Tapē

Epilation i le fale - pe faʻafefea ona fai suka, suka, suka, vailaʻau ma faʻafiafiaga a tagata

Epilator - o se mea e taua tele mo le aveeseina o lauulu, lea o loʻo i le auupega o teine ​​uma lona lua. Ae, paga lea, e le o tagata uma e iloa ona faʻaaoga tatau le epilator. E foliga mai na ia faʻatau le masini, tuʻu i totonu o le eletise, ma tietie solo i luga o le lauulu luga o le paʻu - o lauulu o le a aveeseina ma le faʻamaoni ma ua maeʻa loa le galuega. I le faʻatulafonoina, e, ae o le aveeseina o lauulu o se matua tiga tele gaioiga, aemaise lava ile taimi muamua. Ina ia faafaigofieina le faʻagaioiga ma faʻaititia le le fiafia, matou te ofoina atu oe e faʻamau ma oe i ni nai fautuaga, ma o lou aʻafiaga muamua o le faʻaaogaina o le epilator o le a faigofie ma aoga.

Maualuga 5 Tulafono mo Tulaga Lelei Aveesea i Aiga

I le amataga, ia manatua - o le agavaʻa e fai ai le aveeseina o lauulu e le sau saʻo i le taimi muamua. Faʻatonuga mo le epilator e masani lava e le o se sili fesoasoani i le faigata o le lauulu 'aveʻese. Lelei, pe afai e mafai ona matamata se toleniga vitio i luga o le auala e tiga aunoa faia lauulu aveeseina.

E te aʻoaʻoina le faʻaaogaina o le epilator faʻapolofesa e le itiiti ifo i le 10 faʻasologa, pe a uma ona e suesueina ou sili ona tiga nofoaga ma filifilia le saʻo saʻo mo le masini.

Matou te fautua ia oe ona amata i le manatuaina o tulafono faavae o le auala e faʻataunuʻuina ai lenei faʻatonuga ina ia aua le afaina.

1. Lauulu umi - 0,5 cm

Afai o le taimi e leʻi faʻaaogaina le epilator na e faʻaaogaina le masini ma ua masani oe e fufulu mama ou vae, a o le a oʻo i le taimi muamua o le faʻaaogaina o le mea faigaluega e tatau ona e tuʻua le lauulu tuputupu ae malolo atoa mo 1-2 aso. Mo sili le puʻeina o lauulu, o le epilator e tatau ona mau atoa, lea e faigata ona fai pe a fai o le puupuu e puʻupuʻu.

2. Tau maualalo maualalo

Amata faʻaaoga le epilator mo le taimi muamua i le maualalo saoasaoa. Ole saoasaoa tele e faʻaitiitia ai le taimi, ae ole tiʻetiʻe ile saoasaoa tele lava e mafai ona puʻeina ma tosoina mai naʻo laulu manifinifi. I le taimi muamua, aemaise pe a fai na e seleina ou vae i luma o le epilator, o lou lauulu ua i ai se mafiafia paʻu lea e mafai ona tosoina ese ae na o le maualalo saoasaoa. Ina ia aloese mai le tiga, faʻaaoga se palu faʻapipiʻi luga o le ulu o le masini.

3. Fale taʻi vevela

Ia fai ma tulafono le fai o lauulu 'eseʻese pe a uma ona fai se vai vevela, pe, i le ogaoga o tulaga, se taʻele. Afai ua masani oe i le tafiina o ou vae i lalo o le vai vevela, o lenei, aveese le sili atu o le a faʻatali mo oe pe a maeʻa le taʻele.

A faʻamama le paʻu, o le pu e faʻalauteleina, ma o le a sili atu le faigofie le faʻaaogaina o le epilatori nai lo le "mago" - o le lauulu o le a faigofie ma leai se tiga aveeseina e tweezers mai le pulu lauulu.

4. Faasaga i lauulu tuputupu ae

Faia o lauulu aveeseina e matua faasaga i lauulu tuputupu ae. A leai, oe o le lamatia o le aveina o le masini i le nofoaga e tasi i le tele o taimi, taumafai e toso ese lauulu, lea e le mafai ona faʻaigoa fiafia. Tusa pe masani ona e faʻamamaina ou vae, faʻaaogaina le masini i soʻo se itu, ia e masani mai le uluaʻi aso e te saʻo le faʻaaogaina.

5. Aua le faia taumafaiga

E le manaʻomia le moni "fetaomi" le masini i totonu o vae ma paʻu i le taimi o epilation. O le a ia le galue sili atu mai lenei, ae o le le fiafia i le su eina o le epidermis ma tweezers o le a avea ai oe ma 100%. Ave le epilator i luga o le paʻu i le lamolemole e pei ona masani ai ona tafi ma le masini, e aunoa ma le faʻamalosi. E tatau ona e teuina i se faʻailoga lemu ina ia mafai ona mau lelei lauulu uma.

Epilation i vaega eseese o le tino - se tasi faʻatasi auala

Masalo na e faʻalogo i le fuaitau e uiga i le taimi nei o loʻo i ai o le tiga, e ese mo tagata taʻitasi. A o le mea moni, o le moni faʻaaliga lea, naʻo le maaleale o vaega o le tino e toetoe lava tutusa mo tagata uma. Faia lauulu lavalava i luga o vae pe ile bikini eria - e te lagona le eseesega? E le o tagata uma o le a filifili e aveese lauulu ile tulaga lona lua, ae o le tosoina o latou vae e leʻo se filifiliga. O le sauniuni paʻu i itu eseese o le tino e le tutusa. Lea, o le a tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻaaoga le epilator i masani masani, maaleale ma sili atu le paʻu o paʻu.

Lauulu aveeseina

I luga o vae, o itu sili ona maʻi o le paʻu e i luga o tapuvae ma lalo o tulivae. O le vaega o totoe luga vave "masani" i tiga - pe a uma 3-5 minute, le toe afaina e le toe tiga e pei o minute muamua o le gaioiga. Ona o le laualuga luga, faigofie le aveeseina o vae i luga o vae. Ae aua le faʻamoemoe e maeʻa faʻaaoga le epilatori lalo ifo o le afa itula.

E mafai ona e saunia ou vae mo le lulu lauʻeleʻele faʻafuaseʻi ma se siakiina o le tino ma se ie solo malo. Tasi le itula ae leʻi faia le togafiti, faʻapipiʻi le epidermis o vae, olo, vaimama. Faʻamama ou vae i se solo taele, salalau le toto. O le keratinized vaega o le paʻu o le a fufuluina ese, le lauulu o le a faigofie tele toso ese, ma o le a faaitiitia tiga.

Aveesea fulufulu μασulu

I lalo o le faʻaʻi, o le paʻu e sili atu agamalu ma maaleale, o lona uiga e manaʻomia se auala faʻapitoa. Ina ia aua le afaina e aveese lauulu e ala i le faʻaaluina o le masini luga o le paʻu, e tatau ona e toso lemu. Lea o le lauulu o le a maua vave vave ma sili atu le lelei e le laupepa o le masini.

O le umi o le fulufulu fulufulu mafai ona mafua ai le tiga ma le le mautonu pe a toso. Ae le i faʻaaogaina le masini, e tatau ona e tipiina ma le faaeteete lou lauulu. O le tafiina o keti aʻo leʻi faʻaleagaina ia folini o lauulu e tatau ona faia ae le o le tasi pe lua aso ae leʻi faia le faʻagaioiga. A maeʻa ona 'aveʻese le lauulu, togafiti keti i se aisa kulimi ma se ie manifinifi o le suāuʻu pepe e faʻamama ai le ita.

