Foliga mata ma mata mata

E mafai ona fai lamination o mata i le taimi o maitaga?

Le tala sili ona maeʻa i luga o le autu: lamination o mata mata i le taimi o maitaga: o le lelei ma le leaga ma sina sili atu mo aulelei moni.

Ole fanauina ole pepe ose faiga faigata, umi ma o nisi taimi e tiga ai. I le taimi lea, e tele fafine ua le fiafia i se olaga faʻaalia, latou te manaʻo i faʻamaliega, taʻaloga mataga. E i ai le naunautaiga e tuʻua mea uma ma fai se mea valea, e faʻamama ai le mafatiaga ma le vevesi. Alu i le kalapu, oso ma se ivi ole sulu, tui i le sami ma se mea a le scuba, sopo i le isi itu o le atunuu - aisea e leai ai, aua o tagata i nisi taimi e manaʻo i se mea fou. Ae e tatau ona e manatua: e tele mea e le mafai ona faia i soʻo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, e taua le iloa poʻo a faʻamalositino e le mafai ona faia maitaga. A uma mea uma, o lenei lisi laʻititi lava ua naʻo se tamaʻi vaega o mea uma e manaʻomia e faʻagaloina i le taimi o maʻitaga ma e le gata i le amataga, ae e faʻapea foʻi i le lua ma le tolu tolu.

Manatua: o lenei ua nafa ma lua ola, ae le na o oe. O loʻo faʻamoemoe lau pepe e leʻi fanau mai. O ia lava o si laʻititi, faʻapea le puipuia ma le vaivai, e le tatau ona tatou faʻagaloina. E tatau ona e tausi lelei ai, ma soʻo se au gaioiga, e pei ona i ai i le physics, ua i ai se counteraction. Soo se mea e te faia, o mea uma o le a atagia i le pepe. Ma, e mafai ona talitonu, ae le o taimi uma mo le lelei.

Sa latou 'ai se mea sese - ua maua e le pepe ni vailaʻau leaga i lona tino. Sa matou inu lauti mai se ipu o se teineitiiti maʻi - na latou maua uma ia i latou ma la latou tama ma se maalili. Sa matou tietie i luga o le pasi ile itula faʻavave - matou maua uma avanoa e aʻafia ai se tulilima o se tasi ile manava ma faʻaleaga ai le pepe. Ma o ia faigata e moni lava i laasaga uma. A uma ona faitau lenei palakalafa, aua le faatopetope e ufiufi oe i aluga ma sauniuni e faʻaalu lou taimi i lenei auala i le muamua, lua ma le tolu trimester - e aunoa ma le le fiafia.

O le mea moni, e leai se tasi e mautinoa o le a matua leaga mea uma pe a e le faʻalogologo ile fautuaga. I le taimi lava lea e tasi, o le a le mafai ona e mautinoa pe afai e te mulimuli i le fautuaga, o le a lelei mea uma. Peitai, e i ai le auala e alofia ai le tele o faʻafitauli. Aua neʻi e faia mea sese o le maʻitaga fafine.

O se tasi o faʻaosoosoga tele mo se fafine maʻitaga o meaai. Ole savali ma le malamalamaaga e le faʻatagaina oe ona iai se mea o se faʻanoanoaga moni. Ma o lenei o le taimi e toetoe lava a leai se mea e mafai, ae naʻo le sili ona le mafai ona mafai. Ma mai i le sili atu ma le afa o mea faʻataga faʻatagaina e te lagona maʻi (toxicosis o loʻo faʻatali mo tina maʻitaga i soʻo se trimester, aemaise i le amataga lava). Ma le malologa e matua le manaia. Ae o mea uma faasaina foliga foliga faigata tele. Ma faʻafefea ona le talepe? Ia e aʻoaʻo lou malosi ma ia manatua e le mafai - e le naʻo se faʻapolopole faʻasa, ae o se manaʻoga e puipuia lau pepe.

O le mea masani a, fafine uma i le taimi o maitaga ua malamalama e matua le mafai ona inu ava malosi, ulaula, alu i pa ma faleaiga ese. Ma o isi mea e 'ai i totonu. Taumafai e faʻamautinoa o loʻo siaki lelei meaʻai uma e taumafaina. Fautuaina oe ia e i ai i le taimi o kuka ma vaʻaia mea uma muamua. O lea e mafai ona e mautinoa o mea uma e saogalemu, e le pala, e leai se muck ma palapala, e aunoa ma mea leaga ma mea e leʻi mafaufauina. I se tulaga lautele, e sili atu le 'ai i le fale, kuka pe fesili mo se tane, o se tasi o aiga ma uo.

E foliga mai i le tele o tina maʻitaga, o latou gaʻo. O fafine e masani ona feagai ma le faitio ia te ia lava, ma aemaise lava i le taimi o maitaga. A oso le hormones, e faigata ona teu se ulu mama. Ae talitonu mai: o meaʻai ua matua faasaina ia oe. E le tatau ona faia lenei mea. Aua neʻieseina meaʻai mai le meaʻai na o lo latou tele o kalori.E tuʻuina atu le malosi mo le lua - e te mafaia ma e tatau ona 'ai tele. Ma o le ae fuafuaina le sili atu pauna mulimuli ane. Ma talitonuina oe, ua e foliga sili. I le taimi o maitaga, tele fafine oo lava fuga, foliga sili atu ona manaia nai lo le taimi muamua.

O le faafeagai o ia fafine o ni tagata masalosalo, fefefe neʻi le lava le malosi a le latou pepe. O nei masani e 'aʻai, e peiseai e le oi latou. O le soona 'ai tele e le sili atu nai lo le le paleni o meaai. E mafai ona aina tele fafine maitaga? E leai. O le 'ai sili atu nai lo mea e te manaʻomia i le aso, e te faʻaalia ai lau tama i le lamatiaga o faʻamaʻi eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono maua e ia le maʻi suka poʻo le preeclampsia. E sili lelei le tusia o au meaʻai i aso uma ma se fomaʻi poʻo se fomaʻi i feutagaiga ma ia matua tausi iai.

E manaʻomia le aofaʻi o le aofaʻi o mea uma. Aua le tuleia luga se tasi oloa. Aua le taumafaina fualaʻau naʻo oe. E mafai ona e 'aina uma iʻa ma aano o manu. Ae le o se mea. E masani ona eseese siama e oti i le taimi o kuka. E masani lava ona oʻo mai le tino ia latou, ae o loʻo vaivai lava le tino, o lea e i ai le faʻaletonu. Mo le mafuaaga lava e tasi, fufulu meaʻai i taimi uma i fualaʻau ma fualaʻau. O nei tulafono i tulaga lautele e tatau ona mulimulitaʻi e le gata i le taimi o maitaga, ae faʻapena foi mo le lactation

Tele fafine ua taʻuina atu e matua leai lava se mea e tatau ona faia i le taimi o maʻitaga, tele na matua faasaina - aemaise lava ile amataga. E pei, nofo i le fale ma aua le faʻaloosoʻo, aemaise lava i mea maualuluga - lamatiaga o loʻo i soʻo se mea. Ae pe o lea? I se isi itu, ioe, e le gata i lea, o le tele o le muamua masina latou te le masalosalo foi se fou le ola, oona i le amataga tulaga mafai ona avea ma logo, poʻo le tele o faʻailoga tagata e uiga i le faʻamaoni i oloa e fou ia te oe. O se faʻataʻitaʻiga, o loʻo fai mai faʻailoga a tagata e uiga i le manaʻo tele i masima. Peitaʻi, o fafine maʻitaga e manaʻomia le fealuaʻi ma lagona lelei. O lea e lokaina oe lava i fa puipui ma faʻamalama e le o se filifiliga.

Le tele o faʻataʻitaʻiga ma isi mea na tupu e le o toe talafeagai mo oe. I le taimi o maitaga, o lenei mea e lamatia, aua o nisi taimi tagata pa'ū iinei, e faigofie ona e lavea i le manava, ma afaina faafuasei. E mafua mai ai le leaga ole masini. O le iʻuga, e oʻo foʻi i le faʻasuaʻi e mafai ona tupu. O le mea lea, taumafai e aloese mai le motu o tagata. E aofia ai felauaiga. Lenei mafai ona faʻatulaga pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, e te faia lau pisinisi i fafo atu o le pisi itula ma aua le faʻaaogaina pasi ma metro i lenei taimi. Ia faaeteete i taimi uma - aemaise i le amataga, ma i le muamua, lua ma le tolu trimester.

Afai e te manaʻo e malolo i se mea, e sili atu le le filifilia o le sami ma laueleele mamao. Muamua, o le tele o ultraviolet malamalama o le a afaina ai le pepe. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, le mafai ona e asiasi i le solarium i le taimi o maʻitaga. Ma luga o le matafaga, o le aloese mai le la o se faafitauli matuia. Lua, e mautinoa lava e tatau ona e lele iina i luga o vaalele, ma o lenei e mamao ese mai taimi uma mafai ona faia e faigofie e pei o muamua maitaga. I se tulaga lautele, e sili le tolopoina o ni malaga umi (ma o le mea lea, o le mea masani lava, o nei mea uma e feaveaʻi e leaga i soʻo se trimester, i le amataga, ma isi mea - e le gata o le leaga mo le tamaititi, ae o le a faigata ia te oe le umiaina o le malaga umi).

I le maeʻa o 35 vaiaso, o le vave fanau mai e ono amataina ona o eseesega i faʻafitauli, o lona uiga e te le faʻatagaina oe i totonu o le salon. I le maeʻa ai o le 28 vaiaso, o le a aliali mai le faʻamaʻi, o le a amata ona latou faʻamaʻia valevale i le maualuga, e tusa lava pe leʻo le mea lea. O le malaga atoa o le a liua i le tasi sauaga tele. I taimi soʻo e te manaʻomia se feutagaiga faʻatatau ma se fomaʻi ma se tusi faʻamaonia e faʻatau ai se pepa ulufale poʻo luga o se vaalele.

Ma faʻaopopoga, o le sami e matua vevela, ae e te le mafaia. Ma afai e te fiafia i ai pe mafai mo tina maʻitaga ona asiasi i isi nofoaga vevela, o lona uiga e leai. Sauna ma vai taele e le aofia ai. E leai se fesili i le faʻapaʻepaʻe. Aofia ai le aua neʻi e taele ma taele pe a vevela tele le vai. E sili atu le tuʻuina ifo o le vevela i sina tikeri.E oʻo i le taimi o maʻitaga, e toʻatele tagata i nisi taimi ua ova i le faletaʻele ma matapogia. Ma o maitaga e sili atu ona leaga.

E manino lava o se fafine manaʻo e aulelei, ae o maʻitaga o se taimi e aoga ai le siakiina pe mafai ona faʻaaogaina lea poʻo lena mea teuteu i se tulaga, pe o se mea matautia. Afai o loʻo i ai le tele o se vailaʻau i le faʻavae, e sili atu ona faʻagalo e uiga i ai mo le taimi nei. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, e sili atu le aloese mai vailaʻau i fale ile fale. E mafai ona e faia galuega o le fale e aunoa ma ia. Aua le vali lou ulu i le vali, siaki le oloa i le fulufulu, lapatai le pule.

Ou te matua manaʻo e aulelei, mo se faʻataʻitaʻiga, fai lamination teuteu o laulu mata, ina ia aua neʻi valiina i latou i aso uma. Ae lamination o mata mata o se tasi laititi contraindication - e le mafai i le taimi o maitaga ma lactation, ma e le afaina po o le a le trimester oe i ai - le muamua, lua po o le tolu. E i ai lava le faʻaletonu o le faʻaleagaina o se tamaititi, i le amataga o latou tulaga nai lo se isi lava mea. I se tulaga lautele, o le tele o teuteuga taualumaga e le fautuaina, aua o tupe e faʻaaogaina - toetoe o mea uma - mafai ona i ai se aafiaga i le tamaititi.

Afai e te manaʻo e fai lamination o mata, mafaufau muamua - o le a sili atu nai lo se soifua maloloina tamaititi po o ou mata matagofie? Fesili i lau fomaʻi pe a fai e manatu e le lamatia le mata puipui. O le a aofia ai se faʻagasologa e pei o le lamination o mata? Faʻapitoa oe faʻalelei ia oe lava ma isi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻi o le a sili atu le aoga nai lo le laminating eyelashes. E mafai ona faia faʻafesoʻotaʻi ma manaʻomia, ma e sili ona manaia mo oe. Ma lamination o mata mata e mafai ona tolopoina mo sina taimi.

Afai ua fuafuaina lau maitaga, tusi i totonu o le fuafuaga e faia lamination o mata i luma o le maitaga, a leai o le a tatau ona e faatali e le gata mo le iva masina uma, ae o lea o le a le mafai foi i taimi o lactation. O le pupuni o mata ile aso uma e mafai ona tolopoina, ae o lou soifua maloloina ma le pepe i le amataga, i le muamua, lua ma le tolu trimester e le mafai ona tolopoina. Filifili ofu malulu ma malolo e alu i le galuega pe faataamilo i le fale. Leai ni mea faigata ma nutimomoia, e aofia ai ofuvae.

