Lauiloa

Foa mo taimi uma

O laʻei mai totoga e talafeagai mo soʻo se taimi: pe o se pisinisi pisinisi, se pati, aso fiafia, se asiasiga i le faletaalo poʻo se tautalaga i le inisitituti. Ma e le manaʻomia le alu i le stylist - ma le fesoasoani a o lea tusi e mafai ona e faia soʻo se laulu i lou tagata. O le lalagaina o ie lalaga o se mea manaia ma le faigata. O isi taimi o minute e lima lava e suia ai, faʻaopopo se mimilo, faʻatupu se mimita, nana mea le atoatoa. Lea oe o le a maua se filifiliga o lauulu i luga o le faigofie lalagaina, filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o ituaiga eseese o lauulu, ituaiga uma o sitaili ... Ma e tusa lava po o le a le umi o lau lauulu, pe i ai lou poto masani i le fausiaina o lau lauulu, e mafai ona e toe taʻitasi latou uma e aunoa ma le fesoasoani a lauulu, faʻafetai i lea laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga. Lea oe o le a maua faʻataʻitaʻiga o lauulu mo aso uma ma mo le tuʻuaga.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e siiina le tusi "Weave pigtails mo taimi uma" mo le leai se totogi ma aunoa ma le lesitala i le faʻatulagaina fb2, rtf, epub, pdf, txt, faitau se tusi i luga o le initaneti pe faʻatau se tusi i se faleoloa i luga ole laiga.

Faʻamatalaga i le tusi "Fusi ma pipi i taimi uma"

O aso nei, o pulutasi ma lauulu mai ia i latou e sili ona lauiloa. E le o se mea faʻateia ai lea, ona o le fesoasoani a lalaga faʻapipiʻi e mafai ai ona e faia se ata le masani ai. E faigofie ona fai lea tusi e te uuina! O loʻo iai le tele o metotia lalagaina ma tuʻuina maia i lea laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga e fesoasoani ia oe vave ma faigofie e fausia ai se laʻei matagofie lauulu talafeagai mo soʻo se taimi.

O le a matou lafoina se tusi e uiga i le ponesi maua i le taimi lava e faʻaaoga ai e se tasi lau fautuaga. E mafai lava ona e siakiina le paleni i le "Personal Space"

O le a matou lafoina se tusi e uiga i le ponesi maua i le taimi lava e faʻaaoga ai e se isi lau soʻotaga. E mafai lava ona e siakiina le paleni i le "Personal Space"

Faʻafefea ona lalagaina se lalaga matagofie o loʻo faʻaaogaina ai ni paʻu

O le lalaga 'ie e lima o se tasi lea o le sili ona matagofie o lalagaina, e faigofie ona fai pe a iai le manaʻo ma le manaʻomia umi o nonoa. O le mea autu o le onosaʻi, toleniga ma au taumafaiga, lea e liliu i le mataupu o minute i se sili lauulu lauulu e fiafia i ai tagata uma.

O le faiga o le lalagaina o lalaga faʻapipiʻi

O le a le faʻapitoa o le lalagaina o se Farani fili o le 5 poʻo le 4 manoa

E faigata ona fili ufiufi lima o manoa ina ua uma le taumafaiga muamua, e oʻo lava i le au fai fulufulu sili ona tomai, o loʻo feagai ma le anoanoaʻi, faataʻitaʻi laititi, e leai se mea faigata i le togafiti, naʻo le vaʻai totoʻa i le ata ma pe a uma ni nai taumafaiga o le ae malamalama pe o le a lea.

Lima vavae fili

Fautuaga: Ae e te leʻi amataina le lalagaina o lona lima 'ie, muamua galue mo faigofie filifiliga. Aunoa ma tomai e lalagaina filifiliga faigofie, o le a le mafai ona faigata.

Mo lenei ituaiga lalaga lalagaina, o laina uumi ma sasaʻo e sili ona lelei, pe a iai le lauulu lauulu, fetaui lelei ma se masini faʻapitoa ma taumafai e fai lenei lalagaina manaia. Ina ia manino atili matou te avatu ni nai faʻataʻitaʻiga.

Mo fusi o lima manoa, o lauulu umi e lelei

Faʻafefea ona fai se lauulu mo teine: sitepu i lea laasaga faʻatonuga mo tagata amata

E le faigofie le lalagaina o se fili faʻamama e lima, matou te avatu ia te oe se filifiliga faigofie e te le tau manaʻomia ai le faʻatautuina mo se taimi umi.