Aveesea Bikini Hair

O se tasi o le sili ona maaleale paʻu mata o le bikini laina. O le tauaveina o lauulu aveeseina i luga e manaʻomia le faʻaogaina faʻamalosi gauntlet poʻo pasī ma se aisa malulu. O nisi teineiti lava e inu ni vailaʻau tigaina aʻo leʻi aveʻesea lauulu, ae matou te manatu e le talafeagai le fuataga.

A o le i kiina le epilator, aveese se pulu o lauulu mai le bikini laina ma fulufulu. O lea e te faʻailoa le paʻu i ai o loʻo iai se taualumaga mo le tosoina o lauulu. Talu mai le paʻu i luga o lenei vaega o le tino e sili ona maaleale, pe a uma le faʻamaluluina e tatau ona togafitia i le ava malosi ma smear i le susu faʻamalosi pepe kulimi ma chamomile ina ia toe faʻaleagaina le paʻu vave.

O le a le aveeseina o lauulu

O lenei manatu e masani ona fenumiai ma le fausiaina. Afai e te le mafaufau i le malosi faʻatusatusaina o le gagana, o le uiga o nei upu e ese. Epilation o se auala faʻapipiʻi o le aveʻesea lauulu e le manaʻomia e ala i le faʻaalia i totonu o folika lauulu, aʻo le faʻaumatia o le tipiina o le laulu fuata, o loʻo tu i luga aʻe o le lauulu o le paʻu. Ole loloto auala faʻaalia e maua ai faʻaiʻuga sili pe a faʻatusa ile faʻamamaʻi, ma fesoasoani e aveʻese mai vao mo le itiiti ifo ile 2-3 vaiaso.

Aveesea Bikini Hair

O le itu i totonu o le puimanava, puimanava, ma le eria i lalo ifo o le nila o nisi o nofoaga sili ona maaleale i luga o le tino, o lea e aoga le faʻafesoʻotaʻia latou togafitiga ma le tiute uma. O loʻo fautuaina e faʻatino le faiga e ave ese ai lauulu i le salon, lea e taumafai ai le fomaʻi faʻapitoa ia avea ia sili atu o le tiga pe a mafai ai ma avatu ni faʻamatalaga aoga ile tausia oe lava i le lumanaʻi. Ae peitaʻi, afai e leai ni tupe mo le asia o le salonona, mafai foi ona aveʻesea lauulu o le bikini sone i le fale.

E le tele naua auala o le aveeseina o lauulu i lenei vaega e pei o le taimi faʻamamaina o le tino - o se tafi, faʻafefeteina poʻo le faʻamalosiʻau i le fale. Ae ui i lea, e tusa lava poʻo le a le metotia filifilia, le tele o tuutuuga e tatau ona faʻamalieina aʻo leʻi maeʻa taualumaga:

  • Ina ia puipuia le foliga mai o le ita poʻo ni mea lavea faʻafuaseʻi, o taualumaga e tatau ona faia i le totino o le nofoaga pe a fai o le umi o lauulu ua oʻo i le 2-5 mm.
  • Ia mautinoa ia togafitia le paʻu i se pulu susulu i le aso na muamua atu. Lenei fesoasoani fesoasoani e aloese ai mai le ulufale atu i totonu.
  • Ina ia faʻaititia le aʻafia o microtraumas, ua fautuaina le laʻuina o le ie lavalava 2-3 aso ina ua maeʻa shugaring poʻo le waxing. Mo lava mafuaʻaga, toʻatele tagata atamamai fautuaina le filifilia o laupepa mai ie masani.

Ituaiga o bikini sone lauulu aveese

A filifilia se metotia, e tatau foi ona filifili muamua pe o le a le faʻaiuga mulimuli e te manaʻo e mauaina. O le masani ai, o ituaiga uma lava lauulu na aveʻesea i le bikini sone e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: le faʻaaogaina tuai ma le aveeseina loloto. Leikini masani - faʻataʻitaʻi na o nofoaga e i tala atu o le laina o aau. E aofia ai: le pito i lalo o le manava, le itu i totonu o le ogavae, o nisi taimi o le mea paia.

Tulufulu ese lauulu - togafitiga e le gata i luga o tino vaaia masani, ae faapea foi le vaʻai, mucous membrane, labia, le eria i le va o pulu. E vaevaeina le ituaiga lea i le lua subspesies:

  • Pasila - pe a tuʻufua fafine i vao lelei i puimanava, puʻe, pulu. I le taimi lava e tasi, o nisi taimi o vaega o lauulu e totoe i le pito i lalo o le manava, e faia ai ni manifinifi manifinifi, sikuea poʻo mamanu.
  • Hollywood - aiaia ai mo le faʻatulafonoina o le aveʻesea o mea uma e vaʻaia i le bikini eria, e aofia ai ma le labia. O lenei faʻatulagaina o loʻo avea ma se tagata e sili lona tumama ma faʻalelei.

Lauulu Aveesea Meafaigaluega

O le matua o le tafi, faʻaauau le paʻu paʻu ma tipi faʻasolosolo avea ma avea o se mea o le taimi ua mavae. O aso nei, ua sui le ave fulufulu i le tele o metotia eseese, o le tele lava o na mea e mafai ona faʻaogaina faʻamaoni i le fale:

  • Vailaau depilation. E tulai mai ona o le faʻaaogaina o soʻoga ese, gala, kulimi faʻavae i luga o vailaʻau faʻapitoa.
  • Manaia le lafoaʻi o laʻau le talafeagai. E mafua mai i le faʻaaogaina o le karamel faapipii poʻo le meli, suka.
  • Masini aafia. E aʻafia ai le faʻaaogaina o masini faʻapitoa - epilators.
  • Lauulu aveeseina ma filo filo.
  • Lauulu aveʻesea ile fale ma fasi solo paʻepaʻe, vaivai poo malulu malulu.

Faʻafefea ona fai o fulufulu i le fale

Ole tele o metotia e matua saogalemu ma e le manaʻomia ni tomai, ae o loʻo iai le tele o faʻavaʻa lautele lea e le fautuaina ai e fomaʻi le fulufulu tino. E aofia ai:

  • le i ai o faʻaleagaina le paʻu,
  • vevesi alatoto,
  • oncological faamaʻi
  • malulu tiga po o le taliga,
  • maitaga
  • mali suka
  • faʻamaʻi pipisi
  • afaina ai lagona
  • magafagafa i le tiga.

I le maeʻa ai o le faʻagasologa, e le tatau ona e alu i taʻele ma sauna i nai aso muamua. Afai na e filifilia shugaring, aveʻese ma wax poʻo se epilatorina e faʻatatauina le le aoga laʻau, e le tatau ona susu lou paʻu pe togafitia i mea teuteu mo le isi aso. A maeʻa le tafi, e tatau ona e faʻaaogaina se moisturiser e fesoasoani e faʻafuaseʻia ai le ita poʻo se mea faigaluega faʻapitoa e telegese ai le tuputupu aʻe.

O le a le soloia o lauulu - o le eseesega mai lauulu 'aveʻesea

I lalo o le faaupuga depilation uiga ese le aveesea o na o le vaʻaia vaʻaia o le lauulue aunoa ma le aʻafia saʻo i le fulufulu mata. O le taunuʻuga o le taunuʻuga pe a maʻea se faiga faʻapenei e puʻupuʻu, o le lauulu e vave ona tulaʻi i tua, ma toe faaluaina le manaʻomia.

