Toe Maua

Hyaluronic acid mo lauulu: foliga o le faʻaaogaina, aoga ma iloiloga

O le hyaluronic acid mo lauulu e lauiloa mo ona vavega meatotino. O lenei mea e maua i le tele o kulimi, ufimata ma foliga ma lauulu oloa. Ma e le o se mea e ofo ai, aua, e moni lava, e mafai ona faia ni mea ofoofogia.

O le a se mea e tatau ona ou aloese mai ai?

E taua tele ona e manatua e tatau foi ona e faʻaeteete i lea vailaʻau, aua i aofaiga le talafeagai e ono afaina ai. E tatau ona manatua o le:

  1. Aua le faʻaaogaina le hyaluron mo se taimi umi, aua o lenei mea e mafua ai le ova o le nei vailaʻau. Lenei o le a afaina ai le gata i le lauulu, ae faapea foi le lautele o le soifua maloloina o tagata. O le faʻaumiumi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e mafai ona oʻo ai i maʻi imune.
  2. A iai ni manuʻa, manuʻa, maosiosia, poʻo ni mea ninii i luga o le ulu, e tatau ona faʻatali la oe i se ufimata ma faʻamamaina le hyaluron, aua o lona paʻi mai i le paʻu na paʻu e mafua ai le maʻi, maʻi, ma afaina ai.
  3. Mo faʻamaʻi o le paʻu pei ole papala o le ulu, eczema, seborrhea, dermatitis poʻo le susu susu, e aoga foi le tuʻua o le faʻaaogaina o le hyaluronic acid i le lotoifale.

Lelei le Hyaluronic Acid mo Lauulu e le gata mai i tagata masani masani, ae faapea foi mai cosmetologists ma e oo lava fomai, ua faamaonia ia lava i fomai, puipuia ma teuteu teuteu. Faafetai i lea vailaʻau, e mafai ona e faia ou lauulu lalelei ma maloloina.

Le aoga ma le aoga o le hyaluronic acid

O le hyaluronic acid o le vailaʻau o loʻo maua i le tino o tagata i vaega eseese o le tino ma faʻamaʻi feololo. O le tele o le o loʻo i totonu o le soʻotaga soʻo, ma o lona galuega autu o le faʻatonutonuina o le paleni vai.

Hyaluron gaioiga:

  • susu
  • puipui
  • faʻafoʻisia
  • antioxidant.

O le faʻaititia o le hyaluronic acid i le tino e oʻo atu i le mea moni o le paʻu na mago tele, lea e ono mafua ai le ita. O mea teuteu (mask, tonic) ma meaʻai faʻaopoopo ma hyaluron e mafai ona faʻatumuina le leai o lenei mea.

Le masani ona faʻaaogaina o se faʻapipiʻi poʻo se mata faʻapipiʻi ile mea nei e fesoasoani e fai le laulu e malosi, paʻepaʻe ma lamolemole. O se pulupulu maualuga-lelei ma se hyaluron faʻaopopo le tele ma faʻamamaina le fealofani ma vaevae pito, togafitia le susu ma ua i ai se faʻamalosiʻau lelei.

O le hyaluronic acid e avanoa i faʻailoga eseese:

  • i le tulaga e pei o se vai
  • efuefu
  • gel o faʻapitoa eseese.

Fofo ole Hyaluron

O le saʻo o meaʻai lelei ma le taumafaina o meaʻai ma le maualuga o le hyaluronic acid o le a fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o le ulu.

E aofia ai:

  • paʻu moa
  • uaua i soʻoga
  • 'ie o roosters
  • apalai kuka i luga o moa kapeti.

I le avea ai o se toe faʻafoʻiina o le ulu, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faʻaopoopo faʻamalosi tino e fesoasoani e faʻamalieina ai sela ma le susu ma i ai le lautele aneti-matutua aafiaga i luga o le tino. Mo le faʻaaogaina i fafo, o se mata faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi ma le hyaluronic acid e talafeagai.

A filifilia se mea faigaluega e tatau ona mafaufau lelei:

  • ulu o le ulu
  • iloiloga
  • tikeri o lauulu faaleagaina,
  • manaomia iuga.

E vave ona mitiia le meʻi ma e mafai ona faʻaaogaina pe a talafeagai ai.

Lelei le faʻamalologa faʻaalia e se fulufulu lauulu ma hyaluron, collagen ma elastin taʻua o Hair Pro-tox, o le o se lautele fofo ma e talafeagai mo eseese ituaiga o uluulu. E tusa ai ma iloiloga, o se ufimata faʻapipiʻi maua le toe faʻaleleia o le lauulu ua faʻaleagaina fausaga, fafagaina ma faʻamamaina i latou, ma taofia foi le fausiaina o vae vaevaeina.

A maeʻa le faʻapipiʻi i le lauulu, o le ufimata e tufatufa tutusa i luga o le laualuga atoa ma e le faʻasoaina i le siʻitia o le gaʻo. Lauulu e teuteuina lelei ma maua se susulu maloloina. Faʻaaoga le ufimata i na o susu ma mama lauulu mo le 5 minute, ma fufulu ese ma le mafanafana vai.

O se fulufulu mo le lauulu ua taua o le Librederm ma Hyaluron ua fautuaina e avea o se vaifofo mo le toe faaleleia, o meaʻai ma faʻamaloloina. O fofo o se sili lelei lea mo le valiina, leaga ma mamago lauulu. Ole faʻaaogaina soʻo o se fulufulu conditioner e fesoasoani e maua ai le tele o voluma, toe faʻamalamalama ma maua ai meaʻai.