E toʻatele o le a taʻu atu ia te oe e matua faʻasaina ona savali i mulivae i soʻo se taimi o le maʻitaga. Ma e tele mafuaaga mo lenei:

  • E faigofie lava ona e paʻu i luga ole mulivae ma afaina ai le pepe.
  • O le faamaopoopoina o gaioiga e matua afaina tele.
  • O le avega i vae ma le ivitū ua matua faʻateleina. Ae ua leva ona ia faʻamalosi ona o le fou avega i le manava.
  • Fula o le pito i lalo vae ma vae o le a aliali mai. O vae i le afiafi o le a matua le lava vaivai.
  • A savali i mulivae, o le ogatotonu o le kalave e sui, e le faigofie ona faʻamasani vave i le fou pe a e aveese ou seevae.

E mafai ona e fai i lau tane e fofo lona vae vaivai, na e te manatua o le a latou afu e aunoa ma savali i mulivae, aisea la e faigata ai le tulaga?

Afai e te manaʻo e fai ni meaaoga, ia manatua ni nai tulafono:

  • Oe e le tatau ona siitiaina mamafa.
  • E sili le aua le alu i luga o le maualuga o le nofoa poo le stepladder - e mafai pe a fai e iai se tasi e inisiua ma taofia oe. E ui lava i le tulaga lea ua sili lea ua ia tulaʻi.
  • E le tatau ona soona galue. Vaavaai mo le taimi ina ia e le galue umi.
  • Taumafai e aua le faʻafesoʻotaʻia vailaʻau i fale.
  • E mafai ona e fufuluina ipu ma fufulu, ae aua le taofia au lima i le vai mo se taimi umi - e mafai ona e puʻeina le malulu.

Taumafai e iai pea se tasi ma oe. Aemaise pe a fai o loʻo e fuafuaina se mea e le tatau ona faia maʻitaga. Afai e faʻafuaseʻi ona tupu se faʻalavelave aʻo maitaga, e tatau ona vave fesoasoani ma ave oe i se fomaʻi.

E masani lava i fafine i le tulaga ona faʻatagaina e faia ni taʻaloga faamalositino ao maʻitaga. E mafai e tina maʻitaga ona ola malosi? O taʻaloga e lelei, o le mea lea, afai o se ituaiga e le o iai i le lisi o mea lamatia, ma e le faʻasaina e le fomaʻi, e mafai ona amata saogalemu vasega.

Muamua, o taʻaloga uma i le taimi o maʻitaga, lea e i ai se faʻafitauli o le manava, o loʻo taofia ai oe:

  • tenisi
  • taaloga faifaiva
  • tietie i se uila afi
  • tamoe
  • Mauga mauga
  • Taaloga
  • osooso.

Aisea e le fai ai? Aua, i lenei tulaga, eseese faʻafitauli e mafai ona mafua ai le maʻitaga o le pepe, ma i se taimi mulimuli ane - i le vave fanau mai.

Lua, e matua le mafai lava e tina maitaga ona faia ni taʻaloga tele, ae maise ma le polo, pei o le volleyball, basketball, ma isi. Ma lona tolu, soʻo se taʻaloga e paʻu i lalo e faasa. O nei mea e aofia ai le tafega, maitauina o le loloto o le sami, maulu ma isi mea faapena.

Tausi oe lava - aua e te lamatiaina le aoga.

I le taimi o maitaga, a fafine mafai ona maua tutusa malulu. O le tale masani masani o se faʻamaʻi pipisi i se mea. Ae o vailaʻau, e manino lava e tatau ona e na o mea e le afaina ai le fatu (e le o mea na masani ona faia muamua, ae i latou e leai se laina i contraindications - e le mafai i le taimi o maitaga ma lactation).

Ae ou te manaʻo e taʻu atu se faiga pei o x-ray. O lenei susulu, ole fluorography tutusa e le mafai ona faia sili atu ile tasi ile tausaga, ma ile taimi ole maʻitaga ma e masani lava e le mafai. E faatoa faʻato'ā mai le fetusisi, ma i lenei vaitaimi, o lamatiaga x-ray. Ae i ai taimi e manaʻomia ai ona faia - ma o iʻina ia e aoga ai le iloa o faʻafitauli uma aʻo leʻi faia le fluorography. O le mea moni, X-ray faia i le sili ona ogaoga tulaga, pe a le mafai ona faia e aunoa ma ia. Mo se fafine maʻitaga, e le manaʻomia se x-ray, mo se faʻataʻitaʻiga, tusa lava pe talosaga mo se sitiseni i se isi atunuʻu, pe a manaʻomia se tusipasi fomaʻi o loʻo e maloloina, e leai ni faʻamaʻi / pipisi faʻamaʻi - e oʻo lava i lenei tulaga, e le faia se x-ray o le fafine maʻitaga.

Ole X-ray poʻo le fluorography e faia ile taimi e tupu ai faʻalavelave faʻafuaseʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, e alofia ai faʻafitauli matuia poʻo le maliu ole tina. Ae e oʻo lava i pateta o pito, o le x-ray e faia lea i le talipupuni. O lona uiga ua faia le x-ray, ae peiseai o ni mea e puipui ai ie / alofilima / ie puipui i luga o le fatafata, manava, pelvis. Afai o se x-ray e matua taua e tatau ona faia, ia na o lou tausia oe lava, ina ia aua nei galo e uiga i le puipuiga. I se aotelega, o le ultrasound o le sefe saogalemu lea o loo i ai x-ray.

O le a le mea e mafai ai?

E mafai ona e faia le tele mea, o lea aua le manatu o le vaitaimi o le maitaga o se matua matautia vaitaimi. O lagona lelei o le mea autu, ma afai e te popole i taimi uma e uiga i mea uma, o a la ni mea lelei lagona iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻauluina. Aemaise lava pe a e popole, o le faʻamalieina faʻafefeteina o le a faʻamalieina ai oe. Loin, vae ... O le taʻele ole mea e manaʻomia e se tina maʻitaga, aua e tele le avega i vaiaso uma. E mafai ona e asiasi i potu faʻapitoa potu pijate lea o le a e tuʻuina atu faʻapitoa ai se faʻataʻitaʻiga, pe e mafai ona e fesili i lau tane, tina, uo teine ​​e avatu ia te oe se moli mama. E pei o le muamua ma le lona lua o tulaga, o le faʻalumaina o le a avea ma se taimi fiafia mo oe.

Ma e le mafai ona faʻatopetope i se mea e pei o faʻamalu. Mo nisi mafuaaga, o faʻailoga mo fafine maitaga e taua tele E le gata i lea, o faʻailoga e le gata e eseese, ae o isi taimi e naʻo le valea. Oe le mafai ona sele lau lauulu, suʻega, suisui, pusi pusi, sii ou lima maualuga, sopo o ou vae ... E ui lava e tatau ona e faʻaaloalogia, e taua ni faʻailoga - pe a e malamalama i lo latou uiga moni, ae le o le taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻailoga e faatatau i pusi - o latou o tagata e aumaia toxoplasmosis, ae o lau pusi aiga e le mafai ona avea o se feaveaʻi, ae o se tamaʻi pusi ala tele.

I le vaitaimi o faʻatalitali mo le pepe, o sui taʻitoʻatasi uma o le itupa vaivai e le itiiti le manaʻo e foliga lalelei ma matagofie. Tina tina, masani i faiga teuteu teuteu po nei, masani ona i ai fesili e uiga i le ono faia o nisi togafiti. E tele taimi e talanoaina ai e fafine mataupu e pei o maitaga ma fulufulu mata. Uma le lelei ma leaga o le a folasia atu i lou mafaufau i le tusitusiga. Oe o le a mauaina ai manatu o cosmetologists, fomaʻi ma, o le mea moni, fafine lava latou i lenei mataupu.A uma ona faitau faʻamatalaga i luga, e mafai ona e tali i le fesili autu - e mafai ona faʻateleina laulu mata mo tina maʻitaga.

Le manatu o gynaecologists

Afai e te fesili i lau fomaʻi pe mafai ona fausia ni mata mo tina maʻitaga, ono e ono e maua se tali le lelei. Tele fomaʻi taumafai e puipuia le tina i le lumanaʻi i le tele e mafai ai mai faʻalavelave fafo. Na latou faasaina mai sui o le itupa vaivai, oe i le "manaia" tulaga, e asiasi atu i lauulu, vali o latou lauulu, faaloaloa o latou vae ma e sili atu lava - mata. Faʻapea foi, e le fautuaina faʻamasinoina e tina le maitaga tina e o i le solarium ma faia lauʻeleʻele.

O nisi togafiti e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o se tina maʻitaga. A faʻalagolago i lau fomaʻi, ia mautinoa ona e faʻalogo i lona manatu. Matau o nisi fomai e le faalavelaveina ai le suiga o se fafine. Ina ua fesiligia pe mafai ona faʻaopopoina mata mata mo tina maitaga, latou tali lelei.

Muamua trimester taualumaga

E mafai ona pupula mata mata ile taimi ole maʻitaga? E mafai, pe a, i masina muamua o le fanauina o se pepe e sili atu le le faia. Le faʻatapulaʻa e mafua mai i ni mafuaʻaga lelei. I le uluaʻi trimester o le faʻatupuina o le pepe, e feagai ai le tina maitaga ona oʻo mai toxosis. O se masani masani lea a le tino ile iai o se embrio. I le vaitaimi lea, e ono maua ai e se fafine le maʻi tele, lea e masani ona muta i le faʻaleagaina. E i ai foi malae, le fiafia i nisi manogi ma faʻateleina o manogi. E tele fafine e manaʻo e 'ai se mea e le masani ai ma e le masani ai.

I le taimi o le faʻataʻitaʻiga mata faʻaaoga, e faʻaaoga e le cosmetologist mea teuteu ma kulimi. E i ai so latou manogi uiga ese. I se tulaga e masani ai, e te ono maitauina. Peitaʻi, o le toʻatele o tina maʻitaga fai mai o lenei manogi e mataʻutia ma inosia. Na ia tuliloaina se fafine tusa lava pe a uma le taualuga, ao ia ofuina mata mata. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e aloese mai le togafitia seia oo i le 14 vaiaso o le maitaga.

Hormone aafiaga

E mafai e tina maʻitaga ona tutupu maia mata ma fao? Ioe, ioe. Ae ui i lea, e aoga le saunia mo le mea moni o le aulelei na faia e le umi se umi. E masani lava, faanatura manicure ma cilia manaʻomia le toe faaleleia i le 4-5 vaiaso. I le taimi o maitaga, faasaʻoga atonu e manaomia ina ua mavae 14-20 aso.

I le taimi o le faʻamoemoeina o le tamaititi i le tino o le maʻitaga tina, ua toe fusia lona tulaga i tua o le hormonal. Aemaise lava le progesterone amata ona gaosia. I le uluaʻi trimester ma le taimi tonu aʻo leʻi fanau mai, e sili ona matauina lea. Mo lenei mafuaaga, mea teuteu mafai ona pauu ese mai fao ma fulufulu mata. O nisi o tina i le lumanaʻi, tonu i luga o lenei faavae, amata masalomia masalosalo o lo latou tulaga fou tusa lava ma le tuai i le palapala masina.

Aso Tumau

E mafai e tina maʻitaga ona faia mata mata a o leʻi taitai ona fanau? E le faasaina le faia o togafiti. Ae ui i lea, o le faiga e tumau pe a ma le tasi pe lua itula. I lenei taimi atoa, o le feusuaʻi faʻalelei e tatau ona taoto i lona tua ma masani ona le gaoioi. E le o le taimi uma e tina mafai ona matauina ia tulaga. A uma, o le manava lapo e oomi i totoga ma faʻalavelaveina le tafe toto. Faʻapea foʻi le tamaʻitaʻi, ua faamalosi i le taimi mulimuli e masani ona alu i le faleuila.

E ui lava i mea uma, o tagata agavaa faʻapitoa e mafai ona fausia tulaga uma. O nisi matai e faia le gaioiga a o nofo se fafine. O isi e ofo mai le tina i le lumanaʻi e nofo i ona itu. E le gata i lea, o le aulelei e mafai ona faia le lima minute malologa i soʻo se taimi e maua ai le fafine se malologa. Ae peitai, o le taualumaga o le a umi le umi.

O le a le lamination o mata?

Lauiloa ma taʻutaʻua i le lalolagi i nei ona po, lamination o mata o se faigofie teuteu faʻatinoina lea e faʻatinoina i fale faʻataʻitaʻiga e tagata tomai faʻapitoa.Lamination e le gata o se auala e vaʻaia vaʻaia o le tapuni, ae e fesoasoani foi e faʻaleleia le fausaga o lauulu.

