Mama

Clarifier mo lauulu Supermash Blondex

Malamalama faʻaleagaina pea le lauulu fausaga. O le mea lea, o le filifiliga o le bleaching vali e tatau ona faʻalatalata iai le iloa ma le poto. E taua le gauai atu i le le taugata, ae aoga lelei vali. Blonddex.

E masani ona moemiti fafine I se suiga tele o foliga, amata ile lauulu. O tamaitai lauluuluulu e foliga mai o loʻo avea ma uliuli, ma o lea, saili atu i le faʻamalamalamaina o taualumaga, ua i ai le tele o mea leaga leaga. O le tulaga o lauulu ua atili leaga, o le fausaga o lauulu ua suia, latou vaeluaina, momotu ma paʻu i fafo. Ma e taofia ai lenei mea, e tatau ona e filifilia se vali māmama vaivai o gaioiga vaivai.

Vali mo le susuluina o lauulu Blondeks

O lenei oloa na gaosia i Iukureini e le Supermash LLC ua avea lona tulaga i tulaga faʻaonapo nei foliga vaʻaia mo le tele o tausaga, e le gata ona o lona maualalo laʻititi faiga faʻavae, ae faʻapea foʻi ona o ana meatotino. O lenei leisa ile vali e matua mafua ai papala. O se faʻaopoopoga e seasea ona maua e oʻo lava i tomai faʻapitoa.

E fetaui lelei mo soʻo se faʻamatalaga faʻapitoa (faʻapitoa, faʻailoga, ombre, balayazh). Atoatoa pupula lauulu lauulu. E tutusa lava le afaina o soʻo se ituaiga o curls.

Faʻatau atu e pei o se seti i lenei faʻamatalaga:

  • lima totigilima
  • toefuataina palu
  • efuefu lanumoana
  • oona e faʻapipiʻiina se vailaʻau e leai se lanu.

O le tuufaatasiga aofia ai ma emollients nei:

  • chitosan (puipuia lauulu mai le leaga vailaʻau aafiaga),
  • allantoin (o loʻo iai se aoga faʻafailelei, e le faʻatagaina le laulu e mago mai totonu, puipuia le faʻaalia o le samasama).

E manaʻomia le faʻatinoina o se suʻesuʻega faʻapitoa (apalai le laititi o le tuʻufaʻatasiga o loʻo i luga o le tulilima punou, faʻatali 5 minute ma le mataʻituina o le tali atu, pe a leai se mumu - e mafai ona faʻaoga le oloa).

Faiga o talosaga

  • ofu i se mea tuai T-shirt ina ia le o se alofa le faʻateʻaina pe a maua se 'au,
  • fai totigilima
  • ia faʻafefiloi lelei le soʻona faʻaaogaina ma le efuefu peleni i totonu o se keramika (palasitika) pusa seʻia faʻaleleia,
  • o le paluga e faʻaalu i le matutu, e masani ona faʻaleagaina le lauulu, amata mai aʻa ma sosolo ma se selu i le umi atoa,
  • ufiufi lauulu i le pipiʻi ata ma afifi i se solo,
  • faʻatumauina le fatuga mo 20-40 minute (faʻalagolago i le manaʻomia o le tikeri o faʻamalamalamaga),
  • fufulu curls i le vai mafanafana mafanafana, ona fufulu le toe vaega o le oloa i le faʻamalama,
  • faaaoga balm alofa, alu mo le 5 minute, fufulu,
  • fufulu lou ulu i le chamomile broth (25 g o chamomile fugalaau mo 1 ipu vai mafanafana, tuʻu mo le afa itula, faʻamalosi),
  • mamago curls aunoa ma le faʻaaogaina o le vevela.

Aua le faʻaaogaina ni mea uʻamea i le taimi o le gaioiga.

Anotusi

  1. Maʻitaga
  2. Faʻasusu taimi.
  3. Mativa, faʻaalu mama mama.
  4. A uma le pemita, e le i atoa se masina.
  5. Le iai o le faʻaleagaina o le uluulu (manuʻa, papala, mageso).
  6. Agaʻi i faʻapitoa lagona.
  7. Tagata le lava faʻatamala i vaega faʻavae.

