sili atu taugofie, aofia ai ma oloa fuafuaina e faʻalelei o lauulu. O le vailaʻau o nei laupepa e tuʻuina tele i le mea e manaʻomia, o lea o le fesili pe faʻapefea ona vavaeina lauulu i le fale, e aunoa ma le faʻaleagaina, ua amata ona atili talafeagai.E pei ona aliali mai, glycerin mafai ona fesoasoani e le gata i le faʻamaloloina o le paʻu o foliga ma lima, ae ia avea foi ma fesoasoani aoga i le faʻamalamalamaina o lauulu e 2 tone.

E mafai ona e saunia se matapulepule ma le glycerin i le auala lenei:

  1. Faia se chamomile infusion: suiga o chamomile officinalis liligi 200 ml vai mafanafana ma tausisi mo 2 itula.
  2. A maeʻa ona faʻatali mo le taimi tatau, ia maluluina le laulaula ma vaimama ia, faʻamalieina le keke.
  3. Faaopopo 60 g ole glycerin (e faigofie ona maua i soo se fale talavai) ma palu lelei.
  4. Faaaoga se valivali lauulu i filo ma afifi i le pepa.
  5. Fufulu ma vai 40 tikeri.

E mafai foi ona faʻaaoga lenei ufimata e faʻamalamalamaina ai pito o le laulu ile fale. Pau le mea e manaʻomia ona suia o le faʻatulagaina talosaga - e tatau ona tufa atu na o pito o le curls. Tasi auala e mafai ai ona e suia le lanu e le sili atu nai lo le 1 leo. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga, toe fai pe a uma le vaiaso.

Faʻafefea ona malulu lauulu uliuli ma chamomile i le fale

Chamomile o se tasi o sili faigofie metotia faʻaaoga e faʻamalamalamaina e le gata laʻei lauulu, ae e faʻapena foi lauulu. E le gata i lena, o metotia uma e faigofie ona faʻaaogaina, ma o vaega e faigofie ona maua. I le faʻaaogaina o le chamomile, sa maua mai e ni manoa lanu auro o saito.

Ina ia saunia le tui, ua lava le faia o mea nei:

  1. 0,5 l o le vai malulu liligi 2 kulimi. ua gaoia faʻamago o le chamomile.
  2. Stew i luga ole vevela vevela mo le 15 minute.
  3. Faʻaavanoa taimi e malulu ai, ona faʻamama lea.

O lenei fua e aofia ai le faʻaaogaina o le tui e pei o se faʻamalamalamaina conditioner, i.e. A maeʻa ona fufuluina i le kulimi, ua fufulu ia lau ie ma kuka conditioner. E le manaʻomia le fufulu. E mafai ona e faʻaogaina i taimi uma pe a maeʻa ona fufuluina lau lauulu.

Chamomile e alu lelei ma isi mea e faʻalauteleina ai le aoga o le faʻamalamalamaina o lauulu, ma fesoasoani foi ia latou toe maua:

  • Faʻamautuina ogatasi ma nettles. Nettle o se vao vao e togafitia lelei lauulu e le gata i fafo atu, ae faʻapea foi ma le faʻaaogaina totonu. Salati e faia mai ai, na muamua faasee i le vai mafanafana e aveese ai lona "susunuina" foliga. Faʻatasi ma le chamomile, latou te faʻailoa mai le matagofie o soʻosoʻo, ma tautua o se pamu mo lauulu ile fale. Ave le 1 kulimi. daisies ma nettles ma liligi 1 lita o vai. Susu mo 15-20 minute. Afai e te faia se vai taele, ona e tatau lea ona vaivai mo le 30 minute. Matou te faʻaseseina le mea na saunia ile vai mafanafana ile 1: 1 ole fua faatatau ma fufuluina le laulu mago. Tuu ia motusia e mago i le natura. Ona fufulu lea ma le totoina le tasi-vaega o le chamomile infusion.
  • Fua (resipi) mo e ona lauulu mumu. O se vala o lanu mumu o le fausaga mafiafia o le lauulu laʻau, e faigata ona latou ninii, ae e faigata ona afaina ai lo latou soifua maloloina. O le mea lea, mo teineiti ma lenei ituaiga o curls, o se faʻaleleia atili fua mo le 'ava malosi e talafeagai. Mo kuka, e te manaʻomia: 120 g o chamomile, hydrogen peroxide 50 ml, 10 mataua o le suauu taua lemon ma 0.5 l o cognac. Liligi le fuata ma cognac, ufiufi ma alu mo 14 aso. I le faaiuga o le vaitau, vavae ese le vali ma palu faatasi ma le peroxide ma le suauu tipolo. Fasioti le faʻaiuga na fausia i se aerosol. Fufulu ese le faʻaaogaina o le laupepa i le 30 minute.
  • O se mea e tele-vaega mo le faʻamalamalamaina o lauulu ile fale: apple cider vinegar 450 ml, chamomile fugalaau 30 g, lemon 3 pcs., Crushed rhubarb root 40 g, calendula fugalaau 30 g, ava 60 ml, meli 60 ml. Faʻaopopo le rhubarb i le vineta ma simmer mo le 15 minute. Ona faʻamama mai fou mai le lua lemoni ma faʻaopopo i le fuainumera ua maeʻa faʻatasi ai ma le maʻavaʻava aʻa. Faʻaauau lou vaivai mo le isi 5 minute. Ona tatali lea mo le paluga e maalili, ona vili lea. Faafefiloi ma mea o totoe. O le totoina o se toto ua fuafuaina i se vaega o le 1 kulimi. luga 1 lita o vai. E tuʻu atu i luma o fufuluina taʻitasi le ulu ma teuina mo le 30 minute.
  • Malamalama moli ma crocus: chamomile 2 kulimi, lavender suauu taua 4 mataua, se fufulu o crocus, 200 ml o le vai, lemon 1 pc. Crocus ma chamomile e tatau ona faʻatumuina i le vai faʻapuna ma ufiufi i se tapuni mo faʻamalosi mo le afa itula. Ina ua maeʻa ona faʻamamaina, o le tui ua faʻamamaina ma fefiloi ma le suauu taua ma le sua o le tipolo. A pupula masani e faʻaaoga i curls ma fufulu ese ma le mafanafana vai pe a uma le afa itula.
  • Infusion lauti mo le faʻamamaina o pito o le lauulu: vai 300 ml, rhubarb 300 g, chamomile 60 g., Green tea ma lavender 1 fuga. Faafefiloi mea uma ma sasaa vai inu. Faʻamalosi ia le itiiti ifo 1 le itula. Faamaloloina le iʻuga fatuga ma faʻaoga fiafia i le lauulu. Tu mo 30 minute. Ona fufulu lou lauulu i le laupepa.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le lauulu ile tipolo ile fale

Taʻitasi teine ​​o le ai ai se tulaga ese o paolo o curls, tutusa lava e le tupu. Suluia o lauulu amata i le Anamua Anamua. O le lalelei uliuli laulu e faʻamalamalamaina a latou loka i le leisa i le tele o leo, na fesoasoani i o latou laulu e 'ausia foliga manaʻomia, aʻo fafagaina i latou i vitamini. Ascorbic acid o loʻo aofia ai i totonu o le kulimi sitala e faʻamalamalamaina e oʻo lava i pogisa faʻamanuiaga lelei.

Ae i lona tulaga mama, le sua o le tipolo e le mafai ona faʻaaogaina, o le toto tele e mafai ona afaina ai le laulu, o le mea lea, faʻaaoga le oloa ma le faʻaopoopoina o fualaau suamalie fou, e tatau ona faʻaitiitia (1 juice vai sua o lo o le sua o le tipolo ua lava mo le 1 lita o le vai). E manatua le manatua o le fua ei ai meatotino e faʻamago, o lea e sili atu le faʻaopopo 1 sipuni suauʻu ile faʻamalamalamaga. (burdock, olive, ma isi).

Le mea suamalie

O le faamanino meli o se auala e umi le talaʻaga. O ia o se tasi o sili sili ona aoga ma le saogalemu metotia tagata.