O lenei mea faigaluega e le fuaina i lalo le lauulu ma saunia i latou ma le manaʻomia toe faʻalelei. Faʻaaoga i luga ole ulu susu i sina vaega aʻo leʻi selu. E le tatau ona fufulu.

E ui i iloiloga lelei ma le lauiloa aoga o le hyaluronic acid, e tatau ona faʻaogaina lenei sooupu ma le faʻaeteete tele. Ina ia aloese mai mea e le masani ai i aʻafiaga ma aʻafiaga, e fautuaina le filifilia o se faʻapipiʻi po o se ufimata, e amanaia ai le ituaiga o le paʻu ma le vaega o le faaleagaina o lauulu. A o le i faʻaaogaina, ia mautinoa e leai se tali teteʻe i vaega.

Le aano o le taualumaga

O le hyaluronic acid o se tasi lea o vaega o le paʻu a le tagata. O loʻo aʻafia i faʻafitauli o le toe faʻafouina, toe faʻafouina ma le fafagaina o le tino. Faamutaina o le acid synthesis atonu e mafua mai i ultraviolet ray. I lenei tulaga, e paʻu le paʻu, lauulu, mata, fatu ma soʻoga. Faʻatasi, o nei faʻailoga e faigofie lava ona matauina i tagata matutua, ona faʻatasi ai ma le matua, o le gaosiga o le hyaluron faʻaitiitia iloga.

Afai tatou te talanoa e uiga i lauulu, o lona uiga o le acid o loʻo i totonu o le dermis e nafa ma le tausia o latou soifua maloloina foliga ma malosi. O galuega autu mo hyaluron o:

  • toe mauaina
  • puipuiga
  • totoina
  • antioxidant aafiaga.

O se mea taua! Faʻafefea ona malamalama o loʻo manaʻomia le fesoasoani faʻaopopo, toe faʻafouina ma hyaluron? E tele faailoilo, mago ma solo, o foliga o le susu, leiloa o le pupula ma alalaga mafai ona mafaufauina taua. A maeʻa le faʻaaogaina, o nei faʻafitauli e mou ese atu, ma le lauulu e malulu ma susulu.

Anotusi

Soo se mea faigaluega, tusa lava poʻo le a le leaga e ono foliga mai, e manaʻomia ona faʻataʻitaʻia aʻo le i faʻaaogaina. E tofu lava le tino, ma, ona o se seti tulaga ese o meatotino, o le tali atu i le hyaluron mafai ona matua ese.

E ui i le mea moni o le acid o se tuʻufaʻatasia o le tino o le tagata, o loʻo iai pea nisi contraindications:

  • leaga o le uluulu (manuʻa, mumu, ita,)
  • maitaga ma le vaitaimi ole fafagaina,
  • o le faapalepale i le tagata.

I le leai o ni contraindications ma le faʻaaogaina o mea saʻo e tatau ona iai, e le mafai ona i ai se afaina ile lauulu ma le tino atoa.

Talosaga metotia

E taua le taʻu o le faʻaopoopoina o le hyaluron i le tino o le tagata mafai ona ausia i le tele o auala. O le faigofie ma sili ona saogalemu mea o le faʻaaoga o meaʻai e faʻateleina ai le gaosiga o le hyaluron. O nei oloa o:

  1. Foa Ona o le mea moni e le o le sili ona taatele lea o le manulele e ai, e mafai ona suia i sooga, paʻu poʻo le tendon. O le supo kuka mai ia i latou o le a taitai atu ai i le sosolo o le tino ma hyaluron. Ui i lea, e le gata o moa e talafeagai mo lenei, ae faapena foi ma isi moa.
  2. Meaʻai e tele i le maso (araisa, pateta, sana).
  3. O le sua o le vine poo le uaina mumu e faʻateleina vave le gaosiga o le estrogen, lea e faʻamoemoe i ai le aofaʻi o le hyaluron.

Ou te manaʻo foi e faʻamanatu e uiga i meaʻai faʻaopoopo. Latou faʻaaogaina e le mafua ai se afaina afaina. O le pito i lalo atonu o le, pe a mauaina mea i se mea faʻafoliga, o le faʻatupuina lelei o le hyaluron ua faʻaititia tele. Lenei e tatau ona manatua, ae ia mautinoa foi ia maua se feutagaiga ma se fomaʻi.

Lapataiga! O le sili ona lauiloa o le 'itu mai fafo o le talosaga. Lenei, ua faʻataga e faʻaaoga mea e gaosia e aofia ai le hyaluronic acid, faʻapea foʻi ma a latou tutoʻatasi foafoaga.

Lalolagi gaosiina o mea teuteu gaosi saunia se lautele tele o oloa e toe faʻaleleia lauulu ma hyaluron - shampoos ma conditioners, masks, fana.

E mafai foi ona fai se vavega mea faigaluega mo lauulu toe faia na o oe. O loʻo avanoa Acid i tolu ituaiga: gel, pauta pe vai. O lava e faʻaopopo lea vaega i lau mea e te fiafia iai i le faʻamalu sisina, ma o le a pupula faʻapena i ni faʻamalologa faʻamaloloina meatotino.

Ole vailaʻau e tasi e faʻasusu ai le faʻamalama e tutusa male lima paʻu ua faʻaopopoina ile faʻapipiʻi poʻo le faʻapipiʻi. E ui i lea, o le a maua ai le aoga mo se taimi puʻupuʻu, o le palu faatasi o le acid ma se masima poʻo sapalai o le a sili atu le aoga. O le mea pito i tua o le filifiliga sili lea ona lelei, talu ai e le fuaina i lalo ma e le faʻapipiʻi lauulu, e mafai ona faʻaogaina le tele o taimi i le ao, e maua ai le toe faʻaleleia o vaega na faʻaleagaina.