Faaiuga

O le a le faigata tele le liliu mai i se brunette i luga o se blonde. E naʻo le faʻatinoina ia mautinoa e le afaina le soifua maloloina ma le lalelei o le laulu. I le tulaga pe a le mafai ona faia e aunoa ma ni vailaʻau vali, e manaʻomia le faʻamuamua o mea ua i ai ma le laititi o vaega o le faʻaleaga. Ma o le a suia curls fafo, ae o latou fausaga o le a tumau tutusa.

Moʻi, lima ma le fusi ...

Lea fanau se tamaititi, o aiga uma ala ma isi auala amata ona taumafai e saili le sili atu o nisi o latou foliga i se tamaʻi tamaititi ... O nei foliga e mafai ona iloaina vave, o le taimi lava e avea le pepe ua lapoa, ma o nisi taimi tusa lava pe afai e tuputupu ae i se tagata matua ma genes amata ona avea latou lava pito sili o tausaga o suiga. O lea ou te le laki, na ou mauaina se misai mai loʻu tama) Ia a? Faatasi ai ma ia e le tupu ai .... Ioe, e mafai ona e tau i lou fefe i lou ulu, taumafai e sele loimata, ma ee ese, ae e tusa lava pe e te tau mai le mea moni, e le mafai ona e alu mamao. Ma na o le vaitaimi o le talavou ma pepa aloaia e le manaʻomia ona tuʻuina atu, o mea uma e mafai ona vaʻaia e le moge o lona I))) Na ou popole i lenei mea ... Na ia aumaia i fafo ni laulu e sili ona ulavale, ae na tutupu latou fou ma o nisi taimi pogisa .... Ma sa ou taumafai ma le peroxide .... Ma faʻatasi ai ma fasi solo .... I lenei tautoulu, na ou filifili ai e ave ma se togafiti, tuu i latou i le tulaga, ae fai latou te le matauina. I totonu o aiga. Na pupula loʻu mata e le faleʻoloa aunoa ma se faʻamama o le Blondex. Le tau na o 25 rubles.
O loʻo iai i totonu o le afifi ni faʻamatalaga, 2 ato ma le "paʻu" ma le 1 ato faʻatasi ma se mea e faʻasaina ai le tino. Matou te faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o afifi ma le efuefu ma le faʻaʻauʻaina i totonu o le ipu tioata sina mea laititi e suamalie, faʻaaoga i lauulu e le manaʻomia. O lenei o le mea autu o le aua le soona fai. Leai se auala. tatou te le faʻasaʻo ia i tatou lava pe a amata ona tatou mimita malosi, a leai e ono mafai ona tatou fufuluina vailaʻau! Matou te teuina le fatuga mo le 5-10 minute ma fufulu ese ma le malulu vai ma fasimoli ina ia aua neʻi tuua se mea i luga o le paʻu! Le isi, e manaʻo e faʻapipiʻi ma se moisturizer. Ole iʻuga ole malamalama, manifinifi lauulu. Pe a masani ona faʻaaogaina, o vaivai o vaivai ua faʻavaivaia ma ua ou leiloa. E sili naʻo lenei. Ae o iinei o lauulu i luga o lona ulu o le a le fautuaina soʻo se tasi e faʻamalamalamaina, ina ia aua neʻi leiloa le lauulu i le mea e manaʻomia mo le lalelei!
Ua leva ona ou faaaogaina lenei meafaigaluega mo le sili atu i le ono masina ma ou te matua fiafia ai. O loʻo iai faʻaiuga mo le masina ma le afa, o loʻo lava afifi mo ni faʻaaogaina! Ole mea autu ile mea lea, aua le faʻamamaina tele, a leai, e mataina.

Tulaga:
taugofie
-e lelei
lauulu e paʻu i fafo
-o fou laulu e tupu vaivai
N Le manaʻomia le faʻamataʻu ia te oe lava i le piki ma toso
- lava le umi.