I le tulaga o le papala, lauulu toso ese mai ma le aʻa, lea e mafai ai ona faatumauina le aafiaga mo se taimi umi pe'ā uma le faiga, i se faʻaopopoga, fou lauulu amata ona tupu manifinifi manifinifi ma vaivai. O le mea lea, o eseesega i le va o nei talitonuga o loʻo iai i le faʻavae o metotia.

Fesoasoani! Le eseʻesega i le va o manatu o lauulu 'aveʻesea ma faʻapipiʻi tupu tele lava i totonu o cosmetologists. I lenei tulaga, e le o manatu sese e faʻaaogaina uma tuʻutuʻuga e faʻasino i soʻo se metotia o le aveʻesea o lauulu e le manaʻomia.

O loʻo mulimuli mai auala o loʻo avanoa mo le aveeseina o laʻau le talafeagai:

  1. Le faʻaaogaina o ni aila. O lenei metotia o se tasi o sili faigofie ma sili ona taatele. O lona tulaga le lelei o le vave toe faʻasolosolo o le tipi lauulu, o le ono iai se manuʻa i luga o le paʻu i le taimi o le faʻagasologa, le foliga mai o le ita. I se tulaga lautele, o lenei metotia e leai se tiga i le leai o ni tipi ma isi aʻafiaga leaga.
  2. Ole faʻaogaina o isi mea e faʻaalu ese ai uila, mousses, gels. E faʻapena foʻi ma le tafi, ni vailaʻau faʻamalolosi na te aveʻese na o le vaega pito i luga o lauulu, o lea e toe tupu ai i se taimi vave, o le averesi o le umi o le tausia o le iʻuga e 3 aso. Depilation i lenei auala e tatau ona faia tuʻusaʻo e tusa ma faʻatonuga, a leai, mea leaga e ono tupu. I se aotelega, o le metotia e leai se tiga.
  3. Tagata sauaina. E le gata i lea, naʻo vaega vaʻai e vaʻaia e aveʻesea, a e mafai ona e tuua le umi e manaʻomia, fai ni sitaili eseese. O latou faʻaaogaina e sili ona talafeagai mo se bikini sone. Ole auala lenei e ave ese ai lauulu e le manaʻomia e matua leai se aoga.
  4. Epilator eletise. Le aveeseina o lauulu i lenei tulaga o loʻo faia i le aʻa. Le aafiaga pe a uma na taualumaga umi umi, i luga ole averesi 2-3 vaiaso. Faatasi ai ma le faʻaaogaina pea o le epilators, o le faifai malie i le tuputupu ae lauulu ua maitauina i le taimi, latou avea ma manifinifi ma vaivai. O le mea sili ona leaga i lea auala, o le tiga o le faʻagaioiga. Ina ia faʻaititia le malosi o lagona le lelei, e gaosi oloa e ofoina atu masini ma isi sapalai faʻapitoa ma galuega.
  5. Aveʻesea lauulu soʻona ma le paʻu poo le suka suka. Uma auala e tali tutusa lava. I mea uma e lua, toso ese lauulu o loʻo faia faʻatasi ma le aʻa. Ole aʻafiaga pe a uma le gaioiga e umi tele, e uiga ile 2-3 vaiaso. O nei metotia o le aveeseina mai o se mea e le manaʻo ai, o loʻo iloga foʻi ma le maualuga o le tiga.
  6. Leisa ma le eletise aveeseina o lauulu e faia na o fale faʻalelei. O nei metotia e sili ona aoga i latou na lisiina muamua, aua latou te faʻatagaina oe e aveese lauulu mo se taimi umi lava (mo le tele o tausaga pe o le faʻavavau). I le taimi o le faʻagasologa, le lelei lagona ia mafai foʻi, ae pe a saʻo atu i se auala saʻo ma maualuga le tomai faʻapitoa o se fomaʻi faʻapitoa, e ono faʻaititia.

Uma auala o le aveeseina o le le fiafia i lauulu ei ai ona lelei ma faʻaletonu, o lea pe a filifilia se sili ona talafeagai, e tatau ona e faʻalagolago i lou manaʻo, fiafia, mea tau tupe.

Auala o faʻaititia tiga

Tele fafine miti o le aoga ma le umi le laulu e leai se tiga, ae le o auala uma i ai nei ausia nei tulaga.

O auala e sili ona tiga o faʻaumatia le aofia ai:

  1. Tuiina ma le tafi. Ae ina ia puipuia mai mea faʻaalu ma isi aafiaga le lelei, e tatau ona e tausisi i tulafono faʻavae ma fautuaga. Aua le faʻaogaina ni pisapisao mata, faʻatinoina gaioiga e faasaga i lauulu tuputupu ae. O loʻo fautuaina le faʻaaogaina o le gel poʻo le faʻapitoa i le taimi e fai ai togafiti.
  2. Tagata sauaina. A faʻaaoga i latou, o le ono afaina o le paʻu manuʻa faʻaititia i nol, o lea o le auala o se tasi o le sili saogalemu ma sili ona tiga.
  3. Kulimi, musses, pulu mo le faʻamutaina. O le faʻagaioiga o le aveeseina o lauulu o loʻo fai e aunoa ma le tiga. Peitai, pe a faʻaogaina, e tatau ona mafaufau iai le ono aʻafia o le aʻafiaga i isi paʻu.

Le lisiina metotia o le sili ona tiga tiga, peitai, le umi o le taunuʻuga taunuʻuga ina ua maeʻa a latou talosaga tuua tele e manaʻomia.

Faʻafefea ona faʻaititia le tiga aʻo faateʻa

Ina ia faʻaititia le tiga, e mafai ona e faʻaogaina ni vailaʻau eseese poʻo vailaʻau faʻapitoa e iai le laititi e aoga ai le namu.

I totonu o vailaʻau e faʻaititia ai le tiga i le taimi o le faʻaumatia, i luga o vae ma i le bikini, o le nei e tu i fafo:

  • Lidocaine,
  • Fusuʻaga
  • Prilocaine.

Nei ma mea faapena oloa e mafai fua faʻatauina i soʻo se faletalavai, a o le tau o nei vailaʻau e maualalo. E mafai ona fai i foliga o kulimi poo spray.

Oloa faʻapitoa gaosi, lea e faʻatagaina ai le anotusi o le anesthetic faaitiitia le faigata o le le lelei o:

E mafai foi ona faʻaogaina le poloka aisa e faʻaitiitia ai le tiga i vae. Faatasi ai ma shugaring ma waxing, e le fautuaina lona faʻaaogaina, talu ai i lenei tulaga maso feteʻenaʻiga ma faigata i le aveeseina o lauulu tupu mai le malulu.

Lelei lelei, faʻataga e faʻaititia ai le le fiafia, e iai se vai taele vevela poʻo se taʻele, pe a e ave i luma o le faʻagasologa. I luga o le paʻu uʻu, e faigofie ai ona aveese lauulu, talu ai le aafiaga o le faʻaititia o tiga.

Faaiuga

Soo se teineititi miti o le aveeseina o le le fiafia i lauulu e aunoa ma le tiga, a ia mautinoa o le iʻuga e lava lelei maualuga-ma tumau umi se vaitaimi umi. Peitai, e le o metotia uma fetaui ma nei tulaga. Faatasi ai ma le sili e leai se tiga o: le tafi, le faʻaaogaina o trimmers, faapitoa faʻapipiʻi kulimi, mousses, gels.

E ui i le leai o se tiga i le taimi o le faʻaaogaina o auala o loʻo i luga, o le aʻafiaga ina ua maeʻa faʻagaioiga na teuina mo se taimi puʻupuʻu taimi ma e manaʻomia vave le toe faia. A o le eletise uila, vasking ma shugaring maua se sili sili atu alualu iʻuga. E mafai ona e faʻaititia le tiga i le taimi e le manaʻomia fulufulu eseʻaina faʻaaogaina faʻaaogaina vailaʻau eseese o loʻo i ai se analgesic aafiaga, poʻo faʻapitoa oloa o loʻo i ai se malamalama vai tui.