O le paʻu e mafai ona faʻaopopo i sina tamaʻi vai minerale, luluina ma faʻatali seʻi oso ai. Ole iʻuga o se suauʻu suava lava, lea e faʻapipiʻi ile lauulu e aunoa ma le fufulu. Lelei maua i le mea moni e faapea o hyaluron mafai ona teuina faʻaʻaisa.

Le iuga

O le hyaluronic acid e fai ma ata puipuia i luga o le ulu o le ulu, faʻafetai ua siʻitia lona teteʻe i mea leaga faʻalenatura. E i ai le faʻaiʻuga o faʻaletonu metotia lilo, o loʻo iai se toe faʻaleleia o le paleni vai. Ole faʻamago e mago, mo le mafuaʻaga lava e tasi ole faʻamamaina e mafai foʻi ona aveʻesea.

I le taimi lava e tasi, o lauulu lava ia e suia i fafo atu - o pulepulega aliali mai, curls maua le vaaia eli ma lamolemole. Ona o le malosi o meaʻai, o le tuputupu aʻe o lauulu laʻau e faʻavave, o loʻo taʻitaʻia ai le faʻateleina o le aotelega o mafiafia ma mafiafia o lauulu taʻitasi.

I le auala. O se ponesi lelei o le mafai lea o le hyaluronic acid ona faʻalautele le aʻafiaga o isi vaega o loʻo i totonu o mea teuteu. O nisi tagata gaosi fai mai o le toe faaleleia e tupu i luga o le sela tulaga.

Eseese o mataupu

O le aoga o aila e le mafaafitia, o le toe faʻaleleia o le fausaga e maitauina i le lavalava mata. Ae o le isi mea e tatau ona e iloa e uiga i le hyaluron - e leʻo ni fofo uma, efuefu poʻo le gel o le ai ai se aʻafiaga tutusa.

I tulaga masani, e tolu faʻailoga:

  1. Atunuu na afua mai.
  2. Nofoaga.
  3. Molecular mamafa

O le lelei o le oloa i lenei tulaga e faʻalagolago i le atunuu o le gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata Saina gaosia e masani ona agasala e ala i le faʻaopopoina o le itiiti ifo le aofaʻi o le hyaluronic acid i le tuufaatasiga. Poʻo ua le faʻamamaina lelei, o le aʻafiaga o le ono aliali aʻafiaga. O oloa faapena tosina atu ma a latou tele nai lo tau talafeagai, ae afai e te manaʻomia se oloa lelei, e tatau ona e faʻalogo i le oloa na faia i Europa.

E vaevaeina le faʻamoemoe i vaega e tolu: vailaʻau, meaʻai ma, o le mea moni, teulelei. Faʻalagolago i le talosaga, le tulaga o le faʻamamaina e manatu e ese.

Ole hyaluronic acid e masani ona iai le maualuga ile 0,01 i le 0,1% (paʻu maualalo maualalo ma le mamafa maualuga). O se tuʻufaʻatasiga ma le maualalo pasene e mafai ona tui loloto i totonu o paʻu o le paʻu, ma faʻatasi ai ma le maualuga - e fausia ai se vaega puipuia i luga o le lauulu ma le ulu. O le filifiliga lelei o le faʻaogaina faʻaaoga o itu uma e lua e maua ai le sili ona aoga.

I le aotelega, e mafai ona tatou fai mai o le hyaluronic toe faʻaleleia o se toetoe lava le afaina ai gaioiga mo le tino, faigofie ona faia i le fale. A faʻatau se oloa, e taua le tausia o se paleni o le "tau - lelei", faʻalogo i le tagata gaosi oloa ma le pasene. O le mea o le toe faʻaleleia o le a maitauina toetoe a vave ma o le a fiafia i le matagofie ma le taua o le lauulu.

Miti o le soifua maloloina ma le umi lauulu? Ua matou saunia mo oe se filifiliga o lauulu tuputupu aʻi oloa:

Vitio aoga

O se mata aoga e aoga tele mo le susu, faʻafaileleina, faʻamalosia lauulu ma le hyaluronic acid.

Faʻafefea lelei ona tausia lelei lauulu ulavale, ulavale, toe iloiloina o moisturising ma faʻafouina tino lauulu.

Le aoga o le hyaluronic acid mo lauulu

O le Hyaluronic acid e leai ni faʻatusatusaga i totonu o mea teuteu teuteu. E amataina ai le faʻagaioiga o le paʻu ma le lauulu toe faʻafoʻi, aveese faʻailoga o tausaga e fesootaʻi ma leaga le siʻosiʻomaga.

Afai tatou te mafaufau saʻo i meatotino o lenei mea, e aoga le faʻailoaina o itu lelei nei.

  1. Tuʻuina atu le faʻamalu lelei. E moni lenei mea i le tautotogo, pe a maeʻa le mafanafana o vaitau ma le faʻaaogaina o pulou. E tosina e le Hyaluron vai mole vai ma tufatufa tutusa i le lauulu atoa.
  2. Taumafa o lauulu folikel. Taualumaga faaleleia microcirculation ma metabolism i le ulu, ma avea ai i latou o se malosi malosi o le tuputupu aʻe o fou maloloina curls.
  3. Toe mauaina mai mea leaga. O le afaina i le ultraviolet ray, masani valiina, sitaili ma le faʻaaogaina o se fulufulu mago ia faʻamago galugalu - o nei mea uma e i ai mea leaga, e mafai ona faʻatagaina i le hyaluronic acid.
  4. Le faʻamalositino o faʻagasologa o le porotini synthesis. Toe faʻafouina loka e mafai ona o le faʻaleleia atili o le gaosiga o le kolagen ma elastin.
  5. O le Keratin synthesis o loʻo faʻamalosia e fausia se fulufulu lauulu mafanafana, ma o se ata puipuia o le hyaluron ua fausiaina foi.

