Foliga mata ma mata mata

5 vaega autu o fulufulu mata tattooing ma isi foliga o le faʻagasologa

O foliga o fulufulu mata pe a uma peʻa

Soʻo se tamaʻitaʻi e manaʻo e vaʻaia foliga lelei, aua o se faʻaaliga manaia i se tuʻufaʻatasiga ma se lagona o sitaili ma atamai o se faʻamaoniga moni lea o le manuia i totonu o sosaiete. O le mea moni, e le o fafine uma e masani ona maua faʻaalia foliga sili ona lelei, ae o nei ona laei faʻaonapo nei mafai ona ofoina soʻo se teineitiiti e faia le faanaunauga manaʻo o ona laugutu ma fulufulu mata e faʻaaogaina ai le metotia o le faʻapipiʻiina poʻo le teuteuga tumau.

Le tele o polofesa mautinoa o lenei o le selau pasene faiga salalau, ae o teineiti mafaufau pea pe faʻafefea ma pe faʻafefea ona fai ni mata o mata i le fale lava ia. Ina ia taliina lenei fesili, e tatau ona e malamalama poʻo le a le mea e faʻatupu ai se peʻa tatali.

O le a le faʻailoaina o se peʻa

Tattooing - o se faiga e mafai ai ona e tusia le saʻo ma manino laina o laugutu ma laulu mata. O loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa, e masani lava ona i ai le masini e iai se nila e matua faʻaaogaina lava. E lua faʻapipiʻi metotia tattoo:

  • Auala moli lanu
  • Lauulu faiga teuteu.

Uma ma le isi o le a faʻatagaina oe e fai ni fulufulu mata atoatoa, teuteu lelei, ma laina manino ma saʻo, faʻapea foʻi ma le aʻafia o mata penitala.

E iai vaega o le faʻagasologa:

  1. Sauniuniga o mata mo le tataina, faʻamamaina o le paʻu,
  2. Fulufulu mata foliga tutusa ma foliga foliga,
  3. Galuega taifau,
  4. Nofoaga tausiga o fulufulu mata i le lumanaʻi,
  5. Fulufulu mata foliga faʻasaʻo i le masina.

Afai o le faʻagaioiga na faʻatino e se tagata tomai faʻapitoa, ona le tupu ai lea o se mea le fiafia ma o le a le taitai atu ai i ni mea leaga leaga. O se peʻa lelei faʻatasi ma le foliga saʻo o fulu mata o loʻo taofi i luga o foliga ile 2-3 tausaga.

E i ai ni faʻavaʻa tuʻusaʻo, i le i ai o le mea o le a taumafai le matai e taofia ai le tagata maʻi mai le gaioiga. Contraindications to tattooing o:

  • maʻitaga ma faʻasusu,
  • menstruation (le tumau o le mafuaʻaga, o le taualumaga e na ona fautuaina e tolopoina)
  • afaina le afaina
  • mali suka
  • psoriasis
  • faaletonu o le ate
  • foma
  • mai
  • pupuga i mata o mata (papala, fuafua, faʻailoga matala)

Gauai atu! A fai se taotoga na faia ae leʻi leva ona fai le togafiti ma faamama toto toto, ole a faatonuina foi e le matai, tuu le peʻa.

O le mea lea, e manino lava e toetoe lava a le mafai ona faia se peʻa lelei mata i le fale, seivagana ua e valaauliaina se matai poto i le fale. I lea la tulaga, e tatau ona atoa le selau pasene le talitonuina i ana tusi pasi. Afai e le iloa mautinoa le resume a le matai, ona mafai lea e se tasi ona faʻamoemoe i galuega leaga-lelei ma mea le lelei i le faʻatusa o le afaina tuʻusaʻo, maʻila, maʻa.

Mo i latou e le tuʻua le faʻamoemoe o le ono iai se fale fale, e mafai e se tasi ona ofoina se tasi e sili atu saogalemu filifiliga - henna eyebrow tattooing i le fale.

Salon Eyebrow Tattoo

Henna tattoo: o le aano o le taualumaga

Henna tattoo, poʻo le biotattoo, o se gaioiga e mafai ona fai i le fale. E faʻafaigofie tele ae, i se faʻaopopoga, o loʻo tele ni faʻamanuiaga na i ai nai lo masini tattooing.

Muamua, e saogalemu le faʻagaioiga, aua o le henna o se mea faʻalenatura e le mafua ai ona oso mai faʻalavelave.

Gauai atu! E mafai ona e valivali mata o mata mo le maʻitaga ma maʻitaga fafine.

Lona lua, o le taualumaga e matua leai se tiga. Leai se mumu, mumu i le nofoaga o le staining ma henna e le tupu lava.

Lona tolu, e aoga le faʻagasologa. Henna o se mea aoga taua i le tele masani masani vailaʻau resipi mo lauulu. O fulufulu mata e le gata o le a mauaina le lanu, ae o latou laulu o le a faʻamalosi foʻi malolosi.

Lona fa, a maeʻa le biotaturation faʻasaʻo e mafai, talu ai o le lanu valivali e le o mautu. I le 2-3 vaiaso, e mafai ona e faʻaauau le faʻataʻitaʻiga ma le foliga ma le lanu.

Lima, o le taualuga e matua aoga lava. Henna o se mea taugofie, e faigofie tele i teine ​​uma.

O le a le mata o mata?

Ua taʻua le peʻa i le tataina o ni tamai manua i le fulufulu mata e faʻaogaina ai mea faʻapitoa mo mea teuteu faʻapipiʻi ma vaega o pigment. Ole ituaiga tattoo lea e faʻatagaina ai oe e avatua lau fulufulu mata ile faʻaaliga manino ma sili atu ona matagofie.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se nila manifinifi, o le lanu lanu e faʻaofi mai i totonu o le vaega pito i luga o le paʻu, o le faʻaiuga lea na mafua ai le aofaʻiga o lauulu, ma o le faʻasaʻo e foliga masani. Faʻaogaina le auala o le tumau vali mata o mafai ai oe e:

  • ia fulufulu mata mo mata foliga tutusa lelei,
  • tapuni laiti maʻila
  • saʻo asymmetry
  • alalaupapa avanoa i lauulu tuputupu.

O tagata lalelei i totonu o fale lalelei e masani lava ona filifilia le metotia o le fausiaina o laulu mata lava ia, e mafaufau ai e le gata i le foliga ma le lanu, ae o le i ai foʻi o faʻalavelave mo tagata.

A maeʻa se auiliiliga suʻesuʻe pe o le a le peʻa mata o mata, e mafai ona tatou faʻaiuina o lenei o se filigree metotia mo faʻasaʻoina foliga o fulufulu mata. Mo le fausiaina o se tagata taʻitoʻatasi o le fulufulu mata laina, e mafai e le matai ona faʻaaoga se tasi pe sili atu pigment application metotia faʻavae i luga o se galuega patino.

O lana galuega e tuʻufaʻatasia ai tomai o se tusiata moni, e tatau ona filifili tonu le sili ona aliali mai fulufulu mata ma la latou paolo mo se ituaiga faʻapitoa o foliga o le tamaʻitaʻi, ma se tagata lalelei faʻapitoa o lona tiute o le faʻaititia o manuaga paʻu.

Ituaiga o Tattoo

I fale faʻafiafia, e faʻaaoga ai e matai le tele o ituaiga o mata mata. Tagata tomai faapitoa iloa lua metotia autu o le faaaogaina pigment i lalo o le paʻu: paolo ma lauulu auala. I totonu o ituaiga uma o ia tattooing, o loʻo i ai ni faʻapitoa faʻapitoa e faʻatagaina oe e filifili le sili ona talafeagai ituaiga ma faʻasologa o fulufulu mata e foia nisi faʻafitauli o le faʻasaʻoina o mata o mata.

I le lauulu auala, e lua itu:

O le metotia i Sasaʻe e aofia ai le tusiaina o ata laʻititi o le umi ma lautele i itu eseese. O le Europa metotia faʻailoaina i le tusia o lauulu o le tutusa umi ma le lautele i le tasi itu. O le polofesa poto e mafai ona faʻaaogaina ni metotia se lua i le taimi e tasi e fausiaina ai se tagata laupepa mata gaosi, faia se muamua ata.

O le lafoia metotia faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻatinoina i le tulaga o:

  • puʻupuʻu
  • ituaiga fefiloi
  • ituaiga malu.

O le tui e aofia ai le muai fausiaina o se auiliiliga o mata o mata, i totonu o le lanu o le pito i luga paʻu e tupu.

O le faʻafefiloi faʻaaogaina faʻaaogaina se vaega lalagaina o laulu ma fatuina le malamalama i luga o lona talaaga i luga o le umi atoa o le mata o mata.

O le ituaiga lemu o tattooing o se puaʻega paʻu i luga o le laulu mata, o se taunuuga o latou mauaina se sili atu faʻalelei ma foliga manino.