O a faʻaiuga e mafai ona ausia pe a maeʻa lamination?

  • O le lauulu lauulu e toefuatai mai,
  • Ua faatelevaveina le tuputupu aʻe o silia,
  • Puipuiga o le prolapse
  • Cilia ua faʻamalosia ma o loʻo tumau pea le puipuia o ia mea mai le faaleagaina o laulu i le lumanaʻi.

I le taimi o le teuteu faʻaletagata, naʻo mea masani masani e faʻaaogaina:

  • Keratin o se vaega porotini o se vaega o le fausaga o lauulu, fao, laulu mata,
  • Vitamini ma minerale mea
  • Suauu fualaʻau.

I le faaopoopo atu i le vaega autu, isi mea totino ua i ai le faʻamalosia ma toe faʻafouina uiga e fesoʻotaʻi ma le silia, ua aofia i totonu o le vaega vaega tele mo le laminating lashes.

Afai e te faʻapipiʻi mata fulufulu mata ma se polofesa faʻataʻitaʻi ma naʻo se fale faʻapitoa faʻalelei, o lona uiga e leai se afaina o le soifua maloloina o le tina poʻo lana pepe e leʻi fanau. O le saogalemu o le faʻagasologa e mafua mai foʻi i le mea moni e naʻo vaega masani e faʻaaoga mo lamination. E taua le maitauina o le restorative komposisi faʻaaogaina mo laulu mata e le o maua i luga o le pulupulu o le mata poʻo le paʻu o laumata, lea e faʻamaonia ai lona saogalemu atoa.

Puipuiga saogalemu

Ua faʻamaonia e le mafai e lamination soʻo se itu le afaina o le soifua maloloina o le pepe ma lona tina, ae o loʻo toʻatele cosmetologists fautuaina e aua le faia lenei faiga i le taimi o maitaga. O le mafuaaga autu mo lenei o le malosi toe faʻatulagaina o le tino o se fafine o loʻo i se "manaia" tulaga.

I le taimi o le maitaga, o se tele toe faʻatulagaina amata i le tino o le tina le maʻitaga: suia le tulaga i tua o le hormonal, foliga o le tino suia, suia totonu o le lauulu (e aofia ai fulufulu mata) suia. Faʻafetai i ia suiga, o le iʻuga o soʻo se cosmetology auaunaga e toetoe lava a le mafai ona valoia. Ae maise cosmetologists le fautuaina lamination i le muamua trimester o le maitaga, pe a o le tino ua faatoa amata ona suiga gaioiga.

O a mea e mafai ona faʻaosoina le tautua faʻalelei pe a e faia i le uluaʻi trimester o maʻitaga?

  • O Cilia e mafai ona suia o latou foliga mo le leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamoemoeina o le a fai sina fealofani o lauulu, ae e ono mimilo foi pe, nai lo le luluina lemu, latou o le a saʻo.
  • A vali, o laulu e mafai ona vali le tutusa le vaʻaia poʻo le a mauaina se atoa e leʻi faʻamoemoeina ma le masani ai lanu faʻaletonu.
  • Masalo o le atoa le faʻamoemoeina o le aafiaga mai le lamination taualumaga.

I le lua trimester o le maitaga, o le faʻaletonu o se faʻamaliega iʻuga faʻaitiitia. Ae o loʻo fautuaina pea e tagata atamamai le faʻatautaia o mea teuteu teuteu aʻo leʻi fanau mai le pepe pe o vaiaso mulimuli o le maʻitaga.

Lamination o mata o se mea e sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga mo tina maitaga. E i ai i ai ona itu lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, a fai le lamination e faia aʻo leʻi fanau mai le pepe, ona le toe manaʻomia lea e tina le tuʻuina atu o se vaega o le taimi e faʻaaoga ai vali. Ae o nai toega totoe minute e mafai ona faʻapaʻiaina le pepe fou.

E taua tele le fuafuaina o le mea moni pe a uma ona fanau, e le manaʻomia le faʻaogaina o mea teuteu teuteu, talu ai o vailaʻau o loʻo fai ai i latou e mafai ona ulu atu i totonu o le pulupulu o mata o se fafine ma mafua ai le ogaoga ita. A faʻapipiʻi se faʻamaʻi, o le ita masani e mafai ona tupu i se tulaga ogaoga, lea e mafua ai le afaina tele o le soifua maloloina e le gata o le fafine, ae faapea foi lana pepe (aemaise lava pe a faʻasusu).

O le ata vitio nei o le a faʻaalia ai oe i le faʻatagaina o mea faʻaalia mo fafine maitaga:

A faʻasaina lamination o mata?

E pei lava o isi faiga, lamination o mata mata ei ai ona puipui.

  1. Tagata faʻapalepalega i le tino i soʻo se vaega mea.
  2. Sa faia le taotoga i luma o mata.
  3. Mata o faʻamaʻi o soʻo se natura - conjunctivitis, keratitis, blepharitis, ma isi.
  4. O le pupula faʻagasologa o le membrane mukosa o le mata.
  5. Manua mata.

Afai o le tina i le lumanai e le o i ai ni mea e taua i luga, ona fautuaina lea e faia lamination ao leʻi fanauina se pepe, nai lo le valiina o laulu mata i aso uma ma mascara ma penitala, e ono afaina ai le soifua maloloina o mea uma.

Vaʻai foi: a mafai e tina maʻitaga vali mata o mata i vali - contraindications ma se lisi o lanu saogalemu

Lamination o mata mata i le taimi o maitaga

Afai e lelei le faʻaiuga o le laminate eyelashes, ona tatau ai lea i le tina ua faʻamoemoe ona mulimulitaʻi i nisi taua mataupu faavae:

  • O le teuteu faʻataʻitaʻiga e tatau ona faia na o le faʻataʻitaʻiga faʻalelei faʻapitoa ma naʻo le faʻamanuiaina o le matai cosmetologist.
  • Ae le i faʻataunuʻuina le faʻatulagaga, e ao ona logoina aliʻi i lo latou "manaia" tulaga.
  • I se fale lalelei, e taua le faia o se suʻega alergi, lea o le a fesoasoani e faʻailoaina le ono le lelei aʻafiaga o le tino i vaega o se fafine maʻitaga.
  • Fafine i le taimi o maitaga ua fautuaina e faʻaaogaina na o mea masani, e le faʻatagaina i le tuʻufaʻatasia mo le laminating le i ai o le au mai fafo ma mea.
  • Lumanaʻi tina ua fautuaina e suia teisi le tuʻufaʻatasiga o le tele mo lamination - e tatau ona aofia ai itiiti vali lanu.
  • Ole faʻatatauina ole vaega ole keratin ile cilia o loʻo faia ma le faʻaeteete, e le mafai ona faʻatagaina le fatuina ile paʻu ile galu ole mata pe o le paʻu ole vaega ole laumata.

Afai e amanaia uma nuances ma faʻataunuʻuina, ona mafai ai lea e le tina ua faʻamoemoeina ona mitamita i lona alofa mole 1.5 masina. I se faʻaopopoga i le mea moni pe a laminating, o le manaʻoga e faʻaaoga se vali i aso uma e mou ese atu, o le faʻasologa e fesoasoani i se fafine ia lagona le mautinoa, fiafia i ona foliga ma tuʻuina se lagona lelei i lana pepe.

Tele gaioiga teuteu fesoasoani e maua ai se foliga lelei. I le taimi o maitaga, e taua le togafitia ia taualumaga ma le matua faaeteete. E matua faʻasaina ona faʻaogaina vailaʻau lanu vali, e tatau ona na o se mea masani. Afai o le lamination o mata i le taimi o le maitaga e sili na faia i vaiaso mulimuli o le "manaia tulaga", o lona uiga e taua le faʻalatalata i isi teuteu mata mai le vaai tagata. Afai o le faʻafitauli o le mafai ona faia lamination o mata mata i le taimi o maitaga ua foia lelei, ona vavaeina o laulu mata ma vailaau vailaau i lenei tulaga e faasa.

Vaʻai foi: E tatau ona ou faia mata lamination - lelei uma ma leaga (vitio)

O le a le mea e fai ai le faʻafoega mo le laminating eyelashes

Lamination o mata mata o se gaioiga teuteu faia ma le faamoemoe o le faʻaalia fluffiness, susulu ma faaumiumi. Fai mai cosmetologists, e aoga tele i totonu o le fesoasoani e faʻamalosia le fausaga ma faʻapipiʻi le alofa. Ma o se tamaʻi teuteuga ua i ai se maʻila uiga ese, faʻaalia manino mata, puʻeina manatu o isi.

O le paʻu e latalata i mata i le taimi o le gaioiga e le o faʻailoaina i afaina o aʻafiaga. O le mea lea, maitaga e le o se faʻalavelave i laminating eyelashes. I le taimi lava e tasi, o le faʻasologa e le gata na maua ai se sili atu ona aoga teuteu, ae e iai foʻi isi mea lelei:

  • toefuatai le fausaga o mata,
  • faʻaosofia le tuputupu aʻe, faʻamalosia ma faʻalelei mata o mata,
  • fulufulu mata maua ni meaʻai faaopoopo, e fesoasoani e taofi lo latou leiloa,
  • naʻo vaega masani o loʻo faʻaaogaina, pei o vitamini, minerale, suauʻu ma isi mea maopoopo.

O le auala lamination ua manatu e saogalemu ma e le afaina ai le tina ma le tamaititi. Ole vaega ole vailaʻau e le faʻafesoʻotaʻi ma le mukosa, e mafua ona le aofia ai ile toto.

Lapatai

Ae e tatau ona mafaufau i nisi faʻatapulaʻa faʻatatau i le umi o maʻitaga. Faʻafitauli e mafai ona tupu i le taimi o suiga o hormonal i le tino i le amataga o le maitaga, o se faʻaiuga lea o nisi vaega e ono teena. O lona uiga, atonu e leai se faʻaiuga lelei o taualumaga ile uluaʻi trimester. Aemaise, e iai lamatiaga:

    Le lava ni mea na faʻaalu ai mata, pe e mafai foi ona e maua le tele o pupuni,

E fautuaina e fai le faiga i vaiaso mulimuli ole maʻitaga, ma e sili ona lelei - aʻo leʻi fanau mai le tamaititi. Talu mai lena taimi o le a le lava le taimi mo le faʻaogaina atoatoa o latou lava foliga. Ma lamination le a fesoasoani e faatumauina le aafiaga o le matagofie ma teuga mo se taimi umi. I le ma lea, o le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu e mafai ona faʻaosofia ai faʻafitauli eseese e fesoʻotaʻi ma le ulufale atu o vailaʻau i totonu o le tino.

Ae, pei o isi lava auala, lamination o mata mata e mafai ona puipuia i luga i le maitaga. Aemaise, o iai ni tuʻutuʻuga:

  • le lava le faʻapalepale, alergi i vaega o le paluga faʻaaoga,
  • taotoga o mata
  • faamai mata (barley, conjunctivitis), eseese pupuga, manua.

Afai e le maua i se fafine maitaga nei contraindications, ona sili atu lea e sili atu le faia o lamination nai lo le valiina o laulu mata i aso uma, fafagaina le pulupulu ma le paʻu faataamilo i mata ma leaga mea teuteu.

Ae le i faia le faiga, e tatau ona logoina le matai i lona tulaga. O se tagata ua iai le tomai ma le poto masani o le a suʻesuʻe mo mata teteʻe ma o le a faia ma le faʻaeteete gaioiga, vali malie lauulu sela e puipuia ai le vali mai i luga o le pulupulu ma le paʻu. Mo le faʻatinoina o taualumaga mo se fafine maʻitaga, o le aofaʻi o pigment o loʻo i totonu o le vali e mafai ona faʻaititia, pe o mea masani a le filifilia.

I se faʻaiuga, e tatau ona matauina o le lamination o mata mo se fafine i le tulaga e mafai ona faia e tusa ai ma fautuaga a tagata faʻapitoa. Manatua o le sili atu lamination aafiaga e mafai ona maua i le vaega mulimuli o maʻitaga. O le a le i ai se afaina i le soifua maloloina o le tina ma le tamaititi mai le tiga e le tigaina ma saogalemu ana togafiti, ae naʻo lona lagona o le a faʻaleleia, o lona mafaufau faʻamalosi o le a faʻateleina, o le a afaina ai lona soifua maloloina ma le tulaga o le tino. I lenei tulaga, e mafai ona e filifilia soʻo se paolo e latalata i le lanu o ou lava mata mata.

Ina ia faʻaititia uma aʻafiaga, e sili atu le faʻatinoina o faʻasologa i totonu o se faleoloa lelei ma se matai faʻatuatuaina. Lulu lauulu mata e tusa lava pe leai se tausiga faʻapitoa aso o le a faʻafiafiaina tina mo le masina.

E leaga le lamination i se tamaititi?