Le masani ona faʻaaogaina o oloa ma le hyaluronic acid faʻatagaina oe e toe faʻafoʻiina le fausaga o lauulu, fai latou ofuvae ma susulu. I nisi o tulaga, biorevitalization foia ma le manuia le faʻafitauli o lauulu leiloa.

Auala e faʻaaoga ai

Afai o le tulaga tau tupe e mafai ai, o le mea moni, e sili atu le lelei ona tuʻuina atu le faʻasologa i se tagata poto faʻapitoa i totonu o le lalelei. Oe e filifilia mea sili ona aoga teuteu teuteu ma iloa le umi o le togafitiga togafitiga, taulai atu i le taimi nei tulaga o unta.

Ui i lea, e tele filifiliga mo le faʻaaogaina o le hyaluronic acid i le fale - mai le saunia faʻapipiʻi i le mesotherapy.

Fiafia-teuteu teuteu

O le filifiliga faigofie o le faʻaaogaina lea o faʻapitoa faʻapitoa o mea teuteu teuteu oloa e aofia ai hyaluron. E aofia ai mea nei:

  • togafiti toe faʻafoʻi
  • pulu pasama ma kulimi,
  • ufimata
  • vavaeina o vai
  • Sprays mo faigofie selu.

E tatau ona faʻaogaina i le tuʻufaʻatasia e maua ai se sili aʻafiaga.

O se isi mea e mafai ona fai ia lava-faʻatamaoaigofie o mea teuteu ma hyaluronate. Tulaga lelei, o taimi uma e te saunia ai se vaega fou o faʻamalama poʻo le pulu pasama, ia o le manuia e maualuga.

Masini kuka

Ma le lauiloa filifiliga o le tutoʻatasi o le gaosiga o le ufimata faʻavae i luga o sodium sodium hyaluronate. O loʻo avanoa i le ituaiga paʻu, suavai poo le gel. E mafai ona e faʻatauina i le faleoloa i luga ole laiga, fale teuteu teuteu poʻo fale talavai. E masani na faaaoga le paʻu mo ia faʻamoemoe.

E tusa ai ma faʻatonuga, o le mea e tatau ona faʻavaivaia i le vai e fausia ai se gel pei o se lapoʻa. E mafai ona faʻaaogaina i lona tulaga mama pe faʻaopopo i le ufimata isi mea aoga: kolagen, vitamini.

Faʻaaogā le minerale vai minerale vai mo pulu masima.

Ua fai le ufimata e mama, lauulu susu. E manaʻomia le fai o se tamai sipi mai aʻa ina ia aua le faʻalavelaveina le tele o le natura o ni manoa. E masani lava e le fufuluina masks nei, e taua tele le aoga.

Iloilo o lauiloa lauiloa

Uma le tausaga, fou lauulu oloa tausiga aliali i luga o maketi matagofie. Lenei oloa o loʻo aofia i le lisi o sili ona lauiloa:

  1. DNC O le DSC o se masani masani teuteu ituaiga. E tasi le afifi e aofia ai 3 sachets o le hyaluron-faʻavae suavai ma le faʻaopopoina o laʻau vaega.
  2. Moli Setu Capus. O loʻo i ai i tomai faʻapitoa tino ma ua faʻaaogaina mo loloto faamamaina ma le toe faʻaleleia o manoa.
  3. Aila silika siliva. O loʻo i ai se lavelave o vailaʻau e aoga mo le faʻamalosiʻau ma le toe faʻafouina o le laulu fuata.
  4. Tafaʻilagi.O le faʻailoga ua lauiloa mo ana mea teuteu ma hyaluron, i le laina o loʻo i ai fulufulu faʻamalosi e faʻafaigofie selu ma se moli malamalama faʻaaogaina pe a uma ona fufuluina lau lauulu.
  5. Medikomed. Ole mea faigaluega paketi lea, ole paʻu ole hyaluronate ile fagu talafeagai. Faʻaaogaina e faʻatamaʻia ai isi teuteu mo lauulu laulu.

Maloloina meaʻai

E leʻo aofia ai tulaga ile fale ile faʻaaogaina o mea teuteu faʻaonapo nei, ae o a latou tau maualuga e mafai ona avea ma faʻalavelave. I lea tulaga, e aoga le vaʻai lelei i le toe faʻatulaga o sapalai o le hyaluronic acid e ala i le faʻagaioia o lona tuufaatasiga i le tino. Ina ia faia lenei mea, aofia ai i lau taumafataga mea taumafa ma ipu nei:

  • suaina o aano
  • ioe,
  • stew ivi
  • T-ponai supo
  • araisa
  • saga
  • pateta
  • soya.

Oe mafai foʻi faʻatau meaʻai vitamini faʻapitoa e faʻatumauina le talavou ile tino.

Tali i fesili

O le a le aoga sili o le hyaluronic acid mo lauulu?

O lenei vailaʻau faʻapipiʻi ma faʻafailele curls i le umi atoa, amata faʻagaioiga o collagen ma elastin gaosiga, toe faʻafoi le fausaga o lauulu ma puipuia i latou mai le faʻaleagaina. E faifai malie ona maeʻa, toe faʻafouina o manoa ua maeʻa.

E iai ni faʻatapulaʻa o le faʻaaogaina o ia mea teuteu teuteu?