E amata le faʻafoega ile fufuluina o le ulu ile nettle infusion, lea e faʻaopopo iai le ¼ tsp. falaoa-mata suamalie. A maeʻa ona fufuluina ile solo susu, ua tatau ona tuʻu le meli maso (meli 50 ml ma juice kulimi leisa) ma tuu e galue mo le 6 itula. E mafai ona e toe faia le gaioiga i aso 3 uma. E taua le mafaufauina e maua faʻamalamalamaga e 2-3 leo o le a liliu na o latou pe a uma 10-12 taualumaga. I le faʻaopopo i le faʻaleleia atili o le lanu o le lauulu, o vaega o le "suamalie" ufimata fesoasoani curls faʻaleleia atili lo latou soifua maloloina, saili se susulu masani ma faʻamalosia le faʻaogaina o le aa.

Moli moli

E le gata i le faʻamalamalamaina, ae o le faʻamalosia o laulu o le a fesoasoani i le aniani mask. Ua leva ona faʻatuina ia aniani o se mea lelei meafaigaluega e faasaga i lauulu leiloa. O le autu le aoga o le faʻaaogaina o lenei metotia, o le le manogi o le manogi faʻapitoa, e tumau mo se taimi umi.

E mafai ona e tapenaina le faʻapipiʻi i lenei auala: faʻamama le sua mai i le lua onati. Faapipiiina i le aofaiga lava e tasi o le vai pe a uma le sua. Faaopopo ii: 1 tsp. apu kulimi, meli ma le sua o le kulimi. Ia pamu le manogi i le aniani, e mafai ona e palu faatasi ma le 4 mataua o le rosewood suauu taua. Faaaoga le aniani fefiloi i luga o filo ma faatali 1 itula. Fufulu lauulu i le sulfate-leai. O lenei metotia e mafai ona faʻaogaina i isi aso uma poʻo luma o ulu fufulu taʻitasi.

E taua le manatuaina e le tatau ona faʻaopopo sala lapisi i le mata. O le a faigata tele le fufuluina mai curls, ma o le taunuuga o le a tutusa e pei o le sua.

Kefir faʻamalamalamaga

O sea oloa fermented susu e pei o kefir o se saogalemu meafaigaluega mo bleaching curls. E afaina ai le tuputupu aʻe fua. Fesoasoani e toe faʻaleleia le fausaga o le folika lauulu, ma e maua ai foi le lauulu o se silky ma soft feel. Kefir mafai ona faʻaaogaina e avea o se tutoatasi faʻamalamalamaina pe tuʻufaʻatasia ma isi mea.

E tatau ona e faʻaaogaina le kefir i naʻo matutu, ona faʻapipiʻi lea o le ulu i se ata ma faʻamafanafana oe i le solo. Uu le susu susu mo le lua i le tolu itula.

Leai se aoga tele ma se faʻaogaina: kefir 50 ml, cognac 2 kulimi, 1 fuamoa fuamoa, tipolo fou 100 ml, faanatura lauulu malulu 1 tsp. Faafefiloi mea uma ma saiki ma apalai i manoa. Faʻamolemole lou ulu ma alu e moe. O le umi o le mata e tatau ona 7-8 itula. I le taeao, fufulu naʻo le vai mafanafana, e aunoa ma le faʻaogaina o ni mea e teu ai lauulu. Ina ia vaʻai i le iʻuga, e tasi le apalai e lava - o curls e avea ma 1-2 tones e mama, ma le sili atu ona usitaʻi.

Mea e mafaufau i ai pe a faʻamalamalamaina le lauulu

Poʻo le a lava le metotia faʻamalamalamaina ua filifilia, e aoga le iloa o ni tulafono:

  • faauluulu lauulu e faigata ona faʻamalamalamaina i le fale,
  • O le malosi o le lauulu o le lauulu e manaʻomia le umi faʻaalia i le pupula fefiloi,
  • masani ona faʻamalamalamaina taʻitaʻiga e oʻo atu i le faʻaavanoaina o uila.

Poʻo le a lava le metotia o le faʻamamaina o lauulu ua filifilia, o le fausaga ma le ituaiga o lauulu laupepa e tatau ona amanaia. Lauulu ua faaleagaina e manaʻomia le faʻaeteeteina ma le toe faʻaleleia atili, o lea e le tatau ai ona e filifilia ni oloa e faʻataua i le valiina. E sili atu le filifili mo fesuiaiga faʻavasegaina e fesoasoani i le faʻamalosia uma o ufiufi ma faʻamamaina.