Malie

O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se mea faigaluega, lea e masani ona faʻaigoaina o le suka. O le mea moni, faʻaopopo atu i ai, e aofia ai foʻi isi vaega - pine nila, synthetic resinous additives, paraffin. Faʻalagolago i le faʻavae, o le faiga e lua ituaiga:

  • Malulu vevela. Ole faʻamaʻi e faʻamafanafana ile faʻaalu ile gaʻo poʻo le faʻapaʻu vela ile 50 tikeri. Ona faʻatagaina lea o ia e malu i le vevela o le 42 ° C ma faʻaaoga i le tino i le gasologa o lauulu ulu ma se spatula faʻapitoa. A uma ona faʻamaʻa le vaega, ona aveese loa lea o fasi fasi faʻatasi ma le lauulu ua suia.
  • Solo vaivai. O lenei faʻatinoga e faigofie lava ma e masani ona faʻaaogaina i le fale. E faʻaaogaina le solo faʻapitoa i totonu ole pulufana faʻapipiʻi i le faʻatonutonuina ole laulu e faʻaaoga i luga ole ulu ole pulou. Ua sae le pito i luga o le pepa poo le pepa, faʻapipiʻi i le paʻu, ona aveese ai lea o se laulu. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona aveʻese mea o loʻo totoe i pulou ma a latou oloa e faʻavae i le suauu.

Waxing ile fale e taʻua foi o le waxing ma e manatu e aoga tele: o le iʻuga o le a maitauina mo se masina. O le aoga o lenei faʻasologa o le, a maeʻa ona faʻaʻumiʻumi le paʻu - solo e faʻamamaina e le gata o le lauulu, ae o sela foʻi oti, faʻamama ma toe faʻaola le paʻu. O le itu pito i lalo pe a fai e le mafai ona e aveʻesea mea uma i le taimi, ona mafai lea ona e toe faia le aveʻesega naʻo le 3 aso.

Faʻamatalaga o Depilatory Cream

Fito Depilation o se kulimi na fai mai i mea masani e faʻaaoga e ave ese ai lauulu mai foliga poʻo le tino. O se mea ninii kulimi e ese mai le malologa i totonu e puʻupuʻu ma talafeagai e faʻaaoga.

Ina ia faʻaogaina, e te le manaʻomia e asiasi i se faleoloa pe avea oe ma tagata poto faapitoa, e te manaʻomia le 30 minute o le taimi avanoa ma lou paʻu o le a lamolemole ma matagofie. O le kulimi o le a faʻatagaina oe e ofuina mea e sili ona faʻaalia, aveese le vaʻai o lauulu, oso ai le paʻu pe a uma ona suluʻi pe faʻaoso mo le tino i le taimi o le teʻa.

Faʻatonuga o faʻaaoga

O taualumaga mo le faʻaaogaina e masani: faʻaaoga i vaega o le tino po o foliga o loʻo tele lauulu. Ona tuu ai lea mo se taimi faapitoa ma fufulu ese ma se omomi (ie puipui), pe i ai ma se spatula faapitoa, e masani ona sau ma lenei kulimi.

Galulue mataupu faavae

E lua filifiliga mo le galulue ma lenei kulimi:

  1. O le muamua ma le mea autu o le aveeseina o le le fiafiaina lauulu. E sili atu le lelei o lenei mea nai lo le masini, solo ma isi metotia. O faʻamatalaga i lona faʻaaogaina na o le faʻamaonia lea.
  2. O le lona lua filifiliga o le taofia o lauulu i luga o le paʻu. O lona uiga o le kulimi depilatory taofia le vave tuputupu ae o lauulu. Soo se taimi e te faʻaaogaina ai, o mea gaosi mea o le a faʻavaivaia ai le folika. O le mea lea, pe a mavae se taimi, o lou lauulu e le tupu olaola.

Le aoga

O lenei depilatory kulimi ei ai le tele tele o tulaga lelei:

  • o le mafai lea o lona faʻaoga i mea laiti (faigata ona oʻo atu) ma le tele o paʻu o le paʻu.
  • avanoa, e mafai ona e faʻatau i le fale talavai mo sina tupe,
  • ina ua uma ona faʻaaogaina, e mafai ona e faaitiitia le aofaʻi o faʻamiti mo se taimi umi,
  • tiga le galulue ma lenei mea faigaluega,
  • pe a mavae sina taimi o le a faʻavaivaia ou lauulu ma e le tuputupu aʻe,
  • i le maeʻa ai o faʻafitauli, o le paʻu e sololelei faʻafetai i le moisturising ma le faʻafaileleina o mea o le kulimi,
  • o se manogi foʻi manaia, e le pei o kulimi faʻapipiʻi masani,
  • vave gaioiga, e te le tau faʻaalu se taimi tele i lenei faiga.

Faʻamaonia o ia mea aoga ua faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina tuʻu saʻo lava o lenei mea faigaluega.

Ole a le faʻaogaina ole faʻaaogaina o le phyto-cream?

O se manatu e pei o le faʻaogaina o le fefiloi faʻaalu fefiloi faʻaaogaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa fuafuaina e aveese lauulu i soʻo se vaega o le tino. Ina ia faʻamasani atoa oe i lenei metotia, ua fautuaina e te matamata se vitio ma se faʻamatalaga auiliili o le faʻagasologa atoa. Fito-kulimi ei ai se puʻupuʻu talafeagai afifiina. O le teuteuga uma lauulu e aofia ai i le apalai o le paluga ile faafitauli. Ma fufulu ile taele masani ile solo taele. O faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega mo le faʻaitiitia o auupega e mafai ona maua i luga o laupepa vitio i luga o le Initaneti.

O lona uiga la o le fito prefix uiga, ma e aʻafia ai le faʻavae o le pasa?

E pei ona aliali mai, o le aʻafiaga o le vailaʻau tumau pea tutusa pei o mea uma pei ona fuafuaina mo lenei metotia lauulu 'aveina: vailaʻau vailaʻau e galue, ma e le o faʻaopoopoga i le tulaga o natura laʻau ma suauu.

Tapi faʻamuta ma kulimi fualaʻau

Fitosmola o se auala mo le faʻaaogaina

I aso nei, i fale faʻalelei, e masani ona faʻaaoga se vailaʻau masani e pei o phytosol. E tele naʻua fua mo na tui. E faʻavae i luga o le meli, karamelu po molasses ma le anoanoai o mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, pine resin poʻo ni laupepa. Afai e te manaʻo e iloa se fomaʻi sili atu o le phytosolic, e tatau ona e matamata se vitio i lenei autu. Phytosol o se lelei talafeagai tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina, talu ai e le manaʻomia muamua faʻamafanafana.

Phytosol mo le teuina e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se vaega o le tino, e aofia ai i le bikini eria, keti ma foliga. A e maise i manaʻoga o se mea faigaluega lea mo le faʻatinoina o le bikini design - o se vaʻaiga faʻaneionapo i le vaega o le depilation. E mafai ona faʻamasani oe i lenei faʻasologa i sili auiliiliga e ala i le matamata faʻapitoa vitio.

Ole phytosol o se mea lelei i le aveʻesea o laʻau ma vaʻai. E i ai se aʻafiaga toʻamalie i vaega faʻafitauli, e ese mai i faʻafitauli. Ole phyto resin e maua ai foʻi le tumau tumau mai le gaioiga.