I le faʻaopopoga i le teuteuga tumau, e mafai e stylists ona faʻaogaina ni auala masani ole lalagaina o laulu mata e faʻaaoga ai pamu lanu pei ole henna ma basma. Ae ui i lea, e tatau ona manatua o le pala e vave fufulu ese, ma a maeʻa le masina e te manaʻomia ona toe faʻapipiʻi le vali i fulufulu mata.

Pigment application

O le valivali vali ua faʻaaogaina ma le faʻamaʻi meafaigaluega e pei o se manifinifi naifi pe nila. Ae le i faʻamalamalamaina le paʻu, o le paʻu e togafitia i le sanitizing fofo ma tiga tiga.

O le faautauta lea e mafai ai ona e sefe le tagata faʻatau mai le tiga ma faʻatagaina le aliʻi e galue fua pe a fausia le fulufulu manaʻo mata. Afai i le taimi o faʻagasologa e manaʻomia e le tagata faʻapitoa tui le lanu i totonu loloto o le paʻu, ona i ai lea i lenei nofoaga o le ai ai le teteʻe lagona ma e oʻo foʻi i sina lagona tiga tiga e tatau ona talia.

Tulafono mo le tausiga o fulufulu mata pe a uma peʻa

Uma le fafine fia iloa pe o le a le umi o le mata mata mata. O le umi o le aafiaga o se faʻasaʻoina tele e faʻalagolago i le saʻo lelei o le fulufulu mata. I le taimi o le pisia, afaina i le paʻu e tupu, o lea e manaʻomia le toe faʻafouina tuʻuaga, lea e umi mai le 7 i le 9 aso.

I lenei vaitaimi, e le mafai:

  • alu i le tapu poʻo le sauna,
  • e susulu e la
  • apalai mata
  • faʻaaoga scrubs ma fufulu foliga.

O fulufulu mata e tatau ona faʻataʻitaʻia ma faʻapitoa fofo antiseptic e aloese ai mai le fulafula. A oʻo le paʻu i luga o le tulaga o le peʻa, e le mafai ona aveesea. E tatau ona susu ma faʻafailele i kulimi ma kulimi fautuaina e se cosmetologist.

Ole tausiga saʻo e faʻatagaina le paʻu e vave ona maua e aunoa ma le maʻimauina o le lanu valivali na faʻauluina i totonu.

Faatasi ai ma le faʻatautaia lelei o le peʻa e tumau pe a ma le tasi le tausaga.

Anotusi

Faasaʻoina o le foliga ma le lanu o mata mata o se sili ona faigata faiga cosmetology, lea e tatau ona faia na o tagata tomai faʻapitoa i totonu o le potu faʻaogaina faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa sterile ma saogalemu pigments.

E le gata i lea, o le cosmetologist, ao leʻi faia lea faiga, e tatau ona faailoaina ma le tagata o tausia le iai o contraindications, e aofia ai:

  • maitaga
  • faʻasusu
  • o le uluaʻi taimi nusاري,
  • susu
  • gasegase faʻamaʻi o le cardiovascular system,
  • kanesa
  • mali suka
  • HIV
  • fiva
  • maualuga vevela o le tino
  • malulu ma le fulafula
  • sili atu le mata o le paʻu ma le avanoa o le faʻavaeina o colloidal maʻila,
  • alergi i valivali lanu,
  • toto maualuga

E lelei ma leaga o tekonolosi

Tumau mata o mata, faia e se tagata atamai i mea e fai, mafai ai ona e maumau le taimi i aso uma i luga o le fausiaina o se laulu mata. E le mafai i taimi uma ona tutoʻatasi le fausiaina o se laulu mata manaia ma filifili se paolo masani mo i latou.

Faatasi ai ma le fesoasoani a polofesa tattooing, mafai e se fafine ona faia ia sili atu ona faʻaalia foliga ma foliga matagofie i soʻo se tulaga. E le pei o mea teuteu teuteu teuteu, e le tatau ona fufuluina teuteu tumau i aso uma ma toe faʻaaogaina, faʻasaʻoina i le aso atoa. O le a le pasa i le la ma fufulu ese ma vai.

Ae peitaʻi, ina ia maua se foliga matagofie o le fulufulu mata, e te manaʻomia e le gata le totogi mo ia teuga teuteu tino, ae ia e onosaʻi foi. I le taimi lava e teʻa ai peʻa, e mafai ona e vaʻai:

E tasi le faʻagasologa e le lava. E le itiiti ifo ile vaiaso ae toe faʻaleleia le paʻu ua leaga, lea e tatau ona faʻatautaia ai faʻapitoa faʻapitoa ma le paʻu ole paʻu, ina ia aua neʻi oso atu le pigmen ma fufulu ese. A maeʻa le faʻamalologa, ona tatau lea ona toe fai se peʻa, e faʻamamaina ai ni mea sese i le fulufulu mata.

E tatau foi ona manatua e le saʻo le vaʻai ile vaiaso muamua, e le gata e faʻaleagaina ai le faia ole laulu mata, ae e afaina ai foʻi ma lou soifua maloloina. O se manua laititi e mafai, pe a fai e le masani ai le toe faʻaleleia o mea, liliu atu i le taulaiga o pupuga. O faigata faʻapenei e masani foi ona tupu i taimi o tāina a le matai e leʻi lava le poto masani.

Faaiuga

Ina ia malamalama i le auala e faia ai peʻa mata, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. I se taumafaiga ina ia sefe ai le tupe, o fafine e liliu atu i potu faʻataʻitaʻi matagofie e leʻo mautinoa, o le faʻaiuga o le mafuaʻaga o le peʻa e le fetaui ma o latou faʻamoemoega.

Ae afai o le le lelei faaaoga pigment mafai ona mou ese i le taimi, o lona uiga solia le saogalemu i le taimi o lea taualumaga mafai ona sili atu taugata ma tau soifua maloloina.

Ina ia aloese mai nei faaletonu uma, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi na o le aulelei faʻamanuiaina faleoloa, lea e galulue ai tagata faʻapitoa tomai faʻapitoa. O ia faʻavaeina o loʻo i ai se tuʻugamau o faʻasaʻo moni ma faʻamatalaga lelei a tagata faʻatau. O faleoloa lauiloa lauiloa e naʻo le lelei lava ona faʻaogaina pigments ma e faʻaaloalo lava ia latou tagata taʻitoʻatasi.

Le tina o le fanau e toʻalua. E silia ma le 7 tausaga o faʻatino aʻu e le aiga - o laʻu galuega autu lea. Ou te fiafia e faʻataʻitaʻi, taumafai pea i auala eseese, metotia, metotia faʻapitoa e mafai ai ona faʻafaigofie lo tatou olaga, sili atu ona po nei, sili atu ona faʻalelei. Ou te alofa i loʻu aiga.

O le a aoga mo oe!

O le mata mata mata ua atili ai ona aulelei, foliga sili fou, faʻaʻataʻalia le aafiaga o le teuteuga o aso uma. Ae o le faʻaiuga e le maua mai i taimi uma ...

Teine, manaʻo e teuteu lelei o latou mata, e seasea lava mafaufau i mea e ono tutupu mai, ona latou te le ...

Soo se teineitiiti e manaʻo ia iai se foliga manaia, e aofia ai ma ona elemene uma. O laulu mata o le faavae lea o vali, ae ...

O le mafiafia ma le fiafia o mata o le autu masani, faʻalauiloa faʻamalosi e glossy fashion mekasini. Se tasi i ...

O mata mata manino, matagofie, teuteuina e le naʻo se amio, ae o se faʻailoga o le oe lava-tausi. Lelei ...

2 manatu i luga o le tusitusiga "5 main phase of eyebrow tattooing and other features of the procedure"

Ou te manaʻo e faʻaopopo mai ia te aʻu lava ia, fai le faʻasologa e le itiiti ifo i le 10 aso ae leʻi tupu se mea taua, ma afai e te galue faʻatasi ma tagata, e sili le ave o ni taimi malolo, aua a oʻo ina paʻu ifo le fulufulu manu, o lau foliga o le a fai si faʻafefe, ae ona e maua lea o le fulufulu mata manaia.

Tusi poʻo fea e sili ai ma sili ona maualuga le salon lea e fai ai mata i le Mytishchi.

Sauniuniga vaega

I lenei laasaga e tatau:

  • saunia uma mea e tatau ai mo valivali: pulumu, ie uʻamea, o se fagu o le henna ma le vai vevela, o le solo, solosolo, fasi selofana, se penitala paepae,
  • e tapena le paʻu i luga o mata o mata ma fulufulu mata lava ia: e fai ni mata paʻu i luga o le biotouch area, faʻamama le laulu mata i ni auala faʻapitoa, tuu i mata le mata foliga le manaʻo, matau tulafono o symmetry ma ia amanaia le foliga foliga,

Gauai atu! Ina ia le faʻaolaina le paʻu i le paʻu i mata o mata, e tatau ona togafitia i latou i se kulimi lololo, o le kulimi e tatau ona mitiia.