E leai ni faʻapitoa faapitoa, faʻatasi ai ma le tui i vaega o le vailaʻau. E aoga le tuʻuʻesea o faʻagasologa i le i ai o faʻaletonu le maʻi o le ulu, i le taimi o maitaga ma faʻasusu.

E i ai se eseesega taua i le va o vailaʻau?

Latou te eseese i le maualuga o le hyaluronic acid, le lelei o lona faʻamamaina, atoa ai ma le tele o mole. O mea laiti moli o le mea e mafai ona tui i totonu o le tino o le lauulu, lapoʻa tumau pea i fafo, ma fausia ai se pa puipui.

Le aotelega

Ina ia aloese mai mea le lelei, filifili mea teuteu mai faʻamoemoeina gaosi. O mea taugofie atonu e le tutusa meatotino ma oloa lelei. Ina ia faʻafaigofieina le filifiliga o le sili ona lelei lauulu oloa oloa ma hyaluron, tuu lau iloiloga e uiga i mea teuteu na e faʻaaogaina.

Chuikova Natalya

O le tagata mafaufau. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Me 6, 2015 15:14

Taumafai Curly Girl System Care

- Me 6, 2015, 15:40

O le tusitala, pe a mafai - fai se Iapani keratin faasaʻo ma honma tokyo poʻo Pasila cocochoco faʻasaʻo.

- Me 6, 2015, 22:59

A e faia le galuega a Pasila, e fesoasoani tele, ae le umi, e tasi lava le masina, ona amata loa lea ona toe pipiʻi, na fai le cococco, inuar ma nisi mea, i lona aotelega, ua 4 taimi na fai, o le tele o aʻu faiga ou te faia, o le umi le umi o le aafiaga. Sauni mo le selau selau voluma o le a alu ese foi ma ala ala savali savali, e ui lava o le lauulu foliga mai e sili atu le olaola ma pei e tumu! Ou te leʻi iloa e uiga i le hyaluronic acid, ou te leʻi taumafaia le:

- Me 12, 2015 12:53

Keratin. Vaavaai mo Trissola, sili ona manaia ua ou sau. Loʻu lauulu na sao mai 1000 faʻataʻitaʻiga, sa ou taumafaia le tele o mea, e aofia ai keratin compound. Trissola avea ma sili ona lelei.

- Tesema 13, 2015, 23:02

E mafai ona ou fautua atu ia te oe le keratin mai Inoar G-Hair, o taimi mulimuli 2 taimi na ou faia le faʻasaʻo i luga ma sa ou matua fiafia lava. O loʻu laulu e masani ona fulufulu ma oso i itu uma, o lea ia vaʻai pe le vaʻai i luga ma sa masani ona ou fefe tele i le matagi ma timuga))
Sa ou taumafaia le coco choco ma le trissola i le malo i fafo ma sa ese foi oʻu manatu. Coco shock e masani lava o ni mea uiga ese ma le manogi leaga ma le inosia, ina ua uma ona malulu le lauulu ma matua matutu, ma le fulu na aliali mai i le vaiaso talu ona faia le taualumaga, o lea e manino lava o laʻu filifiliga e le fiafia i latou) I le trissola, o mea uma e sili atu, faʻasaʻo e tusa ma le 3 masina - *****, ae o le aofaʻi o le mea moni a mafatia tele, e toetoe lava a toesea) e te savali e peiseai na e maua se ituaiga o lauulu.
Ile Inoar, e leʻi i ai ni oʻu faʻafitauli faʻapea i vasega muamua e lua, o loʻu laulu e lamolemole ma lapopoa, e manaia le susulu ma e faigofie lava ona fufulu ma selu, ae o lea ua ou mautinoa ai o le poto masani ma le tomai ole matai e faʻatonutonu oe e matua taua tele! Loʻu aliʻi, i le fale faʻamasani na ou faia ai le faiga, sa i ai ni semina faʻataʻitaʻi na faia e Inoarov faʻapitoa, ina ia mafai ai ona ia faʻaalia se iʻuga manaia!)

- Fepuari 3, 2016, 16:17

E mafai ona ou fautua atu ia te oe le keratin mai Inoar G-Hair, o taimi mulimuli 2 taimi na ou faia le faʻasaʻo i luga ma sa ou matua fiafia lava. O loʻu laulu faʻalenatura e matua fluffy ma pipii atu i soʻo se itu, o lea vaʻai iai pe aua le vaʻaia ma sa ou fefefe i taimi uma e le matagi ma le timu)) Sa ou taumafai coco choco ma trissola i luma o tagata mai fafo ma o aʻu manatu e le lelei. Coco shock e masani lava o ni mea uiga ese ma le manogi leaga ma le inosia, ina ua uma ona malulu le lauulu ma matua matutu, ma le fulu na aliali mai i le vaiaso talu ona faia le taualumaga, o lea e manino lava o laʻu filifiliga e le fiafia i latou) I le trissola, o mea uma e sili atu, faʻasaʻo umi 3 masina - *****, ae mautinoa lava le mafiafia, o lea e leai lava) e te savali e pei o se ituaiga lauulu o loʻo faʻapipiʻi. Ma Inoar ou te leʻi i ai ni faʻafitauli pei o ma muamua ituaiga e lua, o loʻu laulu e lamolemole ma tele, i ai se susulu manaia ma e matua faigofie ona fufuluina ma selu Ae peitai, iinei sa ou talitonu pea o le poto masani ma le tomai o le matai lava ia, na te faia le faʻasaʻo, e taua tele ia te oe! Loʻu aliʻi, i le fale faʻamasani na ou faia ai le faiga, o ni ituaiga aʻoaʻoga o Inoarovsky na faia, ina ia mafai ona ia faʻailoaina se iʻuga manaia!)