Ina ia fausia se manatu mautu e uiga i se vailaʻau e pei o le phytodepilator mo le aveeseina o meaola, e aoga le iloiloina o iloiloga o teineiti ma fafine oe ua uma ona taumafai le aafiaga o le fou vailaʻau. Sili atu ae matamata le ata faʻaaogaina vitio tagata.

Na tusia e se teine ​​o le 20 tausaga:

Ou te fiafia i le fofo fou i le pisaini, sage ma le sami buckthorn suauu. I le faʻaopopoga o mea masani, o se tau talafeagai na tosina mai. I totonu o le faʻaopoopoga - gaioiga vave (10 minute), manogi manaia ma maua ai se faʻaiuga matagofie. O le paʻu ua lamolemole ma mama.

E i ai loʻu paʻu maaleale i le ita. O le mea lea, e le mafai ona ou faʻaaogaina auala masani e aveese ai vao. Na ou vaʻaia faʻafuasei se phyto-depilator i totonu o le faleoloa, na ou filifili loa e faʻataʻitaʻi ma ou te leʻi salamo ai. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa na aofia ai mea masani faʻalenatura: yarrow, lauti laʻau o le suauu ma plantain, lea e le mafua ai se le fiafia poʻo le le fiafia. Na ou faia mea uma e pei ona tusia i faʻatonuga. Ole iʻuga e matua faamalieina.

O iloiloga nei e leʻo se laʻau manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻitaʻi talavou 35 tausaga le matua e faʻamatala e uiga i ona uiga faʻapenei:

Sa ou faʻatauina se phyto-depilator, aua na ou faʻalogo iai e uiga i faʻasalalauga, ma e taugofie tele. Na ou fiafia i le manogi ma o le mea e faʻaaogaina gofie e le mafua ai le ita. Ae i se tulaga lautele, o le iʻuga na le faʻamalieina - o se vaega o lauulu na tumau pea.

Ma o lenei o se isi manatu. Lisa, 27 tausaga le matua:

E tele naua mea le aoga, e i ai lava le faʻafitauli i lenei mea. Ma i le matua, ulu malulu ua faʻateleina foi. Na ou faʻatauina se lautele-faʻasalalau lautele phyto-depilator ma sa matua le fiafia. O le tagata gaosi oloa mautinoa le aveeseina o laʻau o soʻo se umi ma le umi, ae o le mea moni - leai se mea faapena. Ina ua uma le "fofo vavega" sa tatau ona ou faaaogaina se isi epilator.

E fia tagata - tele manatu. O le mea lea, tagata uma e tatau ona filifilia le sili ona talafeagai filifiliga mo ia, ma ona faʻasolosolo ai lea o le faʻafitauli o le le aoga o le lauulu i le pito i tua.

Kulimi mo lauulu aveese LLC Fitokosmetik

Galuega aafiaga

Pule o le FaletalimaloAug 2016 - Sep 2018 (2 tausaga 2 masina)

Salon-faleoloa Valery Matagofie / Malosi / Taʻaloga

Ofisa pule siniaTesema 2014 - Aukuso 2016 (2 tausaga 1 masina)

Matagofie Salon-de-provence Matagofie / Malosi / Taʻaloga

Vailaau lauulu aveeseina

O lenei filifiliga ua manatu o le faigofie faigofie, matua le tiga ma le taugofie. Mo vailaʻau faʻamutaina, e le gata o kulimi faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, ae o loʻo faia foi e oe lava ia oloa faʻavae i luga o le peroxide. O na vailaʻau e aveʻesea ai le lauulu na mafua ai le soʻona vaʻaia, ma atili ai ona le mafai ona vaʻaia. Na pau lava le vaivaiga mai ia suʻesuʻega o se maualuga avanoa o se aʻafiaga teteʻe poʻo paʻu paʻu.

Ina ia faia vailaʻau faʻamutaina, e tatau ona e filifilia se tasi o le tolu fua faatatau:

  1. Ina ia ese le lala, ave le 1 ½ vaega o le peroxide ma palu faatasi ma le 1 vaega o fasimoli efuefu. O ni fofo ua uma ona fai e tatau ona faʻaogaina i le vaega faʻafitauli i le tele o aso i le aso seʻia oʻo ina ua mauaina le faʻaiuga manaʻomia.
  2. Faafefiloi 8 kalama o peteli jelly, 2 g o perhydrol, 12 g o lanolin. Faaaoga le uu i le paʻu, tuu mo le 5 minute. Aveese soʻo se mea e totoe ma se ie susu. Ina ia maua le maualuga aupito maualuga, 3-4 taualumaga e tatau.
  3. Faafefiloi tasi vaega ammonia ma 1 ½ vaega peroxide ma fasimoli efuefu seia avea ma se foam. Faapipii foam i le paʻu, tuu ai le mago. Fufulu le toe faʻaalu o le oloa ile vai mafanafana.

O le a lenei

A o le i talanoaina le autu o epilators tiga, e tatau ona e aoao e iloa vaʻai ese lauulu ma faʻafefeteina. O le aveeseina o lauulu e faasino i le faʻafefeteina o le aveʻesea o laʻau e le o manaʻomia e ala i le faʻaumatia o le folo lauulu poʻo le aveeseina o lauulu faʻatasi ai ma le aʻa.

I le taimi o le depilation, na o vaega vaaia o le lauulu e aveese, ma aʻa e ola pea. Mo lenei mafuaʻaga, ina ua mavae ni nai aso, o toe tu mai foʻi le otaota i le tino. O lenei taualumaga e aofia ai ave ma kulimi.

Ina ia faia le fofoʻaiga 'eseʻese faʻaitiitia tiga, gaosi oloa faʻaalu i togafiti eseese. E leai se afaina o epilator. O lenei auala o le anesthesia e manatu e sili ona taatele, aua e faʻaaogaina malu, e mafai ona e faʻaititia le tiga.

E aoga foi le maso. E fesoasoani faʻamalie le paʻu ma faʻaola atili ai. O lenei meatotino e taʻitaʻiina i le mea moni o le lauulu e vave toso 'ese mai pulu. O loʻo i ai foi se faʻamalologa faʻaaogaina se tisiketi faʻapitoa. O lenei vaega e tulei le paʻu, puipuia se lagona o le tiga.

A filifilia se epilator, e tatau ona e filifili poo fea sone o le ae faʻaaogaina. E tatau ona togafitia vaega eseese o le tino.

Vaʻaiga faʻapitoa e tatau ona totogia i le mafutaga vavalalata, aua o lenei vaega o le tino e sili ona maaleale.

Vaega ma Aoga

Le ata o epilators aofia tele filifiliga e fesoasoani e faʻaititia le tiga. Faatasi ai ma itu o mea nei:

  • Ole maualuga ole faʻataʻavaleina ole paʻu e fesoasoani ile paʻu e sauni mo lauulu ese. O nisi faʻataʻitaʻiga e i ai gatete,
  • faʻaaogaina le multi-tweezers system, e mafai lava ona aveʻese le le manaʻomia o fualaʻau i le taimi,
  • E i ai le tele o saoasaoa auala i totonu o masini, lea e mafai ai ona e faʻatautaia le gaioiga o lauulu aveese,
  • fesoasoani faʻapitoa tapulaʻa fesoasoani e faʻapupuʻu le nofoaga togafiti ma fesoasoani faʻamalieina le tiga,
  • o nisi gaosi faʻaopopo se faʻamama totigilima i le pusa, lea e fesoasoani faʻamalieina le paʻu paʻu, faʻaititia ai lona faʻaititia,
  • e mafai ona faʻaogaina nisi ituaiga o epilators i vai mafanafana, e faʻaititia ai foi tiga pe a aveʻesea tele vao,
  • a epilating ma lenei metotia, oe aveeseina vao vegetation mo 3-4 vaiaso.

