Mataupu

Lelei lauulu sili mo le vevela tau ma tafaoga

Afai e te uumi ma lauulu lauulu, ona talafeagai loa lea ona faʻaali ia i latou i lo latou mamalu uma. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻamalamalamaina lau lauulu i galu malamalama, lea e mafai ona faia na o le fesoasoani a se curling iron po curlers. E i ai le isi auala e pupuni ai lauulu, e masani lava ona manatu e saogalemu, aua e faʻaitiitia ai le manaʻomia o vevela vevela. Pau le mea e manaʻomia e faʻamama ai le lauulu i le masima vai ma mimilo i totonu o se bun. Ona latou na o le e tatau ona solo, ina ia latou amata ona mimilo.

Tamaitai e le fefe e faataʻitaʻi ma lauulu umi e tatau ona taumafai e fai se puʻupuʻu 'oti mo le taumafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fulufulu asimetric e matua talafeagai mo le toʻatele, e faigofie tele ona faʻatautaia, ma e faʻafaigofie ai foʻi ona maua se toniga toniga i le ua, i luga o le ua ma le auvae.

O i latou e taua tele o latou laulu uʻumi tele ma e le tatau ona faapuupuuina i lalo o soʻo se tulaga, tusa lava mo le fiafia mo tafaoga ma le taumafanafana, e tatau ona filifilia ni laʻei manaia mo se matafaga matafaga. O lauulu e aoina i le ponytail o le a foliga sili ona lelei.

O le ae foliga sili atu i le matafaga pe a faʻaeteete lau laulu i totonu o le talo pe fai se maualuga maualuga, mimilo tutusa. O sea laulu e mafai ona faʻaopo i se teuteuga matagofie fugalaʻau poʻo se fulufulu fulufulu mata ma mea teuteu teuteu.

Ina ia le paʻauli le lauulu i se matagi malosi ma e le aʻe i mata, ma le faʻalavelave tutusa i le tan, e mafai ona fili faʻapipiʻi i se tasi poʻo nisi lulu faʻataʻitaʻi.

E lua ponytails na faia i autafa o le a foliga sili atu ona malosi i se taumafanafana auala, lea, o le mea moni, o le a mafai ai ona tosina maia le mafaufau o isi i lou tagata.

I se faʻaiuga, e tatau ona faʻapea o le laulu lauulu i luga o lou ulu e tatau ona faia ina ia aua neʻi tupu se alofa pe a manaʻomia, ona faʻateʻa, aua o se pulou e mautinoa le manaʻomia i luga o matafaga!

Ofu teuteu

O sili ona talafeagai sitaili i le taumafanafana vaitau o le aʻafia o lauulu susu. O le faigofie auala e toe fai ai i luga puʻupuʻu ma feololo. Ole lauulu e tatau ona faʻamalulu ese ma togafitia ile gel poʻo mousse e faʻaaoga ai selu. Ma le isi, o manoa i itu e mafai ona teuteuina i pulou pe le vaaia. I luga o le laulu uumi, o lenei sitaili o le a fiafia e faʻaopopo i se laʻititi bun, pei o le ata Gabriele Colangelo.

Galueaiina o se faigofie ma sili atu muamua nai lo fusifusia filifiliga e aoina vaeluaina ma lauulu umi. E sili ona faʻatuatuaina e faʻamau ia i latou ma tamai paa ni fulufulu lauulu, ona le fugalaʻi le laulu seia uma le aso. Ma afai e te muaʻi togafitia i latou i se faʻapipiʻi o le sami vai, o le a e maua matagofie matagofie.

I foliga vaaia, o se uila faigata e faigofie ona fai. E taua tele le lamolemole o lauulu ma faʻanusuina i se texturizer mo le faʻalelei. Ona tatau lea ona vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua ma nonoa i le faapona i le pito i lalo. Faʻauma pito i faʻamaʻi.