  • saunia henna, ma avea o se faavae a le Iran oloa e ese mai Initia i se lanu pogisa, ma teisi vai suamalie e faʻavaivaia ai, ina ia maua le paolo manaʻo, e mafai ona e faʻaopopo mea masani i le paluga: koko, kofe, sua, citric acid, basma, e uiga i le polokalame lanu e sili atu le mafaufau muamua i taimi, ae ua leva ona iloa o blondes e enaena efuefu, brunettes e uliuli pe uliuli enaena, ma enaena-lauulu o lo o sukalati.

Gauai atu! O le paluga e sili atu saunia lelei muamua, pei ona tatau ona inosia.

Staining laasaga

I lenei laasaga, o le fulufulu mata lava latou vali ma se pulumu faʻapitoa. O loʻo vali uma ia faʻatasi. Amata mai ile fesoasoani, ona alu lea i le ogatotonu, ona vali lea o pito i totonu ole laulu mata pe ulu ole laulu mata. Manatua ia e mafaufau i le vaega o sapalaiina o henna. O le mafiafia o le vaega, o le pogisa laulu mata. A maeʻa ona faʻauma le henna i le fulufulu mata, e tatau ona e tapunia i se selofana ata, tuʻu mo le 45-60 minute (o le umi e te tausia ai le henna, o le a atili ai ona pogisa le lanu).

Fufulu henna ma ie vavae ma vai manino. Faaaoga fasimoli mea e le aoga, ina ia aua le aveeseina le vali lanu i luma o le taimi.

Henna fulufulu mata i le fale

O le a le peʻa?

Tattooing is also known as permanen makeup. O se tasi lea o filifiliga mo le fatuina o se mea teu umi mo le fesoasoani e fesoasoani ai i se teine ​​poʻo se fafine sefe se taimi e fatu ai se foliga i aso taʻitasi. O le mea moni o le saʻo lelei filifilia ma faʻaoga kulimi mafai ona faamamafaina uma lelei lelei ma nana sese. Ae o isi taimi e i ai faigata mo na tamaʻitaʻi ma teineiti e masani ai le susulu o latou mata, ona e leai se auala e faʻamamafaina ai o latou agavaʻa. E moni, e mafai ona e filifili i le valiina pea o laulu mata, ae e le ose filifiliga talafeagai. Tupe mo le taualumaga o le a fai sina laititi, ae o le a manaʻomia le faʻafouga o fulufulu mata i taimi uma.

Mafaufau o fulufulu mata o se faʻavaʻaiga o mata, e manaʻomia le mafaufau muamua pe faʻapefea ona faʻapupula atili, ma ia faia lenei mea e masani lava e mafai. Lea, o le a le aoga o le iloa e uiga i mata fulufulu mata?

Fautuaina faitau: Mascara: iloiloga

Afai tatou te talanoa e uiga i taimi na amata ai ona latou mamanuina mata o mata, o le mea muamua lava e oo mai i le mafaufau o Aikupito Anamua. I totonu ia te ia ma Initia, o fafine o vaitausaga uma na taumafai e faamamafaina le matagofie o latou laulu mata. E i ai se le talitonuina faʻapea o le mea tonu lava i Aikupito na muamua oso mai mafaufauga e uiga i le auala e taofi ai le vali i luga o fulufulu mata ma faʻalauteleina le ola umi o se aafiaga. O le taimi lena na amata ai ona laʻititi le faia o tattoo mo mea faʻalelei. O le mea sa masani ai, i se taimi puʻupuʻu e mafai ai, o se auala faʻapenei ua matua lauiloa ma lauiloa, lea e faʻamaonia mai i le taua o le tattooing i o tatou taimi.

O nisi e leʻo malamalama tele poʻo le a le eseesega i le va o tā peʻa ma tatau. O le mea moni o le mea peʻa fai se peʻa pe o se ata i luga o le tino o le tagata, valivali pigments o loʻo tui lava i totonu o le paʻu ina ia mafai ona maua ai se taimi umi aoga. O le mea masani, pe a manaʻomia, ma faʻavae i luga o uiga o le paʻu o le tagata o tausia, e mafai e le peʻa ona faʻasolosolo tasi pe faalua, aua e tele taimi e amata ona mou malie le vali ma "sau i fafo".

Tattooing e ese mai le peʻa i totonu o le vali o le a faʻaaoga i le sili atu loloto o 1.5 mm totonu o le paʻu. Ole a sili atu gaoaʻi nai lo le faʻatupuina ole peʻa. Le aoga sili o le e sili atu faigofie le alu ese mai le tattooing nai lo se ata na faʻaaoga i luga o le tino mo se taimi umi. Lenei mea mafai ai ona e suia foliga, foliga, mafiafia o laulu mata.

Ole afaina ole lauulu ile mata e iai le faatosinaga ole faiga. E tusa ai, pe a fai o le laulu o laulu mata e sili ona lauiloa i le taimi nei, ona mafai lea pe a uma le lua i le tolu tausaga, o mata o fulufulu mata o le a toe foi i foliga. A vaʻai lelei tatau, e mafai ona e faʻafaigofie ona sui le mafiafia ma foliga o lau fulu mata.

Faʻapefea ona fai le tāina ma o ai e talafeagai mo?

O lea, e mafai ona e faigofie lava e te manaʻomia se tattoo taualumaga. Faʻafefea ona fai lea mea ma lalo o aiaiga e sili ona lelei e liliu ai ile fausiaina ole vali tumau?

  1. E leai sou taimi mo aso uma fausaga ia te oe, ua e malamalama e le mafai ona e vaʻaia ou mata mo i latou lava.
  2. E te le manaʻo, i le taimi o le vevela poʻo le malulu, mea teuteu foliga i le foliga o se penitala, solo ma vali, tafe ifo i lalo o ou foliga.
  3. E seasea lava o ou mata e le mafai ona valivali mai i se tulaga lelei ma tutusa.
  4. O oe o se teine ​​tauluulu poʻo se fafine e le mafai ona iloa gofie ona mata e mata.
  5. Lea le foliga poʻo le mafiafia o lou fulufulu sue oe, oe manao e radically suia se mea i lau foliga.

I soʻo se tasi o mataupu o loʻo i luga, e sili mo oe le e asiasi i se fale lalelei ma fai ni fesili e uiga i se faʻasologa e pei o se laulu mata. I lenei mataupu, e tatau ona faʻamatala e le tagata tomai faʻapitoa ia oe pe faʻafefea ona faʻatino lenei galuega, pe o a vaega o le ai ai, pe fia lona tau, o le a le tausiga e manaʻomia mo lauulu pe a maeʻa le peʻa.

E tatau ona e manatua o le fausiaina o se peʻa e leʻo se faigofie faigofie, o lea e sili ai le sili atu tupe faʻaalu ma alu i se fale tausi mea faʻatuatuaina nai lo le mauaina o se peʻa mai se tasi ile fale. I se isi itu, o le tele o cosmetology nofoaga sauniuni e ofoina atu ia te oe se masani masani faʻataʻitaʻiga, pe a fai e i ai lau lava mata e seasea pe mataga. Tattooing o le a avea i lenei tulaga o le sili faʻaopopoga mo se fafine o soʻo se matua, talu ai o le saʻo lelei fulufulu mata foliga ma le paolo o vali o le a fesoasoani faamamafa uma lelei lelei o foliga.

Tusi Fautuaina: Mascara: luga 7. Faatatau 2016

A o le tau, e fesuiaʻi tele i vaega eseese o le tatou atunuʻu. Ae a, Moskow tattoo tato e sili atu taugata nai lo le faʻatinoina o lenei faʻasologa i se tamaʻi taulaga. Lenei e mafua ona e le gata i agavaa o tagata faʻapitoa, ae faʻapea foʻi ma le averesi mana faʻatauina o le faitau aofaʻi o lenei itulagi. Lea la ae e te leʻi faia le faʻasologa, asiasi i ai 5-6 faleoloa, oei tafatafa oe. Ole a e iloa le tele o a latou eseesega i le tau o le faʻatinoina o ia galuega, oa tautua faʻaopoopo o le a ofoina atu e le salon, poo a manatu faʻaalia tagata faʻatau e uiga i ai. O le mea e masani ai, mea e le lelei pe le lelei faʻamatalaga i le salonona, faʻapea foi ma le maualalo tele o se tau mo ia taualumaga e tatau ona mataala ai oe. Lea e fautuaina e mafaufau nisi filifiliga mo le ono tumau teuteuga o fulufulu mata.