Faʻafefea ona malulu lauulu ile fale

A o le i filifili i le metotia o le bleaching, e tatau ona malamalama o le tuuina o le lanu o mulivai platinum i le muamua lauulu lauulu ma le lauulu o se brunette se mea ese ese galuega. Ma afai i le tulaga muamua e naʻo le manaʻomia e faʻamalamalamaina le uluaʻi lanu, ona i le lona lua - faʻatoʻilaloina atoa le saturated pigment.

  1. Afai o le galuega o le nana o le pogisa poʻo le mafiafia o laulu i vaega matala o le tino, ona faʻataʻitaʻi lea ma le peroxide poʻo le vali mo blondening o le a mautinoa lava muta ai i le vevesi ita poʻo alergi. Lea o nei eria talia na o le tasi auala - o se kulimi mo le pipiina o lauulu.
  2. Glycerin o se tasi lauiloa vaega mo blaching i le fale, faatagaina oe e pupula lauulu e 3-5 tone. Mo se tasi taotoga, o le ae manaʻomia 30 g o le glycerin ma 25 g o chamomile, tuiina i totonu o le vai faʻamafanafana. O vaega e fefiloi, faʻapipiʻi i le laina i luga o le lauulu atoa ma matua mo 40 minute. Ona fufulu ese lea i se auala masani.
  3. Ole taamilosaga ole hydrogen peroxide e sili ona lauiloa, sili ona toʻatele ma, pei foi o ni auala e faʻaleagaina ai lauulu. O le faʻagasologa e faʻafaigofie faigofie, ae manaʻomia le iloiloina o ni taua taua:
  • O le maualuga o le pasene o le faʻatapulaʻaina o le fofo o le hydrogen peroxide, o le sili atu ona manino le a faʻamaninoina o le a, ma o le sili atu le malosi o le faaleagaina o le lauulu fausaga o le ai ai. O lea la, afai e te filifili i luga o se fale bleaching taualumaga, ona filifili lea o le maualuga o le 3% peroxide - ioe, tele taualumaga o le a manaʻomia, ae o le lauulu o le a tumau e le suia. 9% -12% peroxide e sili atu lona aoga, ae lamatia foi ile soifua maloloina.
  • Afai e te maua ni ofu, o le peroxide e tuua se solomuli le tumau i luma - luma o le taualumaga, fai ni ofu e faigofie ona e faʻaleagaina.
  • Afai e te faʻaogaina oe lava peroxide, o le sprayer o le a sili talafeagai ma lelei auala - o lea o le a oe tutusa ma atoatoa ufiufi uma curls.
  • O le umi o le peroxide o 30-60 minute: o le fua o lauulu lauulu e patino naʻo ia. Ina ia aua neʻi ova le faʻamanatuina le i le lauulu, i le 30 minute mai le taimi o le talosaga, fufulu le peroxide mai se manifinifi manifinifi ma iloilo le iʻuga.

Faʻafefea ona valivali lauulu i luga o foliga ma tino ile fale

O le teuteuina o lauulu o foliga e le itiiti ifo i le faʻafuaseʻi faʻafitauli. O le mea moni o le faʻataʻitaʻiga o le aveeseina o lauulu i luga atu o le laugutu pito i luga e faʻafefeina le tele o teineiti - le tiga faapitoa o le aveeseina, o le ono mafai ona faʻamafiafiaina ma pouliuli le "antennae" ma le tele o itu mafaufau e mafua ai teine ​​mumusu e faʻamalosia o latou foliga. Ma le fetaui lelei fetaui lelei - o lauulu na ona manino ma o le a le matauina tusa lava pe a suʻesuʻeina totoʻa.

E ui lava i le naunau mafaufau mo fofo tagata ma faʻataʻitaʻiga "metotia vavega", e tatau ona iloa o le kulimi mo le faʻamaligiina o lauulu o loʻo faʻaalia le sili atu taunuuga i faʻataʻitaʻiga. O le kulimi lea e mafai ai e oe ona "aveese" le puaa, ae aua le faia faʻafitauli i le tulaga o le faʻatupuina o le maaleale o se sone maaleale, ma isi. E le gata i lea, o aso nei oloa o hypoallergenic, lea e mafai ai e teineiti ma le masani ai i alergi tali ma maaleale paʻu ona faʻaaoga i latou e aunoa ma le fefe.