Luga utupoto

O le umi o le laulu ile vevela e sili ona aoina ina ia mafai ona galo sitaili seʻia oʻo ile afiafi. E saʻo ona faʻamau lelei lauulu laʻititi ua pipiʻi i lona fili, pei ona faʻaalia e le au faʻataʻoto a le Cushnie et Ochs. Pe, i se isi itu, fatuina se volumaous styling i le faiga o le ballerina's beam, pei foi o le Michael Costello faʻaaliga. I le tulaga lona lua, o le a sili atu ona faʻatuatuaina le fuliina o le lauulu i luga o se "bagel", toso mai ni nai manoa mai ona mo le faʻatalalēga.

Lauulu ma sele mo lauulu pupuu

Lauulu ma laʻau tipi mo lauulu pupuʻu - e lelei lea mo gaioiga i fafo ma malaga i le sami. O pulu pupuu e mafai ona mago vave tusa lava ma se faletalimalo masini faamago lauulu. O lo latou uumi e le puipuia ai oe mai le fiafia i savaliga uumi e oo lava i le eria tumu i vaomatua vao. Ma pupuu lauulu styling e le faapitoa faaalu taimi. I se tauvaga, o ia lauulu e mafai ona aveeseina i lalo o se pulou poʻo se bandana.

I le laulu uumi e feoʻi i le sami e le faigofie. Peitai, e iai faigata i le savaliga sopo. O le lauulu mafiafia, tusa lava pe uʻumiʻu tauau, e toetoe lava a le mafai ona faʻamamago ma laʻau fulufulu faletalimalo. O lea e tatau ona fai sau oe lava pe aau ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi susu ou lauulu. A leai, o le tele o taimi malolo o le a faʻaalu i le faletalimalo faletalimalo i le taimi o lauulu laulu faʻagasologa.

Le a le mea e fai i lauulu umi?

O le savalivali ma le laulu uumi e le talafeagai foi. Tusa pe e gaugau, e mafai ona pipiʻi i laau mafolafola pe oʻo i mata. Ma le isi, fufuluina o latou o se faafitauli. I le taimi lava e tasi, e le aoga le teena faʻapitoa o laulu ae leʻi tuʻua. A uma mea uma, o le faigamalaga e tasi le vaiaso pe lua, ma e mafai ona tupu lauulu manaia ma ola maloloina i le puimanava mo le tele o tausaga.

E le manaʻomia ma mo le taimi muamua ia valiina aʻo leʻi malaga i le sami ma atunuʻu i saute. I le uma, o pulu vali ua matua susunuina i le la. O lona uiga afai e te le manaʻo e vali i se taimi o i luma, o le eseʻesega i le va o ata o le a iloga. O lauulu e tatau ona teuteuina se fafine, pe o le tafaoga poʻo le olaga i aso uma. Ae i le taimi lava lea e tasi, latou te le tatau ona mafua ai ni faigata taua, ma o lenei mea e tatau ona mafaufauina pe a fuafua se lauulu laʻititi mo se tafaoga.

O le na tusia le tusitusiga: Naumova Tatyana, faatonu o tamaitai-journal.com

Maea faʻamau

A e alu mo 'aiga o le afiafi po o se savaliga faataamilo i le taulaga i le taumafanafana, aemaise pe a fai o laulu laititi ua susu, e sili atu le le faʻatigaina i latou i se fulufulu fulufulu ma e aua le tuʻua latou, ae ia fili i luga o le fili.

E iai se taimi avanoa? Fusi le tootoo tatala.

Lalagaina o lona fili i le tasi itu e sili atu faigofie, talu ai oe mafai ona mulimuli i le faʻagasologa o faʻaaliga vaaia. O se lisiti mafolafola masani e fili mai le tolu manoa, e te manaʻomia lava e faʻataʻitaʻi faʻataʻotoʻai le pito i luga o le ogatotonu.

Faamautu le lalagaina ma se paʻu manoa.