Leaga:
- e iai le avanoa e maua ai se vailaʻau susunuina
- ma le le masani ai o le faʻateleina ma laulu o le a paʻepaʻe paʻepaʻe e pupula (latou o le a amata ona susulu aemaise lava i le la)
- e le mo lauulu i luga o le ulu.

Ata 1-luga
ata 2-faʻamalamalamaina
ata 3 pe a faʻaaoga
ata 4 i le taimi lava na maeʻa ona fufulu ese le faʻavae
ata 5-minute pe a māeʻa le 5, pe a oʻo le paʻu "malolo ifo"

Lelei le taugofie faʻamanino, ata o le tali.

Na amata ona ou faʻamalamalamaina loʻu laulu mo se taimi umi, ma i taimi uma lava i le fale. O le mea lea, o le fesili o le sailia o se tau tomai faigaluega meafaigaluega mo le alu i le teine ​​fulufulu sa le. O ai ma pe faʻafefea ona vivii atu ia i latou, ma ou te le talitonuina se tasi e faia ma loʻu lauulu. Filifili mo le taugofie ma taugofie Blondex.

Ae paga lea, e leai se ata o totoe o le afifi lava ia, ae ou te manatu o le a le faigata ona maua i luga ole Initaneti. Blondex na pei lava o loʻo i le ata i le toe iloiloga, ma se teine ​​aulelei laulu) o lea ua latou faʻamatuʻuina mai ni mea fou ma ma ata eseese, ou te leʻi faʻatauina ma ou te le iloa pe o tutusa i ai iina. Sa ou mauaina i se afifi pei ona faamatalaina. I totonu o le atigipusa o ato ma le antioxidant ma le faʻamalamalamaina le paʻu lava ia, faʻapea foi ma nisi afifi latou te tuuina lauulu lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina. O le tau o ia seti e matua maualalo lava, pe a faʻatusatusa i isi faʻamalamalamaga - taugofie ma fiafia. Aisea ita? O se mea e sili ona vevela, ou te le iloa pe faʻapefea ona faia i isi, ae na faʻamalamalamaina le uluaʻi taimi ma na matua lelei lava, na ou maua le poto masani i le faʻaaogaina o isi moli, ae na faʻapupula i leo, e tolu taimi na susulu, ae o le taimi lena sa ou manaʻomia le malamalama atoa. e paʻepaʻe lauulu, mo le valiina mulimuli ane i lanu pupula.

I le pito i tua o le pusa o loʻo i ai ni faʻamatalaga auiliili i mea ma pe o le a le mea e fefiloi i ai, faʻavae, e leai se mea faigata. A sauni le palu e faʻaaoga i le lauulu, e sili atu ona ufiufi muamua, ae le o le ie, aua e alu ese uma le vali i le pamu, pe a fai i lou mitiafu poʻo le jeans o le a i ai se nofoaga pupula e le mafai ona aveeseina mulimuli ane. E sili atu pe a fesoasoani se tasi ia oe e vali lou lauulu, pe afai o oe e seasea faia, talu ai ona e manaʻomia le vali maeʻaeʻa ma vave, a leai, e mafai ona e susunuina le lauulu. Sa ou mauaina ma le manuia uma faʻamanino, ae le o lea. O le lauulu na suluia soo, na i ai aso na lua pe tolu taimi ile laina ma le lauulu na tumau i se tulaga masani. I loʻu mataupu, o se faʻanoanoa faʻanoanoa sa i ai ina ua ova le faʻaliliina o le paʻu ile lauulu mo le 5-7 minute. Ina ua fufulu ese, na amata ona latou o aʻe i luga ma le le matamuli, ma ua faʻaititia niniʻi na faigofie ona saeia i le taimi lava na tosoina ai teisi. O le mea lea, ia faʻaeteete, mulimuli manino i faʻatonuga o loʻo i luga o le afifi, aua le soona sapasapaia le mafaufau manino e mo sina taimi umi le laulu o le a avea atili pupulu. Latou te faʻamalamalamaina lelei, e sili atu pe a fai o le mea e le fetaui ma oe ona toe pupula lea nai lo le soona faʻaalia ma faʻaleagaina lou lauulu.