Eseese ma faʻataʻitaʻiga

O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o epilators e faʻailoa ai e le faigofie le faʻaaogaina e le latou aufaʻatau. Le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga Philips HP 6503, e mafai ona e faanofoina le tino ile fale e aunoa ma se faʻafitauli faigata. Lenei masini o se maualuga-tekonolosi epilator ma se keramika micro-tweezers faiga. Lenei faʻailoga faʻatagaina oe e aveese malie lauulu ma faʻaitiitia ofu laei. O se faʻaopopo taua o le mea moni e faʻapea e le mafai e keramik ona mafua ai se maʻi teteʻe.

O le tufuga o lenei faʻataʻitaʻiga fai mai o lona epilator o le sili ona tiga. Ina ia faʻaitiitia le tiga, na o mai inisinia ma se faʻamalologa faʻapitoa. E faʻaogaina i le faʻaaogaina o le aisa gel i totonu o se faʻapitoa fagu. O le faaopoopoga o loʻo faʻapipiʻiina aʻo le i faʻagaioioia uma ma e fesoasoani ia malosi le malulu o le paʻu.

O le isi ata lauiloa o le Totogi 5685. Ua taʻua o le epilator mo tagata amata, ia e luaa saoasaoa. Ina ia faʻafaigofieina le soloia o le faʻagasologa o loʻo i ai, o loʻo i ai se faʻapipiʻi faʻapitoa lea e i ai le tele o tiʻetiʻe nai lo i se ulu masani. O lenei foliga faʻaititia le lagona o le tiga, ae o oe o le a faia le fulufulu solo faʻalua taimi i le umi. O le kit e aofia ai se maile malulu e mafai ona ofuina i luga o le au. O le faʻavaeina o faʻagaioiga e tutusa lelei ma le pusa ea malulu, o loʻo iai ile Philips HP 6503.

Rowenta Filemu Filemu le ep5660 E i ai i le vaega o le sili ona tiga tiga epilators. O masini ei ai se fou leo ​​faʻaititia auala e fesoasoani e galue lemu. Le faʻapitoa faʻapitoa faʻamafanafana faʻamafanafana faʻalauiloaina malulu lauulu ma fesoasoani faʻaititia le le fiafia i sina mea. O loʻo i ai foʻi se maso faiga e faʻamalosia ai le tiga.

Faʻafefea ona filifili?

Afai e te filifili e filifilia se epilator, e tatau ona e iloa ni tulafono faʻatau. Faʻalogo totoa i galuega taua e iai se aʻafiaga tonu i luga o galuega.

  • numera o saoasaoa modes. O lenei filifiliga e nafa ma le puleaina o le saoasaoa o le masini, faapea foi ma le lelei o lauulu aveeseina. Afai e te filifilia se epilator e tafi ou vae, vaai mo ni faʻataʻitaʻiga ma se tele tele o televave. Ae mo i latou e manaʻo e faʻatautaia le faʻaaoa, e tatau ona e faʻaaogaina le saoasaoa tele,
  • le i ai o se ulu opeopea. Afai o lenei vaega o mea a le masini e mafai ona gaioi i itu eseese, o le a mafai ona e aveʻesea lauulu sili atu le aoga tusa lava pe o le tulivae ma i luga o le punou. Mo se vavalalata nofoaga, e matua talafeagai lenei mea,
  • O fulufulu faasee e nafa ma le "faalavelaveina" mai le auala o le lauulu aveeseina. O le vaega faʻafomaʻi, e aofia ai ma tamaʻi uili, e galue faʻatasi ma le vaega galue o le masini, tapenaina le paʻu mo le aveeseina o laʻau,

  • le tafiina au. Afai e te lagona e le mafai e anestetize lauulu aveese, o nisi epilators maua ai se seti o le tafi aitia. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e liliuina lau masini i se fafine masini eletise tafi.
  • aveeseina o le ulu. A e uma lau lauulu, o le a tele lauulu o le a tumau pea i luga o le ulu o le masini. E masani lava i totonu o le pusa ona i ai se pulumu faʻapitoa e mafai ai ona e faʻamama le masini. Peitai, e leʻi mafai ona ia matua faʻamamaina le masini. E sili le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga ma se ulu toso e mafai ai ona fufulu i lalo o le vai tafe.

I le faʻaopopoga o faʻamaumauga o loʻo tuʻufua, o le a manaʻomia lau vaai i le auala o le faʻamama avega. Soʻo se fafine e manaʻo e maua se epilator e fesoasoani ia te ia e aveese lona lauulu e aunoa ma le tiga.

A filifilia se epilator, manatua o le aveeseina o laau toto e faaaoga ai se metotia metotia o le a masani lava ona o mai ma le tiga.

Afai e te faʻaaogaina se mea maualuga masini mo se taimi umi, ona faʻaletonu lea o tiga tiga ma o lenei lagona o le a le sili pupula.

E i ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻatagaina le aveeseina o lauulu i le faletaele poʻo le taʻele. I lalo o le faatosinaga o suavai vai, le afaina o lagona tiga tupu, lea e mafai ai ona e aveese lauulu. E mafai ona e faʻaaogaina le tisuina fulufulu, lea e fesoasoani faʻamalulu le paʻu. A maeʻa lenei faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aveese le laʻau e aunoa ma le tele o taumafaiga .. O se moto mafanafana fesoasoani e faʻaititia tele ai le tiga. E tatau ona tuʻu muamua i totonu o le pusaaisa ma faʻapipiʻi i le nofoaga togafitiga i nai sekone ae leʻi faʻafesoʻotaʻi ma le epilator.

I le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi o le exfoliating, e te 'aveʻese ai sela ua oti ma faʻaola le lauulu i luga. O lenei gaioiga e tau atu ai i le faʻaititia o tiga. A leai sau mea faʻapipiʻi i lau masini, togafiti le paʻu i se maulu i le tasi aso aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga.

Faafiafia. O lenei faiga e galue i luga o le mea faʻavae tutusa ma le totini lima, ae naʻo lea vaega o loʻo iai i le masini lava ia. E masani a, se faiga e maua ai le ea malu. O nisi masini e iai gel pou, e tatau ona faʻaʻaisa aʻo leʻi faia le faʻagasologa.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Ina ia faʻaaoga le epilator i le fale e aunoa ma le tiga, e tatau ona e faʻamasani oe lava i fautuaga a tagata faʻapitoa. Manatua e le mafai ona faia le lelei lauulu aveeseina ile taimi muamua. Tusa lava pe a uma ona faitau faʻatonuga, e le mafai ona e aveese lauulu e aunoa ma le tiga. Na o le faʻataʻitaʻi o le a fesoasoani ia te oe e faʻatautaia lea mea "togafiti".

