Lauiloa

3 hairstyles - Pete

O le tele o fafine foliga lauulu foliga sili ona matagofie lea ua manatu ai o se galuega moni o le lalagaina o laulu. Ole lautele ituaiga o ituaiga o laulu e mafai ai ona e filifilia se sitaili mo aso uma pe afiafi i fafo. O nisi laei e mafai ona faʻaaogaina uma i se tulaga le masani ai ma i se faʻamanatuga poʻo se pisinisi. Tasi o le aoao faʻataʻitaʻiga o le pepe.

O le manaia o lauulu laʻei, lea na aliali mai i le XX seneturi, o se masani, ma e le o ese ai lava mai sitaili. I le taimi nei, stylists atiae ni nai suiga o lenei faʻataʻitaʻiga. O lenei ua i ai le avanoa o le fafine afa o le sosaiete e faʻaogaina le masani masani ma eseʻese ata.

Tala o tamaʻi

O le laei fulufulu gofie na atiae e le Farani stylist Jacques Dessange. O le faʻalauiloaina o lenei faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina e le ata tifaga "Babette Goes to War" o 1959, lea na faia ai le sao taua a Brigitte Bardot. O le tagata autu faʻaalia tagata uma i se aulelei matagofie, lea na faʻaosoina e le maualuga lauulu ma pa'ū curls faataamilo i foliga. Tele fafine ma teineiti na alofa i lenei ata. E le i umi, ae na lofituina uma lauulu ulu e le afa fafine, lea na manaʻo e faʻaalia le uluaʻi lauulu, lea na faaigoaina i le igoa o le tamaitai leoleo o le tapuaiga ata tifaga.

I le seneturi talu ai, maualuga fulufulu o se vaega o aso uma ata. Ole aso nei e masani lava ona faia mo mea eseese, ae o le tele o faʻaleleia ma faʻaopopoga ua mafai ai ona e filifilia le tamaʻi filifiliga mo se pisinisi ma tulaga le aloaia.

Lauulu laulu

Babetta mo lauulu e mafai ona faia i ni fesuiaiga eseese. O se laei e le masani ai e faʻaopoopoina e le gata i mea faʻapipiʻi i le ituaiga o fulufulu lauulu ma rims, ae faʻapena foʻi ma mea elemene na fausia e faʻaaoga se lauulu fulufulu, uʻamea poʻo uʻamea.

O ituaiga laupepa e sili ona lauiloa o:

  • Vailaau. O le lelei o le palapala e maua mai i le fulufulu mata. O pito o manoa e masani ona piki ma nana. O lauulu e mafai ona tu i luga o le ulu i luga poʻo tua o le ulu. O lenei fesuisuiaiga foliga sili matagofie ma faʻaalia luga o lauulu umi ma mafiafia. O le ata faʻatasi ma le tamaʻi pepe o le a aliali e matagofie pe a fai e te faʻaopopo le faasaniga afiafi ma le laugatasi selia ma le faʻamamafa o laugutu i ia.
  • Ma lona laulu. O lenei filifiliga o le faigofie sili ile tulaga faʻatino tekonolosi. E foliga tutusa i le faʻataʻitaʻiga o le "malvina", ae i le sili atu ona maoaʻe foliga. O lenei hairstyle e talafeagai mo foliga i aso uma. Le fatuina, naʻo le pito i luga ole laulu e faʻaaoga, e selu lelei e teuteu ma tuʻufaʻatasia. O le pito i lalo e tuʻu faʻalemu. E masani lava, babbets faʻaopopo i ai le barrettes poʻo aufana i le pito i tua.
  • Faatasi ai ma curly curls. Mo le mauaina o foliga vaʻaia, o loka itu e tatala mai le laulu autu, lea e faʻataʻutaʻu ma se uʻamea uʻamea.
  • Ma le bagel. O le vaivai ma lapotopoto elemene ma se pu i le ogatotonu e mafai faʻafaigofie le gaioiga o le fausiaina o pepe. Bagel mafai ona o ituaiga eseese ma lanu. O le hue e filifilia e fuafua i le lanu o le lauulu.
  • Ma faasee. O le vaega malu ua faia i le fulu paʻu ua faʻafoliga foliga. O le taʻavale o loʻo taoto i lalo o manoa ina ia foliga mai ai le fulufulu mata tele.
  • Ma se scythe. O se teuteuga faaonapo nei ma faigofie e foliga fou ma lelei. O lenei ituaiga pepe e filifilia e tamaitai talavou ma teine ​​talavou. Pigtails e mafai ona lalagaina i autafa o le pito o le lauulu, i tafatafa o mea poʻo autafa o le lauulu. O tagata e fausiaina stylists fai filifiliga eseese mo pepe ma soʻo se numera o pulou, faʻaopoopo i maʻi teuteu, lauulu ma isi mea.
  • Faatasi ma le siʻusiʻu. O le isi filifiliga i aso uma, ia o se laulu tele lava e faʻaopoopo faʻatasi ma le solofanua i le pito i tua.
  • Faatasi ai ma se aufana. O lenei fulufulu foliga foliga masani ma matagofie. O le aufana mai le filo e mafai ona faia i soʻo se tele ma i itu uma o le lauulu lauulu faasee. Mo teineiti matutua, o le filifiliga o se teuga lelei i luga o le fulufulu lava ia pe mai tua e talafeagai. Mo teineiti laiti, o le nofoaga o mea teuteu elemene e filifilia e fuafua i luga o le ata filifilia: o le aufana mafai ona i le itu i le pito i luga poʻo luma. E mafai ona faʻaopoopo i lenei matagofie ma lopa, rhinestones, lauulu ma isi susulu faʻamatalaga.

Styling faia i le fesoasoani a paʻu fusi, rollers, bagels, lauulu, le vaaia ma isi elemene fesoasoani. Ina ia faia le sili atu foliga matagofie, rims, hoops, tiaras, scarves, lipine po o fugalaau ua faaopoopo i le pepe. E masani ona mafai ona vaʻaia ni faʻaipoipoga faʻaonapo ma se laei faʻataʻalise foliga foliga matagofie ma se ie puipui.

Fautuaga mo le filifiliga o tamaʻi pepe

Babetta o se tasi o le lautele matagofie lauulu, e le talafeagai mo teine ​​uma ma fafine. O le filifiliga o faʻataʻitaʻiga e afaina i le umi o le laulu, lauulu ma foliga o foliga. I luga o le laititi-puupuu ma le asymmetric haircuts, o le faia o se masani masani o le a le galue. O le pepe laiti e faia i luga o uumi uumi po o ni fasi o le umi. Naʻo nai potopoto 'oti puʻupuʻu e mafai ona faʻaofuina i sitaili faʻaola.

O le lauulu lauulu volumetric e tele ona fesuiaiga, lea e mafai ona e mauaina le sili atu filifiliga mo se foliga foliga:

Teine ma ova ituaiga manuia, talu mai le toetoe lava o ituaiga o sitaili tuʻufaʻatasi ma ia.

  • Mo le lapotopoto foliga, teisi suiga namu ma itu loka e faigofie ufiufi lautele alafau e talafeagai.
  • Mo se sikuea foliga foliga, o le sili fofo o le a avea ma pepe pepe, lea e mafai ona e faʻaopopo ai se faʻauʻuga pe falaʻisi faʻatasi.
  • Mo se tafatolu po o le rhomboid foliga, filifilia se volumetric po o le sitaili ma filifili mama tatala i itu.
  • Tagata e ona se ituaiga faʻapitoa foliga e tatau ona mumusu ma le lamolemole foliga, e naʻo le faʻamamafa o lenei pepa. I lenei tulaga, filifili filifiliga lauulu lauulu.