  1. Lamination ei ai se aafiaga restorative i luga o le fausaga o mata.
  2. Faʻafetai i lenei faʻagasologa, ua amata ona latou tuputupu ae lelei.
  3. Ole leiloa ole silia ole a faaitiitia pe matua taofia, talu ai ole lamination e fafaga lelei ile matata.
  4. O Cilia e puipuia mai mea faʻaleagaina, aua ina ua maeʻa le faiga faʻasolosolo ona avea ai lea o i latou ma tino malosi ma malosi.

Lamination ua naʻo le faʻaaogaina o mea masani, e pei o:

  • keratin o se meaola faʻatamaʻi e maua i le lauulu, fulufulu mata ma fao o se tagata,
  • eseese vitamini ma minerale,
  • suauu
  • isi vailaʻau.

O le mea taua e ao ona manatua o le faʻafefiloi pe a saʻo le mea e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma le mukosa ma, tusa ai, e matua le mafai ona oʻo i le toto mai le faitio. O lona uiga, o le lamination procedure e le afaina ai le tina ma lana tama.

O a contraindications mafai ona?

O le autu contraindications aofia:

  1. O nisi o vaega e faia ai le laminating paluga e mafai ona mafua ai tali teteʻe.
  2. Afai na i ai se taotoga latalata i le mata.
  3. Afai e tigaina se fafine maʻi mata (mo se faʻataʻitaʻiga, conjunctivitis, karite) ma o loʻo i ai isi manuʻa ma faʻagasologa gaioiga.

Lamination i eseese trimesters o maitaga

O loʻo tuufesili nisi fafine - e mafai ona fai lamination i trimesteres uma o maitaga? E i ai lava faʻatapulaʻa, ae o loʻo toe faʻafesoʻotaʻi, e le o le mea moni e mafai ona afaina ai le tamaititi, ae e faʻapopoleina ile tele o suiga ile hormonal. I le uluaʻi trimester, o le tino o le fafine o loʻo malosi le toe fausiaina, ona o le mea e mafai e le tino ona teena nisi o mea faʻaaoga. O nisi faʻaiuga e le mafai ona valoia, e ono faʻapea:

  1. Lamination atonu e le faʻaalia, o lona uiga o le a faʻaumatia le tupe, e leai se tasi e toe faʻafoʻiina le tupe.
  2. O le aafiaga e ono le tutusa.
  3. Atonu e le ausia e le mata o le laulu mata le faʻamoemoeina, atonu e sui mai pe a malosi tele, pe leai foi.

E leai se tagata poto i lenei mataupu e mafai ona avatu ni faʻamaoniga - pe o le aʻafiaga o le a faʻataunuʻuina ai faʻamoemoe pe leai. O le mea lea, lamination i le muamua trimester o maitaga e le manaʻomia. I isi vaitaimi, e i ai foi le lamatiaga o le faʻaiuga o le a ese mai le manaʻomia, ae e le maualuga tele.

Afai o loʻo e mafaufauina o le taimi o se fafine o loʻo faia i le tausiga o se pepe fou, na toetoe lava leai sona taimi mo le faʻatulagaina o vali, ona laminating eyelashes o le a avea ma sili sili auala e alu ese ai mai le tulaga. Ole aafiaga o lenei faiga e tumau mo se taimi umi - o le averesi o le tasi i le tolu masina. O le upu fuafua i le lelei o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina. E ao foʻi ona matauina pe a fai ose fafine ose tama e tausi, le aʻafia o auala e ono ese foi mai le manaʻo.

E tatau ona ou faʻailoa i le matai loʻu tulaga?

Ae faʻapefea pe a fai e le fafine le lamination, ma faatoa iloa ai le maʻitaga?
Afai e faia e se fafine lamination, ma le le iloaina o loʻo ia tulaga, ma mauaina le manaʻoga manaʻomia mai le faʻagasologa, e mafai e se tasi ona fiafia mo ia. E pei ona taua i luga, o vaega e le afaina ai le soifua maloloina o le pepe. Lea e mafai saogalemu e alu i le mulimuli lamination taualumaga, pe a uma le iuga mai le muamua mou ese.

Faʻafefea ona tausia le alofa i tua pe a maeʻa le faʻasologa?

O se tasi o sili sili ona lelei o lamination o le pe a uma na faʻagaioiga, o le faʻapea e le manaʻomia ni isi tausiga. Pau a le mea, o le aso muamua i luga o le aila e le tatau ona maua se matau vai. Laminated eyelashes mafai ona vali ma mascara, ae e le fautuaina lenei, talu ai o le faiga lava ia o se isi mea i aso uma teuteu.

Faufautua! I le i ai i le tulaga, e sili atu le faia o lamination ma sili ona lelei ma faamaonia matai.

O lea e mafai ona tatou faʻaiʻu o tina maʻitaga e tatau ona faia le faʻasologa, aua o le a faʻasaoina i aso uma le taimi o se fafine faʻaalu i le faʻatinoina o vali, ma faigofie faʻaititia le aʻafiaga o vailaʻau i lona tino ma le tino o le pepe.

Lamination mata - o le a le faʻagasologa?

A o lei taliina le fesili pe tatau ona fai lamination o mata i le taimi o maitaga, e aoga le aʻoaʻo atili e uiga i lenei metotia. O le mea taua o loʻo i lalo ifo o le teuteuga. E i ai meaai aoga aoga, aofia ai vitamini ma keratin complexes. O mea nei e puipuia le faʻamamaina ma faʻaopopo le susulu atili. O le aotelega e faʻaaoga i lauulu ma totoina mo le 30 minute. Ona fufulu lea. Ole taimi faʻaalia e fuafua taʻitasi e fuafua ile amataga o le setete. Ole faʻagasologa atoa ile 1 itula.

Tele tagata e manatu o le auala e faigofie ma e le manaʻomia le poto faapitoa.Ae a faʻatinoina i le fale, e matua faigata lava ona maua se ata puʻeina lelei, o le a puipuia foi mai mea le lelei mai fafo. O le mea lea, afai e te filifili e taumafai lenei metotia, e aoga ile taimi muamua e faʻatuatuaina ai le galuega i se matai poto.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O aoga, e tatau ona maitauina:

  • O le tuufaatasiga o loʻo i ai mea aoga e i ai sona aoga aoga.
  • A e manaʻo i ai, e mafai ona fai valivali tutusa, ma tuʻuina le leo o loʻo manaʻomia e tusa ma le lanu o le lauulu ma le lanu ituaiga. O vali e i ai o latou aafiaga oni mea, leai se amonia ma isi vailaʻau.
  • Vaʻaia e mafai ona fai le lauulu uumi, mafiafia, sili tele.
  • E mafai foʻi mulimuli ane ona e le faʻaaogaina mascara e faʻamamafa ai foliga, ina ia faʻaali manino.
  • E i ai le faʻamalologaʻaga e ala i le faʻaaogaina o faʻapitoa vaega.

O le minus, e aoga le faʻailoaina o le taimi puʻupuʻu aʻafiaga. Ina ua mavae ni nai vaiaso (2-4), o le aafiaga o le a mou ese. O le taualumaga e tatau ona toe faia ma le tumau taimi e faʻasao ai le iʻuga. E iai le aʻafiaga o le faʻateleina o le mataʻutia. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le aʻafia o le faʻaleagaina o le tulaga o lauulu, pe a fai o lau masani masani auala. Nisi matutu mamago, fealofani, leiloa. Ae i le faʻaogaina o auala ma mataʻituina ia aso saʻo, e le aliali mai ni aʻafiaga.

I le trimester

Tapulaʻa faʻalagolago i le umi o maitaga faʻamatalaina e suiga hormonal. O le mea muamua e le aoga ona fai, a le o lena faʻaalu le tupe i le leai se mea. E te le ausia le faʻaiuga, ona ona o le faʻaletonu hormonal, o le ata o le a pepelo le talafeagai, ma o le a le mafai ona fausia se punou. I se taimi mulimuli ane, o se metotia faʻapitoa e le faʻamauina.

Le aano moni o eyelash extensions

Faʻaonapo nei teuteuga ofo atu i ana tagata faatau auala eseese e faia ai o latou mata pupula ma faʻaalia. O se tasi o ia mea ole pupula mata ileulu. Ole tekonolosi ole auala ole mea e ala ile fesoasoani ile tiʻetiʻe ma kulimi faʻapitoa, e faʻapipiʻi e le matai ile vaʻa sese i ona lava mata ile tagata faʻatau. E mafai ona faʻatumauina i ni auala eseese (fuafua i le metotia faʻapitoa), ma e iai le umi ma le mafiafia. E faʻalagolago uma lava i le mea e manaʻomia i ai, atoa ai ma le tulaga o la ou mata.

Manipulation ave se averesi o le lua itula, ao nei metotia faavae mafai ona faʻaaogaina:

  1. Fale mea (mea faʻaaogaina poʻo Iapani). E pipii mata mata e tusa ma le mataupu silisili: tasi fausaga - i le tasi natura.
  2. Faʻatelega utupoto (volumetric). O lauulu o loʻo faʻavasegaina i ni lua pe tolu, faʻavasega i latou i fusi. Ole fusifusi ua faʻapipiʻi ile mamao ese lava, o le faʻaiuga lea, na fai na matua mafiafia le laumata mata ma faʻapalepale i lanu. O le faʻaiuga ua taʻua foi o le 3D aafiaga, a o faʻaopopo le tele o lauulu.

I se faʻaopopoga, o mea faʻapipiʻi o le paʻu faʻafefeteina e mafai ona eseese mafiafia ma maualuga:

  1. Fagaloa O moli e sili ona mama ma manifinifi. E masani ona faʻaaogaina pe a paʻu i laʻa mata - feoloolo ma faaleagaina. I lenei tulaga, o le mamafa o mea o le a na o le faʻateleina ai le tulaga.
  2. Siliki. Nei mafiafia le laulu. O fluffy - atoatoa mo le fausiaina voluma.
  3. Tapopo. O le uumi, lauulu ma mea lea "mamafa" lauulu.

Faigofie mo tamaitai

E mafai e tina maʻitaga ona faʻateleina laumata? Tele fafine e le faʻaaogaina le faia o mea ona o se ono teteʻe aʻo latou faʻamoemoe i se pepe. I lenei tulaga, ina ua mavae mata faʻata, o le lumanaʻi tina mafai ona tuʻua atoa le mascara. O ona foliga o le a tumau faʻaalia ma susulu.

I le maeʻa ai o mata faʻata, o le sui o le itupa vaivai ua faamalosia e usitaʻi i tulafono faavae mo le ofuina. E le mafai ona fufulu ou mata ma moe "foliga i le aluga." E le mafai i taimi uma ona faʻafoe oe lava. O le le talafeagai lea o le ofuina o mea teuteu mea. I le tele o taimi, o tina i le lumanaʻi, pei o isi fafine, e feagai ma lipine o le aisoi po o le leiloa.

E mafai e tina maʻitaga ona faʻateleina laumata? Iloiloga a fafine

O le a le tala a le feusuaʻiga amiotonu ia i latou lava? O loʻo faʻamoemoeina le soifua maʻi maua uiga faʻatino i lenei faʻasologa. Peitai, ua latou lipotia e taua le sailia o se tufuga lelei e galue ma lelei mea. A uma, o leaga leaga e mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe atu i se sui o le itupa vaivai, o le a avea ma lamatiaga mo le pepe. O oloa lelei ma faʻapipiʻi e masani ona taʻua o le hypoallergenic. Latou te le i ai se faʻailoga mata i le fetus ma e le afaina ai le tina maʻitaga.

E le gata i lea, o loʻo lipotia mai e nisi o tamaʻitaʻi, o le tausiga faʻaleagaga pe a uma ona fanau. Ona o le le lava o le taimi ma le le mafai ona faia faʻasaʻoga, o mea faʻalenatura amata ona paʻu ese faʻatasi ai ma lau silia. O le iʻuga, o le aulelei ma le faʻaalia o foliga vaʻaia seiloga e tupu olaola mata fou. Fai mai tamaʻitaʻi afai e iai sou taimi ma le avanoa e te asiasi soo ai i se tagata lalelei faʻalelei pe a maeʻa ona fanau, ona faʻaopopo lea ma le lototele mata.

Faaiuga pupuu: fautuaga

Na e aʻoaʻoina oe mafai ona faʻateleina le laulu mata ile maʻitaga. Peitai, latou te manaʻomia faʻapitoa tausiga. Aua le faʻamigi ou mata ma faʻaaoga mascara maualalo tau. A fufulu, ia faʻamama lemu le mea i le vai mama. Faʻaoga mata pe a talafeagai e aveese ai vali. E lelei le asiasi i se tagata lalelei faʻapitoa mo se faʻasaoga. Aua le taumafai e saeia oe lava le alofa nei. Afai e te filifili e toe foʻi i le masani, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa o le a aveʻesea ma le faʻaeteete mata mata e aunoa ma se afaina i lou lauulu ulu. Faigofie le maitaga ia te oe, ia e matagofie!