  1. Tatou selu ma le faaeteete o tatou laulu ina ia aua neʻi vevesi ma e le tupu ai ni faigata ile galuega.
  2. Vaevae i lima manoa, ma faanumera latou i le mafaufau.
  3. Tatou te avea le muamua ma tuʻu i lalo o le 2nd ma le 3, ae faamalo le 5 i luga o le 4th ma le 3.
  4. Ua matou fuaina manoa i le mafaufau ma toe amata uma lava.
  5. Toso atu i le pito ma faʻamautu ma se fusi faʻaoso, lipine poʻo se fulufulu lauulu.

Ulu lalaga: o se ata ma se ata

Ina ia atoatoa lau lauulu ma nisi lauulu e le pipii ese mai ai (ona o le malepelepe poo le fesoʻotaʻi ma se lauulu), faʻapipiʻi sina mousse aʻo leʻi amataina, ma pe a maeʻa lau galuega, faʻanumia i varnish.

Faatonuga mo lalagaina fili

Sili atu faigata: filifiliga o se afu ma se iʻa mo umi uumi

  • Ina ia faia se fili o lima manoa i le auala tutusa e pei ona i ai i le malamalama vaega, o lauulu e tatau ona selu ma vaevaeina i 5 vaega. Muamua, vaʻai ia taoto tauagavale, ave le 5th faʻasologa, togi i lalo o le 4th ma luga o le 3rd,

Ae le i lalagaina au fili, selu lou lauulu

  • O lenei lava faʻagaioiga o galuega, ua naʻo le taumatau i le agavale: ave le vaega muamua, oso i lalo o le 2nd ma luga o le 3rd,
  • Toe fai gaoioiga muamua mai le agavale i le taumatau, ma le isi itu,
  • Matou te lalagaina i le pito o le lauulu, faʻalelei ia i se fulufulu paʻu poʻo se vaega lauulu. Fagu ma varnish.
  • Lalaga mamanu lalaga lalaga

    Taua! O le ata o loʻo aliali mai ai o le lalagaina o se 'ie o lima manoa e le faigata tele e pei ona foliga mai ai. Na o le faʻataʻitaʻi ma o le ae manuia.

    O ni nai fautuaga mo le faia o aso malolo teuteu ma lipine

      E le faigofie le lalagaina o ie faʻataʻavaleina, ae a pe a mavae ni nai taimi e le aoga lea mo oe, tau lava ina e faʻalavelaveina oe mo sina taimi, saili ata i lea laasaga ma lea faʻataʻitaʻiga i luga o le Initaneti, ona toe taumafai lea.

    Faʻataʻitaʻiga o vaega o koloa Toleni masani, ae faifaimalie, ina ia aua neʻi alu e tuli manu pe a fai o taimi masani o faʻaletonu. O le a e faʻaaluina le tele o le taimi, ae afai e te faia i aso uma mo 30 minute, o lona uiga o le a faʻaogaina le auala ia oe e aunoa ma se faigata.

    I le fili o le lima manoa o le a teuteuina ai soo se teine

    O nei fesoasoani ma togafiti fesoasoani i soʻo se tasi e leʻi iloa lelei le metotia o lalagaina o lalaga faʻaiʻuina. Matou te faʻamoemoe na e manuia, ma e le mafai ona e aveese ou mata mai le laulu!

    Faigofie tulafono mo faigofie lalaga

    1. A o leʻi fili mea uma o le fili, fufulu lelei lou lauulu. O le lalaga o le a faʻalialia foliga sili atu le manaia ma lalelei.
    2. Ina ia faʻamaʻimauina lau fulufulu i luga o lou laulu ma aua neʻi e paʻuʻeseʻese i taimi sili ona taua o le olaga, faʻaaoga masani sitaili oloa: musses, gels, waxes mo styling, faapea foi ma varnishes e faasaʻo ai lauulu.

    Lagona le saoloto e fesuisuiai ma tuʻu auala lalagaina! Matagofie pigtails i luga o fulufulu lauulu e faigofie ona lalagaina i totonu o laulu eseese, faia ia susulu ma tulaga ese. Ma o le faʻaopopoina o pupula eseʻesega i le ituaiga o lauulu mea fesoasoani o le a fesoasoani e fausia lau masani i aso uma, aso malolo poʻo pisinisi.