O lea e uiga i le mea na tupu, muamua lauulu e enaena uliuli lona lanu. Ua faaali mai ile ata o le laina pito i lalo ole laulu ua uma ona malamalama. O isi na pogisa i lanu, atonu mai le moli na foliga mai e laʻititi lo latou malamalama nai lo le mea moni lava.

Faʻaiʻuga ina ua uma le faʻamalamalamaga muamua. E leai se samasama samasama, e le paʻepaʻe, ae o se mea manaia peach. Afai e tatau ona fai sau malologa i le va o faʻamatalaga, e mafai ona e savali faʻatasi ma se iʻuga.

O le iʻuga ina ua maeʻa le moli lua, faʻaletonu uila ua mou ese atu, ua amata na atili le lanu na fusifusia, maʻea ese le samasama.

Faamatalaga

Blondeks mo le faʻamalamalamaina o lauulu o se vali o le Ukrainian gaosiga o LLC Supermash. Se mea faigaluega i se mea mamafa, ae ma le i ai o allantoin ma chitosan, lea e faʻaititia ai le leaga aafiaga o faʻamanino. E maualuga tele le mana o gaioiga, faʻamalamalamaina 6-7 leo.

Tulaga: tau maualalo, lightening malosi, gafatia, Blondex o loʻo faʻatau atu i fale teu oloa uma.

Ole itu taua ole auala ole mea nei ole malosi. O le vali ato ese le pigmen, o loʻo aofia ai le tele o vailaʻau faʻaleaga ua faaleagaina le lauulu, o le talosaga o le a iloga afaina ai le lauulu, e tatau ona e faʻaeteete.

Afai e te fefe mo lau curls, taumafai faʻamanino masani masani fofo mo lightening, pei o le: moli i le lemon po o lightening i kinnamona.

Blondes Malamalamaaina

Mo blaching Blondex mulimuli i faʻatonuga ma fautuaga.

Blondex tatau ona faʻafefiloi tutoʻatasi. E tolu afifi i totonu o le afifi: le faʻamaninoina pulu "Blondex", le afifi ma le faʻaʻauʻaina "Leda" ma le pulu "Blondedex".

Faafefiloi le vali oe lava. Tatala ato faʻatasi ma okesene oona ma le paʻu, tipi tulimanu ma faʻafefiloi mea i totonu o le koneteina seia maua se homogenous tele, amata faʻaaoga.

Blondex e faʻaalu ile laulu mago, mo se faʻafaigofie, vaevae atoa le solo i ni manoa.

Ave esea o aʻa, faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o loʻo i luga atu o le itu o loʻo sosolo tele atu, aʻo le i oʻo i le iuga o le vali, tufatufa atu i le umi. A faʻamamaina atoa le ulu, apalai le fatuga, amata mai aʻa, sosolo ile umi atoa.

Faia taimi:

  • Laʻu enaena ma lanu enaena lanu o 20-30 m.
  • Malamalama enaena ma lanu enaena enaena malamalama 20–40 m.
  • Pulu uliuli ma uliuli lauulu 20-50 m.

Taua! A e vali, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu.

Discoloration o se mea taitoatasi, o le fua o aʻa tuputupu ese ese E te manaʻo e faʻamalamalamaina o aʻa pe a ese mai le eseʻesega o le lanu enaena ma lau lanu, sili atu ona fuafua lea o le taimi ma le faʻamama lelei.

Faʻafefea ona fufulu le "Blondex". Fufulu ese le paluga pe a malamalama le lauulu, amata e fufulu lou ulu i le malulu o vai, ona faʻaaoga lea o le palu pasama ma le mafanafana mafanafana.

O se mea ofoofogia na tupu pe a uma le faʻamago, o le laulu e matua mama.

Faʻamanino ata vitio aoga ile fale, faʻaaogaina ole selu ma Blondex:

E aoga e apalai ai

Lautele oloa e le oi ai, o tulaga ia e le mafai ona e faʻaaogaina:

  • ua e faʻaleagaina ma sili atu lou ulu,
  • ua e maʻi
  • ia te oe le ita o le papala (tamaʻi manuʻa, maosiosia).