1 Beauty Beauty

Le lalolagi o matagofie ma atoatoa e faia pea fetuunaiga i tulaga masani o lelei tausiga mo le paʻu, lauulu, laulu mata, laulu mata. I loʻu tulaga masani, ou te manaʻo e tuli ni mea fou ma mea fou, taumafai o aʻu o mea teuteu ma isi mea e faʻamatalaina se fafine.

2 Faʻapitoa o le faiga mo tina maʻitaga

Tele teine ​​maitaga latou te faia ni laei e teuteu, vali o latou lauulu, ma fao o latou fao ma e le mafaufau pe o le a le leaga o lenei mea mo le pepe e leʻi fanau. O la tatou galuega i aso nei o le a fesoasoani e taliina le fesili pe mafai ona fausia ni mata i le taimi o maitaga. Sei o tatou auiliiliina i nisi auiliiliga.

Fomai ua faamaonia ma faatagaina le faalauteleina o mata fauga mata i teine ​​maitaga. Peitai, e tatau ona e mafaufau i itu taua e te manaʻomia ai le fuaina o mea e lelei ma leaga. Muamua, o fafine maitaga uma e tatau ona vaʻavaʻaia lelei lona soifua maloloina, ma afai e i ai se mea o faʻatupu ai le le manuia poʻo le tiga, ona filifili lea mo ia lava le malolo ma le filemu, nai lo le alu e faʻatau. O le trimester muamua - o le vaitau mai le 1 i le 12 vaiaso e manatu o le sili lea ona taua mo le fanau e leʻi fanau, i le taimi lea ua faʻataʻoto ai totoga o le pepe. I le vaitau lea e sili le lelei o le le faia o ni gaioiga ile tino, aua o mea faʻaletonu o mata e le o se mea taua, ma e mafai ona e onosaʻi mo sina taimi. E te fesili pe aisea? E faigofie le tali: i le faiga e faʻapipiʻi ai lauulu, se degreaser, kulimi, ma faʻaopopo isi gel poʻo suauʻu o loʻo faʻaogaina lea e faʻamatuʻuina ai vailaʻau.

O se fafine maʻitaga e le mafai ona manava ai ni oona, talu ai o le tamaititi o loʻo i totonu, ma ia, foʻi, o le a ia lagona le vaega o le kemisi ia te ia lava. E manaʻomia foʻi ona e maitauina o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia soʻo i se tulaga faʻalilolilo, o lea ia e manatu ai i lou onosaʻi ma le tulaga o le soifua maloloina. Taimi mo faʻamau e le matai o laulu e mai le 2 i le 4 itula, o lea mafaufau pe e talafeagai pe ae taoto i luga o se umi umi.

3 Filifilia le taimi tatau

O le amataga o maʻitaga e masani ona faʻamalumalu mai i le oʻona oona, lea e fesoasoani ai i le faʻaauau teʻi mo manogi uma ma se tulaga mativa lava. Ile taimi lea, ole tele o teineiti e o atu lava ile falemaʻi mo le teuina, aua e faigata tele mo i latou ona toe suia ile latou tulaga.E tele naua, tiga le ulu, niniva, maʻi faifai pea, o se tulaga pe a e le manaʻo e 'ai se mea, tele le vaivai ma ua manaʻomia le filemu ma le faʻafuaseʻi, masani ona afaina ma avea ma niniva.

Ole vaitaimi lea e lamatia tele mo tina male tamaititi, ole mea la lea ile taimi lenei, e sili ai le le saua ile laulu ole mata, ae nofo ile fale, taoto tele ma malolo. E iloa na tele le tele o le maitaga i le maitaga na tupu i le 12 muamua vaiaso, o lea ia e alu ma le totoʻa i lou tulaga, aua e te alu i le salons ma mafatia i le 3 itula e taoto ai aʻo leshmaker faʻasaʻo ou mata, faaalu le taimi lea i le fale i luma o le TV ma le apu i lona lima. O vaiaso mulimuli o le maʻitaga mai le 30 i le 40 vaiaso e manatu foi o ni taimi faigata. Aua ua tupu aʻe se tamaititi ua faʻasolosolo ina mamafa ina ia fanau mai aulelei ma faʻataʻamilomilo alafau.

O le faʻatupuina o le mamafa e faʻafaigata ai ona maua se maʻitaga ole fafine maʻitaga, e mafai e le pepe ona maua le fiafia ile manava, e oso pea lava pea ma faʻatausili.

E mafai ona tiga o le ponaivi, pito i tua, ma tuaʻi pelvis. O ia tiga e iai se malosi malosi i le soʻotaga ma le mafaufau o le tamaʻitaʻi. E mafai ona e faʻaopopo foʻi le tele o taimi faʻamalosiʻau i le faleuila e tupu ai le le fiafia, e le talafeagai tele i le taimi o le faʻaopopoina o gaioiga. I se tulaga lautele, faʻavae i luga o matou suʻesuʻega, matou te mafaia se faʻaiuga e sili atu le lelei o le faʻatinoina o se faʻataʻitaʻiga i le taimi o maʻitaga mai le 12 i le 30 vaiaso, pe a fai o loʻo laʻititi lava le manava ma le mafai ona tumau i lenei taimi o le a sili atu le faigofie nai lo i nai masina talu ai.

4 Sauniuniga faiga

  1. E tatau ona e filifilia se lalelei lau lalelei ma o se matai na te faia lenei faʻatulagaina mo oe.
  2. Saili mea mea gaosi mai le leshmaker, ae e mafai suʻesuʻeina faʻamatalaga i luga ole Initaneti.
  3. Ia mautinoa e taʻu atu i le matai le tulaga o loo e iai; o le a ia aveese atili faʻaeteete elemene ma mea manogi ma vailaau mai ia te oe.
  4. Ae le i amataina i le fusifusi, o le lashmaker o le a aveʻese uma vali mai mata mata.
  5. Aveesea le laumata ma faʻaaoga se serum faapitoa.
  6. O se aluga kolagen faʻapipiʻi tuʻuina i luga o laʻasaga pito i lalo, lea e fufusi ai ma fulufulu mata, faʻaosofia le faigofie o le matai ile galuega.
  7. Ina ua mavae lena, e amata e le lashmaker ma tweezers fulufulu mata mai le pusa, vave ona faʻaaoga lem ia i latou ma faʻapipiʻi. A o lenei mea, e manaʻomia e le matai ona matua faʻaeteete ma vave, aua e manaʻomia e le galuega le faʻapitoa faʻalelei. Afai e te filifilia se faʻapipiʻi utupoto, o le a umi se taimi, talu ai tolu laulu faʻapipiʻi i le tasi cilia i le taimi e tasi. Afai e te manaʻomia se isi metotia, o le a tele se tele taimi.
  8. A maeʻa, le lashmaker o le a faʻaaoga se fusi pu i lau mata, ona ia foaʻi lea o foliga ma le lalelei i se foliga fou.

5 Vaʻaiga lautele o ituaiga lauiloa

E sili le filifilia o mata mo oe lava lelei lelei, e aunoa ma le faʻasaoina i le tau o lauulu gaosi. O lenei ua i ai le tele o polofesa ituaiga oe latalata i le masani, mafaufau nisi:

  1. Vivienne fulufulu mata ua i ai se maualuga-lelei hypoallergenic monofilament o loʻo i ai silikon, lea e avea ai i latou manifinifi ma silika. Maua uma faʻatasi ma i fusi.
  2. O le Ardell Artificial Hair o se mea taua tele ma ituaiga. O mata mata e faia i le maualuga-lelei monofilament, i ai se siliki ie, susu ma hypoallergenic. O uliuli saturated lanu ma mimilo foliga. Na latou mauaina lo latou lauiloa i Rusia.
  3. Kodi Professional ua lauiloa i le lalolagi o Leshmakers ona o lona saogalemu ma siosiomaga faauo oloa. O le oloa mai Kodi ua i ai le foliga mai o laʻititi-manifinifi lauulu o le a foliga sili ona masani ai i luma o ou mata, i totonu oi latou o loo i ai se filifiliga o alava lelei. O latou na o mink, silika, sable. E eseʻese foi uumi ma punou.
  4. O le gaosi oloa Salon Professional o loʻo auai i le fausiaina o mink lelei lauulu. O sea oloa e matua silika, mama ma manifinifi.I totonu o le aofaʻi o Salon Tomai Faapitoa, e mafai ona e filifilia uma mauoa uliuli ma tele-lanu mata mata.
  5. O le kamupani Korea Korea Dolce Vita ua leva ona i ai i le tele o tausaga i le maketi o fulufulu mata ma mea mo mea faufale. Ua tu mautu o ia o se tasi o sili sili ona lelei i le gaosia maualuga-lelei lauulu. E i ai le latou hypoallergenic monofilament, sili tetee i le vai ma le uapoa, e iai se tamaoaiga lanu uliuli.

Ole pupula ole mata ile taimi ole maitaga ole a le tele se afaina pe a fai o lagona lelei le tina talavou i le lumanai, ae e tatau ona e mafaufau i itu taua e pei o le tino i le tulaga o le hormonal fetuunaiga lava ia e le manaʻo e ave lauulu. I tamaitai uma, o le hormonal talaaga suia i le tulaga, i nisi ua faaalia i le lelei tuputupu ae o fao ma lauulu. Ma mo isi, o le isi itu. O le lauulu, lauulu mata, ma patipati fao e ono paʻu i fafo. Na iai mataupu na faia e le matai le pupula o mata ile teine ​​maitaga ma o isi na o mai ile vaiaso mulimuli ane e faasaʻo pe aveese na toega. O le mea moni o le masani ufiufi teena kulimi ma lauulu gaosi, lea e tau atu i le pa'ū paʻu mata luma luma o le taimi.

Afai o le faʻamamaina o le a le faia ni mafuaʻaga faʻailoga mo se fafine maʻitaga, o lona uiga o lo latou aveesea o se faʻafitauli. O alava e mafai ona vavaeʻeseina faʻaaoga vailaʻau ma solvents. O mea malosi e mafai ona afaina ai se pepe ma se fafine, ona e maua neʻi le manogi o le kemisi. O ia elemene mafua ai allergies po o mumu ma le ita. Ole mea lea, ae e te leʻi faia ni mata ile mata ile taimi ole maʻitaga, e tatau ona e mafaufau faʻatolu taimi.

6 Tausiga ile Fale

E tele ni metotia fale lauiloa e aveʻesea ai mata faʻafoliga mata, mafaufau i nisi o latou:

  1. Aveʻesea mata mata o Sulfacil (Albucid), apalai i lauulu ma se vavae faʻapipiʻi i tele vaega ma faʻatagaina se vaitaimi o le taimi e mitiia, pe a uma ona tatau ona amata vavae ese alava latou lava.
  2. Faʻaogaina o suauu o fualaʻau. Faapaʻi ia latou ile ie uʻamea ma tuʻu o latou mata ile po atoa, ile taeao na sosoʻo ai, ave ese ma le faaeteete ile solo ole solo.
  3. Faʻaaogā se faʻamama faʻapusa. Manava le ausa mo 10-15 minute ma tuu discs suauu olive i ou mata. Umia mo le 10 minute ma e mafai ona e aveeseina le ualeleʻa fai.
  4. Ina ia aveese lauulu lapoʻa, e mafai ona e faʻaaogaina le burdock poo le castor oil, ae teu i luma o ou mata mo sina taimi umi.

Afai e te manaʻo e faʻateleina mata mata, ona mafai lea ona e faia lenei i le taimi o maʻitaga, o le mea taua o le leai se mea e afaina ai le tulaga o le fafine. Ole manuia ole faʻailo autu, afai e leai se mea e tiga, ona fai lea o mea e te fiafia iai: alu e galue, alu i le fale lalelei, aau i totonu o le vaitaʻele, aua o le mea e lelei mo tina, o mea e fiafia iai le pepe e leʻi fanau. Ia e aulelei ma maloloina i le tulaga sili.

Le nuances o fulufulu mata faʻaopopo i le taimi o maitaga: o aoga ma faʻaletonu o le faʻagasologa

O tina maitaga, e pei lava o tamaʻitaʻi uma, e manaʻo ia foliga lalelei ma teuteuina lelei, ae i le taimi lava e tasi latou te popole i le soifua maloloina o le la tama. Ole mea lea, e taua le iloiloina o le ono mafai ona iai se gaioiga faʻapitoa i le fetus.

Le aoga o le mata mata ile taimi ole maitaga e le manaomia se fafine ona faaalu se taimi i aso uma i luga mata vali, e le mafai ona faʻaaoga mascara i uma. I lenei mea, o mea uma e foliga masani, ma le foliga avea sili atu faaalia.