O le fausaga o lauulu e iai foi lona sao i le filifilia o le lauulu. I curls foliga matagofie teuteuina, e tatau ona e mafaufau i mea nei:

  • Mo lauulu manifinifi, o le a tatau ona e faʻaaogaina le tele o varnish ina ia latou leiloa foliga. Ona o le aulelei laʻititi e faʻaavanoa ai lauulu, e tatau ona faʻaaoga pulou poʻo se fagu e faʻaopopo ai le tele.
  • Mo curls suavai, o vaega tutusa fesoasoani e faaaoga e fausia ai lauulu mo pei o manoa manifinifi. Mo se vaʻaiga vaʻaia i le aofaʻi, ua faʻaaoga laʻei ma lauulu ulu.
  • E mafai ona faʻasaʻo ia curly i le uʻamea pe faʻaloolaina foʻi se foliga ua masaʻa. A faʻataotoina, e manaʻomia le faʻaaogaina o se vailaʻau e puipuia ai le vevela.
  • Ole laulu malulu e faʻasaʻo pe a e manaʻo e fai se laulu foliga lamolemole, ae o laina faʻaʻuluʻulu mai le natura e sili ona lelei i lenei faʻatusa, aua latou te tuʻuina atu se isi laupepa i le pepe.
  • Fleece e sili ona maua i luga o laulu mafiafia. Leai ni rollers poʻo ni 'ato e manaʻomia iinei.
  • Toetoe o soʻo se fesuiaiga o tamaʻi pepe e mafai ona faia i luga o laina saʻo.

O le tele o lauulu lauulu e mafai ona faʻaopopo i le sasa poʻo le puʻupuʻu foʻi, o le a faʻaopopoina ai le lelei atoatoa o tamaitai ma le faʻaalia. O le umi umi e mafai ona faʻamalosia ai le uʻamea curling ma faʻataʻotoʻoto ma loka pito. O se faʻataʻamilomilo faaopoopo o le a faʻaopopo le aristocracy, ma o le faʻaogaina o se tasi o le a faʻaopopoina le ea. O le aofaʻi o lauulu o le a iai ma le mafiafia pa.

Faʻafefea ona fai se pepe mo le uumi ma le lauulu lauulu

Laupepa o se laʻasaga faigata, e le masani ona mafai ona fai i le fale ile taimi muamua. O le fulufulu mamoe e tatau ona mafiafia ma tele. Ae e mafai i lauulu uumi ma umi le umi o lauulu.

Laasaga ma lea laasaga faʻatonuga o lauulu laʻititi tama i luga ma le afa-uumi uumi:

  1. O lauulu i le pito i tua o le ulu e vaeluaina faʻatasi ma se selu. O le vaega pito i luga ua faʻamautuina ma le le vaaia poʻo ni togafiti.
  2. O le vaega pito i lalo e aoina i se solofanua maualuga i luga o le pale.
  3. E tatau ona selu le siʻusiʻu i le tele e mafai ai.
  4. O le fulufulu sa 'aʻai ma le le o vaaia, fausiaina se paʻu vaivai mai ai.
  5. Ona selu ma tuʻu le pito i luga o manoa i le itu a le faasee.
  6. O ato fulufulu ua lalafi i lalo o le selu. O le 'ulu ua faʻamau ma fulufulu.

O le iuga pepe e mafai ona tuu i lenei auala pe teuteuina i latou teuteu lauulu. O le fulufulu lauulu e aunoa ma se faʻamatalaga faaopoopo e mafai ona avea ma vaega o aso uma foliga. O ni nai faamalositino ile fale o le a fesoasoani ia te oe e manatua ai ni lagona o le fatuina o se manaia ma teuteuina lelei.

O le isi filifiliga e aofia ai pigtails:

  1. I luga o lauulu mama, fai se laina vaevaega ile laina ole taliga ile ua.
  2. O le pito i luga o le ulu e selu mai le pito i lalo i le pito i luga. E tatau ona selu faalelei ia manoa ina ia le lavelavea.
  3. I le taimi nei, mai le tanuga mafiafia, e tatau ona fai se ie mama, lea e tatau ona latalata i le pale. Le faʻavae e tatau ona faʻamautuina ma le le vaʻaia.
  4. Combed curls lalelei ma faasaʻo i itu.
  5. Ina ia mafai e le laulu ona taofi lona foliga mo se taimi umi, e tatau ona togafitia i se malosi fixation varnish.
  6. O manoa o loʻo totoe i le pito i tua o le ulu ua vaevaeina i ni vaega se lua, o lo o lalagaina i luga o le puie masani.
  7. O loʻo faʻaata e fili i lea mea ma faʻataʻamilo se faasee i itu uma. E lalaga elemene e faʻamauina ma e le o vaʻaia.

O puipui o loʻo nana i lalo o le sulu poʻo se nuanua. Nai lo braids, o filifili e mafai ona milo ma flagella ma faia tutusa lava togafiti.

Lauulu mo puʻupuʻu 'oti

O filifiliga muamua e lua e faʻaaogaina mo lauulu uumi ma feololo. Ae a teineiti ma le bob 'oti, e miti o ia e faia se lalelei laʻei lauulu? Mo nei tamaʻitaʻi, o loʻo iai foʻi aʻoaʻoga lauulu laititi sitepu i le sitepu:

  1. O manoa i luga o le pale e aoina i le maualuga o le solofanua pupuʻu ma selu.
  2. Lauulu malie malie ile pulumu ile malu malu.
  3. I lalo o le siusiu, ua tumau le siva i le foliga o se faasee.
  4. O meaola e le mafai ona faʻatuina ma faʻatuatuaina ma le le vaʻaia.
  5. Ua sela le laulu selu i luga o le chignon ma faasaʻosaʻo, faʻamautu ma lauulu.
  6. E faʻatumauina atoa le tino ile varnish.
  7. O loka pito i lalo e piki foʻi ma faʻasaʻo i mea e le o vaaia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a a chignon, o le utiuti o curls ma se lauulu 'oti puʻupuʻu e faigofie ona faʻamalieina. O le fesuiaʻiga mai lenei mea i lauulu lauulu ma masani le vaaia lauulu lauulu mafai ona ufiufi i lipine, lautele fusi, se sikafu, se fulufulua vaivai po o fugalaʻau.

Pete ma se faasee

Leai uma teine ​​teine ​​malie i sitaili. E mafai ona faigofie ona fai le tamaʻi fulufulu faʻaaoga faʻapipiʻi faasee e gaosi i le paʻu. E mafai foi ona fai ni elemene elemene mai nylon tapolo poʻo totini. O faʻataʻitaʻiga e faia faʻatau atu e faʻatau atu i faleʻoloa, mai ia e mafai ai ona e filifili le filifiliga saʻo mo le lapoʻa ma lanu.