E i ai le tasi sili atu "taulimaina tagata" o fale blaching - o le afa talafeagai, mo ia photoepilation ua kontraindicated mo le tasi mafuaaga po o le isi, pe i ai ni mea e mafua ai le le mafai ona aveeseina le lauulu le fiafia. O le le suia o le lauulu o le tino i le tulaga lea ua avea o se mea aoga.

E le gata i mea uma, o faʻafitauli e faʻapopoleina le lauulu i vae, e tele, o loʻo tatou talanoa e uiga i le uliuli lauulu i luga o lima (pe le o le pogisa tele, ae umi ma i numera tele). Peitaʻi, o le tele o teineiti latou te manatu o le "lauulu" o se mea e le faʻaaloalo, faʻalilemu ma le migao o latou lima mai le tagata faʻatalanoa, ma i le tau mafanafana na latou saeia o latou pito pito i luga ma tiga tiga ma soona osofia. O se eseesega tulaga ese o le lauulu i luga o lima e le gata e foia ai le faʻafitauli, ae e matua faʻateleina foʻi: lima e ufiufi i mata mai le ita ma se papala e afaina ai le mafaufau o tagata uma o loʻo siomia ai i latou nai lo le "afu" afā.

O le mea lea, i le tulaga o lima, o le sili auala metotia o le a avea ma maualuga-lelei kulimi o aso nei mo pipiina lauulu.

Faʻafefea ona filifilia se kulimi mo le seluinaina o lauulu

E foliga mai o aso nei ua matua faʻamalieina le maketi ma auala o lenei ituaiga. Peitai, e le gata i lea itu lelei, ae ose taimi fefinauai - ole filifiliga tele na tupu ai le manaʻomia o se filifiliga ogaoga. O le sami o tali atu, a eseese lautele o iloiloga ma fautuaga, vaega ma faʻaopoopoga, metotia o talosaga ma taimi mo le faʻasaoina o le faʻaiuga ... E leitioa lava ona le mautonu!

Byly fiafia i le sili taʻuleleia - o se kulimi mo le pipiina o lauulu, talafeagai mo lauulu i luga o le foliga ma le tino, e tusa lava pe pa'ū maaleale. O le gafatia o le kulimi e ofoofogia:

  • ati lanu o “antennae” ma isi lauulu foliga le talafeagai,
  • faʻalavelaveina taimi o le paʻu o le ulu,
  • fetaui lelei mo lauulu depigmentation i vavalalata vaega o le tino,
  • lanu o lauulu i luga o vae.

O le mea aoga gaʻo ma le faʻagaioio kulimi o loʻo aofia ai i le Byly kulimi pusa e mafai ai ona e filifilia le faʻasologa o le tagata e sili ona aoga i tulaga taʻitasi. O vaega uma e lua e faigofie faʻafesoʻotaʻi ma faigofie le faʻaaogaina o le flask palasitika faʻapitoa ma se spatula laupapa mo le faʻaaogaina, ia o loʻo iai foi ile pusa.

Chamomile tea po o chamomile kalama

Afai ei ai lau lauulu uliuli ma e te manaʻo e faʻamamaina sina mea itiiti, faʻaopopo ia taamilosaga o le la, ia faʻaaoga le auala sili e fiafia i ai e faʻamalamalamaina le lauulu i le fale, o matou ma Western bloggers. O le mea lilo i totonu o lau moli uila o le chamomile. Sili atu, teh po o se decoction o chamomile. Faʻasusu vai i totonu o se ipu tele, fufui 1-2 sachet o chamomile ti i totonu mo le 10 minute. A sauni le supo, tuu le ipu i le chamomile e malu. Fufulu lauulu mama ma le kaponi chamomile ao lei moe. Tuu mo le po. O le aso na sosoo ai, toe fai le faʻagaioiga. Ma faapena - seia e taunuu i le manaʻomia manaʻomia. Chamomile taua suauʻu o le sili ona saogalemu auala masani e faʻamalamalamaina le lauulu. E mafai ona faʻaaoga le pulu i lauulu lanu. Ma se tamaititi ponesi: chamomile ei ai antiseptic meatotino ma tau faasaga i le fefete. Tasi taimi: o le lauti e tatau ona maualuga lona uiga! Ma sili faatau mago chamomile ma saunia natura decoctions. O le 100% filifiliga lenei!