+1 OU te faʻaaogaina le taavale mai fafo, ole G-Hair. Ou te matua ioe ma le manatu Nu.6 - a faʻamoemoe tele i le matai. Ae mo keratin, e leai se mea e mafaufau i ai - mautinoa Inoar, o se taimi-tofotofoina ituaiga!

- Iuni 2, 2016 11:35

E mafai lava ona ou fautuaina le Instahair salon i luga o le Taganka, latou te tuuina atu auaunaga sili ona lelei ma le tau taugofie. Taumafai e fai ia Botox mo lauulu, ou te faia mo i latou, ou te matua fiafia i mea uma! O le iʻuga e umi le umi, o le a ou alu i le 3rd faʻataʻitaʻiga vave, poʻo le vasega fofo mo lauulu, e iai la latou label ma olaplex care in the salon, a tricked out for Nobel Toso sikuea. Taumafai, i soo se tulaga, alu mo se feutagaiga aʻo leʻi faia le taualumaga) O lenei le telefoni +79055834118 ma la latou 'upega tafaʻilagi http://instahair.ru/lechenie-vypryamlenie/)

- Tesema 4, 2017 9:39 am

O le tusitala, pe a mafai - fai se Iapani keratin faasaʻo ma honma tokyo poʻo Pasila cocochoco faʻasaʻo.

Mai le mata sokm i le lautele e pa'ū ese!
Aisea ua e fautuaina. O le mama lenei formaldehyde.
Ma lou soifua maloloina.
O se faʻamatalaga lea.
AUA LE MALOSI.
Se tagata tusia e uiga i le alu .. o lona uiga, togafitiga.
Ma o oe tuʻusaʻo .. ioe, ma e oʻo lava i se mea oti.

Aogā aoga ma le aoga ile lauulu

O le hyaluronic acid o se sela fausia pei o collagen ma elastin. O nei mea uma e fausia se matrix matrix. Collagen ma elastin faia se faʻavaʻa mo sela, ma o le hyaluronic acid o se faʻatumu. E tosina gofie le tele o le vai, o lea o le paʻu ma lauulu latou te taofiofia i latou lalelei, maloloina foliga.

Faatasi ai ma le matua, o le masani gaosiga o se aoga aoga amata ona faʻaititia, o lea le faʻasolosolo gaioiga o lauulu e tupu, latou te leiloa lo latou agavaʻa, faʻaletonu, amata ona paʻu i fafo. Le lava mea o afaina ai galuega o le fatu, mata, maanuminumi amata ona faia i luga o le paʻu. O nei mea uma e mafua i le mago o sela. I mea uma, o le vai e aofia ai 80% o tatou tino.

O le mea lea, e leai se mea sili i le taua faʻasaga i le matutua nai lo le faʻaaogaina o le hyaluronic acid i ituaiga eseese. A maeʻa metotia faʻagaoioiga, faʻaogaina fafo, o suiga lelei e tutupu i faʻailoga:

  • o le laulu e toe faʻamamaluina, maua se soifua maloloina foliga, se susulu masani faʻaalia,
  • loka avea ma aoga, ofuvae, selu o loʻo faafaigofieina faiga,
  • lauulu lauulu, satauro o vaega o lauulu faaitiitia, o lenei saofaga i le masani lalagaina o filo,
  • le lapoa o curl taitasi faʻateleina, faʻamalosia, o se ofoofogia tusi ua faia,
  • lauulu avea atili tetee atu i aafiaga siosiomaga, itiiti faaleagaina.

Ona o ia mea, toʻatele fafine ua manaʻo e faʻaaoga oloa e faʻavae i luga ole hyaluronic acid. Ae e mafai ona e puʻeina pe faʻaogaina lenei oloa i lona tulaga mama, faitau atili e uiga i lenei mea i lalo.

Saili pe faʻafefea ona faʻaaoga le Panthenol Hair Spray.

O faʻamanuiaga o le mesotherapy mo le ulu ma le lauulu o loʻo faʻamatala mai i lenei tusitusiga.

Tatala Pepa

E mafai ona momoli atu le Hyaluronic acid i le tino i auala nei:

  • faaaogaina i fafo (ituaiga uma o moli, ufimata, kulimi, fana, serum),
  • mea taumafa faaopoopo (i foliga o papalama ma kaputa),
  • tui (faʻaaogaina tele mo le paʻu o foliga, ae le o le lauulu).

E mafai ona faʻaoga moli ma pulou i le fale. E mafai foi ona fai i luga o le faavae o le mama acid, o loʻo faʻatau atu i le fale talavai i le foliga o se fofo o 10 ml i totonu o se ipu tioata. Le tau o le tasi fagu e tusa ma le 300 rubles.

Faamatalaga lautele

E mafai ona faʻatau mai se fofo faʻataʻitaʻiga mo lauulu i le fale talavai, faleoloa i luga ole laiga, i fale faʻalelei eseese. Le tau o le hyaluronic acid i totonu o se fale talavai ma oloa faʻavae i luga o ese mai 400 i 4000 afe rubles. O oloa o le tamaoaiga ma vasega taugata na atiaʻe, o latou lelei ma le faʻavae o faʻaaliga e matua ese lava.