Tomai faapitoa e fesoasoani

Manatua o le tagata maʻi oe e iai le aia tatau e fai atu ai le tele o fesili i le matai o le a ia faʻatautaia se faʻasologa e pei o le tataina mata o mata. Lagona le saoloto e fesili atoatoa mea uma e te fiafia i ai. O le mea moni, o le faʻatulagaina laʻititi lenei, aʻo leʻi maeʻa ona faia se iloiloga maeʻaeʻa. O se fomaʻi faʻapitoa, pe a fai e lelei tele, o le a fesoasoani ia te oe e filifili le manaʻomia o mata o laulu mata, lo latou mafiafia ma lanu. E manaʻomia foʻi le faʻamanino pe o ia palu fefiloi lanu. E masani na maua mai i fale salalau lalelei e mafai ona ofo atu i le tagata maʻi ia 50 poʻo le 60 lanu lanu. Ole mafai ona tuʻufaʻatasia se lautele lautele, o le a mafai ai ona maua se lanu matagofie ma fai ni mata mata e aunoa ma ni faʻafitauli.

A o le i faia le faʻagasologa i le taimi o le faʻatalanoaga, e faigofie ona e mafai ona e faʻapea e le gata ni fesili faatatau i agavaʻa a le matai, ae ia ma ni pepa faʻamaonia na aʻoaʻoina ai o ia. Le tele o taimi, tattoo tusiata ai e le gata faʻamaoniga ua latou aʻoaʻoina e faʻatino se faiga faʻapenei, latou te manaʻomia foʻi le i ai o aʻoaʻoga faʻafomaʻi, e faʻatagaina ile tatou atunuʻu. E mafai ona fai galuega pe a maeʻa ona e mauaina le 100% faʻamaonia o le lelei o le taualumaga.

Faʻafefea ona fai le peʻa mata, o le a le aoga o le iloa e faʻatatau i le faʻasologa?

  1. Le umi o le tumau teuteuga ave mai le afa itula - e faʻamoemoe uma lava i le foliga ma le metotia o galuega.
  2. O le mafiafia o ou laulu, ma malo foi o le a faatino e le matai, o le tele foi o le taimi o le a faʻaaluina.
  3. Amata lava, o le aliʻi o le a aveʻese atoa uma le vali ma ni oloa na faʻaaoga mai foliga. Taofia e faia ese luga ma paʻu degreasing.
  4. O le isi sitepu o faʻaaogaina o le faʻatulagaga o le fulufulu mata i foligalea na e faʻatagaina muamua ma le matai. Faasino maka ma fanua taua o le mea tonu e faʻapipiʻi ai le lanu o loʻo faia.
  5. A maeʻa le paʻu i luga o le nofoaga o faʻaalia o le a tuʻu toe faʻamama, ma amata loa faʻaaogaina o vali i lalo ole paʻu.

Manatua o le vaega o laulu mata e matua malamalama lava ma maaleale, o le mea moni o le tattoo prosedur ia lava o le a faia i lalo o le anesthesia i le lotoifale, talu ai o lagona i le taimi o le fuafuaina o le fulufulu mata o le a le sili ona manaia. Faʻapitoa kulimi poʻo ni gels o loʻo faʻaogaina e i ai le malulu aafiaga. E tusa o le 10 minute e manaʻomia e le oloa ona mitiia ma amata ona galue. Le isi, amata ona galue le aliʻi ma se masini faʻapitoa, faʻafetai i ai pigment o le a faʻaalia.

Matou te fautua e faitau: Mea mo le faʻalauteleina o mata

O le lanu lanu loloto e 0.8 mm. Leai se mea e tatau ai ona sili atu le matai tusa ai ma le loloto o le 1.5 mm. Ae mo vali, e mafai ona filifilia mea uma faalenatura mea lanu ma minerale. A o leʻi faia le faʻagasologa, siaki ma le matai le fesili pe o i ai sau faʻalavelave i vailaʻau poʻo mataʻutia. E mafai e le itiiti ifo i le tasi allergen lea e te le o faʻaalia se lelei tino tali atu o le a avea ma vaega o le vali. E sili le saogalemu nai lo le faʻanoanoa e uiga i au mea na fai.

O le mea masani, ina ia tumau le aafiaga i le umi, mafai ona faʻaaogaina se vailaʻau faʻapitoa, lea o le a faʻasaoina ai le vali i le paʻu. A o mea e faʻaaoga ai le peʻa, e tele, ma e faʻalagolago uma i le manaʻoga o le tagata maʻi. Ae o le mea sili ona lauiloa o le valavala.

O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai afai o se teine ​​poʻo se fafine e filifili e maua se peʻa, o fulufulu mata o le vaega muamua lea e faʻagaioia. Natura, a maeʻa ona mafai ona tataina mata po o laugutu lau.

Le a le mea e tatau ona e iloa e uiga ile tuʻua?

Ole tausiga ole vaega ole paʻu na fai ai le peʻa sa faigofie lava. A maeʻa ona vali le vali i lalo ole paʻu mai luga, o le a aliali mai se paʻu manifinifi i luga ole mata, e le mafai ona saeia. Le tele o taimi, tagata tomai faapitoa o le a ofoina atu se kulimi e mafai ona faʻafilemu le nofoaga togafiti ma faia se faʻamalologa afaina. I totonu o le tapulaa lua vaiaso, a maeʻa le faʻamalologa o le a tupu pe a maeʻa le peʻa. Le lanu masani na faʻaaoga muamua o le a faʻatupuina lona faimai laitiiti. Aua le popole i le soona totoʻa o ou fulu mata.

Ua faʻapea mai le au popoto, e tatau ona e alu i fafo naʻo le sunscreen. E fautuaina e aloese mai le la goto, aua ona o latou, ole mata e vave ai ona pua.

Manatua a maeʻa le 5 tausaga o le a tatau ona e toe faia le faʻasologa, talu ai o le pigment o le a faʻasolo malie lava le paʻu, e masani lava ile fulufulu mata o le a suia lanu pe avea ma pulu. I lenei tulaga, o se faʻasaʻoga o loʻo faia e faʻatagaina ai oe e toe faʻafou le lanu. O ia lea na te faia le susulu o fulu mata ma sili atu ona susulu.

Faʻafefea ona fai ni mata mata i le fale

Muamua lava, mafaufau lelei i le mea moni o lenei faiga i le fale e fai lava faigata ma e manaʻomia ni poto masani, sauniuniga ma le saʻo. E sili le suʻe i se salalau faatuatuaina e maua ai peʻa. Lea o le a faʻaalia atili ai se teuteuina lelei o foliga, faʻaopopoina le vaitaimi o le "ofuina" o le peʻa ma puipuia ai mai le leaga faʻaiuga. Fetaui lelei mo le faʻaaogaina o fale:

  • teuteuga tumau
  • henna tattoo.

Faʻaaogaina le fale henna e sili ona faigofie. Ae e ese lava lea teuteuga i se vaitaimi puupuu o “totini”. Tumau tataina taʻi umi le taimi, foliga matagofie, ae o le faʻagaioiga o lona faʻaogaina o se galuega faigata. Faʻapea foʻi, e le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni mea faʻapitoa.

Afai o le i ai o le poto masani ma mea faʻapitoa meafaigaluega e le faʻalavelave ai, e mafai ona saogalemu agai i le tumau teuteuga ile fale. Aua neʻi galo e suʻesuʻe ma le totoʻa faʻailoga ma mea patino o le galuega.

Mo le faʻaauau pea tā i le fale, e te manaʻomia ai:

  • vali
  • antiseptic
  • degreasing sooupu
  • faʻaliliuga
  • vali
  • masini tato,
  • manifinifi mata o penitala
  • faʻaʻaisa uʻu
  • kulimi mata.

  1. Filifili i le leo o le vali. O le leo e filifilia e tusa ai ma le lanu masani o laulu mata. E faʻatagaina se eseesega i le va o ata e le sili atu ma le 2 tone.
  2. Faamama ou mata. Aveese le soona lauulu, avatu le foliga manaomia.
  3. Fai se solo faʻasolo atoa o le mata.
  4. Aveese le teuteuga, togafiti le vali ma le degreaser.
  5. Faailoga le nofoaga o le talosaga ma se penitala teuteu, tuu i lalo i le amataga.
  6. Manatua o le faʻaaogaina tumau o se mea e amata mai ile lautele o le mata o le mata mata.
  7. O le manifinifi o le nila, e sili ai le lelei ma e sili le saʻo ile mamanu. Aua nei galo e sui nila i le taimi o taotoga.

Oe mafai ona faʻamasani oe i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o ni pea tattoo auiliiliga ma filifili le auala talafeagai mai le fesoʻotaʻiga.

Henna eyebrow tattoo: laasaga i le laasaga faʻatonuga

O le tataina mata o le Henna e matua tatau lava i le lauiloa, e sili atu le faʻapipiʻi.

Mea e maua mai i le henna:

  • le afaina - henna o se mea moni masani oloa ma ei ai le itiiti ifo o contraindications mo faʻaaogaina,
  • tiga 'tiga
  • foliga masani pe a uma ona pisia,
  • henna e faaleleia ai lauulu ulu ma faamalosia i latou i lautele,
  • saogalemu - pe a pisia i le henna, o le lanu valivali e tui i totonu le paʻu faʻalenatura, e le o le masini faʻaleagaina, e faʻaumatia ai le ono aʻafia o siama ile taimi o gaioiga,
  • faigofie le faʻaaogaina - tomai faʻapitoa poʻo mea taugata e le manaʻomia mo le pisia i le henna.