A lelei auala tuai e faʻamalamalamaina ai lauulu ile fale o le sua kulimi. E pei ona e iloa, o laʻau o loʻo i ai foliga susulu - e leai ma se mafuaaga e faʻaopopo i mea teuteu faʻasamoa ma le faʻapipiʻiina o maʻi i foliga. E sili lava le faʻamama tino ua filifilia i le sua o le tipolo - i latou e faʻamasania foliga. O lenei metotia vali ua taʻua strobing luga o le lauulu: vaʻai faʻalelei vaʻaia le foliga o foliga, nana le laʻititi le atoatoa. Faʻaaoga le sua suamalie i vaega eseese o lauulu i le pito i luga ma mata - faʻaopopo moli malu ile lauulu. Aua le fufulu le sua. Talosaga i lauulu susu, mama. Tuu latou e faʻamamago faʻanatura. Ma sili atu - le fola i le la. Toe fai le faiga peʻa manaʻomia seia e oʻo atu i le silila manaʻo i ai.

O se isi mea i le teuteuina o lauulu ile laʻau. Ole a e manaomia le 2 sipuni tele ole sua suamalie ma le 200 ml vai mafanafana. Faafefiloi ma faaaoga i lauulu uma (mago ma mama). Faʻamago e faʻamago i le natura - sili i le natura, i lalo o le la. Ma o le aafiaga o le a faʻaalia ia lava vave.

Ole mea taua: ao faamalamalamaina le laulu ile tipolo, lelei ona fafagaina ise masikete male popo. Citric acid mamago lauulu ma mafai ona taitai atu ai i le mananaia ma le vaeluaina.

O mea manogi nei o se tasi o auala sili ona lelei e faʻamalamalamaina ai le laulu ile fale. Faafefiloi se sipuni ti o kinmoni ma vai seia oʻo i le tumau o le faapipii. Faaaoga lau pele e sili ona fiafia ile susu mama lauulu, ona o lea ole uila peleni. Ufiufi lou ulu i se solo poʻo se pulou faʻapitoa, tuu mo le 6 itula - sili i le po. Fufulu ese le kinaina laugutu i le taeao ma o le a e vaʻai i le malamalama tele o lou curls! I le avea ma ponesi - ofoofogia kinnamona manogi i lou lauulu!

Ose auala e fiafia lava iai e avatua le lauulu lauulu ile pito i luga ole Eva Herzigova. O lea, palu se tasi vaega o vodka ma lua vaega o le vai minerale (Eva faaaoga le mea e taua o seltzer vai vai vai), sasaa i totonu o se fagu ma se fagu ma sapalai luga mama, mago lauulu tele taimi i le aso. Afai e te manaʻo i se faʻaiuga vave, faaluaina vaega i le fua. Alofa mama lupe o vodka o le a aumaia ai le lanu apamemea o loʻo iai i ou curls, ma le ava malosi + le la o le a faʻamalamalamaina ma faʻaalia le leo.

I fua feololo ma ile auala saʻo, ole soda e aoga ile lauulu. Aemaise lava, o le a fesoasoani e faʻamalamalamaina lauulu faigofie i le fale. Faafefiloi le sipuni tele o le soda i le vai ma fufulu lau lauulu i lenei palu faatasi tasi i le masina - pe a uma ona fufuluina, ae leʻi faʻaaogaina le conditioner. O lea e faasolosolo malie lava ma le saogalemu faʻamamaina lou lauulu oe lava. Soda o se vailaʻau e ova le alualu i luma: faʻamalamalamaina e mafua mai i le mea moni o loʻo faʻaosofia ai le fua o le lauulu, faʻasaʻo lou lanu lauulu masani. O lenei metotia faʻamalamalamaga e le mafai ona taʻua o le sili ona maloloina, aua o le soda ei ai le salon-pei Brightener effect. Afai ua e faʻaleagaina, mamago, magaugofie lauulu, faʻaogaina le pito i luga ma le 100% leaga e faʻamalamalamaina le laulu uliuli.