O le faʻavae o tulafono mo le leai se ulu lauulu:

  • o le umi o laʻau e tatau ona i lalo ole 0.5 cm. A o le i amataina le faiga o le aveeseina, faʻatali mo ni nai aso ina ia sili atu le lelei o fulufulu,
  • faʻaaoga le masini i le saoasaoa saoasaoa. Le taimi muamua e sili atu le faʻaaogaina le saoasaoa televave. Le faʻaogaina o le vave auala, e mafai ona e faʻaitiitia le taimi, ae naʻo lauulu manifinifi o le a 'aveʻese. Tuʻuina atu i le taimi muamua o faʻafitauli o le a feagai ma faga o loʻo i ai lona mafiafia, o lona iʻuga o le a na o le saoasaoa. Faʻaaoga se pamu palu e faʻaititia ai tiga.
  • taele faʻamafanafana. E sili le faʻamasani o oe lava i le galue ma se epilator pe a uma ona vevela vevela. A faʻapipiʻi le paʻu, ua amata ona faʻateleina loa le pu, e mafua ai le faʻafaigofie o faʻafitauli o le epilator,

Leisa lauulu aveese

Aveesea lauulu laser e iloa e le tele o fafine o le sili ona aoga ma e le tigaina lagona. Ae, pei o le tele o teuteu togafiti, ua i ai ni contraindications:
O le aveeseina o lauulu o le laser e faʻaletonu mo tina maʻitaga, faʻapea foi ma i latou o loʻo maua i le maʻi suka ma faʻamaʻi pipisi.
- le lauulu lauulu aveeseina e le fautuaina mo blondes masani, aua le leisa tali atu i pigment ma e le matauina lauulu lauulu,

- fafine e iai le paʻu uliuli pe faʻamamaina e le fautuaina foi mo le aveesea lauulu laser - o le paʻu uliuli faapipiiina le leisa malosi ia lava, lea e mafai ona taitai atu ai i se susunuina, i le nofoaga o le a tumau le vaega pigment pe a mavae sina taimi,

- 'āfai e tipi, maʻimau,' herpes 'a iai i luga o le paʻu, e' aveʻesea le lauʻeleʻele lauulu i le laser.

A o le i amataina le faiga, e faia se suʻega o le mafaufau, ona faʻaaoga lea o se gel faʻamalologa ma analgesik i le nofoaga o le epilation, ma o iina na amata ai ona amata le galuega i le cosmetologist.

E foliga mai, mo le toe mou ese atu o lauulu, e tatau ona e toe faia le faʻasologa mai le fa i le sefululua taimi. E tatau ona maitauina e naʻo lauulu na toesea lauulu.

Ata puʻe

O Photoepilation e aveese lauulu e ala i le faʻaumatia o melanin i lona umi atoa. E le pei o le laser, o se moli faʻatonutonuina moli e gaoia luga o lauulu i le taimi o le photoepilation. O lona eseʻese ole auala e mafai ai ona fesuiaʻi le umi o le galu, le faʻavaveina o moli ma le mana ole malamalama, lea e fesoasoani pe a fai o le aulelei ole lauulu e taoto i tulaga loloto eseese.
O faʻailoga o loʻo i ai mo le photoepilation e tutusa lelei lava mo le 'aveʻesea o le laser, seʻi vagana ai le aitema i luga o tamaʻitaʻi lauulu-lalelei - o lenei ituaiga' aveʻesea lauulu e talafeagai mo i latou.
O le vaitaimi ole paʻu toe faʻafouina pe a maeʻa ata puea, e taʻi tasi le vaiaso. I le taimi lea, ua fautuaina e faʻateʻese le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu, aua le asiasi i sauna ma taele.
Ae peitai, e i ai se taua tele o lenei metotia - i le tau mafanafana o lenei ituaiga o lauulu aveeseina e le aoga le faia, talu mai le i ai e le mafai ona sunbathe mo se atoa masina.

O le iʻuga o le faʻasologa e vaʻaia pe a maeʻa le togafitiga muamua - i lalo o le faʻafitauli o le malamalama, o lauulu e paʻu'ū ma paʻu le paʻu. Ina ia maua le sili ona lelei aʻafiaga, photoepilation e tatau ona toe faia tolu i le lima taimi.

Suavai Aveesea Lauulu

Ole faigofie ma sili ona taugofie auala e aveese ai lauulu. O lona aoga e le masalomia o le ono faʻaofi se siama faʻaititia i zero, aua o le suka o se meaola faʻasao, ma o le sua mai ai e afaina ai le tele o siama. Suavai faapipii lauulu aveeseina e le tiga e pei o le faʻaaogaina o le suka. E le gata i lea, e le mafai ona mumu le paʻu i le suka, aua e le manaʻomia le faʻapipiʻi.

I lenei auala, e faigofie lava ona aveese lauulu o soʻo se ituaiga: luga o vae, i le bikini eria, keti, luga o foliga ma e oo lava i taliga. Ae ui i lea, e taua tele le umi o lauulu e uiga ile 2-3 mm. Ina ia faia le faʻatinoga i le fale, e tatau ona e:

  1. Faʻafefiloi 10 kulimi. l suka ma le 5 kulimi. l sua o le tipolo ma 1 kulimi. l vai.
  2. Kuka le paluga seia oo i le mafiafia i luga o le vevela maualalo, ia palu soo.
  3. A o leʻi faia le faʻagasologa, le tino e tatau ona faʻamamaina ma faʻamaʻapeina i se solo taele i le fasimoli faʻamamago.
  4. A maeʻa uma le paʻu ole paʻu, pefu lona paʻu ile palolo poʻo le paʻu pepe.
  5. Taavale se polo poo seusage mai le suka molasses.
  6. Tumau i le paʻu ma tetete malosi i le lauulu tuputupu ae.
  7. A uma ona faateʻaina, fufulu le suka na totoe i le vai, apalai se kulimi faʻamalieina.

Aveesea lauulu Honey

O le taualumaga e tutusa i le aveeseina o lauulu ma le suka suka, ae i ai foi ona itu lelei. Faʻafetai i le meli, ua paʻu le paʻu, lamolemole, silika. Ole vailaau lea e fai o se vailaau faʻafomaʻi - fesoasoani e aloese mai siama, fasioti siama. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau o le meli e tele lava ina afaina ai, o lea a o le i faia le shugaring, e aoga le faia o le suʻega faʻataʻitaʻi i luga o le tapulima e ala i le lafoina o sina meli iina.

Epilation ma meli e faʻatinoina tutusa i le suka suka. Ina ia faia suamalie pasta oe manaʻomia:

  1. Ave le suavai suamalie, suka ma le sua o le kulimi i le tele o le 1.5: 1.5: 1.
  2. O le fofo e saunia i totonu o se paʻu faʻafefe, faʻafefeteina lemu, seia oʻo ina matua mafiafia.
  3. O le paluga meli ua uma na faʻapipiʻi i le paʻu ma se manifinifi manifinifi, faʻapipiʻi i fasi ie mama i luga ma teisi lamolemole.
  4. Ina ua mavae lenei mea, e manaʻomia i le tasi gaioiga vave ona sae ese se fasi pepa e ala i le tuputupu aʻe.
  5. E faigofie ona aveʻese mea totoe ma se faʻamamaina vai.

Kulimi faʻapitoa

Afai e te fefe i le tiga, fale 'aveʻesea fale ma kulimi faʻapitoa e talafeagai. O le gaioiga o ia tupe faʻatupuina ai le lauulu pulu, a maeʻa, ona faigofie ona aveeseina ma se spatula poʻo solo susu. O le faʻaiuga o le aveʻesea vailaʻau e lava mo le vaiaso, a maeʻa le faʻagaioiga tatau ona toe fai. O le isi tulaga le lelei o le faʻaaogaina o kulimi, o le maualuga o le lamatiaga o se vailaʻau pe a fai e te laʻititi luga le oloa i luga o le paʻu.