Faatonuga mo le fatuina lauulu ma faasee mo lauulu laasaga i lea laasaga:

  1. O paʻu uma e aoina i se solofanua pupuʻu ma nonoa ma le paʻu faʻauʻau. O le siʻusiʻu e mafai ona tu i tua o le ulu pe a fai o le maualalo sitaili fuafuaina.
  2. I lalo o le pito i lalo o le aoina o fulufulu, o se foam faasee faataatia, lea o lo o tuʻia ma fulufulu.
  3. O le siʻusiʻu e faʻailo i varnesi.
  4. O tufatufa tufatufaina i luga o le faʻaseʻe ma faʻamautu ma le le vaaia.
  5. O le fulufulu foʻi ua toe togafitia i le varnish.

O le faasee o le a fesoasoani e tuuina atu le vai ma manifinifi lauulu le tele o le mea e tatau ai mo le pepe.

O le isi vaega fesoasoani o le bagel. O le lapisi uʻamea vaega ma malosi faʻamalosi fusi fesoasoani o le a fesoasoani e faʻatino se laʻasaga matagofie e aunoa ma le tele taumafaiga:

  • O lauulu i tua o le ulu e vaevaeina i ni vaega, e pei o le taimi e fatuina ai se sitaili masani.
  • O le vaega pito i luga e aoina i se solofanua pu, lea e selu ona tuu loa lea.
  • Le faʻaaogaina o le paʻu lona lua, o toso vilivae ina ia lava le mamao i le va o nei faʻaputuga e lava e ofi ai le donut.
  • O lauulu e pasia e ala i se ato, e tatau ona i le pito i lalo o le siusiu.
  • Ua maeʻa ona salalau faʻataʻamilomilo i luga o le mama faʻamalosi ma e tatau ona nana.
  • O lauulu ma le pito o le siʻu o loo nana i lalo o le ato ua faʻasaʻoina ma le le vaaia.
  • Faapipiiina ua togafitia i le malosi fixation varnish.

O lenei metotia o le fausiaina o fulufulu ua faʻaaogaina mo ni uumi pe ogatotonu curls. O se tamaʻi komiti e mafai ona teuteuina i pulou i maʻuluʻulu, kilipa ma rhinestones, o se pulupulu ma fusi.

O le fulufulu laʻititi lauulu o le a avea ma fofo lelei atoatoa pe a fatuina se foliga lalagaina mo se faʻafiafiaga mea na tupu poʻo se pati masani. O le masani sitaili masani foliga mai e faigata, ae i le aluga o taimi e mafai ona avea ma laei masani lauulu mo soo se taimi.

Na faʻapefea ona amata le lauulu i se faasee

I le onosefulu, o le au maimoa na o mai i le tifaga o le ata "Babette Goes to War" na muamua vaai i se laulu foliga i luga o le ulu o le tagata autu o le ata.

Farani aulelei o B. Bordeaux na faatinoina lelei le matafaioi, ae o tamaitai, muamua lava, maua se laulu fou. O le matua fou lava lea tulaga, ma e alofagia e le au alofa le avanoa e tu ai i fafo o le tala feagai o le taʻuleleia foliga o lena taimi.

Ioe sa faigata, aua ina ia mafai ona fausiaina se sili taulima i luga o lona ulu, sa manaʻomia le sailia o mea lagolago. E fai e fafine le faasee lauulu io latou lava lima. Ina ia faia lenei mea, latou te faʻaaogaina se tele o mea faitino:

E pei ona mafai ona e vaaia, fafine faʻaoso mafai ona tele mea mo le lelei o le matagofie.

I le taimi nei, o lauulu laulu ma laulu faasee e sili atu le faigofie le faia, aua ua faʻatau atu masini faʻapitoa e faʻafaigofie tele le faiga.

Se tala o le talafaasolopito

O le uluaʻi sitaili na avea ma mananaia ina ua maeʻa le tatalaina o le ata tifaga "Babette alu i taua." O le ata o le teine ​​toa, na taʻalo e Bridget Bardot, ua alofagia faʻatasi ma fafine. Sa amata loa ona fai atu tagata fai fesisiʻi i le au fai laulu e fai se laulu, "pei o Babette."

Styling vave avea lauiloa, i le aluga o taimi, fesuisuiai foliga mai ma leai se teuteuga. O le upu babette o lona uiga o se maualuga lauulu ma se lauulu laulu e faia ma selu malosi.

O le a le kolagen ma e faʻapefea ona aoga mo lauulu? Saili nei!

Vaʻai i filifiliga mo le aulelei ma faigofie sitaili mo lauulu uumi ile tuatusi lea.

Lauulu laʻasaga ma foliga muamua

Eseese:

  • masani
  • mo fulufulu uumi
  • mo se pulu puʻupuʻu faʻatasi ma se fulufulu fulufulu poʻo se lauulu i luga o le ulu,
  • palealii o le pale
  • aluga latalata i le nape,
  • ma ou taliga tapunia
  • faʻatasi ai ma le laina sao i luga,
  • i manu lelee lelea mai le muaulu i le palealii,
  • o se faasee teuteuina i se uluai lauulu lauulu,
  • sili atu le faigata ma teisi le filifiliga filifiliga,


Teuga - mo tofo uma:

  • fusi ofuvae
  • satin lipine
  • aufana tele
  • fugalaau
  • se manoa o penina
  • Manatu manaia lauulu
  • diadem
  • lipine manifinifi ma se aulelei aulelei.

Lauulu Umi ma Fofoga Oval

O ai e manaʻomia se lalelei faʻaolofoina foliga faʻalelei? Pete mafai ona faia i luga o manoa o soʻo se umi.

Aisea e te teʻena ai le sitaili lelei pe a fai e te sikuea puupuu? E faigofie lava le saili se auala i fafo.

O puʻupuʻu puʻupuʻu ae leʻi faia se tusi faʻamoe? O le chignon po o le fulufulu fagu bagel o le a fesoasoani ia te oe i fafo. Ioe O pulu sili laʻititi-puʻupuʻu poʻo le asymmetric e le talafeagai ma avea ma faʻavae mo le lalagaina o laʻau.

Tagata e ona o mea matagofie lauulu mai le uumi o tauau i lalo ma lalo o le a faigofie ona faia se sili atu foliga faʻaoso foliga o se maualuga lauulu. Lauulu mimilo lauulu tumau matala, se lauulu lauulu faʻafefeteina i luga o le pito i luga o le ulu.

O se ata lelei mo se pati, aso fiafia, lolomiga. E mautinoa o le ae tosina mai.

I lauulu uumi o lauulu, e mafai ona faigofie ma vave faia se foliga talafeagai. Mo le ofisa, filifili le faʻavaea masani ma se lamepa lamolemole, mo se aso - o se laʻititi faʻalelelei, sili atu faasee faasee pe fatu se fausaga ma ni taliga ufiufi.

Ole laʻititi o loʻo loka e tuʻituʻi mai ai le aofai ole lauulu o loʻo iai i le malumalu, e maua ai e le ata le mea lilo ma le teine ​​o le ata. O le lanu o curls e le faia se sao, sili atu ona taua o le le susulu, lelei, le tele o loka. O se pusa manifinifi o le a faʻaopopo ai le fiafia i le ata.

Fans o le uluai sitaili masani filifilia se lauulu ma se faasee tele matagofie. O fulufulu i luma o loʻo vaʻaia lelei se selu, aoina i se manifinifi manifinifi, fusi pe satin lipine.

Lenei filifiliga, e le gata e fetaui mo le catwalk. I le pati o le a e malie i lenei sitaili.

I le aluga o nai tausaga ua mavae, le tele o teine ​​faʻaipoipo mo se tausamiga aso filifili se maualuga lauulu lauulu ma faasee.