Lea oloa e sili ona aoga mo curls

O loʻo avanoa asi i ituaiga eseese, o le a le mea faigaluega faʻaalia sili le lelei mo lauulu? Mafaufau i auala talafeagai e tuʻuina atu le acid e faaleleia ai le soifua maloloina o lauulu:

  • fualaau faasaina (o le mea ua taua o meaʻai meaai). O mea e faʻatumuina ai le leai o se hyaluronic acid mai totonu, afaina ai le tino atoa. Ae e le gata i lea, o le taumafaina o se vailaʻau faʻaititia lona masani gaosiga e le aoga. O le mea lea, e aoga le aveina meaʻai taumafa i vasega, ae le o taimi uma. Ae e te leʻi amataina se feiloaʻiga, e tatau ona e vaʻai i lau fomaʻi. O le aafiaga e manino le vaʻai, umi le umi,
  • faaaogaina fafo. E eseʻese pulupulu, ufimata ma mea faʻapipiʻi mea e fai i le curls. O le iʻuga o le faʻamalama e puʻupuʻu atu. Ae o le malamalama ma le agamalu o gels ma sprays tui malosi i totonu o le fausaga o lauulu, atonu e le afaina ai le epidermis lava, pe a fai ua faʻaleagaina. O ufimata o le sili ona aoga le ala o le talosaga. Meaola lelei e afaina ai curls, ulu. Ae e taua le manatuaina pe a fai o le epidermis ua faaleagaina, o le taualumaga e tatau ona tolopoina,
  • e mafai ona maua se mea aoga i se auala masani mai meaai. O lenei metotia e manaʻomia ai le tele o taimi, e le tatau ona e mafaufauina se vave faʻaiuga. O le faʻatumauina o se meaʻai lelei e aʻafia ai le lauulu, paʻu ma totoga o le tino. Faitau atili e uiga ile meaʻai i lalo.

A faʻatau se oloa-faʻavae gaʻo, e tatau ona e faʻalogo lelei i lona faʻavae ma le gaosi oloa. Ole tele e faʻalagolago i le lelei oloa.

O le hyaluronic acid eseese le moli mamafa. O nisi vailaʻau e mafai ona tui loloto i totonu o sela, ae o isi e faia na o se ata i luga o lauulu taʻitasi. O mea muamua e sili atu ona taugata, ae atonu latou te le talafeagai mo tagata uma ona o foliga aliaʻe mai. O le mea mulimuli e talafeagai mo tagata uma, ae o le aafiaga e itiiti tumau. O le mea lea, filifili le mea sao meafaigaluega mo oe.

Gauai atu ile gaosi oloa. O le sili ona lelei oloa ua matauina e Siamani, Farani, Czech kamupani fale gaosi oloa. O oloa faapena e taugata tele, ae o lo latou lelei e ogatusa ma le tau. O oloa saina hyaluronic acid e sili atu le taugofie, ae o loʻo latou laʻuina i se tulaga maualalo o le faʻamamaina. O le tuufaatasiga o iai i totonu mea leaga leaga e ono le fesoasoani i lauulu lauulu, ma atili atili leaga ai le tulaga.

Faʻafefea ona tupu vave lauulu ile fale? E i ai a matou tali!

Ole aoga o fofo mo le leiloa o lauulu i alii o loʻo faʻamatala i lenei itulau.

I le http://jvolosy.com/uhod/articles/massazh-golovy.html, aʻoaʻo pe faʻafefea ona fofo lou ulu i le ulu ola.

Hyaluronic acid faʻavae oloa

Tausia lau lauulu, aua le faʻasaoina tupe, aua o le avaricious totogi faalua. Filifili mo oe lava se lelei aoga oloa e i ai faʻailoga faʻamaonia, faʻataʻitaʻiina e le tele o fafine:

  • Cutrin Hyaluronic Faigamalo. O oloa a lenei kamupani ua faʻauʻuina i le hyaluronic acid, o loʻo faʻamamaina lelei, fafaga i lauulu taʻitasi, ma fai sona sao i lona faʻafouina. I lenei laina e iai laupepa, masks, pulumu mo lauulu. E i ai nisi oloa faʻapitoa faʻapipiʻi mo lauulu lanu. O le mea lea, uma feusuaʻiga talafeagai o le a mauaina mea taua mo latou lava. Le tau o balms ma shampoos mai le 650 i le 1200 rubles i le afifi,
  • Kallos teuteu teuteu. O lenei faʻailoga e maua mai ai se laina o faʻamalama, balms, conditioners e oo lava i lauulu ampoules faʻavae i luga o le hyaluronic acid. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai foʻi isi mea fesoasoani (keratin, collagen, popo suauu, panthenol, jojoba ether), e faʻaleleia atili ai le gaioiga o le vaega autu. O le oloa ola faʻamalieina, faʻamamaina, toe faʻaleleia le fausaga o lauulu taʻitoʻatasi, maua le laulu lamolemole, susulu, faʻamamaina o le le mama, tau faasaga i vaevaega ma isi faafitauli o lauulu. Ole tau o oloa amata mai 350 i le 400 rubles. Mea e gaosia i Hanikeri,
  • Tomai Faapitoa HYALURON Hair Care. Ole laina e aofia ai matapulepule, faʻapipiʻi, sitaili oloa, suavai e faʻatatau ile aoga aoga. Ole masani ona faaaoga e vaʻaia ai le laulu, fesoasoani e toe faʻatulaga lona fausaga, toe faʻaola uma lauulu, fai ia faʻapipiʻi, puipuia mai fusi saʻoloto, susulu ole la. Le tau o mousse o 200 rubles, shampoo - 367, suavai - 412 rubles mo 10 pcs., Balm - 315 rubles.