E tele kulimi faʻapitoa ma se vailaʻau masani, ae a filifilia se tasi poʻo se isi mea faigaluega, e tatau ona e taulaʻi i lona mafuaʻaga:

  1. Cream-spray Vit e talafeagai mo le aveeseina o le le manaʻomia o vao luga o vae ma lima. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le spray, tuʻu le apa ile mamao ole 5 cm mai le paʻu. Lulu mo le 5 minute, ona fufuluina lea ile solo taele pe aveʻese le toe vaega o le oloa ile spatula.
  2. Corduroy ma lavender suauu e talafeagai mo nofoaga maaleale o le tino. O le kulimi e faʻapipiʻi ile paʻu ma le spatula, ma pe a maeʻa le 15 minute, e mafai ona aveʻese toega o le oloa. O le mea faigaluega e faia ai lauulu manifinifi, i nisi tulaga e faʻagesegese ai lona tuputupu ae.
  3. Sally Kit kulimi e lelei mo foliga faʻamamaina o foliga. Ina ia faʻataunuʻuina le faʻamoemoeina, le oloa e tatau ona teuina i luga o le paʻu mo le sili atu nai lo le 3 minute, ona fufulu lea ma vai mafanafana.

Faapitoa fasi pepa

Aveʻesea lauulu ma solo i le fale e mafai ona le gata i le faʻaaogaina o le faʻamatalaga o loʻo taua i luga, o fasi faʻapipiʻi faʻapitoa o le a sau e laveaʻi mai. Latou te faafaigofieina le faʻagasologa atili. Aʻo leʻi faʻaaogaina le tusi, e faʻamafanafana fasi ie i le mafanafana e lima, pe a maeʻa ona tuʻu atu i le paʻu ma lolomi malosi. Ina ia aveese laʻau, e tatau ona toso le fasi faʻaoso i le tuputupu aʻe ma le malosi.

Lelei o le taualumaga: faʻatusatusa i metotia masani, solo gaʻo tuuina atu se aafiaga umi, ma fou lauulu e le masani ai i le taimi. O le taualumaga e taugofie ma faigofie ona fai i le fale. Ae ui i lea, o lenei auala o lauulu aveese e le talia lelei e tagata ma le maualalo tiga tiga. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina le fasi pepa pe a fai e apogaleveleve alatoto i vae.

Epilator

O lenei masini e mafai ona faʻatauina mai i soʻo se faleoloa, ma ua i ai mo le pikiina o lauulu. O masini uila e sau ma ni meaʻai eseese, ina ia mafai ona faʻaogaina e aveese ai meaola i totonu o keti, e faʻatiniʻiina foi ma vae. O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻaogaina i ni moli matala e mafai ai ona e maitauina lauulu laititi ma malamalama. Ae peitai, o le a le mafai ona aloese mai le ita pe a uma le gaioiga masini, ae o le mumu luga o le paʻu o le a pasi moni i le 10-15 minute. O le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faia naʻo le paʻu matutu, taʻitaʻia le epilatorina e tupu ai le tuputupu aʻe.

Ma le lafi

Le auala e sili ona lauiloa e faatea ese ai ma le le manaʻo fua. Mo le faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia le faʻatau se masini, le tafi o le fulufulu ma le kulimi faʻapitoa e taofia ai le soʻona oso ai le paʻu. Ina ia aloese mai le uluina lauulu, o tagata atamamai ua fautuaina e ave le masini mai le pito i lalo i luga. Ole tulafono lea e le faʻatatau i na o le vaega ole vaega o tagata. O iinei, o lauulu e tupu i itu eseese, o lea e tatau ona e seleina i le pito i lalo i luga ma mai luga i lalo.

Oe mafai ona aveeseina mea uma i le tafi e oo lava i nofoaga e faigata ona e oʻo i ai, ae peitai, e le fautuaina i le faia o le loloto bikini taualumaga ma se masini, aua e tele avanoa e faʻaleagaina ai paʻu paʻu. E le pei ole eletise eletise, e mafai ona e faʻaaogaina le masini e oʻo lava i totonu o se vai vevela vevela. O le tafi e matua leai se tiga, ae o le aafiaga o le le tumau e le umi - e uiga i 2-3 aso. I se faʻaopopoga, i le maeʻa ona seleina o le lauulu, o le laulu e tupu vave, uliuli ma avea ma faigata.

Faʻafefea ona fai e lauʻeleʻele fulufulua

Ole tele ole togafiti e aveeseina tiga e tiga. O le faapalepaleina o lea le talafeagai e le manaʻomia, aua o loʻo iai ni metotia aoga o le a fesoasoani tele faʻaititia le le mautonu i le taimi e toese ai lauulu:

  1. Tagata tomai faapitoa latou te le fautuaina faia le faiga i le afa lona lua o le taamilosaga o le palapala masina, aua i le taimi lea vaitaimi faateleina tiga, ma ono mumu tele o le paʻu atonu e aliali mai. Le taimi talafeagai o le muamua afa po o le ogatotonu o le taamilosaga.
  2. O le aso aʻo leʻi faia le faʻagasologa, e manaʻomia ona fufulu le paʻu o epidermal fasimea ua oti ma se lapisi. Ina ua uma lena, e tatau ona susu le pulupulu i le tino kulimi poʻo kulimi e faʻavae i luga o suauʻu masani.
  3. I luma poʻo taimi fulufulu mata, e mafai ona faʻaogaina ni vailaʻau o loʻo iai ni faʻamamaina oona. Latou faʻaititia le maʻaleʻaleʻe o le paʻu ma le faʻamamaina o le tiga, ae i luma o le faʻaogaina latou faʻamautinoa e le mafua ai le oloa mafua ai aʻafiaga teteʻe.

Aiga Masini Aveesea lauulu

I salons, depilation e faia e faʻaaoga ai masini faʻapitoa e faia le faiga e sili ona saogalemu ma, o se tulafono, leai se tiga. E mafai ona faʻatau mai nisi masini mo le faʻaaogaina o fale. O ata nei e lauiloa:

  • Philips Lumea Philips Lumea Advanced - photoepilator. E galue i le faʻatinoina o luga o lauulu i le malamalama o pulses. Talafeagai mo moli enaena, enaena ma uliuli lauulu. Le aoga i le mumu, efuefu ma moli lanu moana.
  • Tria Laser 4X - o le laser epilator mo faʻaaoga i le fale. O lenei masini ei ai le tele tele o faʻamatalaga matagofie. Fetaui lelei mo le galue i le vaega ole bikini, i le faʻamalu, luga o lima po o vae, luga o foliga. Mo le faiga e aoga lelei ai, le umi o pulu e tatau ona i lalo ole 3 mm.

Lauiloa lauulu aveeseina metotia

O metotia matua leai se tiga e aofia ai le aveeseina o lauulu i le fale ma fofo tagata. Ina ia ausia le manaʻomia, o fua faʻatatau e tatau ona faʻaaoga mo se taimi umi - 2-3 vaiaso:

  1. Se ipu vai chestnut paʻu sasaa 400 ml o le vai mafanafana, sima i luga o le maualalo vevela seia ova le suavai evaporated atoatoa. Faʻamamaina le faʻailogaina uma, apalai i faʻafitauli vaega 1 taimi i le aso.
  2. Faafefiloi 40 g o nettle fatu ma 100 ml o sunflower suauu. Ufi, faʻasusu mo le 2 vaiaso. Ona faamama ai lea o le tui. Faaaoga suauu 2 taimi i le vaiaso.
  3. Faafefiloi 5 ml amonia, 1.5 ml o yiodine, 5 ml o le suauʻu tuʻuga 35 ml vailaʻau oona. Faʻamamaina faafitauli o faʻalua taimi i aso uma ma se fofo. Ole fua e le talafeagai mo tagata ei ai le endocrine system faʻafitauli.