Ma e le o ni mea lelei uma ia o le henna. Faatasi ai ma nei tulaga lelei uma, o le taualuga mo le valivali mata o mata ma le henna ei ai le tasi tele minus. Uma le 2-4 vaiaso, o le faiga e tatau ona toe faia, aua o le henna e foliga mai e fufulu ese le paʻu.

Mo staining ma henna manaomia:

  1. Henna, Basma, sauni-faia e valivali mea palu mo fulufulu mata.
  2. Otaota gafatia. Sili tioata, ae i le leai se tulaga uamea.
  3. Fufulu
  4. Totigilima

Aua nei galo e fai se suʻega alergi i le aso aʻo leʻi faia le taualumaga. Faaaoga le henna i se tamai vaega o le paʻu. Afai e le tupu le mageso pe mumu, e mafai ona e alu saogalemu i le pisipisia.

Henna e faʻatatau i lenei fuafuaga:

  • pito o le 1 laulu mata,
  • le pito o le isi
  • ogatotonu 1 o laulu mata
  • ogatotonu o le isi
  • o le lautele o le lautele o le 1 laulu mata,
  • lautele nofoaga e ese.

E tatau ona e teu henna i lauulu mo le 40 minute. Ina ia maua se paʻu malamalama, o le taimi e tatau ona faʻaitiitia i le 20 minute.

Tagata e umia lauulu lauulu e tatau ona vali na o lauulu. Brunettes ma enaena lauulu laulu e mafai ona apalai le vali i le vaega atoa o le fulufulu mata.

I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e aua neʻi e asiasi i le sauna poʻo le vai taele, aua le sunbathe, aua le faʻaolaina cosmetics ile vaega o vali. Ina ia foaʻiina mata o mata i se foliga foliga lelei, e fautuaina e faʻaʻumiʻaina ma faʻaititia se tamaʻi suauu o le olive.

Faʻafefea ona aveʻese mata mata i le fale

  • E faigata tele ona faʻamamaina le le lelei o le peʻa, peitaʻi e mafai. E umi ma e faigata le faiga. E mafai e aveese atoa vali i totonu o se fale solo lelei, faʻaaoga laser. O le taualumaga e tiga ma e taugata.
  • O se tasi o auala taatele moliuila o le faʻaaogaina o le suauʻu castor. E faʻamau i se mafiafia vaega i luga o le vaega atoa. Suauu e tatau ona tuu i le po. Aua le faʻatali mo togafiti faʻataulaitu, o le vali e mou atu ile taimi.
  • O le lona lua auala sili ona lauiloa o le feagai ai ma le maualalo tulaga lelei staining o le la. Susulu atili tele ma o le vali o le a vave mumu uma i fafo. O le asiasiga i le faʻamaloloina moega e tutusa lelei lava ma le tanu masani.
  • Ma le mea mulimuli, aua nei galo e uiga i mea teuteu. O pupula faʻapipiʻi e faʻavae i luga o le tipolo poʻo le sour cream e fesoasoani e faʻaititia ai le pupula o le peʻa. Faʻaopopo lelei foʻi. Se 5% fofo o le yiodine ei ai se malosi malosi decolorizing. Faʻaaoga faʻapitoa i le vaega vali 3 taimi i le aso. A maeʻa ona apalai, e le tatau ona pipiʻi mata o mata. E mafai ona e mauaina se paʻu ogaoga o le paʻu.
  • You can read more about the procedure for remove eyebrow tattoo iinei.

Le afaina o le vaʻai ile mata ile fale

O le aoga o le tāina o tatau e faigofie. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e valiina le avanoa i le va o lauulu, e aunoa ma le afaina ai o latou lulu. O lenei aʻafiaga e mafai ona maua i le faʻapipiʻiina o paʻu laumata mata. Ma pe a faʻaaogaina tattoo faʻapitoa. You can read about shadow eyebrow tattooing iinei.

Mata o mata i le fale: vitio

Vaʻai totoʻa i le ata vitiō i luga o fulufulu mata mata.

O le mafuaʻaga e faʻasaʻo ai le tataina mata o mata atonu e leʻo se galuega le aoga. E tupu e na ona manaʻo teine ​​e sui foliga o fulufulu mata mai i manoa e lautele ma mafiafia, sui le lanu poʻo le paolo, pe toe foi lava i le masani, lea e le faʻapea o le peʻa.

O le mea lea, o tulafono mo le aveeseina o vali i le fale o le a aoga mo le tele. Ae e te leʻi amata faasaʻo le tato mata i le fale, mafaufau pe e aoga. Ae, pei o isi taualumaga, o lenei e iai lona lelei ma leaga.

Mea e lelei ma leaga o le faʻasaʻoina o tatau le paʻu i Fale

O faʻamanuiaga lelei o le faʻaaogaina o le tattoo Removal aofia:

  • Paketi ma tau-aoga - e sili atu le taugofie e maua ai se peʻa i le fale nai lo salon,
  • Le saoasaoa ma le saoasaoa o le faʻaalia manino tele se taimi.

Leaga e sili atu ogaoga:

  • Taugofie - o mea uma ile faleoloa ma falemaʻi faʻapitoa o lenei gaioiga o le a sili atu ona lelei ma e aunoa ma ni faʻaiuga,
  • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, le lanu o le mata mata e ono suia, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o oe, e ono e maua ai se le lanu le lanu lanumoana,
  • E i ai le tulaga lamatia o faʻalavelave e foliga mai e mumu pe maʻila, aemaise lava pe a e faʻaaogaina vailaʻau - e mautinoa e le faʻaopopo ia oe i lou lalelei.

Auala e faʻalelei ai peʻa

E tele auala e ave ese ai le peʻa faʻaauau i le fale, ae o loʻo iai uma a latou foʻi uiga. O metotia masani a:

  1. Auala Salon - faʻaigoaina ona o loʻo faʻaaogaina se masini pipi faʻapitoa - se tasi e faʻaaoga i fale faʻatau ma na faʻatauina iina. E faʻapipiʻi i le nofoaga o loʻo tā ai peʻa, pe a maeʻa ona sesega le vali ma fufulu ese. O lenei metotia e talafeagai pe a e manaʻo e faʻafefeteina le lanu poʻo tuaoi, ae o le a le matua fufuluina le lanu.
  2. Chemical peeling - e mafai ona e faʻatau mai se mea faigaluega faʻapitoa e faʻavae i luga o le acid, o loʻo tuʻuina atu i le malae o talosaga ma e faʻasolosolo ona faʻamama le paʻu. Talu ai o fofo e matua malosi (faʻavae i luga o le glycolic acid poʻo le retinol), o le paʻu e mafai ona susunuina - matau le totoʻa o le fofo ma e leai se tulaga faʻaaoga fofo malosi e aunoa ma le talanoa i se fomaʻi. O lenei metotia e faʻatumuina i le tuua o maʻila poʻo maʻila ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga. I le tasi sauniga, o le vali o le a le fufulu ese - e tatau ona e toe faia i latou tele taimi.
  3. O le mea e sili ona lamatia, ae e ui i lea ua fautuaina, auala o lanu faasaʻoina i le fale i luga o le Initaneti o le faʻatumu o le ata i le susu ma le peroxide, ae o lenei mea e lamatia ona o foliga o pupuga ona o le ulufale mai o se mea ese atunuu i lalo o le paʻu.
  4. Ua fautuaina le faʻaogaina e le fiafia tele o tattooing faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faʻasaʻo se lanu leaga, le sili ona masani ai o le yodium. Ave le faʻaititia o le 5% ma faʻaaoga 3 taimi i le aso i laulu mata, na o le tuaoi o le peʻa, ae le o se paʻu. E le fautuaina E ave le yodium o se maualuga maualuga pe faʻamau ia faʻapipiʻi i se fusi-fesoasoani - e i ai tulaga o lamatiaga ogaoga. Iodine o le a faasolosolo malie lava ina faamaluluina tuaoi o le peʻa ma exfoliate paʻu - ma sela ua oti, o le vali o le a alu ese. Ina ia mafai ona alu atu le faʻagasologa e aunoa ma aʻafiaga, aua e te taumafai e faʻavave - ia paʻu lou paʻu ma aua nei fesoasoani i ou lima, e mafai ona e faʻasusuina mata feoloolo i se meaai aoga suamalie po o panthenol mo le po.
  5. O le mea e sili ona saogalemu, ae i le taimi lava e tasi o le umi auala e faʻatutuina ai se tattoo lē mafai ona faʻatali. Ioe, taimi e fai lana galuega, ma faasolosolo malie lava ona fufulu le vali. Ae mo lenei mea e tatau ona e faʻatalitali e uiga ile 4-5 tausaga. O le mea lea, afai ua e sauni e faʻatali, e mafai ona e agaʻi i luma ma le saogalemu, ma le le lanu lanumoana le faʻamanuiaina e mafai ona nana e le vali poʻo le faʻatupuina o ni pu.