Isi metotia o malosi malosi i le fale: faʻamalamalamaga o lauulu ma hydroperite poʻo faʻamanino ma hydrogen peroxide.

Lelei ia iloa:

Talosaga Talosaga

Puipui ou lima mai le susunuina i le faʻaofuina totigilima uila aʻo leʻi valiina. Faaaoga kulimi suauu i le paʻu e latalata i le laulu. Mo le puipuia o lau lauulu, vali i luga o se palapala ulu, faʻaopopo suauʻu, pasama, ufimata poʻo ni ampoules faʻapitoa mo valivali i le paluga.

O le uila masima o le a puipuia puipuia aʻo le i ai faʻamalamalamaga, faʻaalu se vaiaso vasega aʻo leʻi faia le faʻagasologa.

E taua se taumafai! Vavaeina Fraction o se filifiliga agamalu, o le ae sefe lauulu, gaoioi malie. E tatau ona e vali mo se masina vaiaso, ma faʻaaoga masikulu i le taimi malolo.

Manatua, o le lanu moni o se tulaga o le mafaufau, e le o se mea ua tuʻuina mai.

Afai "faʻafuaseʻi" leai se mea e tupu ma faʻamalamalamaina le lauulu i luga o lima

O le umukuka na faia i le hydrogen peroxide (100 g.), Lepeti nutimomoia o le hydroperite (2 papa), amonia (lima paʻu) ma le falaoamata o loʻo avea foi ma se pupula lelei. E mafai foi ona e faʻaopopoina le hydrogen peroxide i le fasimoli fasimoli ma sasaa ni nai mataua o le amonia, faʻafefeteina ma petroleum jelly. I le avea ai o se tulafono, 5-6 paʻu o le amonia ua lava mo le 50-60 g o le faʻavae.

Valivali o le lauulu i luga o le laugutu ma le hydrogen peroxide ma isi fofo tagata i le fale. I le faiga o le valiina, o le pigmen e fuafua le lanu o le lauulu, o loʻo faamaopopo e le okesene ua faʻasaʻolotoina mai le hydrogen peroxide, liliu atu i se mea e leai se lanu.

Faaopopo iloiloga

Taulaga nofoaga i le aso o le vaiaso:

Aso Gafua - Veliky Novgorod.
Aso Lua - Volosovo, Kingisepp, Shales, Pskov.
Aso Lulu - Sestroretsk, Vyborg.
Aso Tofi - V.O, Strelna, Razbegaevo, Peterhof, Lomonosov, Sosnovy Bor.
Aso Faraile - Priozersk, Karelia.
Aso Toʻonaʻi - Vsevolozhsk, Kirovsk, Mga.
Aso Sa. - Pushkin, Gatchina, taulaga. Siversky.

  • Felauaiga kamupani.
  • Falemeli Rusia.
    (pe a okaina le oʻo atu i le 2000 rubles, o le tau o le tilivaina mai le fale teu oloa i le falemeli o le + 200 rubles. Pe a okaina mai le 2000 rubles, o le tau o le lafoina i le falemeli e leai se totogi)
    O le tau o meli auaunaga e totogi vave i oloa, faʻalagolago i le mamafa o oloa. E le gata i lea, o le tau o le a lipotia e le pule i luga o se faʻamaoniga.
  • Filifili fua. Mai soʻo se aofaiga. Auina atu i ana lava tupe faʻaalu mai le fale teu oloa mai le 11:00 seʻia oʻo i le 17:30. Ulufale i le teritori o 50 rubles, ulufale e leai se totogi.
  • Tulafono mo le liliuina i le lanu enaena

    I le taimi muamua o le faʻagasologa o le toe afio mai, o le sauniuniga vaega e tatau ona faia.

    E aofia ai le filifilia ma le faʻatauina o mea saʻo, faʻapea foi ma le tapenaina o mea faigaluega. E te manaʻomia:

    Oe faʻatau tino vali ma le valiina pe a e vaʻai i le faʻaiuga ina ua uma ona faʻamamaina.