Taumafa paleni o meaʻai

E masani na maua lenei mea ile meaʻai, naʻo na e manaʻomia le iloa poʻo fea mea, ona faigofie ai lea ona faʻatulaga lau meaʻai. O oloa autu e aofia ai aoga aoga:

  • oloa tau manu. I le le lava o le hyaluronic acid, ua fautuaina ai le 'ai meaʻai Moa popo e le gata i le faʻaaogaina o aano o manu, faʻapea foʻi ma le aufaʻatasi. Faʻapea foʻi le tele o nei mea i fulufulu moa ma roosters, o latou lima,
  • soya. Mo vegetari, o loʻo iai le puna o le acid - soya. Tele oloa o loʻo faia mai ai: tofu, soya susu, aano o manu, pi. Mai nei oloa e mafai ona e kuka le tele o ipu suamalie ma maloloina. ,
  • uaina mumu masani. E mafai ona inu vai inu i le uaina mumu i aso uma. E tatau ona faʻalenatura a leai ni pulu ma mea faʻapipiʻi, faia mai vine lelei ma le faʻaopopoina o fatu ma fulufulu. Oi latou e le mananaʻo e inu uaina ua fautuaina e faʻaaogaina le sua o le vine.
  • avega. Ua i ai foi le tele o mea o loʻo tatou manaʻomia i le laau. Aai le burdock suauu, apalai i luga o curls. E mafai foi ona faia lauti mai matutu burdock. E fautuaina e fai togafitiga i le tasi masina. Aua le ave esea iai, aua o le tele o vailaʻau e afaina ai le tino, faʻapea foʻi ma le leai.

E le tatau ona faʻamoemoe i se taimi vave. E le gata i lea, o le tino lava ia e filifilia le mea e lafo ai le hyaluronic acid i ai. O lea la, a uma ona faia se taumafataga malosi, o le mea o le a alu i le aufaʻatasi, i le mea e sili atu ona manaʻomia, ona ulufale lea i le paʻu ma lauulu.

Fua maia ia Masini lelei

E mafai ona tutoʻatasi faia masker mo lauulu. Faʻaaoga faʻatasi i le fa aso mo le tasi masina. Mo se faʻamalologa paluga oe manaʻomia:

  • 0.5% acid-based solution poʻo suauʻu - o le sipuni meaai,
  • kefir poʻo se isi oloa susu.

Faʻaaogaina: faʻafefiloi uma vaega, apalai i se mama, susu susu, afifi lou ulu. A maeʻa le 20 minute, fufulu i le vai, vaimama ma se momo o burdock.

Vitio - o se toe iloiloga o meaʻai taumafa mo lauulu o loʻo i ai hyaluronic acid:

Malamalama lelei i le vai

Matou te ave le hyaluronic acid powder i le pito o le naifi ma oʻu faʻatasi ma le tolusefulu mililita o vai vai. Lulu le palu ma tausisi i ai mo ni nai minute.

I le paluga maeʻa, maua ai le paʻu ma se viscous ma homogeneous oloa maua. Matou te faʻatinoina fufuluina mama ma le paʻu ma ia. E le tatau ona fufulu. Tatou teuina e ala i le faʻamaloloina i ni vaega laiti i taga.

Faaleleia atili oloa tausi

E mafai ona sili atu le aoga o pulu pasama, mea faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi e ala i le faʻaopopoina o sina hyaluron ia latou. E tatau ona faia se tapenaga ole gel. Faʻaopopo le hyaluronic acid mo lauulu i le oloa filifilia lima faʻapipiʻi i le tautua. Leai se mea e sasaa ai mea uma i totonu o le fagu, sei vagana le faʻatamaʻina o sema ma kulimi. I lenei tulaga, lulu le koneteina.

Faʻafetai i le hyaluronic acid, o se ata puipuia e faia i luga o le paʻu e poloka ai le leaga o faʻafitauli o mea mai fafo. O faʻafitauli o le metabolic e alu i le saoasaoa masani, ma le laulu e faʻamafanafana ile feololo. E leai se matutu poʻo se le mautonu, o le lauulu e gaosia ma palapala. Latou tuputupu ae vave ma foliga manino sili. E oʻo lava i le faʻateleina o le mamafa ma le tele o le lauulu.

Sauni-faʻapipiʻi oloa gaʻo ma hyaluron

A leai sau taimi e sauni ai au oe lava tapenaga ma le hyaluron, matou te faʻaaogaina a matou tapenaga, talu ai ua lava na mea. KERASTASE o se faʻasologa o Substantif, Densifiqueé. O mea e faʻaaoga e faʻamamaina ai curls, pe a maeʻa ona faʻamalieina i latou. O le mea faigaluega lautele ole vasega sili ona tau ole CUTRIN. O le vailaʻau faʻaputuputu, tausia ma faʻasolosolo ona toe faʻaleleia le malosi o loka ma o latou lalelei. O le DNC laina o loʻo i ai ni fale lelei tele-tausiga oloa mo gutu, mamago-lanu curls. Ina ua uma ona sosolo i luga o loka susu, o le gel-sauniuniga ma laʻau malosi ua faʻaaogaina.

HYALURONIC Shampoo o se biorevitalization mo loka, e tusa ma le gaosi oloa. O le toefuataiga o le fausaga e tupu i le moli moli. O le sapani Iapani ANIMO ma le hyaluron o loʻo iai, ma mea faʻapipiʻi. Moni, shampoos e le aoga tele nai lo isi oloa. Ma o le sili ona aoga o masks ma kulimi ma hyaluronic acid mo lauulu.

E ui i lea, o faʻamanuiaga uma o le hyaluron e iloagofie naʻo mea maualuga. O le mea lea, e talafeagai le mauaina o naʻo i fale talimalo faʻatuatuaina, lea e iai le tusi pasi tusi pasi.