Fautuaga Aoga mo le Faʻasaʻoina o Tata

  • A faʻapea e filifili lava oe e faʻasaʻo le faʻaiuga i le fale, ona e toe mafaufau lea i au gaioiga i le tele o taimi, masalo o le iʻuga e le aoga, ae e sili ona faʻafesoʻotaʻi tagata faʻapitoa. Latou te le gata o le a fesoasoani ia te oe e aveese mai le le manuia tattooing, ae o le a latou faia foi ma le agavaa ma aunoa ma le lamatia i le soifua maloloina, pei o le fale.
  • Ae le i faʻaaogaina ni mea poʻo ni isi auala, ia mautinoa e leai sau paʻu paʻepaʻe ma e leai foʻi ni mataʻutia, a leai o le iʻuga e mafai ona sili atu ona le mautonu.
  • Afai na e faia le peʻa i se mea faʻapolofesa oe lava, ona leai lea o se tulaga e tatau ona e taumafai e faʻasaʻo ni mea le saʻo e ala i le faʻaluaina o se sili atu ata ma se vali-lanu vali. Manatua o le lanu malamalama e le mafai ona aveʻese na o oe, o le fulufulu mata o le a avea ma ese ma e le masani ai i foliga, o lea e sili atu le le amanaiaina o ia fautuaga.

Le aoga tele metotia tattooeseina metotia

I aso nei, o le laser e tumau pea le sili ona aoga auala e faʻasaʻo ai peʻa - faʻaaogaina ia o le a fesoasoani e faʻateʻaina le faʻamamaina vali poʻo se faʻamoemoe le iʻuga i na o ni nai taualumaga. O le laser fesoasoani e faʻavave ma saʻo faʻasaʻoina mea uma e tutupu, i le faʻataʻitaʻiga e leai ni contraindications, ma o le iʻuga e sili ona lelei.

Ina ia aveesea atoatoa le pigment, a itiiti ifo o le 4 taualumaga o le a manaʻomia, umi 5 minute taʻitasi. Afai o le lanu e faigata pe o le paʻu ei ai ona lava uiga, o le numera o taualumaga e mafai ona faaluaina. O faʻaletonu o le metotia e aofia ai naʻo sina tigaina ma le tingling, faʻapea foʻi ma le agamalu fula ma mumu pe a uma. Ae o nei mea uma e vave pasia pe a faʻamama le lauulu i ni meaai lelei, e faʻavaveina ai le fausiaina o se puipuiga paʻu.

A maeʻa le laser, e le mafai ona susu ona mata, ma faʻaalu i le ultraviolet UV ma le vevela - taele, sauna ma solariums. Ole vaiaso e tasi pe a maeʻa le gaioiga, e oʻo mai le palapala, ma le paʻu e iloa gofie, ole faʻasolosolo ole gaioiga e 1 masina. Ole taimi faapena e manaʻomia e toe faʻafoʻi atoa ai le paʻu ma ia faʻasolosolo ona vavaeʻese mai le tino. O aʻafiaga o le leisa e aofia ai le faʻalauteleina o lauulu ulu, ina ia mafai ai ona tupu lauulu sable ma fiafia i lau ata i le faʻata.

Faʻaaogaina naʻo faʻamaoniga auala e faʻasaʻo ai le peʻa ma ia matagofie!

E le pei o metotia faasaʻoina masani, moli mata i le fale e faigofie vali ma henna. E le faʻapea mai le solia o le faʻamaoni o le paʻu, e le mafua ai le afaina ai ma afaina gaioiga, o lea, e ono mafai ona faia tutoʻatasi. Faʻafefea ona fai ia saʻo, o le a matou taʻuina atu i lenei tusitusiga.

Henna fulufulu mata

Metotia lelei

I le faʻaopopo atu i faʻamanuiaga, soʻo se tau teuteu faʻapitoa ei ai ni faʻaletonu. Afai tatou te talanoa e uiga i le henna alofilima tattooing i le fale, ona ia na o le tasi taua taua minus: le le tumau o le taunuuga. O le aafiaga e tumau moni i le 2-3 vaiaso, ina ua maeʻa ona vali tutusa le vali mai le paʻu ma lauulu, ma a uma le masina e sosoʻo ai le isi pisipisia.

Mo faʻatusatusaga: tataina mata o mata ma le laulu auala o se matai faʻatuatuaina i le faleoloa o le a laveaʻiina oe mai le manaʻomia o faʻasaʻoga mo le itiiti ifo i le ono masina, pe sili atu foi. Ae o lenei o se mea tiga ma taugata taualumaga.

O le aoga o le faʻamatala auala e tele:

  • Henna o se meaola faanatura vali e le afaina i le soifua maloloina ma paʻu tulaga. Faʻataʻamilosaga o mata o le henna mo mata o mata e seasea lava.

  • I le faaopoopo atu i valivali, ua i ai foi le faʻamaloloina meatotino.Faamalolosia ma le faʻamaloloina o lauulu.
  • Ole taualumaga lava ia e le manaʻomia le tuʻia ole paʻu ma folasia le lanu i totonu ole vaega o le epidermis, o le mea lea, e le o faʻatasi ma lagona tiga ma faʻalavelave i le tulaga o le ita ma mea fulafula.
  • Le tau o le fualaʻau fualaʻau 'aina poʻo se mea e fai ai vali mai le teuteu Faʻatusa i le tau o tatai faʻapolofesa, e leʻo le aoga o le faʻataua.
  • Ma e oʻo lava i le le mautu o le pisia iuga e mafai ona manatu iai o se uiga lelei, talu ai e faʻatagaina oe e masani ona faʻataʻitaʻi ma foliga ma lanu o lauulu mata.

Henna Eyebrow Valivali Tekonolosi

A o le i taʻu atu pe faʻafefea ona fai le peʻa i fulufulu mata i le fale, o le a matou avatua ni fautuaga taua mo le filifilia o le henna. I faleoloa ma fale talavai e mafai ona e mauaina uma saunia-e faʻaaoga oloa ma nutimomoia mata gaosi, lea e saunia ai le vali tutoatasi.

Sauni paʻu e eseese lanu

E tatau ona e iloa o henna Initia e maua ai lanu mumu, ma afai latou matua le fetaui ma oe, e sili atu le faʻatau faʻatau pogisa Iran henna.

E mafai ona e fetuunai le lanu i le faʻaopopoina o isi mea masani i le vali:

  • Basmu
  • eleele kofe
  • lauti uliuli malosi, ma isi.

Fautuaga. Ae e te leʻi faia le mata i mata ile fale, faataʻitaʻi ma lanu. O lanu enaena enaena ma uliuli e talafeagai mo brunettes, sukalati mo lanu enaena-lauulu, ma paʻepaʻe paʻu mo blondes. O le lanu o le fulufulu mata ma lauulu e le tatau ona ese ese.

Henna fulufulu mata

Sauniuniga mo henna biotattooing

Ina ia tattoo henna i le fale, oe manaʻomia mea nei:

  • O le mea moni, henna i le paolo e manaʻomia, pe o le fefiloi o ata e lua e maua ai se lanu sologa lelei,
  • Ina ia fesuisuiai le ata, e mafai ona e ave le basma pe suia i se fofo malosi o le lauti po o le kofe,
  • Le sua o le tipolo - naʻo nai mataua,
  • Ose vaʻa mo palu faʻatasi mea, e sili le filifilia o se ipu ipu,
  • Mo le faʻaaogaina o le paluga, pulumu ma selu,
  • O totigilima e le maua ai le palapala, ma se fasi polyethylene,
  • Vevela vai mo le gaosia henna,
  • Cotton tuns ma faasaʻo discs, lima lima lima
  • Peni mo le tusia o se pepa,
  • Laʻei tuai e te le afaina e palapala - tuu i luga o oe lava ma ufiufi fale faigaluega i nusipepa poʻo solo.

Laasaga o biotatuage i le fale

  1. Aveesea laulu mata ma savali i luga ia latou ma se moli malamalama, soloia lauulu.
  2. Faitau ma le faaeteete faʻatonuga i le henna ma palu faʻatasi i le vai faʻamama ma ni nai mataua o le sua o laʻau, tuʻu mo le 12 itula.
  3. Ae le i faʻamauina le paluga, faʻataʻamilomilo foliga manaʻomia o le fulufulu mata i se penitala, ma ia puipuia foʻi le pisia o le paʻu i luga aʻe poʻo lalo ifo o mata o mata, fuluʻi le nofoaga lea i le kulimi lima.
  4. Ave sina mea palu i luga ole pulumu ma faʻaeteete, ma ni tamaʻi fasi, amata ona vali le laupepa ole laulu mata, ona faʻatumu lea o le fomu atoa.
  5. Ufiufi le henna i se fasi polyethylene ma aua le faʻalavelavea le ata mo ni nai itula.
  6. A maeʻa ona faʻamalamalamaina, aveʻese le vali ma se ie uu ma toe pipi mata o mata i le kulimi e faʻamalieina ai le ita.
  7. Ina ua uma le valiina, e le manaʻomia le susu o fulufulu mata fou mo le aso muamua, ma e le faʻaalia foʻi i le maualuga o le vevela (taele, sauna) ma ultraviolet.