    Le sili tomai faapitoa vali mo le olopalaina o lauulu uliuli i luga o le ulu e aunoa ma samasama

    O le lalelei alamanuia ua fausia se auupega atoa o auala eseese o le a avea le kiona-paepae o le sili ona pogisa curls. O tagata faʻamanino e iloga i vaega, e ui o le faʻavae mo mea uma e tutusa tutusa - hydrogen peroxide.

    O le polofesa e filifilia i taimi uma mea sao, iloa le auala ma le aofaʻi e faʻaaoga. Ae le i faʻamauina le fautuaina ole fale, ia e masani oe i meatotino tumau

    Blondoran Supra

    Blondoran supra o le pauta vailaʻau ma se malosi malosi. A maeʻa lona faʻaaogaina, e leai ni moli samasama o loʻo totoe. E le manaʻomia le suia atoa o vilivae, e mafai ona e faʻafetaui le leo i vaega manaʻo. Mo le aofaʻi faʻamalamalamaina o lauulu uliuli o le umi o loʻo, 150 150 kalama o le oloa ua uma ona faʻaaogaina.

    Blondeks - o se vali faʻapitoa e faʻamalamalamaina ai curls. Tele ituaiga saunia se mea faigaluega, e le toe iai ni faʻafitauli i le faʻatauina. Pau le tulafono o le taulai atu i se lauiloa gaosi oloa ma tau. Na ia fatuina le paolo o "malulu malulu" ma mafai ona faʻamalamalamaina le lauulu i le 3-7 leo. E oʻo i le tagata faʻatau filifiliga, pe a faʻaaogaina saʻo, o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le iʻuga; e te le manaʻomia e faʻatau ni oloa faʻapolofesa i lapisi tetele mea uma.

    Estelle ma isi

    • O le efuefu flushed i 7 tone. O loʻo iai ni vailaʻau malolosi e faʻasili ai le laulu ma faʻaleagaina lo latou fausaga. I le fale, e le fautuaina. E mafai ona faʻamamaina o vaega taʻitasi. A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona e faʻaaogaina ni mea faʻapitoa e tausia ai mea ia e faʻatumauina ai le taua o gaioiga a lauulu.
    • O kulimi mo le faʻamamaina o se vailaʻau filemu i vailaau uma o loʻo iai. O le a le fesoasoani le fausiaina o se pope mai se brunette, ae na te mafaia ona faia i se paga o tone. Faʻaoga le oloa e faʻaalu ese ai le leo. O le kulimi o loʻo iai se vaega laititi o le amonia, o lea, e le mago le lauulu. E talafeagai mo lauulu lauulu.

    O le filifiliga o oloa e faʻalagolago i le tulaga o le lauulu, le paolo o lauulu ma le manaʻomia. Afai e te susulu atu i le tele o leo, filifili ni mea lelei. A faʻapea e fesuiaʻi suiga, ona faatino lea o le faʻataʻitaʻiga i le potu faʻafiafia ma gaioiga a polofesa.

    O le a le mea e iloa ai le "mama" o se moli malamalama ma le auala e teu ai

    Ole taimi lenei e faʻalagolago i le lelei o mea ma le galuega e faʻatino. O vali o le paolo o laulu e faʻatauina i fale faʻapitoa uma. A filifilia, taulai atu i le gaosi oloa. I le faʻatulagaina o ata ua e mautinoa e maua le mea sao. Mafaufau foi ile uiga o lanu. Mo le toe valiaina o se paolo mafanafana i le malulu, faʻaopoopo tinting sui e tatau ona faʻaaogaina.

    E le faapipiiina ile lauulu lauulu lauulu ile taimi e uma ai ona taamilo. O paʻu ma curls tatau ona "sosola ese" mai auga o malosi malosi. Valivali o le vaega mulimuli i le faʻagasologa o le liliuina i totonu o se lanu enaena, ina ia faia faʻalelei foi lenei galuega ma mea maualuga-auala. O se mea sese e mafai lava ona faʻasaʻoina, ae e aoga?