O le tuufaatasiga o mascara, eyeliner, ata mata e aofia ai vailaʻau vaega ia, e ui lava i sina vaega, e ati i le tino. I se faʻaopopoga, o nisi o fafine maʻitaga e ono i ai se aʻafiaga teteʻe i foliga vali (tusa lava pe o mea uma na i ai muamua). O le mea lea, fomai latou talia le teena o lona faʻaaogaina i aso uma.

Le faʻaaogaina o se umi le umi o mata o mata, e mafai ona e vaʻaia fetuutuunai foliga o mata, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o mata e latalata pe mamao mamao atu, ia i lalo tulimanu, ma isi. E taua foi lenei mea mo se fafine maʻitaga.

E le i ai se afaina o le fetus ma le fafine mo le fauga fale. Ioe, ua faʻapea e faʻapea o loʻo faʻaogaina e le matai faʻaaoga mea sili ona lelei: hypoallergenic ma e le aofia ai vailaʻau oʻona.

Ae o nO le faʻagasologa mo le faʻalauteleina o mata ile taimi ole maʻitaga ei ai ona lava lanu. E fegalegaleai ma le tulaga o le fafine tino. O se taunuuga o suiga o le hormonal e mautinoa lava faʻatasi ai ma le faiga o fanauina o se tamaititi, masani mata o laulu mata manifinifi manifinifi, mafai ona faʻavaivaia, vaivai, tuputupu ae lemu. Ma latou masani lava e le mafai ona tu mai le lauulu sese fou. I lenei tulaga, o le fausia-taualumaga e tatau ona lafoaia.

Ioe, o lenei faʻafitauli e le tuʻu mai uma i tina maʻitaga. Tele, i le isi itu, i le vaitaimi o fanauina se tamaititi e mafai ona mitamita i lauulu lelei o laulu ma fulufulu mata. O tamaitai faapea, i se tulaga faʻavae, e mafai ona o i le fale e fai ai o latou mata e faʻaali atili. I lenei tulaga, e taua le filifilia ma le faʻaeteete le matai - o se tagata tomai faʻapitoa i lana matata, ma i se faʻaopopoga, filifili se sili atu agamalu metotia.

E sili le faia i le fafine maʻitaga se fasi o lauulu faʻaalu, a o lea e fautuaina e faʻaaoga le mama mea (mink). Faatasi ai ma lenei metotia, o mea e lelei faʻamautu ma taofi mo le umi e mafai ai. Pau lava le mea le lelei o se taualumaga o le a tele atu le taimi nai lo fausaga fausia. O le tina maitaga tatau ona taoto i lona tua mo sina taimi.

Le auala sili ona agamalu mo se maʻitaga fafine - fasi mata mata

I le avea ai ma se isi mea e mafai ona faʻaopoopoina ai lauulu ia e maʻitaga, ia mafai ona e faʻaopopo ni tali uumi i tulimanu pito i fafo o mata ina ia faʻaalia atili ai (vagana, o le mea moni, e mafai ai e le tagata lava ia ona iloa foliga).

Volumetric faʻaopoopoga aveina itiiti taimi, ae o laumata o le a maua puupuu le ola. I se faʻaopopoga, o le tele lenei avega i luga o oe lava lauulu. A paʻu le utupoto, e iloa gofie. I se faʻaopopoga, i le pito i lalo o utupoto taʻitasi o loʻo i ai ni faʻailoga: e nana mo i latou, e masani ai ona faʻaogaina e le fashionist se ie puipui - latou te tosoina le faʻaata o le laupepa (lea e le manaʻomia mo se fafine maʻitaga).

O mea le lelei a le gaioiga i le taimi o maitaga

Ae mo vaivaiga o le mata mata faʻalauteleina taualumaga i le taimi o maitaga, o mea nei e mafai ona iloga:

  1. Ma le isi, ona o le tulaga ese o le hormonal talaaga o le tino, o lauulu faafoliga e le mafai ona tumau umi. Mo nisi, e mafai ona latou amata pauu i totonu o le vaiaso pe a uma le asiasi i le salon (aemaise lava pe a fai o le paʻu e gaosia). Ma o lona uiga o le manaʻoga mo le faʻasaʻo soʻo.
  2. E le manaʻomia le savali faʻasolosolo ma fulufulu mata. Mai lea taimi i lea taimi, soʻo se fafine e manaʻomia ona aveese i latou mo ni vaiaso, ina ia malolo ai lauulu masani ma toe faʻaola. Ma afai o le fausia-ae taualumaga lava ia e, i mataupu faavae, e le afaina, ma faatasi ai ma le aveeseina o mea, e le o mea uma e matua faigofie. O se tasi o auala o le faʻaaogaina o se vailaʻau ma le manogi leaga (e faʻamama le kulimi), e ono mafua ai le aʻafia o se mea teteʻe. E le gata i lea, a faʻapea o maua e le tina maʻitaga tiga o le susu, o le manogi leaga e na ona faʻaletonu ai lona tulaga, faʻaoso le mimita.
  3. Talu ai o le fausia-taualumaga e tusa ma le lua itula, mo se maʻitaga fafine mafai ona avea lenei faafitauli ona o le masani faanatinati e urini. Ma e masani ona latou o faʻatasi ma le auala o le fanauina o se tamaititi, ma i taimi eseese.

Le manatu o fomaʻi faʻapitoa

Gynecologists masani lapataia tina maitaga mai le faia o le faiga mo fulufulu mata, fao, tato, ma isi. Fomai e le mananao e avea lamatiaga ma taumafai e faatapulaʻa latou tagata mamaʻi mai soʻo se ono afaina ai aafiaga i le tino o vailaau.

O loʻo iai foi o latou manatu i fomaʻi i mata mo le faʻalauteleina o mata ma lamatiaga e faʻatatau i ai.

  1. I taimi o togafiti, e faʻaaogaina e le matai le uʻamea maualuga - uila, se nila faʻapitoa. Ole mea lea, e le mafai ona taofia le lamatia o mata ole microtrauma.
  2. E i ai foi i taimi uma se tulaga lamatia o faʻamaʻi mata (aemaise lava pe'ā fai o le faʻamamaina o mea faigaluega i le tulaga talafeagai). O faʻamaʻi e pei o le konjunktivitis (pupuga o le pupula o le pulupulu o loʻo ufitia le sclera ma luga o mata o le laumata), keratitis (fula o le kornea o le mata, i se foliga faʻatalale e tumu i le faʻaititia o le vaʻai, maʻila), blepharitis (fuga o pito o le laumata) mafai ona tupu.
I le taimi o le faʻagasologa, e faʻatautaia e le matai mea maʻai: e i ai lava le avanoa o le microtrauma

Ioe, o nei taunuʻuga uma e ono le manaʻomia mo le averesi tagata. I le taimi o maitaga, latou mafai ona faatupuina ni faʻafitauli tele: o mea uma lava, mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o nei tulaga e manaʻomia togafitiga antibiotic, e ono afaina ai le fetusisi.

Contraindications i eyelash faalauteleina taualumaga

O le togafiti faʻalauteleina gaioiga o loʻo i ai se numera o faʻafomai fomai:

  1. Faamaʻi mata: konunctivitis, karite, ciliary mite.
  2. Paʻu faʻamaʻi: psoriasis, dermatitis.
  3. Bronchial asma (evaporation o kelu e mafai ona faaosofia ai se osofaiga).
  4. Alergi i le kulimi faʻaaoga i le taualumaga.
Contraindication mo le faaopoopoga taualuga o le konunctivitis ma isi mata mata.

I se faʻaopopoga, o se tagata e ono faʻaaogaina o se lalelei e tatau ona iloa, afai o ia i ai se faʻateleina o mata o le mata ma e masani ona susu, o le a mautinoa lava e aʻafia ai le vaitaimi o le ofuina o ni mea teuteu mata.

Amataga aso

E le manaʻo le faia o lenei mea i le uluaʻi trimester, e manaʻomia le tolopoina o se asiasiga i le salon e le itiiti ifo i le 14 vaiaso. I lenei vaitau, o vaega taua uma ole pepe ua faʻavaeina. Soʻo se mea e ono afaina ai mai fafo (i le tulaga lea, manava o kulimi faʻapipiʻi) e ono tulaʻi mai ni ituaiga o faʻamaʻi o le fanau. E ui o le faʻaletonu o lenei mea e laiti, o le tosina a se tina e le aoga le soifua maloloina o se pepe e leʻi fanau.

I se faʻaopopoga, i le amataga lava tulaga, o le tele o fafine o loʻo oʻo i se maʻi teteʻe, lea e mafai ona ogaoga. E o faatasi ma le faʻateleina o le manogi ma le inoino i le tele manogi. Ma afai i le tulaga masani e ono le manogi le tagata o tausia le kulimi, i totonu o se "manaia" tulaga, ia ono foliga le inosia, le mafai ona ia te ia ma, ono mafai, o le a faʻafefe i le taimi o loʻo sosoʻo faʻapipiʻi o laulu mata.

Tele tina maitaga mafatia i le toxicosis i le amataga, o le manavaina o le kulimi vapor i le taimi o taualumaga mafai ona avea ma faigata.

I le muamua trimester, o le tina maitaga faia malosi le hormone progesterone. O se tasi o ana galuega o le faʻavaveina o metabolic faʻagasologa. O le mafuaaga lena mea faafoliga mea mafai ona pauu ese mai mata mata.

E le tatau ona popole tele se fafine pe a fai ua tupu lona alofa i le taimi na e leʻi iloa e uiga i lona maʻitaga. E foliga mai, e le i totoina le tino i lena taimi, e leai la se mea e popole ai.

Lua trimester

O le sili ona talafeagai mo le taualumaga o le lona lua trimester. I le taimi lea, oona oona, pei o se tulafono, ua amata ona mou atu; mea taua uma ua fausia i totonu o le pepe. I se faʻaopopoga, o le fafine o loʻo tumu pea i le malosi ma e mafai ona tatalia ni teuteu teuteu umi. Ioe, mo mea uma ia manuia, e tatau ona e mautinoa e le o le mata o le tina i le lumanaʻi ona o le le manuia o le hormonal.

Aisea e puipui ai mata o mata?

Lamination o se faigofie faiga e maua ai se faʻalelei teuteu ma se faʻamalologa aafiaga. Na te fesoasoani:

  • Toe fausia le laulu mata,
  • Faʻavave lo latou tuputupu aʻe
  • Ina ia taofia le leiloa
  • Faʻamalosia le faʻamasinoga ma puipuia lo latou leaga i le lumanaʻi.

Mo lamination o mata mata e faʻaaogaina atoa ai lava aoga aoga vaega, pei o:

  • Keratin (o le porotini lea o le faʻavae o laulu mata, faʻapea foʻi ma fao ma lauulu),
  • Vitamini ma mea faʻatau taua,
  • Suauu fualaʻau.

Foi, o le tuufaatasiga mo lamination aofia ai ma isi meaola aoga talafeagai mo le faʻamalosia ma le toe faʻaleleia o le silia. O vaega uma o lenei mea faigaluega e matua saogalemu lava mo le tina maitaga ma lana pepe. Ma le isi, i le taimi o le gaioiga, e le ulufale reagents i le paʻu o foliga po o mata. Ole mea lea, latou te le mafai ona sao i totonu le toto ma e faʻapena ona afaina ai le soifua maloloina o se fafine poʻo le fetusisi.

Tuai aso

E le o fautuaina e fauina ma i se taimi mulimuli ane, aemaise i le iva masina o le maʻitaga. O le taimi lea, o le fafine e tele ona fula le fufula o foliga ma vae. E i ai le faʻateleina avanoa o le faʻagaioiga o le a mafua ai le ita ma le mageso o le paʻu o laumata.

E le gata i lea, i le vaitaimi lea, o le tina faʻamoemoeina o loʻo faʻafitauli i lona toe taʻoto mo se taimi umi. O le a ia numb, tele le manava, oomi i totonu o lenei tulaga i totoga i totonu, solia le tafe toto, e masani ona manao se fafine e faaaoga le faleuila. Ma soʻo se faʻamalosi tino (faʻapea foʻi ma le mafaufau) e mafai ona faʻatupuina se taimi vave. O le mea moni, e mafai e le cosmetologist ona feiloai ma faʻatagaina le kalani e malolo malolo pe taʻoto i lona itu, ae e naʻo le a faʻateleina ai lea o le umi o taualumaga.

Ole faʻagasologa umi ile fale gaʻo pe a taʻoto ole a avea ma se avega tele mo le maʻitaga i le tuai ai ona faigaluega

Lamatiaga ma lapataiga

E ui le laminating le mafai ona afaina ai le tino o se fafine ma se pepe, o nisi tagata atamamai tumau pea le fautuaina o le faia o lenei faʻatonuga i le taimi o maʻitaga. E mafua lea i suiga o le tino o le tina ua maʻitaga.