    I se faʻaopopoga, o le lalaga lalagaina e mafai ona avea ma mea e te fiafia iai, ae faʻapea foi le avea ma mafuaʻaga o lou tupe maua i taimi uma. Aoao e fai ni laei matagofie faʻavae i luga o fulufulu laʻau o soʻo se umi ma faia tupe mo lou fiafia! O le a le i ai seisi tagata faʻatau.

    Faamatalaga

    Faʻamatalaga: Teine lalelei, ou te ofoina atu ia te oe aʻu auaunaga i le faia o fulufulu mo taimi uma ma lalaga lalaga 'ie o le eseese o lavelave. O le a ou fiafia e fesoasoani ia te oe e filifilia se lauulu faapitoa mo oe! Faaali atoa ...

    O loʻo ia te aʻu le tusi pasi o le maeʻa o kosi "Faʻamanuiaina o tikeri eseese o lavelave. Lacy lalagaina mai 5 i 18 manoa", faʻapea foi ma le poto masani i le lalagaina potu.

    Ou te aoao foi lalagaina lalaga lalaga. Ole tau ole aʻoga e faʻalagolago i mea e te manaʻo e aʻoaʻo ai.
    1) o faʻavae o le lalagaina o loʻo tatala i le lautele seʻuluʻuga e oʻo i le 5 manoa - 800 rub
    2) lalaga 'ie matala tatala mai le 5 i le 18 manoa ma le fausiaina o laei o soʻo se lavelave - 2000r

    Laasaga 1. Tatou amata lalagaina e pei o le French pigtail. Vavaeese se vaega laititi o lauulu. Faaali atoa ...
    Laasaga 2. Vaevae le vaega i ni manoa se tolu, fai le lalaga muamua, muamua mai le pito i luga, sosoo ai ma le pito i lalo.
    Laasaga 3. O le nonoa mai lalo, lea e tatau ona alu i totonu o le fili, ua tuua, ae nai lo o se manoa e tali tutusa lava ua aveina ma lalagaina i totonu o le fili. O le loka fou e ave toetoe lava mai lalo o le loka tatou te tuua.
    Laasaga 4. Le isi, toe fai mea uma. O loka uma i luga e fili faʻapipiʻi e pei o se masani farani Farani, ma se loka faʻamau, ma loka uma o loʻo i le pito i lalo e tuʻua (aua le faʻalavelave, faʻanatinati i lalo), ae nai lo loka fou ua aveeseina mai le itu.
    Laasaga 5. A maeʻa i le umi e te manaʻomia, liliu le pulu i se masani masani fili Rusia o tolu manoa, fai i le pito o le lauulu ma malupuipuia i se fusi faʻaoso. E mafai ona e nana le iʻu ua le vaaia i lalo o lauulu.

    #Scytas #Loka #Faafia
    5 sili ona aoga auala e tupu vave ai lauulu:

    1. E masani ona i ai le Niacin i mea e teu ai lauulu. E leai se mea o i ai le aseta i sikaleti .. Faʻailoa atoa ... ae ia matua faʻamalosia le laulu ma taofi le paʻu. Nicotinic acid o loʻo faʻatau atu i totonu o fale talavai.

    2. Ufimata ufimata. O le Mustard e “faaputuputu”, mafanafana o le ulu ma mafua ai le tafe o le toto i le foliga o le lauulu.

    3. Ole olive ma le castor oil ua lauiloa foi mo a latou meatotino e faʻamalosia ai le lauulu ma faʻaleleia ai lo latou tuputupu aʻe. Faʻaaoga nei suauʻu i aʻa ma le umi atoa mo le lua vaiaso aʻo le i fufuluina.

    4. Mo lauulu ulu, o le malosi o le laulu e maua mai le tino e talafeagai. O i latou e manaʻomia le tuputupu aʻe lauulu manaia e tatau ona muamua mafaufau i se paleni ma maloloina meaai, o le faavae o le porotini. O lea la, o meaai i aso uma e tatau ona aofia ai meaʻai pei o aano o manu, iʻa, fuamoa, susu, susu, nati.

    5. Faʻataʻupo masani ole paʻu e faʻaogaina ai le kulimi faapitoa poo le suka suka. O lenei faʻaleleia o le toto faʻamalositino ma o le tele o meaʻai maua ai lauulu maua, faʻatulagaina, lauulu tupu vave tele, ma o latou uiga e sili sili atu.