O pepe faaipoipoga e tele ona filifiliga:

  • i le ea ma leai
  • aluga i le tua o le ulu poʻo le palealii,
  • lamolemole pe faʻaseesee
  • ma se aufana na faia i lauulu.


E eseese le teuteuga:

  • diadem
  • fugalaau
  • sinasina lipine satin
  • se manoa o penina o loʻo fusifusia i se fusi
  • pulou ma penina po o rhinestones i le pito.

O le malamalama, pupuni pupuni o le umi umi e faigofie ona faʻapipiʻi i lalo o le faasee. Oe mafai ona vaʻaia le lalelei o le lauulu, le fouina o foliga. E le faʻalavelave le ie laʻititi i le taimi o le faʻamanatuga.

E te alu i se pati dude? O tamaʻi pepe aoga o le a faaumaina le foliga. Tilotilo i mea lalelei. O le maualuga lauulu lauulu foliga e masani ona tuʻufaʻatasia ma susulu foliga, o se laei lavalava ma se laei, atoa le sulu, lanu susulu, uluaʻi faʻapipiʻi.

Mo se faʻaipoipoga i le sitaili o dudes, o se lauulu lauulu matagofie o 100% talafeagai. O le teine ​​faʻaipoipo o le a mafai ona siva ma fiafia. E le tau popole le teine, mafaufau, sitaili mai i se ita mimilo o le a malepelepe pe leai.

Faʻafetaui foliga lauulu maualuga i ou foliga

Fautuaga stylists:

  • o le filifiliga lelei o se foliga umi pe oval, le foliga foliga sili e aunoa ma se pa,
  • e iai sou foliga tafatolu pe rhomboid? Fai se laulu ulu lalelei ma ni 'ie. O le latalata lava o le au i le pale, e sili ai.

Aʻoaʻo fua sili ona lelei mo pulupulu mo le faʻamalosia ma le maualuga o lauulu.

E uiga i fagu - vevela puipuiga mo lauulu ua tusia i lenei tusitusiga.

I le http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/tsianokobalamin.html faitau e uiga i le faʻaaogaina o le cyanocobalamin mo lauulu.

Faigofie sitaili

Lelei mo le afa-umi ma le uʻumi 'au, o ē e umia ni sasa saʻo pe faataʻitaʻi. Teine ma foliga taumatau foliga e mafai ona fai lona sitaili e aunoa ma ni pu.

Laasaga ma lea laasaga:

  • vaeluaina curls ma se tafailagi vaeluaina i le pito i tua, i le laina o taliga,
  • selu le pito i luga o le lauulu lelei. Fai le selu mai le pito i lalo i le pito i luga, faaeteete ma le totoʻa ia manoa,
  • fausia se aluga lelei mai le matagofie matagofie utupoto latalata i le palealii, faʻamautu le faavae ma le le vaaia
  • faʻanenefu ia le selu ua folasia, faʻasalalau le fausaga i itu,
  • Ia mautinoa e sausau i le lio faataamilo ma se varnish malosi,
  • vaevae vaega na totoe i le pito i tua o le ulu i ni vaega se lua, fili i le 2 puʻupuʻu masani,
  • aumai ni pulou manifinifi, afifi le utupoto, malupuipuia ma lua pe tolu le malamalama,
  • ufiufi le nofoaga o faʻapipiʻi ma se fugalaʻau poʻo se aufana.


Manatua:

  • o sitaili sitaili o le a faʻaalia le femininoa, faʻaletino pe sili atu ona aulelei, foliga saʻo. O le silhouette o le a sosolo teisi, o le a foliga mai e sili atu lemu,
  • ma le atoatoaga, faia se sili atu matagofie faasee,
  • teine ​​lalelei talafeagai soʻo se tele mamanu,
  • siaki pe o le sitaili e o gatasi ma le aotelega ata, pe a fai o le ulu e foliga mai e le tele tele / laititi i le faʻatulagaina o se pisinisi suti poʻo se laei ma le ofu atoa,
  • o le faʻaipoipoga maualuga lauulu 'aulelei e tuʻufaʻatasia ma le ofu talafeagai o foliga faigata. Manaia teuteuga, laufanua, tele laʻasaga shuttlecocks, tele frills - ae le o lena filifiliga.

Lauulu Hairstyle

O se fomaʻi masini e masani ona taʻua o se fulufulu lalaga. O le mama mama mama e taua tele mo le fausiaina matagofie matagofie.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • ma se tafailagi vaevaeina, vaevae le lauulu i le maualuga o taliga, i le occipital area,
  • Fausia se solofanua maualuga mai le pito i luga, sina selu i luga,
  • i le mamao mamao e ofi ai le fulufulu fagu, toso faʻasologa i se isi paʻu paʻu,
  • tuu le tata fulufulu tafatafa o le muamua paʻu vaega,
  • tuʻu i lalo le faʻai i luga o le 'Bagel, faasaʻo ia manoa ina ia ufiufi atoa ai le pulu faʻamalie,
  • faʻamau lauulu i le le vaʻaia, aveese le pito o le fusi i lalo o le ato, faʻamau foʻi
  • mautinoa faʻapipiʻi le faʻaseʻe tele mai le lauulu i se malosi faʻamalosi malo,
  • teuteuga - filifiliga.

Manatu mo Long Hair

Fafine faʻaʻofuina ma malulu manoa e talafeagai mo tagata e ona le mafiafia, maloloina lauulu. E fautuaina i le faʻataʻamilomilo curls manifinifi laʻititi, pe a uma ona fausiaina se mataina faasee, faʻaputuputu i le tasi itu, nonoa ma le vaʻaia tua.

Auala e gaioi ai:

  • faamama curls ma mousse po o le fulufulu,
  • le sili ona lelei filifiliga o filo faʻaalu i luga o curlers tetele,
  • selu le vaega o le lauulu mai le pito i luga o le ulu i le muaulu, nonoa i se fusi paʻu poʻo se kilipa,
  • Ia sisina ia pea fasi mea o loʻo totoe i luga o le pale, faʻatupuina le palapala tele,
  • ia e mautinoa e vali le vali,
  • selu pito o pito i luma teisi, tuʻituʻi i latou i luga o le vaega o laʻei o lauulu, ufiufi le “laufanua lauolaola”,
  • i le tasi nofoaga ia faʻamau loka ma le fesoasoani o le le vaaia
  • foliga - aua le nanaina pito o loka pito i luga i lalo ole pito i lalo: e tatau ona latou fefiloi ma le pito i lalo ole curls,
  • i le nofoaga e faʻamautuina ai, faʻapipiʻi se fulufulu laʻau,
  • afai e te manaʻo, faʻamaga se loka i luma, piki loka mai le manifinifi o le lauulu i le tasi itu,
  • mai se mamao o le 20-30 i luga o le fulufulu faasee faʻaalu sina laititi varnish,
  • O se ata o se mea manaia matagofie o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻafefea ona fatuina se laulu lauulu.

Filifiliga lauulu lauulu

O le leai o se uumi o le a fesoasoani e faʻafetauiina mo le lanu o le lauulu. E leai se tasi e taumateina e iai sau lauulu puupuu.