I le amataga o le maʻitaga, le tino o le fafine ua toe fausiaina matua, o le hormonal talaaga ma e oʻo foʻi i foliga o lona lauulu suia. O le mea lea, e toetoe lava a le mafai ona valoia le iʻuga o soʻo se taualuga faʻagasologa. E matua iloga lava le suia o se mea e aliali mai i le uluaʻi trimester, pe a fai e perestroika e matua tiotio.

O tulaga sili ona leaga o le lamination i le muamua trimester:

  • Suia le foliga o mata mata mo le sili ona leaga. E mafai ona faʻasaʻo pe na saʻo foi.
  • Le tutusa le pupula o mata mata pe maua se lanu e leʻi mafaufauina.
  • Le leai o se aafiaga o le taualumaga.

I le lua poo le tolu trimester, o le ono mafai ona mauaina le faʻamoemoeina o le iuga e sili atu maualuga. O le mea lea, e talafeagai le tolopoina o taualumaga i se taimi mulimuli.

Vala o lamination i le taimi o maitaga

Afai o le a e faia lamination o mata mata, i ai i le "manaia tulaga", aua nei galo e lapataia le taulaitu e uiga i lenei. O se tagata tomai faapitoa e tatau ona suʻega mo allergies. E faʻapea foʻi ona faʻagaioia faʻagaioia i le faʻaeteete i le mafai. Atonu e tatau ona e faʻaititia le aofaʻi o pigment faaaoga. Oe mafai foi faʻaititia sina suiga o le tuʻufaʻatasiga o le laminating sooupu e ala i le faʻaopopoina sili aoga aoga mea masani i ai.

Tusa pe na masani ona e faia lamination, ma e leai ni aʻafiaga, e sili atu le toe faia o suʻega alergi. I le amataga o le maitaga, o le tino tali atu i nisi mea e ono suia.

E taua tele le filifilia o se matai lelei mo le faiga mo le laminating eyelashes. E ui lava e oʻo lava i le tagata tomai faʻapitoa o le a le faʻamaonia e oʻo atu le faʻaiuga i faʻamoemoega o le kalani, o le maualuga faʻapolofesa o le konekarate o le a faateleina ai le ono maua o se manuia faʻaiuga. A lelei matai o le a mafai ona filifilia le sili ona lelei lanu, umi o le taualumaga, ma isi

I le aso muamua pe a uma le taualumaga, e le tatau ona faʻatagaina le vai i totonu o le faʻafouina o le alofa. Ma ina ua mavae lena, e mafai ona e fiafia i aulelei, maloloina ma tele laumata mata i aso uma. E mafai ona e valiina ma le vaitusi, ae le manaʻo. Ina ua uma lamination, o le alofa mo se isi masina o le a matagofie ma aunoa ma le teuteuga o aso uma.

Talu ai nei lava, o loʻo fautuaina ai fomai fafine maitaga ina ia lafoai atoa le faaaogaina o mea teuteu - vali lauulu, lipsticks ma mascaras, nei latou fautuaina latou aua le aveeseina i le faʻaleleia atili o le ata.

Ole tele o mea e te faia ile tausiga ole tagata lava ia e faia ile fua ole mea masani o mea masani, ma e mafai lava ona e filifilia ni mea teuteu tino e le afaina ai le soifua maloloina ole fafine maʻitaga.

Ae ui i lea, o le valiina i solo ma pea vali ma perm e fautuaina e teena i le taimi o fanauina le pepe. E mafai ona fai lamination lauulu lamination?

Lamination taualumaga

I le taimi o le faʻagasologa, taʻitasi lauulu o loʻo ufiufi i se ata puipuia o mea masani a le cellulose, e le faʻalavelave i le faʻailogaina o le ea. Puipuiga "cocoon" faʻaititia le leaga le aʻafia o le siosiomaga i fafo atu, maualuga le tau i le taimi faʻapipiʻi ma chlorinated vai. Cellulose, lea e faʻaaogaina i laina, e tutusa ma le suauʻu pi i le faʻaauau.

  1. O loʻo fufuluina lauulu i se laupepa faʻamamaina loloto e le o aofia ai keratin, porotini ma silicones - e manaʻomia le tatalaina o le fala i le tele e mafai ai e faʻafaigofie ona maua ni mea aoga loloto i totonu o le keratin core.
  2. E le mafai ona faʻamamago atoa faʻasologa i se fulufulu-e tatau ona tumau le susu.
  3. O se soʻoupu o loʻo i ai porotini ma silikini o loʻo faʻaaogaina i curls 15 minute faʻatali mo mea uma ina ia faʻaaogaina ma ia tufatufaina tutusa. Taitasi manoa o loʻo faʻagaioia 'ese. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se pulumu - o le fuainumera e faʻaogaina e pei o se lauulu lauulu.
  4. Vaega vevela - o le lauulu e mafanafana ina ia mautu le faʻavae, faʻaaogaina se moli faʻapitoa.
  5. Ona faʻaaoga lea o se suauʻu gaosi i ni manoa e toe faʻafou ai le fausaga ma fausiaina se ata puipuia.
  6. I le mea mulimuli, o se tuʻufaʻatasia o le faʻafouina gaioiga ma le laminating meatotino o loʻo faʻaaoga, tapunia le fua o keratin uʻamea ma saunia le lamolemole ma le agamalu mo le 4-5 vaiaso.

O le vaega mulimuli o le fufuluina o le ulu e fufulu ese le soʻona faʻaumaina o le laminating fusi ma faʻapipiʻi le pulu pasama i le soʻotaga. A maeʻa lena, ua mago le laulu ma fola i le lauulu laulu.

Talu ai o le sooupu puipuia, e faaopoopo atu i le silicone, o loʻo iai mea aoga - silikini porotini, keratin, e tutusa lelei i le fausaga faʻalenatura, o le faʻatulagaina e faʻatagaina e le gata e faʻaleleia atili o foliga, ae faʻafou foʻi le fausaga o lauulu na aʻafia. Lamination e lanu ma leai se mea.

Aisea ou te manaʻomia ai se laulu lamination taualumaga?

I le taimi o maitaga, o le lauulu e masani ona alu i fafo, malulu ifo - le tino "toe tufatufa" le taumafaina o meaʻai, ma le toto sapalai i le peripheral ipu faʻagesegese. A faʻaaoga se ata puipuia, o mata o le mafaufau mata maloloina, faʻalelei ma lamolemole.

Lamination fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o le tuueseeseina o keratin aiʻau, e maua ai se momosi talafeagai e puipuia le aʻa vaega o le lauulu fua.

O le pa puipui e puipuia le lauulu mai le aʻafia o mea le lelei - malulu, matagi, vevela, valivali mea. E le 'aʻai le pefu o le auala i totonu o le keratin rod, corroding, ae tumau pea i luga ma faigofie ona fufuluina.

O le faʻafaigofie o sitaili - o laʻau mago i luga o laupepa ma faʻamalosi ma usitaʻi, e faigofie ona toe faʻalelei i lauulu.

Contraindications i lamination

E manaʻomia e tagata uma le lalelei ma le susulu o lona lauulu, peitaʻi o le faʻatulagaga e le avanoa mo tagata uma.

Ma e le ona ona tau tele - e tatau ona e totogiina i le 2000 ma le 3000 afe rubles i le vasega.

O se polofesa poto masani o le a taumafai e faʻalavelave tagata faʻatau mai le auaunaga ma le alopecia amataga.

O foliki o fulufulu i lenei tulaga ua faʻavaivaia ma o se faʻateleina o le avega o le a faʻamalosia ai avega mamafa o le a faʻalauteleina ai lauulu.

Mo e ona paʻu ma vaivai lauulu, o le faʻatulagaina o lenei tautua e le manaʻomia. E matua faigata lava ona faia lamination ma dermatological faʻafitauli o le ulu, i le i ai o manuʻa i luga o le paʻu, afaina gaioiga, fuafua.

Contraindication o le tagata lava ia le faapalepale o le tuufaatasiga faaaogaina.

e mafai ona e faia - o lenei tulaga e le aofia i le lisi o contraindications.Le vaega autu o le fua sa faʻaaogaina o fuaitau mai fofo masani - saito porotini, o se vaega o laulaelelion lau po o le talavou zucchini. O nei vailaʻau e le afaina tele le faʻafaileleina o le fetus.

Na pau lava le fautuaga o le faateʻaina leaga mai se ono ono afaina alergi pe a laminating lauulu i le taimi o maitaga. suʻega o le paʻu ma le manava e tatau ona faia muamua. Ina ia faia lenei mea, o se mataua o le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i le tulilima ma faʻatali 30 minute. A leai se mea e oso ai le ita, o le manogi e le mafua ai le le fiafia i fegalegaleaiga, e mafai ona e alu i le kesia ma totogi mo le tautua.

Faʻafefea ona tuʻuina moli i le fale

E pei ona iloa muamua, e le faʻatapulaʻaina mo tina maʻitaga e laminate o latou lauulu. Ae ole tele o fafine e fefefe e alu ile tatao salalau pe a amo se pepe - o isi tagata faatau e mafai ona vali o latou lauulu pe faia ni curls ile taimi e tasi. Oona manogi leaga e mafai ona mafua ai le mageso ma niniva.

Ae e le faʻapea o lona uiga o le a e teʻena ai le tautua.

  • Masters e mafai ona valaʻaulia fale - o le taualumaga e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o se pulou faʻapitoa,
  • e faʻatau mai ai se fuainumera mo lamination ma faʻatino taualumaga ile fale e tutoʻatasi pe ala ile valaʻau o sau uo e fesoasoani,
  • e maua ai le lamolemole i lauulu ma gelatin.

O le faʻasologa o le faatinoina o le fale e pei ona taua i lalo:

  • gelatin solia i le mafanafana vai, faamama,
  • fufulu lelei le ulu i le faʻamama samasama loloto, afifi se turban mai le terry solo e aveese ai le tele o le susu,
  • ona mafanafana lea o le palu fefiloi i totonu o le vai taele, faʻamamaina e aveese lump uma,
  • o le taunuʻuga mafanafana o le gelatin solution o loʻo faʻafefiloi ma se palu fafagaina, o le faʻavae e le manaʻomia le vela,
  • faatatau i manoa, pei o le vali, ma tuua le lega mai aʻa e tusa ma le 0.5-0.8 centimita.

Faataga e mitiia mo le 30-40 minute, ae aua le faʻatali mo le faʻamamaina atoatoa. Ona fufuluina lea o lauulu i meaola laulaau - mint, lemon balm, sage - e aveese toega o gelatin ma balm, faʻamago i se fulufulu ma teu.

E le lava le lamination gelatin mo ni vaiaso - e tumau lava e oʻo ileisi taele. Ae ui i lea, o lenei faiga e fai ai le laulu e lamolemole, lalagaina ma puipuia i latou mai mea le lelei pei lava ma le talitonuina pe a uma le gaosia ma faapitoa tomai faapitoa auala.

Le nuʻu o lauulu tausiga ile taimi o maitaga

E leai ni contraindications mo haircuts - i le taimi o maʻitaga, e mafai ona e lavea lelei lauulu.

A faʻapena masker, e tatau ona faʻamuamua i faʻavae o fale, e aofia ai mea masani a le tino. Masks e tatau ona aloese mai ai e faʻaosofia le tuputupu ae lauulu o loʻo i ai gaogao oloa e pei o le pepa lanu, ava malosi, sinapi efuefu, aniani ma le sukalati.

E le fautuaina le valiina o lauulu. Faatasi ai ma se suiga i le hormonal background, o le iʻuga mulimuli atonu e le tutusa ma le faʻamoemoe.

I se faʻaopopoga, vailaʻau e mafai ona mafua ai se afaina ole manava manava. Afai e te manaʻo e sui le faʻatusa, ona fautuaina lea e faia lenei mea i le fesoasoani a pupuni faʻale-natura - tui o le chamomile, nettle, sua o le tipolo, baking soda ma isi mea faapena. Ole faʻamalosia ole tuputupu aʻe o lauulu ile faʻasolosolo ole auvaʻa poʻo gaioiga ole laser e mafai ona afaina ai le soifua maloloina ole fafine maʻitaga.

E le tatau ona faʻatuina ni manoa - ua folosia folelu lauulu i lenei taimi, ma le pa'ū lauulu e mafai ona faʻatupuina.

E leai ni faʻailoga faʻailoga i le taimi o le maʻitaga - e mafai e le tina o le lumanaʻi ona fiafia i le agamalu, faʻamalamalamaina ma le susulu o ona lava manoa seʻia oʻo i le taimi e fanau mai ai.

O le matagofie e avea ma manaʻoga masani a fafine uma. Matagofie le, muamua, teuteuga lelei, ma maitaga e leai se mafuaaga e taofi ai le tausiga o ou foliga.

Ma afai o suiga i le faʻatusa e le mafai ona puipuia, ona mata lea - o le mea tonu lea tatau ona faamamafainae vaʻai i le maualuga i se "manaia" tulaga.