Le lelei o le valivali laulu mata ile fale e aofia ai mea nei:

  • Tamaoaiga ma tala o tupe
  • E fetaui lelei mo tagata uma, e oʻo lava i maʻitaga ma maʻitaga fafine,
  • Henna faamalosia le lauulu ma tumau umi.

Ae e iai foi mea e le atoatoa ai:

  • I le fale, e faigata ona pulea le mataituina o foliga o le fulufulu mata,
  • Le lanu mautu e mafai ona sui pe a fai e te filifilia le sese vali,
  • Umi le umi.

Fautuaga aoga mo le faia o le staining i le fale

Le faia saʻo o se peʻa ile fale, ia manatua tulafono aoga.

  • A o le i faʻamauina le paluga, suʻega mo se aʻafiaga o le mea teteʻe - faʻaaoga sina mea itiiti i le tulilima ma vaʻavaʻai le paʻu mo le itula, i le leai o se mumu poʻo le ita, e mafai ona e faʻaogaina saogalemu.
  • A e le manaʻo i le faiga o le paluga, faʻatau se peʻa faʻapipiʻi mo le valivali,
  • Amata valivali ma le isu aluga, ona valivali lea ole ogatotonu ole fulufulu mata ma le siusiu ile pito,
  • O le malosi o le vali vaega, o le pogisa le maua o le paolo o le ai ai,
  • Taumafai ia aua le sili atu i tala atu o laina o laulu mata ina ia tutusa le iʻuga,
  • Ina ia faʻafaigofieina le tusia o le pepa, e mafai ona e faʻaogaina faʻapitoa stensil - e mafai ona e faia e oe lava ia, pe mafai ona faʻatauina i seti ma fulufulu mata.
  • Aua e te fefe e 'vali le lauulu o fulufulu mata - o le a latou faʻaopopo le tino ma le maualuga ile laulu mata,
  • A paʻu lou lima, ona mafai ai lea ona e aveese le sili o henna ma le cotton swab fufui i le olive poo le sunflower suauu masani,
  • E tutusa lava le auala e aveʻesea ai le vali ua maeʻa ona faʻamauina, peitaʻi, e manaʻomia le tuʻuina o ie vavae i le suauʻu i luga o le pisia mo le lua itula.
  • O le vali o le a tumau mai le vaiaso e oʻo i le 10 aso, faʻalagolago i le fausaga o lou lauulu, ona tatau lea ona toe faʻatautaia le faiga.
  • E mafai ona e faʻatauina mai le vaega o loʻo totoe le vali i totonu o le pusa 'aisa e oʻo atu i le 2 masina - o ona meatotino o le a le suia atoa.

I le faʻaopopoga i le valivaliina o le henna i le fale, e mafai ona e faia ia oe lava se laulu mata paʻu, ae e sili atu le faia o lenei mea i lalo o le vaʻavaʻaiga a se poto masani matai.

Tata Tomai

O sea fa' peʻa o le a faʻaigoaina tumau, ma mo oe e te manaʻomia le lototele ma le tumau. E saʻo i le faia lelei o lenei peʻa mata pe a pasi pasese vasega faʻapitoa, ma e sili atu aua le faia e aunoa ma le poto masani, ona o le faʻaiuga atonu e le matagofie.

Mo ia o le a manaʻomia:

  • Vali faapitoa faapolofesa,
  • O mea ma nila,
  • Fofo sterilization,
  • Fufulu ma kulimi.

O faʻatinoga o gaioiga e tali tutusa lava ma le biotattoo o fulufulu mata, na o le faʻaali o le henna latou te faʻaaogaina se mea faʻapitoa, e foliga mai e faia ni faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻia ai lauulu moni. Talu mai le faʻatumuina o le paʻu ma lauulu ma vali e matua tiga, e mafai ona e inu vailaau, ma pe a uma le pala, faʻamalie le paʻu ma le panthenol kulimi. O se faiga faʻapenei e matua faigata lava, o lea e taua ai le iloiloina o lou malosi ma le le tatau ona e toe vaʻai i ai pe a fai o se masalosalo - e sili le asiasi i le salon ma faʻatuatuaina se tagata poto masani.

O lenei ua foliga mataina lau fulufulu mata, iloga ma manaia, ma ua e sauni e talia faamalo ma le gauai a tamaloloa. Fiafia i lenei taimi, ia vaʻai lelei lau fulufulu mata ma ia e manatua o le faʻaaliga o le ata atoa e fuafua i le tulaga o laulu mata!

  • Na e taumafai uma auala, ae leai se mea e aoga?
  • Ole puupuu ma e seasea lava mata e le faʻaopopoina ai le talitonuina.
  • Ma sili ona taua - afai e te tuua ai e pei ona i ai nei, ona e tatau ai lea ile laulu mata vave mo tupe valea.

Ae o loo i ai se aoga toe faaleleia meafaigaluega. Mulimuli i le sootaga ma aʻoaʻoina auala e tausi ai mata mata!

Laasaga tausi tulaga

O le taunuuga o le paiotattoo o le a matauina i luga o mata mo le 3-5 vaiaso. Ole taimi lava pe a maeʻa le faʻatulagaina, mo le 3-5 aso, e tatau ona e aloese mai le asiasi i le solarium, taele, vaitaele. E aoga foi le faʻaititia o le faʻaaogaina o le peeling, o solo taele pipi, fufulu, gel, fasimoli, ufi, kulimi, kulimi ma tonics. O nei oloa uma e mafai ona fufulu pigment dye.

O mata o mata Henna e mafai ona vaʻaia lelei e faʻaaogaina le suauʻu: linseed, olive, almond, sea buckthorn. Faaaoga suauʻu o se pulumu faʻapitoa.

Faatasi ai ma le saʻo togafiti ma le tausiga, biotattoo mafai ona umi le masina.

O lenei ua manino loa pe faʻafefea ona fai se pefu mata i le fale. O le Biotatouge o le a mauaina toetoe o le salonʻi faʻaiuga ma avea pito i luga e faʻaalia. Lenei o se sili lelei sui mo masini tattooing, avanoa mo soʻo se teineitiiti ma e matua saogalemu lava.

Sauniuniga mo le faʻagasologa

Ina ia faia se lalelei matagofie, e tatau ona e sauniuni ma le faaeteete mo lenei faiga. E taua tele e mafaufau o le tumau vali mafai ona tumau e oo atu i le 5 tausaga, ma o lea e tatau ai ona faʻaaoga ma le faʻaeteete vali.

Lelei iuga e mafai ona mauaina e se poto masani laina-luga faʻatautaia. E le fautuaina e faia tutoʻatasi sea faʻalavelave lavelave. Ina ia faia se matagofie tattoo i le fale, e tatau ona e faʻamasani oe lava i faʻataʻitaʻiga o le galuega a le matai.

E matua mafai foʻi ona suʻesuʻeina iloiloga a tagata na liliu i lenei fomaʻi faʻapitoa.

E tutusa le taua o le tapenaga a le fafine lava ia. I ni nai vaiaso ao leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona e inu vitamini o le a fesoasoani faʻamalosia le toto alatoto. A le faia lea mea, e i ai se aʻafiaga o le tele o le toto, e faʻaosofia ai le gaioi mata pigment.

I totonu o le 2-3 vaiaso talu ona maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia le faʻatulagaina o fale lelei mo tausiga o fulu mata. O le mea lea, o mea talafeagai uma e tatau ona faʻatau muamua. I se faʻaopopoga, i le taimi sauniuni, e tatau ona e filifilia le metotia o faʻafefe - lauulu poʻo le paolo. E taua tele ile faʻailoa mai ole foliga ma le paolo ole laulu mata.

Le mea e te manaʻo ai mo peʻa

Ina ia faia se tattoo lalelei, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia:

  • vali
  • fulufulu poʻo le mea e teu ai mea
  • masini tato,
  • fatuga mo le faʻamaloloina o le paʻu,
  • antiseptic sooupu
  • suauu e faʻaititia ai tiga,
  • pulumu vali poʻo se penitala manifinifi,
  • kulimi mata.

A faʻataʻitaʻi foliga masani i le fale, e mafai lava ona faʻaogaina se kulimi masani ma mea ai lelei. E sili le filifilia o se fofo gaʻo pe faʻatau se pepe kulimi, ona ua i ai lona aafiaga aneti-inflammatory.