    Lelei lanu lauulu e oo lava i ni nai masina pe a uma le faiga o le a nonoina ia lava i le curling po o styling, o le lauulu o le a maloloina ma lelei teuga.

    Faʻafefea ona fufulu lou lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina ma hydrogen peroxide

    A uma mea uma, e tofu teine ​​uma ma se fesili pe a valivali lauulu - Faʻafefea ona fai lauulu lalelei, susulu, susulu, paolo manao. Ae afai o le laulu i luga o le ulu e mama ma i lima pei o lena ... ona sili ai lea ia malamalama nai lo le toe faalelei, pei ona ou manatu ia te aʻu. E te fiafia i foliga susulu o lauulu? Pe o se laei paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe foliga foliga faigata? Aua le faʻamalamalamaina lou lauulu i le Blondex e faʻapupula ai le lanu! Ae mo se lanu mama, o loʻu laulu e matua pouliuli.

    Sa vali aʻu i le uliuli mo le 20 tausaga .. Ma o aʻu o le 36 ..)))) Ma sa ou manatu e le o aʻu o le isi. Ae na liu efuefu ma filifili ai e avea ma lauulu sinasina. i totonu o le fale na faia soo ni mea taua, e aunoa ma fufuluina. Na ou filifili e fufulu ma vali i se lanu mama. Sa ou alu i le fale salalau, ma fufulu, ae o le iʻuga leai. Ou te le i tuliloaina le sini o le paʻepaʻe lauulu, na ou filifili ai e faʻaaoga lenei vali ina ia pipiʻi ai lauulu, aua o le uliuli ua matua vaivai lava. Na ou filifili e fai se valivali mo aʻu lava ia, na ou mafaufau lava mo se taimi umi, ae o lea na ou filifili ai e vavae le pito i luga ma vali le pito i lalo i loʻu lava.

    Afai e te manaʻo i lauulu lauulu lauulu ma se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, naʻo le Super Aurora Blondex hair dye o le a fesoasoani ia te oe. E i ai le auala i fafo! Blondex hair-dye mai le Super Aurora online store! Ina ua fufulu ese e tagata uma ma amata ona ia faʻamago lona lauulu - Na ou popole - ua mou atu loʻu blond - na avea aʻu ma se brunette, ma e tau le iloa, paʻepaʻe paʻepaʻe i nisi nofoaga. Sa ou vali i le uliuli mo 6 tausaga. O lona laulu e māmā enaena, toeititi lanu efuefu. Vaivai ai.

    A e manaʻo e toe faʻafoʻi lau lanu peʻa mumu, leai se isi metotia nai lo le "tipi" o le a fesoasoani. O le ata e sili ona faʻanoanoa ona e leai, aua o le taimi lava na ou toe foʻi mai ai mai le itu i saute - na ou vave vali, ma toe i le pogisa. Talofa. Ou te le fai atu ia te oe e faamalamalama i sina taimi puupuu le vaitaimi. Aafiaga a le tagata lava ia) Ma a maeʻa ona vali paʻu lauulu foliga manaia, e fai lava sina faigata ona ausia. O lea ua ou filifili ai e toe susulu. Blondex vali, ioe, afi. Aisea na e faʻatau ai? Ou te le iloa, na ona ou fiafia ma ou tau pene.

    Toe fai le gaoioiga i aso uma. Afai e pupula teisi le paʻu, ona aua le popole. Ou te faʻanoanoa tele, o loʻu lanu moni e lanu enaena, o lea o se suiga faʻafuaseʻi na fefe ai aʻu! Afai o le lauulu amata ona tupu faafuasei ma vave tele, o lona uiga ua i ai ni suiga na tutupu i le tino. Ina ua ou vaʻaia ni faʻamatalaga lelei e uiga i le Blondex hair dye, sa le mafai ona ou pasi ese atu, ua ou leiloa. I ai, e mafai ona e fausiaina soo se manaʻoga manaʻomia faigofie lava, e aunoa ma le afaina i le lauulu, ma le tau maualalo ma lagona lelei!