Taualumaga

  • fausia se tamai matala mai tapuni mama i le pito i luga, selu lelei,
  • malie malie lauulu ma se pulumu malu,
  • faapipii le chignon i le foliga o se faaseʻai mai i lalo i le fusi, faʻamaumau le laulu faʻafoliga ma le fesoasoani a e le vaaia,
  • tuʻu i lalo le ulu sa i luga o le chignon, salalau atu i fafo, faʻapipiʻi mea le vaaia i nisi nofoaga,
  • e sausau le fausaga i varnesi,
  • loka mai lalo foi piki i luga, loka toe ma le le vaaia
  • O le mea teuteu o le a fesoasoani e nana le fesuiaiga mai le chignon i le lauulu lauulu, nana le vaaia: o se lautele fusi, lipine, fugalaau, se sikafu gaugau, se manoa o penina lapoa po o se fulufulu vaivai o fugalaau.

Babetta ma se lauulu lauulu

O lenei filifiliga e talafeagai mo se faʻapitoa taimi poʻo le faʻaipoipoga. E le manaʻomia le fesoasoani a le stylist: e oʻo lava i se tagata amata "fale faleʻuluʻulu" mafai ona feagai ma le fausiaina o le muamua sitaili.

Taualumaga

  • aoina mama mama i luga o le pale, ia malu lelei ma se vaega faʻamalosi tino,
  • Ia vave tuʻu se ato lapoʻa i lalo o le fusi, ia faʻamau i fata. O lau fulufulu tatau ona nofo i le aso atoa, aua le faʻasaoina le lauulu,
  • faʻafilemu le siʻusiʻu, ia sulu malieʻese ia manoa, faʻamama le pito i luga ma se pulumu malie,
  • faʻataʻatia ia manoa i luga o le faʻaseʻe, nonoa i lalo ae le mafai ona vaʻaia, siaki e leai ni lauulu faʻasolosolo ma "moa",
  • e sausau le pupuga matagofie ma varnish,
  • vaevae le loka saoloto mai lalo i ni vaega tutusa se lua,
  • mai le afa afa faia se "apaau" o le aufana, faasaʻoina ma le le vaaia i le ogatotonu,
  • ia mautinoa e sausau se aufana le masani ai ma se varnet malosi,
  • nana le nofoaga o faapipiiina i lalo o se tamai fulufulu laʻititi manaia, faapipii se lauuluʻulu ma se lapoa "taimane" po o se tamai fugalaʻau i le pito.

Gauai atu! E mafai e le aufana ona teuteu le sitaili muamua, ae i luma o le papeti, i luga o le ulu. A maeʻa ona fausiaina le matagofie o utupoto, aumai pito i lalo, fai se aufana faʻaaoga le tekonolosi lava ia. Afai e manifinifi le laulu, selu ma le malamalama ao leʻi faia se masani le masani. Fai se auvaʻa o se aufana mai lauulu pe faʻapipiʻi se fugalaʻau, se fulufulu laulelei e i ai le teuteu i le ogatotonu.

Vitio - lesona ma filifiliga mo lauulu laei:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Sauniuniga

Ae e te leʻi faia babette e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le faʻamama mo le aʻafia o le tele o faʻaputuga, feula mago ma se laulu. Ae le i amataina se faaputuga, ua fautuaina e faʻapipiʻi se mea e faʻaaoga ai sapalai o le emollient i mea faʻapipiʻi (o le a puipuia ai i latou mai microcracks e mafai ona oʻo atu ai i le fetauia i lalo ma le leiloa), faʻapea foi ma se mea teuteu meafaigaluega.

Meafaigaluega Pepe Faʻaaogaina

  • Mafolafola selu
  • Fui palu
  • Le vaaia
  • Gum,
  • Roller poʻo ato i le,
  • Styling sui mo lou tofo
  • Faiga lauulu
  • Uamea (pe a tatau ai)
  • Vailaau puipuia (pe a talafeagai ai)
  • Fulufulu lauulu poʻo se loka sese (pe'ā tatau)
  • Mea teuteu teuteu: lauulu ulu, bezel, lipine ma isi (filifiliga).

E lua ituaiga o solofanua: solofanua i le aʻa (faatogafiti po o le le mautonu) ma le fulufulu lima i le pa'ū. I le tulaga muamua, o le faaputuga e fai mai le totonu o le foe i le fogafale, i le lona lua - atoa le umi atoa.

Teteʻe tele i le selu mo selu. E tatau ona manifinifi ma iai ona nifo ninii ma lapotopoto pito.

Vailaau

E faia ma le faaputuga. Lelei le umi mo le fulufulu - laʻitiiti ma umi lauulu.

  • Vavaeese le pito i luga o le lauulu i se tafailagi vavaeese ma faʻasaʻo i se kilipa ina ia le faʻalavelave ai.
  • Ave le pito i lalo ole lauulu ile maualuga maualuga ma selu ile tele e mafai ai.
  • Tui le palu ma le le maitauina e fai ai se tamaʻi faasee.
  • Salu le vaega pito i luga ma taʻoto i lalo i le selu o manoa agai i le faasee. Nana le poni i lalo o le selu.
  • Teuteu le tamaʻi pepe i mea teuteu teuteu ma faʻanusau i varnesi.

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

O lenei filifiliga pepe e talafeagai mo lauulu umi ma feololo.

O faʻaseʻe o fulu faʻapipiʻi e mafai ona faia tutoatasi. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia ni uila toso ni totini poʻo ni totini. Oti ese le vaega o lo o fuafuaina mo tamatamaʻilima ma faʻatumu le "paipa" i le fulu. Nonoa pe suʻi le faaseʻe i itu uma e lua.

  • Fai se maualuga poʻo se faʻaiuga laʻititi (faʻalagolago i le mea o le a tuʻu ai le malulu o le tino - luga ma le pito i luga poʻo tua o le ulu) faʻamau ma se fusipaʻu.
  • Tuu le faasee i lalo o le pito o le siusiu, faʻapipiʻi ma faʻamaʻi.
  • Fofo le siʻusiʻu i le varnisi ma tufatufa atu le nonoa i luga o le faʻaseʻe ina ia le mafai ona vaʻaia. Lokaina ma le le vaaia.
  • Savalivali lauulu laulu ile laulu i vinini mo le faʻamautuina mulimuli ma ua sauni le pepe.

Ma le bagel

O lenei auala e taoto ai pepe laiti e faia uma i luga o ulu uumi ma feololo.

O le bagel o se lapotopoto e faataamilo ma se pu i le ogatotonu. E mafai ona e faia tutusa i le auala o le faasee, ma e tasi lava le eseʻesega - o pito o le faasee o le a manaʻomia e tuʻu faʻatasi ma suiina.

  • Fai se maualuga maualuga.
  • Toso le faʻasolo i le ato ina ia i ai i le pito o le fusi.
  • Foliga le lauulu i luga o le ato ma tuu i luga se tasi sili atu mananaia. Ole iʻuga ose mea manaia.
  • Ia fuli lemu pito o nonoa i ni fusi, afifi le pito o le soʻoga ma i latou. Saogalemu ma le le vaaia.
  • Foliga lou lauulu i le laulu.

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

Faatasi ai ma le puʻeu poʻo agavaʻa

O lenei fulufulu lauulu e masani ona faia i luga o se ulu umi o lauulu.

  • Vavaeese le itu faaletino ma malupuipuia ma fulufulu 'ie.
  • Faia le pepe, pei ona faamatalaina i luga, faʻaaogaina se bagel poʻo se faasee.
  • Faʻasaʻoloto tino loka mai le 'ie, selu, fili ma faʻamau i latou.
  • Uu le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puta pole poʻo faʻapipiʻi.