Taualumaga Tekonolosi

Le faʻatinoina o mata masani mata, e aoga le faia o mea nei:

  1. Filifili taumatau o vali. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mafaufau i le lanu o le lauulu - o le fulufulu mata e tatau ona avea ma ni ata o le uliuli.
  2. Muamua, e tatau ona vali mata o le mata e malamalama ai pe talafeagai le paolo filifilia.
  3. Ona ave lea o laulu mata mo le foliga talafeagai, toe suʻe ese lauulu.
  4. O mea teuteu uma e tatau ona aveʻesea lelei, ma le eria o loʻo faʻaaoga ai le vali e tatau ona faʻaleeseina ma auala faʻapitoa.
  5. E tatau ona faʻaogaina se mataʻitusi i le mea e ta ai le peʻa - mo lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se peni teuteu.
  6. Ole faʻagasologa ole apalai lea ole vali amata mai ile lautele ole pito - e masani lava o le amataga lea ole laulu mata.
  7. I le taimi o le gaioiga, o nila e tatau ona suia e fuafua lava ile faʻatusa. Lea, o le lauulu auala manaomia ai le faaaogaina o nila manifinifi tele.

Tausiga mata o pe a maeʻa peʻa

Ina ia faʻatumauina se auivi manino pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e taua tele le mautinoa lelei le tausiga o fulufulu mata. Ina ia faia lea mea, mulimuli i fautuaga nei:

  • i le ao pe a uma le togafiti mata e le fautuaina e susu,
  • Aua neʻi asiasi i sauna, vaitaele poʻo le taele,
  • ina ia le felelei le fuainumera, e le fautuaina e faʻapipiʻi ni paʻu pe olo i le mata o mata,
  • E fautuaina e teena le asiasi atu i le solarium - pe a fai e le manuia lea mea, e fautuaina e ufiufi le auivi o laulu mata i le fesoasoani faʻapipiʻi faʻapitoa.

E taua le maitauina mo i latou e umia paʻu uʻu, o le auivi o le a faʻasaoina itiiti taimi. Ole mea lea, e taua tele le taulaʻi faʻapitoa ile degreasing le paʻu aʻo leʻi faia le faʻagasologa.

O le tatipi mata ile mata ile fale e tatau ona faia e se matai poto. Le tutoatasi faʻatinoina o se faiga lavelave e mafai ona faʻatupuina ai le iʻuga le tonu. O le mea lea, a aunoa ma tomai faʻapitoa, e le tatau ona avea lenei mataupu - e sili atu le faʻatuatuaina o se poto masani laina-luga tagata faʻatino, valaauliaina o ia i lona fale.

Faʻauiga e

Henna ua faʻaaoga e fausia lelei ai fulufulu mata mo ia lava faʻaaogaina se metotia faʻapitoa. Henna o se mea e ola ai faʻamaʻi e vave aveese mai i le paʻu o le paʻu. Ole mea lea ole iloa ole igoa ole tekonolosi ole mea.

O le biotattoo taualumaga o lena henna, i lalo o le faʻamalosi o tapenaga faʻapitoa, tui loloto i totonu o le mafiafia o le epidermis. Ole aafiaga o lenei faʻasologa e mafai ona tumau mai le tele o vaiaso i ni masina.

Mo faʻatinoina lenei metotia, oe manaʻomia mea maualuga-lelei meafaigaluega ma le malamalama talafeagai. A aunoa ma latou, o le mea e leaga ai, o le a le mafai ona ausia le manaʻomia taunuuga. O fulufulu mata o le a liliu ese le masani ai, le tutusa i foliga ma paolo e le tutusa ma le lanu o le lauulu.

Totoga tatau

Ina ia mafai ai ona faʻatino mata foliga feololo i le fale, e aoga le mauaina uma o mea talafeagai. O la latou lisi e aofia ai:

  • Henna tulaga-maualuga. Aua le sefe i luga o lenei mea faigaluega. Ole iuga mulimuli, e faʻamoemoeina i ai.

  • Masini mo le fetuunaiga o le foliga. E mafai ona faʻapipiʻi tino, vavaeina laʻau poʻo se faʻamai faʻamalulu faʻapitoa.
  • Aveesea vali foliga.
  • Degreasing sooupu. O se mea tatau i le aveʻesea o le pefu, palapala, mea o toe teuteuga ma gaʻo ma mea mai le paʻu.
  • Disfana poʻo le antiseptic. E manaʻomia le mataʻituina o le sterility o taualumaga.
  • Le tui faagase E mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai. O na tupe o loʻo faʻaalia i ni ituaiga eseese: faʻapipiʻi, gel, kulimi, ma isi. Filifili mea e talafeagai mo oe e faʻaaoga.
  • Lauola mafolafola manifinifi.
  • Ova kulimi.
  • Le masini mo le peʻa. E le fautuaina malosi le faʻaaogaina o nila. O loʻo maua se masini tato i faleoloa faʻapitoa.

Fautuaga e fesoasoani ia te oe e faia lau lava mata mata hiot biotattoo oe:

Lea, ina ua uma ona iloiloina le faʻauigaina o le faʻatulagaina ma masini talafeagai mo lona faʻatinoina, e aoga le taliina o le fesili pe faʻafefea ona fai ni mata tato ile fale. Tatuina e faia i ni laasaga:

  • Pigment lanu filifilia. Mo le mauaina o le sili faʻaletonu taunuʻuga, e aoga le taofi o ata e tutusa ma le lanu o le lauulu pe pouliuli e se tasi leo.

  • Foliga mata. Ina ia mafai ona suʻea le paolo o henna, e filifili ai le saʻo o foliga, teuteu le henna. Ina ia faia lea mea, e faʻaaoga mo 15-20 minute le faʻaaogaina o se pulumu manifinifi. Ina ia faʻataunuʻuina le foliga manaʻomia ae aua le ova atu i ai, o le paʻu e latalata i le fulufulu mata e matua ufiufi i se kulimi faʻapipiʻi. A maeʻa le taimi faʻaalia i luga o le afifi, e fufuluina le henna ma o le iʻuga ua iloiloina. Afai e o gatasi uma ma faʻamoemoega, e mafai ona e agaʻi atu i le isi laasaga.
  • Faasaoga o le pepa. O lauulu sili atu e ova i le tapulaʻa o le pepa e aveʻesea i soʻo se auala talafeagai. O le umi e mafai ona faʻaititia teisi lava ma seleulu laititi. O Stensils e masani ona faʻaoga mo le faʻasaʻoga. I soo se tulaga, e sili atu le fausiaina i luga o le natura tuputupu aʻe o fulufulu mata, aua le solia o latou foliga masani.

  • Faamamaina o le paʻu. Afai o i ai ni mea faʻaali tino i luga o le togafitiga togafitiga, e tatau ona aveese ma ni mea faʻalelei faʻapitoa. Ma o le paʻu ua faʻaseʻe, aveese le pefu, mea e le manaomia ai mea teu, sebum, ma isi.
  • Ma le fesoasoani a se penitala faʻapitoa, ua toe faʻataʻamilomilo mai ai le mea e manaʻo ai. O lenei e manaʻomia ina ia aua neʻi ova atu i ona tuaoi ma 'ausia le taunuʻuga manaʻomia.
  • Galue masini. Ua tumu le masini peʻa i henna. O le isi o le faiga o le tusiina lauulu. Afai e leai sou poto masani ma ni tomai faʻapitoa, faʻaaoga nila manifinifi o loʻo i totonu o le pusa. Amata tusi mai i le amataga o le fulufulu mata. Tusi puupuu ma manifinifi lauulu. Matau tupu ola lauulu tele i le tele e mafai ai. I le faiga, e aoga le suiina o nila i nisi taimi. Na vave ona latou faʻamamaʻia lo latou maʻai, ae o le vali e le tutusa ma e palapala.

  • Nofoaga galueaina. Faʻaaoga ni oloa faʻapitoa i le paʻu o le fulufulu mata e faʻaitiitia ai le ono aʻafia o le fulafula ma faʻalauiloa le faʻamalolo vave o le paʻu.

Soʻo se peʻa e manaʻomia le faʻaeteete lelei. Lenei e le gata o le a faʻaopopoina le umi o ona totini, ae ia faʻaititia foʻi le ono lamatia o faʻafitauli.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le togafitia o le paʻu ma antiseptic sui i aso uma seʻia faʻamaloloina atoatoa. E mafai ona e faʻaogaina uma kulimi ma kulimi faʻapitoa ma fagu.

O palakalafa na fausia i luga o le tulaga o le peʻa e tatau ona le taumafai e vavaeina lava latou. E tatau ona latou pauu i se auala masani. A leai, o loo i ai se maualuga maualuga o le paʻu ma maʻila.

A maeʻa le faʻamalologa, o lauulu e tatau ona faʻapipiʻiina i le teuteu o suauʻu. E mafai ona lafo castor, burdock, almond oil or mixtures o.

A maeʻa le faʻamalologa lelei, e aoga le faia o se faasaʻoga e faasaʻo ai le foliga ma toe faʻataʻitaʻi le muamua susulu ma faʻaalia lanu.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona vali mata o mata henna i le fale (vitio)