O foliga susulu o le tina i le lumanaʻi i totonu o laʻau o mata susulu mata uila, o le mea tonu lava lea o le a fesoasoani ia lagona le le mafai ona taofia ma faatalitonu isi i le le mataʻina o ona foliga vaaia.

E ui o lea tele vailaʻau oʻona e le talia le tino o se fafine maʻitaga.

Aloese mai le faʻaaoga aso uma o mascara ma vali mea o le a fesoasoani laminating eyelashes po o latou

Faafetai i lenei teuteu togafiti, ua maua le laumata fiafia i le tele, susulu lanu ma lalelei punou a o tausia o le natura.

Aisea e le tatau ona faia lamination o mata mata ile taimi ole maitaga? O le maʻitaga e le o se faʻalavelave i lamination o mata.

O lenei faiga ua le gata i se teuteuga teuteu aoga, ae faapea foi soifua maloloinao le mea lenei:

  1. O le fausaga o le vala ua toe fuatai mai.
  2. E faʻatupuina le latou tuputupu aʻe.
  3. Le leiloa o se mafuaʻaga o le faʻaopoopoina o meaʻai o le pulu ua le toe.
  4. E faʻamalosi ma faʻamalosiʻau Cilia, e taofia ai lo latou faʻaleaga fou.

Mafai ona ou maua se peʻa i le taimi o maitaga? Saili nei le tali.

A laminating mata mata na o le faʻaaogaina mea masani:

  • keratin (o se porotini olaola, o le vaega autu o lauulu, fao, fulufulu mata),
  • vitamini
  • minerale
  • suauu
  • mataupu tau.

E taua le iloa o se teuteuga saʻo e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le mukosa, ma o lona faʻaaogaina i totonu o le toto mai le silia ua toetoe lava a le mafai.

O lea, lamination leai se auala le mafai ona faia se mea leaga leai se tina poo se tamaititi.

Alaga Faʻailo

E tatau ona ou lapataia le matai e uiga i lona tulaga? Manatua ia lapataʻi matai e uiga i lou maʻitaga.

I lenei vaitau, e te faʻamoemoeina naʻo se tagata poto faʻapitoa. O le a Ia taofi manaomia ni faʻataʻitaʻiga ma suʻega mo aʻafiaga teteʻe.

Masalo ole matai e filifili e faʻaititia le aofaʻi o lanu valivali pe fautua foi iai faʻateʻaina.

Talu ai e na o le lanu lanu, ae le o se paluga mo lamination, mafai oso i luga o le mukosa pe a taumafai e valiina le alofa mai le faavae.

Ma i le tulaga o se mea le lelei agavaa agavaa le a mafai e aveese taunuuga e aunoa ma le afaina ai i le soifua maloloina.

E afaina le tataina mata o mata? Saili e uiga i lenei mea mai le tatou tusitusiga.

Ua uma ona fai

Ole a le mea e fai pe a fai ua uma ona e faʻapipiʻi mata mata, e le o iloa e uiga i loʻu maʻitaga? Afai, e le o iloa e uiga i le amataga o maʻitaga, o se fafine laminated lona laulu mata ma o le iʻuga o le aʻafiaga manaomia ua ausia, ma e leai se afaina ai tali, ona na o lona fiafia.

E pei ona taua i luga e le mafai ona afaina ai le pepe i lenei auala. Ma o le toe fai o le lamination taualumaga e mafai ona faia i le taimi tonu lava o le uluaʻi trimester o le maʻitaga.

Faʻafefea ona tausia lelei le laminated eyelashes i le taimi o maitaga? Le sili aoga o laminated eyelashes o latou le manaʻomia le faʻaeteete atili.

Na o le aso muamua pe a uma le faʻagaioiga e le tatau ona faʻatagaina e susu susu mata. E mafai ona faʻaaogaina le vaitusi e valivali ai mata laminated laminated ma mascara, ae le manaʻo.

Ma i le taimi o maitaga, na o lamination o sui i aso uma vali.

E mafai ona e faʻapipiʻiina mata mata ile maʻitaga. Ae peitai, ina ia faatuatuaina lenei taualumaga i se vaitaimi taua lea tatau na faʻamaonia faʻapitoa.

Laminated eyelashes i le taimi o maitaga o le a mafai ai oe e foliga sili atu ma i le taimi lava faʻataga sefe taimi ma faʻaititia le faʻaoga o mea teuteu, e taua mo le faʻatumauina o le soifua maloloina o le leʻi fanau.

Tausiga lelei mo faʻaleleia o mata

I le maeʻa ai o mata mata, ua faamalosia ai se fafine e usitaʻia tulafono faʻapitoa mo o latou ofuina ma tausi:

  1. Le aso muamua ina ua maeʻa le faʻagasologa, e tatau ona faʻateʻaina le ulufale atu o le vai i luga o mata mata (talu ai e le i uma ona liu aisa le kulimi).
  2. A maeʻa, e tatau ona e fufuluina lemu ou foliga, e le taliaina e faʻamalolo ou mata, e aofia ai ma le solo (na o le susu lemu).
  3. Ole a e mumusu e asiasi i le vai taele poʻo le sauna.
  4. Afai o le tamaʻitaʻi o loʻo faʻaaogaina lava mea teuteu teuteu mo mata (eye shadow, eyeliner), ona e mafai ai na ona e aveesea na o mea e le o ni suauʻu e le o iai se maʻilaʻila. Lenei mea e tatau ona faia ma le faʻaeteete faʻaoga i le cotton pad ma aunoa ma le afaina ai o latou mata mata.
  5. O le le fiafia o laulu mata e faʻatagaina ai tapulaʻa i tulaga mo le moe: o lea, e le mafai ona pepelo ma ou foliga tanumia i se aluga.
  6. O le tapuni lava latou e manaʻomia e masani ona selu faʻapena ma se pulumu faʻapitoa.
  7. Ina ua mavae le lua masina, sese mata na tatau ona aveeseina i le salon (e le taliaina e saeia oe lava) toe faʻafoʻi o ou lava lauulu.

E moni, e le mafai i taimi uma ona pule ia te oe lava, aemaise lava pe a fai e faʻatatau i se fafine maʻitaga. Lenei le faʻaletonu ole ofuina o mea gaosi.

Tulaga lelei ma leaga o laminating mata mata mo se tina i le lumanai

Salon lamination o mata o se mea lelei filifiliga mo se tina i le lumanai. O le faiga e faʻaolaina le fafine mai le manaʻoga e faʻaaoga mascara i aso uma, a o ona mata o le a foliga vaʻaia lelei. I se faʻaopopoga, o le a maʻitaga fafine o le a mafai ona aloese mai le ono oso le ita ma se lagona o le mamafa i luga o laumata, lea e ono pe a uma le fausiaina.

Ae mo faʻatapulaʻaina, e le aoga le faia lamination i le muamua trimester. Ma o le itu iinei e le o le mea e ono afaina leaga o le tuʻufaʻatasiga i luga o le embrio, ae o lena, ona o suiga hormonal, o le taualumaga atonu e leai se aoga o le manaʻo.

Medical contraindications i laminating eyelashes o mea nei:

  1. O se tali teteʻe i vaega ole serum.
  2. Talu ai nei na faʻatinoina gaioiga i totoga o vaʻai, faʻapea foi ma manuʻa.
  3. Faamaʻi pipisi o le mata: karite, conjunctivitis.

Iloiloga o fafine na faʻalauteleina mata i le taimi o maitaga, ma pule i fale faʻalelei

Ma ina ua ia taunuu mai i le fale, o le afa na pau. Fai mai ona o le maitaga.

Na ou faia i le taimi o maitaga, sa ou tausia mea uma.

Alena tele

Sa ou maʻitaga mo le tausaga fou, o ese ma latou mo le 2-3 vaiaso, ona to ese ai Na saʻo na vaʻai na ou loimata, ae o loʻu matai na aumaia ia te aʻu ni suauʻu mata, na toe maua i le lua vaiaso.

Janifer

Na ou alu i mata faʻapipiʻi ao leʻi maʻitaga, i le taimi ma i le maʻitaga faʻaoga ou te alu foi. I le tagata lava ia, e sili atu sili atu fetaui lelei ma le fetaui lelei mo aʻu, i soʻo se taimi o le aso ua ou aulelei.

peni

Na ou faaipoipo ina ua ou 4 masina maʻitaga, ma sa i ai loʻu liliʻu tigaina, o se mativa matagofie ua mafatia. Ou te iloa o le aafiaga o lenei faʻaopopoga mo se taimi umi, ina ua mavae le 4 vaiaso faia se faasaʻoga, ma isi, ae ona o le mea manaia, o le laulu mata na tumau e uiga i le 2 vaiaso.

Malinka

Na ou siitia foi mo le taimi muamua i le masina lona tolu. Sa tiga tele le taoto i lalo ole 8 masina, ae maise ile aso ae leʻi fanau mai, ae e le ose mea leaga lea, naʻo oe e te lagona le le toʻa. Sa ou taumafai e taʻoto i loʻu itu, liliu loʻu ulu saʻo i luga, lelei, ma sa fetaui foʻi aʻu ma loʻu matai.

Tau matagofie

Sa ou fausiaina, o le a ou toe faia i le vaiaso fou, tuu i loʻu manava ma nofo iina mo le isi 2 masina. Faʻatasi ai ma tulaga o aʻu o le ECO, ua ou luluina ai se tamaititi i le manava! ae e leʻi tupu mai foi le manatu i le leaga o mata o mata, na ou fia vaʻai i fao i le biogel, ae fai mai le matai, e leai se aoga, aua o le a paʻu'ū ... .. se tasi e le o vali, e le lalaga, e le suisui, e le seleina le lauulu ma tele naua lea na te le faia, ma o se tasi e tietie mai e malolo - latou te fanauina mea uma, ma afai e le o le mea e tupu ai, pe a tu i luga o lou ulu mo le 9 masina i le faasologa, o le a leai se uiga ... Afai e te mauaina mata o le mata mata - le taunuʻu taunuʻuga B, ona saʻo lea, sili le taofi

Rashyar

Ou te faigaluega i lenei pisinisi ma ou iloa uma seleni ma faʻaletonu o taualumaga, o le mea lea ou te le fautuaina tele seia oʻo i le faʻaiuga o le masina lona tolu. E sili atu le faigata o le kulimi mo gum nai lo isi mea faʻapipiʻi ma e tele ituaiga o mea leaga, pei o le acetone (faitau pe faʻafefea e le acetone ona aʻafia le atinaʻeina o le fetusisi, aemaise lava i na taimi puʻupuʻu). Ma aua le manatu o lenei o lapisi.Ole faʻaaogaina o mea leaga e ala ile lauulu e taua tele. E le gata i lea, o le faʻagaioiga o le a faia latalata i le mucosa. A faʻapipiʻiina le kulimi i luga, toe sosolo vave le muck ile tino. Ioe, o le mea moni, o le faʻaaliga vaega e laʻititi, ae e aoga le faʻaletonu pe afai ua e maua se ST? I se isi auala, e mafai ona e faapipii fusiua pe faapipii mata mata ile mea na tupu ia lava. O le mea moni o le kasa mo na fulufulu mata e sili atu le lamatia, ae, paga, itiiti tetee.

polosato

O aʻu o le pule faʻalauteleina mata. E mafai ona ou fai atu, e le afaina lea mea, ae i ai ni nuances. Ona o le hormone i le fafine i le taimi o maitaga, o le faateleina o le sebum e nana, e moni, e pa'ū i luga o mata mata, e faʻaititia ai le taimi e ofuina ai le laumata mata, aua o le kulimi leiloa lona tulaga lelei i lalo o le aafiaga o gaʻo. Acetone amata foʻi ona tu matilatila, lea e fesoasoani foi i le vavaeeseina e le gata o laulu mata, ae o fao foi. Ma le tele o tina maitaga amata tuputupu ae 2 taimi vave nai lo fao ma lauulu, mata mata. Ma, o le faasaʻoga o le a tatau ona faia sili atu masani. Na ou mauaina nei mea uma ia te aʻu. Mo le auala, o loo ou fausiaina e oo mai i lenei aso o au ma au tagata faatau.

Zalina

O le maʻitaga o se taimi taua i le olaga o se fafine, ma i lenei taimi e tatau ona matua gauai atu i lona soifua maloloina ma aloese taualumaga e mafai ona afaina ai le tulaga o le pepe i le lumanai. E ui o le faʻataʻamilomilo mata e le o se mea e faʻaletonu mo tina maʻitaga, e sili le le faia o lenei mea ile vave ma tuai tuai. I soo se tulaga, e tatau ona e filifilia na o se matai maualuga agavaa o le a faʻaititia le ono lamatiaga ma aʻoaʻo ia te oe le vaʻaia lelei mata. I se faʻaopopoga, o mata mata e mafai ona sili atu ona vaaia, ma o foliga e mafai ona faʻaalia ma le fesoasoani a lamination - o se sili atu agamalu togafiti teuteu.