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

Mo lenei lomiga o pepe, e taua le umi o le laulu e laʻititi ifo i tauau, ma pe a mafai - e sili atu i lalo ifo.

  • Aoina le laulu i le solofanua i le pale.
  • Nonoa le siʻusiʻu i le paʻu ole paʻu i le pito i lalo ma teisi teisi - tusa ma le mamao e manaʻomia e tapunia ai le faasee.
  • I le pito i lalo o le fusi, ia faamau le faasee, ia mautu faʻamautu lelei ma le le vaaia poʻo ni faʻamoe.
  • Ufiufi le faasee i le siusiu, fusi i se ofu manifinifi.
  • Faasaʻo le lauulu ia faʻapipiʻi atoa le paʻu.
    Vaelua le pito o le siusiu i ni vaega tutusa se lua, taʻitasi ia i le pito i lalo e faʻamautu ma ni mea le vaaia.
  • Gagau faaumi lua fasi o le ponytail i le afa ina ia maua ai vaega o le aufana.
  • Tuu se lauulu lauulu manaia i le ogatotonu o le aufana.

Ma lona laulu

O Papette i luga o ona ofuvae aliali e foliga aulelei, ae le matua auiliiliina. O lauulu e mafai ona uumi ma uumi (ae laititi ifo teisi i lalo ane ole tauau).

  • Selu le lauulu mai le parietal zona i le muaulu ma se selu manifinifi ma selu i luma.
  • Tuu se faasee i luga o le vaega parietal pe selu tele. Ufiufi i lauulu ma sulu lulu ma varnish e faʻalelei.
  • Afai o le laulu e mafiafia, ma e leai se mea e manaʻomia e faʻaoga ai se faasee poʻo se fagu, naʻo le selu ma le faaeteete, ona fesuiaʻi lea i se taʻaloga faʻataʻamilomilo, taoto i se patupatu ma faʻasaʻo i se mea e le vaaia. Faapipiiina ma varnish.

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

O lenei laulu pepe lauulu e masani ona faia i luga o lauulu uumi taimi.

  • Tuu ni fasi manoa i le itu faaletino o le ulu. Faʻapipiʻi i laʻua ma se fasi uʻamea.
  • Fai se faaputuga i luga o le ulu.
  • I le parietal eria, tuʻu le faasee, faʻamautu ma lauulu, ufiufi ma selu selu.
  • Ao mai manoa e leʻo faʻaaogaina o le occipital region i le siʻusiʻu.
  • Lokaina loka e aunoa ma ni ie, toe aumai i latou ma malupuipuia ma se lauulu lauulu.

Filifiliga numera 1

Filifiliga numera 2

Nisi o fesoasoani aoga

  • Aua le faia soʻo le pepe. Bouffant mafai ona afaina ai le tulaga ma foliga o le lauulu.
  • Manatua o le tamaʻi pepe e le fautuaina le moe ma faʻaaoga mo se taimi umi nai lo le tasi aso.
  • Mulimuli i le faaputuga na o mea e tusa ai ma tulafono ina ia aua neʻi afaina lavelavea.
  • Aua le taumafai e selu le lauulu, aua o lenei mea e ono mafua ai le faaleagaina o lauulu. Naʻo le fufuluina o lau lauulu ile laupepa i le ea, faʻamago, ma seʻi maeʻa ona mafai ona selu mai le auga i aʻa.
  • Afai o le lauulu lauulu e uʻumi, pito e le o faʻaaogaina e mafai ona faʻataʻuina faʻaʻofoa faʻatasi ma se curling iron pe faʻaʻamago.
  • Ina ia avea le lauulu sili sili feminina ma matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga i se faʻaipoipoga, faʻaaoga mea faʻapipiʻi - lauulu ulu, fusi ulu, tiaras, oe mafai foi ona nonoa se lipine faataamilo i lou ulu.
  • Mo tele fulufulu faʻaaogaina corugation

Matou te faʻamoemoe o a matou fesoasoani ma se filifiliga o polokalame mo le faʻatinoina o le pepe i le fale o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai lenei laʻei manaia.

O ai e faʻaaogaina le pepe?

E leai se mea e taʻua ai le Babetta o se filifiliga lautele. E fetaui lelei i tagata uma - filifili le filifiliga e fetaui ma oe, ma alu e faigaluega, se tafaoga, se pati poʻo se taumafataga gala.

E tatau foi ona mafaufau i foliga o ou foliga:

  • Taamilosaga - fai se voluma i le pito i luga o le ulu,
  • Tafatolu - fai se pa poʻo ni nai manifinifi manifinifi i luga o foliga,
  • Umi ma manifinifi - faʻasolo le faasee i le pito i tua o le ulu. E mafai foi ona e tipi ni faʻataʻatitia foliga,
  • Afai e laʻititi foliga foliga, aua le faʻalialiava faʻalelei. Ae mo teineiti e iai foliga lapoʻa, matou te fautuaina le faʻaaogaina o se faasee tele,
  • Lotoa - teuteu lau laulu i se sulu malamalama.

O tamaʻi pepe e mafai ona faia i luga o soʻo se umi. E aulelei tele o ia ma bangs ma aunoa ma ia. O le laulu e teuteuina i ni laʻei matagofie, ni loka, se alavai, se aufana lauulu, se pale, se lipine poʻo se ofu talaloa. O lenei hairstyle tatala tatalaina se sami e le uma o stylistic avanoa mo aso nei fashionistas.

Le a le mea e te manaʻomia e fausia ai ia ituaiga laʻau?

Le faia o se pepe i ou lava lima, sauni muamua masini nei:

  • Ia 'ulu ma ulu soo e fai ai le fulufulu mea,
  • Mousse poʻo le pulu
  • Chignon po ova faasee,
  • Studs, e le o vaaia,
  • Laki
  • Silicone fusi vaega.

Ia vaʻai nei i ata ma faitau i vasega matai!

Afiafi afiafi ma se faʻaseʻe

O lenei filifiliga pepe e sili ona lelei mo le laulu malulu. I le faʻaaogaina o se bagel faapitoa, e mafai ona e musu e faaputuina.

      1. Vavaeese se vaega laititi o le laulu i le palealii ma nonoa i se fusi uaua.
      2. Tuu le ato i luga.
      3. Vaelua le vae i le afa.
      4. Ia tago loa i le ato. Sii aʻe le tasi vaega i luga, tuu le lona lua i lalo. Faatulaga ia le vaaia.
      5. Ma le lauulu latalata i le muaulu, ufiufi atoa le bagel.
      6. Tofi uma lauulu i le siʻu.
      7. Tulei pito ma faʻataʻamilosaga ia faʻasologa.
      8. Matagofie tutuʻi.


Tagaʻi foʻi:

Ma se faasee, e mafai ona e faia se laei sili ona matagofie ma matagofie.

      1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua ma se vavaeʻese vaevaeina.
      2. Nonoa le pito pito i luga i tua ole ulu.
      3. Faatasi ai ma se paʻu taʻavale lona lua, uu ifo lona siʻi i lalo ifo.
      4. Sii i luga le siʻusiʻu ma tuʻu le faasee lapisi i lalo ifo o le paʻu popo muamua. Faʻamauina ma le saogalemu i le le vaaia.
      5. Faʻasolo le faʻasolo i luga o le taʻavale ma faʻataʻapeina ia tapunia le pito i luga itu uma.
      6. Taʻai pito i se pito faaputuga malo ma afifi i lalo o se pepe.Pine ma pou.
      7. Teuteu lau laulu lauulu i se fulufulu laʻititi manaia ma faʻanumia i lau vali.