O le ofuvae e mafai ona i le lanu o lauulu, eseese pe a teuteu foi. Afai ei ai lau lauulu umi, e sili atu le aveina sili gusi ma lauulu lauulu ma oe ile tafaoga. Latou te le aveina tele avanoa i totonu o le ato, ae latou masani ona fesoasoani.

O tagata e fiafia i tootoo latou te iloa lenei togafiti e faʻaopopo ai le matagofie. Maitau foi oe.

Ina ia lalagaina sili malie ma matala, faʻaloaloa teisi pito i itu.

Fautuaga a le faatonu E laʻititi lava le le faʻatamaina ole laʻasaga vaʻaia e foliga lelei i fulufulu na maeʻa fufuluina ma susulu ile laulu e pei ole ata ile ata. Ina ia ausia lenei aʻafiaga, taumafai le Jelly Shampoo ma TIGI Bed Head Totally Beachin summer conditioner with vitamini ma UV filter. O nei oloa foʻi e fesoasoani e puipuia lou laulu mai le chlorine ma le masima, e sili ona moni pe a fai e te faʻaalu i se tafaoga i luga o le sami.

Fusi ma fulufulu

E faʻafiafiaina le siosiomaga o faʻafiafiaga e aapa atu ou lima e aoina le sili ona masani lima? Ia, fai sau fagu, ae na o le le masani. O lona fausiaina o le a na o ni nai minute le umi, ae o le fulufulu mata o le a foliga atoa ese mai.

E i ai foi se fulufulu uila i taimi uma e aoga.

Faaputu lelei ma selu ia manoa. Ona vavaeese lea o le vaega o lauulu i luga o le pale ma faʻapipiʻi i lauulu ulu. O le a tatou toe foʻi atu ia te ia mulimuli ane, ae mo le taimi nei, fai se faʻataua i luga o le vaega o totoe o le lauulu.

E tatau ona maualuga le siʻusiʻu.

E pei ona e vaʻai, o le lauulu e mafai ona faʻatinoina ae le o luga o le umi o le laulu, e lava ma totoe le mafai ona aoina mai ia mea mai tua.

Fusi ma le faʻaeteete ina ia aua neʻi afaina manu faʻasolo.

Ia faʻasaʻoloto le loka o lauulu i le pale ma fuluʻi lemu i latou i soʻo se selu mafolafola.

E faigofie lava ona faʻaleleia le siʻitia masani.

Faʻapipiʻi loka tetele mai i luga e oʻo i le faʻasolo tele. Afai e te filifilia se fusi faʻaoso ile lanu o lou lauulu, o le a le mafai masani ona vaaia. O se aafiaga faʻapena e mafai ona mauaina i le fusifusiina o se fasi fulufulu o laʻau mai le siusiu i autafa o le pito o le kusi ma faʻamaʻimauina.

O mea ia e tatau ona e mauaina!

E mafai ona e lalelei faʻaalu se ofuvae mai le fusi i le tele o auala, saili atili sili atu iinei.

Fautuaga a le faatonu Dove Hair Therapy Refresh Care mamago laupepa ma siliki uila ma suauʻu ti lanumeamata o le a fesoasoani e faʻaopopoina le tele o pulu i lauulu ma fesoasoani ia tumau umi. Fofo sina mea laititi i aʻa, tuu loa ona lamulu ma selu lou lauulu i se minute. O se mea faigaluega e mafai ona tuʻuina vave lauulu fluffiness ma fou pe a leai se vai ua mautinoa e aoga i tafaoga.

O le fusi e fetaui ma oe

O le mea moni, a malolo e aunoa ma le lauulu aoina i totonu o se bun. Faatasi ma ia, e mafai ona e savali ma aau, aveese lauulu mai le ua i le vevela ina ia latou le faʻalavelave ai. Matou te fautua atu ia toe faʻataʻitaʻi se saoasaoa ma matagofie le vaega o le utupoto e fetaui ma oe a o le i faia lau tafaoga.