Vaʻai le vitio mo nisi faʻamatalaga:

E faigofie lava le fausiaina o laupepa i luga o lauulu pupuu. O se ata ma se auiliiliga vasega vasega fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

      1. Vavaeʻese vaega o ni manoa i luga o le pale.
      2. Fai lelei mea uma ma tuʻu i se faaseʻe, tuʻi le pito i se mea e le mafai ona vaaia.
      3. Faatasi ai ma le maʻai pito o le selu, siitia le faaseʻe teisi ia sili atu lona maoaʻe.
      4. Nonoa autafa itu i paʻu ma pine i le pepe, afifiina pito i totonu.
      5. Teuteu lou lauulu i se fusi.

I le foliga o se atigi

O le sitepu-laʻasaga faʻatonuga o lenei lalelei matagofie o le a fesoasoani ia te oe e fausia se sili taulima i le sitaili o le 60 i luga o lou lauulu i le 15 minute.

1. Faʻasusu lelei le lauulu i le varnesi ma selu i aʻa.

2. Fai se selu ma se pulumu lapisi i le umi atoa ole lauulu.

3. Faʻalelei malie le vaega pito i luga o le faaputuga ma se selu manifinifi.

4. Aoina uma lauulu i lou lima i tua o le ulu ma milo e tusa ma le mataupu faavae o le atigi. Faʻailoga le vaaia i lalo.

5. Tuu ni pu i itu uma o le mata.

O lenei teuga e mafai ona faia i luga o le umi o laina.

  1. Vavaeese vaega o le lauulu i le taliga taliga ma mimilo ma se tourniquet ina ia le faʻalavelave ai.
  2. Ia ave laʻau le sulu laititi teisi ma selu lelei.
  3. Faʻaaoga se selu manifinifi e faʻalelei ai le pito i luga o le lauulu.
  4. Nonoa ose siʻusiʻu maualuga, faʻaeteete ia aua nei faʻaleaga mea lemu.
  5. Tatala le lauulu latalata i le muaulu ma vaevaeina i ni vaega se lua ma se itu itu.
  6. Tuʻu ia manoa i itu, afifi le pito o le fusi. Tui ma le le vaaia.
  7. Faʻamau pito i se uʻamea curling.

Filifiliga aufana

E matagofie le aufana a le aufana, ae foliga faʻatagofie, lamolemole ma taʻalo.

      1. Nonoa maualuga.
      2. Vavaeʻese mai ia te ia se vaega le lautele ae tuʻi i le kiliva ina ia aua neʻi faʻalavelave.
      3. Selu lelei le vaega o totoe o le lauulu.
      4. Faiga mai le faaputuga se faataamilosaga faataamilo.
      5. Nana le fesoasoani i totonu ma faʻamautu i taofi.
      6. Mai le vavaeeseina vaega, ave lauulu laiti ma ufiufi le faaseʻe selu ma latou ina ia mama mai le pepe.
      7. O loʻo nana foʻi faʻailoga i totonu ma tutuʻi.
      8. Nonoa vaega o totoe i le muaulu ma se aufana. Vaevae i latou i ni vaega se tolu. Lua pito ogaoga liliu i totonu ma tutuʻi. Tuu le lona tolu i le ogatotonu, ia fusi le 'aufana ua maeʻa.


Ma e mafai ona e faia lenei:

O lenei filifiliga faʻaavanoaina e fetaui lelei mo naʻo tamaʻitaʻi lototetele ma le soona faʻafefeteina.

      1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua, fai se vaeluaga i le pito i tua o le ulu i tua atu o taliga. Nonoa le pito i luma ina ia aua le faʻalavelave.
      2. Selu pito i tua.
      3. Faia se atigi mai se faaputuga.
      4. Vavae pito i luma i ni manoa manifinifi, selu lemu i latou i aʻa ma faataatia i luga o le atigi.
      5. Faapulou lauulu ma varnish.
      6. Afifi le fautuaga i lalo i totonu.

Soo se tasi o outou e mafai ona faia sea laei.

1. Tuu se fusi i lou ua, lea o le a faʻaaogaina e fai ma teuteuga.

2. Nonoa lauulu ile fulu i le pito i tua o le ulu, tuu se manifinifi manifinifi i foliga.

3. Nana le ofuvae i lalo o le loka o lauulu.

5. Faʻapipiʻi le pito i luga o le pulou.

6. Faʻasusu lelei le siʻusiʻu mai le pito i luga i le pito i lalo ma vela faʻalelei i le varnish.

7. Faia se faaseʻai mai i lenei fulufulu ala i le faʻaloaloaina o ona pito i lalo ole ofuvae.

8. Fai ni loka le vaaia.

9. Faʻamalie malie le pito i luga o le faaputuga ma se selu.

10. Sii i luga le fusi ma teuteu lona laulu.

Matou faia le umi lauulu sitaili mo faauuga

O le mea moni, o lauulu laulu ma se faasee mo le laulu uumi e sili atu faigofie ona fai. Ioe, o le tele numera i lenei tulaga e taʻalo i lima o le matai ma faʻafaigofie le faʻagasologa.

Ae e te leʻi amataina sitaili, e tatau ona e mautinoa o mama e mama ma lelei teuteuina. Ia saunia foi mea e tatau ai, ina ua maeʻa suʻesuʻeina faʻamatalaga i le auala e faia ai se ofe ma se faaseʻe poʻo se atigi.

O lea, o le a matou taʻuina atu pe faʻafefea ona taoto lelei e aunoa ma le fesoasoani a se taʻavale:

“Babetta” mo pulu puʻupuʻu: fai-oe-oe lava hairstyle tekinolosi

Fafine e leai ni uumi uila, e ui i lea, e mafai foi ona faia o latou laulu i se faasee. I le masani ai, e le o lona uiga o niu pupuʻu puʻupuʻu lava, ae o mea na e mafai ona aoina ia le itiiti ifo i le tamai laʻau.

O lea, matou te taumafai e fai le sitaili:

Filifiliga chignon

Ina ia filifilia se faasee mo lauulu, matou te fautua ia e faʻamasani oe lava i filifiliga eseese:

Faʻalagolago i lou manaʻo, e mafai ona filifili mai soʻo se ituaiga, pau le eseesega o le uumi lauulu e mafai ona faʻaaogaina lautele, uma i se milimili foliga ma i se matala.

Mo fafine e uumi lauulu, e eseese mea faʻaoga e talafeagai, ae mo i latou e laulu o laʻau puʻupuʻu, e sili atu le faʻaeteete taumafai ae e te leʻi faatauina.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea ua filifilia lelei ausilali meafaigaluega, e mafai ona e faia ni lauulu laei:

E mafai ona e faʻaopoopo le laʻei ma lalagaina 'eseʻese, pigtails, flagella, curls. Ole vaega ole laulu ole laulu e faatagaina, ae o le vaega o loʻo faʻasaʻolotoina ma manuʻa ile faʻaaoga o uʻamea. E faʻalagolago i le tamaoaiga o manatunatuga o le matai.

"Shell" ma se faasee: laasaga i lea laasaga faatonuga mo tamaiti (teine) ma tagata matutua

O le laulu o le "atigi ma le faasee” foliga sili ona manaia i totonu o le ofisa ma totonu o le fale faafiafia. O se faiga lautele ma e matou te fia taʻu atu ia te oe pe faapefea ona fai ia saʻo. O i latou e faʻataga lauulu uumi e mafai ona faia lea. E tatau ona umi pe umi.

Ina ia amata le mea, sauni mea taua:

E fai faʻagaioiga i luga o lauulu mama, selu ma le faaeteete. Afai e te faia e tusa ai ma faʻatonuga, ona e maua ai lea ma se laʻei matagofie i le mea na tupu.

A faʻatupu se laulu o lau tama, faʻaoga mea faigaluega e fesoasoani e faʻapupula ai lau foliga

Tusa lava poo le a le sitaili filifiliga e te filifilia, ua faʻatagaina ona faʻaogaina ni mea teuteu teuteu eseese o le a faia lau lauulu foliga e le pei o isi.

O ai Pepe e talafeagai mo?

Babette mafai moni ona mafaufauina o se lautele lauulu lauulu, lea e alu i tagata uma. Ae e tatau pea ona e iloa le fea ituaiga e sili ona fetaui i se ituaiga foliga.

Fautuaga mo le filifilia o le sili filifiliga Babette foliga foliga:

  • Oval ma umi - O ni foliga lelei na. O tamaitai lalelei ma lenei ituaiga o foliga e talafeagai mo soʻo se ituaiga o Babette, pei foi, moni, soʻo seisi lava lauulu.

  • Lotoa ma Rectangular. Tagata e ona le ituaiga o foliga lea e fautuaina e tuʻufaʻatasia le Babette masani ma se tamai moli pa, tatala i luga o le muaulu pe tauagavale i autafa, ina ia faʻaleleia ai le ata.

  • Ta lapotopoto ma foliga pir. O tamaʻitaʻi talavou o loʻo taʻamilomilo alafau gutu e sili atu i le lafoai o Filifiliga lamolemole. Ua fautuaina i latou e le stylists e fai le voluma i luga o le pale ma faʻamaʻimauina uʻamea i itu uma e lua, saʻo ma faʻataʻamilomilo, e vaʻaia vaʻaia ai foliga.

  • Tafatolu ma taimane foliga. O tamaʻitaʻi e maʻai le auvae e fetaui lelei ma toetoe lava o ituaiga uma o Babetta, vagana ai le siosiomaga fufusi ma sili ona lamolemole. E sili pe a iai se paʻu mafiafia e amata mai le pito i luga o le ulu ma se maualuga maualuga o lauulu.

Meafaigaluega ma mea faigaluega mo le fausiaina ole Pete

Fausiaina Babetta, pei o isi lava lauulu, o le a le faia e aunoa ma ni mea totino lauulu. Ma o mea teuteu teuteu ma mea teuteu o le a fesoasoani e faia le foliga foliga matagofie ma uma.

Lisi o mea manaʻomia:

  • O le tele o selu (a itiiti o le maso pulumu ma nai selu manifinifi).
  • Mea e fai mo le faʻaleleiina o lauulu (le vaaia poʻo ni fulufulu mata).
  • Tasi pe sili atu fusi vaega (fuafua ile ituaiga).
  • Meafaigaluega mo le teuteuina ma le tele o lauulu (bagel, hairpiece chignon).
  • Fetuunaiga ma teuteuina oloa (varnish, mousse).
  • Lauulu mago e avatu i lauulu faaopoopo tusi (pe a tatau ai).
  • Se uʻamea mo le faʻasaʻo o ni mea leaga (i le faʻasolosolo masani).
  • Curlers po curling iron e fai ai curls (i nisi ituaiga).

  • Sese loka ma 'fili (filifiliga).
  • Bezel (ma fugalaʻau, aufana poʻo lopa).
  • Lauulu lauulu lauulu.
  • Paepae poʻo le satin satin lipine (isi lanu e mafai foi ona faʻalagolago i luga o le ofu ma le lauulu laʻau).
  • Diadem (foliga manaia ile Pete faaipoipo).
  • Isi mea teuteu elemene.

Bagetta ma le ato

1 filifiliga:

  • Fai se fusi.
  • Tuu se ato i luga.
  • Faʻafefete tutusa sulu i luga o le ato ma tuu i luga o le ofuvae.
  • Koletiina le vaega o totoe o le lauulu ma mimilo solo i le mea na tupu mai i le fulufulu po o le fili i le fili.

2 filifiliga:

  • Fai se fusi.
  • Tuu le ato i luga o le siʻu e aunoa ma le tago i le ulu ma tuu se tamai tip i luga.
  • Faala le pito o le siʻusiuga i luga o le donut ma puipui i lalo ifo o se fusi uaua.
  • Liliu ese le ato mai le ogatotonu, faamaea le toe vaega i luga.
  • Faʻasaʻo lelei i faʻamaʻi ma faʻamama ile varnis.
  • Teuteu.

Pete ma lona laulu e l looseua

Faʻafefea ona fai se laupepa laititi lauulu:

  • Vavaeese le lauulu mai le taliga i le taliga ma le pito pito i luma e masani ona selu ile ulu.
  • Ia taʻimua le afa o le lauulu totoe i se faʻasologa ma fai se fusi, faʻamautu lelei ma laʻau.
  • Lulu le lauulu tauagavale i luma pito i tua, tufa lemu le selu ina ia ufiufi le fusi atoa.
  • E manaia le aoina o lauulu i lalo o le Babette maua, ma tui lelei ma se lauulu e le vaaia poʻo le matagofie.
  • E mafai ona e faʻamavaeʻese le laulu malulu pe mimilo i totonu o curls.
  • Afai o le lauulu e le mafiafia, ona nai lo se faaputuga oi latou e sili atu le aoga o le faaseʻe.
  • I se faʻaopopoga, o le bezel, le fugalaʻau i le tasi itu poʻo le diadem o le a foliga sili foi.

Pete ma le aufana

Foliga matagofie Papette i le tuʻufaʻatasia ma se aufana faia o lauulu, lea e mafai ona tu i soʻo se vaega o le lauulu (luma, tua, i le itu). O nei filifiliga filifiliga e faia i le masani le auala o le Babette manaʻomia, ae naʻo se nofoaga faapitoa o loʻo i ai se tamai filo agavale e fai ai le aufana.

Pepa Faaipoipoga

Babetta o le a foliga tutusa lelei le fulufulu mo le teine ​​faʻaipoipo faʻatasi ai ma se laei matagofie o le faʻaipoipoga. Soo se filifiliga e talafeagai, naʻo oe e tatau ona mafaufau i foliga o foliga. O mea teuteu teuteu - ie puipui, mea taua, selu, laumei, fugalaʻau, lopa, lipine ma isi mea o le a fesoasoani e faʻatumu le ata ma faʻatulaga le lagona talafeagai.

Pulu puʻe pepe

Ma le lauulu laʻititi ma le feololo, o mea uma e manino, ae faʻapefea i latou e ona le laulu puʻupuʻu e manaʻo e faia se laulu foliga i luga o latou ulu? Aua le popole, aua e tele filifiliga mo i latou. O le faʻavae o nei mea sili ona matagofie o le fulufulu solofanua i tua o le ulu.

Babetta o le lulu lava lauulu e mafai ona suia soo se teine ​​i le purinisese, ma se fafine i le masiofo.