Nonoa se sikafu i le fusifusi - mo se mea faʻalelei ma ia matagofie.

E mafai ona umi, maualalo, lauusiusi pe lamolemole. Taumafai e faʻaaoga se "bagel" mo lau fusi, faʻaopoopo vaʻaia, ma e mafai foʻi ona faʻalauteleina lau laulu i se sikafu.

Lauulu i sikafu

O laulu i laʻau e le gata o se vevela, ae o le la puipuia i se matafaga vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suʻeina se sikuea sikuea lapoa i le foliga o se panama.

Fiafia i laʻei fulufulu ma la puipuia.

Afai e i ai lau ie i foliga o se lautele lautele, nonoa faataamilo i lou ulu e pei o le bezel.

O le sikafu i le lauulu o le a fesoasoani e fausia se malolo foliga spa.

O le tele o sikafu ma sikafu o le a le aveina le tele o avanoa i atopau, ae o le a fesoasoani ia te oe e fesuisuiai lau tafaoga lauulu.

Falani Farani

E le mafai ona alu se sikoa a Farani. Afai e te leʻi faataʻitaʻia lenei faiga o sitaili, ua oʻo ile taimi e te taumafai ai. Foliga matagofie i soʻo se ituaiga laei. Ia fili i ona fili ma fai se 'autau mai fafo.

Ata faaaloalo Faʻaola Ole tautotogo / taumafanafana 2012 Valentino

Lauulu fulufulu

Lauulu laei e fiafia i ai le tele o tagata lauiloa, e aofia ai le pese pese Rihanna, e le tele o lalelei bloggers.

Afai ei ai lou lauulu lulu, ao mai se fusipaʻu mai le pito i luga o lou lauulu mai le pito i luga o lauulu, tuu le mea e totoe o lauulu lulu. O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo matafaga, cocktail party poʻo savaliga afiafi.

Ata faaaloaloga: Pinterest

O se fusi uaua i tua o le ulu

Mo teineiti e le fiafia i le aʻafia o lauulu tousled, o se fusi uliuli i le pito i tua o le ulu o le sili sili fofo lea. Ole taimi sili e fai ai o le taimi na o ese mai le vai ma o lou laulu o loʻo susu pea. Pau mea na e manaʻomia o le selu ma ofuvae uʻu. Afai e te manaʻo e teuteu lau lauulu aʻo le i alu i matafaga, e mafai ona e faʻaoga le varnish poʻo se suauu e faʻalelei ai. Ina ia maeʻa le foliga, faʻaopopo se pea tautaliga tetele.

Lauulu ulu

O aso o le tau mafanafana e mafai ona matua vevela, o le Bob haircut o le auala sili lea e toe faʻafouina ai lou lauulu ma faʻafou lau ata. O le a foliga tutusa lelei i le lulu ma le lauulu lauulu.

Ata faaaloaloga: Pinterest

Meafaigaluega o lauulu i le tau mafanafana

Turbanes, ulu fulufulu, tamaʻi sikafu toe foi mai i lenei taumafanafana. Fai se fagu mimiti gofie ma nonoa se sikafu lanu i autafa o le fusi pe faataamilo i le ulu. Aua neʻi faia le teuteuina lelei o laulu, e tatau ona lele lau laulu i luga o le sami. O le turban o se manatu manaia foi, mo teine ​​totoa. Filifili manaia tautaliga mo lauulu mea fai foliga ma o le taumafanafana foliga ua saunia.

Straw pulou

O pulou moa o se tasi lea o mea silisili tau taumafanafana mo aso vevela vevela. E mafai ona o soʻo se lanu, lapoa ma sitaili. O pulou moa e le gata e puipuia ou foliga mai le la, ae e maua ai foi se laei foliga. O pulou mago e sili ona manaia i soʻo se laulu, ina ia e le filifilia ni laʻei faʻalenatura faʻa, mafolafola pupuʻu poʻo le siʻusiʻu.